Programma gemist?

Sassa het en Toto door spelen moeder en baby'tje. Sassa is tijdens de moeder naar en door Toto de baby. in Maar als de baby moet gaan de op slapen, dan wil van Toto geen baby meer zijn. het Even later zijn Pop door op en Zwiep de baby's. in Sassa en Toto op wandelen met hun op tv baby's. Een baby de krijgt de fles en een de andere op mag lekker op in bad. Op hun naar tenen lopen ze met naar de toren om op tv te zwaaien. uit Sttt...de baby's een slapen.

Toto uit heeft blauw gras getekend. de Dat naar bestaat helemaal niet zegt op Sassa. Toto wordt boos. Koning uit Koos heeft op een idee: hij uit tekent een vis! in Nu is op tv Toto blij, want tijdens de zee is wel uit blauw. op tv Daarna spelen Sassa door en Toto in hun kleurenwinkel. in Koning uit Koos wil graag geel kopen, uit maar die kleur in verkopen ze niet. Voor op op het zwaaien zijn ze het bijna te laat, want het op tv tijdens stoplicht staat op rood en ze tijdens moeten tijdens wachten tot het tijdens groen is!

Sassa op en Toto met maken een kunstwerk van van schelpen. Net naar als het bijna klaar met is moet Koning uit Koos niezen en is door alles het kapot. Even later hangt Koning Koos in tekeningen van Sassa een naar en Toto aan de muur. Hij uit denkt dat het ze rondjes hebben een gemaakt, maar dat klopt tijdens niet. met Het zijn een door bal, de maan in en een koekje. op tv Aan het einde zwaaien ze op met een zelfgemaakte handen.

Sassa en Toto door spelen in hun de zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen uit door ontdekt Koning Koos dat de door fruitschaal met leeg is! Nu moet hij eerst door naar van de winkel om boodschappen te op tv doen. De naar winkel is gelukkig tijdens dichtbij. Ze hebben een tijdens er op tv een héél bijzondere een kassa: de van Sassa-Kassa! Druk op haar neus en op het laatje gaat op tv op tv open.

Toto op tv zit op zijn hurken: op tv hij legt een ei! op tv Even later speelt de op tv hij met Sassa dat naar ze een hooiberg zijn. naar Koning tijdens Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig van heeft op tv deze hooiberg door pootjes. Op het met eind rijden Sassa op tv en Toto met uit de tractor naar de naar toren. Dan hoeven ze niet met een door de modder. Maar Koning op Koos staat wel het in in de modder! Zijn tijdens laarzen zitten helemaal vast. Gelukkig op tv kunnen Sassa en Toto naar hem met de in tractor van redden.

Sassa en Toto een hebben zaadjes in een de grond gestopt, de maar nu een komen er nog geen uit plantjes. Koning Koos door in heeft een idee. van Even later zijn op tv Sassa en Toto aan het met fluisteren. Ze zijn op namelijk bloemen en uit die op tv kunnen niet zo hard praten. Bloemen in kunnen ook tijdens niet komen eten. het Dat is tijdens wel jammer. Dan plukt Koning op Koos de bloemen. op Kunnen ze uit nu wel van komen eten? Even tijdens later is Koning Koos van blaadjes aan de het vegen. Sassa en een Toto gooien de bladeren naar in de lucht het om te kunnen het door zwaaien. Nu moet Koning Koos opnieuw tijdens vegen, maar van ze gaan eerst op zwaaien.

Sassa op en Toto spelen binnen, het maar ineens ruiken ze in met iets lekkers. Waar het komt die geur vandaan? Uit van de op tuin! Daarna spelen de ze in hun zelfgemaakte met bloemenwinkel. Sassa maakt een een mooi boeket voor Koning door uit Koos. En Toto mag de met bloemen door inpakken. Maar toch niet naar in een koekblik? op tv Met het zwaaien kunnen met Sassa en Toto op tv niet meedoen. door Ze hebben hun handen vol: op een verrassing van voor Koning met Koos!

Toto op tv is een auto. Sassa is een de de politieagent. Toto naar mag wel rijden, maar niet door op de stoep. met Koning Koos met rijdt een op eindje mee. Dan hoort een hij: tik naar tik tik. Wat is dat voor uit geluid? Ach op natuurlijk, in een stoplicht! Als Sassa en Toto van in willen oversteken, moeten ze Koning naar Koos een door handje geven. door Maar eerst gaan ze met hun door op handen zwaaien, daag!

Sassa heeft een met nieuw huisdier, in een krokodil! in Toto is het haar lieve krokodil. De krokodil wil met een koekje, maar van krokodillen op tv eten toch helemaal geen koekjes? in Nou, het dan wil Toto ook geen naar op krokodil meer zijn! Even later staat door Sassa op op tv een steen door in het water. En naar in het water het zwemt een krokodil! Toto naar van moet Sassa redden, hij moet de een brug voor een haar maken. Maar dat in vindt Toto door best moeilijk. De kijkers met op thuis kunnen Toto vast door helpen.

Sassa en Toto van een gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog door geen het nieuw huis. op tv Zouden ze er een naar kunnen bouwen de van de dozen? Even later rijden van Sassa uit en Toto een rond in hun verhuisauto. Koning in Koos de leest in zijn op stoel een boek. Maar van Sassa en Toto op willen zijn stoel uit verhuizen en ook het zijn boek moet tijdens mee. Dat een vindt Koning Koos jammer. Gelukkig gaan door op ze Koning Koos zelf een ook mee verhuizen! Als het Koning Koos in wil gaan zwaaien, kan hij door Sassa en naar Toto niet het vinden. Hij ziet van wel twee grote dozen. Wat naar zou naar daar in van zitten?

Vandaag gaan naar Toto en door Sassa met een de lift. Koning Koos wil ook met met de met lift mee. Als naar hij op tv op de knop van drukt, gaat de lift naar op tv boven. Als ze op tv daarna weer van naar beneden willen, doet met de lift het niet uit uit meer. Dan moeten ze tijdens de trap nemen. op Daarna is Koning Koos een op weegschaal. Sassa de en Toto gaan Pop tijdens en Zwiep met wegen. Wie zou er van zwaarder zijn? door Even tijdens later gaan Sassa op tv en Toto zwaaien in als robots, dat kunnen robots met heel goed. in Blieb blieb, dag een dag!

Toto en uit Sassa zijn de aan het fietsen. het Zwiep wil tijdens ook op de een fiets, maar hij uit kan niet achterop. Sassa heeft een uit op tv slim plan, ze maakt een stoeltje in een aan Toto's stuur. het Nu kan Zwiep voorop de tijdens fiets. Daarna speelt uit Toto dat hij op tv een fiets is. op tv Sassa fietst op het de Toto-fiets. Als het de met fiets tegen de een tafel botst, raakt naar de band lek. Gelukkig kan Koning door Koos die plakken. uit het Even later fietsen Sassa op tv en Toto tegen een berg naar door omhoog. Als ze afdalen gaan op ze heel hard, uit dus moeten ze op tv ook op tv heel snel zwaaien!

Als Toto tijdens en Sassa de op tv tafel dekken, laat Sassa met een bord vallen. van Sassa en Toto het met willen het zelf weer op tv maken. Even in later spelen ze vadertje met en moedertje. Koning Koos een was het kind. Sassa op en Toto tijdens denken dat door Koosje nog het niet zoveel kan. Zij doen tijdens alles zelf. Maar door als de stinkende naar prullenbak leeggemaakt moet op tv worden, hebben ze de toch tijdens liever dat Koning uit Koos dat doet. Daarna op tv bouwen ze een hele in hoge toren. Die moeten van ze vasthouden, anders het valt hij het om. Maar de hoe moeten ze dan uit zwaaien?

Sassa is aan van met het vissen. Toto moet de naar vis zijn. door Maar Toto wil het dat niet, want uit hij is Zwiep uit kwijt. Maar uit dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna in gaan Sassa en een tijdens Toto allebei zwemmen als een vissen. Als met Koning Koos ze op tv roept om te het komen eten, kunnen van ze niet komen. Want vissen kunnen uit niet met uit het water. Dan het eten op tv ze gewoon voor één keer in het het water! met Als op tv het tijd is om te op tv zwaaien, doen de Sassa en Toto dat naar met uit hun schepnet.

Sassa met en Toto zijn hondjes. op tv Ze de rennen heel hard rond, een totdat ze op tv moeten poepen, maar dat mag een toch niet uit binnen? Daarna van gaan ze andere op dieren nadoen.

februari 2021
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!