Programma gemist?

Fahd tijdens en Raaf gaan tijdens op reis de naar de familie tijdens van Fahd.Meer Voordat de reis naar de zijn familie naar verder tijdens gaat, brengt Fahd met een bezoek aan tijdens de moskee. Tijdens de reis stoppen door Raaf en uit Fahf onderweg het bij een oase. Als naar ze bij de familie tijdens aankomen de blijkt er niemand thuis te de zijn. het Wanneer Raaf per ongeluk op tv een tajine uit met eten laat vallen gaan het ze het gauw naar uit de markt om nieuw eten in te een kopen. De dag eindigt met een tijdens groot het feest.Minder

Fahd van is op vakantie naar tijdens zijn familie met in Marokko. de Raaf vliegt hem achterna en ontdekt tijdens dat Marokko een heel anders is dan in Nederland.Meer Fahd gaat de in de naar zomervakantie naar zijn het familie in Marokko. tijdens Raaf komt met er net op op tijd achter de dat hij een pakje vergeten is uit en uit vliegt hem de achterna. In Marokko aangekomen naar volgt een een ware zoektocht. Raaf ontdekt dat de het op tv natuur, de temperatuur, de taal op tv en sommige door gebruiken in Marokko anders zijn naar dan hij naar gewend op tv is.Minder

Mensen raken op elkaar aan door bij verjaardagszoenen met of hand in hand naar de naar gym in lopen; een aanraking kan met prettig zijn, of op tv niet. tijdens Hoe maak je het duidelijk dat je bepaalde aanrakingen met niet (meer) het leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar naar aan bij het het hand geven, verjaardagszoenen, met op tv hand in hand naar de gym de lopen, omhelzen, naar nachtzoen en het aanrakingen bij sport en op spel; een uit aanraking kan op prettig zijn, maar soms ook niet. het We zien hoe van je uit aan een ander duidelijk kunt naar maken met wanneer je bepaalde door aanrakingen niet (meer) leuk met vindt.Minder

Fahd en Raaf door krijgen van Sint op een bouwpakket door voor een modelzeilboot. op tv Er ontbreekt een een onderdeel en Fahd het gaat in naar de haven om te door zien welk uit deel er op mist.

We door zien welke eigenschappen met vogels hebben om te naar kunnen vliegen en volgen tijdens de door groei en naar ontwikkeling in een ei. een Het blijkt met dat er van op duiven verschillende soorten uit zijn.

Er naar staat een bijenkast naar in de tuin van op tv het Clubhuis. op Raaf probeert van alles met om de lekkere uit honing naar uit de kast te uit krijgen. Carlijn bezoekt een imker door en ziet uit hoe het echt een moet.

Raaf merkt op tv bij het toeval dat het mengen van in kleuren heel mooi op tv resultaat met kan opleveren. We gaan weer in door de op het thema van op de Kinderboekenweek 'De Grote op tv Tekententoonstelling.'

Prinses Laurentien uit vertelt samen met van illustrator Sieb Posthuma op tv hoe het uit is om een boek op tv te tijdens schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met uit illustrator met Sieb Posthuma hoe het is van door om een boek het te schrijven. Carlijn neemt door een kijkje in het atelier naar van tijdens de illustrator en krijgt tips op tv naar hoe Raaf zelf een uit boek kan naar schrijven.Minder

Raaf door heeft voor Fahd een route met op straat van uitgezet. Tijdens in het volgen van de pijlen, het komt Fahd stratenmakers een het tegen en weet hij de zelfs uit te vinden hoe naar straattegels worden een gemaakt.

Geld kun je tijdens het maar één keer uitgeven, met daar komt Raaf ook door achter. Hij vindt dat naar heel moeilijk. een Hij naar leert keuzes maken en hoe sparen door op werkt.

Wat heeft tijdens meer waarde? Tien munten de of één biljet? de Mag je je een eigen uit geld maken? naar Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe het herken op je de echtheid van op tv geld?

Fahd gaat een op zoek naar vlinders. uit Een deskundige vertelt met dat het leven een van een door vlinder uit in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op het op tv verschillende manieren te lokken een en Fahd mag daarbij op tv helpen.

Carlijn en Raaf van maken dierenfiguren met door behulp van uit schaduw. het Carlijn legt uit hoe schaduw naar precies werkt. Ook ontmoet het met ze een poppenspeler die veel van met schaduwen werkt op in zijn op tv voorstelling.

Fahd op en Raaf genieten van op de naar zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat de naar een de huidarts tijdens om meer te leren over de van zon. Hij op vertelt ook waarom tijdens de zon op tv zo belangrijk is voor een ons leven op uit aarde.Meer Fahd en de Raaf genieten van op tv de zon. Fahds huid een verbrandt. Hij de gaat naar in een huidarts op tv om meer te leren in over de zon en hoe naar je je daar tijdens tegen kunt beschermen. naar Ook een vertelt Fahd waarom op de zon naar zo belangrijk is naar voor ons leven op naar aarde.Minder

Kinderen uit de tijdens in klas vragen of Raaf en op Carlijn komen een helpen met het opknappen op van de speeltoestellen. Natuurlijk op tv wil Raaf meteen in de beginnen. Hij verft, door zaagt, beitelt en schuurt erop met los.

januari 2020
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!