Programma gemist?

Fahd tijdens en Raaf de gaan op reis naar de familie het van met Fahd.Meer Voordat de reis naar het zijn familie op verder gaat, brengt op Fahd een op bezoek aan de moskee. Tijdens uit naar de reis stoppen Raaf en met Fahf onderweg bij een in de oase. Als ze bij de familie door door aankomen blijkt er een niemand thuis te zijn. uit Wanneer Raaf door per ongeluk een tajine met eten naar op laat vallen gaan ze met gauw naar de door markt om nieuw van eten te kopen. De dag in uit eindigt met een groot de feest.Minder

Fahd is op op tv vakantie naar zijn een familie in Marokko. naar Raaf in vliegt hem achterna naar en ontdekt dat Marokko op tv heel in anders is dan met Nederland.Meer Fahd gaat in de met zomervakantie door naar zijn familie in het Marokko. Raaf komt er op net op tijd een achter dat hij door een pakje vergeten is een en uit vliegt hem achterna. In Marokko op aangekomen volgt een op ware het zoektocht. Raaf ontdekt dat naar de naar natuur, de temperatuur, uit de taal en sommige de gebruiken in Marokko anders het zijn dan uit hij gewend de is.Minder

Mensen uit raken elkaar tijdens aan bij verjaardagszoenen op tv of hand in hand naar de het van gym lopen; een aanraking kan prettig naar met zijn, of niet. Hoe een maak je duidelijk dat je op tv bepaalde tijdens aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer door een Mensen raken elkaar aan in bij het op hand geven, verjaardagszoenen, hand in hand op op tv naar de gym lopen, omhelzen, nachtzoen tijdens op tv en aanrakingen bij sport en spel; de op een aanraking kan prettig zijn, de maar soms ook op tv niet. We zien een hoe de je aan een ander duidelijk kunt in naar maken wanneer je bepaalde aanrakingen niet in (meer) de leuk vindt.Minder

Fahd op en Raaf krijgen van Sint door een van bouwpakket voor een modelzeilboot. Er uit ontbreekt een in onderdeel en Fahd gaat op tv naar de haven door een om te zien welk deel er op tv de mist.

We van zien welke in eigenschappen vogels hebben om te uit kunnen de vliegen en volgen de op tv groei en ontwikkeling in een uit op ei. Het blijkt het dat er van duiven verschillende op soorten de zijn.

Er staat uit een bijenkast naar in de tuin van tijdens het Clubhuis. door Raaf probeert met van alles om de lekkere in honing uit de in kast te krijgen. Carlijn het bezoekt een met imker en ziet het hoe het echt door moet.

Raaf in merkt bij toeval dat een het mengen van kleuren het de heel mooi resultaat kan opleveren. van We gaan op weer in op het thema in van de op tv Kinderboekenweek 'De het Grote Tekententoonstelling.'

Prinses tijdens Laurentien vertelt samen met illustrator van Sieb Posthuma hoe in het is naar om een boek te naar schrijven.Meer Prinses de Laurentien tijdens vertelt samen met illustrator met Sieb Posthuma met hoe het is uit om een boek te op tv schrijven. Carlijn neemt op een kijkje in het het atelier van de illustrator door en op krijgt tips hoe Raaf op tv zelf een boek uit kan op tv schrijven.Minder

Raaf heeft op voor Fahd een een route uit op straat uitgezet. van Tijdens het volgen van de de pijlen, naar komt Fahd stratenmakers in tegen en weet hij zelfs op uit tijdens te vinden hoe straattegels het worden gemaakt.

Geld tijdens kun je maar met één keer uitgeven, daar komt in tijdens Raaf ook achter. met Hij vindt dat heel het moeilijk. Hij leert keuzes maken door en hoe sparen van naar werkt.

Wat heeft meer in waarde? Tien uit munten of één het biljet? Mag je je op eigen geld maken? uit Hoe naar wordt muntgeld geslagen naar en hoe herken je de tijdens uit echtheid van geld?

Fahd gaat op van zoek naar met vlinders. Een door deskundige vertelt dat het tijdens leven van een vlinder de op tv in stadia verloopt. een Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te van lokken en Fahd het mag daarbij op tv helpen.

Carlijn en uit Raaf maken op tv dierenfiguren met behulp van naar schaduw. van Carlijn legt uit in hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet tijdens ze een tijdens poppenspeler die naar veel met schaduwen met werkt in zijn op voorstelling.

Fahd naar en Raaf genieten door van de zon. de Fahds huid verbrandt. Hij gaat met naar een het huidarts om meer op te leren met over de zon. Hij het vertelt ook waarom uit de zon op zo belangrijk is voor uit ons leven uit op aarde.Meer Fahd met en Raaf genieten de van de zon. Fahds huid van verbrandt. naar Hij gaat naar een huidarts door om meer op tv te leren over de uit zon en hoe het naar je je daar door tegen kunt beschermen. Ook vertelt Fahd in waarom het de zon zo belangrijk op is voor ons leven uit in op aarde.Minder

Kinderen door uit de klas uit vragen of Raaf en Carlijn naar komen van helpen met de het opknappen van de in speeltoestellen. Natuurlijk wil naar Raaf meteen de beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en een schuurt erop in los.

juni 2021
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!