Programma gemist?

Vanwege de wintertijd van zet Wouter de met door klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen het gestolen. met Hoe werkt door een bowlingbaan? En welke de voetbalclub speelde de meeste het interlands?

In Utrecht staat uit in het grootste dierenziekenhuis van Nederland. tijdens Het lijkt door echt sprekend op op een mensenziekenhuis. Pascal volgt in een naar hond met klachten, in een poes die geopereerd wordt uit en een met kater in de door CT-scan.

Over de uit molens in tijdens Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland naar denken, van dan denken ze de al snel aan tulpen, in klompen en molens. in Ze doen het het mooi op uit een ansichtkaart, maar in die molens staan niet van voor de sier van in het Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een uit door watermanagementsysteem. Al eeuwenlang voeren op Nederlanders een strijd tegen het het water. Nederland met ligt grotendeels onder het de zeespiegel. van Zonder dijken, gemalen en op molens zouden we natte het voeten naar krijgen en stond uit Nederland voor meer dan in de helft tijdens onder water. Nu zorgen gemalen op tv voor op de waterafvoer, de maar ooit was de de waterhuishouding hier heel de anders geregeld. Het is begonnen het naar met negentien molens. Samen met het de het sluizen, gemalen, dijken, sloten en wateropslagplaatsen in (de op boezems), staan deze molens model naar voor het de waterhuishouding door van Nederland en het houden ze het land droog. Nergens tijdens naar ter wereld staan er zoveel molens naar een zo dicht bij elkaar het als in Kinderdijk in naar de de Alblasserwaard. Bart vaart door het tijdens gebied, legt uit waarom met de bodem steeds met verder op tv daalt en hoe het de eeuwenoude uit watermanagementsysteem werkt. Hij helpt een molenaar de mee om het naar van water weg te een pompen en ontdekt uit hoe zwaar dat met is.

In het van Markermeer is door een hele nieuwe uit eilandengroep gemaakt. Van slib! in Hoe tijdens verovert de natuur deze Marker Wadden? de een Pascal gaat op door safari en ziet hoe vogels een en tijdens vissen bezit nemen het van het gebied. Hoe ziet de op tv toekomst van de door Marker Wadden uit eruit? Klokko maakt uit reclame voor een vogelkostuum het waarmee in je als mens een stiekem de de Marker Wadden kan naar bezoeken.

Anna Woltz op is door schrijfster en heeft een al 22 boeken geschreven. Sosha op ging bij haar in langs om alles te met weten te komen van over hoe Anna door haar tijdens boeken schrijft. met Sharon van de Kassameisjes is op tv ook tijdens gek op kinderboeken.

In uit Snapje? wordt uitgelegd hoe met je op het beste kunt onthouden. Hoe uit worden snoeptomaatjes van gekweekt? En leven pinguïns door alleen in koude tijdens gebieden?

Altijd al in het een film of in serie willen in spelen? Dan kun je tijdens je op het beste inschrijven het bij een op tv castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting door het dan? Waar moet een je op letten? En door moet je per se heel naar knap een zijn om een een kans te maken? Eva onderzoekt in het. op tv En ook op Wesley en Rodney gaan uit casten.

Op uit de Klokhuis Werelderfgoeddag werd door De Oosterscheldekering verkozen tot de Het Klokhuis Werelderfgoed. in Vincent uit met Aardenburg nomineerde een de stormvloedkering, met omdat deze ons tegen het zeewater uit beschermt. door Hoe doet de van kering dit? Maurice zoekt met het uit. door Said en een Jonathan houden een spreekbeurt over van de op Oosterscheldekering.

Als de je ouders scheiden door is het naar vaak moeilijk om erover te op praten. door Maar het is heel belangrijk tijdens om er wél over met te praten. op tv Maurice legt een uit wat je naar kunt doen en op wie je kunnen helpen in met zo'n situatie. met Kinderen met gescheiden het ouders geven in tips. In een lied een maken twee gescheiden ouders op tv een zich zorgen over hun het zoon.

Hoe tijdens worden appels gekweekt door en komen er ooit tijdens nog nieuwe soorten? En het hoe komen de naar appels op van de de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat door zien hoe een het gaat. van De ober laat een gast op tv op witlof eten door er appelmoes een overheen een te scheppen.

Wouter op bespaart geld met door oud brood te hergebruiken de en Ben moet verkeersexamen de doen. Wat een is op het drukste verkeersknooppunt van in Nederland? Waarom heeft een met voetgangersstoplicht geen oranje? En tijdens van wat is het verschil door tussen bruin en tijdens wit brood?

De Afsluitdijk het is gebouwd tussen op 1927 door en 1932. De aanleg veranderde veel tijdens voor een de inwoners rondom het de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. het Op het eiland uit Urk leefden door de het bewoners van de visserij. Na aanleg van door van de Afsluitdijk werd op tv het water zoet en moesten de de vissers de verplaatsen. Urk op tv werd een schiereiland door tijdens drooglegging. door Hoewel de Urkers officieel door geen eilandbewoners meer met zijn, voelen veel in bewoners zich dat wel. door En de Quizz gaat de uit dit keer over het met IJsselmeer.

Nederlands het Werelderfgoed 7853 in kilometer hiervandaan?! De historische in haven en binnenstad van op tv Willemstad, Curaçao, zijn op tv al de jaren een bijzonder onderdeel op van ons koninkrijk. Met de een gekleurde bouwwerken tijdens als uitgangspunt mengt Maurice een zich in een de naar bevolking en komt meer van te weten door over waarom er op Curaçao zoveel door door verschillende culturen bij elkaar met leven.

Als je ouders naar in gaan scheiden dan kun je te met maken krijgen naar met op tv de rechtbank. De op rechter moet dan de afspraken het goedkeuren die je ouders een met maken. Daarvoor is het op ook belangrijk dat de naar rechter weet van wat jij wil. Nienke en naar Floor van gaan naar het kind-gesprek op met de met rechter. Saïd en in Jonathan bespreken de voor- en op nadelen van het het een hebben van gescheiden door ouders.

Elk de jaar, op de derde dinsdag van van september, een trekken op tv militairen hun beste uniform aan, komen met de mooiste paarden tijdens van stal tijdens en met neemt de koning in met zijn gezin plaats in een de het speciale koets: allemaal tijdens voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er uit in allemaal achter de schermen gebeurt. In van de met sketch zien we dat het het paard van Ridder tijdens William op tv snel bang is, maar William op tv zelf op schriktraining op tv het moet.

oktober 2021
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!