Programma gemist?

Nico op tv spot een op zeldzaam familielid van de reiger: tijdens het woudaapje. Echter van valt volgens Hans in over de naar naam van op het beestje nog te twisten. uit Hans heeft het tijdens baardmannetje tot zijn wensvogel van benoemd. Ondanks dat de hij dit uit vogeltje wat narcistisch vindt, tijdens wil hij het van toch in nog graag eens een zien.

De zwaluwen uit zijn aan het nestelen de en dat uit ontgaat de heren uit niet. Zowel nesten naar van huiszwaluwen als van een boerenzwaluwen uit worden door het duo gespot. het Even later de stuit op tv Hans op een nest van een uit kievit dat in met gevaar door is door een groep paarden. het door Lukt het Hans het op nest te op redden?

De naar beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden het in en rondom op de door stad, waar met Hans hoopt op de vondst van tijdens een matkopmees. Als in het tijdens duo denkt alles op tv gezien te hebben, treffen zij op tv nóg een van vogel aan. Een het vogel die in de Baardmannetjes hier op nooit hadden van verwacht...

Hans naar is druk op zoek op naar zijn wensvogel, tijdens de geoorde fuut, de waarbij met Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei in interessante weetjes over een deze bijzondere van watervogel. Tot door slot krijgt Nico een verrassing naar door van zijn lievelingsvogel - de gaai een de - die hem nog lang op zal op tv bijblijven.

De naar tweede binnenlandse citytrip brengt Hans met en een Nico naar het Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland in lopen de heren door kans om uit zó tijdens veel bijzondere vogels tegen door het lijf van te lopen, dat in Hans maar moeilijk door een wensvogel kan benoemen. Want, wie met wil er uit nu kiezen tussen naar een bosuil of op tv een halsbandparkiet? Baardmannetjes Hans en op Nico zijn een van tijdens bijzonder duo. Nico weet op tv alles van de natuur, Hans van weet meer van op tv tekst de en humor. Maar in ze delen met een passie voor de natuur uit en op tv hebben elkaar daarin naar gevonden. Het programma is een mix in van informatie over met de natuur, door gedichten, de verhalen op die daarmee te maken de hebben én veel op tv humor. In het tweede het seizoen bezoeken op tv de van heren onder meer uit de Leuvenumse Bossen, de Maasduinen, de in Ooijpolder de en Wormer- tijdens en Jisperveld. De lijst met met droomvogels die een Hans per gebied nog een hoopt door tegen te komen naar lijkt onuitputtelijk. Kan hij er naar dit seizoen met weer een door paar afstrepen?

Seizoen 4 - van Aflevering van 1 - Natuurmagazine Vanavond uit begint het met vierde seizoen van het de humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin een de heren naar voor het door eerst ook in de de stad vogels op spotten. ‘Baardmannetje’ Hans het Dorrestijn (77) denkt dat naar dit seizoen op tv wel eens de laatste zou kunnen door zijn. op tv In de het vorige reeksen doken tijdens Hans en vogelkenner Nico de Haan door met alleen Nederlandse natuurgebieden een in, maar nu begeven ze zich van ook uit binnen de bebouwde kom. tijdens Hans vermoedt dat deze op nieuwe toevoeging wel van eens het einde van van Baardmannetjes kan van tijdens betekenen: ‘‘Misschien stoppen ze in hierna wel tijdens ermee, dat is wel vaker zo een als er met in de formule het wordt gesleuteld’’, vertelt de op tv schrijver met in de Telegraaf. Rail Away Hans uit had gehoopt door dat hij en Nico alleen uit een in de natuur konden blijven, het al is de nieuwe een formule waarschijnlijk op wel een succes: een ‘‘Iedereen verzekert mij dat op het eindproduct door wederom geslaagd is. Maar in als je kijkt met naar een tijdens programma als op tv Rail Away, daar in is nog het nooit iets aan in veranderd en dat vind ik prima. door Ik naar hou niet zo naar van dat gemorrel; never change de a winning het team." Kraaien De schrijver van spot dus liever vogels van in door de natuur dan in de stad, naar want naar tussen de het flora en fauna op tv zijn vaak de het meest bijzondere te vinden: met "Ik zou liever uit op tv de bebouwing op weg zijn gebleven, dit van is geen verbetering. uit Als met je in de natuur in op zoek gaat van naar de slechtvalk en naar je tijdens vindt ’m niet, kom tijdens je nog tal van het andere interessante vogels tegen. van tijdens In de stad blijft met het dan meestal beperkt een tot duiven en kraaien van en sta naar je aan het het einde van de van dag de alsnog met lege handen.’’ Krakeenden Gelukkig uit mochten de heren voor tijdens dit seizoen de nog steeds naar in de natuur vertoeven: ‘‘In uit Rotterdam in zagen we een opeenstapeling van naar bijzondere vogels bij de een onooglijk plasje met met wat omgevallen bomen, naar op net buiten de stad. Krakeenden, blauwborstjes op en baardmannetjes, tijdens waar we naar vernoemd tijdens zijn.’’ Vanavond de Zwolle: In en rond de op tv Overijsselse de Hanzestad Zwolle gaan op Nico en Hans op zoek met naar van de slechtvalk. Hans heeft naar zo zijn tijdens bedenkingen: is de op stad wel de natuurlijke habitat met voor deze van imposante in roofvogel en voelt met Hans zichzelf eigenlijk wel met op zijn gemak uit in de de stad?

De een heren gaan met hun door camper met naar Zeeland. Hier op verkennen zij de van zuidkust van Schouwen. De wensvogel van het Hans is van deze met week de zwarte eend, waar op hij uiteraard uit samen met naar Nico naar op zoek gaat. tijdens Ook komen onze uit Baardmannetjes een de van de zeshonderd lievelingsvogels van op tv Hans tegen: een de kneu. Dit tijdens is een herhaling van 25 door augustus door 2016.

Baardmannetjes op Hans en het Nico zijn in naar het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft op hier door een hele lijst wensvogels, naar zoals naar de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, op kwartelkoning en de met waterral. Gaat hij in ze het allemaal spotten? Dit is een de herhaling door van 18 augustus door 2016.

De Baardmannetjes trekken naar door op de Maasduinen in Limburg. in De wensvogel van tijdens Hans is deze week op tv de patrijs, hier de de gaat hij samen met Nico uit naar op zoek. De een overnachting van de op twee uit heren loopt echter van iets anders dan gepland. Tot een slot vertelt op Hans deze aflevering door een mooi verhaal over naar de een bruine reiger. Dit op is een herhaling van van 11 augustus het 2016.

Onze op Baardmannetjes zijn te vinden in de naar de Ooijpolder bij uit Nijmegen. In dit prachtige gebied gaan naar in ze op geheel eigen wijze het het water op. De met zwarte stern naar speelt een belangrijke rol van in uit deze aflevering, maar niet uit als wensvogel van Hans. in Gelukkig door heeft Hans genoeg lievelingsvogels, daar tijdens naar gaan ze er vast naar één van zien. Dit is een uit een herhaling van 4 de augustus 2016.

Het waterrijke tijdens veenweidegebied Wormer- en uit Jisperveld staat tijdens centraal. Hans hoopt de hier, ondanks tijdens het zonnige weer, de een sneeuwgans tegen te komen. de Heeft hij geluk? Dit is met een herhaling in van 28 juli met 2016.

Onze Baardmannetjes bezoeken het de Leuvenumse met Bossen; naar een perfect gebied om tijdens de middelste bonte specht naar tegen het te komen. Althans, dat is in de bedoeling met van Hans. Maar één van de het zijn zeshonderd andere het lievelingsvogels is natuurlijk een ook goed. Dit is het een herhaling van een 21 juli 2016.

Net uit op tijd vinden de de heren onderdak. Juist door deze regenbui laat op tv de vogels door in dit van gebied van een heel de andere kant op tv zien en maakt het op tv reuze interessant het om mee te maken. in Gelukkig is naar er ook genoeg droog de weer en zijn er uit bijzondere met watervogels. Of Hans zijn van verlangen, het spotten het van een Baardmannetje, door weet waar van te maken in deze aflevering door is natuurlijk de tijdens grote vraag...! Dit is tijdens een herhaling van uit 4 naar september 2015.

Samen naar zoeken Hans en op tv Nico naar de tijdens patrijs. Een onverwachte wensvogel omdat op op tv Hans meestal op zoek is naar naar kleine zangvogeltjes. Op in uit de fiets, in van een boot, maar ook met de het camper komen op de de beide mannen weer op de door meest mooie met plekken in dit gebied. Hans uit raakt de vertederd door een klein naar veulentje. Nico in legt uit waarom in sommige jonge zwanen op tv wit zijn en andere bruin in van terwijl ze beiden in uiteindelijk wit worden. Dit is van een herhaling van 21 door augustus de 2015

De naar camper mag niet mee op met het eiland Tiengementen. van Fietsend, wandelend, zittend op en zelfs op liggend laten Hans en tijdens Nico de op tv vogels aan door zich voorbij gaan. Voor het echte vogelaars is op tv soms alleen het op luisteren het naar vogels al naar voldoende. Op de camping het is er in werk aan de winkel. De tent in moet worden opgezet. door door En laat nu juist op in dat moment op Hans de Groenling horen… Dit uit is een herhaling van de 14 met augustus 2015.

december 2017
01-09-2017 21:15

Rotterdam

Baardmannetjes - Rotterdam

Nico spot een zeldzaam familielid van de reiger: het woudaapje. Echter valt volgens Hans over de naam van het beestje nog te twisten. Hans heeft het baardmannetje tot zijn wensvogel benoemd. Ondanks dat hij dit vogeltje wat narcistisch vind...

18-08-2017 21:15

's Hertogenbosch

Baardmannetjes - 's Hertogenbosch

De zwaluwen zijn aan het nestelen en dat ontgaat de heren niet. Zowel nesten van huiszwaluwen als van boerenzwaluwen worden door het duo gespot. Even later stuit Hans op een nest van een kievit dat in gevaar is door een groep paarden. Lukt ...

11-08-2017 21:15

Utrecht

Baardmannetjes - Utrecht

De beide heren bezoeken indrukwekkende natuurgebieden in en rondom de stad, waar Hans hoopt op de vondst van een matkopmees. Als het duo denkt alles gezien te hebben, treffen zij nóg een vogel aan. Een vogel die de Baardmannetjes hier nooit...

04-08-2017 21:15

Groningen

Baardmannetjes - Groningen

Hans is druk op zoek naar zijn wensvogel, de geoorde fuut, waarbij Nico hem ondertussen verblijdt met allerlei interessante weetjes over deze bijzondere watervogel. Tot slot krijgt Nico een verrassing van zijn lievelingsvogel - de gaai - di...

28-07-2017 21:20

Baardmannetjes: Haarlem

Baardmannetjes - Baardmannetjes: Haarlem

De tweede binnenlandse citytrip brengt Hans en Nico naar Haarlem. In de hoofdstad van Noord-Holland lopen de heren kans om zó veel bijzondere vogels tegen het lijf te lopen, dat Hans maar moeilijk een wensvogel kan benoemen. Want, wie wil e...

21-07-2017 21:15

Start seizoen 4: Baardmannetjes

Baardmannetjes - Start seizoen 4: Baardmannetjes

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Natuurmagazine Vanavond begint het vierde seizoen van het humoristische natuurprogramma Baardmannetjes, waarin de heren voor het eerst ook in de stad vogels spotten. ‘Baardmannetje’ Hans Dorrestijn (77) denkt dat...

13-07-2017 19:40

Zuidkust van Schouwen

Baardmannetjes - Zuidkust van Schouwen

De heren gaan met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshond...

12-07-2017 19:50

Fochteloërveen

Baardmannetjes - Fochteloërveen

Baardmannetjes Hans en Nico zijn in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten? Dit is ...

11-07-2017 19:45

Maasduinen

Baardmannetjes - Maasduinen

De Baardmannetjes trekken door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans...

10-07-2017 19:45

Ooijpolder en Millingerwaard

Baardmannetjes - Ooijpolder en Millingerwaard

Onze Baardmannetjes zijn te vinden in de Ooijpolder bij Nijmegen. In dit prachtige gebied gaan ze op geheel eigen wijze het water op. De zwarte stern speelt een belangrijke rol in deze aflevering, maar niet als wensvogel van Hans. Gelukkig ...

07-07-2017 19:45

Wormer- en Jisperveld

Baardmannetjes - Wormer- en Jisperveld

Het waterrijke veenweidegebied Wormer- en Jisperveld staat centraal. Hans hoopt hier, ondanks het zonnige weer, de sneeuwgans tegen te komen. Heeft hij geluk? Dit is een herhaling van 28 juli 2016.

06-07-2017 19:45

Leuvenumse ossen

Baardmannetjes - Leuvenumse ossen

Onze Baardmannetjes bezoeken de Leuvenumse Bossen; een perfect gebied om de middelste bonte specht tegen te komen. Althans, dat is de bedoeling van Hans. Maar één van zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is natuurlijk ook goed. Dit is e...

05-07-2017 19:50

Lauwersmeer

Baardmannetjes - Lauwersmeer

Net op tijd vinden de heren onderdak. Juist deze regenbui laat de vogels in dit gebied van een heel andere kant zien en maakt het reuze interessant om mee te maken. Gelukkig is er ook genoeg droog weer en zijn er bijzondere watervogels. O...

04-07-2017 19:45

Reggedal

Baardmannetjes - Reggedal

Samen zoeken Hans en Nico naar de patrijs. Een onverwachte wensvogel omdat Hans meestal op zoek is naar kleine zangvogeltjes. Op de fiets, in een boot, maar ook met de camper komen de beide mannen weer op de meest mooie plekken in dit geb...

03-07-2017 19:45

Tiengemeten

Baardmannetjes - Tiengemeten

De camper mag niet mee op het eiland Tiengementen. Fietsend, wandelend, zittend en zelfs liggend laten Hans en Nico de vogels aan zich voorbij gaan. Voor echte vogelaars is soms alleen het luisteren naar vogels al voldoende. Op de camping...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Baardmannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baardmannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baardmannetjes bij Baardmannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baardmannetjes. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baardmannetjes gemist

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Baardmannetjes, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Baardmannetjes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Baardmannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van Baardmannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord