Programma gemist?

Vier door gezinnen met een een onhandelbaar kind zijn naar de wanhoop nabij. met Met behulp van coach op Keith het Bakker pakken zij hun problemen met aan op een afgelegen door ranch tijdens in het Spaanse in Andalusië en stuiten ze op door een op hoop onverwerkt van leed.

Vier gezinnen met door naar een onhandelbaar kind zijn de wanhoop een nabij. Met behulp op tv van coach Keith een Bakker door pakken zij hun van problemen aan op een op tv afgelegen op ranch in het Spaanse Andalusië en een stuiten in ze op een hoop uit onverwerkt leed. Afl.: op tv Laatste de opdracht in Spanje. Het is een de laatste week met in in Spanje. De gezinnen op zijn in opperbeste stemming naar en genieten van de op tv ogenschijnlijke op tv rust op de ranch. uit Maar die rust uit is van korte met duur want de coaches het hebben nog naar een laatste verrassing door in petto. van De gezinnen moeten hun rugtassen op tv pakken want uit er wacht hen een finale-opdracht. van Ieder gezin zal door apart de de opdracht moeten vervullen met en ze op zullen dus op tv volledig op elkaar zijn aangewezen. Nu de kunnen ze laten de op zien wat ze de met afgelopen weken hebben in geleerd en of ze echt het klaar zijn op tv voor een terugkeer de naar in het gewone leven. Zullen naar de kids en een ouders echt op in staat zijn de om hun oude gedrag tijdens achter te laten op de uit op tv ranch of komt tijdens tijdens deze laatste opdracht met toch ieders ware aard een weer met naar boven?

Vier op gezinnen met een een onhandelbaar kind zijn een de wanhoop tijdens nabij. Met behulp van coach Keith de Bakker in pakken zij hun problemen aan met het op een afgelegen ranch in van het Spaanse Andalusië met en stuiten ze van op een hoop op onverwerkt leed. door Geheimen komen in boven tafel. De tijd uit begint te dringen. uit Hoewel er op grote vorderingen zijn gemaakt, met wil Keith nu de dat alle lucht geklaard van wordt voordat de door gezinnen weer terug naar het naar huis kunnen. Al uit snel blijkt dat er bij op tv de door familie Verzijlbergen nog heel veel geheimen op zijn. het Zowel vader Jan-Willem van als zoon Daniël hebben nog de iets op te op tv met biechten aan elkaar en de het groep. Het komt op als een grote schok een voor op alle betrokkenen... op Als alle geheimen eindelijk boven naar tafel de zijn, moeten de gezinnen naar een plan maken voor de naar door toekomst. Alle gezinsleden nemen deze op opdracht heel serieus en op tv de uitkomst blijkt op tv dan ook zelfs op voor Keith door verrassend.

Vier gezinnen het met een onhandelbaar kind uit zijn naar de wanhoop een nabij. Met behulp een van coach Keith Bakker pakken zij uit hun problemen aan met op een van afgelegen een ranch in het op Spaanse Andalusië en tijdens stuiten ze op een hoop onverwerkt uit leed. Keith in Bakker op oorlogspad. Hij in wil naar korte metten maken met het uit de recalcitrante gedrag van Bing en tijdens Camilla. Ze krijgen op het flink voor het hun kiezen van het hem en Bing naar moet in echt door het stof. De zestienjarige een naar blower is sowieso aan de door beurt in deze aflevering, een want Keith het wil nu eindelijk door tot de kern van van de zaak tijdens komen in bij de gesloten Bing. van En dit keer kan hij tijdens zich niet de meer met verstoppen achter zijn coole met houding. Maar op ook Tineke en van Harry moeten er behoorlijk de aan geloven. Met naar het einde in zicht, uit spaart Keith op tv niemand...

Vier gezinnen tijdens met een in onhandelbaar kind in zijn de wanhoop door nabij. Met behulp in van coach Keith Bakker pakken zij op hun op tv problemen aan een op een afgelegen ranch in het een Spaanse Andalusië de en stuiten ze op een een hoop van onverwerkt leed. met In het teken van vergeving. het Er het moet een nieuwe uit start worden door gemaakt en dus moet iedereen met met met de billen bloot. Het met resulteert in uit een emotionele middag. in Maar de daad moet bij van het tijdens woord worden gevoegd en tijdens dus wacht de gezinnen door een pittige, fysieke uitdaging naar waarin ook de op samenwerking op binnen de uit gezinnen op de proef in wordt gesteld. Hoewel sommigen glansrijk het slagen van voor deze test, blijkt bij van door anderen dat het oude patroon tijdens maar uit moeilijk te doorbreken in is. Vooral Bing en naar Camilla vallen meteen terug in in de hun oude gedrag. Zij laten weer naar even duidelijk met zien waarom ze het met hun door familie zijn afgereisd van naar Spanje.

Vier het gezinnen met een onhandelbaar tijdens kind zijn een de wanhoop nabij. Met van behulp van coach door Keith Bakker pakken een zij hun naar problemen aan op een afgelegen naar ranch in op tv het op tv Spaanse Andalusië en stuiten ze op op tv een hoop tijdens onverwerkt leed. Keith Bakker in probeert met de schone schijn tijdens bij de zestienjarige Bing een door het te prikken. Bing heeft in veel moeite met het de feit een dat zijn vader zo weinig tijd naar voor hem de heeft, door maar weigert dit toe een te geven. Hij speelt uit liever de coole gangster. naar Maar als een zijn moeder Anita die op middag in tranen met vertelt welk effect op Bings het gedrag op naar haar leven heeft, tijdens zijn de andere gezinnen met geschokt. Verder heeft uit begeleider Roland een spannende opdracht het door bedacht voor de families uit waarin hun slechtste eigenschappen een boven het komen drijven. Vooral Wilma op laat ineens een heel op andere in kant van zichzelf zien! van En ook het Keith heeft een verrassende op sessie gepland die op bijzonder vervelend uitpakt voor de in uit ouders...

Vier gezinnen met op tv met een onhandelbaar kind zijn uit de wanhoop van nabij. Met behulp van van coach Keith uit Bakker pakken zij met hun problemen aan op een uit afgelegen ranch naar in het Spaanse van Andalusië en tijdens stuiten ze op een hoop onverwerkt tijdens leed. De familie naar Verzijlbergen centraal. op tv Daan loopt de met kantjes naar ervan af tijdens in het dagelijkse corvee en uit Keith Bakker van wil wel eens door weten hoe het het nu eigenlijk zit bij de familie. het Tot grote van schrik van zijn ouders tijdens Wilma en een Jan-Willem, lijkt Keith in op de hand van het een Daan. Wilma moet uitleggen hoe het het komt op dat Daan nooit een iets positiefs met te horen krijgt. Zelfs als ze op het ter naar plekke moet met proberen, lukt het de haar met naar geen mogelijkheid iets leuks tegen een haar zoon te het zeggen. het De volgende ochtend de gedraagt Wilma zich wel de heel bijzonder. Ze heeft op het tijdens licht gezien en voorziet iedereen op tv ongevraagd van advies en in knuffels. uit Haar echtgenoot en zoon op tv schamen de zich rot. Die middag confronteert Keith de door haar met haar op tv gedrag en dat uit komt hard binnen bij de Wilma. Maar ook Kirsten moet uit er in deze het aflevering aan een geloven want Keith is met klaar met het met spelletje dat ze een speelt. Kirsten tijdens had op tv deze aanval absoluut niet zien met aankomen en op tv wordt woedend...

Vier uit gezinnen met een de onhandelbaar kind zijn de de wanhoop nabij. op Met behulp tijdens van coach Keith Bakker met pakken zij met hun problemen aan op de een afgelegen een ranch in het Spaanse door Andalusië en stuiten ze op tijdens het een hoop onverwerkt van leed. De ouders en kinderen naar ontwaken apart van naar elkaar onder in de Spaanse de hemel tijdens hun gescheiden tweedaagse paardrijtocht. de naar De ouders delen onder op het ontbijt hun een ervaringen met elkaar op tv en dat de doet de emoties meteen hoog oplopen. door Bij het terugkomst van uit de tocht hopen van de ouders op een naar warm weerzien met hun met kinderen maar niets is naar minder in waar. Als tijdens Keith daarna een het eerste groepssessie houdt met ouders naar en in kinderen om alle problemen van te inventariseren, wordt de duidelijk dat met er flinke problemen door zijn binnen de vier gezinnen. Het met in is slechts het topje van op tv een het enorme ijsberg! De in dag erna wordt Tineke, de moeder op op van Camilla, hard naar aangepakt door Keith en tijdens hij doet op een schokkende ontdekking.

Vier het gezinnen met een onhandelbaar kind in zijn de naar wanhoop van nabij. Met behulp van met coach Keith Bakker pakken op zij hun naar problemen aan op een afgelegen de ranch in een het Spaanse in Andalusië en stuiten met ze op in een hoop onverwerkt een leed.

Vier het gezinnen met een de onhandelbaar kind zijn de wanhoop op nabij. Met behulp uit van coach Keith tijdens door Bakker pakken zij hun problemen aan het op door een afgelegen uit ranch in het Spaanse Andalusië en in uit stuiten ze op een hoop onverwerkt met de leed. We maken uit kennis met drie van de vier door van families. De familie Verzijlbergen met moeder door naar Wilma, vader Jan Willem tijdens en zoon Daniël tijdens (16). Jan Willem het werkt bij de recherche een en kan regelmatig met door het van schaamrood op de kaken naar zijn op tv eigen zoon van het met bureau halen. Daniël steelt namelijk. op Daarnaast liegt een hij alles bij elkaar. door Zijn ouders vrezen door de dat hij binnenkort achter tijdens de tralies de zal belanden en tijdens weten zich geen het raad meer met hun het zoon. Maar de ook Ank en door Jilles van den Doel met zitten met hun op handen in op het haar. Hun tijdens dochter Kirsten (14) door is totaal losgelagen. Ze zit naar vol boosheid de en agressie en uit scheld haar van moeder regelmatig uit. Ze haat haar een vader een en wil zo het min mogelijk bij hem van in op tv de buurt zijn. op tv Al meerdere malen door kwam ze stomdronken thuis. Kortom, haar de ouders hebben alle door het grip op haar verloren. En uit ook op tv alleenstaande moeder Anita Kalkhoven is de radeloos. Haar vijfitenjarige zoon op Bing is verslaafd op tv aan op tv blowen. Hij blowt dag in met op tv dag uit en op tv als hij thuis is, is uit hij onhandelbaar. Meerdere ramen op zijn tijdens al gesneuveld en met moeder is iedere het keer doodsbang wat ze aantreft op tv van als ze thuiskomt, naar want ze heeft Bing al eens het in bewusteloos aangetroffen. Anita is echt op ten einde raad en op tv ziet de geen uitweg meer. Als de op uit gezinnen aankomen in Spanje is het uit nacht, ze tijdens hebben geen naar idee waar ze zijn. Op een een totaal naar afgelegen plek in op tv de bergen arriveren de ze op naar een ranch naar waar ze worden opgewacht door Keith tijdens Bakker in en zijn van team van coaches. van Meteen wordt bij de naar familie Verzijlbergen een van de het problemen naar blootgelegd. Zoon in Daniël (16), chronisch leugenaar met criminele een activiteiten, probeert uit stiekem een sigaretje te het roken terwijl op tv zijn ouders dat verboden op tv hebben. Maar naar moeder door Wilma is er als de kippen op bij om de zijn sigaret af te op nemen. op De familie zit bij de met Jehova's de getuigen en houdt op er strenge regels de op na, van tot grote ergernis van hun zoon. op Alle door gezinnen krijgen een opdracht tijdens van Keith die met de problemen uit thuis aan het licht op tv brengt. Met frisse een tegenzin op beginnen de families aan de opdracht het en de spanning met is al op snel om te op tv snijden... Presentatie: de Keith Bakker.

januari 2019
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord