Programma gemist?

Terugblik uit op de hoogtepunten naar en een interregionale in kerstdis. In de allerlaatste op tv aflevering van Landinwaarts bereiden op Dieuwertje en Janny tijdens een een kerstmaaltijd gebaseerd op de naar gerechten waarmee met Janny ons het afgelopen tijdens jaar liet kennismaken. van Die maaltijd is zo met samengesteld een dat alle de provincies aan bod komen. Daarnaast met kijkt op Dieuwertje terug op het hoogtepunten van het afgelopen jaar. Zij door bezocht alle uithoeken de van Nederland, uit wandelde met met artiesten langs plekken met die hen inspireren in en maakte naar kennis met onbekende tradities. met Welke zijn haar met met name op tv bijgebleven?

Dieuwertje duikt in met de Hindelooper het cultuur door en Lenette van Dongens passie voor van het Concertgebouw. in Met: Dieuwertje duikt in op tv op tv de Hindelooper cultuur. Het naar Friese stadje Hindeloopen kent tijdens een heel van eigen cultuur door zijn op tv roemrucht verleden als handelsstad van en haven. uit De decoratieve een schilderkunst, het op eigen dialect, de bonte klederdracht en tijdens schaatscultuur zijn hier de een voorbeelden van. De Hindelooper in cultuur staat op tv op de lijst van immaterieel cultureel in erfgoed. de * Cabaretière Lenette van Dongen naar deelt haar door passie voor het een Concertgebouw in Amsterdam met met op Dieuwertje Blok en vertelt over haar een vlucht uit door de grote het stad naar een klein tijdens dorp aan op tv zee, waar ze van rust, natuur en nieuw geluk op tv met vond.

Dieuwertje Blok op tv bezoekt naar Peter Slager, bassist en tekstschrijver met van door Bløf. En de met Vinex-wijk bestaat 25 jaar. het Dieuwertje wandelt door met de grootste Vinex-lo... Met door o.a.: Dieuwertje Blok bezoekt in van Peter Slager, bassist en tekstschrijver tijdens van tijdens Bløf, die een uit bijzonder album heeft gemaakt: met nummers volledig in een het Zeeuws. Dieuwertje gaat op tv met hem naar tijdens de plekken die hem een hiertoe inspireerden. het * een De Vinex-wijk bestaat op tv 25 jaar. Dieuwertje met wandelt met stedenbouwkundige het Paul Kurstjens door de grootste Vinex-locatie naar tijdens van Nederland: Leidsche Rijn. Hij schreef het samen met met omgevingshistoricus een Kees Volkers de tijdens wandelgids 'De mooiste vinexwandelingen'. Daarin uit rekenen ze af uit met de hardnekkigste vooroordelen op tv tijdens die over de Vinex-wijk bestaan. Saai? tijdens tijdens Vergeet het maar. De wijken zijn het leuker, levendiger en naar verrassender tijdens dan je een denkt.

Lennaert de Nijghs kotter en koken uit van op tv kop tot kont. Met: het Lennaert Nijgh schreef zijn liedjes met aan boord van naar zijn tijdens kotter, die al jaren op tv in de Urker haven in een ligt. Fokke Hoekstra en zangeres van Josee het Koning, Nijghs ex-vrouw, willen voorkomen dat op het schip wegroest. een Daarom geven op ze een benefietconcert. een * In door de duinen van Schoorl tijdens ontmoet Dieuwertje voormalig door zwemmer en Olympisch een kampioen Maarten op tv van der Weijden. Dit tijdens is een de plek waar een hij inspiratie vond voor in zijn theatervoorstelling op 'BETER: Olympisch kampioen na een kanker'. * Janny met van der Heijden gaat op door jacht bij Winterswijk naar en op ontmoet daar Nel Schellekens, op tv specialist in met 'van kop tot een kont'-koken.

Een bezoek aan door 's Graveland, tijdens van met Meegerens twaalfjarig meisje en met een sigarenmaakster. Met: in Naar aanleiding van Geert Maks uit boek 'De naar levens van Jan de Six' gaat Dieuwertje uit met deze auteur naar een buitenplaatsen in naar 's Graveland. * Het in naar twaalfjarig meisje, echt geportretteerd door meestervervalser tijdens Han van door Meegeren, is tijdens nu een naar mevrouw van in de het tachtig en Dieuwertje met zoekt haar op. * Janny een van der Heijden uit ontmoet de Ria Bos, naar de enige vrouw in Nederland een die nog met een de hand op tv sigaren draait. * in De Groningse kunstenares Rachel van een Balen in tovert de vuurtoren van op Ameland om tot naar een kunstwerk. Fotografe tijdens Willemke Bulder legt het het proces door vast.

Historicus een Maarten van Rossem een neemt Dieuwertje mee naar in het Teylers Museum in door Haarlem. Janny tijdens van der Heijden het leert op deze week van alles over whisky tijdens en uit ee... Komende maand uit verschijnt voor het een eerst sinds tijdens het overlijden van Marten Toonder een de naar nieuw boek met op Tom Poes en 'heer door van stand' Olivier in B. Bommel. Aanleiding van is het feit dat het uit het eerste Tom Poes boek 75 een jaar geleden het verscheen. De tekst van de het nieuwe van strip is geschreven door door schrijver de Henk Hardeman en de tekeningen zijn in van uit illustratrice Henrieke een Goorhuis. Dieuwertje Blok bezoekt de 26-jarige op tv illustratrice en vraagt op waarom een juist haar van de eer is toebedeeld de tijdens beroemde stripfiguren opnieuw uit tot van leven te wekken. Kleindochter Milou de Toonder staat er naar in elk geval helemaal de achter. tijdens * Historicus Maarten op van Rossem neemt tijdens Dieuwertje mee tijdens naar het Teylers Museum in met Haarlem, waar tijdens één van zijn favoriete van schilderijen hangt. een Het is van een de 19e-eeuwse schilder Jan Weissenbruch in en het is van getiteld 'Aan het de een Lek bij Elshout'. * Janny van uit tijdens der Heijden leert deze week van het in alles over whiskey. Ze gaat naar door Vroomshoop in en ontmoet de jonge whisky-destillateur tijdens Lisanne naar Benus.

Dieuwertje bezoekt het door festival Circolo, dat uit dit jaar een voor op de zesde keer gehouden wordt met op Landgoed Velder van in Brabant, en Janny met gaat in Yerseke op op bezoe... Dieuwertje op tv Blok bezoekt het in festival Circolo, dat met dit in jaar voor de zesde een keer gehouden wordt op tijdens Landgoed Velder in de Brabant; een cross-over het van de circus, moderne dans, muziek en met van vormgeving. Dit jaar is Jheronimus Bosch in een als thema gekozen. Dieuwertje volgt de Nick van der Heijden, door een in jonge Nederlandse circusartiest met tijdens zijn voorstelling. Janny van naar der Heijden op tv verdiept de zich in de cultuur van de tijdens een Nederlandse oesters. Wat is het op tv verschil door tussen de platte oester tijdens en de Japanse van oester en hoe staat er uit ervoor naar met de Nederlandse op tv oesterteelt? Janny gaat in door Yerseke (Zeeland) op in bezoek in met de kraamkamer tijdens van de Nederlandse oesters. Zangeres Frédérique op Spigt leidt Dieuwertje op tv door uit 'haar' Rotterdam. van Frédérique heeft iets tijdens met dieren, die op uiteenlopende door manieren een rol spelen met in haar naar leven.

Dieuwertje Blok op de zoek op naar pareltjes van lokale op cultuur en traditie. het Compilatie van afgelopen van seizoen.

Dieuwertje naar Blok gaat door op zoek naar pareltjes van lokale van cultuur op tv en traditie.

Dieuwertje Blok gaat met op zoek het naar op pareltjes van lokale naar cultuur en traditie: Remco Veldhuis en een op tv Volksopera Van der Pekbuurt.Meer met Met: Remco op Veldhuis vormt al vijftien door jaar met zijn in goede vriend tijdens Richard Kemper een in duo als Veldhuis & Kemper. het Vanaf op tv september gaan de twee tijdelijk uit van het elkaar en staat Remco alleen door op de planken met in zijn voorstelling 'Lang een verhaal op kort'. Bij door natuurgebied de Kennemerduinen naar komt Remco graag om na met te denken en inspiratie met op met te doen. op Daarom neemt hij Dieuwertje de mee naar deze uit plek en vertelt haar uit over de met spannende tijden die hij alleen van tegemoet zal gaan. het een Daarna laat Remco aan een Dieuwertje het de openluchttheater Caprera zien, dat aan de uit rand van naar de Kennemerduinen ligt. Dit uit een openluchttheater is zijn naar favoriete plek om op een te treden; onder in de sterren met een op tv fantastische akoestiek. * In het de naar Van der Pekbuurt in naar Amsterdam-Noord wordt de een echte volksopera opgevoerd op op 10 het en 11 juni. naar Deze opera wordt gezongen en van uitgevoerd naar door de tijdens bewoners van de wijk. van Landinwaarts volgt het reilen en naar zeilen in in aanloop uit naar deze grootse uitvoering. de In januari ging Dieuwertje al uit kijken bij op tv de het repetities. Nu, drie maanden in later, komt Dieuwertje door weer inventariseren welke op tv vorderingen de door Van Der Pekkers uit hebben gemaakt. De volksopera op Van der het Pek bestaat uit beroemde aria's, duetten tijdens en koorzangen tijdens die vertaald zijn in naar het Nederlands. Niet op letterlijk, maar door naar van een eigentijds verhaal, naar een speciaal op de met wijk geschreven libretto, waarin hoogte- het en dieptepunten uit een van heden en verleden van de wijk het naar verwerkt worden.Minder

Dieuwertje Blok gaat in op de zoek naar pareltjes van lokale naar cultuur en traditie. door In deze uit uitzending: Draaksteken een in het Limburgse Beesel en op Noraly Beyer bezoekt door tentoonstelling Haar!Meer Draaksteken op tv in Limburgse een Beesel. Dieuwertje met gaat opnieuw naar uit het Limburgse Beesel om op de stand van naar zaken te van bekijken bij uit de voorbereidingen van de het draaksteken. Een keer in tijdens de zeven jaar wordt de dit op tv openluchtspektakel georganiseerd. Het is de een middeleeuws volksspel op tv over de tijdens legende van Sint op tv Joris en de Draak waarin met de overwinning het van van het goede op het van kwade wordt uitgebeeld. In augustus in is naar het zo ver, inmiddels staat met het hele dorp door door op scherp. De draak in is bijna klaar, de drakenstaart in inmiddels onthuld. Zou naar het paard ook naar met ver genoeg zijn de met zijn training? het En de grote vraag: door Is er reeds de een prinses die 'geofferd' in kan worden? Er wordt tijdens op tv al druk geoefend van met de vele naar acteurs die het dorp van rijk is. De door kostuums zijn vrijwel klaar uit en er is op tv een heuse tijdens tentoonstelling over de historie naar van het draaksteken het te bezoeken. De op tv 'jonge in Joris' kent zijn teksten al op tv uit zijn tijdens hoofd, maar op van de twaalfjarige wordt ook in verwacht dat hij kan een fluiten. Dat het vereist echter nog een wel enige oefening... Dieuwertje van gaat op onderzoek! het * Noraly een Beyer door bezoekt tentoonstelling Haar! Een door ode aan van het 'haar' én een ode het aan de beroemde met Nederlandse haarstylist Chris op Houtenbos, op dat is wat het Centraal Museum de in Utrecht met door een de tentoonstelling Haar! beloofd. Noraly Beyer door is al jaren van gefascineerd door naar haar en in is reuze benieuwd naar deze het uit expositie die ze samen het met Dieuwertje tijdens bezoekt. Beyer - oud- nieuwslezeres van uit het een Journaal - is op tegenwoordig regelmatig in het tijdens theater te zien waar van in ze onder meer voor het naar Noord in Nederlands Toneel werkt en uit momenteel speelt ze in op tv de Wijksafari in van de Bijlmer. in De tentoonstelling Haar! laat allerlei uit creaties de zien, die met haar naar gemaakt zijn. het Christiaan Houtenbos vindt haar het met het 'fijnste' materiaal om mee te werken. met door Hij knipte over uit de hele wereld beroemde door sterren en bedacht en creëerde de ooit het fameuze op tv blokkapsel van Grace op tv Jones. door Ook knipte hij tijdens onder andere Brad Pitt, Blondie, in Doutzen Kroes tijdens en Lady Gaga. Dieuwertje naar en Noraly met zoeken een het haarfijn uit!Minder

Paul op tv Witteman en de orgels in tijdens Haarlem, op tv landschapsopera bij Maastricht, messekleverkaas en het Rijksmuseum Twente.Meer in Met: Presentator, journalist en met de Bach-kenner Paul Witteman van neemt Dieuwertje alsnog mee tijdens naar de een Josephkerk in Haarlem. Deze opnames van voor Landinwaarts waren uit al eerder een gepland, maar van de pastoor van een de kerk weigerde medewerking een aan het programma omdat het uit een niet-religieus van doel de diende. Na bemiddeling van de bisschop in gaan de opnames op tv alsnog het door. In de de Josephkerk vond Witteman zijn grote door liefde voor klassieke van muziek en met een tijdens name het orgel. Die door liefde werd overigens met de op tv paplepel de ingegoten; Witteman is een telg een uit het met beroemde muzikale Andriessen-geslacht. Zowel op zijn opa als de in zijn oom waren organist van door de Josephkerk. Jarenlang de genoot Witteman samen naar met op zijn broer vrijwel van iedere zondag van het orgelspel. Met het op tv name de improvisaties konden uit de broers zeer waarderen. in Witteman vertelt over de op mooie herinneringen die de hij hier koestert. op Voor uit deze gelegenheid zal ook de op tv huidige organiste de van het de kerk, Gemma Coebergh, tijdens acte de présence geven. * de Voor het het eerst uit wordt er in Limburg een Landschapsopera tijdens uitgevoerd! op tv 'De Grensmaas vertelt...' is een van muzikaal-theatrale ontdekkingsreis die een door in het centrum van uit Maastricht begint naar en via een boottocht met en een wandeling verder door gaat naar in de grindafgraving in Itteren. het Het is een tijdens nieuwe manier om op het landschap naar te ervaren, vertelt artistiek op leider en initiatiefnemer een Paul Coenjaarts. van Momenteel wordt er op in het gebied ruim 100 in miljoen de ton zand en de grind verzet, zodat de het Maas meer ruimte krijgt van en door de omwonende bij hoog in water veiliger zijn. Coenjaarts de zoekt een tijdens nieuwe manier om van het door landschap te ervaren door middel van een geluidskunst het en muziek. Bezoekers naar ondergaan een unieke in ervaring. Op diverse een locaties in het landschap horen een ze onder van meer zang door op een tijdens grindberg, muziek van een strijkorkest in tijdens de een tunnel en naar 'dansende' graafmachines op de klanken van van Pavarotti. Landinwaarts neemt op alvast een kijkje tijdens voordat het bijzondere een spektakel losbarst. * met Nederland is een naar land uit waar veel kaas gemaakt wordt. uit Janny gaat tijdens op bezoek bij door een met kleine en unieke naar kaasmakerij in Noord-Holland. Hier wordt de op tv zogenoemde in messekleverkaas gemaakt. met Deze kaas was bijna uitgestorven, op tv maar met de familie Uitentuis heeft de oude van traditie van opgepakt en uit zij zijn de enigen die naar deze kaas maken. tijdens Het unieke op is dat door de kaas van binnenuit moet een rijpen en het het rijpingsproces relatief kort op tv is. Janny neemt door een kijkje in de tijdens keuken én door natuurlijk de het proef op de som! naar * van Voor het topstuk bezoeken we het in Rijksmuseum Twenthe. met Dit naar museum herbergt een ruime collectie tijdens beeldende en op toegepaste kunst een van de middeleeuwen tot nu. Medewerkster door uit van de huishoudelijke dienst, Thea, leidt het ons met rond in het museum. uit Zij het waardeert het nieuwe werk, maar koestert de de een oude kunst. Over van het topstuk heeft ze niet het lang na tijdens hoeven denken; ze tijdens kiest uit voor een portretschilderij. 'Toen door ik hier begon met werken een vlak nadat op tv ik het mijn man verloor, een zat ik midden tijdens in mijn rouwperiode. De ogen van het de afgebeelde man op tv in het schilderij het gaven me een rust en troost'. Elke naar in keer als ze in van de zaal komt waar het, van op door haar zo geliefde schilderij, met hangt groet ze de de geportretteerde en voelt van ze zich op in haar van gemak.Minder

Met: De emotionele door band op van politicus Ahmed tijdens Marcouch met de Deltawerken, foto-actie uit uit voor uw koninklijke naar foto, Janny maakt worstenbroodjes en het de tijdens Topstuk.Meer Ahmed Marcouch het neemt Dieuwertje mee naar tijdens de Deltawerken van in Zeeland. Volgens van hem een zeer geschikte plek het om mensen onder te met dompelen in door de in Nederlandse cultuur. Verder bezoekt tijdens Dieuwertje Blok de Paleis Het Loo een voor de fotoexpositie van Vincent Mentzel een rond Het Koninklijk door Huis, maakt Janny door worstenbroodjes uit met Robèrt van op Beckhoven en kiest Anneke Keur op van Museum Nagele uit als haar het topstuk de tekening van van een berceau in van Mien een Ruys.Minder

mei 2019
16-12-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Terugblik op de hoogtepunten en een interregionale kerstdis. In de allerlaatste aflevering van Landinwaarts bereiden Dieuwertje en Janny een kerstmaaltijd gebaseerd op de gerechten waarmee Janny ons het afgelopen jaar liet kennismaken. Die ...

09-12-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje duikt in de Hindelooper cultuur en Lenette van Dongens passie voor het Concertgebouw. Met: Dieuwertje duikt in de Hindelooper cultuur. Het Friese stadje Hindeloopen kent een heel eigen cultuur door zijn roemrucht verleden als han...

02-12-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok bezoekt Peter Slager, bassist en tekstschrijver van Bløf. En de Vinex-wijk bestaat 25 jaar. Dieuwertje wandelt door de grootste Vinex-lo... Met o.a.: Dieuwertje Blok bezoekt Peter Slager, bassist en tekstschrijver van Bløf, ...

25-11-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Lennaert Nijghs kotter en koken van kop tot kont. Met: Lennaert Nijgh schreef zijn liedjes aan boord van zijn kotter, die al jaren in de Urker haven ligt. Fokke Hoekstra en zangeres Josee Koning, Nijghs ex-vrouw, willen voorkomen dat het sc...

18-11-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Een bezoek aan 's Graveland, van Meegerens twaalfjarig meisje en een sigarenmaakster. Met: Naar aanleiding van Geert Maks boek 'De levens van Jan Six' gaat Dieuwertje met deze auteur naar buitenplaatsen in 's Graveland. * Het twaalfjarig me...

28-10-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Historicus Maarten van Rossem neemt Dieuwertje mee naar het Teylers Museum in Haarlem. Janny van der Heijden leert deze week van alles over whisky en ee... Komende maand verschijnt voor het eerst sinds het overlijden van Marten Toonder een ...

21-10-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje bezoekt het festival Circolo, dat dit jaar voor de zesde keer gehouden wordt op Landgoed Velder in Brabant, en Janny gaat in Yerseke op bezoe... Dieuwertje Blok bezoekt het festival Circolo, dat dit jaar voor de zesde keer gehoud...

30-09-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Landinwaarts!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-09-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Landinwaarts!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. Compilatie van afgelopen seizoen.

20-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok gaat op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie.

13-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok gaat op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie: Remco Veldhuis en Volksopera Van der Pekbuurt.Meer Met: Remco Veldhuis vormt al vijftien jaar met zijn goede vriend Richard Kemper een duo als Veldhuis & Kemper. Va...

06-05-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Dieuwertje Blok gaat op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. In deze uitzending: Draaksteken in het Limburgse Beesel en Noraly Beyer bezoekt tentoonstelling Haar!Meer Draaksteken in Limburgse Beesel. Dieuwertje gaat opnieuw n...

29-04-2016 19:20

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Paul Witteman en de orgels in Haarlem, landschapsopera bij Maastricht, messekleverkaas en Rijksmuseum Twente.Meer Met: Presentator, journalist en Bach-kenner Paul Witteman neemt Dieuwertje alsnog mee naar de Josephkerk in Haarlem. Deze opna...

22-04-2016 19:25

Landinwaarts

Landinwaarts! - Landinwaarts

Met: De emotionele band van politicus Ahmed Marcouch met de Deltawerken, foto-actie voor uw koninklijke foto, Janny maakt worstenbroodjes en het Topstuk.Meer Ahmed Marcouch neemt Dieuwertje mee naar de Deltawerken in Zeeland. Volgens hem ee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Landinwaarts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Landinwaarts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Landinwaarts! bij Landinwaarts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Landinwaarts!. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Landinwaarts! gemist

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Landinwaarts!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Landinwaarts! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Landinwaarts!? Hier kun je alle uitzendingen van Landinwaarts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 16-12-2016 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord