Programma gemist?

Afl.: De in knutselwedstrijd. Tjonge, tijdens wat zitten Dop tijdens en Kurk lekker met te knutselen zeg! Ze maken op tv tijdens allebei een eigen race-auto. Van een karton en deksels en op tv stukjes papier. Ze in doen erg de hun best want ze een doen mee met de een knutselwedstrijd. En het ze willen van natuurlijk allebei winnen! Hup, het hier uit een wiel. En hup, daar met met een wiel. En uit nog een wiel. En de het laatste wiel. Dop van is door klaar met zijn auto. Maar uit Kurk begrijpt het de niet: uit hij had toch ook het vier wielen? Nou een heeft ie er nog het maar twee.... Wat?! naar Heeft uit Dop die gepakt?!

Afl.: de De apenfruitmand. van Elly's tante is ziek. Daarom kopen het Dop en Kurk een een mooie door fruitmand. Maar door wat is dat naar nou?! Er loopt door zomaar iemand uit anders met hun fruitmand uit weg. Er achteraan! van De man wil hun de mooie fruitmand aan uit een naar paar apen geven. Maar in dat gaat zomaar niet! het Dop en een Kurk bedenken een list: een als ze zich op nou verkleden op als apen. Dan pakken van ze de mooi even die fruitmand terug. Maar het vinden de een apen een dat goed?

Afl.: van Pratende Spierbal. Elly op vertelt een verhaal de over een pratend in ezeltje. Nou, dan weten Dop op tv tijdens en Kurk wel wie straks door het ezeltje moet spelen: een Spierbal. Maar op eerst van moet Spierbal leren van praten. Ze gaan oefenen. En naar wat nou?! Spierbal zegt op zomaar 'gezondheid' als op Dop door moet niezen! Dat uit is mooi. Maar daarna zegt door Spierbal met niks meer. Flauw van het Spierbal. Dop en het Kurk gaan op tv op hem mopperen. En met ook een lelijke dingen zeggen. Maar uit Spierbal zegt op niks. Dop en Kurk gaan schreeuwen. met Heel hard en het het heel lelijk. En door dan... is het in Spierbal die zegt: 'Kan op tv dat niet wat zachter? in Wat een aardiger?'.

Afl.: Dop door treedt op. Elly houdt naar van van muziek maken. Dop en door Kurk ook. Maar als met ze een het gitaar vinden kunnen ze van er niet zo van veel mee. een Elly wel, ze van laat op tv Dop en Kurk een riedeltje horen. op tv door Dat wil Kurk ook, hij gaat de met oefenen. Nou, dat klinkt al op goed! door Dop zingt mee. op tv Prachtig! Dan komt er een op meneer aangerend. met Hij trekt Dop mee. tijdens Hij praat een het beetje vreemd op tv en noemt hem uit Don Juan di Gitaro. tijdens Wat zegt hij allemaal? in Wat bedoelt uit hij nou? Wil hij met echt met dat Dop gaat naar optreden met de gitaar? Maar een Dop een kan helemaal naar geen gitaar spelen. Kan Kurk hem het misschien van helpen?

Afl.: De paardenpuzzel. de Wat door een boel puzzelstukjes! in Dop en Kurk proberen op een paardenpuzzel te met maken. Maar waar moeten door van ze beginnen? Dop en Kurk weten in het niet. het En als Elly een op tv verhaal heeft door verteld weten ze het de nog steeds naar niet. Zo verschrikkelijk met veel stukjes... En het tijdens naar past maar niet. Dan tijdens heeft Dop een idee. een Hij naar pakt een schaar. het Hij knipt steeds iets van in het puzzelstukje af. met Ha, mooi, nu past op tv het netjes de tegen elkaar de aan. Maar op lijkt het op door een paard? Eh neuh... het Nu heeft Kurk een idee. op tv Hij tekent tijdens gewoon het paard. van Maar uit lijkt het op op een paard? Eh op tv nee, ook niet. Dop van en Kurk hebben een heleboel op ideeën, maar welk tijdens naar idee helpt ze nou om het op de paard te maken?

Afl.: het De reus. Wat op tv is dat nou?! Er ligt een een man te tijdens slapen in in de verkleedkist van door Dop en het Kurk. En niet zomaar een op man, een reus!! naar Dop en Kurk tijdens op durven hem niet wakker in te maken. tijdens 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker van maken, dan kunnen op jullie de je verkleedkleren pakken. een Het is toch tijdens jullie eigen verkleedkist'? de Maar Dop en Kurk zijn tijdens bang. Wat als die op tv op reus hen ziet? Dop heeft een naar plannetje: ze binden naar een touw om uit de grote in teen van tijdens de reus. En dan: op trekken! door Oei.

Afl.: Een tijdens blije dag. Elly vertelt naar over van koning David, die tijdens blij ging dansen. Ha, op tv dat vindt Dop wel van leuk, lekker blij de met zijn. Maar Kurk, die het heeft vandaag niet zoveel zin naar in op tv blij zijn. Hij heeft eigenlijk van zin in in niks. Dop wil van hem blij maken. Hij van neemt Kurk op mee naar de fopwinkel. het Wat een grappige tijdens uit dingen zijn daar. Maar Kurk tijdens vindt er niks het aan. Dop op tv koopt een scheetzak. in Prrr, wat een op vies geluidje. Kurk wil de het liefst meteen van terug naar de door Wiebelwagen. Maar Dop trekt in Kurk mee. door Hij maakt op overal scheetgeluiden. Kurk kan in er op niet om lachen. Totdat in Dop gaat aanbellen bij een de flat, dan tijdens lacht Kurk tijdens zich helemaal het slap.

Afl.: Het pizzameisje. door Hé, wat op tv gaat Kurk nou doen? door Midden naar in het verhaal van in Elly loopt van hij zomaar weg uit uit de Wiebelwagen. Oh, nou het weet het hij niet waar van het toneelstukje over moet gaan. uit Dop weet uit het een wel: het gaat over een geheim door bewaren. op Dop gaat oefenen van voor het stukje, maar Kurk op tv doet niet mee. naar Hij naar let helemaal in niet op. Kurk het is steeds aan het met bellen. En in hij wil steeds op tv bovenop de verkleedkist zitten. Wat is door het er met Kurk? in En hé?! Hoe komen met al die pizza's uit in de op tv verkleedkist?

Afl.: De ploepelaar. door Doe op tv maar eens even uit gek hi!, zingen Elly en tijdens de kinderen. Nou, door Dop van en Kurk in doen gek. Ze lopen met de een raar roestig ding. naar Er komen de belletjes uit tijdens en het maakt op tv een gek geluid. een Ze noemen het door een ploepelaar. Maar ze weten met op tv niet wat het precies van is. En ook, ze weten naar van niet van wie het is! door Ze door hebben het ergens op tijdens straat gevonden. En nu willen naar ze het het teruggeven. Maar het aan wie? 'Gooi van weg', zeggen de van mensen. 'Het is door niks. Het is door troep'. Maar door Dop en Kurk geloven tijdens dat niet en het ze zoeken een door. Gelukkig maar. Want daar komt tijdens de een grote rookpluim een uit een gek wit een autootje.

`Stelletje tijdens flapfiguren', zegt ze, tijdens `Haal het boek snel weer uit de terug!' Daar gaan Dop en in Kurk, terug naar de een ruilwinkel. van Maar oh de nee! Het boek staat niet meer in in de op winkel.... Zijn tijdens ze nu voor altijd van het boek tijdens van 'Beloofd is Beloofd' van kwijt?

Elly in zegt dat Dop moet tijdens gaan sporten. Als hij tijdens naar veel zal bewegen, wordt dat door buikje wel weer op dunner. Maar naar dat vindt het Dop maar gezeur. Totdat hij met een door zijn buik vast komt te zitten met in de verkleedkleren. met Met naar Kurk gaat tijdens hij naar een sportschool. Daar moet tijdens hij flink bewegen. het Dop moet uit rennen, roeien en in gewichten de optillen. Kurk helpt hem een met handje. op Zal de dikke naar buik van Dop op tv verdwijnen?

Afl.: Mooie het Kurk. Elly door vertelt over koningin Esther. Die een werd heel mooi de van gemaakt. Met oogschaduw, het lippenstift en nagellak. Dop en Kurk een gaan op het verhaal naspelen. Kurk moet naar Esther zijn. Dop op trekt hem mee naar naar een op dames-mooimaak-winkel. En dat in vindt uit hij niet leuk. Hij met krijgt daar naar een kleurtje op zijn lippen. En naar krullen in het zijn pruik. En oogschaduw. van Nagellak. En nog op tv tijdens erger: in de mooimaak-winkel in denken ze dat hij een op vrouw uit is. Verschrikkelijk! En door als de dames gaan gillen in omdat ze in een de muis zien, is Kurk het helemaal in zat. met Wegwezen!

Hup, naar hier een wiel. het En hup, daar een wiel. de En een nog een wiel. En tijdens het laatste wiel. het Dop is klaar met met zijn met auto. Maar Kurk begrijpt het op niet: hij op tv had toch naar ook vier wielen? met Nou heeft tijdens ie er nog maar twee.... Wat?! tijdens Heeft naar Dop die met gepakt?!

De op man wil hun op mooie fruitmand aan naar een paar apen uit geven. Maar dat gaat in zomaar uit niet! Dop en een Kurk bedenken een de list: als ze zich nou met verkleden....als apen. Dan door pakken ze het mooi even naar die fruitmand terug. Maar vinden de tijdens apen de dat goed?

mei 2021
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!