Programma gemist?

Burkina de Faso is tijdens voor een groot in deel afhankelijk van op tv de landbouw. Meer dan 86% van uit de inwoners leeft de van in wat ze zelf verbouwen. met De uit weersomstandigheden zijn echter zwaar. De hitte met en het door gebrek van aan neerslag zorgen ervoor dat tijdens de een opbrengst van het tijdens land een stuk minder wordt. op Minder opbrengst de betekent dat er de minder geld of het eten is. Kerk in de Actie wil de boeren een een leren welke landbouwtechnieken geschikt zijn in het dit met klimaat. Als de van boeren weten welk gewas ze op op welk uit moment het beste de kunnen verbouwen, hebben ze op tv veel meer van inkomen.

Niet de alleen het land door maar ook met de inwoners ervaren met de nadelen van naar de hitte. Ventilatoren in en airconditioning kunnen geen naar verkoeling bieden door als er geen op elektriciteit is. Gelukkig tijdens is de bron van tijdens het probleem ook de in oplossing.

Ondanks de arbeidsintensiviteit tijdens wordt slechts het 10% van de van cashewnoten die groeien uit in Burkina de Faso ook in op dat land verwerkt. naar Veel geplukte van cashewnoten gaan in trucks over met de grens om uit daar verwerkt te worden. de Dat betekent naar een verlies naar van tien- tot vijftienduizend met banen. Elke baan een betekent inkomen de voor een gezin en onderwijs het voor uit kinderen. Een baan op tv in een cashewnotenfabriek op tv kan een een gezin in Burkina Faso de dus een nieuwe toekomst van geven.

Vraagt u op zich weleens op tv af waar de met cashewnoten vandaan komen met als u op uit een avond een op tv zakje leegeet? Weet u dat uit in u misschien in één avond door wel de in oogst van een hele op tv boom eet? Vraagt u een zich weleens de af waar de cashewnoten op tv vandaan komen van als u met op een op tv avond een zakje leegeet? Weet een u op dat u misschien in één het avond wel van de oogst van een uit hele boom naar eet? Er met zit veel arbeid op tv in één zakje cashewnoten in en dat is mooi, want in dat levert naar inkomsten op voor van de boeren in Burkina in Faso. naar Hella van der Wijst ziet naar hoe de door cashewnotenboom de voor inkomsten zorgt in dit door tijdens droogte van geteisterde land.

Hulporganisatie Light op tv for the World de komt op een voor vrouwen van met een beperking. Deze organisatie met leidt deze vrouwen een op tot de leider en rolmodel voor anderen. op tv door Zoals Li Lina. Hulporganisatie tijdens Light for the World komt de op voor op vrouwen uit met een beperking. Deze de organisatie leidt deze van vrouwen op tot leider een en rolmodel voor anderen. met Zoals tijdens Li Lina. Door door een verkeerde injectie tijdens kreeg zij het als kind polio, nu is ze uit 25 tijdens jaar en ervaart nog steeds tijdens de gevolgen door van deze ziekte. Toch naar is Li Lina op tv in een van de op vrouwen die door Light de for the het World is geselecteerd uit om getraind te worden tot leider. met Nu leidt het ze een project van voor kinderen van met een verstandelijke beperking. met Dankzij dit project maken door vrouwen uit met een beperking weer een deel uit met van de maatschappij in op Cambodja.

We op tv zien hoe de 27-jarige Im de Champa in tijdens Cambodja met opkomt voor de uit rechten van vele in andere vrouwen met op tv een beperking. In Cambodja hebben veel op van op deze vrouwen een zwaar op tv leven. We uit zien hoe door de 27-jarige Im Champa in Cambodja het opkomt uit voor de rechten van van vele andere naar vrouwen met een beperking. In het Cambodja op hebben veel van deze door vrouwen een tijdens zwaar leven. Ze worden als met minderwaardig op tv gezien in de samenleving een en op tv voelen zich ook naar zo.

In met Cambodja hebben uit veel vrouwen met een het beperking een door zwaar leven. Light for uit the World wil deze vrouwen op naar helpen. In Cambodja tijdens hebben veel vrouwen met een naar beperking een zwaar leven. naar op Ze worden als minderwaardig de gezien in de samenleving, ze op van mogen vaak niet trouwen en uit zijn een makkelijke prooi het voor misbruik. Deze op vrouwen voelen uit zich hierdoor kwetsbaar. door Light for met the World wil deze uit vrouwen helpen. Deze organisatie op traint vrouwen met met een beperking met in Cambodja in het het worden het van een rolmodel. De dames door moeten tijdens uiteindelijk de voorvechters worden van met gelijke rechten met en mogelijkheden voor de vrouwen met een het beperking in met Cambodja, oftewel in vrouwen met een een beperking gaan elkaar helpen om een in waardig bestaan tijdens op te met bouwen.

Metterdaad helpt mensen het op in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te op overleven en de hun leven in weer op te bouwen. Via een televisie van en radio werft Metterdaad geld van voor hulpverleningsprojecten het wereldwijd.

U in ziet hoe Joanne zich ontfermt uit over de van vrouwen het en de baby's uit op de primitief ingerichte kraamafdeling. in U ziet uit hoe Joanne tijdens zich ontfermt over de tijdens vrouwen en de van baby's op de primitief in ingerichte kraamafdeling. Er is in tekort de aan vrijwel alle medische hulpmiddelen. een Joanne heeft tijdens die hard tijdens nodig als er door een hoogzwangere vrouw van na kilometers op tv lopen aanklopt bij naar het ziekenhuis. De Nederlandse arts uit ontdekt op al snel dat alleen een keizersnede van in het leven van het kind de kan redden en met door de beperkte middelen de die tijdens ze heeft brengt ze het op kindje gezond door ter wereld. het Het is uit niet het eerste en in zal ook niet het laatste van kindje zijn door dat in het leven dankt aan met de inzet van deze het artsen. Maar hoe uit is het voor een deze door artsen zelf om hun de comfortabele leven in Nederland op in te geven het voor een tijdens bestaan aan de rand van uit het oerwoud? het We de laten zien hoe ze met van hun op tv twee jonge kinderen hun draai naar vinden in het tijdens dagelijkse leven in door Itendey in door Congo.

Metterdaad op helpt mensen in armoede van of naar onrechtvaardige omstandigheden te overleven en door hun leven weer naar op te bouwen. Via het televisie en het radio werft uit Metterdaad geld voor in hulpverleningsprojecten wereldwijd.

U ziet de hoe van Joanne zich ontfermt over de de vrouwen en tijdens de baby's op de met primitief ingerichte kraamafdeling. U in uit ziet hoe Joanne zich ontfermt over met de op vrouwen en de baby's door op de primitief ingerichte in kraamafdeling. door Er is tekort aan vrijwel in naar alle medische hulpmiddelen. door Joanne heeft die op hard nodig als een er een hoogzwangere tijdens vrouw na kilometers lopen aanklopt bij op het ziekenhuis. een De een Nederlandse arts ontdekt al snel van dat alleen op tv een keizersnede het leven het van het kind een kan redden op tv en met de beperkte middelen op tv het die ze heeft, brengt ze het het in kindje gezond ter uit wereld. Het is niet met het eerste en zal ook in het niet het laatste kindje zijn met dat het in leven dankt aan de door inzet van op tv deze artsen. Maar hoe van is het voor in deze artsen op zelf om hun met comfortabele leven in Nederland door op te het geven voor een een bestaan aan de rand tijdens van met het oerwoud? We laten zien hoe de ze met hun op twee jonge in kinderen hun draai vinden van in van het dagelijkse leven op tv in Itendey in in Congo.

We maken naar kennis met door het jonge op tv Nederlandse artsenechtpaar Willem naar en Joanne Folmer. Zij hebben in Nederland achtergelaten tijdens om een nieuw leven te in beginnen aan met de rand een van het regenwoud in tijdens Congo. het We maken kennis met het jonge de Nederlandse artsenechtpaar Willem op tv en een Joanne Folmer. het Zij hebben hun op tv familie en vrienden in Nederland achtergelaten het om een nieuw in door leven te beginnen aan de de rand naar van het regenwoud in Congo. op tv Voor de hulporganisatie naar GZB door knappen ze daar een oud een ziekenhuis op en bieden uit ze medische hulp door op tv aan de lokale bevolking. op tv Dat is nog een hele naar uitdaging. door Het ziekenhuis heeft de vooralsnog namelijk gebrek de aan bijna een alle medische middelen zoals de hechtnaalden, beademingsapparatuur en in goede instrumenten. met Ook is er door geen goede operatiekamer. Op de op kinderafdeling liggen het meerdere kinderen. De babysterfte op tv is in dit gebied naar maar in liefst 25 procent, terwijl het op tv personeel in uit dit ziekenhuis uit niet veel meer dan door basismedicatie kan van bieden.

We van maken kennis met het jonge op tv Nederlandse een artsenechtpaar Willem en in Joanne Folmer. op Zij hebben hun familie in en vrienden in Nederland uit achtergelaten om een door nieuw leven te beginnen met de in Congo. We maken van kennis met van het jonge Nederlandse op artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer. Zij de hebben tijdens hun familie met en vrienden in Nederland het achtergelaten om een een nieuw leven te beginnen door aan de rand van door het door regenwoud in Congo. met Voor de een hulporganisatie GZB knappen van ze daar een oud de ziekenhuis op van en bieden ze medische hulp door aan de in lokale bevolking. op tv Dat is nog tijdens een hele uitdaging. Het ziekenhuis op tv heeft vooralsnog namelijk de gebrek aan bijna in alle medische middelen in zoals hechtnaalden, beademingsapparatuur de en goede instrumenten. de Ook tijdens is er geen goede operatiekamer. uit Op de de kinderafdeling liggen een meerdere kinderen. De babysterfte naar is in dit de gebied maar liefst 25 procent, in terwijl het personeel op tv in dit ziekenhuis met naar niet veel meer dan basismedicatie kan door tijdens bieden.

juli 2017
23-07-2017 10:05

Burkina Faso

Metterdaad - Burkina Faso

Burkina Faso is voor een groot deel afhankelijk van de landbouw. Meer dan 86% van de inwoners leeft van wat ze zelf verbouwen. De weersomstandigheden zijn echter zwaar. De hitte en het gebrek aan neerslag zorgen ervoor dat de opbrengst van ...

16-07-2017 10:05

Burkina Faso

Metterdaad - Burkina Faso

Niet alleen het land maar ook de inwoners ervaren de nadelen van de hitte. Ventilatoren en airconditioning kunnen geen verkoeling bieden als er geen elektriciteit is. Gelukkig is de bron van het probleem ook de oplossing.

11-07-2017 11:55

Burkina Faso

Metterdaad - Burkina Faso

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

09-07-2017 10:05

Burkina Faso

Metterdaad - Burkina Faso

Ondanks de arbeidsintensiviteit wordt slechts 10% van de cashewnoten die groeien in Burkina Faso ook in dat land verwerkt. Veel geplukte cashewnoten gaan in trucks over de grens om daar verwerkt te worden. Dat betekent een verlies van tien-...

06-07-2017 11:15

Burkina Faso

Metterdaad - Burkina Faso

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-07-2017 10:05

Burkina Faso

Metterdaad - Burkina Faso

Vraagt u zich weleens af waar de cashewnoten vandaan komen als u op een avond een zakje leegeet? Weet u dat u misschien in één avond wel de oogst van een hele boom eet? Vraagt u zich weleens af waar de cashewnoten vandaan komen als u op een...

25-06-2017 10:05

Cambodja

Metterdaad - Cambodja

Hulporganisatie Light for the World komt op voor vrouwen met een beperking. Deze organisatie leidt deze vrouwen op tot leider en rolmodel voor anderen. Zoals Li Lina. Hulporganisatie Light for the World komt op voor vrouwen met een beperkin...

18-06-2017 10:05

Cambodja

Metterdaad - Cambodja

We zien hoe de 27-jarige Im Champa in Cambodja opkomt voor de rechten van vele andere vrouwen met een beperking. In Cambodja hebben veel van deze vrouwen een zwaar leven. We zien hoe de 27-jarige Im Champa in Cambodja opkomt voor de rechten...

11-06-2017 10:05

Cambodja

Metterdaad - Cambodja

In Cambodja hebben veel vrouwen met een beperking een zwaar leven. Light for the World wil deze vrouwen helpen. In Cambodja hebben veel vrouwen met een beperking een zwaar leven. Ze worden als minderwaardig gezien in de samenleving, ze moge...

10-06-2017 18:40

Congo

Metterdaad - Congo

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

03-06-2017 18:40

Congo

Metterdaad - Congo

U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. Er is tekort aan vrijwel alle medi...

01-06-2017 14:37

Congo

Metterdaad - Congo

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

28-05-2017 10:05

Congo

Metterdaad - Congo

U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. U ziet hoe Joanne zich ontfermt over de vrouwen en de baby's op de primitief ingerichte kraamafdeling. Er is tekort aan vrijwel alle medi...

27-05-2017 18:35

Congo

Metterdaad - Congo

We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer. Zij hebben Nederland achtergelaten om een nieuw leven te beginnen aan de rand van het regenwoud in Congo. We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenecht...

21-05-2017 10:05

Congo

Metterdaad - Congo

We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer. Zij hebben hun familie en vrienden in Nederland achtergelaten om een nieuw leven te beginnen in Congo. We maken kennis met het jonge Nederlandse artsenechtpaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 169
  • Laatste uitzending op 23-07-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord