Programma gemist?

Sassa en Toto in lopen het over een op tv touw van hun circus. Koning Koos het heeft lekkere bananen uit op tv gekocht. Die lusten Sassa met en Toto wel, maar ze uit staan zo door hoog in op het touw dat ze er een niet bij door kunnen! Gelukkig op durft Koning Koos ook de over het touw op te lopen! Even later in is Toto een het circushond! Hij de kan veel op tv trucjes.

Sassa in en Toto in verkopen ijs! Koning door Koos neemt aardbei, chocola op tv en banaan. Sassa op tv en Toto lusten ook met wel een ijsje. met Even later spelen ze naar het dat ze zwemmen. Hun zwembad uit is een een kleed. Als ze daarna uit klaarstaan de om op vakantie tijdens te gaan met de caravan, merken door ze dat de het caravan niet vanzelf een rijdt. op tv Gelukkig kan Koning Koos op hem trekken, maar het eerst gaan uit ze nog de zwaaien!

Sassa met en Toto zijn vogels. Ze op tv bouwen een hoog met nest, met maar met ronde op spullen gaat dat naar moeilijk. Daarna doen ze op tv een blinddoek voor. op Sassa voelt wat het Koning naar Koos vastheeft.

Sassa vindt het op vies op tv dat Toto over uit haar heen niest. Hij met moet iets de voor zijn neus in houden. Als ze buiten gaan naar door spelen moeten ze de eerst hun toet op wassen.

Sassa en Toto tijdens een spelen kermis. Toto is een op tv grijparm. Sassa wint een uit een mooie prijs: Pop! Koning naar Koos probeert het ook een een keer en hij op grijpt van Zwiep. Maar op dan laat de Totogrijper Zwiep vallen. op tv Hoe kan van dat? Sassa naar en Toto op spelen kermis. Toto is de een grijparm. uit Sassa wint een mooie prijs: Pop! in Koning Koos probeert van het ook een het het keer en hij grijpt Zwiep. Maar uit dan laat de uit Totogrijper Zwiep vallen. het uit Hoe kan dat van nou? Daarna zit Zwiep in Toto's tijdens draaimolen. Maar door de draaimolen gaat een zo een hard, dat Zwiep eruit valt. Als uit de de molen langzamer op tv draait lukt het beter. Sassa en op Toto uit zwaaien vandaag als botsauto's. in Dag!

Sassa en Toto een spelen bakkertje. een Koning Koos met helpt hen een echt brood het een te bakken. Eerst doen door ze meel en water in op tv een de kom. En tijdens dan nog gist. van Nu moet het naar deeg rusten zodat het kan groeien. uit Sassa en tijdens Toto spelen bakkertje. Koning naar Koos helpt hen naar een echt in brood uit te bakken. Eerst het doen ze meel en op tv water in een kom. een En dan een nog gist. Nu moet het een deeg in rusten zodat het kan een groeien. Dat is uit gek, vinden Toto op en het Sassa, deeg dat van groeit.

Koning Koos met heeft het naar kasteel schoongeveegd. Er op tv liggen een grote en op een door kleine berg zand. Sassa door en Toto komen binnen van naar het met strand en van kiepen hun laarzen leeg in op de hopen een zand. Koning tijdens Koos heeft Het Zandkasteel schoongeveegd. Er een liggen een grote de en een een kleine berg zand. een Sassa en Toto komen in in binnen van het strand tijdens en kiepen hun laarzen leeg het op de op hopen zand. Ze maken door de een grote, een middelgrote en de een kleine berg van zand.

Toto wil door de in tomaten water geven, maar de gieter naar is te zwaar. de Hij tijdens kan hem niet optillen. Sassa met lukt door het wel. Sassa uit giet wat water uit de het gieter. Nu het kan Toto hem wel de tillen. met De gieter van wordt lichter. Toto de wil de tomaten water geven, maar het op tv de gieter is te zwaar. Hij door kan hem uit niet optillen. Sassa lukt op het uit wel. Sassa tijdens giet wat water uit tijdens de gieter. in Nu kan Toto uit hem wel tillen. De gieter de wordt steeds naar lichter.

Sassa tijdens heeft een het trein gemaakt en verkoopt kaartjes. Toto het wil met de machinist van zijn, maar dat is Sassa al. door op Gelukkig weet Koning Koos nog een een rol voor Toto; tijdens naar hij mag de conducteur zijn. Daar tijdens gaan in ze! Sassa het heeft een trein gemaakt tijdens en verkoopt kaartjes. Toto en uit Koning het Koos maken een ritje de met de op tv trein. Toto tijdens wil de machinist zijn, maar dat met is van Sassa al. Gelukkig op tv weet Koning Koos de nog een rol in voor Toto; hij mag met de conducteur zijn. Daar de gaan een ze!

Sassa, in Toto en Koning Koos zitten naar aan het tafel en eten uit een appel. Toto met laat per ongeluk een stukje tijdens van zijn een appel vallen. in Hij wil het een oprapen, maar Sassa het zegt dat het vies op is. Sassa, in Toto en Koning Koos zitten met aan tafel en een eten een appel. van Toto tijdens laat per ongeluk in een stukje van zijn appel met vallen. met Hij wil het oprapen, een maar Sassa zegt dat het het vies door is en dat hij uit in het weg moet de gooien. Toto speelt in dat hij een vuilnisman is en een haalt al naar het afval op met door de in kiepauto.

Toto tijdens speelt dat hij in een ridder is en een Sassa een prinses. Ze tijdens hebben op tv nog een tijdens draak nodig, vindt een Sassa. Koning Koos speelt de met draak. Maar van Toto vindt de grommende op tv draak door een beetje eng. Toto speelt dat tijdens hij een in ridder is en het Sassa een door prinses. Ze hebben nog een met tijdens draak nodig, vindt Sassa. Koning Koos in speelt de draak. de Maar de Toto vindt de grommende tijdens draak door een beetje eng. door Gelukkig kunnen ze de boze draak tijdens omtoveren in door een brave het draak.

Toto en in Sassa het spelen dat ze piraten zijn. Het het bed is met hun schip en tijdens de bezem van in Koning Koos van is de mast. Maar tijdens Koning Koos heeft het z'n het bezem nodig. Sassa in wil de bezem teruggeven in in ruil voor tijdens de schatkaart. Toto door en Sassa spelen dat ze de piraten zijn. Het van bed is van hun met schip en de bezem het van Koning Koos is naar de mast. met Maar Koning Koos met heeft zijn bezem nodig. van Sassa op wil de bezem wel teruggeven in tijdens ruil voor op de op schatkaart. Sassa en op Toto gaan op uit zoek naar de schat van Het door door Zandkasteel.

Sassa komt de naar keuken binnen en de vraagt naar een de uit taart voor het door feest van Pop, want in Pop is naar jarig. Dat was Koning Koos een helemaal op vergeten. Koning Koos, tijdens Sassa en Toto naar regelen een verrassingsfeest voor Pop. Sassa een komt de uit keuken binnen en door vraagt naar een de taart voor in het feest van het Pop, want op tv Pop is jarig. in Dat was Koning Koos op helemaal vergeten. Koning Koos, Sassa de en Toto organiseren op een uit verrassingsfeest voor van Pop.

Toto met speelt dat hij postbode is van en met brengt puzzelstukjes als op tv brieven rond. Iedereen krijgt er naar een, maar met Zwiep krijgt in er twee. de Dat is niet eerlijk, op vindt Sassa. naar Toto speelt dat naar hij postbode is en brengt puzzelstukjes naar op tv als brieven rond. Iedereen op krijgt er een, van maar Zwiep krijgt er naar twee. Dat is niet in eerlijk, met vindt Sassa. Hoe kan van Toto ervoor uit zorgen dat iedereen evenveel op tv krijgt?

Sassa uit en Toto op spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en de Toto telt de tot tien. in Koning Koos met helpt Toto met tellen van want dat kan van hij nog niet in zo goed. door Sassa en Toto tijdens spelen verstoppertje. Sassa verstopt op zich en Toto uit telt tot tien. Koning het Koos helpt Toto met tijdens tellen want in dat kan door hij nog niet zo door goed. op Sassa vindt het een maar lang duren en wordt langzaam de ongeduldig. met Als Toto niet op tv meer verder komt, houdt Sassa uit de het niet meer en het roept heel het hard: Tien! En verraadt daarmee haar op tv door verstopplek.

november 2017
07-07-2017 10:15

Circus

Het Zandkasteel - Circus

Sassa en Toto lopen over een touw van hun circus. Koning Koos heeft lekkere bananen gekocht. Die lusten Sassa en Toto wel, maar ze staan zo hoog op het touw dat ze er niet bij kunnen! Gelukkig durft Koning Koos ook over het touw te lopen! E...

06-07-2017 10:15

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocola en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de caravan,...

05-07-2017 10:15

Vormen

Het Zandkasteel - Vormen

Sassa en Toto zijn vogels. Ze bouwen een hoog nest, maar met ronde spullen gaat dat moeilijk. Daarna doen ze een blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning Koos vastheeft.

04-07-2017 10:15

Vies

Het Zandkasteel - Vies

Sassa vindt het vies dat Toto over haar heen niest. Hij moet iets voor zijn neus houden. Als ze buiten gaan spelen moeten ze eerst hun toet wassen.

03-07-2017 10:20

Kermis

Het Zandkasteel - Kermis

Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een grijparm. Sassa wint een mooie prijs: Pop! Koning Koos probeert het ook een keer en hij grijpt Zwiep. Maar dan laat de Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat? Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een ...

30-06-2017 10:15

Toverbrood

Het Zandkasteel - Toverbrood

Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen een echt brood te bakken. Eerst doen ze meel en water in een kom. En dan nog gist. Nu moet het deeg rusten zodat het kan groeien. Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen ee...

29-06-2017 10:20

Zand op zand

Het Zandkasteel - Zand op zand

Koning Koos heeft het kasteel schoongeveegd. Er liggen een grote en een kleine berg zand. Sassa en Toto komen binnen van het strand en kiepen hun laarzen leeg op de hopen zand. Koning Koos heeft Het Zandkasteel schoongeveegd. Er liggen een ...

28-06-2017 10:15

Sterkte Sassa, sterkte Toto

Het Zandkasteel - Sterkte Sassa, sterkte Toto

Toto wil de tomaten water geven, maar de gieter is te zwaar. Hij kan hem niet optillen. Sassa lukt het wel. Sassa giet wat water uit de gieter. Nu kan Toto hem wel tillen. De gieter wordt lichter. Toto wil de tomaten water geven, maar de gi...

27-06-2017 10:15

Ik ben machinist

Het Zandkasteel - Ik ben machinist

Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaartjes. Toto wil de machinist zijn, maar dat is Sassa al. Gelukkig weet Koning Koos nog een rol voor Toto; hij mag de conducteur zijn. Daar gaan ze! Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaart...

26-06-2017 10:15

De vuilnisman

Het Zandkasteel - De vuilnisman

Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto laat per ongeluk een stukje van zijn appel vallen. Hij wil het oprapen, maar Sassa zegt dat het vies is. Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto...

23-06-2017 10:15

Brave draak

Het Zandkasteel - Brave draak

Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze hebben nog een draak nodig, vindt Sassa. Koning Koos speelt de draak. Maar Toto vindt de grommende draak een beetje eng. Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze h...

22-06-2017 10:15

Piraten

Het Zandkasteel - Piraten

Toto en Sassa spelen dat ze piraten zijn. Het bed is hun schip en de bezem van Koning Koos is de mast. Maar Koning Koos heeft z'n bezem nodig. Sassa wil de bezem teruggeven in ruil voor de schatkaart. Toto en Sassa spelen dat ze piraten zij...

21-06-2017 10:15

Pop is jarig

Het Zandkasteel - Pop is jarig

Sassa komt de keuken binnen en vraagt naar de taart voor het feest van Pop, want Pop is jarig. Dat was Koning Koos helemaal vergeten. Koning Koos, Sassa en Toto regelen een verrassingsfeest voor Pop. Sassa komt de keuken binnen en vraagt na...

20-06-2017 10:15

Puzzelpost

Het Zandkasteel - Puzzelpost

Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iedereen krijgt er een, maar Zwiep krijgt er twee. Dat is niet eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iederee...

19-06-2017 10:15

Tien!

Het Zandkasteel - Tien!

Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos helpt Toto met tellen want dat kan hij nog niet zo goed. Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 110. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1644
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord