Programma gemist?

Afl.: op tv De knutselwedstrijd. met Tjonge, wat zitten Dop in en Kurk van lekker te knutselen zeg! Ze een maken op allebei een eigen race-auto. Van karton op tv op en deksels en stukjes uit papier. Ze doen een erg hun best want ze op doen mee met van een knutselwedstrijd. En door ze willen natuurlijk naar naar allebei winnen! Hup, hier een wiel. uit En op tv hup, daar een wiel. En op tv nog een wiel. tijdens En met het laatste in wiel. Dop is klaar met zijn uit auto. Maar uit Kurk begrijpt het het niet: hij een had toch een ook vier wielen? Nou heeft op ie er in nog maar twee.... Wat?! Heeft in Dop naar die gepakt?!

Afl.: De apenfruitmand. op Elly's tante met is uit ziek. Daarom kopen Dop met en Kurk een mooie fruitmand. in Maar wat door is dat nou?! op tv Er loopt zomaar op tv iemand anders met het hun fruitmand weg. in Er achteraan! De man tijdens wil de hun mooie fruitmand aan op een door paar apen geven. met Maar dat gaat uit zomaar niet! Dop en Kurk bedenken op tv een naar list: als ze op zich nou verkleden als apen. naar Dan het pakken ze mooi even die met de fruitmand terug. Maar vinden de apen op de dat goed?

Afl.: Pratende Spierbal. op een Elly vertelt een verhaal uit over een pratend ezeltje. uit Nou, tijdens dan weten Dop en uit Kurk wel wie straks het door ezeltje naar moet spelen: Spierbal. Maar eerst in moet Spierbal naar leren praten. met Ze gaan oefenen. En uit wat nou?! Spierbal in zegt zomaar 'gezondheid' als van Dop moet niezen! uit Dat van is mooi. Maar van daarna zegt het Spierbal niks meer. Flauw op van Spierbal. Dop en het Kurk een gaan op hem mopperen. En ook in lelijke het dingen zeggen. met Maar Spierbal zegt niks. Dop in en Kurk van gaan schreeuwen. Heel hard het en heel een lelijk. En dan... is op tv het Spierbal die van zegt: met 'Kan dat niet wat door zachter? Wat het aardiger?'.

Afl.: naar Dop treedt op. Elly uit houdt van op tv muziek maken. Dop en Kurk door ook. Maar naar als ze een gitaar naar vinden kunnen uit ze met er niet zo veel van mee. Elly wel, ze van laat met Dop en Kurk een riedeltje van horen. Dat wil Kurk op tv op tv ook, hij gaat oefenen. op tv Nou, dat klinkt al goed! op tv Dop zingt van mee. Prachtig! Dan komt met op tv er een meneer aangerend. naar Hij trekt in Dop mee. Hij praat een een beetje vreemd en noemt naar hem Don Juan op di tijdens Gitaro. Wat zegt in hij allemaal? naar Wat bedoelt hij nou? met Wil hij echt in dat Dop het gaat optreden met op tv de gitaar? Maar Dop het kan helemaal een geen gitaar spelen. Kan van Kurk hem misschien op helpen?

Afl.: De paardenpuzzel. het van Wat een boel puzzelstukjes! met Dop en het Kurk proberen een paardenpuzzel te naar maken. het Maar waar moeten ze met beginnen? Dop en het Kurk weten van het niet. En als op Elly een naar verhaal heeft verteld met weten ze het met nog steeds niet. naar Zo verschrikkelijk veel naar stukjes... En het het past maar niet. van Dan heeft Dop het een idee. Hij pakt een de schaar. Hij op knipt steeds iets door van het puzzelstukje af. de Ha, mooi, nu past uit het netjes tegen het uit elkaar aan. Maar lijkt een het op een het paard? Eh in neuh... Nu heeft Kurk met een idee. Hij tekent het gewoon met het paard. Maar lijkt het op op een paard? Eh naar nee, op ook niet. Dop en Kurk op hebben een met heleboel ideeën, maar welk met idee helpt ze de nou met om het paard te een maken?

Afl.: De reus. het Wat uit is dat nou?! Er op tv ligt een in man te slapen in de tijdens verkleedkist van de Dop uit en Kurk. En in niet zomaar een man, tijdens een reus!! tijdens Dop en Kurk durven van hem niet wakker met te maken. tijdens 'Welja', zegt Elly, 'gewoon tijdens wakker maken, dan kunnen van jullie je verkleedkleren pakken. op tv Het is van toch jullie eigen een verkleedkist'? Maar Dop een en Kurk zijn een bang. Wat als die van reus uit hen ziet? Dop heeft een het plannetje: in ze binden de een touw om de tijdens grote teen van tijdens de reus. En de dan: trekken! het Oei.

Afl.: tijdens Een blije dag. Elly uit vertelt over koning David, een op die blij ging dansen. een Ha, dat vindt Dop in wel leuk, lekker blij door zijn. Maar Kurk, met de die heeft vandaag een niet zoveel zin in blij zijn. door Hij een heeft eigenlijk zin in met niks. Dop wil hem de van blij maken. Hij neemt de Kurk mee naar de fopwinkel. de Wat een tijdens grappige dingen zijn op tv daar. Maar een Kurk vindt er niks tijdens aan. Dop koopt een uit scheetzak. Prrr, op tv wat een vies geluidje. in in Kurk wil het liefst meteen op terug naar de Wiebelwagen. tijdens Maar Dop uit trekt Kurk mee. Hij met maakt overal op tv scheetgeluiden. naar Kurk kan er niet om met lachen. Totdat Dop gaat op aanbellen bij een op tv flat, dan lacht op tv Kurk zich helemaal het op slap.

Afl.: Het pizzameisje. het Hé, in wat gaat Kurk de nou doen? naar Midden in het verhaal de van Elly loopt hij zomaar met weg uit het de Wiebelwagen. van Oh, nou weet hij niet het met waar het toneelstukje over op tv moet gaan. Dop uit weet het wel: op het gaat over uit een geheim met bewaren. Dop gaat oefenen voor het het stukje, maar door Kurk doet tijdens niet mee. Hij let een helemaal niet op. met Kurk op tv is steeds aan het bellen. En door hij een wil steeds bovenop de verkleedkist op zitten. Wat is in er met naar Kurk? En van hé?! Hoe komen al in die pizza's in de uit uit verkleedkist?

Afl.: een De ploepelaar. Doe maar in eens even gek uit hi!, zingen Elly en de een de kinderen. Nou, Dop en met Kurk doen gek. in Ze uit lopen met een raar van roestig ding. Er komen belletjes met naar uit en het maakt een in gek geluid. Ze met noemen het uit een ploepelaar. Maar van ze weten niet wat het op precies is. tijdens En ook, een ze weten niet van naar wie het van is! Ze een hebben het ergens op tv op straat gevonden. En nu van willen met ze het teruggeven. Maar aan wie? in 'Gooi een weg', zeggen de een mensen. 'Het is in niks. Het is naar troep'. Maar Dop op en Kurk het geloven dat niet en ze zoeken door door. Gelukkig de maar. Want daar op komt een grote uit rookpluim de uit een gek wit naar autootje.

`Stelletje flapfiguren', zegt op tv ze, door `Haal het tijdens boek snel weer het terug!' Daar gaan Dop en Kurk, door terug op naar de ruilwinkel. Maar oh een nee! met Het boek van staat niet meer in een de winkel.... Zijn ze nu uit voor altijd het op boek uit van 'Beloofd door is Beloofd' kwijt?

Elly zegt de dat Dop moet gaan uit sporten. Als hij de veel de zal bewegen, wordt dat buikje van op wel weer dunner. Maar dat vindt een Dop maar gezeur. van Totdat hij met van naar zijn buik vast komt te het zitten in op de verkleedkleren. Met Kurk in gaat hij naar het een sportschool. Daar in moet hij flink bewegen. het Dop moet rennen, met op roeien en gewichten in optillen. Kurk helpt hem op een handje. een Zal de dikke buik van de Dop door verdwijnen?

Afl.: Mooie met Kurk. Elly een vertelt over koningin Esther. Die de werd heel uit mooi gemaakt. Met in oogschaduw, door lippenstift en nagellak. Dop met en Kurk tijdens gaan het verhaal naspelen. de Kurk moet van Esther zijn. Dop trekt hem op tv mee naar een van dames-mooimaak-winkel. En door dat vindt tijdens hij niet leuk. Hij uit krijgt daar een kleurtje op op het zijn lippen. En krullen in de zijn pruik. En oogschaduw. tijdens Nagellak. En nog op op erger: in de mooimaak-winkel het denken ze dat hij naar een vrouw een is. Verschrikkelijk! het En als de dames door gaan gillen omdat ze een op muis op zien, is Kurk het naar helemaal zat. het Wegwezen!

Hup, uit hier een wiel. de En hup, daar een wiel. van En nog een op wiel. En het met laatste tijdens wiel. Dop is klaar met het zijn auto. Maar een Kurk begrijpt uit het niet: uit hij had toch ook vier van wielen? de Nou heeft ie een er nog met maar twee.... Wat?! door Heeft Dop die een gepakt?!

De man een wil hun mooie fruitmand op aan een door paar op tv apen geven. Maar de dat gaat zomaar niet! Dop het en Kurk bedenken tijdens een list: als ze de met zich nou verkleden....als apen. tijdens Dan pakken door ze mooi even tijdens die fruitmand terug. Maar vinden de in apen dat met goed?

mei 2020
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!