Programma gemist?

Vanwege de tijdens wintertijd zet naar Wouter de klokken vast een terug. Timo heeft bowlingschoenen in gestolen. de Hoe werkt een bowlingbaan? En het welke voetbalclub speelde op de door meeste interlands?

In op Utrecht staat het grootste met dierenziekenhuis naar van Nederland. Het lijkt door echt sprekend op door een mensenziekenhuis. Pascal met volgt een hond met klachten, door een poes naar die geopereerd naar wordt en op tv een kater in de met CT-scan.

Over de met molens in Kinderdijk. op Als van toeristen aan Nederland met denken, dan denken ze al snel naar van aan tulpen, klompen met en molens. Ze doen het met mooi op een het ansichtkaart, maar die molens met staan niet uit voor de sier door in Kinderdijk! door Ze zijn onderdeel naar van een watermanagementsysteem. Al eeuwenlang in voeren Nederlanders op een op tv strijd tegen het water. Nederland de ligt met grotendeels onder de zeespiegel. Zonder dijken, tijdens gemalen met en molens zouden tijdens we natte naar voeten krijgen en stond Nederland van voor op meer dan de helft een onder water. Nu zorgen gemalen de voor op tv de waterafvoer, maar ooit op was de waterhuishouding van hier in heel anders geregeld. in Het is begonnen met negentien op molens. Samen met de door sluizen, gemalen, van dijken, uit sloten en wateropslagplaatsen van (de boezems), staan deze naar molens model tijdens voor de waterhuishouding van Nederland en op tv houden ze op tv het in land droog. Nergens ter in wereld staan de er zoveel molens zo een dicht bij elkaar als in in Kinderdijk in uit de naar Alblasserwaard. Bart vaart door het gebied, met legt uit waarom tijdens de bodem steeds op verder daalt in en een hoe het eeuwenoude watermanagementsysteem werkt. het Hij helpt een met molenaar mee om het naar water naar weg te pompen de en ontdekt met hoe zwaar dat het is.

In het het Markermeer is uit een hele nieuwe in eilandengroep gemaakt. een Van slib! Hoe verovert de natuur in deze Marker Wadden? door naar Pascal gaat op naar safari en ziet de hoe vogels en vissen op tv bezit nemen van tijdens het gebied. Hoe een ziet de toekomst van door de Marker tijdens Wadden eruit? Klokko maakt uit reclame op voor een vogelkostuum het waarmee je als mens door stiekem de Marker Wadden op tv kan naar bezoeken.

Anna op tv Woltz is schrijfster en heeft een al 22 boeken in geschreven. Sosha ging op tv bij een haar langs om alles te tijdens weten uit te komen door over hoe Anna haar boeken schrijft. in Sharon van een de Kassameisjes is ook een uit gek op kinderboeken.

In het Snapje? wordt uitgelegd hoe een je naar het beste kunt onthouden. Hoe tijdens worden snoeptomaatjes gekweekt? En naar leven pinguïns alleen op tv op in koude gebieden?

Altijd op tv al in een film tijdens of door serie willen spelen? Dan naar kun je je het beste tijdens inschrijven bij een tijdens castingbureau. Maar met hoe gaat tijdens zo'n casting een dan? Waar moet je op letten? op tv En het moet je met per se heel knap zijn om tijdens een naar kans te maken? met Eva onderzoekt het. En op ook op Wesley en Rodney gaan door casten.

Op met de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De een Oosterscheldekering op tv verkozen tot het Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg van nomineerde het de stormvloedkering, omdat deze op tv ons op tegen het zeewater uit beschermt. Hoe doet de kering dit? uit Maurice zoekt tijdens het uit. Said en tijdens Jonathan houden een in spreekbeurt over naar de een Oosterscheldekering.

Als je ouders het scheiden is het tijdens vaak moeilijk om een erover te door praten. Maar de het is een heel belangrijk om er naar wél over te een praten. Maurice het legt uit wat je kunt naar doen en wie je de kunnen helpen in tijdens door zo'n situatie. Kinderen met gescheiden door ouders geven met tips. In een lied een maken twee op tv gescheiden ouders zich zorgen over een hun uit zoon.

Hoe het worden appels gekweekt door en komen er ooit uit nog nieuwe door soorten? En hoe komen met de appels naar van de boomgaard in de door supermarkt? Sosha in laat zien hoe met het gaat. De ober in op laat een gast witlof eten door door uit er appelmoes overheen door te scheppen.

Wouter bespaart naar geld door oud met brood te hergebruiken en het Ben met moet verkeersexamen doen. Wat is door tijdens het drukste verkeersknooppunt in van Nederland? Waarom heeft de een voetgangersstoplicht geen naar oranje? En wat op is het verschil op tussen bruin en de wit brood?

De Afsluitdijk is op tv gebouwd tussen 1927 op tv en 1932. de De met aanleg veranderde veel tijdens voor de inwoners rondom op de Zuiderzee, nu met het IJsselmeer. de Op het eiland op tv Urk leefden de bewoners van naar de visserij. Na aanleg van tijdens van de Afsluitdijk werd het water uit zoet en moesten op tv de uit vissers verplaatsen. Urk werd op een schiereiland door uit drooglegging. Hoewel de op Urkers officieel met geen eilandbewoners naar meer zijn, voelen van veel bewoners zich de dat wel. En het de Quizz gaat dit keer over op in het IJsselmeer.

Nederlands door Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! op De historische op tv haven en op binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al met op jaren een bijzonder onderdeel van met ons koninkrijk. Met van de gekleurde bouwwerken door als uitgangspunt mengt Maurice een zich van in de bevolking de en komt de meer te weten op over waarom er uit op Curaçao zoveel verschillende culturen bij op tv elkaar op tv leven.

Als uit je ouders gaan scheiden door dan naar kun je te tijdens maken krijgen met de door rechtbank. De een rechter moet dan in de afspraken goedkeuren die uit je ouders maken. Daarvoor is op tv het naar ook belangrijk dat de met rechter weet een wat jij wil. door Nienke en Floor de gaan naar het kind-gesprek met door de rechter. Saïd in en Jonathan door bespreken de voor- van en de nadelen van het hebben uit van gescheiden uit ouders.

Elk van jaar, op de op derde dinsdag van door september, trekken militairen hun van beste uniform aan, komen door de mooiste paarden op van stal op tv en op neemt de koning door met zijn gezin plaats het in een speciale de koets: allemaal met voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt in wat er allemaal achter het de door schermen gebeurt. In van de sketch zien we met dat het paard van Ridder een van William snel bang is, een maar William zelf op schriktraining van op moet.

oktober 2020
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!