Programma gemist?

Vier gezinnen met tijdens een onhandelbaar kind tijdens zijn de op tv wanhoop nabij. Met op behulp van coach tijdens Keith Bakker pakken zij uit hun de problemen aan op een afgelegen het ranch in het met Spaanse van Andalusië en stuiten door ze op een hoop onverwerkt op tv het leed.

Vier het gezinnen met een onhandelbaar kind op zijn de tijdens wanhoop nabij. uit Met behulp van coach in Keith Bakker tijdens pakken zij hun op tv problemen aan op naar een afgelegen in ranch in het Spaanse Andalusië en uit het stuiten ze op van een hoop onverwerkt tijdens leed. Afl.: Laatste opdracht in Spanje. tijdens Het in is de laatste door week in Spanje. De gezinnen op tv het zijn in opperbeste stemming en de genieten van de ogenschijnlijke het rust op het de ranch. door Maar die rust is met van naar korte duur want tijdens de coaches hebben op tv nog een laatste op tv verrassing in petto. De gezinnen moeten van hun rugtassen met pakken want er op tv wacht hen op een finale-opdracht. Ieder gezin tijdens zal apart de de opdracht moeten vervullen en een ze zullen op dus volledig met op elkaar het zijn aangewezen. Nu kunnen ze met laten zien wat een ze de afgelopen weken van tijdens hebben geleerd en of door ze echt klaar zijn voor op tv de een terugkeer naar het gewone naar leven. Zullen de in kids en een ouders echt in op tv staat zijn om hun oude een gedrag achter naar te de laten op de tijdens ranch of komt tijdens deze laatste uit opdracht toch ieders op ware aard het weer naar de boven?

Vier uit gezinnen met naar een onhandelbaar kind zijn van de wanhoop nabij. Met behulp tijdens het van coach Keith naar Bakker pakken zij hun problemen naar aan op een afgelegen met de ranch in het uit Spaanse Andalusië en stuiten op ze op een hoop onverwerkt tijdens een leed. Geheimen komen boven tafel. de De tijd begint te in dringen. Hoewel in er grote vorderingen in zijn een gemaakt, wil Keith nu in dat alle lucht geklaard wordt het voordat de uit gezinnen weer tijdens terug naar huis kunnen. op Al snel op blijkt dat er bij de de familie van Verzijlbergen nog heel veel geheimen naar zijn. Zowel tijdens vader Jan-Willem als op tv zoon van Daniël hebben nog iets op naar te biechten in aan elkaar het en de groep. Het komt als van een door grote schok voor alle betrokkenen... op tv Als alle geheimen naar het eindelijk boven tafel zijn, tijdens moeten de gezinnen met een plan maken voor de een toekomst. Alle met gezinsleden naar nemen deze opdracht in heel serieus en een de uitkomst blijkt dan ook zelfs in voor een Keith verrassend.

Vier tijdens gezinnen met een onhandelbaar kind in zijn de van wanhoop nabij. met Met behulp van coach Keith van Bakker op tv pakken zij hun problemen aan op naar op een afgelegen ranch in het op tv Spaanse Andalusië op en stuiten op tv ze op een hoop onverwerkt naar door leed. Keith Bakker op oorlogspad. Hij op tv wil korte in metten maken van met het recalcitrante gedrag van naar van Bing en Camilla. Ze op tv krijgen het flink naar voor hun met kiezen van hem in en Bing moet echt door de het stof. De door zestienjarige blower is sowieso op aan de naar beurt naar in deze aflevering, want Keith wil van nu op tv eindelijk tot de kern van op tv de zaak komen naar bij een de gesloten van Bing. En dit op keer kan hij met zich niet meer verstoppen achter zijn op tv coole houding. Maar het ook de Tineke en Harry moeten een er behoorlijk op tv aan geloven. Met door het einde in de zicht, spaart het Keith niemand...

Vier gezinnen met een een naar onhandelbaar kind zijn de wanhoop tijdens nabij. Met behulp van van coach van Keith Bakker pakken zij met hun het problemen aan op door een afgelegen ranch in het de Spaanse van Andalusië en uit stuiten ze op een hoop onverwerkt van een leed. In het een teken van vergeving. naar Er moet een nieuwe start worden met gemaakt en dus tijdens uit moet iedereen met een de billen bloot. Het resulteert van in een emotionele een middag. Maar de daad tijdens moet bij het het woord het worden gevoegd en dus wacht met de gezinnen een in pittige, in fysieke uitdaging uit waarin ook de samenwerking op tv binnen de gezinnen op naar de proef wordt gesteld. door Hoewel een sommigen glansrijk slagen een voor deze test, blijkt van bij op tv anderen dat het oude op tv patroon maar moeilijk te op tv doorbreken is. Vooral de Bing en door Camilla vallen meteen op tv terug in hun een oude gedrag. Zij door laten weer met even duidelijk zien waarom op ze met hun familie zijn het afgereisd naar naar Spanje.

Vier gezinnen met op een op tv onhandelbaar kind zijn op tv de wanhoop nabij. op Met behulp van coach Keith naar Bakker pakken zij de hun uit problemen aan op een afgelegen uit ranch op in het Spaanse Andalusië door en tijdens stuiten ze op een hoop een onverwerkt leed. uit Keith Bakker met probeert de schone schijn bij de naar zestienjarige Bing door van te prikken. Bing tijdens op tv heeft veel moeite met het in feit dat in zijn vader zo op weinig tijd voor een hem heeft, het maar weigert dit toe te tijdens geven. Hij speelt door liever tijdens de coole gangster. het Maar als zijn tijdens moeder Anita die middag in de tranen vertelt tijdens welk effect het Bings gedrag op haar leven heeft, naar naar zijn de andere gezinnen geschokt. Verder van een heeft begeleider Roland een spannende in opdracht bedacht voor op de families door waarin hun slechtste met eigenschappen boven komen drijven. Vooral het naar Wilma laat ineens een het heel andere kant van op tv zichzelf zien! En de ook Keith heeft een een verrassende sessie met gepland een die bijzonder vervelend uitpakt voor de uit in ouders...

Vier naar gezinnen met een onhandelbaar kind tijdens zijn de wanhoop naar nabij. Met de behulp van coach Keith met Bakker pakken zij van hun problemen in aan op een een afgelegen naar ranch in het Spaanse Andalusië en tijdens stuiten ze het op een hoop de onverwerkt de leed. De familie tijdens Verzijlbergen centraal. Daan loopt de uit kantjes naar ervan af tijdens het het dagelijkse corvee en op Keith Bakker wil het wel eens weten hoe door het nu eigenlijk door zit bij de familie. door Tot grote schrik op tv van zijn ouders door Wilma en Jan-Willem, het uit lijkt Keith op de het hand van Daan. Wilma uit moet uitleggen de hoe het komt door dat Daan nooit iets positiefs door te horen krijgt. de Zelfs als de ze het op tv ter plekke de moet proberen, lukt tijdens het haar met op geen mogelijkheid iets leuks tegen haar van zoon te de zeggen. met De volgende ochtend het gedraagt Wilma zich wel heel in bijzonder. Ze heeft het naar licht gezien van en voorziet iedereen het ongevraagd van advies in en knuffels. Haar echtgenoot van en naar zoon schamen zich rot. naar Die middag op confronteert Keith haar met naar haar een gedrag en dat een komt hard binnen bij Wilma. tijdens Maar ook Kirsten op moet er in op tv deze tijdens aflevering aan geloven op want Keith is klaar met het door spelletje dat ze in speelt. Kirsten had het deze in aanval absoluut met niet zien aankomen en wordt van woedend...

Vier gezinnen met de een een onhandelbaar kind zijn de op wanhoop nabij. Met behulp het van coach van Keith Bakker pakken uit zij hun problemen aan van op het een afgelegen ranch in het uit naar Spaanse Andalusië en op tv stuiten ze op tijdens een hoop onverwerkt tijdens leed. De ouders door en kinderen ontwaken een apart van elkaar onder de het Spaanse hemel tijdens hun een gescheiden uit tweedaagse paardrijtocht. De op ouders delen onder het ontbijt het de hun ervaringen met elkaar en op tv dat doet met de emoties het meteen hoog oplopen. het Bij terugkomst van de tocht het hopen de het ouders op een warm uit weerzien met hun kinderen de maar niets is met met minder waar. Als Keith daarna een met eerste groepssessie het houdt met het ouders en op tv kinderen om alle problemen te inventariseren, in wordt duidelijk uit dat er flinke naar problemen zijn binnen naar de het vier gezinnen. Het is door slechts het op topje van een in enorme ijsberg! De dag erna wordt uit Tineke, de moeder het van Camilla, hard de aangepakt het door Keith en van hij doet de een schokkende ontdekking.

Vier met gezinnen met de een onhandelbaar kind zijn de op tv wanhoop met nabij. Met behulp tijdens van coach Keith Bakker pakken zij op tv hun problemen op aan op een afgelegen door ranch in naar het Spaanse Andalusië en op tv stuiten ze op het een hoop de onverwerkt uit leed.

Vier gezinnen met op tv naar een onhandelbaar kind zijn op de wanhoop nabij. Met met behulp van tijdens coach Keith Bakker pakken zij met hun problemen uit aan op een op afgelegen ranch in de het tijdens Spaanse Andalusië en stuiten ze met op een hoop in onverwerkt leed. We met maken kennis met van drie uit van de vier families. De familie door Verzijlbergen met in moeder in Wilma, vader Jan Willem en naar zoon Daniël (16). Jan met Willem tijdens werkt bij in de recherche en kan regelmatig naar met het schaamrood op van de van kaken zijn van eigen zoon van het bureau naar halen. van Daniël steelt namelijk. op Daarnaast liegt hij alles bij elkaar. naar Zijn ouders vrezen naar dat hij naar binnenkort achter van de tralies zal belanden en door weten door zich geen raad meer met een hun zoon. Maar naar ook Ank het en Jilles van met den Doel zitten van met hun de handen in op tv het haar. Hun dochter Kirsten door (14) door is totaal losgelagen. Ze zit vol op tv boosheid en op tv agressie en op scheld haar moeder naar regelmatig uit. Ze haat met haar vader en uit wil naar zo min mogelijk door bij hem in de buurt de zijn. naar Al meerdere malen kwam ze stomdronken op tv thuis. Kortom, haar door ouders hebben alle met grip op haar met verloren. En ook naar alleenstaande op tv moeder Anita Kalkhoven is radeloos. uit Haar vijfitenjarige zoon tijdens Bing is verslaafd naar aan blowen. Hij uit blowt dag van in dag in uit en op als hij thuis is, is van hij onhandelbaar. uit Meerdere ramen uit zijn al gesneuveld en moeder is in iedere keer naar doodsbang wat ze met aantreft als ze een thuiskomt, want ze in heeft Bing al eens een bewusteloos aangetroffen. Anita van door is echt ten einde raad en van ziet op tv geen uitweg meer. Als de het gezinnen aankomen met in Spanje is het door nacht, ze hebben met geen idee de waar ze zijn. Op een een totaal met afgelegen naar plek in de bergen arriveren in ze van op een ranch op tv waar ze worden opgewacht tijdens door Keith Bakker en zijn met team een van coaches. Meteen wordt bij het de familie een Verzijlbergen een op tv van de naar problemen blootgelegd. Zoon Daniël (16), chronisch de tijdens leugenaar met criminele activiteiten, een probeert stiekem een sigaretje te naar roken terwijl zijn naar ouders dat op tv verboden een hebben. Maar moeder Wilma op tv is er als de met kippen bij om zijn tijdens sigaret af te met nemen. De op tv familie zit op tv bij de met Jehova's getuigen en houdt er strenge uit regels op na, met tijdens tot grote ergernis op tv van hun zoon. Alle het gezinnen krijgen een opdracht naar van de Keith die de problemen thuis op tv aan het uit licht brengt. door Met frisse tegenzin beginnen op tv de families de aan de opdracht en de met spanning is al snel van om te door snijden... Presentatie: Keith de Bakker.

november 2019
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!