Programma gemist?

Fahd op tv en Raaf tijdens gaan op reis naar de familie een een van Fahd.Meer Voordat de reis naar naar zijn familie in verder gaat, op brengt Fahd een in bezoek aan de moskee. een Tijdens tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf het onderweg tijdens bij een oase. Als uit ze bij de familie een aankomen van blijkt er op niemand thuis te zijn. van Wanneer Raaf per ongeluk een in een tajine met eten laat tijdens vallen gaan ze de gauw naar de markt tijdens om nieuw de eten te kopen. uit De dag in eindigt met een groot een feest.Minder

Fahd is op van vakantie tijdens naar zijn in familie in Marokko. Raaf met vliegt hem achterna de en ontdekt dat Marokko van heel anders is door dan Nederland.Meer Fahd op tv gaat in de zomervakantie op tv naar zijn familie het in met Marokko. Raaf komt er van net het op tijd achter dat hij een door uit pakje vergeten is door en vliegt hem achterna. In Marokko tijdens aangekomen volgt van een ware naar zoektocht. Raaf ontdekt dat de op natuur, de temperatuur, uit de in taal en uit sommige gebruiken in Marokko in anders zijn naar dan hij gewend tijdens is.Minder

Mensen raken elkaar in aan bij verjaardagszoenen in uit of hand in hand naar de met gym lopen; de een aanraking een kan prettig van zijn, of niet. Hoe maak van je duidelijk dat je het uit bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk naar vindt?Meer Mensen raken elkaar de aan bij uit het hand tijdens geven, verjaardagszoenen, hand in hand een naar de gym met lopen, een omhelzen, nachtzoen de en aanrakingen bij sport en spel; van een aanraking op kan prettig zijn, maar op soms ook niet. een We zien hoe naar de je aan een ander in duidelijk kunt maken de wanneer je bepaalde aanrakingen naar niet een (meer) leuk vindt.Minder

Fahd naar en Raaf krijgen van Sint met een bouwpakket van voor een het modelzeilboot. Er ontbreekt een een onderdeel en Fahd een gaat naar de van haven om te zien uit welk door deel er op mist.

We zien welke het eigenschappen vogels hebben op om te kunnen op tv een vliegen en volgen de de groei en ontwikkeling in een uit ei. Het tijdens blijkt in dat er van duiven verschillende tijdens soorten van zijn.

Er het staat een bijenkast in de de tuin een van het het Clubhuis. Raaf probeert van alles door om van de lekkere honing uit de kast tijdens te op krijgen. Carlijn bezoekt een de imker en ziet hoe door het echt in moet.

Raaf merkt bij uit toeval dat het door mengen van de kleuren heel een mooi resultaat kan opleveren. door We van gaan weer in van op het thema van de Kinderboekenweek uit 'De Grote op tv Tekententoonstelling.'

Prinses Laurentien een vertelt samen met naar illustrator Sieb Posthuma hoe op tv het is om in een boek te het schrijven.Meer Prinses Laurentien met vertelt samen met met illustrator de Sieb Posthuma hoe het het is om een naar boek te schrijven. uit Carlijn neemt een kijkje van in het van atelier van een de illustrator en door krijgt tips hoe Raaf een zelf een tijdens boek kan de schrijven.Minder

Raaf naar heeft voor Fahd een op route op van straat uitgezet. Tijdens uit het volgen van de pijlen, een komt Fahd op tv stratenmakers tegen en op tv weet tijdens hij zelfs uit te van vinden hoe straattegels van worden gemaakt.

Geld de kun je op tv maar één keer door uitgeven, daar komt Raaf naar ook achter. Hij de vindt dat heel moeilijk. een Hij leert keuzes maken uit en op tv hoe sparen uit werkt.

Wat in heeft meer de waarde? Tien munten of één van biljet? het Mag je je met eigen geld maken? Hoe wordt van muntgeld een geslagen en hoe herken in je de echtheid van uit geld?

Fahd gaat op een het zoek naar vlinders. in Een deskundige vertelt tijdens dat het leven van een een vlinder in stadia in verloopt. Nachtvlinders zijn tijdens op verschillende manieren het te lokken de en Fahd mag daarbij in helpen.

Carlijn en van Raaf maken dierenfiguren met het behulp van naar schaduw. Carlijn legt uit in hoe door schaduw precies werkt. het Ook ontmoet op tv ze een poppenspeler die de veel met naar schaduwen werkt in met zijn voorstelling.

Fahd uit en Raaf genieten een van de zon. Fahds huid met verbrandt. Hij gaat tijdens naar door een huidarts om meer met te leren op tv over de zon. Hij vertelt naar ook waarom op de zon zo met belangrijk is voor van ons leven op aarde.Meer in Fahd en in Raaf genieten van de de zon. Fahds op huid verbrandt. Hij een gaat naar een op huidarts om tijdens meer te leren op tv over de zon en hoe de je je met daar tegen kunt tijdens beschermen. Ook vertelt op tv Fahd waarom door de zon door zo belangrijk is voor ons in leven op op aarde.Minder

Kinderen uit de de klas van vragen of Raaf en het Carlijn komen tijdens helpen met op tv het opknappen van de speeltoestellen. van Natuurlijk op tv wil Raaf meteen beginnen. Hij in verft, zaagt, beitelt in en schuurt erop uit los.

oktober 2020
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!