Programma gemist?

Vier de gezinnen met een de onhandelbaar kind zijn van de wanhoop nabij. Met het behulp van met coach Keith Bakker op pakken zij hun op problemen aan op een afgelegen op tv ranch uit in het Spaanse de Andalusië en stuiten ze in op een hoop de onverwerkt door leed.

Vier op gezinnen met een van onhandelbaar kind zijn de uit wanhoop nabij. Met met behulp van coach Keith een Bakker pakken zij door hun naar problemen aan op uit een afgelegen ranch in het door Spaanse Andalusië en op stuiten ze op uit een hoop onverwerkt in leed. Afl.: naar Laatste tijdens opdracht in Spanje. in Het is de laatste week in met Spanje. De gezinnen in zijn in opperbeste door stemming het en genieten van de tijdens ogenschijnlijke rust op met de ranch. Maar die de tijdens rust is van naar korte duur want de coaches met hebben met nog een laatste verrassing in in petto. het De gezinnen moeten hun rugtassen pakken naar want er op wacht hen een finale-opdracht. de door Ieder gezin zal apart de op opdracht op tv moeten vervullen en op ze zullen dus volledig het op elkaar zijn op aangewezen. Nu kunnen ze de laten zien wat tijdens ze van de afgelopen weken hebben geleerd een en of ze van echt in klaar zijn voor een terugkeer op tv naar het gewone van leven. Zullen de kids op en ouders echt naar in het staat zijn om op tv hun oude gedrag achter te op tv laten met op de ranch of komt de tijdens deze laatste door opdracht toch ieders uit uit ware aard weer naar in boven?

Vier gezinnen met op de een onhandelbaar kind van zijn de wanhoop nabij. Met behulp een de van coach Keith de Bakker pakken zij hun het problemen aan tijdens op een afgelegen op tv ranch in het Spaanse Andalusië en door stuiten ze op de een de hoop onverwerkt leed. Geheimen op tv komen boven tafel. tijdens De het tijd begint te dringen. Hoewel in er de grote vorderingen zijn gemaakt, wil Keith door nu dat alle een lucht geklaard wordt uit het voordat de gezinnen weer terug in naar huis kunnen. Al van op snel blijkt dat er bij de met familie Verzijlbergen nog van heel veel het geheimen zijn. Zowel vader met op Jan-Willem als zoon uit Daniël hebben nog iets op op te biechten aan tijdens elkaar en uit de groep. uit Het komt als een met grote schok voor de alle betrokkenen... op tv Als alle geheimen uit eindelijk boven tafel zijn, moeten een de gezinnen een van plan maken uit voor de toekomst. op Alle gezinsleden nemen deze opdracht in de heel serieus en de uitkomst met blijkt dan door ook zelfs met voor Keith verrassend.

Vier een gezinnen met een onhandelbaar kind in zijn de met wanhoop nabij. Met tijdens behulp van coach de Keith Bakker pakken tijdens zij hun problemen een aan op een afgelegen tijdens ranch in het het Spaanse Andalusië en het stuiten ze op naar een in hoop onverwerkt leed. van Keith Bakker op oorlogspad. Hij op tv wil korte metten van maken het met het recalcitrante gedrag het van Bing en een Camilla. met Ze krijgen het in flink voor hun tijdens kiezen van hem door en Bing moet echt in door het stof. van De zestienjarige blower is uit sowieso aan op tv de beurt in de deze aflevering, want Keith wil met op tv nu eindelijk tot het de kern van de naar zaak komen bij van de gesloten met Bing. En dit keer kan door hij naar zich niet meer verstoppen door achter zijn coole tijdens houding. Maar ook Tineke en van Harry moeten er in behoorlijk aan geloven. van Met het einde in in zicht, uit spaart het Keith niemand...

Vier gezinnen de met een een onhandelbaar kind zijn tijdens de wanhoop nabij. Met met behulp van coach Keith tijdens Bakker pakken door zij het hun problemen aan op een afgelegen door ranch in het naar Spaanse uit Andalusië en stuiten ze op op een hoop het onverwerkt leed. op tv In het op tv teken van vergeving. Er moet de een nieuwe start op tv worden gemaakt en het dus moet door iedereen met de billen de bloot. Het resulteert van in een naar emotionele middag. Maar op de daad moet een bij het de woord worden gevoegd en dus op wacht met de gezinnen een pittige, fysieke uitdaging het op waarin ook de samenwerking binnen de van uit gezinnen op de uit proef wordt gesteld. Hoewel sommigen glansrijk in slagen op voor deze test, blijkt door bij anderen uit dat het van oude patroon maar moeilijk te op tv doorbreken is. Vooral Bing een en op Camilla vallen de meteen terug in naar hun oude gedrag. Zij laten uit weer even duidelijk zien door waarom naar ze met door hun familie zijn afgereisd naar het Spanje.

Vier een gezinnen met een de onhandelbaar kind zijn de wanhoop de tijdens nabij. Met behulp van op tv coach Keith Bakker een pakken zij tijdens hun problemen aan op een afgelegen op tv ranch in het het Spaanse Andalusië en het stuiten ze op door een naar hoop onverwerkt leed. Keith Bakker tijdens probeert de tijdens schone schijn uit bij de door zestienjarige Bing door te tijdens prikken. Bing heeft op tv veel moeite met met het feit dat tijdens zijn vader zo met weinig tijd voor hem heeft, op tv maar weigert uit dit toe te geven. door naar Hij speelt liever tijdens de coole gangster. Maar als zijn met het moeder Anita die middag in tranen een vertelt door welk effect Bings gedrag op in haar leven heeft, op zijn de door andere gezinnen geschokt. naar Verder heeft begeleider Roland het op een spannende opdracht met bedacht voor de in families waarin hun slechtste eigenschappen boven op tv komen het drijven. Vooral in Wilma laat ineens een heel andere op tv kant van zichzelf in zien! in En ook Keith tijdens heeft een verrassende van sessie gepland de die bijzonder vervelend uitpakt voor de de in ouders...

Vier uit gezinnen met een onhandelbaar met kind zijn de op wanhoop in nabij. Met behulp naar van coach Keith Bakker in pakken zij hun problemen met aan op een afgelegen op tv ranch uit in het Spaanse Andalusië tijdens en stuiten van ze op een op tv hoop onverwerkt met leed. De familie Verzijlbergen centraal. Daan uit loopt de uit kantjes in ervan af tijdens het dagelijkse met corvee en uit Keith Bakker het wil wel eens weten hoe het door nu eigenlijk op tv zit bij de familie. de een Tot grote schrik van van zijn ouders Wilma met en Jan-Willem, van lijkt Keith op de het hand van Daan. Wilma moet in uitleggen hoe op tv het komt dat uit Daan het nooit iets positiefs te horen krijgt. op op Zelfs als ze tijdens het ter plekke moet op proberen, lukt het uit haar met het geen mogelijkheid iets leuks van tegen haar zoon tijdens te zeggen. uit De volgende ochtend gedraagt naar Wilma zich wel heel het bijzonder. Ze heeft het op tv licht gezien in en voorziet iedereen ongevraagd een in van advies en knuffels. Haar echtgenoot op tv en de zoon schamen zich het rot. Die middag confronteert Keith de naar haar met haar gedrag en dat de komt hard binnen door bij Wilma. Maar het ook tijdens Kirsten moet het er in deze op aflevering aan geloven want Keith is uit klaar met het met uit spelletje dat ze speelt. Kirsten had door deze naar aanval absoluut niet uit zien aankomen en wordt met woedend...

Vier gezinnen naar met een onhandelbaar kind uit zijn de wanhoop een nabij. Met behulp de van uit coach Keith Bakker pakken zij de tijdens hun problemen aan op een afgelegen een ranch in op het Spaanse Andalusië en op tv stuiten ze uit op een een hoop onverwerkt leed. De ouders van en kinderen op ontwaken apart tijdens van elkaar op onder de Spaanse op hemel tijdens hun gescheiden uit tweedaagse paardrijtocht. De ouders een delen onder het op ontbijt hun met ervaringen met elkaar het en dat doet op de emoties meteen hoog oplopen. de Bij terugkomst door van op tv de tocht hopen de met ouders op een uit warm weerzien met hun een kinderen maar met niets is minder waar. uit Als Keith van daarna een eerste het groepssessie houdt met ouders op tv en met kinderen om alle uit problemen te inventariseren, in wordt duidelijk dat er de flinke problemen zijn binnen met de vier gezinnen. Het op tv is slechts het van topje van een in door enorme ijsberg! De van dag erna wordt Tineke, de met moeder van Camilla, hard op tv aangepakt door Keith naar en hij doet een een tijdens schokkende ontdekking.

Vier door gezinnen met een onhandelbaar een kind met zijn de wanhoop nabij. Met behulp de van coach Keith in het Bakker pakken zij het hun problemen aan op van een afgelegen ranch van in het Spaanse naar Andalusië en stuiten ze op met een hoop onverwerkt op op leed.

Vier gezinnen met tijdens een onhandelbaar kind op tv zijn op de wanhoop nabij. Met de behulp van coach naar Keith Bakker pakken zij in hun problemen een aan op een tijdens afgelegen ranch in in het Spaanse Andalusië de en stuiten ze tijdens op tijdens een hoop onverwerkt leed. het We maken kennis met drie door van een de vier families. De uit familie het Verzijlbergen met moeder Wilma, vader het Jan Willem uit en zoon het Daniël (16). Jan Willem tijdens werkt bij in de recherche en van kan regelmatig met het schaamrood op tv op de kaken zijn het eigen zoon van op tv het bureau halen. uit Daniël steelt een namelijk. Daarnaast een liegt hij alles bij van elkaar. Zijn op ouders vrezen dat de hij binnenkort achter de naar tralies in zal belanden en weten zich geen in raad meer met het hun zoon. door Maar ook Ank van en Jilles tijdens van den Doel van zitten met hun handen de in het het haar. Hun dochter een Kirsten (14) is met totaal losgelagen. Ze zit uit vol boosheid en agressie de op tv en scheld haar moeder regelmatig het uit. uit Ze haat haar vader en door wil op tv zo min mogelijk bij hem in op in de buurt zijn. uit Al meerdere malen kwam ze stomdronken uit met thuis. Kortom, haar ouders hebben door alle grip naar op haar verloren. En naar ook alleenstaande moeder Anita van Kalkhoven is radeloos. naar Haar naar vijfitenjarige zoon Bing is verslaafd op aan een blowen. Hij blowt naar dag in naar dag uit en als uit hij thuis een is, is hij het onhandelbaar. Meerdere ramen zijn op tv al gesneuveld en moeder met is iedere een keer doodsbang wat ze aantreft een als ze thuiskomt, een want een ze heeft op Bing al eens bewusteloos aangetroffen. het Anita is echt door ten einde raad de en ziet geen op uitweg meer. Als de van gezinnen aankomen uit in Spanje is het een nacht, ze hebben de in geen idee waar ze uit zijn. Op het een totaal afgelegen plek in naar de bergen arriveren ze een op een ranch tijdens waar ze worden van opgewacht door op Keith Bakker naar en zijn de team van coaches. naar Meteen wordt bij de familie met Verzijlbergen door een van de problemen blootgelegd. Zoon op tv Daniël de (16), chronisch leugenaar met criminele in activiteiten, in probeert stiekem een sigaretje te tijdens uit roken terwijl zijn ouders uit dat verboden hebben. Maar de moeder Wilma is er op als de kippen uit bij om uit zijn sigaret door af te naar nemen. De familie zit bij naar de Jehova's getuigen het en houdt er strenge op regels op de na, tijdens tot grote ergernis uit van hun zoon. Alle gezinnen door krijgen een opdracht tijdens van Keith op tv die de problemen thuis aan uit het licht brengt. de Met frisse de tegenzin een beginnen de families aan de met opdracht tijdens en de spanning is al snel een om met te snijden... Presentatie: met Keith Bakker.

maart 2019
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord