Programma gemist?

Hoe van wordt je een wereldkampioen judo? Dat wil het Tamara (11) graag naar weten, want het door is haar grote droom naar om de beste judoka van van op de wereld te worden. op En Jelle (10) op wil graag met les van van top-judoka Noël van 't End, door die deze zomer de wereldkampioen uit werd. Ron gaat met de twee de judofanaten naar naar hem toe. De naar vriendinnen Leyla uit (11) en Nyah (10) naar doen aan Afrodance. Ze het zijn er op zelfs mee in videoclips op te door zien. Ze vertellen je de alles over de dansvorm een waar uit je flink wat energie door van krijgt. Natuurlijk een wordt er ook lekker op tv door gedanst!

De teams naar van tijdens Ron en Britt in krijgen een opmerkelijk atletiek-onderdeel voor naar hun kiezen: steeplechase. het Een het hindernisloop waarbij de deelnemers de onder andere over een grote uit van waterbak moeten springen. De met jongens en de uit meiden die met tegen elkaar gaan het strijden krijgen een intensieve van training van twee topatleten. Het met team door dat het snelst is wint op de Zappsport-beker. De van kinderen in komen dit keer van basisschool de naar Op De Groene Alm uit op tv Utrecht.

Thom op tv (10) doet in aan freerunning en wil op tv zich plaatsen voor met het Nederlands Kampioenschap. in Maar de arabier gaat met nog niet zo het goed en van die is bij op freerun wel op tv belangrijk. Hij krijgt op tv hulp van zijn grote in voorbeeld, freerunner en op YouTuber Tim Tygran. van Ron zorgt dat op Kiara (11) kan trainen met de Marlou van Rhijn, het de het snelste vrouw op blades. een Ze won al het drie naar keer goud op de paralympische spelen. uit op Kiara heeft een kunstbeen op en kan alleen naar hardlopen met een blade aan, naar een ander het soort kunstbeen. Voor Kiara door is naar het bijzonder om die te van dragen. Tijdens de in tijdens training met Marlou van loopt ze er pas voor de door uit tweede keer op. Is Nathan Aké in tijdens van Oranje zenuwachtig voor de uit wedstrijd? tijdens Met wie van het met team zou naar hij een keer in willen ruilen? Deze de en andere vragen van op tv kinderen beantwoordt de tijdens voetballer.

Ultimate Frisbee door is op tv alles behalve relaxed met het een frisbee gooien, in zoals je op het in strand doet. in De teams van Ron en een Britt die een tegen elkaar gaan strijden, de krijgen een pittige naar training. Twee spelers een van het Nederlands het Ultimate een Frisbee-team leren hen de alle ins en outs. Er het zijn met niet alleen de verschillende worpen, je moet ook snel op kunnen vangen met en je bent steeds met in beweging. uit De teams tijdens moeten dus flink wat power op hebben met om de Zappsport-beker te pakken. op tv De naar spelers komen van naar Basisschool De Bron uit op Soest.

Ron heeft het een van bijzonder parcours uitgezet voor Dafne Schippers, door de de eerste Nederlandse van vrouw die op het in WK atletiek een een medaille bemachtigde en nog meer naar topprestaties neerzette. Op door de route staan de haar grootste met fans een die een wens hebben. Ella de (10) wil in dolgraag pannenkoeken bakken met Dafne, met de voor allebei is het hun lievelingseten. in door Justin (9) wil de gouden tip uit van van zijn idool om zich in te verbeteren in het de sprint. Joy (9) door wil een selfie op tv een met Dafne en Saline (7) uit wil een graag haar verjaardag van vieren met de op tv topatlete. Verder in deze uitzending een het portret van Fenna met (10). Zij kan een uit geen genoeg krijgen van atletiek. op tv Daarom is ze door dol naar op de meerkamp. Vol tijdens enthousiasme legt ze in uit wat op tv dat allemaal inhoudt.

Een pittige op tv strijd op het water. het Winnen de jongens naar door of de meiden The Battle sup op tijdens polo? Deze sport is een soort van waterpolo, maar naar dan op een in supboard. Je de moet dus tijdens kunnen suppen én een zorgen dat je de het meeste punten scoort uit door de bal in het naar de doel te krijgen. De teams van de Ron naar en Britt moeten alles uit in de kast op tv halen om te winnen. op De spelers komen met dit keer in van basisschool Het een Klimduin door uit Groet.

Dani naar (8) wil van top-turner Bart uit Deurloo de de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want naar op tijdens het einde valt naar hij altijd met op z'n kont. Bart is tijdens een met van de beste turners van naar ons tijdens land. Lukt het Dani dankzij deze op topper op tv de oefening perfect op tv uit te voeren? In in Dordrecht is de spanning de om te snijden het een als dé korfbalstrijd van het jaar naar wordt tijdens gespeeld. Oranje-Wit naar speelt tegen de het grote rivaal Sporting Delta, allebei door clubs uit Dordrecht. We uit volgen ze tijdens een het hun gevecht om de overwinning. de Een coole sportmove in op drie stappen door uitgelegd.

Is op tv mountainbiken een echte een jongenssport? Of zijn de de meiden er het beste op een in? Dat wordt dit op tv keer getest de in Zappsport The Battle. uit De teams uit van Ron en door Britt trainen op een ruig uit parcours op tv met bochten en heuvels. Helmen op tv op dus. Toppers uit Jesse Bikker naar en Hannah van Boven leren met kinderen van met Basisschool Menorah uit naar Oosterhout alles over de de sport. op tv Daarna barst de strijd van los, waarbij de een van de door deelnemers valt. Heeft tijdens dat gevolgen voor de het winnen van de van Zappsport-beker?

Kindersportprogramma waarin alle op tv takken de van sport tijdens voorbijkomen. In het van onderdeel The Battle strijden de een jongens de tegen de meiden op tv in een bepaalde sport. Ron staat van in een dit onderdeel tegenover uit teamcaptain Britt naar Dekker. Kinderen met een sportprobleem van krijgen hulp op van een beroemde naar topsporter in de een Hellup, de vetste op trucs worden uitgelegd in een The een Move en er zijn uit regelmatig specials te het zien rondom grote tijdens sporttoernooien.

Kindersportprogramma waarin alle de takken naar van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin naar alle takken van uit sport voorbijkomen. In op tv het van onderdeel The Battle strijden de door jongens met tegen de meiden in een naar naar bepaalde sport. Ron staat op tv in dit onderdeel van tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker. Kinderen naar met een een sportprobleem krijgen hulp van uit een beroemde met topsporter in op tv de Hellup, de vetste trucs van worden uitgelegd in op tv The Move op tv en er een zijn regelmatig specials een te zien rondom grote door sporttoernooien.

Quinten (11 op tv jaar) is op een superfan van op Max Verstappen, op Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten het wil dolgraag op zijn idool een ontmoeten en met het hem op in de foto. Dat gaat Ron voor door hem regelen uit op het het circuit van het Zandvoort. Maar Max is een niet zo makkelijk op te de op sporen en er gaat van naar alles mis. Komt de tijdens wens naar van Quinten een uit? Justin Kluivert en het Donyell Malen van Jong tijdens Oranje doen een in greep de in de Zappsport-grabbelton vol vragen als: in door Wat vind je tijdens het stomste aan voetbal? Wat weet van niemand over op je? Show op tv je favoriete uit dansmove!

Zijn de op jongens van of de meiden het snelst de op door een spectaculair parcours vol hindernissen? door Dat wordt de dit keer een getest in The Battle survivalrun. naar Daarvoor krijgen de teams uit het van Ron en een Britt een training. Er uit is niet het alleen kracht en op tv conditie nodig om de hindernissen aan van naar te kunnen, maar ook moeten de door tijdens teamleden klimtechnieken onder naar de knie krijgen. Naar de wie gaat dit in keer de in Zappsport-beker?

Bink het (10) is een hele grote een fan van op tv AZ. Zelf voetbalt door hij een ook en hij wil uit dolgraag een in betere voorzet leren. Ron regelt een in training met met Bink door zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller door bij AZ. Excelsior op tv tijdens wil er alles aan uit doen om De Graafschap van op uit de troon stoten tijdens met Latjetrap. Die het club staat al uit wekenlang bovenaan het van klassement. Dus heeft Excelsior een vijf toppers geselecteerd. Hoeveel van geluk hebben tijdens zij? Kate en van Cheyenne zijn dikke vriendinnen met en doen samen aan een uit ritmische gymnastiek. Ze trainen met twintig uur met per week. Ze de beoefenen hun sport op dan ook op hoog op niveau.

Dit door keer draait een het om snelheid bij The uit Battle. Ron naar en Britt hebben een uit BMX-wedstrijd in petto voor van uit drie jongens en drie meiden tijdens van de tijdens Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden op met omgetoverd in snelheidsduivels door toppers Junny van Brejita (tweede de van de wereld) naar en wereldkampioen Suéla het Ruitenga. een Wie pakt de door Zappsport-beker?

Philip het (9) wil dolgraag topgolfer Joost het Luiten op ontmoeten, zijn grote held. in Om met dat te regelen tijdens neemt Ron hem mee naar uit het grootste met golftoernooi van van ons land: The Dutch Open. De een het beste golfers ter wereld strijden hier op tv om de de beker. in Omdat het niet de lukt om binnen te van komen, bedenkt Ron het een plan. Daarmee vallen tijdens ze naar van de ene naar verrassing in de andere. Maar gaat op tv naar Philip zijn wens ook in van vervulling?

april 2020
06-10-2019 07:40

Judo, Noël van 't End

Zappsport - Judo, Noël van 't End

Hoe wordt je wereldkampioen judo? Dat wil Tamara (11) graag weten, want het is haar grote droom om de beste judoka van de wereld te worden. En Jelle (10) wil graag les van top-judoka Noël van 't End, die deze zomer wereldkampioen werd. Ron ...

05-10-2019 07:40

The battle steeplechase

Zappsport - The battle steeplechase

De teams van Ron en Britt krijgen een opmerkelijk atletiek-onderdeel voor hun kiezen: steeplechase. Een hindernisloop waarbij de deelnemers onder andere over een grote waterbak moeten springen. De jongens en de meiden die tegen elkaar gaan ...

29-09-2019 07:40

Bladerun, Marlou van Rhijn

Zappsport - Bladerun, Marlou van Rhijn

Thom (10) doet aan freerunning en wil zich plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Maar de arabier gaat nog niet zo goed en die is bij freerun wel belangrijk. Hij krijgt hulp van zijn grote voorbeeld, freerunner en YouTuber Tim Tygran. ...

28-09-2019 07:45

Battle ultimate frisbee

Zappsport - Battle ultimate frisbee

Ultimate Frisbee is alles behalve relaxed met een frisbee gooien, zoals je op het strand doet. De teams van Ron en Britt die tegen elkaar gaan strijden, krijgen een pittige training. Twee spelers van het Nederlands Ultimate Frisbee-team ler...

22-09-2019 07:40

Atletiek, Dafne Schippers

Zappsport - Atletiek, Dafne Schippers

Ron heeft een bijzonder parcours uitgezet voor Dafne Schippers, de eerste Nederlandse vrouw die op het WK atletiek een medaille bemachtigde en nog meer topprestaties neerzette. Op de route staan haar grootste fans die een wens hebben. Ella ...

21-09-2019 07:45

Battle sup polo

Zappsport - Battle sup polo

Een pittige strijd op het water. Winnen de jongens of de meiden The Battle sup polo? Deze sport is een soort waterpolo, maar dan op een supboard. Je moet dus kunnen suppen én zorgen dat je de meeste punten scoort door de bal in het doel te ...

15-09-2019 07:40

Turnen, Bart Deurloo

Zappsport - Turnen, Bart Deurloo

Dani (8) wil van top-turner Bart Deurloo de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want op het einde valt hij altijd op z'n kont. Bart is een van de beste turners van ons land. Lukt het Dani dankzij deze topper de oefening perfect uit te...

14-09-2019 07:45

Battle Mountainbike

Zappsport - Battle Mountainbike

Is mountainbiken een echte jongenssport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer getest in Zappsport The Battle. De teams van Ron en Britt trainen op een ruig parcours met bochten en heuvels. Helmen op dus. Toppers Jesse Bikke...

08-09-2019 07:40

Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Zappsport - Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover teamcaptain Britt Dekker. Kinderen met een sportprob...

07-09-2019 07:45

Battle wildwaterkajakken

Zappsport - Battle wildwaterkajakken

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdee...

01-09-2019 07:40

Max Verstappen

Zappsport - Max Verstappen

Quinten (11 jaar) is een superfan van Max Verstappen, Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten wil dolgraag zijn idool ontmoeten en met hem op de foto. Dat gaat Ron voor hem regelen op het circuit van Zandvoort. Maar Max is n...

31-08-2019 07:45

Battle survivalrun

Zappsport - Battle survivalrun

Zijn de jongens of de meiden het snelst op een spectaculair parcours vol hindernissen? Dat wordt dit keer getest in The Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de teams van Ron en Britt een training. Er is niet alleen kracht en conditie nodig ...

25-08-2019 07:40

Voetbal, Oussama Idrissi

Zappsport - Voetbal, Oussama Idrissi

Bink (10) is een hele grote fan van AZ. Zelf voetbalt hij ook en hij wil dolgraag een betere voorzet leren. Ron regelt een training met Bink zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. Excelsior wil er alles aan doen om De Graafsch...

24-08-2019 07:40

Battle BMX

Zappsport - Battle BMX

Dit keer draait het om snelheid bij The Battle. Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd in petto voor drie jongens en drie meiden van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden omgetoverd in snelheidsduivels door toppers Junny Brejita (tweede...

18-08-2019 07:40

Golf, Joost Luiten

Zappsport - Golf, Joost Luiten

Philip (9) wil dolgraag topgolfer Joost Luiten ontmoeten, zijn grote held. Om dat te regelen neemt Ron hem mee naar het grootste golftoernooi van ons land: The Dutch Open. De beste golfers ter wereld strijden hier om de beker. Omdat het nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 573
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!