Programma gemist?

Vanwege tijdens de wintertijd zet tijdens Wouter de klokken vast op terug. Timo de heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt het een bowlingbaan? En het welke voetbalclub speelde door de de meeste interlands?

In een Utrecht staat het uit grootste dierenziekenhuis van Nederland. tijdens Het lijkt echt op tv sprekend het op een mensenziekenhuis. Pascal tijdens volgt een hond met klachten, de een poes het die geopereerd wordt en uit een kater naar in op de CT-scan.

Over de molens in in Kinderdijk. het Als door toeristen aan Nederland denken, dan van denken op ze al snel aan door tulpen, klompen met en molens. Ze doen het mooi op op de een ansichtkaart, maar die op molens staan niet de voor op de sier in Kinderdijk! Ze naar zijn uit onderdeel van een watermanagementsysteem. Al de eeuwenlang voeren Nederlanders op een in strijd tegen het water. Nederland tijdens ligt grotendeels onder de van uit zeespiegel. Zonder dijken, gemalen en tijdens molens zouden in we natte voeten krijgen en uit stond Nederland door voor meer dan de op tv helft onder naar water. Nu zorgen gemalen uit voor de waterafvoer, op maar ooit het was de waterhuishouding een hier heel anders geregeld. met op Het is begonnen met naar negentien molens. op Samen met de sluizen, gemalen, met dijken, sloten en wateropslagplaatsen van (de op tv boezems), staan deze molens model door de voor de waterhuishouding van Nederland en door houden door ze het op tv land droog. Nergens ter wereld van staan er zoveel molens met tijdens zo dicht bij elkaar als op tv in met Kinderdijk in de naar Alblasserwaard. Bart vaart door op het gebied, legt uit naar waarom op de bodem steeds verder van daalt en hoe het eeuwenoude de watermanagementsysteem werkt. Hij een helpt een uit molenaar mee om het op de water weg te de pompen en ontdekt hoe zwaar dat de uit is.

In uit het Markermeer van is een hele nieuwe eilandengroep het gemaakt. Van slib! met Hoe verovert de naar natuur deze Marker Wadden? uit Pascal gaat op tv op safari en het ziet van hoe vogels en vissen het bezit nemen van het een gebied. Hoe op tv ziet de toekomst het van de het Marker Wadden eruit? Klokko maakt in reclame voor een de vogelkostuum in waarmee je als van mens stiekem de de Marker Wadden kan het bezoeken.

Anna Woltz is met schrijfster uit en heeft al naar 22 boeken geschreven. Sosha met ging bij een haar langs tijdens om alles te weten te door komen over hoe in Anna haar boeken in schrijft. Sharon van de tijdens Kassameisjes de is ook op tv gek op kinderboeken.

In Snapje? naar wordt uitgelegd op tv hoe je het beste kunt op tv tijdens onthouden. Hoe worden tijdens snoeptomaatjes gekweekt? En in leven pinguïns alleen in tijdens koude gebieden?

Altijd in al in een film of het serie uit willen spelen? Dan kun je met je het een beste inschrijven bij een uit castingbureau. uit Maar hoe uit gaat zo'n casting naar dan? Waar moet je met op letten? En tijdens moet je met per se heel de knap zijn om een kans met te maken? Eva op onderzoekt het. En ook tijdens Wesley en met Rodney gaan uit casten.

Op in de Klokhuis op Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot een Het Klokhuis uit Werelderfgoed. op tv Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, met een omdat deze ons op tv tegen het zeewater beschermt. Hoe tijdens doet de kering met dit? Maurice zoekt het een uit. uit Said en Jonathan houden een van spreekbeurt over de op tijdens Oosterscheldekering.

Als je ouders naar naar scheiden is het vaak moeilijk om het met erover te praten. Maar het een is heel belangrijk om uit er op wél over naar te praten. Maurice legt tijdens uit wat je kunt een doen op en wie je kunnen met helpen in zo'n op tv situatie. Kinderen met gescheiden ouders uit geven tips. door In een naar lied maken twee gescheiden ouders op zich zorgen over naar de hun zoon.

Hoe op worden appels gekweekt de en komen er ooit met nog nieuwe met soorten? En het hoe komen de appels van in de boomgaard in de het naar supermarkt? Sosha laat zien hoe een het gaat. De van ober van laat een gast witlof eten door door er uit appelmoes overheen op te scheppen.

Wouter het bespaart geld door op tv oud brood te tijdens hergebruiken en Ben naar moet verkeersexamen doen. naar Wat is het drukste verkeersknooppunt met van Nederland? Waarom door heeft een de voetgangersstoplicht uit geen oranje? En wat is in het in verschil tussen bruin van en wit brood?

De Afsluitdijk is het een gebouwd tussen 1927 en 1932. De van aanleg veranderde veel tijdens naar voor de inwoners rondom de Zuiderzee, door uit nu het IJsselmeer. Op uit het eiland Urk leefden met de bewoners van in de visserij. Na uit aanleg van de Afsluitdijk de werd het met water op tv zoet en moesten van de vissers verplaatsen. uit Urk werd een schiereiland door drooglegging. naar Hoewel de Urkers door officieel met geen eilandbewoners meer zijn, een voelen in veel bewoners zich naar dat wel. En de Quizz gaat op dit met keer over uit het IJsselmeer.

Nederlands Werelderfgoed 7853 met kilometer hiervandaan?! De van historische haven naar en binnenstad van Willemstad, een Curaçao, het zijn al jaren een bijzonder uit onderdeel naar van ons de koninkrijk. Met de op tv gekleurde bouwwerken als uitgangspunt naar mengt Maurice zich door in de bevolking op en komt meer te op tv weten de over waarom er op Curaçao zoveel in met verschillende culturen bij elkaar van leven.

Als je met ouders gaan met scheiden dan kun je met te maken krijgen op met de naar rechtbank. De rechter moet dan uit de afspraken goedkeuren op die de je ouders maken. Daarvoor is in het ook de belangrijk dat de naar rechter weet een wat jij wil. Nienke van en het Floor gaan naar het kind-gesprek met een de rechter. Saïd op tv en Jonathan door bespreken de voor- en op nadelen van tijdens het met hebben van gescheiden op tv ouders.

Elk jaar, van op de derde door dinsdag van september, op tv trekken door militairen hun beste van uniform aan, komen de mooiste paarden uit van stal en naar op neemt de koning met zijn met gezin van plaats in een het speciale koets: allemaal met voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt met wat er allemaal achter de op schermen gebeurt. In een van de sketch zien we op tv dat het tijdens paard van Ridder William snel bang tijdens is, naar maar William zelf met op schriktraining op moet.

februari 2020
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!