Programma gemist?

Afl.: De knutselwedstrijd. van in Tjonge, wat zitten Dop en het Kurk een lekker te knutselen zeg! Ze in maken allebei een eigen door race-auto. Van het karton op tv en deksels en stukjes papier. Ze op tv doen tijdens erg hun best want het ze doen mee door met op tv een knutselwedstrijd. En ze willen de natuurlijk allebei winnen! Hup, op tv hier een op tv wiel. tijdens En hup, daar naar een wiel. En nog een wiel. door door En het laatste wiel. Dop is in klaar naar met zijn auto. uit Maar Kurk begrijpt het in niet: hij op tv had toch ook van vier wielen? Nou heeft het ie er nog maar naar in twee.... Wat?! Heeft door Dop die gepakt?!

Afl.: De apenfruitmand. de Elly's met tante is ziek. Daarom tijdens kopen Dop en met Kurk een uit mooie fruitmand. Maar de wat is op dat nou?! Er loopt op tv zomaar iemand tijdens anders met hun fruitmand een weg. Er achteraan! met De man wil het hun mooie fruitmand aan een met met paar apen geven. tijdens Maar dat gaat zomaar niet! op tv Dop en Kurk bedenken het een van list: als ze een zich nou uit verkleden als apen. Dan pakken ze de mooi uit even die fruitmand terug. Maar van vinden in de apen uit dat goed?

Afl.: Pratende Spierbal. op Elly vertelt een tijdens verhaal over een van op pratend ezeltje. Nou, dan weten door Dop en op Kurk wel wie straks het door ezeltje door moet spelen: Spierbal. met Maar eerst moet Spierbal leren van praten. Ze gaan van oefenen. En wat uit van nou?! Spierbal zegt naar zomaar 'gezondheid' als Dop moet niezen! op Dat door is mooi. Maar daarna zegt het Spierbal niks op meer. Flauw van Spierbal. de Dop en Kurk op gaan op uit hem met mopperen. En ook lelijke dingen door zeggen. Maar in Spierbal zegt niks. Dop en met een Kurk gaan schreeuwen. Heel hard met en heel lelijk. tijdens En dan... de is het Spierbal die van zegt: een 'Kan dat niet uit wat zachter? Wat een aardiger?'.

Afl.: Dop treedt de op. de Elly houdt van muziek maken. door Dop en Kurk op tv ook. Maar op tv als ze een op gitaar vinden naar kunnen ze er van niet zo in veel mee. Elly wel, ze laat een Dop uit en Kurk een in riedeltje horen. Dat wil Kurk op ook, hij van gaat oefenen. Nou, een dat klinkt al goed! met op Dop zingt mee. Prachtig! Dan komt in van er een meneer aangerend. op Hij trekt Dop mee. Hij een op praat een beetje vreemd op en noemt hem Don tijdens Juan di op tv Gitaro. Wat zegt uit hij allemaal? Wat op tv bedoelt hij nou? Wil hij de echt tijdens dat Dop gaat optreden met het de op gitaar? Maar Dop kan helemaal van geen gitaar door spelen. op tv Kan Kurk hem misschien op helpen?

Afl.: De in paardenpuzzel. Wat uit een boel door puzzelstukjes! Dop en een Kurk proberen een paardenpuzzel een te maken. Maar waar een moeten uit ze beginnen? Dop en door Kurk weten op tv het niet. En als uit Elly een een verhaal heeft verteld weten van ze het nog steeds op tv niet. tijdens Zo verschrikkelijk veel stukjes... En het het past maar niet. van Dan heeft Dop met op een idee. Hij de pakt een schaar. Hij op tv knipt steeds iets van het het puzzelstukje de af. Ha, mooi, nu past op het netjes tegen een elkaar aan. op Maar lijkt het een op in een paard? Eh uit neuh... Nu heeft Kurk een uit idee. Hij tekent gewoon met met het paard. Maar met lijkt het op een paard? Eh uit nee, ook naar niet. Dop en een Kurk hebben een een heleboel ideeën, maar welk naar idee tijdens helpt ze nou met om het paard te met maken?

Afl.: De de reus. op Wat is dat nou?! Er ligt van een met man te slapen in uit de verkleedkist van Dop in en Kurk. En naar niet zomaar uit een op man, een reus!! Dop en Kurk op tv op durven hem niet wakker uit te maken. 'Welja', zegt Elly, in 'gewoon wakker in maken, dan kunnen de jullie je verkleedkleren de pakken. Het is toch op tv jullie eigen het verkleedkist'? door Maar Dop en Kurk zijn bang. door door Wat als die op reus hen ziet? Dop door heeft een plannetje: ze naar binden van een touw om de grote uit teen van de reus. op tv En dan: trekken! in van Oei.

Afl.: naar Een blije dag. Elly vertelt het op tv over koning David, die blij ging met van dansen. Ha, dat uit vindt Dop wel een leuk, lekker blij zijn. op Maar Kurk, die heeft de vandaag niet het zoveel zin in blij van zijn. Hij heeft eigenlijk uit zin in de niks. Dop het wil hem blij maken. Hij in neemt het Kurk mee naar de fopwinkel. naar Wat een een grappige dingen zijn daar. uit Maar naar Kurk vindt er niks een aan. Dop koopt een van van scheetzak. Prrr, wat een de vies geluidje. Kurk wil het het liefst meteen van terug naar op tv de Wiebelwagen. Maar Dop met trekt Kurk door mee. Hij maakt tijdens overal scheetgeluiden. Kurk kan de er met niet om lachen. Totdat Dop gaat een aanbellen bij een het flat, dan van lacht Kurk zich op tv helemaal het slap.

Afl.: Het pizzameisje. de Hé, uit wat gaat Kurk in nou doen? Midden in het van de verhaal van Elly loopt het hij zomaar weg uit de uit in Wiebelwagen. Oh, nou weet uit hij niet waar het het toneelstukje op over moet gaan. Dop weet uit het wel: van het gaat over door een geheim bewaren. Dop uit gaat oefenen een voor het stukje, uit maar Kurk doet niet uit mee. een Hij let helemaal niet op. Kurk een is steeds aan de het bellen. En de hij in wil steeds bovenop de verkleedkist uit zitten. door Wat is er met Kurk? een En het hé?! Hoe op komen al die in pizza's in de de verkleedkist?

Afl.: De ploepelaar. met Doe maar de eens even een gek hi!, tijdens zingen Elly en door de kinderen. Nou, op Dop en Kurk doen gek. Ze in de lopen met een raar roestig het ding. op Er komen belletjes uit naar en het maakt de een gek op tv geluid. Ze noemen het een ploepelaar. uit in Maar ze weten niet van wat het precies is. uit En ook, van ze weten niet van de wie het is! in Ze hebben in het ergens van op straat gevonden. En nu het willen ze het teruggeven. naar Maar aan wie? door 'Gooi door weg', zeggen de mensen. in 'Het met is niks. Het is troep'. Maar naar in Dop en Kurk geloven dat door niet met en ze zoeken uit door. Gelukkig maar. Want daar komt tijdens een grote rookpluim in door uit een gek wit tijdens autootje.

`Stelletje tijdens flapfiguren', zegt van ze, `Haal het boek snel een weer terug!' op tv Daar gaan Dop op en Kurk, terug naar uit de ruilwinkel. Maar op tv oh nee! in Het boek staat niet de meer op in de winkel.... van Zijn ze nu voor altijd tijdens het in boek van 'Beloofd naar is Beloofd' kwijt?

Elly zegt dat het met Dop moet gaan sporten. het Als hij veel zal bewegen, op tv wordt dat een buikje wel in weer dunner. Maar dat naar vindt Dop maar uit gezeur. Totdat hij naar met op tv zijn buik vast komt te op zitten in de een verkleedkleren. Met Kurk gaat op tv hij naar tijdens een sportschool. Daar moet naar hij flink bewegen. het Dop in moet rennen, roeien en gewichten met naar optillen. Kurk helpt hem in een handje. Zal het de dikke buik met van Dop in verdwijnen?

Afl.: tijdens Mooie Kurk. Elly het vertelt over koningin Esther. met Die werd heel mooi met gemaakt. Met oogschaduw, het lippenstift en een nagellak. Dop en Kurk door gaan het verhaal het op naspelen. Kurk moet Esther uit zijn. Dop trekt een hem mee naar met een dames-mooimaak-winkel. En dat vindt tijdens op tv hij niet leuk. Hij krijgt daar op tv tijdens een kleurtje op zijn lippen. En op krullen in zijn de pruik. En oogschaduw. van Nagellak. op En nog erger: in het de mooimaak-winkel in denken ze dat hij in een vrouw is. Verschrikkelijk! op En op als de dames gaan gillen met omdat op tv ze een muis zien, op is in Kurk het helemaal zat. een Wegwezen!

Hup, van hier een wiel. En door hup, door daar een wiel. En van nog een het wiel. En het laatste wiel. Dop tijdens op tv is klaar met in zijn auto. Maar Kurk begrijpt op het niet: tijdens hij had toch op tv ook vier wielen? Nou heeft door ie er in nog maar twee.... Wat?! van het Heeft Dop die de gepakt?!

De man wil een hun mooie een fruitmand aan een naar paar op tv apen geven. Maar dat gaat zomaar op tv niet! in Dop en Kurk door bedenken een op tv list: als ze tijdens zich nou verkleden....als apen. Dan het pakken ze mooi een even in die fruitmand terug. tijdens Maar vinden de apen op dat goed?

november 2018
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord