Programma gemist?

Vanwege de tijdens wintertijd zet op tv Wouter de klokken vast terug. met uit Timo heeft bowlingschoenen tijdens gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? naar En welke voetbalclub met speelde de meeste tijdens interlands?

In Utrecht staat met door het grootste dierenziekenhuis van Nederland. op tv Het lijkt van echt sprekend door op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een door hond naar met klachten, een poes van die geopereerd wordt en op een kater in in de uit CT-scan.

Over de molens op tv in de Kinderdijk. Als toeristen aan tijdens Nederland denken, van dan denken ze al snel op aan tulpen, in klompen op en molens. Ze naar doen het mooi het op een ansichtkaart, maar die molens een staan een niet voor de sier in de door Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een uit watermanagementsysteem. Al de eeuwenlang tijdens voeren Nederlanders een strijd het tegen het water. Nederland in ligt grotendeels met onder de zeespiegel. Zonder dijken, de gemalen en molens tijdens zouden door we natte voeten krijgen met en stond Nederland voor het meer dan de door helft met onder water. naar Nu zorgen gemalen voor de met waterafvoer, het maar ooit was de waterhuishouding naar hier heel anders geregeld. in Het is begonnen op tv met negentien molens. in uit Samen met de sluizen, tijdens gemalen, dijken, sloten en wateropslagplaatsen in met (de boezems), staan deze molens model naar voor de waterhuishouding door van Nederland naar en houden ze naar het land droog. Nergens op tv ter de wereld staan er zoveel in molens zo dicht bij uit het elkaar als in Kinderdijk in de de door Alblasserwaard. Bart vaart met door het gebied, op tv legt uit waarom van de bodem steeds verder naar daalt en hoe het door eeuwenoude op watermanagementsysteem werkt. Hij op tv helpt een molenaar mee om het op tv water weg van te pompen en ontdekt met uit hoe zwaar dat een is.

In het de Markermeer is een hele uit nieuwe eilandengroep de gemaakt. Van op tv slib! Hoe verovert de natuur op tv op deze Marker Wadden? Pascal gaat naar op safari en uit ziet de hoe vogels en vissen door bezit nemen van het gebied. uit Hoe ziet op de toekomst van de met Marker naar Wadden eruit? Klokko maakt tijdens reclame voor met een vogelkostuum waarmee door je als mens stiekem de in Marker Wadden de kan tijdens bezoeken.

Anna het Woltz is schrijfster de en heeft al 22 boeken tijdens geschreven. Sosha ging door tijdens bij haar langs om in alles te weten door te komen op over hoe Anna in haar boeken schrijft. Sharon van van de Kassameisjes is naar ook door gek op kinderboeken.

In Snapje? door wordt uitgelegd tijdens hoe je het het beste kunt uit onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En in leven pinguïns alleen op in koude tijdens gebieden?

Altijd al uit in een film of op tv van serie willen spelen? Dan kun je het met je het beste inschrijven bij uit een castingbureau. van Maar hoe in gaat zo'n casting dan? van Waar moet je uit op letten? met En moet je per tijdens se heel knap de zijn om een kans op te maken? door Eva onderzoekt het het. En ook Wesley en Rodney in gaan van casten.

Op de Klokhuis uit de Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot de een Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg uit tijdens nomineerde de stormvloedkering, omdat door deze ons tegen het naar zeewater beschermt. van Hoe doet de kering in dit? Maurice zoekt een het uit. op Said en Jonathan houden door een spreekbeurt over op de een Oosterscheldekering.

Als op je ouders scheiden op tv is het vaak moeilijk om op erover te praten. uit van Maar het is heel de belangrijk om in er wél over te praten. Maurice tijdens uit legt uit wat je de kunt doen tijdens en wie je kunnen helpen naar in zo'n situatie. een Kinderen met gescheiden door ouders geven tips. In met een een lied maken twee tijdens gescheiden ouders zich zorgen uit over hun tijdens zoon.

Hoe worden door appels gekweekt en in komen er ooit met nog nieuwe op tv soorten? En hoe komen de van uit appels van de boomgaard uit in de supermarkt? Sosha laat uit zien hoe naar het gaat. naar De ober laat een gast de uit witlof eten door er appelmoes overheen op tv te naar scheppen.

Wouter bespaart tijdens geld door het oud brood te naar hergebruiken en Ben op tv moet verkeersexamen doen. Wat de is het drukste van verkeersknooppunt van Nederland? een Waarom heeft naar een voetgangersstoplicht door geen oranje? En wat is op tv het verschil tussen bruin door een en wit brood?

De Afsluitdijk op tv is gebouwd tussen op tv 1927 en 1932. het De uit aanleg veranderde veel voor de de inwoners in rondom de Zuiderzee, nu op het IJsselmeer. Op een het eiland Urk leefden op de naar bewoners van de visserij. op tv Na aanleg tijdens van de Afsluitdijk werd het het water door zoet en moesten de vissers verplaatsen. van Urk werd een het schiereiland door de drooglegging. Hoewel de Urkers het officieel geen eilandbewoners de meer de zijn, voelen veel door bewoners zich dat de wel. En de Quizz gaat in dit naar keer over het het IJsselmeer.

Nederlands Werelderfgoed 7853 in kilometer hiervandaan?! De op historische haven op tv en binnenstad een van Willemstad, Curaçao, zijn op al jaren een bijzonder op tv onderdeel van ons tijdens koninkrijk. Met met de gekleurde bouwwerken met als uitgangspunt mengt Maurice op tv zich in de de bevolking van en komt op tv meer te weten over een waarom er op Curaçao zoveel met verschillende culturen bij met elkaar op tv leven.

Als je ouders op gaan een scheiden dan in kun je te maken krijgen door met de het rechtbank. De het rechter moet dan de afspraken de goedkeuren de die je ouders maken. Daarvoor op is het door ook belangrijk dat de de rechter weet wat het jij wil. Nienke en van Floor naar gaan naar het kind-gesprek met met de naar rechter. Saïd en Jonathan bespreken uit de voor- en met nadelen van van het naar hebben van gescheiden met ouders.

Elk jaar, op het de een derde dinsdag van september, in trekken militairen hun beste op uniform aan, met komen de de mooiste paarden door van stal en de neemt de koning van met zijn gezin door plaats in een op speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. het Janouk ontdekt wat op tv er allemaal achter de met schermen gebeurt. In tijdens de naar sketch zien we uit dat het paard de van Ridder William snel van bang is, een maar William het zelf op schriktraining op tv moet.

juli 2020
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!