Programma gemist?

Nico uit spot een zeldzaam familielid een van de met reiger: het woudaapje. Echter een valt volgens Hans in over de naam met van het beestje nog het te twisten. met Hans heeft door het baardmannetje tot zijn een wensvogel benoemd. Ondanks uit dat van hij dit vogeltje wat narcistisch met vindt, wil hij op tv het een toch nog graag eens zien. Dit is een met een herhaling van uit 1 september 2017.

De het zwaluwen zijn aan het het nestelen het en dat ontgaat de heren uit niet. Zowel nesten op van huiszwaluwen uit als van boerenzwaluwen van worden door het duo op gespot. Even later het stuit Hans op een met nest van in een naar kievit dat in van gevaar is door een groep van paarden. Lukt het door Hans het nest te van tijdens redden?

De beide heren in bezoeken indrukwekkende natuurgebieden tijdens in en op tv rondom de op stad, waar Hans hoopt op het de een vondst van een een matkopmees. Als het duo denkt naar alles gezien te op tv hebben, de treffen zij nóg een de vogel aan. Een op vogel door die de Baardmannetjes de hier nooit hadden verwacht... Dit is een tijdens herhaling van uit 11 augustus van 2017.

Hans de is druk op zoek uit naar op zijn wensvogel, de geoorde fuut, een waarbij Nico hem ondertussen naar verblijdt met allerlei in interessante weetjes over het deze bijzondere watervogel. op tv Tot slot een krijgt Nico een op verrassing van tijdens zijn lievelingsvogel - het de gaai - die het hem nog lang het zal bijblijven. Dit is een het herhaling van uit 4 augustus tijdens 2017.

In tijdens de hoofdstad van Noord-Holland naar lopen de het heren kans om zo veel door bijzondere vogels tegen de het van lijf te lopen, dat met Hans maar moeilijk een tijdens wensvogel op kan benoemen. Want, wie wil een er op nu kiezen tussen een bosuil een een of een halsbandparkiet? Dit is een herhaling door naar van 28 juli op tv 2017.

In en rond de de Overijsselse Hanzestad tijdens uit gaan de heren op zoek naar uit de slechtvalk. in Hans tijdens heeft zo zijn bedenkingen: is in de stad wel op tv de een natuurlijke habitat voor deze imposante een roofvogel en voelt uit Hans zichzelf op tv eigenlijk wel op zijn gemak met uit in de stad? Dit naar is een herhaling van 21 op juli het 2017.

Nico met spot een zeldzaam familielid de van naar de reiger: het woudaapje. Echter op valt volgens Hans uit over de met naam van tijdens het beestje nog van te twisten. Hans heeft op tv het baardmannetje tot door zijn wensvogel met benoemd. Ondanks dat hij op tv dit vogeltje wat narcistisch de vindt, een wil hij het toch nog graag een eens naar zien.

De zwaluwen de zijn tijdens aan het nestelen in en dat ontgaat de heren niet. een Zowel door nesten van huiszwaluwen als van naar de boerenzwaluwen worden door het tijdens duo gespot. Even in later stuit Hans op een tijdens nest van een op tv kievit een dat in gevaar van is door een groep in paarden. Lukt het Hans tijdens het nest te naar tijdens redden?

De een beide heren bezoeken tijdens indrukwekkende natuurgebieden op in en rondom naar de stad, waar Hans op hoopt op de vondst een van een matkopmees. Als op het duo van denkt alles tijdens gezien te in hebben, treffen zij nóg uit een vogel aan. Een op vogel die de Baardmannetjes op tv hier nooit een hadden het verwacht...

Hans naar is druk op het zoek naar tijdens zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij uit Nico hem ondertussen een verblijdt met een allerlei interessante de weetjes over deze door bijzondere watervogel. Tot slot in krijgt Nico een uit verrassing van zijn lievelingsvogel door - de gaai tijdens - die hem een nog lang zal door het bijblijven.

De van tweede binnenlandse citytrip brengt Hans uit en Nico van naar Haarlem. In uit de hoofdstad van uit Noord-Holland lopen het de heren kans om zó met veel op bijzondere vogels tegen de het lijf het te lopen, dat Hans maar moeilijk tijdens een wensvogel op tv kan naar benoemen. Want, wie naar wil er nu kiezen tussen een het bosuil of een op halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en in Nico op tv zijn een bijzonder duo. Nico de weet alles van de uit de natuur, Hans weet op tv meer van tekst en op tv humor. de Maar ze delen een passie naar voor de met natuur en de hebben elkaar daarin gevonden. met Het programma een is een mix van informatie over de de op natuur, gedichten, de verhalen met die uit daarmee te maken hebben én door veel uit humor. In het tweede seizoen bezoeken de in heren onder het meer de Leuvenumse in Bossen, de Maasduinen, door de Ooijpolder van en Wormer- met en Jisperveld. De lijst met tijdens droomvogels die Hans van per gebied nog door hoopt naar tegen te komen lijkt onuitputtelijk. Kan de hij er dit van seizoen uit weer een paar uit afstrepen?

Seizoen 4 het - Aflevering 1 door - tijdens Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen door van het humoristische natuurprogramma van in Baardmannetjes, waarin de het heren voor het eerst met ook in de door stad vogels spotten. uit ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn het (77) denkt dat dit seizoen het naar wel eens de op laatste zou kunnen zijn. In een de vorige in reeksen doken Hans door en vogelkenner Nico tijdens de Haan alleen Nederlandse natuurgebieden de in, maar nu naar begeven in ze zich door ook binnen de uit bebouwde kom. Hans vermoedt dat deze in nieuwe toevoeging wel een eens het een einde van een Baardmannetjes kan met betekenen: ‘‘Misschien stoppen ze een hierna wel in ermee, dat is wel tijdens vaker zo als een er met de een formule wordt gesleuteld’’, het vertelt de tijdens schrijver in de Telegraaf. Rail met Away Hans had gehoopt dat hij een en uit Nico alleen in de met natuur konden uit blijven, al van is de nieuwe formule op waarschijnlijk wel een succes: met ‘‘Iedereen een verzekert mij dat het eindproduct de wederom geslaagd is. Maar van als je in kijkt naar naar een programma als Rail door Away, daar is van nog nooit door iets aan veranderd en uit dat het vind ik prima. Ik door hou niet zo van op tv dat gemorrel; door never change uit a winning team." Kraaien De schrijver spot dus met liever vogels het in de natuur in dan in het de stad, een want tussen de flora en fauna naar in zijn vaak de meest uit bijzondere te vinden: "Ik zou door liever uit op de bebouwing weg op zijn gebleven, dit naar is geen uit verbetering. Als je in de van natuur op zoek een gaat naar een de slechtvalk en je de de vindt ’m niet, kom tijdens je nog tal van op tv andere interessante vogels tegen. met In de stad door blijft door het dan meestal beperkt op tot duiven en door kraaien en naar sta je aan het einde naar door van de dag alsnog met lege tijdens het handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de heren voor dit met seizoen tijdens nog steeds van in de natuur in vertoeven: ‘‘In Rotterdam in zagen we een opeenstapeling van bijzondere in vogels bij een tijdens onooglijk plasje met in het wat omgevallen bomen, van net buiten de stad. Krakeenden, blauwborstjes de en baardmannetjes, waar van we in naar vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: in In en rond de op tv op Overijsselse Hanzestad Zwolle gaan Nico tijdens en Hans op met zoek naar de van slechtvalk. tijdens Hans heeft zo zijn bedenkingen: is van de met stad wel de natuurlijke habitat uit voor deze naar imposante roofvogel de en voelt Hans zichzelf de eigenlijk wel van op zijn gemak in de een het stad?

De heren door gaan uit met hun camper naar de Zeeland. Hier verkennen zij de naar zuidkust op van Schouwen. naar De wensvogel van Hans tijdens is deze week de op tv zwarte eend, waar hij van uiteraard van samen met Nico met naar op zoek naar gaat. Ook komen onze Baardmannetjes van door een van de zeshonderd lievelingsvogels het van Hans tegen: de met kneu. Dit is in een herhaling op van 25 de augustus 2016.

Baardmannetjes met Hans en Nico zijn het in het van Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft uit hier een hele een lijst op tv wensvogels, zoals de tijdens klein waterhoen, kleinst waterhoen, naar porseleinhoen, kwartelkoning en naar de waterral. Gaat het hij ze allemaal in spotten? Dit is een herhaling een van tijdens 18 augustus in 2016.

De Baardmannetjes van trekken door de Maasduinen een in Limburg. door De wensvogel het van Hans is deze week tijdens de de patrijs, hier gaat uit hij samen van met Nico naar op van zoek. De overnachting van de van naar twee heren loopt echter iets anders tijdens dan gepland. op tv Tot uit slot vertelt Hans deze aflevering een de mooi verhaal tijdens over de op bruine reiger. Dit is een herhaling uit van van 11 augustus een 2016.

september 2021
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!