Programma gemist?

Sassa en Toto met spelen met de het konijnen. Bah, de uit konijnen hebben gepoept. de Dat uit moeten ze even opruimen. op tv Even later zijn op Sassa in en Toto vogels. Als het met gaat regenen naar vliegen de de vogels naar binnen. Zo worden op tv ze niet nat. van Maar op tv dan ineens moeten in ze poepen. En vogels hoeven dan tijdens door niet naar de WC, in die poepen gewoon in naar de lucht! uit Maar oeps, van wat is dat? met Koning Koos heeft poep een op zijn in hoofd

Toto en op Sassa doen tijdens een spelletje. Eerst is van Toto naar aan de beurt. Hij kan met het al best de goed. Als Sassa het aan de beurt is, tijdens gaat op het ook op tv heel goed. Maar speelt Sassa het op tv spelletje van wel eerlijk? Daarna van spelen Sassa en op tv Toto verstoppertje. Koning door Koos moet ze zoeken, met maar uit hij vindt het op tv best moeilijk. De kijkers thuis naar kunnen van hem vast helpen. Als tijdens ze daarna gaan zwaaien, naar doen ze dat op tv precies het tegelijk. Daag!

Sassa naar en Toto maken een kunstwerk naar van de schelpen. Net als op het bijna klaar is moet naar Koning Koos met niezen en is alles door kapot. uit Even later hangt Koning door Koos tekeningen tijdens van Sassa en Toto naar aan de muur. uit Hij denkt op tv dat ze in rondjes hebben gemaakt, maar dat uit klopt niet. Het zijn in een de bal, de maan en een een koekje. door Aan het einde in zwaaien ze met het zelfgemaakte handen.

Sassa en het Toto naar zetten alles klaar, want het ze krijgen een bezoek. Ze hebben tijdens zelfs voor een lekkere appeltaart op gezorgd. in Nu moeten ze naar wachten tot de bel gaat. van Daarna gaan naar Sassa en Toto op op bezoek bij met oma Koos! En als je op uit op bezoek gaat, het breng je ook wat mee. Ze met kopen onderweg op tv een bosje bloemen. op Daar zal oma in Koos heel blij met mee zijn. Als ze tijdens naar weer naar huis gaan zwaaien uit ze naar naar oma Koos en tijdens naar de kinderen thuis. het Dag!

De van postbode komt naar Koning Koos een brief de brengen. Van wie zou die van zijn? Er staat naar een hartje naar op. Daarna naar komt er een groot pakket, van ook voor uit Koning Koos. Wat op zou er tijdens in zitten? Koning uit Koos boft vandaag wel, tijdens zeg.

Koning uit Koos doet in een truc met met een kaart. Toto een en Sassa snappen er niets in van. Maar dan een ontdekt een Sassa hoe de truc op werkt. Sassa met en Toto doen van dan ook een truc naar voor Koning tijdens Koos en nu snapt met hij er met niks van! Dan doet Sassa een op tv andere truc, de ze gaat Toto wegtoveren. in met Ze doet heel tijdens hard haar best op en het lukt! Maar gelukkig kan tijdens ze hem op ook weer terug op tv toveren.

Sassa en uit Toto zwaaien op met hun armen en ze met zeggen oehoe! op Koning Koos moet raden uit wat ze tijdens zijn. Ze zitten tijdens op een tijdens tak in het bos.Toto in en tijdens Sassa zijn uilen! Daarna zoeken Sassa tijdens en Toto nootjes uit in het bos. met een Ze moeten goed oppassen voor tijdens de wolf in op het bos. Maar naar gelukkig is Toto van helemaal van niet bang. Of in misschien toch een klein beetje? tijdens Even later zijn op tv Sassa door en Toto bomen. En bomen op kunnen heel naar goed zwaaien met het hun takken!

Sassa door en Toto tijdens lopen over een touw door van hun circus. van Koning Koos heeft lekkere tijdens bananen gekocht. Die lusten uit Sassa en in Toto wel, maar het ze een staan zo hoog op met het touw met dat ze er niet bij in kunnen! met Gelukkig durft Koning Koos ook op tv over het touw te tijdens lopen! tijdens Even later is Toto in een circushond! op Hij kan veel naar trucjes.

Sassa is het een tijdens vuilnisemmer. En Toto in ruimt op. Hij van gooit rommel in de naar vuilnisemmer. Maar hij in weet nog op niet zo goed wat in rommel is. Even later een komen met Sassa en Toto langs met de het vuilniswagen. van Ah, daar staat wat rommel: naar Koning Koos een is de rommel. een Eerst gaan ze zwaaien op naar en daarna nemen het ze hem mee in de van vuilniswagen!.

Sassa op en Toto spelen kermis. uit Toto het is een grijparm. Sassa op tv wint een mooie prijs: Pop! het Koning Koos de probeert het ook uit een keer op en hij een grijpt Zwiep. Maar tijdens dan laat de Totogrijper van Zwiep vallen. Hoe kan op tv dat nou? in Daarna zit Zwiep uit in Toto's van draaimolen. Maar de draaimolen gaat zo uit hard, dat Zwiep tijdens in eruit valt. Als in de molen langzamer tijdens draait lukt het beter. Sassa op tv en Toto zwaaien vandaag in als op botsauto's. Dag!

Toto zit bij met kapper in Sassa op de stoel. Maar de hij wil door niet met dat zijn haar gewassen wordt en van geknipt. Nee, hij tijdens wil een in snor. Daarna is op tv Toto de kapper. Hij tijdens heeft van Zwiep helemaal door kaal geknipt. Dan is van Koning Koos met aan de beurt. Hij met wil staarten.

Sassa de en Toto van maken een zandtaart, maar hun emmer de loopt steeds met leeg. Er door zit een gat tijdens in. Hoe kunnen ze in dat naar nou dichtmaken? Gelukkig bedenkt het Sassa een oplossing. Daarna trekt tijdens Toto aan een Sassa's staarten, want Sassa van is een op tv hijskraan.

Toto met is een ruikmachine. Hij ruikt een Zwiep. En daarna de aardbeien. Dan maken het Sassa en Toto door een grabbeldoos en het mag tijdens Koning Koos het grabbelen.

Sassa een en Toto zijn ijsberen. naar Ze hebben honger en naar zijn op van zoek naar een de lekker visje. Ja naar hoor, ze naar vangen een op grote oranje zwiep-vis. Maar Toto wil op tv niet dat Zwiep naar opgegeten wordt. Gelukkig uit heeft Koning naar Koos de intussen lekker eten klaargemaakt: uit vis! Even later de is Toto een een pinguïnei. Het komt nog de niet een uit, want eerst moet Sassa op de mama-pinguïn het tijdens warm het houden.

Sassa van en Toto bouwen een naar huis tijdens voor Pop en Zwiep. Daarna naar helpen ze met poetsen. in Koning Koos ziet tijdens in het vuurtorenlicht, ach nee, het uit is op tv de zaklamp van Sassa in en Toto. met Ze gaan in hun de tentje slapen.

mei 2019
24-05-2019 05:45

Poep

Het Zandkasteel - Poep

Sassa en Toto spelen met de konijnen. Bah, de konijnen hebben gepoept. Dat moeten ze even opruimen. Even later zijn Sassa en Toto vogels. Als het gaat regenen vliegen de vogels naar binnen. Zo worden ze niet nat. Maar dan ineens moeten ze p...

23-05-2019 05:45

Spelletjes

Het Zandkasteel - Spelletjes

Toto en Sassa doen een spelletje. Eerst is Toto aan de beurt. Hij kan het al best goed. Als Sassa aan de beurt is, gaat het ook heel goed. Maar speelt Sassa het spelletje wel eerlijk? Daarna spelen Sassa en Toto verstoppertje. Koning Koos m...

22-05-2019 05:45

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

21-05-2019 05:45

Op bezoek

Het Zandkasteel - Op bezoek

Sassa en Toto zetten alles klaar, want ze krijgen bezoek. Ze hebben zelfs voor een lekkere appeltaart gezorgd. Nu moeten ze wachten tot de bel gaat. Daarna gaan Sassa en Toto op bezoek bij oma Koos! En als je op bezoek gaat, breng je ook wa...

20-05-2019 05:40

Postbode

Het Zandkasteel - Postbode

De postbode komt Koning Koos een brief brengen. Van wie zou die zijn? Er staat een hartje op. Daarna komt er een groot pakket, ook voor Koning Koos. Wat zou er in zitten? Koning Koos boft vandaag wel, zeg.

17-05-2019 05:40

Trucjes

Het Zandkasteel - Trucjes

Koning Koos doet een truc met een kaart. Toto en Sassa snappen er niets van. Maar dan ontdekt Sassa hoe de truc werkt. Sassa en Toto doen dan ook een truc voor Koning Koos en nu snapt hij er niks van! Dan doet Sassa een andere truc, ze gaat...

16-05-2019 05:40

Bos

Het Zandkasteel - Bos

Sassa en Toto zwaaien met hun armen en ze zeggen oehoe! Koning Koos moet raden wat ze zijn. Ze zitten op een tak in het bos.Toto en Sassa zijn uilen! Daarna zoeken Sassa en Toto nootjes in het bos. Ze moeten goed oppassen voor de wolf in he...

15-05-2019 05:40

Circus

Het Zandkasteel - Circus

Sassa en Toto lopen over een touw van hun circus. Koning Koos heeft lekkere bananen gekocht. Die lusten Sassa en Toto wel, maar ze staan zo hoog op het touw dat ze er niet bij kunnen! Gelukkig durft Koning Koos ook over het touw te lopen! E...

14-05-2019 05:40

Vuilnisman

Het Zandkasteel - Vuilnisman

Sassa is een vuilnisemmer. En Toto ruimt op. Hij gooit rommel in de vuilnisemmer. Maar hij weet nog niet zo goed wat rommel is. Even later komen Sassa en Toto langs met de vuilniswagen. Ah, daar staat wat rommel: Koning Koos is de rommel. E...

13-05-2019 05:45

Kermis

Het Zandkasteel - Kermis

Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een grijparm. Sassa wint een mooie prijs: Pop! Koning Koos probeert het ook een keer en hij grijpt Zwiep. Maar dan laat de Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat nou? Daarna zit Zwiep in Toto's draaimolen...

10-05-2019 05:40

Kapper

Het Zandkasteel - Kapper

Toto zit bij kapper Sassa op de stoel. Maar hij wil niet dat zijn haar gewassen wordt en geknipt. Nee, hij wil een snor. Daarna is Toto de kapper. Hij heeft Zwiep helemaal kaal geknipt. Dan is Koning Koos aan de beurt. Hij wil staarten.

09-05-2019 05:45

Techniek

Het Zandkasteel - Techniek

Sassa en Toto maken een zandtaart, maar hun emmer loopt steeds leeg. Er zit een gat in. Hoe kunnen ze dat nou dichtmaken? Gelukkig bedenkt Sassa een oplossing. Daarna trekt Toto aan Sassa's staarten, want Sassa is een hijskraan.

08-05-2019 05:40

Zintuigen

Het Zandkasteel - Zintuigen

Toto is een ruikmachine. Hij ruikt Zwiep. En daarna aardbeien. Dan maken Sassa en Toto een grabbeldoos en mag Koning Koos grabbelen.

07-05-2019 05:40

Dieren in de kou

Het Zandkasteel - Dieren in de kou

Sassa en Toto zijn ijsberen. Ze hebben honger en zijn op zoek naar een lekker visje. Ja hoor, ze vangen een grote oranje zwiep-vis. Maar Toto wil niet dat Zwiep opgegeten wordt. Gelukkig heeft Koning Koos intussen lekker eten klaargemaakt: ...

06-05-2019 05:40

Je huis

Het Zandkasteel - Je huis

Sassa en Toto bouwen een huis voor Pop en Zwiep. Daarna helpen ze met poetsen. Koning Koos ziet het vuurtorenlicht, ach nee, het is de zaklamp van Sassa en Toto. Ze gaan in hun tentje slapen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 125. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1871
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord