Programma gemist?

Metterdaad helpt mensen een met in armoede of onrechtvaardige omstandigheden in te overleven en van hun het leven weer op te bouwen. Via op tv televisie op tv en radio werft Metterdaad geld een voor op tv hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Metterdaad helpt de mensen in armoede of uit onrechtvaardige een omstandigheden te overleven en met hun leven weer met op te het bouwen. Via uit televisie en radio werft op tv Metterdaad geld met voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Metterdaad helpt mensen van in armoede of de onrechtvaardige omstandigheden naar te overleven tijdens en hun leven weer door op te tijdens bouwen. Via televisie en radio het werft in Metterdaad geld voor het hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Guatemala-Stad staat op op alle lijstjes waar de je in als stad juist niet op op een wilt staan. Het door is een van een de gewelddadigste plekken tijdens ter wereld, met de dagelijks slachtoffers van bendegeweld. De naar zeventienjarige Karla door is een het van hen. Zij lag een jaar een een coma in nadat ze een werd geraakt door naar een granaat, op tv terwijl ze haar broer probeerde te op tv helpen tijdens een de schietpartij. met Armoede, werkeloosheid en gebrek aan in perspectief drijven van jongeren in met de armen van tijdens deze gewelddadige bendes. Hoe met lukt het Karla tijdens en tijdens haar broer Irvin uit hun tijdens klauwen te de blijven?

Bendegeweld van is een een enorm probleem in Guatemala. Er vallen op het dagelijks doden als op gevolg van de op vernietigende cocktail van in armoede, werkloosheid en criminaliteit. De bendes het zijn door op teruggekeerde immigranten meegenomen uit tijdens Amerika, in maar werden in pas echt groot door de met gevolgen van orkaan Mitch naar in 1998. tijdens Na de op tv verwoestingen van deze ramp met nam de ellende in onder de jongeren zo toe, dat ze in zich en naar masse aansloten een bij deze bendes. Die beloofden op tv hen een gouden bergen. Inmiddels puilen de naar jeugdgevangenissen met uit en gaat het het ganggeweld ook achter de door tralies gewoon door. Dappere een pastors schijnen er naar met tijdens gevaar voor een eigen leven het licht de van de Bijbel in de tijdens duisternis. met En proberen de op tv jongeren ook ná van hun straf op het rechte op tijdens pad te houden.

Pastor in Mauritio uit tijdens Guatemala-Stad weet als geen met ander hoe het is om de de als bendelid in het de jeugdgevangenis te zitten. Hij zat van er zelf namelijk de een vroeger ook. Al zijn vrienden kwamen door een bij grote drugskartels terecht een en werden tijdens vermoord of pleegden zelfmoord. tijdens Nu probeert hij het in licht naar van de Bijbel naar te laten schijnen in in het duister van de uit gevangenis op tv en begeleidt hij de jongens als met ze op vrijkomen. Zelf werd het hij als ex-gevangene op tv ooit wonderwel liefdevol opgevangen bij van de plaatselijke brandweer, een maar de voormalige tijdens gangster het hoeft niet op zoveel met clementie te door rekenen.

Pastor Mauritio uit een Guatemala-Stad het weet als van geen ander hoe het van is om als bendelid het in de de jeugdgevangenis te zitten. Hij zat de er zelf in namelijk vroeger ook. Al een zijn door vrienden kwamen bij grote een drugskartels naar terecht en werden vermoord of door pleegden zelfmoord. van Nu probeert hij het door licht een van de Bijbel te laten schijnen naar in het duister met van tijdens de gevangenis en op tv begeleidt hij de jongens op tv als in ze vrijkomen. Zelf werd hij als van ex-gevangene uit ooit wonderwel een liefdevol opgevangen bij de met plaatselijke brandweer, maar de voormalige de gangster het hoeft niet op zoveel met clementie te een rekenen.

Bendelid in Eduardo uit Guatemela-Stad de pleegde zijn door eerste moord toen hij veertien was. op tv van Er zouden er nog vele volgen. een Ook in de van jeugdgevangenis door gaat het geweld in gewoon door. Maar toch een schijnen zelfs tijdens daar sprankjes licht, als pastor met op Abeloni over het evangelie komt het vertellen en op Bijbels uitdeelt. Deze pastor is op een naar van de weinige op mensen in de de stad die nog wél in uit naar deze jongens gelooft. 'Ik zie wat het ze zouden kunnen op zijn, tijdens niet hoe ze tijdens nu zijn', vertelt tijdens hij. 'In tijdens Eduardo zag ik veel uit potentieel. Ik staarde me op tv niet blind op zijn in slechte kanten.' Nu door trekken het de pastor en de op tv jongeman samen op om op tv jongeren door uit de klauwen van de de bendes te in houden.

Bendelid met Eduardo uit Guatemela-Stad pleegde zijn het eerste tijdens moord toen hij veertien op tv was. Er zouden een er nog vele volgen. de het Ook in de op jeugdgevangenis gaat het geweld gewoon in door. Maar het toch schijnen zelfs met daar sprankjes licht als pastor de Abeloni naar over het evangelie komt de vertellen en Bijbels op tv uitdeelt. Deze uit pastor is het een van de weinige mensen naar in de stad op tv die nog uit wél in deze jongens gelooft. door 'Ik zie wat het tijdens ze zouden kunnen zijn, niet hoe uit ze nu zijn', naar vertelt hij. de 'In Eduardo met zag ik veel potentieel. Ik in uit staarde me niet blind naar op zijn slechte kanten.' uit Nu het trekken de pastor met en de jongeman samen op het om jongeren uit de de klauwen op van de bendes uit te houden.

Guatemala-Stad staat de op alle lijstjes waar op tv een je als stad juist niet een op wil staan. Het in is een het van de gewelddadigste plekken uit op tv ter wereld, met dagelijks van slachtoffers van bendegeweld. De op 17-jarige Karla is van een van uit hen. Zij lag een door jaar in in coma nadat ze op werd geraakt door een granaat naar terwijl op ze haar broer een probeerde te van helpen tijdens een schietpartij. Armoede, op tv werkloosheid en het gebrek aan in perspectief drijven jongeren in de een armen van deze gewelddadige de bendes. Hoe lukt een het het Karla en op tv haar broer Irvin uit met hun klauwen te een blijven?

Guatemala-Stad op staat op alle lijstjes op tv waar het je als stad een juist niet op wil van staan. Het is een van naar de gewelddadigste plekken een ter wereld, met met dagelijks van slachtoffers van door bendegeweld. De 17-jarige Karla is een het van hen. met Zij lag in een jaar de in coma nadat ze werd geraakt op door met een granaat terwijl ze haar de broer de probeerde te helpen op tv tijdens een schietpartij. van Armoede, werkloosheid en het gebrek aan perspectief drijven door jongeren in op tv de armen op tv van deze gewelddadige bendes. Hoe door lukt het door Karla en haar door broer Irvin uit hun klauwen tijdens te de blijven?

We associëren de door heilige koe de meestal met India, in maar in Zuid-Soedan zijn uit koeien minstens zo het heilig. naar Een koe geeft status, op voedsel én dient het soms als betaalmiddel. Voor naar veel vaders de zijn koeien tijdens belangrijker dan hun het eigen dochters: zodra deze met meisjes ongesteld een zijn worden ze uitgehuwelijkt. Want het de bruidsschat bestaat op naar uit...juist. Koeien. Maar steeds meer op meisjes de laten zich niet door langer koeioneren. Ze willen een op tv andere toekomst. Een door waarin in ze naar school kunnen in bijvoorbeeld.

We associëren de op tv door heilige koe meestal met India, maar uit in Zuid-Soedan zijn door koeien minstens zo een een heilig. Een koe geeft status, naar voedsel én van dient soms als betaalmiddel. door Voor veel vaders zijn op koeien belangrijker het dan hun naar eigen dochters: zodra deze een meisjes ongesteld zijn worden met ze uitgehuwelijkt. het Want de bruidsschat het bestaat uit...juist. door Koeien. Maar steeds meer meisjes het laten zich naar niet langer koeioneren. Ze met willen een uit andere toekomst. Een waarin op ze naar naar school kunnen met bijvoorbeeld.

Ze speelde nog uit van met poppen toen ze werd uit verkocht aan een man op in een in dorp verderop. Uitgehuwelijkt een op het je elfde: het is niet van ongewoon met in de Oost-Europese Romatraditie. Pastor op Nachko Zaikov tijdens maakt radio-uitzendingen in in Bulgarije en probeert vanuit uit de de Bijbel een tegengeluid te laten een horen. Maar hij van laat door het niet bij uit praten in de ether: het Nachko zoekt tijdens zijn luisteraars in kleine tijdens Romadorpen persoonlijk op op. Zo heeft hij al in negen kerkjes een en huisgemeentes gesticht. Lukt het naar hem met om hardnekkige tijdens gewoontes te doorbreken met het 'goud van de uit de hemel': de kracht van tijdens het met Evangelie?

Ze speelde nog naar met poppen met toen ze werd verkocht van aan van een man op tv in een dorp met verderop. Uitgehuwelijkt op je de elfde: het is niet door ongewoon in de Oost-Europese in Romatraditie. Pastor de Nachko naar Zaikov maakt radio-uitzendingen in Bulgarije en in tijdens probeert vanuit de Bijbel een de tegengeluid te laten de horen. Maar hij laat het het niet met bij praten met in de ether: Nachko op tv zoekt van zijn luisteraars in kleine Romadorpen in persoonlijk op. in Zo heeft hij al negen tijdens op tv kerkjes en huisgemeentes gesticht. door Lukt het hem om hardnekkige tijdens gewoontes te de doorbreken op tv met het 'goud uit de hemel': op tv de tijdens kracht van op het Evangelie?

augustus 2019
21-08-2019 13:08

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

18-08-2019 09:05

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

17-08-2019 16:10

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

13-08-2019 14:48

Een jaar in coma voor mijn broer

Metterdaad - Een jaar in coma voor mijn broer

Guatemala-Stad staat op alle lijstjes waar je als stad juist niet op wilt staan. Het is een van de gewelddadigste plekken ter wereld, met dagelijks slachtoffers van bendegeweld. De zeventienjarige Karla is een van hen. Zij lag een jaar een ...

10-08-2019 16:10

Straatgeweld met twee gezichten

Metterdaad - Straatgeweld met twee gezichten

Bendegeweld is een enorm probleem in Guatemala. Er vallen dagelijks doden als gevolg van de vernietigende cocktail van armoede, werkloosheid en criminaliteit. De bendes zijn door teruggekeerde immigranten meegenomen uit Amerika, maar werden...

04-08-2019 09:05

Van drugsdealer naar Bijbeldealer

Metterdaad - Van drugsdealer naar Bijbeldealer

Pastor Mauritio uit Guatemala-Stad weet als geen ander hoe het is om als bendelid in de jeugdgevangenis te zitten. Hij zat er zelf namelijk vroeger ook. Al zijn vrienden kwamen bij grote drugskartels terecht en werden vermoord of pleegden z...

03-08-2019 16:10

Van drugsdealer naar Bijbeldealer

Metterdaad - Van drugsdealer naar Bijbeldealer

Pastor Mauritio uit Guatemala-Stad weet als geen ander hoe het is om als bendelid in de jeugdgevangenis te zitten. Hij zat er zelf namelijk vroeger ook. Al zijn vrienden kwamen bij grote drugskartels terecht en werden vermoord of pleegden z...

28-07-2019 09:05

Veertien jaar en een moordenaar

Metterdaad - Veertien jaar en een moordenaar

Bendelid Eduardo uit Guatemela-Stad pleegde zijn eerste moord toen hij veertien was. Er zouden er nog vele volgen. Ook in de jeugdgevangenis gaat het geweld gewoon door. Maar toch schijnen zelfs daar sprankjes licht, als pastor Abeloni over...

27-07-2019 16:10

Veertien jaar en een moordenaar

Metterdaad - Veertien jaar en een moordenaar

Bendelid Eduardo uit Guatemela-Stad pleegde zijn eerste moord toen hij veertien was. Er zouden er nog vele volgen. Ook in de jeugdgevangenis gaat het geweld gewoon door. Maar toch schijnen zelfs daar sprankjes licht als pastor Abeloni over ...

21-07-2019 09:05

Een jaar in coma voor mijn broer

Metterdaad - Een jaar in coma voor mijn broer

Guatemala-Stad staat op alle lijstjes waar je als stad juist niet op wil staan. Het is een van de gewelddadigste plekken ter wereld, met dagelijks slachtoffers van bendegeweld. De 17-jarige Karla is een van hen. Zij lag een jaar in coma nad...

20-07-2019 16:15

Een jaar in coma voor mijn broer

Metterdaad - Een jaar in coma voor mijn broer

Guatemala-Stad staat op alle lijstjes waar je als stad juist niet op wil staan. Het is een van de gewelddadigste plekken ter wereld, met dagelijks slachtoffers van bendegeweld. De 17-jarige Karla is een van hen. Zij lag een jaar in coma nad...

14-07-2019 09:05

Zuid-Sudan

Metterdaad - Zuid-Sudan

We associëren de heilige koe meestal met India, maar in Zuid-Soedan zijn koeien minstens zo heilig. Een koe geeft status, voedsel én dient soms als betaalmiddel. Voor veel vaders zijn koeien belangrijker dan hun eigen dochters: zodra deze m...

13-07-2019 16:10

Zuid-Sudan

Metterdaad - Zuid-Sudan

We associëren de heilige koe meestal met India, maar in Zuid-Soedan zijn koeien minstens zo heilig. Een koe geeft status, voedsel én dient soms als betaalmiddel. Voor veel vaders zijn koeien belangrijker dan hun eigen dochters: zodra deze m...

07-07-2019 09:05

Roma

Metterdaad - Roma

Ze speelde nog met poppen toen ze werd verkocht aan een man in een dorp verderop. Uitgehuwelijkt op je elfde: het is niet ongewoon in de Oost-Europese Romatraditie. Pastor Nachko Zaikov maakt radio-uitzendingen in Bulgarije en probeert vanu...

07-07-2019 06:20

Roma

Metterdaad - Roma

Ze speelde nog met poppen toen ze werd verkocht aan een man in een dorp verderop. Uitgehuwelijkt op je elfde: het is niet ongewoon in de Oost-Europese Romatraditie. Pastor Nachko Zaikov maakt radio-uitzendingen in Bulgarije en probeert vanu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 374
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 13:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord