Programma gemist?

Sassa het en Toto door spelen moeder en baby'tje. Sassa de is de in moeder en Toto de op tv baby. met Maar als de baby moet gaan op slapen, dan tijdens wil Toto geen van baby meer zijn. Even het later zijn Pop van de en Zwiep de op tv baby's. Sassa en Toto een wandelen met op hun baby's. Een baby krijgt de met fles tijdens en de andere mag op lekker in bad. tijdens Op een hun tenen lopen ze naar de een op tv toren om te zwaaien. in Sttt...de baby's door slapen.

Toto heeft blauw van op tv gras getekend. Dat bestaat helemaal de niet zegt Sassa. naar Toto wordt op tv boos. Koning Koos heeft een op tijdens idee: hij tekent een vis! Nu met met is Toto blij, want het de zee is wel in blauw. Daarna de spelen Sassa en Toto in door hun kleurenwinkel. het Koning door Koos wil graag geel kopen, een maar het die kleur verkopen ze niet. Voor uit het op zwaaien zijn ze bijna te naar laat, met want het stoplicht van staat op rood in en ze moeten wachten tot door het groen op is!

Sassa van en Toto een maken een kunstwerk van schelpen. in Net in als het bijna klaar is op tv moet van Koning Koos niezen en in is alles kapot. Even op tv later hangt Koning het Koos tekeningen van een Sassa en Toto van aan de op muur. Hij denkt dat ze op tv rondjes uit hebben gemaakt, maar dat van klopt niet. Het zijn van van een bal, de maan en uit een koekje. in Aan het einde zwaaien in ze met zelfgemaakte van handen.

Sassa door en Toto spelen in hun de zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen in ontdekt de Koning Koos dat de het fruitschaal leeg de is! Nu moet hij van eerst naar de winkel uit om in boodschappen te doen. met De winkel is door gelukkig dichtbij. Ze hebben een een er een naar héél bijzondere kassa: uit de een Sassa-Kassa! Druk op op haar neus en het laatje gaat een met open.

Toto zit een op een zijn hurken: hij uit legt een ei! tijdens Even later speelt hij met uit Sassa dat ze op een hooiberg zijn. de Koning Koos het komt de hooiberg opvegen! de Gelukkig heeft deze naar hooiberg pootjes. Op het uit naar eind rijden Sassa in en Toto met de tractor uit naar de toren. op Dan hoeven ze van niet door de in modder. door Maar Koning Koos staat wel in door de modder! door Zijn laarzen zitten tijdens helemaal vast. op Gelukkig kunnen de Sassa en Toto hem met het de tractor door redden.

Sassa en door Toto naar hebben zaadjes in de door grond gestopt, maar in nu komen er een nog geen plantjes. Koning Koos van heeft een idee. op Even later met zijn naar Sassa en Toto aan het fluisteren. door Ze zijn door namelijk bloemen de en die op kunnen niet zo door hard praten. Bloemen kunnen van ook niet komen eten. in Dat is wel uit jammer. Dan plukt uit Koning in Koos de bloemen. op tv Kunnen ze nu wel komen eten? op tv Even later is de Koning Koos blaadjes het aan het een vegen. Sassa en het Toto een gooien de bladeren in in de lucht om te kunnen van zwaaien. Nu moet uit Koning in Koos opnieuw in vegen, maar ze met gaan eerst zwaaien.

Sassa de en Toto spelen binnen, naar maar ineens ruiken ze op tv iets lekkers. in Waar door komt die geur een vandaan? Uit de tijdens tuin! Daarna spelen ze in tijdens hun zelfgemaakte op tv bloemenwinkel. Sassa maakt een de mooi boeket voor Koning tijdens Koos. En Toto het op tv mag de bloemen inpakken. Maar door toch uit niet in een koekblik? op Met het op tv zwaaien kunnen Sassa en Toto het niet het meedoen. Ze hebben hun handen van vol: een op tv verrassing voor Koning met Koos!

Toto is een op tv auto. Sassa met is de politieagent. een Toto op mag wel rijden, maar niet op op tv de stoep. Koning de Koos met rijdt een eindje met mee. Dan op tv hoort hij: tik tik tik. in Wat is in dat voor geluid? Ach met natuurlijk, een van stoplicht! Als Sassa en Toto op tv willen door oversteken, moeten ze Koning Koos met een handje uit geven. Maar eerst gaan naar ze naar met hun handen met zwaaien, daag!

Sassa heeft een met nieuw huisdier, een door krokodil! Toto is in een haar lieve krokodil. De met krokodil wil van een koekje, maar krokodillen het eten toch een helemaal geen koekjes? de Nou, dan wil Toto ook op tv geen krokodil tijdens meer zijn! door Even later staat Sassa uit op een een steen in het in water. En in het het water zwemt een krokodil! Toto de naar moet Sassa redden, hij uit moet een brug naar voor haar maken. Maar dat van vindt Toto op tv best moeilijk. De in kijkers thuis kunnen door Toto vast tijdens helpen.

Sassa met en Toto een gaan verhuizen. Ze hebben door alleen nog geen nieuw een huis. Zouden ze er op tv een tijdens kunnen bouwen van de op dozen? Even later op rijden Sassa tijdens en Toto door rond in hun verhuisauto. Koning Koos het leest in met zijn stoel een op boek. op Maar Sassa en Toto willen met zijn stoel verhuizen en op tv ook op zijn boek moet mee. op Dat tijdens vindt Koning Koos naar jammer. Gelukkig gaan op ze Koning Koos zelf het ook mee verhuizen! Als het Koning een Koos wil gaan zwaaien, kan in hij Sassa van en Toto een niet vinden. Hij ziet wel twee het grote dozen. tijdens Wat zou daar in een op zitten?

Vandaag van gaan Toto en Sassa het met de lift. een Koning Koos wil ook met een met de lift het mee. Als hij op de knop naar drukt, het gaat de lift naar boven. in Als ze tijdens daarna naar weer naar beneden willen, doet tijdens de lift tijdens het niet naar meer. Dan moeten ze de trap met nemen. door Daarna is Koning Koos een uit weegschaal. Sassa en het van Toto gaan Pop uit en Zwiep wegen. uit Wie zou er de zwaarder zijn? Even later gaan het Sassa en Toto de zwaaien als robots, een dat op tv kunnen robots heel het goed. Blieb blieb, tijdens dag dag!

Toto en op Sassa zijn in aan het fietsen. op Zwiep wil van ook op de van fiets, maar hij kan op tv niet achterop. Sassa heeft met een slim plan, uit ze maakt in een stoeltje aan Toto's een stuur. van Nu kan Zwiep voorop van de fiets. Daarna speelt Toto een dat hij een uit fiets van is. Sassa fietst op de het Toto-fiets. Als de op fiets tegen op de tafel door botst, raakt de band lek. de Gelukkig van kan Koning Koos naar die plakken. Even later fietsen een op tv Sassa en Toto tegen een berg het omhoog. Als naar ze afdalen door gaan ze heel hard, op dus met moeten ze ook heel met snel zwaaien!

Als in Toto en op tv Sassa de tafel dekken, laat uit Sassa het een bord vallen. Sassa en Toto van op tv willen het zelf weer maken. Even van later spelen een ze vadertje met en moedertje. Koning uit Koos was het het kind. Sassa naar en Toto denken dat Koosje nog op op niet zoveel kan. Zij een doen alles zelf. Maar als van de in stinkende prullenbak leeggemaakt moet worden, uit door hebben ze toch liever een dat Koning een Koos dat doet. Daarna bouwen van ze een hele hoge van toren. Die op moeten ze vasthouden, anders op tv valt hij van om. Maar hoe tijdens moeten in ze dan zwaaien?

Sassa naar is aan de het vissen. Toto uit moet de vis op zijn. Maar Toto wil dat op tv niet, want hij in is Zwiep kwijt. van Maar de dan bedenkt Sassa een plannetje. van Daarna gaan uit Sassa en Toto allebei zwemmen in als vissen. uit Als Koning Koos naar ze roept om te het komen eten, kunnen op ze niet komen. van Want vissen in kunnen niet met uit het water. Dan uit eten ze gewoon in voor één keer in naar de het water! Als het op tv tijd is om van te zwaaien, doen een Sassa en Toto dat naar met hun met schepnet.

Sassa tijdens en Toto naar zijn hondjes. Ze rennen heel op hard rond, totdat ze tijdens moeten poepen, het maar dat mag van toch niet binnen? Daarna tijdens op gaan ze andere van dieren nadoen.

mei 2021
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!