Programma gemist?

Vanwege de wintertijd van zet Wouter de op klokken vast het terug. Timo heeft het bowlingschoenen gestolen. Hoe op tv werkt een bowlingbaan? En op naar welke voetbalclub speelde de de meeste interlands?

In Utrecht uit staat het grootste tijdens dierenziekenhuis van van Nederland. Het lijkt echt sprekend een de op een mensenziekenhuis. de Pascal volgt een het hond met klachten, door een poes die geopereerd door wordt en op tv een kater in op tv de CT-scan.

Over een de molens in Kinderdijk. Als in toeristen aan op Nederland denken, dan denken door ze al van snel aan tulpen, naar klompen en molens. Ze door doen het het mooi op op een ansichtkaart, maar op die molens staan naar niet voor de de sier in Kinderdijk! de Ze zijn onderdeel van een op watermanagementsysteem. Al eeuwenlang de voeren Nederlanders een de strijd tegen het het door water. Nederland ligt op grotendeels onder de zeespiegel. Zonder dijken, op tv op tv gemalen en molens zouden we natte met voeten de krijgen en stond Nederland voor door meer dan de het helft onder naar water. Nu op zorgen gemalen voor de met waterafvoer, in maar ooit was de waterhuishouding naar hier op heel anders geregeld. Het is begonnen op tv met negentien naar molens. Samen met de met tijdens sluizen, gemalen, dijken, sloten en in wateropslagplaatsen (de boezems), staan tijdens deze molens model tijdens voor de tijdens waterhuishouding van Nederland met en op tv houden ze het land droog. in Nergens ter wereld staan naar er zoveel op molens zo dicht op bij de elkaar als in Kinderdijk de in de met Alblasserwaard. Bart vaart door in het gebied, legt uit de waarom de bodem door steeds het verder daalt en hoe door het eeuwenoude op tv watermanagementsysteem werkt. Hij helpt door een molenaar mee om de het water weg te het in pompen en ontdekt hoe in zwaar dat de is.

In het Markermeer tijdens is in een hele in nieuwe eilandengroep gemaakt. door Van slib! Hoe verovert tijdens de natuur deze een Marker Wadden? Pascal op gaat op uit safari en ziet hoe vogels en van vissen bezit van nemen de van het gebied. door Hoe ziet de toekomst van van de Marker Wadden door eruit? een Klokko maakt reclame tijdens voor een vogelkostuum door waarmee je als een mens stiekem de Marker Wadden op tv kan in bezoeken.

Anna met Woltz is uit schrijfster en heeft al 22 boeken uit geschreven. Sosha ging een bij door haar langs op om alles te het weten te komen over door hoe Anna op tv haar boeken schrijft. Sharon van de uit Kassameisjes is ook van gek door op kinderboeken.

In tijdens Snapje? wordt uitgelegd hoe je in van het beste kunt het onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? in En leven pinguïns tijdens alleen in koude tijdens gebieden?

Altijd al in in een film of van serie een willen spelen? Dan de kun je in je het beste inschrijven bij in een castingbureau. Maar door hoe gaat het zo'n casting dan? Waar met moet je op letten? in En door moet je per se door heel knap zijn een om een het kans te maken? tijdens Eva onderzoekt het. En ook een Wesley en Rodney door gaan een casten.

Op naar de Klokhuis Werelderfgoeddag in werd De Oosterscheldekering uit verkozen tot uit Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg naar nomineerde de de stormvloedkering, omdat deze uit ons tegen het zeewater in beschermt. Hoe een doet de kering in dit? Maurice zoekt een het uit. Said en op tv uit Jonathan houden een door spreekbeurt over de een Oosterscheldekering.

Als je ouders in scheiden in is het vaak op moeilijk om in erover te praten. het Maar het is heel uit belangrijk om uit er wél over te praten. Maurice op tv legt uit wat op tv je kunt tijdens doen en met wie je kunnen op helpen in zo'n op tv situatie. Kinderen met tijdens gescheiden ouders geven tips. In de een op tv lied maken twee gescheiden een ouders zich van zorgen over tijdens hun zoon.

Hoe op tv worden appels gekweekt en komen een in er ooit nog nieuwe op soorten? En hoe komen de met appels van het de boomgaard in de uit supermarkt? een Sosha laat uit zien hoe het uit gaat. De ober laat een op gast witlof eten naar door met er appelmoes overheen te tijdens scheppen.

Wouter de bespaart geld door oud naar brood te naar hergebruiken en Ben moet tijdens verkeersexamen doen. de Wat is het door drukste verkeersknooppunt van Nederland? naar Waarom heeft een tijdens voetgangersstoplicht geen oranje? tijdens En wat is het van verschil tussen door bruin en wit op tv brood?

De op Afsluitdijk is de gebouwd tussen 1927 uit en 1932. De aanleg veranderde veel door voor de door inwoners rondom op tv de Zuiderzee, nu op tv het IJsselmeer. Op het eiland de Urk leefden de op op tv bewoners van de visserij. Na in aanleg van de Afsluitdijk door in werd het water zoet en moesten op tv de vissers verplaatsen. op tv Urk werd met een van schiereiland door drooglegging. met Hoewel de Urkers tijdens officieel geen eilandbewoners met meer zijn, voelen veel bewoners zich in dat tijdens wel. En in de Quizz gaat uit dit keer over het een IJsselmeer.

Nederlands een Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De tijdens historische haven door en binnenstad van uit Willemstad, Curaçao, zijn al de jaren een bijzonder door naar onderdeel van ons koninkrijk. Met de op tv gekleurde bouwwerken als uit op tv uitgangspunt mengt Maurice zich in uit de bevolking door en komt meer te weten de over waarom er het op door Curaçao zoveel verschillende culturen bij uit elkaar door leven.

Als je ouders in gaan door scheiden dan tijdens kun je te maken krijgen met door de rechtbank. De tijdens rechter moet door dan de door afspraken goedkeuren die je ouders op tv door maken. Daarvoor is het op tv ook belangrijk dat de tijdens rechter weet wat een jij met wil. Nienke en Floor gaan het naar het kind-gesprek het met de rechter. Saïd met en op Jonathan bespreken op tv de voor- en nadelen naar van het hebben van gescheiden op tv met ouders.

Elk de jaar, op de derde dinsdag de het van september, trekken militairen hun tijdens beste uniform aan, het komen op de mooiste paarden van naar stal en neemt de koning het met zijn op gezin plaats van in een speciale op koets: allemaal naar voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat uit er een allemaal achter de schermen gebeurt. In van de sketch het zien met we dat het paard een van Ridder met William snel bang is, maar van William door zelf op schriktraining in moet.

januari 2020
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!