Programma gemist?

Film over van de bekende uit Britse oud-politica tijdens Margaret Thatcher, die in op de jaren 70 en de 80 de op tv obstakels van een door een mannen gedomineerde in politieke wereld in overwint.

september 2021
19-07-2014 20:15

Film op 2: The Iron Lady

Film op 2: The Iron Lady - Film op 2: The Iron Lady

Film over de bekende Britse oud-politica Margaret Thatcher, die in de jaren 70 en 80 de obstakels van een door mannen gedomineerde politieke wereld overwint.

Film op 2: The Iron Lady gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Iron Lady de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Iron Lady bij Film op 2: The Iron Lady liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Iron Lady. Heb je een uitzending van Film op 2: The Iron Lady gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Iron Lady gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Iron Lady? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Iron Lady, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Iron Lady gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Iron Lady? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Iron Lady kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2014 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!