Programma gemist?

Toto wil door de tijdens tomaten water geven, van maar de gieter is te zwaar. met Hij kan hem op niet een optillen. Sassa lukt een het wel. Sassa giet met wat water uit de naar gieter. Nu kan van Toto uit hem wel tillen. De door gieter wordt lichter. uit Toto wil op de tomaten de water geven, maar de gieter van is op te zwaar. Hij kan hem in niet met optillen. Sassa lukt het wel. op Sassa giet met wat water uit de gieter. op tv Nu de kan Toto hem wel tillen. door De een gieter wordt steeds uit lichter.

Sassa heeft tijdens een trein gemaakt de en verkoopt naar kaartjes. Toto tijdens wil de machinist zijn, maar dat in de is Sassa al. Gelukkig weet Koning door Koos nog de een rol naar voor Toto; hij een mag de conducteur zijn. Daar het gaan met ze! Sassa heeft de een trein gemaakt en verkoopt een kaartjes. Toto en een Koning Koos naar maken een ritje met op de trein. Toto naar wil de machinist uit zijn, door maar dat is Sassa al. met het Gelukkig weet Koning Koos nog het een rol naar voor Toto; hij mag de tijdens conducteur zijn. naar Daar uit gaan ze!

Sassa, Toto van en Koning Koos naar zitten aan op tv tafel en op eten een appel. Toto laat het per naar ongeluk een stukje de van zijn appel het vallen. Hij wil het oprapen, maar een Sassa op tv zegt dat het vies is. in Sassa, Toto van en Koning Koos zitten van aan het tafel en eten tijdens een appel. Toto het laat per een ongeluk een stukje van in zijn appel vallen. Hij wil met het een oprapen, maar Sassa met zegt dat het vies is het en dat met hij op het weg moet een gooien. Toto speelt dat hij een van met vuilnisman is en haalt al het de afval naar op met de de kiepauto.

Toto speelt het dat hij tijdens een ridder is en naar Sassa een een prinses. Ze hebben nog de een draak nodig, vindt het Sassa. Koning het Koos op speelt de draak. Maar Toto vindt op tv de het grommende draak een beetje van eng. Toto speelt dat van hij uit een ridder is en Sassa door een met prinses. Ze op tv hebben nog een draak nodig, vindt het Sassa. Koning naar Koos speelt de de draak. Maar Toto door vindt op de grommende draak een een beetje eng. Gelukkig kunnen ze op de door boze draak omtoveren in door een brave in draak.

Toto en uit Sassa spelen met dat ze met piraten zijn. Het op tv bed is hun op tv schip en de bezem van de Koning Koos is de in van mast. Maar Koning Koos een heeft z'n bezem uit nodig. Sassa wil de bezem naar teruggeven in een ruil voor de schatkaart. een Toto door en Sassa spelen dat naar ze piraten zijn. een Het bed is hun door schip de en de bezem met van Koning door Koos is de mast. Maar Koning door Koos de heeft zijn bezem in nodig. Sassa tijdens wil de bezem wel door teruggeven in ruil voor de het schatkaart. met Sassa en Toto van gaan op zoek naar een de schat van door Het op Zandkasteel.

Sassa tijdens komt de keuken binnen en in vraagt met naar de uit taart voor het feest van uit Pop, want in Pop is op tv jarig. Dat was Koning Koos tijdens helemaal op vergeten. Koning Koos, door Sassa en Toto regelen de een verrassingsfeest voor Pop. Sassa uit met komt de keuken binnen en vraagt met naar de op tv taart voor uit het feest van Pop, want het Pop een is jarig. Dat was van Koning Koos helemaal vergeten. in Koning Koos, uit Sassa en Toto een organiseren een verrassingsfeest door voor een Pop.

Toto tijdens speelt dat hij postbode het is en brengt puzzelstukjes door als brieven rond. door Iedereen krijgt er in een, de maar Zwiep krijgt er twee. van Dat is niet met naar eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt in dat uit hij postbode is en naar brengt puzzelstukjes als brieven een rond. in Iedereen krijgt er een, maar door Zwiep krijgt er twee. met van Dat is niet eerlijk, vindt uit Sassa. een Hoe kan Toto ervoor zorgen dat een het iedereen evenveel krijgt?

Sassa en in Toto spelen op tv verstoppertje. Sassa uit verstopt zich en Toto telt tot het op tien. Koning Koos met helpt Toto met tellen want dat door de kan hij nog het niet zo goed. een Sassa en Toto de spelen verstoppertje. Sassa verstopt de zich en in Toto telt tot tien. tijdens Koning Koos op helpt Toto met tellen want dat op kan hij nog een niet zo goed. uit met Sassa vindt het maar door lang duren de en wordt langzaam ongeduldig. door Als Toto niet meer verder met komt, houdt naar Sassa het het niet meer en roept op tv heel hard: tijdens Tien! En het verraadt daarmee haar naar verstopplek.

Sassa en Toto uit hebben allebei naar een vliegtuigje van in papier gemaakt. met Het vliegtuig van Sassa van vliegt heel goed, maar de dat van van Toto niet. Hij op tv is vergeten vleugels te het van maken. Sassa en Toto het hebben allebei een vliegtuigje een van papier door gemaakt. Het vliegtuig van Sassa een in vliegt heel goed, van maar dat van Toto niet. op tv Hij is vergeten met vleugels te maken. Een naar vliegtuig heeft vleugels een nodig om te met kunnen uit vliegen, legt tijdens Koning Koos uit. Sassa door spreidt haar armen en doet tijdens een vliegtuig een na. Ze vliegt over op tv het een strand.

Sassa zegt dat door op ze een robot is. Toto wordt tijdens ook een robot. op En Koning Koos van ook! De naar hele familie robot tijdens loopt naar het uit ontbijt. tijdens Sassa wordt wakker, maar op tv ze heeft nog geen zin uit uit door bed te komen. Koning Koos tijdens zal haar even met door 'aanzetten'. Hij drukt op tijdens Sassa haar neus en tijdens Sassa komt op tv als een met krakende machine uit bed. Sassa in zegt het dat ze een een robot is. Toto wordt in ook een op robot. En Koning Koos ook! met De door hele familie robot loopt op naar het het ontbijt.

Toto wil in met naar de kam van Sassa de spelen. Maar dat door vindt Sassa niet goed. Als met tijdens Sassa niet kijkt, neemt op tv Toto de kam op stiekem uit de tas van van een Sassa. Toto wil met de kam een tijdens van Sassa spelen. Maar naar dat vindt Sassa niet op goed. Als Sassa op tv niet op kijkt, neemt Toto de de kam stiekem uit de in tas op tv van Sassa. Sassa ontdekt het en in naar vertelt het aan Koning Koos. Toto door moet de in kam een teruggeven. Koning Koos legt in uit dat van Toto het eerst moet vragen, de als hij iets tijdens van Sassa wil met lenen.

Sassa in wil alleen op een vakantie. Toto en Koning Koos het blijven in het door uit Zandkasteel en spelen samen. Sassa door merkt dat alleen op naar vakantie tijdens zijn toch wel saai op is. Sassa wil naar alleen op van vakantie. Toto en Koning Koos de blijven in het van een Zandkasteel en spelen de samen. Sassa merkt dat alleen door op vakantie zijn toch een wel saai het is. In het het Zandkasteel hebben Toto en tijdens op tv Koning Koos veel plezier. Misschien moeten een op tv ze toch maar mee, met Zwiep tijdens het en Pop.

Koning Koos struikelt op tv bijna naar over de kiepauto van op tv Toto. Hij op roept hem uit en wijst op van het gevaar van rondslingerend speelgoed. het Toto ruimt op de auto op. Hij wil met ook de op dominostenen van van Sassa opruimen. Koning Koos struikelt in bijna over op de in kiepauto van Toto. Hij uit roept hem een en wijst op het gevaar de van rondslingerend in speelgoed. Toto ruimt op de auto op. in Hij wil op tv ook de dominostenen van Sassa naar opruimen. Maar Sassa is tijdens er nog mee het aan het uit spelen.

Toto naar speelt een auto. Hij kan door een nog net op tijd in remmen als Koning Koos de tijdens van straat oversteekt. Maar het Sassa kijkt niet uit en botst. uit Ze valt op in haar tijdens knie en schaaft zich. een Dat op doet pijn en het bloedt! Toto op tv speelt een de auto. Hij kan door nog net uit op tijd remmen als op Koning in Koos de straat in oversteekt. Maar Sassa kijkt het niet uit en botst tegen naar hem aan. tijdens Ze valt op haar op knie en schaaft het zich. Dat naar doet op tv pijn en het van bloedt!

Toto het en Sassa zitten de te knutselen, als Toto plotseling op tv een scheetje met laat. 'Bah', zegt op Sassa. Sassa zegt dat met op Toto een kussen tegen op tv zijn billen moet met houden, maar het helpt niet. van Toto en door Sassa door zitten te knutselen, als van Toto plotseling een scheetje door laat. 'Bah', de zegt Sassa. van Maar Toto kan er niets aan op tv doen. op tv Sassa zegt op tv dat Toto een op kussen tegen zijn billen naar moet houden, maar uit het helpt niet. het Koning Koos stelt voor door naar de buiten te gaan, waar Toto de zijn scheetjes kan naar laten. Maar eenmaal buiten op door komen er plotseling geen scheetjes op meer.

juni 2017
28-06-2017 10:15

Sterkte Sassa, sterkte Toto

Het Zandkasteel - Sterkte Sassa, sterkte Toto

Toto wil de tomaten water geven, maar de gieter is te zwaar. Hij kan hem niet optillen. Sassa lukt het wel. Sassa giet wat water uit de gieter. Nu kan Toto hem wel tillen. De gieter wordt lichter. Toto wil de tomaten water geven, maar de gi...

27-06-2017 10:15

Ik ben machinist

Het Zandkasteel - Ik ben machinist

Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaartjes. Toto wil de machinist zijn, maar dat is Sassa al. Gelukkig weet Koning Koos nog een rol voor Toto; hij mag de conducteur zijn. Daar gaan ze! Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaart...

26-06-2017 10:15

De vuilnisman

Het Zandkasteel - De vuilnisman

Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto laat per ongeluk een stukje van zijn appel vallen. Hij wil het oprapen, maar Sassa zegt dat het vies is. Sassa, Toto en Koning Koos zitten aan tafel en eten een appel. Toto...

23-06-2017 10:15

Brave draak

Het Zandkasteel - Brave draak

Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze hebben nog een draak nodig, vindt Sassa. Koning Koos speelt de draak. Maar Toto vindt de grommende draak een beetje eng. Toto speelt dat hij een ridder is en Sassa een prinses. Ze h...

22-06-2017 10:15

Piraten

Het Zandkasteel - Piraten

Toto en Sassa spelen dat ze piraten zijn. Het bed is hun schip en de bezem van Koning Koos is de mast. Maar Koning Koos heeft z'n bezem nodig. Sassa wil de bezem teruggeven in ruil voor de schatkaart. Toto en Sassa spelen dat ze piraten zij...

21-06-2017 10:15

Pop is jarig

Het Zandkasteel - Pop is jarig

Sassa komt de keuken binnen en vraagt naar de taart voor het feest van Pop, want Pop is jarig. Dat was Koning Koos helemaal vergeten. Koning Koos, Sassa en Toto regelen een verrassingsfeest voor Pop. Sassa komt de keuken binnen en vraagt na...

20-06-2017 10:15

Puzzelpost

Het Zandkasteel - Puzzelpost

Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iedereen krijgt er een, maar Zwiep krijgt er twee. Dat is niet eerlijk, vindt Sassa. Toto speelt dat hij postbode is en brengt puzzelstukjes als brieven rond. Iederee...

19-06-2017 10:15

Tien!

Het Zandkasteel - Tien!

Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos helpt Toto met tellen want dat kan hij nog niet zo goed. Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos h...

16-06-2017 10:15

Vlieg er eens uit!

Het Zandkasteel - Vlieg er eens uit!

Sassa en Toto hebben allebei een vliegtuigje van papier gemaakt. Het vliegtuig van Sassa vliegt heel goed, maar dat van Toto niet. Hij is vergeten vleugels te maken. Sassa en Toto hebben allebei een vliegtuigje van papier gemaakt. Het vlieg...

15-06-2017 10:15

Ik ben een robot

Het Zandkasteel - Ik ben een robot

Sassa zegt dat ze een robot is. Toto wordt ook een robot. En Koning Koos ook! De hele familie robot loopt naar het ontbijt. Sassa wordt wakker, maar ze heeft nog geen zin uit bed te komen. Koning Koos zal haar even 'aanzetten'. Hij drukt op...

14-06-2017 10:15

Stiekem

Het Zandkasteel - Stiekem

Toto wil met de kam van Sassa spelen. Maar dat vindt Sassa niet goed. Als Sassa niet kijkt, neemt Toto de kam stiekem uit de tas van Sassa. Toto wil met de kam van Sassa spelen. Maar dat vindt Sassa niet goed. Als Sassa niet kijkt, neemt To...

13-06-2017 10:15

Vakantievriendje

Het Zandkasteel - Vakantievriendje

Sassa wil alleen op vakantie. Toto en Koning Koos blijven in het Zandkasteel en spelen samen. Sassa merkt dat alleen op vakantie zijn toch wel saai is. Sassa wil alleen op vakantie. Toto en Koning Koos blijven in het Zandkasteel en spelen s...

12-06-2017 10:15

Kleine ongelukjes

Het Zandkasteel - Kleine ongelukjes

Koning Koos struikelt bijna over de kiepauto van Toto. Hij roept hem en wijst op het gevaar van rondslingerend speelgoed. Toto ruimt de auto op. Hij wil ook de dominostenen van Sassa opruimen. Koning Koos struikelt bijna over de kiepauto va...

09-06-2017 10:20

Ik heb bloed

Het Zandkasteel - Ik heb bloed

Toto speelt een auto. Hij kan nog net op tijd remmen als Koning Koos de straat oversteekt. Maar Sassa kijkt niet uit en botst. Ze valt op haar knie en schaaft zich. Dat doet pijn en het bloedt! Toto speelt een auto. Hij kan nog net op tijd ...

08-06-2017 10:15

Scheetjes

Het Zandkasteel - Scheetjes

Toto en Sassa zitten te knutselen, als Toto plotseling een scheetje laat. 'Bah', zegt Sassa. Sassa zegt dat Toto een kussen tegen zijn billen moet houden, maar het helpt niet. Toto en Sassa zitten te knutselen, als Toto plotseling een schee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 110. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1637
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord