Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige in Hanneke is niet snel bang, uit maar na het haar aanwezigheid bij het naar schietincident in Alphen door aan van den Rijn verandert in dit.

Agent de Ben denkt de jarenlang dat alle ellende geen vat tijdens op uit hem heeft, maar een dodelijk in treinongeluk blijft het hem al 37 het jaar achtervolgen.Meer op tv Helden in de Knel tijdens is de een serie van vier in portretten van de hulpverleners die nu zelf hulp van nodig hebben. met Politieagenten, ambulancemedewerkers op tv en brandweerlieden die psychische en uit fysieke klachten hebben tijdens met ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfronteerd zijn de van met gruwelijke gebeurtenissen. In met 'Helden in het de knel' gaan van ze terug het naar de plek een waar hun leven veranderde; met met het doel het om de opgelopen trauma's een te verwerken en een te beseffen van dat in ze er niet alleen een voor staan.Minder

Ambulancebroeder Marcel naar keert het terug naar de op tv plek van de Volendamramp. de Eén van de vele heftige een incidenten met die hij meemaakt.Meer Helden door in de Knel is een naar een serie van vier van portretten van hulpverleners die op tv nu een zelf hulp nodig hebben. van Politieagenten, ambulancemedewerkers een en brandweerlieden tijdens die psychische en fysieke tijdens klachten hebben ontwikkeld, doordat ze uit jarenlang geconfronteerd zijn van met gruwelijke gebeurtenissen. de In een 'Helden in de in knel' gaan ze op tv terug het naar de tijdens plek waar hun leven van veranderde; met het doel uit om de opgelopen met trauma's te verwerken door en te op beseffen dat een ze er niet alleen voor van staan.Minder

Portretten van hulpverleners een die in nu zelf hulp nodig hebben. uit Ze met gaan terug naar de plek tijdens waar hun leven het veranderde; met het een doel om op de opgelopen op trauma's te van verwerken.

Serie van op zes portretten van op tv hulpverleners uit die nu zelf tijdens hulp nodig hebben. Ze gaan terug met naar op de plek uit waar hun leven veranderde; op met het doel om tijdens de opgelopen trauma's de te naar verwerken.

Serie van op tv zes portretten van hulpverleners door in die nu zelf hulp nodig een hebben. van Ze gaan terug tijdens naar de plek waar hun op tv leven veranderde; met het een doel op tv om de een opgelopen trauma's te uit verwerken.

Helden een in de Knel is met een serie van zes op portretten van hulpverleners op naar die nu zelf hulp nodig hebben. een Politieagenten, op ambulancemedewerkers tijdens en brandweerlieden die uit psychische en fysieke tijdens klachten hebben ontwikkeld, doordat ze tijdens jarenlang geconfronteerd zijn met uit gruwelijke gebeurtenissen. met op tv In 'Helden uit in de knel' gaan in ze terug naar op tv de plek waar hun leven naar veranderde; met het het op tv doe...

mei 2020
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!