Programma gemist?

In juli 2011 uit werd Zuid-Soedan onafhankelijk, op tv waarna de de nieuwe staat tijdens zich een plek probeert te door verwerven een in de internationale voetbalwereld uit door het uit vormen van een eerste nationale van voetbalteam.Meer In op juli tijdens 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, na de bijna vijftig jaar naar burgeroorlog. De nieuwe staat tijdens probeert zich uit een plek te naar verwerven in met de internationale voetbalwereld door het tijdens vormen door van een eerste nationale voetbalteam. uit in De van origine Servische van coach Zoran Djordjevic wordt de aangenomen om van deze taak uit te voeren. door Met op een enorme, soms op tv tamelijk agressieve energie kwijt hij een zich van zijn van taak, op daarbij diverse uit politici en de voorzitter door van de voetbalbond tegen zich tijdens in het harnas uit door jagend. Een portret van van het team gedurende tijdens het eerste jaar, uit van het zoeken naar veelbelovende op tv talenten, naar via de een aanschaf van een schaap genaamd Champion van als mascotte, met tot de de eerste internationale tijdens wedstrijden.Minder

In met juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. in De van nieuwe staat probeert tijdens een plek te verwerven tijdens in de internationale voetbalwereld. met De film op tv volgt het het nationale voetbalteam gedurende het van eerste van jaar.

mei 2020
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!