Programma gemist?

3voor12 reist af van tijdens naar de Beekse met Bergen om verslag te met doen van Best Kept Secret de Festival. de Eric Corton en Tomas het Delsing gidsen thuisblijvers langs tijdens alle muzikale hoogtepunten van het en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af de naar de Beekse de Bergen op tv om verslag te doen tijdens van Best Kept van Secret Festival, gepresenteerd naar door de Godfather van in uit de festivalverslaggeving Eric Corton op en aanstormend met tv-talent Tomas Delsing. De verslaggevers van op 3voor12 uit lopen drie dagen lang over op het terrein een om recensies uit te schrijven, een artiesten te interviewen en natuurlijk de op sfeer op geheel uit van eigen wijze vast te leggen. de Tijdens door het festival vinden er optredens plaats naar van onder op meer: van The Libertines, Alt-j, Noel Gallagher's een High, Chet Faker, Bathazar op en door Royal Blood. In de televisie op in uitzendingen gidsen Eric Corton en Tomas op door Delsing de thuisblijvers langs alle muzikale uit op tv hoogtepunten en nieuwe de ontdekkingen.Minder

3voor12 met reist af naar de Beekse in Bergen om verslag met te doen van een Best Kept Secret een Festival. Eric Corton op tv en het Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs naar alle muzikale hoogtepunten het op en nieuwe ontdekkingen.Meer op tv 3voor12 reist af naar de op tv Beekse Bergen om verslag naar te doen van van Best tijdens Kept Secret Festival, gepresenteerd door door de met Godfather van op de festivalverslaggeving Eric Corton tijdens en aanstormend tv-talent Tomas Delsing. het De verslaggevers uit van 3voor12 het lopen drie dagen lang over van op tv het terrein om recensies door te schrijven, artiesten te interviewen het en natuurlijk de naar sfeer op een geheel eigen wijze vast in naar te leggen. Tijdens het festival op vinden een er optredens plaats tijdens van onder meer: The van Libertines, Alt-j, Noel Gallagher's uit High, Chet Faker, tijdens Bathazar en Royal Blood. in In de van televisie tijdens uitzendingen gidsen Eric Corton met en Tomas Delsing een de thuisblijvers in langs alle muzikale hoogtepunten en naar nieuwe van ontdekkingen.Minder

23:20,Tv-special rond in dit festival. Met het onder andere de Pixies, het Franz Ferdinand, Belle in and op tv Sebastian, Elbow, George Ezra en van in Daryll-Ann.

oktober 2021
21-06-2015 23:06

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

20-06-2015 22:30

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

28-06-2014 23:20

za 28 jun 2014

Best Kept Secret Festival - za 28 jun 2014

23:20,Tv-special rond dit festival. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Best Kept Secret Festival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best Kept Secret Festival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best Kept Secret Festival bij Best Kept Secret Festival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best Kept Secret Festival. Heb je een uitzending van Best Kept Secret Festival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best Kept Secret Festival gemist

Hoewel het nog maar de tweede editie van het festival is, lijkt Best Kept Secret hard op weg een van de belangrijkste popfestivals van Nederland te worden. De VPRO is erbij en zendt een tv-special uit rond dit festival, gepresenteerd door Eric Corton en Roosmarijn Reijmer. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Uitzending gemist van Best Kept Secret Festival? Hier kun je alle uitzendingen van Best Kept Secret Festival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!