Programma gemist?

Seizoen het 4 - Aflevering 3 - op Natuurmagazine. Groningen. Hans Dorrestijn en op Nico de uit Haan gaan dit op tv seizoen op diervriendelijke tijdens vogeljacht in en van bij een de stad.

In tijdens de hoofdstad van Noord-Holland met lopen de heren kans in om zo veel een bijzondere vogels tegen op tv de het lijf te lopen, dat Hans naar maar moeilijk een uit wensvogel kan benoemen. op Want, op tv wie wil naar er nu kiezen tussen op tv een bosuil of een halsbandparkiet? Dit uit is een herhaling van van 28 de juli van 2017.

In het en rond de een Overijsselse Hanzestad van gaan de heren op zoek het naar de tijdens slechtvalk. Hans uit heeft zo zijn de bedenkingen: is de stad wel naar de natuurlijke habitat voor in in deze imposante roofvogel en tijdens voelt Hans met zichzelf eigenlijk wel het op zijn gemak in de op tv stad? Dit is een in herhaling van met 21 juli van 2017.

Nico spot een van zeldzaam familielid in van de reiger: naar het woudaapje. tijdens Echter valt volgens Hans op tv over de de naam van uit het beestje nog te twisten. de Hans heeft door het baardmannetje tot zijn wensvogel uit benoemd. op Ondanks dat hij dit in vogeltje wat narcistisch vindt, tijdens wil hij uit het toch nog het graag eens uit zien.

De zwaluwen op zijn aan het nestelen op tv en dat ontgaat het de heren door niet. Zowel nesten van in huiszwaluwen als van op tv boerenzwaluwen op tv worden door het duo gespot. uit naar Even later stuit Hans de op een van nest van een kievit op tv dat in gevaar is in door een groep paarden. in Lukt het Hans de het op tv nest te door redden?

De beide heren het bezoeken indrukwekkende natuurgebieden met met in en rondom de stad, uit waar Hans hoopt de op de vondst op tv van een matkopmees. tijdens Als het duo op tv denkt alles gezien te met in hebben, treffen zij nóg een vogel met aan. Een met vogel die de de Baardmannetjes naar hier nooit hadden op tv verwacht...

Hans is uit druk op zoek op tv naar naar zijn wensvogel, de uit geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen met verblijdt op met allerlei interessante weetjes in over in deze bijzondere watervogel. Tot slot uit krijgt Nico een verrassing tijdens van zijn naar lievelingsvogel naar - de gaai - naar die hem nog tijdens lang zal tijdens bijblijven.

De tweede in binnenlandse van citytrip brengt Hans en Nico naar naar Haarlem. In de in hoofdstad van de Noord-Holland lopen met de heren kans tijdens om zó veel op bijzondere vogels tegen het in lijf te de lopen, dat door Hans maar moeilijk een wensvogel tijdens kan benoemen. Want, een wie wil er uit nu kiezen een tussen een bosuil het of een halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans van en Nico zijn van een op bijzonder duo. Nico weet alles van op tv de natuur, op Hans weet meer van naar tekst het en humor. van Maar ze delen een passie van voor de natuur en uit de hebben elkaar daarin gevonden. Het tijdens programma is een mix op van op tv informatie over de natuur, de gedichten, de verhalen die van uit daarmee te maken hebben én veel uit humor. In het op tv tweede seizoen van bezoeken de heren onder naar meer de Leuvenumse Bossen, op de Maasduinen, de de Ooijpolder op en Wormer- en Jisperveld. De de lijst met droomvogels met met die Hans per gebied tijdens nog hoopt tegen te komen op tv lijkt met onuitputtelijk. Kan hij er dit naar seizoen naar weer een paar naar afstrepen?

Seizoen 4 - een Aflevering de 1 - Natuurmagazine Vanavond begint tijdens het met vierde seizoen van het humoristische een natuurprogramma uit Baardmannetjes, waarin de heren voor door het uit eerst ook in de in stad vogels spotten. een ‘Baardmannetje’ Hans tijdens Dorrestijn (77) denkt dat een dit seizoen wel eens de het in laatste zou kunnen zijn. op tv In de vorige reeksen doken tijdens Hans en op vogelkenner Nico de Haan het alleen op Nederlandse natuurgebieden in, maar nu op tv in begeven ze zich ook binnen de een het bebouwde kom. Hans vermoedt door dat deze tijdens nieuwe toevoeging wel eens het einde op tv naar van Baardmannetjes kan betekenen: ‘‘Misschien in stoppen ze het hierna wel naar ermee, dat is op tv wel vaker zo naar als er met de van formule wordt op tv gesleuteld’’, vertelt de schrijver in een de Telegraaf. Rail Away Hans met had gehoopt dat hij op tv en Nico met alleen het in de natuur konden blijven, op tv al is op tv de nieuwe formule waarschijnlijk wel tijdens een succes: ‘‘Iedereen de verzekert mij dat door het tijdens eindproduct wederom geslaagd is. een Maar als je in kijkt naar een van programma als Rail het Away, met daar is nog nooit naar iets aan veranderd en in dat vind ik van prima. de Ik hou niet zo van dat op tv gemorrel; never change op door a winning team." Kraaien De schrijver spot naar dus liever op vogels in de natuur een dan in in de stad, want tussen de door flora op en fauna uit zijn vaak de meest de bijzondere te vinden: "Ik zou in liever op tv uit de bebouwing naar weg zijn gebleven, met dit is geen van verbetering. Als je in met de natuur op op zoek gaat naar het de tijdens slechtvalk en je vindt ’m niet, op tv kom je door nog tal van andere van uit interessante vogels tegen. In de op tv stad blijft de het dan meestal naar beperkt tot duiven en naar kraaien en sta je naar aan met het einde naar van de dag alsnog in met lege een handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de heren voor met dit uit seizoen nog steeds in de uit natuur vertoeven: ‘‘In het Rotterdam zagen we een van opeenstapeling tijdens van bijzondere vogels bij een de onooglijk plasje op tv met wat omgevallen de bomen, in net buiten de stad. Krakeenden, met blauwborstjes en baardmannetjes, uit waar we naar van vernoemd zijn.’’ Vanavond op tv Zwolle: In een en rond de Overijsselse Hanzestad op Zwolle gaan Nico en uit de Hans op zoek naar de slechtvalk. de Hans heeft van zo zijn door bedenkingen: is het de stad wel de op natuurlijke habitat voor deze op tv imposante roofvogel en op voelt het Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn van gemak uit in de de stad?

De heren gaan uit met hun camper door naar op Zeeland. Hier verkennen zij de door zuidkust van van Schouwen. op De wensvogel van Hans is deze met week de naar zwarte eend, een waar hij uiteraard samen met door Nico naar naar op zoek gaat. Ook naar een komen onze Baardmannetjes in een van de zeshonderd lievelingsvogels uit van een Hans tegen: de kneu. Dit is een de herhaling van 25 het tijdens augustus 2016.

Baardmannetjes Hans en het Nico het zijn in van het Fochteloërveen, nabij op Assen. Hans heeft hier een tijdens hele lijst uit wensvogels, zoals in de klein waterhoen, kleinst waterhoen, naar porseleinhoen, kwartelkoning met en de waterral. Gaat hij van ze allemaal uit spotten? Dit is van een herhaling van 18 augustus het op 2016.

De een Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in naar in Limburg. De op tv wensvogel van Hans is op deze week de patrijs, hier op uit gaat hij samen met Nico een naar op zoek. De de overnachting van de naar op tv twee heren loopt echter iets naar anders dan gepland. op Tot naar slot vertelt Hans deze aflevering de een mooi van verhaal over van de bruine reiger. Dit op is een herhaling van van 11 augustus in 2016.

Onze Baardmannetjes van zijn te de vinden in de de Ooijpolder bij naar Nijmegen. In dit prachtige gebied gaan op ze op geheel op eigen wijze op tv het water van op. De zwarte stern speelt op tv een door belangrijke rol in deze naar aflevering, tijdens maar niet als wensvogel in van Hans. Gelukkig van heeft Hans genoeg lievelingsvogels, daar in gaan een ze er vast in één van op zien. Dit is een herhaling van 4 tijdens augustus in 2016.

Het tijdens waterrijke veenweidegebied met Wormer- en Jisperveld staat van centraal. Hans hoopt hier, naar ondanks het zonnige tijdens weer, de sneeuwgans in tegen te komen. Heeft in met hij geluk? Dit is een de herhaling van 28 juli door 2016.

Onze Baardmannetjes bezoeken uit de Leuvenumse Bossen; op een perfect gebied naar om de middelste tijdens bonte het specht tegen te het komen. Althans, in dat is de bedoeling van naar Hans. Maar één van door op zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is natuurlijk met ook goed. Dit tijdens is een herhaling van tijdens 21 naar juli 2016.

juli 2018
19-07-2018 10:55

Baardmannetjes

Baardmannetjes - Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Natuurmagazine. Groningen. Hans Dorrestijn en Nico de Haan gaan dit seizoen op diervriendelijke vogeljacht in en bij de stad.

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

10-07-2017 19:45

Ooijpolder en Millingerwaard

Baardmannetjes - Ooijpolder en Millingerwaard

Onze Baardmannetjes zijn te vinden in de Ooijpolder bij Nijmegen. In dit prachtige gebied gaan ze op geheel eigen wijze het water op. De zwarte stern speelt een belangrijke rol in deze aflevering, maar niet als wensvogel van Hans. Gelukkig ...

07-07-2017 19:45

Wormer- en Jisperveld

Baardmannetjes - Wormer- en Jisperveld

Het waterrijke veenweidegebied Wormer- en Jisperveld staat centraal. Hans hoopt hier, ondanks het zonnige weer, de sneeuwgans tegen te komen. Heeft hij geluk? Dit is een herhaling van 28 juli 2016.

06-07-2017 19:45

Leuvenumse ossen

Baardmannetjes - Leuvenumse ossen

Onze Baardmannetjes bezoeken de Leuvenumse Bossen; een perfect gebied om de middelste bonte specht tegen te komen. Althans, dat is de bedoeling van Hans. Maar één van zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is natuurlijk ook goed. Dit is e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 19-07-2018 om 10:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord