Programma gemist?

Sassa op en Toto lopen over in een touw naar van hun circus. Koning Koos in heeft lekkere tijdens bananen gekocht. Die met lusten Sassa naar en Toto wel, van maar ze staan zo op tv hoog op het op touw dat ze er uit de niet bij kunnen! Gelukkig naar durft Koning Koos uit ook over het van touw te lopen! Even door later is Toto op een door circushond! Hij kan veel met trucjes.

Sassa van en Toto uit verkopen ijs! Koning Koos neemt naar aardbei, chocola en banaan. op tv Sassa en Toto van op lusten ook wel een ijsje. met Even uit later spelen ze dat ze zwemmen. uit in Hun zwembad is een van kleed. Als ze daarna klaarstaan tijdens om op vakantie tijdens tijdens te gaan met de in caravan, merken ze het dat de caravan een niet vanzelf rijdt. in Gelukkig kan Koning Koos uit hem trekken, door maar eerst gaan ze in nog in zwaaien!

Sassa en Toto op tv zijn vogels. Ze in bouwen een hoog naar nest, maar op tv met ronde spullen door gaat dat moeilijk. de Daarna doen ze een tijdens een blinddoek voor. Sassa voelt wat van Koning Koos op tv vastheeft.

Sassa op tv vindt het vies dat Toto met over op haar heen niest. Hij de moet iets voor zijn de neus het houden. Als op tv ze buiten gaan spelen moeten tijdens ze eerst hun tijdens toet een wassen.

Sassa en op tv Toto met spelen kermis. Toto is een het grijparm. Sassa wint een een met mooie prijs: Pop! Koning Koos probeert naar het ook een van keer en hij op grijpt het Zwiep. Maar dan laat tijdens de Totogrijper Zwiep op vallen. met Hoe kan dat? een Sassa en Toto spelen naar kermis. Toto is een door grijparm. Sassa de wint een mooie prijs: tijdens Pop! Koning Koos het probeert het ook een door keer en uit hij grijpt Zwiep. met Maar dan een laat de met Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat in nou? op Daarna zit Zwiep in met Toto's draaimolen. Maar de tijdens draaimolen gaat zo het hard, dat uit Zwiep eruit valt. Als op tv de molen langzamer het draait lukt het in beter. Sassa en van Toto zwaaien vandaag met als botsauto's. een Dag!

Sassa en Toto met spelen bakkertje. Koning naar Koos helpt hen van een van echt brood te met bakken. Eerst doen ze op tv meel en water in op een kom. door En dan nog een gist. Nu moet het uit deeg de rusten zodat de het kan groeien. het Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning een Koos in helpt hen een het echt brood te met bakken. Eerst de doen ze meel met en water in van een kom. En dan nog gist. door Nu op tv moet het deeg een rusten zodat het het kan groeien. op tv Dat is gek, vinden Toto met en Sassa, deeg dat op in groeit.

Koning Koos heeft het het kasteel schoongeveegd. van Er met liggen een grote en een op kleine berg zand. uit Sassa tijdens en Toto in komen binnen van het een strand en kiepen hun uit laarzen leeg op op tv de hopen de zand. Koning het Koos heeft Het van Zandkasteel schoongeveegd. Er liggen een naar grote door en een kleine berg een zand. Sassa de en Toto komen binnen van uit het strand naar en kiepen op tv hun laarzen leeg op de een hopen zand. op tv Ze maken een grote, een uit middelgrote in en een kleine berg tijdens zand.

Toto de wil de tomaten water geven, van maar in de gieter is te op zwaar. Hij kan met hem in niet optillen. Sassa op lukt het wel. Sassa giet de wat water uit de het gieter. Nu de kan Toto hem op tv wel de tillen. De gieter wordt lichter. op tv Toto met wil de tomaten water naar geven, maar op de gieter is op tv te zwaar. Hij kan op tv hem niet optillen. Sassa in lukt in het wel. Sassa giet wat op tv water uit de gieter. uit in Nu kan Toto hem wel het tillen. van De gieter wordt steeds een lichter.

Sassa heeft op een de trein gemaakt en tijdens verkoopt kaartjes. Toto wil de machinist een zijn, uit maar dat is naar Sassa al. in Gelukkig weet Koning Koos op tv nog een rol voor van Toto; hij uit mag de conducteur van zijn. Daar gaan in ze! Sassa heeft een van trein de gemaakt en verkoopt kaartjes. het Toto en Koning Koos maken van met een ritje met de op trein. Toto wil de machinist in het zijn, maar dat is Sassa al. een op tv Gelukkig weet Koning Koos nog op een op rol voor Toto; op tv hij mag de conducteur zijn. uit Daar de gaan ze!

Sassa, uit Toto en Koning Koos zitten uit aan tafel en op een eten een appel. Toto laat per tijdens ongeluk een stukje de met van zijn appel vallen. Hij wil door het oprapen, maar uit Sassa uit zegt dat het uit vies is. Sassa, Toto en van Koning uit Koos zitten aan tijdens tafel en eten met een appel. op tv Toto laat per ongeluk een met stukje uit van zijn appel vallen. Hij op wil het oprapen, door maar Sassa zegt dat uit het vies is op en dat hij tijdens het weg met moet gooien. Toto speelt de door dat hij een vuilnisman door is en haalt al het het afval op op met de in kiepauto.

Toto speelt dat door hij een tijdens ridder is en Sassa uit naar een prinses. Ze hebben van nog een draak nodig, vindt de Sassa. Koning Koos van speelt in de draak. Maar naar Toto vindt de de grommende draak een beetje op tv eng. Toto speelt de dat hij een ridder door een is en Sassa een prinses. op tv Ze hebben op tv nog een draak van nodig, vindt Sassa. op tv Koning Koos speelt de draak. op tv naar Maar Toto vindt de grommende de draak een beetje tijdens eng. Gelukkig kunnen met ze met de boze draak omtoveren het in een brave naar draak.

Toto en uit Sassa spelen uit dat ze piraten zijn. Het naar uit bed is hun schip en tijdens de op bezem van Koning Koos is uit de mast. Maar Koning een Koos heeft naar z'n bezem nodig. Sassa op tv wil de bezem door tijdens teruggeven in ruil voor de schatkaart. het van Toto en Sassa in spelen dat ze tijdens piraten zijn. Het uit bed is hun van schip en de van bezem van Koning naar Koos is de mast. Maar een Koning de Koos heeft zijn naar bezem nodig. Sassa van wil de bezem wel een teruggeven in naar ruil voor de op schatkaart. Sassa en uit Toto gaan op uit zoek naar de schat van Het door uit Zandkasteel.

Sassa komt van de op tv keuken binnen en vraagt een naar de taart het voor het feest van een Pop, want Pop is de jarig. tijdens Dat was Koning het Koos helemaal vergeten. Koning door Koos, uit Sassa en Toto regelen op een verrassingsfeest met voor Pop. Sassa komt de keuken op tv van binnen en vraagt tijdens naar de taart voor het feest door van Pop, uit want tijdens Pop is jarig. Dat was Koning van Koos helemaal vergeten. in Koning naar Koos, Sassa en Toto een organiseren de een verrassingsfeest voor naar Pop.

Toto een speelt dat van hij postbode is en brengt van puzzelstukjes als brieven tijdens rond. Iedereen krijgt er naar een, maar Zwiep de krijgt in er twee. tijdens Dat is niet van eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt in dat hij naar postbode is en op brengt puzzelstukjes als op brieven rond. Iedereen van krijgt er de een, maar Zwiep uit krijgt er twee. Dat is niet de op eerlijk, vindt Sassa. de Hoe kan Toto door ervoor zorgen dat iedereen op tv evenveel krijgt?

Sassa naar en Toto spelen verstoppertje. door Sassa verstopt op tv zich en uit Toto telt tot van tien. Koning Koos helpt Toto met op op tellen want dat in kan hij nog niet zo goed. naar een Sassa en Toto spelen verstoppertje. op Sassa verstopt zich en een Toto de telt tot het tien. Koning Koos helpt Toto met de tellen door want dat kan hij nog tijdens niet zo in goed. Sassa vindt het door maar lang duren op en wordt door langzaam ongeduldig. Als Toto een niet meer op verder komt, het houdt Sassa een het niet meer uit en roept heel hard: Tien! in En op verraadt daarmee haar door verstopplek.

september 2017
07-07-2017 10:15

Circus

Het Zandkasteel - Circus

Sassa en Toto lopen over een touw van hun circus. Koning Koos heeft lekkere bananen gekocht. Die lusten Sassa en Toto wel, maar ze staan zo hoog op het touw dat ze er niet bij kunnen! Gelukkig durft Koning Koos ook over het touw te lopen! E...

06-07-2017 10:15

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocola en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de caravan,...

05-07-2017 10:15

Vormen

Het Zandkasteel - Vormen

Sassa en Toto zijn vogels. Ze bouwen een hoog nest, maar met ronde spullen gaat dat moeilijk. Daarna doen ze een blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning Koos vastheeft.

04-07-2017 10:15

Vies

Het Zandkasteel - Vies

Sassa vindt het vies dat Toto over haar heen niest. Hij moet iets voor zijn neus houden. Als ze buiten gaan spelen moeten ze eerst hun toet wassen.

03-07-2017 10:20

Kermis

Het Zandkasteel - Kermis

Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een grijparm. Sassa wint een mooie prijs: Pop! Koning Koos probeert het ook een keer en hij grijpt Zwiep. Maar dan laat de Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat? Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een ...

30-06-2017 10:15

Toverbrood

Het Zandkasteel - Toverbrood

Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen een echt brood te bakken. Eerst doen ze meel en water in een kom. En dan nog gist. Nu moet het deeg rusten zodat het kan groeien. Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen ee...

29-06-2017 10:20

Zand op zand

Het Zandkasteel - Zand op zand

Koning Koos heeft het kasteel schoongeveegd. Er liggen een grote en een kleine berg zand. Sassa en Toto komen binnen van het strand en kiepen hun laarzen leeg op de hopen zand. Koning Koos heeft Het Zandkasteel schoongeveegd. Er liggen een ...

28-06-2017 10:15

Sterkte Sassa, sterkte Toto

Het Zandkasteel - Sterkte Sassa, sterkte Toto

Toto wil de tomaten water geven, maar de gieter is te zwaar. Hij kan hem niet optillen. Sassa lukt het wel. Sassa giet wat water uit de gieter. Nu kan Toto hem wel tillen. De gieter wordt lichter. Toto wil de tomaten water geven, maar de gi...

27-06-2017 10:15

Ik ben machinist

Het Zandkasteel - Ik ben machinist

Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaartjes. Toto wil de machinist zijn, maar dat is Sassa al. Gelukkig weet Koning Koos nog een rol voor Toto; hij mag de conducteur zijn. Daar gaan ze! Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaart...

26-06-2017 10:15

De vuilnisman

Het Zandkasteel - De vuilnisman

Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto laat per ongeluk een stukje van zijn appel vallen. Hij wil het oprapen, maar Sassa zegt dat het vies is. Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto...

23-06-2017 10:15

Brave draak

Het Zandkasteel - Brave draak

Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze hebben nog een draak nodig, vindt Sassa. Koning Koos speelt de draak. Maar Toto vindt de grommende draak een beetje eng. Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze h...

22-06-2017 10:15

Piraten

Het Zandkasteel - Piraten

Toto en Sassa spelen dat ze piraten zijn. Het bed is hun schip en de bezem van Koning Koos is de mast. Maar Koning Koos heeft z'n bezem nodig. Sassa wil de bezem teruggeven in ruil voor de schatkaart. Toto en Sassa spelen dat ze piraten zij...

21-06-2017 10:15

Pop is jarig

Het Zandkasteel - Pop is jarig

Sassa komt de keuken binnen en vraagt naar de taart voor het feest van Pop, want Pop is jarig. Dat was Koning Koos helemaal vergeten. Koning Koos, Sassa en Toto regelen een verrassingsfeest voor Pop. Sassa komt de keuken binnen en vraagt na...

20-06-2017 10:15

Puzzelpost

Het Zandkasteel - Puzzelpost

Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iedereen krijgt er een, maar Zwiep krijgt er twee. Dat is niet eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iederee...

19-06-2017 10:15

Tien!

Het Zandkasteel - Tien!

Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos helpt Toto met tellen want dat kan hij nog niet zo goed. Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 110. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1644
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord