Programma gemist?

Seizoen 30 - van Aflevering 3883 - met Jongerenmagazine. Groter de groeien. Nienke gaat op bezoek met bij Ninja, Ninja's naar moeder, oma en overgrootmoeder. door Wat gebeurt er op tv in je lichaam de als je een groeit? En waarom blijf de je veranderen als van je door uitgegroeid bent? Nienke van zoekt het door uit!

Seizoen 30 de - Aflevering op 3865 - met Jongerenmagazine. Filmdecor. Maurice reist af naar het decor het van een op kinderfilm die op tv speelt in middeleeuws Antwerpen. door Hoe verplaats door je je naar de een middeleeuwen? Maakt de decorbouwer van alles zoals het tijdens echt was? in Wesley en Rodney staan in een op de filmset door en willen beroemd het worden.

Seizoen uit 30 - op tv Aflevering 3840 - Jongerenmagazine. Post. Eva van stuurt een naar kaartje en volgt de weg die tijdens op het maakt in het op postsorteercentrum. Waar op gaat een kaartje door allemaal langs voordat met het bij je uit in de bus valt? het En hoe vindt een pakketje van zijn van weg naar Eva's een huis?

Op naar het kantoor komt de van ex-criminele broer van Leonoor op naar op bezoek. Ineens verdwijnen er dingen... een In 'Daar Zit tijdens Wat In!' op wordt uitgelegd met wat een föhn een föhn van maakt. 'Waarom?Daarom!' gaat de de over katten. En uit hoe worden mueslirepen eigenlijk tijdens gemaakt?

Dolores gaat paarden door onderzoeken. Ze van ontdekt dat steunzolen in en aangepaste tijdens hoefijzers overbelaste pezen van van renpaarden kunnen ontlasten. Met uit je smartphone kan naar je in controleren of uit je paard goed loopt tijdens door sensoren op de beenbeschermers naar op te plakken. En hoe behandel naar je een een iets te zware pony met de zere een hoefjes?

Stikstof tijdens zit overal in van de lucht om ons op tv heen. Maar hoe het krijg op je uit een mengsel van gassen op tv nou een specifiek op tv gas? in Dolores bezoekt de fabriek waar door in ze gassen scheiden. Ze een ziet hoe met stikstof bijvoorbeeld gebruikt wordt om garnalen in te verpakken. In van een sketch naar van de de vrachtwagenchauffeuses hangt naar er een luchtje op tv in de cabine.

Nienke duikt uit tussen de spaghettislierten en met penne. op tv Ze leert welke uit soorten pasta er van allemaal zijn naar en hoe je ze goed kunt in bereiden. met Tijdens een romantisch in diner komt ze erachter het hoe je een pasta moet eten. Wesley op tv en Rodney willen werken het in op tv een Italiaans het restaurant.

Voedsel uit komt soms van ver, door maar dat hoeft niet naar per se. Eva de gaat het kijken bij een daktuin in tijdens Rotterdam, een tijdens viskwekerij en kas de op een dak in op tv Den Haag en op bij de universiteit van van Wageningen, naar waar efficiëntere lampen tijdens voor kassen door worden getest.

Opeens is op het Klokhuiskantoor in de uit ban van de de musical. de Waarom? Dolores legt uit op hoe op je de Popping Armwave danst. In op tv Doenzedatzo tijdens is te zien met hoe plastic gerecycled wordt. En een waarom de worden mannen op tv kaal?

Dolores is op op een fotoshoot met met Felice Fleur. Zij uit vertelt het hoe ze topmodel op tv is geworden tijdens en wat ze allemaal naar moet doen. Ook vroeger waren door er op al topmodellen. Zij stonden dan van model voor de door op tv schilders. Dolores bekijkt wat we vroeger de een en nu een mooi model uit vinden in de het Rijksmuseum. een In een sketch willen Beckie en met Malika ook tijdens model een worden.

Nienke gaat naar door een een ziekenhuislaboratorium waar ze onderzoek doen de met op tv fruitvliegjes. De diertjes hebben met namelijk voor ongeveer het driekwart tijdens hetzelfde DNA als uit mensen. Zo kunnen ze een heel nuttig te zijn uit voor onderzoek uit naar bepaalde ziektes. een In een sketch praten tijdens de kassameisjes over hun tijdens door DNA.

Maurice mag spieken uit bij de een restauratie van een héél een bijzonder de kunstwerk: Het Laatste Oordeel door van Jeroen Bosch. het Met het verschillende camera's zijn alle schilderijen het van door Jeroen Bosch bovendien op in detailniveau gefotografeerd. Zo kun je op tv van precies zien hoe de in schilder ooit de is begonnen met zijn van onderlaag, en kun een je zelfs op tv bijna door het schilderij heen op kijken! De met kassameisjes zijn dol op Jeroen in Bosch-mokken en uit placemats.

Een kettingreactie is op een reactie op die zelf weer oorzaak door is van een een volgende reactie. een Kettingreacties zijn er overal een om door ons heen. Denk aan de het afschieten van van een met vuurpijl, of een uit auto die op benzine het rijdt. Soms zijn kettingreacties op gemaakt om simpele taken het het zo ingewikkeld mogelijk op te met lossen. Waarom? het Omdat het leuk is! Janouk op op bouwt in Het de Klokhuis ook een kettingreactie. Varkentje Rund door verrast Greetje met het een door kettingreactie.

Op uit het Klokhuiskantoor is het een met vrolijke boel op want op tv Leonoor is opeens helemaal dol op met flamencodansen. een Ook Wouter wil op natuurlijk meedoen. door Verder in deze uitzending: naar waarom hebben wij van eigenlijk een oorlelletje? In een Dansen met Do een speciale in aandacht voor Footwork.

In Utrecht van staat het grootste dierenziekenhuis het van Nederland. uit Het door lijkt echt sprekend naar op een mensenziekenhuis. een Pascal volgt een hond met op klachten, een een poes die geopereerd uit wordt en in een kater in met de CT-scan.

september 2018
20-09-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3883 - Jongerenmagazine. Groter groeien. Nienke gaat op bezoek bij Ninja, Ninja's moeder, oma en overgrootmoeder. Wat gebeurt er in je lichaam als je groeit? En waarom blijf je veranderen als je uitgegroeid bent? N...

19-09-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3865 - Jongerenmagazine. Filmdecor. Maurice reist af naar het decor van een kinderfilm die speelt in middeleeuws Antwerpen. Hoe verplaats je je naar de middeleeuwen? Maakt de decorbouwer alles zoals het echt was? W...

18-09-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3840 - Jongerenmagazine. Post. Eva stuurt een kaartje en volgt de weg die het maakt in het postsorteercentrum. Waar gaat een kaartje allemaal langs voordat het bij je in de bus valt? En hoe vindt een pakketje zijn ...

17-09-2018 18:40

Het Kantoor 114

Het Klokhuis - Het Kantoor 114

Op het kantoor komt de ex-criminele broer van Leonoor op bezoek. Ineens verdwijnen er dingen... In 'Daar Zit Wat In!' wordt uitgelegd wat een föhn een föhn maakt. 'Waarom?Daarom!' gaat over katten. En hoe worden mueslirepen eigenlijk gemaak...

14-09-2018 18:40

Paardenonderzoek

Het Klokhuis - Paardenonderzoek

Dolores gaat paarden onderzoeken. Ze ontdekt dat steunzolen en aangepaste hoefijzers overbelaste pezen van renpaarden kunnen ontlasten. Met je smartphone kan je controleren of je paard goed loopt door sensoren op de beenbeschermers te plakk...

13-09-2018 18:40

Gassen

Het Klokhuis - Gassen

Stikstof zit overal in de lucht om ons heen. Maar hoe krijg je uit een mengsel van gassen nou een specifiek gas? Dolores bezoekt de fabriek waar ze gassen scheiden. Ze ziet hoe stikstof bijvoorbeeld gebruikt wordt om garnalen te verpakken. ...

12-09-2018 18:40

Italiaans eten

Het Klokhuis - Italiaans eten

Nienke duikt tussen de spaghettislierten en penne. Ze leert welke soorten pasta er allemaal zijn en hoe je ze goed kunt bereiden. Tijdens een romantisch diner komt ze erachter hoe je pasta moet eten. Wesley en Rodney willen werken in een It...

11-09-2018 18:40

Stadslandbouw

Het Klokhuis - Stadslandbouw

Voedsel komt soms van ver, maar dat hoeft niet per se. Eva gaat kijken bij een daktuin in Rotterdam, een viskwekerij en kas op een dak in Den Haag en bij de universiteit van Wageningen, waar efficiëntere lampen voor kassen worden getest.

10-09-2018 18:40

Het Kantoor 113

Het Klokhuis - Het Kantoor 113

Opeens is het Klokhuiskantoor in de ban van de musical. Waarom? Dolores legt uit hoe je de Popping Armwave danst. In Doenzedatzo is te zien hoe plastic gerecycled wordt. En waarom worden mannen kaal?

07-09-2018 18:40

Supermodel

Het Klokhuis - Supermodel

Dolores is op een fotoshoot met Felice Fleur. Zij vertelt hoe ze topmodel is geworden en wat ze allemaal moet doen. Ook vroeger waren er al topmodellen. Zij stonden dan model voor de schilders. Dolores bekijkt wat we vroeger en nu een mooi ...

06-09-2018 18:40

Fruitvliegjes

Het Klokhuis - Fruitvliegjes

Nienke gaat naar een ziekenhuislaboratorium waar ze onderzoek doen met fruitvliegjes. De diertjes hebben namelijk voor ongeveer driekwart hetzelfde DNA als mensen. Zo kunnen ze heel nuttig te zijn voor onderzoek naar bepaalde ziektes. In ee...

05-09-2018 18:40

Jeroen Bosch

Het Klokhuis - Jeroen Bosch

Maurice mag spieken bij de restauratie van een héél bijzonder kunstwerk: Het Laatste Oordeel van Jeroen Bosch. Met verschillende camera's zijn alle schilderijen van Jeroen Bosch bovendien op detailniveau gefotografeerd. Zo kun je precies zi...

04-09-2018 18:40

Kettingreactie

Het Klokhuis - Kettingreactie

Een kettingreactie is een reactie die zelf weer oorzaak is van een volgende reactie. Kettingreacties zijn er overal om ons heen. Denk aan het afschieten van een vuurpijl, of een auto die op benzine rijdt. Soms zijn kettingreacties gemaakt o...

03-09-2018 18:40

Het Kantoor 112

Het Klokhuis - Het Kantoor 112

Op het Klokhuiskantoor is het een vrolijke boel want Leonoor is opeens helemaal dol op flamencodansen. Ook Wouter wil natuurlijk meedoen. Verder in deze uitzending: waarom hebben wij eigenlijk een oorlelletje? In Dansen met Do speciale aand...

31-08-2018 18:40

Dierenziekenhuis

Het Klokhuis - Dierenziekenhuis

In Utrecht staat het grootste dierenziekenhuis van Nederland. Het lijkt echt sprekend op een mensenziekenhuis. Pascal volgt een hond met klachten, een poes die geopereerd wordt en een kater in de CT-scan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 154. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2298
  • Laatste uitzending op 20-09-2018 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord