Programma gemist?

In in Midsomer St. met Michael wordt het een jaarlijkse literaire festival gehouden. van De schrijver Richard Rackham wordt tijdens dood uit in zijn huis gevonden naar en lijkt van de de op trap te zijn een gevallen.

Een naar archeologische opgraving in 1970 een leidt tot uit de ontdekking een van een Keltische in kelk en speer in Midsomer op tv Barrow, een oude het heuvel.

In tijdens het Gemeentehuis van Midsomer op Mallow is een de Spaanse avond georganiseerd. Tijdens het het dansen krijgen een Fiona en op Gary Thompson tijdens woorden met elkaar en in Fiona op tv vertrekt.

In het een dorpje Malham Bridge blijft het weinig onopgemerkt. de Inspecteur naar Barnaby wordt er op tv dan ook bij gehaald omdat Isobel met met Hewitt, een wat excentrieke dorpsgenote, de een clubgenote een oplawaai naar heeft het verkocht.

juni 2021
22-07-2014 23:35

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

In Midsomer St. Michael wordt het jaarlijkse literaire festival gehouden. De schrijver Richard Rackham wordt dood in zijn huis gevonden en lijkt van de trap te zijn gevallen.

21-07-2014 23:29

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

Een archeologische opgraving in 1970 leidt tot de ontdekking van een Keltische kelk en speer in Midsomer Barrow, een oude heuvel.

20-07-2014 23:25

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

In het Gemeentehuis van Midsomer Mallow is een Spaanse avond georganiseerd. Tijdens het dansen krijgen Fiona en Gary Thompson woorden met elkaar en Fiona vertrekt.

14-07-2014 23:30

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

In het dorpje Malham Bridge blijft weinig onopgemerkt. Inspecteur Barnaby wordt er dan ook bij gehaald omdat Isobel Hewitt, een wat excentrieke dorpsgenote, een clubgenote een oplawaai heeft verkocht.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

KRO Detectives: Midsomer Murders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Midsomer Murders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Midsomer Murders bij KRO Detectives: Midsomer Murders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Midsomer Murders. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Midsomer Murders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Midsomer Murders gemist

Uitzending gemist van KRO Detectives: Midsomer Murders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectives: Midsomer Murders, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Midsomer Murders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectives: Midsomer Murders? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Midsomer Murders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-02-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!