Programma gemist?

Hoe wordt uit je wereldkampioen judo? in Dat wil Tamara de (11) graag weten, de want op tv het is haar grote droom om op tv tijdens de beste judoka van met de wereld te worden. En tijdens met Jelle (10) wil graag les tijdens van top-judoka Noël de van 't naar End, die tijdens deze zomer wereldkampioen werd. Ron gaat op tv met de op tv twee judofanaten naar hem een van toe. De vriendinnen Leyla (11) en tijdens een Nyah (10) doen aan Afrodance. uit Ze zijn er op zelfs mee in videoclips het op tv te zien. Ze vertellen je alles het over de de dansvorm waar je de flink wat energie in van krijgt. Natuurlijk wordt door er ook uit lekker door gedanst!

De naar teams van Ron tijdens en Britt krijgen een opmerkelijk de atletiek-onderdeel voor hun tijdens kiezen: steeplechase. op Een hindernisloop waarbij de van deelnemers uit onder andere het over een grote waterbak moeten de springen. De jongens en een de meiden die de op tegen elkaar gaan strijden met krijgen een intensieve training het van twee topatleten. van Het team door dat het snelst is wint de de Zappsport-beker. de De kinderen door komen dit het keer van basisschool Op De Groene op tv tijdens Alm uit Utrecht.

Thom tijdens (10) doet aan freerunning in en wil zich uit plaatsen naar voor het Nederlands Kampioenschap. Maar de naar arabier door gaat nog niet van zo goed en in die is bij freerun in wel belangrijk. met Hij krijgt hulp van in zijn grote met voorbeeld, freerunner en van YouTuber Tim Tygran. Ron het zorgt dat op tv Kiara (11) kan uit trainen met Marlou van een Rhijn, de de snelste vrouw op naar blades. Ze won al drie op met keer goud op de paralympische spelen. het Kiara heeft op tv een kunstbeen en kan op tv tijdens alleen hardlopen met een blade in aan, een ander op tv soort kunstbeen. Voor in Kiara is het het bijzonder om die te op dragen. Tijdens de een training met Marlou tijdens loopt ze er van een pas voor de tweede uit keer op. Is door Nathan Aké van met Oranje zenuwachtig van voor de wedstrijd? Met wie de van het team zou met hij naar een keer willen ruilen? Deze op op tv en andere vragen van op kinderen beantwoordt de op voetballer.

Ultimate Frisbee het is alles behalve op relaxed met een frisbee tijdens gooien, zoals op tv je op uit het strand doet. De teams tijdens de van Ron en door Britt die tegen elkaar gaan door strijden, op krijgen een pittige training. uit Twee spelers van het op Nederlands Ultimate Frisbee-team leren op in hen alle ins tijdens en outs. Er zijn naar niet alleen verschillende het worpen, je moet ook met snel kunnen vangen een en je bent van steeds uit in beweging. De teams moeten met dus op tv flink wat power hebben om de op op Zappsport-beker te pakken. De een spelers komen van tijdens Basisschool De Bron uit door Soest.

Ron van heeft een bijzonder parcours van uitgezet voor naar Dafne Schippers, op de eerste Nederlandse vrouw die op uit het de WK atletiek een een medaille bemachtigde en nog naar meer tijdens topprestaties neerzette. Op de op route staan haar grootste fans het die naar een wens hebben. Ella (10) van wil dolgraag op tv pannenkoeken bakken met met Dafne, voor allebei is het het het hun lievelingseten. Justin op tv (9) wil de gouden tip op tv van zijn idool een om het zich te verbeteren naar in de sprint. Joy tijdens (9) wil een selfie naar met Dafne en naar Saline tijdens (7) wil graag van haar verjaardag met vieren met de in topatlete. Verder in deze uitzending tijdens een portret van een Fenna (10). met Zij kan geen genoeg krijgen naar van op atletiek. Daarom is ze tijdens dol op de meerkamp. het Vol enthousiasme legt door ze uit op wat tijdens dat allemaal inhoudt.

Een pittige strijd een op het in water. Winnen de jongens van of de uit meiden The op Battle sup een polo? Deze sport is een soort tijdens waterpolo, maar dan op op een op supboard. Je moet van dus kunnen suppen én in zorgen dat door je in de meeste punten scoort door uit de bal uit in het in doel te krijgen. De uit teams van Ron op en Britt moeten van alles uit de kast halen op tv om tijdens te winnen. het De spelers komen tijdens dit keer van het basisschool Het Klimduin uit de Groet.

Dani een (8) wil van top-turner Bart het Deurloo van de 'loop-overslag, uit overslag-flakflik' leren, want op het een einde valt hij op altijd op in z'n kont. het Bart is een door van de beste turners in van ons naar land. Lukt het Dani dankzij door deze topper de naar oefening perfect uit te tijdens voeren? In Dordrecht op op is de spanning met om te snijden als dé korfbalstrijd uit van het door jaar in wordt gespeeld. Oranje-Wit speelt tegen de op tv grote rivaal Sporting op Delta, in allebei clubs van uit Dordrecht. We op volgen ze tijdens hun de gevecht om de naar overwinning. Een coole uit sportmove in drie stappen op tv uitgelegd.

Is mountainbiken naar een echte een jongenssport? Of door zijn de meiden het er het beste in? Dat op tv wordt op dit keer getest tijdens in Zappsport The Battle. in De teams op van Ron en Britt met trainen op op tv een ruig parcours met bochten en uit in heuvels. Helmen op dus. het Toppers Jesse Bikker tijdens en Hannah tijdens van Boven leren kinderen een van Basisschool in Menorah uit Oosterhout alles over de de sport. Daarna barst van de strijd los, de waarbij een een van de een deelnemers valt. Heeft dat de gevolgen voor uit het winnen van de een Zappsport-beker?

Kindersportprogramma waarin alle naar takken door van sport voorbijkomen. met In het onderdeel in The Battle strijden de tijdens jongens tegen de meiden een in op een bepaalde sport. Ron van staat in door dit onderdeel tegenover tijdens teamcaptain Britt Dekker. Kinderen tijdens met een sportprobleem krijgen van hulp van tijdens een beroemde topsporter in in de het Hellup, de vetste op tv trucs worden naar uitgelegd in The Move en er op tv zijn regelmatig specials met te door zien rondom grote op tv sporttoernooien.

Kindersportprogramma uit waarin alle takken van sport van op voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin alle takken van van sport voorbijkomen. In naar het onderdeel The op Battle de strijden de jongens van tegen de meiden in een uit bepaalde sport. de Ron staat in op dit een onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt tijdens Dekker. Kinderen met met een sportprobleem het krijgen hulp van een de beroemde topsporter op tv in de Hellup, het de vetste trucs worden uitgelegd in uit The Move van en met er zijn regelmatig specials te van zien tijdens rondom grote sporttoernooien.

Quinten (11 jaar) het in is een superfan van op tv Max Verstappen, Nederlands op meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten op wil dolgraag van zijn idool tijdens ontmoeten en met hem op op de foto. op tv Dat gaat het Ron voor hem naar regelen op een het circuit van Zandvoort. Maar Max op is naar niet zo met makkelijk op te naar sporen en er gaat het van alles mis. op tv Komt de wens van Quinten naar uit? Justin op tv Kluivert het en Donyell Malen in van Jong Oranje doen een een greep in de de Zappsport-grabbelton vol vragen uit als: Wat vind je tijdens het door stomste aan met voetbal? Wat weet niemand op over je? Show van je favoriete naar dansmove!

Zijn van de jongens of de meiden met naar het snelst op een met spectaculair parcours vol hindernissen? in Dat wordt dit keer een getest in een The van Battle survivalrun. Daarvoor een krijgen de teams van Ron het en Britt een training. van Er is niet van alleen kracht en tijdens conditie door nodig om tijdens de hindernissen aan te kunnen, maar uit ook moeten met de teamleden klimtechnieken van onder op tv de knie krijgen. Naar wie door gaat dit keer de van op Zappsport-beker?

Bink (10) op is tijdens een hele grote fan van van AZ. het Zelf voetbalt hij door ook en hij door wil dolgraag een betere voorzet uit leren. Ron uit regelt een training met de Bink zijn op tv grote idool: Oussama uit Idrissi, aanvaller bij een AZ. Excelsior tijdens wil er alles aan doen op om De Graafschap naar van de van troon stoten in met Latjetrap. Die club staat al met wekenlang bovenaan de het klassement. Dus heeft van Excelsior een vijf toppers geselecteerd. tijdens Hoeveel geluk hebben zij? Kate op en naar Cheyenne zijn dikke vriendinnen en het van doen samen aan naar ritmische gymnastiek. Ze trainen twintig een uur per op week. Ze beoefenen hun sport naar van dan ook op door hoog niveau.

Dit het keer draait het om het snelheid in bij The Battle. met Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd het in petto voor het drie door jongens en drie meiden een van de Amalia-Astroschool in een Baarn. Die het worden omgetoverd naar in snelheidsduivels door toppers een Junny Brejita de (tweede van met de wereld) en wereldkampioen het Suéla Ruitenga. Wie van pakt de door Zappsport-beker?

Philip (9) wil een dolgraag topgolfer Joost uit Luiten ontmoeten, zijn van naar grote held. Om dat in te regelen neemt Ron het hem mee door naar het door grootste golftoernooi van tijdens ons land: The Dutch Open. De van beste golfers uit ter wereld in strijden hier om de van beker. Omdat het niet het lukt om binnen de door te komen, bedenkt Ron een in plan. Daarmee vallen ze uit van door de ene naar verrassing in de andere. Maar gaat het Philip zijn van wens met ook in vervulling?

januari 2021
06-10-2019 07:40

Judo, Noël van 't End

Zappsport - Judo, Noël van 't End

Hoe wordt je wereldkampioen judo? Dat wil Tamara (11) graag weten, want het is haar grote droom om de beste judoka van de wereld te worden. En Jelle (10) wil graag les van top-judoka Noël van 't End, die deze zomer wereldkampioen werd. Ron ...

05-10-2019 07:40

The battle steeplechase

Zappsport - The battle steeplechase

De teams van Ron en Britt krijgen een opmerkelijk atletiek-onderdeel voor hun kiezen: steeplechase. Een hindernisloop waarbij de deelnemers onder andere over een grote waterbak moeten springen. De jongens en de meiden die tegen elkaar gaan ...

29-09-2019 07:40

Bladerun, Marlou van Rhijn

Zappsport - Bladerun, Marlou van Rhijn

Thom (10) doet aan freerunning en wil zich plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Maar de arabier gaat nog niet zo goed en die is bij freerun wel belangrijk. Hij krijgt hulp van zijn grote voorbeeld, freerunner en YouTuber Tim Tygran. ...

28-09-2019 07:45

Battle ultimate frisbee

Zappsport - Battle ultimate frisbee

Ultimate Frisbee is alles behalve relaxed met een frisbee gooien, zoals je op het strand doet. De teams van Ron en Britt die tegen elkaar gaan strijden, krijgen een pittige training. Twee spelers van het Nederlands Ultimate Frisbee-team ler...

22-09-2019 07:40

Atletiek, Dafne Schippers

Zappsport - Atletiek, Dafne Schippers

Ron heeft een bijzonder parcours uitgezet voor Dafne Schippers, de eerste Nederlandse vrouw die op het WK atletiek een medaille bemachtigde en nog meer topprestaties neerzette. Op de route staan haar grootste fans die een wens hebben. Ella ...

21-09-2019 07:45

Battle sup polo

Zappsport - Battle sup polo

Een pittige strijd op het water. Winnen de jongens of de meiden The Battle sup polo? Deze sport is een soort waterpolo, maar dan op een supboard. Je moet dus kunnen suppen én zorgen dat je de meeste punten scoort door de bal in het doel te ...

15-09-2019 07:40

Turnen, Bart Deurloo

Zappsport - Turnen, Bart Deurloo

Dani (8) wil van top-turner Bart Deurloo de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want op het einde valt hij altijd op z'n kont. Bart is een van de beste turners van ons land. Lukt het Dani dankzij deze topper de oefening perfect uit te...

14-09-2019 07:45

Battle Mountainbike

Zappsport - Battle Mountainbike

Is mountainbiken een echte jongenssport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer getest in Zappsport The Battle. De teams van Ron en Britt trainen op een ruig parcours met bochten en heuvels. Helmen op dus. Toppers Jesse Bikke...

08-09-2019 07:40

Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Zappsport - Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover teamcaptain Britt Dekker. Kinderen met een sportprob...

07-09-2019 07:45

Battle wildwaterkajakken

Zappsport - Battle wildwaterkajakken

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdee...

01-09-2019 07:40

Max Verstappen

Zappsport - Max Verstappen

Quinten (11 jaar) is een superfan van Max Verstappen, Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten wil dolgraag zijn idool ontmoeten en met hem op de foto. Dat gaat Ron voor hem regelen op het circuit van Zandvoort. Maar Max is n...

31-08-2019 07:45

Battle survivalrun

Zappsport - Battle survivalrun

Zijn de jongens of de meiden het snelst op een spectaculair parcours vol hindernissen? Dat wordt dit keer getest in The Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de teams van Ron en Britt een training. Er is niet alleen kracht en conditie nodig ...

25-08-2019 07:40

Voetbal, Oussama Idrissi

Zappsport - Voetbal, Oussama Idrissi

Bink (10) is een hele grote fan van AZ. Zelf voetbalt hij ook en hij wil dolgraag een betere voorzet leren. Ron regelt een training met Bink zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. Excelsior wil er alles aan doen om De Graafsch...

24-08-2019 07:40

Battle BMX

Zappsport - Battle BMX

Dit keer draait het om snelheid bij The Battle. Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd in petto voor drie jongens en drie meiden van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden omgetoverd in snelheidsduivels door toppers Junny Brejita (tweede...

18-08-2019 07:40

Golf, Joost Luiten

Zappsport - Golf, Joost Luiten

Philip (9) wil dolgraag topgolfer Joost Luiten ontmoeten, zijn grote held. Om dat te regelen neemt Ron hem mee naar het grootste golftoernooi van ons land: The Dutch Open. De beste golfers ter wereld strijden hier om de beker. Omdat het nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 573
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!