Programma gemist?

De van beide heren het bezoeken indrukwekkende natuurgebieden naar in en rondom de tijdens stad, waar tijdens Hans hoopt op de de vondst van een op tv matkopmees. Als naar het duo denkt alles gezien door te hebben, een treffen zij nóg een vogel van aan. Een vogel tijdens in die de Baardmannetjes hier nooit het hadden naar verwacht...

Hans is uit druk op tv op zoek naar in zijn wensvogel, de geoorde fuut, van waarbij Nico op hem ondertussen verblijdt op met allerlei op interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. op tv Tot slot op krijgt Nico uit een verrassing van zijn in lievelingsvogel - tijdens de gaai in - die hem nog door lang zal in bijblijven.

De tijdens tweede binnenlandse citytrip brengt Hans met en Nico het naar een Haarlem. In de met hoofdstad van Noord-Holland lopen het de heren kans om met zó een veel bijzondere vogels tegen naar het lijf te lopen, met dat Hans maar moeilijk op tv tijdens een wensvogel kan benoemen. tijdens Want, wie wil er door nu kiezen tussen een een bosuil het of een halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans de en Nico zijn een het op bijzonder duo. Nico weet naar alles van de de natuur, Hans weet meer naar van tekst en humor. in met Maar ze delen door een passie voor in de natuur en hebben tijdens elkaar daarin tijdens gevonden. Het programma in is een mix van informatie over op tijdens de natuur, gedichten, de verhalen die van daarmee te door maken naar hebben én veel humor. In het uit tweede seizoen de bezoeken de heren onder de meer de Leuvenumse Bossen, de met de Maasduinen, de naar Ooijpolder en Wormer- tijdens en Jisperveld. De het lijst met droomvogels die Hans tijdens per met gebied nog hoopt tegen het te komen lijkt onuitputtelijk. Kan op tv met hij er dit seizoen weer een op paar het afstrepen?

Seizoen naar 4 - Aflevering met 1 - Natuurmagazine Vanavond begint door het vierde seizoen van met uit het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, op waarin de heren naar voor het eerst ook in door de op stad vogels tijdens spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) uit denkt dat dit seizoen in met wel eens de het laatste zou kunnen zijn. In de tijdens vorige naar reeksen doken Hans en vogelkenner van Nico de Haan de alleen een Nederlandse natuurgebieden in, maar op tv nu begeven ze de zich ook binnen door de bebouwde kom. Hans in vermoedt dat deze een uit nieuwe toevoeging wel in eens het einde van Baardmannetjes kan op tv betekenen: ‘‘Misschien stoppen een ze met hierna wel ermee, dat met is door wel vaker zo als er met met de formule tijdens wordt gesleuteld’’, op tv vertelt de met schrijver in de Telegraaf. Rail Away Hans de had de gehoopt dat hij en Nico alleen op in de natuur het met konden blijven, al is de de nieuwe formule het waarschijnlijk wel een succes: ‘‘Iedereen in tijdens verzekert mij dat met het eindproduct wederom geslaagd is. Maar op tv als je het kijkt van naar een programma als Rail met Away, daar is nog uit nooit iets een aan de veranderd en dat tijdens vind ik prima. Ik hou niet op tv zo van tijdens dat gemorrel; een never change op a winning team." Kraaien De schrijver spot op tv dus liever van vogels in met de natuur dan in de stad, het want tussen de de flora op en fauna zijn vaak van de meest bijzondere te tijdens vinden: "Ik een zou liever uit de in bebouwing weg zijn op tv gebleven, dit is door geen verbetering. Als het je in de in in natuur op zoek op gaat naar de slechtvalk en naar je vindt ’m de niet, kom je nog tijdens tal van in andere interessante op vogels tegen. In de door stad blijft het dan uit de meestal beperkt tot tijdens duiven en kraaien en sta je een aan het einde door van het de dag het alsnog met lege handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de uit heren voor dit door seizoen nog steeds op tv in de het natuur de vertoeven: ‘‘In Rotterdam zagen op we een opeenstapeling van bijzondere tijdens tijdens vogels bij een naar onooglijk plasje met van wat omgevallen bomen, net door buiten de stad. een Krakeenden, blauwborstjes en met baardmannetjes, waar met we naar vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: In de van en rond de naar Overijsselse Hanzestad Zwolle op gaan Nico en Hans op het zoek in naar de slechtvalk. Hans heeft zo van zijn met bedenkingen: is de stad wel een de natuurlijke het habitat voor deze imposante van roofvogel op tv en voelt Hans op zichzelf eigenlijk wel de op zijn gemak in de tijdens uit stad?

De heren op tv gaan met de hun camper naar in Zeeland. Hier verkennen zij de de met zuidkust van Schouwen. De wensvogel van naar Hans een is deze week de zwarte op tv tijdens eend, waar hij uiteraard samen met met Nico naar op met zoek met gaat. Ook het komen onze Baardmannetjes een in van de zeshonderd lievelingsvogels van tijdens tijdens Hans tegen: de uit kneu. Dit is een herhaling van 25 van augustus naar 2016.

Baardmannetjes Hans en in Nico zijn in van het Fochteloërveen, op tv nabij Assen. Hans heeft met hier naar een hele lijst wensvogels, zoals de de op tv klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, een kwartelkoning en de door op tv waterral. Gaat hij ze allemaal een spotten? Dit is op tv een herhaling van 18 augustus de van 2016.

De op tv Baardmannetjes trekken het door de Maasduinen in Limburg. De van wensvogel van van Hans is in deze week met de patrijs, hier gaat hij samen op tv met Nico naar de op zoek. De het overnachting van een de twee heren het loopt echter iets tijdens anders dan een gepland. Tot slot een vertelt Hans met deze aflevering een mooi door verhaal over de bruine reiger. Dit door is het een herhaling van 11 augustus de de 2016.

Onze Baardmannetjes zijn op tv te uit vinden in de Ooijpolder bij uit Nijmegen. In dit naar prachtige gebied naar gaan uit ze op geheel eigen uit wijze het water op. naar De zwarte stern speelt met een belangrijke rol de in deze het aflevering, van maar niet als wensvogel van het Hans. Gelukkig op tv heeft Hans uit genoeg lievelingsvogels, daar gaan ze er de vast het één van zien. Dit op tv is een herhaling van een 4 augustus uit 2016.

Het waterrijke veenweidegebied door Wormer- en Jisperveld uit staat centraal. tijdens Hans hoopt met hier, ondanks het uit zonnige weer, de uit sneeuwgans tegen te komen. Heeft van het hij geluk? Dit is met een herhaling van 28 tijdens juli 2016.

Onze Baardmannetjes naar bezoeken de Leuvenumse op Bossen; een perfect gebied de uit om de middelste bonte specht van tegen te tijdens komen. Althans, dat is door de bedoeling van Hans. in Maar van één van op tv zijn zeshonderd andere lievelingsvogels van is natuurlijk ook goed. Dit is het een herhaling van in 21 juli tijdens 2016.

Net de op tijd vinden de de heren het onderdak. Juist deze in regenbui laat de vogels in dit in gebied van een in heel andere met kant zien en uit maakt het reuze interessant de om mee te op maken. Gelukkig uit is op er ook genoeg het droog weer en zijn er tijdens bijzondere watervogels. Of Hans van op zijn verlangen, het spotten van een de Baardmannetje, weet waar uit tijdens te maken in deze aflevering op tv is natuurlijk de grote naar het vraag...! Dit is een herhaling van 4 uit van september 2015.

Samen op zoeken Hans en Nico naar tijdens de patrijs. op Een onverwachte van wensvogel omdat Hans de meestal op zoek in is naar kleine zangvogeltjes. naar Op de fiets, in een een boot, tijdens maar ook met met de camper komen de op beide mannen weer op tv op de meest een tijdens mooie plekken in dit gebied. naar Hans raakt vertederd tijdens door een klein veulentje. in een Nico legt uit waarom sommige jonge op naar zwanen wit zijn de en andere bruin terwijl tijdens ze beiden uiteindelijk wit het worden. Dit is een de herhaling van 21 met augustus van 2015

De van camper mag niet tijdens mee op het eiland door Tiengementen. in Fietsend, wandelend, zittend en zelfs liggend van laten Hans en op Nico in de vogels aan zich voorbij tijdens een gaan. Voor echte vogelaars is soms op alleen het luisteren uit naar vogels al van voldoende. Op de uit camping is er op tv werk aan het de winkel. De het tent moet worden in opgezet. uit En laat nu uit juist op dat moment Hans de door Groenling horen… Dit is door een herhaling van in 14 augustus de 2015.

Veel wind en door zelfs tijdens ook wat regen. Dat tijdens verdient van een muts en dat heeft naar Hans begrepen. Het uit onstuimige weer zorgt naar wel voor prachtige in woeste in beelden van het gebied waarin de uit lepelaars een moeite hebben van tak tot door tak te vliegen. op tv op tv Hans slaapt deze door keer niet bij op tv Nico in de camper met maar belooft voor hem, ter een naar compensatie, de volgende ochtend een croissant van mee de te brengen. door Dit is een herhaling uit van 7 augustus op 2015.

De door zon verschijnt als Hans en op uit Nico het gebied tijdens rondom de Nieuwkoopse Plassen bezoeken. Lopend, van varend en rijdend naar in het groene de campertje een gaan zij in dit in gebied tijdens op zoek naar de Blauwborst, de tijdens wensvogel van op tv Hans. naar Toch heeft het met gebied ook nog het een verrassing in het petto voor de mannen. op Een vogel waar in Hans niet van had durven naar dromen. het Dit is een herhaling uit van 31 juli op tv 2015.

augustus 2017
11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

10-07-2017 19:45

Ooijpolder en Millingerwaard

Baardmannetjes - Ooijpolder en Millingerwaard

Onze Baardmannetjes zijn te vinden in de Ooijpolder bij Nijmegen. In dit prachtige gebied gaan ze op geheel eigen wijze het water op. De zwarte stern speelt een belangrijke rol in deze aflevering, maar niet als wensvogel van Hans. Gelukkig ...

07-07-2017 19:45

Wormer- en Jisperveld

Baardmannetjes - Wormer- en Jisperveld

Het waterrijke veenweidegebied Wormer- en Jisperveld staat centraal. Hans hoopt hier, ondanks het zonnige weer, de sneeuwgans tegen te komen. Heeft hij geluk? Dit is een herhaling van 28 juli 2016.

06-07-2017 19:45

Leuvenumse ossen

Baardmannetjes - Leuvenumse ossen

Onze Baardmannetjes bezoeken de Leuvenumse Bossen; een perfect gebied om de middelste bonte specht tegen te komen. Althans, dat is de bedoeling van Hans. Maar één van zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is natuurlijk ook goed. Dit is e...

05-07-2017 19:50

Lauwersmeer

Baardmannetjes - Lauwersmeer

Net op tijd vinden de heren onderdak. Juist deze regenbui laat de vogels in dit gebied van een heel andere kant zien en maakt het reuze interessant om mee te maken. Gelukkig is er ook genoeg droog weer en zijn er bijzondere watervogels. O...

04-07-2017 19:45

Reggedal

Baardmannetjes - Reggedal

Samen zoeken Hans en Nico naar de patrijs. Een onverwachte wensvogel omdat Hans meestal op zoek is naar kleine zangvogeltjes. Op de fiets, in een boot, maar ook met de camper komen de beide mannen weer op de meest mooie plekken in dit geb...

03-07-2017 19:45

Tiengemeten

Baardmannetjes - Tiengemeten

De camper mag niet mee op het eiland Tiengementen. Fietsend, wandelend, zittend en zelfs liggend laten Hans en Nico de vogels aan zich voorbij gaan. Voor echte vogelaars is soms alleen het luisteren naar vogels al voldoende. Op de camping...

30-06-2017 19:40

Grebbeberg

Baardmannetjes - Grebbeberg

Veel wind en zelfs ook wat regen. Dat verdient een muts en dat heeft Hans begrepen. Het onstuimige weer zorgt wel voor prachtige woeste beelden van het gebied waarin de lepelaars moeite hebben van tak tot tak te vliegen. Hans slaapt deze ...

29-06-2017 19:40

Nieuwkoopse Plassen

Baardmannetjes - Nieuwkoopse Plassen

De zon verschijnt als Hans en Nico het gebied rondom de Nieuwkoopse Plassen bezoeken. Lopend, varend en rijdend in het groene campertje gaan zij in dit gebied op zoek naar de Blauwborst, de wensvogel van Hans. Toch heeft het gebied ook no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 11-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord