Programma gemist?

Seizoen 30 tijdens - Aflevering 3917 de - Jongerenmagazine: Parachutespringen: uit Maurice gaat parachutespringen! Hij in krijgt instructies naar van een professionele skydiver in en leert alles tijdens op tv over een vrije val, in de formatie met springen, free flying en hoe een de parachute in elkaar op zit. Durven een Igor en Robin het ook te de parachutespringen?

Seizoen op 31 - Aflevering 3970 naar - Jongerenprogramma: Het naar Kantoor 217: Wouter is een verliefd door op een linkshandig meisje met en liegt dat met hij zelf in ook linkshandig is. een Waarom zijn de naar meeste mensen rechtshandig? En de hoe de meet je tijd?

Achtbanen, uit wie houdt er niet van! uit Razendsnel uit door loopings en kurkentrekkers racen. uit Hoe maak je uit een achtbaan een die én supertof is de door én veilig? Pascal in gaat op bezoek bij het een van de op tv grootste achtbaanfabrieken van de wereld door om daar achter op tv te op tv komen. Zoon Muis naar wil graag in de achtbaan, op tv maar dat vindt de zijn moeder geen het op goed idee.

Mars in lijkt van alle planeten in naar de buurt in het meest op op de aarde. Waarom tijdens zou met je op Mars willen wonen de en in wat heb je tijdens daar allemaal voor nodig? En op tv hoe kom je aan door eten? Pascal bezoekt de Wieger Wamelink, het die experimenten doet met tijdens het kweken op van groente op van Marsgrond.

Vis op tv a Vis op is een theatergezelschap van dat voorstellingen op locatie in de op op open lucht maakt, met veel door spectaculaire op effecten, vuurwerk en live uit muziek. Pascal gaat kijken bij uit door dit bijzondere locatietheater om uit te met zoeken hoe hun uit uit voorstelling in elkaar van zit. Zo is het een podium een gigantische bak de met water! De op Dat-kan-toch-anders-man was in er 2500 jaar de geleden bij toen theater uitgevonden door uit werd.

Wat een doet een van veearts precies? Sosha loopt een met dagje door mee en kijkt in tussendoor op de universiteit hoe studenten op Dierengeneeskunde het leren een koe door te opereren. tijdens En dan wordt naar ze opgeroepen door de veearts, van om te helpen bij een het de geboorte van lammetjes! Dat op een in veearts een spannend beroep van heeft, weten ook de de rappers het van Dos Hermanos.

Ben, Wouter een en tijdens Timo leren dat ze heel ouderwets met denken over jongens door en meisjes. door Wie in is de sterkste man op van Nederland? En hoe naar maken een ze fruithagel?

Hoe de wordt een tijdens lasershow gemaakt? Op de grote muziekfestivals wordt met er alles aan gedaan om de de muziek goed te van laten de klinken, maar met ook de lichtshow met lasers het is heel belangrijk. door Muziek en laser op moeten namelijk precies in met elkaar kloppen. op Sosha gaat op tv kijken hoe dat werkt op bij dancefeest de Mysteryland.

Wist uit je dat er goud zit tijdens in naar je mobieltje? Van honderden van mobiele telefoons zou een je een gouden ring tijdens kunnen maken. met Maar van voordat je goud op tv in je handen hebt, is er naar een nog een hele weg van te gaan. Sosha volgt het het proces en het komt in erachter dat als je goud smelt tijdens er alleen nog in maar poeder over op uit blijft.

Hoe naar voorspellen we het weer? Pascal de neemt het een kijkje achter de uit schermen bij weerman Peter naar Kuipers Munneke, op tv die uit iedere dag het weer voorspelt. En van hij checkt van de satellieten door bij de bron van alle een weerpraatjes: de het KNMI! met In de Klokko reclame zie je van hoe je in zelf op een in weerman kan in lijken.

Hoe maakt Karina het op Schaapman haar prachtige muizenhuizen? Pascal leert het van Karina in hoe je op van een kartonnen uit doos en papier-maché verschillende door kamers kunt van maken. Hij gaat helemaal een los. op tv Karina laat zien uit hoe je van de meest simpele van tijdens wegwerpartikelen miniatuurmeubels kunt maken. tijdens Een televisie van van een luciferdoosje bijvoorbeeld! Varkentje uit Rund bouwt een het mini-huisje voor Leo de uit in Vlieg.

Ben regelt met een optreden door van zanger Edje tijdens de Nol. Maar de een rest van de een redactie uit vindt hem vreselijk. Hoe worden worstenbroodjes in uit gemaakt? En waarom hebben Amsterdammers en een Rotterdammers een van hekel aan naar elkaar?

Hoe naar ontstaat een harde knal? Hoe uit met komt er kleur in in vuurwerk? En hoe kan door vuurwerk zo hoog komen? tijdens uit Nienke zoekt het allemaal op uit in een lab in en gaat kijken bij door op een vuurwerkshow. Wesley en Rodney op hebben van een oplossing voor in honden die bang zijn met voor vuurwerk.

Bart gaat door naar de Zuidpool! door Hij laat zien het dat de opwarming de van de aarde daar tijdens duidelijk zichtbaar op tv is. Bart gaat tijdens mee tijdens op expeditie met een Nederlandse bioloog in die het op tv dieren- op en plantenleven op met Antarctica onderzoekt. Een unieke een ervaring!

Waarom koppelen we met sinds de oertijd het al bittere uit smaken aan giftig eten? een En zure een smaken aan iets dat in nog niet rijp van uit is? Nienke onderzoekt de op tv vijf smaken: zuur, zoet, door bitter, zout en een umami in een 3-sterren tijdens op restaurant.

januari 2018
16-01-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3917 - Jongerenmagazine: Parachutespringen: Maurice gaat parachutespringen! Hij krijgt instructies van een professionele skydiver en leert alles over een vrije val, in formatie springen, free flying en hoe de parachu...

15-01-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 31 - Aflevering 3970 - Jongerenprogramma: Het Kantoor 217: Wouter is verliefd op een linkshandig meisje en liegt dat hij zelf ook linkshandig is. Waarom zijn de meeste mensen rechtshandig? En hoe meet je tijd?

12-01-2018 18:40

Achtbaan

Het Klokhuis - Achtbaan

Achtbanen, wie houdt er niet van! Razendsnel door loopings en kurkentrekkers racen. Hoe maak je een achtbaan die én supertof is én veilig? Pascal gaat op bezoek bij een van de grootste achtbaanfabrieken van de wereld om daar achter te komen...

11-01-2018 18:40

Wonen op Mars

Het Klokhuis - Wonen op Mars

Mars lijkt van alle planeten in de buurt het meest op de aarde. Waarom zou je op Mars willen wonen en wat heb je daar allemaal voor nodig? En hoe kom je aan eten? Pascal bezoekt Wieger Wamelink, die experimenten doet met het kweken van groe...

10-01-2018 18:40

Locatietheater

Het Klokhuis - Locatietheater

Vis a Vis is een theatergezelschap dat voorstellingen op locatie in de open lucht maakt, met veel spectaculaire effecten, vuurwerk en live muziek. Pascal gaat kijken bij dit bijzondere locatietheater om uit te zoeken hoe hun voorstelling in...

09-01-2018 18:40

Veearts

Het Klokhuis - Veearts

Wat doet een veearts precies? Sosha loopt een dagje mee en kijkt tussendoor op de universiteit hoe studenten Dierengeneeskunde leren een koe te opereren. En dan wordt ze opgeroepen door de veearts, om te helpen bij de geboorte van lammetjes...

08-01-2018 18:40

Het Kantoor 216

Het Klokhuis - Het Kantoor 216

Ben, Wouter en Timo leren dat ze heel ouderwets denken over jongens en meisjes. Wie is de sterkste man van Nederland? En hoe maken ze fruithagel?

05-01-2018 18:40

Lasershow

Het Klokhuis - Lasershow

Hoe wordt een lasershow gemaakt? Op grote muziekfestivals wordt er alles aan gedaan om de muziek goed te laten klinken, maar ook de lichtshow met lasers is heel belangrijk. Muziek en laser moeten namelijk precies met elkaar kloppen. Sosha g...

04-01-2018 18:40

Goud recyclen

Het Klokhuis - Goud recyclen

Wist je dat er goud zit in je mobieltje? Van honderden mobiele telefoons zou je een gouden ring kunnen maken. Maar voordat je goud in je handen hebt, is er nog een hele weg te gaan. Sosha volgt het proces en komt erachter dat als je goud sm...

03-01-2018 18:40

Weerbericht

Het Klokhuis - Weerbericht

Hoe voorspellen we het weer? Pascal neemt een kijkje achter de schermen bij weerman Peter Kuipers Munneke, die iedere dag het weer voorspelt. En hij checkt de satellieten bij de bron van alle weerpraatjes: het KNMI! In de Klokko reclame zie...

02-01-2018 18:40

Karina maakt

Het Klokhuis - Karina maakt

Hoe maakt Karina Schaapman haar prachtige muizenhuizen? Pascal leert van Karina hoe je van een kartonnen doos en papier-maché verschillende kamers kunt maken. Hij gaat helemaal los. Karina laat zien hoe je van de meest simpele wegwerpartike...

01-01-2018 18:40

Het Kantoor 215

Het Klokhuis - Het Kantoor 215

Ben regelt een optreden van zanger Edje de Nol. Maar de rest van de redactie vindt hem vreselijk. Hoe worden worstenbroodjes gemaakt? En waarom hebben Amsterdammers en Rotterdammers een hekel aan elkaar?

29-12-2017 18:40

Vuurwerk

Het Klokhuis - Vuurwerk

Hoe ontstaat een harde knal? Hoe komt er kleur in vuurwerk? En hoe kan vuurwerk zo hoog komen? Nienke zoekt het allemaal uit in een lab en gaat kijken bij een vuurwerkshow. Wesley en Rodney hebben een oplossing voor honden die bang zijn voo...

28-12-2017 18:40

Zuidpool

Het Klokhuis - Zuidpool

Bart gaat naar de Zuidpool! Hij laat zien dat de opwarming van de aarde daar duidelijk zichtbaar is. Bart gaat mee op expeditie met een Nederlandse bioloog die het dieren- en plantenleven op Antarctica onderzoekt. Een unieke ervaring!

27-12-2017 18:40

Smaak

Het Klokhuis - Smaak

Waarom koppelen we sinds de oertijd al bittere smaken aan giftig eten? En zure smaken aan iets dat nog niet rijp is? Nienke onderzoekt de vijf smaken: zuur, zoet, bitter, zout en umami in een 3-sterren restaurant.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 142. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2119
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord