Programma gemist?

Afl.: een De knutselwedstrijd. uit Tjonge, wat zitten Dop en Kurk tijdens lekker door te knutselen zeg! Ze uit maken allebei op tv een eigen race-auto. Van de karton door en deksels en met stukjes papier. Ze doen erg een hun best uit want ze doen mee een met een knutselwedstrijd. En van ze willen natuurlijk een met allebei winnen! Hup, een hier een wiel. En door hup, daar met een wiel. En op tv nog een wiel. En het het laatste van wiel. Dop is klaar op tv met zijn auto. Maar in Kurk een begrijpt het niet: hij het had toch ook naar vier wielen? Nou heeft op tv ie er nog het maar twee.... op Wat?! Heeft Dop op tv die gepakt?!

Afl.: De het apenfruitmand. Elly's een tante is ziek. naar Daarom kopen Dop naar en Kurk een mooie een fruitmand. in Maar wat is dat nou?! Er uit loopt zomaar iemand de anders in met hun fruitmand weg. Er met achteraan! De het man een wil hun mooie fruitmand aan in een paar apen geven. op tv tijdens Maar dat gaat zomaar tijdens niet! Dop en Kurk bedenken op een met list: als ze zich nou tijdens verkleden als apen. in naar Dan pakken ze mooi even die naar fruitmand terug. Maar op vinden de apen naar van dat goed?

Afl.: Pratende Spierbal. op Elly uit vertelt een op tv verhaal over een pratend in ezeltje. Nou, dan weten door Dop en Kurk wel op door wie straks het ezeltje naar moet spelen: Spierbal. Maar door eerst uit moet Spierbal leren praten. Ze uit gaan oefenen. uit En wat nou?! Spierbal van zegt zomaar 'gezondheid' met als Dop moet tijdens niezen! op Dat is mooi. Maar daarna naar zegt Spierbal niks meer. de de Flauw van Spierbal. Dop en op Kurk gaan op hem door mopperen. En ook van lelijke uit dingen zeggen. Maar Spierbal de zegt niks. Dop en op tv Kurk gaan schreeuwen. op Heel hard tijdens en heel uit lelijk. En tijdens dan... is het Spierbal die zegt: door op tv 'Kan dat niet wat door zachter? Wat van aardiger?'.

Afl.: Dop van treedt op. in Elly houdt van muziek maken. de Dop en in Kurk ook. een Maar als ze een op gitaar vinden kunnen de ze er niet zo op van veel mee. Elly wel, ze met laat uit Dop en Kurk een riedeltje op horen. Dat wil Kurk met ook, met hij gaat oefenen. Nou, dat met klinkt al van goed! Dop een zingt mee. Prachtig! Dan het komt er een uit meneer aangerend. Hij naar trekt Dop met mee. Hij praat een beetje op tv vreemd op tv en noemt hem Don in Juan di met Gitaro. Wat zegt hij met allemaal? Wat bedoelt hij naar nou? Wil met hij echt dat Dop in gaat optreden met op uit de gitaar? Maar Dop kan met helemaal geen het gitaar spelen. Kan op Kurk hem misschien met helpen?

Afl.: met De paardenpuzzel. uit Wat een boel tijdens puzzelstukjes! Dop en op tv Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. een Maar waar moeten uit ze de beginnen? Dop en naar Kurk weten het een niet. En naar als Elly een het verhaal heeft verteld weten een ze het door nog steeds niet. naar Zo verschrikkelijk veel stukjes... En naar het past maar niet. door Dan heeft naar Dop uit een idee. Hij pakt een op schaar. Hij knipt steeds van iets van het een puzzelstukje af. Ha, door uit mooi, nu past het netjes door tegen elkaar aan. op tv Maar lijkt het op de een paard? Eh door neuh... Nu heeft met Kurk een idee. in Hij tekent door gewoon het paard. tijdens Maar lijkt het naar op naar een paard? Eh nee, naar ook niet. Dop en op tv Kurk een hebben een heleboel ideeën, het maar welk idee helpt een ze nou om het op paard met te maken?

Afl.: De reus. het Wat is dat door nou?! Er op ligt een man tijdens te slapen in de de verkleedkist door van Dop met en Kurk. En niet zomaar een in man, een reus!! het Dop en in Kurk durven hem niet de wakker te maken. de 'Welja', zegt Elly, op tv naar 'gewoon wakker maken, dan met kunnen jullie je verkleedkleren naar pakken. Het is op tv toch jullie met eigen verkleedkist'? Maar in Dop en Kurk zijn bang. naar Wat met als die een reus hen ziet? Dop tijdens heeft een plannetje: ze een binden het een touw om de van grote teen naar van de reus. En uit dan: trekken! door Oei.

Afl.: uit Een blije dag. Elly vertelt het het over koning David, naar die blij ging dansen. Ha, dat een met vindt Dop wel leuk, van lekker blij uit zijn. Maar Kurk, die op tv heeft vandaag niet in zoveel zin in in blij zijn. Hij door heeft eigenlijk zin in niks. op tv Dop met wil hem met blij maken. Hij neemt Kurk naar mee naar met de fopwinkel. Wat een grappige tijdens dingen zijn daar. met Maar Kurk een vindt er de niks aan. het Dop koopt een het scheetzak. Prrr, wat uit een vies geluidje. tijdens Kurk wil het liefst meteen terug een naar de Wiebelwagen. een Maar op tv Dop trekt Kurk naar mee. Hij op tv maakt overal scheetgeluiden. Kurk op tv kan er met niet om lachen. Totdat de Dop gaat aanbellen bij een een flat, dan lacht op Kurk zich uit helemaal tijdens slap.

Afl.: naar Het pizzameisje. Hé, wat een gaat Kurk nou doen? in Midden in tijdens het door verhaal van Elly loopt de hij zomaar weg uit de de Wiebelwagen. Oh, in nou weet met hij niet van waar het toneelstukje op over moet gaan. van Dop weet het wel: het door gaat over een geheim op tv bewaren. Dop uit gaat oefenen voor het van stukje, de maar Kurk doet het niet mee. Hij let in helemaal niet op. door Kurk is steeds op tv aan de het bellen. En hij het wil steeds met bovenop de verkleedkist uit zitten. Wat is er tijdens met Kurk? uit En hé?! Hoe komen het al die pizza's op in de door verkleedkist?

Afl.: De ploepelaar. op tv Doe maar eens uit even gek hi!, op tv zingen Elly in en de kinderen. Nou, op tv Dop in en Kurk doen gek. Ze tijdens lopen uit met een uit raar roestig ding. Er komen op tv belletjes een uit en het uit maakt een gek geluid. in Ze noemen het een de ploepelaar. Maar ze weten de niet wat tijdens het precies met is. En op ook, ze weten door niet van wie het is! van Ze hebben het in ergens op straat in gevonden. tijdens En nu willen ze op tv het teruggeven. op Maar aan wie? 'Gooi op weg', zeggen de naar mensen. 'Het is niks. de Het is troep'. Maar de Dop in en Kurk geloven dat met niet en ze zoeken op de door. Gelukkig maar. op tv Want daar komt een grote rookpluim uit uit een een gek wit door autootje.

`Stelletje flapfiguren', zegt op ze, `Haal van het boek tijdens snel weer terug!' in Daar gaan Dop en Kurk, door terug de naar de ruilwinkel. Maar door oh nee! Het naar boek staat niet meer naar op in de winkel.... Zijn ze uit nu op tv voor altijd het boek van 'Beloofd het is Beloofd' het kwijt?

Elly zegt dat naar Dop moet tijdens gaan sporten. een Als hij veel zal naar bewegen, wordt dat met buikje wel weer dunner. tijdens op Maar dat vindt Dop maar op tv gezeur. met Totdat hij met zijn naar buik vast komt te uit zitten in op tv de verkleedkleren. Met Kurk een gaat hij door naar een sportschool. met Daar moet door hij flink bewegen. de Dop moet rennen, roeien tijdens en gewichten door optillen. Kurk helpt hem een handje. met Zal de met dikke buik naar van Dop met verdwijnen?

Afl.: Mooie op tv Kurk. uit Elly vertelt over koningin Esther. Die met werd heel mooi in gemaakt. op Met oogschaduw, lippenstift en de nagellak. Dop en tijdens Kurk gaan het verhaal met naspelen. tijdens Kurk moet Esther een zijn. Dop trekt een hem mee van naar een dames-mooimaak-winkel. En dat tijdens vindt hij niet naar leuk. Hij krijgt daar door een kleurtje tijdens op zijn lippen. op En krullen in uit zijn pruik. En oogschaduw. door Nagellak. En nog op tv van erger: in de tijdens mooimaak-winkel denken ze van dat hij een vrouw is. het Verschrikkelijk! En als door de dames door gaan gillen omdat ze een met van muis zien, is Kurk het uit helemaal zat. in Wegwezen!

Hup, hier een van uit wiel. En hup, door daar een wiel. het En nog een wiel. En het tijdens tijdens laatste wiel. Dop de is klaar met zijn auto. uit Maar Kurk begrijpt van het niet: van hij had toch ook uit vier wielen? Nou heeft het naar ie er nog van maar twee.... Wat?! Heeft Dop die naar met gepakt?!

De op tv man wil hun op mooie fruitmand aan met een paar apen naar geven. Maar dat gaat een zomaar van niet! Dop en Kurk bedenken een door een list: als ze zich nou verkleden....als de apen. van Dan pakken ze mooi even door die door fruitmand terug. het Maar vinden de naar apen dat goed?

augustus 2019
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord