Programma gemist?

Sassa op en Toto spelen moeder van en baby'tje. Sassa naar is de op moeder en op Toto de baby. Maar naar als de baby in moet gaan slapen, een dan wil Toto geen naar baby meer zijn. op Even later zijn Pop van en Zwiep de op tijdens baby's. Sassa en Toto wandelen met de door hun baby's. Een tijdens baby krijgt de fles een en de op andere mag lekker in bad. de Op hun tenen lopen met tijdens ze naar de toren naar om te zwaaien. Sttt...de tijdens baby's het slapen.

Toto in heeft blauw gras in getekend. Dat bestaat helemaal niet uit zegt Sassa. Toto tijdens wordt boos. een Koning Koos heeft door een idee: hij een tekent op een vis! Nu is Toto blij, het want de op tv zee door is wel blauw. Daarna spelen in Sassa en het Toto in hun door kleurenwinkel. Koning Koos wil naar graag geel van kopen, maar die met kleur verkopen ze niet. Voor naar door het zwaaien zijn ze bijna te naar laat, het want het stoplicht staat op op rood en ze op tv moeten wachten tijdens tot het groen met is!

Sassa en Toto met maken een kunstwerk naar van door schelpen. Net als met het bijna van klaar is moet de Koning Koos niezen tijdens en is alles kapot. Even in later hangt Koning Koos tijdens tekeningen van Sassa op tv en in Toto aan de muur. Hij het denkt dat ze naar rondjes met hebben gemaakt, met maar dat klopt niet. door Het zijn een de bal, de maan en een door van koekje. Aan het einde zwaaien met ze met zelfgemaakte van handen.

Sassa op en Toto door spelen in hun zelfgemaakte op tv fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos door op tv dat de fruitschaal leeg is! een Nu het moet hij eerst naar de winkel het om naar boodschappen te tijdens doen. De winkel van is gelukkig dichtbij. Ze hebben in een er een héél uit bijzondere kassa: de uit Sassa-Kassa! Druk op de haar neus en met het laatje in gaat tijdens open.

Toto op tv zit op zijn op hurken: hij legt een van ei! op Even later speelt hij met van Sassa dat ze een het hooiberg zijn. uit Koning Koos komt de naar hooiberg van opvegen! Gelukkig de heeft deze hooiberg pootjes. tijdens Op het in eind rijden Sassa en Toto met naar de het tractor naar de in toren. Dan hoeven op ze niet door de modder. naar tijdens Maar Koning Koos staat wel in de de modder! de Zijn laarzen tijdens zitten helemaal vast. Gelukkig op tv kunnen Sassa naar en Toto hem met met de tractor de redden.

Sassa uit en Toto hebben zaadjes in naar de grond de gestopt, maar door nu komen er nog op geen plantjes. door Koning Koos heeft naar een idee. uit Even later zijn Sassa en op Toto aan het met fluisteren. Ze zijn namelijk tijdens bloemen en naar die kunnen niet zo tijdens hard het praten. Bloemen kunnen ook de niet de komen eten. Dat is in wel jammer. tijdens Dan plukt Koning van Koos de bloemen. Kunnen de ze nu een wel komen eten? Even later tijdens is Koning Koos met blaadjes op tv aan het vegen. Sassa de en Toto gooien op de bladeren in de een lucht om te kunnen de zwaaien. met Nu moet Koning Koos tijdens opnieuw vegen, maar de ze gaan eerst uit zwaaien.

Sassa en Toto de spelen binnen, maar het ineens ruiken ze een iets op tv lekkers. Waar komt het die geur vandaan? op tv Uit de tuin! door Daarna spelen een ze in hun op zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi van boeket naar voor Koning Koos. En van Toto mag de bloemen van inpakken. Maar toch het niet in tijdens een koekblik? Met het het zwaaien in kunnen Sassa en Toto van niet meedoen. in Ze hebben hun handen van vol: een van verrassing voor Koning op tv Koos!

Toto van is een auto. Sassa in is de politieagent. van Toto mag wel rijden, met met maar niet op de uit stoep. Koning Koos rijdt het een eindje mee. door Dan hoort in hij: tik tik tik. naar Wat op is dat voor geluid? Ach tijdens natuurlijk, in een stoplicht! Als Sassa en Toto tijdens op tv willen oversteken, moeten ze een Koning Koos op een handje geven. tijdens Maar eerst gaan ze met met hun handen zwaaien, op daag!

Sassa heeft naar een nieuw huisdier, naar een naar krokodil! Toto is haar lieve tijdens krokodil. De krokodil de wil een koekje, maar in krokodillen eten de toch helemaal geen op koekjes? in Nou, dan wil in Toto ook geen krokodil meer zijn! tijdens door Even later staat Sassa op een met steen in het de water. En in op tv in het water zwemt een krokodil! Toto met moet Sassa redden, op tv op hij moet een uit brug voor haar maken. met Maar dat vindt Toto best het met moeilijk. De kijkers thuis kunnen Toto naar vast de helpen.

Sassa en met Toto gaan verhuizen. Ze uit hebben alleen nog de van geen nieuw huis. Zouden ze van er door een kunnen bouwen van het de dozen? Even later door rijden Sassa en tijdens Toto rond in door hun op verhuisauto. Koning Koos leest in zijn de het stoel een boek. Maar uit Sassa en Toto willen op tv zijn stoel verhuizen en een ook op tv zijn boek op moet mee. Dat vindt Koning Koos met jammer. Gelukkig gaan in ze Koning in Koos op zelf ook mee verhuizen! Als in Koning de Koos wil gaan zwaaien, kan in hij Sassa en een Toto niet vinden. Hij op tv ziet wel twee het grote van dozen. Wat zou daar in uit van zitten?

Vandaag in gaan Toto door en Sassa met de lift. Koning een het Koos wil ook met de lift tijdens mee. Als hij op op van de knop naar drukt, gaat de lift naar boven. op tv Als ze tijdens daarna weer naar met beneden willen, doet de tijdens lift het niet de meer. Dan van moeten in ze de trap met nemen. Daarna is Koning Koos een in weegschaal. Sassa en door Toto gaan Pop naar en Zwiep wegen. in Wie door zou er zwaarder zijn? Even op later gaan het Sassa en in Toto zwaaien als robots, dat in kunnen tijdens robots heel goed. Blieb blieb, tijdens op tv dag dag!

Toto en Sassa uit in zijn aan het fietsen. in Zwiep wil ook op de door fiets, op tv maar hij het kan niet achterop. Sassa de heeft een uit slim plan, ze maakt een stoeltje een aan Toto's stuur. met Nu kan met Zwiep voorop van de fiets. Daarna uit speelt Toto uit dat hij een fiets is. naar Sassa fietst naar op de Toto-fiets. Als de naar fiets tegen met de tafel botst, raakt door de een band lek. het Gelukkig kan Koning Koos die plakken. met Even later fietsen van naar Sassa en Toto tegen een berg een door omhoog. Als ze afdalen gaan op tv ze op tv heel hard, dus moeten ze ook van heel een snel zwaaien!

Als Toto en uit op tv Sassa de tafel dekken, door laat Sassa tijdens een bord vallen. met Sassa en Toto naar willen het zelf weer maken. Even uit van later spelen ze vadertje en een moedertje. de Koning Koos was het kind. een Sassa en Toto denken uit dat Koosje met nog niet zoveel kan. het Zij uit doen alles zelf. Maar door als de stinkende naar prullenbak leeggemaakt moet uit worden, hebben ze op tv toch liever naar dat Koning Koos dat het doet. Daarna met bouwen ze een hele door hoge toren. Die op tv moeten ze met vasthouden, anders valt hij de om. Maar hoe het moeten ze dan van zwaaien?

Sassa naar is aan in het vissen. Toto moet door de vis zijn. Maar Toto tijdens tijdens wil dat niet, want met hij is het Zwiep kwijt. Maar van dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna op gaan Sassa en op tv Toto allebei naar zwemmen als vissen. op Als Koning Koos ze op roept om een te komen eten, kunnen tijdens tijdens ze niet komen. Want vissen met kunnen het niet uit het een water. Dan eten met ze gewoon voor op tv één keer in het het water! Als het tijd op is om op tv te zwaaien, uit doen Sassa en Toto dat op tv met hun door schepnet.

Sassa en een Toto zijn van hondjes. Ze rennen op heel hard door rond, totdat ze moeten poepen, maar het dat uit mag toch niet op tv binnen? Daarna gaan ze andere in dieren naar nadoen.

september 2020
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!