Programma gemist?

In het juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, van waarna de nieuwe van op staat zich een plek probeert een te in verwerven in de internationale voetbalwereld door op tv het uit vormen van een het eerste nationale voetbalteam.Meer In van juli 2011 door werd Zuid-Soedan onafhankelijk, op na bijna vijftig jaar door burgeroorlog. De een nieuwe staat probeert zich een van plek van te verwerven de in de internationale op tv voetbalwereld door het door vormen van een eerste nationale voetbalteam. naar De van uit origine Servische coach van Zoran Djordjevic door wordt aangenomen om deze naar taak uit te voeren. naar Met een in enorme, soms de tamelijk agressieve van energie kwijt hij met zich van zijn het taak, daarbij diverse politici en de in voorzitter tijdens van de voetbalbond tegen met zich van in het harnas jagend. Een met portret van uit het team gedurende het het eerste jaar, van het op tv tijdens zoeken naar veelbelovende talenten, via op tv de aanschaf in van een een schaap genaamd Champion als mascotte, tot een de naar eerste internationale in wedstrijden.Minder

In juli 2011 het naar werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe op staat probeert de een plek te verwerven in naar door de internationale voetbalwereld. op tv De film volgt het met nationale voetbalteam van gedurende het eerste de jaar.

juni 2021
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!