Programma gemist?

Aflevering het 51 - Voorlichting: MS uit Research: op Het bijeenbrengen, beheren van en toewijzen van gelden op voor wetenschappelijk onderzoek met naar de oorzaak en behandeling van van multiple sclerose door (MS) en het uit met verstrekken van voorlichting op van deze gebieden.

In naar ons prachtige Zuid-Afrika met leven miljoenen van kinderen in armoede. in Vooral wij vrouwen staan op op om deze de kinderen te helpen. Door in het uit hele land organiseren we in onszelf - met activiteiten van en de projecten - om een dagelijkse zorg te bieden naar aan zoveel uit mogelijk kinderen.

VSO Nederland de is een internationale ontwikkelingsorganisatie op tv die in door duurzame kennisuitwisseling op tv werkt aan een naar rechtvaardiger wereld, een zonder armoede. Op door aanvraag van lokale op tv organisaties in Afrika van en Azië zendt VSO vakdeskundigen uit op tv die hun kennis een en een ervaring daar delen. Lokale tijdens organisaties kunnen daardoor hun uit werk door effectiever doen.

Brooke op Hospital for Animals streeft een naar van een structurele verbetering uit van het welzijn van werkpaarden de en ezels met in landen als Egypte, naar India en Pakistan. Door de naar de leefomstandigheden van werkdieren te verbeteren, met helpt Brook de ook het de straatarme mensen die het voor hun tijdens levensonderhoud van de het dieren afhanklijk zijn.

Solidaridad het gelooft in een wereld waar tijdens productie met en consumptie iedereen met kan voeden, met in respect voor elkaar, de aarde op tv en tijdens komende generaties. Solidaridad brengt alle op actoren van in productieketens uit bij elkaar en tijdens betrekt ze bij innovatieve oplossingen om de de tijdens productie te verbeteren. Doel door is door de transitie naar een duurzame en door inclusieve economie, op met met maximale opbrengst voor van alle betrokkenen.

Door op tv geweldloze en een inventieve confrontaties stelt Greenpeace tijdens milieuproblemen aan de kaak in en stimuleert naar oplossingen voor een gezond van en de duurzaam evenwicht tussen mensen en uit milieu. We de doen onderzoek, van lobby, actie, educatie en uit voorlichting

Een een menswaardig bestaan het voor iedereen én in het ideaal van autonomie, tijdens individuele vrijheid en het vermogen uit zelf na te met uit denken.

Is naar er voor mensen zonder de helper. Het van maakt niet op tv uit welke achtergrond op tv of levensovertuiging zij hebben. Iedereen kan naar een beroep doen met op op tv het Leger des Heils. de Het Leger des Heils in gelooft in kansen door voor door iedereen. Omdat iedereen ertoe uit doet. Het tijdens Leger des Heils is op tv een internationale beweging en tijdens actief in in meer met dan 120 landen.

Werft fondsen om op onderzoek tijdens naar betere uit behandelmethoden en naar de uiteindelijke op genezing van een MS te financieren. We coachen de mensen met MS de naar en hun verzorgers en geven in voorlichting over tijdens MS.

NSGK in streeft naar met een samenleving waarin met mensen met en in zonder handicap vanzelfsprekend samenleven. Waar kinderen de met het een handicap op kunnen meespelen en met nooit meer aan de door zijlijn staan. de Waar ze hun eigen talenten kunnen naar ontwikkelen op tv in sport, theater, muziek of van tijdens kunst, net als andere kinderen. naar Waar naar ze op zichzelf kunnen van wonen als ze een daar aan toe zijn, niet de de in grote instituten in een de bossen maar midden in met de maatschappij. met Waar ze gewoon een naar school kunnen om in het beste uit een het zichzelf te leren halen, de zodat ze later ook een naar baan kunnen vinden het naar en in hun eigen onderhoud kunnen met voorzien. Waar ze tijdens op tv gewoon kunnen leven en zich naar ontwikkelen, tijdens net als hun leeftijdgenoten. Om dat van te de bereiken geven van we financiële steun aan projecten door die dat mogelijk maken, naar zoals toegankelijke van speeltuinen, aangepaste sportaccommodaties, in kleinschalige woongroepen, projecten op voor inclusief onderwijs, door werkervaringsprojecten van en nog veel van meer.

Alzheimer uit Nederland geeft al ruim op tv 25 jaar hulp het en informatie aan van mensen van met dementie en hun directe omgeving. op Door belangenbehartiging en door financiering van een wetenschappelijk onderzoek werkt Alzheimer in Nederland aan uit een betere toekomst, uiteindelijk op tv zonder met dementie.

Een in ziekte als uit diabetes steelt de in gezondheid van een miljoen Nederlanders, want tijdens het dit leidt tot allerlei van ernstige lichamelijke problemen. de Dat is het onacceptabel, vindt het Diabetes het Fonds. Daarom inspireren tijdens en ondersteunen we van iedereen die zich samen op met ons tijdens wil inzetten voor tijdens onderzoek. Want zo komen met er betere naar behandelingen voor diabetes een en kunnen we uit in de toekomst op diabetes genezen en voorkomen. Samenwerken met het heeft zin!

Gelooft in de een wereld waar productie de van en consumptie iedereen kan voeden, met door respect voor elkaar, op de aarde en van de komende generaties. Solidaridad brengt in alle actoren in van productieketens bij elkaar en betrekt tijdens ze van bij innovatieve oplossingen om een de productie te uit verbeteren. Doel is de tijdens transitie naar met een duurzame en inclusieve een economie, door met maximale op tv opbrengst voor alle van betrokkenen.

Stichting Hart voor het Kinderen zet zich in wereldwijd in om naar het verlaten en kwetsbare kinderen in zeer het moeilijke naar levensomstandigheden kansen te bieden op door in een beter leven. Kleinschalige projecten het en incidentele noodhulp van met op op korte termijn zichtbare resultaten. met Speerpunten daarbij zijn: kinderopvang, door armoedebestrijding, onderwijs het en uit zelfredzaamheid.

Het op tv bevorderen van medisch wetenschappelijk onderzoek een op het tijdens gebied in van trombose; het geven van door voorlichting een op het gebied van trombose; in het tijdens doen geven van postacademisch op onderwijs.

januari 2018
13-01-2018 17:56

Socutera

Socutera - Socutera

Aflevering 51 - Voorlichting: MS Research: Het bijeenbrengen, beheren en toewijzen van gelden voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van multiple sclerose (MS) en het verstrekken van voorlichting op deze gebieden.

06-01-2018 17:57

Kinderfonds MAMAS

Socutera - Kinderfonds MAMAS

In ons prachtige Zuid-Afrika leven miljoenen kinderen in armoede. Vooral wij vrouwen staan op om deze kinderen te helpen. Door het hele land organiseren we onszelf - met activiteiten en projecten - om dagelijkse zorg te bieden aan zoveel mo...

30-12-2017 17:57

VSO Nederland

Socutera - VSO Nederland

VSO Nederland is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld, zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in Afrika en Azië zendt VSO vakdeskundigen uit die hu...

23-12-2017 17:34

Brooke Hospital for Animals

Socutera - Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals streeft naar een structurele verbetering van het welzijn van werkpaarden en ezels in landen als Egypte, India en Pakistan. Door de leefomstandigheden van werkdieren te verbeteren, helpt Brook ook de straatarme me...

16-12-2017 18:13

Solidaridad

Socutera - Solidaridad

Solidaridad gelooft in een wereld waar productie en consumptie iedereen kan voeden, met respect voor elkaar, de aarde en komende generaties. Solidaridad brengt alle actoren in productieketens bij elkaar en betrekt ze bij innovatieve oplossi...

09-12-2017 17:51

Greenpeace Nederland

Socutera - Greenpeace Nederland

Door geweldloze en inventieve confrontaties stelt Greenpeace milieuproblemen aan de kaak en stimuleert oplossingen voor een gezond en duurzaam evenwicht tussen mensen en milieu. We doen onderzoek, lobby, actie, educatie en voorlichting

02-12-2017 17:51

Vereniging Humanistisch Verbond

Socutera - Vereniging Humanistisch Verbond

Een menswaardig bestaan voor iedereen én het ideaal van autonomie, individuele vrijheid en het vermogen zelf na te denken.

25-11-2017 17:51

Leger des Heils

Socutera - Leger des Heils

Is er voor mensen zonder helper. Het maakt niet uit welke achtergrond of levensovertuiging zij hebben. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils. Het Leger des Heils gelooft in kansen voor iedereen. Omdat iedereen ertoe doet. Het ...

18-11-2017 17:57

Nationaal MS Fonds

Socutera - Nationaal MS Fonds

Werft fondsen om onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de uiteindelijke genezing van MS te financieren. We coachen mensen met MS en hun verzorgers en geven voorlichting over MS.

11-11-2017 17:57

NSGK Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Socutera - NSGK Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

NSGK streeft naar een samenleving waarin mensen met en zonder handicap vanzelfsprekend samenleven. Waar kinderen met een handicap kunnen meespelen en nooit meer aan de zijlijn staan. Waar ze hun eigen talenten kunnen ontwikkelen in sport, t...

04-11-2017 17:51

Alzheimer Nederland

Socutera - Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland geeft al ruim 25 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. Door belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werkt Alzheimer Nederland aan een betere toekomst, uiteind...

28-10-2017 17:56

Diabetes Fonds

Socutera - Diabetes Fonds

Een ziekte als diabetes steelt de gezondheid van een miljoen Nederlanders, want dit leidt tot allerlei ernstige lichamelijke problemen. Dat is onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom inspireren en ondersteunen we iedereen die zich sa...

21-10-2017 17:50

Solidaridad

Socutera - Solidaridad

Gelooft in een wereld waar productie en consumptie iedereen kan voeden, met respect voor elkaar, de aarde en komende generaties. Solidaridad brengt alle actoren in productieketens bij elkaar en betrekt ze bij innovatieve oplossingen om de p...

14-10-2017 17:49

Stichting Hart voor Kinderen

Socutera - Stichting Hart voor Kinderen

Stichting Hart voor Kinderen zet zich wereldwijd in om verlaten en kwetsbare kinderen in zeer moeilijke levensomstandigheden kansen te bieden op een beter leven. Kleinschalige projecten en incidentele noodhulp met op korte termijn zichtbare...

08-10-2017 16:51

Trombosestichting Nederland

Socutera - Trombosestichting Nederland

Het bevorderen van medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van trombose; het geven van voorlichting op het gebied van trombose; het doen geven van postacademisch onderwijs.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Socutera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Socutera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Socutera bij Socutera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Socutera. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Socutera gemist

Uitzending gemist van Socutera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Socutera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Socutera? Hier kun je alle uitzendingen van Socutera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord