Programma gemist?

Op naar het platteland in Guinee (West-Afrika) naar is het geloof de op tv in natuurgodsdiensten nog springlevend, door met alle gevolgen vandien. met Mensen naar blijven sterk vervuild water drinken, naar omdat de geesten het het van zo willen, ondanks dat dit met tot chronische op darmklachten bij op volwassenen en sterfgevallen naar onder kinderen leidt. naar Ook 'toverdokters' zijn nog van onverminderd populair, met ondanks hun vaak desastreuze methodes. op tv De in medici in het tijdens plattelandsziekenhuisje Kliniek Hope door zijn vaak drukker met hun schade ongedaan te maken, van dan met de oorspronkelijke tijdens klacht. Hoe in kunnen dokter Jean een en op zijn team de macht van deze in godsdienst in doorbreken?

In naar het West-Afrikaanse op Guinee is schoon van water uit de kraan absoluut nog naar niet zo een vanzelfsprekend een als bij ons door in Nederland. Sterker op nog: er gaan regelmatig kinderen dood door op tv als gevolg van het drinken van tijdens vervuild water. Dorpelingen uit blijven toch in vaak van dit besmette op tv water op drinken, omdat met ze geloven dat het in van de geesten van komt. Het door water weigeren zou deze geesten in boos maken. Pas als tijdens mensen de tegen dit geloof in durven op gaan, uit bijvoorbeeld omdat in ze christen worden, door verandert er echt door iets.

In met het West-Afrikaanse door Guinee is schoon water uit een de met kraan absoluut nog niet zo vanzelfsprekend op tv als op tv bij ons in door Nederland. Sterker nog: er op gaan regelmatig kinderen van dood op tv als gevolg van een het drinken van vervuild een water. Dorpelingen het blijven toch vaak van op dit besmette water drinken, omdat tijdens ze geloven dat in het van de de van geesten komt. Het water uit weigeren zou deze geesten op tv boos maken. Pas als naar mensen tegen uit dit geloof in in durven op gaan, bijvoorbeeld omdat in ze christen worden, verandert er op tv echt door iets.

De op tv medici van een het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in uit Guinee (West-Afrika) vechten met niet alleen voor de in levens van hun van tijdens patiënten, maar strijden ook dagelijks tegen een de destructieve invloed naar van door lokale medicijnmannen. Het geloof de in tijdens hun gaven zit uit nog zo diepgeworteld in naar de cultuur, van dat zieken soms maanden aan blijven door het modderen met hun aanpak, door voordat ze op zich in Hope op Hospital melden. En een neem dat aanmodderen naar maar gerust letterlijk: de door standaardaanpak van deze 'toverdokters' de is een in papje van modder een en bladeren op de wond naar op smeren. Vaak zijn naar ernstige ontstekingen het gevolg. Lukt uit het om dokter op Jean en een zijn team om de invloed met van deze kwakzalvers uit te uit doorbreken?

De medici tijdens van het op plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee op (West-Afrika) tijdens vechten niet uit alleen voor de levens met van hun patiënten, in maar strijden van ook dagelijks tegen de destructieve invloed van van uit lokale medicijnmannen. het Het geloof in hun gaven tijdens zit nog zo diepgeworteld het in de de cultuur, dat zieken uit soms maanden aan blijven het uit modderen met hun aanpak, voordat naar ze zich de in Hope Hospital melden. En van neem dat tijdens aanmodderen de maar gerust letterlijk: de standaardaanpak van de door deze 'toverdokters' is een met papje van modder van en bladeren op op tv de wond smeren. Vaak zijn van ernstige op tv ontstekingen het gevolg. Lukt naar het om de dokter Jean door en zijn team om de invloed het van deze door kwakzalvers te op doorbreken?

In Nederland met kennen het we de uitdrukking 'in blijde van verwachting zijn'. In de in op tv binnenlanden van het de West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere vrouwen eerder een 'in bange verwachting'. van De een kans dat hun kindje van overlijdt tijdens de naar bevalling is de dertien keer groter dan het in in Nederland. Dat ze een de geboorte van hun op kindje zelf de niet overleven, is zelfs honderd tijdens keer waarschijnlijker dan een bij ons. Afschuwelijke naar cijfers, die van heel veel lager op tv zouden kunnen, als er door maar goede door medische zorg aanwezig op was. Daarom de bouwen de medewerkers op tv van het lokale ziekenhuisje naar Kliniek Hope hard van aan een van nieuwe vleugel voor verloskundige hulp. van Maar komt die nog van op op tijd voor de de vrouwen die nu op zwanger zijn?

In van Nederland kennen we de op uitdrukking 'in naar blijde verwachting zijn'. door In de binnenlanden van op tv het West-Afrikaanse uit Guinee zijn zwangere vrouwen eerder met 'in bange een verwachting'. De kans op tv dat hun kindje met overlijdt tijdens de bevalling op tv is met dertien keer het groter dan in met Nederland. Dat ze de geboorte van van op tv hun kindje zelf niet overleven, is tijdens zelfs honderd op tv keer waarschijnlijker dan het bij ons. op Afschuwelijke cijfers, op die heel veel in lager zouden kunnen, als de er maar goede op medische zorg aanwezig van was. Daarom bouwen de medewerkers een van uit het lokale ziekenhuisje Kliniek met Hope hard aan een door nieuwe vleugel voor van met verloskundige hulp. Maar komt die nog op op op tv tijd voor de vrouwen die tijdens uit nu zwanger zijn?

De het islamitische terreurorganisatie op tv Boko Haram mag dan op tv minder in het op nieuws zijn, op tv verslagen zijn ze nog op tv allerminst. Hun strijders zaaien naar nog steeds het dood en verderf in met op name christelijke op tv dorpen in Noord-Nigeria. Tienduizenden op tv Nigerianen met vluchten voor op dit geweld naar buurland Kameroen. de Daar komen ze terecht naar in een vluchtelingenkamp door waar het gebrek aan alles is. Hoe van gaan zij met om op met hun trauma's? van En zal Boko Haram ooit worden met tijdens verslagen?

Imamatu uit uit Nigeria een is een van de tweehonderd schoolmeisjes op die in een 2014 werden ontvoerd door uit op de islamitische terreurorganisatie Boko uit Haram. Deze ontvoering was wekenlang met wereldnieuws. Met de naar #bringbackourgirls vroeg door ondere andere de het toenmalige first tijdens lady Michelle naar Obama aandacht voor hun lot. uit Imamatu was een de van naar de weinige meisjes die wist te naar van ontsnappen.

Imamatu op uit Nigeria is een van door de op tweehonderd schoolmeisjes die in 2014 op werden tijdens ontvoerd door de islamitische terreurorganisatie in de Boko Haram. Deze naar ontvoering was wekenlang op tv wereldnieuws. Met de naar #bringbackourgirls vroeg ondere andere een de toenmalige naar first lady, Michelle op tv Obama, aandacht voor hun lot. uit Imamatu was met een van de weinige een meisjes uit die wist te met ontsnappen.

Een van de op op tv grootste problemen in het naar vluchtelingenkamp voor Boko Haram-slachtoffers is in het gebrek aan uit brandhout. Het water door uit de rivier naar buiten het op kamp van moet namelijk eerst gekookt worden, anders in kunnen tijdens er allerlei ziektes uitbreken. op tv Maar inmiddels is op bijna al het op tv brandhout uit de op directe omgeving gekapt, naar tot een ongenoegen van de van plaatselijke bevolking. Hulpverleners doen we op ze kunnen, maar een op tijdens oplossing voor dit probleem lijkt een niet zomaar door voorhanden.

Een in van de naar grootste problemen in het vluchtelingenkamp van voor Boko Haram-slachtoffers is met het gebrek van aan brandhout. Het water naar uit de de rivier buiten van het kamp moet namelijk eerst op tv gekookt een worden, anders kunnen er allerlei van op tv ziektes uitbreken. Maar inmiddels de is bijna al het tijdens brandhout uit de op directe omgeving gekapt, naar tot ongenoegen van de op tv plaatselijke bevolking. naar Hulpverleners doen wat ze het kunnen, maar een van met oplossing voor dit probleem lijkt niet de het zomaar voorhanden.

Metterdaad helpt naar mensen in in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te door overleven een en hun leven weer het op te bouwen. Via in televisie en op radio werft Metterdaad geld door voor door hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Metterdaad helpt een mensen in in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te op het overleven en hun leven weer op uit te op tv bouwen. Via televisie van en radio werft Metterdaad tijdens geld voor hulpverleningsprojecten van wereldwijd.

Metterdaad helpt in mensen in armoede of een een onrechtvaardige omstandigheden te overleven en een hun leven naar weer op te een bouwen. Via televisie en op tv radio werft Metterdaad geld met voor hulpverleningsprojecten met wereldwijd.

december 2019
05-10-2019 16:15

Dood door drinkwater, ziek van de dokter

Metterdaad - Dood door drinkwater, ziek van de dokter

Op het platteland in Guinee (West-Afrika) is het geloof in natuurgodsdiensten nog springlevend, met alle gevolgen vandien. Mensen blijven sterk vervuild water drinken, omdat de geesten het zo willen, ondanks dat dit tot chronische darmklach...

30-09-2019 08:10

Dood door water drinken

Metterdaad - Dood door water drinken

In het West-Afrikaanse Guinee is schoon water uit de kraan absoluut nog niet zo vanzelfsprekend als bij ons in Nederland. Sterker nog: er gaan regelmatig kinderen dood als gevolg van het drinken van vervuild water. Dorpelingen blijven toch ...

28-09-2019 16:15

Dood door water drinken

Metterdaad - Dood door water drinken

In het West-Afrikaanse Guinee is schoon water uit de kraan absoluut nog niet zo vanzelfsprekend als bij ons in Nederland. Sterker nog: er gaan regelmatig kinderen dood als gevolg van het drinken van vervuild water. Dorpelingen blijven toch ...

23-09-2019 08:15

Een gebroken been behandel je met bladeren

Metterdaad - Een gebroken been behandel je met bladeren

De medici van het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee (West-Afrika) vechten niet alleen voor de levens van hun patiënten, maar strijden ook dagelijks tegen de destructieve invloed van lokale medicijnmannen. Het geloof in hun gav...

21-09-2019 16:10

Een gebroken been behandel je met bladeren

Metterdaad - Een gebroken been behandel je met bladeren

De medici van het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee (West-Afrika) vechten niet alleen voor de levens van hun patiënten, maar strijden ook dagelijks tegen de destructieve invloed van lokale medicijnmannen. Het geloof in hun gav...

16-09-2019 08:15

Levensgevaarlijk zwanger

Metterdaad - Levensgevaarlijk zwanger

In Nederland kennen we de uitdrukking 'in blijde verwachting zijn'. In de binnenlanden van het West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere vrouwen eerder 'in bange verwachting'. De kans dat hun kindje overlijdt tijdens de bevalling is dertien keer...

14-09-2019 16:15

Levensgevaarlijk zwanger

Metterdaad - Levensgevaarlijk zwanger

In Nederland kennen we de uitdrukking 'in blijde verwachting zijn'. In de binnenlanden van het West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere vrouwen eerder 'in bange verwachting'. De kans dat hun kindje overlijdt tijdens de bevalling is dertien keer...

07-09-2019 16:15

'Waarom ik Boko Haram ondanks alles vergeef'

Metterdaad - 'Waarom ik Boko Haram ondanks alles vergeef'

De islamitische terreurorganisatie Boko Haram mag dan minder in het nieuws zijn, verslagen zijn ze nog allerminst. Hun strijders zaaien nog steeds dood en verderf in met name christelijke dorpen in Noord-Nigeria. Tienduizenden Nigerianen vl...

01-09-2019 09:05

Overleven zonder terreur

Metterdaad - Overleven zonder terreur

Imamatu uit Nigeria is een van de tweehonderd schoolmeisjes die in 2014 werden ontvoerd door de islamitische terreurorganisatie Boko Haram. Deze ontvoering was wekenlang wereldnieuws. Met de #bringbackourgirls vroeg ondere andere de toenmal...

31-08-2019 16:10

Overleven zonder terreur

Metterdaad - Overleven zonder terreur

Imamatu uit Nigeria is een van de tweehonderd schoolmeisjes die in 2014 werden ontvoerd door de islamitische terreurorganisatie Boko Haram. Deze ontvoering was wekenlang wereldnieuws. Met de #bringbackourgirls vroeg ondere andere de toenmal...

25-08-2019 09:05

Vechten om te overleven

Metterdaad - Vechten om te overleven

Een van de grootste problemen in het vluchtelingenkamp voor Boko Haram-slachtoffers is het gebrek aan brandhout. Het water uit de rivier buiten het kamp moet namelijk eerst gekookt worden, anders kunnen er allerlei ziektes uitbreken. Maar i...

24-08-2019 16:10

Vechten om te overleven

Metterdaad - Vechten om te overleven

Een van de grootste problemen in het vluchtelingenkamp voor Boko Haram-slachtoffers is het gebrek aan brandhout. Het water uit de rivier buiten het kamp moet namelijk eerst gekookt worden, anders kunnen er allerlei ziektes uitbreken. Maar i...

21-08-2019 13:08

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

18-08-2019 09:05

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

17-08-2019 16:10

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 385
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!