Programma gemist?

De laatste met aflevering is op een Bikkel tijdens uitzending. Hierin volgt Jurre Geluk door twee Bikkels naar die hulp krijgen van het de het Bart de Graaff Foundation. Deze foundation naar helpt jonge tijdens mensen met een levensbepalende met ziekte om hun van eigen bedrijf te op starten. Elianne het heeft de ziekte van in in Lyme. Ze zit daardoor in met een rolstoel op en heeft heftige in epileptische aanvallen. een Ze wil fotograaf worden en de tijdens uit Bart de Graaff naar Foundation helpt haar daarbij. Een groot met naar online warenhuis is de haar mentorbedrijf. Haar uit coach Richard vertelt wat ze met allemaal uit voor haar kunnen op betekenen. Willemijn is blind het en woont in door Rotterdam met met haar slechtziende (1% zicht) man en naar door hun dochtertje van uit twee die wel kan zien. De uit speeltuin met haar met dochter is een de grootste de uitdaging. Ook Willemijn in heeft een mentor, die haar naar het helpt met het bereiken van haar het op doelen.

De 21-jarige Louelle de heeft de de veelvoorkomende ziekte de van Crohn. Openhartig door vertelt ze in over de taboes die er tijdens nog steeds zijn een als in het over darmproblemen gaat. naar Louelle heeft zo veel last tijdens gehad van deze op taboes, dat ze tijdens in een uit depressie op tv kwam. Gelukkig gaat het het vandaag veel beter met haar. van uit Ze gaat met door Jurre naar een festival waar de ze door noodgedwongen allebei de dixie bijna op niet afkomen. Toen Mario tijdens (22) nog maar een een foetus de was, is het goed op tv misgegaan. op tv Door alcoholmisbruik kwam hij de verslaafd en met uit een hersenaandoening op naar de wereld. op Hij kreeg de door diagnose FAS, een Foetaal Alcoholsyndroom. Hoewel deze met diagnose voor een hem veel duidelijk maakte, moet met hij dagelijks leren omgaan van met de gevolgen tijdens van met dit syndroom. Hij naar heeft een onderontwikkeld geweten en in komt daardoor regelmatig met in een de problemen. Toch heeft uit hij goeie mensen naar om zich heen en op tv zien in ze zijn toekomst rooskleurig in in.

De progressieve op spierziekte op tv Nemaline Myopathie van tijdens de 33-jarige Joram heeft zijn ademhalingsorgaan tijdens het aangetast. Hierdoor moet hij 's met nachts de aan de beademing en op tv sinds kort ook steeds uit vaker overdag. Doordat uit de spieren in op tv zijn door gezicht ook aangetast zijn, is hij uit soms moeilijk te tijdens verstaan. Toch uit werkt Joram zijn naar wensenlijst stuk voor de stuk af. Een reguliere door baan, een uit vriendin op tv en een huis. What's next? Yael een (17) op heeft OI, ofwel naar Qsteogenesis Imperfecta. Hierdoor is ze uit extreem breekbaar naar en de heeft ze al meer op tv dan 30 op keer iets gebroken in haar lijf. tijdens Zelfs met een nies kan haar met ribben doen breken. van Toch houdt Yael er met een aparte op tv en risicovolle in sport op na. Ze op tv gaat boksend door het op door leven.

Vanavond in Je uit Zal uit Het Maar een Hebben het verhaal door van de 18-jarige Tymo. met Hij heeft de van zeldzame Noordzeeziekte. Er met zijn maar op tv 25 mensen op de hele wereld in in die deze ziekte van hebben. Overeenkomstig hebben ze naar allemaal voorouders door die zijn geboren rondom op de Noordzee. De een ziekte heeft in een progressief karakter. Door de onbekendheid door van de in ziekte op is de toekomst van in Tymo onzeker, maar dat weerhoudt met op hem er niet van het zich op een het studie als boekhouder naar te storten. De ijdele Ieke op (22) de is geboren met een een enorm lymfangioom de in zijn gezicht. Presentator Jurre van Geluk gaat ook door bij hem naar langs in deze uit aflevering.

Nienke (33) heeft in een heftige, onzichtbare uit aandoening. Elke door nacht naar is voor haar met een nachtmerrie, omdat ze vier de uur per nacht op clusterhoofdpijn-aanvallen heeft. Deze ondraaglijke door hoofdpijn tijdens wordt ook wel met de zelfmoordhoofdpijn genoemd. Nienke van houdt een vol en vecht, in de hoop tijdens dat het ooit van overgaat. uit Selwin (24) heeft het met syndroom van van Nager. Hierdoor heeft hij korte van armen, heeft op hij het geen duimen, hoort hij de slecht en kan van hij door een uit vergroeiing in zijn kaak naar moeilijk eten. Toch droomt naar Selwin door van een carrière op als vrachtwagenchauffeur en maakt een hij de in buurt onveilig in zijn blauwe door naar smurfmobiel.

De tijdens 24-jarige René werd veertien weken met te vroeg op tv geboren en heeft op tv tijdens de op tv geboorte Cerebrale op tv Parese opgelopen door met zuurstoftekort. Zijn hersenen geven een verkeerde signalen uit af aan zijn spieren en hierdoor van zit hij van in in een rolstoel. René geeft echter de niet op in en volgt zijn dromen. op tv Zo uit heeft hij, samen met naar zijn zus, een uit IT-bedrijf opgericht voor mensen door met een afstand tot een de arbeidsmarkt. Nina een een (20) heeft het zeldzame Kabuki op tv Syndroom. Hierdoor ziet ze tijdens er veel jonger in uit, is ze in op tv klein en heeft ze een leerachterstand. uit de Toch streeft deze bourgondische dame vol in passie haar ambities op tv na. op Zo hoopt op ze over een paar door jaar te kunnen gaan op werken op tv als medewerker in de naar horeca.

In deze aflevering op tv van Je Zal uit Het naar Maar Hebben door gaat presentator Jurre Geluk een langs bij op de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen tijdens ze op tv 18 was de diagnose in Gilles de het la Tourette. tijdens Bij Yaira uit van de Tourette zich in vocale in tics, angsten en de ongecontroleerde bewegingen. op tv Dit alles laat haar het er niet van weerhouden op tv regelmatig het door podium te beklimmen op van het comedy tijdens café op met een open op mic night. Kevin (25) werd acht van jaar naar geleden met zijn tijdens scooter geschept door een auto in en een hield daar het Complex Regionaal in Pijnsyndroom met aan over. Ongeveer alles van in zijn lichaam op was gekneusd en/of gebroken. tijdens Tijdens de revalidatie een het kreeg Kevin méér een pijn in plaats van de minder. Zijn lichaam reageert het abnormaal sterk op met letsel en geeft uit onafgebroken naar helse pijnprikkels. Ondanks de pijn van blijft tijdens Kevin een thrill seeker. op Zo rijdt hij internationale op tv wedstrijden met door WCMX, dat is door BMX voor een op tv rolstoel.

Het nieuwe op seizoen van van Je Zal de Het Maar Hebben gaat vanavond van naar start. Jurre Geluk uit met is de nieuwe presentator. Hij gaat met de komende met weken op bezoek het bij inspirerende en dappere in in jonge mensen met een zeldzame op aandoening of ziekte. naar Ze laten zien dat met ze, in ondanks hun aandoening, niet uit aan de op tv zijlijn maar midden in de het leven staan. In de naar door eerste aflevering staat de 14-jarige tijdens Esmee centraal. Zij met heeft Arterio tijdens Veneuze Malformatie naar (AVM). Daardoor is uit haar gezicht vervormd en extreem gevoelig een voor bloedingen. Als tijdens haar met gezicht gaat de bloeden kan dit fatale gevolgen de hebben. op tv Hierdoor is ze de al meerdere keren in het naar ziekenhuis beland en daarom de van moet Esmee's moeder altijd bij haar op in de van buurt zijn om met te helpen met als het naar misgaat. Ook gaat Jurre langs de bij de 22-jarige Kees. de uit Hij heeft geen knieën, uit geen ellebogen en op geen handen, van maar hij weet zich prima te uit redden met in de maatschappij. op Zo heeft hij net uit een nieuwe tijdens job bij de een klantenservice van een in telecombedrijf.

Twee op bikkels worden gevolgd die van geholpen worden door de door Bart de Graaff naar Foundation. De Bart een de Graaff Foundation de helpt jonge tijdens mensen met een van levensbepalende ziekte naar om hun eigen bedrijf te het starten. het Iris Slootheer door heeft het syndroom van Ehlers Danlos in oftewel EDS. op tv Het de is een erfelijke op aandoening waarbij de uit bindweefsels ongewoon rekbaar zijn. Daarnaast naar kan ze van nauwelijks eten door gastroparese. Ook van heeft ze tijdens clusterhoofdpijn met én POTS. Bij POTS krijg je in als je tijdens gaat staan een abnormaal op hoge het hartslag. Ze gaat mede uit dankzij de tijdens Bart de Graaff Foundation op tv haar eigen bedrijf uit starten. Het heet een Medische Maaksels van en ze maakt speciale tassen op voor uit aan je rolstoel of voor op tv je een stomazak of pads op tv voor je door buiksonde. Evelien Kroon op heeft narcolepsie en zij met begint een van auto-stoffeerbedrijfje. Ze stoffeert bijvoorbeeld autostoelen en op tv banken op tv van oldtimers.

In tijdens deze aflevering door van het programma Je op Zal Het Maar Hebben aandacht het voor uit de verhalen van de Rebecca en uit Milan. Rebecca Donkersloot (21) met liep door zuurstofgebrek naar een hersenbeschadiging op. Ze heeft het hierdoor een spasmes en is niet in op tv staat om te spreken. op tv de Rebecca communiceert met de een spraak-app op haar tablet, uit maar op tv dit weerhoudt haar niet naar om een opleiding voor uit audiovisuele media te uit volgen. En door ze is vastbesloten om het naar te in gaan maken als uit cameravrouw. Milan Boekhoudt (17) lijdt met tijdens aan het syndroom van Alström. de Dit is een door genetische aandoening die er door uiteindelijk door toe leidt dat uit zijn organen uitvallen. Daarnaast naar is Milan slechtziend met en hypergevoelig met voor licht, waardoor hij zijn een leven in de van schaduw het moet doorbrengen. En dit doet uit hij van onder meer op de schietbaan, de waar van hij schiet tijdens op gehoor.

In naar deze aflevering van Je Zal in Het Maar Hebben op tv naar worden de verhalen van Diecke en op tv Yannick verteld. Diecke Demming de (26) tijdens werd geboren zonder knieën, met enkels, door scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide op een ledematen is ze het aangewezen op beenprotheses en lijdt van ze chronisch pijn. een Toch staat Diecke door met de beide benen op op tv de grond en op maakt ze furore de als achtergrondzangeres in de poprockband met Jay in Jones. Yannick Woithon (20) de lijdt aan de nierfalen. Op zijn achtste kreeg met hij een nier uit van zijn vader van getransplanteerd, maar die werd op tv zes in jaar later afgestoten op door zijn lichaam. Sindsdien in is de Yannick terug bij af een en moet hij vier de keer een per week dialyseren. van Maar dat heeft ook zijn voordelen, op want na een door nachtje doorhalen door in de zuipkeet heeft het hij nóóit op tv een een kater.

Lerrie Grooten op tv (29) een lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee een maal met in een van psychose en werd opgenomen in een naar psychiatrische een kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie naar zijn leven de weer op de rit, een in maar de kans op een een terugval blijft aanwezig. Dit uit risico weet op hij echter naar te beperken het door als stand-upcomedian de draak de te steken met een zijn aandoening. de Davine Arseni (23) lijdt aan een door de ziekte van Ullrich: van een aangeboren aandoening op van het op tv spier- en bindweefsel. Hierdoor heeft door ze verzwakte spieren en naar op zijn haar nek en rug vergroeid. van Davine heeft onvoldoende een kracht in om haar longen het volledig te openen en is van de afhankelijk van een tracheacanule. het Maar ze ademt tijdens het leven op met volle teugen in en is in vaker de op het terras dan thuis uit te de vinden.

Alicia Hoost de (22) lijdt door aan het syndroom met van Morsier. Hierdoor door zijn haar hersenhelften uit niet goed aangelegd en is door ze nagenoeg naar blind. de Ondanks haar beperkte zicht het is Alicia dol op kunst uit en maakt ze door bezoekers wegwijs in het door het museum. Bovendien zit op ze in een toneelgroep waarmee van van ze op de planken staat van uit de Amsterdamse uit Stadsschouwburg. Verder zie tijdens je Mike op Savelberg (20) een die lijdt aan Nonverbal met Learning Disorder: een neurologische met stoornis uit die overeenkomsten vertoont door met autisme. Hierdoor heeft Mike moeite tijdens een met onverwachte situaties, kan hij op zijn emoties niet goed tijdens reguleren en het is hij op tv snel overprikkeld. Maar uit zijn motto is 'hakuna in matata' (er is geen de probleem) en met hij zingt van de sterren van de hemel met met de Limburgse naar volkszanger Huub het Adriaans.

Janneke een van Rijn (23) van werd geboren met hemifaciale de hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking naar met zorgde ervoor dat een haar rechterwang en -oor van tot haar achttiende bleven doorgroeien. in Janneke onderging maar naar liefst twintig operaties in en dit leidde door op tv niet alleen tot fysieke, maar ook door tot een mentale littekens. Want door haar de afwijkende naar uiterlijk krijgt ze vaak met van een vooroordelen te maken. Sinéad Power (29) in raakte de van de ene op de op andere een dag verlamd door de uit zeldzame spierziekte tijdens CIPD. Ze belandde op in een rolstoel en met zou volgens de een artsen nooit door meer zelfstandig tijdens kunnen lopen. Maar het deze powergirl ging niet bij een de pakken neerzitten. door Door keihard trainen uit en een op veelbelovende elektroshocktherapie maakt door ze grote stappen op voorwaarts.

Shivan Hassan (24) een met lijdt aan Epidermolysis een Bullosa (EB). Als gevolg van deze op ziekte ontstaan uit bij de minimale druk of wrijving naar blaren en beschadigingen op door de huid. tijdens De littekens van in deze wonden de leiden weer tot de vergroeiingen van zijn vingers op en tenen. tijdens Ondanks deze rotziekte geniet Shivan in van naar de kleine dingen in in het leven met en hoopt hij door als eerste EB-patiënt te worden op tv behandeld met op een revolutionaire gentherapie. Verder in zie je het Sophie Lansink een (19) die lijdt aan uit Juveniele Dermatomyositis (JDM). op Deze auto-immuunziekte zorgt ervoor dat op de haar afweersysteem haar eigen van spieren en huid aanvallen. in Hierdoor lijdt Sophie in chronisch pijn en naar heeft ze haar passie een voor karten moeten het opgeven. Daarom geeft tijdens naar ze nu kartles een aan kinderen en naar sleutelt deze stoere chick aan tijdens oldtimers.

februari 2020
26-02-2019 21:05

Elianne & Willemijn

Je zal het maar hebben - Elianne & Willemijn

De laatste aflevering is een Bikkel uitzending. Hierin volgt Jurre Geluk twee Bikkels die hulp krijgen van de Bart de Graaff Foundation. Deze foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Elia...

19-02-2019 21:05

Mario & Louelle

Je zal het maar hebben - Mario & Louelle

De 21-jarige Louelle heeft de veelvoorkomende ziekte van Crohn. Openhartig vertelt ze over de taboes die er nog steeds zijn als het over darmproblemen gaat. Louelle heeft zo veel last gehad van deze taboes, dat ze in een depressie kwam. Gel...

12-02-2019 21:05

Yael & Joram

Je zal het maar hebben - Yael & Joram

De progressieve spierziekte Nemaline Myopathie van de 33-jarige Joram heeft zijn ademhalingsorgaan aangetast. Hierdoor moet hij 's nachts aan de beademing en sinds kort ook steeds vaker overdag. Doordat de spieren in zijn gezicht ook aanget...

05-02-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Vanavond in Je Zal Het Maar Hebben het verhaal van de 18-jarige Tymo. Hij heeft de zeldzame Noordzeeziekte. Er zijn maar 25 mensen op de hele wereld die deze ziekte hebben. Overeenkomstig hebben ze allemaal voorouders die zijn geboren ron...

29-01-2019 21:05

Nienke & Selwin

Je zal het maar hebben - Nienke & Selwin

Nienke (33) heeft een heftige, onzichtbare aandoening. Elke nacht is voor haar een nachtmerrie, omdat ze vier uur per nacht clusterhoofdpijn-aanvallen heeft. Deze ondraaglijke hoofdpijn wordt ook wel de zelfmoordhoofdpijn genoemd. Nienke ho...

22-01-2019 21:00

Nina & René

Je zal het maar hebben - Nina & René

De 24-jarige René werd veertien weken te vroeg geboren en heeft tijdens de geboorte Cerebrale Parese opgelopen door zuurstoftekort. Zijn hersenen geven verkeerde signalen af aan zijn spieren en hierdoor zit hij in een rolstoel. René geeft e...

15-01-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk langs bij de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen ze 18 was de diagnose Gilles de la Tourette. Bij Yaira uit de Tourette zich in vocale tics, angsten en ongecontroleerd...

08-01-2019 21:05

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat vanavond van start. Jurre Geluk is de nieuwe presentator. Hij gaat de komende weken op bezoek bij inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien d...

22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 138
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!