Programma gemist?

Nico spot de een in zeldzaam familielid van van de reiger: het woudaapje. Echter de valt met volgens Hans over de naam van van het beestje nog door te twisten. het Hans heeft een het baardmannetje tot zijn wensvogel de benoemd. op tv Ondanks dat hij dit in vogeltje wat met narcistisch vindt, wil hij tijdens het toch nog graag op de eens zien. Dit is een herhaling de van in 1 september 2017.

De naar zwaluwen zijn aan het het nestelen en van dat ontgaat in de heren niet. Zowel in nesten van huiszwaluwen als van het boerenzwaluwen uit worden door naar het duo gespot. Even later stuit door Hans op in een nest van uit een kievit dat in het gevaar is door uit in een groep paarden. Lukt het Hans op tv het nest te door met redden?

De door beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden uit uit in en rondom de op stad, waar Hans hoopt in op de vondst van tijdens het een matkopmees. Als uit het duo denkt alles met gezien te hebben, door treffen zij nóg een vogel met het aan. Een vogel die de Baardmannetjes op hier nooit hadden door verwacht... Dit is een de in herhaling van 11 augustus met 2017.

Hans is door druk op uit zoek naar zijn wensvogel, de tijdens naar geoorde fuut, waarbij Nico tijdens hem ondertussen de verblijdt met allerlei het interessante weetjes over op tv deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt door Nico een in verrassing van zijn door lievelingsvogel - op de gaai door - die hem nog lang zal in bijblijven. Dit is op een herhaling van 4 met augustus met 2017.

In de de hoofdstad van tijdens Noord-Holland lopen de heren kans naar om van zo veel bijzondere vogels door tegen het lijf te met lopen, in dat Hans maar moeilijk een met wensvogel de kan benoemen. Want, wie het wil er door nu kiezen tussen een door bosuil of op tv een halsbandparkiet? Dit is een herhaling de van 28 juli met op tv 2017.

In de en rond de in Overijsselse Hanzestad van gaan de heren op zoek naar naar de slechtvalk. een Hans heeft zo zijn naar bedenkingen: op tv is de een stad wel de de natuurlijke habitat voor deze door imposante roofvogel en voelt naar Hans zichzelf op tv eigenlijk wel op zijn gemak tijdens in de stad? Dit uit is een uit herhaling van van 21 juli de 2017.

Nico de spot een in zeldzaam familielid van de reiger: een het woudaapje. op tv Echter valt volgens Hans van over van de naam van het van beestje nog te twisten. Hans op heeft het baardmannetje uit tot uit zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat tijdens hij dit vogeltje door wat uit narcistisch vindt, wil hij het het toch op nog graag eens de zien.

De een zwaluwen zijn aan het met nestelen en dat naar ontgaat de heren niet. tijdens de Zowel nesten van huiszwaluwen met als van naar boerenzwaluwen worden door het duo gespot. op Even later naar stuit Hans op een met nest uit van een kievit dat in van de gevaar is door een groep paarden. de Lukt het het Hans uit het nest te in redden?

De beide heren op tv bezoeken indrukwekkende op natuurgebieden een in en rondom naar de stad, waar door Hans hoopt op de vondst het van tijdens een matkopmees. Als het duo de denkt alles de gezien te hebben, het treffen zij nóg door een vogel aan. Een een vogel die de Baardmannetjes met hier nooit een hadden het verwacht...

Hans is de druk in op zoek naar zijn wensvogel, de een geoorde op tv fuut, waarbij Nico uit hem ondertussen verblijdt met allerlei een interessante weetjes door over deze bijzondere watervogel. in Tot slot krijgt op Nico een verrassing op een van zijn lievelingsvogel op tv - de gaai - in die hem nog lang door zal in bijblijven.

De het tweede binnenlandse in citytrip brengt Hans van en Nico naar Haarlem. naar In de hoofdstad van Noord-Holland op lopen de van heren naar kans om zó veel een bijzondere vogels in tegen het lijf te lopen, tijdens dat uit Hans maar moeilijk een wensvogel een kan benoemen. Want, wie naar wil er nu met kiezen naar tussen een bosuil of het een halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en door Nico zijn door een bijzonder duo. Nico op weet in alles van van de natuur, Hans weet meer van naar tekst door en humor. Maar ze naar delen tijdens een passie voor de natuur een en hebben elkaar daarin van gevonden. Het op tv programma is een mix de van informatie op over de natuur, gedichten, in de met verhalen die daarmee te maken op door hebben én veel van humor. In het tweede met seizoen bezoeken de van heren onder meer het de Leuvenumse Bossen, de Maasduinen, een de op tv Ooijpolder en Wormer- en Jisperveld. op De lijst met in droomvogels die naar Hans per gebied tijdens nog hoopt tegen te een komen lijkt onuitputtelijk. tijdens Kan hij er dit met seizoen een weer een paar op afstrepen?

Seizoen 4 in - naar Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint in het vierde in seizoen van tijdens het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, naar waarin de heren door voor het eerst ook in van van de stad vogels het spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) een denkt dat tijdens dit seizoen wel eens het de laatste zou op tv kunnen zijn. In de met vorige reeksen door doken Hans en vogelkenner met Nico de op tv Haan naar alleen Nederlandse natuurgebieden van in, maar nu op tv begeven ze zich ook een binnen de met bebouwde kom. Hans vermoedt dat uit deze nieuwe toevoeging wel het eens tijdens het einde van Baardmannetjes de kan betekenen: ‘‘Misschien stoppen tijdens ze het hierna wel op tv ermee, dat is op wel vaker zo door als er met de formule wordt het gesleuteld’’, door vertelt de schrijver in met de Telegraaf. Rail Away Hans had tijdens door gehoopt dat hij en van Nico alleen in de natuur met in konden blijven, al op tv is de nieuwe formule waarschijnlijk de wel een succes: ‘‘Iedereen naar tijdens verzekert mij dat het eindproduct wederom tijdens geslaagd is. Maar op tv als je kijkt op tv naar een programma tijdens op tv als Rail Away, daar door is nog nooit iets aan met veranderd op tv en dat in vind ik prima. Ik naar hou niet zo van met dat gemorrel; never met change op tv a winning team." Kraaien De schrijver spot op dus liever vogels een in de natuur door dan in van de stad, op want tussen de met flora en fauna zijn vaak uit de meest bijzondere te met het vinden: "Ik zou liever uit de in bebouwing weg op tv zijn gebleven, dit is op geen verbetering. Als tijdens op je in de natuur op zoek het de gaat naar de slechtvalk van en je vindt op tv ’m niet, het kom je nog tal een van andere in interessante vogels tegen. In door de stad door blijft het dan meestal beperkt op tot duiven de en kraaien en sta tijdens je aan het einde een van de van dag in alsnog met lege handen.’’ Krakeenden Gelukkig op mochten de heren het voor dit seizoen nog een steeds in tijdens de natuur vertoeven: ‘‘In op tv Rotterdam zagen we een door opeenstapeling van bijzondere op vogels een bij een een onooglijk plasje met wat omgevallen het bomen, net van buiten de stad. Krakeenden, van blauwborstjes en baardmannetjes, waar een we naar een vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: In van en rond de het Overijsselse in Hanzestad Zwolle gaan Nico en door Hans op van zoek uit naar de slechtvalk. Hans heeft uit zo tijdens zijn bedenkingen: is de stad wel uit de natuurlijke tijdens habitat voor met deze imposante roofvogel uit en voelt het Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn tijdens gemak in de de op stad?

De door heren gaan op tv met hun camper naar op tv Zeeland. Hier verkennen zij de een zuidkust door van Schouwen. naar De wensvogel van Hans door is deze week de van zwarte eend, op tv waar hij op tv uiteraard samen met Nico naar naar op zoek naar gaat. Ook komen onze Baardmannetjes in een van van de zeshonderd lievelingsvogels op tv van Hans tegen: de uit het kneu. Dit is een herhaling van 25 naar augustus met 2016.

Baardmannetjes Hans uit en Nico zijn tijdens in het Fochteloërveen, nabij met door Assen. Hans heeft hier een de hele lijst door wensvogels, zoals de klein waterhoen, een op tv kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en op tv de uit waterral. Gaat hij ze allemaal op tv spotten? Dit is een van herhaling van 18 augustus naar uit 2016.

De door Baardmannetjes trekken het door de Maasduinen in Limburg. De het wensvogel een van Hans van is deze week de de patrijs, hier gaat hij samen het met Nico naar de op zoek. een De overnachting van met de naar twee heren loopt van echter iets anders door dan gepland. Tot slot uit vertelt Hans van deze aflevering een mooi verhaal de over in de bruine reiger. Dit is een herhaling de van 11 augustus in de 2016.

december 2019
09-08-2018 10:50

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

02-08-2018 10:50

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

26-07-2018 10:50

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

19-07-2018 11:00

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

12-07-2018 10:50

Haarlem

Baardmannetjes - Haarlem

In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zo veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil er nu kiezen tussen een bosuil of een halsbandparkiet? Dit is een ...

09-07-2018 10:50

Zwolle

Baardmannetjes - Zwolle

In en rond de Overijsselse Hanzestad gaan de heren op zoek naar de slechtvalk. Hans heeft zo zijn bedenkingen: is de stad wel de natuurlijke habitat voor deze imposante roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk wel op zijn gemak in de stad...

01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!