Programma gemist?

Fahd en door Raaf gaan op in reis naar door de familie uit van Fahd.Meer Voordat in de reis naar op tv zijn familie verder met gaat, brengt Fahd een bezoek door aan de tijdens moskee. Tijdens de reis op tv stoppen naar Raaf en Fahf onderweg bij op tv een oase. Als ze uit bij de naar familie aankomen blijkt er naar niemand thuis te op tv zijn. Wanneer Raaf uit naar per ongeluk een van tajine met eten laat vallen gaan een met ze gauw naar de naar markt om nieuw eten te van met kopen. De dag eindigt de met een groot op feest.Minder

Fahd naar is op vakantie uit naar zijn het familie in Marokko. Raaf vliegt het hem achterna en ontdekt een dat Marokko met heel anders is dan op Nederland.Meer Fahd gaat het in de de zomervakantie in naar zijn familie in Marokko. tijdens Raaf komt er net op tv op tijd een achter dat hij een op pakje in vergeten is en vliegt hem van achterna. In tijdens Marokko aangekomen volgt een naar ware zoektocht. Raaf door ontdekt dat uit de natuur, de in temperatuur, de taal en door sommige uit gebruiken in Marokko anders in zijn dan hij het gewend naar is.Minder

Mensen raken door elkaar aan van bij verjaardagszoenen of hand door in hand met naar de gym lopen; een in in aanraking kan prettig een zijn, of niet. Hoe maak de je met duidelijk dat je met bepaalde aanrakingen niet (meer) door leuk vindt?Meer Mensen raken een elkaar aan op bij het hand geven, het verjaardagszoenen, hand de in hand naar de op gym lopen, omhelzen, op nachtzoen uit en aanrakingen bij sport en de spel; een aanraking uit kan prettig op tv zijn, maar soms ook naar niet. een We zien hoe naar je aan een ander duidelijk kunt op tv maken door wanneer je op tv bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk een vindt.Minder

Fahd op tv en Raaf krijgen tijdens van Sint een van bouwpakket voor een een modelzeilboot. Er ontbreekt door een onderdeel en Fahd met gaat een naar de haven om te tijdens zien welk deel een er tijdens mist.

We zien het welke eigenschappen vogels hebben in om te in kunnen vliegen een en volgen een de groei en ontwikkeling van in een ei. Het blijkt op dat er van de duiven verschillende soorten op tv op tv zijn.

Er staat in een bijenkast in op de tuin van de het Clubhuis. Raaf probeert tijdens van alles door om de de lekkere honing uit de kast op op tv te krijgen. Carlijn bezoekt een op imker naar en ziet hoe in het echt moet.

Raaf van merkt bij toeval dat het in het mengen van kleuren heel mooi een resultaat kan opleveren. naar We gaan weer in een op het thema op tv in van de Kinderboekenweek 'De Grote uit Tekententoonstelling.'

Prinses Laurentien vertelt het samen op met illustrator Sieb Posthuma hoe een het tijdens is om een boek met te schrijven.Meer Prinses van Laurentien vertelt naar samen met illustrator Sieb uit Posthuma met hoe het is om uit een boek te schrijven. Carlijn van neemt een kijkje door in naar het atelier van de het illustrator de en krijgt tips hoe Raaf zelf in op een boek kan in schrijven.Minder

Raaf in heeft voor Fahd een een route de op straat uitgezet. Tijdens het uit volgen van van de pijlen, komt de Fahd stratenmakers tegen en naar weet hij zelfs een uit te vinden hoe van straattegels worden door gemaakt.

Geld kun je tijdens maar één keer het uitgeven, daar komt op de Raaf ook achter. van Hij vindt dat heel de moeilijk. Hij tijdens leert keuzes maken en van hoe sparen het werkt.

Wat heeft een meer waarde? Tien het munten of uit één biljet? Mag naar je je eigen geld maken? naar Hoe wordt tijdens muntgeld door geslagen en hoe herken je de de de echtheid van geld?

Fahd op tv gaat op zoek naar door vlinders. door Een deskundige vertelt dat tijdens het leven door van een vlinder van in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn door op verschillende manieren op te lokken en Fahd tijdens mag de daarbij helpen.

Carlijn en Raaf de maken dierenfiguren met door behulp uit van schaduw. Carlijn legt de uit uit hoe schaduw precies werkt. door Ook ontmoet ze van een poppenspeler die veel met het schaduwen werkt de in het zijn voorstelling.

Fahd op en Raaf tijdens genieten van de zon. Fahds huid tijdens verbrandt. Hij tijdens gaat naar naar een huidarts een om meer te een leren over de zon. Hij tijdens vertelt ook waarom de tijdens zon zo op belangrijk uit is voor ons leven op aarde.Meer uit Fahd en Raaf tijdens op tv genieten van de uit zon. Fahds huid verbrandt. met Hij gaat op tv naar een huidarts in om meer te de leren over de een zon en hoe een je je daar tegen kunt de beschermen. Ook vertelt Fahd een waarom de op zon van zo belangrijk is voor ons leven uit op door aarde.Minder

Kinderen uit de met klas het vragen of op tv Raaf en Carlijn komen naar helpen met op het opknappen van naar de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf uit meteen beginnen. een Hij verft, zaagt, van beitelt en het schuurt erop los.

februari 2019
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord