Programma gemist?

Tim Visser in is de beste rugbyer naar van ons in land. Hij helpt uit Sjoerd (8), die een tijdens het groot fan van uit hem is. Hij wil graag van hulp met het tijdens kicken van de in bal. Kan hij uit dankzij Tims hulp een naar mooie try tijdens te door maken? De Gorcumse dansgroep BASE het doet voor het van eerst mee aan een uit danswedstrijd. Zappsport kijkt op tv voor uit en achter de de schermen mee. op Lukt het ze een van prijs in de wacht uit te slepen? het Excelsior schiet de bal het heel vaak tegen de het door lat. Maar is met het genoeg om op de eerste tijdens plaats van te komen?

Door van heel het land op tv vindt op vrijdag 20 april door de zesde op tv editie op van de Koningsspelen de plaats. Een sportief van Oranjefeest voor basisschoolleerlingen, waar Zappsport-presentatoren de Ron Boszhard en de Naomi van een As het gezicht een van zijn. Op eigen van wijze op staat Zappsport hierbij stil met een tijdens bijzondere uitzending vol van sport en op avontuur. Dit programma tijdens speelt zich af het op het Zappslot, de waar Koningin Naomi op tv al jaren door regeert over haar koninkrijk. in Dat is tijdens Ron Snow een de doorn in het oog. de in Hij wil zelf koning worden op tv en daagt door Naomi uit voor de Koningsspelen. van van Wie deze wint komt op tv op de troon. Ron en Naomi uit zetten hun legers tijdens hier door voor in. Tien door jongens en tien meisjes strijden op tegen elkaar op met een aantal van zware onderdelen, de zoals boomstamwerpen en boomworstelen. uit Welk leger is de het de sterkst?

Presentator uit en wielrenfanaat Klaas van in der in Eerden wil ervaren hoe het uit is een om tegen de zware Cauberg naar op te fietsen. Hij de schakelt Ron op Boszhard in om deze van naar bijzondere wens uit te laten komen. op Het wordt een een pittige dag in de het Limburgse Valkenburg van aan tijdens de Geul. De naar Cauberg is een gevreesd onderdeel van op van vele wielerwedstrijden, zoals klassieker op Amstel Gold Race. het Zelfs de door Tour de France kwam er met in twee keer langs. in Het is ontzettend steil op tv en voor veel het wielrenners een slijtageslag. Klaas in wordt getraind de door Bram Tankink, al uit bijna 20 jaar profwielrenner. Hij door kent de door Cauberg als geen ander. tijdens En Ron neemt naar van Klaas mee naar wielren-wetenschapper uit Gerard Rietjens. Hij kan de meten binnen welke tijd tijdens Klaas die uit Cauberg op kan fietsen. uit Gaat tijdens hem dat lukken? Klaas de van der naar Eerden is presentator van en komiek. het Hij presenteert onder andere de het CupCakeCup, de op kwis Switch en hij naar was de te zien in de comedyserie op tv Bij Ron van in het de Kasteel.

Deze battle op tv draait om snelheid, naar kracht met en lenigheid. Ron uit en Naomi gaan hordelopen. naar Op basisschool De door Zonnewende in Apeldoorn selecteren ze van in kinderen voor hun team. tijdens Die worden getraind door twee de toppers: Liam van tijdens der het Schaaf, Nederlands tijdens kampioen junioren, en Eefje in Boons, halve finalist op van het WK. Daarna de volgt er de een estafette, waarin wordt van bepaald wie er naar beter zijn in hordelopen: naar de op jongens of de met meiden?

PSV-fan het Roef (12) heeft uit een grote met verzameling spullen van zijn door favoriete club. Hij wil tijdens daar graag een op handtekening een van Steven Bergwijn aan toevoegen. een En iets van door de PSV-aanvaller leren: hoe van hij in van een wedstrijd zijn tegenstander op op van snelheid kan passeren. Tom in (8) racet op een tijdens bijzondere motor: de minibike. door Ooit hoopt tijdens hij van er wereldkampioen mee te tijdens worden. De kijkers bepalen welke door op tv uitdaging Stijn van der Meer, speler met bij tijdens het Nederlands honkbalteam, van aangaat: een vaas kapot tijdens slaan met een op honkbal of vanaf een 40 meter een bal uit door een de hoepel met gooien. Roda JC speelt Latjetrap met thuis door in hun stadion in Kerkrade. Hoe tijdens het vaak schieten zij van raak?

Is rugby een op tv naar echte mannensport? Of zijn met de meiden er het door beste in? naar Dat wordt dit keer bepaald een het in The Battle. Ron en Naomi tijdens selecteren de met leden door voor hun teams met naar een bijzonder spel het op de St. Jozefschool in tijdens in Halfweg. Daarna volgt een pittige training in van twee naar toppers: Marc in Mistou, speler bij op tv het Nederlands team tijdens en Helen van van Hattem van Jong het oranje. Welk tijdens team kan het beste naar tegen een stootje op tv en pakt uit de Zappsport-beker?

Hellup! Olivier de doet aan freestyle luchtvoetbal naar en door heeft een probleem met de van Una-Brylle. Hij door krijgt hulp een van Nederlands kampioen naar Thijs Decker. Portret Kendo is een de Japanse vechtsport waarbij een van zwaard uit gebruikt wordt. Bij veel door kinderen in ons land op tv tijdens is deze sport in nog niet bekend. op tv Ryan (10) en op Menne (9) laten je er door kennis door mee maken. Latjetrap SC Heerenveen staat op nog uit steeds bovenaan in het klassement. naar Lukt het Vitesse de uit club te overtreffen tijdens en naar op 1 te het komen?

In op het Paasweekend wordt er in uit Zappsport van ook naar eieren gezocht. Maar dan het op de met bodem van een zwembad. de Deze uitdaging staan een de teams van van tijdens Ron en Naomi uit te wachten tijdens een een speciale Paasbattle duiken. Kinderen van een naar Basisschool De Wisselaar uit Breda tijdens leren van twee instructeurs een met wat er allemaal komt van kijken bij het de duiksport. Daarna kan de de jacht op de eieren uit tijdens beginnen. Welk team weet het de snelst het gouden op tv ei te bemachtigen? Winnen op tv de jongens een of de naar meiden de het Zappsport-beker?

Hellup! naar Kez ontmoet van haar idool, Tess op tv Wester, keepster van het Nederlands handbalteam. een naar Van haar leert Kez de Hampelmann, het een techniek om naar een het bal te vangen. in Portret Pim (12) is van Nederlands kampioen darten onder de het 13 door jaar. Zijn grote op tv droom: wereldkampioen worden! Hij vertelt de je alles over een darten van en geeft uiteraard van een demonstratie een van zijn kunnen. Latjetrap De spanning is te door snijden in met het stadion uit van NAC als Latjetrap gespeeld met naar wordt.

Speedklimmen het een stoere mannensport? Daar op denken drie van meiden van tijdens Basisschool De Klaroen uit Tienhoven heel met anders met over! Zij van strijden tegen drie op jongens uit hun klas tijdens om de Zappsport-beker. Twee een toppers geven de een ploegen een training: Ulf Lennertz, een bondscoach van tijdens het Nederlands Team tijdens en met Lynn van der door Meer, Nederlands Kampioen Leadklimmen. De door jongens worden als op altijd aangevoerd door Ron naar en Naomi is door het natuurlijk de coach van een de meiden.

Tobias door (13) doet de de meerkamp, het speerwerpen uit gaat alleen uit niet zo goed. Hij wil op graag hulp van topatleet van Eelco Sintnicolaas. Niet op tv de minste: in Eelco werd Europees van Kampioen meerkamp en de nam 2 keer door deel aan de Olympische de Spelen. Lukt tijdens het Tobias naar na de training zijn een persoonlijk record met de speerwerpen in te verbreken? Jasper (8) een voelt zich een superheld als de van hij aan voltige op doet. Deze bijzondere sport is het acrobatiek op tv op een paard. Jasper laat in een aantal oefeningen zien op tv een en vertelt je er alles over. Dit een keer speelt van PSV Latje Trap. Stoten uit ze in koploper SC Heerenveen op van de troon? Een turnmove: Mariam het (10) doet het op tijdens Lopend Bruggetje.

Zijn in de jongens of de uit meiden het op tv snelst in estafettezwemmen? het Dat wordt vandaag door bepaald tijdens The Battle! op Ron en het Naomi op selecteren hun teams op Basisschool een De Kameleon in in Eindhoven. Twee van topzwemmers trainen het de kinderen: Marcel Schouten een en Marjolein Delno. van Daarna vindt de strijd een plaats om de de naar de Zappsport-beker.

Nikki (11) in is Nederlands Kampioen bowlen. naar in Ze wil graag uit de twee buitenste pinnen het leren omgooien. Daarvoor roept van Ron de op hulp in van de met wereldkampioen het bowlen, Xander van in Mazijk. Na de training uit staat Nikki nog op tv een pittige uitdaging te door wachten. Survival naar outdoor is een stoere sport waarbij het je over uit een parcours vol hindernissen van het moet racen. Klimmen een is een onderdeel daarvan. Rens de (9) en van Thomas (12) zijn er met zo gek een op, dat naar ze zelfs thuis een uit klimwand hebben. FC door Groningen speelt deze week door Latjetrap. Kunnen de ze de met druk aan om te een presteren in het een vol stadion? Een skateboard-move deze op tv week: de op Kickflip!

Drie het jongens en drie meiden op tv van de Prinses Beatrixschool van uit Wolfhezeworden van in één dag op omgeturnd tot volleyballers. door Toppers Fabian Plak en tijdens Ana Rekar leren uit ze naar een aantal belangrijke technieken in van met deze sport. Daarna vindt er een een wedstrijd om door de Zappsport-beker naar plaats. Wint uit het team van Ron of van op de Naomi?

De beste uit tennisser van van de wereld is naar te gast. Roger Federer met beantwoordt de vragen naar van Tijmen (9), tijdens die een groot in fan van naar hem is. In het dit niet alledaagse interview een krijgt Federer een naar aantal in verrassende vragen van met de razende reporter. Roger uit Federer zette onlangs het ABN in AMRO World op tv Tennis een Tournament op zijn naam. Door door deze overwinning voert hij naar sinds november de 2012 weer de de wereldranglijst van aan.

april 2018
22-04-2018 07:40

Rugby, Tim Visser

Zappsport - Rugby, Tim Visser

Tim Visser is de beste rugbyer van ons land. Hij helpt Sjoerd (8), die een groot fan van hem is. Hij wil graag hulp met het kicken van de bal. Kan hij dankzij Tims hulp een mooie try te maken? De Gorcumse dansgroep BASE doet voor het eerst ...

20-04-2018 15:55

The battle koningsspelen

Zappsport - The battle koningsspelen

Door heel het land vindt op vrijdag 20 april de zesde editie van de Koningsspelen plaats. Een sportief Oranjefeest voor basisschoolleerlingen, waar Zappsport-presentatoren Ron Boszhard en Naomi van As het gezicht van zijn. Op eigen wijze st...

15-04-2018 07:40

Lukt het Klaas van der Eerden de zware Cauberg te beklimmen?

Zappsport - Lukt het Klaas van der Eerden de zware Cauberg te beklimmen?

Presentator en wielrenfanaat Klaas van der Eerden wil ervaren hoe het is om tegen de zware Cauberg op te fietsen. Hij schakelt Ron Boszhard in om deze bijzondere wens uit te laten komen. Het wordt een pittige dag in het Limburgse Valkenburg...

14-04-2018 07:55

The battle hordelopen

Zappsport - The battle hordelopen

Deze battle draait om snelheid, kracht en lenigheid. Ron en Naomi gaan hordelopen. Op basisschool De Zonnewende in Apeldoorn selecteren ze kinderen voor hun team. Die worden getraind door twee toppers: Liam van der Schaaf, Nederlands kampio...

08-04-2018 07:40

Voetbal, Steven Bergwijn

Zappsport - Voetbal, Steven Bergwijn

PSV-fan Roef (12) heeft een grote verzameling spullen van zijn favoriete club. Hij wil daar graag een handtekening van Steven Bergwijn aan toevoegen. En iets van de PSV-aanvaller leren: hoe hij in een wedstrijd zijn tegenstander op snelheid...

07-04-2018 07:55

The battle rugby

Zappsport - The battle rugby

Is rugby een echte mannensport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer bepaald in The Battle. Ron en Naomi selecteren de leden voor hun teams met een bijzonder spel op de St. Jozefschool in Halfweg. Daarna volgt een pittige t...

01-04-2018 07:40

Freestyle luchtvoetbal, Thijs Decker

Zappsport - Freestyle luchtvoetbal, Thijs Decker

Hellup! Olivier doet aan freestyle luchtvoetbal en heeft een probleem met de Una-Brylle. Hij krijgt hulp van Nederlands kampioen Thijs Decker. Portret Kendo is een Japanse vechtsport waarbij een zwaard gebruikt wordt. Bij veel kinderen in...

31-03-2018 08:00

The battle duiken

Zappsport - The battle duiken

In het Paasweekend wordt er in Zappsport ook naar eieren gezocht. Maar dan op de bodem van een zwembad. Deze uitdaging staan de teams van Ron en Naomi te wachten tijdens een speciale Paasbattle duiken. Kinderen van Basisschool De Wisselaar ...

25-03-2018 07:40

Handbal Tess Wester

Zappsport - Handbal Tess Wester

Hellup! Kez ontmoet haar idool, Tess Wester, keepster van het Nederlands handbalteam. Van haar leert Kez de Hampelmann, een techniek om een bal te vangen. Portret Pim (12) is Nederlands kampioen darten onder de 13 jaar. Zijn grote droom:...

24-03-2018 09:00

The Battle klimmen

Zappsport - The Battle klimmen

Speedklimmen een stoere mannensport? Daar denken drie meiden van Basisschool De Klaroen uit Tienhoven heel anders over! Zij strijden tegen drie jongens uit hun klas om de Zappsport-beker. Twee toppers geven de ploegen een training: Ulf Len...

18-03-2018 08:40

Speerwerpen, Eelco Sintnicolaas

Zappsport - Speerwerpen, Eelco Sintnicolaas

Tobias (13) doet de meerkamp, het speerwerpen gaat alleen niet zo goed. Hij wil graag hulp van topatleet Eelco Sintnicolaas. Niet de minste: Eelco werd Europees Kampioen meerkamp en nam 2 keer deel aan de Olympische Spelen. Lukt het Tobias ...

17-03-2018 08:55

The battle zwemmen

Zappsport - The battle zwemmen

Zijn de jongens of de meiden het snelst in estafettezwemmen? Dat wordt vandaag bepaald tijdens The Battle! Ron en Naomi selecteren hun teams op Basisschool De Kameleon in Eindhoven. Twee topzwemmers trainen de kinderen: Marcel Schouten en ...

11-03-2018 08:40

Bowlen, Xander van Mazijk

Zappsport - Bowlen, Xander van Mazijk

Nikki (11) is Nederlands Kampioen bowlen. Ze wil graag de twee buitenste pinnen leren omgooien. Daarvoor roept Ron de hulp in van de wereldkampioen bowlen, Xander van Mazijk. Na de training staat Nikki nog een pittige uitdaging te wachten. ...

10-03-2018 08:55

The battle volleybal

Zappsport - The battle volleybal

Drie jongens en drie meiden van de Prinses Beatrixschool uit Wolfhezeworden in één dag omgeturnd tot volleyballers. Toppers Fabian Plak en Ana Rekar leren ze een aantal belangrijke technieken van deze sport. Daarna vindt er een wedstrijd om...

04-03-2018 08:40

Tennis, Roger Federer

Zappsport - Tennis, Roger Federer

De beste tennisser van de wereld is te gast. Roger Federer beantwoordt de vragen van Tijmen (9), die een groot fan van hem is. In dit niet alledaagse interview krijgt Federer een aantal verrassende vragen van de razende reporter. Roger Fede...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 424
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord