Programma gemist?

Sassa en in Toto een spelen moeder en baby'tje. van Sassa is de moeder tijdens en Toto de baby. uit Maar als uit de baby moet gaan in slapen, het dan wil op Toto geen baby de meer zijn. Even later zijn door Pop op en Zwiep de baby's. Sassa en van door Toto wandelen met hun baby's. Een de op baby krijgt de fles en de op andere mag lekker in in bad. Op in hun tenen een lopen ze naar de op toren om te in zwaaien. Sttt...de door baby's door slapen.

Toto tijdens heeft blauw gras getekend. Dat door naar bestaat helemaal niet in zegt Sassa. Toto wordt op boos. Koning Koos heeft uit een door idee: hij tekent een vis! het Nu is Toto blij, uit want door de zee is een wel blauw. Daarna spelen van Sassa en Toto op tv in hun kleurenwinkel. Koning naar Koos wil graag op naar geel kopen, maar die kleur verkopen het ze met niet. Voor het zwaaien zijn van ze bijna te van laat, want een het met stoplicht staat op rood de en ze moeten op tv wachten tot tijdens het groen is!

Sassa een en Toto maken tijdens een kunstwerk van schelpen. Net met van als het bijna klaar op is moet Koning Koos niezen op en is alles een op tv kapot. Even later tijdens hangt Koning Koos tekeningen van Sassa een uit en Toto aan de muur. tijdens Hij denkt van dat ze rondjes hebben tijdens gemaakt, op maar dat klopt op tv niet. Het zijn op een bal, de maan en een de koekje. Aan in het op tv einde zwaaien ze met zelfgemaakte tijdens handen.

Sassa en Toto met spelen in door hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen het ontdekt Koning door Koos dat uit de fruitschaal in leeg is! Nu moet op tv hij eerst naar de winkel op tv uit om boodschappen te doen. De winkel uit is gelukkig van dichtbij. op tv Ze hebben een naar er een héél bijzondere de kassa: de tijdens Sassa-Kassa! Druk op naar haar neus en het laatje gaat uit op open.

Toto de zit op zijn door hurken: hij de legt een ei! Even later van speelt hij met Sassa op tv dat ze een op tv hooiberg zijn. Koning van Koos het komt de naar hooiberg opvegen! Gelukkig naar heeft deze hooiberg pootjes. op tv Op het eind rijden Sassa met van en Toto met de tractor naar een de toren. Dan in tijdens hoeven ze niet door met de modder. Maar door Koning Koos staat met wel in de modder! op Zijn laarzen zitten het helemaal vast. Gelukkig kunnen door Sassa en Toto op tv hem in met de het tractor redden.

Sassa en Toto van hebben zaadjes in het de grond tijdens gestopt, maar tijdens nu komen er nog geen van naar plantjes. Koning Koos op heeft een idee. van Even later zijn het Sassa en Toto aan op het fluisteren. Ze zijn van namelijk bloemen en die naar in kunnen niet zo hard praten. Bloemen de kunnen ook de niet komen van eten. Dat is in wel jammer. Dan plukt Koning naar Koos met de bloemen. tijdens Kunnen ze nu de wel komen eten? door Even later is Koning tijdens Koos blaadjes aan het op vegen. uit Sassa en Toto gooien een de bladeren in van de lucht om te van kunnen in zwaaien. Nu moet het Koning Koos opnieuw door vegen, maar ze gaan eerst de zwaaien.

Sassa en in Toto spelen binnen, een maar ineens uit ruiken ze iets lekkers. Waar op komt die geur de op tv vandaan? Uit de de tuin! Daarna spelen ze in hun de op zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi in boeket voor met Koning Koos. de En Toto mag de in bloemen inpakken. Maar toch tijdens met niet in een in koekblik? Met het de zwaaien kunnen Sassa en Toto niet uit meedoen. Ze met hebben hun tijdens handen vol: een uit verrassing voor door Koning Koos!

Toto op is een auto. tijdens Sassa is de politieagent. naar Toto mag wel uit rijden, maar niet de op de van stoep. Koning Koos rijdt een uit eindje mee. Dan de hoort de hij: tik uit tik tik. Wat op is dat voor uit geluid? Ach natuurlijk, de een stoplicht! Als Sassa en van Toto met willen oversteken, moeten ze met Koning Koos een handje op geven. op Maar eerst gaan ze met hun in naar handen zwaaien, daag!

Sassa heeft een naar tijdens nieuw huisdier, een krokodil! met Toto is haar lieve krokodil. door De krokodil het wil een koekje, maar een krokodillen eten in toch helemaal geen op koekjes? Nou, in dan wil door Toto ook geen krokodil een meer zijn! tijdens Even later staat Sassa op tijdens een steen in op het water. tijdens En in het water zwemt door de een krokodil! Toto moet Sassa redden, met hij moet tijdens een brug voor met haar maken. Maar dat met op tv vindt Toto best moeilijk. De kijkers uit thuis kunnen Toto op tv vast van helpen.

Sassa de en Toto gaan tijdens verhuizen. Ze hebben met alleen nog geen op tv nieuw huis. Zouden uit ze er van een kunnen bouwen met van de dozen? uit Even later rijden Sassa en naar Toto rond in op hun door verhuisauto. Koning Koos leest in uit zijn stoel een naar boek. Maar Sassa en naar Toto willen zijn naar stoel verhuizen en van ook tijdens zijn boek moet mee. Dat van vindt op tv Koning Koos jammer. Gelukkig gaan op tijdens ze Koning Koos de zelf ook mee verhuizen! Als een Koning Koos het wil gaan zwaaien, naar kan hij Sassa een en Toto niet vinden. Hij de de ziet wel twee grote dozen. Wat op tv een zou daar in tijdens zitten?

Vandaag in gaan Toto en tijdens Sassa met de lift. van Koning Koos uit wil ook met de lift tijdens mee. Als hij van op de van knop drukt, gaat de de uit lift naar boven. Als uit ze daarna weer op naar beneden willen, doet de naar lift het het niet meer. de Dan moeten ze met de trap nemen. de Daarna is Koning door Koos een weegschaal. Sassa door en Toto uit gaan Pop en Zwiep wegen. met Wie zou er een de zwaarder zijn? Even later gaan op Sassa en een Toto zwaaien met als robots, dat kunnen robots uit heel in goed. Blieb blieb, door dag dag!

Toto en naar Sassa zijn van aan het fietsen. door Zwiep wil ook op de door fiets, door maar hij kan de niet achterop. een Sassa heeft een slim in plan, ze maakt met een stoeltje aan Toto's stuur. naar van Nu kan Zwiep van voorop de fiets. Daarna speelt de Toto dat een hij een door fiets is. Sassa naar fietst op de Toto-fiets. Als de op met fiets tegen de tafel botst, het raakt een de band lek. op Gelukkig kan Koning Koos die op tv plakken. Even in later fietsen Sassa de en Toto tegen een berg met omhoog. Als op tv ze de afdalen gaan ze heel hard, dus met moeten ze ook in van heel snel zwaaien!

Als de Toto en Sassa de tafel met dekken, laat Sassa op een het bord vallen. Sassa en Toto een willen het de zelf weer maken. Even naar later door spelen ze vadertje met en moedertje. Koning een Koos was een het kind. Sassa en van Toto denken dat Koosje nog in niet door zoveel kan. Zij doen het alles zelf. Maar als op tv het de stinkende prullenbak tijdens leeggemaakt moet worden, het hebben ze toch liever op dat Koning Koos dat doet. van Daarna bouwen tijdens ze een hele de hoge toren. van Die moeten het ze vasthouden, anders valt hij uit om. Maar een hoe moeten ze dan op zwaaien?

Sassa is tijdens aan het uit vissen. Toto moet de de vis zijn. Maar door Toto door wil dat niet, want hij op tv is Zwiep kwijt. door Maar van dan bedenkt Sassa een plannetje. door Daarna op gaan Sassa en Toto allebei zwemmen het als vissen. tijdens Als met Koning Koos ze roept om uit te komen eten, tijdens kunnen ze niet komen. met Want vissen op tv kunnen niet door uit het water. Dan het eten ze naar gewoon voor één keer in op het in water! Als het het tijd is om te zwaaien, een doen Sassa op en Toto dat met door het hun schepnet.

Sassa en Toto het zijn hondjes. met Ze rennen heel hard op rond, op tv totdat ze moeten het poepen, maar dat mag door toch tijdens niet binnen? Daarna gaan tijdens ze andere de dieren nadoen.

oktober 2021
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!