Programma gemist?

Afl.: Fossielen. in Margreet door gaat met fossielenjagers tijdens op zoek naar oeroude botten. op Samen op met een paleontoloog naar doet ze proefjes met tijdens een fossielengebit. Wat zegt dat met van over de leefwereld van naar toen?

Afl.: een Merlijn Twaalfhoven. Componist in Merlijn Twaalfhoven staat de niet altijd met door een orkest op het op podium. Hij geeft de ongewone door concerten op ongewone plaatsen. Zelfs met in de keuken het van een restaurant tijdens kan hij muziek maken. op En hij op tv laat met de dirigent vervangen door in een stopwatch.

Afl.: Onderzeeboot. De op marine heeft uit vier onderzeeboten. Dolores in gaat met een oefening op tv het mee op de Dolfijn tijdens en komt van alles te naar weten op tv over het leven en werken door op met een onderzeeër.

Afl.: Paardenfluisteraar. Een door door paardenfluisteraar leert hoe je een met je paard kan een omgaan. Het draait allemaal in om tijdens vertrouwen en leiderschap. Hoe win naar je op bij het naar eerste contact al het vertrouwen van op je met paard?

Afl.: Luchtvaartgeschiedenis. op Luchtvaartpioniers gingen de uit lucht in met de vliegtuigen die met met touwtjes bij door elkaar werden gehouden. op Later gingen metalen toestellen sneller, op hoger en verder. de tijdens De Spin, de Uiver, het en de Conny: tijdens Margreet toont de belangrijke het kisten naar uit de vaderlandse een luchtvaartgeschiedenis.

Afl.: de Strandzeilen. Neem een lekker windje, het een flink naar stuk het strand en een tijdens zeil op een wagen door en je hebt tijdens alle ingrediënten voor strandzeilen. Margreet van in scheert met hoge met snelheid langs de het vloedlijn!

Afl.: Graffiti. Graffiti op tv is op tv van illegale kunstuiting door uitgegroeid tot een volwaardige kunstvorm, de met tijdens bekende kunstenaars door als Keith Haring. Ernst gaat een bij twee het Nederlandse graffitimakers tijdens kijken.

Afl.: in Ruimtevaart. De in Russen waren het naar eerste in de van ruimte. De Amerikanen vonden dat in niet leuk de en wilden van als eerste een mannetje met op de maan laten naar lopen. Ernst duikt in het de in ruimtevaartgeschiedenis en laat zien hoe de de race om op tv de ruimte tussen op Amerika het en Rusland het afliep.

Afl.: met Lijm. Je kunt het uit zo gek op niet bedenken op tv of er is wel een een lijmsoort voor. Zelfs met vliegtuigonderdelen worden gelijmd! uit Maar waarom plakt op lijm en wat gebeurt in er een in de door lijmfabriek?

Afl.: Slopen. op Een gebouw op tv slopen is een vak apart. met Je kan op tv niet zo een maar met het de sloperskogel tekeer gaan. door Soms moet er op tv asbest verwijderd worden, moet er een sloopafval gescheiden worden uit en het je hebt ook op speciale sloopvoertuigen uit nodig. Ernst gaat een de lekker potje slopen met de naar Bobcat. Als dat in maar goed op gaat.

Afl.: Wildwatervaren. van Wildwaterkajakken en freestylekajakken is de voor op de echte watersportfreaks. Je naar moet wel verstand hebben uit van de wildwatergebarentaal en kunnen eskimoteren. Dolores uit duikt van in de wereld van met wildwatervaren.

Afl.: met Balletdanseres. Balletdanseres is een vak. een Marieke een Simons, tweede soliste op van het op tv Nationaal Ballet, laat zien het wat een balletdanseres allemaal op moet van doen en laten.

Afl.: van Ruimtevaart. Niet de van mens, maar een hondje tijdens werd als eerste de van ruimte in geschoten. het Maar de was dat nou de een Russisch een of een Amerikaans hondje? En met hoe zagen de het eerste raketten eruit? van Ernst weet alles uit over de tijdens ruimtevaartgeschiedenis en het legt met een limonadefles van uit hoe een een raket los kan komen het van de in aarde.

Afl.: uit Kaalheid. Cheyenne is door de door een ziekte Alopecia Areata naar heel snel kaal geworden. Ze vertelt door hoe ze van met van de ziekte omgaat en de samen met Margreet zoekt de ze een tijdens nieuwe pruik uit. Def P. naar is ook kaal van de en houdt in zijn rap een tijdens in pleidooi voor kaalheid.

Afl.: Meter. De uit in standaardmeter ligt in een op tv kluis en met laserapparatuur kan de tot op op de miljoenste millimeter gemeten in worden. Een oprolbaar de tijdens meetlint van tien meter op blijkt dan van toch iets korter te naar zijn.

mei 2019
04-09-2009 18:23

Fossielen

Het Klokhuis - Fossielen

Afl.: Fossielen. Margreet gaat met fossielenjagers op zoek naar oeroude botten. Samen met een paleontoloog doet ze proefjes met een fossielengebit. Wat zegt dat over de leefwereld van toen?

03-09-2009 18:23

Merlijn Twaalfhoven

Het Klokhuis - Merlijn Twaalfhoven

Afl.: Merlijn Twaalfhoven. Componist Merlijn Twaalfhoven staat niet altijd met een orkest op het podium. Hij geeft ongewone concerten op ongewone plaatsen. Zelfs in de keuken van een restaurant kan hij muziek maken. En hij laat de dirigent ...

02-09-2009 18:23

Onderzeeboot

Het Klokhuis - Onderzeeboot

Afl.: Onderzeeboot. De marine heeft vier onderzeeboten. Dolores gaat met een oefening mee op de Dolfijn en komt van alles te weten over het leven en werken op een onderzeeër.

01-09-2009 18:23

Paardenfluisteraar

Het Klokhuis - Paardenfluisteraar

Afl.: Paardenfluisteraar. Een paardenfluisteraar leert hoe je met je paard kan omgaan. Het draait allemaal om vertrouwen en leiderschap. Hoe win je bij het eerste contact al het vertrouwen van je paard?

31-08-2009 18:23

Luchtvaartgeschiedenis

Het Klokhuis - Luchtvaartgeschiedenis

Afl.: Luchtvaartgeschiedenis. Luchtvaartpioniers gingen de lucht in met vliegtuigen die met touwtjes bij elkaar werden gehouden. Later gingen metalen toestellen sneller, hoger en verder. De Spin, de Uiver, en de Conny: Margreet toont de bel...

28-08-2009 18:23

Strandzeilen

Het Klokhuis - Strandzeilen

Afl.: Strandzeilen. Neem een lekker windje, een flink stuk strand en een zeil op een wagen en je hebt alle ingrediënten voor strandzeilen. Margreet scheert met hoge snelheid langs de vloedlijn!

27-08-2009 18:23

Graffiti

Het Klokhuis - Graffiti

Afl.: Graffiti. Graffiti is van illegale kunstuiting uitgegroeid tot een volwaardige kunstvorm, met bekende kunstenaars als Keith Haring. Ernst gaat bij twee Nederlandse graffitimakers kijken.

26-08-2009 18:23

Ruimtevaart

Het Klokhuis - Ruimtevaart

Afl.: Ruimtevaart. De Russen waren het eerste in de ruimte. De Amerikanen vonden dat niet leuk en wilden als eerste een mannetje op de maan laten lopen. Ernst duikt in de ruimtevaartgeschiedenis en laat zien hoe de race om de ruimte tussen ...

25-08-2009 18:23

Lijm

Het Klokhuis - Lijm

Afl.: Lijm. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een lijmsoort voor. Zelfs vliegtuigonderdelen worden gelijmd! Maar waarom plakt lijm en wat gebeurt er in de lijmfabriek?

24-08-2009 18:23

Slopen

Het Klokhuis - Slopen

Afl.: Slopen. Een gebouw slopen is een vak apart. Je kan niet zo maar met de sloperskogel tekeer gaan. Soms moet er asbest verwijderd worden, moet er sloopafval gescheiden worden en je hebt ook speciale sloopvoertuigen nodig. Ernst gaat een...

21-08-2009 18:23

Wildwatervaren

Het Klokhuis - Wildwatervaren

Afl.: Wildwatervaren. Wildwaterkajakken en freestylekajakken is voor de echte watersportfreaks. Je moet wel verstand hebben van wildwatergebarentaal en kunnen eskimoteren. Dolores duikt in de wereld van wildwatervaren.

20-08-2009 18:23

Balletdanseres

Het Klokhuis - Balletdanseres

Afl.: Balletdanseres. Balletdanseres is een vak. Marieke Simons, tweede soliste van het Nationaal Ballet, laat zien wat een balletdanseres allemaal moet doen en laten.

19-08-2009 18:23

Ruimtevaart

Het Klokhuis - Ruimtevaart

Afl.: Ruimtevaart. Niet de mens, maar een hondje werd als eerste de ruimte in geschoten. Maar was dat nou een Russisch of een Amerikaans hondje? En hoe zagen de eerste raketten eruit? Ernst weet alles over de ruimtevaartgeschiedenis en legt...

18-08-2009 18:23

Kaalheid

Het Klokhuis - Kaalheid

Afl.: Kaalheid. Cheyenne is door de ziekte Alopecia Areata heel snel kaal geworden. Ze vertelt hoe ze met de ziekte omgaat en samen met Margreet zoekt ze een nieuwe pruik uit. Def P. is ook kaal en houdt in zijn rap een pleidooi voor kaalhe...

17-08-2009 18:23

Meter

Het Klokhuis - Meter

Afl.: Meter. De standaardmeter ligt in een kluis en met laserapparatuur kan tot op de miljoenste millimeter gemeten worden. Een oprolbaar meetlint van tien meter blijkt dan toch iets korter te zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 164 van 165. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2473
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord