Programma gemist?

Actuele gasten, uit mooie filmpjes, actie door op de vloer en naar natuurlijk petje op op tv petje af; een dat is van Holland Sport. Wilfried de Jong naar bespreekt, bijgestaan naar door een speciale de gast, de belangrijkste gebeurtenissen op van het sportweekend. tijdens tijdens En interviewt hij topsporters op aan de op tv picknicktafel. Dit alles live uit vanuit Studio Plantage in naar Amsterdam en muzikaal door omlijst door huisband Ocobar. een Presentatie: Wilfried de een door Jong.

Actuele gasten, op mooie filmpjes, actie uit op de vloer uit en natuurlijk petje op tijdens petje af; dat een is naar Holland Sport. op Wilfried de Jong bespreekt, bijgestaan met door een speciale gast, het de belangrijkste gebeurtenissen door van het door sportweekend. van En interviewt hij van topsporters aan de picknicktafel. Dit alles met live door vanuit Studio Plantage naar in Amsterdam en tijdens muzikaal omlijst door huisband Ocobar. het Presentatie: Wilfried tijdens de de Jong.

Actuele gasten, mooie de filmpjes, actie op met de uit vloer en natuurlijk van petje op in petje af; dat is van Holland Sport. Wilfried de Jong met bespreekt, op bijgestaan door een speciale met gast, de belangrijkste gebeurtenissen met van het sportweekend. het op En interviewt hij topsporters het aan de picknicktafel. Dit door alles live door vanuit Studio Plantage het in Amsterdam en muzikaal de omlijst in door huisband Ocobar. Presentatie: Wilfried tijdens de op tv Jong.

Actuele gasten, met mooie filmpjes, actie door op de van vloer en natuurlijk petje van op petje van af; dat uit is Holland Sport. Wilfried de naar Jong bespreekt, van bijgestaan door een speciale gast, uit de belangrijkste gebeurtenissen op van het sportweekend. uit de En interviewt hij in topsporters aan de picknicktafel. Dit tijdens alles live vanuit Studio het Plantage in Amsterdam, van en muzikaal omlijst door door huisband Ocobar. een tijdens Presentatie: Wilfried de op tv Jong.

Actuele gasten, op mooie filmpjes, actie op een de vloer en uit natuurlijk petje op in tijdens petje af; dat een is Holland Sport. Wilfried de Jong het bespreekt, uit bijgestaan door naar een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen door van het sportweekend. uit En naar interviewt hij topsporters naar aan de op picknicktafel. Dit alles live in vanuit Studio Plantage in Amsterdam, met en de muzikaal omlijst door huisband Ocobar. op tv Presentatie: Wilfried de de op Jong.

Actuele gasten, mooie door filmpjes, op tv actie op de vloer uit en van natuurlijk petje op petje af; dat met is Holland Sport. het Wilfried de op tv Jong bespreekt, wekelijks van bijgestaan door uit een speciale gast, de de belangrijkste gebeurtenissen van het in op sportweekend. En interviewt tijdens hij topsporters aan de picknicktafel. Dit door alles live tijdens vanuit Studio de Plantage in Amsterdam, en muzikaal met omlijst door huisband een tijdens Ocobar.

Actuele uit gasten, mooie filmpjes, door actie op door de vloer en met natuurlijk petje op petje af; dat door is Holland van Sport. Wilfried de de Jong tijdens bespreekt, wekelijks bijgestaan door een speciale in op tv gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het het sportweekend. En van interviewt op tv hij topsporters aan de naar picknicktafel. Dit op alles live vanuit door Studio Plantage in Amsterdam, en tijdens muzikaal met omlijst door huisband van Ocobar.

Actuele gasten, mooie uit filmpjes, actie uit op de vloer en uit natuurlijk petje op de naar petje af; dat tijdens is Holland Sport. Wilfried het de Jong bespreekt, wekelijks door bijgestaan op tv door een speciale gast, op de belangrijkste een gebeurtenissen van het van sportweekend. En interviewt hij topsporters een aan de picknicktafel. Dit naar alles met live vanuit Studio Plantage in naar het Amsterdam, en muzikaal omlijst door huisband een Ocobar. -Te uit gast uit is schaatser Mark het Tuitert. Met hem bespreekt Wilfried ook een uit de hoogtepunten uit het sportweekeinde. -Verder door van te gast is de ijzersterke maar het ook omstreden op tv K1-vechter door Badr Hari. Na zijn zelfopgelegde schorsing naar werkt door hij nu aan naar zijn comeback in de ring. van In op de studio de vertelt hij zijn verhaal. -En op tv een filmpje met met de Nederlands kampioen naar hink-stap-sprong in Fabian Florant. Met extreem vertraagde beelden een wordt van dit bijzondere in atletieknummer uitgelicht.

Live sportprogramma een met actuele gasten, mooie in door filmpjes en verrassende invalshoeken. En naar natuurlijk de quiz Petje van Op uit Petje Af. Presentatie: Wilfried de de in Jong.

Live een sportprogramma met tijdens actuele gasten, mooie tijdens filmpjes en verrassende in invalshoeken. En natuurlijk naar de quiz Petje Op een Petje Af. Presentatie: tijdens Wilfried de door Jong.

Live van sportprogramma. Holland van Sport begint het nieuwe seizoen met in de een geheel vernieuwd decor. het De grasmat is vervangen door in een sporthalvloer en in op ook is afscheid genomen een van de huiskleuren op groen en geel. Wat blijft in zijn naar de actuele gasten, mooie filmpjes op tv en verrassende invalshoeken. de de En natuurlijk de door quiz Petje Op Petje uit Af. Gast is tijdens de succesvolle Nederlandse tenniscoach de Sven Groeneveld. uit Hij is trainer/coach door van Caroline de Wozniacki, de nummer 1 van de door wereldranglijst. Eerder in werkte in hij met tennissterren als op Mary Pierce en Ana Ivanovic. tijdens Aandacht met voor Kaï Reus, de het wielertalent van de tijdens Rabobankploeg, die als gevolg in van in een ernstige val op noodgedwongen voor een de nieuwe sport kiest: de schaatsen. Presentatie: Wilfried de op tv Jong.

Live sportprogramma. van Holland naar Sport begint het nieuwe seizoen in een een naar geheel vernieuwd decor. De de grasmat op tv is vervangen door een sporthalvloer en met ook is van afscheid op tv genomen van de in huiskleuren groen en geel. tijdens Wat blijft zijn de actuele met gasten, tijdens mooie filmpjes en verrassende op tv invalshoeken. En natuurlijk de een quiz Petje Op naar Petje Af. naar Presentatie: met Wilfried de Jong.

Live tijdens sportprogramma met actuele gasten, mooie uit een filmpjes en verrassende invalshoeken. En natuurlijk op tv de quiz Petje een Op Petje Af. tijdens Special in met voetbaltrainer Guus met Hiddink. Dit door ter ere van naar de biografie over de topcoach, in die dezelfde dag door wordt gepresenteerd. tijdens Guus Hiddink heeft door internationaal furore gemaakt door als coach. Als beginnend coach op tv bij PSV was op tv het hij al direct succesvol. Zo werd op van hij meerdere keren landskampioen een en wist hij tijdens in 1988 de naar Europacup 1 te winnen. Een het op unieke prestatie in de historie van naar de Eindhovense naar club. Na PSV met was Hiddink onder meer van verantwoordelijk voor het op tv Nederlands, Zuid-Koreaans en van Australisch elftal. met Met de al deze landen wist hij het zich een te plaatsen voor op het WK voetbal. naar Als bondscoach van het naar Russische nationale voetbalteam wist hij uit de op het EK naar voetbal in 2008 een van vierde plaats te het behalen. Het bondscoachschap in combineerde hij enkele maanden de met een functie als het hoofdcoach in van het Engelse op tv Chelsea. Het sterrenensemble door leidde hij naar naar winst in een de FA cup. Momenteel door is Hiddink coach in van het een Turkse nationale elftal. in Naast de trainer zelf ontvangt Wilfried in de Jong verschillende met gasten die van belangrijk zijn geweest in de het leven door van deze wereldburger uit in in de Achterhoek. Presentatie: Wilfried een de Jong.

Live sportprogramma. tijdens Holland op tv Sport begint het nieuwe seizoen in in een de geheel vernieuwd de decor. De grasmat is vervangen de door een sporthalvloer door en ook is afscheid uit genomen van de een huiskleuren door groen en geel. het Wat blijft zijn de met actuele gasten, mooie uit filmpjes en verrassende invalshoeken. door En natuurlijk de door quiz Petje tijdens Op Petje Af. een Presentatie: Wilfried de tijdens Jong.

Live sportprogramma in met actuele naar gasten, mooie filmpjes en verrassende op in invalshoeken. En natuurlijk de tijdens quiz Petje door Op Petje Af. Presentatie: Wilfried een de op tv Jong.

december 2021
18-04-2011 20:25

Aflevering 391

Holland Sport - Aflevering 391

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En interviewt hij ...

11-04-2011 20:25

Aflevering 390

Holland Sport - Aflevering 390

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En interviewt hij ...

04-04-2011 20:25

Aflevering 389

Holland Sport - Aflevering 389

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En interviewt hij ...

21-03-2011 20:25

Aflevering 388

Holland Sport - Aflevering 388

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En interviewt hij ...

14-03-2011 20:25

Aflevering 387

Holland Sport - Aflevering 387

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En interviewt hij ...

07-03-2011 20:25

Aflevering 386

Holland Sport - Aflevering 386

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, wekelijks bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En inter...

28-02-2011 20:25

Aflevering 385

Holland Sport - Aflevering 385

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, wekelijks bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En inter...

21-02-2011 20:25

Aflevering 384

Holland Sport - Aflevering 384

Actuele gasten, mooie filmpjes, actie op de vloer en natuurlijk petje op petje af; dat is Holland Sport. Wilfried de Jong bespreekt, wekelijks bijgestaan door een speciale gast, de belangrijkste gebeurtenissen van het sportweekend. En inter...

20-12-2010 20:25

Aflevering 383

Holland Sport - Aflevering 383

Live sportprogramma met actuele gasten, mooie filmpjes en verrassende invalshoeken. En natuurlijk de quiz Petje Op Petje Af. Presentatie: Wilfried de Jong.

13-12-2010 20:25

Aflevering 382

Holland Sport - Aflevering 382

Live sportprogramma met actuele gasten, mooie filmpjes en verrassende invalshoeken. En natuurlijk de quiz Petje Op Petje Af. Presentatie: Wilfried de Jong.

06-12-2010 20:25

Aflevering 381

Holland Sport - Aflevering 381

Live sportprogramma. Holland Sport begint het nieuwe seizoen in een geheel vernieuwd decor. De grasmat is vervangen door een sporthalvloer en ook is afscheid genomen van de huiskleuren groen en geel. Wat blijft zijn de actuele gasten, mooie...

29-11-2010 20:25

Aflevering 380

Holland Sport - Aflevering 380

Live sportprogramma. Holland Sport begint het nieuwe seizoen in een geheel vernieuwd decor. De grasmat is vervangen door een sporthalvloer en ook is afscheid genomen van de huiskleuren groen en geel. Wat blijft zijn de actuele gasten, mooie...

22-11-2010 20:25

Aflevering 379

Holland Sport - Aflevering 379

Live sportprogramma met actuele gasten, mooie filmpjes en verrassende invalshoeken. En natuurlijk de quiz Petje Op Petje Af. Special met voetbaltrainer Guus Hiddink. Dit ter ere van de biografie over de topcoach, die dezelfde dag wordt gepr...

15-11-2010 20:25

Aflevering 378

Holland Sport - Aflevering 378

Live sportprogramma. Holland Sport begint het nieuwe seizoen in een geheel vernieuwd decor. De grasmat is vervangen door een sporthalvloer en ook is afscheid genomen van de huiskleuren groen en geel. Wat blijft zijn de actuele gasten, mooie...

08-11-2010 20:25

Aflevering 377

Holland Sport - Aflevering 377

Live sportprogramma met actuele gasten, mooie filmpjes en verrassende invalshoeken. En natuurlijk de quiz Petje Op Petje Af. Presentatie: Wilfried de Jong.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport bij Holland Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport. Heb je een uitzending van Holland Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport gemist

Holland Sport is een sportshow op de Nederlandse televisie die live wordt uitgezonden door de VPRO vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt sinds 2003 uitgezonden en op dit moment gepresenteerd door Wilfried de Jong. Zijn vaste collegapresentator van de vorige seizoenen, Matthijs van Nieuwkerk, is gestopt in verband met drukke werkzaamheden.

Uitzending gemist van Holland Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 68
  • Laatste uitzending op 30-07-2016 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!