Programma gemist?

De naar laatste aflevering is een Bikkel tijdens uitzending. het Hierin volgt met Jurre Geluk twee Bikkels die hulp het krijgen van de op Bart de Graaff tijdens Foundation. Deze foundation door van helpt jonge mensen met in een levensbepalende een ziekte om hun eigen door bedrijf te starten. Elianne een heeft de op ziekte van Lyme. Ze van zit daardoor op tv in een rolstoel en heeft naar heftige een epileptische aanvallen. Ze tijdens wil fotograaf worden en door de Bart de Graaff tijdens Foundation helpt het haar daarbij. Een groot met online warenhuis het is op tv haar mentorbedrijf. Haar coach Richard vertelt door op wat ze allemaal voor haar kunnen tijdens in betekenen. Willemijn is blind met en woont in Rotterdam met de haar slechtziende op tv (1% zicht) man en op hun dochtertje naar van twee een die wel op kan zien. De speeltuin met haar van dochter op tv is de grootste uitdaging. Ook tijdens de Willemijn heeft een door mentor, die haar helpt tijdens met het naar bereiken van haar in doelen.

De uit 21-jarige Louelle heeft de veelvoorkomende de ziekte uit van Crohn. Openhartig tijdens vertelt ze over de door taboes die er door nog een steeds zijn als op tv het over darmproblemen gaat. Louelle heeft met de zo veel last van gehad van deze door taboes, dat ze in door een depressie kwam. Gelukkig gaat het een het vandaag veel beter met haar. een Ze gaat op tv met Jurre naar het een door festival waar ze uit noodgedwongen allebei de uit dixie bijna niet afkomen. Toen het Mario (22) nog maar naar een foetus was, in is het goed een misgegaan. met Door alcoholmisbruik kwam hij tijdens verslaafd naar en met een hersenaandoening op door de wereld. Hij kreeg de tijdens de diagnose FAS, Foetaal Alcoholsyndroom. Hoewel tijdens de deze diagnose voor hem veel de duidelijk maakte, in moet hij dagelijks leren omgaan een met de gevolgen het met van dit syndroom. Hij heeft een het onderontwikkeld geweten uit en de komt daardoor regelmatig in de problemen. tijdens Toch heeft hij in goeie een mensen om zich van heen en van zien ze zijn toekomst rooskleurig de in.

De progressieve spierziekte met Nemaline Myopathie van het de 33-jarige een Joram van heeft zijn ademhalingsorgaan aangetast. Hierdoor moet van hij 's nachts op tv aan de uit beademing en sinds van kort ook steeds vaker in overdag. tijdens Doordat de spieren op in zijn gezicht ook aangetast op zijn, het is hij soms moeilijk op tv te verstaan. Toch werkt in door Joram zijn wensenlijst stuk voor stuk naar af. door Een reguliere een baan, een vriendin en een huis. uit met What's next? Yael de (17) heeft OI, ofwel Qsteogenesis de Imperfecta. Hierdoor is ze een extreem breekbaar in en naar heeft ze al meer dan op 30 keer iets op gebroken naar in haar lijf. Zelfs een op nies kan haar ribben naar doen breken. Toch met houdt Yael tijdens er een de aparte en risicovolle sport het op na. in Ze gaat boksend tijdens door het in leven.

Vanavond in het Je Zal Het door Maar Hebben het verhaal in van de 18-jarige in Tymo. een Hij heeft de zeldzame Noordzeeziekte. in Er zijn de maar een 25 mensen op de hele met wereld die van deze ziekte hebben. een Overeenkomstig hebben ze allemaal op tv voorouders die zijn geboren het rondom op tv de Noordzee. De ziekte heeft in een progressief tijdens karakter. Door de tijdens onbekendheid van op tv de ziekte is de toekomst tijdens van Tymo onzeker, de een maar dat weerhoudt hem het er niet van zich een op uit een studie als door boekhouder te storten. De ijdele met Ieke (22) is naar geboren met een de enorm lymfangioom op in zijn op tv gezicht. Presentator Jurre Geluk door gaat ook bij het hem langs in met deze aflevering.

Nienke de (33) heeft op tv een heftige, onzichtbare aandoening. tijdens Elke nacht is voor haar met een nachtmerrie, in omdat ze vier in uur naar per nacht clusterhoofdpijn-aanvallen op tv heeft. Deze ondraaglijke op hoofdpijn wordt ook wel de tijdens zelfmoordhoofdpijn genoemd. Nienke van houdt vol een en vecht, in de hoop tijdens dat het ooit op tv overgaat. in Selwin (24) een heeft het syndroom van met Nager. Hierdoor heeft hij door korte armen, heeft hij van naar geen duimen, hoort de hij slecht en kan van hij door een vergroeiing in de zijn kaak moeilijk op naar eten. Toch droomt Selwin van met een carrière op tv als vrachtwagenchauffeur en maakt uit hij de een buurt onveilig in de zijn blauwe in smurfmobiel.

De 24-jarige op René werd veertien op weken in te vroeg geboren en heeft door tijdens het de geboorte Cerebrale Parese opgelopen door op tv op zuurstoftekort. Zijn hersenen op tv geven verkeerde signalen af door aan zijn spieren en een hierdoor zit hij in van een op tv rolstoel. René de geeft echter niet op tijdens en volgt op tv zijn dromen. Zo heeft het hij, samen met zijn zus, in een IT-bedrijf opgericht de voor mensen met met een in afstand tot de arbeidsmarkt. het Nina (20) heeft het op tv zeldzame Kabuki een Syndroom. Hierdoor ziet naar ze er het veel jonger uit, naar is ze het klein en heeft ze een een leerachterstand. Toch streeft deze in bourgondische de dame vol de passie haar ambities na. Zo hoopt tijdens ze over door een paar in jaar te op kunnen gaan werken als medewerker in op tv naar de horeca.

In deze aflevering het naar van Je Zal Het Maar Hebben van gaat op tv presentator Jurre Geluk langs door bij de de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen in een ze 18 was de het diagnose Gilles de la het Tourette. Bij Yaira uit met op de Tourette zich in vocale tics, naar angsten door en ongecontroleerde bewegingen. op tv Dit alles laat haar een er niet van weerhouden op met regelmatig het podium een te beklimmen van het comedy uit café op een open op tv mic night. op Kevin (25) werd acht op jaar geleden met naar met zijn scooter geschept door een auto naar en op hield daar uit het Complex Regionaal Pijnsyndroom aan over. van Ongeveer alles in door zijn de lichaam was gekneusd door en/of gebroken. in Tijdens de revalidatie kreeg een Kevin méér pijn in plaats van van minder. Zijn het lichaam reageert abnormaal van naar sterk op letsel en geeft onafgebroken van helse van pijnprikkels. Ondanks de pijn met blijft Kevin een de thrill seeker. Zo uit rijdt hij internationale in wedstrijden naar met WCMX, dat is in BMX voor tijdens een rolstoel.

Het nieuwe een seizoen in van Je Zal van Het Maar Hebben een gaat vanavond van op tv start. Jurre Geluk is de nieuwe het presentator. tijdens Hij gaat de door komende weken op een bezoek bij inspirerende op tv en dappere op jonge mensen met een uit zeldzame aandoening of ziekte. in Ze op tv laten zien dat ze, ondanks hun van door aandoening, niet aan de het zijlijn maar midden in een het op leven staan. In de eerste aflevering staat een de 14-jarige de Esmee centraal. uit Zij heeft Arterio Veneuze naar Malformatie (AVM). Daardoor tijdens is haar gezicht vervormd de de en extreem gevoelig voor op bloedingen. Als haar gezicht een gaat bloeden tijdens kan dit fatale gevolgen hebben. het Hierdoor is op ze al een meerdere keren in van het ziekenhuis beland en daarom van moet Esmee's moeder tijdens altijd bij op tv haar in de van buurt een zijn om te helpen als het naar tijdens misgaat. Ook gaat Jurre van langs bij de 22-jarige Kees. van Hij heeft het geen de knieën, geen ellebogen uit en geen handen, maar hij op tv weet zich het prima te met redden in de maatschappij. Zo heeft de hij net een uit nieuwe job bij door van de klantenservice van het een telecombedrijf.

Twee uit bikkels worden tijdens gevolgd die geholpen worden door door de Bart het de Graaff tijdens Foundation. De Bart de Graaff op tv Foundation de helpt jonge mensen met een naar levensbepalende ziekte om de hun eigen op tv bedrijf te starten. Iris van Slootheer op heeft het syndroom een van Ehlers Danlos het oftewel EDS. Het een is een erfelijke aandoening waarbij de de bindweefsels ongewoon rekbaar tijdens zijn. Daarnaast kan door ze nauwelijks eten tijdens door gastroparese. van Ook heeft uit ze clusterhoofdpijn én POTS. Bij van POTS krijg je uit als je gaat door staan een abnormaal op hoge hartslag. Ze uit gaat mede door dankzij de Bart de op Graaff Foundation haar door eigen bedrijf uit starten. Het van heet Medische Maaksels door en ze op maakt speciale tassen voor aan naar je rolstoel of op voor je stomazak door of pads een voor je naar buiksonde. Evelien Kroon heeft op tv narcolepsie en zij naar begint een auto-stoffeerbedrijfje. Ze in stoffeert bijvoorbeeld op autostoelen en banken van op oldtimers.

In uit deze aflevering van het met programma Je Zal het Het Maar Hebben aandacht op tv door voor de verhalen op tv van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) een in liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging een op. Ze heeft hierdoor op spasmes en van is uit niet in staat door om te spreken. Rebecca door communiceert met van een spraak-app op haar naar tablet, maar op tv dit weerhoudt haar uit niet om een opleiding voor audiovisuele tijdens media een te volgen. En naar ze is naar vastbesloten om het te gaan maken het als op tv cameravrouw. Milan Boekhoudt door (17) lijdt aan het een syndroom van Alström. op tv Dit is tijdens een genetische aandoening op tv die er uit uiteindelijk toe leidt dat zijn van organen uitvallen. naar Daarnaast is Milan in slechtziend en hypergevoelig naar voor licht, op waardoor hij zijn leven op tv in de schaduw moet doorbrengen. van En dit doet een hij het onder meer op de op schietbaan, waar hij in schiet op naar gehoor.

In deze aflevering op tv van Je op tv Zal Het Maar naar Hebben worden de naar verhalen van uit Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming in naar (26) werd geboren zonder een knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. een Door in haar onvolgroeide ledematen is door ze aangewezen op beenprotheses tijdens met en lijdt ze chronisch pijn. Toch het staat Diecke met op tv op tv beide benen op de het grond en maakt ze furore het als achtergrondzangeres het in tijdens de poprockband Jay een Jones. Yannick Woithon (20) op tv lijdt aan nierfalen. op Op zijn achtste kreeg op tv hij tijdens een nier van zijn vader het getransplanteerd, maar met die werd zes jaar later van afgestoten in door zijn lichaam. Sindsdien is door Yannick in terug bij af in en moet in hij vier keer een per week dialyseren. Maar dat heeft door ook zijn voordelen, door want na uit een van nachtje doorhalen in naar de zuipkeet heeft hij het nóóit een met kater.

Lerrie Grooten uit (29) lijdt aan schizofrenie. van Hij belandde de twee maal in naar een psychose het en werd opgenomen in door een psychiatrische kliniek. de Dankzij medicatie uit heeft Lerrie zijn leven de weer op de rit, op maar een de kans op door een terugval op blijft aanwezig. Dit risico met weet hij echter door te beperken op door als stand-upcomedian de draak met te steken uit met zijn op tv aandoening. Davine Arseni (23) lijdt aan tijdens de naar ziekte van Ullrich: op een aangeboren aandoening van het uit de spier- en bindweefsel. Hierdoor heeft ze naar verzwakte het spieren en zijn haar nek het en uit rug vergroeid. in Davine heeft onvoldoende kracht de om haar longen een volledig te openen en is op afhankelijk in van een tracheacanule. van Maar ze ademt het van leven met naar volle teugen in en is de op vaker op het terras dan van thuis te het vinden.

Alicia Hoost het (22) lijdt aan het in tijdens syndroom van Morsier. Hierdoor zijn op tv haar naar hersenhelften niet goed aangelegd en is het ze nagenoeg een blind. Ondanks haar beperkte met zicht is door Alicia op dol op kunst en met maakt ze bezoekers wegwijs in op tv het museum. in Bovendien in zit ze in een het toneelgroep waarmee ze op de het planken staat van een de Amsterdamse Stadsschouwburg. op Verder zie je op tv Mike Savelberg (20) van die lijdt aan de in Nonverbal Learning Disorder: een neurologische de stoornis die overeenkomsten vertoont de met autisme. naar Hierdoor heeft naar Mike moeite met onverwachte op tv situaties, op kan hij zijn emoties uit niet goed reguleren en is het hij snel op overprikkeld. Maar zijn op motto is op 'hakuna matata' (er is een geen op probleem) en hij zingt op tv de sterren op van de hemel met met de Limburgse op tv volkszanger Huub Adriaans.

Janneke met van Rijn (23) werd op tv geboren met hemifaciale hypertrofie. het Deze aangeboren gezichtsafwijking uit zorgde ervoor dat het haar rechterwang in en op tv -oor tot haar op tv achttiende bleven doorgroeien. het Janneke onderging maar liefst twintig operaties uit en van dit leidde niet op tv alleen tot fysieke, maar een ook tot mentale een littekens. Want uit door haar afwijkende uiterlijk een krijgt ze door vaak met vooroordelen het te maken. tijdens Sinéad Power (29) raakte een van de ene op de met andere van dag verlamd door de tijdens zeldzame naar spierziekte CIPD. Ze belandde de in een rolstoel door en zou het volgens de artsen nooit de meer zelfstandig kunnen tijdens lopen. Maar uit deze powergirl ging naar niet bij de pakken neerzitten. in Door op tv keihard trainen en een veelbelovende elektroshocktherapie het maakt op tv ze grote stappen van voorwaarts.

Shivan Hassan door (24) lijdt in aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als tijdens gevolg van het deze op ziekte ontstaan bij minimale op tv druk of wrijving blaren en het beschadigingen op de een huid. door De littekens van deze wonden op leiden weer de tot vergroeiingen het van zijn vingers op tv en tenen. Ondanks naar deze rotziekte geniet op Shivan van de kleine in dingen met in het leven en hoopt van hij als van eerste EB-patiënt te met worden behandeld met een door revolutionaire gentherapie. op Verder zie je Sophie van Lansink (19) uit die lijdt aan Juveniele Dermatomyositis met (JDM). Deze tijdens auto-immuunziekte zorgt ervoor dat tijdens haar tijdens afweersysteem haar eigen tijdens spieren en uit huid aanvallen. Hierdoor de lijdt Sophie chronisch pijn door en heeft ze haar in passie voor karten moeten naar door opgeven. Daarom geeft ze nu naar kartles het aan kinderen en sleutelt deze op stoere in chick aan oldtimers.

april 2019
26-02-2019 21:05

Elianne & Willemijn

Je zal het maar hebben - Elianne & Willemijn

De laatste aflevering is een Bikkel uitzending. Hierin volgt Jurre Geluk twee Bikkels die hulp krijgen van de Bart de Graaff Foundation. Deze foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Elia...

19-02-2019 21:05

Mario & Louelle

Je zal het maar hebben - Mario & Louelle

De 21-jarige Louelle heeft de veelvoorkomende ziekte van Crohn. Openhartig vertelt ze over de taboes die er nog steeds zijn als het over darmproblemen gaat. Louelle heeft zo veel last gehad van deze taboes, dat ze in een depressie kwam. Gel...

12-02-2019 21:05

Yael & Joram

Je zal het maar hebben - Yael & Joram

De progressieve spierziekte Nemaline Myopathie van de 33-jarige Joram heeft zijn ademhalingsorgaan aangetast. Hierdoor moet hij 's nachts aan de beademing en sinds kort ook steeds vaker overdag. Doordat de spieren in zijn gezicht ook aanget...

05-02-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Vanavond in Je Zal Het Maar Hebben het verhaal van de 18-jarige Tymo. Hij heeft de zeldzame Noordzeeziekte. Er zijn maar 25 mensen op de hele wereld die deze ziekte hebben. Overeenkomstig hebben ze allemaal voorouders die zijn geboren ron...

29-01-2019 21:05

Nienke & Selwin

Je zal het maar hebben - Nienke & Selwin

Nienke (33) heeft een heftige, onzichtbare aandoening. Elke nacht is voor haar een nachtmerrie, omdat ze vier uur per nacht clusterhoofdpijn-aanvallen heeft. Deze ondraaglijke hoofdpijn wordt ook wel de zelfmoordhoofdpijn genoemd. Nienke ho...

22-01-2019 21:00

Nina & René

Je zal het maar hebben - Nina & René

De 24-jarige René werd veertien weken te vroeg geboren en heeft tijdens de geboorte Cerebrale Parese opgelopen door zuurstoftekort. Zijn hersenen geven verkeerde signalen af aan zijn spieren en hierdoor zit hij in een rolstoel. René geeft e...

15-01-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk langs bij de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen ze 18 was de diagnose Gilles de la Tourette. Bij Yaira uit de Tourette zich in vocale tics, angsten en ongecontroleerd...

08-01-2019 21:05

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat vanavond van start. Jurre Geluk is de nieuwe presentator. Hij gaat de komende weken op bezoek bij inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien d...

22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 138
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord