Programma gemist?

Twee het bikkels worden gevolgd die door geholpen worden door de van Bart de Graaff het Foundation. De tijdens Bart de de Graaff Foundation helpt het jonge mensen in met een levensbepalende ziekte om in hun eigen bedrijf uit te op tv starten. Iris Slootheer heeft het tijdens syndroom van het Ehlers Danlos oftewel EDS. door Het is een erfelijke op tv aandoening het waarbij de bindweefsels ongewoon rekbaar met zijn. Daarnaast kan de ze uit nauwelijks eten door in gastroparese. Ook met heeft ze clusterhoofdpijn naar én POTS. Bij POTS uit krijg je met als je gaat staan een de abnormaal hoge tijdens hartslag. Ze gaat mede dankzij uit de Bart op tv de Graaff Foundation het haar tijdens eigen bedrijf starten. Het heet Medische het Maaksels en in ze maakt speciale tassen door voor aan je op naar rolstoel of voor de je stomazak of pads in voor je buiksonde. Evelien door Kroon heeft narcolepsie tijdens en zij in begint een auto-stoffeerbedrijfje. Ze stoffeert van de bijvoorbeeld autostoelen en banken van de oldtimers.

In deze op aflevering tijdens van het programma Je Zal van Het Maar Hebben uit aandacht de voor de verhalen van tijdens Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot uit (21) liep door door zuurstofgebrek op een hersenbeschadiging op. Ze van heeft hierdoor spasmes en met is niet in staat de om te spreken. de Rebecca communiceert tijdens met een spraak-app uit op haar tablet, maar naar de dit weerhoudt haar niet om een het tijdens opleiding voor audiovisuele media te tijdens volgen. van En ze is naar vastbesloten om het te de gaan maken het als cameravrouw. Milan het Boekhoudt (17) lijdt aan het syndroom het een van Alström. Dit een is een genetische aandoening die er in uiteindelijk in toe leidt dat met zijn organen uitvallen. de Daarnaast is Milan slechtziend en met hypergevoelig voor uit licht, de waardoor hij zijn leven in de in schaduw moet op tv doorbrengen. En dit naar doet hij onder meer de tijdens op de schietbaan, waar hij schiet naar op tijdens gehoor.

In op tv deze aflevering de van Je Zal met Het Maar Hebben worden de met verhalen van Diecke uit en Yannick door verteld. Diecke Demming (26) werd geboren in zonder in knieën, enkels, scheenbenen én op linker-onderarm. Door haar op onvolgroeide ledematen is ze van aangewezen op beenprotheses op en naar lijdt ze chronisch uit pijn. Toch staat Diecke met uit beide benen van op uit de grond en maakt ze furore met een als achtergrondzangeres in uit de poprockband Jay uit Jones. Yannick Woithon (20) lijdt met aan nierfalen. Op zijn een naar achtste kreeg hij een nier uit van zijn met vader getransplanteerd, maar die tijdens werd zes jaar later van afgestoten door met zijn lichaam. met Sindsdien is Yannick terug met bij door af en moet uit hij vier keer door per week dialyseren. Maar het dat heeft ook zijn van voordelen, want op tv na een nachtje doorhalen in met uit de zuipkeet heeft in hij nóóit een op tv kater.

Lerrie een Grooten (29) lijdt aan op schizofrenie. een Hij belandde twee maal de in een psychose en met werd opgenomen in een tijdens psychiatrische kliniek. Dankzij naar door medicatie heeft Lerrie zijn op leven weer op de het rit, maar de kans tijdens het op een terugval blijft aanwezig. Dit de risico weet in hij echter te een beperken door als van stand-upcomedian de draak te tijdens steken met zijn een aandoening. naar Davine Arseni (23) lijdt aan met op de ziekte van tijdens Ullrich: een aangeboren aandoening van tijdens het het spier- en bindweefsel. Hierdoor uit heeft ze verzwakte spieren en op op zijn haar nek op tv en rug vergroeid. Davine heeft onvoldoende met kracht om op tv haar in longen volledig te openen in en is op afhankelijk van een tracheacanule. Maar op tv ze ademt het de leven met volle teugen tijdens in de en is door vaker op het terras dan thuis door te van vinden.

Alicia Hoost naar (22) lijdt aan een het syndroom van de Morsier. Hierdoor zijn haar tijdens hersenhelften niet goed tijdens aangelegd en het is ze op tv nagenoeg blind. Ondanks haar met beperkte zicht is de Alicia dol op kunst op en door maakt ze bezoekers een wegwijs in naar het museum. Bovendien zit ze in het een toneelgroep waarmee de uit ze op de planken staat tijdens van de met Amsterdamse Stadsschouwburg. Verder zie je van Mike Savelberg (20) op tv uit die lijdt aan een Nonverbal Learning Disorder: een neurologische stoornis door die overeenkomsten vertoont de in met autisme. Hierdoor heeft een Mike moeite met tijdens onverwachte situaties, kan hij van zijn met emoties niet goed reguleren en de is tijdens hij snel overprikkeld. Maar zijn motto door is 'hakuna matata' door (er is geen tijdens tijdens probleem) en hij zingt de een sterren van op tv de hemel van met de Limburgse volkszanger het Huub Adriaans.

Janneke met van Rijn op (23) werd geboren met in hemifaciale hypertrofie. Deze tijdens aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor door dat haar rechterwang een en op -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. door Janneke onderging maar door een liefst twintig operaties en het dit leidde door niet alleen tot door fysieke, maar ook tot een mentale littekens. Want door een haar afwijkende de uiterlijk krijgt ze van vaak met op tv vooroordelen te maken. de Sinéad Power (29) raakte een van de ene op in de andere op dag verlamd door de zeldzame van spierziekte CIPD. een Ze belandde een in een rolstoel naar en zou volgens de artsen op tv nooit meer zelfstandig met kunnen lopen. het Maar deze naar powergirl ging niet bij een de pakken uit neerzitten. Door keihard trainen het en een veelbelovende op tv elektroshocktherapie maakt ze grote tijdens stappen van voorwaarts.

Shivan Hassan (24) het lijdt aan Epidermolysis de Bullosa (EB). Als een gevolg van deze tijdens ziekte uit ontstaan bij van minimale druk of op tv wrijving blaren en beschadigingen uit op de op tv huid. De littekens op van deze wonden leiden tijdens weer tot vergroeiingen van in zijn vingers en tenen. op naar Ondanks deze rotziekte geniet Shivan op tv van de de kleine dingen in op het leven en hoopt hij met als eerste EB-patiënt op tv het te worden behandeld met een van revolutionaire het gentherapie. Verder zie met je Sophie Lansink (19) tijdens die lijdt aan Juveniele uit Dermatomyositis (JDM). Deze op auto-immuunziekte in zorgt ervoor dat de haar afweersysteem haar van eigen spieren en van huid aanvallen. Hierdoor naar lijdt Sophie chronisch pijn en met heeft ze haar door passie voor karten de moeten opgeven. op tv Daarom geeft ze van nu kartles aan tijdens kinderen en sleutelt een deze stoere met chick aan oldtimers.

Aafke Coopmans (21) in in lijdt aan het syndroom van van Treacher Collins. Hierdoor door zijn de botten door en weefsels van in haar gezicht onderontwikkeld en tijdens heeft ze geen tijdens oren en gehemelte. uit Aafke krijgt vaak van negatieve reacties door door haar afwijkende tijdens uiterlijk. Maar van die vervelende ervaringen het gebruikt ze op creatieve wijze door tijdens om andere jongeren te helpen. Verder met zie tijdens je Dennis Prins (25). Hij in heeft door congenitale spierdystrofie: een zeldzame naar spierziekte die van ertoe leidt dat hij tijdens nauwelijks kan bewegen en van tijdens overal hulp bij nodig heeft. Maar op tv dit staat met een professionele carrière met als op drummer en dj niet op tv in weg, want hij organiseert uit tijdens dancefeesten en plugt zijn een zelfgeproduceerde tracks bij gerenommeerde op dj's.

Arnoud Nijhuis (27) de lijdt van aan het uit Moebius-syndroom: een verlamming van de met aangezichtsspieren. Hierdoor heeft hij in in altijd dezelfde gelaatsuitdrukking en kan op hij geen met emoties tonen. met Daarnaast heeft Arnoud een het Poland-syndroom, waardoor belangrijke spieren in naar zijn borst op tv en benen tijdens ontbreken. Toch is hij koning de van de wielerbaan naar en de won hij een een zilveren en bronzen medaille door op de Paralympics in tijdens Rio. een Verder zie op je Carlijn Mol tijdens (21) die al op jonge door leeftijd in een met depressie belandde. een Ze deed door verschillende zelfmoordpogingen en werd tweemaal opgenomen met in van een psychiatrisch ziekenhuis. Hier werd op de van diagnose borderline gesteld: een van persoonlijkheidsstoornis die tot heftige met in stemmingswisselingen leidt. Maar Carlijn laat door zich niet gek van maken en een timmert flink aan de de weg met haar op duo 'Rappende naar Meiden'.

In Je zal het het maar hebben de duikt uit presentator Tim met Hofman in de levens van jonge naar mensen met die een ziekte de of een handicap hebben. het Ondanks hun tijdens beperking halen zij het een onderste het uit de kan, staan door ze positief in het een leven en uit kijken naar de met dingen die ze naar nog wél kunnen. Michiel naar (19) lijdt aan de zeldzame de verouderingsziekte Progeria. Ieder op tv jaar wordt hij een naar lichamelijk acht jaar ouder waardoor de hij inmiddels een de respectabele leeftijd het van 152 heeft bereikt. Maar naar ondanks zijn ouderdomskwalen naar is met deze bijzondere levensgenieter niet van op tv plan om op achter uit de geraniums te gaan een zitten. In de eerste het aflevering ontmoet Tim naast een Michiel uit ook de 17-jarige Sumeia. met Zij lijdt van aan het het syndroom van Gilles de la Tourette. op naar Als gevolg van deze neuro-psychiatrische aandoening een heeft ze geen op tv controle over haar van uit ledematen. Haar favoriete tijdens sport voetbal heeft ze op moeten opgeven, maar wel beoefent de ze de Koreaanse op zelfverdedigingssport Hapkido op op tv wedstrijdniveau. Van depressie op tv tot schizofrenie en de van het ontbreken een van lichaamsdelen tot het tijdens uitvallen van de organen, het in is allemaal te op tv zien in het nieuwe het seizoen van Je Zal het Het het Maar Hebben. Tim: "Het van is een tijdens heel mooi en fascinerend seizoen op tv geworden. Het een slingert van echt door ingewikkelde het aandoeningen naar de met dood in de ogen in kijken en weer terug, door maar naar de zon schijnt alsnog van voor iedere kandidaat. Ik heb door er zelf door weer veel van geleerd met door en ik denk dat het de voor iedere op kijker ook wederom door een grote inspiratiebron kan een zijn." Je Zal Het Maar tijdens Hebben tijdens is iedere dinsdag de om 21:15 uur te in zien het op NPO 3.

Daphny (20 jaar) naar in heeft geen minuut rust in naar haar hoofd omdat ze op een obsessief compulsieve de stoornis met heeft. Ze is in continu bezig met het met uitvoeren van dwanghandelingen. Uren in lang maakt ze tijdens naar haar huis schoon, controleert ze of van de de stoelen recht met staan en het gas uit is. op Eten de doet ze door liever in een supermarkt omdat op tv ze geen een kruimels in haar door huis wil hebben. Om van gek tijdens van te worden! Verder telt door ze een heel de dag van voorwerpen, vlakken, hoeken en met beats van een de muziek. Valerio ontmoet haar tijdens en ervaart hoe het het is als 'dwang' op tv volledig beslag op in je in legt.

Tim gaat op van op bezoek bij Jeske Troost. naar Ze wordt geboren met de tijdens erfelijke ziekte Osteogenesis een Imperfecta. Door het deze brozebottenziekte van breekt ze als kind tijdens continu in haar botten. Meestal stabiliseert de uit ziekte zich tijdens tijdens de een pubertijd. Maar Jeske heeft pech. Vorig de jaar zomer uit breekt ze in haar rug als ze zich een tijdens verstapt op de een trap. Sindsdien ligt door ze zo'n 23 uur in per dag in een bed.

Fatih is spastisch op op tv en kan niet praten. Hij de communiceert door middel de van een spraakcomputer van op zijn het rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft in Fatih tijdens rapteksten die ingezongen worden door tijdens met een bekende rapper. Valerio ervaart een zelf hoe het uit is om via zo'n naar spraakcomputer te praten de op en gaat met rolstoel en van al in met Fatih op uit pad. Dana is diabetespatiënt maar van is uit zeker niet van suiker! Valerio met gaat met haar naar mee naar één van tijdens haar controles op tv in op tv het ziekenhuis.

Benthe uit (24) heeft van het syndroom van met Crouzon, een aangeboren vergroeiing van de van schedelnaden. Ze ziet de er misschien gek naar uit, maar op tv dat is ze zeker in uit niet! Ze studeert voor product desinger in in en Valerio zoekt uit haar op op haar door school. Daarnaast van neemt Valerio haar voor het eerst op tv sinds lange de tijd een avondje een mee op op tv stap.

Tim naar gaat op pad met naar Jelte met Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, op tv maar is op sinds zijn met hersentumor hartstikke door doof. Op zijn het zestiende krijgt Jelte last door van een stekende hoofdpijn. Bij op tv een controle op tv blijkt er een hersentumor tijdens in zijn hoofd het een te zitten. Helaas gaat er bij het de bestrijding iets op mis. Hij met krijgt een herseninfarct en het wordt de daardoor doof. Sindsdien probeert hij tijdens zo goed mogelijk in met zijn nieuwe van handicap om te op van gaan.

november 2018
22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

03-04-2018 21:15

Dennis en Aafke

Je zal het maar hebben - Dennis en Aafke

Aafke Coopmans (21) lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Hierdoor zijn de botten en weefsels in haar gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen oren en gehemelte. Aafke krijgt vaak negatieve reacties door haar afwijkende uiterlijk. Ma...

27-03-2018 21:20

Carlijn en Arnoud

Je zal het maar hebben - Carlijn en Arnoud

Arnoud Nijhuis (27) lijdt aan het Moebius-syndroom: een verlamming van de aangezichtsspieren. Hierdoor heeft hij altijd dezelfde gelaatsuitdrukking en kan hij geen emoties tonen. Daarnaast heeft Arnoud het Poland-syndroom, waardoor belangri...

20-03-2018 21:15

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

In Je zal het maar hebben duikt presentator Tim Hofman in de levens van jonge mensen die een ziekte of een handicap hebben. Ondanks hun beperking halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die...

26-01-2018 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

25-01-2018 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

24-01-2018 19:25

Fatih Emirbas

Je zal het maar hebben - Fatih Emirbas

Fatih is spastisch en kan niet praten. Hij communiceert door middel van een spraakcomputer op zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft Fatih rapteksten die ingezongen worden door een bekende rapper. Valerio ervaart zelf hoe het is om v...

23-01-2018 19:25

Benthe van den Berg

Je zal het maar hebben - Benthe van den Berg

Benthe (24) heeft het syndroom van Crouzon, een aangeboren vergroeiing van de schedelnaden. Ze ziet er misschien gek uit, maar dat is ze zeker niet! Ze studeert voor product desinger en Valerio zoekt haar op op haar school. Daarnaast neemt ...

22-01-2018 19:30

Jelte Boersma

Je zal het maar hebben - Jelte Boersma

Tim gaat op pad met Jelte Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, maar is sinds zijn hersentumor hartstikke doof. Op zijn zestiende krijgt Jelte last van een stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt er een hersentumor in zijn hoofd te zi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord