Programma gemist?

Vier uit gezinnen met een onhandelbaar op tv kind zijn het de wanhoop nabij. Met behulp met van het coach Keith Bakker de pakken zij uit hun problemen aan op op een afgelegen door ranch in het op tv Spaanse Andalusië en uit stuiten ze op een met hoop onverwerkt door leed.

Vier met gezinnen met een onhandelbaar kind in tijdens zijn de wanhoop nabij. in Met behulp van coach Keith het Bakker pakken zij tijdens hun problemen aan door op een afgelegen in ranch in het door Spaanse een Andalusië en stuiten op tv ze op een hoop onverwerkt op tv naar leed. Afl.: Laatste opdracht in Spanje. door Het is de naar een laatste week in tijdens Spanje. De gezinnen zijn in opperbeste door stemming door en genieten van de ogenschijnlijke van van rust op de ranch. Maar die een door rust is van door korte duur want de coaches hebben op nog een met laatste in verrassing in petto. uit De gezinnen moeten hun van rugtassen pakken want op tv er wacht op tv hen een finale-opdracht. Ieder gezin zal op tv apart de opdracht in moeten vervullen en door ze van zullen dus een volledig op elkaar naar zijn aangewezen. Nu van kunnen ze laten een zien wat ze de afgelopen met weken op tv hebben geleerd en of ze echt op klaar zijn op voor een uit terugkeer naar het gewone in leven. Zullen de de kids tijdens en ouders echt in staat zijn met tijdens om hun oude gedrag achter te op laten op tijdens de ranch het of komt tijdens van deze laatste opdracht toch een ieders tijdens ware aard weer naar in boven?

Vier naar gezinnen met een een onhandelbaar kind zijn de wanhoop door nabij. Met behulp met in van coach Keith Bakker op tv pakken zij hun problemen van aan op een tijdens afgelegen ranch in met het Spaanse Andalusië en op door stuiten ze op een hoop onverwerkt op tv leed. Geheimen komen met boven tafel. De in tijd begint door te door dringen. Hoewel er grote naar vorderingen zijn gemaakt, wil Keith een nu dat alle van lucht met geklaard wordt voordat de gezinnen naar weer terug naar door op tv huis kunnen. Al snel het blijkt dat er bij de naar tijdens familie Verzijlbergen nog heel op tv veel geheimen een zijn. Zowel vader met Jan-Willem als zoon Daniël hebben van nog iets het op te biechten aan elkaar de en de groep. op tv Het komt de als het een grote schok voor alle betrokkenen... van door Als alle geheimen eindelijk naar boven tafel zijn, het moeten de gezinnen een door plan maken met voor de toekomst. het Alle gezinsleden nemen deze het opdracht heel het serieus en de uitkomst blijkt een met dan ook zelfs voor Keith het verrassend.

Vier in gezinnen met een van onhandelbaar kind zijn de de wanhoop in nabij. Met behulp van in coach Keith van Bakker pakken zij hun problemen uit aan op het een afgelegen ranch in door het Spaanse Andalusië en door stuiten met ze op een op hoop onverwerkt leed. op Keith Bakker op oorlogspad. Hij van wil korte naar metten naar maken met het recalcitrante gedrag van door het Bing en Camilla. Ze krijgen in het flink voor tijdens hun kiezen van met hem het en Bing moet echt door het op tv stof. met De zestienjarige blower het is sowieso aan in de beurt in deze aflevering, uit want het Keith wil nu de eindelijk tot de kern van op de zaak het komen op bij de gesloten Bing. En dit door het keer kan hij zich niet meer van verstoppen achter zijn het coole houding. een Maar ook Tineke en met Harry moeten met er behoorlijk aan naar geloven. Met het einde uit in in zicht, spaart Keith het niemand...

Vier uit gezinnen met een onhandelbaar tijdens kind zijn de tijdens wanhoop tijdens nabij. Met behulp van op tv coach Keith Bakker pakken uit zij hun naar problemen aan op een het afgelegen ranch een in het Spaanse op Andalusië en in stuiten ze op een hoop met onverwerkt met leed. In het teken op tv van vergeving. Er moet een tijdens uit nieuwe start worden gemaakt op en dus moet iedereen met een de billen bloot. het op tv Het resulteert in een emotionele met middag. Maar de naar daad van moet bij het met woord worden gevoegd en in dus wacht de gezinnen een uit in pittige, fysieke uitdaging waarin de ook de samenwerking binnen de een op tv gezinnen op de proef wordt gesteld. naar door Hoewel sommigen glansrijk uit slagen voor deze test, een blijkt bij anderen uit dat het oude met patroon maar moeilijk te met doorbreken is. Vooral Bing een in en Camilla vallen meteen terug uit in hun in oude gedrag. Zij laten weer in even duidelijk de zien waarom ze de met op hun familie zijn op afgereisd naar Spanje.

Vier in gezinnen met een in onhandelbaar kind zijn de van wanhoop nabij. door Met behulp van van coach Keith Bakker pakken zij een uit hun problemen aan op door een afgelegen op tv ranch in het Spaanse naar Andalusië en uit stuiten ze op het een hoop onverwerkt leed. Keith in Bakker probeert op de schone schijn door bij de zestienjarige op tv Bing door te prikken. Bing door het heeft veel moeite tijdens met het feit van dat zijn vader zo het weinig tijd voor hem uit heeft, maar naar weigert dit toe te met geven. Hij speelt liever uit de door coole gangster. door Maar als zijn moeder Anita in die middag in door tranen vertelt naar welk effect Bings gedrag op het haar leven met heeft, een zijn de andere gezinnen geschokt. Verder op tv heeft begeleider het Roland een spannende opdracht op tv bedacht met voor de families waarin hun een slechtste eigenschappen boven op tv naar komen drijven. Vooral Wilma laat ineens van met een heel andere kant een van zichzelf zien! En ook op Keith heeft een door verrassende op tv sessie gepland die door bijzonder vervelend uitpakt voor op tv de met ouders...

Vier met gezinnen met een op tv onhandelbaar kind zijn met de wanhoop het nabij. Met behulp van coach Keith in het Bakker pakken zij hun van problemen aan het op een afgelegen met ranch in het Spaanse uit Andalusië en stuiten ze op met een met hoop onverwerkt leed. De door familie Verzijlbergen centraal. Daan de loopt de op tv kantjes ervan uit af tijdens het dagelijkse met corvee door en Keith Bakker wil op tv wel eens weten van hoe het nu eigenlijk zit van bij de familie. naar Tot grote schrik de door van zijn ouders Wilma en op tv Jan-Willem, lijkt Keith op het de naar hand van Daan. naar Wilma moet uitleggen hoe het op tv komt van dat Daan nooit iets positiefs uit te het horen krijgt. Zelfs als op tv ze het ter een plekke moet proberen, lukt van het haar het met geen mogelijkheid iets met van leuks tegen haar door zoon te zeggen. tijdens De volgende ochtend gedraagt Wilma zich door wel heel naar bijzonder. Ze met heeft het licht gezien en uit voorziet iedereen tijdens ongevraagd het van advies en op knuffels. Haar echtgenoot en zoon uit schamen zich op tv rot. Die middag confronteert door Keith haar in met haar gedrag en op tv dat naar komt hard binnen bij Wilma. de Maar ook Kirsten moet de er in uit deze de aflevering aan geloven want Keith is het het klaar met het spelletje dat op ze van speelt. Kirsten had deze tijdens aanval absoluut niet zien aankomen van en wordt tijdens woedend...

Vier op tv gezinnen met een van onhandelbaar kind zijn de een wanhoop nabij. Met behulp de van coach uit Keith Bakker pakken door zij de hun problemen aan op een met afgelegen ranch in naar het Spaanse met Andalusië en stuiten ze op het een hoop onverwerkt met door leed. De ouders en op tv kinderen ontwaken apart tijdens van elkaar onder de Spaanse naar hemel tijdens uit hun gescheiden tweedaagse uit paardrijtocht. De ouders delen tijdens onder het de ontbijt hun ervaringen uit met elkaar in en dat doet tijdens de emoties meteen hoog met oplopen. Bij uit terugkomst van de tocht de hopen de ouders op naar een een warm weerzien met hun tijdens kinderen het maar niets is minder waar. Als een Keith daarna een de eerste met groepssessie houdt met ouders en naar kinderen in om alle in problemen te inventariseren, wordt duidelijk van dat er flinke problemen van zijn naar binnen de vier gezinnen. Het de is slechts het door topje van naar een enorme ijsberg! met De dag in erna wordt Tineke, uit de moeder een van Camilla, hard aangepakt in door Keith en op tv hij doet een schokkende met ontdekking.

Vier van gezinnen met een een onhandelbaar kind met zijn de wanhoop nabij. Met behulp het van op coach Keith Bakker pakken zij het uit hun problemen aan op een afgelegen tijdens met ranch in het Spaanse Andalusië en uit stuiten ze op een een tijdens hoop onverwerkt uit leed.

Vier een gezinnen met tijdens een onhandelbaar kind zijn de de wanhoop nabij. Met behulp het van naar coach Keith het Bakker pakken zij hun problemen naar aan op het een afgelegen ranch de in het uit Spaanse Andalusië en op stuiten ze op een hoop onverwerkt met leed. We naar maken op tv kennis met drie van op de vier families. De familie uit tijdens Verzijlbergen met moeder Wilma, vader Jan tijdens Willem en op tv zoon Daniël (16). Jan tijdens Willem de werkt bij de recherche en in kan de regelmatig met het van schaamrood op uit de kaken zijn eigen tijdens zoon van het bureau op halen. Daniël steelt naar namelijk. tijdens Daarnaast liegt hij alles bij elkaar. in Zijn ouders op vrezen dat hij binnenkort uit achter de door tralies zal belanden en naar weten op tv zich geen uit raad meer met hun zoon. Maar het ook Ank en door Jilles met van den Doel zitten met naar hun handen naar in op tv het haar. Hun dochter Kirsten met (14) is met totaal losgelagen. Ze van zit vol boosheid en agressie op tv en scheld haar met moeder regelmatig uit. door Ze haat haar het vader en van wil op tv zo min mogelijk bij hem door in de naar buurt zijn. Al meerdere het malen kwam naar ze stomdronken thuis. Kortom, uit haar ouders hebben in alle grip door op haar verloren. En uit ook alleenstaande op moeder Anita Kalkhoven is radeloos. in tijdens Haar vijfitenjarige zoon Bing is de verslaafd de aan blowen. Hij blowt dag in in dag uit en een als hij thuis door is, is hij in onhandelbaar. Meerdere ramen op een zijn al gesneuveld door en moeder is iedere keer tijdens doodsbang op wat ze aantreft als ze thuiskomt, naar tijdens want ze heeft Bing al eens door bewusteloos uit aangetroffen. Anita is echt ten een einde raad en naar een ziet geen uitweg meer. Als in de gezinnen aankomen in door Spanje is een het nacht, ze door hebben geen idee waar op tv op tv ze zijn. Op een totaal naar afgelegen naar plek in de bergen arriveren ze met op de een ranch waar naar ze worden opgewacht door een Keith een Bakker en zijn team van coaches. van Meteen op wordt bij de familie Verzijlbergen het een van de het het problemen blootgelegd. Zoon door Daniël (16), chronisch uit leugenaar met criminele het activiteiten, probeert stiekem een op sigaretje te tijdens roken terwijl zijn ouders het dat verboden hebben. Maar moeder door een Wilma is er uit als de kippen bij om naar zijn op sigaret af te nemen. op tv De familie zit bij de op Jehova's getuigen de en van houdt er strenge regels op uit na, tot grote van ergernis van tijdens hun zoon. Alle gezinnen uit krijgen het een opdracht van tijdens Keith die de het problemen thuis aan het licht naar brengt. een Met frisse tegenzin het beginnen de families aan de uit opdracht en de spanning een door is al snel om te met snijden... Presentatie: Keith van Bakker.

juli 2019
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord