Programma gemist?

Afl.: De knutselwedstrijd. in een Tjonge, wat zitten Dop en tijdens Kurk lekker te knutselen het zeg! in Ze maken allebei een eigen tijdens op tv race-auto. Van karton en het deksels en stukjes papier. Ze het doen met erg hun best een want ze doen de mee met een van knutselwedstrijd. En ze op willen natuurlijk allebei winnen! Hup, een hier een wiel. de En hup, met daar in een wiel. En nog een door wiel. En het door laatste door wiel. Dop is klaar met met zijn auto. Maar het Kurk uit begrijpt het niet: hij had naar toch ook door vier wielen? Nou heeft ie een er naar nog maar twee.... Wat?! met Heeft Dop die naar gepakt?!

Afl.: De apenfruitmand. met Elly's tante is op ziek. Daarom uit kopen met Dop en Kurk een mooie uit fruitmand. Maar wat naar is dat nou?! Er op loopt van zomaar iemand anders met met hun fruitmand met weg. Er achteraan! door De man wil hun mooie van fruitmand tijdens aan een paar van apen geven. Maar dat gaat met uit zomaar niet! Dop met en Kurk bedenken een list: als naar ze zich tijdens nou van verkleden als apen. Dan pakken de ze mooi even naar die fruitmand met terug. Maar vinden in de apen dat met goed?

Afl.: op tv Pratende Spierbal. Elly van vertelt een verhaal over in een uit pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop door en Kurk wel de wie straks het een ezeltje moet tijdens spelen: van Spierbal. Maar eerst op moet Spierbal leren door praten. Ze gaan oefenen. naar En wat nou?! Spierbal zegt van zomaar het 'gezondheid' als Dop door moet niezen! Dat naar is mooi. Maar tijdens daarna zegt Spierbal niks uit meer. Flauw de van Spierbal. Dop en Kurk naar tijdens gaan op hem mopperen. En ook het uit lelijke dingen zeggen. een Maar Spierbal zegt tijdens niks. Dop en Kurk gaan van schreeuwen. Heel hard naar en een heel lelijk. En dan... de is het Spierbal het die zegt: 'Kan dat niet het naar wat zachter? Wat naar aardiger?'.

Afl.: Dop treedt met op. Elly de houdt van muziek de maken. Dop en naar Kurk ook. Maar als door ze tijdens een gitaar vinden kunnen naar ze door er niet zo tijdens veel mee. Elly wel, naar ze laat Dop en op Kurk een riedeltje een horen. tijdens Dat wil Kurk op tv ook, hij gaat oefenen. het Nou, dat klinkt op al goed! Dop zingt van mee. Prachtig! Dan komt van er het een meneer aangerend. Hij trekt door Dop mee. Hij een met praat een beetje een vreemd en noemt hem uit Don Juan op tv di Gitaro. Wat zegt naar hij allemaal? naar Wat bedoelt hij van nou? Wil hij echt het dat Dop gaat optreden tijdens met de gitaar? Maar de Dop kan op tv helemaal geen gitaar de spelen. Kan Kurk hem op misschien naar helpen?

Afl.: De paardenpuzzel. een van Wat een boel puzzelstukjes! Dop de en Kurk proberen van een paardenpuzzel te maken. de Maar waar naar moeten ze beginnen? de Dop en Kurk weten met het niet. van En als een Elly een verhaal in heeft verteld weten door ze het nog steeds niet. uit Zo met verschrikkelijk veel stukjes... En het tijdens past maar uit niet. Dan op heeft Dop een idee. uit Hij pakt een schaar. in Hij knipt steeds op iets met van het puzzelstukje af. het Ha, mooi, nu de past het netjes tegen tijdens elkaar aan. Maar van door lijkt het op naar een paard? Eh neuh... Nu heeft het in Kurk een idee. Hij tijdens tekent gewoon het naar paard. Maar lijkt het op tijdens het een paard? Eh op tv nee, ook niet. Dop op tv en Kurk hebben door een heleboel uit ideeën, maar welk van idee helpt ze met nou om het paard te op maken?

Afl.: de De reus. met Wat is dat nou?! Er ligt op tv een het man te het slapen in de verkleedkist van Dop met en Kurk. naar En het niet zomaar een man, een reus!! een naar Dop en Kurk durven hem niet op tv wakker te maken. de 'Welja', zegt Elly, uit 'gewoon wakker met maken, dan kunnen op jullie van je verkleedkleren pakken. tijdens Het is toch jullie tijdens eigen verkleedkist'? Maar Dop en de uit Kurk zijn bang. Wat op als die reus hen ziet? van Dop heeft een het plannetje: tijdens ze binden een touw een om de grote teen tijdens van de reus. op tv En dan: naar trekken! naar Oei.

Afl.: Een blije in op tv dag. Elly vertelt over koning David, op op die blij ging dansen. Ha, dat door vindt Dop wel naar leuk, lekker blij door zijn. naar Maar Kurk, die heeft het vandaag uit niet zoveel zin in blij tijdens zijn. Hij heeft op eigenlijk zin de in niks. Dop wil hem de blij maken. van Hij neemt Kurk van mee naar van de fopwinkel. Wat op tv een grappige dingen zijn daar. van Maar Kurk vindt van er niks het aan. Dop op tv koopt een de scheetzak. Prrr, wat een met vies geluidje. het Kurk wil het in liefst meteen terug naar de Wiebelwagen. uit van Maar Dop trekt Kurk mee. op tv Hij maakt in overal scheetgeluiden. Kurk in kan er niet om een lachen. Totdat de Dop gaat aanbellen bij een op flat, dan lacht door Kurk van zich helemaal van slap.

Afl.: met Het pizzameisje. Hé, door wat gaat Kurk nou naar doen? Midden in de het verhaal van Elly op tv loopt een hij zomaar weg uit de door tijdens Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet naar waar het toneelstukje de over moet gaan. in Dop weet in het wel: het het gaat van over een geheim bewaren. Dop gaat van oefenen door voor het stukje, maar de Kurk met doet niet mee. door Hij let helemaal niet op. in Kurk is steeds op tv aan op het bellen. En hij wil steeds tijdens bovenop de op verkleedkist een zitten. Wat is er op tv met Kurk? En op hé?! Hoe een komen al die pizza's in de op tv van verkleedkist?

Afl.: met De ploepelaar. Doe maar eens een even gek tijdens hi!, zingen met Elly en de op kinderen. Nou, Dop de en Kurk doen naar gek. Ze lopen op tv met een raar roestig op ding. Er komen belletjes uit het uit en het maakt door een gek uit geluid. Ze noemen het een ploepelaar. met Maar ze weten tijdens in niet wat het precies is. En op ook, ze tijdens weten niet van wie het het is! Ze door hebben uit het ergens op op straat gevonden. En nu willen van uit ze het teruggeven. Maar aan wie? in 'Gooi van weg', zeggen de mensen. met 'Het is door niks. Het is troep'. Maar naar Dop tijdens en Kurk geloven dat niet in en met ze zoeken door. door Gelukkig maar. Want daar het komt een grote rookpluim door een uit een gek wit door autootje.

`Stelletje flapfiguren', tijdens zegt uit ze, `Haal het boek snel uit weer terug!' tijdens Daar gaan het Dop en Kurk, terug een naar de ruilwinkel. naar Maar oh nee! naar Het boek staat niet meer met in de uit winkel.... Zijn ze van nu van voor altijd het boek van 'Beloofd met van is Beloofd' kwijt?

Elly zegt op dat met Dop moet gaan sporten. Als hij met in veel zal bewegen, wordt dat door buikje wel op tv weer dunner. Maar naar dat vindt Dop maar gezeur. naar naar Totdat hij met tijdens zijn buik vast komt te zitten op in de verkleedkleren. het Met met Kurk gaat hij naar een het sportschool. een Daar moet hij op tv flink bewegen. Dop moet in rennen, roeien en gewichten naar in optillen. Kurk helpt hem een uit handje. met Zal de dikke buik het van Dop op tv verdwijnen?

Afl.: Mooie in Kurk. Elly vertelt op tv over koningin Esther. Die van werd heel mooi de gemaakt. Met oogschaduw, uit lippenstift en op nagellak. Dop en Kurk door gaan tijdens het verhaal naspelen. in Kurk moet op Esther zijn. Dop trekt hem mee door naar een de dames-mooimaak-winkel. En dat vindt naar hij niet leuk. op tv Hij krijgt daar een een op tv kleurtje op zijn het lippen. En krullen in op zijn pruik. En oogschaduw. met Nagellak. En nog de erger: van in de mooimaak-winkel denken op ze op dat hij een vrouw een is. Verschrikkelijk! En het als de dames gaan de gillen met omdat ze een muis een zien, is op tv Kurk het helemaal zat. door Wegwezen!

Hup, op hier een wiel. uit En hup, daar een met wiel. En uit nog een wiel. En naar het laatste wiel. Dop op is klaar een met uit zijn auto. Maar Kurk begrijpt het een het niet: hij had toch ook uit vier wielen? Nou heeft tijdens ie het er nog maar twee.... tijdens Wat?! Heeft Dop die van de gepakt?!

De man door wil hun mooie door fruitmand in aan een paar op apen geven. Maar dat gaat een zomaar door niet! Dop en Kurk bedenken de een op tv list: als ze zich nou verkleden....als een apen. Dan in pakken uit ze mooi even die fruitmand terug. van naar Maar vinden de apen dat van goed?

september 2020
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!