Programma gemist?

3voor12 naar reist af met naar de Beekse Bergen om een verslag te door doen van van Best Kept Secret de Festival. Eric Corton en Tomas Delsing met naar gidsen thuisblijvers langs alle met muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer naar 3voor12 reist af het naar naar de Beekse Bergen met om verslag in te doen van Best de Kept Secret Festival, gepresenteerd het door de een Godfather van van de festivalverslaggeving Eric op tv Corton en aanstormend tv-talent Tomas Delsing. in uit De verslaggevers van 3voor12 lopen drie op dagen naar lang over de het terrein om recensies te schrijven, tijdens een artiesten te interviewen en natuurlijk naar de naar sfeer op geheel eigen wijze vast de te tijdens leggen. Tijdens het festival vinden in er optredens de plaats van onder op meer: de The Libertines, Alt-j, uit Noel Gallagher's High, in Chet Faker, Bathazar op tv en Royal Blood. In de van televisie uitzendingen gidsen de Eric de Corton en Tomas Delsing de thuisblijvers in langs de alle muzikale hoogtepunten het en nieuwe door ontdekkingen.Minder

3voor12 reist op tv af naar de Beekse uit met Bergen om verslag door te doen van Best uit Kept Secret Festival. Eric in Corton en Tomas Delsing van tijdens gidsen thuisblijvers langs alle naar muzikale hoogtepunten op tv en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar uit naar de Beekse het Bergen om verslag te doen van in Best Kept op tv Secret Festival, van gepresenteerd door de Godfather het van de festivalverslaggeving naar Eric op tv Corton en aanstormend op tv-talent Tomas Delsing. De verslaggevers van het 3voor12 lopen op drie dagen lang over tijdens het terrein om een recensies te door schrijven, artiesten te interviewen op en natuurlijk op tv de een sfeer op geheel eigen wijze een vast te leggen. in Tijdens op tv het festival vinden er optredens plaats met van onder meer: tijdens The Libertines, Alt-j, de uit Noel Gallagher's High, Chet Faker, Bathazar tijdens en op tv Royal Blood. In tijdens de televisie uitzendingen gidsen door Eric Corton en op Tomas Delsing tijdens de thuisblijvers langs naar alle muzikale uit hoogtepunten en nieuwe op ontdekkingen.Minder

23:20,Tv-special rond het dit festival. Met onder uit andere uit de Pixies, Franz Ferdinand, Belle door tijdens and Sebastian, Elbow, George op Ezra en tijdens Daryll-Ann.

maart 2021
21-06-2015 23:06

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

20-06-2015 22:30

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

28-06-2014 23:20

za 28 jun 2014

Best Kept Secret Festival - za 28 jun 2014

23:20,Tv-special rond dit festival. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Best Kept Secret Festival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best Kept Secret Festival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best Kept Secret Festival bij Best Kept Secret Festival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best Kept Secret Festival. Heb je een uitzending van Best Kept Secret Festival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best Kept Secret Festival gemist

Hoewel het nog maar de tweede editie van het festival is, lijkt Best Kept Secret hard op weg een van de belangrijkste popfestivals van Nederland te worden. De VPRO is erbij en zendt een tv-special uit rond dit festival, gepresenteerd door Eric Corton en Roosmarijn Reijmer. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Uitzending gemist van Best Kept Secret Festival? Hier kun je alle uitzendingen van Best Kept Secret Festival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!