Programma gemist?

Afl.: uit De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten op het Dop en Kurk lekker te knutselen met zeg! Ze maken in allebei een eigen de race-auto. Van karton naar en deksels en tijdens stukjes papier. uit Ze doen erg door hun best door want ze doen mee met door een knutselwedstrijd. in En ze van willen natuurlijk allebei op tv winnen! Hup, door hier een wiel. En met hup, daar een wiel. naar En nog een wiel. in En het tijdens laatste wiel. Dop is met klaar naar met zijn uit auto. Maar Kurk begrijpt uit het niet: hij had toch het ook vier door wielen? tijdens Nou heeft ie er nog op maar twee.... tijdens Wat?! Heeft Dop die in gepakt?!

Afl.: naar De apenfruitmand. Elly's een tante is ziek. het Daarom kopen Dop en het Kurk een mooie fruitmand. naar Maar uit wat is dat nou?! in Er loopt zomaar tijdens iemand anders naar met hun fruitmand weg. Er met een achteraan! De man wil van hun mooie fruitmand aan een in paar met apen geven. met Maar dat gaat zomaar met niet! Dop en Kurk bedenken op tv door een list: als ze uit zich nou met verkleden als apen. Dan pakken het ze mooi tijdens even die fruitmand terug. met Maar vinden de op tv apen dat in goed?

Afl.: een Pratende Spierbal. Elly op tv vertelt een verhaal over op een van pratend ezeltje. Nou, dan naar weten Dop in en Kurk wel de wie straks het op tv ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst tijdens moet Spierbal leren een praten. door Ze gaan oefenen. En een wat een nou?! Spierbal zegt op zomaar 'gezondheid' als Dop moet niezen! op tv Dat is met mooi. Maar daarna zegt met Spierbal niks tijdens meer. Flauw van naar Spierbal. Dop met en Kurk op tv gaan op hem mopperen. En ook uit lelijke dingen uit zeggen. Maar Spierbal zegt op tv niks. Dop en van Kurk op gaan schreeuwen. Heel hard en naar heel tijdens lelijk. En dan... is de het Spierbal die zegt: door op 'Kan dat niet wat zachter? Wat door met aardiger?'.

Afl.: tijdens Dop treedt op. met Elly houdt van muziek door maken. Dop en naar Kurk ook. door Maar als ze een gitaar een vinden op kunnen ze er met niet zo veel door mee. Elly van wel, ze laat Dop en Kurk de een riedeltje horen. een Dat wil door Kurk ook, de hij gaat in oefenen. Nou, dat klinkt van al goed! Dop zingt mee. het Prachtig! Dan komt de er op tv een meneer aangerend. Hij tijdens trekt Dop mee. naar Hij praat een beetje met vreemd van en noemt hem van Don Juan di Gitaro. naar Wat zegt hij tijdens allemaal? Wat bedoelt hij van nou? Wil het hij echt de dat Dop gaat optreden met uit de gitaar? Maar het met Dop kan helemaal geen gitaar spelen. naar Kan met Kurk hem misschien op helpen?

Afl.: De de paardenpuzzel. in Wat een boel naar puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een in paardenpuzzel te met maken. door Maar waar moeten het ze beginnen? Dop de en Kurk weten tijdens het niet. En als Elly op een verhaal tijdens heeft verteld weten ze tijdens het door nog steeds niet. Zo verschrikkelijk veel naar stukjes... En het tijdens past maar niet. in Dan heeft Dop op tv een idee. naar Hij pakt door een schaar. het Hij knipt steeds tijdens iets van het puzzelstukje af. Ha, uit mooi, nu past het het netjes op tv tegen elkaar aan. tijdens Maar lijkt een het op een naar paard? Eh neuh... Nu heeft een Kurk een idee. op Hij tekent gewoon op tv het paard. Maar van lijkt van het op een paard? op Eh de nee, ook niet. door Dop en Kurk hebben door een heleboel ideeën, maar welk uit idee helpt het ze nou om op het paard te van maken?

Afl.: De van reus. door Wat is dat nou?! tijdens Er ligt een man te de slapen in in de verkleedkist in van Dop en Kurk. En een op tv niet zomaar een een man, een reus!! Dop en Kurk op durven hem van niet wakker te van maken. 'Welja', zegt Elly, op op tv 'gewoon wakker maken, in dan kunnen jullie je op tv verkleedkleren pakken. Het door is toch uit jullie eigen verkleedkist'? Maar Dop en de Kurk zijn bang. op tv Wat door als die reus hen ziet? de Dop heeft op een plannetje: ze binden naar een touw op tv om door de grote teen een van de reus. met En dan: trekken! van Oei.

Afl.: Een door blije door dag. Elly vertelt over koning David, tijdens op die blij ging dansen. Ha, dat met vindt Dop tijdens wel de leuk, lekker blij door zijn. Maar Kurk, de die heeft vandaag niet zoveel zin naar op tv in blij zijn. Hij heeft de eigenlijk zin in niks. de in Dop wil hem blij tijdens maken. Hij door neemt Kurk mee naar een de fopwinkel. uit Wat een grappige dingen in zijn daar. Maar Kurk vindt van er de niks aan. Dop koopt een uit scheetzak. van Prrr, wat een van vies geluidje. Kurk een wil het liefst meteen de terug naar de het Wiebelwagen. met Maar Dop trekt Kurk mee. Hij met maakt overal door scheetgeluiden. Kurk kan er van niet door om lachen. in Totdat Dop gaat aanbellen tijdens bij een flat, dan lacht van Kurk zich van helemaal uit slap.

Afl.: Het naar pizzameisje. Hé, wat gaat tijdens Kurk nou in doen? Midden in het uit verhaal van het Elly het loopt hij zomaar weg uit de op tv Wiebelwagen. uit Oh, nou weet een hij niet waar een het toneelstukje over moet uit gaan. Dop weet op het tijdens wel: het gaat over een geheim uit bewaren. het Dop gaat oefenen voor een het het stukje, maar Kurk doet niet uit mee. Hij let helemaal tijdens niet op. Kurk tijdens naar is steeds aan het bellen. En uit het hij wil steeds bovenop de naar verkleedkist zitten. Wat is in er met Kurk? door En hé?! Hoe op tv komen al uit die pizza's in door de naar verkleedkist?

Afl.: De ploepelaar. het Doe door maar eens even gek de hi!, een zingen Elly en met de kinderen. Nou, Dop en een Kurk met doen gek. Ze lopen met met een raar roestig tijdens ding. van Er komen belletjes uit en uit het door maakt een gek geluid. Ze met noemen het een ploepelaar. door Maar het ze weten een niet wat het precies is. tijdens En ook, de ze weten niet van het wie een het is! Ze hebben het op tv ergens op straat gevonden. naar En nu willen met ze het teruggeven. een Maar van aan wie? 'Gooi in weg', zeggen de mensen. 'Het door is uit niks. Het is troep'. Maar een Dop en Kurk op geloven dat van niet en door ze zoeken door. Gelukkig maar. het Want op tv daar komt een grote rookpluim door uit een gek op op tv wit autootje.

`Stelletje de flapfiguren', zegt ze, een `Haal het boek snel op weer in terug!' Daar gaan Dop en door Kurk, terug naar de met ruilwinkel. op Maar oh nee! Het boek tijdens staat in niet meer in de uit winkel.... tijdens Zijn ze nu voor altijd het van boek naar van 'Beloofd is uit Beloofd' kwijt?

Elly op zegt dat op tv Dop moet gaan van sporten. Als hij veel zal met bewegen, wordt dat het buikje wel weer dunner. naar een Maar dat vindt Dop maar het gezeur. Totdat in hij met zijn buik vast de komt van te zitten in van de verkleedkleren. Met Kurk de gaat hij naar het een sportschool. op tv Daar moet hij met flink bewegen. Dop tijdens moet rennen, roeien en gewichten van op optillen. Kurk helpt hem de een handje. Zal de dikke in buik van Dop tijdens op tv verdwijnen?

Afl.: Mooie door Kurk. Elly de vertelt over door koningin Esther. Die werd door heel mooi gemaakt. door Met oogschaduw, met lippenstift en nagellak. Dop en het Kurk gaan de het verhaal naspelen. Kurk het moet Esther zijn. Dop met op tv trekt hem mee naar een uit dames-mooimaak-winkel. En een dat vindt op hij niet leuk. Hij krijgt naar daar een op tv kleurtje op zijn lippen. in En krullen in zijn uit pruik. op En oogschaduw. Nagellak. En een nog erger: in de op mooimaak-winkel denken van ze dat hij een naar vrouw is. Verschrikkelijk! uit En een als de dames gaan gillen een omdat ze een het muis zien, op is Kurk het het helemaal zat. in Wegwezen!

Hup, hier in een wiel. En tijdens hup, het daar een wiel. En nog naar een wiel. op tv En het laatste wiel. een Dop is klaar de met naar zijn auto. Maar Kurk begrijpt het naar niet: hij had het toch tijdens ook vier wielen? het Nou heeft uit ie er nog maar op twee.... Wat?! Heeft Dop door die naar gepakt?!

De man wil een hun mooie op fruitmand aan een paar van apen geven. Maar de dat gaat van zomaar niet! Dop met en Kurk naar bedenken een list: als ze op zich tijdens nou verkleden....als apen. Dan de pakken ze met mooi even het die fruitmand terug. Maar vinden de met door apen dat goed?

januari 2020
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!