Programma gemist?

Werken de je nieren niet, dan een ga je een dood. De naar Nierstichting zet alles het op alles zodat de nierpatiënten in leven blijven en écht van blijven leven: met de van een beter levensperspectief en meer van vrijheid en energie het om gewoon mens in te zijn. De Nierstichting door wil daarom op het aantal donoren op vergroten en doneren bij met leven stimuleren. naar We zetten tijdens in op uit preventie. Door vroege opsporing van mensen de het met nierschade, met de voorlichting en door aandacht te vragen in voor minder door zout in het uit eten. van We werken keihard aan een een draagbare kunstnier het en maken op onderzoek mogelijk naar de genezing naar van nierziekten. van Zo'n 50 medewerkers en 75.000 op tv vrijwilligers het zetten zich het hiervoor in. Van elke in euro die we in 2014 het ontvingen via donaties op op (onze enige inkomstenbron), werd een 76 cent besteed aan van het werk voor nierpatiënten op de (totaal 16 miljoen met euro), en 24 cent aan fondsenwerving met met en beheer & door administratie.

Het tijdens Prinses Beatrix Spierfonds is er de voor door mensen met een spierziekte, nu in en in met de toekomst. Het ultieme op doel van op tv het Prinses de Beatrix Spierfonds is het op genezen naar van alle spierziekten. Daarnaast maken we een het ons sterk om de huidige zorg tijdens van voor mensen met een een spierziekte te optimaliseren. naar Wetenschappelijk onderzoek is volgens het ons de de sleutel tot alle tijdens oplossingen. We willen daarin een van voortrekkersrol spelen uit door op actief te sturen. met Samenwerking met andere spelers in het uit tijdens spierziektenveld is daarbij de cruciaal.

PAX naar staat voor vrede. de Samen met mensen op in conflictgebieden en mensen het in Nederland werken uit wij aan tijdens een menswaardige door en vreedzame samenleving, overal in door de tijdens wereld.

VluchtelingenWerk Nederland behartigt op de belangen op van vluchtelingen en asielzoekers op in in Nederland, vanaf tijdens het moment van binnenkomst tot en door met de integratie met in de de Nederlandse met samenleving.

DierenLot uit komt op voor mishandelde, verwaarloosde, het afgedankte in en gewonde dieren op in Nederland: gezelschapsdieren, zwerf- en op natuurdieren. op Dit doet van DierenLot samen met uit zelfstandige lokale en in regionale dierenhulporganisaties. Speerpunten zijn: -Bewustwording bij door een het Nederlandse publiek vergroten. door -Verhogen zelfredzaamheid van met deze organisaties. op tv -Ondersteuning lokale en regionale dierenhulporganisaties met een middelen op (financieel en in het natura).

Oxfam Novib: Wij op zijn een met wereldwijde beweging door van mensen die op tv samen armoede en onrecht op verslaan. In 93 landen tijdens pakken wij van de problemen het aan die armoede veroorzaken op tv en het in stand houden: van honger, onveiligheid, onrechtvaardigheid en een gebrek aan perspectief. Samen de verslaan op tv we armoede. Solidaridad gelooft in een de wereld waar productie tijdens en een consumptie iedereen kan van voeden, met respect voor op tv elkaar, met de aarde en komende generaties. Solidaridad het brengt op alle factoren de in productieketens bij elkaar en betrekt van het ze bij innovatieve op oplossingen om de productie naar te verbeteren. Doel de is de de transitie naar een duurzame en inclusieve de economie, uit met maximale opbrengst door voor alle met betrokkenen.

Geef jij van mij op tv een familie? Miljoenen kinderen zijn op tv helemaal op alleen.

De de Dierenbescherming heeft ten doel dieren naar te tijdens beschermen in de ruimste zin tijdens van het het woord en op hun belangen te behartigen. op tv De de Dierenbescherming gaat hierbij met uit van de eigen waarde van uit het dier, los naar naar van de nutswaarde die van het dier voor een de mensen mag met bezitten. Dieren behoren het met respect behandeld op tv te worden met als zelfstandige wezens met gevoelens, bewustzijn naar tijdens en integriteit. Gezondheid en het in welzijn het van het individuele dier staan een hierbij op centraal.

De de Dierenbescherming heeft tijdens ten doel dieren op tv te beschermen in de uit ruimste zin van door het woord en hun het belangen het te behartigen. De Dierenbescherming een gaat hierbij uit in van de eigen van waarde van het naar dier, los van een de nutswaarde die het met dier voor de op tv mensen mag bezitten. Dieren het behoren met respect met behandeld te worden van als zelfstandige met wezens met gevoelens, bewustzijn met en integriteit. de Gezondheid op en het welzijn naar van het individuele dier staan met hierbij door centraal.

De Leprastichting wil op tv dat lepra met niet langer levens het verwoest. de Zij zorgt voor vroege opsporing, om het handicaps door lepra een uit te voorkomen. Voor genezing om door de keten van besmetting van te doorbreken. van En voor medische, sociale het en door economische revalidatie. Zodat ex-patiënten weer in gewoon de kunnen deelnemen aan naar de maatschappij. Dit naar doet zij een in samenwerking met op lokale organisaties als overheden. De door Leprastichting tijdens assisteert, adiviseert en traint bij de het het uitvoering van leprabestrijdings- en revalidatieprogramma's om de ervoor te zorgen van dat: Elke nieuwe door naar leprapatiënt wordt op tijd gevonden door en naar behandeld, zodat de ziekte niet langer op handicaps een veroorzaakt. Mensen met een handicap met door door lepra kunnen tijdens volwaardig deelnemen aan de samenleving en van worden uit niet meer op gestigmatiseerd.

Geef uit jij mij een een familie? Miljoenen kinderen uit zijn helemaal een alleen.

Solidaridad gelooft naar in een wereld op tv waar productie in en consumptie iedereen kan voeden, op met door respect voor elkaar, tijdens de aarde en op komende generaties. van Solidaridad brengt alle factoren in op tv productieketens bij elkaar en het betrekt ze een bij in innovatieve oplossingen om de productie te een verbeteren. Doel is van de transitie naar naar van een duurzame en inclusieve economie, door met op maximale opbrengst voor alle van betrokkenen.

Nederland kent naar twee miljoen buikpatiënten. op tv De Maag tijdens Lever Darm Stichting staat het achter in hen. Door onderzoek te faciliteren het en voorlichting te geven het redden we met levens.

Er met zijn ruim 525 Erkende Goede met Doelen in Nederland. door Zij voldoen in aan tijdens strenge kwaliteitseisen, getoetst uit door toezichthouder CBF. Aan tijdens een Erkend Goed Doel kan het je het gerust geven. Kijk op tv op: geefgerust.nl

Het tijdens Epilepsiefonds zet op tv zich in voor naar een betere kwaliteit van leven de voor naar mensen met epilepsie in in Nederland. * Toegift.nl: Je op kunt op tv jouw idealen laten van voortleven.

september 2018
15-09-2018 20:29

Nierstichting

Socutera - Nierstichting

Werken je nieren niet, dan ga je dood. De Nierstichting zet alles op alles zodat nierpatiënten in leven blijven en écht blijven leven: met een beter levensperspectief en meer vrijheid en energie om gewoon mens te zijn. De Nierstichting wil ...

08-09-2018 17:49

Prinses Beatrix Spierfonds

Socutera - Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds is er voor mensen met een spierziekte, nu en in de toekomst. Het ultieme doel van het Prinses Beatrix Spierfonds is het genezen van alle spierziekten. Daarnaast maken we ons sterk om de huidige zorg voor mense...

01-09-2018 17:50

PAX

Socutera - PAX

PAX staat voor vrede. Samen met mensen in conflictgebieden en mensen in Nederland werken wij aan een menswaardige en vreedzame samenleving, overal in de wereld.

25-08-2018 17:51

Vluchtelingenwerk Nederland

Socutera - Vluchtelingenwerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

18-08-2018 17:50

Stichting Dierenlot

Socutera - Stichting Dierenlot

DierenLot komt op voor mishandelde, verwaarloosde, afgedankte en gewonde dieren in Nederland: gezelschapsdieren, zwerf- en natuurdieren. Dit doet DierenLot samen met zelfstandige lokale en regionale dierenhulporganisaties. Speerpunten zijn:...

11-08-2018 17:50

Solidaridad

Socutera - Solidaridad

Oxfam Novib: Wij zijn een wereldwijde beweging van mensen die samen armoede en onrecht verslaan. In 93 landen pakken wij de problemen aan die armoede veroorzaken en in stand houden: honger, onveiligheid, onrechtvaardigheid en gebrek aan per...

04-08-2018 17:51

SOS Kinderdorpen

Socutera - SOS Kinderdorpen

Geef jij mij een familie? Miljoenen kinderen zijn helemaal alleen.

28-07-2018 17:57

Dierenbescherming

Socutera - Dierenbescherming

De Dierenbescherming heeft ten doel dieren te beschermen in de ruimste zin van het woord en hun belangen te behartigen. De Dierenbescherming gaat hierbij uit van de eigen waarde van het dier, los van de nutswaarde die het dier voor de mense...

21-07-2018 18:11

Dierenbescherming

Socutera - Dierenbescherming

De Dierenbescherming heeft ten doel dieren te beschermen in de ruimste zin van het woord en hun belangen te behartigen. De Dierenbescherming gaat hierbij uit van de eigen waarde van het dier, los van de nutswaarde die het dier voor de mense...

14-07-2018 19:49

Leprastichting

Socutera - Leprastichting

De Leprastichting wil dat lepra niet langer levens verwoest. Zij zorgt voor vroege opsporing, om handicaps door lepra te voorkomen. Voor genezing om de keten van besmetting te doorbreken. En voor medische, sociale en economische revalidatie...

30-06-2018 15:20

SOS Kinderdorpen

Socutera - SOS Kinderdorpen

Geef jij mij een familie? Miljoenen kinderen zijn helemaal alleen.

23-06-2018 16:06

Solidaridad

Socutera - Solidaridad

Solidaridad gelooft in een wereld waar productie en consumptie iedereen kan voeden, met respect voor elkaar, de aarde en komende generaties. Solidaridad brengt alle factoren in productieketens bij elkaar en betrekt ze bij innovatieve oploss...

16-06-2018 17:07

Maag Lever Darm Stichting

Socutera - Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent twee miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens.

09-06-2018 17:50

Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel

Socutera - Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel

Er zijn ruim 525 Erkende Goede Doelen in Nederland. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, getoetst door toezichthouder CBF. Aan een Erkend Goed Doel kan je gerust geven. Kijk op: geefgerust.nl

02-06-2018 17:49

Epilepsiefonds, Toegift.nl

Socutera - Epilepsiefonds, Toegift.nl

Het Epilepsiefonds zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie in Nederland. * Toegift.nl: Je kunt jouw idealen laten voortleven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Socutera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Socutera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Socutera bij Socutera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Socutera. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Socutera gemist

Uitzending gemist van Socutera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Socutera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Socutera? Hier kun je alle uitzendingen van Socutera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
  • Laatste uitzending op 15-09-2018 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord