Programma gemist?

Vanwege de een wintertijd op tv zet Wouter de van klokken vast terug. Timo heeft tijdens bowlingschoenen de gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En het welke een voetbalclub speelde de meeste het interlands?

In uit Utrecht staat door het grootste dierenziekenhuis van Nederland. met Het lijkt echt sprekend het op een naar mensenziekenhuis. Pascal volgt een een hond met een klachten, met een poes die op tv geopereerd wordt en een kater uit in de een CT-scan.

Over de molens het in op tv Kinderdijk. Als in toeristen aan Nederland denken, dan denken een ze al op snel aan tulpen, klompen van en molens. de Ze doen op tv het mooi op een ansichtkaart, het door maar die molens staan door niet voor de sier in in tijdens Kinderdijk! Ze zijn onderdeel door van een watermanagementsysteem. Al eeuwenlang een uit voeren Nederlanders een strijd tijdens tegen het water. met Nederland ligt grotendeels onder de in zeespiegel. op Zonder dijken, een gemalen en molens zouden we uit natte voeten krijgen en de stond op tv Nederland voor meer dan de op helft naar onder water. Nu zorgen gemalen de voor de waterafvoer, op maar ooit met was de waterhuishouding hier een heel uit anders geregeld. van Het is begonnen met negentien in molens. Samen met de door sluizen, gemalen, uit dijken, de sloten en wateropslagplaatsen (de boezems), op tv staan deze molens model op tv voor de met waterhuishouding van de Nederland en houden ze van het land droog. Nergens naar tijdens ter wereld staan door er zoveel molens zo het dicht bij door elkaar als in Kinderdijk uit in de Alblasserwaard. Bart vaart op tv op door het gebied, legt van uit waarom een de bodem steeds verder naar daalt en hoe het eeuwenoude op tv door watermanagementsysteem werkt. Hij helpt een op molenaar mee om tijdens het water weg te door pompen en het ontdekt de hoe zwaar dat van is.

In met het Markermeer is in een hele nieuwe eilandengroep naar gemaakt. Van slib! op Hoe verovert de van natuur deze op tv Marker Wadden? Pascal gaat naar op safari en ziet een hoe vogels en naar vissen bezit met nemen van het naar gebied. Hoe ziet in de toekomst van uit de met Marker Wadden eruit? uit Klokko maakt reclame voor een vogelkostuum tijdens waarmee de je als door mens stiekem de Marker Wadden kan het tijdens bezoeken.

Anna de Woltz is schrijfster en een heeft een al 22 boeken geschreven. in Sosha ging bij naar haar langs om alles op tv te van weten te komen de over hoe Anna in haar boeken schrijft. uit Sharon van de uit Kassameisjes is ook gek op op tv kinderboeken.

In van Snapje? wordt uitgelegd het hoe je het beste kunt door onthouden. in Hoe worden snoeptomaatjes tijdens gekweekt? En leven pinguïns tijdens alleen in tijdens koude gebieden?

Altijd al in in in een film of serie willen in spelen? Dan kun je door je in het beste met inschrijven bij een door castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting de dan? in Waar moet je uit op letten? En van moet je per se heel van knap in zijn om een kans tijdens te op maken? Eva onderzoekt het. En ook op tv Wesley en Rodney van uit gaan casten.

Op door de Klokhuis op tv Werelderfgoeddag werd De in Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. een Vincent op uit Aardenburg nomineerde de uit stormvloedkering, omdat naar deze ons tegen op tv het zeewater met beschermt. Hoe doet een de kering dit? Maurice zoekt het op uit. Said en een Jonathan uit houden een spreekbeurt over met de op Oosterscheldekering.

Als je ouders in scheiden is het een de vaak moeilijk om erover te de praten. Maar het is een uit heel belangrijk om er van wél over te praten. Maurice door legt in uit wat je kunt doen van en van wie je kunnen helpen in tijdens zo'n het situatie. Kinderen met gescheiden ouders de in geven tips. In een lied maken de twee gescheiden ouders op tv zich zorgen op over hun uit zoon.

Hoe worden appels het gekweekt en op komen met er ooit nog nieuwe soorten? op En hoe op tv komen de appels van de het de boomgaard in de het supermarkt? Sosha laat zien hoe de het in gaat. De ober laat met een gast witlof het eten door er de appelmoes overheen te in scheppen.

Wouter het bespaart geld tijdens door oud brood te hergebruiken en van Ben met moet verkeersexamen doen. Wat de is met het drukste verkeersknooppunt van Nederland? het Waarom van heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En tijdens wat in is het verschil tussen op tv bruin een en wit brood?

De Afsluitdijk is uit gebouwd tussen 1927 uit en 1932. naar De aanleg van veranderde veel voor naar de inwoners rondom de de Zuiderzee, nu het van IJsselmeer. tijdens Op het eiland Urk leefden uit de bewoners van uit de visserij. Na aanleg op van de uit Afsluitdijk naar werd het water de zoet en moesten de vissers tijdens verplaatsen. Urk werd op een schiereiland door drooglegging. op Hoewel de tijdens Urkers officieel geen eilandbewoners van meer zijn, met voelen veel bewoners zich in dat wel. uit En de Quizz met gaat dit keer over door het naar IJsselmeer.

Nederlands met Werelderfgoed 7853 op kilometer hiervandaan?! De historische door haven en binnenstad van Willemstad, het Curaçao, zijn al door jaren een op tv bijzonder onderdeel van het ons tijdens koninkrijk. Met de op gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt op Maurice zich in een de bevolking een en komt meer in te weten het over waarom er op Curaçao naar zoveel verschillende op culturen bij het elkaar leven.

Als je een ouders gaan scheiden naar dan kun je in te de maken krijgen met de rechtbank. De in rechter tijdens moet dan de afspraken met goedkeuren die met je ouders maken. op tv Daarvoor is het ook belangrijk in dat de rechter het weet wat jij op naar wil. Nienke en Floor gaan naar op op het kind-gesprek met de rechter. met Saïd en Jonathan een bespreken op de voor- en nadelen van naar het hebben van tijdens gescheiden het ouders.

Elk van jaar, op de door derde dinsdag van met september, trekken militairen hun met beste uniform aan, het komen de mooiste paarden met van stal het en van neemt de koning met zijn gezin in in plaats in een speciale door koets: allemaal voor Prinsjesdag. met Janouk ontdekt wat op er allemaal achter door de schermen door gebeurt. In de de sketch zien we dat het het paard van uit Ridder William snel het bang is, maar William van zelf op schriktraining door van moet.

september 2021
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!