Programma gemist?

Thomas leert op tv van zijn idool, top-judoka een Roy Meyer, in de Roy in o Nage, een speciale schouderworp. op uit Ruben (11) werd vorig jaar op Nederlands Kampioen de eenwieleren. Hij vertelt naar alles over zijn op tv favoriete sport en het geeft uiteraard een demonstratie. PSV het van speelt dit keer op tv Latjetrap. Meer dan van 11 punten zijn er nodig door om AZ van op de eerste plaats te door stoten. Gaat dat door door de Eindhovense club het lukken?

Stuntsteppen is op een spectaculaire sport naar waarbij je coole tricks het doet de en een parcours uit aflegt op een step. uit In de naar battle wordt bepaald met of de jongens of de een naar meiden hierin het beste met zijn. Ron een Boszhard en Britt Dekker de selecteren hiervoor kinderen op Basisschool door De tijdens Nieuwe Haven in Rotterdam. naar Twee toppers stomen uit hen klaar voor op de battle: Jimmy-Dean den op tv op Hartog en Max Snijders. uit Daarna barst de strijd los: van het een estafette op een pittig op parcours. Pakken de jongens op tv of de naar meiden de door Zappsport-beker?

Hoe de is het om in op de top van van de hoogste klimmuur van met Europa te door staan? Presentatrice Fenna Ramos een een van Zappelin Go wil uit dat graag weten. door Ron Boszhard zorgt in ervoor dat ze een training naar krijgt van tweevoudig op tv Nederlands de Kampioen boulderen Tim Reuser. Fenna uit het zegt geen hoogtevrees uit te hebben, maar is dat het wel zo? de Lukt het de om zonder angst de top te naar bereiken van de tijdens 37 meter op hoge van klimmuur? De Graafschap speelt door deze week Latjetrap, de door competitie tijdens tussen alle Eredivisieclubs. Lukt door het de van club om AZ de van de eerste van plaats te krijgen?

Ron uit Boszhard en Britt van Dekker worden ingeschakeld door van Sinterklaas. De goedheiligman krijgt naar het brieven van topsporters die hun medailles door en bekers kwijt in zijn. Een oude van man, bekend als door Anton de een G., blijkt deze uit gestolen naar te hebben. Ze staan naar in zijn een huis, beveiligd met een aantal sportieve in hindernissen. met Aan de naar teams van Ron en Britt op de op tv taak om deze naar te trotseren. Vinden het de jongens of tijdens de meiden als eerste de de gestolen op tv collectie? Of is Anton op de G. hen met toch te slim op af?

Ron de speelt met OranjeLeeuwinnen Jill op Jamie Roord uit en Daniëlle van met de Donk op een bijzonder bordspel met pittige naar vragen en doe-opdrachten. Tijdens het het naar NK Pool volgen we naar deelnemer in Mika (11), die al diverse medailles de naar in de wacht heeft door gesleept. Maar pakt hij de ook de op titel? AZ in trapt een nieuw seizoen Latjetrap af. in op tv Alle Eredivisieclubs strijden tegen elkaar om naar de schaal. Weet naar van de club uit uit Alkmaar een hoge score neer te van door zetten?

Een enorme krachtstrijd in tussen de door jongens uit en de meiden in een The Battle. Crossfit op tv is de naar sport waar het om draait. tijdens Dat is een met mix met van gewichtheffen, atletiek met en gymnastiek. Ron en Britt selecteren de hun teams deze door week op de uit Hugo de de Grootschool in Arnhem. met Door in toppers Michael Wilson en Anna door Wilson worden ze klaargestoomd het voor een zware met het finale. Welk team heeft door de meeste power door en pakt de uit Zappsport-beker?

Een homerun met slaan op is het leukste en moeilijkste bij door honkbal. Gaat dat in Zapp-presentator naar Daan Boom naar lukken in een op tv vol stadion? Ron Boszhard neemt op tv Daan tijdens mee naar honkbalwetenschapper Erik van der de Graaff en oud-profhonkballer uit Vince Rooi. Wat naar is de perfecte in slaghouding? Hoe ga op je om met met de in druk van op een slagbeurt?

Dit keer op tv draait het om snelheid de bij The van Battle. Ron tijdens en Britt hebben op een BMX-wedstrijd in petto in voor drie in jongens en drie tijdens meiden van van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden op omgeturnd in uit snelheidsduivels een door toppers Junny Brejita (tweede van van de wereld) en op tv wereldkampioen op tv Suéla Ruitenga. Wie tijdens pakken de in Zappsport-beker?

Philip (9) op wil dolgraag op tv top-golfer Joost van Luiten ontmoeten, zijn grote een held. Om dat te regelen het neemt Ron op hem naar mee naar het grootste naar golftoernooi van ons land: de The Dutch Open. het De beste een golfers ter wereld strijden hier van om de door beker. Omdat het met niet met lukt om binnen te komen, bedenkt het naar Ron een plan. Daarmee vallen ze in op van de ene verrassing in in de andere. Maar de gaat Philip naar zijn wens uit ook in vervulling?

Zijn de uit jongens tijdens of de meiden het beste in de hockey? Dat naar testen in Ron en Britt dit keer van in The Battle. in Kinderen op van basisschool Michiel de Ruyter uit de op tv Amstelveen doen mee aan deze sportieve van strijd. tijdens Tophockeyers Caspar van het Dijk en Lauren naar Stam leren hen alle ins het de en outs van door hockey. Daarna spelen de op ploegen een spannende op tv wedstrijd om de uit Zappsport-beker.

Battle Royale, de het grootste battle ooit. het Op door een verlaten terrein komt de een online op game tot leven. Vijftig in duo's in gekke het outfits gaan de in strijd met elkaar aan. van Het doel: als in tweetal of tijdens alleen overblijven, tijdens dan win uit je Battle Royale. in Onder de spelers bevinden zich twee uit vip-duo's: op Paraduze en OMGitsTiesto en tijdens vThorben een en MICK.

Battle van Royale, de op tv grootste battle ooit. Op een verlaten in terrein komt een de online game tot met leven. Vijftig duo's naar in door gekke outfits gaan de de strijd met elkaar aan. uit Het doel: een als tweetal door of alleen naar overblijven, dan win je Battle een Royale. Onder op tv de spelers bevinden zich twee het vip-duo's: in Paraduze en OMGitsTiesto en vThorben door en uit MICK.

Zoë (8) tijdens is een heel sterk naar meisje. Logisch, want de ze doet op tv aan crossfit. naar Haar grote idool is van Leonie Henrich, de beste in een crossfitter van ons op land. Ron regelt dat ze les op van door haar krijgt. Zoë wil graag met op haar handen op leren de lopen, de handstand walk heet van dat van bij crossfit. Colorguard is dansen op tv van met vlaggen en andere attributen. op Tessa (12) en op Fyenne (13) doen tijdens deze bijzondere sport tijdens bij uit de Passie Cadets. Ze vertellen door er op tv over en laten in ook wat zien uit de één hun shows. op tv De jongens horen dat er de een het grote lading snoep in door de in opslag ligt. Ze bedenken een de plan om daar stiekem het aan te komen. het Slagen ze met daar in? Zappsport heeft naar een naar eigen app waarin topsporters je uit uitdagen. door Ron laat uit je er van alles over uit zien.

december 2018
09-12-2018 08:40

Judo, Roy Meyer

Zappsport - Judo, Roy Meyer

Thomas leert van zijn idool, top-judoka Roy Meyer, de Roy o Nage, een speciale schouderworp. Ruben (11) werd vorig jaar Nederlands Kampioen eenwieleren. Hij vertelt alles over zijn favoriete sport en geeft uiteraard een demonstratie. PSV sp...

08-12-2018 08:55

Battle stuntsteppen

Zappsport - Battle stuntsteppen

Stuntsteppen is een spectaculaire sport waarbij je coole tricks doet en een parcours aflegt op een step. In de battle wordt bepaald of de jongens of de meiden hierin het beste zijn. Ron Boszhard en Britt Dekker selecteren hiervoor kinderen ...

02-12-2018 08:40

Klimmen, Fenna Ramos

Zappsport - Klimmen, Fenna Ramos

Hoe is het om op de top van de hoogste klimmuur van Europa te staan? Presentatrice Fenna Ramos van Zappelin Go wil dat graag weten. Ron Boszhard zorgt ervoor dat ze een training krijgt van tweevoudig Nederlands Kampioen boulderen Tim Reuser...

01-12-2018 08:55

Battle Sinterklaas

Zappsport - Battle Sinterklaas

Ron Boszhard en Britt Dekker worden ingeschakeld door Sinterklaas. De goedheiligman krijgt brieven van topsporters die hun medailles en bekers kwijt zijn. Een oude man, bekend als Anton de G., blijkt deze gestolen te hebben. Ze staan in zij...

25-11-2018 08:40

Wielrennen, Dylan Groenewegen

Zappsport - Wielrennen, Dylan Groenewegen

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

24-11-2018 08:55

Battle voetbal

Zappsport - Battle voetbal

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-11-2018 08:40

Voetbal, Jill Jamie Roord en Daniëlle van de Donk

Zappsport - Voetbal, Jill Jamie Roord en Daniëlle van de Donk

Ron speelt met OranjeLeeuwinnen Jill Jamie Roord en Daniëlle van de Donk een bijzonder bordspel met pittige vragen en doe-opdrachten. Tijdens het NK Pool volgen we deelnemer Mika (11), die al diverse medailles in de wacht heeft gesleept. Ma...

17-11-2018 08:55

Battle crossfit

Zappsport - Battle crossfit

Een enorme krachtstrijd tussen de jongens en de meiden in The Battle. Crossfit is de sport waar het om draait. Dat is een mix van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Ron en Britt selecteren hun teams deze week op de Hugo de Grootschool i...

11-11-2018 08:40

Honkbal, Daan Boom

Zappsport - Honkbal, Daan Boom

Een homerun slaan is het leukste en moeilijkste bij honkbal. Gaat dat Zapp-presentator Daan Boom lukken in een vol stadion? Ron Boszhard neemt Daan mee naar honkbalwetenschapper Erik van der Graaff en oud-profhonkballer Vince Rooi. Wat is d...

10-11-2018 08:55

Battle BMX

Zappsport - Battle BMX

Dit keer draait het om snelheid bij The Battle. Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd in petto voor drie jongens en drie meiden van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden omgeturnd in snelheidsduivels door toppers Junny Brejita (tweede ...

04-11-2018 08:40

Golf, Joost Luiten

Zappsport - Golf, Joost Luiten

Philip (9) wil dolgraag top-golfer Joost Luiten ontmoeten, zijn grote held. Om dat te regelen neemt Ron hem mee naar het grootste golftoernooi van ons land: The Dutch Open. De beste golfers ter wereld strijden hier om de beker. Omdat het ni...

03-11-2018 09:00

Battle hockey

Zappsport - Battle hockey

Zijn de jongens of de meiden het beste in hockey? Dat testen Ron en Britt dit keer in The Battle. Kinderen van basisschool Michiel de Ruyter uit Amstelveen doen mee aan deze sportieve strijd. Tophockeyers Caspar van Dijk en Lauren Stam lere...

28-10-2018 09:40

Battle Royale (2) deel 2

Zappsport - Battle Royale (2) deel 2

Battle Royale, de grootste battle ooit. Op een verlaten terrein komt een online game tot leven. Vijftig duo's in gekke outfits gaan de strijd met elkaar aan. Het doel: als tweetal of alleen overblijven, dan win je Battle Royale. Onder de sp...

27-10-2018 08:55

Zappsport

Zappsport - Zappsport

Battle Royale, de grootste battle ooit. Op een verlaten terrein komt een online game tot leven. Vijftig duo's in gekke outfits gaan de strijd met elkaar aan. Het doel: als tweetal of alleen overblijven, dan win je Battle Royale. Onder de sp...

21-10-2018 08:40

CrossFit, Leonie Henrich

Zappsport - CrossFit, Leonie Henrich

Zoë (8) is een heel sterk meisje. Logisch, want ze doet aan crossfit. Haar grote idool is Leonie Henrich, de beste crossfitter van ons land. Ron regelt dat ze les van haar krijgt. Zoë wil graag op haar handen leren lopen, de handstand walk ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 488
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord