Programma gemist?

3voor12 een reist af met naar de Beekse van Bergen om verslag te uit doen van van Best Kept Secret Festival. Eric tijdens Corton en Tomas een Delsing gidsen uit thuisblijvers langs alle muzikale van hoogtepunten in en nieuwe ontdekkingen.Meer tijdens 3voor12 reist af naar de op Beekse Bergen om verslag uit te doen een van op tv Best Kept Secret tijdens Festival, gepresenteerd door door de Godfather van op tv de festivalverslaggeving Eric Corton en aanstormend het tv-talent door Tomas Delsing. De verslaggevers van in 3voor12 lopen drie van dagen lang over naar het terrein om door van recensies te schrijven, artiesten te met interviewen de en natuurlijk de de sfeer op geheel met eigen wijze vast in te leggen. Tijdens het festival een vinden er van optredens plaats van op onder meer: The Libertines, van Alt-j, Noel Gallagher's een High, Chet Faker, de Bathazar en door Royal Blood. In de de televisie uitzendingen gidsen Eric het Corton en naar Tomas Delsing de thuisblijvers tijdens langs alle muzikale een tijdens hoogtepunten en nieuwe in ontdekkingen.Minder

3voor12 tijdens reist af naar een de Beekse Bergen om verslag van te tijdens doen van een Best Kept Secret Festival. Eric door Corton en Tomas op Delsing gidsen thuisblijvers langs het alle uit muzikale hoogtepunten en nieuwe op tv ontdekkingen.Meer 3voor12 reist op af naar de naar Beekse het Bergen om verslag te doen van een een Best Kept Secret Festival, gepresenteerd met door de tijdens Godfather van de festivalverslaggeving naar Eric op tv Corton en aanstormend tv-talent van Tomas Delsing. De van verslaggevers van 3voor12 lopen de drie de dagen lang over het terrein om een het recensies te schrijven, artiesten met te interviewen en het natuurlijk de sfeer op geheel met uit eigen wijze vast te de leggen. Tijdens uit het festival vinden er op tv optredens plaats een van onder meer: op tv The Libertines, Alt-j, Noel Gallagher's High, in Chet Faker, Bathazar naar en Royal Blood. van In een de televisie naar uitzendingen gidsen Eric Corton en uit Tomas Delsing door de thuisblijvers langs alle muzikale een in hoogtepunten en nieuwe een ontdekkingen.Minder

23:20,Tv-special rond uit dit festival. Met onder uit andere de Pixies, naar Franz uit Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, in George een Ezra en de Daryll-Ann.

december 2019
21-06-2015 23:06

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

20-06-2015 22:30

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival - Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival. Eric Corton en Tomas Delsing gidsen thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen.Meer 3voor12 reist af naar de Beekse Bergen o...

28-06-2014 23:20

za 28 jun 2014

Best Kept Secret Festival - za 28 jun 2014

23:20,Tv-special rond dit festival. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Best Kept Secret Festival gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best Kept Secret Festival de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best Kept Secret Festival bij Best Kept Secret Festival liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best Kept Secret Festival. Heb je een uitzending van Best Kept Secret Festival gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best Kept Secret Festival gemist

Hoewel het nog maar de tweede editie van het festival is, lijkt Best Kept Secret hard op weg een van de belangrijkste popfestivals van Nederland te worden. De VPRO is erbij en zendt een tv-special uit rond dit festival, gepresenteerd door Eric Corton en Roosmarijn Reijmer. Met onder andere de Pixies, Franz Ferdinand, Belle and Sebastian, Elbow, George Ezra en Daryll-Ann.

Uitzending gemist van Best Kept Secret Festival? Hier kun je alle uitzendingen van Best Kept Secret Festival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2015 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!