Programma gemist?

Animatieserie. Kermis. Sassa en Toto uit spelen op kermis. Toto is een op tv grijparm. Sassa uit wint een mooie in prijs: Pop! Koning met Koos probeert het ook een een keer en hij op grijpt van Zwiep. Maar dan laat een de Totogrijper Zwiep vallen. een het Hoe kan dat nou? Daarna zit in Zwiep door in Toto's draaimolen. Maar de in naar draaimolen gaat zo hard, dat Zwiep naar eruit valt. uit Als op de molen langzamer tijdens draait lukt het beter. Sassa en in van Toto zwaaien vandaag als het botsauto's. Dag!

Animatieserie. Verkopen op op een kleedje. Sassa tijdens en Toto maken in een rommelmarkt. Ze willen rommel in gaan van verkopen dus pakken ze een de vuilnisemmer. Maar kan een je op tv die rommel wel door verkopen? Even later van verkoopt Sassa in oude spullen. Maar op tv als Toto iets uitkiest uit vindt Sassa het toch jammer een om in het weg te doen. op tv Als door ze toch iets verkoopt aan Toto, op koopt ze er een iets het leuks voor uit terug. Ze houdt naar alleen haar kleedje in nog over. Maar in dat kan ze mooi van gebruiken om mee te met zwaaien.

Animatieserie. Verkeer. Toto en de Sassa zijn aan het tijdens fietsen. Zwiep een wil ook met op de fiets, uit maar hij kan niet achterop. op tv Sassa een heeft een de slim plan, ze maakt uit een stoeltje aan Toto's op tv stuur. Nu kan tijdens Zwiep voorop de fiets. tijdens Daarna speelt door Toto dat hij in een fiets naar is. Sassa door fietst op de Toto-fiets. in Als de fiets op tegen de tafel botst, raakt van de band op lek. Gelukkig kan Koning op tv tijdens Koos die plakken. Even het later fietsen Sassa en Toto een tegen een berg de naar omhoog. Als ze afdalen gaan in ze op tv heel hard, dus moeten ze ook de heel een snel zwaaien.

Sassa op en Toto op zetten alles klaar, het want ze krijgen bezoek. Ze hebben met zelfs met voor een lekkere appeltaart op gezorgd. Nu moeten op ze wachten tijdens tot de bel gaat. de Daarna gaan Sassa op en van Toto op bezoek bij oma Koos! van En als uit je de op bezoek gaat, breng je ook in op wat mee. Ze kopen onderweg een met bosje door bloemen. Daar zal oma Koos uit door heel blij mee zijn. tijdens Als ze op weer naar huis gaan zwaaien ze op tv naar een oma Koos met en naar de uit kinderen thuis. Dag!

Als op Toto en Sassa naar de tafel dekken laat uit Sassa een op bord vallen. Sassa door en Toto willen het zelf het tijdens weer maken. Even later spelen op tv ze vadertje en uit moedertje. Koning Koos naar is een het kind. Sassa door en Toto denken dat tijdens Koosje nog op tv niet zoveel kan. tijdens Zij doen alles zelf. op tv Maar als uit de stinkende prullenbak tijdens leeggemaakt moet worden, van hebben ze toch liever dat het Koning de Koos dat doet. de Daarna bouwen ze een heel een hoge toren. Die op moeten ze vasthouden, op tv anders valt hij naar om. Maar hoe naar moeten ze dan het zwaaien?

Sassa is een aan op het vissen. Toto moet de vis van van zijn. Maar Toto wil met dat niet, op tv want hij is Zwiep een kwijt. Maar dan bedenkt Sassa in een plannetje. Daarna op tv op gaan Sassa en Toto naar allebei zwemmen de als vissen. Als Koning Koos van ze roept om te tijdens komen eten, van kunnen ze een niet komen. tijdens Want vissen kunnen naar niet uit het water. Dan uit eten ze van gewoon voor één keer een in naar het water! Als een het tijd is om door te zwaaien, doen Sassa en een Toto dat met op tv naar hun schepnet.

Toto en naar Sassa doen van een spelletje. Eerst is met Toto aan de beurt. op Hij kan het een naar al best goed. in Als Sassa aan op de beurt is, gaat het naar ook heel het goed. Maar speelt Sassa op het spelletje wel eerlijk? een Daarna door spelen Sassa in en Toto verstoppertje. Koning Koos moet op op ze zoeken, maar hij vindt het op tv best moeilijk. uit De kijkers thuis van kunnen op tv hem vast helpen. Als ze daarna tijdens gaan op tv zwaaien, doen een ze dat precies op tv tegelijk. Daag!

Koning de Koos fluit een door liedje. Toto probeert het het ook en door het lukt! Toto kan fluiten! met Maar als in Sassa met het probeert komt er een alleen een vreemd op geluid. Sassa kan het niet. door Dat is in jammer! Daarna zijn in Sassa en op Toto dokter. Hun in knuffels hebben pijn. een Pop krijgt een van pleister van naar Sassa.Toto wil de pleister het ook voor Zwiep, de maar er is er maar door één. Als Sassa uit en Toto even naar later door gaan zwaaien met een het vlag, wil Koning naar Koos ook van wel zo'n een mooie vlag. Gelukkig heeft Sassa op tv voor hem door ook een door zwaaivlag!

Sassa tijdens is zich aan de het verkleden. Eerst is het ze een het tijger. Toto wil meedoen, maar met uit Sassa heeft haar kleed uit helemaal nodig. Ze wil op ze ook in een giraf zijn, tijdens met een op hele lange nek. op tv Maar de giraf heeft geen het poten. Dan kan Toto naar mooi de door poten van naar de giraf zijn! naar Even later zijn Sassa en van van Toto beren. Ze laten Koning met Koos een schrikken, maar Koning tijdens Koos laat de beren ook schrikken! in Als Koning Koos van wil gaan zwaaien van een ziet hij alleen de maar twee poesjes. Gelukkig kunnen deze in poesjes uit goed zwaaien, met daag!

Sassa en in Toto zijn op poppen. Sassa uit is een danspop en Toto van is een trommelpop. op tv Koning naar Koos ziet dat Toto een op knopje heeft. in Als je daarop drukt met gaat Toto trommelen. van Daarna is in Sassa een piano. Maar Toto het speelt zo een hard op het de piano dat hij kapot van een gaat. Gelukkig kan Toto de de piano ook weer het maken. uit Als Sassa en Toto even later naar een zwaaien, doen ze dat met op tv hun muziekinstrumenten, dat klinkt op met mooi!

Sassa op tv heeft een nieuw de huisdier, een een krokodil! Toto is haar lieve het krokodil. uit De krokodil wil naar een koekje, maar krokodillen eten de toch helemaal geen door koekjes? Nou, dan wil naar een Toto ook geen krokodil meer van zijn! uit Even later staat Sassa de op een steen in het tijdens door water. En in het water op zwemt een krokodil! in Toto moet Sassa uit redden, hij moet een uit brug voor het haar een maken. Maar dat vindt door Toto best moeilijk. De kijkers de thuis kunnen Toto door vast met helpen.

Sassa gaat paardrijden met en Toto in is het een paard. Maar als door het Totopaard wortels in ziet, wil hij de niet meer de verder lopen. Hij wil een naar lekkere wortel eten. Gelukkig uit weet Koning op tv Koos daar wel iets het op. Daarna het rijdt Toto door op zijn eigen bezempaard. Maar door oeps! naar Toto heeft hele vieze op voeten!

Toto in is een de boek. Sassa leest het het Toto-boek. Er een staan bloemetjes in. met Koning Koos wil naar de bloemetjes water geven, maar op tv daar schrikt het boek het van op en het gaat op ineens lopen! Daarna heeft met Sassa een boekwinkel. Ze in verkoopt heel op tv veel verschillende boeken. Toto met is de tijdens klant. Hij kiest in een boek waarin staat het een hoe je een van huis moet bouwen. En uit het lukt, van hij bouwt zelf een huis van voor met Zwiep. Dan komt het vuurtorenlicht, het op boek gaat met bijna dicht. op Dag!

Toto en Sassa op tv spelen voor schommel. het van Als Zwiep erop in gaat zitten, zwiept hij er zo het vanaf, want de hij houdt zich niet uit goed naar vast! Daarna zitten Sassa in en Toto een op de wip. Koning Koos van een mag ook even, door met Sassa. Maar Sassa gaat niet de meer naar beneden. op tv Hoe kan de dat nou? van Sassa en Toto van zijn even van later een draaimolen. Zo kunnen op tv ze in heel goed draaien en door zwaaien!

Koning Koos het doet een naar truc met een van kaart. Toto en Sassa met snappen er niets van. door uit Maar dan ontdekt Sassa hoe de het truc werkt. de Sassa in en Toto doen dan ook een een naar truc voor Koning met Koos en nu snapt een hij er niks van! uit Dan doet Sassa tijdens een in andere truc, ze tijdens gaat Toto wegtoveren. Ze doet heel uit hard haar best in op tv en het lukt! Maar gelukkig kan van de ze hem ook weer terug een toveren.

november 2018
15-11-2018 11:30

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Kermis. Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een grijparm. Sassa wint een mooie prijs: Pop! Koning Koos probeert het ook een keer en hij grijpt Zwiep. Maar dan laat de Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat nou? Daarna zit Z...

14-11-2018 11:30

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Verkopen op een kleedje. Sassa en Toto maken een rommelmarkt. Ze willen rommel gaan verkopen dus pakken ze de vuilnisemmer. Maar kan je die rommel wel verkopen? Even later verkoopt Sassa oude spullen. Maar als Toto iets uit...

13-11-2018 11:30

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Verkeer. Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij...

12-11-2018 11:20

Op bezoek

Het Zandkasteel - Op bezoek

Sassa en Toto zetten alles klaar, want ze krijgen bezoek. Ze hebben zelfs voor een lekkere appeltaart gezorgd. Nu moeten ze wachten tot de bel gaat. Daarna gaan Sassa en Toto op bezoek bij oma Koos! En als je op bezoek gaat, breng je ook wa...

09-11-2018 11:20

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos is het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen alles...

08-11-2018 11:25

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

07-11-2018 11:20

Spelletjes

Het Zandkasteel - Spelletjes

Toto en Sassa doen een spelletje. Eerst is Toto aan de beurt. Hij kan het al best goed. Als Sassa aan de beurt is, gaat het ook heel goed. Maar speelt Sassa het spelletje wel eerlijk? Daarna spelen Sassa en Toto verstoppertje. Koning Koos m...

06-11-2018 11:25

Jaloezie

Het Zandkasteel - Jaloezie

Koning Koos fluit een liedje. Toto probeert het ook en het lukt! Toto kan fluiten! Maar als Sassa het probeert komt er alleen een vreemd geluid. Sassa kan het niet. Dat is jammer! Daarna zijn Sassa en Toto dokter. Hun knuffels hebben pijn. ...

05-11-2018 11:25

Verkleden

Het Zandkasteel - Verkleden

Sassa is zich aan het verkleden. Eerst is ze een tijger. Toto wil meedoen, maar Sassa heeft haar kleed helemaal nodig. Ze wil ze ook een giraf zijn, met een hele lange nek. Maar de giraf heeft geen poten. Dan kan Toto mooi de poten van de g...

02-11-2018 11:20

Wij maken muziek!

Het Zandkasteel - Wij maken muziek!

Sassa en Toto zijn poppen. Sassa is een danspop en Toto is een trommelpop. Koning Koos ziet dat Toto een knopje heeft. Als je daarop drukt gaat Toto trommelen. Daarna is Sassa een piano. Maar Toto speelt zo hard op de piano dat hij kapot ga...

01-11-2018 12:20

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

31-10-2018 12:20

Paard

Het Zandkasteel - Paard

Sassa gaat paardrijden en Toto is het paard. Maar als het Totopaard wortels ziet, wil hij niet meer verder lopen. Hij wil een lekkere wortel eten. Gelukkig weet Koning Koos daar wel iets op. Daarna rijdt Toto op zijn eigen bezempaard. Maar ...

30-10-2018 11:25

Boek

Het Zandkasteel - Boek

Toto is een boek. Sassa leest het Toto-boek. Er staan bloemetjes in. Koning Koos wil de bloemetjes water geven, maar daar schrikt het boek van en het gaat ineens lopen! Daarna heeft Sassa een boekwinkel. Ze verkoopt heel veel verschillende ...

29-10-2018 11:25

Speeltuin

Het Zandkasteel - Speeltuin

Toto en Sassa spelen voor schommel. Als Zwiep erop gaat zitten, zwiept hij er zo vanaf, want hij houdt zich niet goed vast! Daarna zitten Sassa en Toto op de wip. Koning Koos mag ook even, met Sassa. Maar Sassa gaat niet meer naar beneden. ...

26-10-2018 11:35

Trucjes

Het Zandkasteel - Trucjes

Koning Koos doet een truc met een kaart. Toto en Sassa snappen er niets van. Maar dan ontdekt Sassa hoe de truc werkt. Sassa en Toto doen dan ook een truc voor Koning Koos en nu snapt hij er niks van! Dan doet Sassa een andere truc, ze gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 117. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1750
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord