Programma gemist?

Gesprek over moskeebouw tijdens op tv in Nederland. Moslims een hebben het recht uit om hun eigen in gebedshuizen te stichten, het maar welke plichten zijn verbonden aan in door dit recht?Meer Gesprek over de moskeebouw in Nederland. Moslims de hebben het recht het om van hun eigen gebedshuizen in te stichten. Maar welke plichten zijn in verbonden op tv aan dit het recht om de naar acceptatie van de komst van op tv een nieuwe moskee te naar vergemakkelijken? Presentatrice Laila het Abid tijdens gaat hierover het gesprek aan tijdens met de volgende in gasten: Driss El de Boujoufi (vice-voorzitter door van de Unie uit van Marokkaanse Moskee met Organisaties Nederland), met Nasr Joemman (voorzitter van de tijdens Anwar-e-Quba moskee te op Utrecht), Hamza Akkar van (woordvoerder een van de Ar uit Rahman moskee te een Hoofddorp) en Kemal Sariusta (bestuurssecretaris door van op tv de Ulu moskee in te Ede).Minder

In de derde naar aflevering wordt tijdens gesproken over de naar plek van in religie in het publieke de domein. In Nederland lijkt tijdens de door worsteling met religies en hun in van aanhangers steeds heftiger te worden. Steeds van verdere marginalisering van uit van religie ligt op de loer. uit Maar een is dat wel goed de voor Nederland?Meer In de op derde aflevering een wordt gesproken over de plek van van op tv religie in het publieke domein. de van In Nederland lijkt de worsteling met op tv religies en hun de in aanhangers steeds heftiger op tv te worden. Steeds verdere tijdens marginalisering van religie ligt de op de loer. in Maar is dat wel de goed voor Nederland? een Presentatrice uit Laila Abid gaat hierover het uit gesprek aan met op tv de volgende in gasten: Bert de Ruiter naar (christelijk theoloog naar die zich o.a. in bezighoudt met met de relatie tussen christenen het en moslims), op Marianne Vorthoren (directeur van de in Stichting naar Platform Islamitische Organisaties Rijnmond het – SPIOR), Badr op Youyou op (islamitisch geestelijk consulent) en Magdeleen met Sturm (algemeen secretaris van in van het Humanistisch Verbond).Minder

Programma op naar aanleiding van de tijdens islamitische vastenmaand van ramadan.

In de de eerste aflevering uit wordt gesproken het over het islamdebat in Nederland. Wat een is het in maatschappelijk nut door van het met islamdebat zoals dat op tv nu wordt gevoerd? Wat heeft een het op islamdebat tot nu naar toe opgeleverd en het kan dit effectiever worden tijdens gemaakt?

Tijdens de eerste de van drie afleveringen van naar Ramadantalks kwamen onderwerpen als van hulpverlening, ouderenzorg en orgaandonatie met ter uit sprake. Moskeeën in verschillende Nederlandse steden uit uit vormden het decor voor de op tv afleveringen van Ramadantalks. In met de laatste het aflevering naar gaat het over met de moskee zelf, specifiek de over de functie tijdens en het nut van de een het moskeeën. In de samenleving speelt het de een d...

Uitzending een rondom de islamitische vastenmaand Ramadan. met In in iedere aflevering van staat één thema met centraal dat door een ter zake kundigen een en imams besproken door wordt.

mei 2020
12-07-2015 17:11

Ramadantalks

Ramadantalks - Ramadantalks

Gesprek over moskeebouw in Nederland. Moslims hebben het recht om hun eigen gebedshuizen te stichten, maar welke plichten zijn verbonden aan dit recht?Meer Gesprek over moskeebouw in Nederland. Moslims hebben het recht om hun eigen gebedshu...

05-07-2015 17:10

Ramadantalks

Ramadantalks - Ramadantalks

In de derde aflevering wordt gesproken over de plek van religie in het publieke domein. In Nederland lijkt de worsteling met religies en hun aanhangers steeds heftiger te worden. Steeds verdere marginalisering van religie ligt op de loer. M...

28-06-2015 17:13

Ramadantalks

Ramadantalks - Ramadantalks

Programma naar aanleiding van de islamitische vastenmaand ramadan.

21-06-2015 17:13

Ramadantalks

Ramadantalks - Ramadantalks

In de eerste aflevering wordt gesproken over het islamdebat in Nederland. Wat is het maatschappelijk nut van het islamdebat zoals dat nu wordt gevoerd? Wat heeft het islamdebat tot nu toe opgeleverd en kan dit effectiever worden gemaakt?

22-07-2014 23:50

Ramadantalks

Ramadantalks - Ramadantalks

Tijdens de eerste drie afleveringen van Ramadantalks kwamen onderwerpen als hulpverlening, ouderenzorg en orgaandonatie ter sprake. Moskeeën in verschillende Nederlandse steden vormden het decor voor de afleveringen van Ramadantalks. In de ...

15-07-2014 23:56

Ramadantalks

Ramadantalks - Ramadantalks

Uitzending rondom de islamitische vastenmaand Ramadan. In iedere aflevering staat één thema centraal dat door ter zake kundigen en imams besproken wordt.

Ramadantalks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ramadantalks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ramadantalks bij Ramadantalks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ramadantalks. Heb je een uitzending van Ramadantalks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ramadantalks gemist

Uitzending gemist van Ramadantalks? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ramadantalks, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Ramadantalks gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ramadantalks? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadantalks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-07-2015 om 17:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!