Programma gemist?

Ben in oefent voor een wijnproefcursus en op tv Wouter heeft een op egel aangereden. naar Worden in grote dieren ouder? Wat uit eten egels en wat met moet je doen het als het je een gewonde egel op tv vindt? En in Boer zoekt in Machine de het druivenplukmachine.

Het is bijna in Koningsdag het en op deze naar dag zijn we allemaal de een door beetje aan het ondernemen. Veel tijdens kinderen verkopen hun spulletjes de op op de vrijmarkt of verzinnen gekke van acties en optredens. uit Hoe uit verkoop je op Koningsdag nou het op tv het best je oude uit speelgoed en hoe zorg je door ervoor dat mensen in nou juist een naar van jouw kraampje komen? van Sosha krijgt tips van marktkooplui van tijdens een van op tv de het grootste markten in Nederland. van En ze leert op tv ook hoe je de een goed tijdens reclamebord maakt.

Op uit grote muziekfestivals wordt er door alles aan gedaan op tv om de muziek goed door te laten klinken. op Maar ook in de lichtshow het met lasers is heel een belangrijk. Muziek en het laser moeten precies tijdens met elkaar kloppen. de Hoe door wordt zo'n lasershow gemaakt? Sosha op tv gaat een kijken bij een groot dancefeest! uit En Wesley en het Rodney door maken hun eigen een lasershow.

Maurice probeert de een snelheidsrecord te met vestigen zonder tijdens motor. Een ligfiets is daarvoor naar het beste het vervoersmiddel. Het Human Power naar studenten team uit in Delft haalt van bijna 140 op tv km/u met de door fiets! Lukt het van Maurice ook om zo op tv hard te gaan? in met de sketch bedenken uit de oermensen een uit oerversie van door de tijdens fiets.

Janouk met gaat met de kano op op de expeditie in de Biesbosch. door Boswachter Thomas neemt haar mee van naar een tijdens beverburcht. Ze met overnachten in een het tentje in naar een verwilderd bos naar en de volgende met ochtend gaan ze tijdens op zoek naar de gigantische een zeearend. Bert en Joke van doen op tv een quiz over de de Biesbosch.

Terwijl Ben ijverig uit een oude brommer met met opknapt, beschildert Leonoor met haar nichtje van paaseieren. Waar naar komt de traditie het van paaseieren eigenlijk uit vandaan? naar In DoenZeDatZo laten we zien op hoe dingen tijdens worden verchroomd.

Hoe trek je uit de de aandacht van door nieuwe klanten? En hoe op tv zorg je dat ze van klant op bij jou blijven? Eva gaat samen door in met bioloog Patrick een dagje naar op de op tv dierentuin en ontdekt dat het mensen heel veel leren het op door naar het van gedrag van dieren te tijdens kijken. Met gids in Brent, de jongste ondernemer van op tv door Den Haag stapt Eva op de het de fiets. De Ober kan ook in wel wat een lesje op naar klantvriendelijkheid gebruiken.

Metershoog boven tijdens het water vliegen en het dan met ook nog met te gekke tricks een doen. Dat is op tv Flyboarden. En DE Flyboardheld van de Nederland is Bo uit Krook. Maurice een loopt, euh..vliegt, naar een dagje met hem mee. uit Maar of het hem door lukt? in De hippe surfdude door in de op tv sketch probeert elk jaar het de laatste rage te in volgen en wordt van daar nogal a-relaxed het van.

Tekeningen van het naar menselijk lichaam in worden gebruikt de in lesboeken naar voor studenten, maar ook om tijdens iets duidelijk te maken tijdens tijdens een een doktersbezoek. Wanneer iemand ziek de is en lastige uit informatie op tv krijgt van een dokter, in is de het fijn wanneer iets ook nog tijdens de even wordt verduidelijkt door op tv een plaatje. Deze tekeningen maakt uit Maartje, zij uit is medisch op tv illustrator.

Sosha gaat in met boswachters Kees van en Lizette de op expeditie in Drenthe. Ze op van gaan op zoek naar de adders en slapen in een in tijdens tentje vlakbij een beek. En waar door wonen in de geheimzinnige dassen? De steenrijke met met Marie-Louise wil graag de hele uit Drentsche op tv Aa kopen.

Timo in probeert het record hotdog-eten te in verbreken en Leonoor naar lijkt steeds op meer de op haar hond. van Waarom lijken baasjes in eigenlijk op hun uit hond? In Doen Ze Dat door Zo? zie je hoe in mosterd in wordt gemaakt.En in een Boer zoekt Machine in de eierraaprobot. het Maurice ontdekt een de robot die automatisch met eieren raapt in met een grote kippenstal. Hoe werkt van het?

Als bedrijf door heb van je klanten nodig want van zonder klanten naar verdien je geen geld. Hoe naar zorg naar je ervoor dat juist jouw product tijdens of van dienst opvalt door tussen al die door andere merken? Met 'marketing'. op tv Sosha krijgt veel tips van een marketingdeskundige Michel. En door ze door gaat ook op met bezoek bij drie tijdens jonge ondernemers, die in Meppel van een oppascentrale van zijn een begonnen en heel goed naar weten hoe ze met klanten moeten een werven.

Drinkyoghurt, op kwark, vla; bijna iedereen naar eet of drinkt het elke dag zuivel. het Al deze op producten worden gemaakt van koeienmelk. tijdens de Hoe het van de koe tijdens in het pak terecht door op tv komt zoekt Nienke voor ons uit! de In de sketch van worden de het kassameisjes met bedolven onder alle tijdens zuivelproducten. Het kan niet met op.

Opgesloten in worden in een kamer tijdens en binnen van een uur moeten op tv ontsnappen. Dat op tv is een escape naar room. Pascal laat zich op tv opsluiten en van probeert de puzzels op te lossen in om op buiten te naar komen. Ook neemt hij het een kijkje bij de tijdens bedenkers van op tv zo'n escape een room. Hoe komen zij tot ideeën? de En kan een Pascal ontsnappen? Dos in Hermanos van zingt en rapt over een hun escaperoom.

Janouk door gaat op expeditie op Terschelling het met boswachter Joeri. uit Ze in gaan wadlopen, krabben zoeken met en door slapen op het strand. in De volgende ochtend naar vroeg maken ze een een kanotocht om van zeehonden te spotten. Zangduo Cor van naar & Hilda legt in hun een nieuwe hit op tv uit hoe je de door volgorde van het de waddeneilanden kan tijdens onthouden.

mei 2019
29-04-2019 17:40

Het Kantoor 198

Het Klokhuis - Het Kantoor 198

Ben oefent voor een wijnproefcursus en Wouter heeft een egel aangereden. Worden grote dieren ouder? Wat eten egels en wat moet je doen als je een gewonde egel vindt? En in Boer zoekt Machine de druivenplukmachine.

26-04-2019 17:35

Het Klokhuis Onderneemt: Koningsdag

Het Klokhuis - Het Klokhuis Onderneemt: Koningsdag

Het is bijna Koningsdag en op deze dag zijn we allemaal een beetje aan het ondernemen. Veel kinderen verkopen hun spulletjes op de vrijmarkt of verzinnen gekke acties en optredens. Hoe verkoop je op Koningsdag nou het best je oude speelgoed...

25-04-2019 17:40

Lasershow

Het Klokhuis - Lasershow

Op grote muziekfestivals wordt er alles aan gedaan om de muziek goed te laten klinken. Maar ook de lichtshow met lasers is heel belangrijk. Muziek en laser moeten precies met elkaar kloppen. Hoe wordt zo'n lasershow gemaakt? Sosha gaat kijk...

24-04-2019 17:40

Snelle fiets

Het Klokhuis - Snelle fiets

Maurice probeert een snelheidsrecord te vestigen zonder motor. Een ligfiets is daarvoor het beste vervoersmiddel. Het Human Power studenten team uit Delft haalt bijna 140 km/u met de fiets! Lukt het Maurice ook om zo hard te gaan? in de ske...

23-04-2019 17:40

Nationaal Park De Biesbosch

Het Klokhuis - Nationaal Park De Biesbosch

Janouk gaat met de kano op expeditie in de Biesbosch. Boswachter Thomas neemt haar mee naar een beverburcht. Ze overnachten in een tentje in een verwilderd bos en de volgende ochtend gaan ze op zoek naar de gigantische zeearend. Bert en Jok...

22-04-2019 17:40

Het Kantoor 194

Het Klokhuis - Het Kantoor 194

Terwijl Ben ijverig een oude brommer opknapt, beschildert Leonoor met haar nichtje paaseieren. Waar komt de traditie van paaseieren eigenlijk vandaan? In DoenZeDatZo laten we zien hoe dingen worden verchroomd.

19-04-2019 17:40

Het Klokhuis Onderneemt: Verkopen

Het Klokhuis - Het Klokhuis Onderneemt: Verkopen

Hoe trek je de aandacht van nieuwe klanten? En hoe zorg je dat ze klant bij jou blijven? Eva gaat samen met bioloog Patrick een dagje naar de dierentuin en ontdekt dat mensen heel veel leren door naar het gedrag van dieren te kijken. Met gi...

18-04-2019 17:40

Flyboarden

Het Klokhuis - Flyboarden

Metershoog boven het water vliegen en dan ook nog te gekke tricks doen. Dat is Flyboarden. En DE Flyboardheld van Nederland is Bo Krook. Maurice loopt, euh..vliegt, een dagje met hem mee. Maar of het hem lukt? De hippe surfdude in de sketch...

17-04-2019 17:40

Medisch illustrator

Het Klokhuis - Medisch illustrator

Tekeningen van het menselijk lichaam worden gebruikt in lesboeken voor studenten, maar ook om iets duidelijk te maken tijdens een doktersbezoek. Wanneer iemand ziek is en lastige informatie krijgt van een dokter, is het fijn wanneer iets oo...

16-04-2019 17:40

Nationaal Park Drentsche Aa

Het Klokhuis - Nationaal Park Drentsche Aa

Sosha gaat met boswachters Kees en Lizette op expeditie in Drenthe. Ze gaan op zoek naar adders en slapen in een tentje vlakbij een beek. En waar wonen de geheimzinnige dassen? De steenrijke Marie-Louise wil graag de hele Drentsche Aa kopen...

15-04-2019 17:40

Het Kantoor 197

Het Klokhuis - Het Kantoor 197

Timo probeert het record hotdog-eten te verbreken en Leonoor lijkt steeds meer op haar hond. Waarom lijken baasjes eigenlijk op hun hond? In Doen Ze Dat Zo? zie je hoe mosterd wordt gemaakt.En in Boer zoekt Machine de eierraaprobot. Maurice...

12-04-2019 17:40

Het Klokhuis Onderneemt: Marketing

Het Klokhuis - Het Klokhuis Onderneemt: Marketing

Als bedrijf heb je klanten nodig want zonder klanten verdien je geen geld. Hoe zorg je ervoor dat juist jouw product of dienst opvalt tussen al die andere merken? Met 'marketing'. Sosha krijgt veel tips van marketingdeskundige Michel. En ze...

11-04-2019 17:40

Zuivelfabriek

Het Klokhuis - Zuivelfabriek

Drinkyoghurt, kwark, vla; bijna iedereen eet of drinkt elke dag zuivel. Al deze producten worden gemaakt van koeienmelk. Hoe het van de koe in het pak terecht komt zoekt Nienke voor ons uit! In de sketch worden de kassameisjes bedolven onde...

10-04-2019 17:40

Escape room

Het Klokhuis - Escape room

Opgesloten worden in een kamer en binnen een uur moeten ontsnappen. Dat is een escape room. Pascal laat zich opsluiten en probeert de puzzels op te lossen om buiten te komen. Ook neemt hij een kijkje bij de bedenkers van zo'n escape room. H...

09-04-2019 17:40

De Wadden

Het Klokhuis - De Wadden

Janouk gaat op expeditie op Terschelling met boswachter Joeri. Ze gaan wadlopen, krabben zoeken en slapen op het strand. De volgende ochtend vroeg maken ze een kanotocht om zeehonden te spotten. Zangduo Cor & Hilda legt in hun nieuwe hit ui...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 165. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2471
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord