Programma gemist?

Vier gezinnen met naar de een onhandelbaar kind zijn de met wanhoop nabij. Met behulp van van coach Keith een Bakker pakken zij naar hun problemen op aan op een de afgelegen ranch in het op Spaanse van Andalusië en stuiten ze op de een hoop van onverwerkt het leed.

Vier gezinnen een met een onhandelbaar kind de zijn de wanhoop het nabij. Met behulp een een van coach Keith Bakker uit pakken zij op tv hun problemen aan op een afgelegen de ranch de in het Spaanse Andalusië en in stuiten ze op op tv een op hoop onverwerkt leed. naar Afl.: Laatste opdracht in uit Spanje. Het is met de tijdens laatste week in Spanje. De naar gezinnen tijdens zijn in opperbeste van stemming en genieten van de ogenschijnlijke op rust op de de ranch. Maar een die rust is op van korte tijdens duur want de coaches hebben naar nog een door laatste verrassing met in petto. De gezinnen moeten een hun rugtassen pakken op tv want er het wacht hen een finale-opdracht. op een Ieder gezin zal in apart de opdracht moeten met vervullen en ze zullen dus naar met volledig op elkaar tijdens zijn aangewezen. Nu tijdens kunnen ze laten zien wat ze een de afgelopen weken van met hebben geleerd en in of ze echt klaar zijn op tv voor een terugkeer van naar in het gewone leven. Zullen de kids met een en ouders echt in de staat zijn om hun oude in gedrag achter te het laten uit op de ranch of komt door op tijdens deze laatste opdracht toch op ieders ware aard weer een naar tijdens boven?

Vier gezinnen met van een onhandelbaar de kind zijn een de wanhoop nabij. Met behulp op tv van coach een Keith Bakker pakken zij op hun problemen de aan op een afgelegen het ranch in het door een Spaanse Andalusië en stuiten ze met op door een hoop onverwerkt op tv leed. Geheimen komen boven van tafel. De de tijd begint te dringen. Hoewel uit er grote met vorderingen zijn gemaakt, de wil Keith nu op dat alle lucht geklaard een wordt voordat de gezinnen een weer op tv terug naar huis het kunnen. Al snel door blijkt dat er bij de de familie Verzijlbergen nog het heel veel geheimen tijdens van zijn. Zowel vader Jan-Willem naar als zoon met Daniël hebben nog de iets op te biechten aan van elkaar en een de groep. van Het komt als met een grote schok voor alle betrokkenen... tijdens Als alle geheimen op tv eindelijk boven met tafel zijn, tijdens moeten de van gezinnen een plan maken op voor de door toekomst. Alle gezinsleden tijdens nemen deze opdracht heel serieus en door de uitkomst blijkt het tijdens dan ook zelfs voor Keith met verrassend.

Vier gezinnen met met een in onhandelbaar kind zijn naar de wanhoop nabij. Met op behulp van coach Keith het Bakker pakken zij van hun problemen aan van op een een afgelegen ranch op in het Spaanse een Andalusië en met stuiten ze op een op hoop onverwerkt de leed. Keith Bakker op uit oorlogspad. Hij tijdens wil korte metten maken met door het recalcitrante gedrag op tv van in Bing en Camilla. op tv Ze krijgen het op tv flink voor hun van kiezen van hem en de Bing moet echt op tv door het stof. De op zestienjarige uit blower is sowieso door aan de beurt in deze aflevering, een uit want Keith wil nu eindelijk van tot van de kern van de in zaak komen bij met de gesloten met Bing. En dit de keer kan hij zich niet meer met verstoppen achter tijdens zijn coole houding. van Maar ook Tineke door en van Harry moeten er met behoorlijk aan geloven. Met het einde door in zicht, het spaart Keith in niemand...

Vier gezinnen uit met een onhandelbaar kind door zijn een de wanhoop nabij. Met in behulp naar van coach Keith op tv Bakker pakken zij de hun problemen aan door op een afgelegen ranch in het door van Spaanse Andalusië en stuiten ze op uit een hoop door onverwerkt tijdens leed. In het teken van vergeving. op tv Er naar moet een nieuwe naar start worden gemaakt en dus met moet iedereen met uit de billen bloot. op Het resulteert door in tijdens een emotionele middag. het Maar de daad moet bij het met uit woord worden gevoegd en dus wacht een de gezinnen een door pittige, fysieke uitdaging uit waarin ook de naar samenwerking tijdens binnen de de gezinnen op de proef wordt de gesteld. Hoewel de sommigen glansrijk slagen de voor deze test, blijkt uit bij anderen op tv dat het oude de patroon maar moeilijk te het doorbreken is. Vooral op Bing en Camilla door vallen meteen terug in op hun oude gedrag. naar Zij in laten weer even de duidelijk zien waarom op ze met hun in familie zijn afgereisd een naar Spanje.

Vier op tv gezinnen met een in onhandelbaar kind zijn de het wanhoop nabij. Met de behulp van coach Keith door Bakker met pakken zij met hun problemen aan op een afgelegen door ranch in tijdens het Spaanse Andalusië op tv en een stuiten ze op de een hoop onverwerkt door leed. Keith Bakker probeert de van schone schijn bij de in zestienjarige op tv Bing door tijdens te prikken. Bing heeft naar veel moeite met het van feit dat zijn naar vader zo van weinig tijd voor hem tijdens heeft, maar een weigert dit toe te op tv geven. van Hij speelt liever de een coole gangster. Maar als in zijn moeder op Anita die tijdens middag in tranen uit vertelt welk effect Bings een gedrag op haar leven in heeft, zijn een de andere naar gezinnen geschokt. Verder heeft begeleider Roland uit naar een spannende opdracht bedacht naar voor de families waarin van hun slechtste eigenschappen door boven komen drijven. Vooral uit op tv Wilma laat ineens een naar heel andere van kant van zichzelf zien! En ook een Keith heeft uit een verrassende sessie in gepland die bijzonder vervelend met uitpakt voor uit de tijdens ouders...

Vier een gezinnen met een een onhandelbaar kind zijn de van wanhoop nabij. Met behulp de van op coach Keith Bakker door pakken zij hun van problemen aan op een afgelegen door ranch in het tijdens het Spaanse Andalusië en stuiten ze op op een hoop op tv onverwerkt leed. De familie het Verzijlbergen centraal. Daan het loopt de uit kantjes door ervan af tijdens op het dagelijkse corvee en Keith de Bakker wil wel eens op de weten hoe het nu eigenlijk door zit bij de uit familie. de Tot grote schrik van in zijn ouders Wilma en op tv Jan-Willem, lijkt op tv Keith op de hand van van Daan. Wilma door moet op uitleggen hoe het komt dat Daan de op tv nooit iets positiefs te horen door krijgt. Zelfs de als ze het ter plekke met moet op tv proberen, lukt het in haar met een geen mogelijkheid iets leuks tegen een haar zoon te van zeggen. De op volgende ochtend gedraagt uit Wilma zich wel in heel bijzonder. Ze tijdens heeft het licht gezien met en op voorziet iedereen ongevraagd van uit advies en knuffels. Haar echtgenoot van en zoon op schamen uit zich rot. Die middag confronteert Keith naar haar met op tv haar gedrag met en dat komt hard binnen de bij Wilma. Maar op ook op tv Kirsten moet er in deze de met aflevering aan geloven want de Keith is op tv klaar met het spelletje dat ze op speelt. Kirsten had in op tv deze aanval absoluut niet zien aankomen in en wordt uit woedend...

Vier gezinnen met op een onhandelbaar kind op tv zijn de de wanhoop op nabij. Met behulp naar van coach Keith Bakker pakken met zij hun problemen aan op tv van op een afgelegen ranch naar in het Spaanse Andalusië op en stuiten ze met op op tv een hoop onverwerkt leed. van De ouders op tv en kinderen ontwaken apart van in elkaar onder de in Spaanse hemel tijdens op hun gescheiden tweedaagse van paardrijtocht. De ouders tijdens delen onder uit het ontbijt hun ervaringen een met elkaar en van dat door doet de emoties meteen hoog oplopen. naar Bij terugkomst het van de door tocht hopen naar de ouders op het een warm weerzien met een hun kinderen maar uit niets is een minder waar. Als naar Keith daarna een eerste op tv groepssessie houdt met ouders uit en kinderen om alle met problemen de te inventariseren, wordt duidelijk naar dat er flinke door problemen zijn binnen in de vier de gezinnen. Het is slechts het naar topje van tijdens een enorme ijsberg! De op dag erna uit wordt Tineke, de moeder het van Camilla, hard naar aangepakt door in Keith en op hij doet een schokkende uit ontdekking.

Vier gezinnen met op tv een door onhandelbaar kind zijn de de wanhoop nabij. Met behulp met door van coach Keith Bakker pakken zij in hun problemen op tv aan op een afgelegen het ranch op in het Spaanse Andalusië en een stuiten ze op naar een de hoop onverwerkt uit leed.

Vier gezinnen met uit een het onhandelbaar kind uit zijn de wanhoop het nabij. Met behulp van coach uit Keith Bakker pakken zij uit hun een problemen aan op een op afgelegen ranch in het van in Spaanse Andalusië en stuiten ze een op een hoop onverwerkt naar leed. de We maken kennis met met drie van de op tv vier in families. De familie Verzijlbergen met met moeder Wilma, vader Jan tijdens Willem en zoon een Daniël (16). Jan op tv Willem werkt bij van naar de recherche en kan regelmatig met op tv het schaamrood met op de tijdens kaken zijn de eigen zoon van de het bureau halen. van Daniël steelt namelijk. Daarnaast liegt hij tijdens naar alles bij elkaar. Zijn op ouders vrezen dat hij een binnenkort achter de tralies het de zal belanden en weten een zich geen raad meer met met hun zoon. Maar op met ook Ank en Jilles van van den Doel naar zitten met hun in handen in het op tv haar. Hun dochter Kirsten met (14) is totaal losgelagen. uit naar Ze zit vol boosheid en naar agressie en met scheld haar met moeder regelmatig uit. in Ze haat haar vader en het wil zo naar min mogelijk bij naar hem in de buurt op tv zijn. op Al meerdere malen kwam ze stomdronken het thuis. in Kortom, haar op tv ouders hebben alle uit grip op haar uit verloren. En ook een alleenstaande moeder Anita Kalkhoven is radeloos. naar Haar vijfitenjarige naar zoon Bing op is verslaafd aan blowen. Hij een blowt dag in van dag de uit en als hij thuis in van is, is hij onhandelbaar. Meerdere ramen door zijn al op tv gesneuveld en op moeder is iedere keer doodsbang een wat naar ze aantreft als ze thuiskomt, op tv want op ze heeft Bing al uit eens bewusteloos aangetroffen. het Anita op is echt ten einde een raad en ziet geen uitweg naar meer. Als de naar gezinnen aankomen in uit een Spanje is het nacht, ze hebben met geen idee waar tijdens ze met zijn. Op een de totaal afgelegen plek op in de in bergen arriveren ze op een tijdens ranch waar van ze worden opgewacht door Keith op Bakker en zijn door team van de coaches. Meteen wordt bij op tv de familie op tv Verzijlbergen een door van de problemen blootgelegd. Zoon tijdens Daniël (16), tijdens chronisch leugenaar tijdens met criminele activiteiten, probeert op tv stiekem een tijdens sigaretje te een roken terwijl zijn tijdens ouders dat verboden door hebben. Maar moeder Wilma is er de als door de kippen bij om zijn op tv sigaret af een te nemen. De uit familie zit bij op tv de Jehova's getuigen en door houdt er met strenge regels op de na, tot grote ergernis van op tv van hun zoon. Alle met gezinnen krijgen een opdracht op tv van naar Keith die de in problemen thuis aan het licht brengt. naar de Met frisse tegenzin beginnen in de families aan de opdracht het en de op tv spanning is al naar snel op om te snijden... Presentatie: Keith op tv Bakker.

december 2021
02-03-2010 21:10

Aflevering 36

Family matters - Aflevering 36

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

09-02-2010 21:20

Laatste opdracht in Spanje

Family matters - Laatste opdracht in Spanje

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Afl.: Laatste opdracht ...

02-02-2010 21:20

Aflevering 42

Family matters - Aflevering 42

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Geheimen komen boven ta...

26-01-2010 21:20

Aflevering 34

Family matters - Aflevering 34

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker op oorlogs...

19-01-2010 21:20

Aflevering 32

Family matters - Aflevering 32

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. In het teken van vergev...

12-01-2010 21:20

Aflevering 30

Family matters - Aflevering 30

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. Keith Bakker probeert d...

05-01-2010 21:20

Aflevering 28

Family matters - Aflevering 28

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De familie Verzijlberge...

29-12-2009 21:20

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. De ouders en kinderen o...

22-12-2009 21:25

Aflevering 27

Family matters - Aflevering 27

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed.

15-12-2009 21:25

Aflevering 26

Family matters - Aflevering 26

Vier gezinnen met een onhandelbaar kind zijn de wanhoop nabij. Met behulp van coach Keith Bakker pakken zij hun problemen aan op een afgelegen ranch in het Spaanse Andalusië en stuiten ze op een hoop onverwerkt leed. We maken kennis met dri...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Family matters - Bekijk hier alle afleveringen

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de ...

Family matters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family matters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family matters bij Family matters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family matters. Heb je een uitzending van Family matters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family matters gemist

De serie draait om het gezin Winslow uit Chicago en hun buurjongen Steven 'Steve' Q. Urkel (Jaleel White), doorgaans kortweg 'Urkel' genoemd. Vader Carl (Reginald VelJohnson) is een politieagent die voortdurend het slachtoffer wordt van de goedbedoelde acties van Urkel, die zelden goed aflopen. Hoewel zijn buurjongen hem keer op keer op de kast weet te jagen, komt deze steeds weer aankloppen bij de Winslows. Urkel is namelijk boven alles een vriendelijke jongen die op zoek is naar sociale contacten, maar deze door zijn reputatie en gedrag als regelrechte 'nerd' moeilijk vindt. Bovendien is Urkel stapelverliefd op dochter Laura Winslow (Kellie Shanygne Williams), die niet moet denken aan romantische betrekkingen met hem, hoewel ze bij tijd en wijle ontroerd raakt door zijn oprechtheid.

Uitzending gemist van Family matters? Hier kun je alle uitzendingen van Family matters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 02-03-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!