Programma gemist?

Ron naar gaat met Boyt (12) in naar PSV. door Daar helpt van Stefano Pinna, de nummer 2 FIFA-speler door van de de wereld, Boyt met zijn van probleem: een goede tijdens voorzet geven in op FIFA 19. van Portret Daniël op (12) zijn favoriete een sport is door een bijzondere: touwtrekken. Hij vertelt je de er alles over en een geeft met naar zijn club een demonstratie met op een bijzondere het trainingslocatie. Vijf het jonge talenten van Heracles op Almelo zetten een alles op alles in om bovenaan het klassement te een door komen.

Dit door keer draait het naar bij The in Battle om een spectaculaire sport: Para op tv icehockey. Dat lijkt met op ijshockey, maar op het grote verschil uit is in dat de spelers op van een speciale slee door zitten. Drie het meiden en drie tijdens jongens van uit Basisschool de Ark tijdens uit Diemen krijgen een op tv training van een para icehockeyers Jurrian Ra naar en Fransesca met Rombouts. Daarna vindt er een tijdens wedstrijd om de op tv Zappsport-beker plaats. Wint het met team van Ron in of van uit Britt?

Mitchell het (12) doet aan handbal op en is op tv een groot fan van de topper Bobby Schagen. Ron de zorgt in ervoor dat Michell van hem door de van draaibal leert. Een op tv techniek waarmee tijdens je de tegenstander kunt passeren, als met je het tenminste van goed uitvoert. Gaat van Mitchell in dat lukken? naar Ron daagt topatleet door Eelco Sintnicolaas uit: lukt op het hem om naar met een speer op een ballon door te prikken? op tv op tv Kendo is een Japanse op vechtsport waarbij een zwaard gebruikt met wordt. door Bij veel tijdens kinderen in ons land is het deze op sport nog niet bekend. Ryan (10) het en naar Menne (9) een laten je er kennis uit mee maken. FC Emmen speelt van voor de eerste in uit keer mee in de Latjetrap-competitie. een Maken ze op indruk met hun op debuut?

Aflevering 10 - tijdens Sportprogramma voor kinderen. Battle op naar basketball. Alle takken van op sport komen aan bod. Zo door krijgen een kinderen met een sportprobleem hulp het van naar een beroemde topsporter in de door 'Hellup', worden de coolste naar trucs uitgelegd een in 'The het Move' en zijn er regelmatig in specials op te zien door over grote sporttoernooien. In het het wekelijkse onderdeel in 'The Battle' op strijden de jongens tegen de meiden naar in een naar bepaalde uit sport. Ron staat in dit onderdeel met een tegenover de bloedfanatieke de 'teamcaptain' Naomi van uit As.

Felice in wil zich plaatsen in voor het NK-rolstoeltennis. tijdens Daarvoor wordt ze op klaargestoomd door met Diede de Groot, de beste tijdens rolstoeltennister van de wereld. op tv een Kan Felice aan het NK meedoen door dankzij deze op tv training? Koos rijdt op voor het laatst door een wedstrijd met het zijn paard, door die achttien jaar is en naar in met pensioen mag. Vijf jonge talenten in van van Vitesse spelen met Latjetrap. Lukt het om in de leiding de in het klassement de te nemen?

In Zappsport op tv The door Battle maken drie jongens en drie een meiden met van basisschool De Schakel uit uit Apeldoorn kennis met op tv het baanwielrennen, fietsen op een steile door baan. Ze krijgen tijdens een het training van baanwielrencoach Erik Besaris uit en baanwielrenster Michelle met de een Graaf. In de finale wordt er het tijdens een teamsprint de gestreden om een de door Zappsport-beker. Gaat die naar het team op tv van Ron Boszhard naar of Britt op Dekker?

Ron Boszhard trakteert tijdens de het beste schaatsers in van ons land op koek en op tv een zopie. In ruil daarvoor tijdens wil hij met van alles weten over topsport in op op het ijs. Bij zijn kraam vol naar een lekkernijen ontvangt hij Olympisch kampioenen Carlijn uit Achtereekte en tijdens Esmee naar Visser, wereldkampioen allround Patrick Roest, de wereldkampioen het sprint Kai Verbij en het Nederlands kampioen sprint Dai Dai in Ntab. het Hoe is het om een met Olympische wedstrijd door te schaatsen? Waarom in dragen het schaatsers een speciale door bril? Deze en andere vragen worden van van beantwoord. En er is een in bijzonder duel te naar zien tussen op Kai Verbij en Dai Dai in een Ntab.

Ron van en Britt tijdens duiken in de wereld van een met sport die uit steeds populairder wordt: darten. door Roy en zijn naar zus op Lerena Rietbergen zijn de een van van de grootste darttalenten met van ons land. Zij trainen drie een tijdens jongens en drie meiden van op tv Basisschool de De Burijn uit Alkmaar die met tegen elkaar op gaan strijden. Tijdens de de finale is niemand minder van dan rapper Donnie in de mastercaller, een bekend van door de hit 'Snelle door planga'. Welk team krijgt de naar felbegeerde de Zappsport-beker?

Zappsport het presenteert de van ijshockeywedstrijd van het door jaar. Reno de Hondt en Delaney naar een Hessels van Tilburg Trappers de spelen tegen twintig het jeugdspelers tegelijk in van dezelfde club. Ron Boszhard het staat opgesteld als een keeper bij in de professionals. Na in elke periode mogen een de jeugdspelers jokers de inzetten om tijdens het de twee toppers extra moeilijk in te door maken. Ze kunnen kiezen uit: door gewone hockeysticks, een tijdens met helm met kerstverlichting en op tv stootkussens voor de op tv jeugdspelers zelf. Sportverslaggever Evert ten uit Napel geeft zijn uit deskundig een commentaar. Winnen de twee tijdens profs het of het jonge met talent?

Zijn de door jongens of de naar meiden de grootste met snelheidsduivels? Dat van wordt dit keer door bepaald in uit The Battle karten. Ron en Britt tijdens met krijgen hulp van coureurs Tim Coronel naar en Beitske Visser uit om naar hun teams klaar te een stomen voor een met supersnelle race. De de deelnemers komen het van Basisschool Rehoboth uit in Huizen. Wie het pakken de felbegeerde uit Zappsport-beker?

Olympische op shorttrackers Yara van Kerkhof en het op Suzanne Schulting geven les aan een Famke met (10) en Luka (9). door Zij hebben moeite een met de naar relay. De zusjes Esther (7) een en Selyna naar (9) zitten tijdens samen op judo. Ze laten een van sterk staaltje het girlpower zien op en vertellen op tv waarom judo zo'n waanzinnig leuke in sport naar is. VVV Venlo speelt dit keer uit de Latjetrap. Wordt De Graafschap van de door eerste plaats op verdrongen?

Zijn in de jongens of de meiden met de grootste met snelheidsduivels? Dat wordt dit een keer bepaald in door The Battle op tv karten. Ron uit en Britt krijgen hulp van door coureurs Tim de Coronel in en Beitske Visser met om hun teams tijdens klaar te stomen voor op tv een supersnelle race. De deelnemers van komen van Basisschool de in Rehoboth uit Huizen. Wie het pakken de naar felbegeerde Zappsport-beker?

Keshav (8) door krijgt hulp met een de backhand volley met van zijn op tv grote held: top-tennisser Thiemo de de Bakker. op tv Jasper (8) voelt zich naar een in superheld als hij aan voltige doet. van Deze bijzondere sport tijdens is acrobatiek tijdens op een een paard. Jasper de laat een aantal oefeningen zien en de vertelt de je er het alles over. De met spannende strijd tussen alle Eredivisieclubs. tijdens Dit maal door heeft Willem II de met kans om een uit topscore een neer te zetten.

Ron op tv Boszhard blikt op tv terug op het het afgelopen Zappsport-jaar. Met onder andere bijzondere met uitdagingen voor het top-tennisster Kiki op Bertens en met top-turnsters Sanne en Lieke Wevers. de We zien nog een van keer hoe de Fenna Ramos het van Zappelin de top op tv van de op hoogste klimmuur van uit Europa probeert de te bereiken. En hoe Lex van Uiting voor het eerst van een uit penalty schiet in een naar vol stadion. En de wat waren de de spannendste uit battles?

Korfbal is een op gemengde sport, door maar dit keer de strijden de uit jongens en de het meiden tegen elkaar. Ron en uit Britt selecteren door hun uit teams op basisschool MKC Mozaïek door in Dordrecht. Daarna krijgen op tv in ze een training van op tv jeugdinternationals Randy Oosting en Brett van met Zuijdwegt. Daarna volgt de tijdens wedstrijd om de op tv Zappsport-beker.

februari 2019
17-02-2019 08:35

Esport, Stefano Pinna

Zappsport - Esport, Stefano Pinna

Ron gaat met Boyt (12) naar PSV. Daar helpt Stefano Pinna, de nummer 2 FIFA-speler van de wereld, Boyt met zijn probleem: een goede voorzet geven in FIFA 19. Portret Daniël (12) zijn favoriete sport is een bijzondere: touwtrekken. Hij ver...

16-02-2019 08:55

Battle para ijshockey

Zappsport - Battle para ijshockey

Dit keer draait het bij The Battle om een spectaculaire sport: Para icehockey. Dat lijkt op ijshockey, maar het grote verschil is dat de spelers op een speciale slee zitten. Drie meiden en drie jongens van Basisschool de Ark uit Diemen krij...

10-02-2019 08:40

Handbal, Bobby Schagen

Zappsport - Handbal, Bobby Schagen

Mitchell (12) doet aan handbal en is een groot fan van topper Bobby Schagen. Ron zorgt ervoor dat Michell van hem de draaibal leert. Een techniek waarmee je de tegenstander kunt passeren, als je het tenminste goed uitvoert. Gaat Mitchell da...

09-02-2019 08:55

Zappsport

Zappsport - Zappsport

Aflevering 10 - Sportprogramma voor kinderen. Battle basketball. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Mov...

03-02-2019 08:40

Rolstoeltennis, Diede de Groot

Zappsport - Rolstoeltennis, Diede de Groot

Felice wil zich plaatsen voor het NK-rolstoeltennis. Daarvoor wordt ze klaargestoomd door Diede de Groot, de beste rolstoeltennister van de wereld. Kan Felice aan het NK meedoen dankzij deze training? Koos rijdt voor het laatst een wedstrij...

02-02-2019 08:55

Battle Baanwielrennen

Zappsport - Battle Baanwielrennen

In Zappsport The Battle maken drie jongens en drie meiden van basisschool De Schakel uit Apeldoorn kennis met baanwielrennen, fietsen op een steile baan. Ze krijgen een training van baanwielrencoach Erik Besaris en baanwielrenster Michelle ...

27-01-2019 08:40

Schaatsspecial

Zappsport - Schaatsspecial

Ron Boszhard trakteert de beste schaatsers van ons land op koek en zopie. In ruil daarvoor wil hij van alles weten over topsport op het ijs. Bij zijn kraam vol lekkernijen ontvangt hij Olympisch kampioenen Carlijn Achtereekte en Esmee Visse...

26-01-2019 08:55

Battle darten

Zappsport - Battle darten

Ron en Britt duiken in de wereld van een sport die steeds populairder wordt: darten. Roy en zijn zus Lerena Rietbergen zijn een van de grootste darttalenten van ons land. Zij trainen drie jongens en drie meiden van Basisschool De Burijn uit...

20-01-2019 08:40

IJshockey, Reno de Hondt en Delaney Hessels

Zappsport - IJshockey, Reno de Hondt en Delaney Hessels

Zappsport presenteert de ijshockeywedstrijd van het jaar. Reno de Hondt en Delaney Hessels van Tilburg Trappers spelen tegen twintig jeugdspelers tegelijk van dezelfde club. Ron Boszhard staat opgesteld als keeper bij de professionals. Na e...

19-01-2019 08:55

Batle karten

Zappsport - Batle karten

Zijn de jongens of de meiden de grootste snelheidsduivels? Dat wordt dit keer bepaald in The Battle karten. Ron en Britt krijgen hulp van coureurs Tim Coronel en Beitske Visser om hun teams klaar te stomen voor een supersnelle race. De deel...

13-01-2019 08:35

Shorttrack, Yara van Kerkhof en Suzanne Schulting

Zappsport - Shorttrack, Yara van Kerkhof en Suzanne Schulting

Olympische shorttrackers Yara van Kerkhof en Suzanne Schulting geven les aan Famke (10) en Luka (9). Zij hebben moeite met de relay. De zusjes Esther (7) en Selyna (9) zitten samen op judo. Ze laten een sterk staaltje girlpower zien en vert...

12-01-2019 08:55

Battle karten

Zappsport - Battle karten

Zijn de jongens of de meiden de grootste snelheidsduivels? Dat wordt dit keer bepaald in The Battle karten. Ron en Britt krijgen hulp van coureurs Tim Coronel en Beitske Visser om hun teams klaar te stomen voor een supersnelle race. De deel...

06-01-2019 08:40

Tennis, Thiemo de Bakker

Zappsport - Tennis, Thiemo de Bakker

Keshav (8) krijgt hulp met de backhand volley van zijn grote held: top-tennisser Thiemo de Bakker. Jasper (8) voelt zich een superheld als hij aan voltige doet. Deze bijzondere sport is acrobatiek op een paard. Jasper laat een aantal oefeni...

30-12-2018 08:40

Jaaroverzicht

Zappsport - Jaaroverzicht

Ron Boszhard blikt terug op het afgelopen Zappsport-jaar. Met onder andere bijzondere uitdagingen voor top-tennisster Kiki Bertens en top-turnsters Sanne en Lieke Wevers. We zien nog een keer hoe Fenna Ramos van Zappelin de top van de hoogs...

29-12-2018 08:40

Battle korfbal

Zappsport - Battle korfbal

Korfbal is een gemengde sport, maar dit keer strijden de jongens en de meiden tegen elkaar. Ron en Britt selecteren hun teams op basisschool MKC Mozaïek in Dordrecht. Daarna krijgen ze een training van jeugdinternationals Randy Oosting en B...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zappsport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappsport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappsport bij Zappsport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappsport. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappsport gemist

Uitzending gemist van Zappsport? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappsport, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappsport gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappsport? Hier kun je alle uitzendingen van Zappsport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 507
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 08:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord