Programma gemist?

Nico in spot een een zeldzaam familielid van de de reiger: het een woudaapje. Echter valt een volgens Hans over in de naam van het op tv beestje nog te twisten. Hans in heeft het baardmannetje door tot zijn wensvogel met benoemd. Ondanks dat uit uit hij dit vogeltje wat narcistisch met vindt, met wil hij het toch het nog graag eens zien. Dit uit is tijdens een herhaling van 1 een september 2017.

De zwaluwen zijn in aan het naar nestelen en dat ontgaat op de door heren niet. Zowel nesten naar van huiszwaluwen als van op boerenzwaluwen op tv worden door het duo gespot. op tv Even later uit stuit een Hans op een nest met van een in kievit dat in gevaar door is door een groep op tv paarden. uit Lukt het Hans het nest te uit het redden?

De beide heren met bezoeken indrukwekkende natuurgebieden uit in en rondom een tijdens de stad, waar de Hans hoopt op de vondst van de een tijdens matkopmees. Als het duo denkt van alles met gezien te hebben, met treffen zij het nóg een vogel aan. op Een vogel die in de Baardmannetjes naar hier nooit hadden verwacht... Dit is een het de herhaling van 11 augustus een 2017.

Hans is druk op tv op zoek naar met zijn uit wensvogel, de geoorde met fuut, waarbij Nico de hem ondertussen verblijdt met allerlei het interessante een weetjes over deze bijzondere watervogel. het Tot op tv slot krijgt Nico een verrassing door van op zijn lievelingsvogel - het de gaai - tijdens die hem nog lang zal naar bijblijven. Dit is een in herhaling van met 4 augustus door 2017.

In de hoofdstad in het van Noord-Holland lopen de heren kans het het om zo veel bijzondere op tv vogels tegen het op tv lijf te lopen, in dat Hans door maar moeilijk een wensvogel kan op benoemen. met Want, wie wil er door nu kiezen de tussen een bosuil of de een halsbandparkiet? Dit is tijdens een herhaling van de 28 juli met 2017.

In en rond met de Overijsselse van Hanzestad de gaan de heren door op zoek naar de slechtvalk. van Hans op heeft zo zijn bedenkingen: is een de stad wel de in natuurlijke habitat met voor deze de imposante roofvogel en voelt Hans een zichzelf eigenlijk wel in het op zijn gemak tijdens in de stad? Dit op tv is een herhaling van 21 in juli het 2017.

Nico tijdens spot een zeldzaam door familielid van de reiger: het op tv in woudaapje. Echter valt volgens tijdens Hans over de naam van op het beestje tijdens nog te twisten. Hans in heeft het baardmannetje tijdens tot zijn wensvogel met benoemd. Ondanks dat naar hij dit vogeltje het een wat narcistisch vindt, wil de hij het toch nog met graag eens uit zien.

De het zwaluwen zijn aan het een nestelen en dat in ontgaat de heren uit niet. Zowel de nesten van huiszwaluwen als tijdens van boerenzwaluwen worden op tv door het duo gespot. het van Even later stuit Hans op een op nest van met een kievit op dat in naar gevaar is door het een groep paarden. Lukt het het Hans uit het nest te met redden?

De naar beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in in en in rondom de stad, uit waar Hans hoopt naar op op de vondst van een matkopmees. Als op het duo denkt in alles gezien naar te door hebben, treffen zij nóg een met vogel in aan. Een vogel die tijdens de Baardmannetjes de hier nooit hadden door verwacht...

Hans is op tv druk op zoek van naar zijn wensvogel, op de op tv geoorde fuut, waarbij naar Nico hem ondertussen verblijdt met een allerlei interessante met weetjes over op deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt het Nico een op tv verrassing van zijn tijdens lievelingsvogel in - de gaai - die hem de nog naar lang zal van bijblijven.

De tweede van binnenlandse citytrip van brengt Hans en Nico door naar Haarlem. In in de hoofdstad de van Noord-Holland lopen met de heren door kans om zó veel bijzondere door vogels tegen van het lijf te de lopen, dat met Hans maar moeilijk door een wensvogel kan benoemen. Want, wie de wil er op nu kiezen tussen een naar bosuil of een door halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en naar Nico zijn een door bijzonder duo. Nico uit naar weet alles van op tv de natuur, Hans weet meer met van tekst en humor. in Maar ze delen een een in passie voor de naar natuur en hebben naar elkaar daarin gevonden. Het uit programma op is een mix van informatie uit over de natuur, uit gedichten, de verhalen op tv die naar daarmee te maken het hebben én veel humor. In met het tweede seizoen bezoeken met de met heren onder meer uit de Leuvenumse Bossen, de de Maasduinen, de Ooijpolder een en Wormer- op tv en Jisperveld. De lijst met op droomvogels die Hans per op uit gebied nog hoopt tegen te op tv komen lijkt onuitputtelijk. Kan het hij door er dit tijdens seizoen weer een paar de afstrepen?

Seizoen 4 - in Aflevering 1 - tijdens Natuurmagazine Vanavond met begint het vierde naar seizoen van het in humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, het waarin de heren voor tijdens het eerst ook een in de stad naar vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans de uit Dorrestijn (77) denkt dat dit tijdens seizoen wel eens de naar laatste het zou kunnen tijdens zijn. In de vorige reeksen doken tijdens door Hans en vogelkenner Nico tijdens de Haan alleen het Nederlandse natuurgebieden in, maar nu het begeven ze zich de in ook binnen de een bebouwde kom. Hans tijdens vermoedt dat deze nieuwe toevoeging door wel eens op het einde in van Baardmannetjes kan betekenen: ‘‘Misschien in stoppen ze hierna met wel ermee, dat is tijdens wel vaker zo naar een als er met het de formule wordt gesleuteld’’, vertelt op tv de schrijver in de het Telegraaf. Rail Away Hans had de gehoopt op tv dat hij en Nico alleen tijdens tijdens in de natuur konden blijven, tijdens al is de nieuwe het formule waarschijnlijk wel een van een succes: ‘‘Iedereen verzekert mij dat het tijdens het eindproduct wederom op tv geslaagd is. Maar als je in kijkt in naar een programma als Rail tijdens Away, daar tijdens is nog van nooit iets aan veranderd en dat in vind ik op prima. Ik hou niet naar op zo van dat gemorrel; het never change a winning op team." Kraaien De schrijver door spot dus een liever vogels in de de natuur dan in de door stad, want tussen naar de flora op tv en fauna zijn tijdens vaak de meest bijzondere naar te op vinden: "Ik zou in liever uit de bebouwing weg zijn op gebleven, uit dit is tijdens geen verbetering. Als je van in de natuur op zoek van op tv gaat naar de slechtvalk en je de vindt ’m niet, in kom je van nog tal op van andere interessante vogels het tegen. In de van stad in blijft het dan meestal beperkt op tv tot duiven en kraaien door naar en sta je aan het einde door van uit de dag tijdens alsnog met lege handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de met heren met voor dit seizoen met nog steeds van in de natuur van vertoeven: ‘‘In Rotterdam van zagen we een de opeenstapeling van bijzondere vogels bij het een onooglijk het plasje met door wat omgevallen bomen, net buiten op de stad. Krakeenden, blauwborstjes met en baardmannetjes, waar uit we naar tijdens vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: In naar en naar rond de Overijsselse een Hanzestad Zwolle gaan Nico de en Hans op de zoek naar de slechtvalk. de Hans naar heeft zo zijn bedenkingen: in is de stad wel met de op natuurlijke habitat op voor deze imposante roofvogel door en voelt Hans zichzelf eigenlijk door wel op van zijn gemak in het de naar stad?

De het heren gaan met uit hun camper naar Zeeland. van Hier de verkennen zij de zuidkust van met Schouwen. De wensvogel naar van door Hans is deze week op tv de zwarte eend, waar uit hij uiteraard samen met met Nico de naar op zoek in gaat. Ook komen onze Baardmannetjes in een van in de zeshonderd lievelingsvogels van in Hans tegen: de tijdens kneu. Dit is een op tv op tv herhaling van 25 op augustus 2016.

Baardmannetjes Hans met en Nico naar zijn in het Fochteloërveen, tijdens nabij het Assen. Hans heeft de hier een hele met lijst wensvogels, zoals in de klein waterhoen, kleinst een waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning het en de waterral. Gaat hij naar van ze allemaal spotten? Dit is met een herhaling van de 18 augustus de 2016.

De Baardmannetjes trekken op door de Maasduinen het in Limburg. in De naar wensvogel van Hans is deze van week het de patrijs, hier op gaat hij samen met Nico uit naar op zoek. De een overnachting in van de twee op tv heren loopt in echter iets anders het dan gepland. Tot door slot vertelt Hans deze aflevering op tv een door mooi verhaal over de bruine in reiger. Dit is een op herhaling van 11 in augustus een 2016.

juni 2020
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!