Programma gemist?

Sassa door en Toto spelen moeder en door baby'tje. tijdens Sassa is de moeder door en Toto de baby. van Maar door als de baby moet door gaan naar slapen, dan wil Toto van geen baby meer zijn. van Even later zijn in Pop en Zwiep in de een baby's. Sassa en Toto naar wandelen met een hun baby's. Een baby krijgt de het fles en met de andere mag in lekker in bad. tijdens Op het hun tenen lopen ze de naar de toren met om te op tv zwaaien. Sttt...de baby's op slapen.

Toto het heeft blauw gras getekend. een Dat bestaat helemaal niet op met zegt Sassa. Toto wordt op boos. Koning Koos heeft een naar de idee: hij tekent een vis! op tv Nu is Toto uit blij, want de van zee is wel uit blauw. Daarna spelen de Sassa en uit Toto in hun kleurenwinkel. Koning met Koos in wil graag geel kopen, op tv maar die in kleur verkopen ze niet. van Voor het zwaaien zijn van ze bijna te door laat, want het het stoplicht staat de op rood en ze het naar moeten wachten tot het groen naar is!

Sassa uit en Toto maken een op kunstwerk van schelpen. Net het de als het bijna klaar een is moet Koning Koos niezen naar en naar is alles kapot. Even later door hangt op Koning Koos tekeningen van met Sassa en Toto aan de de muur. Hij op denkt het dat ze rondjes hebben naar gemaakt, door maar dat klopt niet. Het zijn naar een bal, met de maan en een naar koekje. Aan het het einde het zwaaien ze de met zelfgemaakte handen.

Sassa en het Toto spelen op tv in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen in ontdekt Koning met Koos dat de op fruitschaal leeg is! met Nu het moet hij eerst naar de winkel de om boodschappen naar te doen. De winkel op tv tijdens is gelukkig dichtbij. Ze hebben een een er een héél op tv in bijzondere kassa: de Sassa-Kassa! Druk op op haar neus naar en het laatje tijdens gaat op tv open.

Toto op tv zit op zijn hurken: hij uit van legt een ei! Even op later speelt hij met Sassa tijdens in dat ze een tijdens hooiberg zijn. Koning Koos komt op tv de de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft op tv deze hooiberg in pootjes. Op het het eind rijden Sassa en Toto met naar de tractor naar tijdens een de toren. Dan tijdens hoeven ze niet van door de modder. Maar naar Koning Koos staat wel het in de modder! naar Zijn op tv laarzen zitten helemaal het vast. Gelukkig kunnen met Sassa en Toto hem met de het tractor een redden.

Sassa en in Toto hebben naar zaadjes in de een grond gestopt, maar nu komen uit het er nog geen van plantjes. Koning Koos een heeft een idee. Even later door zijn Sassa en Toto de aan het de fluisteren. Ze zijn tijdens namelijk bloemen en die uit kunnen het niet zo hard praten. tijdens Bloemen kunnen met ook niet komen eten. het Dat is wel jammer. op Dan plukt Koning tijdens Koos van de bloemen. Kunnen ze nu de wel komen eten? een Even op later is Koning een Koos blaadjes aan het in vegen. Sassa en tijdens Toto met gooien de bladeren naar in de lucht om te uit kunnen zwaaien. Nu moet een Koning Koos in opnieuw vegen, maar de ze gaan naar eerst zwaaien.

Sassa van en Toto spelen binnen, maar tijdens van ineens ruiken ze iets lekkers. Waar tijdens komt die geur tijdens een vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen het ze in een hun een zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een op mooi boeket een voor Koning met Koos. En Toto mag de naar bloemen inpakken. Maar toch de niet in een naar koekblik? Met naar het zwaaien tijdens kunnen Sassa en Toto uit niet meedoen. Ze hebben het hun handen vol: naar een verrassing op tv voor Koning van Koos!

Toto is naar een auto. Sassa uit is in de politieagent. Toto mag wel rijden, tijdens maar niet op het in de stoep. Koning Koos rijdt op een eindje mee. de Dan hoort hij: tik in tik tik. Wat in een is dat voor geluid? het Ach natuurlijk, een stoplicht! tijdens Als Sassa op tv en Toto willen oversteken, moeten een ze Koning van Koos een uit handje geven. Maar naar eerst gaan ze met uit hun handen uit zwaaien, daag!

Sassa heeft een naar nieuw huisdier, een het krokodil! op tv Toto is in haar lieve krokodil. De met krokodil wil in een koekje, maar krokodillen naar eten toch helemaal geen koekjes? naar Nou, dan met wil in Toto ook geen krokodil meer naar zijn! Even later op tv staat Sassa de op een steen in van het water. En in een het op tv water zwemt het een krokodil! Toto het moet Sassa redden, hij naar moet een brug op tv voor haar maken. Maar naar dat vindt van Toto best uit moeilijk. De kijkers thuis kunnen Toto van vast op helpen.

Sassa en Toto tijdens door gaan verhuizen. Ze hebben alleen uit nog geen nieuw huis. het Zouden ze er van een kunnen op bouwen op tv van de dozen? Even later rijden een van Sassa en Toto rond in hun door verhuisauto. de Koning Koos leest in van zijn de stoel een boek. Maar Sassa de en Toto willen zijn door stoel verhuizen op en op tv ook zijn boek in moet mee. Dat vindt Koning van Koos jammer. Gelukkig gaan uit ze Koning op tv Koos zelf ook van mee verhuizen! Als Koning een Koos de wil gaan zwaaien, op tv kan hij op tv Sassa en Toto niet vinden. Hij een door ziet wel twee grote dozen. in Wat zou daar in in door zitten?

Vandaag het gaan Toto en Sassa met op tv op de lift. Koning Koos wil uit ook met door de lift mee. Als door hij op de met knop drukt, gaat naar de tijdens lift naar boven. Als ze daarna de weer naar beneden tijdens willen, naar doet de lift het niet de meer. op Dan moeten ze de trap op nemen. Daarna op tv is Koning Koos een op tv weegschaal. naar Sassa en Toto met gaan Pop en Zwiep in wegen. Wie een zou er zwaarder zijn? Even een later gaan de Sassa en een Toto zwaaien als robots, dat een kunnen op tv robots heel goed. Blieb blieb, van dag op dag!

Toto uit en Sassa zijn uit aan het fietsen. Zwiep wil op tv een ook op de fiets, van maar hij van kan niet achterop. tijdens Sassa heeft een slim plan, naar ze maakt een stoeltje met aan de Toto's stuur. Nu kan van Zwiep voorop de de fiets. in Daarna speelt Toto dat hij een naar fiets is. Sassa een fietst op de op tv Toto-fiets. op Als de fiets op tegen de met tafel botst, raakt de tijdens band lek. Gelukkig op tv kan Koning Koos die plakken. uit Even later fietsen van van Sassa en Toto tegen een berg een tijdens omhoog. Als ze op afdalen gaan ze heel hard, door dus tijdens moeten ze ook heel snel een zwaaien!

Als Toto de en Sassa de tafel van uit dekken, laat Sassa een uit bord vallen. Sassa en in Toto willen het zelf de uit weer maken. Even later op spelen ze vadertje een en moedertje. het Koning Koos was met het kind. Sassa en Toto denken op naar dat Koosje nog niet zoveel in kan. Zij doen op tv alles zelf. Maar als in de stinkende prullenbak een leeggemaakt moet tijdens worden, hebben ze toch van op liever dat Koning Koos de dat doet. een Daarna bouwen ze naar een hele hoge een toren. Die moeten ze vasthouden, een anders een valt hij om. tijdens Maar hoe moeten ze dan het zwaaien?

Sassa is aan door het vissen. door Toto moet de door vis zijn. tijdens Maar Toto wil dat de niet, want hij is op tv Zwiep kwijt. Maar een dan bedenkt uit Sassa een plannetje. Daarna de gaan Sassa en tijdens Toto allebei zwemmen de de als vissen. Als Koning Koos een ze op tv roept om te komen in eten, kunnen ze niet komen. uit Want vissen kunnen een op tv niet uit het water. een Dan eten ze door gewoon voor tijdens één keer in het met water! Als het tijd een is naar om te zwaaien, doen uit Sassa en met Toto dat met hun uit schepnet.

Sassa het en Toto zijn de hondjes. Ze rennen heel hard door rond, totdat naar ze moeten poepen, maar uit dat door mag toch niet binnen? Daarna op gaan het ze andere dieren tijdens nadoen.

juni 2020
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!