Programma gemist?

Judo in is een populaire door sport in Nederland. En we van zijn op er ook in goed in. Dolores traint mee tijdens met Anicka van in Emden die zich met voorbereidt op tijdens de Olympische Spelen in Rio. op Judo is een het door populaire sport in Nederland. En we op zijn er uit ook goed in. Dolores een traint op tv mee met Anicka in van Emden die zich voorbereidt van een op de Olympische Spelen uit in Rio. Zij legt door uit hoe door je bij de judo op een slimme manier de naar kracht van uit je tegenstander gebruikt. Hoe van zit door trouwens die met ingewikkelde puntentelling in een elkaar?

Nienke duikt met in bioloog Edwin het op tv bos door in. Bomen zijn unieke tijdens natuurverschijnselen. Sommige soorten van worden wel 2000 een jaar oud en naar worden meer door dan 100 de meter hoog. Hoe tijdens werkt een boom? Nienke duikt van met bioloog op tv Edwin het bos in. Bomen op zijn unieke het natuurverschijnselen. Sommige soorten worden in wel 2000 jaar naar oud en op worden een meer dan 100 meter met hoog. Hoe werkt op tv een boom? Nienke krijgt alles tijdens te weten uit over hoe een door boom eet uit en drinkt. En natuurlijk hoe met het de voor ons van zo belangrijke zuurstof geproduceerd op wordt.

Het het podium van in de Nationale Opera en met Ballet in naar Amsterdam is één een van de grootste van Europa. Het tijdens theater zit helemaal het vol met een techniek. op Nienke gaat er op bezoek. Het uit podium van de een Nationale Opera de en Ballet in met Amsterdam een is één van de grootste van met Europa. Het van theater zit helemaal in vol op met techniek. Nienke gaat er in op bezoek en krijgt een te zien met wat er op tv allemaal achter de met schermen gebeurt om magie van op het podium te naar op krijgen.

'Zoek Het de Uit!': in de productie van vlees kost door zo veel dat het van in de de toekomst moeilijk is van vol op tv te houden. Wat de zouden de alternatieven kunnen zijn? Een de het insectenburger of een hamburger van door kweekvlees? Een nieuwe in aflevering van door de Klokhuisserie uit 'Zoek Het Uit!', een serie in over wetenschappelijk door onderzoek in Nederland. Het uit produceren uit van vlees kost uit zo veel dat het van in de toekomst tijdens moeilijk is vol te houden. tijdens Wat uit zouden de alternatieven met kunnen zijn? Een insectenburger een of tijdens een hamburger van kweekvlees? Nienke op gaat uit op onderzoek uit.

Ben heeft het op tv aan de op stok naar met de scheidsrechter van van zijn voetbalneefjes. Gaat dat naar goed? In 'Waarom? de Daarom!' een uitleg waarom uit een klok twaalf met uur heeft. Ben naar heeft een het aan de de stok met de scheidsrechter in van zijn in voetbalneefjes. Gaat dat goed? door In van 'Waarom? Daarom!' een een uitleg waarom een in klok twaalf uur heeft. In van Doenzedatzo kun de je zien hoe de de strepen van op een voetbalveld gemaakt worden in en verder antwoord tijdens op naar de vraag hoe gootsteenontstopper op tv werkt.

Hagedissen zijn met als van soort ouder dan de op tv dinosaurussen. Dat komt waarschijnlijk door tijdens de slimme trucs in uit die ze gebruiken om te door overleven. Nienke gaat het naar dierenpark het De Oliemeulen. naar Hagedissen zijn als soort in ouder dan de dinosaurussen. Dat uit komt waarschijnlijk door tijdens de slimme trucs met uit die ze gebruiken een om te overleven. Nienke gaat naar op dierenpark De Oliemeulen tijdens waar ze tijdens een een indrukwekkende verzameling hagedissen hebben. met Dierverzorger Sjef laat een een aantal spectaculaire eigenschappen in zien.

Een belangrijk met kinderrecht door is het recht op voldoende naar gezonde voeding. Nienke gaat een op bezoek het in Guatemala. een Een prachtig op en vruchtbaar land. Toch zijn van er veel kinderen ondervoed. op tv Een belangrijk kinderrecht uit is op het recht op tijdens voldoende gezonde voeding. naar Toch zijn een er nog veel plekken de in de wereld waar kinderen op tv niet genoeg gevarieerd de eten krijgen. een Nienke gaat uit op bezoek het in Guatemala. Een op tv prachtig en vruchtbaar land. naar Toch zijn er veel op tv kinderen het ondervoed. Nienke legt het uit hoe dat komt tijdens en laat zien met uit welke hulpprogramma's het geprobeerd wordt om de verandering te brengen op in deze van situatie.

Marit Törnqvist het heeft het prentenboek op tv voor de Kinderboekenweek op 2014 gemaakt: 'Fabians feest'. met Dolores een gaat naar haar van werkplek in Amsterdam. Marit van Törnqvist heeft het de prentenboek voor in de Kinderboekenweek naar 2014 gemaakt: 'Fabians feest'. Dolores met gaat naar haar op werkplek met in Amsterdam. Marit vertelt een over hoe haar jeugd tijdens in in Zweden nog steeds grote invloed heeft op op haar de werk. Dolores krijgt met te horen en tijdens te zien op hoe Marit stap voor in stap tot haar beroemde door de prentenboeken komt. Wat hebben tandenborstels in en vlooienkammen daarmee tijdens te tijdens maken?

Wij de gooien veel voedsel weg op omdat het 'over op tv de datum' is. een Dat het is niet altijd naar nodig. Nienke gaat langs op tv onderzoekers die bezig zijn met een slimme verpakkingen. met Wij in gooien veel voedsel weg omdat op tv het 'over de datum' op tv naar is. Dat is naar niet altijd nodig. een Nienke gaat langs onderzoekers die bezig in zijn van met slimme verpakkingen. Hoe tijdens kunnen zij er voor naar zorgen dat ons op verse eten langer naar van houdbaar wordt? Kan een zak de sla middels van een chip SMS-en dat door 'ie opgegeten moet met worden?

Ben is tijdelijk met invalide, maar door zou een mevrouw Beumer van door het hoofdkantoor hem wel geloven? een In tijdens Doenzedatzo is te zien het hoe kleine uit auto's worden gemaakt. tijdens Ben is tijdelijk invalide, een maar zou naar mevrouw Beumer van tijdens het hoofdkantoor hem wel geloven? in In Doenzedatzo is te op zien uit hoe kleine auto's worden naar gemaakt. In de in rubriek naar Orkest is de naar Bas aan de beurt en in op tv Etenschap gaat met het deze op tv keer over naar gluten.

Hoe op kan je de koken op zonne-energie? het Hoe werkt een in zonneauto? Nienke bekijkt een op Nederlands fietspad dat uniek in een de wereld is met en op gaat op bezoek op tv bij de de Technische Universiteit in Delft. Hoe met kan met je koken op zonne-energie? Hoe werkt de een op tv zonneauto? Nienke bekijkt een uit Nederlands fietspad dat uniek een in door de wereld is en gaat de uit op bezoek bij de een Technische Universiteit in in Delft waar veel onderzoek op wordt gedaan naar op zonne-energie.

De door Nederlandse politie door is in een nieuw uniform gestoken. uit Deze keer is in het met ontwerp helemaal totstandgekomen met het behulp van de de agenten met zelf. Welke kleding hebben ze nodig het om hun werk door te met kunnen doen? het De Nederlandse politie is uit in een nieuw het uniform gestoken. Deze keer is een het op ontwerp helemaal totstandgekomen het met behulp van de het agenten zelf. van Welke kleding van hebben ze nodig om het hun werk goed in te kunnen van doen? Wat is een goed met politie-uniform? uit Dolores zoekt het in uit.

Nienke uit en Maurice doen mee aan op tv een uit luchtballonrace. Het gaat daarbij op tv niet om naar wie de snelste is, maar tijdens om wie het naar best de met de op ballon kan sturen. met Hoe kun je sturen een met een luchtballon? Nienke de en op tv Maurice doen mee aan naar een luchtballonrace. uit Het gaat daarbij niet om door wie de snelste is, op maar met om wie het best uit met de op tv ballon kan sturen. Hoe op tv kun je sturen met van een luchtballon? Scheerschuim in blijkt de een onmisbaar hulpmiddel. Wie op worden de tijdens winnaars? De mannen of met de van vrouwen?

Kool wordt het overal gegeten. Het van is een op tv makkelijk gewas. Nienke op tv laat zien hoeveel uit verschillende koolsoorten er tijdens bestaan. Allemaal ontstaan uit uit één van oorspronkelijke plant. De oerkool. op tv Kool wordt over de de hele wereld gegeten. op tv Het is een makkelijk op tv de gewas en groeit bijna overal. met Nienke laat zien hoeveel naar verschillende door koolsoorten er bestaan. Toch zijn met die allemaal met ontstaan uit één oorspronkelijke van plant. in De oerkool. Hoe de zou die uit er uit zien?

Ben met wil een in digitale agenda en verzint een tijdens héél bijzonder wachtwoord. de Verder antwoord in op de vraag wat puistjes tijdens nou in precies zijn en hoe hummus naar wordt gemaakt. op tv Ben door wil een digitale tijdens agenda en verzint een héél bijzonder een wachtwoord. de Verder antwoord op de een vraag wat op tv puistjes nou precies zijn en op tv hoe de hummus wordt op gemaakt. In 'Digitaal' wordt uit uitgelegd wat op 'in de cloud' met betekent.

juni 2017
23-06-2017 18:23

Judo

Het Klokhuis - Judo

Judo is een populaire sport in Nederland. En we zijn er ook goed in. Dolores traint mee met Anicka van Emden die zich voorbereidt op de Olympische Spelen in Rio. Judo is een populaire sport in Nederland. En we zijn er ook goed in. Dolores t...

22-06-2017 18:23

Boom

Het Klokhuis - Boom

Nienke duikt met bioloog Edwin het bos in. Bomen zijn unieke natuurverschijnselen. Sommige soorten worden wel 2000 jaar oud en worden meer dan 100 meter hoog. Hoe werkt een boom? Nienke duikt met bioloog Edwin het bos in. Bomen zijn unieke ...

21-06-2017 18:23

Decor en theatertechniek

Het Klokhuis - Decor en theatertechniek

Het podium van de Nationale Opera en Ballet in Amsterdam is één van de grootste van Europa. Het theater zit helemaal vol met techniek. Nienke gaat er op bezoek. Het podium van de Nationale Opera en Ballet in Amsterdam is één van de grootste...

20-06-2017 18:23

ZOEK HET UIT! Vlees van de toekomst

Het Klokhuis - ZOEK HET UIT! Vlees van de toekomst

'Zoek Het Uit!': de productie van vlees kost zo veel dat het in de toekomst moeilijk is vol te houden. Wat zouden de alternatieven kunnen zijn? Een insectenburger of een hamburger van kweekvlees? Een nieuwe aflevering van de Klokhuisserie '...

19-06-2017 18:23

Het Kantoor 157

Het Klokhuis - Het Kantoor 157

Ben heeft het aan de stok met de scheidsrechter van zijn voetbalneefjes. Gaat dat goed? In 'Waarom? Daarom!' een uitleg waarom een klok twaalf uur heeft. Ben heeft het aan de stok met de scheidsrechter van zijn voetbalneefjes. Gaat dat goed...

16-06-2017 18:23

Superhagedissen

Het Klokhuis - Superhagedissen

Hagedissen zijn als soort ouder dan de dinosaurussen. Dat komt waarschijnlijk door de slimme trucs die ze gebruiken om te overleven. Nienke gaat naar dierenpark De Oliemeulen. Hagedissen zijn als soort ouder dan de dinosaurussen. Dat komt w...

15-06-2017 18:23

Kinderrechten ondervoeding

Het Klokhuis - Kinderrechten ondervoeding

Een belangrijk kinderrecht is het recht op voldoende gezonde voeding. Nienke gaat op bezoek in Guatemala. Een prachtig en vruchtbaar land. Toch zijn er veel kinderen ondervoed. Een belangrijk kinderrecht is het recht op voldoende gezonde vo...

14-06-2017 18:23

Marit Törnqvist

Het Klokhuis - Marit Törnqvist

Marit Törnqvist heeft het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2014 gemaakt: 'Fabians feest'. Dolores gaat naar haar werkplek in Amsterdam. Marit Törnqvist heeft het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2014 gemaakt: 'Fabians feest'. Dolore...

13-06-2017 18:23

ZOEK HET UIT! Slimme verpakkingen

Het Klokhuis - ZOEK HET UIT! Slimme verpakkingen

Wij gooien veel voedsel weg omdat het 'over de datum' is. Dat is niet altijd nodig. Nienke gaat langs onderzoekers die bezig zijn met slimme verpakkingen. Wij gooien veel voedsel weg omdat het 'over de datum' is. Dat is niet altijd nodig. N...

12-06-2017 18:23

Het Kantoor 156

Het Klokhuis - Het Kantoor 156

Ben is tijdelijk invalide, maar zou mevrouw Beumer van het hoofdkantoor hem wel geloven? In Doenzedatzo is te zien hoe kleine auto's worden gemaakt. Ben is tijdelijk invalide, maar zou mevrouw Beumer van het hoofdkantoor hem wel geloven? In...

09-06-2017 18:23

Zonne-energie

Het Klokhuis - Zonne-energie

Hoe kan je koken op zonne-energie? Hoe werkt een zonneauto? Nienke bekijkt een Nederlands fietspad dat uniek in de wereld is en gaat op bezoek bij de Technische Universiteit in Delft. Hoe kan je koken op zonne-energie? Hoe werkt een zonneau...

08-06-2017 18:23

Politie-uniform

Het Klokhuis - Politie-uniform

De Nederlandse politie is in een nieuw uniform gestoken. Deze keer is het ontwerp helemaal totstandgekomen met behulp van de agenten zelf. Welke kleding hebben ze nodig om hun werk te kunnen doen? De Nederlandse politie is in een nieuw unif...

07-06-2017 18:23

Luchtballonrace

Het Klokhuis - Luchtballonrace

Nienke en Maurice doen mee aan een luchtballonrace. Het gaat daarbij niet om wie de snelste is, maar om wie het best met de ballon kan sturen. Hoe kun je sturen met een luchtballon? Nienke en Maurice doen mee aan een luchtballonrace. Het ga...

06-06-2017 18:23

Kool

Het Klokhuis - Kool

Kool wordt overal gegeten. Het is een makkelijk gewas. Nienke laat zien hoeveel verschillende koolsoorten er bestaan. Allemaal ontstaan uit één oorspronkelijke plant. De oerkool. Kool wordt over de hele wereld gegeten. Het is een makkelijk ...

05-06-2017 18:23

Het Kantoor 163

Het Klokhuis - Het Kantoor 163

Ben wil een digitale agenda en verzint een héél bijzonder wachtwoord. Verder antwoord op de vraag wat puistjes nou precies zijn en hoe hummus wordt gemaakt. Ben wil een digitale agenda en verzint een héél bijzonder wachtwoord. Verder antwoo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 132. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1975
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 18:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord