Programma gemist?

Fahd en Raaf in gaan naar op reis naar op de familie van Fahd.Meer het Voordat de reis een naar zijn familie tijdens verder gaat, brengt op Fahd een bezoek het aan met de moskee. Tijdens de reis stoppen het Raaf en Fahf in onderweg een bij een in oase. Als ze bij de familie met aankomen blijkt in er niemand op tv thuis te zijn. het Wanneer Raaf per het ongeluk een tajine met eten op tv laat vallen een gaan ze naar gauw naar de markt om van nieuw eten te de kopen. De dag van eindigt met een door groot met feest.Minder

Fahd uit is op vakantie naar zijn door familie in Marokko. van uit Raaf vliegt hem achterna en naar ontdekt met dat Marokko heel anders is het dan Nederland.Meer Fahd gaat het in de zomervakantie naar naar op tv zijn familie in naar Marokko. Raaf komt op er net op met tijd achter met dat hij een pakje vergeten is van en vliegt hem de achterna. In de Marokko van aangekomen volgt een tijdens ware zoektocht. Raaf ontdekt dat met de natuur, het de temperatuur, de uit taal en sommige gebruiken in een Marokko uit anders zijn dan door hij gewend door is.Minder

Mensen op raken elkaar aan bij verjaardagszoenen uit of hand in door op tv hand naar de gym met lopen; een aanraking kan een prettig zijn, of een niet. Hoe maak met je duidelijk dat het je bepaalde aanrakingen uit niet (meer) het leuk vindt?Meer Mensen raken tijdens elkaar aan in bij het hand geven, verjaardagszoenen, tijdens hand in in hand naar de gym de lopen, omhelzen, het nachtzoen en op tv aanrakingen bij sport van en spel; een een aanraking kan prettig zijn, op maar soms ook niet. op We zien tijdens hoe je uit aan een ander duidelijk op kunt maken wanneer je op tv bepaalde in aanrakingen niet (meer) leuk van vindt.Minder

Fahd en Raaf tijdens krijgen van van Sint een de bouwpakket voor een modelzeilboot. de Er ontbreekt van een onderdeel in en Fahd gaat naar de van haven om naar te zien op welk deel er de mist.

We zien de welke van eigenschappen vogels hebben naar om te kunnen vliegen en het volgen de groei uit en ontwikkeling in een tijdens door ei. Het blijkt dat op tv er van duiven verschillende soorten het naar zijn.

Er staat een door bijenkast uit in de tuin van het naar uit Clubhuis. Raaf probeert op van alles om door de lekkere honing uit de kast naar te de krijgen. Carlijn bezoekt een naar imker en ziet hoe de op het echt moet.

Raaf merkt bij van toeval dat op het mengen van kleuren uit heel mooi het resultaat het kan opleveren. We gaan weer met in op op het thema van tijdens de Kinderboekenweek 'De naar Grote Tekententoonstelling.'

Prinses Laurentien van vertelt samen met illustrator naar Sieb Posthuma hoe naar het is om door naar een boek te op tv schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met de in illustrator Sieb Posthuma hoe het het is om een het boek te schrijven. door Carlijn neemt in een kijkje in het een atelier met van de illustrator uit en krijgt tips hoe Raaf met zelf met een boek kan een schrijven.Minder

Raaf heeft tijdens voor Fahd een route in op straat tijdens uitgezet. uit Tijdens het volgen van de op pijlen, de komt Fahd stratenmakers tegen en weet een hij van zelfs uit te vinden met hoe straattegels worden in gemaakt.

Geld uit kun je uit maar één keer tijdens uitgeven, daar komt een Raaf ook achter. Hij vindt dat in naar heel moeilijk. Hij leert met keuzes maken en hoe sparen tijdens van werkt.

Wat in heeft meer door waarde? Tien munten of uit één biljet? uit Mag je je eigen geld naar maken? in Hoe wordt muntgeld uit geslagen en hoe naar herken je de echtheid van uit geld?

Fahd gaat naar op zoek met naar vlinders. Een deskundige tijdens vertelt dat het leven op tv van een de vlinder in stadia verloopt. door Nachtvlinders zijn op het verschillende manieren te door lokken en Fahd een mag daarbij het helpen.

Carlijn en naar Raaf maken door dierenfiguren met behulp van door schaduw. Carlijn legt naar uit hoe schaduw in precies met werkt. Ook ontmoet ze van een poppenspeler die met veel met schaduwen werkt het in zijn naar voorstelling.

Fahd en een Raaf genieten door van de zon. Fahds huid het in verbrandt. Hij gaat naar een huidarts op een om meer te tijdens leren over de zon. tijdens Hij vertelt ook op tv waarom de de zon zo belangrijk is een voor ons leven op aarde.Meer van Fahd en Raaf op genieten van de uit door zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat in door naar een huidarts door om meer te op tv leren over de zon en de hoe door je je daar tegen kunt beschermen. in uit Ook vertelt Fahd waarom de zon met zo belangrijk is een voor ons leven de op door aarde.Minder

Kinderen uit een de met klas vragen of naar Raaf en Carlijn komen helpen uit met van het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk een wil uit Raaf meteen beginnen. Hij verft, op zaagt, beitelt en tijdens schuurt erop door los.

oktober 2017
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord