Programma gemist?

In juli 2011 naar werd Zuid-Soedan het onafhankelijk, waarna de nieuwe de staat zich een met plek een probeert te op verwerven in de internationale voetbalwereld op door het vormen van van een eerste nationale op tv naar voetbalteam.Meer In juli 2011 tijdens werd Zuid-Soedan een onafhankelijk, na bijna vijftig jaar burgeroorlog. door De naar nieuwe staat het probeert zich een plek te verwerven door in de internationale op tv op voetbalwereld door het vormen van met een eerste uit nationale voetbalteam. naar De van origine door Servische coach Zoran Djordjevic wordt aangenomen op uit om deze taak uit te door voeren. Met een uit enorme, soms tijdens tamelijk agressieve naar energie kwijt hij een zich van zijn op tv taak, daarbij diverse politici op tv en de voorzitter een van de uit voetbalbond tegen zich de in het harnas jagend. Een portret uit van het team uit gedurende het eerste op van jaar, van het zoeken van naar veelbelovende talenten, via op de aanschaf op van een schaap genaamd Champion van als mascotte, tot op de de eerste internationale door wedstrijden.Minder

In juli het 2011 in werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat van probeert op een plek te door verwerven in de internationale voetbalwereld. door tijdens De film volgt naar het nationale voetbalteam met gedurende het eerste uit jaar.

september 2021
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!