Programma gemist?

Sassa op tv en Toto lopen op tv over een touw van door hun circus. Koning Koos door op tv heeft lekkere bananen op gekocht. Die lusten Sassa en Toto het wel, maar ze tijdens staan zo hoog het op in het touw de dat ze er een niet bij kunnen! Gelukkig durft Koning door Koos ook op over de het touw te lopen! tijdens Even later is Toto een het circushond! Hij kan uit door veel trucjes.

Sassa en tijdens Toto tijdens verkopen ijs! Koning Koos de neemt aardbei, chocola en banaan. op tv van Sassa en Toto lusten ook tijdens wel een ijsje. Even uit later van spelen ze dat van ze zwemmen. op tv Hun zwembad is een kleed. naar Als ze de daarna klaarstaan om op vakantie op te gaan met op de caravan, merken met ze dat door de caravan niet vanzelf naar rijdt. Gelukkig kan op Koning Koos door hem trekken, uit maar eerst gaan ze naar nog tijdens zwaaien!

Sassa en het Toto zijn van vogels. Ze bouwen een hoog uit nest, op tv maar met ronde spullen in gaat dat moeilijk. Daarna op de doen ze een tijdens blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning tijdens door Koos vastheeft.

Sassa naar vindt het vies dat naar Toto over haar op heen niest. met Hij moet iets voor een zijn neus houden. Als naar ze buiten gaan tijdens spelen moeten op tv ze eerst hun naar toet op wassen.

Sassa en Toto uit spelen met kermis. Toto door is een grijparm. Sassa wint uit een mooie prijs: in Pop! Koning op tv Koos probeert het ook naar een keer op en hij grijpt Zwiep. Maar in het dan laat de naar Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan een dat? Sassa en Toto een spelen kermis. het Toto is een van grijparm. Sassa wint een de mooie prijs: in Pop! Koning in Koos probeert het ook het een keer en hij een grijpt Zwiep. tijdens Maar dan van laat de Totogrijper Zwiep op tv vallen. Hoe kan dat door nou? het Daarna zit een Zwiep in Toto's draaimolen. de Maar de draaimolen een gaat zo hard, dat Zwiep een eruit van valt. Als met de molen langzamer het draait lukt het beter. in Sassa en Toto zwaaien het vandaag als tijdens botsauto's. Dag!

Sassa en naar Toto spelen met bakkertje. Koning Koos helpt hen van een de echt brood te bakken. Eerst in doen ze met meel en water in het het een kom. En dan nog in gist. in Nu moet het deeg rusten in zodat het kan groeien. uit Sassa tijdens en Toto spelen bakkertje. Koning op tv Koos helpt hen naar uit een echt brood te op bakken. Eerst door doen ze meel en met water in een kom. En van dan nog gist. op naar Nu moet het de deeg rusten zodat het kan groeien. van Dat het is gek, vinden Toto en op tv de Sassa, deeg dat uit groeit.

Koning Koos heeft het het op kasteel schoongeveegd. Er liggen een in grote en van een kleine de berg zand. Sassa en Toto uit komen binnen van op een het strand en kiepen hun laarzen het van leeg op de hopen zand. Koning een van Koos heeft Het met Zandkasteel schoongeveegd. Er liggen door een grote en een kleine op tv berg zand. tijdens Sassa en naar Toto komen binnen in van het tijdens strand en kiepen hun laarzen leeg door op de hopen tijdens tijdens zand. Ze maken een grote, een tijdens middelgrote en naar een van kleine berg zand.

Toto wil de op tomaten water in geven, door maar de gieter is te een zwaar. Hij kan door hem niet optillen. van Sassa lukt op het wel. Sassa het giet wat water uit de op tv gieter. Nu tijdens kan Toto hem in wel tillen. De een gieter wordt lichter. Toto door wil de uit tomaten een water geven, maar de tijdens gieter is te de zwaar. Hij kan hem niet van optillen. Sassa lukt de op tv het wel. Sassa giet van wat water tijdens uit de gieter. Nu kan door Toto hem met wel tillen. De naar gieter wordt steeds op tv lichter.

Sassa het heeft een van trein gemaakt en verkoopt kaartjes. het Toto wil in de machinist zijn, maar het dat is in Sassa al. Gelukkig de weet Koning Koos van nog een het rol voor Toto; de hij mag de met conducteur zijn. Daar gaan ze! Sassa tijdens uit heeft een trein op gemaakt en verkoopt kaartjes. door Toto en van Koning Koos maken een ritje op met de de trein. Toto wil de machinist met met zijn, maar dat is in Sassa al. Gelukkig naar weet Koning in Koos nog een van rol voor Toto; hij mag van de conducteur zijn. Daar in gaan een ze!

Sassa, Toto op en Koning Koos zitten naar aan tafel het en eten een op tv appel. Toto laat door per ongeluk een van stukje van de zijn appel vallen. met Hij wil het oprapen, op maar Sassa van zegt dat het vies tijdens is. Sassa, Toto en de Koning een Koos zitten aan tafel en in eten een een appel. een Toto laat per op ongeluk een stukje van zijn appel een vallen. uit Hij wil de het oprapen, maar Sassa zegt in dat het vies is van en dat de hij het weg moet in gooien. Toto speelt uit dat hij een op tv vuilnisman is en op tv de haalt al het afval op met door de naar kiepauto.

Toto naar speelt dat hij een uit ridder is en Sassa op tv op tv een prinses. Ze hebben nog een een draak nodig, naar vindt Sassa. Koning op Koos speelt met de draak. Maar Toto op vindt de grommende tijdens draak een tijdens beetje eng. Toto op tv speelt dat hij uit een ridder is en van Sassa een de prinses. Ze van hebben nog een draak nodig, met vindt Sassa. Koning Koos het speelt op tv de draak. Maar op Toto vindt de het grommende draak een beetje eng. het Gelukkig kunnen tijdens ze de boze draak het omtoveren in een uit brave het draak.

Toto en van Sassa spelen dat de ze een piraten zijn. Het bed is op hun schip en in de bezem de van Koning op tv Koos is de op tv mast. Maar Koning tijdens Koos heeft z'n bezem naar nodig. Sassa in wil de bezem teruggeven uit in ruil voor de een schatkaart. Toto naar en Sassa spelen dat op ze piraten zijn. Het het uit bed is hun een schip en de bezem van Koning het Koos is de de mast. Maar in Koning de Koos heeft zijn met bezem nodig. Sassa de wil de bezem met wel teruggeven in ruil naar voor de schatkaart. Sassa naar en Toto gaan op de zoek naar door de schat van door Het door Zandkasteel.

Sassa komt een de keuken binnen en uit vraagt naar het de op taart voor het feest uit van Pop, want met Pop is jarig. Dat was met Koning op Koos helemaal vergeten. Koning het Koos, van Sassa en Toto regelen een een verrassingsfeest voor Pop. Sassa op tv komt de in keuken het binnen en vraagt naar de taart het voor het het feest van Pop, op want Pop door is jarig. Dat door was Koning Koos helemaal vergeten. uit Koning Koos, Sassa van en het Toto organiseren een een verrassingsfeest voor de Pop.

Toto speelt dat in hij postbode op is door en brengt puzzelstukjes als van brieven rond. het Iedereen krijgt er een, maar op Zwiep op krijgt er twee. Dat naar is niet op eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt dat uit hij postbode door is en brengt naar puzzelstukjes als op tv brieven rond. het Iedereen krijgt er een, maar Zwiep de krijgt er twee. in Dat is niet in tijdens eerlijk, vindt Sassa. Hoe kan in Toto ervoor met zorgen dat naar iedereen evenveel krijgt?

Sassa en naar Toto spelen uit verstoppertje. Sassa verstopt zich op en het Toto telt tot tien. Koning de Koos helpt Toto met tijdens tellen want van dat met kan hij nog niet door zo goed. Sassa en Toto door spelen verstoppertje. in Sassa verstopt zich en in Toto telt door tot tijdens tien. Koning Koos helpt Toto door met tellen want dat met kan hij met nog niet zo goed. het Sassa vindt het het naar maar lang duren en wordt langzaam op tv ongeduldig. met Als Toto niet meer uit verder komt, houdt door Sassa op het niet meer van en roept heel met hard: Tien! En verraadt naar daarmee haar op tv verstopplek.

juli 2017
07-07-2017 10:15

Circus

Het Zandkasteel - Circus

Sassa en Toto lopen over een touw van hun circus. Koning Koos heeft lekkere bananen gekocht. Die lusten Sassa en Toto wel, maar ze staan zo hoog op het touw dat ze er niet bij kunnen! Gelukkig durft Koning Koos ook over het touw te lopen! E...

06-07-2017 10:15

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocola en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de caravan,...

05-07-2017 10:15

Vormen

Het Zandkasteel - Vormen

Sassa en Toto zijn vogels. Ze bouwen een hoog nest, maar met ronde spullen gaat dat moeilijk. Daarna doen ze een blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning Koos vastheeft.

04-07-2017 10:15

Vies

Het Zandkasteel - Vies

Sassa vindt het vies dat Toto over haar heen niest. Hij moet iets voor zijn neus houden. Als ze buiten gaan spelen moeten ze eerst hun toet wassen.

03-07-2017 10:20

Kermis

Het Zandkasteel - Kermis

Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een grijparm. Sassa wint een mooie prijs: Pop! Koning Koos probeert het ook een keer en hij grijpt Zwiep. Maar dan laat de Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat? Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een ...

30-06-2017 10:15

Toverbrood

Het Zandkasteel - Toverbrood

Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen een echt brood te bakken. Eerst doen ze meel en water in een kom. En dan nog gist. Nu moet het deeg rusten zodat het kan groeien. Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen ee...

29-06-2017 10:20

Zand op zand

Het Zandkasteel - Zand op zand

Koning Koos heeft het kasteel schoongeveegd. Er liggen een grote en een kleine berg zand. Sassa en Toto komen binnen van het strand en kiepen hun laarzen leeg op de hopen zand. Koning Koos heeft Het Zandkasteel schoongeveegd. Er liggen een ...

28-06-2017 10:15

Sterkte Sassa, sterkte Toto

Het Zandkasteel - Sterkte Sassa, sterkte Toto

Toto wil de tomaten water geven, maar de gieter is te zwaar. Hij kan hem niet optillen. Sassa lukt het wel. Sassa giet wat water uit de gieter. Nu kan Toto hem wel tillen. De gieter wordt lichter. Toto wil de tomaten water geven, maar de gi...

27-06-2017 10:15

Ik ben machinist

Het Zandkasteel - Ik ben machinist

Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaartjes. Toto wil de machinist zijn, maar dat is Sassa al. Gelukkig weet Koning Koos nog een rol voor Toto; hij mag de conducteur zijn. Daar gaan ze! Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaart...

26-06-2017 10:15

De vuilnisman

Het Zandkasteel - De vuilnisman

Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto laat per ongeluk een stukje van zijn appel vallen. Hij wil het oprapen, maar Sassa zegt dat het vies is. Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto...

23-06-2017 10:15

Brave draak

Het Zandkasteel - Brave draak

Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze hebben nog een draak nodig, vindt Sassa. Koning Koos speelt de draak. Maar Toto vindt de grommende draak een beetje eng. Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze h...

22-06-2017 10:15

Piraten

Het Zandkasteel - Piraten

Toto en Sassa spelen dat ze piraten zijn. Het bed is hun schip en de bezem van Koning Koos is de mast. Maar Koning Koos heeft z'n bezem nodig. Sassa wil de bezem teruggeven in ruil voor de schatkaart. Toto en Sassa spelen dat ze piraten zij...

21-06-2017 10:15

Pop is jarig

Het Zandkasteel - Pop is jarig

Sassa komt de keuken binnen en vraagt naar de taart voor het feest van Pop, want Pop is jarig. Dat was Koning Koos helemaal vergeten. Koning Koos, Sassa en Toto regelen een verrassingsfeest voor Pop. Sassa komt de keuken binnen en vraagt na...

20-06-2017 10:15

Puzzelpost

Het Zandkasteel - Puzzelpost

Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iedereen krijgt er een, maar Zwiep krijgt er twee. Dat is niet eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iederee...

19-06-2017 10:15

Tien!

Het Zandkasteel - Tien!

Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos helpt Toto met tellen want dat kan hij nog niet zo goed. Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 110. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1644
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord