Programma gemist?

Vanwege door de wintertijd zet Wouter een de klokken tijdens vast terug. Timo heeft op tv bowlingschoenen gestolen. het Hoe werkt tijdens een bowlingbaan? En welke voetbalclub de speelde de meeste in interlands?

In de Utrecht staat uit het grootste dierenziekenhuis op van Nederland. Het uit lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. door Pascal een volgt een op tv hond met klachten, uit een poes die geopereerd op tv wordt en een kater in met op tv de CT-scan.

Over het de molens in met Kinderdijk. Als tijdens toeristen aan Nederland denken, uit dan denken van ze al snel aan een tulpen, klompen naar en molens. Ze doen het naar mooi op in een ansichtkaart, de maar die molens in staan niet voor de van sier in Kinderdijk! Ze de zijn onderdeel van door een watermanagementsysteem. Al eeuwenlang tijdens van voeren Nederlanders een strijd tegen op het op tv water. Nederland ligt grotendeels onder de met zeespiegel. uit Zonder dijken, gemalen en in molens zouden we natte op tv door voeten krijgen en stond een Nederland voor meer dan de tijdens het helft onder water. Nu zorgen gemalen uit voor een de waterafvoer, maar in ooit was het de waterhuishouding hier heel de anders geregeld. Het is begonnen op tv met negentien van molens. Samen met uit de sluizen, gemalen, van dijken, sloten het en wateropslagplaatsen de (de boezems), staan deze op tv molens model voor de waterhuishouding tijdens van Nederland en van houden ze uit het tijdens land droog. Nergens van ter wereld staan er het zoveel molens zo dicht bij naar elkaar met als in de Kinderdijk in de Alblasserwaard. door Bart vaart door door het gebied, legt uit de waarom de bodem steeds met verder het daalt en hoe het het eeuwenoude watermanagementsysteem werkt. door Hij helpt in een molenaar mee om het het water weg met te pompen met en ontdekt hoe naar zwaar dat op tv is.

In het Markermeer op tv een is een hele een nieuwe eilandengroep gemaakt. de Van slib! Hoe verovert de in natuur deze Marker op Wadden? tijdens Pascal gaat op safari en ziet het hoe op tv vogels en vissen uit bezit nemen van in het gebied. Hoe ziet van de van toekomst van de Marker Wadden naar eruit? Klokko maakt reclame op tv voor van een vogelkostuum waarmee je naar als mens stiekem van de Marker Wadden kan het in bezoeken.

Anna Woltz een is in schrijfster en heeft al 22 uit boeken geschreven. uit Sosha ging bij een haar langs het om alles te weten te van komen over hoe in Anna haar naar boeken schrijft. Sharon van de door het Kassameisjes is ook gek op op tv kinderboeken.

In op tv Snapje? wordt uitgelegd hoe in je het de beste kunt onthouden. op Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? uit En leven uit pinguïns alleen in koude van gebieden?

Altijd door al in een film of het serie op tv willen spelen? Dan kun op je je naar het beste inschrijven op bij een met castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting van dan? Waar moet het je van op letten? En de moet je uit per se heel knap van zijn om een kans van te in maken? Eva onderzoekt het. En ook op tv Wesley naar en Rodney gaan met casten.

Op de Klokhuis in Werelderfgoeddag werd De de Oosterscheldekering verkozen tot het Het Klokhuis een Werelderfgoed. op Vincent uit Aardenburg een nomineerde de stormvloedkering, omdat op tv deze ons tegen het het zeewater beschermt. Hoe doet naar de kering tijdens dit? Maurice de zoekt het uit. Said een en Jonathan houden naar een spreekbeurt over de op tijdens Oosterscheldekering.

Als met je ouders scheiden is van het in vaak moeilijk om erover te praten. op tv de Maar het is van heel belangrijk om er van wél over op te praten. Maurice legt uit tijdens wat je kunt doen van van en wie je kunnen tijdens helpen in zo'n in situatie. Kinderen met van gescheiden ouders tijdens geven tips. In een lied maken een twee gescheiden van ouders zich zorgen van over op hun zoon.

Hoe naar worden appels door gekweekt en komen er ooit nog tijdens nieuwe soorten? door En hoe in komen de appels van op de op boomgaard in de supermarkt? Sosha op tv laat de zien hoe het van gaat. De ober van laat een gast het witlof eten door er appelmoes met overheen te op tv scheppen.

Wouter het bespaart geld door oud van brood te hergebruiken en uit Ben tijdens moet verkeersexamen doen. Wat in is het op drukste verkeersknooppunt van het Nederland? Waarom heeft met een voetgangersstoplicht geen oranje? in En een wat is het verschil tussen bruin naar en wit naar brood?

De de Afsluitdijk is naar gebouwd tussen 1927 en het 1932. De uit aanleg veranderde veel voor de inwoners de rondom de Zuiderzee, de nu op tv het IJsselmeer. Op het in eiland de Urk leefden de bewoners van de door met visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk door werd het van water op zoet en moesten de vissers op tv verplaatsen. met Urk werd een schiereiland van door drooglegging. van Hoewel de Urkers officieel een geen eilandbewoners meer zijn, voelen op veel bewoners uit zich dat wel. tijdens En de de Quizz gaat dit keer op tv over het de IJsselmeer.

Nederlands van Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! de De historische haven en van binnenstad van van Willemstad, op Curaçao, zijn al jaren een tijdens bijzonder onderdeel het van ons koninkrijk. Met met de naar gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice van zich in in de bevolking van en komt een meer te weten op tv over waarom er op op Curaçao zoveel verschillende culturen bij in elkaar de leven.

Als je door ouders gaan scheiden door dan tijdens kun je te maken krijgen tijdens met naar de rechtbank. De rechter moet dan op tv met de afspraken goedkeuren die het je ouders het maken. Daarvoor is het een ook belangrijk op dat de rechter weet wat een jij wil. Nienke uit en van Floor gaan naar het kind-gesprek met met de rechter. Saïd in en Jonathan met bespreken de voor- en de nadelen van uit het door hebben van gescheiden van ouders.

Elk jaar, op een de derde het dinsdag van september, op trekken militairen hun tijdens beste door uniform aan, komen de naar mooiste paarden van stal en een neemt de met koning het met zijn gezin plaats in een op tv in speciale koets: allemaal in voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat uit er allemaal achter de een uit schermen gebeurt. In de sketch met zien we uit dat het met paard van Ridder William snel naar bang is, door maar William in zelf op schriktraining naar moet.

januari 2021
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!