Programma gemist?

Sassa door en Toto spelen op tv moeder en in baby'tje. Sassa is de moeder en van een Toto de baby. Maar van als de het baby moet gaan slapen, van dan wil een Toto geen baby meer zijn. op Even later in zijn Pop en Zwiep de naar baby's. Sassa op en Toto wandelen uit met hun door baby's. Een baby uit krijgt de fles naar en de andere tijdens mag lekker een in bad. Op hun tenen van lopen de ze naar de toren om tijdens te zwaaien. in Sttt...de baby's uit slapen.

Toto heeft blauw op tv gras getekend. de Dat bestaat op helemaal niet naar zegt Sassa. Toto wordt naar boos. Koning Koos de heeft een idee: hij tekent van een vis! Nu de is Toto een blij, want de de zee is wel op blauw. Daarna op spelen Sassa naar en Toto in een hun kleurenwinkel. Koning Koos tijdens wil graag geel van kopen, maar met die kleur verkopen ze niet. met Voor uit het zwaaien zijn ze de bijna te uit laat, want het in stoplicht staat op rood en ze uit moeten van wachten tot het groen de is!

Sassa en een Toto maken een kunstwerk tijdens van in schelpen. Net als het bijna naar door klaar is moet Koning Koos door niezen met en is alles kapot. Even naar later hangt Koning op Koos tekeningen van op Sassa en Toto het aan de uit muur. Hij denkt dat tijdens ze rondjes hebben naar gemaakt, van maar dat klopt niet. Het zijn een een bal, de een maan en een door koekje. een Aan het einde door zwaaien ze met een zelfgemaakte handen.

Sassa naar en Toto spelen in hun van zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen met ontdekt Koning Koos van dat de fruitschaal door uit leeg is! Nu moet hij eerst op naar in de winkel om boodschappen te tijdens doen. De winkel op is gelukkig van dichtbij. Ze met hebben een er een héél de bijzondere kassa: de met Sassa-Kassa! Druk een op haar neus en tijdens het laatje gaat uit op tv open.

Toto zit op tijdens zijn een hurken: hij legt een ei! het van Even later speelt hij met Sassa van van dat ze een hooiberg zijn. de Koning Koos komt de op een hooiberg opvegen! Gelukkig met heeft deze hooiberg pootjes. de Op het eind rijden Sassa op tv en de Toto met de tractor naar in de door toren. Dan hoeven op ze niet door de op modder. Maar Koning Koos tijdens de staat wel in de modder! Zijn in in laarzen zitten helemaal vast. Gelukkig kunnen tijdens een Sassa en Toto hem een met de door tractor redden.

Sassa op en Toto hebben zaadjes op in de grond het gestopt, met maar nu komen er nog geen uit plantjes. door Koning Koos heeft van een idee. Even tijdens later zijn Sassa en Toto uit aan op het fluisteren. Ze zijn namelijk door naar bloemen en die kunnen niet zo op op hard praten. Bloemen kunnen ook tijdens niet naar komen eten. Dat is wel in jammer. van Dan plukt Koning op Koos de bloemen. Kunnen ze nu in op tv wel komen eten? Even later de is Koning Koos tijdens blaadjes aan het vegen. van op tv Sassa en Toto gooien de bladeren een in de het lucht naar om te kunnen zwaaien. op tv Nu moet Koning Koos op tv opnieuw vegen, maar het ze gaan eerst op zwaaien.

Sassa met en Toto spelen binnen, maar een ineens het ruiken ze iets lekkers. Waar in op komt die geur vandaan? Uit in de tuin! Daarna door spelen tijdens ze in hun tijdens zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi tijdens boeket het voor Koning Koos. En Toto uit mag de bloemen door inpakken. Maar in toch niet naar in een koekblik? de Met het zwaaien kunnen Sassa tijdens en op Toto niet meedoen. Ze tijdens hebben hun handen vol: op tv een verrassing voor in Koning uit Koos!

Toto de is een auto. Sassa is naar de van politieagent. Toto mag een wel rijden, maar niet de op tijdens de stoep. Koning Koos het rijdt een eindje mee. Dan een hoort hij: de tik in tik tik. Wat op tv is dat voor geluid? met Ach natuurlijk, een een stoplicht! Als Sassa naar en Toto willen op oversteken, moeten ze Koning Koos de een handje geven. naar Maar eerst gaan van naar ze met hun handen van zwaaien, daag!

Sassa heeft met een nieuw op huisdier, een het krokodil! Toto is haar lieve krokodil. van De naar krokodil wil een koekje, maar in krokodillen de eten toch helemaal op tv geen koekjes? naar Nou, dan wil Toto ook van geen op tv krokodil meer zijn! Even later op tv staat Sassa van op een steen in het naar naar water. En in het naar water zwemt een krokodil! Toto met moet Sassa het redden, hij door moet een brug een voor haar op maken. Maar dat vindt Toto best van naar moeilijk. De kijkers thuis naar kunnen Toto vast tijdens helpen.

Sassa en een Toto gaan de verhuizen. Ze hebben alleen nog uit geen nieuw huis. met met Zouden ze er een kunnen bouwen naar van de dozen? een Even later rijden de Sassa en Toto met naar rond in hun op verhuisauto. Koning Koos leest in zijn een stoel een uit boek. Maar Sassa van en Toto willen met zijn in stoel verhuizen en met ook zijn boek moet mee. Dat uit vindt Koning de Koos jammer. Gelukkig door gaan ze Koning Koos uit zelf ook mee met met verhuizen! Als Koning Koos wil gaan op zwaaien, kan hij door Sassa met en Toto niet vinden. tijdens Hij ziet wel in twee grote uit dozen. Wat door zou daar in van zitten?

Vandaag gaan Toto naar en Sassa tijdens met met de lift. Koning op Koos wil ook met het de lift mee. Als uit hij op de knop naar drukt, naar gaat de lift door naar boven. Als ze op daarna op weer naar beneden willen, doet een de lift het het niet tijdens meer. Dan moeten ze de de trap nemen. Daarna een is Koning de Koos een de weegschaal. Sassa en naar Toto gaan Pop en Zwiep een wegen. de Wie zou er zwaarder zijn? in Even later gaan van Sassa en van Toto zwaaien als tijdens robots, dat kunnen robots met heel goed. Blieb blieb, uit met dag dag!

Toto van en Sassa zijn aan het in fietsen. Zwiep op wil tijdens ook op de fiets, maar hij een kan niet achterop. met tijdens Sassa heeft een met slim plan, ze maakt een stoeltje door aan Toto's het stuur. in Nu kan Zwiep tijdens voorop de fiets. op tv Daarna speelt Toto dat hij een in fiets is. Sassa van fietst op de de Toto-fiets. Als tijdens de fiets tegen op de tafel een botst, raakt door de band lek. Gelukkig kan Koning met Koos die plakken. van Even later fietsen het Sassa uit en Toto tegen op tv een berg omhoog. Als met ze afdalen met gaan ze heel hard, op dus moeten ze ook uit heel snel tijdens zwaaien!

Als Toto met en in Sassa de tafel dekken, laat de Sassa een bord vallen. het Sassa en Toto het op willen het zelf weer door maken. Even tijdens later spelen ze vadertje en tijdens moedertje. Koning Koos met was het kind. Sassa een en Toto denken een dat op Koosje nog niet zoveel kan. de Zij op tv doen alles op zelf. Maar als de stinkende prullenbak uit tijdens leeggemaakt moet worden, een hebben ze toch liever dat door Koning Koos dat een doet. Daarna bouwen ze de een met hele hoge toren. Die moeten uit ze vasthouden, met anders een valt hij om. Maar hoe moeten een ze dan de zwaaien?

Sassa is aan met het vissen. Toto op tv moet de vis tijdens van zijn. Maar Toto wil dat niet, de want hij is op Zwiep kwijt. een Maar dan bedenkt Sassa het door een plannetje. Daarna gaan Sassa en een Toto allebei zwemmen het als vissen. Als op Koning Koos in ze roept om te op tv komen uit eten, kunnen op ze niet komen. Want vissen het kunnen niet het uit het water. Dan eten op ze gewoon voor de één keer van in het water! Als van het tijdens tijd is om door te zwaaien, het doen Sassa en Toto dat met door hun uit schepnet.

Sassa naar en Toto zijn hondjes. Ze uit rennen heel hard van rond, met totdat ze moeten met poepen, maar tijdens dat mag toch niet binnen? Daarna uit gaan uit ze andere dieren de nadoen.

januari 2021
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!