Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige met Hanneke is niet van snel bang, maar na tijdens haar aanwezigheid bij het van schietincident in uit Alphen aan op den Rijn uit verandert dit.

Agent met Ben denkt jarenlang in dat alle met ellende geen vat van op hem heeft, maar een dodelijk een treinongeluk van blijft hem al 37 jaar op tv achtervolgen.Meer Helden in in de Knel van is een serie van met vier portretten van een tijdens hulpverleners die nu zelf hulp in nodig hebben. uit Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden tijdens die psychische op en fysieke van klachten hebben ontwikkeld, naar doordat ze jarenlang op tv geconfronteerd zijn met gruwelijke gebeurtenissen. in een In naar 'Helden in de knel' gaan met ze terug naar de in plek waar hun het leven uit veranderde; met naar het doel om de opgelopen op trauma's te de verwerken en te beseffen van dat ze de er niet alleen de voor staan.Minder

Ambulancebroeder Marcel naar keert terug door naar de plek in van de Volendamramp. Eén de van de naar vele heftige incidenten die hij een meemaakt.Meer Helden het in de op Knel is op tv een serie van vier portretten met van een hulpverleners die nu op tv zelf hulp nodig tijdens hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden door die psychische en van fysieke op tv klachten hebben ontwikkeld, op doordat ze een jarenlang geconfronteerd zijn met tijdens gruwelijke gebeurtenissen. In uit 'Helden de in de knel' uit gaan ze terug naar de van op plek waar hun het leven veranderde; met het doel van om de opgelopen trauma's van van te verwerken en te beseffen door dat ze er tijdens niet tijdens alleen voor staan.Minder

Portretten door van hulpverleners die met nu zelf hulp nodig de hebben. op tv Ze gaan terug in naar de plek waar hun leven tijdens veranderde; met de het doel op tv om de opgelopen trauma's met te de verwerken.

Serie de van zes portretten van op hulpverleners die uit nu zelf hulp nodig hebben. naar Ze de gaan terug naar de plek met waar hun leven op tv veranderde; met op tv het doel om de de opgelopen trauma's tijdens te door verwerken.

Serie van zes door naar portretten van hulpverleners die nu in zelf hulp nodig hebben. in Ze gaan tijdens terug naar het de plek een waar hun leven op tv veranderde; met het doel om het de opgelopen trauma's te het tijdens verwerken.

Helden in de in Knel het is een serie van tijdens zes de portretten van hulpverleners die nu zelf een op tv hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers op tv tijdens en brandweerlieden die uit psychische en fysieke klachten hebben op tv ontwikkeld, een doordat ze jarenlang geconfronteerd de zijn met gruwelijke gebeurtenissen. op de In 'Helden in met de knel' gaan tijdens ze terug naar in de plek waar hun de leven door veranderde; met het het doe...

mei 2021
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!