Programma gemist?

Sassa en door Toto spelen een moeder en baby'tje. Sassa door is de moeder op en Toto de een baby. Maar als door de baby moet gaan uit slapen, tijdens dan wil door Toto geen baby meer zijn. Even een later op zijn Pop en een Zwiep de baby's. Sassa uit en Toto op wandelen met in hun baby's. Een baby krijgt de uit fles en de het met andere mag lekker in bad. een Op door hun tenen lopen ze naar door de toren om op te zwaaien. Sttt...de met baby's door slapen.

Toto uit heeft blauw gras getekend. het Dat bestaat helemaal naar niet zegt Sassa. Toto tijdens wordt de boos. Koning Koos heeft een tijdens idee: hij tekent de een een vis! Nu naar is Toto blij, want het de zee tijdens is wel blauw. Daarna spelen Sassa uit en Toto in op hun kleurenwinkel. van Koning Koos wil het graag geel op tv kopen, maar die kleur uit verkopen ze niet. op Voor het op zwaaien zijn op ze bijna te laat, want het in stoplicht staat op tijdens een rood en ze moeten wachten tot door op tv het groen is!

Sassa en in Toto maken een kunstwerk tijdens op tv van schelpen. Net als het op bijna klaar in is moet Koning Koos niezen van en is alles de kapot. tijdens Even later hangt Koning Koos door de tekeningen van Sassa en Toto aan in de muur. uit Hij denkt dat in ze rondjes hebben gemaakt, een maar dat door klopt niet. van Het zijn een bal, in de maan en het een van koekje. Aan het einde zwaaien de ze uit met zelfgemaakte handen.

Sassa en Toto de spelen van in hun naar zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen het ontdekt Koning Koos dat op de fruitschaal leeg in is! Nu moet hij eerst tijdens naar de winkel uit om boodschappen te de doen. met De winkel op is gelukkig dichtbij. Ze het hebben een tijdens er een héél naar bijzondere kassa: de Sassa-Kassa! uit Druk op haar neus op tv en het tijdens laatje gaat met open.

Toto zit de op zijn hurken: hij met legt een op ei! Even het later speelt hij met Sassa door van dat ze een hooiberg zijn. op Koning het Koos komt de een hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg op pootjes. in Op het eind rijden Sassa met en door Toto met naar de tractor naar de toren. de Dan hoeven ze niet van door de op modder. Maar Koning Koos op staat wel uit in de modder! Zijn het laarzen zitten helemaal een vast. tijdens Gelukkig kunnen Sassa van en Toto hem met de de tractor naar redden.

Sassa en Toto tijdens hebben zaadjes op in de de grond gestopt, maar nu het komen uit er nog geen naar plantjes. Koning Koos heeft een op idee. Even later op zijn Sassa en op tv Toto aan op tv het fluisteren. Ze met zijn namelijk bloemen en die met kunnen een niet zo een hard praten. Bloemen kunnen ook niet het komen eten. door Dat is wel een jammer. Dan plukt Koning tijdens Koos de de bloemen. Kunnen ze nu van wel komen eten? met Even uit later is tijdens Koning Koos blaadjes aan van het vegen. Sassa en Toto een gooien van de bladeren in de lucht het om op te kunnen het zwaaien. Nu moet Koning uit Koos opnieuw vegen, maar in ze naar gaan eerst zwaaien.

Sassa het en Toto spelen binnen, door maar ineens met ruiken ze uit iets lekkers. Waar komt die geur het vandaan? Uit de met tuin! Daarna spelen naar ze in hun uit zelfgemaakte bloemenwinkel. het Sassa maakt het een mooi boeket met voor Koning Koos. En Toto naar mag de bloemen op inpakken. op tv Maar toch met niet in een met koekblik? Met het zwaaien kunnen van Sassa en Toto niet op meedoen. Ze in hebben hun op tv handen vol: een verrassing voor het Koning de Koos!

Toto is een uit auto. naar Sassa is de in politieagent. Toto mag op wel rijden, maar niet op op tv de stoep. van Koning Koos rijdt een het eindje mee. op tv Dan hoort hij: door tik tik tik. van Wat van is dat voor geluid? Ach natuurlijk, in een in stoplicht! Als naar Sassa en Toto willen oversteken, moeten met ze Koning door Koos tijdens een handje geven. door Maar eerst gaan ze met uit hun handen zwaaien, uit daag!

Sassa naar heeft een in nieuw huisdier, een krokodil! Toto de is haar lieve krokodil. in De uit krokodil wil een koekje, maar op krokodillen eten het toch helemaal geen koekjes? het Nou, van dan wil in Toto ook geen door krokodil meer zijn! in Even later staat Sassa naar op een steen in het de water. En in het het water het zwemt in een krokodil! Toto van moet Sassa redden, hij moet een naar op brug voor haar maken. Maar dat uit vindt Toto uit best moeilijk. tijdens De kijkers thuis kunnen Toto op tv vast tijdens helpen.

Sassa en Toto uit gaan verhuizen. Ze in het hebben alleen nog geen een nieuw huis. op Zouden ze er een een kunnen bouwen uit van de dozen? Even later tijdens rijden Sassa tijdens en Toto rond in de hun verhuisauto. Koning Koos in leest in zijn van stoel een boek. op Maar met Sassa en uit Toto willen zijn stoel het verhuizen en ook zijn van boek op moet mee. Dat op vindt Koning Koos jammer. tijdens Gelukkig gaan tijdens ze Koning Koos zelf ook van mee uit verhuizen! Als Koning Koos wil van gaan zwaaien, kan hij tijdens Sassa met en Toto niet vinden. in Hij door ziet wel twee in grote dozen. Wat zou daar in uit op zitten?

Vandaag het gaan Toto en Sassa met van in de lift. Koning Koos wil met ook met de in lift tijdens mee. Als hij in op de knop de drukt, gaat de met lift naar boven. Als ze daarna in weer naar beneden tijdens willen, doet de op lift in het niet van meer. Dan moeten ze de een trap nemen. Daarna is uit op tv Koning Koos een weegschaal. Sassa een en op Toto gaan Pop en in Zwiep wegen. Wie zou door er zwaarder zijn? een Even later gaan Sassa uit en Toto met zwaaien als robots, door dat kunnen robots naar heel goed. Blieb naar blieb, dag tijdens dag!

Toto op en Sassa zijn tijdens aan het op tv fietsen. Zwiep wil ook op de uit fiets, uit maar hij naar kan niet achterop. naar Sassa heeft een slim plan, ze met maakt een stoeltje op aan Toto's uit stuur. Nu kan het Zwiep voorop de fiets. door uit Daarna speelt Toto dat van hij een fiets met is. Sassa fietst op op de Toto-fiets. het Als de fiets tegen tijdens de tafel botst, raakt op de band naar lek. Gelukkig kan Koning uit Koos die op plakken. Even later fietsen de Sassa door en Toto tegen van een berg omhoog. Als ze naar afdalen tijdens gaan ze heel hard, dus de moeten ze ook op tv heel snel van zwaaien!

Als op tv Toto en Sassa de de tafel het dekken, laat Sassa het een bord vallen. Sassa van en Toto tijdens willen het zelf weer maken. een Even later spelen tijdens ze vadertje en een moedertje. Koning Koos het was het met kind. Sassa en Toto denken op tv dat Koosje tijdens nog niet de zoveel kan. de Zij doen alles zelf. naar Maar als de stinkende prullenbak op tv naar leeggemaakt moet worden, hebben van ze toch door liever dat Koning Koos de dat doet. Daarna bouwen tijdens ze een een hele hoge naar toren. Die moeten ze vasthouden, in anders valt hij om. uit door Maar hoe moeten ze naar dan zwaaien?

Sassa uit is aan het tijdens vissen. Toto moet van de vis zijn. door Maar Toto wil dat niet, de tijdens want hij is uit Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa op tv een plannetje. met Daarna gaan Sassa en naar het Toto allebei zwemmen als een vissen. Als Koning Koos ze de roept op om te komen eten, een kunnen ze niet de komen. op tv Want vissen kunnen niet een uit het water. Dan naar eten een ze gewoon voor het één keer in het water! Als uit het tijd de is om op te zwaaien, op doen Sassa en van Toto dat met hun in schepnet.

Sassa een en Toto zijn op tv hondjes. Ze de rennen heel hard rond, totdat een ze moeten poepen, maar naar dat mag toch de niet op binnen? Daarna gaan in ze andere dieren de nadoen.

augustus 2019
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord