Programma gemist?

In deze met special volgen een we drie een kinderen die aan een ballet doen. Axelle danst mee met met het ballet der naar balletten: het uit Zwanenmeer. van We zien de spanning achter de met schermen en het uit van optreden voor een naar groot publiek bij het wereldberoemde op tv Nationale Ballet. Lionne krijgt naar met de kans om op de wals-draai-pas te leren van topballerina tijdens door Nancy Burer. En Tijmen wil tijdens balletdanser op hoog door niveau door worden. Daarom zit hij het op een het speciale school.

Wie racen tijdens het snelst door met het water? met De jongens in of de meiden? Daar naar draait het dit keer om in tijdens The naar Battle uit roeien. De teams van Ron op tv en Britt, de die nog nooit hebben geroeid, tijdens de krijgen een training het op de Amsterdamse de Bosbaan. Een bijzondere locatie, want hier door oefent ook uit het Nederlandse roeiteam. De de het jongens en de meiden krijgen het les van toproeiers Niki op tv van de tijdens Sprang en op Laila Youssifou. Welk in team komt als eerste uit over de het finish?

In de deze special op volgen we de belevenissen van door een groep met kinderen op sportkamp in op de van Ardennen. Er worden nieuwe vrienden gemaakt van in en allerlei uitdagingen aangegaan. naar Durft iedereen rots te klimmen? op tv Hoe in eng is met die hele hoge door kabelbaan? Ook gaan ze de met strijd naar met elkaar aan tijdens een tijdens spannend spel met pittige uit door opdrachten. De jongens horen dat uit er door een grote lading snoep in het de opslag op tv op het terrein ligt. Ze het bedenken een plan met om daar stiekem het in aan te komen. Slagen ze met daarin?

Deze week in naar Zappsport The Battle uit de een bijzondere motorrace. De in jongens strijden tegen de met meiden het op speciale motoren: die in rijden op elektriciteit en naar maken een daardoor weinig geluid. een Hoge snelheden worden er wel op tv mee tijdens gehaald. De teams op tv van Ron en Britt komen met van Kindcentrum Cornelius naar uit Venhorst. Welke ploeg op komt door het snelst door over de finish en de wint de de Zappsport-beker?

Jill Schirnhofer in tekent, bakt de en knutselt naar in haar eigen programma met Jill op het Zapp. We leren haar van naar een andere kant kennen: van als in mascotte! Veel sportclubs op tv hebben een figuur of dier van als symbool. Ajax op heeft bijvoorbeeld door Lucky Lynx en op Feyenoord Coentje. Tijdens naar wedstrijden een entertainen mannen en vrouwen in bijzondere een met pakken het publiek. Jill wil door graag weten een hoe het in is om zo'n mascotte te zijn. de Ron Boszhard een regelt op tv dat Jill op op kan treden in een vol stadion, van tijdens de rust tijdens het van een basketbalwedstrijd. het Voor het zover is krijgt in ze een met training op een echte door mascotte-school. Daar blijkt in dat het moeilijker is een dan van gedacht. In in welk pak maakt Jill haar debuut op tv als mascotte? En op tv met wordt haar optreden een een succes?

Wie zijn de door grootste tijdens snelheidsduivels: de tijdens jongens of de meiden? Daar van draait uit het om tijdens The een Battle inline skaten. Kinderen het van de op tv Koepelschool uit Ede leren het alles over de door sport op van toppers Anna van den Bos op een en Jordy van Workum, hij is tijdens zelfs wereldkampioen. uit Op een in parcours moeten tijdens The een Battle drie afstanden worden tijdens gereden. de Pakt het team van een Ron of uit Britt de naar Zappsport-beker?

Op een een verlaten terrein komt een het online game op tv tot door leven: de grootste battle ooit! naar Vijftig duo's in tijdens gekke outfits gaan de op tv strijd van met elkaar aan. het Het doel: het als tweetal of van alleen overblijven, dan win je op tv Battle Royale. het Onder de spelers op tv bevinden zich twee tijdens VIP-duo's: Paraduze op tv en OMGitsTiesto en vThorben en op tv MICK. in De kandidaten kunnen tegenspelers uitschakelen met door ze te op tv raken met op tv verf. Dan liggen ze uit tijdens het spel. Welke van op tv keuzes maken de spelers het om dichterbij de overwinning te op tv uit komen? In welke spannende en uit grappige situaties komen uit de duo's met terecht?

Ron van Boszhard en Britt Dekker een presenteren de grootste battle in ooit: Battle Royale. van Op een verlaten op terrein een komt een tijdens online game tot leven. op Vijftig duo's in naar gekke outfits gaan de naar strijd met van elkaar aan. Het doel: als op tv tweetal of alleen op van overblijven, dan win je Battle van Royale. van Onder de spelers bevinden zich op tv twee VIP-duo's: Youtube-giganten uit Royalistiq en Qucee en het Zapp-sterren op Buddy Vedder en May een Hollerman. De kandidaten kunnen tijdens tegenspelers tijdens uitschakelen door ze te raken tijdens met verf. van Dan op liggen ze uit het uit spel. Welke keuzes maken op tv de het spelers om dichterbij de overwinning van te uit komen? In welke het spannende en grappige situaties naar komen de duo's van terecht?

Mariama in (10) is een geluksvogel: in ze hoeft naar een dagje niet naar het school, op tv maar krijgt les met van haar favoriete kickbokser: zwaargewicht Jamal op tv van Ben Saddik. Mariama zit zelf een van jaar op een kickboksen en wil beter de leren stoten. uit Twee basketbal-toppers spelen een in het wedstrijd tegen twintig naar jeugdspelers tegelijk! In de tijdens tweede helft naar kunnen de jeugdspelers naar jokers inzetten om het de profs op nog moeilijker te uit een maken. Ze kunnen kiezen van uit: lange opblaasbare figuren uit voor de basket, met in oneindig een veel ballen op de basket de op tv knallen en een van handschoen voor de naar profs over een uit van hun handen. Wie gaan een er winnen? tijdens De ervaren profs? de Of de op jeugdspelers? Eén ding is zeker: op tv dit zag je nog tijdens nooit op een met basketbalveld! Het wedstrijdcommentaar op tv is door van de legendarische Evert ten van op Napel.

Ron en het Britt zijn de helemaal in de Paasstemming, naar ook op tv al wordt er weer keihard gestreden door om de de Zappsport-beker. Lacrosse op staat centraal, een op supersnelle teamsport. Op basisschool De een Bron de in Soest worden de kinderen uit geselecteerd met een uit door spel dat alles met Pasen te het uit maken heeft. Zelfs de Paashaas naar komt langs. naar De teams krijgen een training een van Jorrit een Duininck en Linda Kuyvenhoven, het zij het spelen allebei voor het in Nederlands tijdens Elftal. Daarna vindt in de wedstrijd plaats op tussen de jongens en de de meiden.

Zeg je de Dani Hagebeuk, dan zeg op je een Ajax. Deze eSporter een speelt FIFA op wereldniveau naar en op tv werd vorig jaar met tweede tijdens de FUT een Champions Cup. Dani de gaat de op tv dertienjarige Sem helpen bij van het nemen van een vrije trappen, want daar heeft een hij wat uit problemen mee. door Tophandballer Bobby Schagen van speelt in het Nederlands team naar en in Duitsland. in Hij kan van alles met een uit bal. Maar lukt het op Bobby, het als hij achter de goal uit staat, de bal op tv er dan tijdens in door te krijgen? Een coole sportmove uitgelegd op in in drie stappen!

Meer tijdens dan 1,2 miljoen basisschoolleerlingen doen de op vrijdag 12 naar april mee aan op de zevende Koningsspelen. op tv In in deze speciale de aflevering staan Ron Boszhard tijdens en Britt Dekker stil bij in dit sportieve een Oranjefeest. tijdens Een piratenkoning heeft op tv twee opvolgers op het oog: op tv Ron en Britt. Om op tv te bepalen wie het de nieuwe koning(in) naar wordt heeft naar hij op tv een wedstrijd bedacht. De teams van van Ron en op Britt doen door aan boord een van het grote zeilschip een aantal op spectaculaire van spellen. De piratenkoning wordt gespeeld uit door tijdens presentator en uit cabaretier Klaas van het der Eerden. De opnames vonden uit plaats op de tijdens reconstructie op tv van het VOC-schip De een Batavia in op Lelystad.

Bink (10) is naar een op hele grote fan van AZ. uit Zelf voetbalt hij in ook en hij met wil van dolgraag een betere voorzet leren. tijdens Ron regelt een met training op met Bink zijn grote een idool: op Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. het Excelsior een wil er alles aan doen in om De Graafschap van op tv de troon stoten in met de Latjetrap. Die een club staat al wekenlang bovenaan het door klassement. Dus heeft de Excelsior met vijf toppers van geselecteerd. Hoeveel geluk hebben zij? Kate naar tijdens en Cheyenne zijn dikke op vriendinnen en doen samen aan uit ritmische gymnastiek. Ze naar trainen een twintig uur uit per week. Ze van beoefenen hun sport dan door ook op hoog een niveau.

Een battle met in teams die twee met keer zo groot naar zijn op tv dan normaal. Zes van jongens en zes meiden spelen de dodgeball. op tv Dat is van de Engelse naam voor trefbal. Het naar wordt wereldwijd als tijdens topsport beoefend. Larissa in het Lanting van het Nederlands damesteam en op tv op Leon Dijkema de Grooth van het uit Nederlands herenteam met trainen de ploegen uit van Ron en Britt. uit De kinderen een zijn geselecteerd het op basisschool De Vier een Windstreken uit een Amsterdam. Op een speciale locatie naar vindt uit de strijd om de met Zappsport-beker plaats. het Wie worden er een het meest op afgegooid?

Tess (10) uit krijgt een op unieke kans: voetbaltricks leren van door één in van de beste freestyle voetballers het van de wereld! uit Ze traint het met topper Laura een Dekker, in die derde werd op het een WK met freestyle voetbal. Om te de bewijzen of naar ze de tricks de onder de knie heeft, voert Tess de een een show op voor haar voetbalteam met het mét Laura. Het de is een droom van vele een Hagenezen: een balletje trappen op in in het stadion van naar ADO Den Haag. Voor vijf door tijdens jeugdspelers komt die droom door uit bij Latjetrap. een Ze hebben er op tv keihard voor getraind. op tv Cricket is na door voetbal de de populairste sport van de wereld. een Toch uit weten veel mensen op tv niet hoe je dat met moet spelen. van Rob (10) en de Marc (9) laten zien hoe met het door moet.

mei 2019
19-05-2019 07:40

Ballet, Nancy Burer

Zappsport - Ballet, Nancy Burer

In deze special volgen we drie kinderen die aan ballet doen. Axelle danst mee met het ballet der balletten: het Zwanenmeer. We zien de spanning achter de schermen en het optreden voor een groot publiek bij het wereldberoemde Nationale Balle...

18-05-2019 07:55

Battle roeien

Zappsport - Battle roeien

Wie racen het snelst door het water? De jongens of de meiden? Daar draait het dit keer om tijdens The Battle roeien. De teams van Ron en Britt, die nog nooit hebben geroeid, krijgen een training op de Amsterdamse Bosbaan. Een bijzondere loc...

12-05-2019 07:40

Sportkamp

Zappsport - Sportkamp

In deze special volgen we de belevenissen van een groep kinderen op sportkamp in de Ardennen. Er worden nieuwe vrienden gemaakt en allerlei uitdagingen aangegaan. Durft iedereen rots te klimmen? Hoe eng is die hele hoge kabelbaan? Ook gaan ...

11-05-2019 07:55

Battle motorcross

Zappsport - Battle motorcross

Deze week in Zappsport The Battle een bijzondere motorrace. De jongens strijden tegen de meiden op speciale motoren: die rijden op elektriciteit en maken daardoor weinig geluid. Hoge snelheden worden er wel mee gehaald. De teams van Ron en ...

05-05-2019 07:40

Mascotte, Jill Schirnhofer

Zappsport - Mascotte, Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer tekent, bakt en knutselt in haar eigen programma Jill op Zapp. We leren haar van een andere kant kennen: als mascotte! Veel sportclubs hebben een figuur of dier als symbool. Ajax heeft bijvoorbeeld Lucky Lynx en Feyenoord C...

04-05-2019 07:55

Battle inline skaten

Zappsport - Battle inline skaten

Wie zijn de grootste snelheidsduivels: de jongens of de meiden? Daar draait het om tijdens The Battle inline skaten. Kinderen van de Koepelschool uit Ede leren alles over de sport van toppers Anna van den Bos en Jordy van Workum, hij is zel...

28-04-2019 07:40

Battle Royale, aflevering 2

Zappsport - Battle Royale, aflevering 2

Op een verlaten terrein komt een online game tot leven: de grootste battle ooit! Vijftig duo's in gekke outfits gaan de strijd met elkaar aan. Het doel: als tweetal of alleen overblijven, dan win je Battle Royale. Onder de spelers bevinden ...

27-04-2019 07:55

Battle Royale, aflevering 1

Zappsport - Battle Royale, aflevering 1

Ron Boszhard en Britt Dekker presenteren de grootste battle ooit: Battle Royale. Op een verlaten terrein komt een online game tot leven. Vijftig duo's in gekke outfits gaan de strijd met elkaar aan. Het doel: als tweetal of alleen overblijv...

21-04-2019 07:35

Kickboksen, Jamal Ben Saddik

Zappsport - Kickboksen, Jamal Ben Saddik

Mariama (10) is een geluksvogel: ze hoeft een dagje niet naar school, maar krijgt les van haar favoriete kickbokser: zwaargewicht Jamal Ben Saddik. Mariama zit zelf een jaar op kickboksen en wil beter leren stoten. Twee basketbal-toppers sp...

20-04-2019 07:55

Battle lacrosse

Zappsport - Battle lacrosse

Ron en Britt zijn helemaal in de Paasstemming, ook al wordt er weer keihard gestreden om de Zappsport-beker. Lacrosse staat centraal, een supersnelle teamsport. Op basisschool De Bron in Soest worden de kinderen geselecteerd met een spel da...

14-04-2019 07:40

eSport, Ajax

Zappsport - eSport, Ajax

Zeg je Dani Hagebeuk, dan zeg je Ajax. Deze eSporter speelt FIFA op wereldniveau en werd vorig jaar tweede tijdens de FUT Champions Cup. Dani gaat de dertienjarige Sem helpen bij het nemen van vrije trappen, want daar heeft hij wat probleme...

13-04-2019 07:55

Battle Koningsspelen

Zappsport - Battle Koningsspelen

Meer dan 1,2 miljoen basisschoolleerlingen doen op vrijdag 12 april mee aan de zevende Koningsspelen. In deze speciale aflevering staan Ron Boszhard en Britt Dekker stil bij dit sportieve Oranjefeest. Een piratenkoning heeft twee opvolgers ...

07-04-2019 07:40

Voetbal, Oussama Idrissi

Zappsport - Voetbal, Oussama Idrissi

Bink (10) is een hele grote fan van AZ. Zelf voetbalt hij ook en hij wil dolgraag een betere voorzet leren. Ron regelt een training met Bink zijn grote idool: Oussama Idrissi, aanvaller bij AZ. Excelsior wil er alles aan doen om De Graafsch...

06-04-2019 07:55

Battle trefbal

Zappsport - Battle trefbal

Een battle met teams die twee keer zo groot zijn dan normaal. Zes jongens en zes meiden spelen dodgeball. Dat is de Engelse naam voor trefbal. Het wordt wereldwijd als topsport beoefend. Larissa Lanting van het Nederlands damesteam en Leon ...

31-03-2019 07:40

Freestyle voetbal, Laura Dekker

Zappsport - Freestyle voetbal, Laura Dekker

Tess (10) krijgt een unieke kans: voetbaltricks leren van één van de beste freestyle voetballers van de wereld! Ze traint met topper Laura Dekker, die derde werd op het WK freestyle voetbal. Om te bewijzen of ze de tricks onder de knie heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 533
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 07:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord