Programma gemist?

Vier het gezinnen met een onhandelbaar kind met het zijn de wanhoop nabij. Met behulp tijdens van coach Keith op in Bakker pakken zij hun op problemen aan op een afgelegen naar in ranch in het uit Spaanse Andalusië en met stuiten ze op een op tv hoop onverwerkt tijdens leed.

Vier gezinnen in met een onhandelbaar kind de van zijn de wanhoop op tv nabij. Met behulp van coach tijdens Keith Bakker tijdens pakken zij hun problemen aan op tv op de een afgelegen ranch in tijdens het Spaanse Andalusië en op stuiten op ze op op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste van opdracht op tv in Spanje. Het is de naar laatste week op tv in met Spanje. De gezinnen zijn in van opperbeste stemming en op genieten van de in ogenschijnlijke rust op de het ranch. Maar die de rust is op van met korte duur want de coaches tijdens hebben nog een laatste uit verrassing van in petto. De gezinnen moeten het hun met rugtassen pakken want het er wacht hen een op finale-opdracht. tijdens Ieder gezin zal apart de door opdracht moeten vervullen en uit ze zullen dus uit volledig op elkaar met zijn uit aangewezen. Nu kunnen ze het laten zien wat ze op de afgelopen het weken hebben geleerd in en of van ze echt door klaar zijn voor een terugkeer naar door het gewone leven. een Zullen het de kids en ouders echt het in naar staat zijn om hun oude naar gedrag achter een te laten op met de de ranch of komt tijdens op tv deze laatste opdracht toch tijdens ieders ware aard weer van naar een boven?

Vier uit gezinnen met een naar onhandelbaar kind in zijn de wanhoop door nabij. Met behulp van coach Keith een tijdens Bakker pakken zij hun problemen aan tijdens in op een afgelegen ranch een in het in Spaanse Andalusië en stuiten ze op de een tijdens hoop onverwerkt leed. Geheimen op tv komen boven tafel. op tv De tijd op tv begint te dringen. uit Hoewel er grote door vorderingen zijn gemaakt, het wil Keith nu dat alle door van lucht geklaard wordt door voordat de gezinnen weer terug naar uit op tv huis kunnen. Al snel op tv blijkt dat er bij de door familie Verzijlbergen een nog een heel veel geheimen zijn. Zowel vader de tijdens Jan-Willem als zoon Daniël van hebben nog iets op op tv te op biechten aan elkaar met en de groep. Het komt het als een de grote schok voor alle in betrokkenen... Als alle geheimen uit van eindelijk boven tafel door zijn, moeten de gezinnen een plan de maken voor de de op toekomst. Alle gezinsleden nemen deze opdracht met een heel serieus en de uitkomst een blijkt de dan ook zelfs voor Keith in verrassend.

Vier gezinnen naar met een onhandelbaar kind van een zijn de wanhoop uit nabij. Met behulp naar van coach Keith een Bakker pakken zij hun problemen op tv aan tijdens op een afgelegen ranch de in het Spaanse Andalusië uit en stuiten ze op door een hoop in onverwerkt leed. Keith Bakker naar op oorlogspad. Hij in wil korte van metten met maken met het recalcitrante gedrag naar van Bing en op Camilla. Ze van krijgen het flink voor hun de kiezen van hem op en Bing een moet echt door op het door stof. De zestienjarige blower de is sowieso aan de de beurt in in deze aflevering, want Keith een wil nu eindelijk naar tot door de kern van de uit zaak komen bij de met gesloten door Bing. En dit keer kan naar hij zich tijdens niet meer verstoppen achter in zijn coole houding. Maar op de ook Tineke en Harry moeten er tijdens behoorlijk aan op geloven. Met het einde op tv een in zicht, spaart Keith door niemand...

Vier met gezinnen met een onhandelbaar door kind zijn de wanhoop naar nabij. Met behulp door van coach Keith van Bakker pakken zij uit hun problemen aan in op een op tv afgelegen ranch in een het Spaanse Andalusië van en in stuiten ze op een hoop tijdens onverwerkt leed. In van het teken van de vergeving. Er in moet een tijdens nieuwe start worden gemaakt en van dus moet tijdens iedereen met de billen bloot. tijdens Het resulteert door in een emotionele het middag. op tv Maar de daad moet bij naar het woord worden gevoegd een en dus door wacht de een gezinnen een pittige, op fysieke uitdaging waarin in ook de een samenwerking binnen de gezinnen op de een proef wordt gesteld. op tv Hoewel sommigen uit glansrijk slagen voor het deze test, blijkt bij door anderen met dat het op oude patroon maar tijdens moeilijk te doorbreken is. Vooral Bing uit en Camilla vallen de meteen op tv terug in hun tijdens oude gedrag. naar Zij laten weer naar even duidelijk zien waarom ze met met hun familie zijn tijdens afgereisd het naar Spanje.

Vier gezinnen met op tv een de onhandelbaar kind zijn de van wanhoop nabij. een Met behulp het van coach Keith Bakker pakken zij uit hun problemen aan een op een afgelegen het een ranch in het Spaanse Andalusië en met uit stuiten ze op tijdens een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker een probeert de schone op tv schijn bij op de zestienjarige Bing door naar op te prikken. Bing op tv heeft veel moeite met een het feit de dat zijn vader zo weinig een tijd voor op tv hem heeft, uit maar weigert dit uit toe te geven. op Hij speelt liever de coole uit gangster. Maar in als zijn moeder Anita naar die middag tijdens in tranen vertelt welk effect op Bings gedrag op tijdens door haar leven heeft, zijn met de andere gezinnen geschokt. door Verder heeft tijdens begeleider Roland een spannende het opdracht bedacht voor op tv de families waarin hun op slechtste uit eigenschappen boven komen op drijven. Vooral Wilma laat ineens naar een een heel andere kant van zichzelf het zien! En ook tijdens Keith heeft een met verrassende sessie van gepland de die bijzonder vervelend uitpakt op tv voor de de ouders...

Vier gezinnen met op een de onhandelbaar kind een zijn de wanhoop nabij. naar Met behulp van coach de Keith Bakker naar pakken zij hun op problemen aan op een afgelegen van ranch in van het Spaanse Andalusië en in stuiten door ze op een hoop uit onverwerkt leed. uit De familie Verzijlbergen van centraal. Daan loopt de tijdens kantjes ervan af op tijdens het dagelijkse corvee naar en Keith Bakker van wil wel eens op weten door hoe het nu met eigenlijk zit bij de familie. tijdens Tot grote schrik tijdens de van zijn ouders in Wilma en Jan-Willem, de lijkt Keith op van de hand van Daan. de Wilma moet met uitleggen hoe het komt dat op tv Daan nooit iets positiefs tijdens te van horen krijgt. Zelfs het als ze tijdens het ter plekke moet proberen, lukt naar het uit haar met geen mogelijkheid op iets leuks tegen een haar zoon met te zeggen. De volgende ochtend door gedraagt met Wilma zich wel door heel bijzonder. Ze tijdens heeft het licht van gezien en voorziet op iedereen ongevraagd tijdens van advies en de knuffels. Haar echtgenoot en zoon schamen door zich rot. Die tijdens middag confronteert Keith het haar in met haar gedrag en dat het komt hard van binnen bij tijdens Wilma. Maar op tv ook Kirsten moet er in van deze het aflevering aan geloven want Keith op is klaar uit met het spelletje dat door ze op tv speelt. Kirsten had deze uit aanval absoluut de niet zien aankomen en naar wordt woedend...

Vier tijdens gezinnen met een onhandelbaar kind op zijn van de wanhoop nabij. Met van behulp van coach Keith door Bakker pakken zij naar hun problemen aan uit op met een afgelegen ranch in het op Spaanse Andalusië en in stuiten het ze op een op tv hoop onverwerkt leed. De het ouders en naar kinderen ontwaken van apart van elkaar naar onder de Spaanse hemel tijdens hun de gescheiden in tweedaagse paardrijtocht. De ouders uit delen onder het een ontbijt op tv hun ervaringen met elkaar en uit dat op doet de emoties met meteen hoog oplopen. Bij terugkomst van het de tocht op hopen op de ouders op een tijdens warm weerzien met door hun kinderen maar niets is op minder waar. Als door Keith daarna tijdens een eerste tijdens groepssessie houdt van met ouders en kinderen op om alle problemen te uit inventariseren, wordt tijdens duidelijk dat er flinke problemen een zijn uit binnen de vier gezinnen. Het tijdens is slechts het het topje door van een enorme ijsberg! De naar dag erna wordt een Tineke, de in moeder van in Camilla, hard aangepakt door Keith de en hij van doet een uit schokkende ontdekking.

Vier op tv gezinnen met een onhandelbaar kind van zijn de uit wanhoop door nabij. Met behulp van coach Keith de Bakker naar pakken zij hun problemen uit aan op een naar afgelegen ranch in in het Spaanse met Andalusië en het stuiten ze op een hoop een onverwerkt naar leed.

Vier van gezinnen met tijdens een onhandelbaar kind zijn naar de wanhoop nabij. Met behulp uit op van coach Keith Bakker pakken zij in op tv hun problemen aan op een afgelegen de ranch in van het Spaanse Andalusië en door stuiten ze op door een de hoop onverwerkt leed. We een maken kennis met het drie van de de vier door families. De familie Verzijlbergen met moeder tijdens tijdens Wilma, vader Jan Willem en door zoon Daniël (16). Jan een door Willem werkt bij op de recherche en naar kan regelmatig met het schaamrood in op op de kaken zijn eigen zoon op van het bureau op tv halen. Daniël tijdens steelt namelijk. door Daarnaast liegt hij alles tijdens bij elkaar. Zijn ouders een vrezen het dat hij binnenkort achter de de tralies met zal belanden en weten zich de geen raad meer van met hun zoon. Maar uit ook Ank en naar Jilles van op den Doel met zitten met hun handen het in het van haar. Hun van dochter Kirsten (14) door is totaal losgelagen. Ze op zit vol boosheid en een agressie en scheld een haar moeder regelmatig op uit. Ze haat haar op tv vader en wil de zo min op tv mogelijk bij hem in de de de buurt zijn. Al meerdere door malen kwam ze een stomdronken thuis. Kortom, haar naar ouders hebben alle uit een grip op haar verloren. En ook tijdens alleenstaande moeder een Anita Kalkhoven is van radeloos. Haar vijfitenjarige zoon in Bing in is verslaafd een aan blowen. Hij blowt het dag in dag op tv uit en een als hij thuis is, is hij op van onhandelbaar. Meerdere ramen zijn het al gesneuveld en moeder is naar door iedere keer doodsbang wat ze aantreft een als ze met thuiskomt, op want ze heeft Bing al van eens de bewusteloos aangetroffen. Anita is echt van ten einde raad en in ziet geen uitweg in meer. Als door de gezinnen de aankomen in door Spanje is het nacht, op tv ze hebben geen het idee waar op tv ze zijn. Op een totaal naar afgelegen plek in de de bergen arriveren ze uit op van een ranch waar ze van worden opgewacht naar door Keith van Bakker en zijn team op tv van coaches. Meteen de wordt bij de familie Verzijlbergen van een van op tv de problemen blootgelegd. tijdens Zoon Daniël (16), de chronisch leugenaar met criminele tijdens naar activiteiten, probeert stiekem een naar sigaretje te roken met terwijl zijn in ouders dat verboden hebben. Maar tijdens moeder Wilma is op er als de kippen met bij om op tv zijn sigaret door af te nemen. tijdens De familie zit op bij de Jehova's tijdens getuigen en houdt er strenge met regels op na, het met tot grote ergernis van uit hun zoon. Alle tijdens gezinnen krijgen het een opdracht van uit Keith die de problemen thuis aan naar het tijdens licht brengt. Met in frisse tegenzin tijdens beginnen de families aan op tv de opdracht en de spanning van is al snel uit om van te snijden... Presentatie: met Keith Bakker.

september 2017
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord