Programma gemist?

3voor12 reist een af op tv naar de Beekse Bergen om verslag tijdens te met doen van Best Kept Secret de Festival. Eric op tv Corton en Tomas uit Delsing gidsen met thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten een en nieuwe ontdekkingen.Meer op tv 3voor12 uit reist af met naar de Beekse Bergen om van verslag op tv te doen van Best Kept Secret op tv Festival, uit gepresenteerd door de Godfather het van uit de festivalverslaggeving Eric van Corton en aanstormend tv-talent Tomas Delsing. een De verslaggevers tijdens van 3voor12 lopen uit drie dagen op tv lang over het terrein om een recensies te met schrijven, artiesten te interviewen de en door natuurlijk de sfeer op door geheel eigen naar wijze vast van te leggen. Tijdens het festival vinden door er van optredens plaats naar van onder meer: The Libertines, Alt-j, op Noel Gallagher's op High, Chet Faker, Bathazar het en Royal Blood. op tv met In de televisie uitzendingen gidsen het Eric Corton op en Tomas Delsing de met thuisblijvers langs alle de muzikale hoogtepunten en naar nieuwe naar ontdekkingen.Minder

3voor12 in reist af naar de op Beekse Bergen van om verslag te doen van het het Best Kept Secret Festival. uit Eric Corton en Tomas naar Delsing gidsen op tv thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten op tv en nieuwe ontdekkingen.Meer het 3voor12 reist uit af naar de door Beekse Bergen om uit verslag te doen van de Best Kept uit Secret Festival, gepresenteerd van door de naar Godfather van de op festivalverslaggeving Eric naar Corton en aanstormend op tv tv-talent Tomas Delsing. De het verslaggevers van 3voor12 lopen drie van dagen met lang over in het terrein om in recensies te schrijven, artiesten op tv te interviewen en natuurlijk op de sfeer op geheel door eigen wijze vast naar te een leggen. Tijdens met het festival vinden er een optredens plaats van onder het meer: The uit Libertines, Alt-j, Noel tijdens Gallagher's High, Chet in Faker, Bathazar op en Royal Blood. In de televisie met uitzendingen de gidsen Eric Corton uit en Tomas Delsing de thuisblijvers de door langs alle muzikale door hoogtepunten en nieuwe door ontdekkingen.Minder

23:20,Tv-special door rond dit festival. Met onder een andere de een Pixies, Franz Ferdinand, Belle met and in Sebastian, Elbow, George het Ezra en uit Daryll-Ann.

juni 2021
21-06-2015 23:06

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

20-06-2015 22:30

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

28-06-2014 23:20

za 28 jun 2014

Best Kept Secret Festival - za 28 jun 2014

23:20,Tv-special rond dit festival. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Best Kept Secret Festival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best Kept Secret Festival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best Kept Secret Festival bij Best Kept Secret Festival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best Kept Secret Festival. Heb je een uitzending van Best Kept Secret Festival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best Kept Secret Festival gemist

Hoewel het nog maar de tweede editie van het festival is, lijkt Best Kept Secret hard op weg een van de belangrijkste popfestivals van Nederland te worden. De VPRO is erbij en zendt een tv-special uit rond dit festival, gepresenteerd door Eric Corton en Roosmarijn Reijmer. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Uitzending gemist van Best Kept Secret Festival? Hier kun je alle uitzendingen van Best Kept Secret Festival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!