Programma gemist?

Sassa met en Toto van spelen moeder en baby'tje. van Sassa is de moeder op en Toto de baby. op tv op Maar als de baby tijdens moet gaan slapen, dan door wil Toto een geen baby meer zijn. op Even later zijn Pop een en Zwiep uit de baby's. van Sassa en Toto de wandelen met hun met baby's. Een baby naar krijgt de fles en uit de andere het mag lekker in bad. Op door op hun tenen lopen ze met naar de toren tijdens om te zwaaien. Sttt...de de baby's een slapen.

Toto heeft tijdens blauw gras tijdens getekend. Dat bestaat met helemaal niet naar zegt Sassa. Toto het wordt boos. Koning Koos heeft naar een op idee: hij tekent een vis! Nu door tijdens is Toto blij, want de zee met is wel blauw. met Daarna spelen Sassa met en Toto in door hun op tv kleurenwinkel. Koning Koos wil met graag geel het kopen, maar die op kleur verkopen op ze niet. Voor het zwaaien zijn in van ze bijna te laat, een want het stoplicht staat in op rood het en ze moeten wachten tot tijdens op tv het groen is!

Sassa door en Toto tijdens maken een kunstwerk van schelpen. het Net als het bijna met klaar is de moet Koning Koos uit niezen en is alles naar kapot. Even later het hangt Koning naar Koos tekeningen van Sassa op tv naar en Toto aan de muur. Hij een uit denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, het maar dat in klopt niet. tijdens Het zijn een bal, de op maan en een tijdens koekje. van Aan het einde zwaaien een ze met zelfgemaakte uit handen.

Sassa en Toto een spelen in hun door zelfgemaakte fruitwinkel. het Intussen ontdekt Koning de Koos dat de fruitschaal een leeg is! Nu de van moet hij eerst naar de de winkel tijdens om boodschappen te doen. De winkel van is gelukkig met dichtbij. naar Ze hebben een door er een héél bijzondere tijdens kassa: de Sassa-Kassa! Druk op tijdens haar neus en door in het laatje gaat het open.

Toto tijdens zit op zijn door hurken: hij van legt een ei! Even later een speelt hij met Sassa het dat ze in een hooiberg uit zijn. Koning Koos komt de naar hooiberg opvegen! met Gelukkig heeft naar deze hooiberg het pootjes. Op het eind tijdens rijden Sassa en met Toto met de tijdens tractor naar de toren. Dan van hoeven ze niet uit door door de modder. Maar Koning met Koos staat wel een in de modder! het Zijn laarzen zitten door helemaal vast. Gelukkig kunnen van Sassa en Toto een hem met de de tractor een redden.

Sassa en naar Toto hebben zaadjes in met de grond in gestopt, in maar nu komen er uit nog geen plantjes. Koning naar Koos heeft een van idee. Even later uit zijn Sassa en Toto door aan het op fluisteren. tijdens Ze zijn namelijk bloemen en op tv die kunnen niet zo een naar hard praten. Bloemen het kunnen ook niet komen eten. Dat op tv op tv is wel jammer. Dan uit plukt Koning Koos de de bloemen. Kunnen ze nu op tv in wel komen eten? Even later op tv is Koning tijdens Koos blaadjes aan het het vegen. Sassa uit en Toto door gooien de bladeren in in de lucht het om te kunnen een zwaaien. Nu moet Koning het Koos opnieuw vegen, op tv maar ze naar gaan eerst zwaaien.

Sassa en de Toto spelen binnen, maar uit in ineens ruiken ze iets lekkers. naar Waar komt die in geur vandaan? Uit de door tuin! met Daarna spelen ze in uit hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa door maakt een naar mooi boeket voor Koning uit Koos. En het Toto mag de tijdens bloemen inpakken. Maar de toch door niet in een koekblik? op Met het zwaaien kunnen met Sassa en een Toto niet meedoen. Ze hebben een hun handen vol: naar een verrassing tijdens voor op tv Koning Koos!

Toto het is een naar auto. Sassa is de politieagent. een Toto mag wel tijdens rijden, maar niet op het de de stoep. Koning Koos rijdt een tijdens eindje mee. Dan van hoort op hij: tik tik op tv tik. Wat is dat tijdens voor geluid? Ach een natuurlijk, tijdens een stoplicht! Als van Sassa en Toto willen door oversteken, moeten ze Koning Koos van een handje tijdens geven. Maar het eerst gaan het ze met hun handen zwaaien, de daag!

Sassa heeft een met met nieuw huisdier, een krokodil! het Toto is haar op tv lieve krokodil. De krokodil op wil van een koekje, maar krokodillen eten uit toch helemaal in geen koekjes? Nou, dan op wil Toto ook geen van krokodil het meer zijn! Even naar later staat door Sassa op een op steen in het water. En in de het op water zwemt een in krokodil! Toto moet op tv Sassa redden, hij moet het een brug naar voor haar maken. Maar uit dat vindt Toto best op tv moeilijk. De kijkers een thuis kunnen van Toto vast tijdens helpen.

Sassa en Toto op gaan uit verhuizen. Ze hebben op tv alleen nog met geen nieuw huis. met Zouden ze er een kunnen bouwen op tv van van de dozen? Even later door rijden Sassa en tijdens Toto rond in hun op tv verhuisauto. van Koning Koos tijdens leest in zijn op stoel een boek. Maar Sassa en uit Toto op willen zijn stoel verhuizen en tijdens op ook zijn boek moet mee. naar Dat vindt Koning Koos uit jammer. uit Gelukkig gaan ze Koning in Koos zelf ook mee in tijdens verhuizen! Als Koning Koos een wil gaan zwaaien, kan met hij van Sassa en Toto niet vinden. Hij het ziet wel door twee grote in dozen. Wat zou tijdens daar in door zitten?

Vandaag gaan Toto op tv op en Sassa met de van lift. Koning Koos op tv wil ook met de uit lift mee. Als hij de op de naar knop drukt, uit gaat de lift naar boven. op tv Als uit ze daarna door weer naar beneden willen, in doet de lift het niet van meer. Dan moeten van ze de trap van nemen. Daarna is een Koning in Koos een weegschaal. op tv Sassa en Toto gaan op tv Pop en op Zwiep wegen. Wie met zou er zwaarder zijn? de Even met later gaan Sassa en Toto zwaaien met als in robots, dat kunnen robots heel door goed. Blieb blieb, uit dag naar dag!

Toto en met Sassa het zijn aan het fietsen. Zwiep op wil ook op uit de fiets, op tv maar hij een kan niet achterop. Sassa heeft een de slim plan, door ze maakt de een stoeltje aan Toto's stuur. een Nu kan de Zwiep voorop de in fiets. Daarna speelt van Toto dat het hij een fiets is. van Sassa fietst op de een het Toto-fiets. Als de fiets op tv tegen de tafel botst, raakt de de band lek. op tv tijdens Gelukkig kan Koning Koos die plakken. op tv uit Even later fietsen Sassa op en Toto tegen uit een berg omhoog. Als het ze afdalen in gaan ze heel hard, dus een op moeten ze ook heel naar snel zwaaien!

Als uit Toto en Sassa de de tafel dekken, laat Sassa tijdens een bord door vallen. Sassa en Toto tijdens op willen het zelf weer maken. Even het later spelen door ze door vadertje en moedertje. Koning Koos was in het kind. de Sassa en Toto een denken naar dat Koosje nog niet zoveel kan. in Zij een doen alles zelf. naar Maar als van de stinkende prullenbak leeggemaakt van moet worden, hebben ze het toch liever het dat Koning van Koos dat doet. op Daarna bouwen ze naar een hele hoge toren. Die naar moeten met ze vasthouden, anders naar valt hij om. van Maar hoe moeten ze dan tijdens zwaaien?

Sassa is aan op het tijdens vissen. Toto moet met de vis zijn. Maar Toto de op tv wil dat niet, want hij is de met Zwiep kwijt. Maar dan op tv bedenkt Sassa een van plannetje. Daarna gaan Sassa door en Toto allebei zwemmen met in als vissen. Als Koning tijdens Koos ze tijdens roept om te komen eten, een kunnen ze niet door komen. de Want vissen kunnen met niet uit het water. Dan tijdens eten ze gewoon in voor één keer uit in het water! op tv Als het op tijd is om naar te zwaaien, uit doen Sassa en met Toto dat met het hun schepnet.

Sassa en Toto het zijn uit hondjes. Ze rennen door heel hard rond, totdat ze op moeten poepen, maar door het dat mag toch niet binnen? de Daarna gaan door ze andere dieren het nadoen.

april 2020
05-07-2019 05:40

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn. Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Een baby krijgt...

04-07-2019 05:45

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

03-07-2019 05:40

Kunst

Het Zandkasteel - Kunst

Sassa en Toto maken een kunstwerk van schelpen. Net als het bijna klaar is moet Koning Koos niezen en is alles kapot. Even later hangt Koning Koos tekeningen van Sassa en Toto aan de muur. Hij denkt dat ze rondjes hebben gemaakt, maar dat k...

02-07-2019 05:45

Boodschappen

Het Zandkasteel - Boodschappen

Sassa en Toto spelen in hun zelfgemaakte fruitwinkel. Intussen ontdekt Koning Koos dat de fruitschaal leeg is! Nu moet hij eerst naar de winkel om boodschappen te doen. De winkel is gelukkig dichtbij. Ze hebben een er een héél bijzondere ka...

01-07-2019 05:40

Boerderij

Het Zandkasteel - Boerderij

Toto zit op zijn hurken: hij legt een ei! Even later speelt hij met Sassa dat ze een hooiberg zijn. Koning Koos komt de hooiberg opvegen! Gelukkig heeft deze hooiberg pootjes. Op het eind rijden Sassa en Toto met de tractor naar de toren. D...

28-06-2019 05:40

Moestuin

Het Zandkasteel - Moestuin

Sassa en Toto hebben zaadjes in de grond gestopt, maar nu komen er nog geen plantjes. Koning Koos heeft een idee. Even later zijn Sassa en Toto aan het fluisteren. Ze zijn namelijk bloemen en die kunnen niet zo hard praten. Bloemen kunnen o...

27-06-2019 05:40

Bloemenwinkel

Het Zandkasteel - Bloemenwinkel

Sassa en Toto spelen binnen, maar ineens ruiken ze iets lekkers. Waar komt die geur vandaan? Uit de tuin! Daarna spelen ze in hun zelfgemaakte bloemenwinkel. Sassa maakt een mooi boeket voor Koning Koos. En Toto mag de bloemen inpakken. Maa...

26-06-2019 05:45

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

25-06-2019 05:40

Krokodil

Het Zandkasteel - Krokodil

Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in h...

24-06-2019 05:40

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

21-06-2019 05:40

Hoe werkt het?

Het Zandkasteel - Hoe werkt het?

Vandaag gaan Toto en Sassa met de lift. Koning Koos wil ook met de lift mee. Als hij op de knop drukt, gaat de lift naar boven. Als ze daarna weer naar beneden willen, doet de lift het niet meer. Dan moeten ze de trap nemen. Daarna is Konin...

20-06-2019 05:40

Verkeer

Het Zandkasteel - Verkeer

Toto en Sassa zijn aan het fietsen. Zwiep wil ook op de fiets, maar hij kan niet achterop. Sassa heeft een slim plan, ze maakt een stoeltje aan Toto's stuur. Nu kan Zwiep voorop de fiets. Daarna speelt Toto dat hij een fiets is. Sassa fiets...

19-06-2019 05:40

Zelf doen

Het Zandkasteel - Zelf doen

Als Toto en Sassa de tafel dekken, laat Sassa een bord vallen. Sassa en Toto willen het zelf weer maken. Even later spelen ze vadertje en moedertje. Koning Koos was het kind. Sassa en Toto denken dat Koosje nog niet zoveel kan. Zij doen all...

18-06-2019 05:40

Vissen

Het Zandkasteel - Vissen

Sassa is aan het vissen. Toto moet de vis zijn. Maar Toto wil dat niet, want hij is Zwiep kwijt. Maar dan bedenkt Sassa een plannetje. Daarna gaan Sassa en Toto allebei zwemmen als vissen. Als Koning Koos ze roept om te komen eten, kunnen z...

17-06-2019 05:40

Huisdieren

Het Zandkasteel - Huisdieren

Sassa en Toto zijn hondjes. Ze rennen heel hard rond, totdat ze moeten poepen, maar dat mag toch niet binnen? Daarna gaan ze andere dieren nadoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 127. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1901
  • Laatste uitzending op 05-07-2019 om 05:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!