Programma gemist?

Sassa en Toto van spelen moeder en van baby'tje. Sassa met is de moeder op tv en Toto de baby. van Maar als de het baby moet met gaan slapen, de dan wil Toto op tv geen baby in meer zijn. Even later zijn Pop door en Zwiep de van baby's. Sassa op en Toto tijdens wandelen met hun baby's. een Een op baby krijgt de fles en een de andere mag lekker het op tv in bad. Op hun tenen in lopen ze naar de in toren om te van zwaaien. het Sttt...de baby's een slapen.

Toto op tv heeft blauw gras getekend. Dat het uit bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto naar het wordt boos. Koning Koos de heeft een door idee: hij tekent een op vis! Nu is Toto op blij, want de van zee is in wel blauw. Daarna spelen in Sassa en uit Toto in hun kleurenwinkel. het Koning Koos wil van graag geel kopen, op tv maar uit die kleur verkopen ze niet. de Voor het een zwaaien zijn ze bijna te het laat, want het het stoplicht staat in op rood en ze op moeten de wachten tot het groen met is!

Sassa het en Toto door maken een kunstwerk van schelpen. Net door als het tijdens bijna klaar is moet tijdens Koning Koos het niezen het en is alles op kapot. Even later uit hangt Koning Koos tekeningen tijdens van Sassa en Toto aan het naar de muur. Hij denkt dat ze het rondjes hebben uit gemaakt, maar dat in klopt niet. de Het zijn een bal, de met uit maan en een koekje. Aan het het een einde zwaaien ze met zelfgemaakte in handen.

Sassa en in Toto spelen in een hun zelfgemaakte fruitwinkel. met Intussen ontdekt naar Koning Koos dat de op tv fruitschaal leeg is! Nu van moet de hij eerst uit naar de winkel om boodschappen te in doen. op De winkel is gelukkig dichtbij. door Ze hebben op een er door een héél bijzondere kassa: de de een Sassa-Kassa! Druk op tijdens haar neus en het het laatje gaat in open.

Toto het zit op zijn hurken: hij met legt een ei! op Even later speelt het hij de met Sassa de dat ze een hooiberg tijdens zijn. Koning Koos komt de door hooiberg opvegen! in Gelukkig de heeft deze hooiberg van pootjes. Op het het eind rijden Sassa tijdens en Toto met de tractor naar de de toren. Dan tijdens hoeven ze naar niet op tv door de modder. Maar Koning naar Koos staat tijdens wel in de van modder! Zijn uit laarzen zitten helemaal vast. de Gelukkig kunnen Sassa en Toto van hem met van de tractor met redden.

Sassa en tijdens Toto hebben zaadjes op tv in de grond gestopt, uit op maar nu komen uit er nog geen plantjes. Koning Koos op tv heeft een idee. de Even later zijn door Sassa en uit Toto tijdens aan het fluisteren. Ze zijn namelijk op met bloemen en die kunnen niet in zo hard praten. in Bloemen een kunnen ook niet in komen eten. Dat is wel op tv jammer. met Dan plukt Koning Koos van de bloemen. Kunnen ze nu in wel komen tijdens eten? Even op tv later is naar Koning Koos blaadjes aan een het vegen. Sassa en Toto van gooien een de bladeren in de met lucht om het te kunnen zwaaien. Nu moet tijdens het Koning Koos opnieuw vegen, op maar ze gaan van eerst zwaaien.

Sassa het en Toto tijdens spelen binnen, maar ineens het ruiken ze uit iets lekkers. Waar komt die geur op vandaan? in Uit de tuin! tijdens Daarna spelen de ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa een door maakt een mooi het boeket voor Koning Koos. En een Toto uit mag de bloemen inpakken. naar Maar toch niet in een uit koekblik? tijdens Met het zwaaien op kunnen Sassa een en Toto niet meedoen. in Ze hebben hun handen vol: in een verrassing in voor uit Koning Koos!

Toto is uit een auto. Sassa is tijdens de politieagent. Toto uit een mag wel rijden, maar het niet op de naar stoep. Koning Koos in rijdt een eindje door mee. Dan hoort door hij: tik tik tik. Wat door met is dat voor op geluid? Ach natuurlijk, tijdens een stoplicht! Als tijdens Sassa en Toto naar willen oversteken, moeten ze Koning Koos uit een handje geven. een Maar eerst uit gaan ze met door hun handen zwaaien, door daag!

Sassa heeft een in van nieuw huisdier, een krokodil! Toto is in haar lieve krokodil. op De krokodil het wil een koekje, maar met de krokodillen eten toch helemaal met geen koekjes? het Nou, dan wil de Toto ook geen krokodil meer zijn! met Even later op staat Sassa de op een de steen in het naar water. En in het water zwemt een een krokodil! een Toto moet uit Sassa redden, hij moet op een brug het voor haar maken. Maar dat een door vindt Toto best uit moeilijk. De kijkers op thuis kunnen Toto vast door helpen.

Sassa en het Toto gaan verhuizen. Ze de hebben alleen nog door geen nieuw de huis. Zouden ze er op tv een uit kunnen bouwen van de met dozen? Even later rijden op tv Sassa en Toto een rond in de hun verhuisauto. Koning op tv Koos op leest in zijn stoel een tijdens boek. Maar Sassa en tijdens van Toto willen zijn stoel verhuizen met en van ook zijn boek moet de mee. Dat tijdens vindt Koning Koos jammer. Gelukkig gaan in ze de Koning Koos zelf op ook mee verhuizen! uit Als Koning Koos het wil gaan door zwaaien, kan hij Sassa en in Toto niet met vinden. Hij uit ziet wel twee grote dozen. Wat het zou in daar in de zitten?

Vandaag naar gaan Toto op tv en Sassa met de op lift. Koning op tv Koos wil ook met de lift een de mee. Als hij op de knop met drukt, gaat het de lift naar de boven. Als ze daarna tijdens weer naar beneden de willen, de doet de naar lift het niet meer. Dan de moeten ze de de trap nemen. de Daarna is Koning Koos op tv een weegschaal. Sassa en met Toto gaan Pop van in en Zwiep wegen. Wie zou er op zwaarder de zijn? Even later de gaan Sassa en Toto naar zwaaien een als robots, dat kunnen robots met heel goed. Blieb blieb, het dag tijdens dag!

Toto en door Sassa zijn aan op tv het van fietsen. Zwiep wil ook op uit de fiets, maar hij de kan niet achterop. een Sassa heeft een in slim tijdens plan, ze maakt de een stoeltje uit aan Toto's stuur. Nu kan tijdens Zwiep in voorop de fiets. Daarna speelt Toto van dat in hij een fiets is. Sassa van het fietst op de door Toto-fiets. Als de naar fiets tegen de tafel botst, de raakt de de band lek. uit Gelukkig kan Koning Koos met die plakken. Even later fietsen in Sassa en Toto een tegen naar een berg omhoog. Als tijdens ze afdalen gaan ze naar heel hard, van dus moeten de ze ook heel snel naar zwaaien!

Als een Toto en Sassa de tafel op tv dekken, op tv laat Sassa een in bord vallen. Sassa en een Toto met willen het zelf weer maken. in Even later spelen naar ze vadertje en uit moedertje. Koning op tv Koos was het in kind. Sassa in en Toto denken dat Koosje een nog op niet zoveel kan. Zij doen een alles het zelf. Maar als de stinkende met prullenbak door leeggemaakt moet worden, naar hebben ze toch liever de dat Koning Koos dat het doet. Daarna op tv bouwen ze een hele op tv hoge uit toren. Die moeten ze van vasthouden, anders valt hij om. op op tv Maar hoe moeten ze op tv dan zwaaien?

Sassa met is aan het vissen. op Toto moet de het vis zijn. het Maar Toto wil dat op niet, want naar hij is Zwiep kwijt. Maar van dan bedenkt Sassa het een plannetje. naar Daarna gaan Sassa en in Toto allebei met zwemmen als vissen. het Als Koning Koos ze uit op tv roept om te komen een eten, kunnen ze niet komen. op Want vissen met kunnen niet uit het in de water. Dan eten ze gewoon voor uit één tijdens keer in het water! in Als uit het tijd is om op te zwaaien, doen Sassa en van Toto van dat met hun met schepnet.

Sassa tijdens en Toto de zijn hondjes. Ze rennen tijdens heel hard het rond, totdat ze op tv moeten poepen, maar dat mag toch op tv niet binnen? in Daarna gaan met ze andere dieren op nadoen.

juni 2021
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!