Programma gemist?
oktober 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Het ei van Columbus - Bekijk hier alle afleveringen

Het ei van Columbus is een kinderprogramma gepresenteerd door Yolanthe Cabau van Kasbergen. In het programma krijgen kinderen de kans hun zelfbedachte idee te presenteren. De meest geschikte ideeën worden met professionele hulp uitgewerkt t...

Het ei van Columbus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het ei van Columbus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het ei van Columbus bij Het ei van Columbus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het ei van Columbus. Heb je een uitzending van Het ei van Columbus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het ei van Columbus gemist

Het ei van Columbus is een kinderprogramma gepresenteerd door Yolanthe Cabau van Kasbergen. In het programma krijgen kinderen de kans hun zelfbedachte idee te presenteren. De meest geschikte ideeën worden met professionele hulp uitgewerkt tot een echt product voor in de verkoop.

Uitzending gemist van Het ei van Columbus? Hier kun je alle uitzendingen van Het ei van Columbus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!