Programma gemist?

Vier uit gezinnen met een een onhandelbaar kind zijn naar de wanhoop nabij. Met behulp het van tijdens coach Keith Bakker pakken zij tijdens hun problemen op tv aan op tv op een afgelegen ranch op tv in het Spaanse Andalusië op tv en het stuiten ze op een hoop onverwerkt naar van leed.

Vier van gezinnen met een in onhandelbaar kind zijn de wanhoop van op tv nabij. Met behulp tijdens van coach Keith door Bakker pakken zij hun problemen aan door met op een afgelegen ranch in het de Spaanse Andalusië de en stuiten ze het op uit een hoop onverwerkt op tv leed. Afl.: Laatste opdracht van in Spanje. Het van is de van laatste week in Spanje. De een gezinnen zijn in opperbeste het stemming en genieten de van de ogenschijnlijke een rust op de in ranch. Maar die met het rust is van korte duur want op de coaches uit hebben nog een laatste het verrassing in met petto. De gezinnen in moeten hun rugtassen pakken naar want van er wacht hen een het finale-opdracht. Ieder gezin zal een apart de een opdracht moeten vervullen naar en ze uit zullen dus volledig op elkaar door zijn aangewezen. uit Nu kunnen ze van laten zien wat in ze de uit afgelopen weken tijdens hebben geleerd en of in ze echt de klaar zijn voor een de terugkeer naar tijdens het gewone leven. Zullen de kids door en met ouders echt naar in staat zijn om hun oude door gedrag een achter te naar laten op de het ranch of komt uit tijdens deze laatste opdracht uit toch ieders ware aard weer op tv naar op tv boven?

Vier in gezinnen met een van onhandelbaar kind zijn de op tv wanhoop nabij. tijdens Met behulp van in coach Keith Bakker pakken zij in hun problemen met aan op een uit afgelegen op ranch in het op Spaanse Andalusië en stuiten uit ze op een met hoop onverwerkt leed. Geheimen komen in boven tafel. De door tijd begint te in dringen. in Hoewel er grote vorderingen zijn de gemaakt, wil Keith door nu dat het alle lucht door geklaard wordt de voordat de gezinnen op weer terug naar huis de kunnen. Al de snel blijkt dat er tijdens bij de familie Verzijlbergen nog met op heel veel geheimen van zijn. Zowel vader Jan-Willem naar als zoon Daniël hebben nog de iets op te tijdens biechten aan met elkaar en de het groep. op tv Het komt als met een grote schok voor alle betrokkenen... uit Als tijdens alle geheimen eindelijk boven tafel een zijn, moeten van de gezinnen naar een plan maken voor tijdens de toekomst. op tv Alle gezinsleden nemen op deze opdracht heel serieus op en een de uitkomst blijkt dan ook naar zelfs in voor Keith verrassend.

Vier gezinnen met het op een onhandelbaar kind zijn de wanhoop naar door nabij. Met behulp van op coach Keith het Bakker pakken zij hun problemen tijdens aan op een afgelegen de ranch tijdens in het Spaanse Andalusië het en de stuiten ze op een hoop met onverwerkt leed. Keith Bakker in op oorlogspad. Hij een wil in korte metten maken met het uit recalcitrante gedrag van het Bing in en Camilla. Ze krijgen op het tijdens flink voor hun kiezen het van hem en Bing met moet echt het door het stof. De een zestienjarige de blower is sowieso aan de naar beurt in deze tijdens aflevering, want Keith wil op nu van eindelijk tot de kern van naar de zaak komen in bij de naar gesloten Bing. de En dit keer kan hij door zich niet naar meer verstoppen achter zijn met coole houding. Maar het ook Tineke in en tijdens Harry moeten er het behoorlijk aan geloven. op tv Met het einde in met zicht, spaart de Keith niemand...

Vier gezinnen uit met een een onhandelbaar kind zijn op de wanhoop nabij. Met op tv behulp van coach Keith tijdens Bakker de pakken zij in hun problemen aan op door een afgelegen ranch in het uit Spaanse van Andalusië en stuiten ze het op een in hoop onverwerkt leed. het In het teken uit van vergeving. het Er moet een nieuwe start worden een naar gemaakt en dus moet het iedereen met de billen tijdens bloot. Het resulteert in tijdens een emotionele in middag. in Maar de daad van moet bij het woord naar worden gevoegd en de dus wacht van de gezinnen een pittige, fysieke uitdaging tijdens waarin ook de van de samenwerking binnen de gezinnen op de tijdens proef wordt een gesteld. Hoewel met sommigen glansrijk slagen voor in deze test, tijdens blijkt bij anderen de dat het naar oude patroon maar de moeilijk te doorbreken is. Vooral op Bing en Camilla een vallen meteen een terug in hun oude gedrag. een Zij laten met weer even duidelijk zien op tv de waarom ze met hun familie de zijn afgereisd naar door Spanje.

Vier gezinnen op tv met een op tv onhandelbaar kind tijdens zijn de wanhoop nabij. Met behulp uit van door coach Keith Bakker pakken uit zij hun problemen aan de op de een afgelegen ranch naar in het van Spaanse Andalusië en stuiten ze op uit een hoop onverwerkt op tv een leed. Keith Bakker probeert de schone op schijn bij van de tijdens zestienjarige Bing door van te prikken. Bing heeft de veel moeite door met het feit dat zijn vader op tv naar zo weinig tijd voor op tv hem heeft, maar weigert op tv dit toe te geven. in Hij speelt door liever de op tv coole gangster. Maar als met zijn met moeder Anita die middag in door tranen vertelt naar welk effect Bings gedrag op op tv haar leven heeft, op zijn de andere op tv gezinnen geschokt. op tv Verder heeft begeleider Roland in een met spannende opdracht bedacht voor tijdens de families waarin een hun slechtste door eigenschappen boven op tv komen drijven. Vooral Wilma met laat ineens een heel andere in kant van zichzelf uit zien! En van ook Keith heeft de een verrassende tijdens sessie gepland in die bijzonder vervelend uitpakt met voor de in ouders...

Vier gezinnen in met een onhandelbaar met kind zijn de wanhoop met nabij. Met naar behulp van coach tijdens Keith Bakker naar pakken zij hun problemen in aan op een afgelegen een ranch in het door Spaanse Andalusië op en stuiten ze op op een het hoop onverwerkt leed. De op tv familie Verzijlbergen centraal. naar Daan loopt de van kantjes ervan met af tijdens het dagelijkse corvee tijdens met en Keith Bakker door wil wel eens weten met hoe het met nu eigenlijk zit op tv bij de familie. Tot grote schrik op tv in van zijn ouders Wilma op tv en Jan-Willem, lijkt Keith met op de hand van met Daan. met Wilma moet uitleggen door hoe het van komt dat Daan van nooit iets positiefs te horen op krijgt. Zelfs als ze tijdens het ter op plekke moet proberen, lukt tijdens op tv het haar met geen op tv mogelijkheid iets een leuks tegen haar zoon met te zeggen. De volgende ochtend van gedraagt Wilma zich met wel heel tijdens bijzonder. Ze in heeft het licht gezien en uit door voorziet iedereen ongevraagd van advies een en knuffels. een Haar echtgenoot en zoon het schamen zich op tv rot. Die middag uit confronteert Keith haar met haar de gedrag in en dat komt hard door binnen door bij Wilma. Maar ook op tv Kirsten moet er in deze in naar aflevering aan geloven want tijdens Keith is in klaar met het spelletje uit dat ze speelt. Kirsten naar had in deze aanval absoluut tijdens niet zien aankomen en wordt op tv woedend...

Vier gezinnen met op tv een onhandelbaar op tv kind naar zijn de wanhoop nabij. Met behulp van naar van coach Keith Bakker pakken uit zij hun op problemen aan een op een afgelegen ranch het in het de Spaanse Andalusië en tijdens stuiten ze op een hoop van onverwerkt naar leed. De ouders en kinderen van ontwaken apart van elkaar in onder door de Spaanse hemel door tijdens hun gescheiden van tweedaagse paardrijtocht. het De ouders delen onder het het ontbijt hun ervaringen met met de elkaar en dat doet de van emoties een meteen hoog oplopen. op tv Bij terugkomst van tijdens de tocht hopen in de ouders op een uit warm weerzien de met hun kinderen door maar niets is minder in waar. Als met Keith daarna een eerste groepssessie houdt de met ouders en door kinderen een om alle problemen te inventariseren, het naar wordt duidelijk dat er flinke de problemen zijn binnen een de vier een gezinnen. Het is van slechts het topje van uit een enorme op ijsberg! De uit dag erna wordt een Tineke, de moeder van Camilla, op hard aangepakt door Keith tijdens een en hij doet een schokkende het ontdekking.

Vier gezinnen door met een onhandelbaar van kind zijn de uit wanhoop op tv nabij. Met behulp van in coach Keith Bakker pakken op zij hun problemen aan door op uit een afgelegen ranch een in het Spaanse uit Andalusië en stuiten ze de op een door hoop onverwerkt op tv leed.

Vier gezinnen tijdens met een tijdens onhandelbaar kind zijn de wanhoop in met nabij. Met behulp van coach Keith naar een Bakker pakken zij hun problemen aan op tv op een de afgelegen ranch in door het met Spaanse Andalusië en stuiten op ze op een een hoop onverwerkt leed. We maken de kennis met het drie van de tijdens vier families. naar De familie Verzijlbergen met op moeder Wilma, vader uit Jan Willem en zoon in door Daniël (16). Jan Willem werkt op bij de op tv recherche en kan een regelmatig met het tijdens schaamrood op de kaken de zijn de eigen zoon van het bureau halen. van Daniël steelt op tv namelijk. Daarnaast liegt hij op alles door bij elkaar. Zijn op ouders vrezen dat van hij binnenkort achter de naar tralies uit zal belanden en weten een zich geen raad de meer met hun zoon. tijdens Maar ook Ank een en Jilles van den door Doel zitten met door hun handen het in het haar. op tv Hun op dochter Kirsten (14) is totaal losgelagen. het Ze zit een vol boosheid en op agressie op tv en scheld haar moeder de regelmatig uit. Ze naar haat haar vader de en wil zo min naar mogelijk bij hem op in de buurt het zijn. Al meerdere op tv malen kwam tijdens ze stomdronken thuis. tijdens Kortom, haar ouders hebben een alle grip op haar tijdens verloren. En het ook alleenstaande moeder Anita met Kalkhoven is naar radeloos. Haar vijfitenjarige zoon uit Bing is in verslaafd aan van blowen. Hij in blowt dag in met dag uit en als op tv hij thuis een is, is hij onhandelbaar. naar Meerdere ramen op tv zijn al gesneuveld en op tv moeder is iedere keer doodsbang van met wat ze aantreft als ze thuiskomt, het want ze heeft van Bing al eens naar bewusteloos aangetroffen. Anita in is naar echt ten door einde raad en ziet geen met uitweg meer. Als de naar gezinnen aankomen door in Spanje is het uit nacht, ze hebben van geen naar idee waar ze zijn. Op in een totaal afgelegen het plek in de een naar bergen arriveren ze op een met ranch waar ze worden in opgewacht door op Keith Bakker van en zijn team van coaches. het Meteen wordt bij het van de familie Verzijlbergen een van de van problemen van blootgelegd. Zoon Daniël naar (16), chronisch leugenaar met criminele in activiteiten, probeert stiekem uit een sigaretje uit te roken terwijl zijn een met ouders dat verboden hebben. een Maar moeder Wilma is met er als tijdens de kippen in bij om zijn sigaret af te in nemen. De van familie zit bij in de Jehova's door getuigen en houdt naar er strenge regels van op na, tot grote ergernis uit van hun de zoon. Alle gezinnen krijgen op tv een naar opdracht van Keith die een de uit problemen thuis aan het licht brengt. tijdens Met frisse tegenzin de naar beginnen de families aan tijdens de opdracht en de spanning tijdens is uit al snel om de te snijden... Presentatie: Keith tijdens Bakker.

juni 2020
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!