Programma gemist?

In een juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, tijdens waarna de nieuwe tijdens staat in zich een plek met probeert te verwerven in tijdens de internationale een voetbalwereld door het vormen van met een eerste nationale het voetbalteam.Meer In juli van 2011 werd op Zuid-Soedan onafhankelijk, na door bijna vijftig door jaar burgeroorlog. De nieuwe staat van probeert zich tijdens een plek op tv te verwerven tijdens in de internationale in voetbalwereld door het vormen van door een eerste nationale voetbalteam. uit tijdens De van origine Servische coach op Zoran met Djordjevic wordt aangenomen om deze taak op tv uit te een voeren. Met van een enorme, soms tamelijk tijdens agressieve energie kwijt hij tijdens zich van op tv zijn taak, daarbij diverse op tv van politici en de voorzitter van op de een voetbalbond tegen zich in tijdens het harnas jagend. tijdens Een portret van het op tv team gedurende het naar eerste jaar, van het door zoeken naar veelbelovende door talenten, via de de aanschaf van een tijdens met schaap genaamd Champion als mascotte, tot met de eerste een internationale door wedstrijden.Minder

In een juli 2011 werd Zuid-Soedan door onafhankelijk. De nieuwe staat het probeert een naar plek te verwerven tijdens in in de internationale voetbalwereld. De film volgt met het de nationale voetbalteam met gedurende het eerste een jaar.

juli 2020
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!