Programma gemist?

Fahd en Raaf door gaan op van reis naar in de familie van Fahd.Meer Voordat uit de op tv reis naar zijn met familie verder gaat, brengt op Fahd een bezoek tijdens aan de moskee. Tijdens de de de reis stoppen Raaf en Fahf van onderweg bij op een oase. Als ze tijdens uit bij de familie aankomen blijkt er de niemand thuis te tijdens zijn. Wanneer Raaf uit per in ongeluk een tajine op met eten laat naar vallen gaan met ze gauw naar de markt om uit nieuw eten te tijdens kopen. De tijdens dag eindigt met het een tijdens groot feest.Minder

Fahd is de op vakantie naar in zijn met familie in Marokko. de Raaf vliegt hem door achterna en ontdekt dat Marokko heel naar anders is met dan Nederland.Meer Fahd met gaat van in de zomervakantie uit naar zijn familie in Marokko. van Raaf in komt er net op tijd achter de dat hij door een pakje vergeten is in en vliegt hem een op tv achterna. In Marokko tijdens aangekomen volgt een het ware zoektocht. Raaf ontdekt dat de door natuur, de temperatuur, door de in taal en sommige tijdens gebruiken in Marokko anders zijn het dan hij in gewend het is.Minder

Mensen raken elkaar op tv aan bij verjaardagszoenen op of hand een in hand naar de tijdens gym het lopen; een aanraking kan door prettig zijn, of niet. de in Hoe maak je duidelijk door dat je bepaalde aanrakingen op niet uit (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken het elkaar aan een bij het hand de geven, verjaardagszoenen, hand in hand uit naar van de gym lopen, het omhelzen, nachtzoen en aanrakingen met bij sport en spel; in een aanraking kan naar prettig de zijn, maar door soms ook niet. We uit zien hoe je aan uit een ander uit duidelijk kunt maken wanneer je in bepaalde op tv aanrakingen niet (meer) op tv leuk vindt.Minder

Fahd naar en Raaf krijgen van Sint in een bouwpakket voor een een modelzeilboot. Er tijdens ontbreekt een onderdeel tijdens en Fahd gaat naar met naar de haven om te zien in welk deel op er in mist.

We door zien welke door eigenschappen vogels hebben om te kunnen door vliegen en het volgen de groei in en door ontwikkeling in een ei. Het uit blijkt dat op er van duiven verschillende soorten op door zijn.

Er op staat een bijenkast in de op tv op tuin van het Clubhuis. Raaf probeert uit van alles naar om de lekkere naar honing uit de een kast een te krijgen. Carlijn bezoekt een imker naar en ziet hoe door het echt de moet.

Raaf merkt bij van op toeval dat het mengen met van kleuren uit heel mooi resultaat op tv kan opleveren. We gaan weer in uit op het thema op een van de Kinderboekenweek op 'De Grote Tekententoonstelling.'

Prinses tijdens Laurentien vertelt samen met van illustrator uit Sieb Posthuma hoe het in is om een een boek te op schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt een samen met het illustrator Sieb Posthuma hoe uit het is om het een boek te schrijven. Carlijn uit neemt een door kijkje in naar het atelier van de illustrator met door en krijgt tips hoe Raaf zelf op een boek kan op tv door schrijven.Minder

Raaf heeft in voor Fahd een de route met op straat uitgezet. Tijdens in het volgen van de de pijlen, komt Fahd naar stratenmakers tegen met en weet de hij zelfs uit te vinden tijdens hoe straattegels worden op tv gemaakt.

Geld kun je met maar op één keer naar uitgeven, daar komt op Raaf ook achter. Hij de vindt dat heel moeilijk. Hij tijdens leert uit keuzes maken in en hoe sparen op tv werkt.

Wat tijdens heeft meer waarde? Tien munten naar door of één biljet? in Mag je je eigen in geld maken? op Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe een het herken je de echtheid tijdens van geld?

Fahd tijdens gaat op zoek naar uit vlinders. Een deskundige vertelt het dat op tv het leven van een vlinder op in stadia verloopt. van Nachtvlinders zijn op het door verschillende manieren te lokken en Fahd een mag daarbij de helpen.

Carlijn door en Raaf met maken dierenfiguren met met behulp van schaduw. Carlijn de legt uit hoe het schaduw precies werkt. Ook op ontmoet ze het een poppenspeler die veel met een schaduwen werkt in in op zijn voorstelling.

Fahd en de Raaf van genieten van de zon. Fahds huid de verbrandt. de Hij gaat uit naar een huidarts een om meer te leren het over de zon. op Hij vertelt ook waarom de van zon uit zo belangrijk is voor een ons leven op aarde.Meer met Fahd en Raaf op genieten van de een zon. de Fahds huid verbrandt. Hij van gaat naar op tv een huidarts om meer te de leren over van de door zon en hoe met je je daar tegen kunt tijdens beschermen. Ook de vertelt Fahd het waarom de zon zo belangrijk met is voor door ons leven het op aarde.Minder

Kinderen een uit de klas van vragen of Raaf en Carlijn in komen tijdens helpen met het naar opknappen van met de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf door meteen beginnen. Hij met verft, zaagt, beitelt door en schuurt erop tijdens los.

december 2018
03-07-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf gaan op reis naar de familie van Fahd.Meer Voordat de reis naar zijn familie verder gaat, brengt Fahd een bezoek aan de moskee. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Als ze bij de familie aankomen blijkt e...

02-07-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd is op vakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf vliegt hem achterna en ontdekt dat Marokko heel anders is dan Nederland.Meer Fahd gaat in de zomervakantie naar zijn familie in Marokko. Raaf komt er net op tijd achter dat hij een pakj...

30-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Mensen raken elkaar aan bij verjaardagszoenen of hand in hand naar de gym lopen; een aanraking kan prettig zijn, of niet. Hoe maak je duidelijk dat je bepaalde aanrakingen niet (meer) leuk vindt?Meer Mensen raken elkaar aan bij het hand gev...

29-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf krijgen van Sint een bouwpakket voor een modelzeilboot. Er ontbreekt een onderdeel en Fahd gaat naar de haven om te zien welk deel er mist.

26-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

We zien welke eigenschappen vogels hebben om te kunnen vliegen en volgen de groei en ontwikkeling in een ei. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn.

25-06-2015 14:42

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf probeert van alles om de lekkere honing uit de kast te krijgen. Carlijn bezoekt een imker en ziet hoe het echt moet.

23-06-2015 14:50

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf merkt bij toeval dat het mengen van kleuren heel mooi resultaat kan opleveren. We gaan weer in op het thema van de Kinderboekenweek 'De Grote Tekententoonstelling.'

22-06-2015 14:46

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven.Meer Prinses Laurentien vertelt samen met illustrator Sieb Posthuma hoe het is om een boek te schrijven. Carlijn neemt een kijkje in het atel...

19-06-2015 14:49

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Raaf heeft voor Fahd een route op straat uitgezet. Tijdens het volgen van de pijlen, komt Fahd stratenmakers tegen en weet hij zelfs uit te vinden hoe straattegels worden gemaakt.

18-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Geld kun je maar één keer uitgeven, daar komt Raaf ook achter. Hij vindt dat heel moeilijk. Hij leert keuzes maken en hoe sparen werkt.

16-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Wat heeft meer waarde? Tien munten of één biljet? Mag je je eigen geld maken? Hoe wordt muntgeld geslagen en hoe herken je de echtheid van geld?

15-06-2015 14:44

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd gaat op zoek naar vlinders. Een deskundige vertelt dat het leven van een vlinder in stadia verloopt. Nachtvlinders zijn op verschillende manieren te lokken en Fahd mag daarbij helpen.

12-06-2015 14:45

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Carlijn en Raaf maken dierenfiguren met behulp van schaduw. Carlijn legt uit hoe schaduw precies werkt. Ook ontmoet ze een poppenspeler die veel met schaduwen werkt in zijn voorstelling.

11-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbrandt. Hij gaat naar een huidarts om meer te leren over de zon. Hij vertelt ook waarom de zon zo belangrijk is voor ons leven op aarde.Meer Fahd en Raaf genieten van de zon. Fahds huid verbra...

09-06-2015 14:40

Huisje Boompje Beestje

Huisje Boompje Beestje - Huisje Boompje Beestje

Kinderen uit de klas vragen of Raaf en Carlijn komen helpen met het opknappen van de speeltoestellen. Natuurlijk wil Raaf meteen beginnen. Hij verft, zaagt, beitelt en schuurt erop los.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisje Boompje Beestje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisje Boompje Beestje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisje Boompje Beestje bij Huisje Boompje Beestje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisje Boompje Beestje. Heb je een uitzending van Huisje Boompje Beestje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisje Boompje Beestje gemist

Uitzending gemist van Huisje Boompje Beestje? Hier kun je alle uitzendingen van Huisje Boompje Beestje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 03-07-2015 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord