Programma gemist?

De door Dierenbescherming heeft ten doel op dieren te van beschermen in de een ruimste zin van het woord naar met en hun belangen te het behartigen. De door Dierenbescherming gaat hierbij uit door van de eigenwaarde van het een naar dier, los van de op nutswaarde die het dier voor in de mensen tijdens mag bezitten. op tv Dieren behoren met respect behandeld een te door worden als zelfstandige wezens tijdens met gevoelens, bewustzijn het en in integriteit. Gezondheid en op het welzijn van het naar individuele dier uit staan hierbij centraal.

Brooke naar Hospital for Animals uit streeft naar een structurele verbetering op tv naar van het welzijn van werkpaarden en de ezels in landen op tv als Egypte, van India tijdens en Pakistan. Door de naar leefomstandigheden van op werkdieren te verbeteren, helpt Brook door ook de straatarme uit mensen die een voor hun levensonderhoud tijdens van de dieren afhankelijk op tv zijn.

De uit Leprastichting wil op tv dat lepra niet langer levens tijdens verwoest. Zij zorgt van voor vroege opsporing, tijdens om handicaps door lepra van naar te voorkomen. Voor de genezing om de keten met van besmetting te doorbreken. een En voor medische, sociale uit en economische revalidatie, het zodat ex-patiëten door weer gewoon kunnen deelnemen op aan de maatschappij. op Dit doet zij het in tijdens samenwerking met lokale organisaties tijdens als overheden. op tv De Leprastichting assisteert, naar adiviseert en traint bij op tv de uitvoering van in leprabestrijdings- een en revalidatieprogramma's om ervoor te op tv zorgen dat elke in nieuw leprapatiënt op op tijd wordt tijdens gevonden en behandeld, zodat de op ziekte in niet langer handicaps veroorzaakt. van Mensen met de een handicap door lepra het kunnen met volwaardig deelnemen aan in de samenleving en worden in niet meer het gestigmatiseerd.

Verleent directe tijdens hulp aan vluchtelingen en door ontheemden in van de regio, het komt in Nederland de op voor hun uit belangen en geeft uit voorlichting over hen. Wereldwijd zijn in ruim het 65 miljoen mensen op de met vlucht voor met oorlog en (dreigend) geweld. de De omstandigheden waarin op tv zij moeten naar overleven zijn vaak schrijnend, naar er met is een gebrek de aan alles. Wij helpen met een wat het tijdens hardste nodig is, een variërend van voedsel, op schoon drinkwater, onderdak de en het sanitair tot medische hulp en op onderwijs.

Behartigt de een belangen van vluchtelingen en een op asielzoekers in Nederland, vanaf het moment in van op tv binnenkomst tot op en met de integratie in met de Nederlandse uit samenleving.

VluchtelingenWerk Nederland de behartigt de belangen van in vluchtelingen in en asielzoekers in Nederland, tijdens vanaf uit het moment van met binnenkomst tot en met de met integratie met in de Nederlandse samenleving. VluchtelingenWerk op tv Nederland de richt zich op de op tv bescherming van vluchtelingen door van het bevorderen in van juridische veiligheid door non-refoulement, uit erkenning en verlening naar van vluchtelingenstatus en uit het bieden van in rechten, maatschappelijke veiligheid de door een welkome op samenleving waar vluchtelingen uit in de alle veiligheid een een nieuw bestaan met kunnen opbouwen en een internationale solidariteit met landen die zwaardere naar lasten dragen en door met de naar vluchtelingen uit die in deze landen vaak tijdens zonder perspectief de verblijven.

Nederland van kent twee miljoen naar buikpatiënten. De Maag Lever Darm een Stichting staat de achter uit hen. Door onderzoek te faciliteren en tijdens voorlichting te naar geven, de redden we levens.

Een een menswaardig bestaan naar voor iedereen én de het ideaal van autonomie, individuele uit vrijheid, op tv het vermogen zelf in na te denken.

Epilepsiefonds zet een zich uit in voor een betere kwaliteit van op leven voor mensen in met epilepsie in op tv het Nederland.

Stichting Vluchteling op verleent directe met hulp aan naar vluchtelingen en ontheemden in tijdens de regio, komt naar in Nederland op van voor hun belangen en geeft het voorlichting door over hen. Wereldwijd zijn ruim tijdens 65 op tv miljoen mensen op de naar vlucht voor oorlog een en (dreigend) geweld. De uit omstandigheden met waarin zij op moeten overleven zijn vaak schrijnend, naar er met is een gebrek aan uit alles. Wij helpen het met wat het uit hardste nodig is, in variërend van voedsel, schoon door drinkwater, onderdak tijdens en sanitair tot een medische hulp en de onderwijs.

Prins Bernhard Cultuurfonds, op een PAX en Liliane Fonds een Prins Bernhard Cultuurfonds: Cultuur in naar van uw buurt heeft het op nodig! Steun de Anjeractie van een het Prins op Bernhard op tv Cultuurfonds. * PAX: een In dertien landen maken betrokken medewerkers de door en lokale partnerorganisaties zich sterk de voor vrede het en verzoening een in conflictgebieden. * het Liliane Fonds: Wil tijdens de wereld openen een voor kinderen en jongeren door met een door handicap in ontwikkelingslanden.

Het Longfonds het strijdt voor gezonde longen naar met en tegen longziekten. Het Longfonds heeft op tv ten doel door het de bevorderen van en het op voorkomen van naar (chronische) longziekten, het (doen) verbeteren van in de de kwaliteit van naar leven voor mensen met een een (chronische) longziekte, het tijdens stimuleren en financieel ondersteunen het van gerelateerd van wetenschappelijk onderzoek en fondsenwerving tijdens ten behoeve van door de hiervoor genoemde op doelstellingen. De van Astma op tv Fonds Longpatiëntenvereniging stelt zich ten doel een het door verbeteren van de kwaliteit van op leven van mensen de in met een (chronische) door longziekte.

Steunt mensen in de ontwikkelingslanden door het een geven de van dieren en in training. Het structureel verminderen van met naar armoede en kwetsbaarheid van mensen op tv en het door versterken van gemeenschappen een in ontwikkelingslanden, van het vergroten van de kennis van tijdens de Nederlandse bevolking naar een over en haar in betrokkenheid bij de problemen waarmee met mensen in armoede kampen, op tv en het naar verrichten de van alle verdere handelingen die een met het vorenstaande in in ruimste naar zin verband houden op of daartoe bevordelijk kunnen in zijn.

Het naar bijeenbrengen, beheren en toewijzen van het op tv gelden voor wetenschappelijk onderzoek met naar de oorzaak en behandeling de uit van multiple sclerose (MS) uit en het verstrekken van een voorlichting door op deze gebieden.

In met dertien landen, verspreid het over drie contintenten, naar maken betrokken medewerkers en lokale op partnerorganisaties zich tijdens sterk in voor vrede en verzoening in door conflictgebieden. De stichting een heeft ten doel met het uitvoeren in van programma's, projecten en het diensten ten op tv behoeve van de naar Stichting Interkerkelijk Vredesberaad (IKV) en op op tv Vredebeweging Pax Christi Nederland, alsmede op het door uitvoeren van programma's, projecten en diensten het ten door behoeve van derden, voor naar zover deze programma's, op projecten en het diensten passen binnen de in doelstelling van het in IKV en naar Pax Christi.

juli 2017
22-07-2017 17:57

Dierenbescherming

Socutera - Dierenbescherming

De Dierenbescherming heeft ten doel dieren te beschermen in de ruimste zin van het woord en hun belangen te behartigen. De Dierenbescherming gaat hierbij uit van de eigenwaarde van het dier, los van de nutswaarde die het dier voor de mensen...

15-07-2017 17:56

Brooke Hospital for Animals

Socutera - Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals streeft naar een structurele verbetering van het welzijn van werkpaarden en ezels in landen als Egypte, India en Pakistan. Door de leefomstandigheden van werkdieren te verbeteren, helpt Brook ook de straatarme me...

08-07-2017 17:57

Leprastichting

Socutera - Leprastichting

De Leprastichting wil dat lepra niet langer levens verwoest. Zij zorgt voor vroege opsporing, om handicaps door lepra te voorkomen. Voor genezing om de keten van besmetting te doorbreken. En voor medische, sociale en economische revalidatie...

02-07-2017 17:57

Stichting Vluchteling

Socutera - Stichting Vluchteling

Verleent directe hulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio, komt in Nederland op voor hun belangen en geeft voorlichting over hen. Wereldwijd zijn ruim 65 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en (dreigend) geweld. De omstandighede...

24-06-2017 17:49

VluchtelingenWerk Nederland

Socutera - VluchtelingenWerk Nederland

Behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

17-06-2017 17:50

VluchtelingenWerk Nederland

Socutera - VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. VluchtelingenWerk Nederland richt zich op de bescherm...

10-06-2017 17:57

Maag Lever Darm Stichting

Socutera - Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent twee miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven, redden we levens.

03-06-2017 17:57

Vereniging Humanistisch Verbond

Socutera - Vereniging Humanistisch Verbond

Een menswaardig bestaan voor iedereen én het ideaal van autonomie, individuele vrijheid, het vermogen zelf na te denken.

27-05-2017 17:55

Epilepsiefonds

Socutera - Epilepsiefonds

Epilepsiefonds zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie in Nederland.

20-05-2017 17:50

Stichting Vluchteling

Socutera - Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling verleent directe hulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio, komt in Nederland op voor hun belangen en geeft voorlichting over hen. Wereldwijd zijn ruim 65 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en (dreigend) ge...

13-05-2017 17:50

Prins Bernhard Cultuurfonds, Liliane Fonds en Vredesorganisatie PAX

Socutera - Prins Bernhard Cultuurfonds, Liliane Fonds en Vredesorganisatie PAX

Prins Bernhard Cultuurfonds, PAX en Liliane Fonds Prins Bernhard Cultuurfonds: Cultuur in uw buurt heeft het nodig! Steun de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. * PAX: In dertien landen maken betrokken medewerkers en lokale part...

06-05-2017 17:50

Longfonds

Socutera - Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen longziekten. Het Longfonds heeft ten doel het bevorderen van en het voorkomen van (chronische) longziekten, het (doen) verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een (chronische)...

29-04-2017 17:44

Heifer Nederland

Socutera - Heifer Nederland

Steunt mensen in ontwikkelingslanden door het geven van dieren en training. Het structureel verminderen van armoede en kwetsbaarheid van mensen en het versterken van gemeenschappen in ontwikkelingslanden, het vergroten van de kennis van de ...

22-04-2017 17:50

Stichting MS Research

Socutera - Stichting MS Research

Het bijeenbrengen, beheren en toewijzen van gelden voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van multiple sclerose (MS) en het verstrekken van voorlichting op deze gebieden.

16-04-2017 17:50

Vredesorganisatie PAX

Socutera - Vredesorganisatie PAX

In dertien landen, verspreid over drie contintenten, maken betrokken medewerkers en lokale partnerorganisaties zich sterk voor vrede en verzoening in conflictgebieden. De stichting heeft ten doel het uitvoeren van programma's, projecten en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Socutera gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Socutera de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Socutera bij Socutera liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Socutera. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Socutera gemist

Uitzending gemist van Socutera? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Socutera, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Socutera gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Socutera? Hier kun je alle uitzendingen van Socutera kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 155
  • Laatste uitzending op 22-07-2017 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord