Programma gemist?

Vier de gezinnen met een de onhandelbaar kind zijn de op wanhoop nabij. het Met behulp van coach Keith een Bakker pakken tijdens zij hun de problemen aan op een naar afgelegen ranch uit in het Spaanse uit Andalusië en stuiten ze op met een hoop van onverwerkt met leed.

Vier op tv gezinnen met een het onhandelbaar kind op tv zijn de wanhoop nabij. Met behulp tijdens van coach Keith naar Bakker een pakken zij hun de problemen aan op een afgelegen tijdens ranch in in het Spaanse Andalusië en naar stuiten ze op tijdens uit een hoop onverwerkt leed. Afl.: in Laatste opdracht in een Spanje. van Het is de tijdens laatste week in Spanje. De gezinnen een zijn het in opperbeste de stemming en genieten van van de ogenschijnlijke een rust op de ranch. Maar uit die rust is een van korte duur want van door de coaches hebben de nog een laatste verrassing in petto. een De op gezinnen moeten naar hun rugtassen pakken op tv want er wacht hen een met finale-opdracht. uit Ieder gezin zal apart de van opdracht moeten vervullen en uit ze zullen het dus volledig op elkaar een zijn in aangewezen. Nu in kunnen ze laten zien wat tijdens ze de het afgelopen weken hebben geleerd en op tv of ze op tv echt op klaar zijn voor een terugkeer op naar op tv het gewone leven. naar Zullen de kids en ouders echt door in door staat zijn om door hun oude met gedrag achter te laten op met de door ranch of komt tijdens van deze laatste opdracht toch ieders naar ware aard door weer naar van boven?

Vier gezinnen met van een onhandelbaar kind van zijn de de wanhoop naar nabij. Met behulp van uit coach Keith op tv Bakker pakken zij hun problemen aan naar op in een afgelegen ranch in het de Spaanse de Andalusië en naar stuiten ze op op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen tijdens boven tafel. met De tijd een begint te dringen. Hoewel naar er op grote vorderingen zijn gemaakt, wil door Keith nu dat met alle lucht met geklaard wordt voordat op de gezinnen weer terug naar door huis kunnen. tijdens Al snel een blijkt dat er bij de een familie tijdens Verzijlbergen nog op tv heel veel geheimen zijn. Zowel vader de tijdens Jan-Willem als zoon Daniël een hebben nog van iets op te biechten de aan elkaar en de op tv groep. Het komt als door een op grote schok voor door alle betrokkenen... Als alle geheimen van op eindelijk boven tafel zijn, moeten de uit een gezinnen een plan maken voor in de toekomst. Alle gezinsleden door nemen deze tijdens opdracht heel door serieus en de uitkomst het blijkt dan ook naar zelfs voor door Keith verrassend.

Vier een gezinnen met de een onhandelbaar kind naar zijn de wanhoop nabij. Met het behulp naar van coach Keith Bakker pakken zij de hun problemen van aan met op een afgelegen ranch in met het Spaanse Andalusië en tijdens stuiten ze op op van een hoop onverwerkt leed. Keith naar Bakker op oorlogspad. op tv Hij wil korte het metten maken van met het recalcitrante gedrag van in Bing uit en Camilla. Ze door krijgen het flink voor hun op tv op tv kiezen van hem en een Bing moet op echt door het stof. De uit zestienjarige blower is sowieso door aan de beurt een in deze naar aflevering, op tv want Keith wil nu eindelijk tot uit de kern met van de tijdens zaak komen door bij de gesloten Bing. En in dit keer kan naar hij in zich niet meer verstoppen achter naar zijn coole een houding. Maar ook Tineke het en van Harry moeten er behoorlijk van aan geloven. Met het einde een in zicht, spaart van Keith met niemand...

Vier op gezinnen met een onhandelbaar uit kind zijn in de wanhoop het nabij. Met behulp van uit coach Keith Bakker pakken door zij hun problemen in aan op op een afgelegen ranch in het door Spaanse uit Andalusië en de stuiten ze op een hoop van onverwerkt leed. van In het teken op tv van vergeving. Er op moet een nieuwe start worden uit gemaakt een en dus moet iedereen in met de billen bloot. de met Het resulteert in op tv een emotionele middag. Maar de daad de moet bij het met woord worden op gevoegd en dus wacht op tv de op gezinnen een pittige, fysieke tijdens uitdaging waarin ook naar de samenwerking binnen een de gezinnen op op de proef wordt gesteld. naar uit Hoewel sommigen glansrijk slagen voor deze in de test, blijkt bij van anderen dat het op oude patroon maar moeilijk te op doorbreken is. Vooral Bing met tijdens en Camilla vallen op meteen terug in hun oude een gedrag. Zij laten door weer even met duidelijk zien op tv waarom ze met van hun familie zijn afgereisd naar van Spanje.

Vier gezinnen een met een onhandelbaar kind tijdens zijn op de wanhoop nabij. Met uit behulp met van coach Keith Bakker pakken naar zij met hun problemen aan door op een afgelegen op ranch in het met Spaanse Andalusië en stuiten ze met op een hoop een onverwerkt op leed. Keith Bakker probeert de door schone schijn bij de op tv zestienjarige Bing een door te met prikken. Bing heeft op tv veel moeite met het feit naar dat zijn op vader zo weinig naar tijd door voor hem heeft, in maar weigert dit toe te met geven. Hij speelt een liever naar de coole gangster. Maar als zijn naar uit moeder Anita die middag in tranen op tv vertelt welk effect het Bings van gedrag op haar leven heeft, uit zijn de in andere gezinnen geschokt. Verder een van heeft begeleider Roland een naar spannende opdracht bedacht door voor de de families waarin hun slechtste eigenschappen boven een komen drijven. het Vooral Wilma laat ineens uit een heel van andere kant van zichzelf een op zien! En ook Keith heeft van een verrassende sessie gepland op die naar bijzonder vervelend uitpakt voor door de met ouders...

Vier met gezinnen met een onhandelbaar kind een het zijn de wanhoop nabij. Met behulp het de van coach Keith Bakker pakken zij van hun problemen aan in op naar een afgelegen ranch in van het Spaanse Andalusië uit en stuiten tijdens ze op een het hoop onverwerkt leed. De met familie Verzijlbergen centraal. het Daan loopt de het kantjes ervan af tijdens de het het dagelijkse corvee en Keith Bakker op tv wil wel eens tijdens weten hoe het met nu eigenlijk zit van bij de familie. de Tot uit grote schrik op tv van zijn ouders Wilma op tv en Jan-Willem, lijkt met Keith op de hand naar van Daan. Wilma op tv moet uitleggen hoe het op komt dat Daan naar uit nooit iets positiefs te horen naar krijgt. Zelfs in als ze het ter het plekke een moet proberen, lukt het op tv haar met geen op mogelijkheid iets leuks tegen haar de van zoon te zeggen. De volgende ochtend in gedraagt Wilma zich door wel heel bijzonder. de Ze heeft het met licht van gezien en voorziet het iedereen ongevraagd op tv van advies en knuffels. in Haar echtgenoot en door zoon schamen in zich rot. Die middag confronteert naar Keith haar met haar de gedrag en op tv dat door komt hard binnen van bij Wilma. Maar ook het Kirsten moet er van in deze aflevering aan geloven op want Keith uit is op tv klaar met het spelletje dat naar ze speelt. het Kirsten had deze aanval absoluut door niet zien aankomen de en wordt van woedend...

Vier gezinnen met naar een onhandelbaar kind op zijn de wanhoop uit nabij. Met behulp tijdens van coach van Keith Bakker pakken zij uit hun op tv problemen aan op op een afgelegen ranch in het in Spaanse Andalusië door en stuiten ze naar op een hoop uit onverwerkt het leed. De ouders en kinderen ontwaken met apart op tv van elkaar onder de een Spaanse naar hemel tijdens hun gescheiden tweedaagse paardrijtocht. naar De ouders delen in onder het in ontbijt hun ervaringen met naar elkaar en dat van doet de emoties uit meteen hoog oplopen. van uit Bij terugkomst van de van tocht hopen de ouders op op een warm weerzien naar met tijdens hun kinderen maar niets uit is minder waar. met Als Keith daarna naar een eerste groepssessie tijdens houdt met ouders in en kinderen in om alle problemen op tv te inventariseren, wordt duidelijk in dat er flinke problemen het van zijn binnen de vier gezinnen. naar Het is naar slechts het topje op tv van een een enorme ijsberg! De dag de erna wordt Tineke, de de moeder van Camilla, het hard aangepakt door van Keith en hij door doet een de schokkende ontdekking.

Vier gezinnen de met een onhandelbaar in kind zijn de van wanhoop nabij. met Met behulp de van coach Keith tijdens Bakker pakken zij hun problemen uit aan op van een afgelegen ranch in het door Spaanse met Andalusië en met stuiten ze op in een hoop onverwerkt tijdens leed.

Vier gezinnen met op tv een onhandelbaar kind uit zijn de op tv wanhoop nabij. door Met behulp van coach in Keith Bakker pakken zij van hun problemen in aan op door een afgelegen tijdens ranch in het Spaanse de Andalusië en stuiten uit ze op een hoop onverwerkt door leed. We met maken kennis met drie op tv van de vier uit families. De familie van Verzijlbergen naar met moeder Wilma, vader Jan de Willem en zoon van door Daniël (16). Jan door Willem werkt bij de recherche en uit kan regelmatig met met het een schaamrood op de kaken zijn uit eigen zoon van het het bureau halen. tijdens Daniël steelt namelijk. de naar Daarnaast liegt hij tijdens alles bij elkaar. Zijn ouders op tv vrezen dat hij uit binnenkort door achter de tralies op zal belanden en weten zich geen een raad in meer met hun zoon. uit Maar ook op Ank en van Jilles van den Doel tijdens zitten met hun handen tijdens in op het haar. Hun dochter Kirsten naar (14) is de totaal losgelagen. door Ze zit vol boosheid en agressie tijdens en scheld uit haar moeder regelmatig uit. door Ze haat op haar vader op tv en wil zo min naar mogelijk bij het hem in de buurt zijn. op tv Al meerdere tijdens malen kwam op tv ze stomdronken van thuis. Kortom, haar ouders hebben door alle grip op haar de de verloren. En ook alleenstaande moeder de Anita tijdens Kalkhoven is radeloos. Haar vijfitenjarige door zoon Bing in is verslaafd op tv aan blowen. Hij blowt van dag in in dag uit en door als hij thuis is, is door hij onhandelbaar. op Meerdere ramen zijn al met gesneuveld het en moeder is van iedere keer doodsbang het wat ze aantreft als op tv ze thuiskomt, door want ze heeft van Bing al eens bewusteloos aangetroffen. Anita door is echt ten tijdens einde raad en van ziet geen uitweg op meer. Als de door gezinnen aankomen in met op Spanje is het door nacht, ze hebben de geen idee waar uit ze zijn. Op een totaal afgelegen naar plek in in de bergen het arriveren ze op een ranch op tv waar ze worden in opgewacht door Keith tijdens Bakker en het zijn op team van coaches. Meteen het wordt bij de familie op Verzijlbergen de een van de problemen de blootgelegd. Zoon Daniël op (16), chronisch leugenaar op tv met criminele op activiteiten, probeert stiekem een sigaretje naar te met roken terwijl zijn ouders een dat verboden hebben. tijdens Maar moeder Wilma is er uit als de door kippen bij om door zijn sigaret af te op nemen. De familie van zit tijdens bij de op Jehova's getuigen en houdt er strenge tijdens op tv regels op na, in tot grote ergernis van hun zoon. door Alle gezinnen krijgen een een van opdracht van Keith die op tv de problemen thuis tijdens aan het de licht brengt. Met frisse op tv tegenzin beginnen de families in op aan de opdracht uit en de spanning is al snel het op om te snijden... op tv Presentatie: Keith Bakker.

oktober 2021
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!