Programma gemist?

Animatieserie. Op in vakantie. Sassa en Toto hebben een een uit tent gemaakt van het wasrek. in Maar daar van passen ze op niet in. Dan maken in ze een door tent van de tafel. En Koning met op tv Koos heeft zijn wasrek het terug.

Animatieserie. Spelletjes. Toto en van Sassa doen een in spelletje. Eerst is Toto door aan de naar beurt. Hij kan de het uit al best goed. Als Sassa naar aan op tv de beurt is, gaat in het ook heel goed. op Maar speelt Sassa het van de spelletje wel eerlijk? Daarna spelen van Sassa door en Toto verstoppertje. Koning op tv Koos moet op ze zoeken, maar hij vindt tijdens het door best moeilijk.

Animatieserie. Jaloezie. Koning Koos op tv fluit een op liedje. Toto probeert het ook in een en het lukt! in Toto kan fluiten! Maar de als Sassa het met probeert komt op tv er alleen een vreemd geluid. Sassa met kan het niet. van Dat is op jammer! op tv Daarna zijn Sassa en een Toto dokter. Hun knuffels hebben door pijn. Pop uit krijgt een pleister uit van uit Sassa.Toto wil de pleister ook voor door Zwiep, maar er op met is er maar het één.

Sassa de en Toto zetten in alles klaar, want ze tijdens krijgen bezoek. van Ze hebben zelfs voor de een lekkere in appeltaart gezorgd. Nu moeten tijdens ze wachten tot de tijdens bel gaat. in Daarna gaan Sassa en van Toto op bezoek tijdens bij op oma Koos! op En als je op bezoek uit gaat, breng je de ook wat mee. naar Ze op kopen onderweg een bosje bloemen. Daar op zal oma Koos op tv tijdens heel blij mee zijn. Als uit ze weer op tv naar huis het gaan zwaaien ze naar oma Koos het door en naar de kinderen thuis. met Dag!

Sassa en in Toto verkopen door ijs! Koning Koos van neemt aardbei, chocola tijdens en banaan. Sassa uit en Toto lusten ook wel naar een van ijsje. Even later een spelen ze dat ze de zwemmen. Hun zwembad in is tijdens een kleed. Als ze tijdens daarna klaarstaan om op vakantie met te van gaan met de caravan, merken het ze dat tijdens de caravan tijdens niet vanzelf rijdt. Gelukkig door kan naar Koning Koos hem trekken, maar een eerst van gaan ze nog door zwaaien!

De het postbode komt door Koning Koos een brief door brengen. Van wie zou die in zijn? Er naar staat een hartje uit op. Daarna met komt er een groot van pakket, ook voor naar Koning van Koos. Wat zou er in zitten? op Koning Koos een boft vandaag wel, door zeg.

Koning Koos doet een een uit truc met een kaart. een Toto en Sassa met snappen er niets van. door een Maar dan ontdekt Sassa met hoe de truc werkt. een Sassa en op tv Toto doen dan naar ook een truc voor met Koning in Koos en nu snapt hij door er niks in van! Dan een doet Sassa een een andere truc, ze gaat van Toto wegtoveren. Ze doet de heel hard haar in best en het lukt! door Maar met gelukkig kan ze hem ook op weer tijdens terug toveren.

Sassa in en Toto zwaaien met hun een door armen en ze zeggen oehoe! naar Koning Koos moet raden op wat ze zijn. een Ze zitten op de een de tak in het bos. uit Toto en in Sassa zijn uilen! Daarna zoeken door met Sassa en Toto nootjes met in het bos. tijdens Ze moeten goed de oppassen voor de wolf in op het bos. de Maar gelukkig is van Toto door helemaal niet bang. Of misschien toch een een een klein beetje? Even later door zijn Sassa uit en Toto bomen. met En bomen kunnen op tv heel goed zwaaien met hun naar een takken!

Animatieserie. Circus. Sassa het en Toto lopen over op tv een touw van met hun circus. Koning Koos naar op heeft lekkere bananen met gekocht. Die lusten op Sassa en Toto wel, maar een ze een staan zo hoog op met het touw de dat ze er niet bij kunnen. in van Gelukkig durft Koning Koos ook over het in het touw te het lopen. Even later door is Toto een circushond. Hij kan de veel een trucjes.

Sassa is een op vuilnisemmer. van En Toto ruimt op. Hij met gooit rommel in de de vuilnisemmer. Maar met op hij weet nog niet zo tijdens goed het wat rommel is. Even later tijdens komen Sassa en het Toto van langs met de op tv vuilniswagen. Ah, daar staat wat rommel: van Koning Koos het is tijdens de rommel. Eerst gaan het ze zwaaien en daarna nemen naar op tv ze hem mee een in de vuilniswagen!

Sassa een is juf naar op de groep. Toto en Koning tijdens Koos in zijn de kindjes. Als het de tijd is om met fruit te eten van mag tijdens Toto het verdelen. Hij probeert in het heel door eerlijk te doen. met Daarna is van Sassa de juf. uit Kindje Toto moet slapen, maar op dat wil een hij niet, hij naar wil spelen! uit Dan mag uit hij de juf zijn. Van van juf in Toto hoeven de kinderen niet op te op slapen, niet te uit eten en niet in de van kring te zitten. door Ze mogen spelen! Dan met mag pop tijdens de juf uit zijn.

Toto zit van bij kapper Sassa op de de stoel. het Maar hij wil niet in dat zijn haar op gewassen wordt, uit en met geknipt. Nee, hij wil een snor! het Daarna is op Toto de kapper. Hij het heeft Zwiep helemaal op kaal geknipt. op Dan is Koning Koos van aan de beurt. door Hij wil op tv staarten!

Sassa en Toto tijdens maken op tv een zandtaart, maar hun op emmer door loopt steeds leeg. uit Er zit een gat in! van Hoe kunnen ze in dat door nou dichtmaken? Gelukkig bedenkt Sassa een naar oplossing! Daarna trekt naar op tv Toto aan Sassa's staarten, want Sassa tijdens tijdens is een hijskraan!

Toto is het een ruikmachine. met Hij ruikt Zwiep! En daarna de in aardbeien. Dan maken Sassa en uit Toto een grabbeldoos op tv en mag Koning het Koos naar grabbelen.

Sassa met en Toto zien de een voetstap de van een wild beest. Ze gaan uit op van zoek naar door het beest en uit vinden een grote, in grijze olifant. Als Koning Koos uit even later met de was ophangt, ziet van Sassa een krokodil! En het Koning Koos ziet het in twee leeuwen!

februari 2019
20-02-2019 10:50

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Op vakantie. Sassa en Toto hebben een tent gemaakt van het wasrek. Maar daar passen ze niet in. Dan maken ze een tent van de tafel. En Koning Koos heeft zijn wasrek terug.

19-02-2019 10:50

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Spelletjes. Toto en Sassa doen een spelletje. Eerst is Toto aan de beurt. Hij kan het al best goed. Als Sassa aan de beurt is, gaat het ook heel goed. Maar speelt Sassa het spelletje wel eerlijk? Daarna spelen Sassa en Toto...

18-02-2019 10:50

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Jaloezie. Koning Koos fluit een liedje. Toto probeert het ook en het lukt! Toto kan fluiten! Maar als Sassa het probeert komt er alleen een vreemd geluid. Sassa kan het niet. Dat is jammer! Daarna zijn Sassa en Toto dokter....

15-02-2019 10:35

Op bezoek

Het Zandkasteel - Op bezoek

Sassa en Toto zetten alles klaar, want ze krijgen bezoek. Ze hebben zelfs voor een lekkere appeltaart gezorgd. Nu moeten ze wachten tot de bel gaat. Daarna gaan Sassa en Toto op bezoek bij oma Koos! En als je op bezoek gaat, breng je ook wa...

14-02-2019 10:35

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocola en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de caravan,...

13-02-2019 10:40

Postbode

Het Zandkasteel - Postbode

De postbode komt Koning Koos een brief brengen. Van wie zou die zijn? Er staat een hartje op. Daarna komt er een groot pakket, ook voor Koning Koos. Wat zou er in zitten? Koning Koos boft vandaag wel, zeg.

12-02-2019 10:40

Trucjes

Het Zandkasteel - Trucjes

Koning Koos doet een truc met een kaart. Toto en Sassa snappen er niets van. Maar dan ontdekt Sassa hoe de truc werkt. Sassa en Toto doen dan ook een truc voor Koning Koos en nu snapt hij er niks van! Dan doet Sassa een andere truc, ze gaat...

11-02-2019 10:40

Bos

Het Zandkasteel - Bos

Sassa en Toto zwaaien met hun armen en ze zeggen oehoe! Koning Koos moet raden wat ze zijn. Ze zitten op een tak in het bos. Toto en Sassa zijn uilen! Daarna zoeken Sassa en Toto nootjes in het bos. Ze moeten goed oppassen voor de wolf in h...

08-02-2019 10:40

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Circus. Sassa en Toto lopen over een touw van hun circus. Koning Koos heeft lekkere bananen gekocht. Die lusten Sassa en Toto wel, maar ze staan zo hoog op het touw dat ze er niet bij kunnen. Gelukkig durft Koning Koos ook ...

07-02-2019 10:40

Vuilnisman

Het Zandkasteel - Vuilnisman

Sassa is een vuilnisemmer. En Toto ruimt op. Hij gooit rommel in de vuilnisemmer. Maar hij weet nog niet zo goed wat rommel is. Even later komen Sassa en Toto langs met de vuilniswagen. Ah, daar staat wat rommel: Koning Koos is de rommel. E...

06-02-2019 10:40

Juf op groep

Het Zandkasteel - Juf op groep

Sassa is juf op de groep. Toto en Koning Koos zijn de kindjes. Als het tijd is om fruit te eten mag Toto het verdelen. Hij probeert het heel eerlijk te doen. Daarna is Sassa de juf. Kindje Toto moet slapen, maar dat wil hij niet, hij wil sp...

05-02-2019 10:40

Kapper

Het Zandkasteel - Kapper

Toto zit bij kapper Sassa op de stoel. Maar hij wil niet dat zijn haar gewassen wordt, en geknipt. Nee, hij wil een snor! Daarna is Toto de kapper. Hij heeft Zwiep helemaal kaal geknipt. Dan is Koning Koos aan de beurt. Hij wil staarten!

04-02-2019 10:40

Techniek

Het Zandkasteel - Techniek

Sassa en Toto maken een zandtaart, maar hun emmer loopt steeds leeg. Er zit een gat in! Hoe kunnen ze dat nou dichtmaken? Gelukkig bedenkt Sassa een oplossing! Daarna trekt Toto aan Sassa's staarten, want Sassa is een hijskraan!

01-02-2019 10:40

Zintuigen

Het Zandkasteel - Zintuigen

Toto is een ruikmachine. Hij ruikt Zwiep! En daarna aardbeien. Dan maken Sassa en Toto een grabbeldoos en mag Koning Koos grabbelen.

31-01-2019 10:40

Wilde dieren

Het Zandkasteel - Wilde dieren

Sassa en Toto zien een voetstap van een wild beest. Ze gaan op zoek naar het beest en vinden een grote, grijze olifant. Als Koning Koos even later de was ophangt, ziet Sassa een krokodil! En Koning Koos ziet twee leeuwen!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 121. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1809
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord