Programma gemist?

Sassa en Toto door spelen moeder het en baby'tje. Sassa in is met de moeder en Toto de baby. een een Maar als de baby moet door gaan slapen, in dan wil Toto geen door baby meer zijn. Even naar later zijn van Pop een en Zwiep de baby's. op tv Sassa en van Toto wandelen met hun baby's. Een op tijdens baby krijgt de fles en naar de andere mag lekker in in bad. Op een hun in tenen lopen ze naar het de van toren om te zwaaien. Sttt...de de baby's de slapen.

Toto heeft op blauw een gras getekend. Dat bestaat naar helemaal niet zegt Sassa. Toto uit op tv wordt boos. Koning Koos heeft met een naar idee: hij tekent een vis! uit Nu is op tv Toto blij, want de zee van is wel blauw. een Daarna spelen door Sassa met en Toto in naar hun kleurenwinkel. Koning van Koos wil graag geel kopen, maar van die de kleur verkopen ze niet. Voor naar op het zwaaien zijn ze bijna te met laat, want de het stoplicht uit staat op rood de en ze op tv moeten wachten tot de het groen is!

Sassa en op Toto maken een met kunstwerk van schelpen. de Net als op het bijna klaar op is moet uit Koning Koos niezen en is op alles op kapot. Even later hangt Koning op Koos tekeningen van Sassa op en Toto aan het de muur. de Hij met denkt dat ze rondjes hebben van gemaakt, maar dat klopt met niet. Het naar zijn een uit bal, de maan en een een door koekje. Aan het met einde zwaaien ze met zelfgemaakte tijdens handen.

Sassa en Toto door van spelen in hun in zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt tijdens Koning Koos dat de fruitschaal het leeg de is! Nu moet hij eerst uit naar een de winkel om boodschappen het te de doen. De winkel is het gelukkig dichtbij. Ze hebben een op tv uit er een héél naar bijzondere kassa: de Sassa-Kassa! de Druk op haar neus en het naar het laatje gaat op open.

Toto op tv zit op zijn hurken: hij de legt een een ei! Even later speelt een hij met Sassa van dat ze een naar hooiberg op tv zijn. Koning van Koos komt de hooiberg op opvegen! Gelukkig heeft met deze hooiberg pootjes. op tv Op het eind rijden Sassa met en door Toto met de tractor door naar het de toren. Dan hoeven ze niet op tv door door de modder. Maar Koning het Koos staat wel met in de modder! Zijn de laarzen zitten de helemaal vast. Gelukkig de kunnen Sassa en Toto op tv hem met uit de tractor op redden.

Sassa en op Toto hebben op zaadjes in de grond van gestopt, maar nu een komen er door nog geen plantjes. Koning door Koos naar heeft een idee. van Even later zijn Sassa en met Toto met aan het fluisteren. Ze zijn met namelijk bloemen en die van kunnen niet op tv zo tijdens hard praten. Bloemen kunnen ook door niet komen eten. Dat met is van wel jammer. tijdens Dan plukt Koning Koos een de bloemen. Kunnen ze nu de wel een komen eten? Even in later is Koning op tv Koos blaadjes aan het vegen. in Sassa en door Toto naar gooien de bladeren in de de lucht om in te kunnen zwaaien. Nu op tv moet Koning Koos op opnieuw vegen, maar op tv ze het gaan eerst zwaaien.

Sassa en Toto van spelen met binnen, maar ineens ruiken ze op tv iets op tv lekkers. Waar komt die op geur vandaan? Uit de tijdens van tuin! Daarna spelen de ze in hun zelfgemaakte met bloemenwinkel. Sassa maakt een tijdens mooi boeket voor tijdens Koning Koos. En Toto de met mag de bloemen inpakken. met Maar toch van niet in een koekblik? Met naar het zwaaien kunnen Sassa van en van Toto niet meedoen. Ze hebben op tv hun handen op vol: in een verrassing voor Koning de Koos!

Toto in is een auto. Sassa uit is de tijdens politieagent. Toto mag op tv wel rijden, maar uit niet op het de stoep. Koning een Koos rijdt een eindje mee. van Dan hoort hij: in tik tik tik. Wat tijdens op is dat voor in geluid? Ach natuurlijk, een met stoplicht! Als Sassa en Toto een uit willen oversteken, moeten ze Koning uit Koos een handje geven. op Maar met eerst gaan van ze met hun handen zwaaien, tijdens daag!

Sassa heeft een het nieuw huisdier, een naar krokodil! Toto met is haar van lieve krokodil. De krokodil door wil een koekje, op maar in krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? op Nou, dan naar wil Toto de ook geen met krokodil meer zijn! Even later staat naar Sassa een op een steen uit in het water. het En in het water op zwemt een de krokodil! Toto moet Sassa met redden, hij moet een uit brug voor haar de maken. Maar op dat vindt Toto van best moeilijk. De in kijkers thuis kunnen de Toto in vast helpen.

Sassa van en Toto de gaan verhuizen. Ze hebben alleen de nog geen uit nieuw huis. Zouden ze er een een kunnen bouwen op tv in van de dozen? Even later door rijden Sassa en van Toto rond door in hun verhuisauto. Koning door Koos een leest in zijn op tv stoel een boek. op tv Maar Sassa en Toto willen zijn in door stoel verhuizen en ook op tv zijn boek moet mee. Dat door vindt Koning Koos uit jammer. Gelukkig door gaan een ze Koning Koos tijdens zelf ook mee het verhuizen! Als Koning Koos een wil gaan zwaaien, uit kan hij naar Sassa en Toto niet vinden. in Hij ziet uit wel twee grote naar dozen. Wat op zou daar in uit zitten?

Vandaag uit gaan Toto in en Sassa met de uit lift. Koning uit Koos wil ook met door de lift van mee. Als hij op tijdens de knop het drukt, gaat de lift naar boven. tijdens op Als ze daarna weer tijdens naar beneden willen, doet met de een lift het niet uit meer. Dan moeten ze de van trap nemen. Daarna op tv is Koning Koos in een weegschaal. Sassa op en Toto gaan in Pop van en Zwiep wegen. Wie van zou er een zwaarder zijn? Even later gaan Sassa de door en Toto zwaaien als robots, op dat kunnen robots heel de uit goed. Blieb blieb, dag op dag!

Toto en Sassa op zijn uit aan het van fietsen. Zwiep wil de ook op de het fiets, maar hij kan niet achterop. op Sassa heeft een tijdens slim de plan, ze maakt een stoeltje op in aan Toto's stuur. door Nu kan Zwiep voorop het de fiets. Daarna speelt Toto uit dat hij het een fiets van is. Sassa op tv fietst op de Toto-fiets. het Als de fiets tegen op de tafel botst, raakt een de van band lek. Gelukkig op kan Koning Koos die uit plakken. Even later in fietsen Sassa en het Toto tegen een een berg omhoog. van Als ze naar afdalen gaan ze met heel hard, dus tijdens moeten ze ook heel snel de zwaaien!

Als Toto naar en Sassa de in tafel in dekken, laat Sassa een bord vallen. door Sassa en Toto in het willen het zelf naar weer maken. Even later uit spelen ze van vadertje en moedertje. Koning Koos was van het kind. Sassa het op en Toto denken dat Koosje in nog een niet zoveel kan. Zij doen de alles zelf. een Maar als de stinkende prullenbak een leeggemaakt in moet worden, een hebben ze toch liever dat tijdens Koning Koos naar dat doet. Daarna bouwen het ze een de hele hoge naar toren. Die moeten ze vasthouden, anders de valt hij om. in Maar de hoe moeten ze met dan zwaaien?

Sassa is een aan het vissen. naar Toto moet de vis uit zijn. Maar tijdens Toto wil door dat niet, de want hij is Zwiep in kwijt. Maar dan bedenkt Sassa op een plannetje. op Daarna in gaan Sassa en Toto allebei een zwemmen als vissen. op Als Koning Koos op ze roept om te in komen eten, kunnen de ze niet komen. door Want op vissen kunnen niet op uit het water. door Dan eten ze het gewoon voor één keer op tv in op tv het water! Als het tijd is een om te zwaaien, op tv doen Sassa en op door Toto dat met naar hun schepnet.

Sassa het en Toto de zijn hondjes. Ze rennen heel uit hard rond, totdat ze door moeten tijdens poepen, maar dat mag toch door op tv niet binnen? Daarna met gaan ze andere dieren uit nadoen.

oktober 2021
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!