Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige Hanneke naar is met niet snel bang, maar na haar de aanwezigheid op bij het schietincident in de Alphen aan den Rijn uit verandert op dit.

Agent van Ben denkt uit jarenlang dat alle ellende tijdens geen vat een op hem heeft, uit maar een dodelijk treinongeluk in blijft hem al 37 op jaar achtervolgen.Meer tijdens Helden in de met Knel is een serie in van vier portretten van een hulpverleners die nu de zelf in hulp nodig van hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden de op tv die psychische en fysieke het klachten hebben ontwikkeld, doordat ze door uit jarenlang geconfronteerd zijn met gruwelijke door gebeurtenissen. van In 'Helden in op de op knel' gaan ze terug naar een de plek met waar hun leven veranderde; de met de het doel om de opgelopen trauma's van te verwerken naar en het te beseffen dat ze op tv er niet alleen voor een staan.Minder

Ambulancebroeder Marcel van keert terug naar de het plek van de naar tijdens Volendamramp. Eén van de met vele heftige incidenten die uit hij meemaakt.Meer Helden in de de Knel is een een serie van in vier portretten van de het hulpverleners die nu zelf hulp met nodig op hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden door die door psychische en fysieke klachten hebben een ontwikkeld, doordat ze op tv jarenlang geconfronteerd op zijn op tv met gruwelijke gebeurtenissen. van In 'Helden in op tv de naar knel' gaan ze terug naar de uit plek waar hun uit leven veranderde; met van het doel om de de opgelopen trauma's het te verwerken de en te een beseffen dat met ze er niet alleen voor naar staan.Minder

Portretten met van hulpverleners die nu zelf naar tijdens hulp nodig hebben. Ze gaan van terug op naar de plek met waar hun leven door veranderde; met het doel om de de opgelopen door trauma's te de verwerken.

Serie tijdens van zes een portretten van hulpverleners naar die nu zelf tijdens hulp nodig hebben. Ze van gaan terug naar de tijdens plek waar hun leven op veranderde; met van het doel om tijdens de opgelopen van trauma's te de verwerken.

Serie van zes door de portretten van hulpverleners die nu zelf naar naar hulp nodig hebben. Ze door gaan terug naar de de plek waar van hun leven veranderde; met het door doel met om de op opgelopen trauma's te van verwerken.

Helden in een de door Knel is een serie van zes het portretten van hulpverleners op tijdens die nu zelf hulp nodig op tv hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers uit en brandweerlieden in die psychische en fysieke door klachten in hebben ontwikkeld, doordat ze tijdens jarenlang geconfronteerd zijn met met gruwelijke gebeurtenissen. uit In naar 'Helden uit in de knel' tijdens gaan ze terug naar naar de plek waar op hun leven veranderde; met naar het een doe...

oktober 2021
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!