Programma gemist?

Vanwege de de wintertijd zet Wouter op tv de op klokken vast terug. Timo een heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe tijdens werkt de een bowlingbaan? En welke een voetbalclub speelde de de meeste interlands?

In Utrecht van staat het grootste een dierenziekenhuis een van Nederland. Het met lijkt echt sprekend op een tijdens mensenziekenhuis. Pascal volgt een van hond met een klachten, een poes tijdens die op tv geopereerd wordt en een kater van in de op CT-scan.

Over de door molens van in Kinderdijk. Als toeristen door aan Nederland denken, op dan denken ze al door snel aan tulpen, klompen het en op molens. Ze doen het door mooi op tijdens een ansichtkaart, door maar die molens staan tijdens niet voor de sier een in Kinderdijk! Ze van zijn onderdeel op van een tijdens watermanagementsysteem. Al eeuwenlang voeren Nederlanders een door strijd het tegen het in water. Nederland ligt grotendeels de onder de zeespiegel. Zonder op dijken, gemalen en op tv molens zouden we tijdens natte voeten op tv krijgen en stond Nederland voor een meer dan naar de van helft onder water. de Nu zorgen gemalen voor de waterafvoer, naar maar het ooit was tijdens de waterhuishouding hier heel anders uit geregeld. naar Het is begonnen de met negentien molens. Samen naar met de op tv sluizen, gemalen, dijken, sloten de en wateropslagplaatsen (de boezems), een staan deze molens op model voor de door waterhuishouding van Nederland en uit houden een ze het met land droog. Nergens ter de wereld staan er zoveel met molens zo het dicht bij elkaar op tv als in Kinderdijk het in de Alblasserwaard. Bart vaart van in door het gebied, legt uit waarom tijdens de bodem steeds uit verder daalt tijdens en door hoe het eeuwenoude uit watermanagementsysteem werkt. Hij door helpt een molenaar mee om het op tv op tv water weg te op tv pompen en ontdekt hoe zwaar dat tijdens naar is.

In van het Markermeer is een hele in nieuwe eilandengroep op gemaakt. naar Van slib! Hoe verovert het de natuur deze Marker Wadden? naar op tv Pascal gaat op in safari en ziet van hoe vogels en in vissen bezit nemen van uit het gebied. Hoe ziet de tijdens een toekomst van de Marker Wadden eruit? door op Klokko maakt reclame voor een tijdens vogelkostuum waarmee je tijdens als mens stiekem de op tijdens Marker Wadden kan van bezoeken.

Anna Woltz is op tv schrijfster en heeft een op al 22 boeken geschreven. Sosha naar ging bij haar langs uit om naar alles te door weten te komen over hoe Anna een haar boeken schrijft. het Sharon van de tijdens Kassameisjes is ook de gek in op kinderboeken.

In het Snapje? wordt uitgelegd hoe met je op het beste kunt onthouden. Hoe in worden snoeptomaatjes het gekweekt? En leven pinguïns een alleen op tv in koude gebieden?

Altijd al in op tijdens een film of serie willen spelen? de Dan kun uit je je het van beste op tv inschrijven bij een castingbureau. Maar op tv hoe gaat de zo'n casting dan? Waar tijdens moet je op letten? op tv tijdens En moet je per uit se heel knap zijn om uit op tv een kans te maken? Eva op onderzoekt het. En op ook Wesley en Rodney in de gaan casten.

Op de de Klokhuis naar Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tijdens tot Het Klokhuis Werelderfgoed. in Vincent uit Aardenburg tijdens nomineerde de de stormvloedkering, omdat deze ons het tegen het zeewater op door beschermt. Hoe doet op tv de kering dit? op Maurice zoekt het uit. Said en een Jonathan houden een het uit spreekbeurt over de in Oosterscheldekering.

Als je met ouders scheiden is op tv het een vaak moeilijk om erover te uit praten. van Maar het is heel in belangrijk om met er wél over te praten. op Maurice legt een uit wat in je kunt doen en een wie je kunnen helpen in naar zo'n op tv situatie. Kinderen met uit gescheiden ouders de geven tips. In een lied door maken twee gescheiden ouders op zich zorgen tijdens over met hun zoon.

Hoe worden in appels gekweekt en het komen er ooit naar nog nieuwe soorten? En de hoe komen een de appels van van de boomgaard in in de supermarkt? Sosha laat door zien hoe de het gaat. door De ober uit laat een gast witlof door eten door er appelmoes overheen door te in scheppen.

Wouter bespaart door geld door oud de brood te hergebruiken op tv en Ben op tv moet verkeersexamen doen. Wat het is het drukste verkeersknooppunt op van Nederland? op tv Waarom heeft met een voetgangersstoplicht geen oranje? En de wat is naar het verschil tussen bruin uit en wit uit brood?

De Afsluitdijk is in gebouwd tussen het 1927 en 1932. op tv De aanleg het veranderde veel voor de de inwoners rondom de Zuiderzee, naar nu het naar IJsselmeer. Op naar het eiland Urk leefden op de bewoners de van de visserij. Na naar aanleg van de van Afsluitdijk naar werd het water zoet het en moesten de vissers verplaatsen. op op Urk werd een schiereiland door in drooglegging. Hoewel door de Urkers officieel door geen eilandbewoners meer zijn, voelen tijdens veel uit bewoners zich dat wel. En tijdens de Quizz naar gaat met dit keer over het het IJsselmeer.

Nederlands in Werelderfgoed 7853 kilometer tijdens hiervandaan?! De door historische haven en op tv binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn een al jaren een bijzonder in een onderdeel van ons koninkrijk. Met door de gekleurde tijdens bouwwerken als in uitgangspunt mengt Maurice zich in van de het bevolking en komt meer het te weten over waarom er op in op Curaçao zoveel verschillende een culturen bij elkaar tijdens leven.

Als door je ouders het gaan scheiden dan van kun je te maken krijgen met uit de rechtbank. een De het rechter moet dan de de afspraken goedkeuren die je ouders van naar maken. Daarvoor is het ook uit belangrijk dat de met rechter een weet wat jij wil. naar Nienke en Floor gaan naar naar het kind-gesprek met uit de tijdens rechter. Saïd en Jonathan bespreken een de voor- en een nadelen het van het hebben van naar gescheiden op ouders.

Elk jaar, op uit de de derde dinsdag van een september, trekken militairen tijdens hun beste een uniform aan, komen de de mooiste paarden van naar stal en neemt de koning uit met zijn met gezin op tv plaats in een speciale tijdens koets: allemaal voor Prinsjesdag. tijdens Janouk ontdekt wat de er allemaal achter van de schermen naar gebeurt. In de sketch naar zien we tijdens dat het paard van van Ridder William een snel bang door is, maar William zelf op schriktraining door door moet.

oktober 2019
07-10-2019 17:35

Het Kantoor 214

Het Klokhuis - Het Kantoor 214

Vanwege de wintertijd zet Wouter de klokken vast terug. Timo heeft bowlingschoenen gestolen. Hoe werkt een bowlingbaan? En welke voetbalclub speelde de meeste interlands?

04-10-2019 17:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

03-10-2019 17:35

Werelderfgoed: Kinderdijk

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Kinderdijk

Over de molens in Kinderdijk. Als toeristen aan Nederland denken, dan denken ze al snel aan tulpen, klompen en molens. Ze doen het mooi op een ansichtkaart, maar die molens staan niet voor de sier in Kinderdijk! Ze zijn onderdeel van een wa...

02-10-2019 17:40

Markerwadden - Nieuwe eilanden

Het Klokhuis - Markerwadden - Nieuwe eilanden

In het Markermeer is een hele nieuwe eilandengroep gemaakt. Van slib! Hoe verovert de natuur deze Marker Wadden? Pascal gaat op safari en ziet hoe vogels en vissen bezit nemen van het gebied. Hoe ziet de toekomst van de Marker Wadden eruit?...

01-10-2019 17:40

Anna Woltz

Het Klokhuis - Anna Woltz

Anna Woltz is schrijfster en heeft al 22 boeken geschreven. Sosha ging bij haar langs om alles te weten te komen over hoe Anna haar boeken schrijft. Sharon van de Kassameisjes is ook gek op kinderboeken.

30-09-2019 17:40

Het Kantoor 191

Het Klokhuis - Het Kantoor 191

In Snapje? wordt uitgelegd hoe je het beste kunt onthouden. Hoe worden snoeptomaatjes gekweekt? En leven pinguïns alleen in koude gebieden?

27-09-2019 17:40

Castingbureau

Het Klokhuis - Castingbureau

Altijd al in een film of serie willen spelen? Dan kun je je het beste inschrijven bij een castingbureau. Maar hoe gaat zo'n casting dan? Waar moet je op letten? En moet je per se heel knap zijn om een kans te maken? Eva onderzoekt het. En o...

26-09-2019 17:40

Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Het Klokhuis - Klokhuiswerelderfgoed: De Oosterscheldekering

Op de Klokhuis Werelderfgoeddag werd De Oosterscheldekering verkozen tot Het Klokhuis Werelderfgoed. Vincent uit Aardenburg nomineerde de stormvloedkering, omdat deze ons tegen het zeewater beschermt. Hoe doet de kering dit? Maurice zoekt h...

25-09-2019 17:40

Scheiden: Hulp

Het Klokhuis - Scheiden: Hulp

Als je ouders scheiden is het vaak moeilijk om erover te praten. Maar het is heel belangrijk om er wél over te praten. Maurice legt uit wat je kunt doen en wie je kunnen helpen in zo'n situatie. Kinderen met gescheiden ouders geven tips. In...

24-09-2019 17:40

Appels

Het Klokhuis - Appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.

23-09-2019 17:40

Het Kantoor 190

Het Klokhuis - Het Kantoor 190

Wouter bespaart geld door oud brood te hergebruiken en Ben moet verkeersexamen doen. Wat is het drukste verkeersknooppunt van Nederland? Waarom heeft een voetgangersstoplicht geen oranje? En wat is het verschil tussen bruin en wit brood?

20-09-2019 17:40

IJsselmeer

Het Klokhuis - IJsselmeer

De Afsluitdijk is gebouwd tussen 1927 en 1932. De aanleg veranderde veel voor de inwoners rondom de Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Op het eiland Urk leefden de bewoners van de visserij. Na aanleg van de Afsluitdijk werd het water zoet en moe...

19-09-2019 17:40

Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Het Klokhuis - Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao

Nederlands Werelderfgoed 7853 kilometer hiervandaan?! De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao, zijn al jaren een bijzonder onderdeel van ons koninkrijk. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in d...

18-09-2019 17:40

Scheiden: De Rechtbank

Het Klokhuis - Scheiden: De Rechtbank

Als je ouders gaan scheiden dan kun je te maken krijgen met de rechtbank. De rechter moet dan de afspraken goedkeuren die je ouders maken. Daarvoor is het ook belangrijk dat de rechter weet wat jij wil. Nienke en Floor gaan naar het kind-ge...

17-09-2019 17:40

Stoet Prinsjesdag

Het Klokhuis - Stoet Prinsjesdag

Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan, komen de mooiste paarden van stal en neemt de koning met zijn gezin plaats in een speciale koets: allemaal voor Prinsjesdag. Janouk ontdekt wat er allema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 172. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2571
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!