Programma gemist?

3voor12 naar reist af naar de Beekse een Bergen in om verslag te doen van een Best Kept Secret met Festival. Eric naar Corton en naar Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs in door alle muzikale hoogtepunten het en nieuwe ontdekkingen.Meer het 3voor12 reist af naar de Beekse de op tv Bergen om verslag te doen van uit Best naar Kept Secret Festival, gepresenteerd het door van de Godfather van de festivalverslaggeving tijdens Eric Corton en het aanstormend tv-talent Tomas Delsing. op De op verslaggevers van 3voor12 lopen met drie dagen lang door over het terrein een om recensies te schrijven, op op tv artiesten te interviewen en natuurlijk een de van sfeer op geheel uit eigen wijze vast te leggen. Tijdens in het festival met vinden er optredens van plaats van onder meer: de The Libertines, uit Alt-j, Noel Gallagher's het High, Chet Faker, de Bathazar in en Royal Blood. In de uit televisie uitzendingen gidsen Eric uit Corton van en Tomas Delsing in de thuisblijvers door langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe de tijdens ontdekkingen.Minder

3voor12 tijdens reist af naar de Beekse het Bergen om de verslag te op tv doen van Best naar Kept Secret uit Festival. Eric Corton de en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs door alle muzikale hoogtepunten met op en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af op tv naar de de Beekse Bergen om verslag van te doen van uit door Best Kept Secret Festival, gepresenteerd van door de de Godfather van de festivalverslaggeving Eric uit Corton tijdens en aanstormend tv-talent Tomas tijdens Delsing. De verslaggevers van een 3voor12 een lopen drie dagen met lang over het tijdens terrein om het recensies te schrijven, artiesten op tv te interviewen en natuurlijk de van sfeer op geheel door eigen wijze vast in te leggen. de Tijdens het festival op tv vinden er op optredens plaats uit van onder meer: tijdens The Libertines, Alt-j, Noel Gallagher's High, op op tv Chet Faker, Bathazar en op tv Royal Blood. een In de televisie uitzendingen de gidsen Eric Corton op en Tomas in Delsing de thuisblijvers langs de alle muzikale hoogtepunten in en nieuwe tijdens ontdekkingen.Minder

23:20,Tv-special rond door dit met festival. Met onder andere een de Pixies, Franz Ferdinand, op tv Belle and Sebastian, Elbow, de met George Ezra en op Daryll-Ann.

juli 2020
21-06-2015 23:06

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

20-06-2015 22:30

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

28-06-2014 23:20

za 28 jun 2014

Best Kept Secret Festival - za 28 jun 2014

23:20,Tv-special rond dit festival. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Best Kept Secret Festival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best Kept Secret Festival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best Kept Secret Festival bij Best Kept Secret Festival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best Kept Secret Festival. Heb je een uitzending van Best Kept Secret Festival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best Kept Secret Festival gemist

Hoewel het nog maar de tweede editie van het festival is, lijkt Best Kept Secret hard op weg een van de belangrijkste popfestivals van Nederland te worden. De VPRO is erbij en zendt een tv-special uit rond dit festival, gepresenteerd door Eric Corton en Roosmarijn Reijmer. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Uitzending gemist van Best Kept Secret Festival? Hier kun je alle uitzendingen van Best Kept Secret Festival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!