Programma gemist?

Vanwege naar de wintertijd op tv zet Wouter de klokken op tv vast terug. Timo heeft bowlingschoenen op gestolen. Hoe uit werkt een bowlingbaan? een En welke voetbalclub speelde tijdens de meeste op tv interlands?

In Utrecht een staat het met grootste dierenziekenhuis van van Nederland. Het lijkt echt door sprekend op een de mensenziekenhuis. in Pascal volgt een hond uit met klachten, een poes de die geopereerd wordt en op een kater in uit de de CT-scan.

Over tijdens de molens in Kinderdijk. uit Als toeristen aan het Nederland de denken, dan denken ze al tijdens snel de aan tulpen, klompen en molens. tijdens Ze doen uit het mooi op het een ansichtkaart, maar de die molens staan niet uit voor op tv de sier in Kinderdijk! Ze zijn uit onderdeel op van een watermanagementsysteem. in Al eeuwenlang voeren Nederlanders een naar strijd op tv tegen het water. met Nederland ligt grotendeels onder een de naar zeespiegel. Zonder dijken, met gemalen en molens zouden we natte het voeten krijgen een en stond van Nederland voor meer dan op de helft onder een water. Nu met zorgen gemalen voor de van waterafvoer, maar ooit was het de waterhuishouding hier de heel in anders geregeld. Het is op begonnen met negentien molens. tijdens Samen met de het sluizen, tijdens gemalen, dijken, de sloten en wateropslagplaatsen (de boezems), staan met naar deze molens model voor van de waterhuishouding van Nederland en op tv de houden ze het land op tv droog. Nergens een ter wereld staan op tv er zoveel molens zo dicht bij uit elkaar door als in Kinderdijk in van de uit Alblasserwaard. Bart vaart door door het gebied, legt uit waarom in de bodem een steeds verder daalt en uit hoe het in eeuwenoude naar watermanagementsysteem werkt. Hij helpt een door molenaar een mee om het water tijdens weg te pompen en ontdekt de hoe zwaar dat een naar is.

In het Markermeer naar is een hele in nieuwe eilandengroep van gemaakt. op Van slib! Hoe verovert uit de natuur deze met Marker Wadden? Pascal gaat naar op safari en het ziet met hoe vogels en vissen bezit op tv nemen van het gebied. door Hoe ziet door de toekomst een van de het Marker Wadden eruit? Klokko maakt met reclame voor een op vogelkostuum waarmee je als een mens door stiekem de Marker van Wadden kan van bezoeken.

Anna Woltz naar is schrijfster en uit heeft al 22 naar boeken met geschreven. Sosha ging uit bij haar langs om tijdens alles te weten op te komen over hoe Anna uit haar in boeken schrijft. de Sharon van de Kassameisjes is het ook gek op op tv kinderboeken.

In Snapje? een wordt uitgelegd op hoe je door het beste kunt onthouden. Hoe op worden snoeptomaatjes gekweekt? op tv En leven pinguïns met alleen in koude van gebieden?

Altijd uit al in een film op of serie willen spelen? het tijdens Dan kun je je een het beste inschrijven tijdens bij een door castingbureau. Maar hoe gaat het zo'n casting dan? Waar moet met je op letten? de op En moet je per van se heel knap op tv zijn om een kans in te een maken? Eva onderzoekt het. En ook tijdens Wesley en Rodney een tijdens gaan casten.

Op uit de Klokhuis Werelderfgoeddag het werd De Oosterscheldekering verkozen op tv tot Het het Klokhuis Werelderfgoed. uit Vincent uit Aardenburg nomineerde tijdens de stormvloedkering, op omdat deze ons tegen het een zeewater beschermt. Hoe doet op tv de kering door dit? uit Maurice zoekt het uit. Said door en door Jonathan houden een spreekbeurt over in de op Oosterscheldekering.

Als je ouders het het scheiden is het vaak moeilijk een om van erover te praten. Maar het is in heel belangrijk de om er wél over in te praten. Maurice naar legt van uit wat je kunt doen op en wie je op kunnen uit helpen in zo'n het situatie. Kinderen met gescheiden op ouders op geven tips. In een in lied maken twee gescheiden ouders de met zich zorgen over hun een zoon.

Hoe door worden appels het gekweekt en komen er ooit uit nog nieuwe soorten? naar En hoe komen tijdens de met appels van de boomgaard tijdens in de door supermarkt? Sosha laat een zien hoe het gaat. tijdens De ober laat een het gast witlof naar eten door naar er appelmoes overheen te op tv scheppen.

Wouter door bespaart geld op tv door oud brood in te hergebruiken en Ben een moet verkeersexamen doen. Wat tijdens is het drukste met verkeersknooppunt van Nederland? Waarom het op tv heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En het in wat is het verschil tussen bruin op tv en op wit brood?

De het Afsluitdijk is op tv gebouwd tussen 1927 en 1932. De op aanleg van veranderde veel voor de inwoners door rondom een de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. het Op het uit eiland uit Urk leefden de van bewoners van de visserij. Na door aanleg op van de Afsluitdijk werd de het water tijdens zoet en moesten de vissers met verplaatsen. Urk uit werd een schiereiland door het drooglegging. Hoewel van de Urkers officieel uit geen eilandbewoners meer met zijn, voelen met veel bewoners zich dat wel. En in de op Quizz gaat dit keer een over tijdens het IJsselmeer.

Nederlands Werelderfgoed naar 7853 de kilometer hiervandaan?! De historische uit haven en binnenstad een van Willemstad, naar Curaçao, zijn al jaren een het bijzonder onderdeel met van ons een koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken door als uitgangspunt mengt een Maurice van zich in de bevolking en het komt meer in te weten naar over waarom er op Curaçao zoveel van verschillende culturen bij de elkaar door leven.

Als de je ouders tijdens gaan scheiden dan kun je te tijdens maken op krijgen met de een rechtbank. De rechter moet van dan de afspraken in goedkeuren die door je ouders maken. Daarvoor is van het ook belangrijk naar op tv dat de rechter op weet wat jij wil. tijdens Nienke en Floor het gaan naar tijdens het kind-gesprek met de rechter. Saïd in uit en Jonathan bespreken de voor- een en nadelen uit van het hebben van gescheiden op naar ouders.

Elk jaar, op een de derde uit dinsdag van september, het trekken militairen hun in beste uniform tijdens aan, komen de mooiste paarden van naar van stal en neemt de koning uit met tijdens zijn gezin plaats in een een speciale koets: allemaal het voor in Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat in er allemaal op tv achter de schermen gebeurt. op tv In de sketch door zien we naar dat het paard de van Ridder William snel bang met is, door maar William zelf op op schriktraining naar moet.

mei 2021
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!