Programma gemist?
mei 2017
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht in Spanje. Het is de laatste week in Spanje. De gezinnen zijn in opperbeste stemming en genieten van de ogenschijnlijke rust op de ranch. Maar die rust is van korte duur want de coaches hebben nog een laatste verrassing in petto. De gezinnen moeten hun rugtassen pakken want er wacht hen een finale-opdracht. Ieder gezin zal apart de opdracht moeten vervullen en ze zullen dus volledig op elkaar zijn aangewezen. Nu kunnen ze laten zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd en of ze echt klaar zijn voor een terugkeer naar het gewone leven. Zullen de kids en ouders echt in staat zijn om hun oude gedrag achter te laten op de ranch of komt tijdens deze laatste opdracht toch ieders ware aard weer naar boven?

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven tafel. De tijd begint te dringen. Hoewel er grote vorderingen zijn gemaakt, wil Keith nu dat alle lucht geklaard wordt voordat de gezinnen weer terug naar huis kunnen. Al snel blijkt dat er bij de familie Verzijlbergen nog heel veel geheimen zijn. Zowel vader Jan-Willem als zoon Daniël hebben nog iets op te biechten aan elkaar en de groep. Het komt als een grote schok voor alle betrokkenen... Als alle geheimen eindelijk boven tafel zijn, moeten de gezinnen een plan maken voor de toekomst. Alle gezinsleden nemen deze opdracht heel serieus en de uitkomst blijkt dan ook zelfs voor Keith verrassend.

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogspad. Hij wil korte metten maken met het recalcitrante gedrag van Bing en Camilla. Ze krijgen het flink voor hun kiezen van hem en Bing moet echt door het stof. De zestienjarige blower is sowieso aan de beurt in deze aflevering, want Keith wil nu eindelijk tot de kern van de zaak komen bij de gesloten Bing. En dit keer kan hij zich niet meer verstoppen achter zijn coole houding. Maar ook Tineke en Harry moeten er behoorlijk aan geloven. Met het einde in zicht, spaart Keith niemand...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergeving. Er moet een nieuwe start worden gemaakt en dus moet iedereen met de billen bloot. Het resulteert in een emotionele middag. Maar de daad moet bij het woord worden gevoegd en dus wacht de gezinnen een pittige, fysieke uitdaging waarin ook de samenwerking binnen de gezinnen op de proef wordt gesteld. Hoewel sommigen glansrijk slagen voor deze test, blijkt bij anderen dat het oude patroon maar moeilijk te doorbreken is. Vooral Bing en Camilla vallen meteen terug in hun oude gedrag. Zij laten weer even duidelijk zien waarom ze met hun familie zijn afgereisd naar Spanje.

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert de schone schijn bij de zestienjarige Bing door te prikken. Bing heeft veel moeite met het feit dat zijn vader zo weinig tijd voor hem heeft, maar weigert dit toe te geven. Hij speelt liever de coole gangster. Maar als zijn moeder Anita die middag in tranen vertelt welk effect Bings gedrag op haar leven heeft, zijn de andere gezinnen geschokt. Verder heeft begeleider Roland een spannende opdracht bedacht voor de families waarin hun slechtste eigenschappen boven komen drijven. Vooral Wilma laat ineens een heel andere kant van zichzelf zien! En ook Keith heeft een verrassende sessie gepland die bijzonder vervelend uitpakt voor de ouders...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlbergen centraal. Daan loopt de kantjes ervan af tijdens het dagelijkse corvee en Keith Bakker wil wel eens weten hoe het nu eigenlijk zit bij de familie. Tot grote schrik van zijn ouders Wilma en Jan-Willem, lijkt Keith op de hand van Daan. Wilma moet uitleggen hoe het komt dat Daan nooit iets positiefs te horen krijgt. Zelfs als ze het ter plekke moet proberen, lukt het haar met geen mogelijkheid iets leuks tegen haar zoon te zeggen. De volgende ochtend gedraagt Wilma zich wel heel bijzonder. Ze heeft het licht gezien en voorziet iedereen ongevraagd van advies en knuffels. Haar echtgenoot en zoon schamen zich rot. Die middag confronteert Keith haar met haar gedrag en dat komt hard binnen bij Wilma. Maar ook Kirsten moet er in deze aflevering aan geloven want Keith is klaar met het spelletje dat ze speelt. Kirsten had deze aanval absoluut niet zien aankomen en wordt woedend...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen ontwaken apart van elkaar onder de Spaanse hemel tijdens hun gescheiden tweedaagse paardrijtocht. De ouders delen onder het ontbijt hun ervaringen met elkaar en dat doet de emoties meteen hoog oplopen. Bij terugkomst van de tocht hopen de ouders op een warm weerzien met hun kinderen maar niets is minder waar. Als Keith daarna een eerste groepssessie houdt met ouders en kinderen om alle problemen te inventariseren, wordt duidelijk dat er flinke problemen zijn binnen de vier gezinnen. Het is slechts het topje van een enorme ijsberg! De dag erna wordt Tineke, de moeder van Camilla, hard aangepakt door Keith en hij doet een schokkende ontdekking.

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met drie van de vier families. De familie Verzijlbergen met moeder Wilma, vader Jan Willem en zoon Daniël (16). Jan Willem werkt bij de recherche en kan regelmatig met het schaamrood op de kaken zijn eigen zoon van het bureau halen. Daniël steelt namelijk. Daarnaast liegt hij alles bij elkaar. Zijn ouders vrezen dat hij binnenkort achter de tralies zal belanden en weten zich geen raad meer met hun zoon. Maar ook Ank en Jilles van den Doel zitten met hun handen in het haar. Hun dochter Kirsten (14) is totaal losgelagen. Ze zit vol boosheid en agressie en scheld haar moeder regelmatig uit. Ze haat haar vader en wil zo min mogelijk bij hem in de buurt zijn. Al meerdere malen kwam ze stomdronken thuis. Kortom, haar ouders hebben alle grip op haar verloren. En ook alleenstaande moeder Anita Kalkhoven is radeloos. Haar vijfitenjarige zoon Bing is verslaafd aan blowen. Hij blowt dag in dag uit en als hij thuis is, is hij onhandelbaar. Meerdere ramen zijn al gesneuveld en moeder is iedere keer doodsbang wat ze aantreft als ze thuiskomt, want ze heeft Bing al eens bewusteloos aangetroffen. Anita is echt ten einde raad en ziet geen uitweg meer. Als de gezinnen aankomen in Spanje is het nacht, ze hebben geen idee waar ze zijn. Op een totaal afgelegen plek in de bergen arriveren ze op een ranch waar ze worden opgewacht door Keith Bakker en zijn team van coaches. Meteen wordt bij de familie Verzijlbergen een van de problemen blootgelegd. Zoon Daniël (16), chronisch leugenaar met criminele activiteiten, probeert stiekem een sigaretje te roken terwijl zijn ouders dat verboden hebben. Maar moeder Wilma is er als de kippen bij om zijn sigaret af te nemen. De familie zit bij de Jehova's getuigen en houdt er strenge regels op na, tot grote ergernis van hun zoon. Alle gezinnen krijgen een opdracht van Keith die de problemen thuis aan het licht brengt. Met frisse tegenzin beginnen de families aan de opdracht en de spanning is al snel om te snijden... Presentatie: Keith Bakker.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord