Programma gemist?

Daphny (20 op tv jaar) heeft op geen minuut rust in haar van hoofd omdat ze van een obsessief compulsieve op van stoornis heeft. Ze is continu bezig het met het een uitvoeren van dwanghandelingen. tijdens Uren de lang maakt ze haar huis op tv schoon, controleert ze op tv of naar de stoelen recht staan en in het van gas uit is. Eten doet uit ze met liever in een supermarkt in omdat ze geen kruimels in in haar huis wil met naar hebben. Om gek van te worden! op Verder telt ze het het heel de dag op tv voorwerpen, vlakken, hoeken en een beats van de naar muziek. Valerio ontmoet de haar en uit ervaart hoe het tijdens is als 'dwang' volledig in beslag op je uit legt.

Tim gaat uit op uit bezoek bij Jeske Troost. in Ze wordt geboren het met de erfelijke ziekte tijdens Osteogenesis Imperfecta. het Door deze brozebottenziekte de breekt ze als kind continu in haar botten. Meestal met stabiliseert een de ziekte het zich tijdens de pubertijd. Maar van Jeske heeft pech. Vorig de jaar zomer breekt tijdens ze de haar rug als op tv ze zich verstapt op de uit trap. Sindsdien ligt op tv naar ze zo'n 23 de uur per dag in het bed.

Fatih een is spastisch en kan niet met praten. Hij communiceert tijdens op tv door middel van een uit spraakcomputer op zijn een rolstoel. Ondanks zijn naar handicap schrijft op Fatih rapteksten die ingezongen worden met door een bekende naar rapper. Valerio ervaart zelf uit hoe het met is om uit via zo'n spraakcomputer te de praten en gaat naar met op tv rolstoel en al met Fatih het op pad. Dana is de diabetespatiënt op tv maar is tijdens zeker niet van suiker! een Valerio gaat met haar met mee naar één van op tv haar controles in op het van ziekenhuis.

Benthe naar (24) heeft het naar syndroom van Crouzon, een aangeboren op vergroeiing van de de in schedelnaden. Ze ziet er misschien het gek uit, maar met dat is de ze zeker niet! Ze van studeert voor product door desinger en in Valerio zoekt haar op op op haar school. Daarnaast tijdens neemt Valerio de haar voor het eerst van het sinds lange tijd een avondje de mee op tijdens stap.

Tim gaat op op pad met van Jelte Boersma op tv (18). Hij kan heerlijk drummen, uit maar is sinds de zijn hersentumor het hartstikke doof. Op zijn met zestiende krijgt Jelte door last van in een stekende een hoofdpijn. Bij het een controle blijkt in er een hersentumor in zijn tijdens hoofd te tijdens zitten. Helaas gaat er bij een de van bestrijding iets mis. de Hij krijgt een door herseninfarct en met wordt daardoor doof. naar Sindsdien probeert hij zo de goed mogelijk met met zijn nieuwe handicap een om te van gaan.

Bij een Alex werd op zijn door vijftiende een kwaadaardige bottumor met ontdekt. Na van bestralingen de en chemokuren bleek dat de met tumor agressief was in en door werd hij voor de op tv keuze gesteld: zijn arm met of zijn leven. Alex' in arm werd geamputeerd, in van maar ondanks dat in hij nu met één arm met door op het leven gaat speelt hij de van sterren van de op hemel op tv op zijn in drumstel.

Toen Callam tijdens vier jaar was een werd er bij met hem PDD-NOS geconstateerd. Je in van krijgt deze diagnose als tijdens je niet alle kenmerken van het uit autisme hebt maar wel een een aantal. Ondanks de dat zijn lijstje nog tijdens best veel punten de bevat, van heeft Callam zijn leven goed op op tv het de rit en stort hij zich door vol op op zijn leven als in schilder, judoka en het hartstochtelijk fan het van George tijdens Baker.

Felice op is doordat ze besmet is uit geraakt met de op tv de meningokokkenbacterie haar beide benen op verloren, maar laat naar Valerio zien dat in ze zeker geen buitenbeentje van is! door Ze neemt hem mee het naar haar autorijles, school, naar paardrijden en gaan 's in avonds ook nog uit op naar stap.

Jayan (31) overgoot uit zich tijdens met benzine en naar stak zichzelf in brand tijdens in een psychose. van Jayan liep ernstige een brandwonden in op en kreeg 26 hersteloperaties. Momenteel uit gaat het beter tijdens tijdens dan ooit en door is ze tambour-maître van een een drumband en sinds op tv kort de beheerder de van het dorpshuis in met in Zuilichem.

Redouan is geboren het zonder in rechterheup, heeft tijdens maar vijf vingers en in zijn rechter been en tijdens -arm het zijn korter dan aan de naar linkerkant. Ondanks zijn met gebreken op tv danst hij op uit hoog niveau en hoopt hij in internationaal door te in breken.

Tim ontmoet in Kimberley (21) die op tv met de een navelstreng om haar hals op werd geboren. tijdens De artsen wisten naar haar leven te de redden, maar ze liep wel met hersenbeschadiging op en op raakte spastisch in op haar armen en met benen. naar Ondanks haar beperking doet Kimberley de aan een yoga, schrijft ze door haar eigen blog een en doet ze een op wedstrijdniveau aan op bowlen.

Vandaag een ontmoet Tim Marvin (23) die naar uit lijdt aan het syndroom van Gilles op de la met Tourette: tijdens een aandoening die zich uit in door ongecontroleerde spierbewegingen. Daarnaast tijdens heeft hij uit last van het vocale tics, van zoals grommen snuiven en uit het roepen van willekeurige scheldwoorden. door van Uit schaamte leefde Marvin twee jaar het als een op kluizenaar. Maar nu is de het op zijn tijd om op te shinen en door werkt hij hard aan op tv zijn carrière als professioneel naar het model.

Erwin (21) de werd geboren met een op tv in grote onderkaak en van zwellingen in zijn mond en keel. het Al snel het werd duidelijk dat hij naar een zeldzame afwijking het had: lymfatische een malformaties. Als op tv baby werd met hij meteen geopereerd, maar het de overtollige het weefsel in zijn mond kon door niet worden verwijderd. Door een de afwijking moet in tijdens Erwin met een sterk op tv misvormd gezicht tijdens door het leven. Zelf vindt op hij het met een groter probleem dat door hij het een spreekcomputer nodig heeft van om zich verstaanbaar naar te maken. Valerio met gaat met hem tijdens naar zijn werk en ervaart op tv hoe het naar is als je door niet te verstaan door bent.

Tim gaat op uit uit pad met Barbera Hartog (18). Ze naar kan geen spier een in haar lichaam uit bewegen door de de uit aangeboren spierziekte Arthrogryposis Multiplex Congenita van ofwel AMC. op tv De spieren in in haar lichaam zijn een hierdoor ernstig verzwakt uit en ze kan eigenlijk alleen het maar op haar hoofd bewegen. Toch weerhoudt met dit op tv haar er niet van tijdens om vrolijk door het de naar Leidse studentenleven te uit fladderen.

Pim (16) heeft naar het zeldzame Kabuki met syndroom en uit ziet een er daarom veel in jonger uit dan hij in werkelijkheid de is. Ondanks dat door iedereen van hem niet op tv ouder inschat dan een in jaar of tien uit staat hij op op het hoofdpodium van de Zwarte naar Cross en speelt het het publiek helemaal een plat. met Valerio bezoekt hem op tv op z'n de zestiende verjaardag en drinkt samen met het hem z'n eerste het van biertje.

februari 2018
26-01-2018 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

25-01-2018 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

24-01-2018 19:25

Fatih Emirbas

Je zal het maar hebben - Fatih Emirbas

Fatih is spastisch en kan niet praten. Hij communiceert door middel van een spraakcomputer op zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft Fatih rapteksten die ingezongen worden door een bekende rapper. Valerio ervaart zelf hoe het is om v...

23-01-2018 19:25

Benthe van den Berg

Je zal het maar hebben - Benthe van den Berg

Benthe (24) heeft het syndroom van Crouzon, een aangeboren vergroeiing van de schedelnaden. Ze ziet er misschien gek uit, maar dat is ze zeker niet! Ze studeert voor product desinger en Valerio zoekt haar op op haar school. Daarnaast neemt ...

22-01-2018 19:30

Jelte Boersma

Je zal het maar hebben - Jelte Boersma

Tim gaat op pad met Jelte Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, maar is sinds zijn hersentumor hartstikke doof. Op zijn zestiende krijgt Jelte last van een stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt er een hersentumor in zijn hoofd te zi...

19-01-2018 19:25

Alex Wegman

Je zal het maar hebben - Alex Wegman

Bij Alex werd op zijn vijftiende een kwaadaardige bottumor ontdekt. Na bestralingen en chemokuren bleek dat de tumor agressief was en werd hij voor de keuze gesteld: zijn arm of zijn leven. Alex' arm werd geamputeerd, maar ondanks dat hij n...

18-01-2018 19:30

Callam de Ruijter

Je zal het maar hebben - Callam de Ruijter

Toen Callam vier jaar was werd er bij hem PDD-NOS geconstateerd. Je krijgt deze diagnose als je niet alle kenmerken van autisme hebt maar wel een aantal. Ondanks dat zijn lijstje nog best veel punten bevat, heeft Callam zijn leven goed op d...

17-01-2018 19:25

Felice Bakker

Je zal het maar hebben - Felice Bakker

Felice is doordat ze besmet is geraakt met de meningokokkenbacterie haar beide benen verloren, maar laat Valerio zien dat ze zeker geen buitenbeentje is! Ze neemt hem mee naar haar autorijles, school, paardrijden en gaan 's avonds ook nog o...

16-01-2018 19:25

Jayan van den Steenhoven

Je zal het maar hebben - Jayan van den Steenhoven

Jayan (31) overgoot zich met benzine en stak zichzelf in brand tijdens een psychose. Jayan liep ernstige brandwonden op en kreeg 26 hersteloperaties. Momenteel gaat het beter dan ooit en is ze tambour-maître van een drumband en sinds kort d...

15-01-2018 19:25

Redouan Ait Chitt

Je zal het maar hebben - Redouan Ait Chitt

Redouan is geboren zonder rechterheup, heeft maar vijf vingers en zijn rechter been en -arm zijn korter dan aan de linkerkant. Ondanks zijn gebreken danst hij op hoog niveau en hoopt hij internationaal door te breken.

12-01-2018 19:25

Kimberley Tseng

Je zal het maar hebben - Kimberley Tseng

Tim ontmoet Kimberley (21) die met de navelstreng om haar hals werd geboren. De artsen wisten haar leven te redden, maar ze liep wel hersenbeschadiging op en raakte spastisch in haar armen en benen. Ondanks haar beperking doet Kimberley aan...

11-01-2018 19:25

Marvin Potters

Je zal het maar hebben - Marvin Potters

Vandaag ontmoet Tim Marvin (23) die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette: een aandoening die zich uit in ongecontroleerde spierbewegingen. Daarnaast heeft hij last van vocale tics, zoals grommen snuiven en het roepen van willeke...

10-01-2018 19:25

Erwin Oudshoorn

Je zal het maar hebben - Erwin Oudshoorn

Erwin (21) werd geboren met een grote onderkaak en zwellingen in zijn mond en keel. Al snel werd duidelijk dat hij een zeldzame afwijking had: lymfatische malformaties. Als baby werd hij meteen geopereerd, maar het overtollige weefsel in zi...

09-01-2018 19:25

Barbera Hartog

Je zal het maar hebben - Barbera Hartog

Tim gaat op pad met Barbera Hartog (18). Ze kan geen spier in haar lichaam bewegen door de aangeboren spierziekte Arthrogryposis Multiplex Congenita ofwel AMC. De spieren in haar lichaam zijn hierdoor ernstig verzwakt en ze kan eigenlijk al...

08-01-2018 19:25

Pim Sanders

Je zal het maar hebben - Pim Sanders

Pim (16) heeft het zeldzame Kabuki syndroom en ziet er daarom veel jonger uit dan hij in werkelijkheid is. Ondanks dat iedereen hem niet ouder inschat dan een jaar of tien staat hij op het hoofdpodium van de Zwarte Cross en speelt het publi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 120
  • Laatste uitzending op 26-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord