Programma gemist?

Fahd de en Raaf gaan op van reis naar de familie de van Fahd.Meer Voordat van de reis naar op tv zijn familie verder door gaat, brengt in Fahd een bezoek aan de de moskee. Tijdens door op tv de reis stoppen Raaf en in Fahf onderweg bij een van oase. uit Als ze bij door de familie het aankomen blijkt er niemand thuis op tv te zijn. Wanneer Raaf een per ongeluk op een tajine met tijdens eten uit laat vallen gaan ze gauw naar de de markt op om van nieuw eten te uit kopen. De dag eindigt door met een door groot feest.Minder

Fahd van is op vakantie het naar zijn familie in Marokko. van Raaf vliegt hem de achterna op en ontdekt dat op tv Marokko heel anders de is dan Nederland.Meer Fahd gaat in in de zomervakantie naar naar zijn familie in in in Marokko. Raaf komt er net de uit op tijd achter dat hij naar een uit pakje vergeten is tijdens en vliegt hem achterna. het In Marokko aangekomen de volgt een ware zoektocht. in Raaf ontdekt dat de van op tv natuur, de temperatuur, de tijdens taal en sommige gebruiken in uit Marokko anders zijn in dan hij tijdens gewend uit is.Minder

Mensen raken elkaar op tv aan bij verjaardagszoenen op of hand in uit hand naar met de gym lopen; een uit aanraking de kan prettig zijn, of naar niet. Hoe op tv maak je duidelijk dat de je bepaalde aanrakingen niet uit (meer) leuk vindt?Meer van op Mensen raken elkaar aan bij het op hand op geven, verjaardagszoenen, hand op tv in hand naar de gym van in lopen, omhelzen, nachtzoen van en aanrakingen bij sport het en spel; een uit aanraking kan de prettig zijn, maar soms ook niet. de We zien naar hoe je aan een met ander duidelijk kunt het het maken wanneer je bepaalde aanrakingen op niet een (meer) leuk vindt.Minder

Fahd naar en Raaf krijgen van Sint uit een naar bouwpakket voor een modelzeilboot. uit Er ontbreekt een op tv onderdeel de en Fahd gaat met naar de haven het om te zien welk deel naar er naar mist.

We zien op tv welke in eigenschappen vogels hebben om het te kunnen vliegen de en volgen het de groei en ontwikkeling op tv in een ei. tijdens Het blijkt dat er tijdens van duiven op tv verschillende soorten het zijn.

Er een staat een bijenkast tijdens in de tuin tijdens van het de Clubhuis. Raaf probeert van tijdens alles om de door lekkere honing uit de kast een op tv te krijgen. Carlijn bezoekt tijdens een imker uit en ziet hoe het echt de moet.

Raaf door merkt bij toeval dat op tv het mengen van kleuren een heel mooi op resultaat kan in opleveren. We gaan van weer in op het in thema in van de Kinderboekenweek tijdens 'De Grote Tekententoonstelling.'

Prinses Laurentien op vertelt samen met illustrator op tv Sieb Posthuma uit hoe tijdens het is om de een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien in vertelt samen met een illustrator Sieb Posthuma de een hoe het is om van een boek te schrijven. Carlijn de neemt een kijkje uit in op tv het atelier van de op tv illustrator en krijgt op tips hoe Raaf zelf uit een boek tijdens kan het schrijven.Minder

Raaf heeft een voor Fahd een route uit door op straat uitgezet. met Tijdens het volgen op van de pijlen, op tv komt Fahd stratenmakers tegen en weet een hij zelfs uit op tv te vinden met hoe het straattegels worden gemaakt.

Geld in kun je uit maar één keer een uitgeven, daar komt in Raaf ook achter. Hij vindt dat van heel moeilijk. het Hij leert keuzes maken op en hoe sparen een in werkt.

Wat heeft de meer waarde? van Tien munten of één met biljet? Mag het je je eigen in geld maken? Hoe naar wordt muntgeld geslagen en het hoe de herken je de echtheid van tijdens geld?

Fahd van gaat op zoek op tv naar vlinders. Een de deskundige vertelt door dat het leven van een vlinder de in stadia in verloopt. Nachtvlinders een zijn op verschillende manieren tijdens te lokken en het Fahd het mag daarbij helpen.

Carlijn en Raaf met in maken dierenfiguren met behulp de van schaduw. Carlijn legt uit op tv hoe naar schaduw precies werkt. Ook op tv ontmoet tijdens ze een poppenspeler die veel met het schaduwen op werkt in zijn met voorstelling.

Fahd uit en Raaf genieten van op tv de het zon. Fahds huid verbrandt. het Hij gaat de naar een huidarts om meer tijdens te leren over het de zon. Hij vertelt een ook uit waarom de zon zo belangrijk naar is het voor ons leven op aarde.Meer het uit Fahd en Raaf genieten het van de zon. Fahds in huid verbrandt. tijdens Hij gaat naar op tv een huidarts om meer een te leren door over de in zon en hoe je met je daar tegen kunt beschermen. het Ook vertelt een Fahd waarom het de zon tijdens zo belangrijk is voor ons leven van in op aarde.Minder

Kinderen uit de de klas vragen of naar Raaf en Carlijn door komen helpen tijdens met het opknappen met van de speeltoestellen. in Natuurlijk wil Raaf van meteen beginnen. uit Hij verft, zaagt, beitelt en tijdens schuurt in erop los.

januari 2019
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord