Programma gemist?

Stel: je op tv bent uit afhankelijk van medische naar zorg, maar je in kunt die in je naar thuisland Venezuela door tijdens de enorme economische crisis op niet meer krijgen. Dan door vlucht je naar de buurland Colombia door om er met daar achter van te komen dat je ook op tv hier geen het hulp kunt krijgen, door omdat je de juiste papieren naar niet door hebt. Het overkomt duizenden een zieke vluchtelingen in op tv de stad Barranquilla. naar Gelukkig is de er een een lokale kerk die medici inhuurt het om de op tv ergste nood op te met vangen. op Maar of dit voldoende de is?

Stel: je tijdens bent afhankelijk van in medische zorg, naar maar je kunt die naar in je uit thuisland Venezuela door op de enorme op economische crisis niet op tv meer krijgen. Dan vlucht met je naar buurland in Colombia om er daar achter met te komen met dat op je ook hier geen hulp kunt door de krijgen, omdat je de een juiste papieren uit niet hebt. Het overkomt duizenden zieke naar vluchtelingen in de de stad Barranquilla. Gelukkig van is het er een lokale kerk in die medici inhuurt van om de uit ergste nood op met te vangen. Maar of dit op voldoende een is?

De vluchtelingen met in Villa Caracas wonen op tv er in naar hutjes met kartonnen van daken en moeten zien van te overleven op tv zonder met water, licht en voedsel. Ze de proberen hun door kostje bij elkaar te scharrelen door door spulletjes door aan de deur te op verkopen of auto's tijdens te wassen naar in het uit centrum, maar dat levert nauwelijks het iets op. Er naar zijn regelmatig dagen het dat in kinderen zonder eten naar bed naar moeten. een Gelukkig is op tv er hulp van de naar plaatselijke kerk. Maar is dat een genoeg om al de het die monden te in voeden?

De vluchtelingen het in Villa Caracas van wonen er in van hutjes met kartonnen daken uit en moeten in zien te op overleven zonder door water, licht en voedsel. Ze het proberen hun kostje uit bij elkaar te op tv scharrelen een door spulletjes aan tijdens de deur te verkopen of door auto's te wassen in op tv het centrum, maar in dat levert nauwelijks uit iets op. Er met het zijn regelmatig dagen dat kinderen zonder in eten naar bed het moeten. Gelukkig is van er hulp naar van de plaatselijke in kerk. uit Maar is dat genoeg uit om al die monden te van uit voeden?

Metterdaad helpt mensen de in naar armoede of onrechtvaardige omstandigheden het te met overleven en hun het leven weer op op te bouwen. Via een televisie en radio werft op tv Metterdaad geld een voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Metterdaad helpt op tv mensen in armoede of een onrechtvaardige van omstandigheden te overleven en op hun leven weer op tv op het te bouwen. Via op televisie en radio werft op Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten door wereldwijd.

Oekraïner met Sergeij is niet alleen mentor in in het naar afkickcentrum in voor verslaafden in Oles'k, van maar ook buurtvader door voor de kinderen uit het op tv dorp. het Dat is tijdens hard nodig, want veel op van hun ouders zijn alcoholist. door Veel kinderen worden naar verwaarloosd en niet tijdens gestimuleerd om naar naar school van te gaan. tijdens We zien schrijnende met beelden van kleine kinderen die door met de tuin drentelen, op tv op tv terwijl hun vader en moeder met binnen dronken op met bed liggen. een Er zijn naar plannen voor een opvangcentrum van om deze kinderen een op tv veilige plek te een bieden, waar door naar ze van wordt omgezien. De fundering ligt de er al, maar uit er is door nog meer geld naar nodig.

Het is een in Oekraïens plaatsje in naar het de middle of nowhere door op het platteland, tijdens maar voor de negen mannen in van tijdens het afkickcentrum het is dat geen probleem. Integendeel: op des te tijdens verder weg de verleidingen het van drank en drugs tijdens voor hen zijn, op naar des te beter het uit is. Hun mentor Sergeij door staat een hen onvermoeibaar terzijde in hun harde met een strijd tegen hun een verslaving. Hij weet precies uit wat ze doormaken. op Ooit zat hij naar zelf, na een zijn carrière als drugsdealer, in dit in naar afkickcentrum.

Het uit is een Oekraïens plaatsje in in de naar middle of door nowhere op het op tv platteland, maar voor de op tv negen mannen door van het afkickcentrum is dat uit geen probleem. op Integendeel: des te verder de weg van de verleidingen van de drank en drugs voor met hen zijn, des te beter door door het is. Hun mentor op Sergeij staan hen op onvermoeibaar terzijde in hun met harde strijd de tegen hun verslaving. Hij op tv weet precies wat op tv ze doormaken: de ooit zat hij zelf op tv in met dit afkickcentrum, na zijn carrière op als een drugsdealer.

Op het schitterende door platteland van de op tv Oekraïne het leveren negen stoere op mannen een keihard gevecht door om van de drugs het en in alcohol af te komen. van We volgen Sergei en met met Wadim. Sergei zit pas een paar van weken de in het naar afkickprogramma, Wadim komt net door nieuw binnen. Wadim is blij een de met het harde werk de op de afkickboerderij. Sergei houdt op nog tijdens een achterdeurtje open: hij de wil misschien op wel weg om van zijn hand te een laten behandelen. het Volgens zijn mentor is het in maar een smoesje om op tv weg met te komen en weer met aan de van drugs te kunnen. Wat naar doet Sergei? in Doorvechten of met wegvluchten?

Op het schitterende uit tijdens platteland van de Oekraïne leveren de negen stoere mannen een naar keihard naar gevecht om van een de drugs en het alcohol af te komen. met We volgen Sergei op tv en Wadim. op tv Sergei zit pas met een paar weken in een het afkickprogramma, een Wadim komt net met nieuw binnen. Wadim van is blij met het harde het werk het op de afkickboerderij. Sergei houdt van nog een achterdeurtje uit open: in hij wil misschien tijdens wel weg de om zijn hand te op tv laten behandelen. Volgens tijdens zijn mentor is het de maar een de smoesje om weg te komen op tv en de weer aan de drugs te het kunnen. Wat uit doet in Sergei? Doorvechten of tijdens wegvluchten?

Metterdaad met helpt mensen in armoede of van onrechtvaardige naar omstandigheden te overleven het en hun leven weer op een te bouwen. de Via televisie en uit radio in werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten door wereldwijd.

Peuters drentelen op een blote voeten met over het erf, op niemand het die ze in de gaten in houdt. In een het bouwvallige huisje liggen hun het beide het ouders op bed, stomdronken. het Het van is aan de orde van naar de dag in een het Oekraïense de plattelandsdorpje Olesk. Sergei en Tanja op tv proberen als het buurtouders zo goed mogelijk uit voor deze kinderen met te zorgen. uit Hun droom door is een opvangcentrum om op hen door een veilige plek te bieden in en te helpen met uit school. Maar komt het die op droom op uit tijd uit voor de tijdens tieners op straat, die nu het al te maken met het krijgen met de verleiding van een alcohol en op tv drugs?

Peuters drentelen de op blote uit voeten over het erf, niemand een die ze in op tv de gaten houdt. de In het uit bouwvallige huisje liggen hun uit beide ouders in op bed, stomdronken. Het een is aan de de naar orde van de dag de in het Oekraïense plattelandsdorpje Olesk. tijdens Sergei van en Tanja proberen als op buurtouders met zo goed mogelijk voor in deze kinderen te naar zorgen. Hun droom is tijdens een tijdens opvangcentrum om hen een veilige plek de te bieden de en te op helpen met school. Maar een komt die droom met op tijd de uit voor de de tieners op straat, die nu van al in te maken krijgen met uit de verleiding van alcohol in en door drugs?

Je een kunt dan de wel prachtige plaatjes de schieten op het platteland in Oekraïne, op het leven is naar er met keihard. Door armoede met en werkloosheid op tv zoeken veel mensen een het uitweg in alcohol en op drugs. Oekraïne is tijdens niet voor niets de het op vijf op na meest alcoholistische land tijdens ter met wereld. Een gemiddelde Oekraïner op krijgt naar zestien liter pure op alcohol per jaar binnen. Sergei was in een ooit ook drugsverslaafd en een belangrijke met dealer, het tot hij naar in een afkickkliniek terechtkwam door en Jezus leerde op tv kennen. Nu het geeft hij leiding aan diezelfde kliniek. de Onder uit spartaanse omstandigheden werken negen in mannen aan een leven uit van zonder alcohol en drugs. Maar de naar heimwee naar op tv hun oude leven is naar soms het nog zo sterk. Zouden tijdens ze het tijdens volhouden?

mei 2019
19-05-2019 09:05

Venezolaanse vluchtelingen

Metterdaad - Venezolaanse vluchtelingen

Stel: je bent afhankelijk van medische zorg, maar je kunt die in je thuisland Venezuela door de enorme economische crisis niet meer krijgen. Dan vlucht je naar buurland Colombia om er daar achter te komen dat je ook hier geen hulp kunt krij...

18-05-2019 16:10

Venezolaanse vluchtelingen

Metterdaad - Venezolaanse vluchtelingen

Stel: je bent afhankelijk van medische zorg, maar je kunt die in je thuisland Venezuela door de enorme economische crisis niet meer krijgen. Dan vlucht je naar buurland Colombia om er daar achter te komen dat je ook hier geen hulp kunt krij...

12-05-2019 09:05

Venezolaanse vluchtelingen

Metterdaad - Venezolaanse vluchtelingen

De vluchtelingen in Villa Caracas wonen er in hutjes met kartonnen daken en moeten zien te overleven zonder water, licht en voedsel. Ze proberen hun kostje bij elkaar te scharrelen door spulletjes aan de deur te verkopen of auto's te wassen...

11-05-2019 16:10

Venezolaanse vluchtelingen

Metterdaad - Venezolaanse vluchtelingen

De vluchtelingen in Villa Caracas wonen er in hutjes met kartonnen daken en moeten zien te overleven zonder water, licht en voedsel. Ze proberen hun kostje bij elkaar te scharrelen door spulletjes aan de deur te verkopen of auto's te wassen...

05-05-2019 09:05

Venezolaanse vluchtelingen

Metterdaad - Venezolaanse vluchtelingen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

04-05-2019 16:10

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

27-04-2019 16:10

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Oekraïner Sergeij is niet alleen mentor in het afkickcentrum voor verslaafden in Oles'k, maar ook buurtvader voor de kinderen uit het dorp. Dat is hard nodig, want veel van hun ouders zijn alcoholist. Veel kinderen worden verwaarloosd en ni...

21-04-2019 09:20

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Het is een Oekraïens plaatsje in de middle of nowhere op het platteland, maar voor de negen mannen van het afkickcentrum is dat geen probleem. Integendeel: des te verder weg de verleidingen van drank en drugs voor hen zijn, des te beter het...

20-04-2019 16:05

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Het is een Oekraïens plaatsje in de middle of nowhere op het platteland, maar voor de negen mannen van het afkickcentrum is dat geen probleem. Integendeel: des te verder weg de verleidingen van drank en drugs voor hen zijn, des te beter het...

14-04-2019 09:05

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Op het schitterende platteland van de Oekraïne leveren negen stoere mannen een keihard gevecht om van de drugs en alcohol af te komen. We volgen Sergei en Wadim. Sergei zit pas een paar weken in het afkickprogramma, Wadim komt net nieuw bin...

13-04-2019 16:10

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Op het schitterende platteland van de Oekraïne leveren negen stoere mannen een keihard gevecht om van de drugs en alcohol af te komen. We volgen Sergei en Wadim. Sergei zit pas een paar weken in het afkickprogramma, Wadim komt net nieuw bin...

12-04-2019 10:27

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

07-04-2019 09:05

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Peuters drentelen op blote voeten over het erf, niemand die ze in de gaten houdt. In het bouwvallige huisje liggen hun beide ouders op bed, stomdronken. Het is aan de orde van de dag in het Oekraïense plattelandsdorpje Olesk. Sergei en Tanj...

06-04-2019 16:10

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Peuters drentelen op blote voeten over het erf, niemand die ze in de gaten houdt. In het bouwvallige huisje liggen hun beide ouders op bed, stomdronken. Het is aan de orde van de dag in het Oekraïense plattelandsdorpje Olesk. Sergei en Tanj...

31-03-2019 09:05

Oekraïne

Metterdaad - Oekraïne

Je kunt dan wel prachtige plaatjes schieten op het platteland in Oekraïne, het leven is er keihard. Door armoede en werkloosheid zoeken veel mensen een uitweg in alcohol en drugs. Oekraïne is niet voor niets het op vijf na meest alcoholisti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 09:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord