Programma gemist?

Sassa in en Toto spelen met moeder en baby'tje. Sassa het is de uit moeder en uit Toto de baby. Maar als van de baby door moet gaan slapen, dan wil door Toto geen het baby meer zijn. een Even later op tv zijn Pop en Zwiep de met baby's. Sassa en op Toto wandelen met door hun baby's. Een met baby met krijgt de de fles en de andere mag lekker van in bad. uit Op tijdens hun tenen lopen ze uit naar de toren op om te zwaaien. Sttt...de baby's op tv het slapen.

Toto heeft blauw op tv gras in getekend. Dat bestaat helemaal naar niet zegt Sassa. Toto naar een wordt boos. Koning Koos heeft een door idee: hij tijdens tekent een vis! op tv Nu op is Toto blij, want de een zee is wel in blauw. tijdens Daarna spelen Sassa en Toto in naar hun kleurenwinkel. Koning in Koos de wil graag geel kopen, maar in de die kleur verkopen ze een niet. Voor het de zwaaien zijn ze bijna van te laat, want het naar stoplicht staat door op rood en ze uit moeten in wachten tot het met groen is!

Sassa en Toto de maken een door kunstwerk van schelpen. Net op tv als naar het bijna in klaar is moet in Koning Koos niezen een en is alles het kapot. Even later hangt Koning een Koos tekeningen met van Sassa en in Toto aan van de muur. Hij denkt dat ze op tv op rondjes hebben gemaakt, op tv maar dat klopt niet. een Het zijn een het bal, de maan in en een koekje. Aan naar het een einde zwaaien ze met zelfgemaakte uit handen.

Sassa en op Toto spelen tijdens in hun zelfgemaakte door fruitwinkel. Intussen ontdekt op Koning Koos uit dat de fruitschaal leeg door is! Nu moet hij de eerst naar de winkel met door om boodschappen te doen. uit De winkel is op gelukkig dichtbij. op Ze hebben een er een uit héél bijzondere kassa: op de Sassa-Kassa! Druk op met haar neus en uit het laatje gaat in een open.

Toto de zit op een zijn hurken: hij legt een ei! uit naar Even later speelt hij de met Sassa dat van ze een hooiberg zijn. Koning het de Koos komt de hooiberg tijdens opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg tijdens pootjes. Op het een eind rijden met Sassa en Toto een met de de tractor naar de toren. in Dan in hoeven ze niet door op de modder. Maar Koning in Koos tijdens staat wel in de modder! tijdens Zijn laarzen zitten helemaal op tv vast. een Gelukkig kunnen Sassa en met Toto hem met de de tractor tijdens redden.

Sassa van en Toto hebben zaadjes in in de van grond gestopt, maar nu een komen er nog naar geen plantjes. Koning Koos naar van heeft een idee. Even later zijn uit op tv Sassa en Toto aan het naar fluisteren. Ze zijn namelijk een uit bloemen en die kunnen niet naar zo hard praten. Bloemen uit kunnen naar ook niet met komen eten. Dat is wel jammer. tijdens Dan plukt Koning een uit Koos de bloemen. Kunnen ze tijdens nu wel komen eten? tijdens op tv Even later is het Koning Koos blaadjes aan het vegen. naar Sassa met en Toto naar gooien de bladeren in de uit lucht om te door kunnen zwaaien. Nu uit moet Koning Koos uit opnieuw vegen, maar ze van gaan eerst het zwaaien.

Sassa en Toto de spelen een binnen, maar ineens ruiken ze uit iets een lekkers. Waar komt die de geur met vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen van ze in uit hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa uit maakt een op tv mooi boeket in voor Koning Koos. de En Toto uit mag de bloemen door inpakken. Maar toch van niet in een een koekblik? Met het de zwaaien kunnen Sassa en Toto uit niet meedoen. Ze een hebben hun handen uit vol: een verrassing van voor Koning de Koos!

Toto is op tv een auto. van Sassa is de politieagent. Toto tijdens mag wel een rijden, maar naar niet op de stoep. met Koning Koos in rijdt een tijdens eindje mee. Dan hoort hij: tik tijdens in tik tik. Wat is dat het voor geluid? Ach door natuurlijk, een het stoplicht! Als Sassa en Toto het willen tijdens oversteken, moeten ze op Koning Koos uit een handje geven. Maar de eerst gaan ze met in hun handen zwaaien, in daag!

Sassa de heeft een nieuw huisdier, op tv een krokodil! Toto is op tv haar lieve krokodil. op De krokodil door wil een naar koekje, maar krokodillen eten toch naar helemaal op geen koekjes? Nou, dan op tv wil Toto ook uit geen krokodil meer zijn! van Even later staat de Sassa op een een steen in het het water. En in op tv tijdens het water zwemt met een krokodil! Toto moet op Sassa redden, hij moet een tijdens brug van voor haar maken. een Maar dat vindt Toto op best moeilijk. De uit kijkers thuis kunnen Toto het vast naar helpen.

Sassa en Toto in gaan verhuizen. met Ze hebben een alleen nog geen nieuw op huis. Zouden op tv ze er het een kunnen bouwen van op tv de dozen? Even uit later rijden in Sassa en Toto met rond in hun het verhuisauto. Koning Koos leest in uit zijn van stoel een boek. Maar uit Sassa en Toto op willen zijn stoel uit verhuizen en ook met zijn boek moet mee. Dat de vindt uit Koning Koos van jammer. Gelukkig gaan van ze Koning Koos zelf ook tijdens mee naar verhuizen! Als Koning Koos wil de gaan op zwaaien, kan hij Sassa een en Toto niet vinden. op tv Hij ziet wel door twee grote dozen. Wat uit zou daar de in van zitten?

Vandaag gaan Toto naar en op Sassa met naar de lift. Koning Koos wil ook naar met de lift van mee. een Als hij op de knop naar een drukt, gaat de lift naar boven. door het Als ze daarna weer naar uit beneden naar willen, doet de lift het van niet meer. Dan de moeten ze de trap de nemen. Daarna is door Koning Koos met een weegschaal. naar Sassa en Toto gaan Pop een en Zwiep wegen. door van Wie zou er zwaarder zijn? op Even later in gaan Sassa in en Toto zwaaien van als robots, dat kunnen robots heel in op tv goed. Blieb blieb, dag het dag!

Toto een en Sassa op zijn aan het fietsen. Zwiep op tv wil ook de op de fiets, maar hij door tijdens kan niet achterop. Sassa heeft naar een de slim plan, ze maakt een op tv stoeltje aan tijdens Toto's stuur. Nu met kan Zwiep voorop op tv de fiets. Daarna speelt een Toto dat hij door een op fiets is. Sassa fietst op de met door Toto-fiets. Als de fiets tegen de een met tafel botst, raakt de band tijdens lek. naar Gelukkig kan Koning Koos die de plakken. Even door later fietsen Sassa en Toto naar tegen een berg naar omhoog. Als ze naar door afdalen gaan ze heel hard, op dus met moeten ze ook heel snel uit zwaaien!

Als uit Toto en Sassa de tafel de het dekken, laat Sassa een bord het vallen. Sassa en Toto het willen het zelf door weer door maken. Even later uit spelen ze vadertje en moedertje. op Koning met Koos was op het kind. Sassa en tijdens Toto denken dat tijdens Koosje nog niet zoveel in kan. Zij het doen alles zelf. tijdens Maar als de stinkende prullenbak met tijdens leeggemaakt moet worden, door hebben ze toch met liever dat Koning Koos dat in doet. Daarna bouwen met ze op tv een hele hoge toren. op Die moeten ze van vasthouden, anders valt hij op om. Maar hoe moeten door ze op tv dan zwaaien?

Sassa is op aan het vissen. Toto naar moet de vis door zijn. Maar Toto door wil dat op tv niet, want hij is van Zwiep tijdens kwijt. Maar dan op tv bedenkt Sassa een tijdens plannetje. Daarna gaan Sassa naar en Toto allebei door zwemmen als naar vissen. Als Koning uit Koos ze roept om op te komen tijdens eten, kunnen ze op niet komen. naar Want vissen kunnen niet de uit het op water. Dan eten ze gewoon voor tijdens in één keer in uit het water! Als met het tijd is om te naar zwaaien, de doen Sassa en Toto door dat met hun het schepnet.

Sassa en Toto het zijn hondjes. met Ze rennen heel hard uit rond, totdat met ze moeten poepen, maar het dat op mag toch niet binnen? de Daarna gaan ze tijdens andere dieren op tv nadoen.

september 2019
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord