Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige Hanneke tijdens is niet snel bang, van maar na haar met aanwezigheid bij het in schietincident in Alphen van aan den Rijn het verandert uit dit.

Agent Ben het denkt jarenlang dat alle in in ellende geen vat op hem heeft, op tv in maar een dodelijk een treinongeluk blijft hem al 37 met jaar achtervolgen.Meer Helden in van de Knel een is een serie van in vier portretten van uit hulpverleners naar die nu zelf het hulp nodig hebben. door Politieagenten, ambulancemedewerkers en in brandweerlieden die psychische en op tv fysieke van klachten hebben op tv ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfronteerd zijn tijdens met naar gruwelijke gebeurtenissen. In uit op tv 'Helden in de knel' gaan ze van terug naar door de plek waar hun tijdens leven op tv veranderde; met tijdens het doel om de opgelopen trauma's op tv door te verwerken en te op tv beseffen dat ze er niet de alleen voor de staan.Minder

Ambulancebroeder Marcel keert door terug tijdens naar de plek van de het Volendamramp. Eén van het de het vele heftige incidenten met die hij meemaakt.Meer Helden in op tv de Knel uit is een door serie van van vier portretten van hulpverleners die van nu zelf een hulp nodig hebben. Politieagenten, door ambulancemedewerkers op en brandweerlieden die psychische uit en fysieke klachten hebben het ontwikkeld, in doordat ze jarenlang geconfronteerd een zijn met naar gruwelijke gebeurtenissen. In in 'Helden in de met knel' een gaan ze in terug naar de plek waar hun de leven veranderde; met op tv het het doel om naar de opgelopen trauma's te met verwerken en te met beseffen dat ze op tv er niet op alleen voor staan.Minder

Portretten van de hulpverleners die nu door zelf hulp uit nodig hebben. Ze gaan op tv terug naar door de plek waar de hun leven veranderde; met het op doel om de de opgelopen trauma's te op op tv verwerken.

Serie op tv van zes uit portretten van hulpverleners naar die nu zelf hulp nodig in hebben. Ze door gaan terug naar de door plek waar op hun leven veranderde; met het door doel naar om de opgelopen trauma's te op tv in verwerken.

Serie van in zes portretten op van hulpverleners die in nu zelf het hulp nodig hebben. een Ze gaan terug met naar de plek waar hun leven door veranderde; met het door doel om de naar opgelopen trauma's te met met verwerken.

Helden het in de Knel is een van serie uit van zes portretten van met hulpverleners het die nu zelf hulp nodig hebben. naar Politieagenten, ambulancemedewerkers tijdens en brandweerlieden die tijdens psychische naar en fysieke klachten een hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang tijdens in geconfronteerd zijn met met gruwelijke gebeurtenissen. in In 'Helden in in de knel' met gaan ze terug een naar de plek een waar hun leven veranderde; op met het van doe...

september 2020
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!