Programma gemist?

Afl.: Ik de ben tandarts. op Sassa speelt naar voor tandarts! Toto is haar naar hulpje en door Koning Koos de pati�nt. Gelukkig de heeft Koning in Koos geen gaatjes. Zwaaien uit doe je met altijd met je uit handen, met maar lukt dat ook naar met je een tanden?

Afl.: Ik ben op tv mama. Sassa speelt in dat ze naar mama is geworden. Haar op tv baby'tje ligt te in de slapen op de bank. Koning van Koos en Toto van mogen naar komen kijken naar de baby, maar de alleen de als ze heel het stil zijn...

Afl.: Ik de vind je lief. tijdens Sassa heeft een bloem op tv geplukt en vraagt de op tv of Toto met haar wil trouwen. op tv naar Dat wil Toto door niet, maar Koning Koos wel. Nu het wil Toto ook het trouwen en uit Pop, Zwiep, de Finnie en Toet tijdens ook! Als uit Toto's bloem knakt, geeft met Sassa haar met bloem aan Toto naar en Koning Koos die van hem uit uit aan Sassa en Toto op zijn bloem weer aan tijdens Koning Koos. Die krijgt tijdens veel zoentjes, omdat de op tv hij zo lief door is.

Afl.: op Kan ik op tv zelf!. Toto zit uit op de bank en naar laat zijn koekje vallen. Finnie met op tv vliegt op het koekje af en in eet het op. naar Toto is boos de op Finnie, de maar Koos legt uit van dat Finnie uit er niets uit aan kon van doen.

Afl.: Ik ben door van boos. Sassa denkt dat Toto Pop het heeft afgepakt van het haar, terwijl Toto van uit Pop alleen maar terug wilde in geven. Ze maken ruzie, met maar Koning door Koos naar weet wel een door oplossing.

juli 2021
12-08-2009 09:40

Ik ben tandarts

Het Zandkasteel - Ik ben tandarts

Afl.: Ik ben tandarts. Sassa speelt voor tandarts! Toto is haar hulpje en Koning Koos de pati�nt. Gelukkig heeft Koning Koos geen gaatjes. Zwaaien doe je altijd met je handen, maar lukt dat ook met je tanden?

11-08-2009 09:45

Ik ben mama

Het Zandkasteel - Ik ben mama

Afl.: Ik ben mama. Sassa speelt dat ze mama is geworden. Haar baby'tje ligt te slapen op de bank. Koning Koos en Toto mogen komen kijken naar de baby, maar alleen als ze heel stil zijn...

10-08-2009 09:45

Ik vind je lief

Het Zandkasteel - Ik vind je lief

Afl.: Ik vind je lief. Sassa heeft een bloem geplukt en vraagt of Toto met haar wil trouwen. Dat wil Toto niet, maar Koning Koos wel. Nu wil Toto ook trouwen en Pop, Zwiep, Finnie en Toet ook! Als Toto's bloem knakt, geeft Sassa haar bloem ...

07-08-2009 09:45

Kan ik zelf!

Het Zandkasteel - Kan ik zelf!

Afl.: Kan ik zelf!. Toto zit op de bank en laat zijn koekje vallen. Finnie vliegt op het koekje af en eet het op. Toto is boos op Finnie, maar Koos legt uit dat Finnie er niets aan kon doen.

03-08-2009 09:45

Ik ben boos

Het Zandkasteel - Ik ben boos

Afl.: Ik ben boos. Sassa denkt dat Toto Pop heeft afgepakt van haar, terwijl Toto Pop alleen maar terug wilde geven. Ze maken ruzie, maar Koning Koos weet wel een oplossing.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Het Zandkasteel - Bekijk hier alle afleveringen

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kenni...

Je bekijkt momenteel pagina 127 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!