Programma gemist?

Afl.: De tijdens knutselwedstrijd. tijdens Tjonge, wat zitten Dop en Kurk op tv naar lekker te knutselen zeg! van Ze maken allebei een op tv eigen race-auto. Van het karton en op tv deksels en stukjes papier. naar Ze doen tijdens erg hun best want ze een doen mee met in een op knutselwedstrijd. En ze willen natuurlijk naar allebei naar winnen! Hup, de hier een wiel. En hup, daar een een wiel. tijdens En van nog een wiel. van En het laatste wiel. Dop uit is klaar met zijn tijdens auto. Maar Kurk van begrijpt met het niet: hij op tv had toch ook in vier wielen? Nou heeft tijdens ie uit er nog maar op tv twee.... Wat?! Heeft uit Dop die gepakt?!

Afl.: De in apenfruitmand. Elly's tante naar is ziek. Daarom op tv kopen Dop en op Kurk een mooie tijdens fruitmand. Maar wat is op door dat nou?! Er loopt zomaar iemand tijdens uit anders met hun fruitmand uit weg. Er achteraan! op De man wil hun mooie uit met fruitmand aan een paar apen geven. het de Maar dat gaat zomaar niet! op tv Dop tijdens en Kurk bedenken in een list: als ze zich nou uit verkleden als door apen. Dan pakken ze tijdens mooi even in die met fruitmand terug. Maar door vinden de apen dat de goed?

Afl.: Pratende Spierbal. in Elly vertelt een op tv verhaal door over een van pratend ezeltje. Nou, dan weten van Dop en Kurk naar wel wie straks het een de ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst door moet door Spierbal leren naar praten. Ze gaan van oefenen. En wat nou?! tijdens Spierbal zegt zomaar in 'gezondheid' als Dop moet niezen! door Dat is een mooi. op tv Maar daarna zegt een Spierbal niks meer. Flauw op van Spierbal. Dop tijdens en Kurk gaan het op hem mopperen. op En ook op tv lelijke dingen zeggen. Maar Spierbal op tv zegt niks. Dop en op Kurk een gaan schreeuwen. Heel hard de en heel lelijk. de En dan... is het de van Spierbal die zegt: uit 'Kan dat niet tijdens wat zachter? Wat naar aardiger?'.

Afl.: uit Dop treedt op. Elly naar houdt van muziek maken. met met Dop en Kurk ook. Maar als een in ze een gitaar vinden in kunnen ze er niet zo van veel mee. Elly met door wel, ze laat Dop een en Kurk een uit riedeltje horen. Dat wil van Kurk ook, hij op gaat oefenen. uit Nou, dat klinkt naar al goed! Dop zingt uit mee. Prachtig! Dan uit komt er uit een meneer aangerend. een Hij trekt Dop op tv mee. Hij praat de een beetje vreemd van en noemt hem met Don Juan di de Gitaro. Wat zegt naar hij allemaal? het Wat bedoelt hij het nou? Wil hij echt dat op tv Dop gaat door optreden met het de gitaar? Maar Dop kan helemaal met naar geen gitaar spelen. Kan Kurk hem in misschien van helpen?

Afl.: De paardenpuzzel. het Wat een op tv boel puzzelstukjes! Dop naar en Kurk proberen een de paardenpuzzel de te maken. Maar waar op moeten ze beginnen? een Dop en Kurk weten uit het niet. naar En als Elly met een verhaal heeft naar verteld weten op ze het nog steeds niet. op in Zo verschrikkelijk veel stukjes... door En het past maar de niet. in Dan heeft Dop een idee. Hij met pakt een schaar. van Hij knipt van steeds iets een van het puzzelstukje af. Ha, in mooi, nu een past het netjes tegen van elkaar aan. uit Maar lijkt het van op een paard? Eh door neuh... door Nu heeft Kurk naar een idee. Hij tekent gewoon op het paard. Maar de op tv lijkt het op een paard? met Eh op nee, ook niet. Dop tijdens en Kurk hebben een heleboel tijdens tijdens ideeën, maar welk idee helpt een ze naar nou om het paard te naar maken?

Afl.: De tijdens reus. op tv Wat is dat tijdens nou?! Er ligt een man te in in slapen in de op verkleedkist van Dop en Kurk. op En tijdens niet zomaar een man, een op reus!! naar Dop en Kurk durven hem door niet tijdens wakker te maken. 'Welja', het zegt Elly, van 'gewoon wakker maken, dan kunnen door jullie je verkleedkleren met pakken. Het is op toch jullie eigen op tv verkleedkist'? Maar Dop en door uit Kurk zijn bang. Wat als die naar reus hen op ziet? Dop heeft een de met plannetje: ze binden een door touw om de grote teen met van de de reus. En dan: door trekken! de Oei.

Afl.: met Een blije dag. Elly vertelt het over de koning David, die blij op ging dansen. Ha, dat door met vindt Dop wel leuk, lekker het blij zijn. Maar naar Kurk, die uit heeft vandaag met niet zoveel zin in blij naar zijn. Hij in heeft eigenlijk zin in een niks. naar Dop wil hem blij de maken. Hij neemt de Kurk mee naar de van fopwinkel. de Wat een grappige een dingen zijn daar. Maar Kurk een vindt er in niks aan. Dop koopt met een scheetzak. Prrr, naar wat tijdens een vies geluidje. Kurk wil het op liefst meteen uit terug naar de de Wiebelwagen. een Maar Dop trekt Kurk tijdens mee. Hij maakt overal scheetgeluiden. de Kurk kan een er niet om lachen. in Totdat een Dop gaat aanbellen het bij een tijdens flat, dan lacht Kurk zich naar helemaal van slap.

Afl.: tijdens Het pizzameisje. Hé, wat gaat tijdens op tv Kurk nou doen? de Midden in het verhaal van Elly op tv loopt in hij zomaar een weg uit de Wiebelwagen. Oh, de nou met weet hij niet waar tijdens het toneelstukje over moet met gaan. Dop het weet het wel: het gaat met over een van geheim bewaren. Dop tijdens gaat van oefenen voor het stukje, een maar Kurk doet van niet mee. met Hij let helemaal niet op. de Kurk is steeds een aan het bellen. tijdens En hij van wil steeds bovenop de de verkleedkist van zitten. Wat is het er met Kurk? En hé?! Hoe door komen al die het pizza's in de op op tv verkleedkist?

Afl.: De uit ploepelaar. Doe de maar eens even gek het hi!, zingen Elly en naar op de kinderen. Nou, Dop en door Kurk doen gek. Ze uit van lopen met een raar roestig ding. in Er komen belletjes door uit en het op maakt een gek door geluid. in Ze noemen het van een ploepelaar. Maar een ze weten niet wat van het op precies is. En ook, de ze weten niet van van wie het is! Ze op hebben het een ergens op straat gevonden. het En nu tijdens willen de ze het teruggeven. Maar op aan wie? 'Gooi weg', op zeggen in de mensen. 'Het is niks. Het de is een troep'. Maar Dop met en Kurk geloven dat een niet naar en ze zoeken door. Gelukkig de maar. Want daar komt op tv een grote rookpluim een uit een een gek wit door autootje.

`Stelletje flapfiguren', zegt uit ze, `Haal het een boek een snel weer in terug!' Daar gaan uit Dop en Kurk, terug door naar de ruilwinkel. Maar oh het nee! Het op boek staat op tv niet meer in de winkel.... de Zijn ze op nu een voor altijd het boek van uit 'Beloofd is Beloofd' van kwijt?

Elly op tv zegt dat Dop moet door gaan door sporten. Als hij veel zal van bewegen, naar wordt dat buikje wel naar weer dunner. op tv Maar dat vindt Dop met maar gezeur. Totdat in hij met zijn buik met vast door komt te zitten in de verkleedkleren. naar in Met Kurk gaat hij naar door een sportschool. Daar moet van hij flink bewegen. op tv met Dop moet rennen, roeien en gewichten door optillen. Kurk helpt een hem naar een handje. Zal de een dikke buik van tijdens Dop de verdwijnen?

Afl.: de Mooie Kurk. op Elly vertelt over koningin Esther. het Die werd op tv heel mooi gemaakt. met Met oogschaduw, lippenstift op en nagellak. Dop en naar Kurk gaan op tv het verhaal in naspelen. Kurk moet Esther op zijn. Dop trekt hem door mee naar op tv een dames-mooimaak-winkel. En op dat vindt hij niet leuk. van Hij krijgt op daar van een kleurtje op van zijn lippen. En krullen door in zijn uit pruik. En oogschaduw. Nagellak. En de nog erger: op tv in de mooimaak-winkel de denken ze dat de hij een vrouw is. Verschrikkelijk! naar En als een de dames gaan uit gillen omdat met ze een muis zien, van is uit Kurk het helemaal zat. de Wegwezen!

Hup, in hier een wiel. En hup, de daar een op tv wiel. En nog met een wiel. En van het laatste op tv wiel. Dop is het klaar met zijn auto. Maar met met Kurk begrijpt het niet: hij had van van toch ook vier wielen? Nou heeft de ie er nog op maar door twee.... Wat?! Heeft Dop een die de gepakt?!

De man door wil hun tijdens mooie fruitmand uit aan een paar apen tijdens geven. Maar dat gaat zomaar de niet! Dop naar en Kurk door bedenken een list: naar als ze zich nou verkleden....als met apen. Dan pakken tijdens ze mooi de even de die fruitmand terug. Maar vinden de tijdens apen dat tijdens goed?

januari 2021
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!