Programma gemist?

Seizoen 28 - het Aflevering 3630 - met Jongerenprogramma: Schoorsteenveger: op tv Waarom moet uit een schoorsteen regelmatig geveegd een worden? een Nienke gaat met schoorsteenveger Joop op het dak van naar een groot op tv landhuis op. Verstopping van een een schoorsteen heeft meestal naar te maken met op verbranding door die niet goed verloopt. Hoe een zit dat? het Ard en Fjodor naar willen Piet met worden.

Het door nichtje van Timo wil van zo snel mogelijk beroemd op tv naar worden. En je in krijgt antwoord op in de vraag waarom vrouwen door hun oksels scheren en met waarom de de ene kat meer miauwt een dan een de andere.

Janouk gaat op op bezoek de bij YouTuber Furtjuh. Wat tijdens is het met verschil tussen een Vlogger en op tv een YouTuber? op Hoe krijg je van nou veel abonnees? door Verdienen YouTubers echt zoveel van geld en het zit er in op tv die filmpjes eigenlijk reclame een verborgen? tijdens Dos Hermanos door rapt over al die bijzondere op tv vloggers en hun naar honger naar in duimpjes en met abonnees.

Als bedrijf heb door je op tv klanten nodig want zonder tijdens klanten verdien je tijdens geen geld. Hoe zorg in je ervoor de dat juist tijdens jouw product of dienst naar opvalt tussen op tv al die het andere merken? Met 'marketing'. naar Sosha krijgt tijdens veel tips van marketingdeskundige Michel. En door ze naar gaat ook op bezoek bij op drie jonge het ondernemers, die in Meppel op tv een oppascentrale zijn de begonnen een en heel goed weten in hoe ze klanten moeten de het werven.

Ze zijn de razend populair: op tv 3D animatiefilms. Hoe op tv worden die gemaakt? Sosha mag uit naar een kijkje achter de schermen nemen van door bij een van de uit grootste animatiestudio's het in Nederland. Aan hun laatste tijdens animatiefilm is wel naar vier jaar gewerkt door tijdens honderden mensen! naar Varkentje Rund wil een ook graag naar in 3D.

Een tijdens terugschreeuw-apparaat of een voorleesrobot. een Waarom uit de zoveelste pizza of van voetbalsurprise maken met Sinterklaas het als je ook het iets unieks kunt maken? naar Rolf Hut het is op expert op het gebied het van technische surprises. tijdens Hij geeft tips hoe de jij met dit jaar met op tv de vetste surprise voor de de dag komt! Voor Bezorgde tijdens Ouders Nederland is tijdens het vooral uit belangrijk dat jouw het surprise groter is dan tijdens die op tv van andere naar kinderen.

Leonoor met kan niet door aanzien dat haar luie ex Alfons uit niet in voor zijn baby tijdens zorgt. Waarom de kunnen mensenbaby's niet meteen staan? En naar in naar Doenzedatzo zie je hoe modelraceautowedstrijden de door worden gehouden.

Wat eet naar en het drinkt een veganist de wel en niet? Nienke op gaat langs bij het Lisette die al veertien jaar de veganist is. door Lisette naar past niet alleen haar een voeding aan, maar uit haar hele de huis! Wat is precies het het verschil tussen een de vegetariër, in flexitariër, en een veganist? De ober het vindt het moeilijk in om iets in vegetarisch op tv te serveren.

Geld door is nodig om als met ondernemer een op bedrijf te starten tijdens en om je bedrijf door verder van te laten groeien. Hoe kom tijdens je aan geld? Misschien uit de heb je zelf wel wat naar gespaard uit of kun je een lening tijdens krijgen bij de bank. van een Een andere manier is een crowdfunding. Een grote groep van mensen geeft of het leent het je geld voor jouw bedrijf. Sosha in gaat op langs bij ondernemer de Melvin, die via een speciale tijdens crowdfunding actie geld met door heeft opgehaald voor zijn met bedrijf. En tijdens met jonge onderneemster Merel brengt ze het in de naar vroege met ochtend ontbijtjes rond.

De op tv Afsluitdijk is gebouwd tussen een 1927 van en 1932. De een aanleg veranderde veel in voor de inwoners rondom de Zuiderzee, tijdens een nu het IJsselmeer. uit Op het eiland Urk leefden de met bewoners van de de visserij. Na aanleg van van in de Afsluitdijk werd het water op tv zoet en door moesten de op tv vissers verplaatsen. Urk werd een uit schiereiland naar door drooglegging. Hoewel de Urkers naar officieel geen door eilandbewoners meer naar zijn, voelen veel bewoners op tv zich dat wel. En het de uit Quizz gaat door dit keer over van het IJsselmeer.

Zonder tijdens je handen aan het stuur in de bocht op tv om in de auto. door Dat kan tijdens niet. Of toch op tv wel? uit Sosha probeert het op tv uit en gaat kijken tijdens wat een een auto allemaal nodig heeft om een zelf te kunnen rijden. naar En wat nou op tv als tijdens de brandweer eraan komt? Ook uit voor de in Formule 1 heeft het de komst naar van de zelfrijdende naar auto gevolgen.

Wouter is naar verliefd op een kassameisje de en Timo op tv zet zich in schrap voor vrijdag de een dertiende. Hoe werkt een een naar streepjescode? En hoe wordt ijzer van gegoten?

Altijd met al in een film of de serie willen spelen? van Dan een kun je in je het beste inschrijven door bij een tijdens castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting naar dan? het Waar moet je op tv op letten? En moet het je per se heel tijdens knap zijn om door een kans uit te maken? Eva het onderzoekt het uit in deze aflevering. op Ook Wesley en Rodney naar proberen door in een soap te in komen.

Iets presenteren aan naar tijdens mensen die je niet kent. Als het ondernemer door heb je daar op tv vaak mee het te maken. Bijvoorbeeld om een op idee voor je op bedrijf te presenteren. Of naar omdat je het mensen wil in overhalen geld te investeren naar in jouw de bedrijf. Je op moet dan 'pitchen' zoals dat naar heet. Bij een 'pitch' het is het de op tv bedoeling dat de je in heel korte naar tijd - soms door met maar een paar minuten - je het je verhaal vertelt. een een En dat is door moeilijker dan je misschien denkt. Hoe uit een maak je een de goede pitch? En hoe zorg je in ervoor dat het op tv publiek niet in op tv slaap valt tijdens als jij een verhaal op vertelt? Bart door doet mee van aan het de Nederlands kampioenschap Pitchen en naar krijgt tips van een het echte een pitchdeskundige.

Sosha met gaat op de expeditie om een wijnglas van kapot te de maken met geluid. van Het is niet zo met dat het geluid daar per van se heel met hard voor de moet zijn. Je moet naar ook naar de juiste toonhoogte hebben. uit Waarom eigenlijk? Verder aandacht voor door met vandalen die met geluidsgolven bushokjes de slopen.

november 2017
21-11-2017 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 28 - Aflevering 3630 - Jongerenprogramma: Schoorsteenveger: Waarom moet een schoorsteen regelmatig geveegd worden? Nienke gaat met schoorsteenveger Joop het dak van een groot landhuis op. Verstopping van een schoorsteen heeft meesta...

20-11-2017 19:40

Het Kantoor 207

Het Klokhuis - Het Kantoor 207

Het nichtje van Timo wil zo snel mogelijk beroemd worden. En je krijgt antwoord op de vraag waarom vrouwen hun oksels scheren en waarom de ene kat meer miauwt dan de andere.

17-11-2017 18:40

YouTuber

Het Klokhuis - YouTuber

Janouk gaat op bezoek bij YouTuber Furtjuh. Wat is het verschil tussen een Vlogger en een YouTuber? Hoe krijg je nou veel abonnees? Verdienen YouTubers echt zoveel geld en zit er in die filmpjes eigenlijk reclame verborgen? Dos Hermanos rap...

16-11-2017 18:40

Het Klokhuis Onderneemt: Marketing

Het Klokhuis - Het Klokhuis Onderneemt: Marketing

Als bedrijf heb je klanten nodig want zonder klanten verdien je geen geld. Hoe zorg je ervoor dat juist jouw product of dienst opvalt tussen al die andere merken? Met 'marketing'. Sosha krijgt veel tips van marketingdeskundige Michel. En ze...

15-11-2017 18:40

3D Animatiefilm

Het Klokhuis - 3D Animatiefilm

Ze zijn razend populair: 3D animatiefilms. Hoe worden die gemaakt? Sosha mag een kijkje achter de schermen nemen bij een van de grootste animatiestudio's in Nederland. Aan hun laatste animatiefilm is wel vier jaar gewerkt door honderden men...

14-11-2017 18:40

Rolf maakt

Het Klokhuis - Rolf maakt

Een terugschreeuw-apparaat of een voorleesrobot. Waarom de zoveelste pizza of voetbalsurprise maken met Sinterklaas als je ook iets unieks kunt maken? Rolf Hut is expert op het gebied van technische surprises. Hij geeft tips hoe jij dit jaa...

13-11-2017 18:40

Het Kantoor 206

Het Klokhuis - Het Kantoor 206

Leonoor kan niet aanzien dat haar luie ex Alfons niet voor zijn baby zorgt. Waarom kunnen mensenbaby's niet meteen staan? En in Doenzedatzo zie je hoe modelraceautowedstrijden worden gehouden.

10-11-2017 18:40

Veganisme

Het Klokhuis - Veganisme

Wat eet en drinkt een veganist wel en niet? Nienke gaat langs bij Lisette die al veertien jaar veganist is. Lisette past niet alleen haar voeding aan, maar haar hele huis! Wat is precies het verschil tussen een vegetariër, flexitariër, en e...

09-11-2017 18:40

Het Klokhuis Onderneemt: Geld

Het Klokhuis - Het Klokhuis Onderneemt: Geld

Geld is nodig om als ondernemer een bedrijf te starten en om je bedrijf verder te laten groeien. Hoe kom je aan geld? Misschien heb je zelf wel wat gespaard of kun je een lening krijgen bij de bank. Een andere manier is crowdfunding. Een gr...

08-11-2017 18:35

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

07-11-2017 18:40

Zelfrijdende auto

Het Klokhuis - Zelfrijdende auto

Zonder je handen aan het stuur de bocht om in de auto. Dat kan niet. Of toch wel? Sosha probeert het uit en gaat kijken wat een auto allemaal nodig heeft om zelf te kunnen rijden. En wat nou als de brandweer eraan komt? Ook voor de Formule ...

06-11-2017 18:40

Het Kantoor 205

Het Klokhuis - Het Kantoor 205

Wouter is verliefd op een kassameisje en Timo zet zich schrap voor vrijdag de dertiende. Hoe werkt een streepjescode? En hoe wordt ijzer gegoten?

03-11-2017 18:35

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het in de...

02-11-2017 18:35

Het Klokhuis Onderneemt: Pitchen

Het Klokhuis - Het Klokhuis Onderneemt: Pitchen

Iets presenteren aan mensen die je niet kent. Als ondernemer heb je daar vaak mee te maken. Bijvoorbeeld om een idee voor je bedrijf te presenteren. Of omdat je mensen wil overhalen geld te investeren in jouw bedrijf. Je moet dan 'pitchen' ...

01-11-2017 19:35

Geluid

Het Klokhuis - Geluid

Sosha gaat op expeditie om een wijnglas kapot te maken met geluid. Het is niet zo dat het geluid daar per se heel hard voor moet zijn. Je moet ook de juiste toonhoogte hebben. Waarom eigenlijk? Verder aandacht voor vandalen die met geluidsg...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 139. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2079
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord