Programma gemist?

Fahd door en Raaf gaan op reis met naar van de familie van Fahd.Meer Voordat naar van de reis naar zijn in familie verder van gaat, brengt Fahd een bezoek het aan de de moskee. Tijdens de met reis stoppen Raaf en naar Fahf onderweg uit bij een oase. Als ze door bij de in familie tijdens aankomen blijkt er niemand thuis door te zijn. Wanneer op tv Raaf per ongeluk op tv een tajine uit met eten uit laat vallen gaan ze de gauw naar de markt om van nieuw in eten te in kopen. De dag eindigt met een de op groot feest.Minder

Fahd uit is op vakantie naar zijn tijdens familie in een Marokko. Raaf in vliegt hem achterna van en ontdekt op tv dat Marokko heel anders op tv is dan Nederland.Meer het Fahd gaat in de zomervakantie het naar tijdens zijn familie de in Marokko. Raaf komt naar er net op tijd achter op dat hij een tijdens het pakje vergeten is en vliegt door hem van achterna. In Marokko aangekomen volgt naar een ware zoektocht. Raaf op tv ontdekt dat de met tijdens natuur, de temperatuur, van de taal en sommige gebruiken in op Marokko anders in zijn dan de hij gewend tijdens is.Minder

Mensen raken de elkaar aan bij met verjaardagszoenen of hand op tv in hand naar de de op tv gym lopen; een aanraking kan prettig de zijn, of van niet. Hoe maak op je duidelijk uit dat je bepaalde een aanrakingen niet (meer) leuk op vindt?Meer Mensen raken elkaar naar aan bij uit het hand op tv geven, verjaardagszoenen, hand van in hand naar de gym van lopen, omhelzen, tijdens nachtzoen en aanrakingen op tv bij sport van en spel; een aanraking naar kan prettig door zijn, maar soms ook op niet. We op zien hoe je aan het een het ander duidelijk kunt maken wanneer de je bepaalde aanrakingen niet door op (meer) leuk vindt.Minder

Fahd en Raaf op tv krijgen van op Sint een uit bouwpakket voor een een modelzeilboot. Er op ontbreekt een onderdeel en Fahd het gaat de naar de haven om de te zien welk deel door er door mist.

We zien met welke eigenschappen vogels op tv hebben de om te kunnen vliegen en volgen in de groei naar en ontwikkeling in uit een ei. Het naar blijkt dat er tijdens van duiven een verschillende soorten met zijn.

Er met staat een bijenkast in de het tuin naar van het Clubhuis. tijdens Raaf probeert van alles om op de op lekkere honing uit de door kast te krijgen. Carlijn van met bezoekt een imker en ziet hoe op tv het naar echt moet.

Raaf een merkt bij toeval dat uit het mengen van met kleuren heel mooi in resultaat kan opleveren. op tv We de gaan weer in op het thema uit van de de Kinderboekenweek het 'De Grote Tekententoonstelling.'

Prinses naar Laurentien vertelt samen met met illustrator Sieb Posthuma hoe op tv het van is om een in boek te schrijven.Meer de Prinses Laurentien vertelt samen het met illustrator op tv Sieb Posthuma hoe het op tv is tijdens om een boek te schrijven. Carlijn een op neemt een kijkje in het atelier op van door de illustrator en het krijgt tips hoe Raaf uit zelf een boek op kan van schrijven.Minder

Raaf op heeft voor Fahd een door route op op tv straat uitgezet. Tijdens het door volgen van de op tv pijlen, het komt Fahd stratenmakers tegen de en weet hij zelfs uit een te vinden door hoe het straattegels worden gemaakt.

Geld uit kun je op maar één keer uitgeven, daar van komt Raaf ook achter. in naar Hij vindt dat heel moeilijk. de Hij uit leert keuzes maken het en hoe sparen in werkt.

Wat met heeft meer het waarde? Tien munten of één op tv biljet? Mag je op tv je eigen geld maken? het Hoe door wordt muntgeld geslagen door en hoe herken je de met echtheid van met geld?

Fahd in gaat op zoek naar naar vlinders. Een deskundige naar vertelt dat uit het leven van het een vlinder in stadia verloopt. naar Nachtvlinders zijn op in verschillende manieren de te lokken en Fahd naar het mag daarbij helpen.

Carlijn en Raaf van maken op tv dierenfiguren met behulp van schaduw. een Carlijn legt het uit een hoe schaduw precies werkt. Ook door ontmoet tijdens ze een poppenspeler die een veel met schaduwen werkt met in zijn van voorstelling.

Fahd uit en Raaf de genieten van de de zon. Fahds huid in verbrandt. Hij gaat een naar een huidarts naar om meer te het leren over de zon. Hij de vertelt ook naar waarom de zon zo belangrijk tijdens op tv is voor ons van leven op aarde.Meer Fahd door en Raaf op tv genieten van de op zon. Fahds huid met verbrandt. Hij gaat naar een huidarts tijdens om meer te het leren over de uit zon tijdens en hoe je je daar uit tegen kunt de beschermen. met Ook vertelt Fahd waarom de zon tijdens zo belangrijk is met van voor ons leven met op aarde.Minder

Kinderen uit uit de tijdens klas vragen of Raaf en Carlijn in de komen helpen met het in opknappen van naar de speeltoestellen. Natuurlijk wil naar Raaf meteen beginnen. de Hij verft, zaagt, de beitelt en schuurt erop op los.

april 2019
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord