Programma gemist?

Sassa van en Toto spelen moeder met en baby'tje. Sassa op is de van moeder en Toto door de baby. Maar als de door baby moet gaan uit slapen, uit dan wil Toto geen baby het meer zijn. in Even later zijn de Pop en Zwiep op tv de baby's. Sassa op tv en Toto wandelen op tv met hun op tv baby's. Een door baby krijgt de fles en op de andere in mag lekker in bad. Op op hun tenen in lopen ze naar de tijdens toren de om te naar zwaaien. Sttt...de baby's door slapen.

Toto op tv heeft blauw de gras getekend. Dat bestaat helemaal tijdens niet zegt Sassa. Toto uit naar wordt boos. Koning op Koos heeft een idee: hij het tekent een vis! Nu door is Toto de blij, want de het zee is uit wel blauw. Daarna het spelen Sassa met en Toto in hun van kleurenwinkel. Koning de Koos wil graag geel de kopen, maar uit die kleur verkopen ze op tv niet. Voor het zwaaien in zijn ze op bijna te laat, want het met stoplicht op tv staat op rood en ze tijdens van moeten wachten tot het groen op tv is!

Sassa en Toto op tv maken een kunstwerk een uit van schelpen. Net als het van bijna klaar is moet in Koning Koos in niezen en is met alles kapot. Even met later van hangt Koning Koos op tv tekeningen van Sassa en Toto aan tijdens de het muur. Hij denkt dat in ze rondjes hebben het gemaakt, maar dat klopt met niet. Het op tv zijn een in bal, de naar maan en een koekje. door Aan het einde zwaaien ze uit met zelfgemaakte van handen.

Sassa van en Toto spelen van in hun zelfgemaakte uit fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos de dat de op fruitschaal met leeg is! Nu moet hij eerst in naar de van winkel om boodschappen tijdens te doen. in De winkel de is gelukkig dichtbij. Ze hebben een door er een uit héél naar bijzondere kassa: de door Sassa-Kassa! Druk op haar neus en het het de laatje gaat uit open.

Toto zit op op zijn hurken: het hij legt een met ei! Even later uit speelt hij met Sassa een dat ze tijdens een hooiberg zijn. door Koning Koos komt de de hooiberg in opvegen! Gelukkig heeft deze door hooiberg pootjes. de Op het in eind rijden Sassa en Toto een met de naar tractor naar in de toren. Dan hoeven ze niet het door door de modder. Maar Koning Koos tijdens staat wel de in de modder! Zijn van tijdens laarzen zitten helemaal vast. tijdens Gelukkig kunnen Sassa en naar Toto hem door met de tractor in redden.

Sassa naar en Toto hebben zaadjes in door de grond gestopt, naar op maar nu komen er nog het geen plantjes. Koning Koos de heeft een idee. door Even de later zijn Sassa en Toto de aan het op fluisteren. uit Ze zijn namelijk bloemen en die op door kunnen niet zo hard uit praten. Bloemen op tv kunnen ook niet komen eten. van Dat tijdens is wel jammer. door Dan plukt Koning Koos een de bloemen. Kunnen het ze nu wel komen het eten? Even later het is een Koning Koos blaadjes een aan het vegen. Sassa tijdens en Toto gooien de bladeren naar in door de lucht om te het kunnen zwaaien. Nu uit moet Koning met Koos opnieuw vegen, maar het ze gaan eerst van zwaaien.

Sassa en Toto met spelen binnen, maar op ineens ruiken ze op uit iets lekkers. Waar tijdens komt die geur vandaan? Uit tijdens de tuin! in Daarna spelen ze in van hun zelfgemaakte de bloemenwinkel. Sassa maakt een naar mooi boeket voor op tv Koning Koos. van En Toto mag de bloemen op tv inpakken. Maar uit toch niet naar in een koekblik? Met het naar zwaaien kunnen Sassa een en Toto een niet meedoen. Ze hebben met hun op handen vol: door een verrassing voor op tv Koning Koos!

Toto is een tijdens auto. naar Sassa is uit de politieagent. Toto mag wel op tv rijden, maar niet op naar de door stoep. Koning op tv Koos rijdt een eindje op tv mee. Dan hoort van hij: tik tik tik. een Wat op is dat voor het geluid? Ach natuurlijk, een op tv stoplicht! Als op tv Sassa en Toto willen oversteken, moeten op tv in ze Koning Koos naar een handje geven. Maar eerst op gaan ze met hun door naar handen zwaaien, daag!

Sassa tijdens heeft een een nieuw huisdier, een naar krokodil! Toto is haar lieve krokodil. op het De krokodil wil een koekje, maar uit krokodillen eten op tv toch helemaal geen naar koekjes? Nou, dan tijdens wil Toto een ook geen krokodil de meer zijn! een Even later staat Sassa op een het steen in het het door water. En in het water een zwemt een krokodil! naar Toto op tv moet Sassa redden, van hij moet een brug voor haar op tv maken. Maar uit dat vindt Toto in best moeilijk. De kijkers tijdens het thuis kunnen Toto vast het helpen.

Sassa en naar Toto gaan verhuizen. door Ze hebben alleen nog een geen met nieuw huis. door Zouden ze er een door kunnen bouwen van de dozen? in Even later rijden de Sassa en Toto een rond de in hun uit verhuisauto. Koning Koos leest in in zijn stoel uit een boek. Maar Sassa en naar Toto willen zijn op tv op stoel verhuizen en door ook zijn boek het moet mee. Dat vindt een Koning Koos jammer. op Gelukkig gaan ze Koning het Koos zelf ook het mee verhuizen! Als Koning naar Koos wil gaan door zwaaien, kan tijdens hij Sassa door en Toto uit niet vinden. Hij ziet wel naar twee grote door dozen. Wat uit zou daar in de zitten?

Vandaag gaan Toto een en de Sassa met de lift. naar Koning met Koos wil ook met met de lift mee. Als hij naar op de knop naar drukt, gaat de naar lift naar boven. naar Als ze daarna het weer op tv naar beneden willen, doet uit de lift het het niet het meer. Dan moeten ze de tijdens trap nemen. van Daarna is Koning Koos naar een weegschaal. de Sassa en Toto gaan Pop op tv en Zwiep wegen. tijdens naar Wie zou er het zwaarder zijn? Even op later gaan Sassa en van Toto zwaaien met als robots, dat van kunnen robots heel goed. Blieb blieb, van dag het dag!

Toto naar en Sassa de zijn aan het fietsen. uit Zwiep wil uit ook op de uit fiets, maar hij kan niet naar achterop. Sassa heeft een het naar slim plan, ze maakt een stoeltje in aan in Toto's stuur. Nu kan een Zwiep voorop uit de fiets. het Daarna speelt Toto van dat hij een fiets is. van Sassa fietst op de de tijdens Toto-fiets. Als de fiets tegen de het tafel botst, raakt op tv de band in lek. Gelukkig in kan Koning Koos die op tv plakken. Even later fietsen in Sassa van en Toto uit tegen een berg omhoog. Als ze met van afdalen gaan ze heel hard, dus door door moeten ze ook heel snel tijdens zwaaien!

Als Toto in en Sassa de tafel het dekken, laat in Sassa een bord het vallen. Sassa en Toto tijdens willen het zelf het naar weer maken. Even op tv later spelen ze vadertje en moedertje. een op Koning Koos was het in kind. Sassa en Toto een denken dat Koosje op nog met niet zoveel kan. Zij doen een alles zelf. tijdens Maar als tijdens de stinkende prullenbak leeggemaakt door moet worden, hebben in ze toch liever dat door Koning in Koos dat doet. Daarna bouwen de ze een hele tijdens hoge door toren. Die moeten ze vasthouden, anders op uit valt hij om. met Maar hoe moeten op tv ze dan zwaaien?

Sassa het is aan het vissen. Toto naar moet de vis op tv zijn. het Maar Toto wil dat in niet, want hij op is Zwiep tijdens kwijt. Maar dan van bedenkt Sassa een plannetje. Daarna naar gaan op Sassa en Toto met allebei zwemmen met als vissen. Als op Koning Koos ze roept om te door komen eten, van kunnen in ze niet komen. in Want vissen kunnen niet uit het van van water. Dan eten ze op tv gewoon voor een één keer in het water! Als door in het tijd is om tijdens te zwaaien, doen Sassa tijdens en Toto dat de met hun op tv schepnet.

Sassa een en Toto zijn hondjes. naar Ze rennen heel van hard rond, door totdat ze moeten poepen, maar in tijdens dat mag toch door niet binnen? Daarna gaan ze andere het dieren een nadoen.

januari 2020
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!