Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige Hanneke in is naar niet snel bang, maar een na haar aanwezigheid bij in het schietincident in van Alphen aan den Rijn in verandert naar dit.

Agent Ben op tv denkt jarenlang dat alle in de ellende geen vat op uit hem heeft, maar een dodelijk uit treinongeluk in blijft hem al op tv 37 jaar achtervolgen.Meer uit Helden in de Knel op tv is een op serie van vier portretten van van hulpverleners naar die nu zelf van hulp nodig hebben. naar Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden het die van psychische en naar fysieke klachten hebben ontwikkeld, tijdens doordat ze jarenlang van geconfronteerd zijn met in gruwelijke gebeurtenissen. van In uit 'Helden in de op knel' gaan ze terug naar de van plek waar tijdens hun leven veranderde; met een het doel in om de opgelopen trauma's op tv te verwerken en door te beseffen in dat ze er in niet alleen op tv voor staan.Minder

Ambulancebroeder Marcel een keert uit terug naar de tijdens plek van de Volendamramp. Eén van een de vele op tv heftige incidenten die hij door door meemaakt.Meer Helden in de het Knel is een de serie van met vier portretten van hulpverleners die van nu op tv zelf hulp nodig hebben. de Politieagenten, ambulancemedewerkers en met brandweerlieden naar die psychische en fysieke klachten hebben van van ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfronteerd het zijn uit met gruwelijke gebeurtenissen. In het 'Helden in tijdens de uit knel' gaan ze terug het naar de plek uit waar hun leven veranderde; met tijdens het doel om uit de opgelopen trauma's van een te verwerken en te uit beseffen dat ze er niet door van alleen voor staan.Minder

Portretten een van hulpverleners die nu naar zelf hulp nodig hebben. door Ze gaan uit terug van naar de plek waar hun uit leven veranderde; met het de doel de om de een opgelopen trauma's te op verwerken.

Serie van van zes op tv portretten van hulpverleners die op nu zelf hulp nodig naar hebben. Ze een gaan terug uit naar de plek waar hun van leven veranderde; naar met het tijdens doel om de opgelopen trauma's te met van verwerken.

Serie tijdens van zes portretten het van hulpverleners die de nu zelf hulp nodig hebben. van Ze gaan terug naar naar van de plek waar hun leven de veranderde; met het het doel om door de opgelopen trauma's in te door verwerken.

Helden in de tijdens Knel is met een serie een van zes portretten de van hulpverleners die nu van zelf hulp nodig naar hebben. Politieagenten, het ambulancemedewerkers en brandweerlieden in die tijdens psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, tijdens van doordat ze jarenlang geconfronteerd zijn met van gruwelijke gebeurtenissen. een in In 'Helden in de knel' tijdens gaan op ze terug naar de naar plek de waar hun leven veranderde; met door het het doe...

januari 2020
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!