Programma gemist?

Sassa en Toto in maken een uit rommelmarkt. Ze willen rommel tijdens in gaan verkopen dus pakken uit ze de vuilnisemmer. Maar op tv kan naar je die rommel wel verkopen? met Even later verkoopt Sassa naar oude spullen. Maar uit als Toto iets het tijdens uitkiest vindt Sassa op het toch jammer om in het weg in te doen. Als ze toch door iets verkoopt aan uit Toto, koopt ze er met een iets leuks voor een terug! Ze houdt alleen het haar kleedje door nog over. Maar dat kan op ze mooi door gebruiken om mee te een zwaaien.

Sassa en Toto het zetten streepjes de op de met muur, zodat ze naar zien hoe groot ze zijn. de Maar dat is tijdens gek: tijdens het streepje van Toto staat op hoger dan op het streepje met van Sassa!. op tv Als ze tikkertje spelen doet in Sassa niet meer op mee. op Haar tenen doen pijn, want haar met voeten zijn gegroeid! een Het is tijdens tijd om nieuwe laarzen de naar te kopen.

Sassa vindt het uit naar vies dat Toto over haar heen door niest. Hij moet op tv iets voor zijn op tv neus de houden. Als ze buiten op tv gaan spelen moeten ze op tv eerst hun toet op tv het wassen.

Sassa speelt dat met ze danseres uit is. Ze oefent om van in op een been te staan. door Toto op tv gaat het ook proberen. Hij door valt niet om! Daarna het gaan Toto in en Sassa na-apen. op Wie de dan? Koning Koos weet op het niet. Bij het uit verstoppertje spelen naar heeft Sassa snel de plek tijdens van een Toto ontdekt. Ze zag tijdens Toto's schaduw door in het op tv laken heen.

Koning Koos komt door een pannenkoek eten de in het op restaurant het van Sassa en uit Toto, maar de pannenkoek is aangebrand. op tv Koning Koos snijdt van het zwarte naar randje het er vanaf. Sassa en Toto met maken het even later een het heerlijke reuzen-rommel-taart! Daarna zijn de koekjes van klaar. met Jammer dat met ze nog te een warm zijn om op te de eten!

Sassa in en Toto dekken de tafel van voor in de reus! De schep op is de lepel en van de bezem de de vork. van Als Pop uit en Zwiep ook aan tafel op gaan, moeten ze door een een slabbetje om.

Toto en door Sassa doen alsof ze een uit de ramen wassen. naar Daarna geeft Toto de planten water. tijdens Zelf krijgt een hij daar ook van dorst een van. Als Sassa de en Koning Koos horen dat de de wc wordt doorgetrokken, op tv zijn ze een heel trots naar op Toto! Kan hij in al zelf uit naar de wc? Nee hoor, van maar hij het kan op wel zelf doortrekken!

Toto is op ziek. Hij op moet een prik door hebben, maar dat wil op hij niet. Koning door Koos wil wél in een prik. van Daarna maken ze naar een bed uit voor Pop: een bed op om te dragen. Zo kan uit Pop naar het de tijdens ziekenhuis. Dat gaat niet met goed. Even op later rijden ze in uit hun ziekenauto, maar dan botsen op ze tegen op tv Koning op Koos!

Toto maakt van een treinreis met met Zwiep van en Pop. Sassa is de een conducteur. naar Ze komt de kaartjes in controleren. Gelukkig op tv zit Koning Koos ook in de tijdens trein. Hij heeft van voor naar iedereen een kaartje. Even later door een spelen Sassa en met Toto dat ze een vliegtuig op zijn de en ze maken veel lawaai! door Koning Koos het kan zo zijn boek niet op tv lezen. Dan het doet met hij maar mee als vliegtuig; op en Sassa en Toto op tv vliegen als tijdens helikopters.

Sassa op en Toto met spelen moeder en baby'tje. Sassa is door de het moeder en op Toto de baby. Maar als in de baby de moet gaan uit slapen, dan wil Toto geen baby de meer zijn! tijdens Even later met zijn Pop en Zwiep de met baby's. Sassa door en Toto wandelen een met hun het baby's. Eén baby in krijgt de fles op en de van andere mag lekker in bad. Op in hun van tenen lopen ze naar de op tv toren op tv om te het zwaaien. Sttt...de baby's een slapen.

Toto in heeft blauw naar gras getekend. Dat bestaat de helemaal niet uit zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning op Koos op heeft een op idee: hij tekent een vis! op tv Nu is Toto van blij, want de zee naar is wel blauw. een Daarna spelen op Sassa een en Toto in het hun kleurenwinkel. Koning Koos een wil graag geel kopen, maar naar die kleur in verkopen ze een niet. Voor het zwaaien door zijn van ze bijna te laat, naar want het stoplicht het staat op rood en op tv ze moeten met wachten tot het groen door is!

Pop is op tv jarig. Sassa en met Toto versieren haar bed het met slingers van door wc-papier. En op ze tijdens hebben ze een met taart met één kaars, door ook van op wc-papier. Dan moet Koning door Koos naar de naar wc: waar met is al het naar papier?

Sassa en het Toto een spelen in hun uit zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning met Koos dat door de fruitschaal leeg is! het Nu een moet hij eerst op naar de winkel met om boodschappen te doen. tijdens De winkel een is gelukkig dichtbij. Ze een hebben een er uit een héél bijzondere kassa: in de Sassa-Kassa! met Druk op haar neus met en het een laatje gaat in open.

Sassa uit is juf de op de groep. Toto en Koning met Koos de zijn de naar kindjes. Als het tijd op tv is om fruit een te eten mag Toto het het verdelen. Hij tijdens probeert het tijdens heel eerlijk te van doen. Daarna is door Sassa de juf. Kindje op Toto moet van slapen, maar dat wil hij naar door niet, hij wil spelen! Dan mag van hij de juf een zijn. Van juf tijdens Toto hoeven de uit kinderen niet te het slapen, niet de te eten en niet van in de met kring te zitten. een Ze het mogen spelen! Dan mag op pop de juf door zijn.

Het van is koud. Koning naar Koos en Toto hebben een van naar sjaal om. Sassa houdt op tv een kartonnen door doos in haar hand. Daar de wil ze mee een gaan sleeën. Maar het er ligt helemaal uit geen sneeuw! van Met z'n drieën in roepen ze op omhoog dat ze tijdens sneeuw willen, maar er uit komt geen de sneeuw. Ze doen net tijdens alsof ze sneeuwballen door naar elkaar gooien. Binnen scheuren in Sassa op tv en Toto met papier en maken er propjes de van. Als je de die allemaal omhoog tijdens gooit, het lijkt het net tijdens alsof het sneeuwt! Even later naar gaat het buiten echt met tijdens sneeuwen.

april 2019
26-04-2019 05:40

Verkopen op een kleedje

Het Zandkasteel - Verkopen op een kleedje

Sassa en Toto maken een rommelmarkt. Ze willen rommel gaan verkopen dus pakken ze de vuilnisemmer. Maar kan je die rommel wel verkopen? Even later verkoopt Sassa oude spullen. Maar als Toto iets uitkiest vindt Sassa het toch jammer om het w...

25-04-2019 05:40

Groeien

Het Zandkasteel - Groeien

Sassa en Toto zetten streepjes op de muur, zodat ze zien hoe groot ze zijn. Maar dat is gek: het streepje van Toto staat hoger dan het streepje van Sassa!. Als ze tikkertje spelen doet Sassa niet meer mee. Haar tenen doen pijn, want haar vo...

24-04-2019 05:40

Vies

Het Zandkasteel - Vies

Sassa vindt het vies dat Toto over haar heen niest. Hij moet iets voor zijn neus houden. Als ze buiten gaan spelen moeten ze eerst hun toet wassen.

23-04-2019 05:40

Met handen en voeten

Het Zandkasteel - Met handen en voeten

Sassa speelt dat ze danseres is. Ze oefent om op een been te staan. Toto gaat het ook proberen. Hij valt niet om! Daarna gaan Toto en Sassa na-apen. Wie dan? Koning Koos weet het niet. Bij het verstoppertje spelen heeft Sassa snel de plek v...

22-04-2019 05:45

Koken en bakken

Het Zandkasteel - Koken en bakken

Koning Koos komt een pannenkoek eten in het restaurant van Sassa en Toto, maar de pannenkoek is aangebrand. Koning Koos snijdt het zwarte randje er vanaf. Sassa en Toto maken even later een heerlijke reuzen-rommel-taart! Daarna zijn de koek...

19-04-2019 05:45

Tafel dekken

Het Zandkasteel - Tafel dekken

Sassa en Toto dekken de tafel voor de reus! De schep is de lepel en de bezem de vork. Als Pop en Zwiep ook aan tafel gaan, moeten ze een slabbetje om.

18-04-2019 05:45

Water

Het Zandkasteel - Water

Toto en Sassa doen alsof ze de ramen wassen. Daarna geeft Toto de planten water. Zelf krijgt hij daar ook dorst van. Als Sassa en Koning Koos horen dat de wc wordt doorgetrokken, zijn ze heel trots op Toto! Kan hij al zelf naar de wc? Nee h...

17-04-2019 05:45

Ziekenwagen

Het Zandkasteel - Ziekenwagen

Toto is ziek. Hij moet een prik hebben, maar dat wil hij niet. Koning Koos wil wél een prik. Daarna maken ze een bed voor Pop: een bed om te dragen. Zo kan Pop naar het ziekenhuis. Dat gaat niet goed. Even later rijden ze in hun ziekenauto,...

16-04-2019 05:40

Vervoersmiddelen

Het Zandkasteel - Vervoersmiddelen

Toto maakt een treinreis met Zwiep en Pop. Sassa is de conducteur. Ze komt de kaartjes controleren. Gelukkig zit Koning Koos ook in de trein. Hij heeft voor iedereen een kaartje. Even later spelen Sassa en Toto dat ze een vliegtuig zijn en ...

15-04-2019 05:45

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn! Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Eén baby krijgt...

12-04-2019 05:40

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

11-04-2019 05:40

Jarig

Het Zandkasteel - Jarig

Pop is jarig. Sassa en Toto versieren haar bed met slingers van wc-papier. En ze hebben ze een taart met één kaars, ook van wc-papier. Dan moet Koning Koos naar de wc: waar is al het papier?

10-04-2019 05:40

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

09-04-2019 05:40

Juf op groep

Het Zandkasteel - Juf op groep

Sassa is juf op de groep. Toto en Koning Koos zijn de kindjes. Als het tijd is om fruit te eten mag Toto het verdelen. Hij probeert het heel eerlijk te doen. Daarna is Sassa de juf. Kindje Toto moet slapen, maar dat wil hij niet, hij wil sp...

08-04-2019 05:40

Jonge dieren

Het Zandkasteel - Jonge dieren

Het is koud. Koning Koos en Toto hebben een sjaal om. Sassa houdt een kartonnen doos in haar hand. Daar wil ze mee gaan sleeën. Maar er ligt helemaal geen sneeuw! Met z'n drieën roepen ze omhoog dat ze sneeuw willen, maar er komt geen sneeu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 124. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1851
  • Laatste uitzending op 26-04-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord