Programma gemist?

In juli 2011 door werd Zuid-Soedan onafhankelijk, in tijdens waarna de nieuwe naar staat zich een plek probeert te uit verwerven in op tv de internationale voetbalwereld tijdens door het vormen van door een tijdens eerste nationale met voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan een onafhankelijk, op na bijna vijftig jaar op tv burgeroorlog. een De nieuwe staat probeert zich met een plek op tv te verwerven naar in de internationale voetbalwereld de door het vormen van een op eerste het nationale voetbalteam. De van in origine Servische coach Zoran door de Djordjevic wordt aangenomen in om deze taak op tv uit te voeren. Met een van enorme, soms tamelijk uit agressieve energie kwijt hij uit zich van zijn van taak, daarbij door diverse politici en de naar voorzitter de van de voetbalbond tegen het zich in het het harnas jagend. Een portret van van het team met gedurende het in eerste jaar, van naar het zoeken naar veelbelovende door talenten, via met de aanschaf van de een schaap genaamd het Champion als mascotte, tot de de met eerste internationale een wedstrijden.Minder

In op tv juli 2011 werd in Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat de door probeert een plek te verwerven uit in de internationale voetbalwereld. op tv De film uit volgt op tv het nationale voetbalteam gedurende het eerste op door jaar.

oktober 2021
22-01-2016 00:20

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk, waarna de nieuwe staat zich een plek probeert te verwerven in de internationale voetbalwereld door het vormen van een eerste nationale voetbalteam.Meer In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk...

17-07-2014 23:47

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers - 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers

In juli 2011 werd Zuid-Soedan onafhankelijk. De nieuwe staat probeert een plek te verwerven in de internationale voetbalwereld. De film volgt het nationale voetbalteam gedurende het eerste jaar.

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers bij 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Coach Zoran and His African Tigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-01-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!