Programma gemist?

Fahd door en Raaf gaan op van reis op naar de familie van door Fahd.Meer Voordat de van reis naar zijn naar familie verder gaat, brengt op Fahd een bezoek in aan de moskee. Tijdens tijdens van de reis stoppen Raaf door en Fahf onderweg bij een in oase. Als op tv ze bij tijdens de familie aankomen door blijkt er niemand thuis naar te zijn. het Wanneer Raaf per ongeluk een het een tajine met eten laat vallen gaan op ze gauw door naar de markt met om nieuw eten in te kopen. De dag naar naar eindigt met een groot naar feest.Minder

Fahd op tv is op vakantie naar zijn met familie in tijdens Marokko. Raaf vliegt een hem achterna en ontdekt de dat Marokko uit heel anders tijdens is dan Nederland.Meer het Fahd gaat in in de zomervakantie naar zijn familie het in Marokko. Raaf door het komt er net op tijd in achter dat het hij een pakje vergeten is het de en vliegt hem achterna. In op tv Marokko in aangekomen volgt een op tv ware zoektocht. Raaf met ontdekt dat de een natuur, de temperatuur, de taal en in sommige gebruiken in in Marokko op anders zijn dan een hij gewend door is.Minder

Mensen met raken elkaar het aan bij verjaardagszoenen of hand in op hand naar het de gym lopen; op een aanraking kan met prettig zijn, of van niet. Hoe maak door je duidelijk op dat je bepaalde aanrakingen in niet (meer) uit leuk vindt?Meer in Mensen raken elkaar aan bij het van hand naar geven, verjaardagszoenen, hand in hand op op naar de gym lopen, het omhelzen, nachtzoen en aanrakingen met bij sport in en spel; een met aanraking kan het prettig zijn, maar soms ook niet. uit We zien op tv hoe je op tv aan een het ander duidelijk kunt maken de wanneer je bepaalde aanrakingen op niet (meer) de leuk vindt.Minder

Fahd en Raaf een krijgen van met Sint een bouwpakket voor een een modelzeilboot. met Er ontbreekt een het onderdeel en Fahd gaat tijdens naar de uit haven om te zien van welk door deel er op mist.

We het zien welke eigenschappen in vogels hebben om te naar kunnen vliegen met en volgen de met groei en ontwikkeling in een op tv ei. Het blijkt door dat er van op tv uit duiven verschillende soorten van zijn.

Er met staat een bijenkast in op tv de een tuin van het Clubhuis. met Raaf probeert van alles de om de de lekkere honing uit de kast een het te krijgen. Carlijn bezoekt een op tv imker en ziet hoe naar een het echt moet.

Raaf door merkt bij op toeval dat het mengen van op tv kleuren op tv heel mooi resultaat op tv kan opleveren. We gaan weer de in op van het thema van van de Kinderboekenweek 'De Grote een Tekententoonstelling.'

Prinses door Laurentien vertelt samen met illustrator het Sieb Posthuma hoe het het door is om een boek te in schrijven.Meer Prinses Laurentien uit vertelt in samen met illustrator Sieb in Posthuma hoe het op is om een in boek te een schrijven. Carlijn neemt in een kijkje in het op atelier van het de illustrator de en krijgt tips op tv hoe Raaf zelf een boek met kan het schrijven.Minder

Raaf op heeft voor Fahd een op route op met straat uitgezet. Tijdens uit het volgen van naar de pijlen, komt Fahd een stratenmakers tegen en de weet tijdens hij zelfs uit te vinden hoe door op tv straattegels worden gemaakt.

Geld door kun je uit maar één keer uitgeven, naar daar komt Raaf ook een achter. Hij vindt dat door heel moeilijk. tijdens Hij leert keuzes maken van en hoe op sparen met werkt.

Wat de heeft meer waarde? Tien munten de of één biljet? in tijdens Mag je je eigen geld de maken? Hoe op wordt muntgeld geslagen en met hoe herken je de uit echtheid op tv van geld?

Fahd gaat uit op zoek naar vlinders. op op tv Een deskundige vertelt dat het leven van de van een vlinder in stadia het verloopt. een Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te in naar lokken en Fahd van mag daarbij helpen.

Carlijn in en Raaf maken dierenfiguren door met behulp van schaduw. door Carlijn legt uit de hoe van schaduw precies de werkt. Ook ontmoet uit ze een poppenspeler op tv die veel met schaduwen werkt in uit zijn het voorstelling.

Fahd het en Raaf genieten van van de zon. Fahds in huid naar verbrandt. Hij gaat naar een huidarts tijdens om meer van te leren een over de zon. Hij vertelt uit ook waarom de het zon zo belangrijk op is voor tijdens ons leven op op aarde.Meer Fahd het en Raaf naar genieten van de zon. op Fahds huid verbrandt. van Hij gaat naar een huidarts met om meer te uit uit leren over de zon en hoe de je je de daar tegen kunt het beschermen. Ook vertelt tijdens Fahd waarom naar de zon naar zo belangrijk is voor ons leven uit op naar aarde.Minder

Kinderen op uit de klas vragen of in Raaf en Carlijn het komen het helpen met het opknappen naar van de het speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen door de beginnen. Hij verft, zaagt, door beitelt en schuurt erop op tv los.

maart 2021
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!