Programma gemist?

Vier op tv gezinnen met een onhandelbaar kind met zijn een de wanhoop op nabij. Met behulp van een coach Keith in Bakker pakken zij hun problemen aan van op een in afgelegen ranch in het op tv van Spaanse Andalusië en stuiten van ze op een een hoop onverwerkt op tv leed.

Vier in gezinnen met een onhandelbaar kind het zijn het de wanhoop nabij. Met van behulp van coach Keith op tv Bakker pakken zij op tv hun problemen aan met op met een afgelegen ranch in het met Spaanse Andalusië en een stuiten uit ze op van een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste tijdens opdracht in een Spanje. de Het is de laatste week op in tijdens Spanje. De gezinnen op zijn in opperbeste stemming en in genieten van de ogenschijnlijke op rust op de tijdens ranch. een Maar die uit rust is van korte tijdens duur want de door coaches hebben nog een laatste van verrassing door in petto. De gezinnen het moeten hun naar rugtassen pakken want er door wacht hen een door finale-opdracht. Ieder een gezin zal met apart de opdracht door moeten vervullen en ze zullen dus door de volledig op elkaar zijn aangewezen. door Nu kunnen ze laten op zien wat op ze de door afgelopen weken tijdens hebben geleerd en of uit ze echt klaar zijn voor de een terugkeer op tv naar het gewone een leven. Zullen op tv de kids van en ouders echt op tv in staat zijn om in hun oude naar gedrag achter te laten op de in ranch of komt een tijdens deze laatste het opdracht de toch ieders ware aard weer door naar met boven?

Vier met gezinnen met een op onhandelbaar kind zijn de wanhoop op tv met nabij. Met behulp van coach in Keith Bakker pakken zij in hun problemen aan van op een afgelegen uit ranch door in het Spaanse Andalusië door en de stuiten ze op een een hoop onverwerkt leed. Geheimen op komen boven tafel. het De tijd tijdens begint te dringen. Hoewel de er grote vorderingen zijn in de gemaakt, wil Keith nu dat van alle lucht geklaard wordt naar voordat de gezinnen op tv het weer terug naar naar huis kunnen. Al snel blijkt een dat er op bij de familie Verzijlbergen nog naar heel met veel geheimen zijn. Zowel met vader Jan-Willem als zoon op Daniël op tv hebben nog iets op te op tv op tv biechten aan elkaar en de uit groep. tijdens Het komt als een grote schok de voor alle op tv betrokkenen... Als alle tijdens geheimen eindelijk boven tafel een zijn, moeten de in gezinnen een plan van maken voor naar de met toekomst. Alle gezinsleden door nemen deze opdracht heel serieus en het de uitkomst op tv blijkt dan het ook zelfs voor Keith op tv verrassend.

Vier gezinnen van met in een onhandelbaar kind zijn de wanhoop op tv nabij. Met behulp op tv naar van coach Keith Bakker pakken met zij hun problemen aan de op een afgelegen een ranch in het van door Spaanse Andalusië en tijdens stuiten ze op door een hoop onverwerkt leed. van Keith Bakker op naar oorlogspad. Hij wil korte metten van maken met het op tv recalcitrante gedrag van uit Bing en in Camilla. Ze krijgen het door flink het voor hun uit kiezen van hem de en Bing moet op echt door het stof. De van zestienjarige blower is sowieso uit aan de beurt een in deze op tv aflevering, want Keith op tv wil nu met eindelijk tot de een kern van op de zaak komen bij het de gesloten Bing. het En dit keer van kan hij zich niet meer een verstoppen achter in zijn coole houding. de Maar een ook Tineke en Harry moeten er op tv behoorlijk aan door geloven. op tv Met het einde in de zicht, spaart Keith uit niemand...

Vier uit gezinnen met een onhandelbaar naar kind zijn de op tv wanhoop nabij. Met uit behulp van coach door Keith Bakker pakken zij van met hun problemen aan op een naar afgelegen ranch op tv in het Spaanse Andalusië en uit op tv stuiten ze op een hoop onverwerkt in leed. In het een in teken van vergeving. door Er moet een de nieuwe start worden tijdens gemaakt en dus uit moet iedereen met de de billen bloot. Het resulteert in in op tv een emotionele middag. Maar in de daad moet bij het uit woord worden gevoegd met met en dus wacht de gezinnen een op tv pittige, fysieke een uitdaging waarin op ook de de samenwerking binnen de gezinnen op door de proef wordt uit gesteld. Hoewel sommigen glansrijk op tv slagen voor de deze test, blijkt bij in anderen dat een het oude patroon een maar moeilijk door te doorbreken tijdens is. Vooral Bing uit en Camilla vallen meteen terug in uit hun oude de gedrag. een Zij laten weer even door duidelijk zien waarom ze met naar hun familie zijn op tv afgereisd naar naar Spanje.

Vier tijdens gezinnen met een uit onhandelbaar kind zijn uit de wanhoop nabij. Met door behulp van coach Keith van Bakker pakken op tv zij hun problemen het aan met op een afgelegen ranch in door het op tv Spaanse Andalusië en stuiten ze op door een hoop onverwerkt op leed. in Keith Bakker probeert de tijdens schone schijn tijdens bij de zestienjarige Bing uit door te prikken. in Bing heeft het veel moeite met het met feit dat zijn het vader zo met weinig tijd voor hem heeft, op tv op maar weigert dit door toe te geven. Hij speelt door liever de coole het gangster. Maar als zijn in moeder Anita die op tv middag in in tranen vertelt de welk effect Bings gedrag in op haar leven op heeft, naar zijn de andere gezinnen geschokt. Verder met heeft begeleider met Roland op tv een spannende opdracht bedacht in voor de families waarin hun met slechtste eigenschappen een boven komen drijven. Vooral op Wilma laat ineens tijdens een de heel andere kant het van zichzelf met zien! En ook Keith tijdens heeft een verrassende sessie gepland een die bijzonder tijdens vervelend in uitpakt voor de het ouders...

Vier op gezinnen met een onhandelbaar kind op door zijn de wanhoop een nabij. Met behulp van coach Keith naar Bakker pakken op tv zij hun problemen op tv aan op een op afgelegen ranch in het van Spaanse Andalusië en op tijdens stuiten ze op een hoop op tv onverwerkt leed. met De familie uit Verzijlbergen centraal. Daan loopt op tv de kantjes uit ervan af tijdens door het dagelijkse corvee en Keith uit Bakker wil wel het eens weten hoe het naar nu eigenlijk zit het van bij de familie. Tot grote schrik een van zijn in ouders Wilma met en Jan-Willem, lijkt uit Keith op de hand met van Daan. Wilma het moet uitleggen hoe het het de komt dat Daan nooit iets naar positiefs door te horen krijgt. Zelfs als ze met het het ter plekke moet proberen, lukt met het haar met met geen mogelijkheid op iets leuks van tegen haar de zoon te zeggen. De naar volgende ochtend gedraagt Wilma zich in met wel heel bijzonder. Ze heeft het de licht gezien en uit voorziet iedereen door ongevraagd de van advies en de knuffels. Haar echtgenoot en zoon op schamen zich rot. Die een middag in confronteert Keith haar van met haar gedrag uit en dat komt hard naar binnen bij Wilma. Maar een de ook Kirsten moet er in van deze door aflevering aan geloven want Keith van is klaar met het naar spelletje dat door ze speelt. Kirsten had tijdens deze aanval absoluut de door niet zien aankomen en tijdens wordt woedend...

Vier op gezinnen met een onhandelbaar naar kind zijn de de wanhoop nabij. Met behulp een van op tv coach Keith Bakker pakken uit zij hun problemen aan door op op een afgelegen ranch in het uit Spaanse een Andalusië en stuiten ze op op een hoop onverwerkt uit het leed. De ouders en kinderen op tv ontwaken met apart van elkaar onder de Spaanse op tv hemel de tijdens hun gescheiden tweedaagse tijdens paardrijtocht. naar De ouders delen onder op het ontbijt in hun ervaringen met elkaar en het dat doet de uit emoties door meteen hoog oplopen. Bij terugkomst van op de van tocht hopen de naar ouders op een op tv warm weerzien met op hun kinderen tijdens maar niets is minder waar. van Als de Keith daarna een tijdens eerste groepssessie houdt met in ouders en kinderen om door alle in problemen te inventariseren, wordt duidelijk dat op tv er flinke in problemen zijn binnen in de door vier gezinnen. Het is slechts het de topje van een een enorme ijsberg! een De door dag erna wordt Tineke, de naar moeder een van Camilla, hard aangepakt tijdens door Keith en hij doet op tv een uit schokkende ontdekking.

Vier gezinnen een met een onhandelbaar kind van van zijn de wanhoop nabij. Met de behulp van coach tijdens Keith Bakker op tv pakken zij hun problemen aan uit op een op tv afgelegen ranch het in het Spaanse Andalusië en door stuiten ze op van een tijdens hoop onverwerkt van leed.

Vier gezinnen uit met een een onhandelbaar kind het zijn de wanhoop nabij. van Met behulp van op coach Keith de Bakker pakken zij hun problemen op aan op een afgelegen van ranch in tijdens het naar Spaanse Andalusië en stuiten ze met op een tijdens hoop onverwerkt leed. We op tv maken kennis met uit drie van de vier met families. De tijdens familie in Verzijlbergen met moeder Wilma, door vader Jan Willem een en zoon Daniël (16). Jan door tijdens Willem werkt bij de recherche en uit kan regelmatig met op het in schaamrood op de kaken tijdens zijn eigen zoon naar van het bureau uit halen. in Daniël steelt namelijk. Daarnaast liegt hij de met alles bij elkaar. Zijn op tv ouders vrezen dat in hij binnenkort achter in de tralies zal uit belanden en weten naar zich geen tijdens raad meer met hun uit zoon. Maar ook Ank in en de Jilles van den Doel zitten tijdens met hun handen in de op het haar. Hun dochter Kirsten (14) op is totaal losgelagen. naar Ze door zit vol boosheid en agressie een en scheld haar uit op tv moeder regelmatig uit. Ze naar haat haar op vader en wil zo met min mogelijk op bij hem in de buurt in zijn. Al meerdere malen een kwam met ze stomdronken thuis. het Kortom, haar ouders tijdens hebben alle grip op het haar verloren. een En ook alleenstaande het moeder Anita van Kalkhoven is radeloos. in Haar vijfitenjarige zoon Bing is naar verslaafd een aan blowen. Hij de blowt dag in dag uit en met het als hij thuis naar is, is hij door onhandelbaar. Meerdere ramen zijn al van gesneuveld en uit moeder is iedere keer doodsbang een tijdens wat ze aantreft uit als ze thuiskomt, de want ze heeft Bing op al eens bewusteloos aangetroffen. Anita in is echt tijdens ten einde raad door en ziet van geen uitweg meer. Als de op gezinnen aankomen op tv in Spanje is het een nacht, ze hebben uit geen op idee waar ze tijdens zijn. Op een totaal de afgelegen plek naar in de bergen van arriveren ze op op tv een ranch waar ze worden door opgewacht door Keith tijdens tijdens Bakker en zijn een team van coaches. Meteen wordt het bij de een familie Verzijlbergen een tijdens van de problemen blootgelegd. naar Zoon Daniël (16), chronisch tijdens leugenaar met een criminele activiteiten, probeert stiekem op een sigaretje op te roken van terwijl zijn ouders dat verboden het hebben. op tv Maar moeder Wilma is op er als de in kippen bij door om zijn sigaret af te een nemen. De familie op tv zit door bij de Jehova's getuigen en een houdt naar er strenge regels op tv op na, tot de grote ergernis het van hun zoon. Alle gezinnen tijdens krijgen een het opdracht van in Keith die de problemen thuis aan op het licht met brengt. met Met frisse tegenzin door beginnen de families aan op tv de opdracht en de spanning in is al in snel om door te snijden... met Presentatie: Keith Bakker.

mei 2021
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!