Programma gemist?

Vier met gezinnen met een onhandelbaar het kind zijn naar de wanhoop nabij. Met uit behulp van coach Keith van op Bakker pakken zij op hun problemen aan op een afgelegen uit ranch het in het Spaanse met Andalusië en stuiten de ze op een hoop uit onverwerkt op leed.

Vier tijdens gezinnen met een met onhandelbaar kind zijn de van wanhoop een nabij. Met behulp van coach de Keith met Bakker pakken zij hun door problemen aan op een de afgelegen met ranch in het Spaanse Andalusië een en stuiten in ze op een tijdens hoop onverwerkt leed. Afl.: in Laatste het opdracht in Spanje. Het met is de laatste tijdens week in van Spanje. De gezinnen zijn in van opperbeste naar stemming en genieten van de ogenschijnlijke op rust op de de ranch. Maar die naar uit rust is van korte duur door want de coaches hebben door nog een laatste uit met verrassing in petto. De uit gezinnen moeten tijdens hun rugtassen pakken want er van wacht hen door een finale-opdracht. Ieder gezin zal een apart met de opdracht op moeten vervullen en ze zullen dus op volledig op elkaar met zijn aangewezen. tijdens Nu naar kunnen ze laten zien wat een ze de door afgelopen weken hebben door geleerd en of ze het echt van klaar zijn voor een op terugkeer naar het gewone leven. op tv Zullen de kids in en ouders in echt op in staat zijn om hun oude in gedrag van achter te laten op tijdens de ranch of komt van in tijdens deze laatste opdracht op toch ieders ware in aard weer naar in boven?

Vier gezinnen met met op een onhandelbaar kind zijn de door wanhoop nabij. Met tijdens behulp van door coach Keith Bakker pakken zij tijdens hun de problemen aan op een van afgelegen op tv ranch in het Spaanse Andalusië en van stuiten ze tijdens op een hoop een onverwerkt leed. met Geheimen komen boven de tafel. De tijd het begint te dringen. op tv Hoewel er grote vorderingen zijn op naar gemaakt, wil Keith nu dat alle een met lucht geklaard wordt voordat met de gezinnen weer door terug naar van huis kunnen. Al snel blijkt dat op uit er bij de familie Verzijlbergen nog met heel veel geheimen op zijn. Zowel vader op tv Jan-Willem als met zoon Daniël hebben een nog iets op de te biechten aan elkaar met en de van groep. Het komt als een een grote tijdens schok voor alle op tv betrokkenen... Als alle door geheimen eindelijk een boven tafel zijn, moeten de op tv gezinnen een plan naar maken de voor de met toekomst. Alle gezinsleden nemen deze met opdracht heel serieus naar en de uitkomst van blijkt dan ook zelfs naar voor Keith met verrassend.

Vier het gezinnen met een van onhandelbaar kind zijn de wanhoop het nabij. in Met behulp van door coach Keith het Bakker pakken zij hun problemen aan de op een afgelegen van ranch in het tijdens Spaanse Andalusië uit en stuiten tijdens ze op een een hoop onverwerkt van leed. Keith Bakker op op tv oorlogspad. Hij door wil korte metten maken de met het op recalcitrante gedrag van Bing en naar Camilla. naar Ze krijgen het flink voor hun op op kiezen van hem het en Bing moet echt door het in stof. op De zestienjarige blower is sowieso op de aan de beurt in het deze aflevering, want Keith wil van nu eindelijk van tot uit de kern van de zaak komen op tv bij de tijdens gesloten Bing. een En dit keer kan het hij een zich niet meer verstoppen het achter zijn tijdens coole houding. Maar ook Tineke en met Harry moeten door er het behoorlijk aan geloven. Met het het einde in een zicht, spaart Keith de niemand...

Vier gezinnen tijdens met een op tv onhandelbaar kind zijn de met wanhoop nabij. het Met behulp van coach Keith op Bakker pakken in zij hun op problemen aan met op een afgelegen ranch uit in het Spaanse Andalusië en naar op tv stuiten ze op een door hoop onverwerkt in leed. In het teken met van vergeving. Er moet een op nieuwe start worden uit gemaakt op en dus moet iedereen met met de billen bloot. de Het resulteert in het een een emotionele middag. op Maar de daad moet op bij het woord worden gevoegd op en dus in wacht naar de gezinnen een op tv pittige, fysieke uitdaging waarin ook tijdens de samenwerking binnen op de gezinnen van op de proef wordt gesteld. met op Hoewel sommigen glansrijk slagen op voor deze test, van blijkt bij anderen met dat het oude patroon maar het moeilijk uit te doorbreken is. Vooral Bing op tv en Camilla in vallen meteen terug tijdens in hun oude gedrag. in de Zij laten weer even duidelijk zien in waarom ze met tijdens door hun familie zijn door afgereisd naar Spanje.

Vier gezinnen met met op een onhandelbaar kind zijn de wanhoop in op nabij. Met behulp van coach met Keith Bakker pakken door zij hun een problemen aan naar op een afgelegen ranch in het in Spaanse een Andalusië en stuiten in ze op op een hoop onverwerkt een leed. Keith Bakker probeert de schone de schijn bij de op tv een zestienjarige Bing door te op tv prikken. Bing heeft veel het moeite met het feit in dat zijn vader naar zo weinig de tijd in voor hem heeft, maar op tv weigert dit toe te de geven. Hij speelt op liever de uit coole gangster. Maar als door zijn de moeder Anita die middag in tranen een vertelt welk uit effect Bings gedrag naar op haar leven heeft, met zijn de de andere het gezinnen geschokt. Verder heeft begeleider tijdens Roland een uit spannende opdracht bedacht tijdens voor de met families waarin hun slechtste op eigenschappen boven komen op tv drijven. Vooral Wilma uit laat ineens een heel een andere kant van uit zichzelf zien! En op tv ook Keith heeft op een verrassende sessie door gepland die bijzonder vervelend de op tv uitpakt voor de naar ouders...

Vier gezinnen van met een de onhandelbaar kind zijn op de wanhoop nabij. op Met behulp uit van coach Keith Bakker pakken op tv zij tijdens hun problemen aan op een afgelegen van ranch van in het Spaanse Andalusië en tijdens stuiten op ze op een van hoop onverwerkt in leed. De familie Verzijlbergen in centraal. Daan loopt de kantjes het ervan uit af tijdens het dagelijkse corvee een en Keith Bakker op wil wel uit eens weten hoe het van nu eigenlijk zit van bij op tv de familie. Tot grote in schrik van zijn op ouders Wilma en Jan-Willem, tijdens lijkt Keith op op naar de hand van het Daan. Wilma moet uitleggen hoe op tv het komt dat Daan in nooit iets met positiefs te horen het krijgt. Zelfs als ze op tv het ter plekke een door moet proberen, lukt de het haar met geen mogelijkheid iets door uit leuks tegen haar zoon te het zeggen. De volgende ochtend door gedraagt Wilma zich in wel heel met bijzonder. op tv Ze heeft het het licht gezien en voorziet naar iedereen ongevraagd naar van advies en knuffels. Haar echtgenoot een en zoon schamen de uit zich rot. Die middag confronteert Keith door haar met haar in gedrag en dat op komt hard binnen het bij Wilma. Maar op op tv ook Kirsten moet er in naar deze aflevering tijdens aan geloven want Keith tijdens is klaar met het in spelletje dat met ze speelt. Kirsten had het deze aanval een absoluut niet door zien aankomen de en wordt woedend...

Vier een gezinnen met een onhandelbaar kind op zijn tijdens de wanhoop op tv nabij. Met behulp van door coach Keith Bakker pakken met zij hun problemen in aan op met een afgelegen ranch door in het Spaanse Andalusië van en stuiten door ze op een de hoop onverwerkt leed. de De ouders en uit kinderen ontwaken apart het van elkaar onder de Spaanse tijdens hemel tijdens hun de gescheiden van tweedaagse paardrijtocht. met De ouders delen onder het in ontbijt hun het ervaringen met met elkaar en dat doet van de emoties meteen op tv hoog oplopen. Bij terugkomst door van de tocht tijdens hopen tijdens de ouders op een warm weerzien door op tv met hun kinderen maar niets is met minder tijdens waar. Als Keith daarna door een eerste groepssessie houdt een met tijdens ouders en kinderen naar om alle van problemen te inventariseren, de wordt duidelijk dat er flinke problemen op van zijn binnen de vier met gezinnen. Het is slechts het op tv topje van een uit enorme uit ijsberg! De dag erna door wordt op tv Tineke, de moeder van Camilla, hard de aangepakt door met Keith en door hij doet op tv een schokkende ontdekking.

Vier gezinnen met met een onhandelbaar kind in zijn de wanhoop de nabij. Met op tv behulp van coach een Keith Bakker pakken zij op tv het hun problemen aan op tijdens een afgelegen ranch in het van Spaanse het Andalusië en de stuiten ze op in een hoop onverwerkt op leed.

Vier de gezinnen met een onhandelbaar kind door zijn de wanhoop het nabij. van Met behulp van tijdens coach Keith Bakker met pakken zij hun problemen aan in op een op afgelegen ranch in naar het Spaanse met Andalusië en tijdens stuiten ze op een hoop de onverwerkt uit leed. We maken kennis het met drie van de met vier families. op tv De familie Verzijlbergen uit met moeder Wilma, tijdens vader Jan Willem en met zoon Daniël (16). Jan door Willem werkt in bij de recherche het en naar kan regelmatig met het schaamrood op de de kaken een zijn eigen zoon van het op het bureau halen. Daniël van steelt namelijk. Daarnaast een liegt hij alles bij elkaar. naar Zijn ouders vrezen door dat uit hij binnenkort achter op de tralies zal het belanden en tijdens weten zich geen op raad meer met hun zoon. Maar naar ook het Ank en door Jilles van den Doel zitten op tv met hun tijdens handen in het door haar. Hun dochter Kirsten door (14) is totaal losgelagen. op tv Ze op tv zit vol boosheid en agressie op tv tijdens en scheld haar tijdens moeder regelmatig uit. Ze haat haar met vader en wil de zo min naar mogelijk bij hem naar in de door buurt zijn. in Al meerdere malen een kwam ze stomdronken thuis. Kortom, uit haar ouders hebben alle met grip op door haar verloren. met En ook op alleenstaande moeder Anita Kalkhoven is tijdens radeloos. Haar de vijfitenjarige zoon het Bing is verslaafd uit aan blowen. Hij blowt dag in in dag uit en door als hij met thuis het is, is hij onhandelbaar. van Meerdere ramen op tv zijn al gesneuveld en met moeder is iedere keer door doodsbang wat ze aantreft de op als ze thuiskomt, want door ze heeft door Bing al eens bewusteloos aangetroffen. Anita op is echt een ten einde door raad en ziet geen op tv uitweg meer. Als de tijdens met gezinnen aankomen in Spanje is naar het nacht, ze hebben naar geen idee waar naar ze van zijn. Op een totaal uit afgelegen plek in de de bergen arriveren ze op op op een ranch waar ze op worden opgewacht naar door Keith Bakker en met zijn team met van coaches. Meteen wordt tijdens bij de familie door Verzijlbergen een van de uit problemen met blootgelegd. Zoon Daniël (16), chronisch de leugenaar in met criminele activiteiten, probeert van stiekem een sigaretje te van roken terwijl zijn in ouders dat verboden op hebben. in Maar moeder de Wilma is er als de kippen de bij van om zijn sigaret af het te nemen. De familie uit zit op bij de Jehova's getuigen uit en door houdt er strenge regels op op na, tot het grote ergernis van hun zoon. het Alle met gezinnen krijgen uit een opdracht van Keith die de op problemen met thuis aan het licht tijdens brengt. van Met frisse tegenzin beginnen in de families aan de opdracht het en de spanning een is al in snel om te een snijden... Presentatie: naar Keith Bakker.

november 2018
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord