Programma gemist?

3voor12 uit reist af naar de Beekse van naar Bergen om verslag een te doen van Best Kept het Secret Festival. Eric Corton naar en op tv Tomas Delsing gidsen thuisblijvers op langs alle muzikale hoogtepunten tijdens en nieuwe in ontdekkingen.Meer 3voor12 op tv reist af naar de van Beekse van Bergen om verslag te doen van het Best Kept naar Secret Festival, tijdens gepresenteerd door de Godfather op van de festivalverslaggeving op Eric Corton uit en aanstormend de tv-talent Tomas Delsing. De op verslaggevers van 3voor12 lopen door drie dagen lang over van de het terrein om recensies te schrijven, op een artiesten te interviewen uit en natuurlijk de sfeer op de geheel met eigen wijze vast te leggen. de Tijdens in het festival vinden er op optredens plaats van uit onder meer: op tv The Libertines, Alt-j, Noel tijdens Gallagher's High, Chet Faker, Bathazar tijdens en van Royal Blood. naar In de televisie uitzendingen van gidsen Eric Corton en Tomas naar Delsing de van thuisblijvers een langs alle muzikale hoogtepunten door en nieuwe door ontdekkingen.Minder

3voor12 reist tijdens af naar de het Beekse Bergen op om verslag te op tv doen van Best Kept op tv Secret de Festival. Eric Corton en Tomas door Delsing van gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten de en naar nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist het af het naar de Beekse op tv Bergen om verslag te doen van van Best uit Kept Secret uit Festival, gepresenteerd door de Godfather van tijdens de festivalverslaggeving met Eric Corton tijdens en aanstormend op tv tv-talent Tomas Delsing. De verslaggevers het van 3voor12 op tv lopen drie dagen lang het over het terrein op tv om recensies te schrijven, de artiesten te interviewen met de en natuurlijk de van sfeer op geheel eigen wijze het vast uit te leggen. Tijdens het festival vinden een er optredens naar plaats van onder meer: tijdens op The Libertines, Alt-j, Noel Gallagher's High, door Chet Faker, tijdens Bathazar op tv en Royal Blood. op In de televisie uitzendingen gidsen met Eric Corton en Tomas de Delsing uit de thuisblijvers langs alle muzikale met hoogtepunten door en nieuwe met ontdekkingen.Minder

23:20,Tv-special op rond dit festival. op Met onder andere de Pixies, met Franz Ferdinand, Belle een and Sebastian, naar Elbow, George Ezra naar en op Daryll-Ann.

januari 2020
21-06-2015 23:06

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

20-06-2015 22:30

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

28-06-2014 23:20

za 28 jun 2014

Best Kept Secret Festival - za 28 jun 2014

23:20,Tv-special rond dit festival. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Best Kept Secret Festival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best Kept Secret Festival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best Kept Secret Festival bij Best Kept Secret Festival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best Kept Secret Festival. Heb je een uitzending van Best Kept Secret Festival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best Kept Secret Festival gemist

Hoewel het nog maar de tweede editie van het festival is, lijkt Best Kept Secret hard op weg een van de belangrijkste popfestivals van Nederland te worden. De VPRO is erbij en zendt een tv-special uit rond dit festival, gepresenteerd door Eric Corton en Roosmarijn Reijmer. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Uitzending gemist van Best Kept Secret Festival? Hier kun je alle uitzendingen van Best Kept Secret Festival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!