Programma gemist?

In juli in 2011 op werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna door de nieuwe staat door zich een plek op probeert te verwerven in de op tv internationale voetbalwereld door uit het vormen naar van een door eerste nationale naar voetbalteam.Meer In juli de 2011 werd Zuid-Soedan met onafhankelijk, na bijna de vijftig jaar burgeroorlog. van De nieuwe staat probeert zich op een plek te verwerven de in de internationale in het voetbalwereld door het vormen van van een met eerste nationale voetbalteam. De het van origine Servische op tv coach Zoran in Djordjevic wordt aangenomen om deze het taak uit te met voeren. de Met een enorme, soms tamelijk agressieve van energie kwijt hij de zich van op zijn taak, naar daarbij diverse op tv politici en de naar voorzitter van de voetbalbond tegen naar zich met in het harnas jagend. door Een portret van het de team gedurende tijdens het eerste jaar, van het uit zoeken naar veelbelovende het talenten, de via de aanschaf van op een schaap genaamd Champion op als mascotte, tot op tv de eerste internationale het op tv wedstrijden.Minder

In met juli 2011 werd Zuid-Soedan door onafhankelijk. De nieuwe uit staat probeert een naar plek op te verwerven in de internationale voetbalwereld. van tijdens De film volgt in het nationale voetbalteam op tv gedurende het eerste op tv jaar.

september 2020
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!