Programma gemist?

In juli 2011 op met werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe het op staat zich een plek probeert op tv te verwerven in de in internationale voetbalwereld door in het vormen op tv van in een eerste nationale voetbalteam.Meer In door juli 2011 werd Zuid-Soedan van de onafhankelijk, na bijna vijftig in jaar burgeroorlog. met De nieuwe staat probeert tijdens zich een plek een te verwerven in in de internationale voetbalwereld door tijdens het de vormen van een eerste nationale een voetbalteam. De met van origine Servische coach Zoran op Djordjevic wordt aangenomen met om deze van taak uit te voeren. naar Met een een enorme, soms tamelijk agressieve met energie kwijt hij uit de zich van zijn taak, daarbij van diverse politici en de tijdens voorzitter uit van de voetbalbond tegen tijdens zich in het harnas op jagend. van Een portret van van het team gedurende het eerste het jaar, het van het zoeken naar veelbelovende uit talenten, naar via de een aanschaf van een schaap op tv genaamd Champion als mascotte, tot uit op tv de eerste internationale de wedstrijden.Minder

In juli 2011 de uit werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De het nieuwe staat probeert een plek naar te verwerven in door de de internationale voetbalwereld. in De film volgt het nationale voetbalteam op tv gedurende het door eerste naar jaar.

mei 2021
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!