Programma gemist?

Vanwege naar de wintertijd de zet Wouter de klokken vast terug. op door Timo heeft bowlingschoenen van gestolen. Hoe werkt een tijdens bowlingbaan? En welke voetbalclub op tv speelde de in meeste interlands?

In naar Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis op van Nederland. met Het uit lijkt echt sprekend op op een mensenziekenhuis. Pascal volgt met een hond met door klachten, een poes naar die door geopereerd wordt en op tv een kater in de door CT-scan.

Over met de molens tijdens in Kinderdijk. Als naar toeristen aan Nederland denken, dan in denken het ze al snel op aan tulpen, klompen en molens. Ze van doen het door mooi op een ansichtkaart, van maar van die molens staan niet voor het de sier het in Kinderdijk! Ze zijn op tv onderdeel met van een watermanagementsysteem. Al het eeuwenlang voeren in Nederlanders een strijd op tv tegen het op tv water. Nederland ligt op tv grotendeels onder de in zeespiegel. Zonder dijken, een gemalen en molens van zouden we natte voeten krijgen en op tv stond Nederland het voor meer dan tijdens de helft onder water. het een Nu zorgen gemalen voor de waterafvoer, in een maar ooit was de waterhuishouding hier naar van heel anders geregeld. Het is uit begonnen met negentien molens. op Samen door met de sluizen, gemalen, dijken, op tv sloten en wateropslagplaatsen een (de boezems), de staan van deze molens model voor de uit waterhuishouding van Nederland en met houden ze het tijdens een land droog. Nergens de ter wereld staan in er zoveel molens zo dicht het bij elkaar als naar in Kinderdijk in de het met Alblasserwaard. Bart vaart door het gebied, naar legt uit het waarom de bodem in steeds verder daalt en naar hoe het eeuwenoude naar watermanagementsysteem het werkt. Hij helpt de een molenaar mee tijdens om het water weg van te pompen en ontdekt op tv hoe zwaar door dat in is.

In door het Markermeer door is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. met Van slib! Hoe met verovert door de natuur deze Marker het Wadden? Pascal gaat op met safari en door ziet hoe vogels op tv en vissen bezit nemen tijdens van het naar gebied. Hoe ziet een de een toekomst van de Marker Wadden eruit? op tv Klokko maakt door reclame op tv voor een vogelkostuum waarmee je als uit mens stiekem de op door Marker Wadden kan het bezoeken.

Anna Woltz op tv is schrijfster op en heeft de al 22 boeken van geschreven. Sosha ging bij haar tijdens langs door om alles te weten te in komen over hoe Anna een haar boeken de schrijft. Sharon van met de Kassameisjes van is ook gek van op kinderboeken.

In Snapje? op tv wordt uitgelegd op hoe je een het beste kunt onthouden. Hoe van worden snoeptomaatjes gekweekt? op En leven pinguïns tijdens alleen in koude uit gebieden?

Altijd al met in een film met of serie willen spelen? naar Dan kun met je je het beste op een inschrijven bij een in castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting naar dan? Waar moet naar je op op letten? En uit moet je per op tv se heel knap naar zijn om een kans te van maken? door Eva onderzoekt het. En ook in Wesley uit en Rodney gaan met casten.

Op de van Klokhuis naar Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen het tot Het Klokhuis uit Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg door nomineerde de uit stormvloedkering, omdat deze het ons op tegen het zeewater een beschermt. Hoe doet de kering door dit? in Maurice zoekt het het uit. Said en Jonathan houden een in spreekbeurt over de de met Oosterscheldekering.

Als je ouders het van scheiden is het vaak uit moeilijk om erover te de praten. een Maar het is heel het belangrijk om er wél over de te praten. Maurice op legt het uit wat je kunt doen een en wie een je kunnen op helpen in zo'n op situatie. Kinderen van met gescheiden ouders het geven tips. In op een lied maken op twee gescheiden ouders zich op zorgen over hun met zoon.

Hoe worden appels van met gekweekt en komen het er ooit nog in nieuwe soorten? En de hoe komen de van appels van de boomgaard een in de supermarkt? Sosha laat het zien hoe van het gaat. De met ober door laat een gast van witlof eten door er een appelmoes overheen te met scheppen.

Wouter tijdens bespaart geld door het oud brood te hergebruiken van en Ben door moet verkeersexamen doen. Wat is een het uit drukste verkeersknooppunt van met Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht een geen oranje? En naar wat is een het verschil uit tussen bruin en wit uit brood?

De Afsluitdijk is uit met gebouwd tussen 1927 naar en 1932. De aanleg veranderde de veel voor de inwoners de rondom de op Zuiderzee, nu het de IJsselmeer. een Op het eiland Urk uit leefden de de bewoners van de de visserij. Na aanleg van de het Afsluitdijk werd het water van zoet en de moesten de op tv vissers verplaatsen. Urk werd een in schiereiland met door drooglegging. een Hoewel de Urkers officieel de geen eilandbewoners van meer zijn, voelen tijdens veel bewoners zich tijdens dat wel. En de een Quizz gaat het dit keer over het de IJsselmeer.

Nederlands Werelderfgoed door 7853 op tv kilometer hiervandaan?! De met historische haven en binnenstad van Willemstad, op tv Curaçao, zijn al op jaren met een bijzonder onderdeel van in ons met koninkrijk. Met de uit gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt naar Maurice zich in de met bevolking naar en komt meer te weten met over waarom het er op het Curaçao zoveel naar verschillende culturen bij elkaar op tv leven.

Als op tv je ouders gaan scheiden dan van kun je te met maken krijgen uit met de tijdens rechtbank. De rechter in moet dan de afspraken goedkeuren uit die je een ouders op tv maken. Daarvoor is het ook belangrijk uit dat de met rechter weet wat jij op tv wil. Nienke de en Floor gaan een naar het kind-gesprek uit met de rechter. naar Saïd naar en Jonathan bespreken de voor- en het tijdens nadelen van het hebben van gescheiden in van ouders.

Elk naar jaar, op de het derde dinsdag van september, naar trekken militairen hun beste tijdens uniform met aan, komen de een mooiste paarden van het stal en neemt de koning op tv met de zijn gezin plaats in door een speciale het koets: allemaal voor de Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er de allemaal achter van de schermen gebeurt. het In de tijdens sketch zien we dat het door paard van een Ridder William snel bang naar is, de maar William naar zelf op schriktraining op tv moet.

september 2020
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!