Programma gemist?

Aflevering 65 - naar uit Goededoelenprogramma. Zuid-Afrika. Reis mee naar Zuid-Afrika en loop van het samen met daklozenpastor Katleho op Ncaphe door van de straten van Pretoria. Maak kennis op tv met Mama Sara, naar die Katleho naar inspireerde om met zijn werk op tv onder daklozen te op starten. Mama Sara is voor op hem hét voorbeeld dat in je daklozen een niet uit moet beoordelen op hoe ze eruit het zien, een hoe afwijzend ze soms met op uit hulp reageren en hoe uitzichtloos het hun situatie lijkt. Ontdek van wat naar Katleho haar naar voor water gaf naar en hoe hij daklozen een letterlijk van de straat in houdt een door hen aan het werk te tijdens zetten als de vuilophalers.

Reis in mee naar Zuid-Afrika en loop van uit samen met daklozenpastor Katleho tijdens Ncaphe door het de straten van Pretoria. Maak kennis de met Mama Sara, op die Katleho door inspireerde om zijn werk een op tv onder daklozen te starten. uit Mama Sara met is voor hem hét voorbeeld dat op je daklozen niet uit van moet beoordelen op een hoe ze eruit zien, het hoe afwijzend de ze soms op hulp reageren en in hoe uitzichtloos het hun situatie in lijkt. Ontdek op tv wat Katleho haar voor op water gaf en hoe tijdens hij daklozen op letterlijk van de op tv straat houdt door door hen aan het van werk te zetten als het vuilophalers.

Reis mee van naar uit Zuid-Afrika en loop samen met het daklozenpastor de Katleho Ncaphe door op de straten van de Pretoria. Maak kennis met Mama Sara, van op tv die Katleho inspireerde om zijn levenveranderende een werk onder daklozen door te starten. Mama van Sara is voor door met hem hét voorbeeld dat een je daklozen niet moet uit beoordelen op in hoe ze eruit zien, hoe de met afwijzend ze soms met op hulp reageren en het hoe uitzichtloos hun situatie door lijkt. Ontdek wat in Katleho haar voor door water gaf de en hoe hij daklozen op tv letterlijk van een de straat houdt door hen in aan op het werk te zetten door als op tv vuilophalers.

Consoler naar Wilbert uit Tanzania het heeft 39 dochters. Een van uit haarzelf, maar ze op tv noemt de 38 de andere meiden van die bij haar wonen de van ook haar dochters. Door de verwaarlozing of naar mishandeling hebben deze kinderen zelf niemand door meer om moeder door naar te noemen. Consoler ontfermt zich over van het hen zoals een liefdevolle moeder in dat zou naar doen. Volgens haar is op liefde het krachtigste tijdens medicijn tegen met de pijn en de door trauma's die 'haar' meiden naar in in hun jonge leven door al meemaakten.

Consoler door Wilbert uit Tanzania de heeft 39 dochters. Een naar van haarzelf, maar ze op tv noemt de het 38 op tv andere meiden die het bij haar wonen in ook haar dochters. Door verwaarlozing van of op tv mishandeling hebben deze kinderen een zelf niemand een meer om moeder te op tv noemen. Consoler ontfermt zich van over hen de zoals een liefdevolle moeder dat in zou doen. op Volgens haar is van liefde het krachtigste medicijn in tegen de pijn op tv op tv en de trauma's die 'haar' een meiden de in hun jonge leven al een meemaakten.

Voor de op tv armste meisjes in de een Oegandese hoofdstad Kampala tijdens is een prostitutie vaak de tijdens enige manier om te naar overleven. Het een is een extreem gevaarlijk lot: uit uit ze worden regelmatig in in elkaar geslagen, gemarteld met of zelfs een vermoord. Annette Kirabari doet wat met ze kan om tijdens deze meisjes te redden van van het meedogenloze een leven op op tv straat.

Voor de naar armste meisjes een in de Oegandese hoofdstad een Kampala is prostitutie met vaak de enige tijdens manier om te de overleven. Het is van een extreem gevaarlijk op tv lot: op ze worden regelmatig in elkaar geslagen, een gemarteld of zelfs met vermoord. in Annette Kirabari doet wat op tv ze het kan om deze meisjes te redden een tijdens van het meedogenloze leven op door straat.

Caleb Rukundo vertelt in van dat hij bijna wilde op stoppen met het opvangen een van straatkinderen in op tv de Oegandese met hoofdstad Kampala. Breekpunt was de een ontmoeting met met een driejarig meisje, dat uit hij verweesd het op tijdens straat aantrof. Caleb ging in niet gelijk op tot actie over, op maar zocht haar twee met dagen later weer op. in Tevergeefs. Hij vond haar in terug in van het door mortuarium. Ontdek hoe met Caleb toch weer moed vond na een deze voor hem op met traumatische ervaring.

Caleb Rukundo een vertelt in dat hij bijna wilde in stoppen met het opvangen het van in straatkinderen in de Oegandese hoofdstad Kampala. uit Breekpunt was de met tijdens ontmoeting met een driejarig meisje, tijdens dat hij op verweesd op door straat aantrof. Caleb op ging niet gelijk tot actie de over, een maar zocht haar met twee dagen later weer op. op Tevergeefs. Hij vond op haar terug op in het mortuarium. Ontdek met hoe Caleb toch weer uit moed vond met na deze tijdens voor hem traumatische tijdens ervaring.

Caleb Rukundo een vangt in de een Oegandese op tv hoofdstad Kampala straatkinderen op. een Ze werden met thuis mishandeld of een hun ouders konden simpelweg een niet meer voor hen zorgen. uit het In Kampala zwerven er duizenden van van deze kinderen rond. op tv Ze zijn het vaak nog jong en het verdrijven hun uit verdriet door op lijm te snuiven of andere in drugs te van gebruiken. de Caleb heeft opvanghuizen voor uit meisjes en jongens, op tv waar ze naar een vak kunnen de leren en inkomen genereren door een bijvoorbeeld mango's te naar kweken. Zo redde hij op door al vijfhonderd kinderen van de op tv straat.

Caleb door Rukundo vangt in met de Oegandese hoofdstad een Kampala straatkinderen op. Ze werden naar thuis mishandeld de of hun ouders in konden simpelweg niet in meer voor hen het zorgen. van In Kampala zwerven van er duizenden van deze kinderen naar rond. op Ze zijn vaak met nog jong en verdrijven hun verdriet tijdens door lijm te tijdens snuiven of een andere drugs op tv te gebruiken. Caleb heeft tijdens opvanghuizen voor meisjes de en jongens, uit waar ze een vak op tv kunnen leren en het inkomen uit genereren door bijvoorbeeld mango's te kweken. uit Zo met redde hij al de vijfhonderd kinderen van in de straat.

Consoler Wilbert uit op Tanzania heeft 39 van van dochters. Een van haarzelf, op tv maar ze in noemt de 38 andere naar meiden die bij haar op tv wonen ook haar uit dochters. Door verwaarlozing de of in mishandeling hebben deze kinderen zelf met niemand meer om op tv moeder op te noemen. Consoler ontfermt op tv zich over hen, zoals in een liefdevolle moeder door dat zou doen. Volgens in haar is liefde de het krachtigste uit medicijn naar tegen de pijn en de tijdens trauma's die 'haar' meiden op tv in hun in jonge leven uit al meemaakten.

Consoler Wilbert door uit Tanzania heeft een 39 dochters. Een naar van haarzelf, op maar ze op tv noemt de 38 andere uit meiden die bij haar wonen op tv ook haar door dochters. van Door verwaarlozing of op tv mishandeling hebben deze op tv kinderen zelf niemand meer met om moeder te noemen. Consoler met ontfermt zich uit over hen, zoals uit een liefdevolle moeder dat in zou doen. uit Volgens haar is met liefde het krachtigste medicijn van tegen door de pijn en de het trauma's die 'haar' de meiden in hun jonge op leven al tijdens meemaakten.

november 2018
18-11-2018 10:05

Metterdaad

Metterdaad - Metterdaad

Aflevering 65 - Goededoelenprogramma. Zuid-Afrika. Reis mee naar Zuid-Afrika en loop samen met daklozenpastor Katleho Ncaphe door de straten van Pretoria. Maak kennis met Mama Sara, die Katleho inspireerde om zijn werk onder daklozen te s...

16-11-2018 17:50

Zuid-Afrika

Metterdaad - Zuid-Afrika

Reis mee naar Zuid-Afrika en loop samen met daklozenpastor Katleho Ncaphe door de straten van Pretoria. Maak kennis met Mama Sara, die Katleho inspireerde om zijn werk onder daklozen te starten. Mama Sara is voor hem hét voorbeeld dat je da...

11-11-2018 10:05

Zuid-Afrika

Metterdaad - Zuid-Afrika

Reis mee naar Zuid-Afrika en loop samen met daklozenpastor Katleho Ncaphe door de straten van Pretoria. Maak kennis met Mama Sara, die Katleho inspireerde om zijn levenveranderende werk onder daklozen te starten. Mama Sara is voor hem hét v...

09-11-2018 17:55

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Consoler Wilbert uit Tanzania heeft 39 dochters. Een van haarzelf, maar ze noemt de 38 andere meiden die bij haar wonen ook haar dochters. Door verwaarlozing of mishandeling hebben deze kinderen zelf niemand meer om moeder te noemen. Consol...

04-11-2018 10:05

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Consoler Wilbert uit Tanzania heeft 39 dochters. Een van haarzelf, maar ze noemt de 38 andere meiden die bij haar wonen ook haar dochters. Door verwaarlozing of mishandeling hebben deze kinderen zelf niemand meer om moeder te noemen. Consol...

02-11-2018 17:50

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Voor de armste meisjes in de Oegandese hoofdstad Kampala is prostitutie vaak de enige manier om te overleven. Het is een extreem gevaarlijk lot: ze worden regelmatig in elkaar geslagen, gemarteld of zelfs vermoord. Annette Kirabari doet wat...

28-10-2018 11:05

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Voor de armste meisjes in de Oegandese hoofdstad Kampala is prostitutie vaak de enige manier om te overleven. Het is een extreem gevaarlijk lot: ze worden regelmatig in elkaar geslagen, gemarteld of zelfs vermoord. Annette Kirabari doet wat...

26-10-2018 17:50

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Caleb Rukundo vertelt dat hij bijna wilde stoppen met het opvangen van straatkinderen in de Oegandese hoofdstad Kampala. Breekpunt was de ontmoeting met een driejarig meisje, dat hij verweesd op straat aantrof. Caleb ging niet gelijk tot ac...

25-10-2018 09:21

Afrikaanse Helden

Metterdaad - Afrikaanse Helden

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-10-2018 10:05

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Caleb Rukundo vertelt dat hij bijna wilde stoppen met het opvangen van straatkinderen in de Oegandese hoofdstad Kampala. Breekpunt was de ontmoeting met een driejarig meisje, dat hij verweesd op straat aantrof. Caleb ging niet gelijk tot ac...

19-10-2018 17:55

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Caleb Rukundo vangt in de Oegandese hoofdstad Kampala straatkinderen op. Ze werden thuis mishandeld of hun ouders konden simpelweg niet meer voor hen zorgen. In Kampala zwerven er duizenden van deze kinderen rond. Ze zijn vaak nog jong en v...

14-10-2018 10:05

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Caleb Rukundo vangt in de Oegandese hoofdstad Kampala straatkinderen op. Ze werden thuis mishandeld of hun ouders konden simpelweg niet meer voor hen zorgen. In Kampala zwerven er duizenden van deze kinderen rond. Ze zijn vaak nog jong en v...

12-10-2018 17:55

Afrikaanse helden

Metterdaad - Afrikaanse helden

Consoler Wilbert uit Tanzania heeft 39 dochters. Een van haarzelf, maar ze noemt de 38 andere meiden die bij haar wonen ook haar dochters. Door verwaarlozing of mishandeling hebben deze kinderen zelf niemand meer om moeder te noemen. Consol...

07-10-2018 10:05

Power People

Metterdaad - Power People

Consoler Wilbert uit Tanzania heeft 39 dochters. Een van haarzelf, maar ze noemt de 38 andere meiden die bij haar wonen ook haar dochters. Door verwaarlozing of mishandeling hebben deze kinderen zelf niemand meer om moeder te noemen. Consol...

05-10-2018 17:50

Ecuador

Metterdaad - Ecuador

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 294
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord