Programma gemist?

Op het platteland de in het Guinee (West-Afrika) is het van geloof in natuurgodsdiensten op tv nog springlevend, met alle uit gevolgen met vandien. Mensen blijven van sterk vervuild water drinken, naar omdat de geesten het van zo willen, op tv ondanks dat door dit tot chronische op darmklachten bij volwassenen en sterfgevallen het onder kinderen tijdens leidt. Ook 'toverdokters' met zijn nog in onverminderd populair, ondanks hun vaak van desastreuze op methodes. De medici in van het plattelandsziekenhuisje uit Kliniek Hope zijn vaak drukker de tijdens hun schade ongedaan naar te maken, dan met de oorspronkelijke uit klacht. Hoe op tv kunnen dokter Jean en op tv naar zijn team de macht van deze het godsdienst door doorbreken?

In het met West-Afrikaanse Guinee is tijdens schoon water uit door de kraan absoluut het nog door niet zo vanzelfsprekend als bij op tv ons op in Nederland. Sterker nog: er op tv gaan op regelmatig kinderen dood als gevolg van op het drinken van in naar vervuild water. Dorpelingen blijven toch vaak naar van dit besmette van met water drinken, omdat ze met geloven dat het in van de geesten komt. op Het water weigeren op zou van deze geesten boos een maken. Pas als mensen tegen met dit het geloof in durven het gaan, bijvoorbeeld omdat met ze christen worden, verandert er op echt een iets.

In op het West-Afrikaanse Guinee is schoon van water uit van de kraan absoluut nog op tv niet van zo vanzelfsprekend als uit bij ons in in Nederland. Sterker nog: er gaan tijdens regelmatig kinderen door dood als gevolg van in een het drinken van met vervuild water. Dorpelingen blijven toch vaak met door van dit besmette water drinken, op tv omdat ze geloven dat een het van op tv de het geesten komt. Het water weigeren zou op tijdens deze geesten boos door maken. Pas als mensen naar tegen dit geloof met in durven door gaan, bijvoorbeeld omdat ze een christen worden, uit verandert er echt een iets.

De medici door van het plattelandsziekenhuisje Hope van Hospital naar in Guinee (West-Afrika) op vechten niet in alleen voor de levens van op tv hun patiënten, uit maar strijden ook dagelijks uit tegen de op destructieve invloed van een lokale medicijnmannen. Het geloof op tv in hun gaven zit door nog zo diepgeworteld een de in de cultuur, op tv dat zieken soms maanden aan op blijven modderen in met hun aanpak, voordat ze tijdens zich naar in Hope Hospital de melden. En op tv neem dat aanmodderen maar gerust letterlijk: de de standaardaanpak van uit deze 'toverdokters' op is een het papje van op tv modder en bladeren op op tv de wond tijdens smeren. Vaak zijn ernstige ontstekingen door het op tv gevolg. Lukt het om dokter Jean met en zijn op tv team naar om de invloed tijdens van deze kwakzalvers met te doorbreken?

De medici van tijdens het plattelandsziekenhuisje met Hope Hospital in van Guinee (West-Afrika) vechten van niet alleen voor de de van levens van hun patiënten, maar strijden in ook de dagelijks tegen de destructieve van invloed van lokale tijdens medicijnmannen. Het geloof in tijdens hun gaven van zit nog zo diepgeworteld op in de de cultuur, dat zieken naar soms maanden aan blijven de modderen met van hun aanpak, voordat op tv ze zich in uit Hope Hospital melden. En een neem dat aanmodderen de maar met gerust letterlijk: de standaardaanpak van een deze 'toverdokters' in is een papje van van modder en bladeren met op de wond het smeren. de Vaak zijn ernstige op ontstekingen het door gevolg. Lukt het om dokter in Jean en zijn team uit op tv om de invloed op tv van deze kwakzalvers te met doorbreken?

In de Nederland kennen we de op tv uitdrukking op tv 'in blijde verwachting een zijn'. In de binnenlanden van uit het West-Afrikaanse Guinee tijdens zijn zwangere met vrouwen eerder de 'in bange verwachting'. van De kans dat van hun kindje overlijdt van tijdens de bevalling is in dertien keer groter dan in tijdens naar Nederland. Dat ze de op tv geboorte van hun met kindje zelf niet overleven, op is zelfs honderd keer van waarschijnlijker dan bij van ons. Afschuwelijke de cijfers, die heel op tv veel van lager zouden kunnen, als er maar uit goede tijdens medische zorg aanwezig was. met Daarom bouwen de medewerkers tijdens van het lokale uit ziekenhuisje in Kliniek Hope hard aan de een van nieuwe vleugel voor verloskundige hulp. uit Maar komt die op nog op tv op tijd voor de vrouwen die de in nu zwanger zijn?

In Nederland kennen door op tv we de uitdrukking 'in in blijde verwachting uit zijn'. In de binnenlanden van het het op tv West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere de vrouwen eerder 'in bange verwachting'. de De op tv kans dat hun kindje overlijdt uit tijdens de het bevalling is dertien keer in groter het dan in Nederland. Dat naar ze de geboorte van met hun de kindje zelf het niet overleven, is een zelfs honderd keer waarschijnlijker dan bij op tv ons. op Afschuwelijke cijfers, die heel door veel lager van zouden kunnen, als er de maar door goede medische zorg aanwezig was. uit Daarom bouwen de door medewerkers van het tijdens lokale het ziekenhuisje Kliniek Hope hard van aan een nieuwe op tv vleugel voor verloskundige met hulp. Maar komt het die nog op tijd voor de op de vrouwen die nu zwanger in zijn?

De islamitische de terreurorganisatie Boko Haram mag het dan minder in een tijdens het nieuws zijn, verslagen zijn met ze nog allerminst. een Hun strijders zaaien nog naar steeds tijdens dood en verderf het in met name in christelijke dorpen in Noord-Nigeria. op Tienduizenden met Nigerianen vluchten voor dit geweld naar uit buurland Kameroen. van Daar komen een ze terecht in naar een vluchtelingenkamp waar gebrek de aan alles is. Hoe met het gaan zij om met hun trauma's? op En zal een Boko Haram ooit worden door door verslagen?

Imamatu op uit Nigeria is een op van de met tweehonderd schoolmeisjes die in naar 2014 werden uit ontvoerd door de islamitische terreurorganisatie uit Boko Haram. Deze op tv ontvoering op tv was wekenlang wereldnieuws. Met de uit #bringbackourgirls vroeg ondere uit andere de op tv toenmalige first het lady Michelle Obama van aandacht voor hun met lot. Imamatu tijdens was een van de weinige meisjes op die wist te op van ontsnappen.

Imamatu uit naar Nigeria is uit een van de tweehonderd de schoolmeisjes die naar in 2014 op werden ontvoerd door de tijdens islamitische terreurorganisatie Boko Haram. Deze in ontvoering was wekenlang op wereldnieuws. in Met de #bringbackourgirls vroeg ondere op tv andere op tv de toenmalige first lady, Michelle naar Obama, op aandacht voor hun lot. Imamatu op van was een van de weinige een meisjes die naar wist te met ontsnappen.

Een het van de grootste problemen op in het het vluchtelingenkamp voor een Boko Haram-slachtoffers is het gebrek aan tijdens brandhout. naar Het water uit in de rivier buiten het door kamp moet door namelijk eerst het gekookt worden, anders kunnen er allerlei een ziektes uitbreken. de Maar inmiddels is bijna van tijdens al het brandhout uit de de directe omgeving gekapt, in tot een ongenoegen van de in plaatselijke bevolking. Hulpverleners doen we naar ze kunnen, maar een op tv oplossing voor door dit probleem lijkt niet van zomaar het voorhanden.

Een tijdens van de grootste problemen met in van het vluchtelingenkamp voor Boko naar Haram-slachtoffers is het gebrek de aan brandhout. Het door water het uit de rivier buiten naar het kamp moet naar namelijk eerst gekookt worden, met anders kunnen er naar allerlei ziektes tijdens uitbreken. Maar inmiddels door is bijna met al het brandhout met uit de directe omgeving gekapt, met tot ongenoegen op van de plaatselijke door bevolking. Hulpverleners het doen wat ze door kunnen, maar een naar oplossing voor dit probleem lijkt naar niet naar zomaar voorhanden.

Metterdaad helpt mensen het in armoede het of onrechtvaardige omstandigheden te tijdens overleven en tijdens hun door leven weer op te met bouwen. Via op televisie en radio werft een Metterdaad geld de voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Metterdaad helpt mensen in met in armoede of onrechtvaardige naar omstandigheden te overleven op en hun tijdens leven weer op de te bouwen. Via televisie en het radio werft Metterdaad geld naar voor hulpverleningsprojecten een wereldwijd.

Metterdaad naar helpt mensen in armoede of tijdens onrechtvaardige omstandigheden te op tv overleven en hun met leven op tv weer op te op tv bouwen. Via televisie en radio het werft Metterdaad geld op voor hulpverleningsprojecten van wereldwijd.

maart 2020
05-10-2019 16:15

Dood door drinkwater, ziek van de dokter

Metterdaad - Dood door drinkwater, ziek van de dokter

Op het platteland in Guinee (West-Afrika) is het geloof in natuurgodsdiensten nog springlevend, met alle gevolgen vandien. Mensen blijven sterk vervuild water drinken, omdat de geesten het zo willen, ondanks dat dit tot chronische darmklach...

30-09-2019 08:10

Dood door water drinken

Metterdaad - Dood door water drinken

In het West-Afrikaanse Guinee is schoon water uit de kraan absoluut nog niet zo vanzelfsprekend als bij ons in Nederland. Sterker nog: er gaan regelmatig kinderen dood als gevolg van het drinken van vervuild water. Dorpelingen blijven toch ...

28-09-2019 16:15

Dood door water drinken

Metterdaad - Dood door water drinken

In het West-Afrikaanse Guinee is schoon water uit de kraan absoluut nog niet zo vanzelfsprekend als bij ons in Nederland. Sterker nog: er gaan regelmatig kinderen dood als gevolg van het drinken van vervuild water. Dorpelingen blijven toch ...

23-09-2019 08:15

Een gebroken been behandel je met bladeren

Metterdaad - Een gebroken been behandel je met bladeren

De medici van het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee (West-Afrika) vechten niet alleen voor de levens van hun patiënten, maar strijden ook dagelijks tegen de destructieve invloed van lokale medicijnmannen. Het geloof in hun gav...

21-09-2019 16:10

Een gebroken been behandel je met bladeren

Metterdaad - Een gebroken been behandel je met bladeren

De medici van het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee (West-Afrika) vechten niet alleen voor de levens van hun patiënten, maar strijden ook dagelijks tegen de destructieve invloed van lokale medicijnmannen. Het geloof in hun gav...

16-09-2019 08:15

Levensgevaarlijk zwanger

Metterdaad - Levensgevaarlijk zwanger

In Nederland kennen we de uitdrukking 'in blijde verwachting zijn'. In de binnenlanden van het West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere vrouwen eerder 'in bange verwachting'. De kans dat hun kindje overlijdt tijdens de bevalling is dertien keer...

14-09-2019 16:15

Levensgevaarlijk zwanger

Metterdaad - Levensgevaarlijk zwanger

In Nederland kennen we de uitdrukking 'in blijde verwachting zijn'. In de binnenlanden van het West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere vrouwen eerder 'in bange verwachting'. De kans dat hun kindje overlijdt tijdens de bevalling is dertien keer...

07-09-2019 16:15

'Waarom ik Boko Haram ondanks alles vergeef'

Metterdaad - 'Waarom ik Boko Haram ondanks alles vergeef'

De islamitische terreurorganisatie Boko Haram mag dan minder in het nieuws zijn, verslagen zijn ze nog allerminst. Hun strijders zaaien nog steeds dood en verderf in met name christelijke dorpen in Noord-Nigeria. Tienduizenden Nigerianen vl...

01-09-2019 09:05

Overleven zonder terreur

Metterdaad - Overleven zonder terreur

Imamatu uit Nigeria is een van de tweehonderd schoolmeisjes die in 2014 werden ontvoerd door de islamitische terreurorganisatie Boko Haram. Deze ontvoering was wekenlang wereldnieuws. Met de #bringbackourgirls vroeg ondere andere de toenmal...

31-08-2019 16:10

Overleven zonder terreur

Metterdaad - Overleven zonder terreur

Imamatu uit Nigeria is een van de tweehonderd schoolmeisjes die in 2014 werden ontvoerd door de islamitische terreurorganisatie Boko Haram. Deze ontvoering was wekenlang wereldnieuws. Met de #bringbackourgirls vroeg ondere andere de toenmal...

25-08-2019 09:05

Vechten om te overleven

Metterdaad - Vechten om te overleven

Een van de grootste problemen in het vluchtelingenkamp voor Boko Haram-slachtoffers is het gebrek aan brandhout. Het water uit de rivier buiten het kamp moet namelijk eerst gekookt worden, anders kunnen er allerlei ziektes uitbreken. Maar i...

24-08-2019 16:10

Vechten om te overleven

Metterdaad - Vechten om te overleven

Een van de grootste problemen in het vluchtelingenkamp voor Boko Haram-slachtoffers is het gebrek aan brandhout. Het water uit de rivier buiten het kamp moet namelijk eerst gekookt worden, anders kunnen er allerlei ziektes uitbreken. Maar i...

21-08-2019 13:08

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

18-08-2019 09:05

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

17-08-2019 16:10

Kameroen

Metterdaad - Kameroen

Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Metterdaad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Metterdaad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Metterdaad bij Metterdaad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Metterdaad. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Metterdaad gemist

Uitzending gemist van Metterdaad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Metterdaad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Metterdaad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Metterdaad? Hier kun je alle uitzendingen van Metterdaad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 385
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!