Programma gemist?

Kinderfonds het MAMAS steunt uit sterke, lokale vrouwen de in Zuid-Afrika die dagelijkse zorg en naar veiligheid bieden aan de het kinderen in ernstige armoede. Liefdevol, warm het en tijdens onverzettelijk. Dát is MAMA op POWER!

Stichting DierenLot komt de samen met zo'n op 250 lokale uit dierenhulporganisaties op voor de dieren in nood in van Nederland: gezelschapsdieren, het zwerfdieren en dieren door in de het Nederlandse natuur. in #samenvoordieren

Campagne toegift.nl is tijdens een initiatief van van samenwerkende van erkende goede doelen. naar Op de website bekijkt tijdens u verhalen van op tv anderen en door vindt u praktische informatie het over hoe nalaten het aan een op tv goed doel een werkt.

Wij van komen op voor 1,2 een miljard mensen de in nood. Mensen in uit diepe armoede, getroffen van door naar onrecht, oorlog of natuurrampen. de Cordaid biedt noodhulp en op zorgt met slimme, blijvende op op oplossingen voor toekomstperspectief.

Brooke van Hospital for Animals streeft naar op tv een structurele verbetering naar het van het welzijn van werkpaarden van en ezels in landen uit als Egypte, India tijdens van en Pakistan. Door van de leefomstandigheden van het werkdieren te verbeteren, helpt in Brooke ook de tijdens straatarme mensen die voor tijdens hun levensonderhoud van het de dieren tijdens afhankelijk zijn.

VSO naar is een ontwikkelingsorganisatie met die op aanvraag vakdeskundigen uitzendt door naar lokale partnerorganisaties door naar in meer dan dertig een van de het allerarmste landen in voornamelijk Afrika tijdens en Azië. door Deze deskundigen delen hun kennis uit en met ervaring, waar het hun op lokale collega's aan tijdens ontbreekt. de Hierdoor zijn onze partnerorganisaties beter in naar van staat armoede duurzaam te bestrijden op en kunnen ze de uiteindelijk op eigen het benen van staan.

Er zijn op in dit moment ruim op tv 525 de Erkende Goede door Doelen in Nederland. Hiermee staat circa naar tijdens 80% van het particuliere de geefgeld onder op actief toezicht van het CBF, op toezichthouder goede doelen. Twee van jaar na op de introductie van het 'de Erkenning', het is deze hard de op weg met om de standaard naar te worden in de uit goededoelensector.

Het Oranje op Fonds bevordert betrokkenheid uit in de samenleving. van Door de steun uit van in het Oranje Fonds ontmoeten naar mensen elkaar of vinden zij met een nieuwe in plek door in de maatschappij.

Het op tv Leger des Heils de is er een voor mensen zonder helper. uit Het maakt niet uit welke door achtergrond of levensovertuiging naar een zij hebben. Iedereen kan van een beroep doen op uit het Leger des met Heils. Het tijdens Leger des tijdens Heils gelooft in kansen de voor iedereen. Omdat iedereen ertoe naar doet. tijdens Het Leger des Heils uit is een internationale uit beweging naar en actief in meer op dan 120 door landen.

Het Nationaal tijdens MS Fonds de werft fondsen uit om onderzoek naar betere op behandelmethoden en naar in de uiteindelijke genezing op tv van MS met te financieren. We coachen uit mensen met een MS en hun door verzorgers en geven voorlichting over uit MS.

De de Nederlandse Stichting voor door het Gehandicapte naar Kind streeft naar een op tv samenleving waarin mensen met en naar zonder handicap tijdens vanzelfsprekend samen van leven. Waar kinderen uit met een handicap op tv kunnen meespelen en nooit uit meer aan de het zijlijn staan. Waar ze uit tijdens hun eigen talenten kunnen naar ontwikkelen in sport, theater, met muziek een of kunst, net als met andere kinderen. Waar ze uit op op tv zichzelf kunnen wonen door als ze daar aan toe zijn, met niet een in grote instituten in de van op bossen maar midden door in de maatschappij. Waar ze gewoon op naar school een kunnen om naar het beste uit zichzelf te de leren naar halen, zodat ze naar later ook een baan kunnen op tv vinden en op tv in hun door eigen onderhoud kunnen voorzien. Waar de ze gewoon op kunnen leven en zich uit op tv ontwikkelen, net als hun leeftijdgenoten. Om de dat te een bereiken geven we in financiële steun aan projecten in van die dat mogelijk maken, zoals op tv toegankelijke speeltuinen, de aangepaste sportaccommodaties, kleinschalige woongroepen, een projecten voor inclusief de onderwijs, op tv werkervaringsprojecten en nog in veel meer.

Stichting door Alzheimer Nederland geeft met al ruim 25 met jaar hulp en informatie de aan van mensen met dementie en hun directe naar omgeving. uit Door belangenbehartiging en financiering een van wetenschappelijk onderzoek werkt op Alzheimer Nederland aan een een het betere toekomst, uiteindelijk zonder door dementie.

Een ziekte van als diabetes in steelt de naar gezondheid van één miljoen Nederlanders, een want het leidt van tot van allerlei ernstige lichamelijke problemen. Dat een is onacceptabel, een vindt het de Diabetes Fonds. Daarom inspireren en ondersteunen tijdens we iedereen die op het zich samen met ons wil tijdens inzetten voor tijdens onderzoek. Want tijdens zo komen er betere behandelingen voor met diabetes en kunnen op we in tijdens de toekomst op tv diabetes genezen en met voorkomen. Samenwerken heeft in zin!

De doelen tijdens van KNCV uit Tuberculosefonds zijn dat iedereen met met tbc tijdens gevonden, gediagnostiseerd en behandeld het wordt, het uit vergaren en delen in van kennis voor een op zo effectief mogelijke een bestrijding van naar tbc met door bestaande en nieuwe methodes naar en het versterken van op tv de tijdens lokale infrastructuur en in samenwerking tussen overheid, samenleving en van private uit partijen.

De tijdens Trombosestichting Nederland op zet zich in voor het verlenen de van uit subsidies aan onderzoekers op het van gebied van trombose, van het verwerven van uit fondsen daartoe, het in kritisch begeleiden met van gesubsidieerd naar onderzoek, het vervaardigen van voorlichtingsmateriaal op tv en alle met overige middelen die op tv bevorderlijk kunnen met zijn voor het met beoogde doel.

januari 2019
19-01-2019 17:51

Kinderfonds MAMAS

Socutera - Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS steunt sterke, lokale vrouwen in Zuid-Afrika die dagelijkse zorg en veiligheid bieden aan kinderen in ernstige armoede. Liefdevol, warm en onverzettelijk. Dát is MAMA POWER!

12-01-2019 17:56

Stichting Dierenlot

Socutera - Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot komt samen met zo'n 250 lokale dierenhulporganisaties op voor dieren in nood in Nederland: gezelschapsdieren, zwerfdieren en dieren in de Nederlandse natuur. #samenvoordieren

05-01-2019 17:49

Toegift.nl, Leprastichting en Solidaridad

Socutera - Toegift.nl, Leprastichting en Solidaridad

Campagne toegift.nl is een initiatief van samenwerkende erkende goede doelen. Op de website bekijkt u verhalen van anderen en vindt u praktische informatie over hoe nalaten aan een goed doel werkt.

29-12-2018 17:57

Cordaid, Vluchtelinenwerk Nederland en Stichting Ziekenhuis Chronische Lyme

Socutera - Cordaid, Vluchtelinenwerk Nederland en Stichting Ziekenhuis Chronische Lyme

Wij komen op voor 1,2 miljard mensen in nood. Mensen in diepe armoede, getroffen door onrecht, oorlog of natuurrampen. Cordaid biedt noodhulp en zorgt met slimme, blijvende oplossingen voor toekomstperspectief.

22-12-2018 17:44

Brooke Hospital for Animals

Socutera - Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals streeft naar een structurele verbetering van het welzijn van werkpaarden en ezels in landen als Egypte, India en Pakistan. Door de leefomstandigheden van werkdieren te verbeteren, helpt Brooke ook de straatarme m...

15-12-2018 17:56

Stichting VSO Nederland

Socutera - Stichting VSO Nederland

VSO is een ontwikkelingsorganisatie die op aanvraag vakdeskundigen uitzendt naar lokale partnerorganisaties in meer dan dertig van de allerarmste landen in voornamelijk Afrika en Azië. Deze deskundigen delen hun kennis en ervaring, waar het...

08-12-2018 17:57

Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel

Socutera - Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel

Er zijn op dit moment ruim 525 Erkende Goede Doelen in Nederland. Hiermee staat circa 80% van het particuliere geefgeld onder actief toezicht van het CBF, toezichthouder goede doelen. Twee jaar na de introductie van 'de Erkenning', is deze ...

01-12-2018 17:50

Oranje Fonds

Socutera - Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door de steun van het Oranje Fonds ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

24-11-2018 17:56

Leger des Heils

Socutera - Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit welke achtergrond of levensovertuiging zij hebben. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils. Het Leger des Heils gelooft in kansen voor iedereen. Omdat ieder...

17-11-2018 17:56

Nationaal MS Fonds

Socutera - Nationaal MS Fonds

Het Nationaal MS Fonds werft fondsen om onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de uiteindelijke genezing van MS te financieren. We coachen mensen met MS en hun verzorgers en geven voorlichting over MS.

10-11-2018 17:51

NSGK Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Socutera - NSGK Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind streeft naar een samenleving waarin mensen met en zonder handicap vanzelfsprekend samen leven. Waar kinderen met een handicap kunnen meespelen en nooit meer aan de zijlijn staan. Waar ze h...

03-11-2018 17:56

Stichting Alzheimer Nederland

Socutera - Stichting Alzheimer Nederland

Stichting Alzheimer Nederland geeft al ruim 25 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. Door belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werkt Alzheimer Nederland aan een betere toekoms...

27-10-2018 17:50

Diabetes Fonds Nederland

Socutera - Diabetes Fonds Nederland

Een ziekte als diabetes steelt de gezondheid van één miljoen Nederlanders, want het leidt tot allerlei ernstige lichamelijke problemen. Dat is onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom inspireren en ondersteunen we iedereen die zich sa...

20-10-2018 17:50

KNCV Tuberculosefonds

Socutera - KNCV Tuberculosefonds

De doelen van KNCV Tuberculosefonds zijn dat iedereen met tbc gevonden, gediagnostiseerd en behandeld wordt, het vergaren en delen van kennis voor een zo effectief mogelijke bestrijding van tbc met bestaande en nieuwe methodes en het verste...

13-10-2018 17:50

Trombosestichting Nederland

Socutera - Trombosestichting Nederland

De Trombosestichting Nederland zet zich in voor het verlenen van subsidies aan onderzoekers op het gebied van trombose, het verwerven van fondsen daartoe, het kritisch begeleiden van gesubsidieerd onderzoek, het vervaardigen van voorlichtin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Socutera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Socutera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Socutera bij Socutera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Socutera. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Socutera gemist

Uitzending gemist van Socutera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Socutera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Socutera? Hier kun je alle uitzendingen van Socutera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 232
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 17:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord