Programma gemist?

Afl.: een De knutselwedstrijd. Tjonge, wat uit zitten Dop tijdens en Kurk lekker naar te knutselen zeg! de Ze maken allebei een eigen in race-auto. door Van karton en deksels en in stukjes papier. Ze door doen in erg hun best want tijdens ze doen tijdens mee met op tv een knutselwedstrijd. En ze willen natuurlijk door allebei van winnen! Hup, hier met een wiel. En hup, daar op tv een wiel. door En nog een op tv wiel. En het laatste in wiel. de Dop is klaar met in zijn auto. in Maar Kurk begrijpt een het niet: hij had met toch ook tijdens vier wielen? Nou heeft een ie er nog maar tijdens met twee.... Wat?! Heeft uit Dop die gepakt?!

Afl.: met De apenfruitmand. Elly's tante is van ziek. Daarom tijdens kopen Dop en Kurk naar een mooie fruitmand. een Maar wat van is het dat nou?! Er loopt zomaar iemand uit anders met hun de fruitmand weg. een Er achteraan! De uit man wil door hun mooie fruitmand aan een in paar door apen geven. Maar uit dat gaat zomaar niet! Dop een en Kurk uit bedenken een list: op tv als een ze zich nou verkleden als naar apen. het Dan pakken ze mooi even die door naar fruitmand terug. Maar vinden de op tv apen dat de goed?

Afl.: Pratende Spierbal. naar Elly vertelt een het het verhaal over een pratend ezeltje. op tv Nou, dan tijdens weten Dop en naar Kurk wel wie een straks het van ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst op tv van moet Spierbal leren praten. Ze gaan op van oefenen. En wat nou?! Spierbal het zegt zomaar 'gezondheid' als uit Dop een moet niezen! Dat is mooi. van Maar daarna een zegt in Spierbal niks meer. Flauw van Spierbal. door op tv Dop en Kurk gaan op de hem mopperen. En een ook lelijke dingen zeggen. de Maar Spierbal op zegt niks. Dop op en Kurk gaan schreeuwen. een Heel hard en naar heel de lelijk. En dan... is naar het Spierbal tijdens die zegt: 'Kan dat niet uit wat zachter? van Wat naar aardiger?'.

Afl.: uit Dop treedt op. Elly houdt het van muziek maken. naar Dop en Kurk tijdens ook. op tv Maar als ze de een gitaar door vinden kunnen ze er niet zo tijdens veel uit mee. Elly op tv wel, ze laat Dop en Kurk in een riedeltje op horen. Dat wil Kurk door naar ook, hij gaat oefenen. Nou, dat naar klinkt al goed! door de Dop zingt mee. Prachtig! Dan van komt er de een meneer aangerend. Hij op trekt Dop mee. Hij een naar praat een beetje met vreemd en noemt hem Don Juan op tv di Gitaro. Wat uit zegt hij uit allemaal? Wat op tv bedoelt hij nou? Wil hij van echt dat op Dop tijdens gaat optreden met de gitaar? tijdens Maar door Dop kan helemaal geen gitaar tijdens spelen. Kan Kurk op hem misschien een helpen?

Afl.: De tijdens paardenpuzzel. Wat een naar boel puzzelstukjes! een Dop en op Kurk proberen een paardenpuzzel het te maken. met Maar waar moeten ze beginnen? Dop op tv en het Kurk weten het niet. op En een als Elly een het verhaal heeft verteld weten ze naar het naar nog steeds niet. Zo met verschrikkelijk veel stukjes... En het van past maar tijdens niet. Dan heeft door Dop een op tv idee. Hij pakt een schaar. de Hij knipt van steeds naar iets van het puzzelstukje met af. Ha, van mooi, nu past het netjes tegen door elkaar aan. Maar op lijkt het op uit een paard? Eh het neuh... Nu in heeft tijdens Kurk een idee. Hij naar tekent gewoon het paard. Maar door lijkt het in op een paard? Eh van het nee, ook niet. met Dop en Kurk de hebben een heleboel ideeën, op maar welk idee tijdens helpt ze op nou om het paard te met maken?

Afl.: een De reus. Wat is een dat nou?! een Er ligt een man te het tijdens slapen in de op verkleedkist van Dop de en Kurk. En niet zomaar uit een door man, een reus!! Dop en Kurk het durven de hem niet wakker te maken. tijdens 'Welja', zegt uit Elly, 'gewoon door wakker maken, dan van kunnen jullie je door verkleedkleren pakken. Het is toch naar jullie eigen verkleedkist'? de Maar Dop en op Kurk zijn bang. tijdens Wat als uit die van reus hen ziet? Dop heeft de een op tv plannetje: ze binden een in touw om de in grote teen van het de reus. En dan: naar trekken! uit Oei.

Afl.: Een blije op dag. Elly vertelt tijdens tijdens over koning David, naar die blij ging in dansen. Ha, dat door vindt Dop wel leuk, naar lekker blij op zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag een niet zoveel in zin in blij op tv zijn. Hij heeft eigenlijk op tv het zin in niks. Dop wil hem op blij maken. Hij de neemt in Kurk mee naar de fopwinkel. van Wat op tv een grappige dingen zijn het daar. Maar Kurk vindt tijdens er niks aan. met Dop koopt een in scheetzak. Prrr, wat een een van vies geluidje. met Kurk wil het liefst meteen een terug naar naar de Wiebelwagen. het Maar Dop trekt Kurk mee. Hij tijdens in maakt overal scheetgeluiden. Kurk naar kan er niet in om lachen. Totdat Dop naar gaat de aanbellen bij een in flat, dan lacht Kurk van zich helemaal van slap.

Afl.: Het een pizzameisje. Hé, een wat gaat een Kurk nou doen? Midden het in het verhaal een van Elly loopt hij een zomaar weg uit de een Wiebelwagen. in Oh, nou de weet hij niet waar het van toneelstukje over naar moet gaan. met Dop weet het wel: uit het gaat over een geheim een bewaren. tijdens Dop gaat oefenen voor het met stukje, maar uit Kurk doet op niet mee. Hij let de helemaal met niet op. Kurk is steeds aan van het bellen. En het hij wil naar steeds bovenop door de verkleedkist door zitten. Wat is er met tijdens Kurk? met En hé?! Hoe in komen al die pizza's in de de op tv verkleedkist?

Afl.: op tv De ploepelaar. Doe maar eens van de even gek hi!, zingen Elly tijdens en de de kinderen. Nou, Dop en een Kurk doen door gek. Ze lopen van met een raar roestig een ding. Er komen belletjes op tv uit en het het maakt door een gek door geluid. Ze noemen het een ploepelaar. op tv Maar ze weten van niet in wat het in precies is. En ook, ze weten een van niet van wie het het is! Ze hebben naar het ergens tijdens op straat gevonden. En de nu willen op tv ze het teruggeven. de Maar aan wie? van 'Gooi weg', zeggen de mensen. door 'Het een is niks. Het door is troep'. Maar Dop en Kurk naar op geloven dat niet en naar ze zoeken door. Gelukkig maar. van in Want daar komt naar een grote rookpluim uit een een gek wit uit autootje.

`Stelletje flapfiguren', de zegt tijdens ze, `Haal het boek snel weer uit uit terug!' Daar gaan Dop en uit Kurk, terug naar de tijdens van ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek in met staat niet meer uit in de winkel.... uit Zijn ze nu voor met altijd het op boek van 'Beloofd is Beloofd' met kwijt?

Elly zegt op tv dat Dop moet de gaan sporten. naar Als hij veel zal de bewegen, wordt dat van buikje wel in weer dunner. Maar dat van vindt van Dop maar gezeur. Totdat hij het met naar zijn buik vast komt op tv te zitten van in de verkleedkleren. tijdens Met Kurk gaat hij van naar een sportschool. Daar moet naar hij met flink bewegen. Dop de moet rennen, roeien en gewichten tijdens door optillen. Kurk helpt naar hem een handje. door Zal de dikke buik op tv van Dop met verdwijnen?

Afl.: een Mooie Kurk. Elly een vertelt over koningin Esther. Die naar werd heel met mooi naar gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en in nagellak. Dop van en Kurk naar gaan het verhaal naspelen. met Kurk moet Esther zijn. Dop door trekt het hem mee naar een in dames-mooimaak-winkel. het En dat vindt hij niet leuk. het Hij van krijgt daar een van kleurtje op de zijn lippen. En krullen in de zijn pruik. En een oogschaduw. met Nagellak. En nog erger: in de uit mooimaak-winkel denken ze met dat uit hij een tijdens vrouw is. Verschrikkelijk! En een als de dames gaan gillen op tv omdat ze naar een muis zien, is met Kurk het tijdens helemaal in zat. Wegwezen!

Hup, hier een een wiel. En met hup, daar een wiel. naar En nog op tv een naar wiel. En het laatste de wiel. Dop is klaar met tijdens zijn auto. uit Maar Kurk begrijpt het het niet: hij op tv had een toch ook vier wielen? Nou heeft naar ie op tv er nog maar twee.... het Wat?! Heeft Dop door die het gepakt?!

De van man wil door hun mooie fruitmand aan een een paar apen een geven. Maar naar dat gaat zomaar met niet! Dop en op Kurk bedenken een list: als ze met naar zich nou verkleden....als apen. Dan pakken de door ze mooi even die in fruitmand terug. op tv Maar vinden de apen dat in goed?

januari 2019
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord