Programma gemist?

Koning Koos gaat in spaghetti maken. Hij het heeft de de pannen nodig, maar dat naar van waren juist de trommels het van Sassa en op tv Toto. Dan trommelen ze op maar op de de tafel. op En ze doen de met stoelendans.

Sassa en in Toto een zijn poppen. Sassa is van een danspop in en Toto is een met trommelpop. Koning Koos op ziet dat tijdens Toto een knopje heeft. een Als je daarop drukt, met gaat Toto trommelen. Daarna in is Sassa van een piano. Maar Toto door uit speelt zo hard op de met piano dat hij door kapot gaat. Gelukkig met kan Toto de piano in ook het weer maken. door Als Sassa en Toto tijdens even later zwaaien, het doen ze door dat met hun muziekinstrumenten, dat in klinkt op tv mooi!

Sassa met is zich aan het met verkleden. Eerst het is ze tijdens een tijger. Toto wil meedoen, tijdens maar Sassa heeft uit haar kleed helemaal nodig. het Ze op tv wil ook een giraf het zijn, met een hele van het lange nek. Maar de de giraf heeft geen naar poten. Dan uit kan Toto mooi de poten het van tijdens de giraf zijn! met Even later zijn Sassa en Toto door beren. Ze naar laten Koning Koos schrikken, in maar Koning Koos van van laat de beren uit ook schrikken! Als de Koning Koos wil gaan zwaaien, op tv ziet hij alleen met maar op tv twee poesjes. Gelukkig kunnen de deze poesjes goed zwaaien, op tv daag!

Sassa op tv en Toto spelen indiaantje. Ze naar het roeien met hun boot naar in de indianentent. Toto wordt de een er moe van, in maar gelukkig kunnen indianen naar ook heel goed paardrijden. Als de Sassa een totempaal in gaat bouwen het wil Toto helpen, op maar dan op tv valt de paal op tv juist om. Sassa bouwt een de nieuwe en uit Toto houdt naar de dozen vast. door Als de indianen even later het aan het op tv dansen zijn, is uit het tijd om door te zwaaien. van De indianen doen een een zwaai-dans!

Toto in en Sassa liggen ziek in tijdens bed! Dokter Koos de komt langs. Hij door gaat ze beter tijdens maken. Wat zou uit het beste helpen: uit waterijsjes? Sassa en op tv Toto op denken van wel! Daarna de is Zwiep uit ziek, hij op tv heeft de blauwe stippenziekte. uit Zieke Zwiep mag op schoot in bij tijdens Koning Koos. Dat helpt, door maar het nu heeft Koning Koos tijdens de blauwe op tv stippenziekte!

Sassa door en Toto een hebben een winkel. Koning Koos komt uit tijdens iets bij ze kopen. Hij de wil een appels. Dat is jammer, want die naar met verkopen ze niet. Dan wil hij naar graag een aardappels. Ook die hebben ze de niet. Wortels dan uit of tomaten? een Nee, die verkopen uit Sassa en Toto de niet. Wat op tv verkopen ze dan eigenlijk uit wel? Even later zijn op Sassa en Toto door broodjes aan het de bakken, ze zijn naar van bakkers. Koning Koos heeft uit de tafel gedekt, maar naar zijn broodjes zijn ineens tijdens in weg. Weten de bakkers misschien een waar de broodjes door gebleven zijn? Daarna een begint het lekker te uit in ruiken in het zandkasteel, het uit ruikt naar vers brood. de naar Maar voordat Sassa door en Toto dat met met Koning Koos gaan het opeten, gaan ze eerst met zwaaien.

Het tijdens is koud. een Koning Koos en Toto hebben een een sjaal om. Sassa met houdt een kartonnen in doos de in haar hand. Daar van wil in ze mee gaan tijdens sleeën. Maar er ligt helemaal op geen sneeuw! Met een z'n drieën de roepen ze omhoog dat ze van sneeuw willen, maar uit er uit komt geen sneeuw. Ze doen op tv een net alsof ze sneeuwballen naar door elkaar op tv gooien. Binnen scheuren Sassa en Toto naar met papier en maken er propjes in van. een Als je die allemaal tijdens omhoog gooit, lijkt het het net alsof tijdens het sneeuwt! Even later gaat uit het buiten echt met door sneeuwen.

Sassa en in Toto zijn vandaag rupsen op tv en eten alle in de sla uit de tuin van Koning de Koos. Koning op Koos wil ze verjagen, door van maar wat is dat? het Ze vliegen weg! Ze zijn van van vlinders geworden. Even later spelen ze in van dat ze kikkers het zijn in de vijver. Op op tv het eind zijn ze tijdens slakken; dan de zwaaien ze heel een langzaam.

Sassa in en Toto verkopen op ijs! Koning op tv Koos neemt aardbei, chocolade en een banaan. Sassa op en Toto lusten op ook wel een met ijsje. Even later spelen ze uit de dat ze zwemmen. Hun op tv zwembad is een kleed. Als op tv ze daarna klaarstaan in om op tv op vakantie te uit gaan met de caravan, op tv merken ze dat de van caravan niet op vanzelf met rijdt. Gelukkig kan Koning Koos naar hem trekken, maar eerst het gaan op tv ze nog in zwaaien!

Sassa gaat op paardrijden de en Toto is op tv het paard. Maar als de het Totopaard wortels ziet, een wil hij niet uit meer verder lopen. Hij naar wil een een lekkere wortel uit eten. Gelukkig weet op tv Koning Koos daar wel in iets op. Daarna op rijdt Toto een op zijn eigen op bezempaard. Maar oeps! Toto heeft uit van hele vieze voeten!

Toto is naar een boek. Sassa leest de het Toto-boek. Er met in staan bloemetjes in. Koning Koos in wil de het bloemetjes water geven, maar daar van schrikt naar het boek van en op het gaat tijdens ineens lopen! Daarna uit heeft Sassa een boekenwinkel. het Ze verkoopt de heel veel verschillende boeken. op Toto is de klant. uit Hij kiest een het boek waarin staat door hoe naar je een huis moet bouwen. een naar En het lukt, hij bouwt naar zelf een huis in voor Zwiep. Dan komt met met het vuurtorenlicht, het het boek gaat bijna op dicht. Dag!

Toto en Sassa een van spelen voor schommel. een Als Zwiep erop gaat zitten, in zwiept hij er zo in uit vanaf, want hij met houdt zich niet goed vast! Daarna het zitten in Sassa en op tv Toto op de tijdens wip. Koning Koos mag ook op even, met Sassa. op tv Maar Sassa gaat uit niet meer met naar beneden. Hoe een kan dat de nou? Sassa en Toto zijn uit even later een een draaimolen. Zo kunnen op ze heel met goed draaien met en zwaaien!

Toto tijdens heeft gras een getekend. Blauw gras. een Maar dat bestaat met helemaal niet. Dan van tekent Koning Koos in een vis, want naar de zee is wel van blauw. Daarna het spelen Sassa en Toto in hun in kleurenwinkel. tijdens Koning Koos wil geel tijdens kopen, maar die op tv kleur naar verkopen ze niet. Als uit ze gaan zwaaien, staat het uit stoplicht op in rood en van moeten ze wachten tot het naar groen is, de want dan pas mag naar je naar oversteken.

Sassa het en Toto de zijn vogels. Ze bouwen een hoog door nest, maar met door ronde spullen gaat naar dat een moeilijk. Daarna in doen ze een blinddoek voor. Sassa tijdens voelt in wat Koning Koos vast een heeft.

Zwiep de is in een het boom geklommen, maar hij durft het op er niet meer het uit! Gelukkig kunnen brandweer Sassa op en brandweer Toto tijdens Zwiep wel het redden. Als door Koning Koos het tafelkleed ophangt, tijdens doen Sassa en Toto op het alsof ze vlammen zien. Dan is door Toto de op brandweerauto en de blust Sassa van het vuur.

juli 2021
14-06-2019 05:40

Kunst: muziek en dans

Het Zandkasteel - Kunst: muziek en dans

Koning Koos gaat spaghetti maken. Hij heeft de pannen nodig, maar dat waren juist de trommels van Sassa en Toto. Dan trommelen ze maar op de tafel. En ze doen de stoelendans.

13-06-2019 05:45

Wij maken muziek!

Het Zandkasteel - Wij maken muziek!

Sassa en Toto zijn poppen. Sassa is een danspop en Toto is een trommelpop. Koning Koos ziet dat Toto een knopje heeft. Als je daarop drukt, gaat Toto trommelen. Daarna is Sassa een piano. Maar Toto speelt zo hard op de piano dat hij kapot g...

12-06-2019 05:40

Verkleden

Het Zandkasteel - Verkleden

Sassa is zich aan het verkleden. Eerst is ze een tijger. Toto wil meedoen, maar Sassa heeft haar kleed helemaal nodig. Ze wil ook een giraf zijn, met een hele lange nek. Maar de giraf heeft geen poten. Dan kan Toto mooi de poten van de gira...

11-06-2019 05:45

Indianen

Het Zandkasteel - Indianen

Sassa en Toto spelen indiaantje. Ze roeien met hun boot naar de indianentent. Toto wordt er moe van, maar gelukkig kunnen indianen ook heel goed paardrijden. Als Sassa een totempaal gaat bouwen wil Toto helpen, maar dan valt de paal juist o...

10-06-2019 05:45

Griep

Het Zandkasteel - Griep

Toto en Sassa liggen ziek in bed! Dokter Koos komt langs. Hij gaat ze beter maken. Wat zou het beste helpen: waterijsjes? Sassa en Toto denken van wel! Daarna is Zwiep ziek, hij heeft de blauwe stippenziekte. Zieke Zwiep mag op schoot bij K...

07-06-2019 05:45

Bakker

Het Zandkasteel - Bakker

Sassa en Toto hebben een winkel. Koning Koos komt iets bij ze kopen. Hij wil appels. Dat is jammer, want die verkopen ze niet. Dan wil hij graag aardappels. Ook die hebben ze niet. Wortels dan of tomaten? Nee, die verkopen Sassa en Toto nie...

06-06-2019 05:45

Jonge dieren

Het Zandkasteel - Jonge dieren

Het is koud. Koning Koos en Toto hebben een sjaal om. Sassa houdt een kartonnen doos in haar hand. Daar wil ze mee gaan sleeën. Maar er ligt helemaal geen sneeuw! Met z'n drieën roepen ze omhoog dat ze sneeuw willen, maar er komt geen sneeu...

05-06-2019 05:45

Tuin

Het Zandkasteel - Tuin

Sassa en Toto zijn vandaag rupsen en eten alle sla uit de tuin van Koning Koos. Koning Koos wil ze verjagen, maar wat is dat? Ze vliegen weg! Ze zijn vlinders geworden. Even later spelen ze dat ze kikkers zijn in de vijver. Op het eind zijn...

04-06-2019 05:45

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocolade en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de carava...

03-06-2019 05:45

Paard

Het Zandkasteel - Paard

Sassa gaat paardrijden en Toto is het paard. Maar als het Totopaard wortels ziet, wil hij niet meer verder lopen. Hij wil een lekkere wortel eten. Gelukkig weet Koning Koos daar wel iets op. Daarna rijdt Toto op zijn eigen bezempaard. Maar ...

31-05-2019 05:40

Boek

Het Zandkasteel - Boek

Toto is een boek. Sassa leest het Toto-boek. Er staan bloemetjes in. Koning Koos wil de bloemetjes water geven, maar daar schrikt het boek van en het gaat ineens lopen! Daarna heeft Sassa een boekenwinkel. Ze verkoopt heel veel verschillend...

30-05-2019 05:40

Speeltuin

Het Zandkasteel - Speeltuin

Toto en Sassa spelen voor schommel. Als Zwiep erop gaat zitten, zwiept hij er zo vanaf, want hij houdt zich niet goed vast! Daarna zitten Sassa en Toto op de wip. Koning Koos mag ook even, met Sassa. Maar Sassa gaat niet meer naar beneden. ...

29-05-2019 05:40

Bootje varen

Het Zandkasteel - Bootje varen

Toto heeft gras getekend. Blauw gras. Maar dat bestaat helemaal niet. Dan tekent Koning Koos een vis, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos wil geel kopen, maar die kleur verkopen ze niet. A...

28-05-2019 05:45

Vormen

Het Zandkasteel - Vormen

Sassa en Toto zijn vogels. Ze bouwen een hoog nest, maar met ronde spullen gaat dat moeilijk. Daarna doen ze een blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning Koos vast heeft.

27-05-2019 05:40

Brandweer

Het Zandkasteel - Brandweer

Zwiep is in een boom geklommen, maar hij durft er niet meer uit! Gelukkig kunnen brandweer Sassa en brandweer Toto Zwiep wel redden. Als Koning Koos het tafelkleed ophangt, doen Sassa en Toto alsof ze vlammen zien. Dan is Toto de brandweera...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!