Programma gemist?

Sassa de en Toto spelen moeder op tv en baby'tje. van Sassa is de moeder en in Toto de een baby. op Maar als de baby moet gaan in op slapen, dan wil Toto geen in baby meer zijn. Even in later zijn in Pop en Zwiep de van op baby's. Sassa en Toto wandelen met van de hun baby's. Een in baby krijgt de fles en de op door andere mag lekker in tijdens bad. Op hun tenen lopen van ze naar de door toren om te het zwaaien. Sttt...de baby's door op tv slapen.

Toto het heeft blauw gras getekend. het Dat bestaat helemaal van niet zegt van Sassa. Toto wordt boos. de Koning Koos heeft uit een tijdens idee: hij tekent een van vis! Nu is de Toto blij, want tijdens de zee van is wel blauw. Daarna een spelen Sassa en van Toto in in hun kleurenwinkel. Koning Koos wil graag uit geel kopen, in maar die op tv kleur verkopen ze niet. op tv Voor op het zwaaien zijn ze van bijna te op laat, want het op stoplicht staat op rood van en ze moeten wachten tot met het van groen is!

Sassa naar en Toto maken een kunstwerk het van van schelpen. Net als de het bijna uit klaar is moet tijdens Koning Koos niezen en de is alles kapot. de Even later door hangt Koning Koos door tekeningen van Sassa een en Toto aan de uit muur. Hij denkt tijdens dat ze rondjes hebben met gemaakt, op maar dat klopt niet. Het zijn naar een bal, de op maan en een op tv koekje. Aan naar het einde met zwaaien ze met zelfgemaakte de handen.

Sassa en Toto tijdens spelen in hun het zelfgemaakte naar fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos tijdens dat de fruitschaal de leeg is! van Nu moet hij eerst een naar naar de winkel om boodschappen uit te doen. De het winkel door is gelukkig dichtbij. een Ze hebben een er tijdens een héél bijzondere een kassa: de Sassa-Kassa! naar Druk op met haar neus en het laatje het gaat tijdens open.

Toto zit naar op zijn hurken: een hij legt een het ei! Even tijdens later speelt op tv hij met Sassa dat ze door een het hooiberg zijn. Koning met Koos komt de tijdens hooiberg opvegen! Gelukkig heeft op tv deze hooiberg met pootjes. Op het eind tijdens rijden Sassa en Toto met uit de de tractor naar de toren. Dan op hoeven ze niet door door de de modder. Maar Koning op tv Koos in staat wel in de modder! in Zijn laarzen zitten helemaal met vast. Gelukkig kunnen uit Sassa en de Toto hem met de met tractor door redden.

Sassa en het Toto hebben zaadjes in in de met grond gestopt, maar een nu komen er nog geen het plantjes. het Koning Koos heeft een idee. door Even van later zijn tijdens Sassa en Toto aan van het fluisteren. met Ze zijn namelijk bloemen en die door door kunnen niet zo hard met praten. Bloemen kunnen ook niet met komen naar eten. Dat is wel jammer. uit Dan plukt Koning het Koos op tv de bloemen. op tv Kunnen ze nu wel komen eten? uit Even later naar is een Koning Koos blaadjes naar aan het vegen. Sassa naar en Toto gooien de bladeren naar in tijdens de lucht met om te kunnen zwaaien. Nu moet door Koning Koos opnieuw op tv een vegen, maar ze gaan eerst een zwaaien.

Sassa door en Toto spelen binnen, maar op ineens ruiken met ze een iets lekkers. Waar komt op die geur op vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen het ze het in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. op tv Sassa maakt in een mooi boeket naar voor Koning Koos. En de Toto mag de naar bloemen inpakken. Maar toch het op niet in een koekblik? in Met het de zwaaien kunnen Sassa en Toto niet naar op meedoen. Ze hebben hun het handen vol: een verrassing op voor Koning tijdens Koos!

Toto is een door auto. Sassa is het de politieagent. Toto van mag wel rijden, op tv maar niet het op de tijdens stoep. Koning Koos rijdt een een eindje van mee. Dan hoort hij: tik met tik tik. Wat een van is dat voor geluid? Ach natuurlijk, met een stoplicht! een Als door Sassa en Toto willen oversteken, moeten van ze uit Koning Koos een handje geven. van Maar eerst gaan een ze met hun een handen een zwaaien, daag!

Sassa heeft een de nieuw huisdier, een uit op tv krokodil! Toto is haar lieve krokodil. in De krokodil uit wil naar een koekje, maar krokodillen eten een toch helemaal geen koekjes? een het Nou, dan wil door Toto ook geen krokodil meer de zijn! Even met later staat Sassa naar op een op tv steen in het water. En in in van het water zwemt op een krokodil! Toto moet Sassa redden, van een hij moet een de brug voor haar maken. met Maar dat het vindt Toto best moeilijk. tijdens De kijkers thuis kunnen Toto met vast met helpen.

Sassa van en Toto gaan in verhuizen. Ze hebben alleen van nog tijdens geen nieuw huis. een Zouden ze er een kunnen op bouwen van de op dozen? Even later met rijden Sassa en Toto uit tijdens rond in hun verhuisauto. Koning Koos tijdens leest in zijn met tijdens stoel een boek. door Maar Sassa en Toto met willen zijn stoel door verhuizen en ook zijn het boek moet mee. Dat van op vindt Koning Koos het jammer. Gelukkig gaan ze door Koning Koos zelf ook op tv mee verhuizen! Als Koning met tijdens Koos wil gaan zwaaien, kan de hij Sassa en Toto op naar niet vinden. Hij ziet wel twee van grote dozen. Wat op de zou daar in tijdens zitten?

Vandaag uit gaan Toto en van Sassa met de lift. Koning naar Koos een wil ook van met de lift een mee. Als hij op de uit knop drukt, in gaat de lift naar boven. op in Als ze daarna weer naar op beneden willen, doet de op lift het het niet meer. van Dan moeten op tv ze de trap door nemen. Daarna is Koning Koos door een op weegschaal. Sassa en van Toto gaan Pop tijdens en Zwiep wegen. Wie zou een er zwaarder van zijn? Even door later gaan Sassa en Toto zwaaien naar als robots, dat op tv kunnen robots op tv heel het goed. Blieb blieb, dag een dag!

Toto naar en Sassa zijn op tv aan het naar fietsen. Zwiep wil ook op de in fiets, de maar hij kan niet het achterop. Sassa heeft van een op tv slim plan, ze maakt een stoeltje op op tv aan Toto's stuur. Nu kan tijdens Zwiep voorop tijdens de fiets. Daarna speelt Toto tijdens dat hij op tv een fiets is. met Sassa fietst op een de Toto-fiets. Als de door fiets tegen van de tafel botst, raakt een de op band lek. Gelukkig kan Koning de Koos uit die plakken. Even later fietsen met op Sassa en Toto tegen een berg op tv omhoog. tijdens Als ze op afdalen gaan ze op tv heel hard, dus moeten een ze ook heel snel van zwaaien!

Als op Toto en uit Sassa de tafel dekken, laat het Sassa een op tv bord vallen. uit Sassa en Toto willen het zelf in weer maken. door Even het later spelen ze op vadertje en moedertje. Koning Koos was in het kind. Sassa in met en Toto denken dat Koosje naar nog niet zoveel het kan. Zij doen alles naar het zelf. Maar als de stinkende een prullenbak in leeggemaakt moet worden, hebben in ze toch liever dat naar Koning Koos dat doet. op tv de Daarna bouwen ze een hele hoge van toren. de Die moeten ze vasthouden, in anders valt hij om. op Maar hoe in moeten ze naar dan zwaaien?

Sassa met is aan het vissen. Toto van moet de vis uit op tv zijn. Maar Toto wil dat niet, van want hij in is Zwiep kwijt. Maar het dan de bedenkt Sassa een plannetje. Daarna de gaan op Sassa en Toto allebei zwemmen door als vissen. Als tijdens Koning met Koos ze roept door om te komen eten, de kunnen ze niet komen. naar uit Want vissen kunnen niet uit een het water. van Dan eten een ze gewoon voor één keer door in het water! Als de het een tijd is om van te zwaaien, doen Sassa en door Toto dat met met hun op schepnet.

Sassa in en Toto op zijn hondjes. Ze rennen op heel hard rond, totdat ze het het moeten poepen, maar dat mag toch tijdens naar niet binnen? Daarna gaan ze andere in een dieren nadoen.

januari 2020
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!