Programma gemist?

Sassa en Toto een tijdens lopen over een touw van op tv hun circus. met Koning Koos op tv heeft lekkere bananen gekocht. het Die lusten Sassa een en Toto wel, maar tijdens ze staan zo hoog tijdens uit op het touw dat door ze er niet bij een kunnen! Gelukkig durft tijdens Koning tijdens Koos ook over het touw een te lopen! het Even later is Toto een een circushond! Hij kan op veel tijdens trucjes.

Sassa in en Toto verkopen ijs! Koning de Koos neemt aardbei, uit chocola en banaan. in Sassa en uit Toto tijdens lusten ook wel in een ijsje. Even later het spelen ze dat ze tijdens zwemmen. Hun zwembad is naar een kleed. uit Als ze daarna klaarstaan in om op het vakantie naar te gaan met de een caravan, merken door ze dat de in caravan niet vanzelf uit rijdt. Gelukkig kan Koning Koos hem op tijdens trekken, maar eerst gaan ze op tv nog uit zwaaien!

Sassa van en Toto zijn vogels. Ze op tv op tv bouwen een hoog op nest, maar met ronde spullen tijdens gaat dat moeilijk. van Daarna doen het ze een van blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning een Koos tijdens vastheeft.

Sassa vindt het met vies dat een Toto in over haar heen niest. Hij tijdens moet op iets voor zijn naar neus houden. Als ze buiten naar gaan met spelen moeten ze eerst hun op tv toet in wassen.

Sassa en Toto door op spelen kermis. Toto is een op grijparm. Sassa wint op tv een mooie prijs: Pop! uit Koning Koos uit probeert het ook een naar keer van en hij grijpt Zwiep. Maar tijdens dan laat de de Totogrijper van Zwiep vallen. Hoe kan dat? uit Sassa het en Toto spelen kermis. de Toto is in een grijparm. Sassa wint een van uit mooie prijs: Pop! Koning in Koos probeert het ook een naar van keer en hij grijpt Zwiep. een Maar met dan laat de naar Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat met nou? door Daarna zit Zwiep in Toto's de draaimolen. met Maar de draaimolen gaat zo op hard, een dat Zwiep eruit uit valt. Als de molen langzamer de met draait lukt het op beter. Sassa en Toto zwaaien de vandaag als op botsauto's. Dag!

Sassa op en Toto spelen bakkertje. op tv Koning een Koos helpt hen een echt een brood een te bakken. Eerst doen ze de meel en water op in een kom. naar En dan door nog gist. Nu moet het de deeg uit rusten zodat het kan groeien. van in Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning door Koos helpt hen in een een echt brood te bakken. Eerst uit doen ze op tv meel en water in in een kom. door En dan een nog gist. uit Nu moet het deeg tijdens rusten zodat het door kan groeien. Dat is gek, op tv vinden Toto en uit Sassa, op deeg dat de groeit.

Koning Koos heeft in het kasteel schoongeveegd. een Er naar liggen een grote en een het kleine het berg zand. op tv Sassa en Toto komen uit binnen van op het strand en kiepen hun laarzen tijdens leeg het op de de hopen zand. Koning Koos heeft een Het Zandkasteel schoongeveegd. Er op liggen een naar grote en een kleine tijdens naar berg zand. Sassa en Toto een komen uit binnen van het door strand en kiepen hun laarzen leeg van naar op de hopen de zand. Ze maken een grote, een een middelgrote en met een kleine berg op tv zand.

Toto wil uit de op tomaten water geven, maar op tv de gieter is naar te zwaar. de Hij kan hem niet optillen. Sassa uit op lukt het wel. Sassa op giet wat water uit door de gieter. een Nu kan Toto hem op tv wel tillen. in De gieter wordt lichter. in Toto het wil de tomaten water geven, maar naar de van gieter is te op tv zwaar. Hij kan hem niet op tv een optillen. Sassa lukt de het wel. Sassa giet een wat water uit met de gieter. de Nu kan Toto tijdens hem wel tillen. De gieter wordt op tv steeds op tv lichter.

Sassa een heeft een trein gemaakt en uit verkoopt de kaartjes. Toto wil de tijdens machinist zijn, maar dat uit op is Sassa al. Gelukkig de weet Koning Koos nog in een rol voor een Toto; hij mag van de naar conducteur zijn. Daar gaan ze! Sassa naar heeft een trein op tv gemaakt en verkoopt uit kaartjes. door Toto en Koning Koos maken van een ritje met uit de van trein. Toto wil de de machinist zijn, de maar dat uit is Sassa al. met Gelukkig weet Koning Koos de nog een rol voor de Toto; de hij mag de met conducteur zijn. Daar uit gaan ze!

Sassa, door Toto en Koning op Koos zitten een aan tafel en van eten een appel. op tv Toto laat per ongeluk het een stukje van zijn van appel naar vallen. Hij wil het oprapen, een maar Sassa van zegt dat het in vies is. Sassa, tijdens Toto en Koning Koos tijdens zitten aan in tafel en eten een appel. met Toto laat de per ongeluk een naar stukje tijdens van zijn appel vallen. naar Hij wil het oprapen, maar de Sassa het zegt dat het vies tijdens is en tijdens dat hij het weg op moet in gooien. Toto speelt uit dat hij een vuilnisman is en een haalt al tijdens het afval tijdens op met de van kiepauto.

Toto speelt dat op tv hij uit een ridder is op tv en Sassa uit een prinses. Ze op hebben nog een het draak nodig, vindt Sassa. een Koning Koos speelt de van draak. Maar tijdens Toto vindt de een grommende draak een beetje op eng. op tv Toto speelt dat hij een een ridder het is en Sassa een tijdens prinses. Ze hebben nog met een draak de nodig, vindt Sassa. op tv Koning Koos speelt de draak. het naar Maar Toto vindt de uit grommende draak een de beetje eng. Gelukkig kunnen uit ze de op tv boze draak omtoveren in een van brave op draak.

Toto de en Sassa in spelen dat ze op tv piraten zijn. Het naar bed is hun schip en de een bezem de van Koning het Koos is de mast. Maar de Koning Koos heeft het z'n bezem nodig. uit Sassa wil de door bezem teruggeven in van ruil voor de uit schatkaart. Toto en Sassa tijdens met spelen dat ze piraten zijn. door Het bed is in hun schip door en de bezem van Koning in Koos is de met mast. Maar Koning het Koos heeft de zijn bezem van nodig. Sassa wil tijdens de bezem wel het teruggeven in ruil uit voor de schatkaart. het Sassa en Toto op tv gaan op zoek naar de tijdens schat van Het in het Zandkasteel.

Sassa het komt de op keuken binnen en de vraagt naar de een taart voor het van feest van Pop, want Pop het is jarig. Dat was in Koning op Koos helemaal vergeten. in Koning Koos, Sassa en Toto op regelen tijdens een verrassingsfeest tijdens voor Pop. Sassa komt in de keuken binnen tijdens en vraagt naar op tv de taart voor het van feest van Pop, want op Pop is jarig. door een Dat was Koning op Koos helemaal vergeten. Koning Koos, Sassa door en Toto organiseren uit tijdens een verrassingsfeest voor een Pop.

Toto de speelt dat hij postbode is de en brengt met puzzelstukjes als brieven door rond. Iedereen krijgt het er een, maar Zwiep naar krijgt er twee. een Dat in is niet eerlijk, vindt Sassa. in Toto speelt met dat een hij postbode is tijdens en brengt puzzelstukjes als van brieven rond. het Iedereen krijgt er een, maar van Zwiep krijgt er een twee. Dat het is niet eerlijk, met vindt Sassa. uit Hoe kan Toto op ervoor zorgen dat iedereen naar evenveel krijgt?

Sassa en Toto het spelen verstoppertje. Sassa naar door verstopt zich en Toto telt tot van tien. van Koning Koos helpt Toto op met door tellen want dat kan hij op tv nog niet zo in goed. tijdens Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa door verstopt zich in en het Toto telt tot tien. op tv Koning Koos op helpt Toto met tellen want van dat kan hij nog naar in niet zo goed. in Sassa vindt het maar de lang duren en wordt op langzaam ongeduldig. een Als Toto niet meer verder op tv komt, houdt in Sassa het niet in meer en roept heel op tv hard: Tien! En de verraadt daarmee haar op met verstopplek.

februari 2018
07-07-2017 10:15

Circus

Het Zandkasteel - Circus

Sassa en Toto lopen over een touw van hun circus. Koning Koos heeft lekkere bananen gekocht. Die lusten Sassa en Toto wel, maar ze staan zo hoog op het touw dat ze er niet bij kunnen! Gelukkig durft Koning Koos ook over het touw te lopen! E...

06-07-2017 10:15

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocola en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de caravan,...

05-07-2017 10:15

Vormen

Het Zandkasteel - Vormen

Sassa en Toto zijn vogels. Ze bouwen een hoog nest, maar met ronde spullen gaat dat moeilijk. Daarna doen ze een blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning Koos vastheeft.

04-07-2017 10:15

Vies

Het Zandkasteel - Vies

Sassa vindt het vies dat Toto over haar heen niest. Hij moet iets voor zijn neus houden. Als ze buiten gaan spelen moeten ze eerst hun toet wassen.

03-07-2017 10:20

Kermis

Het Zandkasteel - Kermis

Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een grijparm. Sassa wint een mooie prijs: Pop! Koning Koos probeert het ook een keer en hij grijpt Zwiep. Maar dan laat de Totogrijper Zwiep vallen. Hoe kan dat? Sassa en Toto spelen kermis. Toto is een ...

30-06-2017 10:15

Toverbrood

Het Zandkasteel - Toverbrood

Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen een echt brood te bakken. Eerst doen ze meel en water in een kom. En dan nog gist. Nu moet het deeg rusten zodat het kan groeien. Sassa en Toto spelen bakkertje. Koning Koos helpt hen ee...

29-06-2017 10:20

Zand op zand

Het Zandkasteel - Zand op zand

Koning Koos heeft het kasteel schoongeveegd. Er liggen een grote en een kleine berg zand. Sassa en Toto komen binnen van het strand en kiepen hun laarzen leeg op de hopen zand. Koning Koos heeft Het Zandkasteel schoongeveegd. Er liggen een ...

28-06-2017 10:15

Sterkte Sassa, sterkte Toto

Het Zandkasteel - Sterkte Sassa, sterkte Toto

Toto wil de tomaten water geven, maar de gieter is te zwaar. Hij kan hem niet optillen. Sassa lukt het wel. Sassa giet wat water uit de gieter. Nu kan Toto hem wel tillen. De gieter wordt lichter. Toto wil de tomaten water geven, maar de gi...

27-06-2017 10:15

Ik ben machinist

Het Zandkasteel - Ik ben machinist

Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaartjes. Toto wil de machinist zijn, maar dat is Sassa al. Gelukkig weet Koning Koos nog een rol voor Toto; hij mag de conducteur zijn. Daar gaan ze! Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaart...

26-06-2017 10:15

De vuilnisman

Het Zandkasteel - De vuilnisman

Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto laat per ongeluk een stukje van zijn appel vallen. Hij wil het oprapen, maar Sassa zegt dat het vies is. Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto...

23-06-2017 10:15

Brave draak

Het Zandkasteel - Brave draak

Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze hebben nog een draak nodig, vindt Sassa. Koning Koos speelt de draak. Maar Toto vindt de grommende draak een beetje eng. Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze h...

22-06-2017 10:15

Piraten

Het Zandkasteel - Piraten

Toto en Sassa spelen dat ze piraten zijn. Het bed is hun schip en de bezem van Koning Koos is de mast. Maar Koning Koos heeft z'n bezem nodig. Sassa wil de bezem teruggeven in ruil voor de schatkaart. Toto en Sassa spelen dat ze piraten zij...

21-06-2017 10:15

Pop is jarig

Het Zandkasteel - Pop is jarig

Sassa komt de keuken binnen en vraagt naar de taart voor het feest van Pop, want Pop is jarig. Dat was Koning Koos helemaal vergeten. Koning Koos, Sassa en Toto regelen een verrassingsfeest voor Pop. Sassa komt de keuken binnen en vraagt na...

20-06-2017 10:15

Puzzelpost

Het Zandkasteel - Puzzelpost

Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iedereen krijgt er een, maar Zwiep krijgt er twee. Dat is niet eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iederee...

19-06-2017 10:15

Tien!

Het Zandkasteel - Tien!

Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos helpt Toto met tellen want dat kan hij nog niet zo goed. Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 110. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1644
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord