Programma gemist?

In deze aflevering uit van Je Zal met het Het Maar Hebben het gaat presentator Jurre Geluk langs bij op met de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen naar ze op tv 18 was een de diagnose Gilles van de la Tourette. Bij van Yaira uit de Tourette van zich in door vocale tics, angsten tijdens en ongecontroleerde bewegingen. met Dit alles laat haar op tv er tijdens niet van weerhouden regelmatig het podium een te beklimmen met van het comedy met café een op een open mic night. Kevin tijdens (25) op tv werd acht door jaar geleden met zijn scooter geschept tijdens door een door auto en hield daar het het Complex Regionaal naar op tv Pijnsyndroom aan over. tijdens Ongeveer alles in uit zijn lichaam was gekneusd op tv en/of gebroken. de Tijdens de revalidatie door kreeg Kevin méér op tv pijn in plaats van minder. Zijn met het lichaam reageert abnormaal sterk op van letsel en geeft onafgebroken met helse pijnprikkels. op tv Ondanks de pijn blijft op tv Kevin een thrill op tv seeker. op Zo rijdt hij internationale van wedstrijden naar met WCMX, dat tijdens is BMX voor een een rolstoel.

Het het nieuwe seizoen van Je uit Zal Het Maar Hebben de gaat vanavond van in start. Jurre Geluk uit is in de nieuwe op presentator. Hij gaat de op tv komende weken op bezoek naar bij inspirerende en op dappere jonge mensen met tijdens een zeldzame uit aandoening het of ziekte. Ze laten uit zien dat ze, in ondanks hun aandoening, van niet aan de zijlijn maar tijdens midden in het de leven van staan. In de eerste op tv aflevering staat de 14-jarige tijdens Esmee een centraal. Zij heeft Arterio Veneuze Malformatie tijdens (AVM). tijdens Daardoor is haar gezicht vervormd naar en extreem de gevoelig voor op tv bloedingen. Als haar gezicht van gaat bloeden door kan dit fatale op gevolgen hebben. Hierdoor is ze met al van meerdere keren in het ziekenhuis van beland en naar daarom moet Esmee's moeder tijdens altijd bij door haar in het de buurt zijn om te op helpen met als het misgaat. van Ook gaat Jurre in langs bij in de 22-jarige Kees. Hij het heeft geen knieën, geen ellebogen in en geen in handen, maar hij uit weet zich uit prima te redden in met de maatschappij. Zo uit heeft van hij net een nieuwe op tv job bij de door klantenservice van een de telecombedrijf.

Twee in bikkels worden gevolgd die tijdens geholpen worden door in de Bart de Graaff uit Foundation. De het Bart de door Graaff Foundation helpt naar jonge mensen met met een levensbepalende van ziekte om hun eigen bedrijf op tv te starten. Iris door Slootheer door heeft het syndroom van Ehlers Danlos het oftewel tijdens EDS. Het tijdens is een erfelijke op aandoening waarbij de bindweefsels ongewoon rekbaar uit zijn. Daarnaast kan van ze op tv nauwelijks eten door gastroparese. Ook van heeft ze naar clusterhoofdpijn met én POTS. Bij POTS krijg je op tv als een je gaat een staan een abnormaal hoge hartslag. door Ze gaat een mede dankzij de Bart de van Graaff Foundation haar een op eigen bedrijf starten. Het heet Medische naar Maaksels en naar ze maakt speciale tassen een voor een aan je de rolstoel of voor je stomazak naar of pads voor uit je buiksonde. Evelien Kroon op heeft op tv narcolepsie en zij op begint een in auto-stoffeerbedrijfje. Ze stoffeert bijvoorbeeld autostoelen tijdens en banken van een oldtimers.

In deze aflevering het van het op programma Je van Zal Het Maar Hebben door aandacht voor de van verhalen van op tv Rebecca en Milan. Rebecca van Donkersloot (21) naar liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging naar op. Ze door heeft hierdoor het spasmes en is niet in naar staat om te spreken. in Rebecca door communiceert met in een spraak-app op het haar tablet, maar dit in weerhoudt haar niet op om een opleiding voor audiovisuele de door media te volgen. met En ze is vastbesloten in om het te op gaan maken in als cameravrouw. Milan Boekhoudt (17) met lijdt aan het syndroom op van Alström. naar Dit is een genetische naar aandoening tijdens die er naar uiteindelijk toe leidt dat zijn op tv organen uitvallen. Daarnaast op is Milan van slechtziend en hypergevoelig voor van licht, waardoor hij een zijn leven in in de schaduw moet uit doorbrengen. door En dit doet hij onder meer op tv op de door schietbaan, waar hij schiet van op van gehoor.

In deze door aflevering van in Je Zal de Het Maar Hebben worden de het verhalen van Diecke op tv en van Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren een zonder knieën, enkels, de scheenbenen én linker-onderarm. in van Door haar onvolgroeide ledematen tijdens is ze aangewezen op op beenprotheses en lijdt ze op tv chronisch pijn. een Toch op tv staat Diecke met beide benen op met de grond naar en maakt ze op furore als naar achtergrondzangeres in de poprockband Jay op tv Jones. Yannick Woithon door (20) lijdt het aan op tv nierfalen. Op zijn achtste kreeg hij tijdens een het nier van zijn vader van getransplanteerd, maar die werd in zes met jaar later afgestoten door het zijn lichaam. Sindsdien de is de Yannick terug bij af en moet op tv hij in vier keer per week de dialyseren. Maar dat het heeft ook met zijn voordelen, want na een in nachtje naar doorhalen in de zuipkeet heeft tijdens hij nóóit met een door kater.

Lerrie uit Grooten (29) lijdt door aan schizofrenie. Hij belandde twee van maal in een naar de psychose en werd opgenomen in een door psychiatrische kliniek. het Dankzij op tv medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op op de rit, van op maar de kans op een op terugval het blijft aanwezig. Dit risico weet hij op tv echter het te beperken door als stand-upcomedian een de draak te in steken met zijn tijdens van aandoening. Davine Arseni (23) lijdt aan op tv de ziekte van door Ullrich: een aangeboren een aandoening de van het op tv spier- en bindweefsel. Hierdoor heeft ze naar verzwakte spieren en het naar zijn haar nek en rug vergroeid. het Davine de heeft onvoldoende kracht op om haar longen volledig een te openen van en is afhankelijk tijdens van een tracheacanule. Maar met ze ademt op tv het leven met volle teugen op tv in en is tijdens vaker op het de terras dan thuis van te tijdens vinden.

Alicia in Hoost (22) lijdt aan een het syndroom van door Morsier. Hierdoor zijn haar op tv hersenhelften niet goed naar tijdens aangelegd en is naar ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte op zicht is een Alicia dol op de kunst en het maakt ze bezoekers met wegwijs in het museum. Bovendien in door zit ze in een een toneelgroep waarmee op tv ze op de van planken staat van de met Amsterdamse Stadsschouwburg. uit Verder zie je Mike van Savelberg (20) die van lijdt aan Nonverbal Learning uit Disorder: het een neurologische stoornis die overeenkomsten in vertoont op met autisme. Hierdoor heeft Mike moeite door met onverwachte een situaties, kan op tv hij zijn emoties niet goed een reguleren in en is hij snel overprikkeld. tijdens Maar zijn door motto is 'hakuna matata' door (er in is geen probleem) en naar hij van zingt de sterren van de hemel door op met de Limburgse naar volkszanger Huub Adriaans.

Janneke in van Rijn (23) werd geboren op met hemifaciale een hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking tijdens zorgde van ervoor dat haar rechterwang en van -oor tot op haar achttiende een bleven doorgroeien. Janneke onderging door maar liefst twintig operaties op tv en dit leidde met niet alleen met tot fysieke, uit maar ook tot op mentale littekens. uit Want door haar afwijkende in uiterlijk krijgt ze op vaak met vooroordelen te maken. de Sinéad Power op (29) tijdens raakte van de ene op de een andere dag tijdens verlamd door de op tv zeldzame uit spierziekte CIPD. Ze uit belandde in een uit rolstoel en zou naar volgens de artsen nooit meer naar zelfstandig kunnen lopen. tijdens Maar deze powergirl ging naar niet bij de een pakken op tv neerzitten. Door keihard van trainen en een veelbelovende tijdens elektroshocktherapie maakt ze uit grote met stappen voorwaarts.

Shivan Hassan (24) in lijdt naar aan Epidermolysis Bullosa (EB). een Als gevolg van deze uit ziekte ontstaan uit bij minimale druk of van wrijving blaren een en beschadigingen op de van huid. De in littekens van deze op wonden naar leiden weer tot het vergroeiingen van zijn vingers op en tenen. Ondanks door deze rotziekte geniet Shivan van het de kleine dingen een in het leven op tv en met hoopt hij als eerste EB-patiënt in te worden behandeld naar in met een revolutionaire gentherapie. Verder zie met je tijdens Sophie Lansink uit (19) die lijdt aan Juveniele het Dermatomyositis (JDM). op tv Deze auto-immuunziekte op tv zorgt ervoor dat haar afweersysteem uit haar eigen met spieren en huid tijdens aanvallen. Hierdoor tijdens lijdt Sophie chronisch pijn en het heeft ze haar de passie op tv voor karten moeten opgeven. Daarom geeft op door ze nu kartles aan kinderen tijdens en sleutelt deze stoere tijdens chick aan op oldtimers.

Aafke Coopmans (21) een lijdt aan het met syndroom naar van Treacher op tv Collins. Hierdoor zijn de het botten en een weefsels in haar gezicht van onderontwikkeld en heeft een ze geen oren en uit gehemelte. Aafke krijgt tijdens vaak in negatieve reacties door het haar afwijkende uiterlijk. Maar die de vervelende ervaringen naar gebruikt ze op creatieve het wijze om andere naar jongeren te een helpen. Verder zie naar je Dennis Prins een (25). Hij heeft met congenitale spierdystrofie: een zeldzame op spierziekte een die ertoe leidt dat hij de nauwelijks kan op tv bewegen en overal hulp met bij nodig heeft. Maar op tv dit staat in een met professionele carrière als drummer met en dj niet met in weg, tijdens want hij organiseert dancefeesten en plugt op tv zijn zelfgeproduceerde tracks een bij gerenommeerde naar dj's.

Arnoud Nijhuis tijdens (27) in lijdt aan het Moebius-syndroom: een een verlamming van de naar aangezichtsspieren. tijdens Hierdoor heeft hij altijd op tv dezelfde gelaatsuitdrukking en naar kan hij geen in emoties tonen. in Daarnaast heeft Arnoud het Poland-syndroom, van waardoor belangrijke spieren met in zijn borst het en benen ontbreken. Toch van is hij van koning uit van de wielerbaan naar en won hij een zilveren en met op bronzen medaille op een de Paralympics in Rio. een Verder zie je het Carlijn Mol (21) die het al op jonge leeftijd uit in naar een depressie de belandde. Ze deed verschillende op tv zelfmoordpogingen en werd tweemaal opgenomen uit in een psychiatrisch in door ziekenhuis. Hier werd de diagnose borderline op tv gesteld: op tv een persoonlijkheidsstoornis die tot heftige op stemmingswisselingen leidt. Maar tijdens Carlijn laat het zich niet gek maken op naar en timmert flink aan de op weg met haar duo op tv 'Rappende op Meiden'.

In het Je zal het maar hebben op duikt presentator Tim de Hofman uit in de levens van tijdens jonge in mensen die een ziekte of een met tijdens handicap hebben. Ondanks hun beperking halen op tv naar zij het onderste naar uit de kan, op staan ze positief op in het leven en kijken naar tijdens uit de dingen die met ze nog wél kunnen. Michiel (19) naar lijdt aan de op zeldzame verouderingsziekte Progeria. Ieder door van jaar wordt hij in lichamelijk acht jaar ouder waardoor met hij inmiddels de respectabele tijdens op leeftijd van 152 heeft bereikt. Maar met ondanks zijn naar ouderdomskwalen is in deze bijzondere levensgenieter niet op van plan uit om achter op tv de geraniums te van gaan zitten. In de eerste aflevering uit ontmoet in Tim naast Michiel ook de een 17-jarige een Sumeia. Zij lijdt aan tijdens het syndroom van Gilles het de de la Tourette. Als gevolg van op tv deze neuro-psychiatrische aandoening naar heeft ze door geen op controle over haar ledematen. Haar favoriete een sport op voetbal heeft van ze moeten opgeven, maar wel met beoefent ze door de Koreaanse zelfverdedigingssport Hapkido tijdens op wedstrijdniveau. Van depressie tot met schizofrenie naar en van het met ontbreken van lichaamsdelen tot uit het in uitvallen van organen, het is allemaal van de te zien in een het nieuwe seizoen van Je tijdens Zal Het Maar Hebben. uit Tim: tijdens "Het is een op heel mooi uit en fascinerend seizoen geworden. Het op tv slingert van uit echt ingewikkelde aandoeningen naar het de dood uit in de in ogen kijken en weer het terug, maar de zon door schijnt alsnog voor het iedere kandidaat. op tv Ik heb er zelf weer op tv veel van geleerd in en een ik denk dat van het voor uit iedere kijker ook wederom het een grote inspiratiebron kan zijn." Je door Zal Het Maar de met Hebben is iedere dinsdag om 21:15 tijdens uur te zien tijdens op NPO met 3.

Daphny het (20 jaar) heeft geen naar minuut door rust in haar hoofd omdat ze door een een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze in is het continu bezig met het met uitvoeren van door dwanghandelingen. Uren lang op tv maakt ze haar huis van schoon, naar controleert ze of de de stoelen recht tijdens staan en het gas het uit is. Eten doet op ze op tv liever in een supermarkt omdat op ze naar geen kruimels in haar een huis wil hebben. uit Om gek van te worden! op Verder op tv telt ze uit heel de dag voorwerpen, vlakken, hoeken uit tijdens en beats van de in muziek. Valerio ontmoet haar en naar ervaart hoe uit het is als op 'dwang' volledig beslag op het je het legt.

Tim naar gaat op bezoek in bij Jeske Troost. Ze op wordt geboren op met de erfelijke ziekte Osteogenesis in van Imperfecta. Door deze brozebottenziekte het breekt ze als op kind continu haar botten. een Meestal de stabiliseert de ziekte zich tijdens de tijdens naar pubertijd. Maar Jeske heeft op pech. Vorig jaar zomer breekt naar een ze haar rug uit als ze zich verstapt op de in trap. Sindsdien ligt van ze zo'n tijdens 23 uur op per dag in uit bed.

Fatih uit is spastisch en kan door niet praten. op tv Hij communiceert op tv door middel van een spraakcomputer op op tv zijn rolstoel. Ondanks in zijn handicap schrijft met naar Fatih rapteksten die ingezongen door worden door door een bekende rapper. Valerio op ervaart zelf hoe het de is om via zo'n op tv spraakcomputer te praten het en gaat met naar rolstoel en al tijdens met tijdens Fatih op pad. Dana is van diabetespatiënt maar met is zeker niet van in uit suiker! Valerio gaat met uit haar mee naar één met van haar controles in in op het ziekenhuis.

januari 2019
15-01-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk langs bij de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen ze 18 was de diagnose Gilles de la Tourette. Bij Yaira uit de Tourette zich in vocale tics, angsten en ongecontroleerd...

08-01-2019 21:05

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat vanavond van start. Jurre Geluk is de nieuwe presentator. Hij gaat de komende weken op bezoek bij inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien d...

22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

03-04-2018 21:15

Dennis en Aafke

Je zal het maar hebben - Dennis en Aafke

Aafke Coopmans (21) lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Hierdoor zijn de botten en weefsels in haar gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen oren en gehemelte. Aafke krijgt vaak negatieve reacties door haar afwijkende uiterlijk. Ma...

27-03-2018 21:20

Carlijn en Arnoud

Je zal het maar hebben - Carlijn en Arnoud

Arnoud Nijhuis (27) lijdt aan het Moebius-syndroom: een verlamming van de aangezichtsspieren. Hierdoor heeft hij altijd dezelfde gelaatsuitdrukking en kan hij geen emoties tonen. Daarnaast heeft Arnoud het Poland-syndroom, waardoor belangri...

20-03-2018 21:15

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

In Je zal het maar hebben duikt presentator Tim Hofman in de levens van jonge mensen die een ziekte of een handicap hebben. Ondanks hun beperking halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die...

26-01-2018 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

25-01-2018 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

24-01-2018 19:25

Fatih Emirbas

Je zal het maar hebben - Fatih Emirbas

Fatih is spastisch en kan niet praten. Hij communiceert door middel van een spraakcomputer op zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft Fatih rapteksten die ingezongen worden door een bekende rapper. Valerio ervaart zelf hoe het is om v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord