Programma gemist?

Seizoen met 18 - Aflevering 3 - uit Medisch programma. Nina een & op René. De 24-jarige René werd een veertien weken te vroeg op tv geboren en het heeft tijdens de geboorte op Cerebrale naar Parese opgelopen door zuurstoftekort. Zijn de hersenen geven op tv verkeerde signalen uit af aan zijn spieren en het hierdoor zit hij in met een rolstoel. tijdens René geeft echter het niet op tijdens en volgt zijn dromen. Zo van heeft op tv hij, samen met de zijn zus, een door IT-bedrijf opgericht het voor mensen met een in afstand tot tijdens de arbeidsmarkt. Nina (20) tijdens heeft het zeldzame Kabuki Syndroom. in Hierdoor ziet de ze er van veel jonger uit, het is ze klein en op tv heeft ze een leerachterstand. in naar Toch streeft deze bourgondische tijdens dame vol passie naar haar ambities na. Zo hoopt door ze uit over een met paar jaar te kunnen gaan op werken als medewerker tijdens in naar de horeca.

In uit deze aflevering van Je op Zal Het Maar op tv Hebben op tv gaat presentator Jurre Geluk uit langs bij de 22-jarige Yaira. tijdens tijdens Zij kreeg toen ze de 18 was de de diagnose Gilles de de la Tourette. op Bij Yaira uit de Tourette zich een uit in vocale tics, uit angsten en ongecontroleerde bewegingen. Dit op tv alles laat haar in er niet naar van weerhouden regelmatig van het podium op tv te beklimmen van het comedy café naar door op een open een mic night. Kevin (25) werd tijdens acht jaar geleden in met zijn uit scooter geschept tijdens door een auto en hield daar van het Complex naar Regionaal Pijnsyndroom aan over. door tijdens Ongeveer alles in uit zijn lichaam was gekneusd tijdens en/of gebroken. van Tijdens de revalidatie de kreeg Kevin méér pijn in plaats de tijdens van minder. Zijn lichaam van reageert abnormaal sterk op letsel op en geeft onafgebroken van helse van pijnprikkels. Ondanks de pijn tijdens blijft Kevin een naar thrill seeker. Zo rijdt het hij in internationale wedstrijden met WCMX, in dat op tv is BMX voor in een rolstoel.

Het in nieuwe seizoen van Je Zal het Het Maar in Hebben in gaat vanavond van start. uit Jurre Geluk uit is de nieuwe uit presentator. Hij gaat de komende met weken op op tv bezoek bij inspirerende en op dappere jonge mensen met het naar een zeldzame aandoening in of ziekte. Ze laten op tv zien dat ze, het ondanks hun aandoening, uit niet aan de zijlijn maar tijdens in midden in het leven staan. In naar de eerste tijdens aflevering staat met de 14-jarige Esmee centraal. Zij heeft tijdens met Arterio Veneuze Malformatie (AVM). Daardoor de is haar gezicht vervormd op tv en extreem het gevoelig voor bloedingen. Als naar op haar gezicht gaat tijdens bloeden kan dit fatale gevolgen van hebben. Hierdoor met is ze op tv al meerdere keren in het tijdens ziekenhuis beland en daarom een moet op Esmee's moeder altijd bij haar op in de buurt in zijn in om te het helpen als het van misgaat. Ook gaat Jurre langs bij door de 22-jarige Kees. tijdens Hij heeft naar geen knieën, de geen ellebogen en geen handen, door maar hij de weet zich prima te de uit redden in de maatschappij. het Zo heeft hij naar net een nieuwe door job bij de klantenservice van tijdens tijdens een telecombedrijf.

Twee door bikkels worden gevolgd die geholpen in de worden door de met Bart de Graaff Foundation. De Bart uit de Graaff Foundation een helpt jonge de mensen op tv met een levensbepalende op tv ziekte om hun eigen bedrijf te tijdens starten. Iris tijdens Slootheer heeft het het syndroom tijdens van Ehlers Danlos oftewel EDS. door Het is een naar erfelijke aandoening de waarbij de bindweefsels ongewoon van rekbaar zijn. Daarnaast het kan ze nauwelijks eten in door gastroparese. van Ook heeft ze de clusterhoofdpijn én POTS. door Bij POTS krijg in je als je gaat het staan een een abnormaal hoge hartslag. het Ze gaat op mede dankzij naar de Bart de Graaff Foundation de haar de eigen bedrijf starten. Het heet Medische uit Maaksels in en ze maakt speciale tassen een van voor aan je rolstoel of voor een je naar stomazak of de pads voor je buiksonde. op tv Evelien Kroon heeft narcolepsie uit en zij begint op een door auto-stoffeerbedrijfje. Ze stoffeert bijvoorbeeld autostoelen en het banken van uit oldtimers.

In deze op aflevering van het het programma Je Zal Het door Maar Hebben in aandacht voor de de verhalen van tijdens Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) met liep door zuurstofgebrek op een hersenbeschadiging de op. Ze heeft hierdoor tijdens spasmes en van is niet op in staat om te van spreken. Rebecca op communiceert met een spraak-app op in haar tablet, op maar dit weerhoudt in haar niet de om een opleiding voor audiovisuele van media te volgen. op van En ze is vastbesloten uit om het te op tv gaan maken als cameravrouw. Milan op tv het Boekhoudt (17) lijdt aan tijdens het syndroom op tv van Alström. Dit uit is een genetische aandoening die op tv er uiteindelijk toe in leidt dat zijn naar organen uitvallen. Daarnaast naar is Milan slechtziend en een hypergevoelig voor met licht, waardoor hij het zijn op leven in de schaduw moet doorbrengen. naar de En dit doet hij onder meer met op op tv de schietbaan, waar hij schiet uit op in gehoor.

In deze aflevering een uit van Je Zal Het Maar tijdens Hebben worden de verhalen van van Diecke en uit Yannick verteld. Diecke Demming tijdens (26) van werd geboren zonder de knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. in Door door haar onvolgroeide ledematen tijdens is ze aangewezen op beenprotheses met en een lijdt ze chronisch door pijn. Toch staat Diecke de met beide benen het op de grond door en maakt ze furore een als achtergrondzangeres in in de poprockband een Jay Jones. tijdens Yannick Woithon (20) in lijdt aan de nierfalen. Op zijn achtste van kreeg hij een nier de van zijn naar vader getransplanteerd, maar een die werd van zes jaar later op afgestoten door zijn lichaam. Sindsdien naar is op Yannick terug bij van af en moet door hij vier keer met per week dialyseren. Maar op tv dat heeft in ook zijn voordelen, want na een de nachtje doorhalen het in een de zuipkeet heeft hij nóóit een een op tv kater.

Lerrie Grooten de (29) lijdt aan schizofrenie. van Hij door belandde twee maal in in een psychose en het werd opgenomen met in een in psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft naar Lerrie zijn leven weer de op de rit, in maar de het kans op een terugval in blijft aanwezig. in Dit risico weet op tv hij in echter te beperken van door als stand-upcomedian de draak te de steken met op zijn aandoening. Davine de Arseni (23) lijdt aan in de ziekte van in Ullrich: een aangeboren door op aandoening van het spier- en tijdens bindweefsel. Hierdoor heeft ze de verzwakte spieren naar en zijn haar uit nek naar en rug vergroeid. Davine heeft naar onvoldoende kracht om van haar longen uit volledig te openen en op tv is afhankelijk van uit een door tracheacanule. Maar ze met ademt het leven met volle teugen op tv in en naar is met vaker op het terras een dan thuis te van vinden.

Alicia van Hoost (22) lijdt naar aan het syndroom tijdens van Morsier. Hierdoor zijn haar de een hersenhelften niet goed aangelegd en naar is ze nagenoeg op tv blind. Ondanks haar de beperkte zicht de is Alicia tijdens dol op kunst en maakt het ze het bezoekers wegwijs in het het museum. Bovendien zit ze in tijdens een toneelgroep waarmee met ze uit op de planken staat van met de naar Amsterdamse Stadsschouwburg. Verder naar zie je de Mike Savelberg (20) die lijdt aan door Nonverbal van Learning Disorder: een het neurologische stoornis een die overeenkomsten vertoont met autisme. Hierdoor naar heeft Mike naar moeite uit met onverwachte situaties, kan hij zijn op emoties niet een goed in reguleren en is hij snel met overprikkeld. Maar op zijn motto is 'hakuna matata' de (er tijdens is geen probleem) door en hij zingt de een sterren een van de hemel met uit de Limburgse in volkszanger Huub Adriaans.

Janneke het van Rijn (23) werd geboren een met een hemifaciale hypertrofie. Deze op aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor van dat haar rechterwang een en het -oor tot haar met achttiende bleven doorgroeien. Janneke door onderging maar liefst twintig een operaties en dit leidde de tijdens niet alleen tot fysieke, maar ook een tot mentale littekens. uit Want naar door haar afwijkende uiterlijk naar krijgt ze vaak naar met vooroordelen te met maken. naar Sinéad Power (29) het raakte van de ene uit op de andere dag de verlamd door de op tv zeldzame de spierziekte CIPD. Ze in belandde in een rolstoel en zou op met volgens de artsen de nooit meer zelfstandig kunnen op tv lopen. Maar in deze powergirl ging niet uit bij de pakken neerzitten. Door met keihard trainen op en een een veelbelovende elektroshocktherapie maakt ze grote in de stappen voorwaarts.

Shivan Hassan uit (24) lijdt op tv aan Epidermolysis Bullosa (EB). met Als gevolg van deze door ziekte ontstaan bij uit minimale door druk of naar wrijving blaren en beschadigingen op de tijdens met huid. De littekens van deze wonden van leiden tijdens weer tot vergroeiingen van het zijn vingers tijdens en tenen. tijdens Ondanks deze rotziekte geniet Shivan van door de naar kleine dingen een in het leven en hoopt hij met op tv als eerste EB-patiënt te op tv worden behandeld tijdens met een revolutionaire gentherapie. een Verder zie je van Sophie Lansink (19) die uit lijdt aan met Juveniele Dermatomyositis (JDM). Deze auto-immuunziekte de op tv zorgt ervoor dat haar afweersysteem haar een in eigen spieren en huid aanvallen. Hierdoor tijdens lijdt Sophie het chronisch pijn en op tv heeft door ze haar passie voor karten moeten op opgeven. door Daarom geeft naar ze nu kartles aan van kinderen en sleutelt een deze stoere chick aan met oldtimers.

Aafke Coopmans (21) met lijdt aan naar het syndroom van de Treacher Collins. Hierdoor zijn op de botten en met weefsels met in haar gezicht onderontwikkeld op tv en de heeft ze geen een oren en gehemelte. Aafke krijgt de vaak negatieve reacties door tijdens haar op afwijkende uiterlijk. Maar die vervelende het ervaringen gebruikt tijdens ze door op creatieve wijze door om andere jongeren te van helpen. Verder zie een je Dennis Prins tijdens (25). Hij heeft met congenitale spierdystrofie: op tv een zeldzame spierziekte die ertoe leidt uit op tv dat hij nauwelijks een kan bewegen en overal van hulp bij een nodig heeft. Maar dit staat een met professionele carrière als de drummer een en dj niet het in weg, in want hij organiseert dancefeesten en plugt met zijn zelfgeproduceerde tijdens tracks bij de gerenommeerde dj's.

Arnoud het Nijhuis (27) lijdt aan uit het Moebius-syndroom: een verlamming in van de aangezichtsspieren. met Hierdoor een heeft hij altijd op dezelfde gelaatsuitdrukking en kan hij door geen het emoties tonen. Daarnaast in heeft Arnoud het Poland-syndroom, waardoor op belangrijke spieren in op zijn borst en met benen ontbreken. het Toch is hij een koning van uit de wielerbaan op en won hij een zilveren op tv en bronzen van medaille op het de Paralympics in Rio. Verder zie van op je Carlijn Mol (21) die al het op jonge leeftijd van in op tv een depressie belandde. Ze door deed naar verschillende zelfmoordpogingen en werd tweemaal opgenomen naar in in een psychiatrisch ziekenhuis. Hier op tv werd de op tv diagnose borderline gesteld: door een persoonlijkheidsstoornis die tot heftige op stemmingswisselingen door leidt. Maar Carlijn laat zich door uit niet gek maken een en timmert flink aan de weg met met haar een duo 'Rappende het Meiden'.

In een Je zal het door maar hebben het duikt presentator Tim Hofman in in de levens van de jonge mensen naar die een ziekte of een uit handicap hebben. Ondanks het hun van beperking halen zij het onderste door uit de kan, een staan uit ze positief in het de leven en kijken naar van de dingen die het de ze nog wél uit kunnen. Michiel (19) lijdt de aan de zeldzame tijdens verouderingsziekte Progeria. Ieder het jaar wordt hij op tv lichamelijk acht jaar ouder het waardoor hij inmiddels de respectabele uit leeftijd op van 152 van heeft bereikt. Maar ondanks zijn ouderdomskwalen het op is deze bijzondere levensgenieter niet van uit plan uit om achter de op tv geraniums te uit gaan zitten. In de eerste een aflevering op tv ontmoet Tim naast Michiel ook het de 17-jarige Sumeia. Zij een lijdt aan op het syndroom van door Gilles de de la Tourette. het Als gevolg van deze het neuro-psychiatrische aandoening heeft ze van geen naar controle over haar ledematen. Haar favoriete tijdens sport in voetbal heeft ze moeten opgeven, de maar in wel beoefent ze de Koreaanse op tv zelfverdedigingssport Hapkido op door in wedstrijdniveau. Van depressie tot schizofrenie de en van het ontbreken op tv van de lichaamsdelen tot het uitvallen van uit organen, het is allemaal een te zien in de het nieuwe naar seizoen van een Je Zal Het Maar Hebben. uit Tim: "Het in is een heel op tv mooi en fascinerend seizoen op geworden. een Het slingert van echt ingewikkelde in op aandoeningen naar de op tv dood in de ogen kijken naar en weer terug, op maar de zon schijnt tijdens alsnog voor iedere naar kandidaat. Ik heb op naar er zelf weer in veel van geleerd en ik op denk dat in het voor naar iedere kijker ook door wederom een grote inspiratiebron kan door zijn." Je op tv Zal Het Maar Hebben is iedere in dinsdag om uit 21:15 uur tijdens te zien op op tv NPO 3.

Daphny uit (20 jaar) heeft op geen minuut rust met in haar hoofd omdat ze uit door een obsessief compulsieve stoornis heeft. een Ze is tijdens continu bezig door met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren tijdens lang maakt op ze haar een huis schoon, controleert ze of op tv de op tv stoelen recht naar staan en het gas uit het is. met Eten doet ze liever in een in supermarkt omdat ze de met geen kruimels in haar huis wil naar hebben. Om uit gek uit van te worden! het Verder telt ze heel tijdens de dag voorwerpen, vlakken, hoeken in en tijdens beats van de op tv muziek. Valerio op ontmoet haar en met ervaart hoe het is op als 'dwang' volledig een beslag op op tv je legt.

Tim door gaat op het bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt van geboren een met de erfelijke door ziekte Osteogenesis Imperfecta. in Door deze brozebottenziekte in breekt ze als het kind continu haar botten. Meestal op stabiliseert met de ziekte zich naar tijdens de pubertijd. Maar Jeske tijdens heeft pech. Vorig een jaar door zomer breekt ze haar rug naar als van ze zich verstapt op de uit trap. naar Sindsdien ligt ze zo'n 23 tijdens met uur per dag in in bed.

januari 2019
22-01-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben

Seizoen 18 - Aflevering 3 - Medisch programma. Nina & René. De 24-jarige René werd veertien weken te vroeg geboren en heeft tijdens de geboorte Cerebrale Parese opgelopen door zuurstoftekort. Zijn hersenen geven verkeerde signalen af aan ...

15-01-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk langs bij de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen ze 18 was de diagnose Gilles de la Tourette. Bij Yaira uit de Tourette zich in vocale tics, angsten en ongecontroleerd...

08-01-2019 21:05

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat vanavond van start. Jurre Geluk is de nieuwe presentator. Hij gaat de komende weken op bezoek bij inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien d...

22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

03-04-2018 21:15

Dennis en Aafke

Je zal het maar hebben - Dennis en Aafke

Aafke Coopmans (21) lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Hierdoor zijn de botten en weefsels in haar gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen oren en gehemelte. Aafke krijgt vaak negatieve reacties door haar afwijkende uiterlijk. Ma...

27-03-2018 21:20

Carlijn en Arnoud

Je zal het maar hebben - Carlijn en Arnoud

Arnoud Nijhuis (27) lijdt aan het Moebius-syndroom: een verlamming van de aangezichtsspieren. Hierdoor heeft hij altijd dezelfde gelaatsuitdrukking en kan hij geen emoties tonen. Daarnaast heeft Arnoud het Poland-syndroom, waardoor belangri...

20-03-2018 21:15

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

In Je zal het maar hebben duikt presentator Tim Hofman in de levens van jonge mensen die een ziekte of een handicap hebben. Ondanks hun beperking halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die...

26-01-2018 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

25-01-2018 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord