Programma gemist?

In van juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, van van waarna de nieuwe van staat zich een plek probeert te het verwerven in in de uit internationale voetbalwereld door het vormen van met een eerste op nationale op voetbalteam.Meer In juli 2011 tijdens werd Zuid-Soedan onafhankelijk, met na bijna vijftig jaar burgeroorlog. de De tijdens nieuwe staat probeert zich uit een plek te verwerven uit in de internationale met voetbalwereld naar door het vormen met van een eerste nationale voetbalteam. de met De van origine Servische coach op tv Zoran Djordjevic wordt het aangenomen om deze taak op uit te tijdens voeren. Met een naar enorme, de soms tamelijk agressieve naar energie kwijt hij zich van de zijn taak, daarbij diverse het naar politici en de voorzitter van met de tijdens voetbalbond tegen zich op in het harnas jagend. de Een portret van op het team gedurende het het eerste jaar, in van het zoeken naar op veelbelovende talenten, naar via de aanschaf naar van een schaap de genaamd Champion als op mascotte, tot de eerste een internationale naar wedstrijden.Minder

In juli uit 2011 werd van Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe tijdens staat probeert een door plek te uit verwerven in de van internationale voetbalwereld. De film volgt op door het nationale voetbalteam gedurende op het eerste het jaar.

januari 2021
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!