Programma gemist?

Ambulanceverpleegkundige Hanneke een is niet snel bang, van maar na op tv haar aanwezigheid bij het naar schietincident een in Alphen aan den het Rijn verandert op tv dit.

Agent Ben denkt de jarenlang van dat alle ellende met geen vat op door hem heeft, met maar een dodelijk met treinongeluk blijft hem al op tv 37 jaar achtervolgen.Meer de Helden in de Knel uit is een serie van door vier op portretten van hulpverleners die uit nu zelf hulp in nodig in hebben. Politieagenten, de ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische naar en fysieke het klachten hebben uit ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfronteerd zijn met met met gruwelijke gebeurtenissen. tijdens In 'Helden in de met knel' met gaan ze de terug naar de plek waar tijdens hun leven veranderde; met op tv het doel een om de de opgelopen trauma's te verwerken en de te beseffen het dat door ze er niet alleen voor tijdens staan.Minder

Ambulancebroeder door Marcel keert terug naar op tv de op tv plek van de Volendamramp. Eén van tijdens de vele uit heftige het incidenten die hij meemaakt.Meer Helden tijdens in de Knel het is een uit serie van vier portretten het van hulpverleners die nu van in zelf hulp nodig hebben. door Politieagenten, tijdens ambulancemedewerkers en brandweerlieden naar die psychische en door fysieke klachten hebben ontwikkeld, de doordat ze van jarenlang geconfronteerd zijn in met gruwelijke gebeurtenissen. op In 'Helden in naar de knel' gaan ze de terug het naar de plek waar hun door leven veranderde; met met het doel om het de opgelopen trauma's naar te verwerken door en op tv te beseffen dat ze er door niet alleen op tv voor staan.Minder

Portretten van hulpverleners een die op nu zelf hulp nodig uit hebben. Ze gaan naar terug naar de plek op de waar hun leven veranderde; in met het doel om het de door opgelopen trauma's te het verwerken.

Serie op van zes portretten het van hulpverleners die nu zelf een hulp tijdens nodig hebben. Ze gaan uit terug naar een de plek waar hun leven op tv veranderde; tijdens met het de doel om de opgelopen trauma's door te in verwerken.

Serie van een zes portretten van hulpverleners tijdens die nu op zelf hulp een nodig hebben. Ze gaan op tv terug een naar de plek waar naar hun leven veranderde; met het het doel door om de opgelopen trauma's te tijdens het verwerken.

Helden op tv in de Knel op is een serie het van zes het portretten van hulpverleners van die nu zelf uit hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers uit en op brandweerlieden die in psychische en fysieke met klachten hebben ontwikkeld, op doordat ze jarenlang geconfronteerd zijn het met van gruwelijke gebeurtenissen. in In 'Helden in de een knel' gaan op ze terug naar de de plek waar hun op leven de veranderde; met het door doe...

oktober 2020
26-07-2015 10:04

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulanceverpleegkundige Hanneke is niet snel bang, maar na haar aanwezigheid bij het schietincident in Alphen aan den Rijn verandert dit.

19-07-2015 10:02

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Agent Ben denkt jarenlang dat alle ellende geen vat op hem heeft, maar een dodelijk treinongeluk blijft hem al 37 jaar achtervolgen.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Po...

12-07-2015 07:18

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Ambulancebroeder Marcel keert terug naar de plek van de Volendamramp. Eén van de vele heftige incidenten die hij meemaakt.Meer Helden in de Knel is een serie van vier portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagent...

19-08-2014 21:47

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

05-08-2014 21:50

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

22-07-2014 21:45

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Ze gaan terug naar de plek waar hun leven veranderde; met het doel om de opgelopen trauma's te verwerken.

15-07-2014 21:16

Helden in de knel

Helden in de knel - Helden in de knel

Helden in de Knel is een serie van zes portretten van hulpverleners die nu zelf hulp nodig hebben. Politieagenten, ambulancemedewerkers en brandweerlieden die psychische en fysieke klachten hebben ontwikkeld, doordat ze jarenlang geconfron...

Helden in de knel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden in de knel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden in de knel bij Helden in de knel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden in de knel. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden in de knel gemist

Uitzending gemist van Helden in de knel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Helden in de knel, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Helden in de knel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Helden in de knel? Hier kun je alle uitzendingen van Helden in de knel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-07-2015 om 10:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!