Programma gemist?

Fahd en Raaf uit gaan uit op reis naar de op tv familie van door Fahd.Meer Voordat op tv de reis naar zijn familie verder in gaat, brengt Fahd het een naar bezoek aan de de moskee. Tijdens de reis stoppen op Raaf door en Fahf onderweg bij een naar oase. Als ze tijdens bij de familie tijdens aankomen in blijkt er een niemand thuis te door zijn. Wanneer Raaf een per ongeluk een tajine met van eten op laat vallen gaan ze de gauw naar de markt om een nieuw op eten te naar kopen. De dag eindigt met een op tv groot naar feest.Minder

Fahd met is op vakantie naar met zijn familie in Marokko. op naar Raaf vliegt hem achterna en de ontdekt dat de Marokko heel het anders is dan Nederland.Meer Fahd van gaat in de zomervakantie met naar zijn familie het in Marokko. de Raaf komt er net door op tijd van achter dat hij een een pakje vergeten is van en vliegt hem op tv achterna. In naar Marokko aangekomen het volgt een met ware zoektocht. Raaf ontdekt dat op de natuur, de het temperatuur, de het taal en sommige gebruiken op tv in Marokko anders met zijn dan hij een gewend een is.Minder

Mensen tijdens raken elkaar het aan bij verjaardagszoenen een of hand in hand tijdens naar de door gym lopen; een aanraking tijdens kan prettig zijn, of niet. het Hoe maak het je duidelijk dat je in bepaalde aanrakingen het niet (meer) uit leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar van aan bij het tijdens op hand geven, verjaardagszoenen, het hand in hand op naar de gym lopen, omhelzen, nachtzoen op en aanrakingen bij op tv sport en de spel; een aanraking met kan op tv prettig zijn, maar op tv soms ook niet. We zien door hoe je aan een de ander tijdens duidelijk kunt maken wanneer je het met bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk met vindt.Minder

Fahd en Raaf in krijgen van met Sint een bouwpakket naar voor op een modelzeilboot. Er ontbreekt een op tv onderdeel tijdens en Fahd gaat naar de door haven een om te zien welk een deel er door mist.

We zien welke een eigenschappen vogels hebben op met om te kunnen naar vliegen en volgen de groei en op tv ontwikkeling het in een ei. naar Het blijkt dat er naar van duiven verschillende uit soorten uit zijn.

Er staat het een tijdens bijenkast in de met tuin van het tijdens Clubhuis. Raaf probeert op tv van alles om de lekkere door honing uit de een kast van te krijgen. Carlijn bezoekt een van imker tijdens en ziet hoe het tijdens echt moet.

Raaf merkt bij van toeval dat met het mengen van met kleuren heel mooi resultaat op tv kan een opleveren. We gaan de weer in op uit het thema van de een Kinderboekenweek 'De Grote het Tekententoonstelling.'

Prinses op tv Laurentien vertelt samen de met illustrator een Sieb Posthuma hoe het is op om een boek naar te in schrijven.Meer Prinses Laurentien met vertelt samen met door illustrator Sieb Posthuma hoe het op tv is het om een boek te schrijven. Carlijn het met neemt een kijkje in met het atelier van op tv de illustrator en door krijgt tips van hoe Raaf zelf de een boek kan in schrijven.Minder

Raaf heeft voor van Fahd een tijdens route op straat van uitgezet. Tijdens het volgen door van uit de pijlen, komt Fahd het stratenmakers het tegen en weet hij zelfs uit tijdens door te vinden hoe uit straattegels worden gemaakt.

Geld de kun je maar één van keer tijdens uitgeven, daar komt Raaf ook achter. tijdens Hij op tv vindt dat heel door moeilijk. Hij door leert keuzes maken en hoe naar sparen op werkt.

Wat heeft naar meer waarde? Tien uit munten met of één biljet? Mag je naar je eigen geld maken? naar Hoe wordt muntgeld van op tv geslagen en hoe herken je de tijdens echtheid met van geld?

Fahd op gaat op zoek naar vlinders. door Een van deskundige vertelt dat het een leven van op tv een vlinder in stadia op verloopt. Nachtvlinders van zijn op verschillende in manieren te lokken en Fahd in in mag daarbij helpen.

Carlijn met en Raaf op tv maken dierenfiguren met het behulp van schaduw. van Carlijn legt uit hoe schaduw precies de werkt. Ook in ontmoet ze door een poppenspeler een die veel met schaduwen werkt in tijdens zijn de voorstelling.

Fahd tijdens en Raaf genieten van naar de uit zon. Fahds huid verbrandt. Hij door gaat naar een van huidarts om meer te een leren het over de zon. Hij tijdens vertelt op ook waarom de zon de zo belangrijk is voor ons uit leven op op tv aarde.Meer van Fahd en Raaf genieten van de naar van zon. Fahds huid uit verbrandt. Hij gaat naar met een huidarts om meer uit te op leren over de zon en hoe uit naar je je daar tegen kunt het beschermen. Ook vertelt Fahd een een waarom de zon op tv zo belangrijk is voor ons leven van op de aarde.Minder

Kinderen uit de het een klas vragen of tijdens Raaf en Carlijn komen door helpen met het opknappen van op uit de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen het beginnen. Hij het verft, zaagt, beitelt en op schuurt erop op tv los.

november 2018
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord