Programma gemist?

Vanwege de wintertijd de zet Wouter de op klokken vast terug. op tv Timo heeft op tv bowlingschoenen de gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? het En welke voetbalclub een speelde de tijdens meeste interlands?

In met Utrecht staat het grootste met dierenziekenhuis van Nederland. uit Het lijkt echt sprekend door op een mensenziekenhuis. uit Pascal volgt een van hond met klachten, op een poes de die tijdens geopereerd wordt en op tv een kater in de op CT-scan.

Over de op molens in Kinderdijk. Als door de toeristen aan Nederland denken, naar dan denken ze al snel tijdens aan tulpen, klompen van en molens. Ze met doen het van mooi op een door ansichtkaart, maar die het molens staan niet met voor op de sier in Kinderdijk! Ze met zijn met onderdeel van een watermanagementsysteem. Al eeuwenlang met tijdens voeren Nederlanders een strijd tegen het uit water. Nederland ligt in grotendeels onder uit de zeespiegel. Zonder dijken, een gemalen en in molens zouden we natte het voeten krijgen naar en stond Nederland voor een meer dan de in helft onder van water. Nu met zorgen gemalen met voor de waterafvoer, maar ooit met was de waterhuishouding hier het heel op anders geregeld. Het is op begonnen uit met negentien molens. Samen met tijdens de sluizen, gemalen, in dijken, van sloten en wateropslagplaatsen (de boezems), op staan in deze molens model voor de een waterhuishouding van tijdens Nederland en houden ze het uit land droog. door Nergens naar ter wereld staan er zoveel molens in zo dicht bij de elkaar als in naar Kinderdijk het in de Alblasserwaard. Bart vaart de naar door het gebied, legt uit waarom op tv de bodem met steeds verder een daalt en hoe het eeuwenoude uit watermanagementsysteem met werkt. Hij van helpt een molenaar mee om het het water weg te op pompen en ontdekt tijdens hoe in zwaar dat op tv is.

In een het Markermeer is een hele naar nieuwe naar eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe naar verovert op de natuur deze uit Marker Wadden? naar Pascal gaat op safari en op ziet hoe van vogels en vissen bezit nemen tijdens een van het gebied. Hoe een ziet de toekomst van in de Marker Wadden eruit? een met Klokko maakt reclame voor een een vogelkostuum waarmee je als van op mens stiekem de op tv Marker Wadden kan naar bezoeken.

Anna op tv Woltz is schrijfster en op heeft al 22 boeken naar geschreven. Sosha een ging bij haar langs een om alles het te van weten te komen over tijdens hoe Anna haar door boeken schrijft. Sharon van de door door Kassameisjes is ook uit gek op kinderboeken.

In in Snapje? wordt een uitgelegd hoe je het beste kunt in onthouden. Hoe worden op snoeptomaatjes op tv gekweekt? En leven uit pinguïns alleen in koude in gebieden?

Altijd al tijdens in een door film of de serie willen spelen? het Dan kun je je het het beste inschrijven bij naar een castingbureau. het Maar hoe gaat een zo'n casting dan? Waar in moet je op letten? op tv in En moet je op tv per se heel knap uit zijn om een kans te van maken? Eva een onderzoekt het het. En ook Wesley en Rodney het gaan naar casten.

Op een de Klokhuis Werelderfgoeddag door werd De Oosterscheldekering verkozen in tot Het Klokhuis naar Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg in nomineerde van de stormvloedkering, omdat deze uit ons tegen het zeewater een beschermt. Hoe het doet door de kering dit? met Maurice zoekt het naar uit. Said en met Jonathan houden een spreekbeurt over de de naar Oosterscheldekering.

Als je ouders op scheiden is op tv het vaak een moeilijk om een erover te praten. Maar in het is heel belangrijk in om er tijdens wél over te praten. tijdens Maurice naar legt uit wat je de kunt doen een en wie je kunnen helpen in naar zo'n uit situatie. Kinderen met op gescheiden ouders geven tips. In uit een de lied maken twee het gescheiden ouders zich de zorgen over hun door zoon.

Hoe worden appels in gekweekt en het komen er op ooit nog nieuwe op tv soorten? En op tv hoe komen de van appels van de boomgaard in de de supermarkt? Sosha tijdens laat de zien hoe het gaat. De ober tijdens laat een gast het witlof eten door door er door appelmoes overheen te uit scheppen.

Wouter op tv bespaart geld door oud op brood te hergebruiken en in Ben moet uit verkeersexamen doen. Wat door is het drukste verkeersknooppunt een van Nederland? Waarom met heeft een voetgangersstoplicht uit geen oranje? op tv En wat op is het verschil van tussen bruin en wit het brood?

De de Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 een in en 1932. De een aanleg veranderde veel voor de de inwoners rondom de Zuiderzee, op nu het IJsselmeer. op tv van Op het eiland uit Urk leefden de met bewoners van de visserij. uit Na aanleg van de Afsluitdijk op op tv werd het water zoet en moesten met de de vissers verplaatsen. Urk werd een een schiereiland door drooglegging. door Hoewel de Urkers op tv officieel geen eilandbewoners met meer de zijn, voelen veel bewoners zich de dat op wel. En de het Quizz gaat op tv dit keer over van het IJsselmeer.

Nederlands de Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! door De uit historische haven en uit binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al op tv jaren een bijzonder door onderdeel van van ons koninkrijk. Met de met gekleurde bouwwerken met als uitgangspunt naar mengt Maurice zich tijdens in de bevolking en komt naar meer van te weten over waarom er naar op Curaçao zoveel tijdens verschillende naar culturen bij elkaar naar leven.

Als van je ouders gaan scheiden dan naar tijdens kun je te maken in krijgen met de op rechtbank. De rechter moet op tv dan de door afspraken goedkeuren door die je ouders op maken. Daarvoor is van het ook belangrijk dat de uit rechter naar weet wat jij wil. Nienke en op tv Floor in gaan naar het door kind-gesprek met de rechter. Saïd een een en Jonathan bespreken de voor- en een nadelen van het het hebben van van gescheiden van ouders.

Elk de jaar, op de derde door dinsdag van naar september, trekken militairen hun op tv beste op tv uniform aan, komen uit de mooiste paarden van op tv stal en neemt uit de koning met tijdens zijn gezin plaats in op een speciale koets: allemaal naar voor Prinsjesdag. Janouk een ontdekt wat er op allemaal achter de door schermen gebeurt. In met de naar sketch zien we dat het tijdens tijdens paard van Ridder William de snel bang is, maar uit William zelf op schriktraining tijdens het moet.

mei 2020
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!