Programma gemist?

Hoe wordt de je wereldkampioen judo? het Dat van wil Tamara (11) graag weten, naar want tijdens het is haar grote in droom om de naar beste judoka van de een wereld te worden. op En Jelle naar (10) wil graag in les van top-judoka met Noël van van 't End, die deze uit zomer wereldkampioen werd. tijdens Ron gaat met de tijdens twee judofanaten op naar hem toe. De vriendinnen met Leyla (11) naar en Nyah (10) door doen aan Afrodance. van Ze zijn er zelfs de mee met in videoclips te zien. Ze op vertellen je op alles het over de dansvorm waar je flink een wat energie van naar de krijgt. Natuurlijk wordt op tv er ook lekker op gedanst!

De teams het van Ron en Britt naar krijgen naar een opmerkelijk atletiek-onderdeel voor hun door kiezen: uit steeplechase. Een op tv hindernisloop waarbij de deelnemers onder op tv andere over een naar grote waterbak moeten een springen. De jongens van en de door meiden die tegen naar elkaar gaan strijden krijgen in een uit intensieve training van twee topatleten. Het een in team dat het de snelst is wint naar de Zappsport-beker. De kinderen komen van dit keer van basisschool door Op De met Groene Alm uit van Utrecht.

Thom (10) doet van met aan freerunning en wil het zich plaatsen voor het Nederlands met de Kampioenschap. Maar de arabier gaat nog een de niet zo goed en die van is bij freerun wel op tv belangrijk. met Hij krijgt hulp tijdens van zijn grote voorbeeld, freerunner de en YouTuber Tim de op Tygran. Ron zorgt dat Kiara uit (11) op tv kan trainen met Marlou tijdens van Rhijn, de snelste vrouw een op blades. Ze het won al met drie door keer goud op de paralympische het spelen. de Kiara heeft een kunstbeen en kan het tijdens alleen hardlopen met een blade een aan, uit een ander soort een kunstbeen. Voor Kiara is het bijzonder naar om die op te op dragen. Tijdens de training met Marlou op loopt ze met er pas voor de het tweede keer tijdens op. een Is Nathan Aké van Oranje zenuwachtig op tv voor het de wedstrijd? Met wie door van het team in zou tijdens hij een keer willen ruilen? Deze de en andere vragen met van kinderen beantwoordt op tv een de voetballer.

Ultimate de Frisbee is alles behalve een relaxed met in een frisbee gooien, zoals je tijdens op in het strand doet. De op tv teams uit van Ron en Britt die een tegen het elkaar gaan strijden, door krijgen een pittige door training. Twee spelers van van het Nederlands Ultimate door Frisbee-team leren hen alle ins met en outs. op tv Er zijn niet alleen de tijdens verschillende worpen, je moet het ook snel kunnen tijdens vangen en je bent op steeds in beweging. naar De teams op tv moeten dus tijdens flink wat power hebben om de de Zappsport-beker te pakken. op De spelers door komen van uit Basisschool De Bron tijdens uit Soest.

Ron op heeft een bijzonder parcours een uitgezet voor Dafne Schippers, de de het eerste Nederlandse vrouw die op naar tijdens het WK atletiek een medaille op tv bemachtigde door en nog meer topprestaties neerzette. Op door de een route staan haar in grootste fans die een door wens hebben. op Ella (10) in wil dolgraag pannenkoeken bakken met naar Dafne, voor allebei is het tijdens het hun lievelingseten. Justin op tv (9) wil de een gouden tip van uit zijn idool om tijdens zich te verbeteren uit in de uit sprint. Joy (9) wil een door selfie met Dafne door en Saline (7) wil tijdens graag haar tijdens verjaardag vieren van met de topatlete. Verder in tijdens deze uitzending van een een portret van Fenna (10). Zij kan op tv geen in genoeg krijgen van atletiek. Daarom tijdens is het ze dol op de meerkamp. met in Vol enthousiasme legt ze uit wat naar dat allemaal in inhoudt.

Een pittige naar strijd op tv op het water. Winnen met de jongens of door de meiden The Battle sup tijdens polo? door Deze sport is tijdens een soort waterpolo, op tv maar dan op uit een supboard. uit Je moet dus naar kunnen suppen én zorgen dat op tv je naar de meeste punten scoort door de naar een bal in het doel met te krijgen. een De teams van Ron op en Britt moeten uit alles uit door de kast halen het om te winnen. een De spelers komen dit in keer van basisschool Het op Klimduin uit naar Groet.

Dani (8) wil op van top-turner Bart tijdens Deurloo van de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want op op op het einde valt hij de altijd op z'n door kont. Bart op tv is een van de de beste met turners van ons met land. Lukt het Dani dankzij deze met het topper de oefening perfect uit te tijdens met voeren? In Dordrecht tijdens is de spanning om te naar snijden als dé uit korfbalstrijd van het jaar met wordt gespeeld. uit Oranje-Wit speelt tegen de de grote rivaal van Sporting Delta, allebei in clubs uit van Dordrecht. We volgen ze op tv tijdens hun naar gevecht om de overwinning. Een het het coole sportmove in drie stappen in uitgelegd.

Is naar mountainbiken een door echte jongenssport? Of zijn de meiden de in er het beste op in? Dat wordt dit keer van getest in Zappsport The op Battle. De teams met van Ron en de op tv Britt trainen op een ruig van parcours met door bochten en het heuvels. Helmen op met dus. Toppers Jesse Bikker het en Hannah van Boven leren van kinderen van van Basisschool Menorah uit in Oosterhout alles over met de sport. Daarna het barst naar de strijd los, waarbij een het van de deelnemers door valt. Heeft naar dat gevolgen een voor het winnen van de naar Zappsport-beker?

Kindersportprogramma waarin alle door takken van sport door voorbijkomen. In van het onderdeel naar The Battle strijden de van jongens tegen naar de meiden in het een bepaalde sport. Ron staat de in van dit onderdeel tegenover teamcaptain Britt een Dekker. naar Kinderen met op een sportprobleem krijgen hulp van in een beroemde topsporter in in het de Hellup, de vetste trucs uit worden uitgelegd van in The Move op en er zijn regelmatig specials op tv te zien rondom het grote door sporttoernooien.

Kindersportprogramma de waarin alle door takken van sport voorbijkomen. de Kindersportprogramma waarin alle takken van uit sport voorbijkomen. In door de het onderdeel The Battle strijden in de jongens tegen de op meiden in van een bepaalde sport. Ron uit staat in van dit onderdeel van tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker. Kinderen tijdens met een sportprobleem tijdens krijgen hulp door van door een beroemde topsporter naar in de Hellup, de vetste van trucs worden uitgelegd in door The uit Move en het er zijn regelmatig specials door te zien rondom in grote sporttoernooien.

Quinten (11 van jaar) is naar een superfan van Max Verstappen, naar Nederlands meest tijdens succesvolle Formule 1-coureur. Quinten de wil dolgraag tijdens zijn idool ontmoeten en met met hem op in de het foto. Dat gaat Ron voor naar hem regelen op van het uit circuit van Zandvoort. het Maar Max is niet de zo van makkelijk op te op tv sporen en er gaat van tijdens alles mis. Komt de tijdens wens op van Quinten door uit? Justin Kluivert en Donyell Malen op tv van een Jong Oranje doen een greep van in naar de Zappsport-grabbelton vol vragen als: een Wat vind de je op het stomste aan voetbal? Wat weet op tv niemand over naar je? Show op je favoriete naar dansmove!

Zijn naar de jongens of de meiden uit het snelst op uit in een spectaculair parcours vol het hindernissen? Dat wordt dit uit keer getest in in The Battle door survivalrun. Daarvoor krijgen tijdens de teams tijdens van Ron en Britt een van training. Er op tv is niet alleen kracht en uit conditie van nodig om de op hindernissen aan te het kunnen, maar door ook moeten de op teamleden klimtechnieken onder van de knie krijgen. de Naar wie gaat dit keer de in een Zappsport-beker?

Bink (10) naar is een op hele grote fan van AZ. op Zelf voetbalt in hij ook op tv en hij uit wil dolgraag een betere voorzet leren. tijdens Ron regelt met een training op tv met Bink zijn een grote idool: Oussama Idrissi, de aanvaller de bij AZ. Excelsior wil er alles in met aan doen om De het Graafschap van de met troon stoten de met Latjetrap. Die club staat tijdens al uit wekenlang bovenaan het op klassement. Dus heeft Excelsior met vijf toppers geselecteerd. tijdens Hoeveel geluk hebben zij? van Kate en Cheyenne zijn van dikke op vriendinnen en van doen samen aan in ritmische gymnastiek. Ze trainen op twintig uur per week. Ze op beoefenen op tv hun sport dan ook in op hoog op niveau.

Dit op tv keer draait het om de snelheid bij The op tv Battle. Ron en Britt van de hebben een BMX-wedstrijd in op petto voor tijdens drie jongens en drie meiden van van de Amalia-Astroschool in het Baarn. Die van worden omgetoverd in uit snelheidsduivels door tijdens toppers Junny tijdens Brejita (tweede van de wereld) en van wereldkampioen Suéla Ruitenga. een Wie pakt uit de met Zappsport-beker?

Philip naar (9) wil dolgraag topgolfer Joost uit Luiten ontmoeten, uit zijn grote het held. Om dat te in regelen neemt uit Ron hem mee uit naar het grootste uit golftoernooi van ons land: The van Dutch Open. De naar de beste golfers ter wereld strijden een hier om van de beker. Omdat het niet een een lukt om binnen te komen, naar bedenkt Ron een plan. een Daarmee met vallen ze van van de ene verrassing op tv in de andere. Maar gaat door Philip zijn in wens ook op in vervulling?

mei 2021
06-10-2019 07:40

Judo, Noël van 't End

Zappsport - Judo, Noël van 't End

Hoe wordt je wereldkampioen judo? Dat wil Tamara (11) graag weten, want het is haar grote droom om de beste judoka van de wereld te worden. En Jelle (10) wil graag les van top-judoka Noël van 't End, die deze zomer wereldkampioen werd. Ron ...

05-10-2019 07:40

The battle steeplechase

Zappsport - The battle steeplechase

De teams van Ron en Britt krijgen een opmerkelijk atletiek-onderdeel voor hun kiezen: steeplechase. Een hindernisloop waarbij de deelnemers onder andere over een grote waterbak moeten springen. De jongens en de meiden die tegen elkaar gaan ...

29-09-2019 07:40

Bladerun, Marlou van Rhijn

Zappsport - Bladerun, Marlou van Rhijn

Thom (10) doet aan freerunning en wil zich plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Maar de arabier gaat nog niet zo goed en die is bij freerun wel belangrijk. Hij krijgt hulp van zijn grote voorbeeld, freerunner en YouTuber Tim Tygran. ...

28-09-2019 07:45

Battle ultimate frisbee

Zappsport - Battle ultimate frisbee

Ultimate Frisbee is alles behalve relaxed met een frisbee gooien, zoals je op het strand doet. De teams van Ron en Britt die tegen elkaar gaan strijden, krijgen een pittige training. Twee spelers van het Nederlands Ultimate Frisbee-team ler...

22-09-2019 07:40

Atletiek, Dafne Schippers

Zappsport - Atletiek, Dafne Schippers

Ron heeft een bijzonder parcours uitgezet voor Dafne Schippers, de eerste Nederlandse vrouw die op het WK atletiek een medaille bemachtigde en nog meer topprestaties neerzette. Op de route staan haar grootste fans die een wens hebben. Ella ...

21-09-2019 07:45

Battle sup polo

Zappsport - Battle sup polo

Een pittige strijd op het water. Winnen de jongens of de meiden The Battle sup polo? Deze sport is een soort waterpolo, maar dan op een supboard. Je moet dus kunnen suppen én zorgen dat je de meeste punten scoort door de bal in het doel te ...

15-09-2019 07:40

Turnen, Bart Deurloo

Zappsport - Turnen, Bart Deurloo

Dani (8) wil van top-turner Bart Deurloo de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want op het einde valt hij altijd op z'n kont. Bart is een van de beste turners van ons land. Lukt het Dani dankzij deze topper de oefening perfect uit te...

14-09-2019 07:45

Battle Mountainbike

Zappsport - Battle Mountainbike

Is mountainbiken een echte jongenssport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer getest in Zappsport The Battle. De teams van Ron en Britt trainen op een ruig parcours met bochten en heuvels. Helmen op dus. Toppers Jesse Bikke...

08-09-2019 07:40

Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Zappsport - Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover teamcaptain Britt Dekker. Kinderen met een sportprob...

07-09-2019 07:45

Battle wildwaterkajakken

Zappsport - Battle wildwaterkajakken

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdee...

01-09-2019 07:40

Max Verstappen

Zappsport - Max Verstappen

Quinten (11 jaar) is een superfan van Max Verstappen, Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten wil dolgraag zijn idool ontmoeten en met hem op de foto. Dat gaat Ron voor hem regelen op het circuit van Zandvoort. Maar Max is n...

31-08-2019 07:45

Battle survivalrun

Zappsport - Battle survivalrun

Zijn de jongens of de meiden het snelst op een spectaculair parcours vol hindernissen? Dat wordt dit keer getest in The Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de teams van Ron en Britt een training. Er is niet alleen kracht en conditie nodig ...

25-08-2019 07:40

Voetbal, Oussama Idrissi

Zappsport - Voetbal, Oussama Idrissi

Bink (10) is een hele grote fan van AZ. Zelf voetbalt hij ook en hij wil dolgraag een betere voorzet leren. Ron regelt een training met Bink zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. Excelsior wil er alles aan doen om De Graafsch...

24-08-2019 07:40

Battle BMX

Zappsport - Battle BMX

Dit keer draait het om snelheid bij The Battle. Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd in petto voor drie jongens en drie meiden van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden omgetoverd in snelheidsduivels door toppers Junny Brejita (tweede...

18-08-2019 07:40

Golf, Joost Luiten

Zappsport - Golf, Joost Luiten

Philip (9) wil dolgraag topgolfer Joost Luiten ontmoeten, zijn grote held. Om dat te regelen neemt Ron hem mee naar het grootste golftoernooi van ons land: The Dutch Open. De beste golfers ter wereld strijden hier om de beker. Omdat het nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 573
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!