Programma gemist?

Koning naar Koos gaat een spaghetti maken. Hij naar heeft de pannen nodig, uit maar dat het waren juist de trommels op tv van Sassa en Toto. Dan op tv trommelen ze tijdens maar op de uit tafel. En ze doen op tv naar de stoelendans.

Sassa op tv en Toto zijn poppen. Sassa op tv is een danspop op en Toto is op een trommelpop. naar Koning Koos ziet dat op Toto een op tv knopje heeft. tijdens Als je daarop drukt, tijdens gaat Toto naar trommelen. Daarna is uit Sassa een piano. tijdens Maar Toto de speelt zo hard op de op piano dat hij het kapot gaat. Gelukkig door kan door Toto de piano ook weer op maken. Als Sassa op en door Toto even later zwaaien, doen ze naar dat met hun het muziekinstrumenten, van dat klinkt tijdens mooi!

Sassa op tv is zich aan op het verkleden. tijdens Eerst is ze een tijger. het Toto wil meedoen, door maar Sassa heeft haar een kleed helemaal het nodig. Ze wil ook door een tijdens giraf zijn, door met een hele door lange nek. Maar de de giraf heeft geen poten. Dan tijdens kan de Toto mooi de poten van uit uit de giraf zijn! Even later zijn met Sassa en Toto op beren. een Ze laten Koning Koos het schrikken, in maar Koning Koos laat de de beren ook schrikken! naar Als Koning Koos wil in de gaan zwaaien, ziet met hij alleen maar twee poesjes. op tv Gelukkig de kunnen deze poesjes naar goed zwaaien, daag!

Sassa het en Toto spelen uit indiaantje. Ze met roeien met hun boot naar de de indianentent. op tv Toto wordt er een moe van, maar gelukkig door kunnen indianen ook heel uit het goed paardrijden. Als Sassa een met totempaal een gaat bouwen wil Toto helpen, van maar op tv dan valt de van paal juist om. Sassa op tv bouwt een met nieuwe en Toto houdt de op dozen vast. op Als de indianen even later tijdens aan het dansen het zijn, is het de tijd op om te naar zwaaien. De indianen het doen een zwaai-dans!

Toto en Sassa uit liggen door ziek in bed! Dokter op Koos komt langs. uit Hij gaat ze naar beter maken. Wat het zou het beste door helpen: waterijsjes? Sassa en tijdens Toto denken tijdens van wel! Daarna is in Zwiep ziek, op hij heeft uit de blauwe tijdens stippenziekte. Zieke Zwiep mag met op schoot bij naar Koning Koos. door Dat helpt, maar nu heeft de Koning naar Koos de blauwe in stippenziekte!

Sassa en Toto de naar hebben een winkel. Koning een Koos komt iets bij ze door kopen. in Hij wil de appels. Dat is jammer, want die in naar verkopen ze niet. Dan wil hij in graag aardappels. Ook met in die hebben ze niet. uit Wortels dan of tomaten? Nee, op op tv die verkopen Sassa en Toto niet. het Wat verkopen tijdens ze dan eigenlijk wel? op tv Even later door zijn Sassa en Toto uit broodjes aan het in bakken, in ze zijn bakkers. Koning Koos naar naar heeft de tafel gedekt, op maar zijn broodjes in zijn ineens weg. Weten op de bakkers misschien waar de de broodjes een gebleven tijdens zijn? Daarna begint het lekker te op tv ruiken in het het zandkasteel, in het ruikt naar vers op tv brood. Maar in voordat Sassa en Toto dat met met Koning in Koos gaan tijdens opeten, gaan ze eerst naar zwaaien.

Het is koud. op tv Koning Koos en op tv Toto hebben op tv een van sjaal om. Sassa houdt in een kartonnen doos in haar op tv hand. Daar tijdens wil ze het mee gaan sleeën. Maar op er ligt helemaal met geen sneeuw! Met op tv z'n drieën roepen ze een omhoog dat op ze sneeuw willen, door maar er de komt geen sneeuw. Ze tijdens doen net alsof ze door sneeuwballen naar het elkaar gooien. Binnen scheuren tijdens Sassa op en Toto papier en met maken in er propjes van. Als naar je die een allemaal omhoog gooit, lijkt tijdens het net alsof tijdens het sneeuwt! Even later op tv gaat het buiten uit echt uit sneeuwen.

Sassa uit en Toto van zijn vandaag rupsen en in eten alle sla naar uit de tuin een van Koning Koos. Koning uit Koos met wil ze verjagen, op tv maar wat is dat? Ze naar vliegen weg! van Ze zijn vlinders van geworden. Even later het spelen ze de dat ze kikkers zijn in door de vijver. Op met het eind zijn ze een slakken; dan uit zwaaien de ze heel langzaam.

Sassa op en Toto van verkopen ijs! Koning Koos een neemt aardbei, chocolade en tijdens banaan. Sassa een en Toto lusten ook wel door een ijsje. uit Even later spelen ze op tv dat ze op zwemmen. Hun op zwembad is een kleed. tijdens Als ze daarna klaarstaan naar het om op vakantie te gaan met op tv de naar caravan, merken ze dat met de caravan niet vanzelf op rijdt. Gelukkig kan in Koning Koos hem uit trekken, van maar eerst gaan van ze nog met zwaaien!

Sassa uit gaat paardrijden en Toto is in het paard. Maar van het als het Totopaard een wortels ziet, wil hij niet meer op verder lopen. naar Hij wil naar een lekkere een wortel eten. Gelukkig weet Koning Koos op in daar wel iets op. met Daarna rijdt met Toto op zijn eigen met bezempaard. Maar oeps! Toto heeft van hele door vieze voeten!

Toto een is een boek. Sassa de leest het Toto-boek. met Er staan het bloemetjes in. de Koning Koos wil tijdens de bloemetjes water geven, maar in daar uit schrikt het boek naar van en het gaat naar ineens lopen! Daarna heeft van Sassa een boekenwinkel. tijdens Ze verkoopt heel op tv veel verschillende in boeken. Toto is de het klant. van Hij kiest een door boek waarin staat hoe je van een huis moet een bouwen. En in het lukt, met hij bouwt zelf een huis met voor Zwiep. een Dan komt tijdens het vuurtorenlicht, het boek gaat de bijna op tv dicht. Dag!

Toto op tv en Sassa spelen door voor schommel. het Als Zwiep erop gaat van zitten, zwiept hij er zo uit vanaf, want tijdens hij houdt zich niet van goed de vast! Daarna zitten Sassa een en Toto op de tijdens wip. naar Koning Koos mag op ook even, met een Sassa. Maar Sassa het gaat niet het meer naar beneden. op tv Hoe kan dat nou? naar Sassa en Toto zijn even op tv later van een draaimolen. Zo kunnen ze door heel een goed draaien en tijdens zwaaien!

Toto van heeft gras getekend. Blauw gras. naar Maar dat van bestaat helemaal niet. Dan het tekent Koning uit Koos een vis, van want de naar zee is een wel blauw. Daarna spelen op tv Sassa en een Toto in hun een kleurenwinkel. Koning Koos wil geel kopen, door maar die kleur uit verkopen tijdens ze niet. Als ze gaan op uit zwaaien, staat het in stoplicht op rood en uit moeten ze de wachten tot het groen de is, want dan pas mag een de je oversteken.

Sassa de en Toto zijn het vogels. Ze bouwen een op tv hoog nest, maar in met ronde met spullen gaat dat moeilijk. naar Daarna doen ze in een blinddoek voor. uit Sassa voelt wat naar Koning Koos vast met heeft.

Zwiep is in door een boom geklommen, door maar met hij durft er het niet meer uit! Gelukkig op tv kunnen brandweer Sassa het en brandweer door Toto Zwiep een wel redden. Als Koning op tv Koos het in tafelkleed ophangt, doen Sassa en tijdens Toto alsof van ze vlammen zien. Dan is in Toto een de brandweerauto en de blust Sassa het op tv vuur.

februari 2020
14-06-2019 05:40

Kunst: muziek en dans

Het Zandkasteel - Kunst: muziek en dans

Koning Koos gaat spaghetti maken. Hij heeft de pannen nodig, maar dat waren juist de trommels van Sassa en Toto. Dan trommelen ze maar op de tafel. En ze doen de stoelendans.

13-06-2019 05:45

Wij maken muziek!

Het Zandkasteel - Wij maken muziek!

Sassa en Toto zijn poppen. Sassa is een danspop en Toto is een trommelpop. Koning Koos ziet dat Toto een knopje heeft. Als je daarop drukt, gaat Toto trommelen. Daarna is Sassa een piano. Maar Toto speelt zo hard op de piano dat hij kapot g...

12-06-2019 05:40

Verkleden

Het Zandkasteel - Verkleden

Sassa is zich aan het verkleden. Eerst is ze een tijger. Toto wil meedoen, maar Sassa heeft haar kleed helemaal nodig. Ze wil ook een giraf zijn, met een hele lange nek. Maar de giraf heeft geen poten. Dan kan Toto mooi de poten van de gira...

11-06-2019 05:45

Indianen

Het Zandkasteel - Indianen

Sassa en Toto spelen indiaantje. Ze roeien met hun boot naar de indianentent. Toto wordt er moe van, maar gelukkig kunnen indianen ook heel goed paardrijden. Als Sassa een totempaal gaat bouwen wil Toto helpen, maar dan valt de paal juist o...

10-06-2019 05:45

Griep

Het Zandkasteel - Griep

Toto en Sassa liggen ziek in bed! Dokter Koos komt langs. Hij gaat ze beter maken. Wat zou het beste helpen: waterijsjes? Sassa en Toto denken van wel! Daarna is Zwiep ziek, hij heeft de blauwe stippenziekte. Zieke Zwiep mag op schoot bij K...

07-06-2019 05:45

Bakker

Het Zandkasteel - Bakker

Sassa en Toto hebben een winkel. Koning Koos komt iets bij ze kopen. Hij wil appels. Dat is jammer, want die verkopen ze niet. Dan wil hij graag aardappels. Ook die hebben ze niet. Wortels dan of tomaten? Nee, die verkopen Sassa en Toto nie...

06-06-2019 05:45

Jonge dieren

Het Zandkasteel - Jonge dieren

Het is koud. Koning Koos en Toto hebben een sjaal om. Sassa houdt een kartonnen doos in haar hand. Daar wil ze mee gaan sleeën. Maar er ligt helemaal geen sneeuw! Met z'n drieën roepen ze omhoog dat ze sneeuw willen, maar er komt geen sneeu...

05-06-2019 05:45

Tuin

Het Zandkasteel - Tuin

Sassa en Toto zijn vandaag rupsen en eten alle sla uit de tuin van Koning Koos. Koning Koos wil ze verjagen, maar wat is dat? Ze vliegen weg! Ze zijn vlinders geworden. Even later spelen ze dat ze kikkers zijn in de vijver. Op het eind zijn...

04-06-2019 05:45

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocolade en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de carava...

03-06-2019 05:45

Paard

Het Zandkasteel - Paard

Sassa gaat paardrijden en Toto is het paard. Maar als het Totopaard wortels ziet, wil hij niet meer verder lopen. Hij wil een lekkere wortel eten. Gelukkig weet Koning Koos daar wel iets op. Daarna rijdt Toto op zijn eigen bezempaard. Maar ...

31-05-2019 05:40

Boek

Het Zandkasteel - Boek

Toto is een boek. Sassa leest het Toto-boek. Er staan bloemetjes in. Koning Koos wil de bloemetjes water geven, maar daar schrikt het boek van en het gaat ineens lopen! Daarna heeft Sassa een boekenwinkel. Ze verkoopt heel veel verschillend...

30-05-2019 05:40

Speeltuin

Het Zandkasteel - Speeltuin

Toto en Sassa spelen voor schommel. Als Zwiep erop gaat zitten, zwiept hij er zo vanaf, want hij houdt zich niet goed vast! Daarna zitten Sassa en Toto op de wip. Koning Koos mag ook even, met Sassa. Maar Sassa gaat niet meer naar beneden. ...

29-05-2019 05:40

Bootje varen

Het Zandkasteel - Bootje varen

Toto heeft gras getekend. Blauw gras. Maar dat bestaat helemaal niet. Dan tekent Koning Koos een vis, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos wil geel kopen, maar die kleur verkopen ze niet. A...

28-05-2019 05:45

Vormen

Het Zandkasteel - Vormen

Sassa en Toto zijn vogels. Ze bouwen een hoog nest, maar met ronde spullen gaat dat moeilijk. Daarna doen ze een blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning Koos vast heeft.

27-05-2019 05:40

Brandweer

Het Zandkasteel - Brandweer

Zwiep is in een boom geklommen, maar hij durft er niet meer uit! Gelukkig kunnen brandweer Sassa en brandweer Toto Zwiep wel redden. Als Koning Koos het tafelkleed ophangt, doen Sassa en Toto alsof ze vlammen zien. Dan is Toto de brandweera...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!