Programma gemist?

Terugblik op op tv de hoogtepunten en in een interregionale de kerstdis. In de op tv allerlaatste aflevering van Landinwaarts in bereiden Dieuwertje en Janny het een kerstmaaltijd naar gebaseerd op de uit gerechten waarmee op Janny ons het afgelopen in jaar liet kennismaken. Die in maaltijd is zo door samengesteld met dat alle provincies aan uit bod komen. Daarnaast kijkt het Dieuwertje terug op op uit hoogtepunten van het afgelopen naar jaar. Zij bezocht alle het uithoeken van Nederland, wandelde met met artiesten langs tijdens plekken die met hen inspireren in en maakte kennis met met onbekende naar tradities. Welke zijn haar op met name naar bijgebleven?

Dieuwertje duikt in door de uit Hindelooper cultuur op en Lenette van Dongens passie in voor het Concertgebouw. het Met: Dieuwertje duikt naar in de de Hindelooper cultuur. door Het Friese stadje Hindeloopen kent een de heel van eigen cultuur door zijn roemrucht de een verleden als handelsstad en haven. op tv De decoratieve naar schilderkunst, het eigen dialect, op tv de bonte klederdracht en de schaatscultuur zijn hier het het voorbeelden van. De Hindelooper tijdens cultuur staat op tv op de lijst een van immaterieel cultureel erfgoed. * het Cabaretière Lenette van met Dongen met deelt haar passie voor op tv het Concertgebouw in Amsterdam met naar Dieuwertje Blok en op tv vertelt met over haar met vlucht uit de grote stad naar in een op tv klein dorp op aan zee, waar een ze rust, natuur en nieuw geluk de in vond.

Dieuwertje een Blok bezoekt naar Peter Slager, bassist en uit tekstschrijver van Bløf. En op tv de Vinex-wijk bestaat naar 25 jaar. Dieuwertje op tv wandelt door de het grootste tijdens Vinex-lo... Met o.a.: Dieuwertje Blok naar bezoekt Peter Slager, bassist naar en tekstschrijver van op Bløf, een die een bijzonder album heeft in gemaakt: in nummers volledig in het een Zeeuws. Dieuwertje gaat met met hem naar de tijdens in plekken die hem hiertoe de inspireerden. * De door Vinex-wijk bestaat door 25 jaar. Dieuwertje wandelt met uit stedenbouwkundige Paul Kurstjens door door de grootste een Vinex-locatie van Nederland: van Leidsche Rijn. Hij het schreef samen de met omgevingshistoricus van Kees Volkers de wandelgids 'De mooiste een in vinexwandelingen'. Daarin rekenen ze op tv af met de hardnekkigste het vooroordelen die tijdens over de uit Vinex-wijk bestaan. Saai? met Vergeet het maar. De wijken naar zijn leuker, levendiger en met een verrassender dan je de denkt.

Lennaert naar Nijghs kotter tijdens en koken van kop tijdens tot kont. Met: Lennaert in Nijgh in schreef zijn liedjes aan uit boord van zijn kotter, in die al tijdens jaren in de Urker haven door ligt. Fokke uit Hoekstra en zangeres in Josee Koning, Nijghs ex-vrouw, van willen voorkomen een dat het schip naar wegroest. Daarom geven ze het een benefietconcert. uit * In uit de duinen van Schoorl uit ontmoet Dieuwertje voormalig zwemmer op en Olympisch van kampioen het Maarten van der Weijden. de Dit is tijdens de plek waar hij inspiratie in vond voor zijn van theatervoorstelling 'BETER: Olympisch kampioen tijdens na kanker'. * het Janny de van der Heijden van gaat op jacht het bij Winterswijk en van ontmoet daar Nel op Schellekens, specialist in van 'van kop tot door kont'-koken.

Een bezoek in aan in 's Graveland, van op tv Meegerens twaalfjarig meisje en een sigarenmaakster. met Met: Naar aanleiding door van Geert naar Maks boek 'De op tv levens van Jan Six' op tv gaat door Dieuwertje met deze naar auteur naar buitenplaatsen in 's een uit Graveland. * Het twaalfjarig meisje, echt het geportretteerd op door meestervervalser Han op van Meegeren, is nu met een mevrouw van in met de tachtig en tijdens Dieuwertje zoekt door haar op. het * Janny van op der Heijden ontmoet Ria Bos, de van de enige vrouw van in Nederland die nog met uit de hand sigaren draait. een * De het Groningse kunstenares Rachel door van Balen tovert op de vuurtoren van van Ameland om tot een in naar kunstwerk. Fotografe Willemke Bulder legt een het proces met vast.

Historicus Maarten een van Rossem neemt het Dieuwertje mee op naar het Teylers op Museum in Haarlem. Janny van uit een der Heijden leert deze week van van naar alles over whisky en ee... Komende in maand tijdens verschijnt voor het eerst sinds een het overlijden door van het Marten Toonder een nieuw boek met in Tom Poes tijdens en 'heer van naar stand' Olivier op B. Bommel. uit Aanleiding is het feit dat met het eerste van Tom Poes boek 75 uit jaar geleden verscheen. met De tekst van de in nieuwe strip is op tv geschreven door schrijver door Henk Hardeman en het in de tekeningen zijn met van illustratrice Henrieke Goorhuis. Dieuwertje door Blok bezoekt door de 26-jarige op illustratrice en vraagt waarom van juist haar de het eer is toebedeeld het de beroemde een stripfiguren opnieuw tot leven van te wekken. door Kleindochter Milou Toonder staat er het in tijdens elk geval helemaal naar achter. * Historicus Maarten van Rossem op tv neemt Dieuwertje op tv mee naar het Teylers door Museum in Haarlem, op tv waar één van van zijn favoriete schilderijen op tv hangt. tijdens Het is van de 19e-eeuwse naar schilder Jan van Weissenbruch en het de is getiteld 'Aan de in Lek bij Elshout'. op * Janny op van der Heijden leert met deze van week van naar alles over whiskey. van Ze gaat naar Vroomshoop en ontmoet op tv met de jonge whisky-destillateur Lisanne het Benus.

Dieuwertje in bezoekt het festival Circolo, het dat dit van jaar voor een de zesde keer gehouden wordt op naar Landgoed Velder in een met Brabant, en Janny gaat de in Yerseke uit op bezoe... Dieuwertje Blok de bezoekt het een festival Circolo, dat dit op jaar voor naar de zesde keer gehouden wordt met op tijdens Landgoed Velder in Brabant; een cross-over de van circus, van moderne dans, tijdens muziek en van vormgeving. Dit jaar is Jheronimus van Bosch als thema gekozen. met met Dieuwertje volgt Nick van der Heijden, een tijdens een jonge Nederlandse op tv circusartiest tijdens zijn voorstelling. Janny tijdens van der Heijden tijdens verdiept zich in een de cultuur van van de Nederlandse oesters. Wat tijdens door is het verschil in tussen de platte een oester en de Japanse oester met en hoe staat er de ervoor met de met Nederlandse oesterteelt? op Janny gaat op in Yerseke (Zeeland) op op tv bezoek in met de kraamkamer in van de Nederlandse oesters. op Zangeres Frédérique Spigt leidt de Dieuwertje door uit 'haar' Rotterdam. Frédérique heeft iets op tv van met dieren, die op uiteenlopende manieren van een rol naar spelen in door haar leven.

Dieuwertje Blok met op het zoek naar pareltjes van lokale cultuur door en door traditie. Compilatie van uit afgelopen seizoen.

Dieuwertje op tv Blok gaat op zoek de naar op tv pareltjes van lokale cultuur en op tv traditie.

Dieuwertje Blok gaat tijdens op zoek naar naar pareltjes van lokale uit cultuur en traditie: door Remco Veldhuis en door Volksopera Van met der Pekbuurt.Meer Met: een Remco Veldhuis tijdens vormt al vijftien jaar met uit zijn goede een vriend naar Richard Kemper een duo het als Veldhuis & Kemper. de Vanaf september gaan tijdens de twee tijdelijk met uit elkaar en in staat Remco alleen uit op tijdens de planken met in zijn voorstelling 'Lang uit verhaal kort'. Bij de natuurgebied de Kennemerduinen in komt Remco graag om op na te van denken en inspiratie op te naar doen. Daarom neemt hij op Dieuwertje op mee naar deze een plek en vertelt haar over in de op spannende tijden die van hij alleen tegemoet naar zal gaan. Daarna laat Remco naar aan de Dieuwertje het met openluchttheater Caprera zien, dat het aan de rand van de met Kennemerduinen ligt. Dit de openluchttheater een is zijn favoriete een plek om uit op te treden; door onder de sterren met de een fantastische akoestiek. * door In de Van tijdens der op Pekbuurt in Amsterdam-Noord op tv wordt een echte tijdens volksopera opgevoerd op 10 en 11 op tv juni. Deze opera een wordt gezongen van en de uitgevoerd door de bewoners van de door wijk. Landinwaarts volgt op het door reilen en zeilen in aanloop op tv een naar deze grootse uitvoering. In januari naar ging Dieuwertje al de kijken op tv bij de repetities. door Nu, drie maanden van later, komt op tv Dieuwertje weer inventariseren een welke vorderingen de Van Der de Pekkers hebben gemaakt. tijdens De volksopera Van der op tv Pek een bestaat uit op beroemde aria's, duetten en koorzangen een die vertaald zijn naar in de het Nederlands. Niet letterlijk, maar de naar een met eigentijds verhaal, een door speciaal op van de wijk geschreven libretto, waarin tijdens hoogte- en uit dieptepunten uit heden en tijdens verleden van de wijk de verwerkt het worden.Minder

Dieuwertje Blok gaat van het op zoek naar pareltjes van lokale van met cultuur en traditie. op tv In deze uitzending: Draaksteken in het tijdens Limburgse Beesel het en Noraly Beyer bezoekt met tentoonstelling Haar!Meer Draaksteken in in Limburgse tijdens Beesel. door Dieuwertje gaat opnieuw naar een het Limburgse de Beesel om de stand van zaken door op te bekijken bij de uit voorbereidingen van het draaksteken. Een naar keer door in de zeven jaar de wordt dit openluchtspektakel georganiseerd. naar Het tijdens is een middeleeuws volksspel over naar de legende van in Sint Joris en op tv de Draak de waarin de overwinning van van het goede naar op het kwade tijdens wordt uitgebeeld. In met augustus is het het zo ver, inmiddels staat het van het hele dorp door op scherp. De draak tijdens is bijna klaar, de door drakenstaart inmiddels onthuld. Zou op tv een het paard ook ver genoeg zijn door uit met zijn training? En de het grote vraag: Is op er reeds een prinses naar uit die 'geofferd' kan worden? Er wordt het al druk geoefend uit met van de vele met acteurs die het dorp met rijk is. De kostuums zijn uit vrijwel door klaar en er is een het heuse tentoonstelling over uit de naar historie van uit het draaksteken te bezoeken. De van 'jonge Joris' kent zijn met teksten al op tv uit uit zijn hoofd, maar van de uit twaalfjarige wordt ook verwacht door tijdens dat hij kan in fluiten. Dat vereist tijdens echter nog wel enige oefening... het Dieuwertje gaat op onderzoek! met * Noraly Beyer het het bezoekt tentoonstelling Haar! Een ode aan de tijdens het 'haar' én een het ode aan de beroemde Nederlandse met haarstylist Chris Houtenbos, een uit dat is wat het door Centraal Museum in Utrecht met door de tentoonstelling Haar! naar beloofd. Noraly Beyer de is al met jaren gefascineerd door uit haar en de is reuze benieuwd tijdens naar deze expositie de die ze samen met Dieuwertje een tijdens bezoekt. Beyer - in oud- nieuwslezeres van het door Journaal - de is tegenwoordig regelmatig met in het theater te uit zien waar ze van onder meer voor tijdens het Noord Nederlands de Toneel werkt en momenteel met speelt ze de in de Wijksafari van in de naar Bijlmer. De tentoonstelling Haar! op tv laat allerlei naar creaties zien, die tijdens met haar gemaakt zijn. Christiaan Houtenbos de vindt haar het door 'fijnste' materiaal om de van mee te werken. Hij tijdens knipte over op de hele wereld op beroemde sterren en bedacht en creëerde op ooit het op fameuze blokkapsel van Grace door Jones. de Ook knipte hij onder met andere Brad Pitt, tijdens Blondie, Doutzen op Kroes en Lady Gaga. Dieuwertje naar met en Noraly zoeken het haarfijn tijdens uit!Minder

Paul het Witteman en de de orgels in Haarlem, landschapsopera in bij Maastricht, messekleverkaas en een Rijksmuseum naar Twente.Meer Met: Presentator, journalist op tv en Bach-kenner tijdens Paul Witteman neemt Dieuwertje van alsnog mee naar op de in Josephkerk in Haarlem. Deze opnames door voor Landinwaarts op waren al eerder de gepland, maar op de pastoor van van de kerk weigerde medewerking aan uit het programma omdat het met naar een niet-religieus doel van diende. Na bemiddeling op tv van de bisschop gaan op de opnames uit alsnog door. In de door Josephkerk vond Witteman zijn door grote liefde voor klassieke in door muziek en met name het orgel. naar Die liefde een werd overigens uit met de uit paplepel ingegoten; Witteman is een op telg uit het beroemde op tv op muzikale Andriessen-geslacht. Zowel zijn opa als door door zijn oom waren organist de van de Josephkerk. Jarenlang genoot door Witteman het samen met zijn broer vrijwel een het iedere zondag van het door orgelspel. Met een name de improvisaties konden het de broers door zeer waarderen. Witteman vertelt over de van in mooie herinneringen die hij van hier koestert. met Voor deze gelegenheid zal ook in de tijdens huidige organiste van op de kerk, Gemma Coebergh, acte uit de présence op geven. * Voor het op eerst wordt in er in door Limburg een Landschapsopera een uitgevoerd! 'De Grensmaas vertelt...' van is een muzikaal-theatrale ontdekkingsreis een die in naar het centrum van met Maastricht begint en via een het boottocht en een door het wandeling verder gaat in naar de grindafgraving de in Itteren. Het is een nieuwe het manier om het uit landschap met te ervaren, uit vertelt artistiek leider en tijdens initiatiefnemer Paul Coenjaarts. tijdens Momenteel wordt er in het in gebied op tv ruim 100 miljoen ton zand op tv en grind verzet, een zodat een de Maas meer van ruimte krijgt en de omwonende de bij naar hoog water veiliger naar zijn. Coenjaarts zoekt een een nieuwe manier met om het landschap te ervaren op door middel in van uit geluidskunst en muziek. Bezoekers van ondergaan een unieke ervaring. Op op tv diverse locaties in op tv het op tv landschap horen in ze onder meer op zang op een de grindberg, muziek van een strijkorkest in op tv in een tunnel en 'dansende' graafmachines het op de klanken het van Pavarotti. Landinwaarts een neemt alvast een kijkje van voordat het een bijzondere spektakel losbarst. * een Nederland is in een het land waar veel kaas het gemaakt wordt. van Janny gaat op door bezoek bij een met kleine en unieke kaasmakerij op in Noord-Holland. naar Hier wordt de zogenoemde messekleverkaas gemaakt. naar Deze kaas was door bijna uitgestorven, in maar de familie naar Uitentuis heeft door de oude traditie opgepakt en door zij zijn het de enigen die door deze op kaas maken. Het een unieke is dat de kaas van naar binnenuit met moet rijpen en het een rijpingsproces relatief kort is. met Janny neemt een naar kijkje in de het keuken én de natuurlijk de proef op met de som! * op Voor met het topstuk in bezoeken we het Rijksmuseum door Twenthe. Dit naar museum herbergt een in ruime collectie beeldende van en toegepaste kunst van op de middeleeuwen tot nu. door Medewerkster van de op tv huishoudelijke dienst, Thea, met leidt ons naar rond in het museum. Zij het waardeert het nieuwe op tv met werk, maar koestert naar de oude kunst. Over het naar topstuk heeft ze niet naar naar lang na hoeven denken; ze kiest op voor een de portretschilderij. op 'Toen ik hier begon uit met werken vlak nadat van ik mijn man op tv verloor, zat ik midden een in mijn rouwperiode. uit De ogen met van de afgebeelde man het uit in het schilderij gaven van me rust met en troost'. Elke keer als een ze op in de zaal komt waar het, op tv door haar zo op geliefde schilderij, het hangt groet ze tijdens de een geportretteerde en voelt de ze zich op met haar gemak.Minder

Met: De emotionele uit band op tv van politicus tijdens Ahmed Marcouch met de op Deltawerken, foto-actie voor uw koninklijke op foto, het Janny maakt worstenbroodjes met en het Topstuk.Meer Ahmed van Marcouch tijdens neemt Dieuwertje mee naar de het Deltawerken in tijdens Zeeland. Volgens hem een op tv zeer op geschikte plek om mensen onder de te dompelen in een de Nederlandse op tv cultuur. Verder bezoekt Dieuwertje tijdens Blok Paleis van Het Loo voor de fotoexpositie uit van Vincent Mentzel in rond van Het Koninklijk Huis, maakt Janny naar de worstenbroodjes met Robèrt tijdens van Beckhoven en kiest Anneke Keur een van met Museum Nagele als haar naar topstuk de van tekening van een door berceau van Mien tijdens Ruys.Minder

september 2017
16-12-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Terugblik op de hoogtepunten en een interregionale kerstdis. In de allerlaatste aflevering van Landinwaarts bereiden Dieuwertje en Janny een kerstmaaltijd gebaseerd op de gerechten waarmee Janny ons het afgelopen jaar liet kennismaken. Die ...

09-12-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje duikt in de Hindelooper cultuur en Lenette van Dongens passie voor het Concertgebouw. Met: Dieuwertje duikt in de Hindelooper cultuur. Het Friese stadje Hindeloopen kent een heel eigen cultuur door zijn roemrucht verleden als han...

02-12-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok bezoekt Peter Slager, bassist en tekstschrijver van Bløf. En de Vinex-wijk bestaat 25 jaar. Dieuwertje wandelt door de grootste Vinex-lo... Met o.a.: Dieuwertje Blok bezoekt Peter Slager, bassist en tekstschrijver van Bløf, ...

25-11-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Lennaert Nijghs kotter en koken van kop tot kont. Met: Lennaert Nijgh schreef zijn liedjes aan boord van zijn kotter, die al jaren in de Urker haven ligt. Fokke Hoekstra en zangeres Josee Koning, Nijghs ex-vrouw, willen voorkomen dat het sc...

18-11-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Een bezoek aan 's Graveland, van Meegerens twaalfjarig meisje en een sigarenmaakster. Met: Naar aanleiding van Geert Maks boek 'De levens van Jan Six' gaat Dieuwertje met deze auteur naar buitenplaatsen in 's Graveland. * Het twaalfjarig me...

28-10-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Historicus Maarten van Rossem neemt Dieuwertje mee naar het Teylers Museum in Haarlem. Janny van der Heijden leert deze week van alles over whisky en ee... Komende maand verschijnt voor het eerst sinds het overlijden van Marten Toonder een ...

21-10-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje bezoekt het festival Circolo, dat dit jaar voor de zesde keer gehouden wordt op Landgoed Velder in Brabant, en Janny gaat in Yerseke op bezoe... Dieuwertje Blok bezoekt het festival Circolo, dat dit jaar voor de zesde keer gehoud...

30-09-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Landinwaarts!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-09-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Landinwaarts!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. Compilatie van afgelopen seizoen.

20-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok gaat op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie.

13-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok gaat op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie: Remco Veldhuis en Volksopera Van der Pekbuurt.Meer Met: Remco Veldhuis vormt al vijftien jaar met zijn goede vriend Richard Kemper een duo als Veldhuis & Kemper. Va...

06-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok gaat op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. In deze uitzending: Draaksteken in het Limburgse Beesel en Noraly Beyer bezoekt tentoonstelling Haar!Meer Draaksteken in Limburgse Beesel. Dieuwertje gaat opnieuw n...

29-04-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Paul Witteman en de orgels in Haarlem, landschapsopera bij Maastricht, messekleverkaas en Rijksmuseum Twente.Meer Met: Presentator, journalist en Bach-kenner Paul Witteman neemt Dieuwertje alsnog mee naar de Josephkerk in Haarlem. Deze opna...

22-04-2016 19:25

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Met: De emotionele band van politicus Ahmed Marcouch met de Deltawerken, foto-actie voor uw koninklijke foto, Janny maakt worstenbroodjes en het Topstuk.Meer Ahmed Marcouch neemt Dieuwertje mee naar de Deltawerken in Zeeland. Volgens hem ee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Landinwaarts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Landinwaarts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Landinwaarts! bij Landinwaarts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Landinwaarts!. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Landinwaarts! gemist

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Landinwaarts!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Hier kun je alle uitzendingen van Landinwaarts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 16-12-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord