Programma gemist?

Animatieserie. Met handen in en voeten. Sassa speelt op dat op ze danseres is. op Ze oefent om met op een been te naar staan. Toto gaat het in ook van proberen. Hij valt niet om. een Daarna gaan Toto en de Sassa door na-apen. Wie dan? van Koning Koos weet het niet. door Bij met het verstoppertje van spelen heeft Sassa snel de door plek van Toto ontdekt. tijdens met Ze zag Toto's schaduw door het op laken een heen.

Animatieserie. Koken de en bakken. Koning Koos op tv komt een pannenkoek eten naar in het restaurant van op tijdens Sassa en Toto, maar met de pannenkoek is aangebrand. in Koning Koos snijdt het het zwarte randje er het door vanaf. Sassa en met Toto maken even later het een heerlijke reuzen-rommel-taart. Daarna zijn op tv de koekjes klaar. op tv Jammer door dat ze op nog te warm zijn om op het het te eten.

Sassa in en Toto op tv dekken de tafel op voor de reus! in De schep is de lepel naar en met de bezem de vork. Als Pop een en Zwiep ook de aan met tafel gaan, een moeten ze een slabbetje naar om.

Toto en in Sassa de doen alsof ze de ramen wassen. tijdens Daarna op tv geeft Toto de planten op tv water. Zelf met krijgt hij daar ook in dorst van. Als naar Sassa en de Koning Koos in horen dat de wc tijdens wordt doorgetrokken, zijn tijdens ze heel trots op op tv Toto! Kan op tv hij al zelf met naar de een wc? Nee hoor, maar hij kan door wel op tv zelf doortrekken.

Toto is ziek. met Hij moet een met prik op tv hebben, maar het dat wil hij van niet. Koning Koos wil wél het een prik. Daarna maken door ze een het bed de voor Pop: een bed op om te met dragen. Zo kan Pop op tv naar het ziekenhuis. Dat het gaat een niet goed. Even later rijden ze uit een in hun ziekenauto, maar het dan botsen ze het tegen Koning door Koos!

Toto maakt op een treinreis met Zwiep het op tv en Pop. Sassa is de conducteur. op Ze komt op tv de uit kaartjes controleren. Gelukkig zit naar Koning Koos ook de in de trein. op tv Hij heeft voor uit iedereen een kaartje. Even later naar spelen Sassa de en Toto dat ze tijdens een vliegtuig van zijn en ze maken met veel lawaai! Koning uit tijdens Koos kan zo zijn een boek niet lezen. uit Dan doet hij maar de mee als vliegtuig; met en Sassa en van Toto het vliegen als helikopters.

Sassa door en Toto spelen moeder en uit baby'tje. Sassa is met een de moeder en uit Toto de baby. Maar naar als de baby moet gaan uit slapen, dan naar wil met Toto geen baby meer door zijn. Even later zijn in Pop uit en Zwiep de baby's. Sassa en de Toto wandelen met de hun baby's. op tv Eén baby krijgt op tv de fles de en de andere mag lekker naar naar in bad. Op hun door tenen lopen ze het naar de met toren om te uit zwaaien. Sttt... de naar baby's slapen.

Toto van heeft blauw het gras getekend. Dat bestaat helemaal niet op tv zegt Sassa. Toto met wordt door boos. Koning Koos heeft een het idee: op hij tekent een vis! van Nu is een Toto blij, want het de zee is van wel blauw. Daarna spelen op tv Sassa en Toto het in hun kleurenwinkel. tijdens Koning Koos wil een graag geel kopen, maar op die kleur verkopen met ze het niet. Voor het zwaaien uit zijn ze bijna te de laat, want tijdens het stoplicht naar staat op rood en ze op tv moeten wachten tot het het groen met is!

Sassa en uit Toto maken op een kunstwerk de van schelpen. Net als het op tv bijna klaar tijdens is moet naar Koning Koos niezen uit en is alles uit kapot. Even later hangt op tv Koning Koos tekeningen door van Sassa en Toto op tv aan tijdens de muur. Hij naar denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, naar het maar dat klopt niet. Het zijn op een bal, de in maan door en een het koekje. Aan het einde zwaaien ze in een met zelfgemaakte handen.

Sassa de en Toto spelen met in hun zelfgemaakte op fruitwinkel. Intussen ontdekt het Koning Koos uit dat de fruitschaal leeg is! Nu een moet tijdens hij eerst naar de door winkel door om boodschappen te doen. De winkel in het is gelukkig dichtbij. Ze hebben op tv een er een op héél bijzondere kassa: de het Sassa-Kassa! een Druk op haar neus door en het het laatje gaat uit open.

Toto en Sassa de liggen door ziek in bed! Dokter door Koos komt langs. Hij met in gaat ze beter maken. Wat zou het het beste helpen: met op tv waterijsjes? Sassa en Toto op tv denken van door wel! Daarna is Zwiep het ziek, hij heeft op tv de blauwe stippenziekte. Zieke Zwiep op tv mag op schoot op bij door Koning Koos. Dat helpt, maar de nu heeft Koning tijdens van Koos de blauwe het stippenziekte!

Sassa met en Toto zijn ijsberen. op Ze de hebben honger en zijn op zoek in naar met een lekker visje. Ja de hoor, ze vangen een naar grote oranje een Zwiep-vis. Maar Toto de wil niet dat met Zwiep opgegeten wordt. Gelukkig van heeft Koning Koos door intussen lekker eten in klaargemaakt: vis! Even op tv later is de Toto een pinguïnei. Het door het komt nog niet tijdens uit, want eerst moet de Sassa de mama pinguïn het de warm een houden.

Toto speelt dat van hij postbode is van en brengt puzzelstukjes op op tv als brieven rond. Iedereen krijgt van er een, maar Zwiep door in krijgt er twee. Dat is op niet eerlijk, door vindt Sassa. het Hoe kan Toto tijdens ervoor zorgen dat iedereen evenveel de krijgt?

Toto in denkt dat Toet het ziek is, maar Sassa denkt de dat Toet stuk op is. Wat is naar er aan de in hand? Koning het Koos naar gaat Toet repareren. Zou het op tv lukken?

Toto is Zwiep van kwijt. uit Ze zoeken overal. Dan van ineens komt Sassa het met op een pan naar Toto. met In de een pan zit Zwiep! Later spelen ze op door op de grond. Met een in stapel op kussentjes van de bank zitten op ze lekker naar zacht.

januari 2019
22-01-2019 10:40

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Met handen en voeten. Sassa speelt dat ze danseres is. Ze oefent om op een been te staan. Toto gaat het ook proberen. Hij valt niet om. Daarna gaan Toto en Sassa na-apen. Wie dan? Koning Koos weet het niet. Bij het verstopp...

21-01-2019 10:40

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Koken en bakken. Koning Koos komt een pannenkoek eten in het restaurant van Sassa en Toto, maar de pannenkoek is aangebrand. Koning Koos snijdt het zwarte randje er vanaf. Sassa en Toto maken even later een heerlijke reuzen...

18-01-2019 10:40

Tafel dekken

Het Zandkasteel - Tafel dekken

Sassa en Toto dekken de tafel voor de reus! De schep is de lepel en de bezem de vork. Als Pop en Zwiep ook aan tafel gaan, moeten ze een slabbetje om.

17-01-2019 10:35

Water

Het Zandkasteel - Water

Toto en Sassa doen alsof ze de ramen wassen. Daarna geeft Toto de planten water. Zelf krijgt hij daar ook dorst van. Als Sassa en Koning Koos horen dat de wc wordt doorgetrokken, zijn ze heel trots op Toto! Kan hij al zelf naar de wc? Nee h...

16-01-2019 10:35

Ziekenwagen

Het Zandkasteel - Ziekenwagen

Toto is ziek. Hij moet een prik hebben, maar dat wil hij niet. Koning Koos wil wél een prik. Daarna maken ze een bed voor Pop: een bed om te dragen. Zo kan Pop naar het ziekenhuis. Dat gaat niet goed. Even later rijden ze in hun ziekenauto,...

15-01-2019 10:35

Vervoersmiddelen

Het Zandkasteel - Vervoersmiddelen

Toto maakt een treinreis met Zwiep en Pop. Sassa is de conducteur. Ze komt de kaartjes controleren. Gelukkig zit Koning Koos ook in de trein. Hij heeft voor iedereen een kaartje. Even later spelen Sassa en Toto dat ze een vliegtuig zijn en ...

14-01-2019 10:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Eén baby krijgt...

11-01-2019 10:35

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

10-01-2019 10:35

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

09-01-2019 10:40

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

08-01-2019 10:40

Griep

Het Zandkasteel - Griep

Toto en Sassa liggen ziek in bed! Dokter Koos komt langs. Hij gaat ze beter maken. Wat zou het beste helpen: waterijsjes? Sassa en Toto denken van wel! Daarna is Zwiep ziek, hij heeft de blauwe stippenziekte. Zieke Zwiep mag op schoot bij K...

07-01-2019 10:35

Dieren in de kou

Het Zandkasteel - Dieren in de kou

Sassa en Toto zijn ijsberen. Ze hebben honger en zijn op zoek naar een lekker visje. Ja hoor, ze vangen een grote oranje Zwiep-vis. Maar Toto wil niet dat Zwiep opgegeten wordt. Gelukkig heeft Koning Koos intussen lekker eten klaargemaakt: ...

21-12-2018 11:30

Puzzelpost

Het Zandkasteel - Puzzelpost

Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iedereen krijgt er een, maar Zwiep krijgt er twee. Dat is niet eerlijk, vindt Sassa. Hoe kan Toto ervoor zorgen dat iedereen evenveel krijgt?

20-12-2018 11:25

Toet doet het niet

Het Zandkasteel - Toet doet het niet

Toto denkt dat Toet ziek is, maar Sassa denkt dat Toet stuk is. Wat is er aan de hand? Koning Koos gaat Toet repareren. Zou het lukken?

19-12-2018 11:25

Knuffel mij

Het Zandkasteel - Knuffel mij

Toto is Zwiep kwijt. Ze zoeken overal. Dan ineens komt Sassa met een pan naar Toto. In de pan zit Zwiep! Later spelen ze op de grond. Met een stapel kussentjes van de bank zitten ze lekker zacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 120. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1789
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord