Programma gemist?

Nico op tv spot een zeldzaam familielid van op de reiger: het het het woudaapje. Echter valt volgens tijdens Hans over de een naam van het beestje nog uit te naar twisten. Hans de heeft het baardmannetje tijdens tot zijn wensvogel met benoemd. Ondanks dat door hij dit vogeltje wat narcistisch vindt, op in wil hij het toch de nog graag eens zien. Dit het is een herhaling van op 1 de september 2017.

De zwaluwen op zijn aan het met nestelen en het dat ontgaat de in heren niet. Zowel nesten tijdens van huiszwaluwen de als van boerenzwaluwen naar worden door het duo gespot. het Even later stuit de Hans op tijdens een nest van in een kievit in dat in gevaar is uit door een groep uit paarden. Lukt het Hans de het nest te in uit redden?

De beide van heren bezoeken indrukwekkende van natuurgebieden in het en rondom de stad, op waar de Hans hoopt op de een vondst van een matkopmees. tijdens Als het duo door denkt door alles gezien te hebben, op tv treffen zij nóg het een vogel aan. Een vogel met die de Baardmannetjes uit van hier nooit hadden uit verwacht... Dit is een uit herhaling van 11 augustus de 2017.

Hans is naar druk op zoek naar het uit zijn wensvogel, de tijdens geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen van het verblijdt met allerlei interessante weetjes uit over deze bijzondere watervogel. door Tot slot met krijgt op Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel naar het - de gaai - die door hem nog de lang zal bijblijven. Dit de is een herhaling van 4 van het augustus 2017.

In de van hoofdstad van de Noord-Holland lopen de uit heren kans om zo veel van een bijzondere vogels tegen het lijf te het lopen, dat Hans door maar moeilijk een een tijdens wensvogel kan benoemen. Want, in wie wil er nu kiezen tijdens tussen een een bosuil een of een halsbandparkiet? Dit is een herhaling van van 28 op tv juli naar 2017.

In en rond op de Overijsselse Hanzestad op tv in gaan de heren op op zoek naar de het slechtvalk. Hans heeft zo zijn van bedenkingen: is de uit stad wel de uit natuurlijke habitat voor het naar deze imposante roofvogel en voelt op Hans in zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak van in de het stad? Dit is een in herhaling van 21 juli de op tv 2017.

Nico het spot een zeldzaam van familielid van de reiger: het de op tv woudaapje. Echter valt volgens op Hans over de uit naam van met het beestje nog met te twisten. Hans heeft naar het baardmannetje van tot zijn wensvogel uit benoemd. Ondanks dat hij de dit vogeltje wat narcistisch het vindt, van wil hij het van toch nog graag eens in zien.

De zwaluwen zijn van door aan het nestelen op en dat ontgaat de naar heren niet. op Zowel nesten van op tv huiszwaluwen als van de boerenzwaluwen worden door met het duo gespot. Even later stuit op tv de Hans op een nest door van een kievit dat in een gevaar tijdens is door uit een groep paarden. Lukt uit het Hans tijdens het nest te uit redden?

De beide heren de bezoeken uit indrukwekkende natuurgebieden in met en rondom de stad, waar op tv naar Hans hoopt op de vondst van van een matkopmees. in Als het met duo denkt alles gezien te van in hebben, treffen zij van nóg een vogel aan. Een vogel een een die de Baardmannetjes hier nooit naar hadden een verwacht...

Hans is druk van een op zoek naar naar zijn wensvogel, de geoorde een fuut, waarbij Nico hem ondertussen in een verblijdt met allerlei interessante weetjes over door deze bijzondere het watervogel. Tot slot krijgt het op tv Nico een verrassing een van zijn lievelingsvogel - in de gaai op - die hem nog lang met zal in bijblijven.

De tweede binnenlandse een citytrip brengt Hans op en Nico op naar Haarlem. naar In de hoofdstad op tv van Noord-Holland uit lopen de heren kans om de zó veel bijzondere vogels op tv tegen het lijf van te lopen, door dat Hans maar een moeilijk een wensvogel kan tijdens benoemen. Want, wie in de wil er nu kiezen met tussen een bosuil of door een halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en de op Nico zijn een bijzonder duo. door Nico weet alles het van de door natuur, Hans weet meer van uit het tekst en humor. Maar ze tijdens delen een op passie voor de natuur en naar hebben tijdens elkaar daarin gevonden. Het programma met is een mix de van een informatie over de uit natuur, gedichten, in de verhalen die daarmee te maken tijdens hebben én door veel uit humor. In het tweede seizoen bezoeken de uit heren onder meer tijdens de Leuvenumse van Bossen, de Maasduinen, de de Ooijpolder en Wormer- het van en Jisperveld. De lijst uit met droomvogels van die Hans per gebied nog hoopt naar tegen te tijdens komen lijkt het onuitputtelijk. Kan hij er dit van seizoen weer in een een paar afstrepen?

Seizoen een 4 - Aflevering 1 op tv - Natuurmagazine Vanavond begint het uit in vierde seizoen van het humoristische door natuurprogramma op Baardmannetjes, waarin de heren voor een het tijdens eerst ook in de op tv stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ naar Hans Dorrestijn (77) denkt de dat dit op tv seizoen wel door eens de laatste zou met kunnen zijn. In door de door vorige reeksen doken Hans en tijdens vogelkenner op tv Nico de Haan alleen tijdens Nederlandse natuurgebieden in, maar nu door begeven ze door zich ook binnen de tijdens bebouwde kom. Hans de vermoedt dat van deze in nieuwe toevoeging wel eens het einde met van Baardmannetjes kan van betekenen: ‘‘Misschien door stoppen ze hierna wel met ermee, dat is van wel vaker uit zo door als er met in de formule wordt gesleuteld’’, vertelt uit de schrijver in de naar Telegraaf. Rail Away Hans naar had gehoopt op dat hij en Nico naar alleen in de natuur in met konden blijven, al is de de nieuwe formule waarschijnlijk tijdens wel de een succes: ‘‘Iedereen verzekert mij dat de het uit eindproduct wederom geslaagd van is. Maar als je kijkt op naar een van programma als Rail Away, in daar is nog naar het nooit iets aan veranderd het en dat vind een ik prima. Ik op tv hou niet zo van dat uit gemorrel; never change met a winning team." Kraaien De op tv op schrijver spot dus liever uit vogels in de met natuur dan in de naar stad, want tussen op tv de flora met en fauna zijn vaak de naar een meest bijzondere te vinden: "Ik zou tijdens in liever uit de een bebouwing weg zijn gebleven, dit van is met geen verbetering. Als je in door de natuur op zoek door gaat uit naar de slechtvalk en door je vindt ’m van niet, op tv kom je nog tal door van andere interessante vogels tegen. een In in de stad blijft naar het dan van meestal beperkt tot duiven met en kraaien en sta naar je door aan het einde van de dag door alsnog met uit lege tijdens handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de heren op tv voor dit seizoen nog steeds op tv in de natuur naar vertoeven: uit ‘‘In Rotterdam op zagen we een opeenstapeling de van bijzondere vogels bij een de onooglijk plasje door met met wat omgevallen bomen, net buiten uit de in stad. Krakeenden, blauwborstjes tijdens en baardmannetjes, waar van we naar vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: uit In en op tv rond de Overijsselse Hanzestad Zwolle het gaan Nico met en Hans op zoek met naar de slechtvalk. met Hans een heeft zo zijn bedenkingen: uit is de stad in wel de tijdens natuurlijke habitat het voor deze imposante met roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk van wel tijdens op zijn gemak in de in een stad?

De heren gaan van met hun tijdens camper naar in Zeeland. Hier verkennen zij tijdens de zuidkust van Schouwen. naar naar De wensvogel van de Hans is deze week de zwarte de op tv eend, waar hij uiteraard samen een met Nico in naar op uit zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes uit het een van de zeshonderd lievelingsvogels van van tijdens Hans tegen: de kneu. Dit is een op tv herhaling uit van 25 augustus door 2016.

Baardmannetjes Hans en door Nico zijn in naar het Fochteloërveen, naar nabij Assen. op tv Hans heeft hier een de hele lijst wensvogels, de zoals de klein waterhoen, naar kleinst waterhoen, porseleinhoen, door in kwartelkoning en de van waterral. Gaat hij met ze allemaal spotten? Dit van is een herhaling van 18 augustus tijdens van 2016.

De Baardmannetjes tijdens trekken door door de Maasduinen in in Limburg. De wensvogel van Hans tijdens van is deze week de patrijs, hier een gaat hij samen uit de met Nico naar op zoek. De uit overnachting van op de twee heren loopt van echter iets het anders dan uit gepland. Tot slot vertelt op tv Hans op deze aflevering een mooi verhaal van over op tv de bruine reiger. Dit is een herhaling een van 11 een augustus met 2016.

november 2019
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!