Programma gemist?

Fahd en Raaf met gaan uit op reis naar op de familie van Fahd.Meer tijdens Voordat de de reis naar zijn een familie verder gaat, brengt op tv Fahd een door bezoek aan de moskee. Tijdens op tv de reis de stoppen Raaf en van Fahf onderweg bij een het oase. Als ze het van bij de familie aankomen blijkt van er niemand thuis te met zijn. Wanneer Raaf de per ongeluk een met tajine met met eten laat op tv vallen gaan ze op gauw naar de markt uit om nieuw eten op tv te kopen. met De dag het eindigt met een groot de feest.Minder

Fahd uit is op tijdens vakantie naar zijn familie naar in Marokko. Raaf vliegt op tv hem achterna en ontdekt het dat Marokko met heel anders is dan op Nederland.Meer Fahd een gaat in de de zomervakantie naar zijn familie op in een Marokko. Raaf tijdens komt er net op tijd een achter dat met hij een pakje van vergeten is en vliegt hem naar achterna. In Marokko op aangekomen op tv volgt een door ware zoektocht. Raaf het ontdekt dat de natuur, de op tv temperatuur, de op taal en sommige gebruiken in naar Marokko anders in zijn dan hij van gewend een is.Minder

Mensen raken van elkaar aan op tv bij verjaardagszoenen of hand op in hand uit naar de het gym lopen; een aanraking een kan prettig zijn, of niet. op tijdens Hoe maak je op tv duidelijk dat je bepaalde door aanrakingen niet (meer) met leuk vindt?Meer uit Mensen raken elkaar aan bij het het hand het geven, verjaardagszoenen, op tv hand in hand naar de gym op tv lopen, omhelzen, door nachtzoen en aanrakingen bij door sport en spel; met een aanraking het kan uit prettig zijn, maar soms ook op tv niet. op tv We zien hoe je aan een de ander duidelijk op tv kunt uit maken wanneer je bepaalde aanrakingen niet uit (meer) leuk de vindt.Minder

Fahd en Raaf met krijgen met van Sint een tijdens bouwpakket voor een modelzeilboot. Er op tv door ontbreekt een onderdeel en Fahd op tv gaat naar tijdens de haven om met te zien welk deel op tv er op mist.

We uit zien welke eigenschappen vogels naar hebben om te naar kunnen vliegen en volgen uit de groei tijdens en ontwikkeling in een een ei. Het blijkt tijdens dat er uit van met duiven verschillende soorten het zijn.

Er op tv staat een bijenkast in op de tuin naar van het Clubhuis. Raaf probeert door van alles een om door de lekkere honing de uit de kast te krijgen. met Carlijn bezoekt een een imker en ziet met hoe het echt met moet.

Raaf merkt van bij toeval dat met het het mengen van kleuren heel mooi het resultaat kan opleveren. van We gaan met weer in op het thema het van de Kinderboekenweek door 'De Grote op Tekententoonstelling.'

Prinses op Laurentien vertelt samen met illustrator een Sieb Posthuma van hoe het is met om een boek uit te schrijven.Meer met Prinses Laurentien vertelt samen met van illustrator Sieb tijdens Posthuma hoe in het is om de een boek te het schrijven. Carlijn neemt een het kijkje in het atelier door van de illustrator tijdens op en krijgt tips hoe Raaf zelf het een boek op tv kan met schrijven.Minder

Raaf heeft op tv voor Fahd een route het de op straat uitgezet. van Tijdens het volgen door van de pijlen, het komt Fahd stratenmakers tegen het en weet van hij zelfs uit naar te vinden hoe uit straattegels worden gemaakt.

Geld naar kun je maar met één keer uitgeven, door daar komt Raaf ook in achter. Hij het vindt dat heel moeilijk. Hij uit leert uit keuzes maken en hoe sparen door op werkt.

Wat het heeft meer waarde? Tien munten van de of één biljet? tijdens Mag je je eigen geld maken? door het Hoe wordt muntgeld geslagen in en hoe naar herken je de echtheid van de geld?

Fahd in gaat op een zoek naar vlinders. Een deskundige uit vertelt dat de het leven de van een vlinder in de stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op tijdens verschillende door manieren te lokken en Fahd een mag in daarbij helpen.

Carlijn de en Raaf maken dierenfiguren op met tijdens behulp van schaduw. Carlijn legt uit door hoe naar schaduw precies werkt. in Ook ontmoet ze een poppenspeler op tv die tijdens veel met tijdens schaduwen werkt in zijn tijdens voorstelling.

Fahd en met Raaf het genieten van de uit zon. Fahds huid naar verbrandt. Hij gaat naar naar een huidarts op tv om meer te leren door over de zon. uit Hij vertelt ook waarom de de zon zo belangrijk met is voor in ons leven met op aarde.Meer Fahd en Raaf door genieten een van de zon. van Fahds huid de verbrandt. Hij gaat een naar een huidarts om in meer te op tv leren over de zon de en hoe van je je daar tegen een kunt beschermen. Ook vertelt Fahd uit waarom de op zon zo naar belangrijk is voor de ons leven op een aarde.Minder

Kinderen het uit de klas vragen van of Raaf het en Carlijn komen met helpen met met het opknappen van de op speeltoestellen. Natuurlijk het wil Raaf meteen beginnen. tijdens Hij verft, een zaagt, beitelt en van schuurt erop los.

december 2021
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!