Programma gemist?

Nico het spot een met zeldzaam familielid van op de reiger: het woudaapje. met Echter valt volgens naar Hans over tijdens de naam van het met beestje nog te twisten. Hans de heeft het op baardmannetje tot het zijn wensvogel met benoemd. Ondanks dat het hij dit vogeltje in wat narcistisch vindt, wil hij op het toch nog graag in van eens zien.

De zwaluwen een zijn aan naar het nestelen en een dat ontgaat de de heren niet. Zowel nesten op van huiszwaluwen in als van boerenzwaluwen uit worden door een het duo gespot. Even later de stuit Hans naar op een nest van een door kievit dat de in de gevaar is door een door groep paarden. Lukt de het Hans het nest te in door redden?

De beide naar heren van bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom van naar de stad, waar Hans door hoopt op de met vondst van een de matkopmees. Als het duo denkt een op alles gezien te hebben, treffen zij van nóg een op vogel aan. Een met vogel die de op tv Baardmannetjes hier van nooit hadden met verwacht...

Hans is uit druk op zoek het naar op zijn wensvogel, de geoorde het fuut, waarbij Nico tijdens hem ondertussen verblijdt door met allerlei interessante weetjes op tv over deze bijzondere van watervogel. Tot slot op tv krijgt Nico met een verrassing met van zijn lievelingsvogel - de gaai met - die uit hem op tv nog lang zal de bijblijven.

De tweede door binnenlandse het citytrip brengt Hans op en Nico naar tijdens Haarlem. In de hoofdstad van op tv Noord-Holland lopen de met heren kans om van zó veel bijzondere de vogels tegen naar het lijf te lopen, het dat het Hans maar moeilijk van een wensvogel kan benoemen. Want, op wie wil er nu op kiezen tussen uit een bosuil of een tijdens halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans op en Nico zijn een een de bijzonder duo. Nico naar weet alles van de het natuur, Hans de weet meer van tekst en humor. op Maar ze delen het de een passie voor de de natuur en het hebben elkaar daarin gevonden. naar Het programma is een op tv mix van informatie in over van de natuur, gedichten, de verhalen het die uit daarmee te maken met hebben én veel humor. In het naar tweede op tv seizoen bezoeken de heren onder meer door door de Leuvenumse Bossen, de Maasduinen, op de Ooijpolder en op Wormer- en Jisperveld. De op lijst met tijdens droomvogels uit die Hans per gebied in nog hoopt tegen te komen door op tv lijkt onuitputtelijk. Kan hij er dit naar seizoen tijdens weer een paar tijdens afstrepen?

Seizoen met 4 - Aflevering 1 - met Natuurmagazine Vanavond begint het uit met vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma het Baardmannetjes, waarin de uit heren voor met het eerst ook in in de stad met vogels spotten. ‘Baardmannetje’ met Hans op tv Dorrestijn (77) denkt dat het dit seizoen wel eens op de van laatste zou kunnen zijn. In de uit vorige reeksen een doken Hans van en vogelkenner de Nico de Haan alleen Nederlandse natuurgebieden uit tijdens in, maar nu begeven ze door zich ook naar binnen de tijdens bebouwde kom. Hans vermoedt door dat deze nieuwe toevoeging het wel eens het einde uit van Baardmannetjes de kan betekenen: in ‘‘Misschien stoppen het ze hierna wel uit ermee, dat is wel door vaker zo als er met tijdens de een formule wordt gesleuteld’’, uit vertelt de schrijver in in de Telegraaf. Rail met Away Hans had met gehoopt dat hij en Nico op alleen in in de natuur in konden blijven, al is de het nieuwe formule waarschijnlijk met wel een de succes: ‘‘Iedereen in verzekert mij dat het in eindproduct wederom geslaagd uit is. Maar als je kijkt van naar tijdens een programma als Rail op Away, daar in is nog nooit iets uit aan veranderd en dat op vind ik prima. op Ik hou niet van zo van dat de gemorrel; never op tv change a winning team." Kraaien De het op tv schrijver spot dus in liever vogels in de met natuur dan in de stad, van want tussen de in flora en fauna de van zijn vaak de meest bijzondere te tijdens vinden: door "Ik zou liever met uit de bebouwing weg op tv zijn gebleven, op tv dit is geen een verbetering. Als in je in de natuur op zoek op gaat naar de een op slechtvalk en je vindt het ’m niet, kom je een nog tal van uit andere interessante door vogels tegen. In op de stad blijft het naar dan meestal tijdens beperkt tot duiven en een kraaien naar en sta je aan op het einde in van de dag alsnog een met lege handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de met heren de voor dit op tv seizoen nog steeds in op tv de natuur vertoeven: ‘‘In Rotterdam op tv zagen we een naar opeenstapeling tijdens van bijzondere uit vogels bij een onooglijk in plasje met wat op tv omgevallen bomen, net buiten de met stad. Krakeenden, blauwborstjes tijdens en baardmannetjes, het waar we naar op vernoemd door zijn.’’ Vanavond Zwolle: In en rond de met Overijsselse tijdens Hanzestad Zwolle gaan een Nico en het Hans op zoek naar een de slechtvalk. Hans in heeft zo op tv zijn bedenkingen: is de het stad wel de natuurlijke habitat door voor deze tijdens imposante roofvogel in en voelt Hans zichzelf op eigenlijk wel op zijn van gemak in tijdens de op stad?

De met heren gaan de met hun camper naar Zeeland. in Hier verkennen zij de een zuidkust van uit Schouwen. De de wensvogel van Hans naar is deze week de de zwarte eend, door waar hij met uiteraard samen met naar Nico naar op zoek tijdens gaat. Ook komen onze Baardmannetjes door een van op de zeshonderd lievelingsvogels van door Hans naar tegen: de kneu. Dit is een met herhaling van 25 op door augustus 2016.

Baardmannetjes naar Hans en de Nico zijn in door het Fochteloërveen, nabij Assen. van Hans heeft hier een uit hele lijst van wensvogels, zoals de tijdens klein waterhoen, kleinst waterhoen, het porseleinhoen, kwartelkoning en de tijdens waterral. Gaat tijdens hij ze uit allemaal spotten? Dit is een tijdens herhaling van van 18 augustus uit 2016.

De Baardmannetjes trekken uit door de Maasduinen naar op tv in Limburg. De wensvogel van van Hans is deze een week de patrijs, hier een gaat in hij samen met Nico van naar van op zoek. De op tv overnachting van de twee heren in loopt echter iets anders op dan van gepland. Tot slot vertelt op tv Hans deze aflevering een de mooi verhaal een over de naar bruine reiger. Dit is een op tv herhaling van 11 met augustus op 2016.

Onze met Baardmannetjes zijn het te vinden in de de Ooijpolder bij Nijmegen. In op tv dit prachtige gebied gaan op ze een op geheel eigen wijze het tijdens water op. met De naar zwarte stern speelt op tv een belangrijke rol in deze aflevering, in maar niet als naar naar wensvogel van Hans. Gelukkig heeft het Hans genoeg lievelingsvogels, het daar gaan ze er van vast één van tijdens tijdens zien. Dit is een herhaling uit van 4 augustus op 2016.

Het op waterrijke veenweidegebied Wormer- naar en Jisperveld staat de centraal. Hans hoopt hier, ondanks op het zonnige naar weer, de op tv sneeuwgans tegen te komen. Heeft het hij uit geluk? Dit is een het herhaling van 28 juli op 2016.

Onze het Baardmannetjes bezoeken uit de Leuvenumse Bossen; een van perfect gebied om de de middelste een bonte specht tegen te op komen. Althans, uit dat is de bedoeling van Hans. op tv op Maar één van zijn met zeshonderd andere lievelingsvogels in is natuurlijk ook goed. Dit is op een herhaling van van 21 juli in 2016.

Net op door tijd vinden de heren op onderdak. Juist deze met regenbui op tv laat de vogels op in dit gebied van van een door heel andere kant door zien en maakt het reuze interessant uit de om mee te met maken. Gelukkig is er ook uit genoeg naar droog weer en zijn een er bijzondere watervogels. Of op tv Hans zijn met verlangen, het spotten tijdens van een Baardmannetje, weet met waar een te maken in op tv deze aflevering is natuurlijk de een grote vraag...! Dit met is een herhaling van naar 4 september op 2015.

Samen zoeken Hans het en Nico naar uit de een patrijs. Een onverwachte wensvogel naar omdat Hans meestal met op zoek tijdens is naar kleine naar zangvogeltjes. Op tijdens de fiets, in een boot, de maar ook naar met de in camper komen de beide mannen weer op tv op de meest op tv mooie plekken in naar dit gebied. Hans uit raakt vertederd op door op tv een klein veulentje. uit Nico legt uit waarom sommige het jonge zwanen wit zijn met en andere bruin de terwijl ze beiden met uiteindelijk wit van worden. Dit is een met herhaling van 21 augustus van op tv 2015

De door camper mag in niet mee op het eiland Tiengementen. op tv Fietsend, wandelend, door zittend en zelfs tijdens liggend met laten Hans en Nico met de vogels aan zich voorbij van gaan. Voor echte de een vogelaars is soms op tv alleen het luisteren een naar vogels al voldoende. het Op de camping is het er naar werk aan de winkel. De tent met moet met worden opgezet. En laat met nu het juist op dat op moment Hans de Groenling horen… Dit uit is een herhaling van een 14 augustus tijdens 2015.

maart 2018
01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

10-07-2017 19:45

Ooijpolder en Millingerwaard

Baardmannetjes - Ooijpolder en Millingerwaard

Onze Baardmannetjes zijn te vinden in de Ooijpolder bij Nijmegen. In dit prachtige gebied gaan ze op geheel eigen wijze het water op. De zwarte stern speelt een belangrijke rol in deze aflevering, maar niet als wensvogel van Hans. Gelukkig ...

07-07-2017 19:45

Wormer- en Jisperveld

Baardmannetjes - Wormer- en Jisperveld

Het waterrijke veenweidegebied Wormer- en Jisperveld staat centraal. Hans hoopt hier, ondanks het zonnige weer, de sneeuwgans tegen te komen. Heeft hij geluk? Dit is een herhaling van 28 juli 2016.

06-07-2017 19:45

Leuvenumse ossen

Baardmannetjes - Leuvenumse ossen

Onze Baardmannetjes bezoeken de Leuvenumse Bossen; een perfect gebied om de middelste bonte specht tegen te komen. Althans, dat is de bedoeling van Hans. Maar één van zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is natuurlijk ook goed. Dit is e...

05-07-2017 19:50

Lauwersmeer

Baardmannetjes - Lauwersmeer

Net op tijd vinden de heren onderdak. Juist deze regenbui laat de vogels in dit gebied van een heel andere kant zien en maakt het reuze interessant om mee te maken. Gelukkig is er ook genoeg droog weer en zijn er bijzondere watervogels. O...

04-07-2017 19:45

Reggedal

Baardmannetjes - Reggedal

Samen zoeken Hans en Nico naar de patrijs. Een onverwachte wensvogel omdat Hans meestal op zoek is naar kleine zangvogeltjes. Op de fiets, in een boot, maar ook met de camper komen de beide mannen weer op de meest mooie plekken in dit geb...

03-07-2017 19:45

Tiengemeten

Baardmannetjes - Tiengemeten

De camper mag niet mee op het eiland Tiengementen. Fietsend, wandelend, zittend en zelfs liggend laten Hans en Nico de vogels aan zich voorbij gaan. Voor echte vogelaars is soms alleen het luisteren naar vogels al voldoende. Op de camping...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord