Programma gemist?

Vanwege het de wintertijd zet Wouter de uit klokken vast in terug. Timo heeft tijdens bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt op tv het een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde naar de met meeste interlands?

In op tv Utrecht staat het op tv grootste dierenziekenhuis naar van Nederland. Het lijkt echt door sprekend op een het mensenziekenhuis. Pascal volgt het een hond met op tv klachten, een poes die naar geopereerd wordt en uit een kater in door de uit CT-scan.

Over de in molens de in Kinderdijk. Als toeristen het aan Nederland denken, dan op tv denken ze al naar snel tijdens aan tulpen, klompen en molens. Ze op tv doen in het mooi op van een ansichtkaart, maar die met molens door staan niet voor de sier uit in Kinderdijk! in Ze zijn op tv onderdeel van een watermanagementsysteem. Al eeuwenlang een voeren Nederlanders het een door strijd tegen het water. in Nederland ligt grotendeels onder op tv de zeespiegel. op Zonder dijken, gemalen op en molens zouden we natte in voeten krijgen en in stond Nederland voor naar meer dan het de helft onder water. de Nu zorgen in gemalen voor door de waterafvoer, uit maar ooit was de op tv waterhuishouding hier heel in anders geregeld. Het is de begonnen tijdens met negentien molens. Samen met de de sluizen, gemalen, dijken, in sloten en met wateropslagplaatsen de (de boezems), staan deze molens naar model van voor de waterhuishouding op van Nederland en houden ze op het land droog. tijdens Nergens ter wereld met staan met er zoveel molens zo dicht op tv bij elkaar de als in de Kinderdijk in de Alblasserwaard. Bart vaart in op tv door het gebied, in legt uit waarom de bodem steeds het verder daalt het en hoe het het eeuwenoude op tv watermanagementsysteem werkt. Hij helpt een molenaar de mee om het van water weg van te de pompen en ontdekt in hoe zwaar dat van is.

In het Markermeer met is naar een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. in Van slib! in Hoe met verovert de natuur deze Marker Wadden? uit Pascal door gaat op safari en op tv ziet door hoe vogels en het vissen bezit nemen in van het gebied. Hoe ziet de de toekomst van de de Marker Wadden eruit? tijdens uit Klokko maakt reclame voor door een vogelkostuum waarmee je als met mens de stiekem de het Marker Wadden kan op bezoeken.

Anna Woltz is uit met schrijfster en heeft al 22 door boeken een geschreven. Sosha ging in bij haar langs om alles te door weten in te komen over de hoe Anna haar door boeken schrijft. Sharon van door de Kassameisjes op tv is ook gek op op tv kinderboeken.

In tijdens Snapje? wordt uitgelegd hoe je uit het een beste kunt naar onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes de gekweekt? En leven pinguïns alleen op tv in koude naar gebieden?

Altijd op al in naar een film of serie willen op tv spelen? Dan kun je van je op tv het beste inschrijven bij een van castingbureau. Maar hoe op tv met gaat zo'n casting dan? uit Waar moet tijdens je op letten? op En moet je per se heel op knap zijn om door een kans in te maken? op Eva onderzoekt het. En ook tijdens op tv Wesley en Rodney gaan naar casten.

Op in de Klokhuis Werelderfgoeddag werd op tv De Oosterscheldekering verkozen het tot Het Klokhuis Werelderfgoed. door Vincent uit Aardenburg uit nomineerde de naar stormvloedkering, de omdat deze ons tegen op tv het zeewater een beschermt. Hoe doet de kering dit? met Maurice met zoekt het uit. Said van en Jonathan houden door een spreekbeurt over met de van Oosterscheldekering.

Als je ouders op tv scheiden is een het vaak moeilijk om in erover het te praten. naar Maar het is heel belangrijk om de op tv er wél over te praten. Maurice tijdens legt uit in wat je op tv kunt doen en door wie je kunnen een helpen in zo'n situatie. uit Kinderen met op tv gescheiden ouders geven tips. de In een lied naar maken twee gescheiden ouders tijdens met zich zorgen over een hun zoon.

Hoe worden van appels in gekweekt en komen er tijdens ooit nog nieuwe door soorten? En hoe op tv komen de op appels van de boomgaard in de in supermarkt? Sosha de laat zien uit hoe het op tv gaat. De ober laat een van gast witlof eten door door er met appelmoes overheen te de scheppen.

Wouter van bespaart geld door oud brood in te hergebruiken het en Ben tijdens moet verkeersexamen doen. Wat is een het drukste in verkeersknooppunt van Nederland? met Waarom heeft een uit voetgangersstoplicht geen oranje? op tv En wat is het op verschil tussen bruin uit en wit door brood?

De Afsluitdijk is naar gebouwd tussen op tv 1927 en 1932. De een aanleg veranderde uit veel voor op tv de inwoners rondom met de Zuiderzee, nu een het IJsselmeer. op tv Op het eiland Urk leefden met de bewoners van met de visserij. Na met aanleg van de Afsluitdijk op tv werd de het water zoet en een moesten tijdens de vissers verplaatsen. Urk door werd een schiereiland door het drooglegging. Hoewel de de Urkers officieel geen eilandbewoners een meer zijn, op voelen veel bewoners zich door van dat wel. En de Quizz het gaat dit keer uit over het met IJsselmeer.

Nederlands tijdens Werelderfgoed 7853 door kilometer hiervandaan?! De historische haven naar en binnenstad het van Willemstad, Curaçao, zijn al in jaren een op bijzonder een onderdeel van ons uit koninkrijk. Met de gekleurde de bouwwerken als uitgangspunt het mengt Maurice met zich in de bevolking door en komt meer te van weten over op waarom er op Curaçao naar zoveel verschillende culturen door bij elkaar in leven.

Als je uit ouders op tv gaan scheiden dan kun je te door maken krijgen het met de rechtbank. een De rechter moet dan door uit de afspraken goedkeuren die je met ouders maken. in Daarvoor is het ook belangrijk naar dat de in rechter weet wat een jij wil. Nienke en op Floor het gaan naar het met kind-gesprek met uit de rechter. Saïd en Jonathan bespreken een de voor- en een nadelen van het het hebben van gescheiden met op ouders.

Elk de jaar, op de derde dinsdag de naar van september, trekken militairen hun op tv beste tijdens uniform aan, komen de tijdens mooiste paarden van stal en van van neemt de koning op met zijn gezin plaats in de een speciale door koets: allemaal voor het Prinsjesdag. Janouk door ontdekt wat er van allemaal achter de van schermen gebeurt. In met de sketch zien we door dat het het paard van Ridder William door snel bang is, maar William op zelf het op schriktraining op moet.

november 2019
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!