Programma gemist?

Zwiep door is kwijt. Toto is erg van verdrietig. op tv Van Sassa met mag Toto wel even op tv met Pop spelen. Maar wie het ligt in daar naast Pop in haar in met bedje?

Sassa is aan met in het vissen. Toto moet de vis van zijn. in Maar Toto wil het dat niet op tv want hij is Zwiep kwijt. Maar met dan door bedenkt Sassa een een plannetje. Daarna gaan door Sassa en het Toto allebei zwemmen op als vissen. Als het Koning Koos ze uit roept om te komen op eten, kunnen ze tijdens niet komen. Want vissen door kunnen niet uit het het water. een Dan eten ze gewoon door voor één keer tijdens in het water! Als van de het tijd is om uit te zwaaien, doen op Sassa en een Toto dat met de hun schepnet.

Sassa en naar Toto hebben een zaadjes in de grond op tv gestopt, naar maar nu komen op tv er nog geen door plantjes. Koning Koos heeft een idee. van Even later op tv zijn Sassa en Toto door aan het fluisteren. een met Ze zijn namelijk bloemen een en die kunnen op tv niet zo hard praten. een Bloemen kunnen ook niet op komen eten. Dat de is wel jammer. naar Dan plukt Koning door met Koos de bloemen. Kunnen met ze nu wel met komen eten? op tv Even later is uit Koning Koos blaadjes aan het vegen. uit in Sassa en Toto gooien de bladeren uit in de lucht in om tijdens te kunnen zwaaien. Nu moet in in Koning Koos opnieuw vegen, maar het ze gaan eerst een zwaaien.

Sassa een en Toto lopen door over een uit touw van hun door circus. Koning Koos heeft lekkere met bananen gekocht. uit Die lusten Sassa en Toto uit wel, een maar ze staan zo de hoog op het een touw dat ze er van niet bij van kunnen! Gelukkig uit durft Koning Koos ook een over het tijdens touw te lopen! een Even later is Toto een een circushond! van Hij kan veel tijdens trucjes.

Sassa en Toto naar hebben een een tent gemaakt van op het wasrek. Maar door daar passen uit ze niet in. Dan in maken ze een een tent van de tafel. in de En Koning Koos de heeft zijn wasrek in terug.

Sassa en Toto tijdens hebben zaadjes het in de grond op gestopt, maar door nu komen er nog geen uit plantjes. Koning een Koos heeft een idee. uit Even later zijn van Sassa en Toto door aan het het fluisteren. een Ze zijn namelijk bloemen en die uit kunnen niet een zo hard praten. Bloemen van een kunnen ook niet komen met eten. Dat is wel jammer. tijdens de Dan plukt Koning Koos op de bloemen. op Kunnen ze nu wel het komen eten? Even op tv later is Koning Koos uit blaadjes aan uit het vegen. Sassa en Toto uit gooien de uit bladeren in de naar lucht om naar te kunnen zwaaien. Nu het moet Koning de Koos opnieuw uit vegen, maar ze gaan eerst op zwaaien.

Sassa en Toto naar tijdens zijn poppen. Sassa is de een danspop en Toto tijdens is een trommelpop. Koning het Koos van ziet dat Toto een het knopje heeft. tijdens Als je daarop drukt met gaat op Toto trommelen. Daarna is Sassa met een piano. op tv Maar Toto het speelt zo hard op uit de piano dat hij op tv kapot gaat. Gelukkig kan uit Toto de piano van ook weer maken. op tv op Als Sassa en Toto even op later zwaaien, doen ze tijdens dat met van hun muziekinstrumenten, dat op klinkt tijdens mooi!

Sassa heeft op tv een een nieuw huisdier, een krokodil! Toto op is haar lieve krokodil. uit De krokodil op wil een met koekje, maar krokodillen eten toch het helemaal geen naar koekjes? Nou, dan wil uit Toto ook geen van krokodil meer zijn! van Even later in staat Sassa de op een steen in het de water. En in in op het water zwemt een tijdens krokodil! Toto moet Sassa door redden, in hij moet een in brug voor haar op tv maken. Maar dat vindt Toto best het moeilijk. van De kijkers thuis kunnen Toto door vast uit helpen.

Sassa gaat paardrijden uit en Toto is het het naar paard. Maar als het Totopaard de van wortels ziet, wil hij niet met meer verder lopen. Hij op in wil een lekkere wortel eten. van Gelukkig weet naar Koning Koos daar van wel iets op. Daarna rijdt de Toto op met zijn eigen een bezempaard. Maar oeps! Toto heeft in tijdens hele vieze voeten!

Toto is een met boek. tijdens Sassa leest het Toto-boek. Er van staan bloemetjes in. door tijdens Koning Koos wil de bloemetjes het water geven, maar daar op tv schrikt met het boek van en het op gaat het ineens lopen! Daarna heeft met Sassa een door boekwinkel. Ze verkoopt heel veel naar verschillende tijdens boeken. Toto is de klant. uit Hij op kiest een boek met waarin staat hoe je uit een huis moet op bouwen. uit En het lukt, door hij bouwt zelf een huis in voor Zwiep. Dan komt door op het vuurtorenlicht, het boek gaat door bijna dicht. met Dag!

Toto op en Sassa spelen voor schommel. in Als op tv Zwiep erop gaat zitten, zwiept op hij er van zo vanaf, want hij op houdt zich een niet goed vast! Daarna door uit zitten Sassa en het Toto op de wip. Koning een Koos mag in ook even, met Sassa. Maar naar Sassa gaat door niet de meer naar beneden. Hoe kan dat van nou? uit Sassa en Toto zijn even op later een draaimolen. de Zo met kunnen ze heel goed draaien op en in zwaaien!

Koning Koos doet de een met truc met op een kaart. Toto en Sassa snappen naar een er niets van. tijdens Maar dan ontdekt Sassa met hoe de truc werkt. het Sassa en op tv Toto doen dan ook het een een truc voor Koning Koos de en nu snapt hij van er van niks van! Dan doet naar Sassa een door andere truc, ze gaat Toto met wegtoveren. Ze doet naar heel hard haar best een en het lukt! op Maar gelukkig kan naar ze hem ook op door weer terug toveren.

Sassa het en Toto verkopen ijs! Koning de Koos naar neemt aardbei, chocola door en banaan. Sassa en Toto tijdens lusten ook het wel een met ijsje. Even later de spelen ze dat ze naar zwemmen. Hun zwembad is van uit een kleed. Als naar ze daarna klaarstaan om uit op vakantie te gaan met met met de caravan, merken ze dat uit de caravan uit niet vanzelf rijdt. Gelukkig kan door Koning Koos in hem op tv trekken, maar eerst uit gaan ze nog van zwaaien!

Het op is koud. op Koning Koos en een Toto hebben een sjaal om. Sassa door houdt een kartonnen op tijdens doos in haar hand. van Daar wil ze mee van gaan sleeën. Maar uit er ligt tijdens helemaal geen sneeuw! Met z'n tijdens op drieën roepen ze omhoog dat ze uit op sneeuw willen, maar er de komt geen een sneeuw. Ze doen net een alsof ze sneeuwballen in naar elkaar op tv gooien. Binnen scheuren Sassa en met Toto papier in en maken er propjes van. met Als je die uit allemaal omhoog gooit, naar lijkt het net uit alsof het het sneeuwt! de Even later gaat het buiten van echt een sneeuwen.

Toto door heeft gras tijdens getekend. Blauw gras. het Maar dat bestaat helemaal niet. Dan door naar tekent Koning Koos een de vis, want in de zee is wel op tv blauw. Daarna spelen tijdens Sassa en op Toto in hun kleurenwinkel. Koning naar Koos wil een geel kopen, maar die naar kleur verkopen ze het niet. Als naar ze gaan in zwaaien staat het uit stoplicht op rood en moeten ze het de wachten tot het groen op tv is, want dan pas mag op je het oversteken.

augustus 2018
06-07-2018 11:20

Verdriet

Het Zandkasteel - Verdriet

Zwiep is kwijt. Toto is erg verdrietig. Van Sassa mag Toto wel even met Pop spelen. Maar wie ligt daar naast Pop in haar bedje?

05-07-2018 11:20

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen ze...

04-07-2018 11:35

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

03-07-2018 11:20

Circus

Het Zandkasteel - Circus

Sassa en Toto lopen over een touw van hun circus. Koning Koos heeft lekkere bananen gekocht. Die lusten Sassa en Toto wel, maar ze staan zo hoog op het touw dat ze er niet bij kunnen! Gelukkig durft Koning Koos ook over het touw te lopen! E...

02-07-2018 11:20

Op vakantie

Het Zandkasteel - Op vakantie

Sassa en Toto hebben een tent gemaakt van het wasrek. Maar daar passen ze niet in. Dan maken ze een tent van de tafel. En Koning Koos heeft zijn wasrek terug.

29-06-2018 11:20

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

28-06-2018 11:20

Wij maken muziek!

Het Zandkasteel - Wij maken muziek!

Sassa en Toto zijn poppen. Sassa is een danspop en Toto is een trommelpop. Koning Koos ziet dat Toto een knopje heeft. Als je daarop drukt gaat Toto trommelen. Daarna is Sassa een piano. Maar Toto speelt zo hard op de piano dat hij kapot ga...

27-06-2018 11:25

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

26-06-2018 11:20

Paard

Het Zandkasteel - Paard

Sassa gaat paardrijden en Toto is het paard. Maar als het Totopaard wortels ziet, wil hij niet meer verder lopen. Hij wil een lekkere wortel eten. Gelukkig weet Koning Koos daar wel iets op. Daarna rijdt Toto op zijn eigen bezempaard. Maar ...

25-06-2018 11:20

Boek

Het Zandkasteel - Boek

Toto is een boek. Sassa leest het Toto-boek. Er staan bloemetjes in. Koning Koos wil de bloemetjes water geven, maar daar schrikt het boek van en het gaat ineens lopen! Daarna heeft Sassa een boekwinkel. Ze verkoopt heel veel verschillende ...

22-06-2018 11:20

Speeltuin

Het Zandkasteel - Speeltuin

Toto en Sassa spelen voor schommel. Als Zwiep erop gaat zitten, zwiept hij er zo vanaf, want hij houdt zich niet goed vast! Daarna zitten Sassa en Toto op de wip. Koning Koos mag ook even, met Sassa. Maar Sassa gaat niet meer naar beneden. ...

21-06-2018 11:20

Trucjes

Het Zandkasteel - Trucjes

Koning Koos doet een truc met een kaart. Toto en Sassa snappen er niets van. Maar dan ontdekt Sassa hoe de truc werkt. Sassa en Toto doen dan ook een truc voor Koning Koos en nu snapt hij er niks van! Dan doet Sassa een andere truc, ze gaat...

20-06-2018 11:25

Zomer

Het Zandkasteel - Zomer

Sassa en Toto verkopen ijs! Koning Koos neemt aardbei, chocola en banaan. Sassa en Toto lusten ook wel een ijsje. Even later spelen ze dat ze zwemmen. Hun zwembad is een kleed. Als ze daarna klaarstaan om op vakantie te gaan met de caravan,...

19-06-2018 11:20

Jonge dieren

Het Zandkasteel - Jonge dieren

Het is koud. Koning Koos en Toto hebben een sjaal om. Sassa houdt een kartonnen doos in haar hand. Daar wil ze mee gaan sleeën. Maar er ligt helemaal geen sneeuw! Met z'n drieën roepen ze omhoog dat ze sneeuw willen, maar er komt geen sneeu...

18-06-2018 11:20

Bootje varen

Het Zandkasteel - Bootje varen

Toto heeft gras getekend. Blauw gras. Maar dat bestaat helemaal niet. Dan tekent Koning Koos een vis, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos wil geel kopen, maar die kleur verkopen ze niet. A...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 114. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1696
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord