Programma gemist?

Hoe wordt je in een wereldkampioen judo? Dat wil in Tamara (11) op tv graag weten, want het is een haar grote droom om een een de beste judoka van een de wereld te naar worden. En een Jelle (10) wil graag les van van top-judoka Noël van van 't in End, die deze zomer tijdens wereldkampioen werd. Ron gaat van van met de twee judofanaten naar met hem toe. de De vriendinnen Leyla (11) en in Nyah (10) doen van aan op Afrodance. Ze zijn van er zelfs mee in videoclips van op te zien. Ze vertellen door je alles over met de dansvorm waar op je flink naar wat energie van op tv krijgt. Natuurlijk wordt er het ook lekker met gedanst!

De in teams van Ron uit en Britt krijgen een opmerkelijk op tv atletiek-onderdeel uit voor hun naar kiezen: steeplechase. Een hindernisloop waarbij de met deelnemers onder andere uit over een naar grote in waterbak moeten springen. De op tv jongens en de meiden die het tegen elkaar met gaan tijdens strijden krijgen een intensieve op tv training van twee topatleten. op tv Het team dat het in uit snelst is wint de Zappsport-beker. De naar de kinderen komen dit naar keer van basisschool Op De Groene door Alm uit in Utrecht.

Thom (10) van doet aan freerunning van en wil zich plaatsen door de voor het Nederlands op tv Kampioenschap. Maar de arabier gaat een nog niet zo uit goed en uit die is bij het freerun wel belangrijk. in Hij krijgt naar hulp van zijn grote voorbeeld, het freerunner en YouTuber Tim door Tygran. Ron naar zorgt dat Kiara (11) door kan van trainen met Marlou door van Rhijn, de naar snelste vrouw op blades. Ze door won al drie in keer goud op op de naar paralympische spelen. Kiara de heeft een kunstbeen en kan in op alleen hardlopen met in een blade aan, een een ander soort een kunstbeen. Voor Kiara is het bijzonder in om een die te dragen. met Tijdens de training van met Marlou het loopt ze er pas voor op tv de tweede naar keer op. Is Nathan in Aké van uit Oranje zenuwachtig voor de wedstrijd? op tv uit Met wie van het team zou op hij een keer op willen het ruilen? Deze en naar andere vragen met van kinderen beantwoordt in de voetballer.

Ultimate Frisbee uit is alles naar behalve relaxed met een frisbee met gooien, zoals je tijdens in op het strand met doet. De teams tijdens van Ron en Britt een die tegen op elkaar gaan strijden, door krijgen een pittige training. Twee spelers de van op tv het Nederlands Ultimate Frisbee-team leren op tijdens hen alle ins en op tv outs. Er zijn niet door alleen verschillende van worpen, je moet ook door snel met kunnen vangen en je bent steeds uit in beweging. De naar teams moeten dus op tv van flink wat power in hebben om de Zappsport-beker naar te pakken. De spelers in komen van uit Basisschool De Bron uit met Soest.

Ron heeft een een naar bijzonder parcours uitgezet voor een Dafne Schippers, de eerste Nederlandse de vrouw die op een het tijdens WK atletiek een medaille naar bemachtigde en nog tijdens meer topprestaties neerzette. met Op de route staan een haar grootste in fans die in een wens hebben. Ella naar (10) van wil dolgraag pannenkoeken bakken naar met Dafne, van voor allebei is het hun de lievelingseten. Justin met (9) wil de in gouden tip van met zijn idool om zich in te verbeteren in in de sprint. Joy tijdens (9) wil een een selfie het met Dafne en Saline (7) op wil graag haar door verjaardag vieren de met de topatlete. Verder in op deze tijdens uitzending een portret van Fenna een (10). Zij kan van geen genoeg krijgen een van atletiek. Daarom door is ze de dol op de meerkamp. het Vol met enthousiasme legt ze uit de wat dat allemaal uit inhoudt.

Een pittige van strijd op het een water. Winnen de jongens van of uit de meiden The het Battle sup polo? Deze met sport de is een soort waterpolo, uit maar dan op door een supboard. Je naar moet dus kunnen van suppen én tijdens zorgen dat je de meeste punten het scoort door met de bal in het op tv doel te krijgen. tijdens met De teams van Ron op tv en Britt moeten alles door uit de de kast halen om te winnen. op tv De spelers komen op het dit keer van basisschool naar Het Klimduin van uit Groet.

Dani met (8) wil tijdens van top-turner Bart Deurloo de 'loop-overslag, tijdens overslag-flakflik' leren, want tijdens op in het einde valt hij altijd het op z'n van kont. Bart is in een van de beste op tv turners met van ons land. van Lukt het van Dani dankzij deze de topper de oefening van perfect uit te voeren? In Dordrecht het is de spanning de om een te snijden als dé op korfbalstrijd van de het jaar wordt gespeeld. naar Oranje-Wit speelt tegen in de grote rivaal Sporting naar Delta, allebei clubs met met uit Dordrecht. We een volgen ze tijdens hun door gevecht om de overwinning. Een de coole sportmove in op tv drie van stappen uitgelegd.

Is de mountainbiken een echte tijdens jongenssport? Of zijn de meiden de er het beste uit in? Dat de wordt naar dit keer getest op tv in Zappsport The Battle. De teams door van van Ron en Britt tijdens trainen op een een ruig parcours met het bochten en op heuvels. Helmen op dus. door Toppers Jesse Bikker en Hannah op tv van Boven met leren kinderen van Basisschool op Menorah door uit Oosterhout door alles over de sport. naar Daarna barst de strijd met los, waarbij door een van de deelnemers valt. van Heeft naar dat gevolgen voor het op winnen van de de Zappsport-beker?

Kindersportprogramma het waarin alle takken van sport door voorbijkomen. In het op tv onderdeel The tijdens Battle strijden de uit jongens de tegen de meiden in een bepaalde tijdens in sport. Ron staat in dit onderdeel de tegenover door teamcaptain Britt op tv Dekker. Kinderen met een sportprobleem krijgen uit op tv hulp van een beroemde het topsporter in de de Hellup, de vetste trucs op tv worden uitgelegd in door The door Move en er zijn regelmatig specials op tv naar te zien rondom uit grote sporttoernooien.

Kindersportprogramma de waarin alle takken van van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin van alle takken tijdens van sport van voorbijkomen. In het onderdeel The in Battle strijden de het jongens van tegen de naar meiden in een uit bepaalde sport. Ron het staat in dit onderdeel tegenover een 'teamcaptain' Britt Dekker. naar Kinderen een met een sportprobleem door krijgen hulp van een een beroemde topsporter in de Hellup, op de vetste uit trucs worden het uitgelegd in op tv The Move en er zijn regelmatig een specials te van zien met rondom grote sporttoernooien.

Quinten (11 naar jaar) op is een superfan van tijdens Max Verstappen, Nederlands op tv meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten op wil dolgraag het zijn idool een ontmoeten en met hem op door de een foto. Dat gaat Ron het voor hem regelen op op tv het circuit tijdens van Zandvoort. Maar de Max is met niet zo makkelijk van op te sporen en door er de gaat van alles mis. Komt een de wens het van Quinten uit? Justin door Kluivert tijdens en Donyell Malen van Jong met Oranje doen een tijdens greep in een de Zappsport-grabbelton vol vragen de als: Wat vind je tijdens naar het stomste aan voetbal? Wat het weet niemand over je? het Show je favoriete de het dansmove!

Zijn van de jongens de of de meiden een het snelst op een spectaculair de parcours vol hindernissen? Dat van uit wordt dit keer getest in in The Battle survivalrun. van Daarvoor van krijgen de teams met van Ron en Britt een de training. een Er is niet alleen kracht uit en conditie nodig om op de hindernissen aan op te tijdens kunnen, maar de ook moeten de teamleden tijdens klimtechnieken onder van de knie krijgen. Naar wie gaat van dit keer de het door Zappsport-beker?

Bink van (10) is een hele een grote fan van op AZ. Zelf voetbalt hij de de ook en hij wil dolgraag tijdens een betere voorzet uit leren. Ron regelt een met training met Bink naar zijn grote idool: het Oussama Idrissi, een aanvaller bij AZ. het Excelsior met wil er alles uit aan doen om De op Graafschap van het de troon stoten met Latjetrap. Die de club een staat al wekenlang met bovenaan het klassement. uit Dus heeft Excelsior vijf toppers op in geselecteerd. Hoeveel geluk hebben zij? door Kate en Cheyenne zijn op tv tijdens dikke vriendinnen en een doen samen aan uit ritmische gymnastiek. Ze trainen tijdens twintig uur per week. met Ze beoefenen hun met sport dan ook op van hoog van niveau.

Dit in keer draait het het om snelheid bij The tijdens Battle. Ron en Britt op tv hebben een BMX-wedstrijd op tv in petto van voor tijdens drie jongens en drie een meiden van de op tv Amalia-Astroschool in Baarn. op tv Die worden omgetoverd in van snelheidsduivels van door toppers Junny Brejita van (tweede van de wereld) op en op tv wereldkampioen Suéla Ruitenga. Wie pakt de het met Zappsport-beker?

Philip (9) wil tijdens dolgraag op tv topgolfer Joost het Luiten ontmoeten, zijn grote held. de Om het dat te regelen neemt van Ron hem mee naar van het grootste golftoernooi het van ons een land: The Dutch de Open. De beste naar golfers ter wereld strijden uit hier om de met beker. Omdat het een niet lukt om naar binnen te door komen, bedenkt Ron een plan. naar uit Daarmee vallen ze van de de ene verrassing in de een andere. het Maar gaat Philip zijn een wens op tv ook in vervulling?

december 2019
06-10-2019 07:40

Judo, Noël van 't End

Zappsport - Judo, Noël van 't End

Hoe wordt je wereldkampioen judo? Dat wil Tamara (11) graag weten, want het is haar grote droom om de beste judoka van de wereld te worden. En Jelle (10) wil graag les van top-judoka Noël van 't End, die deze zomer wereldkampioen werd. Ron ...

05-10-2019 07:40

The battle steeplechase

Zappsport - The battle steeplechase

De teams van Ron en Britt krijgen een opmerkelijk atletiek-onderdeel voor hun kiezen: steeplechase. Een hindernisloop waarbij de deelnemers onder andere over een grote waterbak moeten springen. De jongens en de meiden die tegen elkaar gaan ...

29-09-2019 07:40

Bladerun, Marlou van Rhijn

Zappsport - Bladerun, Marlou van Rhijn

Thom (10) doet aan freerunning en wil zich plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Maar de arabier gaat nog niet zo goed en die is bij freerun wel belangrijk. Hij krijgt hulp van zijn grote voorbeeld, freerunner en YouTuber Tim Tygran. ...

28-09-2019 07:45

Battle ultimate frisbee

Zappsport - Battle ultimate frisbee

Ultimate Frisbee is alles behalve relaxed met een frisbee gooien, zoals je op het strand doet. De teams van Ron en Britt die tegen elkaar gaan strijden, krijgen een pittige training. Twee spelers van het Nederlands Ultimate Frisbee-team ler...

22-09-2019 07:40

Atletiek, Dafne Schippers

Zappsport - Atletiek, Dafne Schippers

Ron heeft een bijzonder parcours uitgezet voor Dafne Schippers, de eerste Nederlandse vrouw die op het WK atletiek een medaille bemachtigde en nog meer topprestaties neerzette. Op de route staan haar grootste fans die een wens hebben. Ella ...

21-09-2019 07:45

Battle sup polo

Zappsport - Battle sup polo

Een pittige strijd op het water. Winnen de jongens of de meiden The Battle sup polo? Deze sport is een soort waterpolo, maar dan op een supboard. Je moet dus kunnen suppen én zorgen dat je de meeste punten scoort door de bal in het doel te ...

15-09-2019 07:40

Turnen, Bart Deurloo

Zappsport - Turnen, Bart Deurloo

Dani (8) wil van top-turner Bart Deurloo de 'loop-overslag, overslag-flakflik' leren, want op het einde valt hij altijd op z'n kont. Bart is een van de beste turners van ons land. Lukt het Dani dankzij deze topper de oefening perfect uit te...

14-09-2019 07:45

Battle Mountainbike

Zappsport - Battle Mountainbike

Is mountainbiken een echte jongenssport? Of zijn de meiden er het beste in? Dat wordt dit keer getest in Zappsport The Battle. De teams van Ron en Britt trainen op een ruig parcours met bochten en heuvels. Helmen op dus. Toppers Jesse Bikke...

08-09-2019 07:40

Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Zappsport - Zaalvoetbal, Hoessein bouzambou en Saïd Bouzambou

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover teamcaptain Britt Dekker. Kinderen met een sportprob...

07-09-2019 07:45

Battle wildwaterkajakken

Zappsport - Battle wildwaterkajakken

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdee...

01-09-2019 07:40

Max Verstappen

Zappsport - Max Verstappen

Quinten (11 jaar) is een superfan van Max Verstappen, Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur. Quinten wil dolgraag zijn idool ontmoeten en met hem op de foto. Dat gaat Ron voor hem regelen op het circuit van Zandvoort. Maar Max is n...

31-08-2019 07:45

Battle survivalrun

Zappsport - Battle survivalrun

Zijn de jongens of de meiden het snelst op een spectaculair parcours vol hindernissen? Dat wordt dit keer getest in The Battle survivalrun. Daarvoor krijgen de teams van Ron en Britt een training. Er is niet alleen kracht en conditie nodig ...

25-08-2019 07:40

Voetbal, Oussama Idrissi

Zappsport - Voetbal, Oussama Idrissi

Bink (10) is een hele grote fan van AZ. Zelf voetbalt hij ook en hij wil dolgraag een betere voorzet leren. Ron regelt een training met Bink zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. Excelsior wil er alles aan doen om De Graafsch...

24-08-2019 07:40

Battle BMX

Zappsport - Battle BMX

Dit keer draait het om snelheid bij The Battle. Ron en Britt hebben een BMX-wedstrijd in petto voor drie jongens en drie meiden van de Amalia-Astroschool in Baarn. Die worden omgetoverd in snelheidsduivels door toppers Junny Brejita (tweede...

18-08-2019 07:40

Golf, Joost Luiten

Zappsport - Golf, Joost Luiten

Philip (9) wil dolgraag topgolfer Joost Luiten ontmoeten, zijn grote held. Om dat te regelen neemt Ron hem mee naar het grootste golftoernooi van ons land: The Dutch Open. De beste golfers ter wereld strijden hier om de beker. Omdat het nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 573
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!