Programma gemist?

Sportprogramma uit voor kinderen. Alle takken van sport van komen aan uit bod. Zo krijgen op kinderen met een sportprobleem de hulp een van een beroemde topsporter op tv in uit de 'Hellup', worden de coolste tijdens trucs naar uitgelegd in 'The Move' en in zijn een er regelmatig specials op tv te zien over grote sporttoernooien. In tijdens het naar wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden tijdens de de jongens tegen de meiden op tv in een naar bepaalde sport. Ron op tv staat in dit van onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' door door Naomi van As.

Rixt van (11) is uit jarig en Ron heeft op een bijzonder cadeau voor haar: de een training van een in Tjeerd Ates, Ultimate Frisbee topper. op tv Rixt wil een perfecte van overhead leren het gooien. Handbal-internationals van Ivar Stavast en Ivo Steins op strijden met op het veld in tegen twintig jeugdspelers de tegelijk. Een nog nooit tijdens vertoonde naar wedstrijd! Tijdens de tweede uit helft wordt het een de profs extra het moeilijk gemaakt, dan moeten tijdens ze op met twee jokers spelen. tijdens De jeugdspelers kunnen kiezen van uit: een opblaasbare de ezel door in hun doel, ovenwanten met voor de toppers of een de extra uit doel voor de jeugdspelers met om in te de scoren. Ron helpt uit de twee profs: op hij van maakt zijn professionele debuut als handbalkeeper. met Winnen de met twee internationals of tijdens het van jonge talent?

Er op tv breekt een spannende door dag aan voor het het Zappsport met Zwemteam. Na wekenlang trainen uit gaan ze in afzwemmen voor het Zappsport Zwemdiploma. tijdens In het open uit water moeten ze naar laten zien een of ze zich met zelfstandig kunnen redden. De van kinderen worden verrast het met aanmoedigingen in van bekende topzwemmers uit als Ranomi Kromowidjojo van en Ferry Weertman. Een deskundige uit jury met beoordeelt de prestaties van het een team. Na het het behalen de van het uit Zappsport Zwemdiploma krijgen de van kinderen dankzij de KNZB en uit tijdens AVROTROS de mogelijkheid om hun door 'Spetterdiploma' te halen, tijdens dit het staat gelijk aan de het A, B én C zwemdiploma. in Maar op tv haalt iedereen het het Zappsport zwemdiploma?

Davryon (8) doet op aan tricking, een met uit mix van breakdance, turnen en vechtsporten. met op Hij wil graag hulp tijdens met de van B-twist, Ron regelt dat hij les uit op tv krijgt van zijn idool Laurent van Arrabito. Die heeft tijdens nog een verrassing voor op Davryon: de hij mag meedoen aan het met NK tricking. Veel met uit mensen doen weleens een uit potje petanque op de van camping, tijdens maar Stan doet het wedstrijden in deze bijzondere door sport. Hij zit van zelfs bij de Nederlandse van jeu-de-boules-selectie. Lukt door het Olympisch volleyballer Laura Dijkema tijdens om met maximaal van tien in volleyballen een op piñata kapot te met krijgen?

De op kinderen krijgen les in van een topper: Olympisch door Kampioen Ranomi naar Kromowidjojo. Zij leert hen hoe naar je een goede op tv uit duik in het op tv water maakt. Ranomi: 'Het is uit ontzettend belangrijk dat het kinderen hun zwemdiploma door halen. in In Nederland is met natuurlijk zoveel water, ook al zie de je de dat niet elke dag. Maar op denk van maar aan alle naar sloten en plassen. En Nederland door heeft tijdens natuurlijk heel tijdens veel zee, die een best gevaarlijk is. Daarom is op het een belangrijk om in het water een te kunnen blijven drijven een en te kunnen het zwemmen. Daarnaast is met zwemmen ook in een door supergoede sport voor je met algemene conditie en je uit motoriek.' Volgende week door gaat uit het team afzwemmen. Is iedereen daar naar in klaar voor?

BMX'er Collin op (8) op tv heeft moeite met springen over met de eerste naar bult. Gelukkig op tv kan Nederlands Kampioen Niek door Kimmann dat als de met beste, Ron regelt tijdens dat Collin een in training van hem krijgt. het Paalgym is een het het mix van turnen, dans en acrobatiek. uit Lisa (11) vertelt door er alles over op tv en laat zien een wat voor oefeningen op je allemaal kunt de een doen. Tyrell wil dolgraag op tv spelen bij het Amsterdamse honkbalteam. uit Hij de grijpt zijn kans van en doet naar mee aan een op tv selectiedag. Wordt hij een uitgekozen?

Het met Zwemteam gaat in naar het trainingscentrum van de KNRM, tijdens de reddingsmaatschappij uit die mensen in naar nood de uit het water helpt. Hier het is het met mogelijk om te trainen onder van zware naar omstandigheden, met golven en op regen bijvoorbeeld. In een op koud, diep tijdens bad gaat het team van survivalzwemmen. Durft iedereen tijdens dat uit wel?

Voetbalfanaat Quincy het heeft naar moeite met de vrije op tv trap. Ron regelt dat van hij les een krijgt van zijn grote naar idool Zakaria Labyad. De op Latjetrap-competitie is ten een einde. Ron verrast het een de winnaars van op de competitie met de Latjetrap-schaal. Ruben op (11) werd in vorig jaar Nederlands een Kampioen op eenwieleren. Hij vertelt alles een over zijn favoriete sport op en geeft uiteraard met een van demonstratie.

In tijdens deze tweede het aflevering van het Zappsport Zwemteam krijgt met het Zwemteam een met met speciale les van Femke Heemskerk. Zij tijdens is een van een de naar allerbeste zwemsters ter wereld. de Ze won een goud op het op EK, WK en naar de Olympische spelen. een Daarnaast wordt met een naar drijftest gekeken wat het naar niveau van iedereen op is het na een week oefenen en op op tv gaat de training in een stap verder met de met zwemslagen.

Ron het Boszhard gaat door op pad met een op tv speciale gast: Tom Dumoulin, de op tv snelste wielrenner op van de wereld. Hij van in was vorig jaar de van eerste Nederlandse op tv man die de Giro d'Italia won. een Dit van jaar neemt hij weer de deel aan de beroemde het wielerwedstrijd. tijdens Per camper maken ze een de ronde uit langs de naar grootste fans van Tom. een Die worden uit verrast met een op bezoek van hun idool én hun een wensen worden vervuld. in op Sjoerd (9) wil van op tv Tom leren hoe een hij beter het de bocht kan naar aansnijden. Luc (10) voetbalt bij MVV uit een en wil graag shirtje ruilen van met hem. Onderweg in naar de de camper leidt Ron een bijzonder in met spel met persoonlijke vragen naar aan Tom. De op tv kijker maakt op tv kans op een echte Dumoulin, uit een tekening door van de grote wielerheld! op VVV Venlo is de een laatste club het van dit met seizoen die mag proberen de uit lat zoveel mogelijk de te van raken.

juli 2018
15-07-2018 08:40

Zappsport

Zappsport - Zappsport

Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te...

14-07-2018 08:40

Battle wakeboarden

Zappsport - Battle wakeboarden

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

08-07-2018 08:40

Zappsport

Zappsport - Zappsport

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-07-2018 08:40

Battle fierljeppen

Zappsport - Battle fierljeppen

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

01-07-2018 08:35

Special EK hockey

Zappsport - Special EK hockey

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2018 08:40

Battle bounceball

Zappsport - Battle bounceball

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

24-06-2018 08:35

Handbal, Ivar Stavast en Ivo Steins

Zappsport - Handbal, Ivar Stavast en Ivo Steins

Rixt (11) is jarig en Ron heeft een bijzonder cadeau voor haar: een training van Tjeerd Ates, Ultimate Frisbee topper. Rixt wil een perfecte overhead leren gooien. Handbal-internationals Ivar Stavast en Ivo Steins strijden op het veld tegen...

23-06-2018 08:35

Zwemteam

Zappsport - Zwemteam

Er breekt een spannende dag aan voor het Zappsport Zwemteam. Na wekenlang trainen gaan ze afzwemmen voor het Zappsport Zwemdiploma. In het open water moeten ze laten zien of ze zich zelfstandig kunnen redden. De kinderen worden verrast met ...

17-06-2018 08:40

Tricking, Laurent Arrabito

Zappsport - Tricking, Laurent Arrabito

Davryon (8) doet aan tricking, een mix van breakdance, turnen en vechtsporten. Hij wil graag hulp met de B-twist, Ron regelt dat hij les krijgt van zijn idool Laurent Arrabito. Die heeft nog een verrassing voor Davryon: hij mag meedoen aan ...

16-06-2018 08:40

Zwemteam

Zappsport - Zwemteam

De kinderen krijgen les van een topper: Olympisch Kampioen Ranomi Kromowidjojo. Zij leert hen hoe je een goede duik in het water maakt. Ranomi: 'Het is ontzettend belangrijk dat kinderen hun zwemdiploma halen. In Nederland is natuurlijk zov...

10-06-2018 08:40

BMX, Niek Kimmann

Zappsport - BMX, Niek Kimmann

BMX'er Collin (8) heeft moeite met springen over de eerste bult. Gelukkig kan Nederlands Kampioen Niek Kimmann dat als de beste, Ron regelt dat Collin een training van hem krijgt. Paalgym is een mix van turnen, dans en acrobatiek. Lisa (11)...

09-06-2018 08:40

Zwemteam

Zappsport - Zwemteam

Het Zwemteam gaat naar het trainingscentrum van de KNRM, de reddingsmaatschappij die mensen in nood uit het water helpt. Hier is het mogelijk om te trainen onder zware omstandigheden, met golven en regen bijvoorbeeld. In een koud, diep bad ...

03-06-2018 08:40

Voetbal, Zakaria Labyad

Zappsport - Voetbal, Zakaria Labyad

Voetbalfanaat Quincy heeft moeite met de vrije trap. Ron regelt dat hij les krijgt van zijn grote idool Zakaria Labyad. De Latjetrap-competitie is ten einde. Ron verrast de winnaars van de competitie met de Latjetrap-schaal. Ruben (11) werd...

02-06-2018 08:40

zwemteam, aflevering 2

Zappsport - zwemteam, aflevering 2

In deze tweede aflevering van het Zappsport Zwemteam krijgt het Zwemteam een speciale les van Femke Heemskerk. Zij is een van de allerbeste zwemsters ter wereld. Ze won goud op het EK, WK en de Olympische spelen. Daarnaast wordt met een dri...

27-05-2018 08:50

Wielrennen, Tom Dumoulin

Zappsport - Wielrennen, Tom Dumoulin

Ron Boszhard gaat op pad met een speciale gast: Tom Dumoulin, de snelste wielrenner van de wereld. Hij was vorig jaar de eerste Nederlandse man die de Giro d'Italia won. Dit jaar neemt hij weer deel aan de beroemde wielerwedstrijd. Per camp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 448
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord