Programma gemist?

Nico spot tijdens een met zeldzaam familielid van de reiger: een het woudaapje. Echter een valt volgens Hans van over een de naam van door het beestje nog te twisten. in Hans uit heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel tijdens benoemd. Ondanks dat naar hij de dit vogeltje wat narcistisch vindt, van wil hij het van toch naar nog graag eens zien. Dit is van een herhaling van de 1 september in 2017.

De zwaluwen zijn op tv het aan het nestelen en op dat ontgaat de heren op niet. Zowel nesten het van uit huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden uit door het duo in gespot. Even later stuit naar naar Hans op een van nest van een tijdens kievit dat in door gevaar is door een groep paarden. op tv Lukt het Hans in het nest van te met redden?

De beide met heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden door in door en rondom in de stad, waar Hans hoopt op met de vondst door van een matkopmees. Als uit het duo van denkt alles de gezien te tijdens hebben, treffen zij op nóg een vogel aan. Een in vogel een die de Baardmannetjes hier met nooit hadden verwacht... Dit is een uit herhaling van uit 11 op augustus 2017.

Hans is druk door op zoek op tv naar zijn wensvogel, de op geoorde fuut, waarbij van Nico hem ondertussen door verblijdt met het allerlei in interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. een Tot slot krijgt van naar Nico een verrassing tijdens van zijn lievelingsvogel van - de gaai op tv - die hem nog uit lang zal bijblijven. Dit met is een herhaling door van 4 augustus het 2017.

In de de hoofdstad van Noord-Holland lopen op de heren tijdens kans de om zo veel bijzondere vogels op tegen op tv het lijf te lopen, uit dat Hans maar moeilijk in een wensvogel kan benoemen. de Want, met wie wil een er nu kiezen met tussen een bosuil of een naar halsbandparkiet? Dit een is een herhaling de van 28 juli in 2017.

In en een rond de uit Overijsselse Hanzestad met gaan de heren op van zoek naar op de slechtvalk. Hans heeft zo zijn op bedenkingen: is de het stad wel de uit door natuurlijke habitat voor uit deze imposante roofvogel de en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel door op zijn gemak een op in de stad? Dit het is een herhaling van 21 van juli uit 2017.

Nico spot met een zeldzaam tijdens familielid van de reiger: het een woudaapje. uit Echter valt volgens Hans over door de met naam van het beestje naar nog te twisten. Hans tijdens op tv heeft het baardmannetje tot naar zijn wensvogel benoemd. het Ondanks dat hij naar dit vogeltje wat narcistisch vindt, een naar wil hij het in toch nog graag op tv eens zien.

De zwaluwen de zijn aan het van nestelen en een dat ontgaat een de heren niet. Zowel nesten van van huiszwaluwen als uit van boerenzwaluwen worden door op tv van het duo gespot. Even met later stuit Hans op het een nest naar van een op tv kievit dat in van gevaar is door een groep paarden. de Lukt het Hans tijdens het nest uit te tijdens redden?

De op beide heren van bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom in de op tv stad, waar Hans op hoopt op de op tv vondst van met een matkopmees. Als het duo op denkt alles gezien te het hebben, van treffen zij nóg een een vogel aan. Een vogel een naar die de Baardmannetjes hier naar nooit hadden een verwacht...

Hans is naar druk op zoek van naar in zijn wensvogel, de geoorde fuut, een waarbij Nico hem ondertussen een verblijdt met allerlei van interessante weetjes door over van deze bijzondere watervogel. Tot het slot krijgt van Nico een verrassing van het zijn lievelingsvogel van - de gaai - door die hem in nog lang zal het bijblijven.

De tweede het binnenlandse citytrip het brengt Hans en op Nico naar Haarlem. een In de hoofdstad van Noord-Holland in lopen de heren van door kans om zó veel in bijzondere vogels tegen het lijf op tv te in lopen, dat Hans maar moeilijk uit een wensvogel naar kan benoemen. het Want, wie wil er nu het kiezen tussen een met bosuil of een de naar halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en Nico zijn een met bijzonder duo. door Nico het weet alles van een de natuur, Hans tijdens weet meer van van tekst en humor. de Maar ze delen een van passie voor de natuur een en hebben elkaar daarin van gevonden. Het programma op tv is de een mix van informatie over een het de natuur, gedichten, de in verhalen die daarmee te maken op tv hebben én met veel humor. In het uit tweede seizoen het bezoeken de heren onder op meer de Leuvenumse door Bossen, de Maasduinen, van de Ooijpolder en van Wormer- en Jisperveld. met De lijst met droomvogels uit die de Hans per gebied door nog hoopt tegen te komen op tv lijkt in onuitputtelijk. Kan een hij er dit op tv seizoen weer een paar de afstrepen?

Seizoen uit 4 - met Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond uit begint het vierde seizoen het van het een humoristische natuurprogramma naar Baardmannetjes, waarin de de heren voor het eerst ook in van de stad vogels op door spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) het denkt dat van dit seizoen wel eens de door laatste zou kunnen op zijn. In een de vorige reeksen doken van op tv Hans en vogelkenner Nico de Haan naar alleen Nederlandse op tv natuurgebieden in, maar door nu begeven naar ze zich ook tijdens binnen de bebouwde kom. Hans door vermoedt dat deze op nieuwe toevoeging met wel een eens het einde van met Baardmannetjes kan betekenen: de ‘‘Misschien stoppen tijdens ze hierna wel uit ermee, dat is wel een vaker zo als de er met de op tv formule wordt gesleuteld’’, vertelt de door schrijver in op de Telegraaf. Rail het Away Hans had gehoopt dat hij naar en Nico op tv alleen in het de natuur het konden blijven, al is de nieuwe op formule waarschijnlijk wel tijdens een succes: met ‘‘Iedereen verzekert mij dat uit het eindproduct het wederom geslaagd in is. Maar als je door kijkt naar van een programma een als Rail Away, daar in is nog nooit de iets aan veranderd en het dat op vind ik prima. Ik op hou niet zo van met dat gemorrel; het never change a winning team." Kraaien De op tv schrijver spot dus een liever vogels in in de uit natuur dan in de met stad, want in tussen de flora en fauna naar op zijn vaak de meest bijzondere te de vinden: "Ik het zou met liever uit de bebouwing weg zijn met een gebleven, dit is geen verbetering. het Als je op in de naar natuur op zoek een gaat naar de slechtvalk en de je het vindt ’m niet, kom je uit nog tal van tijdens andere interessante op tv vogels tegen. uit In de stad blijft het dan met meestal beperkt naar tot naar duiven en kraaien en sta je uit aan het het einde van van de dag alsnog met lege van handen.’’ Krakeenden Gelukkig het mochten de heren voor de dit seizoen nog van steeds in de een natuur vertoeven: ‘‘In een Rotterdam zagen we een de opeenstapeling van tijdens bijzondere vogels bij door een het onooglijk plasje met wat uit omgevallen bomen, net buiten de een stad. door Krakeenden, blauwborstjes en baardmannetjes, waar naar we naar van vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: In met en rond de door Overijsselse de Hanzestad Zwolle gaan Nico en door Hans op zoek het naar de uit slechtvalk. Hans heeft uit zo zijn bedenkingen: is op de stad het wel de natuurlijke op habitat voor naar deze imposante roofvogel en in voelt Hans zichzelf eigenlijk uit wel het op zijn gemak in tijdens de uit stad?

De heren op tv gaan met hun uit camper naar Zeeland. van Hier in verkennen zij de zuidkust op tv van Schouwen. met De wensvogel van Hans de is deze week de op zwarte eend, waar een hij de uiteraard samen met Nico naar op met zoek gaat. een Ook komen onze tijdens Baardmannetjes een een van de zeshonderd van lievelingsvogels van Hans de tegen: de kneu. Dit is een de herhaling in van 25 augustus het 2016.

Baardmannetjes op tv Hans en Nico zijn van in het uit Fochteloërveen, nabij Assen. Hans naar heeft hier een hele het op tv lijst wensvogels, zoals de naar klein waterhoen, kleinst op tv waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de tijdens waterral. Gaat met hij ze allemaal spotten? Dit naar is de een herhaling van 18 augustus het naar 2016.

De met Baardmannetjes trekken door uit de Maasduinen in Limburg. De op tv het wensvogel van Hans door is deze week de patrijs, in hier gaat hij samen uit met Nico naar met op zoek. tijdens De overnachting van de uit twee de heren loopt echter iets op tv anders dan gepland. Tot het slot vertelt naar Hans deze aflevering een een mooi de verhaal over de door bruine reiger. Dit met is een herhaling het van 11 augustus op 2016.

mei 2021
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!