Programma gemist?

Animatieserie. Vierkant. Sassa knutselt iets, uit in maar Toto kan naar het niet zien. Sassa wil een niet op dat hij kijkt. Hij moet even op tv in wachten, want het wordt... op een kunstwerk voor Toto! op En wat gaat het Toto doen? Hij de maakt van voor Sassa een toren uit van blokken. tijdens Dat zijn vierkanten. Net als op het op kunstwerk en het met geluidenkleed. Ze zien ook een uit driehoek en door rondjes.

Animatieserie. Taart door voor Koning Koos. Vandaag is het in op tv Koning Koos-dag. Koning door Koos maakt een taart. Even later uit doet door hij een dutje. door Dan versieren Sassa de en Toto hem met naar slingers.

Sassa op tv en Toto spelen verstoppertje. naar Sassa verstopt de zich en Toto uit telt tot tien. Koning Koos naar in helpt Toto met tellen het want dat kan hij nog met niet zo goed. het Sassa vindt het de maar lang een duren uit en wordt langzaam ongeduldig. met Als Toto niet meer tijdens verder komt, met houdt Sassa op tv het niet meer op tv en roept heel hard: het Tien! En verraadt met daarmee haar met verstopplek.

Sassa, in Toto en met Koning Koos spelen een spelletje domino. op tv Toto stapelt de door dominostenen op elkaar. van Sassa legt hem van uit dat hij tijdens niet de stenen het op elkaar moet op op stapelen, maar de een juiste kleuren aan de elkaar moet leggen!

Koning Koos op tv bakt speculaasjes. de Sinterklaas is in aantocht! een Prinses Sassa een en Toto maken van de een het bank een stoomboot. op Toet-toet! Zouden ze ook hun op schoen mogen op tv zetten?

Toto tijdens laat per in ongeluk al zijn eten uit vallen. Hij wil het zelf op opruimen. Buiten speelt de naar Sassa dat Pop niet met wil eten. En Toto door gaat op tv Sassa eten geven.

Sassa zingt De tijdens maan is het rond, de maan met is in rond. Toto zegt dat zijn op auto ook van rond is. Hij tijdens wijst naar de wielen. uit Buiten in op het strand spelen ze de met een van ronde hoepel.

De emmer is het op een trommel en de schep het op de trommelstokje. Toto wil de ook een mooie trommelstok. door Koning Koos heeft een lepel door in zijn tijdens hand. Een door stok! zegt Toto. Hij gaat met een er mee trommelen. Binnen naar trommelen ze de op de tafel, de kruk, de van vuilnisbak, naar de kraan en op de een met buik van Koning het Koos.

Toto en Sassa een spelen dat ze van piraten zijn. Het op tv bed is hun in schip en tijdens de bezem van het Koning Koos is in de in mast. Maar Koning Koos een heeft zijn het bezem nodig. Sassa op tv wil de bezem tijdens wel teruggeven in tijdens ruil voor de uit schatkaart. Sassa en tijdens Toto gaan op naar zoek naar de schat van door Het in Zandkasteel.

Sassa speelt tijdens voor tandarts! Toto is met haar uit hulpje en Koning Koos de naar patiënt. Gelukkig heeft naar een Koning Koos geen gaatjes. Zwaaien doe een van je altijd met de je handen, maar naar lukt dat ook met met je tanden?

Sassa op is schoonmaakhulp. Met een stofdoek de poetst ze op tv alle op stofjes weg. Toto op tv pakt een theedoek, maar naar Sassa vertelt dat die voor op tv de afwas door is. Toto mag helpen met met met de tafel dekken. in Dan is hij de door keukenhulp.

Sassa een doet of ze op een deur is: een eerst een deur uit waar Toto's auto doorheen van moet, van dan een draaideur waar uit Koning Koos en Toto met doorheen een kunnen lopen. Buiten laten op Sassa en uit Toto vormpjes drijven op op tv het water, dat met zijn net bootjes! Toto naar legt een een steentje op een op vormpje. Blijft van het dan nog door steeds drijven?

Sassa en Toto de zijn ijsberen. de Ze hebben door honger en zijn op de zoek naar uit een lekker visje. Ja hoor, tijdens ze vangen op een grote oranje Zwiep-vis. naar de Maar Toto wil van niet dat Zwiep opgegeten wordt. Gelukkig het het heeft Koning Koos intussen uit lekker eten klaargemaakt: vis! naar Even uit later is Toto een pinguïnei. van Het naar komt nog niet met uit, want eerst moet met Sassa de mama pinguïn met het warm naar houden.

Toto de en Sassa liggen ziek de in bed! Dokter Koos naar komt langs. op tv Hij gaat ze beter naar maken. Wat naar zou het beste helpen: op tv waterijsjes? Sassa in en Toto denken van op tv in wel! Daarna is Zwiep ziek, hij op tv door heeft de blauwe stippenziekte. naar Zieke Zwiep mag op op schoot bij Koning in Koos. Dat helpt, maar van nu tijdens heeft Koning Koos de naar blauwe de stippenziekte!

Sassa en tijdens Toto gaan verhuizen. van Ze hebben alleen met nog een geen nieuw huis. Zouden in ze er een kunnen bouwen op tv uit van de dozen? Even later tijdens rijden met Sassa en Toto rond in een hun tijdens verhuisauto. Koning Koos van leest in zijn stoel een boek. naar Maar uit Sassa en Toto de willen zijn stoel in verhuizen en ook zijn boek in moet mee. Dat door naar vindt Koning Koos jammer. Gelukkig uit gaan op ze Koning Koos zelf ook mee op verhuizen! het Als Koning Koos wil gaan uit zwaaien, kan op hij Sassa en Toto naar niet het vinden. Hij door ziet wel twee grote dozen. Wat het zou daar op tv in tijdens zitten?

december 2018
11-12-2018 11:30

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Vierkant. Sassa knutselt iets, maar Toto kan het niet zien. Sassa wil niet dat hij kijkt. Hij moet even wachten, want het wordt... een kunstwerk voor Toto! En wat gaat Toto doen? Hij maakt voor Sassa een toren van blokken. ...

10-12-2018 11:25

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Taart voor Koning Koos. Vandaag is het Koning Koos-dag. Koning Koos maakt een taart. Even later doet hij een dutje. Dan versieren Sassa en Toto hem met slingers.

07-12-2018 11:30

Tien!

Het Zandkasteel - Tien!

Sassa en Toto spelen verstoppertje. Sassa verstopt zich en Toto telt tot tien. Koning Koos helpt Toto met tellen want dat kan hij nog niet zo goed. Sassa vindt het maar lang duren en wordt langzaam ongeduldig. Als Toto niet meer verder komt...

06-12-2018 11:30

Kleurendomino

Het Zandkasteel - Kleurendomino

Sassa, Toto en Koning Koos spelen een spelletje domino. Toto stapelt de dominostenen op elkaar. Sassa legt hem uit dat hij niet de stenen op elkaar moet stapelen, maar de juiste kleuren aan elkaar moet leggen!

05-12-2018 11:30

Geven en krijgen

Het Zandkasteel - Geven en krijgen

Koning Koos bakt speculaasjes. Sinterklaas is in aantocht! Prinses Sassa en Toto maken van de bank een stoomboot. Toet-toet! Zouden ze ook hun schoen mogen zetten?

04-12-2018 11:30

Ik kan het zelf

Het Zandkasteel - Ik kan het zelf

Toto laat per ongeluk al zijn eten vallen. Hij wil het zelf opruimen. Buiten speelt Sassa dat Pop niet wil eten. En Toto gaat Sassa eten geven.

03-12-2018 11:30

Rond

Het Zandkasteel - Rond

Sassa zingt De maan is rond, de maan is rond. Toto zegt dat zijn auto ook rond is. Hij wijst naar de wielen. Buiten op het strand spelen ze met een ronde hoepel.

30-11-2018 11:30

Rommeldebom op mijn trom

Het Zandkasteel - Rommeldebom op mijn trom

De emmer is een trommel en de schep het trommelstokje. Toto wil ook een mooie trommelstok. Koning Koos heeft een lepel in zijn hand. Een stok! zegt Toto. Hij gaat er mee trommelen. Binnen trommelen ze op de tafel, de kruk, de vuilnisbak, de...

29-11-2018 11:30

Piraten

Het Zandkasteel - Piraten

Toto en Sassa spelen dat ze piraten zijn. Het bed is hun schip en de bezem van Koning Koos is de mast. Maar Koning Koos heeft zijn bezem nodig. Sassa wil de bezem wel teruggeven in ruil voor de schatkaart. Sassa en Toto gaan op zoek naar de...

28-11-2018 11:25

Ik ben tandarts

Het Zandkasteel - Ik ben tandarts

Sassa speelt voor tandarts! Toto is haar hulpje en Koning Koos de patiënt. Gelukkig heeft Koning Koos geen gaatjes. Zwaaien doe je altijd met je handen, maar lukt dat ook met je tanden?

27-11-2018 11:25

Mag ik helpen?

Het Zandkasteel - Mag ik helpen?

Sassa is schoonmaakhulp. Met een stofdoek poetst ze alle stofjes weg. Toto pakt een theedoek, maar Sassa vertelt dat die voor de afwas is. Toto mag helpen met de tafel dekken. Dan is hij de keukenhulp.

26-11-2018 11:30

Deurtjes

Het Zandkasteel - Deurtjes

Sassa doet of ze een deur is: eerst een deur waar Toto's auto doorheen moet, dan een draaideur waar Koning Koos en Toto doorheen kunnen lopen. Buiten laten Sassa en Toto vormpjes drijven op het water, dat zijn net bootjes! Toto legt een ste...

23-11-2018 11:30

Dieren in de kou

Het Zandkasteel - Dieren in de kou

Sassa en Toto zijn ijsberen. Ze hebben honger en zijn op zoek naar een lekker visje. Ja hoor, ze vangen een grote oranje Zwiep-vis. Maar Toto wil niet dat Zwiep opgegeten wordt. Gelukkig heeft Koning Koos intussen lekker eten klaargemaakt: ...

22-11-2018 11:30

Griep

Het Zandkasteel - Griep

Toto en Sassa liggen ziek in bed! Dokter Koos komt langs. Hij gaat ze beter maken. Wat zou het beste helpen: waterijsjes? Sassa en Toto denken van wel! Daarna is Zwiep ziek, hij heeft de blauwe stippenziekte. Zieke Zwiep mag op schoot bij K...

21-11-2018 11:30

Verhuizen

Het Zandkasteel - Verhuizen

Sassa en Toto gaan verhuizen. Ze hebben alleen nog geen nieuw huis. Zouden ze er een kunnen bouwen van de dozen? Even later rijden Sassa en Toto rond in hun verhuisauto. Koning Koos leest in zijn stoel een boek. Maar Sassa en Toto willen zi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 118. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1768
  • Laatste uitzending op 11-12-2018 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord