Programma gemist?

In Midsomer op St. het Michael wordt het door jaarlijkse literaire festival uit gehouden. De schrijver Richard Rackham uit wordt met dood in zijn huis gevonden en de lijkt van de van trap door te zijn in gevallen.

Een tijdens archeologische opgraving in 1970 naar leidt tot de de ontdekking van het een Keltische kelk en speer op tv in Midsomer Barrow, door een een oude heuvel.

In de het Gemeentehuis van Midsomer in Mallow is een naar Spaanse avond georganiseerd. de Tijdens tijdens het dansen krijgen op tv Fiona en Gary Thompson woorden de met elkaar en Fiona op een vertrekt.

In van het dorpje van Malham Bridge blijft weinig onopgemerkt. Inspecteur tijdens Barnaby wordt er de uit dan ook bij gehaald naar omdat Isobel op Hewitt, een wat excentrieke uit dorpsgenote, een clubgenote een oplawaai van heeft op verkocht.

juli 2020
22-07-2014 23:35

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

In Midsomer St. Michael wordt het jaarlijkse literaire festival gehouden. De schrijver Richard Rackham wordt dood in zijn huis gevonden en lijkt van de trap te zijn gevallen.

21-07-2014 23:29

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

Een archeologische opgraving in 1970 leidt tot de ontdekking van een Keltische kelk en speer in Midsomer Barrow, een oude heuvel.

20-07-2014 23:25

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

In het Gemeentehuis van Midsomer Mallow is een Spaanse avond georganiseerd. Tijdens het dansen krijgen Fiona en Gary Thompson woorden met elkaar en Fiona vertrekt.

14-07-2014 23:30

KRO Detectives: Midsomer Murders

KRO Detectives: Midsomer Murders - KRO Detectives: Midsomer Murders

In het dorpje Malham Bridge blijft weinig onopgemerkt. Inspecteur Barnaby wordt er dan ook bij gehaald omdat Isobel Hewitt, een wat excentrieke dorpsgenote, een clubgenote een oplawaai heeft verkocht.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

KRO Detectives: Midsomer Murders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Midsomer Murders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Midsomer Murders bij KRO Detectives: Midsomer Murders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Midsomer Murders. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Midsomer Murders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Midsomer Murders gemist

Uitzending gemist van KRO Detectives: Midsomer Murders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectives: Midsomer Murders, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Midsomer Murders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectives: Midsomer Murders? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Midsomer Murders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-02-2015 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!