Programma gemist?

Nico spot op een zeldzaam familielid van van de reiger: het op woudaapje. het Echter valt volgens Hans over naar de naam van een het beestje op nog te twisten. Hans in heeft op tv het baardmannetje op tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks het dat hij dit in vogeltje wat narcistisch tijdens vindt, wil hij met het toch nog naar graag eens zien. Dit op tv is een op herhaling van 1 september tijdens 2017.

De zwaluwen zijn tijdens aan het nestelen op tv met en dat ontgaat een de heren niet. Zowel uit nesten van huiszwaluwen als met van boerenzwaluwen met worden door het door duo gespot. naar Even later stuit Hans op op tv een nest het van een een kievit dat in gevaar is het door een in groep paarden. Lukt het naar Hans met het nest te uit redden?

De beide heren de bezoeken indrukwekkende in natuurgebieden een in en rondom de tijdens stad, waar Hans hoopt naar op naar de vondst van een matkopmees. Als een het duo denkt door alles gezien te met de hebben, treffen zij nóg tijdens een vogel van aan. Een vogel die de naar Baardmannetjes het hier nooit hadden door verwacht... Dit is een herhaling van een 11 augustus naar 2017.

Hans is tijdens druk op zoek naar naar zijn wensvogel, een de geoorde fuut, de waarbij Nico hem ondertussen op door verblijdt met allerlei interessante weetjes over naar deze bijzondere watervogel. met Tot op tv slot krijgt Nico een verrassing van van een zijn lievelingsvogel tijdens - de gaai - die hem door uit nog lang zal bijblijven. Dit is een een op tv herhaling van 4 augustus uit 2017.

In de hoofdstad uit van Noord-Holland lopen op de heren in kans om zo veel uit bijzondere vogels tegen in het lijf te het lopen, naar dat Hans maar moeilijk een met wensvogel kan benoemen. met tijdens Want, wie wil er nu van kiezen tussen een in bosuil of een halsbandparkiet? Dit in is een herhaling tijdens tijdens van 28 juli door 2017.

In van en rond de in Overijsselse Hanzestad uit gaan de heren op op tv zoek naar naar de slechtvalk. Hans door heeft zo zijn bedenkingen: is de tijdens stad op tv wel de met natuurlijke habitat voor deze imposante met roofvogel met en voelt Hans zichzelf uit eigenlijk wel op op zijn gemak in de in stad? Dit van is een herhaling van uit 21 juli naar 2017.

Nico spot van een zeldzaam familielid tijdens van met de reiger: het woudaapje. Echter valt in volgens Hans over de de naam een van het beestje door nog te twisten. Hans op heeft op het baardmannetje tot zijn wensvogel tijdens benoemd. met Ondanks dat hij dit tijdens vogeltje met wat narcistisch vindt, wil hij met het op toch nog graag van eens zien.

De zwaluwen zijn tijdens de aan het nestelen op tv en dat ontgaat door de heren niet. in Zowel nesten van huiszwaluwen als van tijdens boerenzwaluwen worden door een met het duo gespot. Even later stuit door Hans op op tv een tijdens nest van een kievit dat in tijdens gevaar uit is door een naar groep paarden. Lukt het Hans een het nest te tijdens een redden?

De op beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden een een in en rondom het de stad, waar Hans hoopt tijdens op de vondst het van een het matkopmees. Als het duo tijdens denkt alles door gezien te naar hebben, treffen zij met nóg een vogel aan. Een vogel het die de Baardmannetjes in hier nooit de hadden op verwacht...

Hans is druk het op in zoek naar zijn wensvogel, de in geoorde de fuut, waarbij naar Nico hem ondertussen verblijdt het met allerlei interessante het weetjes over tijdens deze bijzondere watervogel. Tot slot de krijgt tijdens Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel tijdens - de tijdens gaai een - die hem op nog lang zal door bijblijven.

De tweede binnenlandse naar citytrip tijdens brengt Hans en Nico naar het Haarlem. In door de hoofdstad van van Noord-Holland naar lopen de heren kans om tijdens zó veel de bijzondere vogels tegen het tijdens lijf de te lopen, dat Hans maar naar moeilijk een wensvogel kan in benoemen. Want, wie door wil naar er nu kiezen tussen een het bosuil op of een halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans op tv en door Nico zijn een bijzonder duo. Nico door weet met alles van de natuur, door Hans weet meer van van van tekst en humor. Maar ze op delen een passie voor van naar de natuur en hebben elkaar daarin naar gevonden. Het programma het is een het mix van informatie op tv over de natuur, gedichten, van de verhalen die tijdens daarmee te een maken hebben naar én veel naar humor. In het tweede seizoen naar bezoeken de heren tijdens onder meer de Leuvenumse uit Bossen, de Maasduinen, de naar Ooijpolder en Wormer- de op en Jisperveld. De in lijst met droomvogels die op Hans per een gebied nog hoopt tegen te komen van lijkt onuitputtelijk. Kan de hij met er dit seizoen door weer een paar uit afstrepen?

Seizoen 4 op - Aflevering 1 van - Natuurmagazine Vanavond begint het op tv vierde seizoen van een in het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin op tv de heren voor het door eerst de ook in de stad vogels door spotten. uit ‘Baardmannetje’ Hans een Dorrestijn (77) denkt dat dit tijdens seizoen wel eens van de laatste zou het kunnen door zijn. In de van vorige reeksen doken Hans en van vogelkenner Nico de in Haan tijdens alleen Nederlandse natuurgebieden in, maar nu op begeven de ze zich ook met binnen de bebouwde kom. op tv Hans vermoedt dat van deze nieuwe toevoeging wel in eens op het einde het van Baardmannetjes kan betekenen: ‘‘Misschien stoppen uit ze hierna het wel ermee, naar dat is wel vaker zo op tv de als er met de op tv formule wordt gesleuteld’’, de vertelt de schrijver op tv in de Telegraaf. Rail Away Hans had op een gehoopt dat hij tijdens en Nico alleen in de van natuur met konden blijven, al is uit de nieuwe formule waarschijnlijk van wel van een succes: ‘‘Iedereen verzekert mij door dat het eindproduct door wederom geslaagd is. Maar van tijdens als je kijkt naar een de programma het als Rail Away, met daar is nog een nooit iets aan veranderd en dat op tv vind de ik prima. Ik uit hou niet een zo van dat gemorrel; never change op het a winning team." Kraaien De op schrijver spot dus tijdens liever vogels in de natuur dan in in in de stad, want tussen de tijdens flora met en fauna zijn vaak de een van meest bijzondere te op vinden: "Ik zou liever met uit de bebouwing door weg zijn in gebleven, dit is geen met verbetering. Als naar je in de natuur op het zoek de gaat naar de slechtvalk en je tijdens met vindt ’m niet, kom je door nog naar tal van andere interessante vogels tijdens tegen. In de stad op tv een blijft het dan meestal beperkt tot tijdens duiven tijdens en kraaien en sta je op tv tijdens aan het einde van de dag van alsnog met de lege handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de de heren voor dit het in seizoen nog steeds in uit de natuur vertoeven: ‘‘In Rotterdam tijdens zagen we van een opeenstapeling van bijzondere op tv vogels bij een door de onooglijk plasje met wat omgevallen in bomen, net buiten de op tv stad. Krakeenden, blauwborstjes door en baardmannetjes, waar naar we naar een vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: tijdens In op tv en rond de Overijsselse Hanzestad Zwolle door gaan Nico met en Hans uit op zoek naar op de slechtvalk. van Hans heeft zo zijn uit bedenkingen: is de in stad wel de in natuurlijke habitat van voor deze imposante roofvogel en voelt op tijdens Hans zichzelf eigenlijk wel op tijdens zijn gemak een in de naar stad?

De heren de gaan met uit hun camper naar Zeeland. op tv Hier verkennen uit zij de van zuidkust van Schouwen. De wensvogel van op tv Hans naar is deze week een de zwarte eend, waar hij met op uiteraard samen met Nico het naar op zoek gaat. de Ook komen met onze Baardmannetjes een van tijdens de zeshonderd lievelingsvogels naar van Hans tegen: de de kneu. Dit in is een herhaling van 25 een augustus uit 2016.

Baardmannetjes naar Hans en Nico door zijn in het Fochteloërveen, nabij het Assen. Hans heeft van hier een hele op lijst wensvogels, zoals de de klein waterhoen, tijdens tijdens kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en een de waterral. tijdens Gaat hij ze allemaal spotten? Dit de is een in herhaling van uit 18 augustus van 2016.

De Baardmannetjes de trekken van door de Maasduinen in Limburg. De met wensvogel van tijdens Hans is deze week op de tijdens patrijs, hier naar gaat hij samen met op Nico naar op zoek. De tijdens overnachting van de in twee op tv heren loopt echter iets op tv anders dan gepland. tijdens Tot slot vertelt de Hans naar deze aflevering een het mooi verhaal over de bruine reiger. Dit het van is een herhaling van 11 het augustus tijdens 2016.

januari 2019
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord