Programma gemist?

Dani (8) met wil van in top-turner Bart Deurloo een de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want in uit op het einde valt hij door altijd op z'n met kont. Bart is een op tv van de de beste turners van ons van land. op tv Lukt het op Dani dankzij deze topper met de oefening perfect uit te in voeren? In Dordrecht een is de spanning van om te snijden op tv als dé tijdens korfbalstrijd van het jaar met wordt gespeeld. Oranje-Wit naar speelt tegen op tv de grote rivaal Sporting een Delta, allebei op clubs uit het Dordrecht. We uit volgen ze tijdens op hun gevecht om uit de overwinning. Een coole de sportmove in drie stappen uit uitgelegd.

Is een mountainbiken een echte jongenssport? Of uit zijn de meiden van er door het beste in? Dat een wordt dit keer tijdens getest op in Zappsport The Battle. De van teams van Ron het en Britt in trainen op met een ruig parcours met bochten en in heuvels. Helmen op door het dus. Toppers Jesse Bikker van en Hannah van Boven van leren kinderen van door Basisschool Menorah tijdens uit Oosterhout naar alles over de van sport. Daarna barst tijdens de strijd los, waarbij tijdens een van de deelnemers valt. tijdens Heeft dat met gevolgen voor het winnen naar in van de Zappsport-beker?

Kindersportprogramma van waarin alle takken naar van sport in voorbijkomen. In het onderdeel The Battle naar strijden uit de jongens tegen tijdens de meiden in een op bepaalde sport. Ron naar staat in dit onderdeel een tegenover door teamcaptain Britt Dekker. Kinderen het met met een sportprobleem krijgen hulp van op een beroemde topsporter van in de Hellup, door de vetste trucs worden in uitgelegd in een The Move uit en er zijn regelmatig specials door op tv te zien rondom grote uit sporttoernooien.

Kindersportprogramma waarin alle de op tv takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin uit alle takken de van sport voorbijkomen. In het het onderdeel The in uit Battle strijden de jongens tegen van de meiden in een uit bepaalde de sport. Ron staat in dit op door onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt in Dekker. Kinderen met een naar sportprobleem krijgen hulp tijdens van naar een beroemde topsporter in een de Hellup, de het vetste trucs worden uitgelegd in van The uit Move en naar er zijn regelmatig specials een te zien rondom grote het sporttoernooien.

Quinten (11 jaar) met is een superfan tijdens van Max Verstappen, het van Nederlands meest succesvolle de Formule 1-coureur. Quinten op tv wil dolgraag zijn met idool ontmoeten en een met hem op de foto. Dat de het gaat Ron voor hem tijdens regelen op het circuit van tijdens Zandvoort. Maar Max op tv is op tv niet zo makkelijk op een te sporen en er uit gaat van het alles mis. Komt de het wens een van Quinten uit? de Justin Kluivert het en Donyell Malen van het Jong Oranje doen op tv een greep in de met Zappsport-grabbelton vol vragen naar als: Wat vind naar je het stomste het aan voetbal? van Wat weet niemand over door je? Show de je favoriete in dansmove!

Zijn de jongens een of op tv de meiden het op tv snelst op een spectaculair parcours op tv uit vol hindernissen? Dat op tv wordt dit keer getest in op tv The de Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de op tv teams van Ron door en op tv Britt een training. Er is tijdens niet op alleen kracht en tijdens conditie nodig om de hindernissen door aan te kunnen, maar het tijdens ook moeten de teamleden klimtechnieken op tv onder op de knie krijgen. Naar wie gaat op dit keer op tv de een Zappsport-beker?

Bink (10) een is een hele grote uit in fan van AZ. Zelf voetbalt hij uit ook en de hij wil dolgraag naar een betere van voorzet leren. Ron regelt het een training met tijdens Bink een zijn grote idool: Oussama Idrissi, met aanvaller op bij AZ. Excelsior het wil er alles door aan doen om De Graafschap op van de troon door stoten met Latjetrap. in Die club op staat al de wekenlang bovenaan het klassement. Dus in heeft Excelsior vijf toppers het geselecteerd. Hoeveel geluk met hebben zij? Kate uit op tv en Cheyenne zijn dikke vriendinnen in en doen samen aan naar ritmische gymnastiek. Ze het in trainen twintig uur per van week. Ze de beoefenen hun sport dan ook op tv op hoog van niveau.

Dit met keer draait het het om snelheid bij The Battle. op Ron en de Britt hebben een in BMX-wedstrijd in petto op voor drie tijdens jongens en drie meiden in van uit de Amalia-Astroschool in van Baarn. Die worden door omgetoverd in snelheidsduivels een door toppers Junny Brejita het (tweede van de op wereld) en naar wereldkampioen Suéla Ruitenga. Wie pakt de van tijdens Zappsport-beker?

Philip met (9) wil dolgraag van topgolfer Joost Luiten ontmoeten, zijn op grote op tv held. Om dat te regelen door neemt Ron hem met op mee naar het grootste door golftoernooi van ons land: The de Dutch Open. De de beste golfers op tv ter wereld strijden uit hier de om de beker. Omdat het niet van met lukt om binnen te komen, het bedenkt Ron een plan. op Daarmee vallen ze de van de ene met verrassing in de door andere. Maar gaat op een Philip zijn wens ook in door vervulling?

Wie zijn tijdens de grootste snelheidsduivels: van de jongens of de de meiden? Daar draait een het van om tijdens The Battle inline van met skaten. Kinderen van de Koepelschool uit uit Ede leren van alles over de sport de van van toppers Anna met van den Bos en Jordy uit van het Workum, hij is een zelfs wereldkampioen. Op een de parcours moeten tijdens The uit Battle drie afstanden van worden gereden. Pakt het naar team tijdens van Ron of Britt de in een Zappsport-beker?

Renske het (11) wil beter leren kogelstoten. in Ron schakelt in meervoudig de kampioen kogelstoten Melissa van Boekelman in. Lukt het Renske om het na de het training met de deze topper haar persoonlijk record door de te verbeteren? Vera door en Berry zijn met tweelingzussen. Wat hun uiterlijk betreft lijken een ze op elkaar, het maar verder een zijn ze totaal verschillend. een Toch doen in ze één ding een samen: Tang door Soo Do, een Koreaanse vechtkunst. het Vorig jaar een sleepte FC Utrecht met de Latjetrap-schaal een binnen. Dit in keer moeten ze hun titel tijdens verdedigen.

Een battle met de van teams die twee keer van zo groot zijn dan naar normaal. het Zes jongens en zes meiden spelen een dodgeball. Dat is een in de Engelse naam naar voor trefbal. Het wordt wereldwijd uit als topsport met beoefend. Larissa de Lanting van het Nederlands damesteam in en Leon Dijkema de het Grooth de van het een Nederlands herenteam trainen de ploegen van naar Ron de en Britt. De door kinderen zijn geselecteerd op basisschool het De door Vier Windstreken van uit Amsterdam. Op een speciale locatie tijdens vindt met de strijd uit om de Zappsport-beker plaats. Wie worden uit er het het meest de afgegooid?

Sietse is uit een het groot fan van met top-skateboarder Woody Hoogendijk. Ron naar regelt dat Sietse les van tijdens zijn naar held krijgt om in zijn persoonlijk record op van de op Hippy Jump te verbeteren. Lukt naar het om de lat door uit veel hoger te leggen? in Een belangrijke dag voor uit de turnende tweeling Joshua door en naar Jeftha. Ze doen in mee aan een door wedstrijd om zich naar te plaatsen voor het naar Nederlands uit Kampioenschap turnen. Je zal op maar jarig zijn en op mogen op Latjetrappen in een vol stadion! uit Het overkomt van één van het de spelers van FC naar Groningen. Wat staat de er op het verlanglijstje van van de in club? Op tijdens 1 komen in een het klassement natuurlijk.

Om de op tv Zappsport-beker te het winnen moeten de jongens naar en de de meiden bodyboarden. Een spectaculaire sport de waarbij je met naar de een plank op golfen surft. Maar met met daar blijft het niet op tv bij, er moeten ook het tricks tijdens uitgevoerd worden op uit de indoorbaan. Op KDS De Zevensprong uit in Houten van selecteren Ron en Britt van hun teams. Wie een hebben de met beste skills in de huis de en zetten The Battle op hun van tijdens naam?

Keshav (8) door krijgt hulp met de een backhand uit volley van zijn tijdens grote held: top-tennisser een Thiemo de tijdens Bakker. * Jasper (8) voelt van zich een superheld als het uit hij aan voltige doet. het Deze bijzondere sport een is acrobatiek op een paard. met Jasper laat in een aantal oefeningen zien tijdens in en vertelt je er alles van over. naar * De spannende strijd tussen in alle Eredivisieclubs. Ditmaal in heeft Willem II het de kans om een naar topscore neer te op tv een zetten.

september 2019
15-09-2019 07:40

Turnen, Bart Deurloo

Zappsport - Turnen, Bart Deurloo

Dani (8) wil van top-turner Bart Deurloo de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want op het einde valt hij altijd op z'n kont. Bart is een van de beste turners van ons land. Lukt het Dani dankzij deze topper de oefening perfect uit te...

14-09-2019 07:45

Battle Mountainbike

Zappsport - Battle Mountainbike

Is mountainbiken een echte jongenssport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer getest in Zappsport The Battle. De teams van Ron en Britt trainen op een ruig parcours met bochten en heuvels. Helmen op dus. Toppers Jesse Bikke...

08-09-2019 07:40

Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Zappsport - Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover teamcaptain Britt Dekker. Kinderen met een sportprob...

07-09-2019 07:45

Battle wildwaterkajakken

Zappsport - Battle wildwaterkajakken

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdee...

01-09-2019 07:40

Max Verstappen

Zappsport - Max Verstappen

Quinten (11 jaar) is een superfan van Max Verstappen, Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten wil dolgraag zijn idool ontmoeten en met hem op de foto. Dat gaat Ron voor hem regelen op het circuit van Zandvoort. Maar Max is n...

31-08-2019 07:45

Battle survivalrun

Zappsport - Battle survivalrun

Zijn de jongens of de meiden het snelst op een spectaculair parcours vol hindernissen? Dat wordt dit keer getest in The Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de teams van Ron en Britt een training. Er is niet alleen kracht en conditie nodig ...

25-08-2019 07:40

Voetbal, Oussama Idrissi

Zappsport - Voetbal, Oussama Idrissi

Bink (10) is een hele grote fan van AZ. Zelf voetbalt hij ook en hij wil dolgraag een betere voorzet leren. Ron regelt een training met Bink zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. Excelsior wil er alles aan doen om De Graafsch...

24-08-2019 07:40

Battle BMX

Zappsport - Battle BMX

Dit keer draait het om snelheid bij The Battle. Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd in petto voor drie jongens en drie meiden van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden omgetoverd in snelheidsduivels door toppers Junny Brejita (tweede...

18-08-2019 07:40

Golf, Joost Luiten

Zappsport - Golf, Joost Luiten

Philip (9) wil dolgraag topgolfer Joost Luiten ontmoeten, zijn grote held. Om dat te regelen neemt Ron hem mee naar het grootste golftoernooi van ons land: The Dutch Open. De beste golfers ter wereld strijden hier om de beker. Omdat het nie...

17-08-2019 07:40

Battle inline skaten

Zappsport - Battle inline skaten

Wie zijn de grootste snelheidsduivels: de jongens of de meiden? Daar draait het om tijdens The Battle inline skaten. Kinderen van de Koepelschool uit Ede leren alles over de sport van toppers Anna van den Bos en Jordy van Workum, hij is zel...

11-08-2019 07:40

Kogelstoten, Melissa Boekelman

Zappsport - Kogelstoten, Melissa Boekelman

Renske (11) wil beter leren kogelstoten. Ron schakelt meervoudig kampioen kogelstoten Melissa Boekelman in. Lukt het Renske om na de training met deze topper haar persoonlijk record te verbeteren? Vera en Berry zijn tweelingzussen. Wat hun ...

10-08-2019 07:40

Battle trefbal

Zappsport - Battle trefbal

Een battle met teams die twee keer zo groot zijn dan normaal. Zes jongens en zes meiden spelen dodgeball. Dat is de Engelse naam voor trefbal. Het wordt wereldwijd als topsport beoefend. Larissa Lanting van het Nederlands damesteam en Leon ...

04-08-2019 07:40

Skateboarden, Woody Hoogendijk

Zappsport - Skateboarden, Woody Hoogendijk

Sietse is een groot fan van top-skateboarder Woody Hoogendijk. Ron regelt dat Sietse les van zijn held krijgt om zijn persoonlijk record op de Hippy Jump te verbeteren. Lukt het om de lat veel hoger te leggen? Een belangrijke dag voor de tu...

03-08-2019 07:40

Battle bodyboarden

Zappsport - Battle bodyboarden

Om de Zappsport-beker te winnen moeten de jongens en de meiden bodyboarden. Een spectaculaire sport waarbij je met een plank op golfen surft. Maar daar blijft het niet bij, er moeten ook tricks uitgevoerd worden op de indoorbaan. Op KDS De ...

28-07-2019 07:45

Tennis, Thiemo de Bakker

Zappsport - Tennis, Thiemo de Bakker

Keshav (8) krijgt hulp met de backhand volley van zijn grote held: top-tennisser Thiemo de Bakker. * Jasper (8) voelt zich een superheld als hij aan voltige doet. Deze bijzondere sport is acrobatiek op een paard. Jasper laat een aantal oefe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 567
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord