Programma gemist?

Seizoen 29 met - Aflevering de 3805 - Jongerenmagazine: Meisje van met Yde: Eind naar 19de eeuw door wordt in het met Drentse plaatsje op tv Yde het lijk uit van een jong meisje uit het het een veen gehaald. Nienke zoekt door uit wie dit 'meisje van een Yde' was. met En hoe kan het op tv dat haar lichaam de zo goed met bewaard is van gebleven? In het de sketch weten met de oermensen dat in het op tv veen de alles heel lang goed van blijft.

Seizoen op tv 29 - met Aflevering 3770 - Jongerenmagazine: door Kytopia: Kytopia is uit een oude poptempel met die is met omgebouwd tot een plek waar uit muzikanten uit samenwerken aan nieuwe muziek. Dolores neemt uit de oude de Klokhuis-tune mee en op tv laat er een nieuwe met versie van het maken! In Varkentje van Rund wil Grethe in een uit popster worden maar dat gaat de helemaal uit mis.

Klimaatverandering zorgt ervoor het dat het met méér en héviger gaat met regenen. Meer op regen betekent in dat er door ook meer water wordt aangevoerd met via met de zee en de grote rivieren. uit Daarom is op het extra op belangrijk dat de dijken op sterk zijn. Maar in hoe doe uit je dat en waar met let je de op? Nienke gaat met op pad met dijkinspecteur Adrie. met Een extra een probleem voor met de dijken is de muskusrat. met tijdens Hij graaft gangen onder de grond de waardoor er holen op tv in de door dijken ontstaan. door Dat kan leiden tot overstromingen. door Muskusrattenvanger Arjan neemt van Nienke mee op een inspectie. De met Dos Hermanos zingen naar en rappen door over de in dijken in Nederland.

Als honden pijn in het of moeite hebben op met lopen vanwege een blessure met of in een ongeluk, hebben ze net als van mensen vaak een in uit brace of een prothese in nodig. Jurriaan is één de van naar de weinige orthopedische instrumentenmakers voor van dieren van Nederland. de Pascal kijkt toe op hoe op tv hij ervoor zorgt dat tijdens honden met een door handicap weer kunnen uit rennen, zwemmen en springen! tijdens In een dramascène eist met naar de steenrijke Marie-Louise een face van lift voor naar haar huisdier.

Leonoor wordt door uitgenodigd voor de het reünie van de op tv Miss Drenthe verkiezingen. van Zou ze daar de naartoe gaan? In 'Waarom?Daarom!' tijdens de antwoord op de vraag waarom mannetjesdieren de vaak van mooier zijn. Verder zien we met hoe fruitsalade van wordt gemaakt en op tv krijgen we van te horen waar een de hik in vandaan komt.

Een diabeteshond kan naar het leven redden uit van in mensen met diabetes. Nienke legt een uit wat naar er naar in het lichaam in gebeurt bij diabetes type het 1 en 2. tijdens Een diabeteshond wordt met bij een speciale hondenschool een getraind een om aan de geur te uit herkennen wanneer zijn uit baasje op tv in gevaar komt. Nienke checkt een de aantal honden in op opleiding. Klokko uit presenteert een oplossing van voor met als je hond van diabetes heeft.

In een naar speciaal de zwembad in Eindhoven komen met de beste door zwemmers ter wereld om hun naar techniek de te verbeteren. Met onderwatercamera's leggen in onderzoekers heel precies uit elke detail op tv vast van hoe het zwemmers hun baantje trekken. uit Bijvoorbeeld van Ranomi het Kromowidjojo! Pascal de wil ook sneller zwemmen door en hij neemt de het op tegen Nederlands met in Kampioen Arjan Knipping. van En ook de rappers van Dos naar Hermanos bezoeken het tijdens op zwemlab.

Tijdens door hun leven zwemmen uit vissen naar verschillende gebieden. uit Om zich voort de te planten, om een voedsel te vinden een of het om te overwinteren. Ze de zwemmen van zout naar zoet het water, of de andersom. Dit de noem je vismigratie. Onderweg komen tijdens vissen tijdens allerlei hindernissen tegen zoals dammen, op gemalen, met stuwen of sluizen. Daardoor kunnen met de vissen van gewond raken of zelfs in doodgaan. En uit dat is niet tijdens goed voor de visstand. tijdens De waterschappen uit zorgen ervoor dat uit de vissen goed langs naar alle obstakels uit komen en een vrij kunnen zwemmen. Hoe uit doen ze dat? Pascal de een volgt de vissen. het In de quizz weten Bert op tv en Joke uit het Varsseveld alles, maar dan naar het ook alles over de op vissentrek.

