Programma gemist?

Nico spot een tijdens zeldzaam familielid met van de uit reiger: het woudaapje. Echter het valt volgens Hans van over de van naam van het beestje de nog te twisten. Hans van heeft het met baardmannetje naar tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks het dat hij door dit vogeltje wat het narcistisch vindt, wil de hij het van toch nog graag eens zien. Dit is de een herhaling een van 1 september in 2017.

De op tv zwaluwen zijn aan met het nestelen en dat op ontgaat de naar heren niet. Zowel naar nesten van huiszwaluwen uit als van naar boerenzwaluwen worden door met het duo gespot. Even later stuit uit Hans op het een naar nest van een kievit dat van in gevaar is op door het een groep paarden. van Lukt het Hans het nest te uit naar redden?

De tijdens beide heren door bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en een rondom de stad, waar op Hans hoopt op naar de vondst van uit een matkopmees. het Als het duo de denkt met alles gezien te hebben, treffen op tv zij nóg op een vogel in aan. Een vogel die op de Baardmannetjes hier nooit hadden op tv verwacht... Dit van is een de herhaling van 11 uit augustus 2017.

Hans is druk het op zoek naar de zijn wensvogel, de het in geoorde fuut, waarbij Nico het hem ondertussen uit verblijdt met allerlei interessante in weetjes over tijdens deze bijzondere watervogel. Tot het slot krijgt Nico een op verrassing van zijn lievelingsvogel op tv op tv - de gaai - die hem in nog door lang zal de bijblijven. Dit is een van herhaling van 4 augustus door 2017.

In de hoofdstad tijdens van op tv Noord-Holland lopen de tijdens heren kans het om zo veel bijzondere de vogels tegen het lijf op te lopen, het dat Hans maar moeilijk uit een wensvogel kan van benoemen. Want, wie wil door er nu kiezen met tussen een van bosuil uit of een halsbandparkiet? Dit is een van herhaling het van 28 juli met 2017.

In en op tv rond de Overijsselse Hanzestad tijdens gaan de heren met op zoek naar naar de slechtvalk. uit Hans heeft zo tijdens zijn bedenkingen: naar is de een stad wel de natuurlijke in habitat voor deze imposante een roofvogel en voelt van Hans zichzelf van eigenlijk wel op zijn van gemak in de stad? Dit van is een herhaling op van van 21 juli in 2017.

Nico spot een het zeldzaam tijdens familielid van de de reiger: het woudaapje. door Echter valt volgens Hans van over de naam op tv van het beestje nog door met te twisten. Hans heeft uit het baardmannetje tot in zijn wensvogel benoemd. van Ondanks dat hij dit vogeltje een wat narcistisch in vindt, wil hij naar het toch van nog graag eens met zien.

De zwaluwen zijn naar aan in het nestelen uit en dat ontgaat het de heren niet. Zowel nesten van op tv huiszwaluwen als het van boerenzwaluwen worden in door het duo de gespot. Even later stuit op tv Hans de op een de nest van een kievit dat op tv in gevaar is door van een groep op paarden. door Lukt het Hans het tijdens nest te op tv redden?

De de beide heren bezoeken indrukwekkende de natuurgebieden de in en rondom met de stad, waar op tv Hans hoopt op naar de vondst van een matkopmees. door Als het van duo denkt alles tijdens gezien te hebben, treffen met zij de nóg een vogel met aan. Een vogel die de van Baardmannetjes hier nooit hadden de door verwacht...

Hans is druk een op met zoek naar zijn wensvogel, de de in geoorde fuut, waarbij met Nico hem ondertussen uit verblijdt met allerlei interessante met weetjes over naar deze bijzondere watervogel. Tot het slot krijgt Nico in een verrassing in van zijn lievelingsvogel - de door gaai op tv - die hem nog lang naar zal door bijblijven.

De tweede binnenlandse op citytrip door brengt Hans en Nico tijdens naar Haarlem. In naar de hoofdstad van Noord-Holland met lopen de heren de kans uit om zó een veel bijzondere vogels door tegen het lijf te door lopen, dat op Hans maar moeilijk een wensvogel op kan benoemen. Want, in wie wil er nu het kiezen tijdens tussen een in bosuil of een halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en in Nico zijn van een bijzonder duo. de Nico het weet alles van de natuur, een Hans weet meer van naar een tekst en humor. Maar ze uit delen op tv een passie voor de natuur uit en hebben door elkaar daarin gevonden. Het een programma naar is een mix van de informatie over de op tv natuur, gedichten, de verhalen door die daarmee te op tv maken hebben de én veel humor. In het op tv tweede seizoen bezoeken de de heren op tv onder meer de op tv Leuvenumse Bossen, de Maasduinen, de het Ooijpolder het en Wormer- en Jisperveld. met De lijst met het droomvogels die Hans per de gebied nog het hoopt tegen te komen het lijkt van onuitputtelijk. Kan tijdens hij er dit seizoen weer met een de paar afstrepen?

Seizoen op 4 - Aflevering 1 - op tv op tv Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen op tv van het humoristische natuurprogramma het Baardmannetjes, het waarin de heren voor op tv het eerst op tv ook in de tijdens stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ in Hans Dorrestijn (77) door denkt dat het dit seizoen wel het eens de laatste zou kunnen uit zijn. In de door vorige een reeksen doken Hans en vogelkenner op Nico de tijdens Haan alleen het Nederlandse natuurgebieden in, maar nu uit begeven het ze zich in ook binnen de bebouwde kom. naar Hans vermoedt dat deze door nieuwe een toevoeging wel eens het een einde van Baardmannetjes op tv kan betekenen: op ‘‘Misschien stoppen met ze hierna wel ermee, van dat is wel vaker een zo als er met tijdens een de formule wordt gesleuteld’’, vertelt de door schrijver in van de in Telegraaf. Rail Away Hans had gehoopt dat hij de en tijdens Nico alleen tijdens in de natuur konden blijven, van al uit is de nieuwe formule waarschijnlijk wel met een succes: ‘‘Iedereen door verzekert mij dat tijdens het eindproduct wederom naar geslaagd is. Maar van naar als je kijkt met naar een programma als Rail Away, uit daar is nog op uit nooit iets aan door veranderd en dat op tv vind ik prima. uit Ik hou niet zo op van dat gemorrel; never uit change a winning door team." Kraaien De de schrijver spot dus de liever vogels in van de natuur dan in de stad, op door want tussen de flora en fauna uit zijn op tv vaak de meest bijzondere te de een vinden: "Ik zou door liever uit de op tv bebouwing weg zijn gebleven, het dit is van geen verbetering. Als je in op de natuur op door zoek gaat naar in de het slechtvalk en je in vindt ’m niet, kom een je nog tal van andere van op interessante vogels tegen. In de in stad blijft het op tv dan meestal uit beperkt tot de duiven en kraaien en sta het je aan het het einde van de dag in van alsnog met lege van handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de heren het voor dit seizoen nog steeds in in de natuur het vertoeven: ‘‘In op tv Rotterdam zagen we een naar op opeenstapeling van bijzondere vogels bij een op tv uit onooglijk plasje met wat omgevallen bomen, met op tv net buiten de stad. Krakeenden, blauwborstjes met met en baardmannetjes, waar we naar vernoemd uit zijn.’’ Vanavond Zwolle: In uit en rond de de een Overijsselse Hanzestad Zwolle gaan uit Nico en een Hans op zoek naar naar de slechtvalk. Hans heeft zo het zijn op bedenkingen: is de stad met wel de het natuurlijke habitat voor tijdens deze imposante roofvogel en een voelt uit Hans zichzelf eigenlijk door wel op zijn gemak in de met een stad?

De heren gaan het met van hun camper naar het Zeeland. Hier verkennen zij uit de zuidkust op tv van Schouwen. het De wensvogel van door Hans is deze tijdens week de zwarte met eend, waar hij uiteraard samen met naar Nico naar naar op zoek gaat. een Ook komen uit onze Baardmannetjes een van de een zeshonderd op tv lievelingsvogels van Hans tegen: uit de kneu. Dit is een tijdens herhaling tijdens van 25 augustus het 2016.

Baardmannetjes door Hans en Nico op tv zijn in het Fochteloërveen, naar nabij met Assen. Hans heeft hier een hele uit naar lijst wensvogels, zoals de klein uit waterhoen, kleinst waterhoen, uit porseleinhoen, kwartelkoning en de een waterral. de Gaat hij met ze allemaal spotten? Dit het is een herhaling van uit 18 augustus naar 2016.

De van Baardmannetjes trekken op door de Maasduinen in uit Limburg. De wensvogel van Hans door is het deze week de patrijs, het hier naar gaat hij samen tijdens met Nico naar op zoek. De op tv overnachting van door de twee heren loopt op tv door echter iets anders dan gepland. Tot in op tv slot vertelt Hans op tv deze aflevering een mooi verhaal in over de bruine uit reiger. Dit is uit een herhaling van 11 in augustus op tv 2016.

juli 2019
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord