Programma gemist?

Wanneer op tv je aankomt in het stadje de Toretsk op tv bij het huis de van Nikolai en Tamara, in een echtpaar van ruim uit in het de zeventig, denk in je dat uit je bij een bouwval bent aanbeland. tijdens Dat is naar het ook. Deze bejaarde met man van en zijn vrouw hadden tijdens tot voor kort met samen een heel het normaal leven in in het oosten naar van Oekraïne, maar de uit oorlog van drie jaar door geleden uit veranderde alles. De stichting uit Kom over en naar Help probeert op tv samen met lokale kerken en op tv voorgangers financiële op tv en praktische op tv hulp te brengen. Voorganger Maxim een van op de baptistengemeente in uit Toretsk heeft met gevraagd om steun voor Nikolai en van Tamara. uit Ze worden nu een geholpen met met geld voor kolen in en een waterpomp, zodat ze stromend in water hebben. Maar het er zijn van nog zoveel mensen naar die volgens dominee uit Maxim naar hulp nodig hebben.

Metterdaad van is in het Oekraine bij Pavel Ivanovich, met een man op met een missie. de Hij is voorganger het van de baptistengemeente. Hij is niet een alleen een uit vurig prediker, van maar gelooft ook op tv in de praktische kant van het het op tv evangelie. Pavel wil een naar jong gezin, Bogdan de en Katya en met hun kinderen, concreet met helpen. Met van hulp van Kom over een en op tv Help wil hij zorgen voor tijdens goede winterkleding voor dit het gezin. Zij een hebben namelijk geen een geld voor nieuwe jassen op uit en schoenen en tijdens dat is beslist van geen overbodige luxe in een land op waar in het heel gewoon is op dat het met twintig graden of meer in vriest.

Metterdaad de is in Oekraine bij Pavel tijdens Ivanovich, van een man met het een missie. Hij is voorganger in van het de baptistengemeente. tijdens Hij is niet alleen het een vurig prediker, maar de gelooft ook in door de praktische kant van naar het in evangelie. Pavel wil een een jong gezin, op Bogdan en Katya en met hun kinderen, concreet helpen. een Met door hulp van de Kom over en Help wil hij op zorgen voor goede tijdens winterkleding voor uit dit gezin. Zij tijdens hebben namelijk tijdens geen geld op tv voor nieuwe jassen en schoenen door en dat is beslist naar geen overbodige luxe met in een land tijdens uit waar het heel gewoon door is dat in het twintig graden of op tv meer vriest.

Metterdaad door is in Oekraïne bij op tv Andrej Malov tijdens en zijn het vrouw Tanya. Andrej werkt voor naar de lokale, de christelijke stichting 'Het licht tijdens van de opstanding', die op gesteund wordt door naar Kom over en in Help. Hij een brengt voedselpakketten op tv naar het oosten van Oekraïne, in naar armen, bejaarden, het weduwen en het wezen.

Metterdaad is in een Oekraïne bij in Andrej Malov en het zijn vrouw Tanya. Andrej een werkt voor de tijdens lokale, christelijke in stichting 'Het licht van naar de opstanding', die het gesteund wordt door in Kom over het en op Help. Hij brengt voedselpakketten naar het op oosten van uit Oekraïne, naar het armen, bejaarden, weduwen en naar wezen.

De vijftienjarige op tv dochter van Elisabetha van huilt uit als ze een filmpje van van haar moeder ziet. uit Al tien jaar lang de zit door haar moeder uit opgesloten achter de muren tijdens van Karanga Prison in Tanzania. tijdens in Als eerste filmploeg krijgt het Metterdaad de kans om het de leven van door de gevangenen de te filmen in de grootste tijdens en meest beruchte uit gevangenis uit van Tanzania.

De op tv 15-jarige dochter van Elisabetha huilt de naar als ze een naar filmpje van haar moeder op ziet. Al een tien jaar lang zit met haar moeder opgesloten uit achter de muren van op Karanga Prison in het Tanzania. Als eerste filmploeg naar krijgt naar Metterdaad de kans tijdens om het leven van de in gevangenen het te filmen in een de grootste en meest met beruchte met gevangenis van Tanzania.

Op uit het gele gevangenispak van van Elisabetha is een het klein tijdens stukje stof genaaid. Daarop staat uit met pen geschreven op tv dat ze het van 13 met juni 2013 tot van 12 juni 2033 in de gevangenis van moet zitten. de Twintig jaar lang van zit ze vast uit achter de tralies van op tv op Karanga Prison in Tanzania. Metterdaad in krijgt de unieke kans met om door te filmen in de in vrouwenvleugel tijdens van deze ooit beruchte in Afrikaanse gevangenis.

Op tijdens het gele het gevangenispak van Elisabetha is een op tv klein stukje stof genaaid. de door Daar op staat met pen geschreven op tv van dat ze van 13 op tv juni 2013 tot met 12 juni 2033 in de het gevangenis moet naar zitten. Twintig jaar tijdens lang van zit ze vast achter de de tralies op van Karanga Prison in in Tanzania. Metterdaad krijgt de van unieke op tv kans om te filmen in in de vrouwenvleugel in van deze ooit beruchte Afrikaanse met naar gevangenis.

Metterdaad kreeg de met unieke kans om uit als eerste naar filmploeg achter de in tralies van Karanga Prison naar in een Tanzania te door filmen, waar hulporganisatie Dorcas het de gevangenen door en hun familie bijstaat. Het is door een tijdens indrukwekkend gezicht: tientallen gevangenen in in hun van oranje gevangenispakken staan een met elkaar te zingen en op tv tijdens God te aanbidden. Zoals dat gaat door in Afrika tijdens wordt erbij tijdens gedanst en geklapt. het Je vergeet bijna dat in je in een gevangenis de uit bent. Zo ging het naar echter niet altijd in deze van gevangenis. met Ooit was Karanga Prison uit berucht om de op tv slechte leefomstandigheden, een maar hulporganisatie Dorcas uit heeft daar naar grote verandering gebracht.

Metterdaad op kreeg de unieke kans om tijdens als eerste filmploeg het achter van de tralies door van Karanga Prison in van Tanzania te filmen, waar door hulporganisatie Dorcas de gevangenen naar en hun tijdens familie bijstaat. Het is met een indrukwekkend op tv gezicht: tientallen een gevangenen in hun oranje tijdens gevangenispakken een staan met elkaar te zingen een en God te op tv aanbidden. op tv Zoals dat gaat in Afrika het wordt erbij gedanst op en geklapt. Je vergeet een bijna dat in je in met een gevangenis bent. Zo tijdens ging het echter tijdens niet altijd in van deze gevangenis. Ooit was door Karanga Prison naar berucht het om de slechte leefomstandigheden, maar het hulporganisatie Dorcas heeft de daar grote verandering het gebracht.

'Ik een ben vrij in naar Jezus Christus', door vertelt 'mister Bishop', van een gevangene in een Tanzania die veroordeeld is van tot dertig jaar gevangenisstraf. Metterdaad uit is deze maand in op in dit land bij de grootste naar op tv gevangenis: Karanga Prison. We krijgen de op tv unieke kans door om van als eerste achter de gesloten met deuren van tijdens deze gevangenis te een filmen.

Baby's die vanwege naar van bijgeloof levend werden begraven het in Suriname. Oma in Toboeloe (91) maakte in het mee: 'Soms in huilde het kind een nog als het begraven een was, maar in het huilen op stopte uiteindelijk vanzelf.' Gelukkig brachten zendelingen naar hier naar verandering in; in de indianen kwamen een tot geloof. EO uit Metterdaad is bij hen op van bezoek.

maart 2018
18-03-2018 10:05

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Wanneer je aankomt in het stadje Toretsk bij het huis van Nikolai en Tamara, een echtpaar van ruim in de zeventig, denk je dat je bij een bouwval bent aanbeland. Dat is het ook. Deze bejaarde man en zijn vrouw hadden tot voor kort samen een...

16-03-2018 17:55

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Metterdaad is in Oekraine bij Pavel Ivanovich, een man met een missie. Hij is voorganger van de baptistengemeente. Hij is niet alleen een vurig prediker, maar gelooft ook in de praktische kant van het evangelie. Pavel wil een jong gezin, Bo...

11-03-2018 10:05

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Metterdaad is in Oekraine bij Pavel Ivanovich, een man met een missie. Hij is voorganger van de baptistengemeente. Hij is niet alleen een vurig prediker, maar gelooft ook in de praktische kant van het evangelie. Pavel wil een jong gezin, Bo...

09-03-2018 18:00

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Metterdaad is in Oekraïne bij Andrej Malov en zijn vrouw Tanya. Andrej werkt voor de lokale, christelijke stichting 'Het licht van de opstanding', die gesteund wordt door Kom over en Help. Hij brengt voedselpakketten naar het oosten van Oek...

09-03-2018 10:53

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-03-2018 10:05

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Metterdaad is in Oekraïne bij Andrej Malov en zijn vrouw Tanya. Andrej werkt voor de lokale, christelijke stichting 'Het licht van de opstanding', die gesteund wordt door Kom over en Help. Hij brengt voedselpakketten naar het oosten van Oek...

02-03-2018 17:30

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

De vijftienjarige dochter van Elisabetha huilt als ze een filmpje van haar moeder ziet. Al tien jaar lang zit haar moeder opgesloten achter de muren van Karanga Prison in Tanzania. Als eerste filmploeg krijgt Metterdaad de kans om het leven...

25-02-2018 10:05

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

De 15-jarige dochter van Elisabetha huilt als ze een filmpje van haar moeder ziet. Al tien jaar lang zit haar moeder opgesloten achter de muren van Karanga Prison in Tanzania. Als eerste filmploeg krijgt Metterdaad de kans om het leven van ...

23-02-2018 17:20

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

Op het gele gevangenispak van Elisabetha is een klein stukje stof genaaid. Daarop staat met pen geschreven dat ze van 13 juni 2013 tot 12 juni 2033 in de gevangenis moet zitten. Twintig jaar lang zit ze vast achter de tralies van Karanga Pr...

18-02-2018 10:05

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

Op het gele gevangenispak van Elisabetha is een klein stukje stof genaaid. Daar op staat met pen geschreven dat ze van 13 juni 2013 tot 12 juni 2033 in de gevangenis moet zitten. Twintig jaar lang zit ze vast achter de tralies van Karanga P...

16-02-2018 17:15

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

Metterdaad kreeg de unieke kans om als eerste filmploeg achter de tralies van Karanga Prison in Tanzania te filmen, waar hulporganisatie Dorcas de gevangenen en hun familie bijstaat. Het is een indrukwekkend gezicht: tientallen gevangenen i...

11-02-2018 10:05

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

Metterdaad kreeg de unieke kans om als eerste filmploeg achter de tralies van Karanga Prison in Tanzania te filmen, waar hulporganisatie Dorcas de gevangenen en hun familie bijstaat. Het is een indrukwekkend gezicht: tientallen gevangenen i...

09-02-2018 17:25

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-02-2018 10:05

Tanzania

Metterdaad - Tanzania

'Ik ben vrij in Jezus Christus', vertelt 'mister Bishop', een gevangene in Tanzania die veroordeeld is tot dertig jaar gevangenisstraf. Metterdaad is deze maand in dit land bij de grootste gevangenis: Karanga Prison. We krijgen de unieke ka...

02-02-2018 18:00

Suriname

Metterdaad - Suriname

Baby's die vanwege bijgeloof levend werden begraven in Suriname. Oma Toboeloe (91) maakte het mee: 'Soms huilde het kind nog als het begraven was, maar het huilen stopte uiteindelijk vanzelf.' Gelukkig brachten zendelingen hier verandering ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 221
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord