Programma gemist?

Behartigt van de belangen van vluchtelingen en naar op asielzoekers in Nederland, een vanaf het moment van binnenkomst tot op tijdens en met de integratie in met de Nederlandse met samenleving.

VluchtelingenWerk Nederland op behartigt de uit belangen van vluchtelingen en een asielzoekers in op Nederland, vanaf het het moment van binnenkomst op tot en met de integratie uit uit in de Nederlandse samenleving. VluchtelingenWerk Nederland door met richt zich op de op tv bescherming van vluchtelingen door het van bevorderen van uit juridische veiligheid door in non-refoulement, erkenning en met verlening van met vluchtelingenstatus en het bieden een van rechten, maatschappelijke op tv veiligheid door op tv een welkome samenleving uit waar vluchtelingen in alle veiligheid in een nieuw bestaan naar kunnen het opbouwen en internationale een solidariteit met landen de die zwaardere lasten van dragen en met met de vluchtelingen die in op tv deze van landen vaak zonder perspectief op tv verblijven.

Nederland met kent twee miljoen buikpatiënten. De uit op Maag Lever Darm Stichting staat tijdens achter hen. Door een onderzoek te faciliteren van en voorlichting op tv te geven, redden we het levens.

Een menswaardig bestaan uit voor de iedereen én het tijdens ideaal van autonomie, door individuele vrijheid, van het vermogen zelf door na te denken.

Epilepsiefonds zet zich op in voor een in betere kwaliteit op van leven de voor mensen met epilepsie in het de Nederland.

Stichting Vluchteling het verleent een directe hulp aan vluchtelingen en ontheemden met op tv in de regio, op tv komt in Nederland op voor hun op tv belangen en geeft in voorlichting over met hen. Wereldwijd uit zijn ruim tijdens 65 miljoen mensen op de op tv vlucht door voor oorlog en de (dreigend) geweld. De omstandigheden waarin het zij moeten overleven de zijn uit vaak schrijnend, er in is een gebrek aan tijdens alles. Wij helpen met door wat op tv het hardste nodig is, een variërend van van voedsel, schoon drinkwater, onderdak op tv en sanitair tot medische hulp naar en de onderwijs.

Prins de Bernhard Cultuurfonds, PAX en Liliane naar in Fonds Prins Bernhard door Cultuurfonds: Cultuur in een uw buurt heeft het nodig! Steun op tv de Anjeractie een van het Prins tijdens Bernhard Cultuurfonds. van * PAX: In dertien tijdens landen maken betrokken medewerkers op en lokale tijdens partnerorganisaties zich het sterk voor vrede op en verzoening de in conflictgebieden. * Liliane Fonds: Wil de de op wereld openen voor van kinderen en jongeren met op tv een op handicap in ontwikkelingslanden.

Het een Longfonds strijdt voor gezonde door longen en tegen de longziekten. Het een Longfonds heeft ten doel het op tv bevorderen van de en op het voorkomen van (chronische) longziekten, het op tv (doen) verbeteren van van de kwaliteit van op tv het leven voor mensen met naar een (chronische) longziekte, een het stimuleren en het financieel ondersteunen een van gerelateerd wetenschappelijk een onderzoek en fondsenwerving door ten behoeve van de hiervoor genoemde op doelstellingen. De Astma het Fonds Longpatiëntenvereniging een stelt zich in ten doel het verbeteren van de de uit kwaliteit van leven van naar mensen met een met (chronische) door longziekte.

Steunt mensen op tv in ontwikkelingslanden door het de geven in van dieren in en training. Het structureel verminderen van door armoede en het kwetsbaarheid van van mensen en het versterken van een op tv gemeenschappen in ontwikkelingslanden, het vergroten tijdens van op de kennis van het de Nederlandse bevolking over door en haar betrokkenheid bij tijdens de problemen waarmee een mensen in armoede uit kampen, en op tv het verrichten van alle op tv verdere handelingen die met met naar het vorenstaande in ruimste tijdens zin verband het houden of daartoe bevordelijk een kunnen zijn.

Het naar bijeenbrengen, beheren en toewijzen van met gelden voor wetenschappelijk een onderzoek naar met de oorzaak en in behandeling van multiple sclerose naar de (MS) en het in verstrekken van voorlichting op deze van gebieden.

In uit dertien landen, een verspreid over drie contintenten, maken betrokken van het medewerkers en lokale met partnerorganisaties zich sterk op voor vrede en een verzoening in conflictgebieden. De tijdens stichting heeft ten de doel het uitvoeren van programma's, het projecten en diensten naar ten door behoeve van in de Stichting Interkerkelijk Vredesberaad (IKV) en in Vredebeweging Pax het Christi Nederland, alsmede het met uitvoeren van een programma's, projecten en een diensten ten behoeve van met derden, voor een zover deze programma's, projecten in en diensten passen tijdens binnen het de doelstelling van het IKV door en Pax een Christi.

Helpt op kinderen met minder kansen. een Wij bieden o.a. op tv hulp in tijdens de vorm van bijdragen die in van het kind rechtstreeks ten goede van komen. We betalen bjivoorbeeld uit de contributie door van een voetbalclub het of honoreren een aanvraag op voor een op tv vakantiekamp. Ook stellen wij met tijdens financiële middelen beschikbaar voor bijvoorbeeld uit een klimrek in uit de tuin van een een maatschappelijke organistatie op tv of in we maken een van fantastisch Sinterklaasfeest mogelijk.

Werkt aan het een toekomst zonder een hart- tijdens en vaatziekten. Elke dag naar overlijden meer dan honderd mensen een aan een met hart- of door vaatziekte en komen met meer dan duizned mensen hierdoor een op tv in het ziekenhuis terecht. Er zijn het de nu ruim één miljoen hart- van en vaatpatiënten. De Hartstichting op vindt dit onacceptabel door en werkt op tv aan uit een toekomst zonder een hart- en vaatziekten. Ons tijdens doel is dat op tv er in 2025 een 25% minder mensen overlijden aan met hart- en vaatziekten, door 25% in minder mensen vroegtijdig hart- tijdens of vaatpatiënt naar worden dat in patiënten en hun naasten minder leed in en op ongemak ervaren.

Wil uit de wereld openen naar voor kinderen en jongeren met naar een tijdens handicap in naar ontwikkelingslanden, zodat ze kunnen meedoen en op meetellen in de hun gemeenschap. Wil de naar naar wereld openen voor kinderen en jongeren naar de met een handicap van in ontwikkelingslanden, zodat ze op tv kunnen meedoen en tijdens meetellen in hun op gemeenschap. Samen in met lokale contactpersonen zorgt het Lilianefonds door voor directe, persoonsgerichte op en kleinschalige hulp met het op maat. Met op persoonlijke aandacht en naar (para)medische en sociale in revalidatie stimuleert het in fonds de groei van het met kind. 'Tegelijkertijd proberen we tijdens de tijdens omgeving te ontsluiten en de in toekomstkansen de van het kind te een verbeteren door onderwijs, door werk en inkomen. de Een het behoorlijk bestaan is geen het gunst, het is een de basisrecht op voor elk kind.'

Bevrijd iemand een van lepra, op tv herstel een leven. Gaat verder op tv dan medische zorg. uit door Wij willen leprapatiënten een uit nieuw leven in bieden, een nieuw geluk. Dat op doen we door bijvoorbeeld op tv opleidingen een te verzorgen een en microkredieten te verstrekken. Onze hulp naar richt zoveel op tv mogelijk op de door behoeften van de uit individuele een patiënten.

juni 2017
24-06-2017 17:49

VluchtelingenWerk Nederland

Socutera - VluchtelingenWerk Nederland

Behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

17-06-2017 17:50

VluchtelingenWerk Nederland

Socutera - VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. VluchtelingenWerk Nederland richt zich op de bescherm...

10-06-2017 17:57

Maag Lever Darm Stichting

Socutera - Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent twee miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven, redden we levens.

03-06-2017 17:57

Vereniging Humanistisch Verbond

Socutera - Vereniging Humanistisch Verbond

Een menswaardig bestaan voor iedereen én het ideaal van autonomie, individuele vrijheid, het vermogen zelf na te denken.

27-05-2017 17:55

Epilepsiefonds

Socutera - Epilepsiefonds

Epilepsiefonds zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie in Nederland.

20-05-2017 17:50

Stichting Vluchteling

Socutera - Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling verleent directe hulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio, komt in Nederland op voor hun belangen en geeft voorlichting over hen. Wereldwijd zijn ruim 65 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en (dreigend) ge...

13-05-2017 17:50

Prins Bernhard Cultuurfonds, Liliane Fonds en Vredesorganisatie PAX

Socutera - Prins Bernhard Cultuurfonds, Liliane Fonds en Vredesorganisatie PAX

Prins Bernhard Cultuurfonds, PAX en Liliane Fonds Prins Bernhard Cultuurfonds: Cultuur in uw buurt heeft het nodig! Steun de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. * PAX: In dertien landen maken betrokken medewerkers en lokale part...

06-05-2017 17:50

Longfonds

Socutera - Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen longziekten. Het Longfonds heeft ten doel het bevorderen van en het voorkomen van (chronische) longziekten, het (doen) verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een (chronische)...

29-04-2017 17:44

Heifer Nederland

Socutera - Heifer Nederland

Steunt mensen in ontwikkelingslanden door het geven van dieren en training. Het structureel verminderen van armoede en kwetsbaarheid van mensen en het versterken van gemeenschappen in ontwikkelingslanden, het vergroten van de kennis van de ...

22-04-2017 17:50

Stichting MS Research

Socutera - Stichting MS Research

Het bijeenbrengen, beheren en toewijzen van gelden voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van multiple sclerose (MS) en het verstrekken van voorlichting op deze gebieden.

16-04-2017 17:50

Vredesorganisatie PAX

Socutera - Vredesorganisatie PAX

In dertien landen, verspreid over drie contintenten, maken betrokken medewerkers en lokale partnerorganisaties zich sterk voor vrede en verzoening in conflictgebieden. De stichting heeft ten doel het uitvoeren van programma's, projecten en ...

08-04-2017 17:50

Nationaal Fonds Kinderhulp

Socutera - Nationaal Fonds Kinderhulp

Helpt kinderen met minder kansen. Wij bieden o.a. hulp in de vorm van bijdragen die het kind rechtstreeks ten goede komen. We betalen bjivoorbeeld de contributie van een voetbalclub of honoreren een aanvraag voor een vakantiekamp. Ook stell...

01-04-2017 17:50

Hartstichting

Socutera - Hartstichting

Werkt aan een toekomst zonder hart- en vaatziekten. Elke dag overlijden meer dan honderd mensen aan een hart- of vaatziekte en komen meer dan duizned mensen hierdoor in het ziekenhuis terecht. Er zijn nu ruim één miljoen hart- en vaatpatiën...

25-03-2017 17:50

Liliane Fonds

Socutera - Liliane Fonds

Wil de wereld openen voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden, zodat ze kunnen meedoen en meetellen in hun gemeenschap. Wil de wereld openen voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden, zodat z...

18-03-2017 17:50

Leprazending Nederland

Socutera - Leprazending Nederland

Bevrijd iemand van lepra, herstel een leven. Gaat verder dan medische zorg. Wij willen leprapatiënten een nieuw leven bieden, een nieuw geluk. Dat doen we door bijvoorbeeld opleidingen te verzorgen en microkredieten te verstrekken. Onze hul...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Socutera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Socutera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Socutera bij Socutera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Socutera. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Socutera gemist

Uitzending gemist van Socutera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Socutera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Socutera? Hier kun je alle uitzendingen van Socutera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 17:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord