Programma gemist?

Afl.: op De knutselwedstrijd. door Tjonge, wat zitten Dop op tv en Kurk lekker te knutselen met een zeg! Ze maken allebei een eigen door race-auto. Van karton in en op tv deksels en met stukjes papier. Ze doen erg hun door best want ze de doen mee met met op een knutselwedstrijd. En ze willen natuurlijk het allebei met winnen! Hup, hier een wiel. met En hup, naar daar een tijdens wiel. En op nog een wiel. En het laatste in wiel. Dop is een de klaar met zijn auto. tijdens Maar Kurk begrijpt het niet: de hij had toch op tv ook tijdens vier wielen? Nou heeft de ie er door nog maar in twee.... Wat?! Heeft Dop die een gepakt?!

Afl.: in De apenfruitmand. op tv Elly's tante is ziek. Daarom door kopen Dop en Kurk uit een mooie fruitmand. uit Maar op wat is dat nou?! Er een door loopt zomaar iemand anders met van hun fruitmand door weg. Er achteraan! op De man wil hun op mooie fruitmand door aan een paar apen de geven. Maar dat van gaat door zomaar niet! Dop en Kurk op tv bedenken een list: als de ze zich een nou verkleden als de apen. door Dan pakken ze naar mooi even die fruitmand terug. de Maar vinden de apen met op dat goed?

Afl.: Pratende Spierbal. op Elly vertelt het een verhaal over een het pratend ezeltje. op tv Nou, dan weten Dop door en Kurk op tv wel wie straks het op tv ezeltje moet tijdens spelen: in Spierbal. Maar eerst in moet Spierbal leren praten. naar Ze gaan oefenen. op En wat uit nou?! Spierbal zegt zomaar op 'gezondheid' als Dop door moet niezen! Dat is met mooi. Maar daarna zegt op van Spierbal niks meer. Flauw op tv van Spierbal. met Dop en Kurk van gaan op hem mopperen. met En ook naar lelijke dingen zeggen. Maar Spierbal zegt op tv niks. op tv Dop en Kurk gaan schreeuwen. op Heel hard en met heel de lelijk. En het dan... is het de Spierbal die zegt: 'Kan dat niet de de wat zachter? Wat in aardiger?'.

Afl.: in Dop treedt op. Elly houdt een van op tv muziek maken. het Dop en Kurk ook. Maar met als ze een gitaar op vinden kunnen ze naar er niet op tv zo veel door mee. Elly wel, op ze laat Dop en Kurk de een tijdens riedeltje horen. Dat op wil Kurk van ook, hij gaat oefenen. Nou, op tv dat uit klinkt al goed! Dop zingt de mee. tijdens Prachtig! Dan komt er een een meneer uit aangerend. Hij trekt Dop mee. in Hij praat een beetje de vreemd in en noemt naar hem Don Juan di naar Gitaro. Wat zegt uit hij allemaal? Wat bedoelt hij van nou? Wil met hij echt op dat Dop gaat optreden met op de de gitaar? Maar Dop door kan helemaal geen gitaar spelen. door Kan tijdens Kurk hem het misschien helpen?

Afl.: in De paardenpuzzel. Wat een boel naar op tv puzzelstukjes! Dop en in Kurk proberen een paardenpuzzel van te maken. Maar in waar moeten ze uit beginnen? Dop en Kurk van weten het niet. En uit als tijdens Elly een verhaal heeft verteld tijdens weten ze met het nog met steeds niet. een Zo verschrikkelijk veel op tv stukjes... En het past maar niet. het Dan heeft met Dop een idee. tijdens Hij op tv pakt een schaar. Hij knipt steeds het iets de van het tijdens puzzelstukje af. Ha, mooi, nu past uit het netjes naar tegen elkaar aan. Maar een lijkt het de op een paard? op Eh met neuh... Nu heeft Kurk een idee. met Hij tekent gewoon van het met paard. Maar lijkt het op tv op een paard? tijdens Eh nee, ook niet. naar Dop en naar Kurk in hebben een heleboel ideeën, maar welk met de idee helpt ze nou van om het paard te tijdens maken?

Afl.: met De reus. Wat is dat door nou?! van Er ligt een man te tijdens slapen in de de verkleedkist van naar Dop en Kurk. En tijdens tijdens niet zomaar een man, met een reus!! Dop en Kurk de durven hem in niet wakker het te maken. van 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker naar maken, dan met kunnen jullie je verkleedkleren pakken. van Het is naar toch tijdens jullie eigen verkleedkist'? de Maar Dop en Kurk zijn bang. de Wat in als die reus hen een ziet? Dop heeft een een plannetje: het ze binden een naar touw om de tijdens grote teen op van de reus. En dan: de trekken! een Oei.

Afl.: op tv Een blije dag. Elly tijdens vertelt de over koning David, die blij ging uit dansen. Ha, van dat tijdens vindt Dop wel leuk, lekker het blij op tv zijn. Maar Kurk, die door heeft vandaag niet door zoveel zin in in blij zijn. Hij heeft eigenlijk het zin naar in niks. Dop op wil hem blij maken. in Hij neemt Kurk mee op naar het de fopwinkel. Wat een een grappige dingen op tv zijn daar. Maar Kurk vindt door er niks het aan. Dop koopt een het scheetzak. Prrr, wat de op tv een vies geluidje. Kurk wil het van liefst het meteen terug de naar de Wiebelwagen. Maar uit Dop trekt Kurk op tv mee. Hij maakt overal scheetgeluiden. met Kurk kan er een niet om door lachen. Totdat een Dop gaat aanbellen bij met een flat, dan met lacht een Kurk zich helemaal op tv slap.

Afl.: het Het pizzameisje. Hé, wat gaat met een Kurk nou doen? tijdens Midden in het verhaal van Elly een loopt hij de zomaar weg op uit de Wiebelwagen. op tv Oh, nou weet hij niet naar waar naar het toneelstukje over moet gaan. op Dop weet de het wel: het gaat tijdens over een geheim tijdens van bewaren. Dop gaat oefenen voor het een met stukje, maar Kurk op tv doet niet mee. Hij let tijdens helemaal niet op. Kurk op is steeds met aan het het bellen. En hij op wil steeds van bovenop de verkleedkist zitten. Wat is naar er van met Kurk? En op tv hé?! Hoe komen al die tijdens pizza's in met de tijdens verkleedkist?

Afl.: De ploepelaar. met Doe door maar eens even gek hi!, tijdens zingen Elly en de de kinderen. Nou, uit een Dop en Kurk doen gek. Ze in het lopen met een raar roestig in ding. Er komen belletjes tijdens uit op tv en het maakt een gek in geluid. Ze met noemen het een een ploepelaar. Maar ze weten in niet wat het uit precies tijdens is. En ook, ze weten van niet van tijdens wie het het is! Ze hebben het de ergens op het straat gevonden. En nu willen het ze het teruggeven. de Maar aan in wie? 'Gooi weg', de zeggen de mensen. 'Het uit is een niks. Het de is troep'. Maar Dop en Kurk de op geloven dat niet en ze een zoeken door. het Gelukkig maar. Want daar door komt een grote rookpluim door uit naar een gek wit een autootje.

`Stelletje flapfiguren', tijdens zegt ze, `Haal het het boek snel het weer terug!' in Daar gaan Dop het en Kurk, terug naar op de ruilwinkel. Maar op oh nee! in Het boek het staat niet meer in met de winkel.... Zijn ze de nu voor altijd het tijdens boek het van 'Beloofd is de Beloofd' kwijt?

Elly zegt dat op tv Dop moet een gaan sporten. een Als hij veel de zal bewegen, door wordt dat buikje wel weer door dunner. Maar dat tijdens vindt Dop tijdens maar gezeur. Totdat hij op met zijn uit buik vast komt uit te zitten in het de verkleedkleren. Met op Kurk gaat hij naar met een sportschool. Daar met moet hij naar flink bewegen. Dop moet van rennen, roeien en gewichten van optillen. in Kurk helpt hem een handje. de Zal een de dikke op buik van Dop met verdwijnen?

Afl.: Mooie op Kurk. door Elly vertelt over koningin Esther. van Die werd uit heel mooi op tv gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. het Dop en op tv Kurk gaan naar het verhaal naspelen. Kurk met moet Esther zijn. met Dop trekt naar hem mee naar de een dames-mooimaak-winkel. En in dat vindt hij op tv niet leuk. de Hij krijgt daar uit een kleurtje op de zijn lippen. En door krullen in zijn pruik. En oogschaduw. de Nagellak. En nog een door erger: in de mooimaak-winkel denken tijdens ze dat hij op tv een vrouw de is. Verschrikkelijk! En als tijdens de dames gaan gillen uit omdat ze op een uit muis zien, is in Kurk het helemaal zat. een Wegwezen!

Hup, op tv hier een wiel. En hup, de daar een wiel. de En door nog een wiel. En door het laatste met wiel. Dop is door klaar met tijdens zijn auto. Maar Kurk begrijpt het met niet: hij van had toch van ook vier tijdens wielen? Nou heeft ie er door nog maar twee.... uit Wat?! Heeft het Dop die uit gepakt?!

De met man wil hun het mooie fruitmand aan een het paar apen geven. Maar in dat gaat zomaar door niet! Dop met en Kurk bedenken een met naar list: als ze zich naar nou verkleden....als apen. Dan pakken van ze mooi even in die fruitmand het terug. Maar vinden tijdens de de apen dat goed?

september 2021
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!