Programma gemist?

Nico van spot een zeldzaam op tv familielid van de reiger: het het woudaapje. Echter op tv valt volgens op Hans over de naam in van het beestje nog het te twisten. de Hans heeft van het baardmannetje een tot zijn wensvogel het benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje naar in wat narcistisch vindt, de wil hij het toch nog een graag eens op tv zien.

De zwaluwen van zijn aan het een nestelen en dat ontgaat de naar de heren niet. Zowel tijdens nesten van huiszwaluwen als uit van op boerenzwaluwen worden door met het duo gespot. naar Even later stuit Hans op naar een nest van tijdens een kievit dat op in gevaar een is door een groep paarden. een Lukt het Hans op het nest op te op tv redden?

De naar beide heren bezoeken een indrukwekkende natuurgebieden in en van rondom de stad, waar van Hans een hoopt op de vondst van een het een matkopmees. Als het op tv duo denkt op tv alles gezien te van hebben, treffen zij nóg een een vogel aan. het Een vogel die op de Baardmannetjes uit hier nooit hadden in verwacht...

Hans is druk op tv in op zoek naar de zijn wensvogel, de geoorde op fuut, waarbij Nico hem ondertussen op verblijdt met een allerlei interessante weetjes over van deze bijzondere met watervogel. de Tot slot krijgt met Nico een verrassing het van zijn lievelingsvogel - de het gaai - die op tv hem nog lang zal de het bijblijven.

De tweede van binnenlandse citytrip brengt met Hans en op tv Nico naar Haarlem. In de de hoofdstad door van Noord-Holland lopen de heren het kans om zó op op tv veel bijzondere vogels tegen het op tv lijf uit te lopen, dat Hans maar moeilijk naar tijdens een wensvogel kan benoemen. Want, wie de wil er met nu kiezen tussen op een bosuil of een de halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans van en op tv Nico zijn een bijzonder duo. naar Nico tijdens weet alles van uit de natuur, Hans door weet meer van tekst door en humor. Maar een ze delen een het passie voor tijdens de natuur en hebben elkaar in daarin de gevonden. Het programma is een het mix van naar informatie over de natuur, gedichten, een de verhalen die een door daarmee te maken het hebben én veel humor. In het de tweede op seizoen bezoeken de heren onder met meer de het Leuvenumse Bossen, met de Maasduinen, de Ooijpolder met en Wormer- en met Jisperveld. De lijst met op droomvogels een die Hans per gebied de nog hoopt in tegen te komen lijkt onuitputtelijk. Kan met hij het er dit seizoen uit weer een paar in afstrepen?

Seizoen 4 - van Aflevering het 1 - Natuurmagazine Vanavond in begint het vierde een seizoen van het humoristische een natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de door heren voor van het eerst ook in op tv de met stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ in Hans Dorrestijn door (77) denkt dat dit seizoen het wel uit eens de laatste zou tijdens kunnen zijn. tijdens In de vorige reeksen doken een Hans en vogelkenner naar Nico de in Haan alleen Nederlandse de natuurgebieden in, maar nu het begeven het ze zich ook binnen de uit bebouwde kom. Hans door vermoedt dat op tv deze nieuwe toevoeging het wel eens het uit einde in van Baardmannetjes kan betekenen: ‘‘Misschien stoppen met ze hierna wel op tv naar ermee, dat is wel vaker uit zo als er met met naar de formule wordt een gesleuteld’’, vertelt de schrijver in de op Telegraaf. Rail naar Away Hans had gehoopt dat in hij en een Nico alleen met in de natuur konden blijven, in al is met de nieuwe uit formule waarschijnlijk wel een succes: op ‘‘Iedereen verzekert tijdens mij dat het naar eindproduct wederom geslaagd is. door Maar als je kijkt tijdens naar een programma van als Rail Away, in daar door is nog een nooit iets aan veranderd uit en dat vind tijdens ik prima. Ik hou niet van zo van van dat gemorrel; de never change a winning team." Kraaien De in de schrijver spot dus liever op tv vogels in in de natuur dan in de stad, van want tussen de op tv het flora en fauna zijn vaak de met meest bijzondere te uit op vinden: "Ik zou met liever uit de bebouwing uit weg zijn het gebleven, dit is geen verbetering. Als naar je in tijdens de natuur op op zoek door gaat naar de slechtvalk op en je vindt met ’m niet, kom je op tv nog tal tijdens van andere interessante vogels op tv tegen. In tijdens de stad blijft het het dan meestal beperkt tot de duiven en door kraaien het en sta je aan het einde op naar van de dag uit alsnog met lege een handen.’’ Krakeenden Gelukkig mochten de heren voor dit in seizoen met nog steeds in de naar natuur vertoeven: ‘‘In Rotterdam met door zagen we een op tv opeenstapeling van bijzondere vogels bij in een onooglijk plasje met het wat omgevallen door bomen, net met buiten de een stad. Krakeenden, blauwborstjes en baardmannetjes, waar tijdens we naar het vernoemd zijn.’’ Vanavond Zwolle: naar In en rond met de Overijsselse Hanzestad Zwolle met gaan Nico en naar Hans op zoek door naar de naar slechtvalk. Hans heeft zo in zijn met bedenkingen: is met de stad wel de natuurlijke habitat tijdens voor deze de imposante op tv roofvogel en voelt Hans zichzelf eigenlijk het wel de op zijn tijdens gemak in de een stad?

De door heren gaan met hun camper een naar Zeeland. Hier in verkennen zij de uit zuidkust op tv van Schouwen. De wensvogel een van Hans is deze op tv van week de zwarte eend, waar hij door uiteraard van samen met Nico naar op met een zoek gaat. Ook komen onze op Baardmannetjes uit een van de het zeshonderd lievelingsvogels van tijdens Hans tegen: de kneu. Dit van is een herhaling van 25 van met augustus 2016.

Baardmannetjes Hans en uit Nico zijn in de het Fochteloërveen, nabij van Assen. het Hans heeft door hier een hele lijst wensvogels, zoals een de klein waterhoen, tijdens kleinst waterhoen, door porseleinhoen, kwartelkoning en de met waterral. Gaat naar hij van ze allemaal spotten? Dit uit is een herhaling van 18 tijdens augustus in 2016.

De tijdens Baardmannetjes trekken door de Maasduinen door in Limburg. van De wensvogel door van Hans is deze uit week de patrijs, van hier gaat uit hij samen met op Nico naar op zoek. de De overnachting tijdens van de op twee heren loopt echter iets anders op tv dan gepland. Tot een slot naar vertelt Hans deze op aflevering een mooi verhaal naar over door de bruine reiger. Dit van is een herhaling door van 11 augustus een 2016.

Onze Baardmannetjes een zijn te vinden het in de Ooijpolder bij uit Nijmegen. In dit door prachtige gebied gaan in in ze op geheel tijdens eigen wijze het water op. op tv De op zwarte stern speelt een belangrijke rol naar in deze aflevering, naar uit maar niet als van wensvogel van Hans. in Gelukkig heeft Hans genoeg lievelingsvogels, een daar gaan ze er de uit vast één van op zien. Dit is een herhaling uit van 4 augustus uit 2016.

Het waterrijke naar veenweidegebied Wormer- en Jisperveld tijdens staat centraal. naar Hans met hoopt hier, ondanks het in zonnige weer, de het sneeuwgans tegen tijdens te komen. Heeft door hij geluk? Dit is een herhaling van de 28 juli door 2016.

Onze naar Baardmannetjes bezoeken de de Leuvenumse Bossen; een perfect het gebied om naar de middelste bonte specht tegen op te met komen. Althans, in dat is de bedoeling van Hans. een Maar tijdens één van met zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is door natuurlijk ook door goed. Dit is een herhaling van van het 21 juli 2016.

Net uit op tijd vinden de heren door onderdak. Juist door deze naar regenbui laat de vogels in dit de gebied van een uit heel de andere kant uit zien en maakt het op tv reuze interessant om mee te naar maken. Gelukkig is de er ook genoeg naar droog tijdens weer en zijn er bijzondere uit watervogels. Of door Hans van zijn verlangen, het spotten van een het Baardmannetje, weet waar de te maken de in deze aflevering is van een natuurlijk de grote vraag...! Dit is een naar herhaling van 4 op het september 2015.

Samen zoeken op tv Hans en Nico van naar de naar patrijs. Een onverwachte wensvogel omdat naar Hans naar meestal op zoek is naar naar het kleine zangvogeltjes. Op van de fiets, in de een boot, maar tijdens ook met de camper komen in de beide tijdens mannen weer op de het meest mooie plekken met in van dit gebied. Hans raakt het vertederd door een klein met veulentje. Nico legt met uit waarom een sommige jonge zwanen wit zijn door en een andere bruin terwijl ze van beiden uiteindelijk wit worden. Dit met tijdens is een herhaling tijdens van 21 augustus het 2015

De camper mag met niet de mee op het eiland Tiengementen. naar Fietsend, wandelend, in zittend en zelfs in liggend laten in Hans en Nico in de vogels aan in zich voorbij met gaan. Voor echte op vogelaars is soms alleen het naar luisteren tijdens naar vogels al voldoende. naar Op de tijdens camping is er uit werk aan de met winkel. De tent moet worden opgezet. op tv En het laat nu juist uit op dat in moment Hans de Groenling met horen… Dit is met een herhaling van 14 augustus een 2015.

oktober 2017
01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

10-07-2017 19:45

Ooijpolder en Millingerwaard

Baardmannetjes - Ooijpolder en Millingerwaard

Onze Baardmannetjes zijn te vinden in de Ooijpolder bij Nijmegen. In dit prachtige gebied gaan ze op geheel eigen wijze het water op. De zwarte stern speelt een belangrijke rol in deze aflevering, maar niet als wensvogel van Hans. Gelukkig ...

07-07-2017 19:45

Wormer- en Jisperveld

Baardmannetjes - Wormer- en Jisperveld

Het waterrijke veenweidegebied Wormer- en Jisperveld staat centraal. Hans hoopt hier, ondanks het zonnige weer, de sneeuwgans tegen te komen. Heeft hij geluk? Dit is een herhaling van 28 juli 2016.

06-07-2017 19:45

Leuvenumse ossen

Baardmannetjes - Leuvenumse ossen

Onze Baardmannetjes bezoeken de Leuvenumse Bossen; een perfect gebied om de middelste bonte specht tegen te komen. Althans, dat is de bedoeling van Hans. Maar één van zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is natuurlijk ook goed. Dit is e...

05-07-2017 19:50

Lauwersmeer

Baardmannetjes - Lauwersmeer

Net op tijd vinden de heren onderdak. Juist deze regenbui laat de vogels in dit gebied van een heel andere kant zien en maakt het reuze interessant om mee te maken. Gelukkig is er ook genoeg droog weer en zijn er bijzondere watervogels. O...

04-07-2017 19:45

Reggedal

Baardmannetjes - Reggedal

Samen zoeken Hans en Nico naar de patrijs. Een onverwachte wensvogel omdat Hans meestal op zoek is naar kleine zangvogeltjes. Op de fiets, in een boot, maar ook met de camper komen de beide mannen weer op de meest mooie plekken in dit geb...

03-07-2017 19:45

Tiengemeten

Baardmannetjes - Tiengemeten

De camper mag niet mee op het eiland Tiengementen. Fietsend, wandelend, zittend en zelfs liggend laten Hans en Nico de vogels aan zich voorbij gaan. Voor echte vogelaars is soms alleen het luisteren naar vogels al voldoende. Op de camping...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord