Programma gemist?

Hoe wordt tijdens je met wereldkampioen judo? Dat wil Tamara een (11) door graag weten, want het het is haar op tv grote droom om de beste judoka door van de wereld het te worden. naar En Jelle door (10) wil graag les van op top-judoka Noël de van 't End, die met deze zomer op wereldkampioen werd. Ron gaat op met de van twee judofanaten naar op tv hem op toe. De vriendinnen door Leyla (11) en Nyah (10) doen het van aan Afrodance. Ze zijn er door zelfs mee uit in videoclips te met zien. Ze vertellen je van alles over de een dansvorm door waar je flink het wat energie van krijgt. Natuurlijk wordt door de er ook lekker in gedanst!

De teams van de op tv Ron en Britt op tv krijgen een opmerkelijk van atletiek-onderdeel voor hun kiezen: steeplechase. met Een naar hindernisloop waarbij de deelnemers onder andere op tv over een uit grote waterbak in moeten springen. De van jongens en de meiden een die tegen elkaar naar gaan strijden krijgen een met intensieve tijdens training van twee topatleten. van Het team het dat het snelst is de wint door de Zappsport-beker. De kinderen komen dit uit keer in van basisschool Op De de Groene Alm uit uit Utrecht.

Thom van (10) doet aan freerunning en op wil uit zich plaatsen voor het Nederlands door Kampioenschap. met Maar de arabier gaat een nog niet met zo goed en die is op bij freerun door wel belangrijk. Hij tijdens krijgt door hulp van zijn grote voorbeeld, uit freerunner en met YouTuber Tim Tygran. Ron de zorgt dat Kiara het (11) kan trainen in met in Marlou van Rhijn, door de snelste vrouw op blades. met Ze met won al drie een keer goud op de paralympische op spelen. Kiara tijdens heeft een kunstbeen en kan in alleen hardlopen uit met een blade aan, van een ander door soort kunstbeen. Voor het Kiara het is het bijzonder om die tijdens te het dragen. Tijdens de van training met Marlou loopt ze in er van pas voor de tweede keer het op. door Is Nathan Aké van Oranje zenuwachtig een voor de wedstrijd? in Met wie van op tv het team op zou hij een het keer op willen ruilen? Deze en tijdens andere vragen van naar kinderen beantwoordt de de voetballer.

Ultimate Frisbee is met tijdens alles behalve relaxed met een tijdens frisbee een gooien, zoals je op het uit strand doet. De teams door van Ron op en Britt die tegen het elkaar gaan de strijden, een krijgen een pittige training. Twee de spelers van door het Nederlands Ultimate met Frisbee-team leren hen van alle ins en outs. Er op van zijn niet alleen verschillende worpen, op je de moet ook snel kunnen vangen en door je bent het steeds in beweging. De het met teams moeten dus flink wat met power hebben om de door met Zappsport-beker te pakken. De spelers tijdens komen van Basisschool op tv De Bron naar uit Soest.

Ron heeft een met bijzonder parcours door uitgezet voor Dafne in Schippers, de eerste in Nederlandse naar vrouw die op het het WK atletiek uit een medaille bemachtigde en nog tijdens meer op tv topprestaties neerzette. Op op de route staan haar grootste fans een die door een wens hebben. Ella het (10) met wil dolgraag pannenkoeken bakken met in Dafne, voor allebei is op het hun lievelingseten. door Justin (9) op tv wil de op tv gouden tip van zijn naar idool om naar zich te op verbeteren in de sprint. Joy met (9) wil in een selfie met Dafne en met van Saline (7) wil graag van haar verjaardag vieren met door de topatlete. de Verder in deze door uitzending een portret van Fenna van (10). Zij kan op tv geen een genoeg krijgen van atletiek. uit Daarom op tv is ze dol op de door meerkamp. met Vol enthousiasme legt ze uit naar wat dat allemaal tijdens inhoudt.

Een uit pittige strijd op het water. een een Winnen de jongens of de tijdens meiden in The Battle sup polo? Deze op tv sport is naar een soort door waterpolo, maar dan op van een supboard. tijdens Je moet dus naar kunnen suppen én zorgen dat het je de de meeste punten het scoort door de bal uit in het doel te van krijgen. De teams de van Ron door en Britt moeten tijdens alles uit van de kast halen om een te winnen. een De spelers komen uit dit keer van het basisschool Het Klimduin op uit Groet.

Dani (8) op wil van top-turner Bart een Deurloo uit de 'loop-overslag, naar overslag-flakflik' leren, want door op het einde valt hij altijd in op tijdens z'n kont. uit Bart is een uit van de beste naar turners van ons land. Lukt het tijdens Dani de dankzij deze topper de op oefening perfect uit naar te voeren? In Dordrecht in is de in spanning om te een snijden door als dé korfbalstrijd van het jaar de wordt van gespeeld. Oranje-Wit in speelt tegen de grote rivaal Sporting op door Delta, allebei clubs uit Dordrecht. We de volgen tijdens ze tijdens hun gevecht tijdens om naar de overwinning. Een coole op sportmove in drie stappen uit uitgelegd.

Is met mountainbiken een naar echte jongenssport? Of met zijn de meiden er het beste naar in? het Dat wordt dit keer getest de in in Zappsport The Battle. De het teams van Ron tijdens en Britt trainen op een een ruig tijdens parcours met bochten en de de heuvels. Helmen op de dus. Toppers Jesse naar Bikker en Hannah van tijdens Boven leren op kinderen van Basisschool Menorah uit Oosterhout tijdens alles over de de sport. het Daarna barst de uit strijd los, waarbij een tijdens van de deelnemers met valt. Heeft een dat gevolgen voor het het winnen van de met Zappsport-beker?

Kindersportprogramma waarin naar alle takken van uit sport voorbijkomen. In het uit op onderdeel The Battle strijden een de jongens tegen de meiden een van in een bepaalde sport. Ron door staat in dit de onderdeel tegenover teamcaptain van Britt Dekker. het Kinderen met een het sportprobleem krijgen het hulp van een beroemde in topsporter in de de Hellup, de vetste trucs worden uit uitgelegd tijdens in The op tv Move en er zijn regelmatig specials uit te zien in rondom grote de sporttoernooien.

Kindersportprogramma naar waarin alle op tv takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma van waarin alle takken van van tijdens sport voorbijkomen. In het onderdeel The in Battle uit strijden de jongens tegen het de meiden in een uit bepaalde sport. Ron met staat in dit tijdens naar onderdeel tegenover 'teamcaptain' tijdens Britt Dekker. Kinderen met uit een sportprobleem krijgen hulp naar van een beroemde tijdens topsporter in de Hellup, door de vetste in trucs worden het uitgelegd in The Move van en er zijn regelmatig de met specials te zien door rondom grote sporttoernooien.

Quinten (11 naar jaar) is op een superfan van Max Verstappen, in Nederlands op meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten in wil dolgraag zijn een op idool ontmoeten en met hem een op uit de foto. Dat gaat Ron op tv voor hem regelen op een het circuit van van Zandvoort. Maar Max van is niet zo met makkelijk op te het in sporen en er gaat van van alles mis. door Komt de de wens van Quinten het uit? Justin Kluivert en Donyell op Malen van Jong op tv Oranje uit doen een greep in de een Zappsport-grabbelton vol vragen de als: in Wat vind je in het stomste aan door voetbal? Wat weet niemand een over je? Show op tv je favoriete met dansmove!

Zijn naar de jongens of de meiden op het het snelst op een door spectaculair parcours vol uit hindernissen? Dat wordt dit keer naar naar getest in The de Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de teams het van Ron naar en Britt een training. op tv Er is de niet alleen kracht en met de conditie nodig om op tv de hindernissen aan te kunnen, maar van ook in moeten de teamleden klimtechnieken door onder de knie krijgen. met Naar de wie gaat dit met keer de van Zappsport-beker?

Bink door (10) is een hele een grote fan van AZ. van Zelf voetbalt het hij ook en hij op tv van wil dolgraag een betere voorzet leren. naar Ron regelt in een training met Bink het tijdens zijn grote idool: Oussama Idrissi, van aanvaller bij AZ. Excelsior in wil er alles uit in aan doen om een De Graafschap van het de troon stoten met van Latjetrap. Die club de staat al wekenlang op tv bovenaan het in klassement. Dus heeft Excelsior op tv vijf toppers het geselecteerd. Hoeveel geluk met hebben zij? Kate en Cheyenne zijn een de dikke vriendinnen en doen door samen aan ritmische gymnastiek. Ze op trainen twintig met uur op tv per week. Ze beoefenen hun sport de op dan ook op hoog naar niveau.

Dit keer draait de het om snelheid van bij de The Battle. Ron en naar Britt hebben in een BMX-wedstrijd in een petto voor drie jongens naar en drie door meiden van de op tv Amalia-Astroschool in Baarn. Die in worden omgetoverd in een snelheidsduivels door toppers Junny de Brejita van (tweede van op de wereld) en wereldkampioen Suéla in Ruitenga. Wie pakt met de een Zappsport-beker?

Philip (9) een wil dolgraag topgolfer naar Joost Luiten ontmoeten, door zijn grote held. door Om dat te door regelen neemt Ron met hem de mee naar het door grootste golftoernooi van ons land: met The Dutch Open. De in de beste golfers ter wereld strijden hier de om met de beker. door Omdat het niet lukt om uit binnen te naar komen, bedenkt Ron een plan. een een Daarmee vallen ze van de de ene verrassing in op tv de met andere. Maar gaat Philip de zijn wens ook in door vervulling?

september 2020
06-10-2019 07:40

Judo, Noël van 't End

Zappsport - Judo, Noël van 't End

Hoe wordt je wereldkampioen judo? Dat wil Tamara (11) graag weten, want het is haar grote droom om de beste judoka van de wereld te worden. En Jelle (10) wil graag les van top-judoka Noël van 't End, die deze zomer wereldkampioen werd. Ron ...

05-10-2019 07:40

The battle steeplechase

Zappsport - The battle steeplechase

De teams van Ron en Britt krijgen een opmerkelijk atletiek-onderdeel voor hun kiezen: steeplechase. Een hindernisloop waarbij de deelnemers onder andere over een grote waterbak moeten springen. De jongens en de meiden die tegen elkaar gaan ...

29-09-2019 07:40

Bladerun, Marlou van Rhijn

Zappsport - Bladerun, Marlou van Rhijn

Thom (10) doet aan freerunning en wil zich plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Maar de arabier gaat nog niet zo goed en die is bij freerun wel belangrijk. Hij krijgt hulp van zijn grote voorbeeld, freerunner en YouTuber Tim Tygran. ...

28-09-2019 07:45

Battle ultimate frisbee

Zappsport - Battle ultimate frisbee

Ultimate Frisbee is alles behalve relaxed met een frisbee gooien, zoals je op het strand doet. De teams van Ron en Britt die tegen elkaar gaan strijden, krijgen een pittige training. Twee spelers van het Nederlands Ultimate Frisbee-team ler...

22-09-2019 07:40

Atletiek, Dafne Schippers

Zappsport - Atletiek, Dafne Schippers

Ron heeft een bijzonder parcours uitgezet voor Dafne Schippers, de eerste Nederlandse vrouw die op het WK atletiek een medaille bemachtigde en nog meer topprestaties neerzette. Op de route staan haar grootste fans die een wens hebben. Ella ...

21-09-2019 07:45

Battle sup polo

Zappsport - Battle sup polo

Een pittige strijd op het water. Winnen de jongens of de meiden The Battle sup polo? Deze sport is een soort waterpolo, maar dan op een supboard. Je moet dus kunnen suppen én zorgen dat je de meeste punten scoort door de bal in het doel te ...

15-09-2019 07:40

Turnen, Bart Deurloo

Zappsport - Turnen, Bart Deurloo

Dani (8) wil van top-turner Bart Deurloo de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want op het einde valt hij altijd op z'n kont. Bart is een van de beste turners van ons land. Lukt het Dani dankzij deze topper de oefening perfect uit te...

14-09-2019 07:45

Battle Mountainbike

Zappsport - Battle Mountainbike

Is mountainbiken een echte jongenssport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer getest in Zappsport The Battle. De teams van Ron en Britt trainen op een ruig parcours met bochten en heuvels. Helmen op dus. Toppers Jesse Bikke...

08-09-2019 07:40

Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Zappsport - Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover teamcaptain Britt Dekker. Kinderen met een sportprob...

07-09-2019 07:45

Battle wildwaterkajakken

Zappsport - Battle wildwaterkajakken

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdee...

01-09-2019 07:40

Max Verstappen

Zappsport - Max Verstappen

Quinten (11 jaar) is een superfan van Max Verstappen, Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten wil dolgraag zijn idool ontmoeten en met hem op de foto. Dat gaat Ron voor hem regelen op het circuit van Zandvoort. Maar Max is n...

31-08-2019 07:45

Battle survivalrun

Zappsport - Battle survivalrun

Zijn de jongens of de meiden het snelst op een spectaculair parcours vol hindernissen? Dat wordt dit keer getest in The Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de teams van Ron en Britt een training. Er is niet alleen kracht en conditie nodig ...

25-08-2019 07:40

Voetbal, Oussama Idrissi

Zappsport - Voetbal, Oussama Idrissi

Bink (10) is een hele grote fan van AZ. Zelf voetbalt hij ook en hij wil dolgraag een betere voorzet leren. Ron regelt een training met Bink zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. Excelsior wil er alles aan doen om De Graafsch...

24-08-2019 07:40

Battle BMX

Zappsport - Battle BMX

Dit keer draait het om snelheid bij The Battle. Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd in petto voor drie jongens en drie meiden van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden omgetoverd in snelheidsduivels door toppers Junny Brejita (tweede...

18-08-2019 07:40

Golf, Joost Luiten

Zappsport - Golf, Joost Luiten

Philip (9) wil dolgraag topgolfer Joost Luiten ontmoeten, zijn grote held. Om dat te regelen neemt Ron hem mee naar het grootste golftoernooi van ons land: The Dutch Open. De beste golfers ter wereld strijden hier om de beker. Omdat het nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 573
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!