Programma gemist?

Vier gezinnen met een een tijdens onhandelbaar kind zijn de op tv wanhoop op tv nabij. Met behulp van op coach Keith op tv Bakker pakken zij hun problemen aan een een op een afgelegen ranch in het tijdens Spaanse Andalusië en het stuiten ze op op een op tv hoop onverwerkt een leed.

Vier gezinnen met met een onhandelbaar de kind zijn de wanhoop van nabij. Met tijdens behulp van coach Keith de op tv Bakker pakken zij hun problemen aan met op tijdens een afgelegen ranch in het tijdens Spaanse het Andalusië en stuiten ze met op een naar hoop onverwerkt leed. op tv Afl.: Laatste opdracht in Spanje. uit Het is met de van laatste week in op Spanje. De gezinnen naar zijn in opperbeste stemming en genieten van van de het ogenschijnlijke rust op de met ranch. Maar van die rust tijdens is van korte met duur want de coaches hebben een door nog een laatste tijdens verrassing in petto. de De gezinnen moeten hun in rugtassen pakken want in er wacht hen op een finale-opdracht. Ieder gezin op zal uit apart de opdracht moeten vervullen uit en ze zullen dus in volledig op een elkaar zijn aangewezen. Nu het kunnen naar ze laten zien wat van ze op de afgelopen weken hebben geleerd uit en of ze echt uit tijdens klaar zijn voor door een terugkeer naar het gewone leven. op tv Zullen de kids tijdens en ouders echt de in staat zijn naar om van hun oude een gedrag achter te laten op tv op de ranch of van komt tijdens de deze laatste opdracht toch naar ieders ware aard een weer naar het boven?

Vier gezinnen met uit een onhandelbaar van kind op tv zijn de wanhoop nabij. Met uit behulp een van coach Keith het Bakker pakken zij hun problemen uit aan naar op een afgelegen door ranch in het Spaanse Andalusië en de stuiten ze op van een hoop naar onverwerkt leed. Geheimen het komen boven tafel. De op tv tijd begint te uit dringen. Hoewel er met grote vorderingen zijn door gemaakt, wil Keith het op tv nu dat alle op lucht geklaard wordt voordat een de gezinnen weer terug het naar huis kunnen. Al naar snel blijkt een dat er bij een de familie door Verzijlbergen nog met heel veel geheimen zijn. Zowel vader op tv door Jan-Willem als zoon Daniël hebben op nog iets op naar te biechten aan elkaar de en de groep. de Het komt als de een grote schok een voor alle betrokkenen... op het Als alle geheimen eindelijk op boven tafel zijn, tijdens moeten de gezinnen een plan van maken voor in de toekomst. Alle het gezinsleden op tv nemen deze opdracht heel tijdens serieus en tijdens de uitkomst blijkt dan uit ook zelfs voor Keith van verrassend.

Vier van gezinnen met tijdens een onhandelbaar kind zijn de wanhoop door nabij. van Met behulp van de coach Keith Bakker pakken zij tijdens het hun problemen aan op een door afgelegen het ranch in het het Spaanse Andalusië en stuiten ze de op een hoop het onverwerkt uit leed. Keith Bakker op oorlogspad. Hij met wil in korte metten maken met het van naar recalcitrante gedrag van Bing en op Camilla. Ze krijgen naar het flink voor op hun kiezen van door hem en een Bing moet echt door het naar stof. De naar zestienjarige blower is op sowieso aan de beurt de in de deze aflevering, want Keith wil van van nu eindelijk tot de uit kern van de zaak komen met bij met de gesloten een Bing. En dit keer kan hij naar op tv zich niet meer verstoppen achter de zijn coole het houding. Maar ook Tineke en door Harry moeten van er behoorlijk op aan geloven. een Met het einde in zicht, spaart op tv in Keith niemand...

Vier een gezinnen met een onhandelbaar een kind zijn de wanhoop een van nabij. Met behulp van op coach Keith Bakker met pakken zij op tv hun problemen aan op tijdens een afgelegen uit ranch in het Spaanse Andalusië op en tijdens stuiten ze op van een hoop onverwerkt tijdens leed. In het teken een van vergeving. Er moet met een tijdens nieuwe start worden gemaakt en dus uit moet iedereen met in de billen het bloot. Het resulteert in door een emotionele het middag. Maar de door daad moet tijdens bij het uit woord worden gevoegd en naar dus wacht de gezinnen op een pittige, op fysieke uitdaging in waarin ook de samenwerking op binnen de gezinnen op met de van proef wordt gesteld. Hoewel sommigen glansrijk door een slagen voor deze test, blijkt bij een anderen naar dat het oude door patroon maar moeilijk te doorbreken het is. Vooral Bing met en het Camilla vallen meteen terug naar in hun de oude gedrag. Zij laten met weer op tv even duidelijk zien waarom ze met een hun uit familie zijn afgereisd naar door Spanje.

Vier van gezinnen met een onhandelbaar op kind zijn de wanhoop een nabij. Met tijdens behulp van met coach Keith Bakker pakken zij naar naar hun problemen aan op een in afgelegen ranch in het de Spaanse met Andalusië en stuiten ze het op een hoop uit onverwerkt leed. Keith tijdens Bakker probeert de schone met schijn bij de door zestienjarige tijdens Bing door te prikken. Bing van heeft veel tijdens moeite met het de feit een dat zijn vader een zo weinig tijd voor hem een heeft, maar weigert dit de in toe te geven. Hij speelt tijdens liever de coole gangster. een Maar door als zijn tijdens moeder Anita die middag in de tranen vertelt welk in effect Bings op gedrag op haar door leven heeft, zijn naar de andere gezinnen geschokt. een Verder heeft begeleider de Roland een spannende in opdracht bedacht naar voor de families in waarin hun slechtste van eigenschappen boven uit komen drijven. Vooral Wilma laat ineens door op tv een heel andere kant van door zichzelf zien! En uit ook Keith het heeft een verrassende uit sessie gepland die met bijzonder vervelend naar uitpakt voor de het ouders...

Vier gezinnen met het een de onhandelbaar kind zijn de op tv wanhoop op tv nabij. Met behulp van coach op tv Keith door Bakker pakken zij hun in problemen aan op het een afgelegen uit ranch in het de Spaanse Andalusië en met stuiten ze op een hoop onverwerkt op tv leed. De familie door Verzijlbergen naar centraal. Daan loopt in de kantjes in ervan af tijdens tijdens het dagelijkse corvee een en Keith Bakker wil in wel eens op tv weten hoe het nu tijdens eigenlijk zit bij de familie. in in Tot grote schrik op tv van zijn ouders Wilma en een Jan-Willem, lijkt Keith op een de op tv hand van Daan. met Wilma moet uitleggen hoe het naar komt dat Daan op nooit iets de positiefs op te horen krijgt. Zelfs door als ze het ter met plekke moet proberen, het lukt het tijdens haar met geen mogelijkheid in iets leuks tegen haar uit op zoon te zeggen. De volgende ochtend naar gedraagt Wilma zich naar wel in heel bijzonder. Ze heeft naar het licht gezien op en voorziet iedereen ongevraagd het van advies en in knuffels. door Haar echtgenoot en door zoon schamen in zich rot. Die naar middag confronteert Keith haar met haar tijdens gedrag en dat van komt hard van binnen met bij Wilma. Maar in ook Kirsten moet er tijdens in deze aflevering op tv aan geloven want Keith op tv is klaar met naar het spelletje dat uit ze speelt. Kirsten had een deze op aanval absoluut niet op tv zien aankomen en wordt uit woedend...

Vier gezinnen de met een onhandelbaar kind door uit zijn de wanhoop een nabij. Met behulp van met coach Keith Bakker pakken zij met hun door problemen aan een op een afgelegen ranch in het het tijdens Spaanse Andalusië en stuiten ze op op tijdens een hoop onverwerkt naar leed. De ouders door en kinderen ontwaken het apart van elkaar onder van de Spaanse de hemel tijdens hun gescheiden tweedaagse het paardrijtocht. de De ouders delen onder met het ontbijt hun door ervaringen met elkaar en dat op tv doet uit de emoties meteen hoog het oplopen. het Bij terugkomst van de tocht hopen het de ouders op op tv een de warm weerzien met tijdens hun kinderen maar met niets is minder waar. het Als Keith daarna een een eerste groepssessie op houdt tijdens met ouders en kinderen om op tv alle problemen te in inventariseren, met wordt duidelijk dat er op flinke problemen uit zijn binnen de vier gezinnen. Het uit is slechts naar het topje op tv van een enorme ijsberg! met De tijdens dag erna wordt Tineke, een de moeder van Camilla, de hard aangepakt door Keith de en hij een doet het een schokkende ontdekking.

Vier uit gezinnen met een onhandelbaar door kind zijn met de wanhoop nabij. Met op tv behulp van coach Keith de Bakker pakken zij op hun op problemen aan op een met afgelegen tijdens ranch in het Spaanse Andalusië en het stuiten ze een op van een hoop onverwerkt uit leed.

Vier van gezinnen met een onhandelbaar een kind zijn de wanhoop met nabij. Met behulp met van coach Keith tijdens Bakker pakken het zij hun problemen aan een door op een afgelegen met ranch in het Spaanse Andalusië en in de stuiten ze op uit een hoop onverwerkt leed. uit We maken kennis met drie het van de uit vier families. De tijdens familie Verzijlbergen met het moeder Wilma, tijdens vader Jan naar Willem en zoon naar Daniël (16). Jan Willem werkt bij uit de op tv recherche en kan regelmatig tijdens met het schaamrood tijdens op naar de kaken zijn een eigen zoon van het bureau halen. met Daniël naar steelt namelijk. Daarnaast liegt hij de naar alles bij elkaar. Zijn ouders vrezen een dat naar hij binnenkort achter de tralies van zal door belanden en weten op tv zich geen raad op meer met hun zoon. Maar tijdens ook op Ank en Jilles van den op tv Doel een zitten met hun handen op tv in het haar. door Hun dochter Kirsten uit (14) is totaal op tv losgelagen. van Ze zit vol in boosheid en agressie en uit scheld haar moeder regelmatig uit. uit het Ze haat haar vader en in wil naar zo min mogelijk bij hem in tijdens de in buurt zijn. Al meerdere naar malen kwam de ze stomdronken thuis. Kortom, haar in ouders van hebben alle tijdens grip op haar verloren. En naar ook op tv alleenstaande moeder Anita Kalkhoven van is radeloos. Haar vijfitenjarige een zoon Bing is verslaafd met op aan blowen. Hij blowt tijdens dag in in dag uit en door als hij thuis is, is het hij naar onhandelbaar. Meerdere ramen zijn op al gesneuveld op tv en moeder is iedere keer doodsbang door wat ze de aantreft als ze op tv thuiskomt, want ze heeft door Bing al eens de bewusteloos aangetroffen. een Anita is uit echt ten einde door raad en naar ziet geen uitweg meer. Als naar de gezinnen met aankomen in Spanje is door het nacht, op tv ze hebben geen door idee waar ze zijn. Op de het een totaal afgelegen plek in de door bergen de arriveren ze op een in ranch de waar ze worden door opgewacht door Keith Bakker en zijn op tv team in van coaches. naar Meteen wordt bij op tv de familie Verzijlbergen een met van de naar problemen blootgelegd. Zoon Daniël (16), tijdens chronisch leugenaar op met criminele door activiteiten, probeert stiekem een sigaretje uit te roken terwijl zijn tijdens ouders dat verboden de hebben. Maar moeder tijdens Wilma is er met als de uit kippen bij om in zijn sigaret naar af te nemen. De op tv familie zit bij de in Jehova's de getuigen en houdt er uit strenge in regels op na, tot grote ergernis het van hun van zoon. Alle op gezinnen krijgen een naar opdracht van door Keith die de een problemen thuis aan het licht een brengt. Met een frisse tegenzin beginnen de families uit aan de een opdracht en de op spanning is op tv al snel om te naar snijden... Presentatie: met Keith Bakker.

oktober 2020
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!