Programma gemist?

Seizoen door 28 - Aflevering 3665 op tv - Jongerenprogramma: een Mol: De de mol is een ondergronds op tv roofdier. Hij kan in door z'n jacht op ondergrondse het de diertjes als regenwormen en kevers wel in een 200 meter aan gangen door graven.

Seizoen 28 uit - Aflevering naar 3696 - met Jongerenprogramma: Kringloopgebouw: Nienke gaat op bezoek in bij het gebouw een van de Nederlands van uit Instituut voor de een Ecologie. Daar worden allerlei onderzoeken gedaan op tv naar hoe naar we slim met op tv de natuur uit kunnen samenwerken.

Seizoen in 28 - door Aflevering 3664 - Jongerenprogramma: Blauwe uit energie: Je kunt tijdens elektriciteit opwekken door zoet een en zout op tv water op een slimme naar manier met naar elkaar het in contact te uit brengen. Op de Afsluitdijk staat een op tv proefcentrale waar een deze 'blauwe energie' opgewekt uit wordt. Nienke legt van uit op tv hoe dat precies naar werkt. Elektriciteit uit tijdens water!

Ben organiseert een met grote in Klokhuis ontbijtactie. Het door Klontbijt. Wat moet er een dan in de op tv broodtrommeltjes? Verder op wordt in met DoenZeDatZo uitgelegd hoe chocoladevlokken in gemaakt worden. In Waarom? Daarom! een antwoord op in de naar vraag waarom onze adel 'blauw bloed' tijdens heeft en een een portret het van de grote het denker Galileo.

In van de lente, een als in Colorado de met sneeuw van de in Rocky Mountains smelt, begint tijdens daar het raftseizoen. het Bart gaat op bezoek uit op één van met de beste tijdens raftplekken ter wereld; op Cotopaxi. Hij naar krijgt les van Julie die met gidsen opleidt door voor de raftscholen in de in Amerika. Houdt Bart het het droog?

De uit politie heeft ook ogen in op de lucht. Nienke op tijdens vliegt mee met een helikopter van de het de Luchtvaartpolitie. Ze krijgt te met horen wanneer de helikopters tijdens de lucht in met gaan de en waarom. Ze de gaat mee tijdens op een verkenningsvlucht de en is verbaasd over het wat de politie van boven op tv door allemaal kan zien.

De van orang-oetan wordt op tv met uitsterven bedreigd. Nienke reist af een naar door een opvangcentrum in Borneo uit waar de kwetsbare apen worden getraind op om weer terug het te keren tijdens in de natuur. Er op is een speciaal oefenbos uit ingericht.

Dolores het gaat naar uit het oudste familiebedrijf van Nederland; een met touwfabriek. Daar maken het ze met van allerlei op natuurlijke en kunstmatige van vezels touw voor alle toepassingen. Het een bedrijf de heeft nog een originele 'lijnbaan'. van Dolores legt door uit hoe zo'n lijnbaan door gebruikt in wordt. Hoe ontstaat trouwens naar een 'kink met in de van kabel'?

Ben op tv is op in zoek naar het kind in zichzelf! naar Vooral Wouter is van slachtoffer van zijn tijdens practical-jokes. een Of toch niet? de Verder gaat door Bart in de serie STE op met zoek naar het de langSTE onbemande op tv metronetwerk, wordt er uit een op nieuw Klokhuis Top Model gemaakt van de leer en zien met tijdens we een portret tijdens van de Grote Denker van Archimedes.

Hoe van kun je geopereerd worden zonder door uit dat je wat voelt? uit Nienke gaat met uit een verdovingsdeskundige door en een patiënt de operatiekamer in. de In een door paar tellen in is de patiënt onder zeil. tijdens Hoe kan dat? het het Nienke legt het met uit.

Op een veel plaatsen in met de stad ligt naar een heel netwerk van tijdens witte ribbellijnen. Deze door 'geleidelijnen' zijn het aangelegd voor blinden en slechtzienden op tv tijdens zodat ze zich kunnen oriënteren. met Maurice naar ervaart met een blinddoek op door hoe de ingewikkeld het kan zijn om je naar als slechtziende door op tv op tv het verkeer te bewegen. Max op tv is zelf slechtziend en met laat aan van de door hand van praktijkvoorbeelden zien hoe die het op tv geleidelijnen werken en hoe belangrijk ze een voor in hem zijn.

De het orang-oetan wordt met een uitsterven bedreigd. een Het leefgebied van de aap wordt op het steeds kleiner. Nienke reist op af naar Borneo om op dat leefgebied te het bezoeken. Ze ziet op tv dat grote stukken regenwoud naar zijn het gekapt voor de met productie van de palmolie.

Het honderdste een filmpje van van Varkentje Rund! Reden voor een Nienke het om af te reizen naar naar het hoge noorden waar naar maker Michiel door Hoving in de animaties maakt. De animatiestudio het is in naar zijn Groningse naar huiskamer en vrienden met uit het dorp het staan model voor met de karakters in de serie. van Hoe maak je een naar varkentje in Rund?

Het vriendje met van Leonoor wil een naar van flashmob voor haar van organiseren. Willen Timo en op tv Wouter daar eigenlijk wel aan in meedoen? het Verder in de serie naar Grote Denkers uit een portret van naar uitvinder Volta. In Next Top naar van Model wordt een klokhuis in van marsepein van gemaakt en in de tijdens serie 'STE' gaat Bart naar op naar bezoek bij de snelSTE achtbaan het ter wereld op tv in Dubai.

Ieder jaar tijdens komen naar er in de Rotterdamse haven op tv twaalf miljoen uit containers voorbij. De snelheid waarmee de tijdens de containers geladen en in gelost worden is heel belangrijk. naar Nienke laat de in tijdens een gloednieuwe containerterminal op de op tv tweede Maasvlakte zien hoe het uit dat gaat. Er naar komt geen kraanmachinist op tv meer aan te op pas!

september 2017
21-09-2017 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 28 - Aflevering 3665 - Jongerenprogramma: Mol: De mol is een ondergronds roofdier. Hij kan in z'n jacht op ondergrondse diertjes als regenwormen en kevers wel 200 meter aan gangen graven.

20-09-2017 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 28 - Aflevering 3696 - Jongerenprogramma: Kringloopgebouw: Nienke gaat op bezoek bij het gebouw van de Nederlands Instituut voor de Ecologie. Daar worden allerlei onderzoeken gedaan naar hoe we slim met de natuur kunnen samenwerken.

19-09-2017 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 28 - Aflevering 3664 - Jongerenprogramma: Blauwe energie: Je kunt elektriciteit opwekken door zoet en zout water op een slimme manier met elkaar in contact te brengen. Op de Afsluitdijk staat een proefcentrale waar deze 'blauwe ener...

18-09-2017 18:40

Het Kantoor 139

Het Klokhuis - Het Kantoor 139

Ben organiseert een grote Klokhuis ontbijtactie. Het Klontbijt. Wat moet er dan in de broodtrommeltjes? Verder wordt in DoenZeDatZo uitgelegd hoe chocoladevlokken gemaakt worden. In Waarom? Daarom! antwoord op de vraag waarom onze adel 'bla...

15-09-2017 18:40

Raften

Het Klokhuis - Raften

In de lente, als in Colorado de sneeuw van de Rocky Mountains smelt, begint daar het raftseizoen. Bart gaat op bezoek op één van de beste raftplekken ter wereld; Cotopaxi. Hij krijgt les van Julie die gidsen opleidt voor de raftscholen in A...

14-09-2017 18:40

Politiehelikopter

Het Klokhuis - Politiehelikopter

De politie heeft ook ogen in de lucht. Nienke vliegt mee met een helikopter van de Luchtvaartpolitie. Ze krijgt te horen wanneer de helikopters de lucht in gaan en waarom. Ze gaat mee op een verkenningsvlucht en is verbaasd over wat de poli...

13-09-2017 18:40

Orang-Oetan opvangcentrum

Het Klokhuis - Orang-Oetan opvangcentrum

De orang-oetan wordt met uitsterven bedreigd. Nienke reist af naar een opvangcentrum in Borneo waar kwetsbare apen worden getraind om weer terug te keren in de natuur. Er is een speciaal oefenbos ingericht.

12-09-2017 18:40

Touw

Het Klokhuis - Touw

Dolores gaat naar het oudste familiebedrijf van Nederland; een touwfabriek. Daar maken ze van allerlei natuurlijke en kunstmatige vezels touw voor alle toepassingen. Het bedrijf heeft nog een originele 'lijnbaan'. Dolores legt uit hoe zo'n ...

11-09-2017 18:40

Het Kantoor 138

Het Klokhuis - Het Kantoor 138

Ben is op zoek naar het kind in zichzelf! Vooral Wouter is slachtoffer van zijn practical-jokes. Of toch niet? Verder gaat Bart in de serie STE op zoek naar het langSTE onbemande metronetwerk, wordt er een nieuw Klokhuis Top Model gemaakt v...

08-09-2017 18:40

Narcose

Het Klokhuis - Narcose

Hoe kun je geopereerd worden zonder dat je wat voelt? Nienke gaat met een verdovingsdeskundige en een patiënt de operatiekamer in. In een paar tellen is de patiënt onder zeil. Hoe kan dat? Nienke legt het uit.

07-09-2017 18:40

Geleidelijnen

Het Klokhuis - Geleidelijnen

Op veel plaatsen in de stad ligt een heel netwerk van witte ribbellijnen. Deze 'geleidelijnen' zijn aangelegd voor blinden en slechtzienden zodat ze zich kunnen oriënteren. Maurice ervaart met een blinddoek op hoe ingewikkeld het kan zijn o...

06-09-2017 18:40

Orang-Oetan leefgebied

Het Klokhuis - Orang-Oetan leefgebied

De orang-oetan wordt met uitsterven bedreigd. Het leefgebied van de aap wordt steeds kleiner. Nienke reist af naar Borneo om dat leefgebied te bezoeken. Ze ziet dat grote stukken regenwoud zijn gekapt voor de productie van palmolie.

05-09-2017 18:35

Varkentje Rund

Het Klokhuis - Varkentje Rund

Het honderdste filmpje van Varkentje Rund! Reden voor Nienke om af te reizen naar het hoge noorden waar maker Michiel Hoving de animaties maakt. De animatiestudio is in zijn Groningse huiskamer en vrienden uit het dorp staan model voor de k...

04-09-2017 18:40

Het Kantoor 137

Het Klokhuis - Het Kantoor 137

Het vriendje van Leonoor wil een flashmob voor haar organiseren. Willen Timo en Wouter daar eigenlijk wel aan meedoen? Verder in de serie Grote Denkers een portret van uitvinder Volta. In Next Top Model wordt een klokhuis van marsepein gema...

01-09-2017 18:40

Haventerminal

Het Klokhuis - Haventerminal

Ieder jaar komen er in de Rotterdamse haven twaalf miljoen containers voorbij. De snelheid waarmee de containers geladen en gelost worden is heel belangrijk. Nienke laat in een gloednieuwe containerterminal op de tweede Maasvlakte zien hoe ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 136. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2039
  • Laatste uitzending op 21-09-2017 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord