Programma gemist?

Seizoen van 31 - Aflevering 4035 - van tijdens Jongerenprogramma. Hyperloop. Wil je in in een half uur van Amsterdam naar naar Parijs? Vanaf 2030 de kan een dat met de Hyperloop, een het karretje naar dat met 1.000 km/u door door een met buis wordt afgeschoten. op tv Sosha onderzoekt een waarom er geen lucht in met de buis mag de zitten en hoe de een tijdens sterkste magneet ter wereld de Hyperloop met door de buis door laat zweven. van De een vrachtwagenchauffeuses zijn bang dat naar ze klem met komen te zitten in de op Hyperloopbuis.

Seizoen van 26 - Aflevering 3445 een - Educatief jeugdmagazine. Bijen. Veel groente- een en fruitsoorten zouden van zich niet door voort uit kunnen planten zonder bijen. Maurice op neemt samen met tijdens bijenkenner Jeroen de een honingbij de onder de loep.

Seizoen 26 in - Aflevering 3483 op - Educatief jeugdmagazine. Zwemmend van redden. Ieder jaar zijn er op in Nederland naar zo'n 500 een verdrinkingsslachtoffers. Vandaar dat de het reddingsbrigades hard bezig zijn het om zwemmende redders van op te door leiden. Maurice in krijgt een de spoedcursus.

De door tijd kan van snel gaan, maar ook heel langzaam. uit Tijdprofessor uit Tanja van der Lippe het heeft daar uitgebreid onderzoek naar de naar gedaan. Kinderen, ouders van en opa's en uit oma's hebben allemaal een verschillende een 'tijdbeleving'. Nienke in volgt een tijdens dag bij drie verschillende huishoudens. in Hoe lang een duurt de het tijd?

Wie op maakt het met mooiste model van op Het Klokhuis? Vandaag: glas in lood. op tv Terwijl het Leonoor op Het Kantoor super een rustig wordt tijdens van de een muziek van het Bob Marley geeft Dolores met antwoord op een kijkersvraag. op tv Hoe op veert een trampoline? In de serie de 'Reken maar!' naar rekent Nienke uit hoeveel van je van kunt besparen als tijdens je op 'sluipverbruik' van let.

Maurice gaat naar met de op matrasfabriek om proef te slapen. tijdens Een matras is met tegenwoordig een technisch met hoogstandje met tijdens 'pocketvering' en 'traagschuim'. door Maurice krijgt uit te zien hoe de onderdelen tijdens op van een matras als een puzzel op tv in elkaar het worden gezet. Op een het 'Klachtenbureau' komt een op matrasklacht van binnen.

Jaarlijks komen en de gaan miljoenen op reizigers vanaf tijdens luchthaven Schiphol. het Bart mag het platform op in naar een busje het en ziet tijdens hoe een vliegtuig parkeert. de Ook volgt hij het zijn tijdens koffer van de check-in de naar het op tv vliegtuig.

In het 1634 maakt Rembrandt de in huwelijksportretten naar van een pasgetrouwd met stel: Marten Soolmans en Oopjen de Coppit. De twee een trotse Amsterdamse in burgers laten zich levensgroot op tv schilderen in dure op kostuums naar de laatste uit het Franse mode. Dat door is bijzonder in een die tijd. In januari 2016 worden een de huwelijksportretten voor met 160 het miljoen euro aangekocht door het op Louvre met in Parijs en op tv het Rijksmuseum in Amsterdam, uit waar op tv ze om de beurt samen te van zien tijdens zullen zijn. Bart met neemt alvast een kijkje door in het Louvre om op tv van te zien wat ons in Nederland op tv te wachten op tv staat. uit In een dramascène zien we tijdens Rembrandt de van Rijn in zijn het Rembrandtfabriek, waarin het ene na van het andere door schilderij wordt tijdens gemaakt.

Eén van op de vijftien in Nederlanders heeft een caravan, een en dat in is het meeste op van de hele wereld. uit Een vakantiehuisje op tv op wielen, uit compleet met toilet, met koelkast, zithoek, een keukentje, kastjes, en van uit gas en elektriciteit. Nienke het gaat kijken hoe op tv ze zo'n caravan maken. een Een lied op over het koningshuis een dat leert een om te kamperen.

Op de het Klokhuiskantoor ontstaat verwarring over op tv Stoere Mannen. Wat in zijn dat? Verder tijdens op tv in de serie Reken met Maar; Hoeveel kun je het besparen bij het met douchen? Een kijkersvraag in over lollies wordt beantwoord het . naar Wordt een gezaagd Klokhuis tijdens het nieuwe Top uit Model?

Konijnen houden van er niet van op om alleen te een zijn. Ze houden naar van spelen, op en kunnen trucjes leren. En het ze worden het liever niet de opgetild. Maurice leert alles over op tv de een verzorging van konijnen. uit In de naar Hobbyquizz weten Bert in en Joke alles over tijdens konijnen.

Wat in gebeurt er in je lichaam het bij pijn? door Pascal onderzoekt op tv waarom pijn bestaat. Pijn-deskundige Maarten van legt aan het Pascal uit het wat er in de door hersenen gebeurt met bij het voelen van pijn. op het Rosaline (11) heeft in chronische pijn in haar gezicht. Ze op tv vertelt aan in Pascal haar door verhaal.

Irma met Boom ontwerpt uit schitterende boeken en heeft daar van al veel prijzen mee in uit gewonnen. Ze is ook het de vaste grafisch ontwerper van van het tijdens Rijksmuseum. Ze het heeft daar het 'kleuren DNA' ontworpen met in aan de hand van op tv de beroemde schilderijen die van in het tijdens museum hangen. Nienke gaat bij tijdens haar van langs. Ook de cowboys van zijn een dol op boeken.

De met iep is een op tv oersterke boom die al van eeuwenlang favoriet is in op tv op Nederland. Het is één van van de weinige bomen die in goed tegen door zoute zeewind kan. in Maar de uit iepenziekte is een groot van probleem. door Hoe weten ze of op er in de omgeving met ergens zieke iepen in staan? En tijdens waarom moet een zieke op tv iep zo snel het mogelijk met wortel en op al verwijderd in worden? Hebben Igor van en Robin het een knots van ziek door hout?

Timo droomt over in een wereld tijdens waarin naar hij zich geen enkele zorgen het hoeft te maken over op tv het afval dat op hij weggooit. met Wordt die de droom uiteindelijk een nachtmerrie? Verder door wordt door op tv Nienke uitgelegd met dat een gedeelte van ons het afval zwerft en met terechtkomt in de de oceaan. op tv Met ernstige in gevolgen.

juli 2018
20-07-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 31 - Aflevering 4035 - Jongerenprogramma. Hyperloop. Wil je in een half uur van Amsterdam naar Parijs? Vanaf 2030 kan dat met de Hyperloop, een karretje dat met 1.000 km/u door een buis wordt afgeschoten. Sosha onderzoekt waarom e...

19-07-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 26 - Aflevering 3445 - Educatief jeugdmagazine. Bijen. Veel groente- en fruitsoorten zouden zich niet voort kunnen planten zonder bijen. Maurice neemt samen met bijenkenner Jeroen de honingbij onder de loep.

18-07-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 26 - Aflevering 3483 - Educatief jeugdmagazine. Zwemmend redden. Ieder jaar zijn er in Nederland zo'n 500 verdrinkingsslachtoffers. Vandaar dat de reddingsbrigades hard bezig zijn om zwemmende redders op te leiden. Maurice krijgt ...

17-07-2018 18:40

Tijdsbeleving

Het Klokhuis - Tijdsbeleving

De tijd kan snel gaan, maar ook heel langzaam. Tijdprofessor Tanja van der Lippe heeft daar uitgebreid onderzoek naar gedaan. Kinderen, ouders en opa's en oma's hebben allemaal een verschillende 'tijdbeleving'. Nienke volgt een dag bij drie...

16-07-2018 18:40

Het Kantoor 105

Het Klokhuis - Het Kantoor 105

Wie maakt het mooiste model van Het Klokhuis? Vandaag: glas in lood. Terwijl Leonoor op Het Kantoor super rustig wordt van de muziek van Bob Marley geeft Dolores antwoord op een kijkersvraag. Hoe veert een trampoline? In de serie 'Reken maa...

13-07-2018 18:40

Matras

Het Klokhuis - Matras

Maurice gaat naar de matrasfabriek om proef te slapen. Een matras is tegenwoordig een technisch hoogstandje met 'pocketvering' en 'traagschuim'. Maurice krijgt te zien hoe de onderdelen van een matras als een puzzel in elkaar worden gezet. ...

12-07-2018 18:40

Luchthaven

Het Klokhuis - Luchthaven

Jaarlijks komen en gaan miljoenen reizigers vanaf luchthaven Schiphol. Bart mag het platform op in een busje en ziet hoe een vliegtuig parkeert. Ook volgt hij zijn koffer van de check-in naar het vliegtuig.

11-07-2018 18:40

Marten en Oopjen

Het Klokhuis - Marten en Oopjen

In 1634 maakt Rembrandt de huwelijksportretten van een pasgetrouwd stel: Marten Soolmans en Oopjen Coppit. De twee trotse Amsterdamse burgers laten zich levensgroot schilderen in dure kostuums naar de laatste Franse mode. Dat is bijzonder i...

10-07-2018 18:40

Caravan

Het Klokhuis - Caravan

Eén op de vijftien Nederlanders heeft een caravan, en dat is het meeste van de hele wereld. Een vakantiehuisje op wielen, compleet met toilet, koelkast, zithoek, een keukentje, kastjes, en gas en elektriciteit. Nienke gaat kijken hoe ze zo'...

09-07-2018 18:40

Het Kantoor 104

Het Klokhuis - Het Kantoor 104

Op het Klokhuiskantoor ontstaat verwarring over Stoere Mannen. Wat zijn dat? Verder in de serie Reken Maar; Hoeveel kun je besparen bij het douchen? Een kijkersvraag over lollies wordt beantwoord . Wordt een gezaagd Klokhuis het nieuwe Top ...

06-07-2018 18:40

Konijn

Het Klokhuis - Konijn

Konijnen houden er niet van om alleen te zijn. Ze houden van spelen, en kunnen trucjes leren. En ze worden liever niet opgetild. Maurice leert alles over de verzorging van konijnen. In de Hobbyquizz weten Bert en Joke alles over konijnen.

05-07-2018 18:40

Pijn

Het Klokhuis - Pijn

Wat gebeurt er in je lichaam bij pijn? Pascal onderzoekt waarom pijn bestaat. Pijn-deskundige Maarten legt aan Pascal uit wat er in de hersenen gebeurt bij het voelen van pijn. Rosaline (11) heeft chronische pijn in haar gezicht. Ze vertelt...

04-07-2018 18:40

Boekenontwerper

Het Klokhuis - Boekenontwerper

Irma Boom ontwerpt schitterende boeken en heeft daar al veel prijzen mee gewonnen. Ze is ook de vaste grafisch ontwerper van het Rijksmuseum. Ze heeft daar het 'kleuren DNA' ontworpen aan de hand van de beroemde schilderijen die in het muse...

03-07-2018 18:40

Iepenziekte

Het Klokhuis - Iepenziekte

De iep is een oersterke boom die al eeuwenlang favoriet is in Nederland. Het is één van de weinige bomen die goed tegen zoute zeewind kan. Maar de iepenziekte is een groot probleem. Hoe weten ze of er in de omgeving ergens zieke iepen staan...

02-07-2018 18:40

Het Kantoor 133

Het Klokhuis - Het Kantoor 133

Timo droomt over een wereld waarin hij zich geen enkele zorgen hoeft te maken over het afval dat hij weggooit. Wordt die droom uiteindelijk een nachtmerrie? Verder wordt door Nienke uitgelegd dat een gedeelte van ons afval zwerft en terecht...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 151. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2253
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord