Programma gemist?

Afl.: tijdens De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten een Dop en Kurk een lekker te het knutselen door zeg! Ze maken allebei een het eigen race-auto. Van karton naar en de deksels en uit stukjes papier. Ze tijdens doen erg hun door best want ze doen van mee met het een knutselwedstrijd. En in ze willen natuurlijk allebei met winnen! Hup, hier een wiel. het door En hup, daar een wiel. op tv En nog van een wiel. En het laatste een wiel. een Dop is klaar met zijn met auto. op Maar Kurk begrijpt het van niet: hij had toch de ook vier tijdens wielen? tijdens Nou heeft ie er nog maar op tv twee.... uit Wat?! Heeft Dop naar die gepakt?!

Afl.: De apenfruitmand. het in Elly's tante is een ziek. Daarom kopen Dop en Kurk de een mooie met fruitmand. Maar wat is in op dat nou?! Er loopt tijdens zomaar iemand de anders met hun fruitmand weg. tijdens Er achteraan! De man een wil hun op mooie fruitmand aan een van paar tijdens apen geven. Maar dat gaat het met zomaar niet! Dop en op Kurk bedenken een list: met als ze een zich nou verkleden als apen. tijdens Dan pakken uit ze naar mooi even die door fruitmand terug. Maar vinden de met apen dat op goed?

Afl.: op Pratende Spierbal. Elly vertelt een de verhaal over in een pratend door ezeltje. Nou, dan naar weten Dop en naar Kurk wel wie straks het de ezeltje moet spelen: op Spierbal. met Maar eerst moet de Spierbal leren praten. in Ze gaan oefenen. En op tv wat nou?! Spierbal zegt het door zomaar 'gezondheid' als de Dop moet niezen! Dat op tv is mooi. Maar met daarna zegt Spierbal niks meer. een Flauw op van Spierbal. Dop en tijdens Kurk gaan van op hem het mopperen. En ook lelijke dingen zeggen. met naar Maar Spierbal zegt niks. het Dop en Kurk uit gaan schreeuwen. Heel hard het en heel lelijk. op tv En dan... is het met tijdens Spierbal die zegt: 'Kan dat niet in wat met zachter? Wat een aardiger?'.

Afl.: naar Dop treedt op. Elly naar houdt uit van muziek maken. Dop en tijdens Kurk ook. op Maar als tijdens ze een gitaar vinden kunnen tijdens ze er door niet zo veel mee. door Elly een wel, ze laat door Dop en Kurk een riedeltje met horen. Dat wil Kurk tijdens het ook, hij gaat oefenen. Nou, dat van met klinkt al goed! Dop zingt het mee. in Prachtig! Dan komt door er een meneer aangerend. de Hij trekt Dop mee. Hij tijdens praat een tijdens beetje vreemd naar en noemt hem Don het Juan di Gitaro. het Wat tijdens zegt hij allemaal? op tv Wat bedoelt hij op tv nou? Wil hij echt dat van Dop gaat door optreden met op de gitaar? Maar Dop kan helemaal het geen door gitaar spelen. een Kan Kurk hem misschien op tv helpen?

Afl.: tijdens De paardenpuzzel. Wat een op tv boel het puzzelstukjes! Dop en tijdens Kurk proberen een een paardenpuzzel te maken. Maar waar door moeten de ze beginnen? Dop uit en Kurk weten naar het niet. En met als Elly een verhaal naar heeft verteld weten ze naar het in nog steeds niet. Zo verschrikkelijk op tv veel van stukjes... En het in past maar niet. Dan heeft Dop door een idee. het Hij pakt naar een schaar. in Hij knipt steeds iets uit van het op tv puzzelstukje af. Ha, de mooi, nu past het netjes tegen tijdens op tv elkaar aan. Maar lijkt het op van een paard? met Eh neuh... Nu op heeft op Kurk een idee. Hij tekent gewoon op het paard. Maar de lijkt een het op een paard? Eh naar nee, ook niet. het Dop en Kurk op tv hebben een in heleboel tijdens ideeën, maar welk idee helpt met ze nou om in het paard te tijdens maken?

Afl.: De reus. in Wat van is dat nou?! Er van ligt een het man te naar slapen in de verkleedkist van op Dop en de Kurk. En een niet zomaar een man, een van reus!! Dop en Kurk naar durven hem niet door wakker te maken. tijdens 'Welja', zegt van Elly, 'gewoon wakker maken, het dan kunnen jullie op tv je verkleedkleren in pakken. van Het is toch jullie van eigen verkleedkist'? met Maar Dop en Kurk zijn bang. naar Wat als die een tijdens reus hen ziet? met Dop heeft een door plannetje: ze binden een touw om een de de grote teen van de de reus. En in dan: trekken! door Oei.

Afl.: Een door blije in dag. Elly vertelt over koning David, naar die blij ging tijdens door dansen. Ha, dat vindt Dop door wel in leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, tijdens die heeft vandaag op niet zoveel zin een in blij zijn. naar Hij heeft van eigenlijk zin op tv in niks. Dop wil hem op tv blij maken. in Hij neemt Kurk mee het naar naar de fopwinkel. Wat een de grappige dingen zijn daar. op op tv Maar Kurk vindt het er niks aan. Dop koopt in een scheetzak. Prrr, de wat tijdens een vies geluidje. Kurk wil de het met liefst meteen terug uit naar de Wiebelwagen. Maar Dop naar trekt op tv Kurk mee. Hij door maakt overal scheetgeluiden. door Kurk kan er niet om een lachen. het Totdat Dop gaat aanbellen door bij een flat, dan uit lacht Kurk zich helemaal tijdens tijdens slap.

Afl.: Het pizzameisje. de Hé, wat de gaat Kurk nou doen? uit een Midden in het naar verhaal van Elly van loopt hij zomaar van weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou door tijdens weet hij niet waar op tv het toneelstukje over moet tijdens gaan. Dop weet het een wel: het het gaat over tijdens een geheim bewaren. op tv Dop gaat oefenen voor van het stukje, maar Kurk het doet niet tijdens mee. in Hij let helemaal van niet op. Kurk met is steeds aan het met bellen. En hij wil steeds de bovenop de de verkleedkist zitten. Wat is met er met de Kurk? En hé?! Hoe op tv komen al door die pizza's het in de van verkleedkist?

Afl.: het De ploepelaar. Doe maar eens uit even gek tijdens hi!, zingen Elly het en de het kinderen. Nou, Dop met en Kurk uit doen gek. Ze lopen in met een raar roestig ding. in Er komen tijdens belletjes uit en het naar maakt van een gek geluid. Ze naar noemen het een ploepelaar. op Maar ze van weten het niet wat het een precies is. En ook, het ze weten niet van wie een het in is! Ze van hebben het ergens op uit straat gevonden. tijdens En nu willen ze met het teruggeven. op Maar aan wie? uit 'Gooi weg', zeggen de mensen. uit 'Het is niks. Het van is op troep'. Maar Dop en Kurk tijdens van geloven dat niet en ze zoeken door door. Gelukkig maar. van Want tijdens daar komt een grote rookpluim tijdens uit een gek een wit met autootje.

`Stelletje flapfiguren', zegt van uit ze, `Haal het boek snel weer met terug!' in Daar gaan Dop in en Kurk, terug de naar de ruilwinkel. door Maar oh uit nee! Het boek staat niet meer naar in de in winkel.... Zijn ze door nu voor van altijd het boek van in 'Beloofd tijdens is Beloofd' kwijt?

Elly zegt de dat Dop moet gaan door door sporten. Als hij naar veel zal bewegen, wordt dat een buikje wel weer op tv dunner. Maar door dat vindt Dop maar gezeur. het Totdat hij met met zijn buik vast op komt te zitten op tv in van de verkleedkleren. Met Kurk met gaat hij met naar een naar sportschool. Daar moet op hij flink bewegen. Dop met moet rennen, roeien en gewichten van optillen. op tv Kurk helpt hem een uit handje. Zal de dikke op tv buik naar van Dop tijdens verdwijnen?

Afl.: uit Mooie Kurk. tijdens Elly vertelt over koningin een Esther. Die de werd heel mooi gemaakt. een Met oogschaduw, tijdens lippenstift en nagellak. Dop en uit Kurk gaan het verhaal uit naspelen. Kurk moet uit Esther zijn. van Dop trekt door hem mee naar een een dames-mooimaak-winkel. En de dat vindt op hij niet leuk. Hij de krijgt daar een kleurtje in op zijn naar lippen. En krullen in zijn uit pruik. het En oogschaduw. Nagellak. En uit nog erger: in de met op tv mooimaak-winkel denken ze dat hij een uit vrouw van is. Verschrikkelijk! En als tijdens de dames gaan gillen op tv het omdat ze een muis zien, naar is Kurk een het helemaal zat. in Wegwezen!

Hup, hier naar een wiel. En naar hup, daar door een wiel. En de nog een wiel. de En het laatste wiel. Dop de is klaar met naar zijn auto. Maar met Kurk op tv begrijpt het niet: hij had met toch tijdens ook vier wielen? Nou uit heeft ie er nog van uit maar twee.... Wat?! de Heeft Dop die op gepakt?!

De man wil naar naar hun mooie fruitmand aan een paar naar op apen geven. Maar dat gaat op tv zomaar niet! Dop naar en Kurk bedenken een in het list: als ze zich nou verkleden....als in naar apen. Dan pakken ze mooi even naar die naar fruitmand terug. Maar vinden door de apen de dat goed?

april 2019
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord