Programma gemist?

Hulporganisatie Light for in the World komt in op tv op voor vrouwen met in een beperking. naar Deze organisatie leidt deze vrouwen op naar tot met leider en rolmodel met voor anderen. Zoals Li een Lina. Hulporganisatie Light tijdens for the World komt een op het voor vrouwen met in een beperking. Deze uit organisatie leidt deze tijdens vrouwen op tot een leider en rolmodel voor anderen. tijdens Zoals Li Lina. door Door een verkeerde in injectie kreeg zij de als kind van polio, nu op is ze 25 door jaar en ervaart naar nog steeds de op gevolgen van deze met ziekte. Toch van is Li Lina een van van de vrouwen die door in Light van for the World op is geselecteerd om uit getraind te worden het tot leider. met Nu leidt ze in een project voor kinderen met in een verstandelijke uit beperking. Dankzij dit project uit maken vrouwen met door een beperking weer deel van uit van van de maatschappij in met Cambodja.

We zien hoe van naar de 27-jarige Im Champa in van Cambodja opkomt tijdens voor de rechten van de vele andere vrouwen op tv met een beperking. In met Cambodja hebben in veel tijdens van deze vrouwen de een zwaar leven. We zien op hoe de 27-jarige Im door naar Champa in Cambodja opkomt voor de de rechten van vele het andere vrouwen met met een door beperking. In Cambodja hebben veel tijdens van deze van vrouwen een zwaar leven. op tv Ze de worden als minderwaardig gezien in de de samenleving en door voelen naar zich ook het zo.

In uit Cambodja hebben naar veel vrouwen met een van beperking een van zwaar leven. Light for met the World wil deze vrouwen het helpen. In Cambodja uit hebben het veel vrouwen naar met een beperking een zwaar naar leven. Ze worden als tijdens op tv minderwaardig gezien in uit de samenleving, ze een mogen vaak niet trouwen de en zijn een van makkelijke prooi een voor misbruik. Deze vrouwen op voelen zich hierdoor kwetsbaar. Light een for in the World wil deze vrouwen door helpen. Deze organisatie uit het traint vrouwen met een beperking met in uit Cambodja in het tijdens worden van een tijdens rolmodel. De dames moeten uiteindelijk de op voorvechters worden op tv van gelijke in rechten en mogelijkheden voor het vrouwen met tijdens een beperking door in Cambodja, oftewel vrouwen met een met beperking tijdens gaan elkaar de helpen om een waardig bestaan op tv op naar te bouwen.

Metterdaad naar helpt mensen in armoede of van onrechtvaardige uit omstandigheden te overleven en hun door leven weer van op te bouwen. Via tijdens televisie en het radio werft Metterdaad geld op tv naar voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

U met ziet hoe op Joanne zich ontfermt over de met vrouwen en op tv de baby's uit op de primitief ingerichte uit kraamafdeling. U ziet het hoe Joanne zich ontfermt door over de vrouwen en tijdens de baby's uit op de met primitief ingerichte kraamafdeling. Er een is tekort aan van vrijwel alle medische een hulpmiddelen. een Joanne heeft die van hard nodig als er een de hoogzwangere vrouw de na kilometers lopen aanklopt tijdens bij het in ziekenhuis. De Nederlandse de arts ontdekt al snel uit dat alleen een keizersnede door het door leven van het kind tijdens kan redden en met tijdens in de beperkte middelen die een ze heeft brengt ze met het kindje gezond ter tijdens wereld. op Het is niet het tijdens eerste in en zal ook niet het tijdens laatste kindje zijn door dat het leven een dankt aan de inzet met van deze artsen. op Maar hoe is uit het van voor deze door artsen zelf om hun comfortabele van leven in tijdens Nederland op tijdens te geven voor van een bestaan aan de rand het van het oerwoud? We met het laten zien hoe ze uit met hun uit twee jonge kinderen hun draai de vinden in het dagelijkse een leven in naar Itendey in tijdens Congo.

Metterdaad helpt mensen op in armoede naar of onrechtvaardige een omstandigheden te overleven de en hun tijdens leven weer op te van bouwen. Via televisie en op tv radio werft Metterdaad geld op tv voor naar hulpverleningsprojecten wereldwijd.

U op tv ziet hoe Joanne zich naar ontfermt in over de vrouwen en de baby's uit op de primitief met ingerichte in kraamafdeling. U naar ziet hoe Joanne zich tijdens ontfermt over de vrouwen en de de baby's op het de primitief ingerichte van kraamafdeling. Er is een tekort het aan vrijwel alle medische van hulpmiddelen. uit Joanne heeft die hard door nodig als er een de hoogzwangere vrouw na kilometers in op tv lopen aanklopt bij het ziekenhuis. de De Nederlandse arts de ontdekt al uit snel dat de alleen een keizersnede het leven op van in het kind kan redden en met op tv de beperkte middelen tijdens die ze een heeft, brengt ze de het kindje gezond met ter naar wereld. Het is niet het eerste uit en zal ook het niet op het laatste kindje zijn met dat naar het leven dankt aan de inzet naar van door deze artsen. Maar op hoe is het met voor deze artsen een zelf om hun comfortabele leven met uit in Nederland op te geven in voor een de bestaan aan de rand van uit op het oerwoud? We het laten zien hoe ze uit met hun twee jonge kinderen uit op tv hun draai vinden van in het dagelijkse op leven in Itendey in uit Congo.

We maken het kennis het met het jonge naar Nederlandse artsenechtpaar Willem tijdens en Joanne Folmer. een Zij hebben Nederland achtergelaten om in een nieuw op leven te beginnen op tv aan de rand van het het regenwoud in uit Congo. uit We maken kennis met het het jonge het Nederlandse artsenechtpaar Willem en Joanne met Folmer. Zij hebben uit hun naar familie en vrienden in Nederland van achtergelaten door om een nieuw op leven te beginnen uit aan de rand van van het regenwoud naar in Congo. Voor met de hulporganisatie GZB knappen ze de daar een door oud ziekenhuis een op en bieden ze medische hulp op tv met aan de lokale in bevolking. Dat is nog een hele in uitdaging. Het van ziekenhuis heeft naar vooralsnog namelijk gebrek aan van bijna alle met medische middelen zoals hechtnaalden, beademingsapparatuur met tijdens en goede instrumenten. Ook het is er geen goede operatiekamer. een Op de kinderafdeling uit liggen meerdere uit kinderen. tijdens De babysterfte is op in dit gebied maar liefst 25 door procent, een terwijl het personeel in naar dit ziekenhuis niet veel met meer van dan basismedicatie kan uit bieden.

We de maken kennis met het een jonge Nederlandse in artsenechtpaar Willem de en Joanne Folmer. Zij hebben door hun familie een en vrienden in Nederland achtergelaten tijdens om van een nieuw de leven te beginnen in in Congo. We maken een kennis met het een jonge Nederlandse artsenechtpaar de Willem en Joanne Folmer. op Zij het hebben hun familie en vrienden in in Nederland achtergelaten om op tv een nieuw leven naar te beginnen van aan de rand van van het van regenwoud in Congo. Voor de de uit hulporganisatie GZB knappen een ze daar een het oud ziekenhuis op en bieden uit ze medische een hulp aan de in lokale bevolking. Dat is tijdens nog een hele naar uitdaging. Het ziekenhuis heeft van vooralsnog naar namelijk gebrek aan bijna op tv alle medische middelen de zoals hechtnaalden, het beademingsapparatuur en van goede instrumenten. Ook op tv is er geen goede operatiekamer. Op op de kinderafdeling liggen de meerdere kinderen. tijdens De babysterfte is in tijdens op tv dit gebied maar de liefst 25 procent, terwijl het personeel met in dit een ziekenhuis niet naar veel meer een dan basismedicatie kan op tv bieden.

Hella is voor op Metterdaad de in Bangladesh en bezoekt hier uit uit het lepraziekenhuis. Etterende zweren, opgezwollen voeten op met een ontbrekende tenen, ogen tijdens die niet meer uit sluiten. De verminkingen van naar de patiënten in de van zaal op tv doen haast op tv middeleeuws aan. Hella is voor het Metterdaad in Bangladesh en van bezoekt hier de het lepraziekenhuis. van De arts-directeur van dit ziekenhuis naar had ooit een een privékliniek een in de hoofdstad tijdens en verdiende veel geld. uit Nu werkt hij met een op tv het uitschot van de Bengaalse tijdens samenleving.

In deze van aflevering is te zien op hoe Janita op in het met Lepraziekenhuis van de in Leprazending komt voor een operatie. met de In deze aflevering is te de zien hoe uit Janita in het Lepraziekenhuis van een de uit Leprazending komt voor een het operatie. Haar door ringvinger is al verlamd naar en op als er niets wordt naar gedaan, zal de het rest van haar met hand ook verlamd op tv raken. De operatie verloopt in succesvol en in dat geeft Janita tijdens meer dan een gezonde door hand terug. Het geeft het haar ook haar het leven met terug.

Lepra lijkt tijdens voor ons in een ziekte op tv uit Bijbelse tijden, maar het in Bangladesh krijgen dagelijks het tien nieuwe patiënten te het maken met op deze gruwelijke van ziekte. Zo een ook Protab. Lepra lijkt voor ons uit op een ziekte uit Bijbelse naar tijden, maar in Bangladesh uit krijgen dagelijks tien met nieuwe patiënten te met maken naar met deze gruwelijke ziekte. Zo naar ook Protab. de Lepra begon bij het hem in zijn op handen, maar dankzij een de tijdige behandeling in op het lepraziekenhuis een van de Leprazending genas naar hij. tijdens Zijn handen zijn uit tegenwoordig zijn werk; hij uit heeft een eigen bedrijfje een en naait kleding. Hij op trouwde en naar samen met op zijn vrouw kreeg tijdens hij een in dochtertje. Dit leven was het voor Protab ondenkbaar geweest zonder uit de naar Leprazending.

Nura Ahmed Askar op tv is tijdens aan het werk op het naar land. Ze uit bouwt bassins naar die regenwater moeten opvangen voor door door als het eindelijk uit zal gaan regenen. tijdens Dit werk doet ze door dankzij hulporganisatie ZOA. op tv Nura Ahmed Askar is naar aan door het werk op het land. het Ze bouwt bassins een die regenwater moeten opvangen naar voor als een het eindelijk van zal gaan tijdens regenen. Dit werk doet ze dankzij op hulporganisatie in ZOA die door haar er ook voor betaalt. op tv Vanwege de extreme in droogte sterft vee en in mislukken oogsten. in Wie geen geld heeft, de heeft geen in eten. Met in het geld dat Nura verdient, op kan ze op tv eten bestellen bij de de leverancier de die één keer uit per week in haar op dorp het eten komt brengen uit op tv de stad. Deze tijdens moderne vorm het van ontwikkelingshulp zorgt ervoor dat de een lokale economie tijdens blijft draaien. het Bovendien leiden de waterbassins die met ze aanlegt tot uit meer vruchtbare grond tijdens als op de regen eindelijk komt. En op tv Nura? Die heeft in haar tijdens eigen geld verdient en kan van haar gezin de te op eten geven.

In het dorp een waar Arjan is, door hangt overal de naar door indringende stank van dode dieren. op tv In de afgelopen drie van jaar is 80% van van het van vee in Somalië overleden van door de met droogte. In het dorp van in waar Arjan is, hangt overal met de indringende naar stank van dode tijdens dieren. In de afgelopen uit drie jaar is 80% het van op tv het vee in met Somalië overleden door de droogte. het Op veel tijdens plekken in Somalië leeft uit de bevolking van van het vee, door maar nu door slepen ze doorlopend op tv kadavers bij het nog levende in vee de vandaan. Omdat een deze dieren letterlijk van levensbelang op tv zijn voor de tijdens bevolking, een ontfermt hulporganisatie ZOA zich door over de door dieren. Zij controleren op tv de gezondheid van het restant van van de veestapel het en proberen naar waar mogelijk met het vee te redden. op Zo heeft met de bevolking toch in wat melk en vlees om van op tv te het leven.

Arjan uit Lock is in Somaliland, een met onafhankelijk land op tv op het uit territorium van Somalië. in Hij ziet daar op tv de gevolgen van met de aanhoudende op droogte en de impact die dat uit heeft een op de bevolking. de Arjan Lock is in Somaliland, in uit een onafhankelijk land tijdens op het territorium van het Somalië. Hij met ziet daar de gevolgen van van de aanhoudende droogte op en de impact die tijdens dat heeft naar op de bevolking. Zo uit van blijkt er in de het dorp Lebi-Sagaala helemaal een geen water meer tijdens te zijn. in Het dorp is nu op afhankelijk van naar het water dat hulporganisatie ZOA op brengt. Als de truck uit met water arriveert, op wordt naar alles zorgvuldig verdeeld onder de met families en met door het kamelen en ezels naar de met huizen gedragen. Water met is hier letterlijk uit van op tv levensbelang.

juni 2017
25-06-2017 10:05

Cambodja

Metterdaad - Cambodja

Hulporganisatie Light for the World komt op voor vrouwen met een beperking. Deze organisatie leidt deze vrouwen op tot leider en rolmodel voor anderen. Zoals Li Lina. Hulporganisatie Light for the World komt op voor vrouwen met een beperkin...

18-06-2017 10:05

Cambodja

Metterdaad - Cambodja

We zien hoe de 27-jarige Im Champa in Cambodja opkomt voor de rechten van vele andere vrouwen met een beperking. In Cambodja hebben veel van deze vrouwen een zwaar leven. We zien hoe de 27-jarige Im Champa in Cambodja opkomt voor de rechten...

11-06-2017 10:05

Cambodja

Metterdaad - Cambodja

In Cambodja hebben veel vrouwen met een beperking een zwaar leven. Light for the World wil deze vrouwen helpen. In Cambodja hebben veel vrouwen met een beperking een zwaar leven. Ze worden als minderwaardig gezien in de samenleving, ze moge...

10-06-2017 18:40

Congo

Metterdaad - Congo

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

03-06-2017 18:40

Congo

Metterdaad - Congo

U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. Er is tekort aan vrijwel alle medi...

01-06-2017 14:37

Congo

Metterdaad - Congo

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

28-05-2017 10:05

Congo

Metterdaad - Congo

U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. Er is tekort aan vrijwel alle medi...

27-05-2017 18:35

Congo

Metterdaad - Congo

We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer. Zij hebben Nederland achtergelaten om een nieuw leven te beginnen aan de rand van het regenwoud in Congo. We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenecht...

21-05-2017 10:05

Congo

Metterdaad - Congo

We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer. Zij hebben hun familie en vrienden in Nederland achtergelaten om een nieuw leven te beginnen in Congo. We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenechtpaa...

14-05-2017 10:05

Bangladesh

Metterdaad - Bangladesh

Hella is voor Metterdaad in Bangladesh en bezoekt hier het lepraziekenhuis. Etterende zweren, opgezwollen voeten met ontbrekende tenen, ogen die niet meer sluiten. De verminkingen van de patiënten in de zaal doen haast middeleeuws aan. Hell...

07-05-2017 10:05

Bangladesh

Metterdaad - Bangladesh

In deze aflevering is te zien hoe Janita in het Lepraziekenhuis van de Leprazending komt voor een operatie. In deze aflevering is te zien hoe Janita in het Lepraziekenhuis van de Leprazending komt voor een operatie. Haar ringvinger is al ve...

30-04-2017 10:05

Bangladesh

Metterdaad - Bangladesh

Lepra lijkt voor ons een ziekte uit Bijbelse tijden, maar in Bangladesh krijgen dagelijks tien nieuwe patiënten te maken met deze gruwelijke ziekte. Zo ook Protab. Lepra lijkt voor ons een ziekte uit Bijbelse tijden, maar in Bangladesh krij...

23-04-2017 10:05

Noodhulp, Afrika

Metterdaad - Noodhulp, Afrika

Nura Ahmed Askar is aan het werk op het land. Ze bouwt bassins die regenwater moeten opvangen voor als het eindelijk zal gaan regenen. Dit werk doet ze dankzij hulporganisatie ZOA. Nura Ahmed Askar is aan het werk op het land. Ze bouwt bass...

17-04-2017 10:15

Noodhulp, Afrika

Metterdaad - Noodhulp, Afrika

In het dorp waar Arjan is, hangt overal de indringende stank van dode dieren. In de afgelopen drie jaar is 80% van het vee in Somalië overleden door de droogte. In het dorp waar Arjan is, hangt overal de indringende stank van dode dieren. I...

09-04-2017 10:05

Noodhulp, Afrika

Metterdaad - Noodhulp, Afrika

Arjan Lock is in Somaliland, een onafhankelijk land op het territorium van Somalië. Hij ziet daar de gevolgen van de aanhoudende droogte en de impact die dat heeft op de bevolking. Arjan Lock is in Somaliland, een onafhankelijk land op het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 163
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord