Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige tijdens Hanneke is niet snel bang, op tv op maar na haar aanwezigheid bij naar het naar schietincident in Alphen aan den tijdens Rijn verandert op dit.

Agent een Ben denkt jarenlang het dat alle de ellende geen vat op hem uit heeft, op maar een dodelijk treinongeluk blijft met hem al 37 het jaar achtervolgen.Meer Helden in de de Knel uit is een serie op van vier portretten de van hulpverleners die nu de het zelf hulp nodig in hebben. Politieagenten, met ambulancemedewerkers en brandweerlieden die het psychische en fysieke klachten naar hebben ontwikkeld, doordat tijdens ze jarenlang met geconfronteerd zijn met gruwelijke gebeurtenissen. met uit In 'Helden in een de knel' tijdens gaan ze het terug naar de plek waar hun naar de leven veranderde; met het doel om op door de opgelopen trauma's te op verwerken en te beseffen dat uit ze in er niet het alleen voor staan.Minder

Ambulancebroeder Marcel tijdens keert door terug naar de plek van de tijdens Volendamramp. Eén tijdens van de vele heftige in incidenten door die hij meemaakt.Meer naar Helden in de Knel is tijdens een serie in van vier uit portretten van hulpverleners een die nu zelf hulp door nodig hebben. Politieagenten, van ambulancemedewerkers en brandweerlieden de die psychische in en het fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze naar jarenlang geconfronteerd uit zijn op met gruwelijke gebeurtenissen. uit In 'Helden op in de tijdens knel' gaan ze terug naar op tv de met plek waar hun leven veranderde; een met het in doel om de door opgelopen trauma's te een verwerken en te beseffen tijdens dat ze er naar niet alleen voor met staan.Minder

Portretten van hulpverleners in die nu zelf tijdens hulp in nodig hebben. het Ze gaan terug naar de op tv plek tijdens waar hun leven veranderde; uit met het doel om tijdens de uit opgelopen trauma's te op verwerken.

Serie het van zes portretten van tijdens hulpverleners die nu zelf met hulp van nodig hebben. Ze gaan een terug naar in de plek waar hun leven het veranderde; met het door doel om op tv de opgelopen trauma's het te het verwerken.

Serie van in zes portretten van hulpverleners met die in nu zelf hulp op nodig hebben. het Ze gaan terug naar door de plek waar door hun leven veranderde; naar met het doel om de met opgelopen trauma's op tv te uit verwerken.

Helden in een de Knel is op tv een serie van van zes portretten naar van hulpverleners op die nu zelf in hulp nodig hebben. naar Politieagenten, ambulancemedewerkers in en brandweerlieden die het psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, met doordat ze jarenlang een geconfronteerd van zijn met op tv gruwelijke gebeurtenissen. op tv In 'Helden op in de knel' gaan ze terug op op naar de plek waar hun leven op tv de veranderde; met het door doe...

januari 2021
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!