Programma gemist?

3voor12 reist af uit een naar de Beekse Bergen om door verslag te op tv doen van Best Kept Secret tijdens Festival. de Eric Corton het en Tomas Delsing gidsen in thuisblijvers langs alle muzikale de hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer naar van 3voor12 reist af naar door de Beekse Bergen van om verslag te de doen van Best een Kept Secret Festival, op tv gepresenteerd door de Godfather de van de een festivalverslaggeving Eric Corton en aanstormend het tv-talent door Tomas Delsing. De verslaggevers met van 3voor12 op lopen drie dagen lang de over het terrein de om recensies te schrijven, op artiesten te naar interviewen en op natuurlijk de naar sfeer op geheel eigen wijze vast de te leggen. de Tijdens het festival vinden op tv er van optredens plaats met van onder meer: van The Libertines, Alt-j, uit Noel Gallagher's High, Chet tijdens Faker, Bathazar en Royal Blood. een In de televisie uit uitzendingen tijdens gidsen Eric Corton en de Tomas Delsing de de thuisblijvers langs alle op tv muzikale hoogtepunten met en nieuwe de ontdekkingen.Minder

3voor12 reist af een naar door de Beekse Bergen om het verslag te doen naar van Best Kept met Secret Festival. het Eric Corton en Tomas Delsing met gidsen thuisblijvers op tv langs alle muzikale het hoogtepunten en nieuwe uit ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af met naar de de Beekse Bergen het om verslag op te doen van Best van Kept Secret Festival, gepresenteerd door de op tv de Godfather van de festivalverslaggeving Eric van in Corton en aanstormend tv-talent Tomas op tv Delsing. De verslaggevers van uit 3voor12 lopen drie op dagen uit lang over het terrein om op tv recensies te schrijven, tijdens op tv artiesten te interviewen en een natuurlijk de sfeer op geheel op tv eigen een wijze vast te met leggen. Tijdens het de festival vinden er optredens plaats de van onder uit meer: op The Libertines, Alt-j, Noel Gallagher's van High, Chet Faker, op Bathazar en Royal tijdens Blood. In de een televisie uitzendingen gidsen Eric op tv Corton en Tomas het door Delsing de thuisblijvers langs alle muzikale in hoogtepunten en de nieuwe de ontdekkingen.Minder

23:20,Tv-special rond dit naar festival. tijdens Met onder andere de met Pixies, op tv Franz Ferdinand, Belle and tijdens Sebastian, Elbow, het George Ezra en uit Daryll-Ann.

oktober 2020
21-06-2015 23:06

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

20-06-2015 22:30

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

28-06-2014 23:20

za 28 jun 2014

Best Kept Secret Festival - za 28 jun 2014

23:20,Tv-special rond dit festival. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Best Kept Secret Festival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best Kept Secret Festival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best Kept Secret Festival bij Best Kept Secret Festival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best Kept Secret Festival. Heb je een uitzending van Best Kept Secret Festival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best Kept Secret Festival gemist

Hoewel het nog maar de tweede editie van het festival is, lijkt Best Kept Secret hard op weg een van de belangrijkste popfestivals van Nederland te worden. De VPRO is erbij en zendt een tv-special uit rond dit festival, gepresenteerd door Eric Corton en Roosmarijn Reijmer. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Uitzending gemist van Best Kept Secret Festival? Hier kun je alle uitzendingen van Best Kept Secret Festival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!