Programma gemist?

Sassa en door Toto spelen moeder en in van baby'tje. Sassa is de moeder uit en Toto tijdens de baby. Maar als het de baby door moet gaan slapen, dan wil in Toto het geen baby meer in zijn. Even later zijn Pop door en Zwiep naar de door baby's. Sassa en Toto tijdens wandelen met hun van baby's. Een baby krijgt de door fles naar en de andere mag lekker door in bad. van Op hun met tenen lopen ze naar op tv de op toren om te zwaaien. Sttt...de door baby's het slapen.

Toto uit heeft blauw naar gras getekend. Dat bestaat helemaal door niet zegt Sassa. op tv Toto wordt een boos. Koning Koos heeft de een idee: hij tekent het in een vis! Nu is Toto blij, met want de de zee is wel blauw. tijdens Daarna door spelen Sassa en Toto naar in hun kleurenwinkel. in Koning door Koos wil graag een geel kopen, maar die het kleur verkopen ze tijdens niet. Voor naar het zwaaien zijn met ze bijna te op laat, want het stoplicht staat op door rood en een ze moeten wachten tot door het op groen is!

Sassa uit en Toto maken een op kunstwerk van op tv schelpen. Net als tijdens het bijna klaar is naar moet in Koning Koos niezen en is naar alles kapot. tijdens Even later hangt Koning Koos naar het tekeningen van Sassa en uit Toto aan de muur. Hij op tv denkt dat tijdens ze rondjes een hebben gemaakt, maar een dat klopt op tv niet. Het zijn een bal, de naar uit maan en een koekje. met Aan het einde door zwaaien ze met met zelfgemaakte handen.

Sassa het en Toto spelen in hun in zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen op tv ontdekt Koning een Koos naar dat de fruitschaal van leeg is! Nu moet hij in eerst naar de winkel het om boodschappen te in doen. De winkel tijdens is gelukkig in dichtbij. Ze hebben een tijdens er een héél in bijzondere kassa: op de Sassa-Kassa! Druk op op tv haar neus in en het naar laatje gaat door open.

Toto in zit op zijn tijdens hurken: hij legt op een ei! op tv Even later speelt in hij met Sassa dat met ze een hooiberg op tv zijn. Koning Koos komt de uit hooiberg opvegen! Gelukkig uit in heeft deze hooiberg pootjes. Op het op tv het eind rijden Sassa de en Toto met de tractor een naar de toren. Dan het tijdens hoeven ze niet door de modder. door Maar het Koning Koos staat in wel in de de modder! Zijn in laarzen zitten helemaal vast. door Gelukkig kunnen uit Sassa en Toto hem met de met tractor van redden.

Sassa en Toto een hebben zaadjes een in van de grond gestopt, maar nu door komen er tijdens nog geen op tv plantjes. Koning Koos heeft met een idee. Even later zijn naar Sassa en Toto door aan het het fluisteren. Ze zijn namelijk in bloemen en die het kunnen naar niet zo hard praten. uit Bloemen kunnen ook de niet komen eten. Dat naar is wel met jammer. Dan plukt Koning naar Koos op de bloemen. Kunnen tijdens ze nu met wel komen eten? een Even later is Koning Koos blaadjes met in aan het vegen. een Sassa en Toto gooien de met bladeren in de het lucht om te met kunnen zwaaien. van Nu moet Koning Koos opnieuw door vegen, maar ze naar gaan eerst uit zwaaien.

Sassa en een Toto naar spelen binnen, maar met ineens ruiken ze iets lekkers. Waar met komt op die geur op vandaan? Uit de tuin! naar Daarna spelen ze in tijdens hun zelfgemaakte bloemenwinkel. op Sassa maakt een naar mooi boeket voor Koning uit Koos. En met Toto de mag de bloemen inpakken. Maar van toch niet een in een koekblik? een Met het zwaaien kunnen van Sassa het en Toto niet meedoen. van Ze hebben hun handen vol: tijdens een in verrassing voor Koning de Koos!

Toto op tv is een een auto. Sassa is de politieagent. Toto met mag op tv wel rijden, maar niet de op de stoep. op tv Koning Koos rijdt een een eindje van mee. Dan hoort op hij: tik tik tik. het Wat tijdens is dat voor geluid? Ach naar natuurlijk, een stoplicht! in Als Sassa door en Toto willen oversteken, uit moeten ze Koning tijdens Koos een handje geven. van Maar eerst gaan het ze met hun uit handen zwaaien, tijdens daag!

Sassa heeft een van nieuw naar huisdier, een krokodil! met Toto is haar lieve uit krokodil. het De krokodil wil een koekje, in maar krokodillen eten met toch helemaal geen koekjes? de Nou, dan door wil Toto ook op geen op tv krokodil meer zijn! Even het later staat Sassa op een in tijdens steen in het door water. En in het water zwemt van een krokodil! met Toto moet Sassa redden, op hij moet een op brug voor haar tijdens maken. Maar van dat vindt Toto best naar moeilijk. De door kijkers thuis kunnen met Toto vast door helpen.

Sassa tijdens en Toto gaan verhuizen. op Ze hebben alleen op tv nog geen nieuw huis. van Zouden ze op er een kunnen bouwen tijdens van de dozen? tijdens Even later rijden uit Sassa tijdens en Toto rond in door hun in verhuisauto. Koning Koos leest naar in zijn stoel een uit boek. Maar Sassa en het op Toto willen zijn stoel in verhuizen en met ook zijn boek het moet mee. Dat vindt Koning Koos met jammer. Gelukkig naar gaan ze van Koning Koos zelf ook mee de verhuizen! op Als Koning van Koos wil gaan zwaaien, een kan hij met Sassa en Toto niet vinden. Hij het ziet in wel twee grote op tv dozen. Wat zou daar tijdens in uit zitten?

Vandaag de gaan Toto en Sassa met van de tijdens lift. Koning Koos wil op ook met de lift naar met mee. Als hij op van de knop drukt, gaat de een lift de naar boven. het Als ze daarna weer naar beneden op tv willen, uit doet de lift het niet van meer. Dan op tv moeten ze tijdens de trap nemen. Daarna met is Koning Koos een uit op tv weegschaal. Sassa en Toto gaan tijdens Pop en op tv Zwiep wegen. Wie zou er een zwaarder door zijn? Even later gaan in Sassa tijdens en Toto zwaaien naar als robots, dat in kunnen robots heel goed. Blieb blieb, met dag door dag!

Toto en Sassa een zijn aan uit het fietsen. tijdens Zwiep wil een ook op de fiets, met maar hij kan niet op tv achterop. Sassa naar heeft een met slim plan, ze maakt met een stoeltje aan Toto's door stuur. Nu kan Zwiep tijdens voorop het de fiets. Daarna speelt Toto tijdens dat hij met een fiets is. Sassa tijdens op fietst op de Toto-fiets. Als door de fiets van tegen de op tafel botst, raakt de tijdens band lek. Gelukkig tijdens kan Koning Koos die plakken. het Even later fietsen de de Sassa en Toto tegen een tijdens berg uit omhoog. Als ze afdalen gaan ze uit heel hard, dus tijdens moeten de ze ook heel op snel zwaaien!

Als Toto en het op tv Sassa de tafel tijdens dekken, laat Sassa van een bord vallen. Sassa en een Toto willen de het zelf weer maken. Even de naar later spelen ze vadertje en moedertje. met Koning Koos was met het kind. Sassa van en Toto denken naar dat Koosje naar nog door niet zoveel kan. de Zij doen alles zelf. Maar een als de stinkende prullenbak met leeggemaakt moet worden, op hebben ze toch in liever dat uit Koning een Koos dat doet. Daarna bouwen in ze een hele tijdens hoge toren. Die met moeten ze vasthouden, door anders van valt hij om. Maar hoe met moeten ze de dan zwaaien?

Sassa het is aan het van vissen. Toto moet de vis met zijn. Maar Toto naar wil dat niet, in naar want hij is naar Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa van een plannetje. Daarna de gaan Sassa op tv en Toto allebei zwemmen het als uit vissen. Als de Koning Koos ze uit roept om te komen eten, tijdens kunnen ze tijdens niet komen. een Want vissen kunnen niet van uit het water. Dan van eten op ze gewoon voor één de keer in het water! Als de het tijd is uit om te tijdens zwaaien, doen Sassa tijdens en naar Toto dat met door hun schepnet.

Sassa en door Toto zijn het hondjes. Ze rennen heel een hard rond, totdat in ze moeten poepen, maar naar dat mag toch door uit niet binnen? Daarna gaan ze een andere dieren van nadoen.

augustus 2020
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!