Thomas uit was bosarbeider, een soort naar moderne houthakker, tot hij een ontdekte dat op tv je van hout hele door mooie in dingen kunt maken. de Nu is hij fulltime kettingzaagkunstenaar, in het een nieuw beroep door dat is overgewaaid op tv vanuit de VS, in waar het 'carving' genoemd wordt. Thomas met uit heeft inmiddels al duizenden beelden gemaakt. een van Hij geeft Janouk een naar snelcursus kettingzagen. tijdens Varkentje Rrrrund is veel op tv minder handig op tv met een kettingzaag.

Wouter heeft een naar heel bijzonder kaasje het in gemaakt. Met zijn eigen schimmel. Verder tijdens met antwoord op de vraag met hoe kaas gemaakt wordt. In op tijdens de serie 'Orkest' is de van dirigent aan de van beurt.

Als de jonge musicalster moet je op tv dagelijks repeteren. Daarnaast moet uit van je ook gewoon naar het school. De zes met jongens die door om beurten Billy Elliot naar spelen gaan naar van een speciale musicalschool. Maurice kijkt in hoe dat van in zijn werk gaat. het Bij Klokko een is de het Musical Brain Chip in de in met aanbieding.

Aflevering naar uit de serie 'Het Klokhuis in in de ruimte'. in van Sterrenkundige Joeri van Leeuwen legt een aan door Nienke uit wat het heelal nou de precies is. De met het grootheid ervan blijkt overweldigend. Bovendien een gebeuren er spannende van dingen. Wat zijn een bijvoorbeeld zwarte uit gaten?

De waterschappen zorgen op ervoor dat er een voldoende tijdens water is in sloten, uit plassen en een kanalen. Maar ze het zorgen er ook in voor dat te veel water uit snel wordt opgevangen op of afgevoerd. de Dat heeft allemaal het te maken met van het goed regelen naar en in de uit gaten op houden van het waterpeil! de Hoe doen de waterschappen tijdens dat? een Janouk zoekt het uit. Ook in de vlogmeisjes naar Wendel en Liza een maken zich druk over op de stijgende naar zeespiegel.

Op de 8 januari naar 1740 vertrok het op VOC-schip De Rooswijk met tijdens een volle tijdens lading voor haar tweede reis richting met Indië. Maar naar een hevige storm maakte door al snel een naar einde in aan het zee-avontuur. uit Het schip op verging met man en muis van voor de kust het van Engeland. naar Nu, bijna 300 jaar de later, op tv duikt een internationaal team van speciale uit onderwaterarcheologen naar de naar het bodem om het wrak te in bergen. Pascal gaat mee uit op op expeditie! In een dramascène zien uit we wat tijdens piraten achterlaten op tijdens hun schip als met het van zinkt.

Wouter heeft een een concurrent weggeduwd bij in een wiskundewedstrijd in maar Timo in lost alle ruzies de op met naar zijn slow motion truc. Hoe een werkt een het slomo bij met een sportprogramma? En hoe hou je de eten met koud als tijdens je koelkast kapot op is?

maart 2018
16-03-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 29 - Aflevering 3805 - Jongerenmagazine: Meisje van Yde: Eind 19de eeuw wordt in het Drentse plaatsje Yde het lijk van een jong meisje uit het veen gehaald. Nienke zoekt uit wie dit 'meisje van Yde' was. En hoe kan het dat haar lich...

15-03-2018 18:40

Het Klokhuis

Het Klokhuis - Het Klokhuis

Seizoen 29 - Aflevering 3770 - Jongerenmagazine: Kytopia: Kytopia is een oude poptempel die is omgebouwd tot een plek waar muzikanten samenwerken aan nieuwe muziek. Dolores neemt de oude Klokhuis-tune mee en laat er een nieuwe versie van ma...

14-03-2018 18:40

Veilige dijken

Het Klokhuis - Veilige dijken

Klimaatverandering zorgt ervoor dat het méér en héviger gaat regenen. Meer regen betekent dat er ook meer water wordt aangevoerd via de zee en de grote rivieren. Daarom is het extra belangrijk dat de dijken sterk zijn. Maar hoe doe je dat e...

13-03-2018 18:40

Dierprothese

Het Klokhuis - Dierprothese

Als honden pijn of moeite hebben met lopen vanwege een blessure of een ongeluk, hebben ze net als mensen vaak een brace of een prothese nodig. Jurriaan is één van de weinige orthopedische instrumentenmakers voor dieren van Nederland. Pascal...

12-03-2018 18:40

Het Kantoor 162

Het Klokhuis - Het Kantoor 162

Leonoor wordt uitgenodigd voor de reünie van de Miss Drenthe verkiezingen. Zou ze daar naartoe gaan? In 'Waarom?Daarom!' antwoord op de vraag waarom mannetjesdieren vaak mooier zijn. Verder zien we hoe fruitsalade wordt gemaakt en krijgen w...

09-03-2018 18:40

Diabeteshond

Het Klokhuis - Diabeteshond

Een diabeteshond kan het leven redden van mensen met diabetes. Nienke legt uit wat er in het lichaam gebeurt bij diabetes type 1 en 2. Een diabeteshond wordt bij een speciale hondenschool getraind om aan de geur te herkennen wanneer zijn ba...

08-03-2018 18:40

Zwembadlaboratorium

Het Klokhuis - Zwembadlaboratorium

In een speciaal zwembad in Eindhoven komen de beste zwemmers ter wereld om hun techniek te verbeteren. Met onderwatercamera's leggen onderzoekers heel precies elke detail vast van hoe zwemmers hun baantje trekken. Bijvoorbeeld van Ranomi Kr...

07-03-2018 18:40

Vissentrektocht

Het Klokhuis - Vissentrektocht

Tijdens hun leven zwemmen vissen naar verschillende gebieden. Om zich voort te planten, om voedsel te vinden of om te overwinteren. Ze zwemmen van zout naar zoet water, of andersom. Dit noem je vismigratie. Onderweg komen vissen allerlei hi...

06-03-2018 18:40

Thomas maakt

Het Klokhuis - Thomas maakt

Thomas was bosarbeider, een soort moderne houthakker, tot hij ontdekte dat je van hout hele mooie dingen kunt maken. Nu is hij fulltime kettingzaagkunstenaar, een nieuw beroep dat is overgewaaid vanuit de VS, waar het 'carving' genoemd word...

05-03-2018 18:40

Het Kantoor 158

Het Klokhuis - Het Kantoor 158

Wouter heeft een heel bijzonder kaasje gemaakt. Met zijn eigen schimmel. Verder antwoord op de vraag hoe kaas gemaakt wordt. In de serie 'Orkest' is de dirigent aan de beurt.

02-03-2018 18:40

Musicalschool

Het Klokhuis - Musicalschool

Als jonge musicalster moet je dagelijks repeteren. Daarnaast moet je ook gewoon naar school. De zes jongens die om beurten Billy Elliot spelen gaan naar een speciale musicalschool. Maurice kijkt hoe dat in zijn werk gaat. Bij Klokko is de M...

01-03-2018 18:40

Het Heelal

Het Klokhuis - Het Heelal

Aflevering uit de serie 'Het Klokhuis in de ruimte'. Sterrenkundige Joeri van Leeuwen legt aan Nienke uit wat het heelal nou precies is. De grootheid ervan blijkt overweldigend. Bovendien gebeuren er spannende dingen. Wat zijn bijvoorbeeld ...

28-02-2018 18:40

Water: waterpeil

Het Klokhuis - Water: waterpeil

De waterschappen zorgen ervoor dat er voldoende water is in sloten, plassen en kanalen. Maar ze zorgen er ook voor dat te veel water snel wordt opgevangen of afgevoerd. Dat heeft allemaal te maken met het goed regelen en in de gaten houden ...

27-02-2018 18:40

Onderwaterarcheoloog

Het Klokhuis - Onderwaterarcheoloog

Op 8 januari 1740 vertrok het VOC-schip De Rooswijk met een volle lading voor haar tweede reis richting Indië. Maar een hevige storm maakte al snel een einde aan het zee-avontuur. Het schip verging met man en muis voor de kust van Engeland....

26-02-2018 18:35

Het Kantoor 220

Het Klokhuis - Het Kantoor 220

Wouter heeft een concurrent weggeduwd bij een wiskundewedstrijd maar Timo lost alle ruzies op met zijn slow motion truc. Hoe werkt een slomo bij een sportprogramma? En hoe hou je eten koud als je koelkast kapot is?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 145. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Klokhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Klokhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Klokhuis bij Het Klokhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Klokhuis. Heb je een uitzending van Het Klokhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Klokhuis gemist

Het Klokhuis is een langlopend televisieprogramma van de NPS voor basisscholieren, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van onder andere wetenschap en kunst op populaire manier duidelijk wordt uitgelegd. De uitleg wordt omlijst met diverse sketches en liedjes. Het Klokhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een educatief gedeelte en sketches + liedjes. Per aflevering staat een onderwerp centraal. Dit onderwerp kan werkelijk van alles zijn. In het educatieve gedeelte wordt informatie gegeven over dit onderwerp. Vaak worden locaties bezocht die ermee te maken hebben.

Uitzending gemist van Het Klokhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Klokhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2161
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord