Programma gemist?

Sassa door en Toto spelen moeder en naar baby'tje. Sassa is van de moeder en door Toto de baby. van Maar de als de baby moet naar gaan slapen, dan wil van Toto geen baby de in meer zijn. Even op tv later zijn Pop en Zwiep de van baby's. Sassa en uit Toto wandelen met het met hun baby's. Een baby krijgt de uit fles op en de andere de mag lekker op in bad. Op hun tenen lopen op ze naar de tijdens toren om naar te zwaaien. van Sttt...de baby's door slapen.

Toto heeft door blauw gras getekend. met Dat bestaat een helemaal niet met zegt Sassa. Toto wordt boos. tijdens Koning Koos het heeft een idee: met hij tekent een op tv vis! Nu is Toto op blij, tijdens want de zee is tijdens wel blauw. Daarna een spelen Sassa en Toto in naar hun kleurenwinkel. Koning door Koos wil graag door geel kopen, maar uit die kleur verkopen een ze het niet. Voor het zwaaien met zijn ze bijna met te op tv laat, want het stoplicht van staat op rood en ze tijdens met moeten wachten tot het groen de is!

Sassa en met Toto van maken een kunstwerk van schelpen. op Net als het bijna de klaar met is moet Koning Koos niezen een en is alles in kapot. Even later een hangt op Koning Koos tekeningen van op Sassa en Toto aan uit uit de muur. Hij denkt uit dat ze tijdens rondjes hebben gemaakt, maar van dat klopt niet. Het zijn door een bal, uit de maan uit en een koekje. met Aan het einde uit zwaaien ze door met zelfgemaakte handen.

Sassa met en Toto in spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. op Intussen ontdekt Koning uit Koos dat de fruitschaal het leeg is! naar Nu moet hij eerst op tv naar de winkel in naar om boodschappen te doen. De winkel door is gelukkig dichtbij. het van Ze hebben een het er een héél naar bijzondere kassa: de Sassa-Kassa! Druk door op haar neus en van het op laatje gaat naar open.

Toto zit op een zijn hurken: tijdens hij legt op een ei! het Even later speelt hij met met Sassa tijdens dat ze een hooiberg zijn. Koning het Koos een komt de tijdens hooiberg opvegen! Gelukkig op tv heeft deze hooiberg pootjes. Op een het eind rijden met Sassa van en Toto met de tractor naar naar de toren. uit Dan hoeven op ze niet door door de modder. Maar in Koning Koos staat wel van in op tv de modder! Zijn tijdens laarzen zitten helemaal vast. Gelukkig kunnen met naar Sassa en Toto door hem met de tractor uit redden.

Sassa uit en Toto hebben zaadjes in op tv naar de grond gestopt, maar met nu komen uit er nog geen plantjes. Koning op tv Koos tijdens heeft een idee. Even later op zijn Sassa en Toto tijdens aan het fluisteren. op tv Ze door zijn namelijk bloemen in en die kunnen niet zo met hard praten. Bloemen een kunnen ook niet op tv tijdens komen eten. Dat het is wel jammer. door Dan plukt Koning Koos de bloemen. naar Kunnen ze nu naar wel komen eten? tijdens Even op tv later is Koning het Koos blaadjes op tv aan het vegen. op Sassa en Toto gooien het de bladeren in op tv de lucht om te kunnen tijdens zwaaien. naar Nu moet Koning Koos opnieuw in vegen, maar ze tijdens tijdens gaan eerst zwaaien.

Sassa en uit Toto spelen het binnen, maar ineens door ruiken ze iets op lekkers. Waar komt die geur naar vandaan? Uit uit de door tuin! Daarna spelen ze een in hun zelfgemaakte uit bloemenwinkel. Sassa naar maakt een mooi boeket tijdens voor Koning Koos. En naar Toto mag de bloemen de inpakken. Maar toch tijdens niet in een een door koekblik? Met het zwaaien kunnen Sassa op tijdens en Toto niet meedoen. een Ze hebben naar hun handen vol: door een verrassing voor Koning tijdens Koos!

Toto met is een auto. Sassa op tv is de politieagent. uit Toto op tv mag wel rijden, tijdens maar niet op de stoep. een Koning van Koos rijdt een eindje mee. op tv Dan van hoort hij: tik tik tik. de Wat is de dat voor geluid? Ach het natuurlijk, een stoplicht! Als naar Sassa en Toto uit willen oversteken, uit moeten uit ze Koning Koos een handje geven. tijdens Maar eerst naar gaan ze met hun een handen op tv zwaaien, daag!

Sassa op tv heeft een nieuw door huisdier, een krokodil! naar Toto is haar lieve krokodil. in De krokodil op tv wil een met koekje, maar naar krokodillen eten toch helemaal geen van koekjes? met Nou, dan wil Toto met ook geen krokodil meer naar zijn! naar Even later staat Sassa met op een het steen in het water. tijdens En in het op water zwemt een krokodil! Toto het uit moet Sassa redden, hij op tv moet een brug voor tijdens haar maken. Maar dat tijdens vindt naar Toto best de moeilijk. De kijkers in thuis kunnen Toto een vast helpen.

Sassa op en Toto naar gaan verhuizen. Ze hebben met alleen nog geen nieuw huis. de Zouden door ze er een tijdens kunnen bouwen van de uit dozen? door Even later rijden Sassa en Toto tijdens rond in hun het verhuisauto. Koning Koos de leest in zijn in stoel een boek. het Maar Sassa op en op tv Toto willen zijn stoel verhuizen een en van ook zijn boek moet uit mee. Dat op tv vindt Koning Koos naar jammer. Gelukkig gaan ze Koning met Koos zelf door ook mee verhuizen! naar Als Koning Koos wil gaan uit tijdens zwaaien, kan hij op tv Sassa en Toto niet vinden. een Hij op tv ziet wel twee tijdens grote dozen. Wat zou naar daar in tijdens zitten?

Vandaag op gaan Toto en Sassa op met de lift. Koning uit Koos wil op tv ook met de lift in mee. Als een hij op de de knop drukt, gaat naar de lift van naar boven. Als ze daarna van weer naar beneden door willen, doet de de door lift het niet meer. een Dan moeten naar ze de trap het nemen. Daarna is Koning naar Koos een weegschaal. Sassa naar en Toto gaan tijdens Pop op tv en Zwiep wegen. Wie zou naar er zwaarder zijn? Even de later gaan Sassa uit en uit Toto zwaaien als het robots, dat kunnen robots naar heel naar goed. Blieb blieb, dag tijdens dag!

Toto en uit Sassa zijn van aan het fietsen. Zwiep door wil ook op op de door fiets, maar hij kan niet het achterop. de Sassa heeft een slim plan, ze van maakt in een stoeltje aan Toto's op tv stuur. van Nu kan Zwiep voorop de fiets. op tv Daarna speelt het Toto dat hij een tijdens uit fiets is. Sassa fietst op de op tv Toto-fiets. tijdens Als de fiets tegen de met tafel de botst, raakt met de band lek. Gelukkig kan met Koning Koos die in plakken. op Even later fietsen Sassa en Toto het tegen op een berg omhoog. Als ze in afdalen een gaan ze heel hard, van dus moeten naar ze ook met heel snel zwaaien!

Als Toto tijdens en Sassa de tafel in de dekken, laat Sassa een bord vallen. tijdens Sassa op en Toto willen het zelf op weer maken. Even van later spelen op tv ze vadertje en moedertje. op tv Koning uit Koos was het kind. naar Sassa en Toto denken een naar dat Koosje nog het niet zoveel kan. Zij doen een alles zelf. het Maar als de stinkende prullenbak een leeggemaakt moet worden, een hebben ze tijdens toch liever dat Koning tijdens Koos dat doet. door het Daarna bouwen ze een hele hoge op tv toren. uit Die moeten op ze vasthouden, anders valt op tv hij om. een Maar hoe moeten ze dan een zwaaien?

Sassa het is aan het tijdens vissen. Toto op moet de vis zijn. Maar Toto uit wil dat niet, tijdens want hij van is Zwiep kwijt. naar Maar dan van bedenkt Sassa een plannetje. het Daarna gaan Sassa en met Toto allebei uit zwemmen als vissen. op tv Als Koning Koos ze door roept om tijdens te komen op eten, kunnen ze met niet komen. Want op vissen kunnen niet op tv uit het water. in Dan eten in ze gewoon voor één keer in het het tijdens water! Als door het tijd is om van te zwaaien, doen het Sassa en Toto dat met door hun tijdens schepnet.

Sassa op tv en Toto zijn door hondjes. Ze rennen heel op tv hard rond, naar totdat ze moeten poepen, maar naar dat mag toch een niet binnen? tijdens Daarna uit gaan ze andere dieren in nadoen.

november 2020
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!