Programma gemist?

Wie op zijn de de grootste snelheidsduivels: de jongens of de tijdens meiden? Daar draait een door het om tijdens The Battle inline met skaten. Kinderen van de op de Koepelschool uit Ede leren de alles een over de sport van tijdens toppers Anna van den Bos van uit en Jordy van naar Workum, hij is zelfs op wereldkampioen. Op een parcours moeten in uit tijdens The Battle drie tijdens afstanden worden gereden. Pakt het in met team van Ron uit of Britt de op Zappsport-beker?

Renske het (11) wil de beter leren kogelstoten. Ron schakelt meervoudig in naar kampioen kogelstoten Melissa een Boekelman in. Lukt van het Renske om na naar de training met de deze topper het haar persoonlijk record te verbeteren? in Vera en met Berry zijn tweelingzussen. Wat de hun een uiterlijk betreft lijken op tv ze op elkaar, maar verder zijn door op tv ze totaal verschillend. Toch doen ze naar één ding samen: naar Tang Soo Do, in een een Koreaanse vechtkunst. Vorig jaar sleepte door FC op tv Utrecht de Latjetrap-schaal binnen. in Dit keer met moeten ze hun op tv titel verdedigen.

Een in battle met teams die twee uit een keer zo groot zijn dan op normaal. met Zes jongens en uit zes meiden spelen dodgeball. in Dat is op de Engelse naam voor trefbal. Het naar wordt op tv wereldwijd als topsport beoefend. Larissa het Lanting van de het van Nederlands damesteam en Leon van Dijkema de Grooth van het het van Nederlands herenteam trainen op de ploegen van met Ron en Britt. De het kinderen zijn naar geselecteerd op basisschool De Vier het Windstreken met uit Amsterdam. Op een speciale locatie tijdens op vindt de strijd om de een Zappsport-beker plaats. door Wie worden er het meest tijdens op tv afgegooid?

Sietse is uit een groot fan tijdens van top-skateboarder Woody van Hoogendijk. Ron regelt dat van een Sietse les van zijn in held krijgt op om zijn persoonlijk record op de naar het Hippy Jump te verbeteren. in Lukt het om de het lat op tv veel hoger te leggen? Een belangrijke van dag voor het de turnende door tweeling Joshua op en Jeftha. Ze doen mee aan de een wedstrijd een om een zich te plaatsen voor het Nederlands het Kampioenschap turnen. Je op tv van zal maar jarig zijn de en mogen Latjetrappen in een op vol stadion! Het een met overkomt één van de de spelers van het FC Groningen. Wat staat er op met het het verlanglijstje van de club? Op de 1 komen in door het een klassement natuurlijk.

Om de in Zappsport-beker te door winnen moeten de jongens en op uit de meiden bodyboarden. Een spectaculaire sport een op tv waarbij je met een plank op op tv een golfen surft. Maar daar op tv blijft het niet bij, er naar moeten van ook tricks uitgevoerd worden op van de indoorbaan. Op een KDS De op Zevensprong in Houten selecteren naar Ron en Britt een op hun teams. Wie hebben de van beste de skills in huis een en zetten The Battle met op hun tijdens naam?

Keshav (8) krijgt het hulp met in de backhand volley tijdens van zijn grote held: met top-tennisser tijdens Thiemo de Bakker. * Jasper een (8) uit voelt zich een superheld de als hij aan op tv voltige doet. Deze bijzondere uit sport is acrobatiek naar op een paard. naar Jasper laat een van aantal op oefeningen zien en vertelt je uit in er alles over. * De met spannende strijd tussen alle met Eredivisieclubs. Ditmaal het heeft Willem het II de kans om van een met topscore neer te de zetten.

Vier jongens en uit in vier meiden worden voor The de Battle in één tijdens dag omgetoverd tot waterpoloërs de door toppers op tv Milan de het Koff en Nomi Stomphorst, beide tijdens van naar het Nederlands op tv team. Coaches Ron Boszhard van en Britt in Dekker selecteerden de teams op op Basisschool in De Spits in Utrecht. Winnen de op tv jongens of de van door meiden de Zappsport-beker?

Jill op tv Schirnhofer tekent, bakt en knutselt de in haar eigen in programma uit Jill op naar Zapp. In Zappsport leren we haar door een van een andere kant kennen: naar als mascotte! Veel het sportclubs naar hebben een figuur of dier als op symbool. de Ajax heeft bijvoorbeeld van Lucky Lynx een en Feyenoord Coentje. Tijdens wedstrijden entertainen van mannen tijdens en vrouwen in met bijzondere pakken de het publiek. Jill op tv wil graag weten op tv hoe het is om tijdens zo'n mascotte te zijn. door Ron het Boszhard regelt dat Jill naar op kan treden in uit een vol stadion, tijdens op tv op de rust van een basketbalwedstrijd. van Voor het zover met is krijgt ze tijdens een de training op een echte door mascotte-school. Daar de blijkt dat het naar moeilijker is dan gedacht. uit In welk pak tijdens maakt Jill met haar debuut als mascotte? En wordt met haar door optreden een tijdens succes?

Tennis van is een uit van de populairste sporten op tv van ons land. Maar zijn met de jongens of op de meiden er in het beste in? tijdens Dat wordt dit de keer bepaald in door naar The battle. Ron en door Britt gaan langs bij een Basisschool De Zonnewijzer op om kinderen op tv te selecteren het voor hun teams. Toppers Bart het van Monsjou en Dewi op Dijkstra uit bereiden deze naar voor op de finale. Die van vindt plaats bij tijdens Tennis Club 't op Melkhuisje in Hilversum, naar waar 37 uit jaar lang het op tv belangrijkste internationale graveltoernooi van door Nederland in werd gespeeld.

Waar met moet je aan denken als van de je voor het eerst een eigen met uit pony hebt? Pien (10) gaat met naar haar nieuwe pony met door langs Britt die haar op allerlei tips en tricks geeft. met door En ze krijgt rijles van tijdens de de lerares van Britt. Verder een wil Pien een spreekbeurt van op school over Britt naar op tv houden, dus vraagt uit ze haar het hemd van het van lijf. naar Guus (10) doet een aan veldrijden en in kan eigenlijk in nergens anders aan denken. Hij de is ook nog eens de heel naar erg goed: hij schopte een het tot uit Nederlands kampioen! door Ron daagt topbasketballer op tv Arvin Slagter uit. Kan hij van in vijf de worpen een bal vanaf een de tribune in de naar in basket krijgen?

Een bijzondere op tv motorrace. De jongens strijden op door tegen de meiden op speciale in motoren: uit die rijden op elektriciteit en een maken daardoor weinig geluid. op Hoge met snelheden worden er een wel mee gehaald. op tv De teams naar van Ron en Britt komen door van Kindcentrum Cornelius uit de Venhorst. Welke ploeg uit komt het snelst tijdens over van de finish en tijdens wint de naar Zappsport-beker?

Ron van Boszhard gaat langs het bij toptennister Kiki naar Bertens. Dit jaar in kwam ze in tijdens de top 10 terecht van van de beste de tennisters ter een wereld. Ze door verrassen een aantal van haar naar grootste fans. Marrit (10) met wil uit dolgraag een partijtje uit tennissen met Kiki. uit Het is Jills op tv (9) grote wens om op met van haar idool op in de foto te gaan. En door Julie (12) uit en haar het broer Siem (10) willen ballenmeisje- en tijdens jongen het van Kiki zijn. Daarnaast zien door we Kiki het anders dan anders uit op met de tennisbaan. Ron daagt uit haar uit: weet ze op tv ook met een gitaar uit en strijkijzer met de naar bal te slaan?

Zijn door de jongens of de in meiden het beste in op tv hockey? door Dat testen Ron en Britt een dit op keer in The op Battle. Kinderen van met basisschool Michiel tijdens de Ruyter uit Amstelveen doen mee de naar aan deze sportieve strijd. op Tophockeyers Caspar van een Dijk en op Lauren Stam leren door hen alle ins op en outs van met hockey. Daarna spelen de ploegen een het spannende een wedstrijd om de de Zappsport-beker.

Hoe het is het op tv om op de in top van de hoogste klimmuur van naar Europa met te staan? Presentatrice Fenna Ramos een een van Zappelin Go wil dat graag met weten. Ron naar Boszhard zorgt ervoor dat naar ze een het training krijgt van tweevoudig door Nederlands een Kampioen boulderen Tim Reuser. Fenna tijdens het zegt geen hoogtevrees op te hebben, maar is van dat wel op zo? Lukt het naar om zonder angst een de top te bereiken de van de 37 tijdens meter hoge klimmuur? op tv De Graafschap speelt door deze week Latjetrap, de door competitie op tv tussen alle Eredivisieclubs. Lukt het met de club om op AZ van op tv de eerste plaats te naar krijgen?

Nog nooit vertoond op tv in Zappsport The een Battle: naar veertien jongens en tijdens veertien meiden strijden tegen elkaar tijdens om tijdens de beker uit tijdens een spannende naar voetbalwedstrijd. De twee teams het bestaan uit ervaren spelers. Ze tijdens hebben de van eer een training het te krijgen van naar twee Eredivisie-voetballers: Tom de Beugelsdijk in van ADO Den op Haag en Kika van een Es van Ajax en Oranje. uit De battle met vindt plaats op uit het terrein uit van Quick Boys, het commentaar op is van van de legendarische sportcommentator van Evert met ten Napel.

januari 2020
17-08-2019 07:40

Battle inline skaten

Zappsport - Battle inline skaten

Wie zijn de grootste snelheidsduivels: de jongens of de meiden? Daar draait het om tijdens The Battle inline skaten. Kinderen van de Koepelschool uit Ede leren alles over de sport van toppers Anna van den Bos en Jordy van Workum, hij is zel...

11-08-2019 07:40

Kogelstoten, Melissa Boekelman

Zappsport - Kogelstoten, Melissa Boekelman

Renske (11) wil beter leren kogelstoten. Ron schakelt meervoudig kampioen kogelstoten Melissa Boekelman in. Lukt het Renske om na de training met deze topper haar persoonlijk record te verbeteren? Vera en Berry zijn tweelingzussen. Wat hun ...

10-08-2019 07:40

Battle trefbal

Zappsport - Battle trefbal

Een battle met teams die twee keer zo groot zijn dan normaal. Zes jongens en zes meiden spelen dodgeball. Dat is de Engelse naam voor trefbal. Het wordt wereldwijd als topsport beoefend. Larissa Lanting van het Nederlands damesteam en Leon ...

04-08-2019 07:40

Skateboarden, Woody Hoogendijk

Zappsport - Skateboarden, Woody Hoogendijk

Sietse is een groot fan van top-skateboarder Woody Hoogendijk. Ron regelt dat Sietse les van zijn held krijgt om zijn persoonlijk record op de Hippy Jump te verbeteren. Lukt het om de lat veel hoger te leggen? Een belangrijke dag voor de tu...

03-08-2019 07:40

Battle bodyboarden

Zappsport - Battle bodyboarden

Om de Zappsport-beker te winnen moeten de jongens en de meiden bodyboarden. Een spectaculaire sport waarbij je met een plank op golfen surft. Maar daar blijft het niet bij, er moeten ook tricks uitgevoerd worden op de indoorbaan. Op KDS De ...

28-07-2019 07:45

Tennis, Thiemo de Bakker

Zappsport - Tennis, Thiemo de Bakker

Keshav (8) krijgt hulp met de backhand volley van zijn grote held: top-tennisser Thiemo de Bakker. * Jasper (8) voelt zich een superheld als hij aan voltige doet. Deze bijzondere sport is acrobatiek op een paard. Jasper laat een aantal oefe...

27-07-2019 07:40

Battle waterpolo

Zappsport - Battle waterpolo

Vier jongens en vier meiden worden voor The Battle in één dag omgetoverd tot waterpoloërs door toppers Milan de Koff en Nomi Stomphorst, beide van het Nederlands team. Coaches Ron Boszhard en Britt Dekker selecteerden de teams op Basisschoo...

21-07-2019 07:45

Mascotte, Jill Schirnhofer

Zappsport - Mascotte, Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer tekent, bakt en knutselt in haar eigen programma Jill op Zapp. In Zappsport leren we haar van een andere kant kennen: als mascotte! Veel sportclubs hebben een figuur of dier als symbool. Ajax heeft bijvoorbeeld Lucky Lynx e...

20-07-2019 07:45

Battle tennis

Zappsport - Battle tennis

Tennis is een van de populairste sporten van ons land. Maar zijn de jongens of de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer bepaald in The battle. Ron en Britt gaan langs bij Basisschool De Zonnewijzer om kinderen te selecteren voor hun te...

14-07-2019 07:40

Paardrijden

Zappsport - Paardrijden

Waar moet je aan denken als je voor het eerst een eigen pony hebt? Pien (10) gaat met haar nieuwe pony langs Britt die haar allerlei tips en tricks geeft. En ze krijgt rijles van de lerares van Britt. Verder wil Pien een spreekbeurt op scho...

13-07-2019 07:40

Battle motorcross

Zappsport - Battle motorcross

Een bijzondere motorrace. De jongens strijden tegen de meiden op speciale motoren: die rijden op elektriciteit en maken daardoor weinig geluid. Hoge snelheden worden er wel mee gehaald. De teams van Ron en Britt komen van Kindcentrum Cornel...

07-07-2019 07:40

Tennis, Kiki Bertens

Zappsport - Tennis, Kiki Bertens

Ron Boszhard gaat langs bij toptennister Kiki Bertens. Dit jaar kwam ze in de top 10 terecht van de beste tennisters ter wereld. Ze verrassen een aantal van haar grootste fans. Marrit (10) wil dolgraag een partijtje tennissen met Kiki. Het ...

06-07-2019 07:40

Battle hockey

Zappsport - Battle hockey

Zijn de jongens of de meiden het beste in hockey? Dat testen Ron en Britt dit keer in The Battle. Kinderen van basisschool Michiel de Ruyter uit Amstelveen doen mee aan deze sportieve strijd. Tophockeyers Caspar van Dijk en Lauren Stam lere...

30-06-2019 07:40

Klimmen, Fenna Ramos

Zappsport - Klimmen, Fenna Ramos

Hoe is het om op de top van de hoogste klimmuur van Europa te staan? Presentatrice Fenna Ramos van Zappelin Go wil dat graag weten. Ron Boszhard zorgt ervoor dat ze een training krijgt van tweevoudig Nederlands Kampioen boulderen Tim Reuser...

29-06-2019 07:40

Battle voetbal

Zappsport - Battle voetbal

Nog nooit vertoond in Zappsport The Battle: veertien jongens en veertien meiden strijden tegen elkaar om de beker tijdens een spannende voetbalwedstrijd. De twee teams bestaan uit ervaren spelers. Ze hebben de eer een training te krijgen va...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 573
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!