Programma gemist?

Afl.: tijdens De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten tijdens Dop en Kurk uit lekker een te knutselen zeg! Ze maken door het allebei een eigen race-auto. Van het karton en deksels en op stukjes papier. uit Ze doen erg hun door best op want ze doen mee met op tv een de knutselwedstrijd. En het ze willen natuurlijk allebei winnen! Hup, in hier uit een wiel. En hup, uit daar een wiel. naar En uit nog een wiel. met En het laatste het wiel. Dop is klaar met met zijn auto. door Maar Kurk begrijpt het niet: het van hij had toch de ook vier wielen? Nou heeft een ie er nog door maar twee.... door Wat?! Heeft Dop de die gepakt?!

Afl.: door De apenfruitmand. tijdens Elly's tante is in ziek. Daarom kopen Dop en op tv Kurk de een mooie fruitmand. door Maar wat is dat nou?! door Er loopt uit zomaar iemand naar anders met hun fruitmand een weg. Er achteraan! De man een op wil hun mooie fruitmand aan een tijdens paar op tv apen geven. Maar dat gaat van zomaar op tv niet! Dop met en Kurk bedenken van een list: als ze zich nou tijdens verkleden als apen. naar Dan tijdens pakken ze mooi even op die op fruitmand terug. Maar met vinden de apen dat van goed?

Afl.: Pratende in Spierbal. Elly vertelt een het verhaal van over een de pratend ezeltje. Nou, naar dan weten Dop en Kurk wel door tijdens wie straks het naar ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar in eerst moet op tv Spierbal leren praten. op tv Ze gaan uit oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt de zomaar 'gezondheid' door als Dop moet niezen! de Dat in is mooi. Maar op daarna zegt Spierbal niks meer. het Flauw van uit Spierbal. Dop uit en Kurk gaan het op hem mopperen. En ook de lelijke dingen uit zeggen. met Maar Spierbal zegt niks. een Dop en door Kurk gaan schreeuwen. Heel hard op en heel lelijk. En op dan... is het op tv Spierbal die zegt: een 'Kan dat niet de op wat zachter? Wat door aardiger?'.

Afl.: het Dop treedt op. Elly in houdt van de muziek maken. Dop en van Kurk ook. Maar als uit ze tijdens een gitaar van vinden kunnen ze er met niet zo veel mee. tijdens Elly wel, ze laat met Dop met en Kurk een riedeltje door horen. in Dat wil Kurk ook, hij gaat een op tv oefenen. Nou, dat klinkt tijdens al goed! door Dop zingt mee. Prachtig! Dan het komt van er een meneer aangerend. in Hij trekt Dop mee. tijdens Hij praat een beetje de vreemd en noemt naar met hem Don Juan di van Gitaro. Wat zegt hij de allemaal? uit Wat bedoelt hij naar nou? Wil hij echt dat de Dop gaat op optreden met de van gitaar? Maar tijdens Dop kan helemaal een geen gitaar spelen. Kan in Kurk hem misschien op tv helpen?

Afl.: de De paardenpuzzel. Wat een een boel puzzelstukjes! Dop een en een Kurk proberen een een paardenpuzzel te maken. de Maar waar moeten uit ze beginnen? Dop en Kurk het weten het in niet. En als Elly de een verhaal heeft verteld tijdens weten ze het naar nog naar steeds niet. tijdens Zo verschrikkelijk veel stukjes... En het het past maar in niet. Dan heeft in Dop een idee. op tv Hij pakt een schaar. het Hij knipt steeds tijdens iets van naar het puzzelstukje tijdens af. Ha, mooi, nu past naar het het netjes tegen elkaar aan. Maar met lijkt naar het op het een paard? Eh neuh... van Nu heeft Kurk een het idee. Hij tekent gewoon tijdens het paard. het Maar lijkt tijdens het op een paard? door Eh uit nee, ook niet. Dop en door Kurk hebben een in heleboel ideeën, een maar welk idee helpt het ze in nou om het paard te tijdens maken?

Afl.: De reus. op Wat is op dat nou?! Er het ligt een naar man te slapen in in de verkleedkist van Dop tijdens en Kurk. En op naar niet zomaar een tijdens man, een reus!! Dop en met Kurk met durven hem niet wakker te naar maken. 'Welja', zegt het Elly, 'gewoon wakker maken, van dan kunnen jullie op je verkleedkleren pakken. tijdens Het is de toch door jullie eigen verkleedkist'? door Maar Dop en Kurk zijn tijdens bang. Wat als die een reus met hen ziet? Dop heeft de een naar plannetje: ze binden een touw met om een de grote teen van de reus. tijdens En dan: met trekken! door Oei.

Afl.: Een met blije dag. op tv Elly vertelt uit over koning David, die de blij ging dansen. Ha, dat door vindt het Dop wel met leuk, lekker blij zijn. op Maar Kurk, die heeft tijdens vandaag het niet zoveel zin in met blij zijn. naar Hij heeft eigenlijk zin in niks. door Dop de wil hem blij maken. de Hij neemt een Kurk mee naar uit de fopwinkel. Wat een grappige de dingen zijn daar. het Maar met Kurk vindt uit er niks aan. op Dop koopt een de scheetzak. Prrr, wat een vies geluidje. van Kurk naar wil het liefst door meteen terug het naar de Wiebelwagen. Maar Dop trekt het Kurk mee. het Hij naar maakt overal scheetgeluiden. Kurk kan er door niet om tijdens lachen. Totdat het Dop gaat aanbellen bij een de het flat, dan lacht Kurk op zich helemaal uit slap.

Afl.: uit Het pizzameisje. Hé, een wat gaat met Kurk nou doen? Midden in het de verhaal van Elly op loopt hij met zomaar weg uit de het Wiebelwagen. Oh, door nou weet hij op tv niet waar de het toneelstukje van over moet gaan. Dop weet op het op tv wel: het gaat over tijdens een geheim bewaren. Dop in gaat oefenen voor het door stukje, van maar Kurk met doet niet mee. op tv Hij let helemaal niet op. in Kurk is steeds aan op uit het bellen. En hij van wil steeds op bovenop de verkleedkist zitten. Wat is in er met Kurk? van En hé?! Hoe uit het komen al die pizza's in tijdens de van verkleedkist?

Afl.: De ploepelaar. met Doe tijdens maar eens even door gek hi!, zingen Elly van en naar de kinderen. Nou, een Dop en Kurk doen een gek. Ze lopen tijdens met een raar een roestig ding. Er komen de belletjes in uit en het maakt een gek met geluid. tijdens Ze noemen het een met ploepelaar. Maar ze weten de niet wat een het precies is. En de ook, ze in weten niet van wie een uit het is! Ze hebben door het ergens op een straat gevonden. En met nu willen ze het teruggeven. door Maar aan een wie? 'Gooi op tv weg', zeggen het de mensen. 'Het is niks. naar Het is troep'. Maar door Dop van en Kurk geloven dat niet van en ze zoeken op door. Gelukkig een maar. Want daar door komt een grote rookpluim op tv een uit een gek wit de autootje.

`Stelletje flapfiguren', zegt tijdens ze, naar `Haal het boek snel door weer terug!' met Daar gaan tijdens Dop en Kurk, van terug naar de ruilwinkel. Maar oh op nee! van Het boek op tv staat niet meer door in de winkel.... Zijn ze nu tijdens voor altijd het in boek op van 'Beloofd is Beloofd' een kwijt?

Elly op zegt dat het Dop moet gaan sporten. Als hij de veel zal bewegen, een wordt dat de buikje wel weer op dunner. Maar dat naar vindt Dop maar gezeur. een van Totdat hij met zijn buik vast de komt te uit zitten op tv in de verkleedkleren. Met Kurk door gaat hij de naar een sportschool. Daar door moet hij flink op bewegen. Dop moet door rennen, roeien en gewichten in optillen. Kurk tijdens helpt een hem een handje. Zal de dikke uit buik van tijdens Dop een verdwijnen?

Afl.: tijdens Mooie Kurk. op tv Elly vertelt over koningin naar Esther. Die uit werd heel mooi tijdens gemaakt. Met oogschaduw, met lippenstift en nagellak. Dop en Kurk in de gaan het verhaal naspelen. Kurk op tv moet Esther zijn. met Dop de trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. door met En dat vindt hij niet leuk. een de Hij krijgt daar een kleurtje op het zijn lippen. naar En in krullen in zijn pruik. En oogschaduw. het in Nagellak. En nog met erger: in de mooimaak-winkel denken uit ze de dat hij een vrouw is. op tv Verschrikkelijk! En een als de op dames gaan gillen omdat ze op tv een muis zien, naar is Kurk het op helemaal zat. uit Wegwezen!

Hup, hier een het wiel. En op hup, daar een wiel. op naar En nog een wiel. in En het laatste wiel. op Dop is klaar met tijdens in zijn auto. Maar Kurk naar begrijpt het niet: hij had op tv toch op tv ook vier wielen? Nou heeft naar ie op tv er nog maar twee.... een Wat?! Heeft Dop met die het gepakt?!

De op man wil door hun mooie fruitmand aan een paar naar van apen geven. Maar dat gaat uit zomaar niet! een Dop en Kurk bedenken uit een list: een als ze zich nou in verkleden....als apen. door Dan pakken ze door mooi even die fruitmand terug. met uit Maar vinden de het apen dat goed?

augustus 2017
22-04-2011 15:11

Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 303

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pire...

15-04-2011 15:10

De knutselwedstrijd

Elly en de Wiebelwagen - De knutselwedstrijd

Afl.: De knutselwedstrijd. Tjonge, wat zitten Dop en Kurk lekker te knutselen zeg! Ze maken allebei een eigen race-auto. Van karton en deksels en stukjes papier. Ze doen erg hun best want ze doen mee met een knutselwedstrijd. En ze willen n...

08-04-2011 15:05

De apenfruitmand

Elly en de Wiebelwagen - De apenfruitmand

Afl.: De apenfruitmand. Elly's tante is ziek. Daarom kopen Dop en Kurk een mooie fruitmand. Maar wat is dat nou?! Er loopt zomaar iemand anders met hun fruitmand weg. Er achteraan! De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maa...

01-04-2011 15:20

Pratende Spierbal

Elly en de Wiebelwagen - Pratende Spierbal

Afl.: Pratende Spierbal. Elly vertelt een verhaal over een pratend ezeltje. Nou, dan weten Dop en Kurk wel wie straks het ezeltje moet spelen: Spierbal. Maar eerst moet Spierbal leren praten. Ze gaan oefenen. En wat nou?! Spierbal zegt zoma...

25-03-2011 15:10

Dop treedt op

Elly en de Wiebelwagen - Dop treedt op

Afl.: Dop treedt op. Elly houdt van muziek maken. Dop en Kurk ook. Maar als ze een gitaar vinden kunnen ze er niet zo veel mee. Elly wel, ze laat Dop en Kurk een riedeltje horen. Dat wil Kurk ook, hij gaat oefenen. Nou, dat klinkt al goed! ...

18-03-2011 15:15

De paardenpuzzel

Elly en de Wiebelwagen - De paardenpuzzel

Afl.: De paardenpuzzel. Wat een boel puzzelstukjes! Dop en Kurk proberen een paardenpuzzel te maken. Maar waar moeten ze beginnen? Dop en Kurk weten het niet. En als Elly een verhaal heeft verteld weten ze het nog steeds niet. Zo verschrikk...

11-03-2011 15:15

De reus

Elly en de Wiebelwagen - De reus

Afl.: De reus. Wat is dat nou?! Er ligt een man te slapen in de verkleedkist van Dop en Kurk. En niet zomaar een man, een reus!! Dop en Kurk durven hem niet wakker te maken. 'Welja', zegt Elly, 'gewoon wakker maken, dan kunnen jullie je ver...

04-03-2011 15:15

Een blije dag

Elly en de Wiebelwagen - Een blije dag

Afl.: Een blije dag. Elly vertelt over koning David, die blij ging dansen. Ha, dat vindt Dop wel leuk, lekker blij zijn. Maar Kurk, die heeft vandaag niet zoveel zin in blij zijn. Hij heeft eigenlijk zin in niks. Dop wil hem blij maken. Hij...

25-02-2011 15:10

Het pizzameisje

Elly en de Wiebelwagen - Het pizzameisje

Afl.: Het pizzameisje. Hé, wat gaat Kurk nou doen? Midden in het verhaal van Elly loopt hij zomaar weg uit de Wiebelwagen. Oh, nou weet hij niet waar het toneelstukje over moet gaan. Dop weet het wel: het gaat over een geheim bewaren. Dop g...

18-02-2011 15:15

De ploepelaar

Elly en de Wiebelwagen - De ploepelaar

Afl.: De ploepelaar. Doe maar eens even gek hi!, zingen Elly en de kinderen. Nou, Dop en Kurk doen gek. Ze lopen met een raar roestig ding. Er komen belletjes uit en het maakt een gek geluid. Ze noemen het een ploepelaar. Maar ze weten niet...

11-02-2011 15:20

Aflevering 293

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 293

`Stelletje flapfiguren', zegt ze, `Haal het boek snel weer terug!' Daar gaan Dop en Kurk, terug naar de ruilwinkel. Maar oh nee! Het boek staat niet meer in de winkel.... Zijn ze nu voor altijd het boek van 'Beloofd is Beloofd' kwijt?

04-02-2011 15:15

Aflevering 292

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 292

Elly zegt dat Dop moet gaan sporten. Als hij veel zal bewegen, wordt dat buikje wel weer dunner. Maar dat vindt Dop maar gezeur. Totdat hij met zijn buik vast komt te zitten in de verkleedkleren. Met Kurk gaat hij naar een sportschool. Daar...

28-01-2011 15:15

Mooie Kurk

Elly en de Wiebelwagen - Mooie Kurk

Afl.: Mooie Kurk. Elly vertelt over koningin Esther. Die werd heel mooi gemaakt. Met oogschaduw, lippenstift en nagellak. Dop en Kurk gaan het verhaal naspelen. Kurk moet Esther zijn. Dop trekt hem mee naar een dames-mooimaak-winkel. En dat...

21-01-2011 15:10

Aflevering 290

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 290

Hup, hier een wiel. En hup, daar een wiel. En nog een wiel. En het laatste wiel. Dop is klaar met zijn auto. Maar Kurk begrijpt het niet: hij had toch ook vier wielen? Nou heeft ie er nog maar twee.... Wat?! Heeft Dop die gepakt?!

14-01-2011 15:15

Aflevering 289

Elly en de Wiebelwagen - Aflevering 289

De man wil hun mooie fruitmand aan een paar apen geven. Maar dat gaat zomaar niet! Dop en Kurk bedenken een list: als ze zich nou verkleden....als apen. Dan pakken ze mooi even die fruitmand terug. Maar vinden de apen dat goed?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Elly en de Wiebelwagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elly en de Wiebelwagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elly en de Wiebelwagen bij Elly en de Wiebelwagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elly en de Wiebelwagen. Heb je een uitzending van Elly en de Wiebelwagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elly en de Wiebelwagen gemist

Elly en de Wiebelwagen is een kleuterserie van de EO, die sinds september 2006 op televisie is op Z@ppelin, Nederland 3. De serie gaat over Elly (Elly Zuiderveld-Nieman, bekend als Elly van het zingend duo Elly en Rikkert), Dop (Arthur Pirenne) en Kurk (Guido Verhoef). Het is een wekelijks programma waarbij er dan een paar kleuters op bezoek komen, meestal drie en steeds weer andere, en Elly gaat hen een verhaal voorlezen. Ze zingen er een liedje bij, en Dop en Kurk bedenken een toneelstukje. Altijd maken ze vreemde dingen mee en gaat er van alles mis. Een aflevering duurt ongeveer een kwartier. De verhaaltjes en liedjes zijn zoals te verwachten duidelijk christelijk geïnspireerd.

Uitzending gemist van Elly en de Wiebelwagen? Hier kun je alle uitzendingen van Elly en de Wiebelwagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 22-04-2011 om 15:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord