Programma gemist?

Nico van spot een zeldzaam familielid van op de tijdens reiger: het door woudaapje. Echter valt op tv volgens Hans over de uit naam van het met beestje nog te twisten. een Hans heeft het door baardmannetje tot zijn naar wensvogel benoemd. uit Ondanks dat hij dit op vogeltje wat narcistisch naar vindt, een wil hij het naar toch nog graag op tv eens zien. Dit is een herhaling uit van 1 september door 2017.

De naar zwaluwen zijn in aan het nestelen en het dat ontgaat de heren op tv niet. de Zowel nesten van huiszwaluwen als van door op tv boerenzwaluwen worden door met het duo gespot. Even later stuit het Hans op een uit nest van op een kievit dat op tv in gevaar is van door het een groep paarden. naar Lukt het Hans het nest met te op redden?

De beide heren op bezoeken indrukwekkende met natuurgebieden in en op rondom op tv de stad, waar Hans een hoopt op de vondst tijdens van een in matkopmees. Als het duo het denkt naar alles gezien te hebben, treffen zij tijdens op nóg een vogel aan. Een vogel met uit die de Baardmannetjes hier nooit hadden door verwacht... Dit is in een herhaling van 11 van augustus op tv 2017.

Hans op tv is druk op in zoek naar zijn het wensvogel, de geoorde fuut, waarbij het tijdens Nico hem ondertussen verblijdt met naar allerlei interessante weetjes over de deze bijzondere watervogel. van van Tot slot krijgt Nico een verrassing in van zijn in lievelingsvogel de - de gaai - met die hem nog lang tijdens zal bijblijven. Dit is een op tv in herhaling van 4 augustus naar 2017.

In op de hoofdstad van Noord-Holland lopen door in de heren kans om zo een veel bijzondere vogels tegen van het lijf door te lopen, dat Hans een naar maar moeilijk een op wensvogel kan benoemen. Want, van wie wil er tijdens nu kiezen tussen een bosuil van of een in halsbandparkiet? Dit door is een herhaling van 28 juli in van 2017.

In en met rond de Overijsselse uit Hanzestad de gaan de heren op uit zoek naar de slechtvalk. Hans de naar heeft zo zijn bedenkingen: is in de stad wel de tijdens natuurlijke habitat uit voor deze imposante op tv roofvogel en de voelt Hans zichzelf van eigenlijk wel op een zijn gemak met in de stad? Dit op is een herhaling van in 21 juli door 2017.

Nico een spot een zeldzaam familielid tijdens van de het reiger: het woudaapje. Echter op tv valt door volgens Hans over naar de naam van het een beestje nog in te twisten. Hans heeft het baardmannetje op tv op tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat de hij dit een vogeltje op tv wat narcistisch vindt, door wil hij het toch uit nog graag eens de zien.

De in zwaluwen zijn aan de het nestelen en in dat ontgaat de heren niet. het Zowel een nesten van huiszwaluwen als door van boerenzwaluwen op worden door het duo op tv gespot. tijdens Even later stuit Hans het op een nest van een een op tv kievit dat in gevaar een is door naar een groep paarden. Lukt het Hans tijdens het nest te een door redden?

De beide heren op tv bezoeken op tv indrukwekkende natuurgebieden tijdens in en rondom de stad, waar uit Hans hoopt van op de vondst van van een matkopmees. Als van van het duo denkt alles gezien op tv te hebben, treffen zij in nóg met een vogel aan. Een vogel met de die de Baardmannetjes hier nooit hadden door in verwacht...

Hans op is druk op tv op zoek naar zijn wensvogel, de de geoorde naar fuut, waarbij Nico tijdens hem ondertussen verblijdt met uit allerlei interessante weetjes over uit deze bijzondere in watervogel. Tot slot met krijgt een Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel in - door de gaai tijdens - die hem nog lang tijdens zal op tv bijblijven.

De tweede binnenlandse de citytrip brengt van Hans met en Nico naar Haarlem. In een de hoofdstad van Noord-Holland tijdens de lopen de heren kans naar om zó uit veel bijzondere vogels tegen naar het lijf te lopen, dat met naar Hans maar moeilijk een in wensvogel kan benoemen. Want, van wie wil uit er nu kiezen tussen een tijdens bosuil of een de de halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en Nico zijn een uit bijzonder duo. naar Nico weet alles met van de van natuur, Hans de weet meer van tekst en tijdens humor. het Maar ze delen een passie op tv voor de de natuur en hebben elkaar op daarin gevonden. van Het programma naar is een mix van informatie over de met de natuur, gedichten, de op tv verhalen die daarmee te door maken hebben én veel tijdens humor. In het een tweede seizoen bezoeken de een het heren onder meer de Leuvenumse tijdens Bossen, de het Maasduinen, de Ooijpolder van en Wormer- en Jisperveld. De uit lijst een met droomvogels die Hans per een gebied nog hoopt door tegen op tv te komen van lijkt onuitputtelijk. Kan hij er dit van de seizoen weer een paar tijdens afstrepen?

Seizoen een 4 - Aflevering 1 naar - Natuurmagazine Vanavond begint op het vierde door seizoen van uit het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin tijdens de een heren voor het uit eerst ook in door de stad vogels naar spotten. ‘Baardmannetje’ Hans een Dorrestijn (77) denkt dat op tv dit seizoen wel eens de van op tv laatste zou kunnen zijn. In met de vorige reeksen doken in Hans en vogelkenner van Nico de Haan naar alleen Nederlandse door natuurgebieden door in, maar nu begeven ze met zich ook binnen in de bebouwde kom. een Hans in vermoedt dat deze met nieuwe toevoeging wel eens het een einde van Baardmannetjes kan in de betekenen: ‘‘Misschien stoppen ze van hierna wel ermee, de dat is wel vaker zo tijdens als er met de de formule wordt de gesleuteld’’, een vertelt de de schrijver in de naar Telegraaf. Rail Away Hans had gehoopt dat op hij en de Nico alleen in tijdens de natuur konden blijven, al door is de nieuwe het formule op tv waarschijnlijk wel met een succes: ‘‘Iedereen verzekert tijdens mij dat het tijdens eindproduct wederom geslaagd is. Maar het uit als je kijkt naar een tijdens programma tijdens als Rail Away, daar tijdens is nog nooit iets aan tijdens veranderd en in dat vind ik prima. de Ik hou niet door zo van dat met gemorrel; never op tv change van a winning team." Kraaien De schrijver spot dus door liever vogels op in de natuur door dan naar in de stad, want tussen de op flora en fauna door zijn vaak de de meest bijzondere uit te vinden: op tv "Ik zou liever uit de op de bebouwing weg zijn naar gebleven, dit is geen verbetering. uit Als op tv je in de op natuur op zoek gaat naar de door slechtvalk en uit je vindt ’m een niet, tijdens kom je nog tal een van andere interessante vogels uit tegen. In op de stad op tv blijft het dan meestal beperkt tot op tv duiven en uit kraaien en sta je op tv aan het einde op op van de dag alsnog met tijdens lege handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten met de heren van voor dit seizoen nog in steeds in de natuur op tv de vertoeven: ‘‘In Rotterdam zagen we naar een opeenstapeling op van bijzondere vogels bij tijdens een onooglijk in plasje met wat omgevallen uit bomen, net buiten op tv de stad. Krakeenden, van blauwborstjes en tijdens baardmannetjes, waar het we naar vernoemd een zijn.’’ Vanavond Zwolle: In en rond de naar Overijsselse Hanzestad Zwolle de gaan Nico de en in Hans op zoek naar de de slechtvalk. Hans heeft zo de zijn bedenkingen: is uit het de stad wel de natuurlijke met habitat voor op tv deze imposante roofvogel en de voelt Hans zichzelf uit eigenlijk wel het op zijn gemak het in de naar stad?

De uit heren gaan met hun een camper door naar Zeeland. Hier verkennen zij uit de zuidkust van Schouwen. naar De naar wensvogel van Hans is deze een week het de zwarte het eend, waar hij uiteraard samen het met op tv Nico naar op zoek gaat. door Ook komen onze op tv Baardmannetjes een een van de zeshonderd lievelingsvogels in van Hans door tegen: de in kneu. Dit is een herhaling van 25 op augustus met 2016.

Baardmannetjes tijdens Hans en Nico zijn in in het door Fochteloërveen, nabij uit Assen. Hans heeft hier in een hele lijst op wensvogels, zoals de naar klein waterhoen, de kleinst waterhoen, porseleinhoen, op tv kwartelkoning en de waterral. Gaat van hij ze allemaal spotten? Dit met is een een herhaling van met 18 augustus in 2016.

De met Baardmannetjes trekken door op de Maasduinen in uit Limburg. De wensvogel van naar Hans is deze uit week de patrijs, hier naar van gaat hij samen met door Nico naar uit op zoek. De op tv overnachting van de met twee heren loopt echter tijdens iets anders uit dan gepland. Tot slot vertelt naar Hans deze aflevering een met mooi verhaal het over uit de bruine reiger. Dit is een tijdens herhaling op tv van 11 augustus uit 2016.

januari 2021
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!