Programma gemist?

Vier naar gezinnen met een op tv onhandelbaar kind in zijn de wanhoop nabij. Met behulp in van tijdens coach Keith Bakker pakken door zij hun problemen aan van op tv op een afgelegen ranch in het de Spaanse Andalusië de en naar stuiten ze op een hoop onverwerkt de de leed.

Vier door gezinnen met een onhandelbaar kind op naar zijn de wanhoop nabij. door Met behulp door van coach Keith Bakker pakken zij met hun problemen de aan in op een afgelegen op ranch in het Spaanse het Andalusië en uit stuiten ze op een hoop tijdens onverwerkt leed. Afl.: Laatste door van opdracht in Spanje. Het is de van laatste een week in Spanje. tijdens De gezinnen naar zijn in opperbeste het stemming en genieten door van de ogenschijnlijke rust op de tijdens ranch. Maar die de rust door is van korte duur tijdens want de coaches hebben op tv nog op tv een laatste verrassing in petto. tijdens het De gezinnen moeten hun rugtassen pakken naar want er op wacht hen door een finale-opdracht. Ieder gezin uit zal uit apart de opdracht moeten vervullen en naar ze een zullen dus volledig van op elkaar op tv zijn aangewezen. Nu kunnen ze laten een zien wat van ze de op tv afgelopen weken hebben door geleerd en of ze tijdens echt klaar zijn voor het een de terugkeer naar het gewone door leven. Zullen de kids door en ouders echt op in staat uit zijn om hun oude van op gedrag achter te laten een op de ranch of in komt tijdens deze laatste op tv opdracht toch van ieders ware aard weer het op naar boven?

Vier gezinnen met in een onhandelbaar kind van zijn op tv de wanhoop nabij. naar Met behulp in van coach Keith Bakker pakken zij in hun naar problemen aan op op een afgelegen ranch van in het Spaanse Andalusië en op stuiten ze op in een hoop onverwerkt door leed. Geheimen op komen in boven tafel. De tijd begint de te dringen. Hoewel er van grote vorderingen met zijn tijdens gemaakt, wil Keith nu dat alle van lucht geklaard met wordt op voordat de gezinnen naar weer terug naar de huis kunnen. Al snel uit blijkt dat de er bij de familie op tv Verzijlbergen nog heel een veel geheimen met zijn. Zowel vader Jan-Willem als het zoon Daniël hebben nog tijdens door iets op te biechten in aan elkaar met en de groep. Het komt het als naar een grote schok voor op alle betrokkenen... Als alle met geheimen eindelijk boven op tafel zijn, in moeten de gezinnen een in plan door maken voor de toekomst. naar Alle gezinsleden nemen deze op opdracht van heel serieus en de uitkomst tijdens blijkt dan de ook zelfs uit voor Keith verrassend.

Vier gezinnen naar met de een onhandelbaar kind zijn de een wanhoop nabij. tijdens Met behulp van coach Keith op tv Bakker pakken het zij hun problemen tijdens aan op een afgelegen met ranch in het tijdens Spaanse met Andalusië en stuiten op tv ze op een uit hoop onverwerkt op tv leed. Keith Bakker op oorlogspad. van Hij wil met korte metten maken met op het recalcitrante een gedrag van Bing tijdens en Camilla. Ze in krijgen het uit flink voor hun naar kiezen van hem op en Bing moet echt door het een op tv stof. De zestienjarige de blower is sowieso aan de in beurt in deze aflevering, door want Keith met wil nu met eindelijk tot de de kern van de zaak een komen in bij de gesloten Bing. En van dit keer van kan hij zich niet een meer verstoppen achter met zijn coole tijdens houding. Maar het ook Tineke en Harry moeten er door behoorlijk aan op geloven. Met naar het einde uit in zicht, spaart Keith van niemand...

Vier gezinnen met het een onhandelbaar van kind zijn de door wanhoop nabij. Met naar behulp van in coach Keith Bakker pakken zij uit op hun problemen aan uit op een afgelegen ranch op tv in het Spaanse van Andalusië en stuiten ze van op een door hoop onverwerkt leed. In op tv het teken van uit vergeving. Er moet in een met nieuwe start worden gemaakt en dus uit moet iedereen met een de billen met bloot. op tv Het resulteert in een emotionele middag. in Maar door de daad in moet bij het woord een worden gevoegd en dus met wacht de gezinnen de een pittige, de fysieke uitdaging op tv waarin ook de met samenwerking binnen de door gezinnen op de op tv proef wordt gesteld. Hoewel sommigen glansrijk met slagen voor het deze de test, blijkt bij tijdens anderen dat het van oude patroon maar moeilijk tijdens te doorbreken is. het Vooral Bing en Camilla in vallen van meteen terug in op tv hun oude gedrag. Zij laten de weer de even duidelijk zien waarom ze met met een hun familie zijn afgereisd naar in Spanje.

Vier op gezinnen met een onhandelbaar kind door zijn naar de wanhoop uit nabij. Met behulp van coach Keith het Bakker in pakken zij het hun problemen aan op een in afgelegen ranch door in het Spaanse de Andalusië en stuiten ze uit op een het hoop onverwerkt leed. Keith het Bakker tijdens probeert de schone tijdens schijn bij de zestienjarige Bing uit door te prikken. tijdens Bing een heeft veel moeite op met het feit dat zijn vader uit zo tijdens weinig tijd voor hem heeft, de maar weigert dit op tv toe te geven. met Hij speelt liever naar in de coole gangster. Maar het als zijn moeder Anita die in middag in tranen naar vertelt welk de effect Bings gedrag op door haar leven heeft, het zijn de tijdens andere gezinnen tijdens geschokt. Verder heeft begeleider een Roland een spannende opdracht naar bedacht voor met de families waarin hun door uit slechtste eigenschappen boven komen drijven. de Vooral de Wilma laat ineens een heel een andere kant van tijdens zichzelf zien! tijdens En ook Keith heeft tijdens een verrassende sessie gepland naar die bijzonder vervelend het uitpakt het voor de door ouders...

Vier op gezinnen met op tv een onhandelbaar kind zijn met de wanhoop nabij. Met van behulp van coach de Keith Bakker pakken in zij hun problemen aan een op een tijdens afgelegen ranch in het op tv Spaanse Andalusië en door stuiten ze op naar door een hoop onverwerkt leed. De familie uit Verzijlbergen centraal. op tv Daan loopt uit de kantjes ervan af tijdens in het de dagelijkse corvee en in Keith Bakker wil wel de eens weten hoe het op tv nu eigenlijk zit in bij door de familie. een Tot grote schrik van met zijn ouders Wilma tijdens en Jan-Willem, lijkt Keith op uit op de hand van Daan. Wilma het moet uitleggen hoe naar het komt dat Daan het nooit iets van positiefs te horen het krijgt. Zelfs als een ze een het ter plekke moet de proberen, lukt het haar met tijdens geen mogelijkheid iets een leuks in tegen haar uit zoon te zeggen. De op tv volgende ochtend de gedraagt Wilma zich de wel heel bijzonder. Ze heeft van het licht naar gezien en in voorziet iedereen ongevraagd op tv van advies en knuffels. de Haar echtgenoot en zoon door schamen zich rot. tijdens Die middag confronteert Keith in haar door met haar gedrag het en dat komt op hard binnen bij naar Wilma. Maar ook een Kirsten moet er in deze een aflevering op aan geloven want Keith in is klaar in met het spelletje dat ze tijdens speelt. op tv Kirsten had deze aanval een absoluut niet op tv zien aankomen met en wordt woedend...

Vier de gezinnen met een op onhandelbaar kind zijn de van wanhoop door nabij. Met behulp van coach Keith van Bakker in pakken zij hun problemen in aan door op een afgelegen ranch in in het Spaanse op tv Andalusië en een stuiten ze op van een hoop onverwerkt naar leed. De ouders en in kinderen ontwaken apart van van elkaar van onder de Spaanse hemel tijdens tijdens hun met gescheiden tweedaagse paardrijtocht. De het ouders delen onder het ontbijt op tv op hun ervaringen met een elkaar en dat doet de emoties uit meteen door hoog oplopen. op tv Bij terugkomst van de naar tocht hopen het de ouders op een warm tijdens weerzien met hun een kinderen maar niets in is minder waar. Als met het Keith daarna een eerste groepssessie houdt met van met ouders en kinderen tijdens om alle de problemen te inventariseren, wordt de duidelijk dat op er flinke problemen uit zijn binnen de van vier gezinnen. Het is slechts het tijdens topje van naar een enorme ijsberg! tijdens De dag tijdens erna wordt Tineke, de moeder door van Camilla, hard met het aangepakt door Keith en hij doet de een schokkende met ontdekking.

Vier een gezinnen met een onhandelbaar kind tijdens zijn de het wanhoop nabij. op tv Met behulp van coach de Keith Bakker de pakken zij hun op tv problemen aan op een afgelegen met ranch uit in het een Spaanse Andalusië en op tv stuiten ze op een hoop onverwerkt van in leed.

Vier gezinnen op tv met een op onhandelbaar kind zijn de de wanhoop nabij. Met behulp uit van coach Keith naar uit Bakker pakken zij hun problemen aan in het op een afgelegen ranch in van het Spaanse op Andalusië en in stuiten ze op een hoop tijdens onverwerkt leed. tijdens We maken naar kennis met drie van in de vier uit families. De familie Verzijlbergen tijdens met moeder Wilma, vader met Jan Willem en zoon het Daniël (16). uit Jan Willem werkt bij naar de recherche door en kan een regelmatig met op tv het schaamrood op de kaken zijn een eigen naar zoon van het bureau halen. op op tv Daniël steelt namelijk. Daarnaast liegt hij door de alles bij elkaar. het Zijn ouders vrezen dat hij binnenkort door uit achter de tralies zal belanden en door weten zich geen naar een raad meer met uit hun zoon. Maar ook Ank en uit Jilles van het den Doel zitten tijdens met hun handen op in het op haar. Hun dochter Kirsten uit (14) is totaal op tv losgelagen. Ze zit van vol boosheid op en agressie en scheld haar tijdens moeder regelmatig de uit. Ze van haat haar vader en wil van zo min mogelijk van bij hem van in de buurt het zijn. Al meerdere malen op tv kwam ze stomdronken op tv thuis. Kortom, op tv haar ouders hebben alle op tv grip op een haar verloren. En op ook alleenstaande moeder Anita met Kalkhoven is door radeloos. met Haar vijfitenjarige zoon Bing is van verslaafd op tv aan blowen. Hij blowt dag in van dag uit van en als hij thuis op is, is hij een onhandelbaar. Meerdere door ramen zijn van al gesneuveld en moeder is door iedere een keer doodsbang wat een ze aantreft als ze thuiskomt, tijdens want het ze heeft met Bing al eens bewusteloos aangetroffen. Anita een is echt op tv ten einde raad de en het ziet geen uitweg door meer. Als de gezinnen aankomen in van Spanje is het door nacht, op tv ze hebben geen idee waar het ze zijn. Op de een totaal naar afgelegen plek in uit de bergen arriveren het ze op uit een ranch waar ze van worden opgewacht door uit Keith Bakker en tijdens zijn uit team van coaches. Meteen wordt de bij de in familie Verzijlbergen een een van de problemen blootgelegd. Zoon de Daniël (16), tijdens chronisch leugenaar met criminele naar activiteiten, de probeert stiekem een sigaretje te de de roken terwijl zijn ouders dat op tv verboden hebben. Maar van moeder Wilma is er een op tv als de kippen bij om zijn door sigaret tijdens af te nemen. De familie door zit bij de tijdens Jehova's het getuigen en met houdt er strenge regels in op na, tot grote op ergernis van hun de zoon. de Alle gezinnen krijgen een opdracht van met Keith die de met naar problemen thuis aan het tijdens licht brengt. Met tijdens frisse tegenzin beginnen de tijdens families aan op de opdracht een en de spanning is al in snel om te naar snijden... Presentatie: Keith door Bakker.

januari 2021
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!