Programma gemist?

Fahd op tv en Raaf gaan een op reis naar een de familie de van Fahd.Meer Voordat de reis het naar in zijn familie verder gaat, brengt het Fahd een bezoek aan op de tijdens moskee. Tijdens de een reis stoppen met Raaf en Fahf onderweg bij het een oase. Als ze uit bij naar de familie aankomen op tv blijkt er met niemand thuis te zijn. Wanneer door Raaf per ongeluk door een tajine met in eten laat vallen naar gaan ze gauw naar door de naar markt om nieuw door eten te kopen. De dag naar eindigt naar met een groot op feest.Minder

Fahd de is op vakantie naar zijn uit familie door in Marokko. Raaf vliegt hem tijdens achterna en op ontdekt dat Marokko heel tijdens anders is tijdens dan Nederland.Meer Fahd gaat naar in de een zomervakantie tijdens naar zijn familie in Marokko. Raaf in komt er net in op tijd op tv achter dat hij een naar pakje met vergeten is en vliegt een hem achterna. In op Marokko aangekomen volgt op tv een ware zoektocht. Raaf een door ontdekt dat de uit natuur, de temperatuur, de taal uit en sommige gebruiken met in Marokko anders met zijn dan van hij gewend een is.Minder

Mensen uit raken elkaar van aan bij verjaardagszoenen het of hand in hand naar naar de gym met lopen; een aanraking uit kan prettig zijn, of in niet. Hoe van maak je duidelijk tijdens dat je bepaalde op aanrakingen niet (meer) een leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar tijdens aan van bij het een hand geven, verjaardagszoenen, hand een in hand naar de in gym lopen, omhelzen, op tv nachtzoen tijdens en aanrakingen bij sport de en spel; een aanraking naar kan prettig zijn, maar met soms ook niet. met We zien hoe door je aan de een ander duidelijk kunt een op tv maken wanneer je bepaalde aanrakingen niet naar (meer) leuk naar vindt.Minder

Fahd van en Raaf krijgen van Sint een een bouwpakket naar voor een modelzeilboot. een Er ontbreekt een onderdeel uit en Fahd op tv gaat naar de haven naar van om te zien op tv welk deel er van mist.

We op tv zien welke eigenschappen op vogels hebben om te kunnen een vliegen met en volgen de door groei en ontwikkeling in tijdens een ei. op tv Het blijkt op tv dat er van duiven verschillende soorten naar tijdens zijn.

Er met staat een door bijenkast in de naar tuin van het met Clubhuis. Raaf probeert van op tv alles om de lekkere een honing een uit de kast te krijgen. een Carlijn bezoekt een imker van op tv en ziet hoe het echt door moet.

Raaf in merkt bij op toeval dat het mengen van door kleuren heel een mooi resultaat kan opleveren. naar We gaan weer in tijdens op het in thema uit van de Kinderboekenweek 'De Grote naar Tekententoonstelling.'

Prinses Laurentien uit vertelt samen met een illustrator Sieb Posthuma hoe een het is met om een een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien uit vertelt samen uit met op illustrator Sieb Posthuma hoe het op is om een boek naar te schrijven. met Carlijn neemt een kijkje naar in een het atelier van de illustrator van en krijgt uit tips hoe Raaf in zelf een van boek kan naar schrijven.Minder

Raaf het heeft voor Fahd een route naar het op straat uitgezet. het Tijdens het volgen van de een pijlen, met komt Fahd stratenmakers tegen en in weet hij zelfs naar uit te vinden het hoe straattegels worden met gemaakt.

Geld kun je naar maar één keer van uitgeven, daar komt de Raaf ook uit achter. Hij vindt dat op in heel moeilijk. Hij door leert keuzes maken en tijdens hoe sparen de werkt.

Wat door heeft meer waarde? van Tien munten of één biljet? op Mag je in je eigen geld maken? tijdens Hoe naar wordt muntgeld geslagen en van hoe herken door je de echtheid van van geld?

Fahd gaat op uit met zoek naar vlinders. Een de deskundige vertelt dat het leven de naar van een vlinder in stadia van verloopt. op tv Nachtvlinders zijn op verschillende manieren uit te lokken en Fahd van door mag daarbij helpen.

Carlijn de en Raaf maken dierenfiguren op tv met behulp van van schaduw. Carlijn in legt uit hoe schaduw precies een werkt. Ook tijdens ontmoet door ze een poppenspeler die in veel met schaduwen werkt in naar zijn tijdens voorstelling.

Fahd naar en Raaf genieten een van de zon. Fahds huid op de verbrandt. Hij gaat naar een huidarts het om door meer te leren over de van van zon. Hij vertelt ook waarom de op tv zon zo met belangrijk op tv is voor ons leven op een aarde.Meer Fahd op en Raaf genieten van de uit zon. een Fahds huid de verbrandt. Hij gaat tijdens naar een huidarts van om meer te leren over in de zon en tijdens hoe je tijdens je daar een tegen kunt beschermen. op Ook vertelt Fahd door waarom de zon zo van belangrijk is voor ons tijdens leven op op aarde.Minder

Kinderen het uit de klas in vragen of Raaf en de Carlijn komen helpen naar met het met opknappen van de speeltoestellen. van Natuurlijk wil Raaf meteen tijdens beginnen. tijdens Hij verft, zaagt, beitelt en op tv schuurt de erop los.

augustus 2019
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord