Programma gemist?

Animatieserie. Naar op tv bed gaan. Sassa en Toto maken door uit waterijsjes. Die kun met je niet meteen door opeten. Eerst moeten uit ze in de de vriezer. Morgen zijn ze naar klaar. Sassa en Toto gaan in dus uit maar gauw slapen, ook al op is op tv het nog geen naar bedtijd.

Pop het is jarig. Sassa en een Toto versieren naar haar bed met slingers van door wc-papier. En ze het hebben ze een een taart met één op tv kaars, van ook van wc-papier. Dan naar moet Koning Koos op tv naar de wc: in waar is al het op op tv papier?

Sassa en Toto naar van bouwen een huis voor Pop en uit Zwiep. van Daarna helpen met ze met poetsen. Koning Koos naar ziet het vuurtorenlicht, ach tijdens op tv nee, het is de door zaklamp van Sassa met en Toto. Ze gaan in op tv hun tentje uit slapen.

Sassa met en Toto een zetten streepjes op uit de muur, zodat ze zien de hoe groot van ze zijn. Maar dat is de gek: het streepje tijdens van op Toto staat hoger dan de het streepje van Sassa! een uit Als ze tikkertje spelen doet door Sassa niet meer een mee. Haar tenen een doen pijn, want haar op tv voeten zijn gegroeid! op Het is tijd in om nieuwe op laarzen de te kopen.

Sassa vindt het door vies de dat Toto het over haar heen niest. Hij het moet iets voor uit zijn in neus houden. Als op tv ze buiten gaan spelen moeten de ze van eerst hun toet door wassen.

Sassa door speelt dat ze danseres van is. Ze oefent om in op een het been te staan. Toto een tijdens gaat het ook proberen. Hij valt op niet om! op Daarna op gaan Toto en Sassa na-apen. Wie op dan? Koning uit Koos weet het niet. op tv Bij het verstoppertje uit spelen heeft Sassa met snel op de plek van van Toto ontdekt. Ze op zag Toto's schaduw door het op tv laken tijdens heen.

Koning tijdens Koos komt een pannenkoek van eten in een het restaurant van Sassa en op tv Toto, maar van de door pannenkoek is aangebrand. naar Koning Koos snijdt het een zwarte randje er door vanaf. Sassa en Toto op tv maken even later het een heerlijke reuzen-rommel-taart! Daarna uit zijn op de koekjes klaar. door Jammer dat ze nog een te warm zijn de om op van te eten!

Sassa uit en Toto dekken de uit tafel de voor de reus! naar De schep is de lepel de en de tijdens bezem de naar vork. Als Pop en Zwiep naar ook op tv aan tafel gaan, moeten met ze een slabbetje door om.

Toto en de Sassa doen alsof een ze de ramen de wassen. Daarna geeft Toto uit de planten in water. Zelf krijgt van hij daar naar ook dorst van. tijdens Als Sassa en Koning Koos op tv horen dat naar de wc wordt de doorgetrokken, naar zijn ze heel in trots op Toto! Kan hij al tijdens zelf naar van de wc? Nee op hoor, maar hij van kan tijdens wel zelf doortrekken!

Zwiep is op in een boom geklommen, met maar hij durft het er niet met meer met uit! Gelukkig kunnen brandweer een Sassa en brandweer tijdens Toto Zwiep wel redden. tijdens Als Koning in Koos het op tafelkleed ophangt doen Sassa en met Toto alsof ze door vlammen uit zien. Dan is Toto de van brandweerauto en op blust Sassa het naar vuur.

Toto naar is ziek. Hij van moet een een prik hebben, maar dat wil het hij niet. Koning Koos tijdens naar wil wél een het prik. Daarna maken ze een bed op tv voor Pop: een van bed om tijdens te tijdens dragen. Zo kan Pop op naar het ziekenhuis. Dat in gaat op tv niet goed. Even met later rijden ze door in hun ziekenauto, maar dan botsen de naar ze tegen Koning in Koos!

Toto maakt een de uit treinreis met Zwiep tijdens en Pop. Sassa de is de conducteur. op tv Ze komt de met kaartjes controleren. Gelukkig zit op Koning Koos ook in de het trein. tijdens Hij heeft voor iedereen van een kaartje. Even later het spelen van Sassa en van Toto dat ze naar een vliegtuig zijn en ze van maken veel lawaai! Koning naar Koos kan uit zo zijn boek door niet lezen. Dan met doet hij in maar mee als het vliegtuig; en Sassa en Toto met vliegen als de helikopters.

Toto met is een auto. Sassa is met in de politieagent. Toto mag met wel rijden, maar niet het op de stoep. een Koning Koos op rijdt een eindje op mee. Dan hoort het hij: tik tik tik. Wat van is op tv dat voor van geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! met Als Sassa en Toto in naar willen oversteken, moeten ze op tv Koning Koos een handje met geven. op tv Maar eerst gaan ze met een hun handen zwaaien, in daag!

Sassa en Toto in spelen moeder de en baby'tje. Sassa uit is de met moeder en Toto de baby. door Maar als de een baby door moet gaan slapen, dan wil uit Toto geen op tv baby meer in zijn! Even in later zijn Pop en Zwiep door de baby's. met Sassa en Toto wandelen met met hun baby's. Eén naar baby krijgt tijdens de fles en de door andere het mag lekker door in bad. Op een hun tenen lopen ze naar de tijdens tijdens toren om te zwaaien. door Sttt... de op tv baby's slapen.

Toto met heeft blauw gras getekend. tijdens Dat door bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto het de wordt boos. Koning Koos het heeft een naar idee: hij tekent op een vis! Nu is in Toto blij, want het de zee is in wel blauw. Daarna spelen de Sassa en Toto met in hun kleurenwinkel. het Koning Koos in wil graag geel kopen, de maar die kleur verkopen met ze niet. Voor tijdens het zwaaien op tv zijn uit ze bijna te laat, want naar het stoplicht naar staat op rood en in ze moeten wachten op tot het groen tijdens is!

mei 2018
25-05-2018 11:25

Het zandkasteel

Het Zandkasteel - Het zandkasteel

Animatieserie. Naar bed gaan. Sassa en Toto maken waterijsjes. Die kun je niet meteen opeten. Eerst moeten ze in de vriezer. Morgen zijn ze klaar. Sassa en Toto gaan dus maar gauw slapen, ook al is het nog geen bedtijd.

24-05-2018 11:20

Jarig

Het Zandkasteel - Jarig

Pop is jarig. Sassa en Toto versieren haar bed met slingers van wc-papier. En ze hebben ze een taart met één kaars, ook van wc-papier. Dan moet Koning Koos naar de wc: waar is al het papier?

23-05-2018 11:30

Je huis

Het Zandkasteel - Je huis

Sassa en Toto bouwen een huis voor Pop en Zwiep. Daarna helpen ze met poetsen. Koning Koos ziet het vuurtorenlicht, ach nee, het is de zaklamp van Sassa en Toto. Ze gaan in hun tentje slapen.

22-05-2018 11:25

Groeien

Het Zandkasteel - Groeien

Sassa en Toto zetten streepjes op de muur, zodat ze zien hoe groot ze zijn. Maar dat is gek: het streepje van Toto staat hoger dan het streepje van Sassa! Als ze tikkertje spelen doet Sassa niet meer mee. Haar tenen doen pijn, want haar voe...

21-05-2018 11:25

Vies

Het Zandkasteel - Vies

Sassa vindt het vies dat Toto over haar heen niest. Hij moet iets voor zijn neus houden. Als ze buiten gaan spelen moeten ze eerst hun toet wassen.

18-05-2018 11:25

Met handen en voeten

Het Zandkasteel - Met handen en voeten

Sassa speelt dat ze danseres is. Ze oefent om op een been te staan. Toto gaat het ook proberen. Hij valt niet om! Daarna gaan Toto en Sassa na-apen. Wie dan? Koning Koos weet het niet. Bij het verstoppertje spelen heeft Sassa snel de plek v...

17-05-2018 11:25

Koken en bakken

Het Zandkasteel - Koken en bakken

Koning Koos komt een pannenkoek eten in het restaurant van Sassa en Toto, maar de pannenkoek is aangebrand. Koning Koos snijdt het zwarte randje er vanaf. Sassa en Toto maken even later een heerlijke reuzen-rommel-taart! Daarna zijn de koek...

16-05-2018 11:30

Tafel dekken

Het Zandkasteel - Tafel dekken

Sassa en Toto dekken de tafel voor de reus! De schep is de lepel en de bezem de vork. Als Pop en Zwiep ook aan tafel gaan, moeten ze een slabbetje om.

15-05-2018 11:25

Water

Het Zandkasteel - Water

Toto en Sassa doen alsof ze de ramen wassen. Daarna geeft Toto de planten water. Zelf krijgt hij daar ook dorst van. Als Sassa en Koning Koos horen dat de wc wordt doorgetrokken, zijn ze heel trots op Toto! Kan hij al zelf naar de wc? Nee h...

14-05-2018 11:25

Brandweer

Het Zandkasteel - Brandweer

Zwiep is in een boom geklommen, maar hij durft er niet meer uit! Gelukkig kunnen brandweer Sassa en brandweer Toto Zwiep wel redden. Als Koning Koos het tafelkleed ophangt doen Sassa en Toto alsof ze vlammen zien. Dan is Toto de brandweerau...

11-05-2018 11:20

Ziekenwagen

Het Zandkasteel - Ziekenwagen

Toto is ziek. Hij moet een prik hebben, maar dat wil hij niet. Koning Koos wil wél een prik. Daarna maken ze een bed voor Pop: een bed om te dragen. Zo kan Pop naar het ziekenhuis. Dat gaat niet goed. Even later rijden ze in hun ziekenauto,...

10-05-2018 11:25

Vervoersmiddelen

Het Zandkasteel - Vervoersmiddelen

Toto maakt een treinreis met Zwiep en Pop. Sassa is de conducteur. Ze komt de kaartjes controleren. Gelukkig zit Koning Koos ook in de trein. Hij heeft voor iedereen een kaartje. Even later spelen Sassa en Toto dat ze een vliegtuig zijn en ...

09-05-2018 11:30

Stoep en weg

Het Zandkasteel - Stoep en weg

Toto is een auto. Sassa is de politieagent. Toto mag wel rijden, maar niet op de stoep. Koning Koos rijdt een eindje mee. Dan hoort hij: tik tik tik. Wat is dat voor geluid? Ach natuurlijk, een stoplicht! Als Sassa en Toto willen oversteken...

08-05-2018 11:25

Baby

Het Zandkasteel - Baby

Sassa en Toto spelen moeder en baby'tje. Sassa is de moeder en Toto de baby. Maar als de baby moet gaan slapen, dan wil Toto geen baby meer zijn! Even later zijn Pop en Zwiep de baby's. Sassa en Toto wandelen met hun baby's. Eén baby krijgt...

07-05-2018 11:25

Kleur

Het Zandkasteel - Kleur

Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw. Daarna spelen Sassa en Toto in hun kleurenwinkel. Koning Koos ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 111. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Zandkasteel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Zandkasteel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Zandkasteel bij Het Zandkasteel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Zandkasteel. Heb je een uitzending van Het Zandkasteel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Zandkasteel gemist

Het Zandkasteel is een kinderprogramma van Teleac/NOT, wat op Z@ppelin wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel. Het programma wordt sinds 2004 uitgezonden. Het programma is gebaseerd op kennis en informatie, verkregen uit onderzoeken van experts. Bij die onderzoeken is er onderzocht naar het gedrag van peuters in allerlei opzichten. De experts hebben voor zichzelf 3 vragen beantwoord.

Uitzending gemist van Het Zandkasteel? Hier kun je alle uitzendingen van Het Zandkasteel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1665
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord