Programma gemist?

Fahd en op tv Raaf gaan op reis op naar op tv de familie van door Fahd.Meer Voordat de een reis naar uit zijn familie verder gaat, brengt in Fahd een bezoek een aan de het moskee. Tijdens de reis door stoppen Raaf op en Fahf onderweg bij de een oase. Als uit ze bij de uit familie aankomen blijkt er naar niemand thuis te een tijdens zijn. Wanneer Raaf van per ongeluk een tajine met van eten laat vallen gaan een een ze gauw naar een de markt om tijdens nieuw eten te uit kopen. De dag eindigt tijdens met een het groot feest.Minder

Fahd naar is op in vakantie naar zijn op tv familie in Marokko. Raaf vliegt hem het achterna op tv en ontdekt dat met Marokko heel anders is dan in Nederland.Meer Fahd met gaat in de uit zomervakantie naar zijn tijdens familie op in Marokko. Raaf in komt er net op uit tijd achter de dat hij een pakje vergeten is naar en vliegt het hem achterna. In Marokko op tv aangekomen volgt uit een tijdens ware zoektocht. Raaf ontdekt dat in de natuur, de temperatuur, het de de taal en sommige gebruiken in van Marokko anders zijn het dan tijdens hij gewend de is.Minder

Mensen de raken elkaar aan in bij verjaardagszoenen of het hand in hand naar de van gym lopen; van een uit aanraking kan prettig op tv zijn, of niet. Hoe maak je uit op duidelijk dat je de bepaalde aanrakingen niet (meer) op leuk vindt?Meer door Mensen raken elkaar aan bij het een hand geven, in verjaardagszoenen, hand in met hand naar de tijdens gym lopen, omhelzen, een nachtzoen en aanrakingen bij tijdens sport en van spel; op een aanraking kan prettig zijn, de maar soms ook door niet. in We zien hoe je aan een uit ander duidelijk de kunt maken de wanneer je bepaalde van aanrakingen niet (meer) op tv leuk vindt.Minder

Fahd met en Raaf krijgen door van Sint een bouwpakket voor een een modelzeilboot. met Er ontbreekt de een onderdeel en Fahd gaat met naar met de haven om te met zien welk deel er naar op mist.

We van zien welke eigenschappen vogels hebben uit om te kunnen in vliegen en volgen van de groei en op ontwikkeling in de een ei. Het in blijkt met dat er van op duiven verschillende soorten een zijn.

Er staat het een bijenkast in de op tuin uit van het Clubhuis. Raaf door probeert van met alles om de lekkere honing een uit de kast de te krijgen. Carlijn een bezoekt door een imker uit en ziet hoe het echt in moet.

Raaf merkt op bij toeval dat in het tijdens mengen van kleuren heel mooi resultaat van het kan opleveren. We gaan op weer in het op het thema naar van de Kinderboekenweek 'De de Grote Tekententoonstelling.'

Prinses een Laurentien vertelt samen uit met illustrator Sieb Posthuma met hoe het is om door een boek te uit schrijven.Meer Prinses op Laurentien vertelt samen met van illustrator Sieb Posthuma door het hoe het is om een boek een te schrijven. Carlijn in neemt een kijkje met de in het atelier van een de illustrator en krijgt tips door hoe op Raaf zelf een boek in kan naar schrijven.Minder

Raaf naar heeft voor Fahd een route op met op straat uitgezet. Tijdens naar het volgen naar van de pijlen, komt van Fahd stratenmakers tegen en weet met hij zelfs uit uit te vinden hoe het straattegels worden tijdens gemaakt.

Geld kun naar je maar één keer de uitgeven, een daar komt Raaf ook achter. tijdens met Hij vindt dat heel moeilijk. een Hij leert keuzes maken tijdens en hoe sparen tijdens het werkt.

Wat heeft meer door de waarde? Tien munten of één tijdens biljet? Mag tijdens je je de eigen geld maken? Hoe wordt op muntgeld geslagen en een hoe herken van je de echtheid van van geld?

Fahd gaat naar op zoek naar vlinders. op met Een deskundige vertelt de dat het leven van een naar vlinder in een stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op in op verschillende manieren te lokken en op tv Fahd mag daarbij in helpen.

Carlijn de en Raaf maken dierenfiguren met met behulp de van schaduw. Carlijn legt het uit hoe door schaduw precies werkt. Ook ontmoet in op tv ze een poppenspeler die veel het met schaduwen werkt op in zijn van voorstelling.

Fahd naar en Raaf genieten een van de zon. Fahds huid het verbrandt. Hij gaat tijdens naar de een huidarts in om meer te door leren over de van zon. Hij vertelt ook waarom naar de door zon zo belangrijk is voor met ons leven tijdens op aarde.Meer Fahd en tijdens Raaf genieten van een de zon. Fahds met huid verbrandt. Hij met gaat naar op een huidarts om meer naar te leren over de de zon en het hoe van je je daar tegen met kunt beschermen. Ook door vertelt Fahd waarom de van zon zo belangrijk in is voor ons een leven op naar aarde.Minder

Kinderen uit de van klas vragen op of Raaf het en Carlijn in komen helpen met het op tv opknappen van de speeltoestellen. een Natuurlijk op wil Raaf meteen naar beginnen. Hij verft, de zaagt, beitelt en naar schuurt erop los.

juli 2020
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!