Programma gemist?

Vanwege in de wintertijd zet Wouter de op klokken een vast terug. een Timo heeft bowlingschoenen gestolen. het Hoe werkt een bowlingbaan? En met welke de voetbalclub speelde de van meeste interlands?

In Utrecht van staat het de grootste dierenziekenhuis van Nederland. een Het lijkt echt sprekend naar op een mensenziekenhuis. een Pascal het volgt een hond met klachten, van een poes in die geopereerd op tv wordt en een kater naar in de naar CT-scan.

Over naar de molens in Kinderdijk. Als tijdens toeristen de aan Nederland met denken, dan denken ze op al snel aan tulpen, uit klompen en molens. Ze met doen het mooi op tv op een ansichtkaart, uit maar die door molens staan niet voor op tv de sier op in door Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een het watermanagementsysteem. naar Al eeuwenlang voeren tijdens Nederlanders een strijd op tv tegen het door water. Nederland ligt een grotendeels onder de uit zeespiegel. Zonder dijken, gemalen en in molens zouden van we natte met voeten krijgen en stond een Nederland voor meer naar dan de helft onder water. met Nu zorgen het gemalen voor naar de waterafvoer, maar naar ooit was de waterhuishouding hier door heel van anders geregeld. Het door is begonnen uit met negentien molens. Samen met de op sluizen, gemalen, dijken, op sloten en wateropslagplaatsen door tijdens (de boezems), staan een deze molens model in voor de waterhuishouding van op tv Nederland en houden de ze het van land droog. Nergens ter wereld staan op tv tijdens er zoveel molens naar zo dicht bij elkaar als in de Kinderdijk de in de uit Alblasserwaard. Bart vaart door het op gebied, legt uit uit waarom de bodem in steeds van verder daalt en hoe het met eeuwenoude op watermanagementsysteem werkt. Hij helpt een tijdens molenaar het mee om het water op tv weg te pompen en uit ontdekt hoe zwaar op dat in is.

In het Markermeer tijdens is een hele uit nieuwe van eilandengroep gemaakt. Van op slib! Hoe verovert door de natuur het deze Marker Wadden? een Pascal gaat op safari en een ziet hoe naar vogels en vissen door bezit nemen van het naar gebied. Hoe het ziet de een toekomst van de Marker op Wadden eruit? Klokko maakt reclame naar de voor een vogelkostuum waarmee je naar als mens stiekem van de Marker Wadden met kan op bezoeken.

Anna in Woltz is schrijfster en met heeft al 22 boeken tijdens van geschreven. Sosha ging bij haar langs tijdens om alles te op in weten te komen over op hoe Anna haar de boeken schrijft. door Sharon van de Kassameisjes is een ook gek op op kinderboeken.

In Snapje? wordt tijdens uitgelegd in hoe je het beste op tv kunt onthouden. Hoe worden op tv snoeptomaatjes gekweekt? En in leven pinguïns tijdens alleen in het koude gebieden?

Altijd al in naar een film of door serie willen spelen? uit Dan kun je in je naar het beste inschrijven bij een van castingbureau. Maar in hoe gaat zo'n in casting dan? Waar met moet je door op letten? En moet op tv je per se heel met knap zijn het om het een kans te maken? Eva op onderzoekt tijdens het. En ook Wesley en met Rodney de gaan casten.

Op de Klokhuis op tv Werelderfgoeddag op werd De een Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. op Vincent een uit Aardenburg nomineerde de in stormvloedkering, omdat naar deze ons tegen uit het zeewater beschermt. naar Hoe doet de met kering dit? Maurice zoekt op het uit. naar Said en Jonathan houden een op spreekbeurt over de een door Oosterscheldekering.

Als het je ouders op tv scheiden is het vaak naar moeilijk om naar erover te praten. Maar het is tijdens heel belangrijk om een de er wél over te praten. van Maurice legt uit wat met je een kunt doen op tv en wie je uit kunnen helpen in zo'n van situatie. Kinderen met gescheiden door ouders geven tips. In door een op tv lied maken tijdens twee gescheiden ouders zich op zorgen over hun een zoon.

Hoe op worden appels gekweekt en komen van er op ooit nog nieuwe soorten? En een hoe komen de door appels van van de boomgaard de in de het supermarkt? Sosha laat zien uit hoe het gaat. De van ober laat een gast op tv witlof eten door naar er appelmoes overheen in op te scheppen.

Wouter van bespaart geld door van oud brood op te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen van doen. Wat is naar het drukste op tv verkeersknooppunt op tv van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht naar geen oranje? op En wat is door het verschil tussen bruin een tijdens en wit brood?

De Afsluitdijk is het gebouwd met tussen 1927 en 1932. met De aanleg op tv veranderde veel voor de naar inwoners rondom de door Zuiderzee, nu het op tv IJsselmeer. Op het uit eiland Urk een leefden de bewoners van de een visserij. de Na aanleg van de in Afsluitdijk werd het naar water tijdens zoet en moesten de van vissers verplaatsen. Urk van werd een schiereiland door drooglegging. op tv van Hoewel de Urkers officieel op tv geen eilandbewoners meer zijn, voelen een veel bewoners de zich dat de wel. En de op Quizz gaat tijdens dit keer over het in IJsselmeer.

Nederlands naar Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De op een historische haven en binnenstad van Willemstad, in Curaçao, zijn al de jaren een bijzonder een onderdeel van ons de koninkrijk. Met een de in gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice met zich een in de door bevolking en komt meer met te weten over waarom op tv er op Curaçao zoveel uit verschillende culturen het bij elkaar in leven.

Als van je ouders gaan scheiden dan op op kun je te maken krijgen tijdens met de rechtbank. De uit rechter moet op dan de afspraken goedkeuren uit op tv die je ouders een maken. Daarvoor is het met ook belangrijk in dat de rechter uit weet wat jij op wil. Nienke en Floor gaan naar uit het de kind-gesprek met de rechter. uit Saïd en op Jonathan bespreken door de voor- en nadelen op van het hebben van gescheiden een het ouders.

Elk op jaar, op uit de derde dinsdag van een september, trekken militairen in hun beste uniform aan, in komen de mooiste paarden een de van stal en neemt de koning op het met zijn gezin plaats op tv in een op speciale koets: allemaal voor een Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er de allemaal achter tijdens de schermen het gebeurt. In de sketch zien in de we dat het paard met van Ridder William snel naar bang is, op tv maar William zelf een op schriktraining in moet.

april 2021
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!