Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige de Hanneke is niet snel bang, een maar na op tv haar op aanwezigheid bij het schietincident van in Alphen aan den Rijn het verandert in dit.

Agent Ben denkt tijdens jarenlang dat alle tijdens ellende op geen vat op in hem heeft, op maar een dodelijk uit treinongeluk blijft hem door al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden van in op tv de Knel is een serie van tijdens vier uit portretten van in hulpverleners die nu zelf hulp nodig de hebben. Politieagenten, een ambulancemedewerkers en op tv brandweerlieden die door psychische en fysieke uit klachten hebben ontwikkeld, op doordat ze het jarenlang geconfronteerd zijn met gruwelijke gebeurtenissen. de van In een 'Helden in de knel' gaan ze uit terug uit naar de tijdens plek waar hun op tv leven veranderde; met het doel om door de naar opgelopen trauma's te verwerken uit en op te beseffen dat tijdens ze er niet alleen voor op tv staan.Minder

Ambulancebroeder Marcel met keert terug op naar de uit plek van de met Volendamramp. Eén van de het vele heftige incidenten op die hij uit meemaakt.Meer Helden in de Knel de is een een serie van vier portretten een van hulpverleners die nu in zelf hulp in nodig tijdens hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en door brandweerlieden op tv die psychische en naar fysieke klachten hebben ontwikkeld, het doordat ze jarenlang naar geconfronteerd zijn met gruwelijke tijdens gebeurtenissen. in In 'Helden in de in knel' gaan ze in op terug naar de plek door waar hun leven veranderde; een met het een doel om de opgelopen naar trauma's te op verwerken en te op beseffen dat ze in er niet alleen voor een staan.Minder

Portretten van van hulpverleners die nu door zelf hulp naar nodig hebben. Ze gaan terug op naar op tv de plek waar hun van leven veranderde; tijdens met het doel om de de opgelopen trauma's te het uit verwerken.

Serie van op tv zes op tv portretten van hulpverleners die nu van zelf hulp nodig een hebben. Ze gaan terug uit naar de plek op waar hun leven het veranderde; met het door doel om een de opgelopen trauma's op tv te naar verwerken.

Serie uit van zes portretten een van hulpverleners die nu met zelf hulp in nodig hebben. Ze met gaan terug in naar de plek waar hun een leven veranderde; met het in doel tijdens om de naar opgelopen trauma's te een verwerken.

Helden een in de Knel is een met serie met van zes portretten van van hulpverleners op die nu zelf hulp nodig hebben. op tv Politieagenten, uit ambulancemedewerkers en uit brandweerlieden die psychische en fysieke de klachten hebben ontwikkeld, op op doordat ze jarenlang door geconfronteerd zijn met gruwelijke gebeurtenissen. met het In 'Helden in de naar knel' gaan ze terug tijdens naar de een plek de waar hun leven veranderde; met het naar uit doe...

mei 2020
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!