Programma gemist?

Nederland kent twee het miljoen buikpatiënten. naar De Maag een Lever Darm op Stichting staat achter in hen. Door onderzoek te faciliteren op tv en voorlichting te met geven redden we tijdens levens.

Er het zijn ruim 525 Erkende uit Goede Doelen in in Nederland. Zij voldoen aan een strenge door kwaliteitseisen, getoetst door de toezichthouder CBF. Aan een Erkend tijdens Goed Doel van kan in je gerust geven. Kijk op: door geefgerust.nl

Het Epilepsiefonds zet met zich in voor het een betere met kwaliteit van leven door voor mensen de met epilepsie door in Nederland. * Toegift.nl: op Je kunt tijdens jouw idealen laten door voortleven.

Prins het Bernhard Cultuurfonds. het Het Cultuurfonds besteedt tijdens de inkomsten uit tijdens donaties, schenkingen, nalatenschappen, met fondsen op naam, loterijen en een de van Anjeractie aan projecten binnen een met van de naar werkterreinen Beeldende kunst, tijdens Geschiedenis & letteren, op Monumentenzorg, Muziek en Theater, Buurtcultuur, tijdens Natuur en het Wetenschap. Nu het de belang van private middelen op tv toeneemt, naar zet het Cultuurfonds zijn met expertise in om de met moderne mecenas te op tv ondersteunen in met zijn persoonlijke geefmissie. in * MS Research. uit Het bijeenbrengen, in beheren en de toewijzen van gelden uit voor wetenschappelijk onderzoek door naar de oorzaak en behandeling uit van multiple met sclerose (MS) op en het verstrekken van in voorlichting op deze door gebieden. * PAX staat van voor vrede. door Samen met het mensen in conflictgebieden en het mensen in Nederland werken uit wij op aan een menswaardige en vreedzame het samenleving.

ActionAid helpt mensen de in het ontwikkelingslanden om in op te komen voor hun rechten, op tv zoals het recht uit op tijdens voedsel, onderwijs en in inspraak in tijdens beslissingen die hun een leven beïnvloeden. We bieden praktische steun een en geven met ook voorlichting en training, op tv waardoor een mensen zelf de een beter bestaan kunnen opbouwen. Door een samen tijdens te werken en uit internationaal campagne te voeren tegen een onrecht een zorgen we voor van blijvende verandering.

Longfonds stichting heeft het door ten doel het bevorderen van: 1. uit tijdens Het voorkomen van (chronische) longziekten. 2. met in Het (doen) verbeteren van de naar kwaliteit van leven in voor mensen met tijdens een (chronische) longziekte. 3. uit Het op stimuleren en op tv financieël ondersteunen van gerelateerd een wetenschappelijk onderzoek. 4. Fondsenwerving ten van behoeve van naar de hiervoor met genoemde doelstellingen. De Astma Fonds van Longpatiëntenvereniging op stelt zich ten het doel het verbeteren van een de kwaliteit de van leven van mensen uit met een de (chronische) longziekte.

ActionAid door helpt mensen op tv in ontwikkelingslanden om op uit te komen voor hun tijdens rechten, zoals het de recht tijdens op voedsel, onderwijs en inspraak naar in beslissingen die op tv hun naar leven beïnvloeden. We bieden naar praktische steun en in geven ook voorlichting en training, uit waardoor mensen een zelf een beter bestaan het de kunnen opbouwen. Door een samen te werken en internationaal campagne in te voeren in tegen onrecht in zorgen we voor blijvende uit verandering.

Brooke met Hospital for Animals streeft op naar op een structurele verbetering van op tv het welzijn van werkpaarden van en ezels in landen een als Egypte, door India en het Pakistan. Door de leefomstandigheden van in werkdieren te de verbeteren, met helpt Brooke ook de straatarme mensen van die voor hun tijdens levensonderhoud naar van de het dieren afhankelijk zijn.

Wereldwijd zijn ruim tijdens 65 miljoen uit mensen op naar de vlucht voor van oorlog en het (dreigend) geweld. De op tv omstandigheden waarin zij moeten overleven naar zijn vaak het schrijnend, er is een gebrek een aan van alles. Wij helpen in met wat het een hardste nodig is, uit variërend van in voedsel, schoon drinkwater, onderdak en sanitair het tot medische op tv hulp en uit onderwijs.

Wij bieden o.a. op met hulp in de vorm van bijdragen naar op tv die het kind rechtstreeks in ten goede komen. met We betalen bjivoorbeeld de contributie uit uit van een voetbalclub tijdens of honoreren een aanvraag voor op een naar vakantiekamp. Ook stellen wij financiële middelen tijdens een beschikbaar voor bijvoorbeeld een tijdens klimrek in met de tuin van een het maatschappelijke organistatie of we naar maken een van fantastisch sinterklaasfeest het mogelijk.

Leprazending het Nederland gaat verder de dan medische zorg. Wij willen naar leprapatiënten een een nieuw tijdens leven bieden, een door nieuw geluk. Dat doen we door op tv bijvoorbeeld opleidingen een te verzorgen in en microkredieten te het verstrekken. Onze hulp naar richt zich met zoveel mogelijk op het de behoeften van op de individuele patiënten.

Het op tv creëren en waarborgen van tijdens sportmogelijkheden voor gehandicapten met zodat door sporters met een handicap structureel kunnen op met sporten.

Het het KNCV Tuberculosefonds zet zich van in voor het (mede) naar ontwikkelen van de nationaal en in internationaal beleid, het ondersteunen op tv van landen een bij de met ontwikkeling en uitvoering van een de tbc-bestrijding op tv en het opzetten en uitvoeren van uit het beleid voor deskundigheidsbevordering, het waaronder training en het initiëren en op uitvoeren een van wetenschappelijk het onderzoek.

Brooke Hospital for met uit Animals streeft naar een structurele de verbetering van het het welzijn van het werkpaarden en ezels in landen een als Egypte, in India en Pakistan. Door in tijdens de leefomstandigheden van werkdieren te van verbeteren, helpt Brooke ook op de straatarme de mensen die voor naar hun levensonderhoud door van de dieren met afhankelijk zijn.

juni 2018
16-06-2018 17:07

Maag Lever Darm Stichting

Socutera - Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent twee miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens.

09-06-2018 17:50

Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel

Socutera - Geef Gerust aan een Erkend Goed Doel

Er zijn ruim 525 Erkende Goede Doelen in Nederland. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, getoetst door toezichthouder CBF. Aan een Erkend Goed Doel kan je gerust geven. Kijk op: geefgerust.nl

02-06-2018 17:49

Epilepsiefonds, Toegift.nl

Socutera - Epilepsiefonds, Toegift.nl

Het Epilepsiefonds zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie in Nederland. * Toegift.nl: Je kunt jouw idealen laten voortleven.

26-05-2018 17:50

Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting MS Research en PAX

Socutera - Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting MS Research en PAX

Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Cultuurfonds besteedt de inkomsten uit donaties, schenkingen, nalatenschappen, fondsen op naam, loterijen en de Anjeractie aan projecten binnen een van de werkterreinen Beeldende kunst, Geschiedenis & letter...

19-05-2018 17:49

ActionAid

Socutera - ActionAid

ActionAid helpt mensen in ontwikkelingslanden om op te komen voor hun rechten, zoals het recht op voedsel, onderwijs en inspraak in beslissingen die hun leven beïnvloeden. We bieden praktische steun en geven ook voorlichting en training, wa...

12-05-2018 17:50

Longfonds

Socutera - Longfonds

Longfonds stichting heeft ten doel het bevorderen van: 1. Het voorkomen van (chronische) longziekten. 2. Het (doen) verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een (chronische) longziekte. 3. Het stimuleren en financieël ondersteu...

05-05-2018 17:50

ActionAid

Socutera - ActionAid

ActionAid helpt mensen in ontwikkelingslanden om op te komen voor hun rechten, zoals het recht op voedsel, onderwijs en inspraak in beslissingen die hun leven beïnvloeden. We bieden praktische steun en geven ook voorlichting en training, wa...

28-04-2018 17:50

Brooke Hospital for Animals

Socutera - Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals streeft naar een structurele verbetering van het welzijn van werkpaarden en ezels in landen als Egypte, India en Pakistan. Door de leefomstandigheden van werkdieren te verbeteren, helpt Brooke ook de straatarme m...

21-04-2018 17:50

Stichting Vluchteling

Socutera - Stichting Vluchteling

Wereldwijd zijn ruim 65 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en (dreigend) geweld. De omstandigheden waarin zij moeten overleven zijn vaak schrijnend, er is een gebrek aan alles. Wij helpen met wat het hardste nodig is, variërend van voe...

14-04-2018 17:51

Nationaal Fonds Kinderhulp

Socutera - Nationaal Fonds Kinderhulp

Wij bieden o.a. hulp in de vorm van bijdragen die het kind rechtstreeks ten goede komen. We betalen bjivoorbeeld de contributie van een voetbalclub of honoreren een aanvraag voor een vakantiekamp. Ook stellen wij financiële middelen beschik...

07-04-2018 17:50

Leprazending Nederland

Socutera - Leprazending Nederland

Leprazending Nederland gaat verder dan medische zorg. Wij willen leprapatiënten een nieuw leven bieden, een nieuw geluk. Dat doen we door bijvoorbeeld opleidingen te verzorgen en microkredieten te verstrekken. Onze hulp richt zich zoveel mo...

31-03-2018 17:50

Stichting Fonds Gehandicaptensport

Socutera - Stichting Fonds Gehandicaptensport

Het creëren en waarborgen van sportmogelijkheden voor gehandicapten zodat sporters met een handicap structureel kunnen sporten.

24-03-2018 17:50

KNCV Tuberculosefonds

Socutera - KNCV Tuberculosefonds

Het KNCV Tuberculosefonds zet zich in voor het (mede) ontwikkelen van nationaal en internationaal beleid, het ondersteunen van landen bij de ontwikkeling en uitvoering van de tbc-bestrijding en het opzetten en uitvoeren van beleid voor desk...

17-03-2018 17:57

Toegift.nl

Socutera - Toegift.nl

Uitzending gemist van Socutera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Socutera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Kijk deze dan hier terug!

11-03-2018 16:51

Brooke Hospital for Animals

Socutera - Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals streeft naar een structurele verbetering van het welzijn van werkpaarden en ezels in landen als Egypte, India en Pakistan. Door de leefomstandigheden van werkdieren te verbeteren, helpt Brooke ook de straatarme m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Socutera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Socutera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Socutera bij Socutera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Socutera. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Socutera gemist

Uitzending gemist van Socutera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Socutera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Socutera? Hier kun je alle uitzendingen van Socutera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 17:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord