Programma gemist?

De naar laatste aflevering is de een Bikkel tijdens uitzending. Hierin volgt Jurre Geluk twee een Bikkels die hulp naar krijgen van van de Bart de op Graaff Foundation. op Deze foundation van helpt jonge mensen met een op levensbepalende ziekte een om hun van eigen bedrijf te naar starten. Elianne heeft de ziekte van van Lyme. Ze zit van daardoor in het een rolstoel de en heeft heftige epileptische het aanvallen. Ze op tv wil fotograaf worden en het de Bart de op Graaff Foundation in helpt haar daarbij. door Een groot online warenhuis is de haar mentorbedrijf. uit Haar coach op tv Richard vertelt wat ze allemaal een voor op tv haar kunnen betekenen. Willemijn een is blind en de woont in in Rotterdam met haar slechtziende (1% in zicht) man en van hun van dochtertje van twee die door wel kan zien. De het op speeltuin met haar dochter een is de grootste uitdaging. met Ook Willemijn heeft door een mentor, die het haar uit helpt met het uit bereiken van haar uit doelen.

De met 21-jarige Louelle heeft op tv de veelvoorkomende op ziekte van Crohn. Openhartig het vertelt ze over tijdens de taboes die er nog naar steeds naar zijn als het over een darmproblemen gaat. Louelle het heeft zo veel uit last gehad van van deze taboes, dat ze de in een naar depressie kwam. Gelukkig van gaat het vandaag veel tijdens het beter met haar. Ze de gaat met Jurre naar een een uit festival waar ze tijdens noodgedwongen allebei de dixie door bijna niet afkomen. naar Toen Mario (22) nog maar een een foetus was, met is het goed de misgegaan. Door tijdens alcoholmisbruik tijdens kwam hij verslaafd en met een van in hersenaandoening op de wereld. op tv Hij kreeg de in diagnose FAS, tijdens Foetaal Alcoholsyndroom. Hoewel op tv deze diagnose voor hem veel naar duidelijk maakte, moet hij uit dagelijks leren naar omgaan met de tijdens gevolgen van uit dit syndroom. in Hij heeft een onderontwikkeld met geweten en uit komt daardoor regelmatig in de tijdens problemen. Toch heeft de hij goeie een mensen om zich heen en op een zien ze zijn door toekomst rooskleurig in.

De progressieve met spierziekte Nemaline Myopathie van uit de op tv 33-jarige Joram heeft zijn ademhalingsorgaan het aangetast. Hierdoor moet de hij 's in nachts aan de uit beademing en in sinds kort ook steeds vaker uit overdag. van Doordat de spieren een in zijn een gezicht ook aangetast zijn, naar is hij soms een moeilijk te verstaan. Toch door werkt Joram zijn wensenlijst de stuk voor door stuk af. Een met reguliere baan, een van vriendin door en een huis. What's het next? Yael met (17) heeft OI, ofwel Qsteogenesis uit Imperfecta. Hierdoor het is ze extreem in breekbaar en heeft ze uit al meer dan 30 op tv keer iets gebroken in de in haar lijf. Zelfs een naar nies kan haar in ribben doen breken. Toch van houdt van Yael er uit een aparte en risicovolle sport op een na. Ze gaat tijdens door boksend door het een leven.

Vanavond op in Je uit Zal Het Maar Hebben tijdens het verhaal uit van de 18-jarige met Tymo. Hij heeft de zeldzame Noordzeeziekte. op tv Er zijn met maar 25 met mensen op door de hele wereld door die deze ziekte hebben. Overeenkomstig hebben op tv ze op tv allemaal voorouders met die zijn geboren met rondom de Noordzee. uit De ziekte heeft een progressief van karakter. Door de onbekendheid naar van de van ziekte is de op toekomst op tv van Tymo onzeker, op tv maar dat weerhoudt hem er niet met van zich op naar een studie het als boekhouder in te storten. De ijdele met Ieke naar (22) is geboren met een in enorm lymfangioom in zijn op naar gezicht. Presentator Jurre Geluk gaat op tv ook bij uit hem langs naar in deze aflevering.

Nienke door (33) heeft een heftige, onzichtbare de aandoening. Elke naar nacht is voor van haar een nachtmerrie, omdat naar ze vier uur door per nacht op clusterhoofdpijn-aanvallen met heeft. Deze ondraaglijke hoofdpijn wordt in ook wel de zelfmoordhoofdpijn een genoemd. naar Nienke houdt vol en in vecht, in de het hoop dat naar het ooit overgaat. Selwin op tv (24) heeft in het syndroom van tijdens Nager. Hierdoor heeft door hij korte een armen, heeft hij geen duimen, in hoort hij slecht door en een kan hij door een vergroeiing in een met zijn kaak moeilijk eten. van Toch droomt Selwin van een naar carrière met als vrachtwagenchauffeur en maakt hij het de buurt onveilig op in zijn blauwe het van smurfmobiel.

De van 24-jarige René werd veertien weken op tv in te vroeg geboren uit en heeft tijdens de geboorte Cerebrale naar Parese opgelopen door van zuurstoftekort. van Zijn hersenen uit geven verkeerde signalen af naar aan zijn spieren en op tv hierdoor zit hij in op tv een rolstoel. René door geeft echter niet het op een en volgt zijn dromen. in Zo uit heeft hij, samen van met zijn zus, een IT-bedrijf opgericht de voor mensen met met een op afstand tot de arbeidsmarkt. Nina op met (20) heeft het zeldzame Kabuki op Syndroom. in Hierdoor ziet ze er veel jonger door uit, de is ze klein en met heeft een ze een leerachterstand. Toch streeft op tv deze bourgondische dame vol in in passie haar ambities na. naar Zo hoopt de ze over een paar van jaar te kunnen uit gaan werken als medewerker in in de het horeca.

In deze uit aflevering van Je tijdens Zal Het een Maar Hebben gaat presentator een Jurre Geluk uit langs bij de 22-jarige tijdens Yaira. Zij kreeg toen tijdens ze het 18 was de met diagnose Gilles de tijdens la Tourette. uit Bij Yaira uit de Tourette van zich in de vocale tics, angsten een en ongecontroleerde bewegingen. Dit alles op tv een laat haar er niet het van weerhouden regelmatig het door podium te beklimmen van met het comedy op café op een de open mic door night. Kevin het (25) werd acht met jaar geleden met zijn scooter geschept het door een auto op tv en hield daar uit naar het Complex Regionaal Pijnsyndroom in aan over. Ongeveer alles naar in zijn lichaam was in in gekneusd en/of gebroken. Tijdens de in revalidatie kreeg Kevin méér door pijn in uit plaats van minder. Zijn op lichaam het reageert abnormaal sterk een op letsel tijdens en geeft onafgebroken helse pijnprikkels. Ondanks met de pijn uit blijft Kevin uit een thrill met seeker. Zo rijdt hij in internationale wedstrijden op tv met WCMX, dat is BMX een voor een door rolstoel.

Het van nieuwe seizoen van Je uit Zal Het naar Maar Hebben gaat uit vanavond van start. Jurre het Geluk is het de nieuwe presentator. Hij uit gaat de op tv komende weken op bezoek bij van inspirerende de en dappere jonge mensen met uit een zeldzame aandoening uit of met ziekte. Ze laten zien dat uit ze, ondanks hun naar aandoening, niet uit aan de zijlijn maar het naar midden in het met leven staan. In de op tv eerste aflevering staat de 14-jarige in Esmee centraal. Zij met heeft Arterio Veneuze naar Malformatie (AVM). Daardoor het is haar gezicht op tv vervormd en extreem gevoelig in van voor bloedingen. Als haar gezicht gaat door bloeden kan dit naar fatale gevolgen van hebben. naar Hierdoor is ze al meerdere een keren in in het ziekenhuis beland en uit daarom moet Esmee's in moeder van altijd bij haar met in de buurt zijn op tv om te helpen met als het misgaat. Ook op tv gaat Jurre op langs bij de 22-jarige de Kees. Hij uit heeft geen knieën, naar geen ellebogen en op geen handen, maar hij op weet het zich prima te redden uit in de maatschappij. op tv Zo heeft hij een net een tijdens nieuwe job bij van de klantenservice van een met telecombedrijf.

Twee tijdens bikkels worden gevolgd die geholpen van worden door de uit Bart met de Graaff Foundation. De de Bart de Graaff Foundation op het helpt jonge mensen met een levensbepalende op ziekte om hun door eigen bedrijf het te starten. op Iris Slootheer heeft het uit syndroom van Ehlers met Danlos oftewel op tv EDS. Het de is een erfelijke aandoening waarbij de een bindweefsels ongewoon rekbaar een zijn. Daarnaast de kan het ze nauwelijks eten door tijdens gastroparese. Ook heeft ze op clusterhoofdpijn én POTS. Bij door naar POTS krijg je als je door gaat staan op tv een abnormaal het hoge hartslag. Ze gaat mede tijdens dankzij een de Bart de Graaff Foundation van haar eigen bedrijf starten. op tv Het op tv heet Medische Maaksels door en ze maakt van speciale tassen voor aan naar je in rolstoel of voor je stomazak of door pads door voor je buiksonde. Evelien Kroon van heeft narcolepsie door en tijdens zij begint een auto-stoffeerbedrijfje. Ze stoffeert van bijvoorbeeld met autostoelen en banken van in oldtimers.

In deze naar aflevering van het van programma met Je Zal Het Maar naar Hebben aandacht voor de verhalen naar van Rebecca en in Milan. Rebecca naar Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek met uit een hersenbeschadiging op. van Ze heeft hierdoor spasmes van en is niet in staat met om te spreken. door met Rebecca communiceert met een spraak-app naar op haar tablet, maar met een dit weerhoudt haar niet om op een opleiding op tv voor audiovisuele media te op volgen. En naar ze is vastbesloten om het op tv in te gaan maken tijdens als cameravrouw. Milan Boekhoudt (17) lijdt in aan het syndroom van naar van Alström. Dit is naar een genetische tijdens aandoening die er uiteindelijk toe leidt naar dat zijn naar organen uitvallen. Daarnaast het is Milan naar slechtziend en hypergevoelig tijdens voor licht, waardoor hij uit zijn uit leven in de schaduw het moet doorbrengen. En met dit doet hij onder meer tijdens op in de schietbaan, waar door hij schiet het op gehoor.

In naar deze aflevering het van Je Zal Het Maar Hebben met worden de met verhalen van Diecke en naar Yannick het verteld. Diecke Demming (26) werd geboren uit zonder knieën, op enkels, scheenbenen én van linker-onderarm. Door haar onvolgroeide door ledematen is het ze aangewezen op beenprotheses de de en lijdt ze tijdens chronisch pijn. Toch staat Diecke de met beide benen naar op de grond op en maakt ze op furore als het achtergrondzangeres in de uit poprockband Jay Jones. Yannick uit Woithon (20) naar lijdt aan nierfalen. Op zijn van achtste van kreeg hij een de nier van op zijn vader getransplanteerd, maar tijdens die werd zes het jaar later met afgestoten door zijn lichaam. Sindsdien naar is Yannick naar terug bij af en moet met hij op vier keer per week dialyseren. een Maar dat uit heeft ook door zijn voordelen, door want na een nachtje de doorhalen in de zuipkeet tijdens heeft hij van nóóit een op tv kater.

Lerrie Grooten tijdens (29) een lijdt aan schizofrenie. door Hij belandde twee maal in het een psychose en werd door tijdens opgenomen in een op psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie in zijn naar leven weer op de rit, tijdens maar een de kans op van een terugval tijdens blijft aanwezig. Dit risico weet van hij in echter te beperken door als stand-upcomedian door de draak te een steken de met zijn aandoening. naar Davine Arseni (23) lijdt het aan de ziekte van van Ullrich: een aangeboren met op aandoening van het spier- en bindweefsel. het door Hierdoor heeft ze verzwakte op tv spieren en naar zijn haar nek en op rug vergroeid. Davine heeft onvoldoende van kracht om haar uit longen tijdens volledig te openen de en is afhankelijk tijdens van een tracheacanule. Maar ze een ademt in het leven met tijdens volle teugen in een en is met vaker op het terras dan uit thuis te naar vinden.

Alicia Hoost (22) uit lijdt uit aan het syndroom op van Morsier. in Hierdoor zijn haar hersenhelften naar niet goed op aangelegd en is ze naar nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte van zicht van is Alicia dol op door kunst en maakt in ze bezoekers in wegwijs in door het museum. Bovendien op zit ze in een toneelgroep in waarmee ze op de naar planken staat van tijdens de Amsterdamse met Stadsschouwburg. Verder een zie je Mike in Savelberg (20) die uit lijdt aan door Nonverbal Learning Disorder: een naar neurologische stoornis die overeenkomsten vertoont naar een met autisme. Hierdoor heeft Mike het moeite uit met onverwachte situaties, uit kan hij zijn emoties niet goed de de reguleren en is hij in snel overprikkeld. Maar zijn op tv motto is 'hakuna matata' op tv (er is geen met door probleem) en hij zingt de sterren door van de hemel naar met de met Limburgse volkszanger Huub de Adriaans.

Janneke van van Rijn (23) werd geboren een met met hemifaciale hypertrofie. op tv Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde door ervoor dat haar rechterwang met en -oor tot de haar achttiende bleven doorgroeien. uit Janneke onderging maar met liefst twintig operaties met uit en dit leidde niet alleen tot van op tv fysieke, maar ook tot mentale littekens. een Want door haar door het afwijkende uiterlijk krijgt ze door vaak met vooroordelen uit te maken. Sinéad Power (29) op tv raakte van van de ene op op tv de een andere dag verlamd door de zeldzame door uit spierziekte CIPD. Ze belandde tijdens in een in rolstoel en zou volgens tijdens de artsen nooit meer van zelfstandig kunnen lopen. van Maar van deze powergirl ging niet bij de op tijdens pakken neerzitten. Door in keihard trainen en een veelbelovende door elektroshocktherapie maakt ze door grote stappen naar voorwaarts.

Shivan een Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis een Bullosa de (EB). Als op tv gevolg van deze ziekte een ontstaan bij van minimale druk of wrijving blaren van en beschadigingen op de de tijdens huid. De littekens van op tv deze wonden leiden op tv weer tot in vergroeiingen van zijn vingers en tenen. naar Ondanks van deze rotziekte geniet Shivan van de tijdens de kleine dingen met in het leven en hoopt tijdens hij als eerste EB-patiënt de te worden behandeld uit op met een revolutionaire gentherapie. Verder zie tijdens in je Sophie Lansink in (19) die lijdt tijdens aan Juveniele Dermatomyositis door (JDM). Deze auto-immuunziekte uit zorgt ervoor dat haar afweersysteem haar van eigen spieren en op tv huid aanvallen. met Hierdoor de lijdt Sophie chronisch pijn met en heeft op ze haar passie voor karten met moeten opgeven. Daarom naar geeft tijdens ze nu kartles aan van kinderen en sleutelt deze het stoere op chick aan oldtimers.

december 2019
26-02-2019 21:05

Elianne & Willemijn

Je zal het maar hebben - Elianne & Willemijn

De laatste aflevering is een Bikkel uitzending. Hierin volgt Jurre Geluk twee Bikkels die hulp krijgen van de Bart de Graaff Foundation. Deze foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Elia...

19-02-2019 21:05

Mario & Louelle

Je zal het maar hebben - Mario & Louelle

De 21-jarige Louelle heeft de veelvoorkomende ziekte van Crohn. Openhartig vertelt ze over de taboes die er nog steeds zijn als het over darmproblemen gaat. Louelle heeft zo veel last gehad van deze taboes, dat ze in een depressie kwam. Gel...

12-02-2019 21:05

Yael & Joram

Je zal het maar hebben - Yael & Joram

De progressieve spierziekte Nemaline Myopathie van de 33-jarige Joram heeft zijn ademhalingsorgaan aangetast. Hierdoor moet hij 's nachts aan de beademing en sinds kort ook steeds vaker overdag. Doordat de spieren in zijn gezicht ook aanget...

05-02-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Vanavond in Je Zal Het Maar Hebben het verhaal van de 18-jarige Tymo. Hij heeft de zeldzame Noordzeeziekte. Er zijn maar 25 mensen op de hele wereld die deze ziekte hebben. Overeenkomstig hebben ze allemaal voorouders die zijn geboren ron...

29-01-2019 21:05

Nienke & Selwin

Je zal het maar hebben - Nienke & Selwin

Nienke (33) heeft een heftige, onzichtbare aandoening. Elke nacht is voor haar een nachtmerrie, omdat ze vier uur per nacht clusterhoofdpijn-aanvallen heeft. Deze ondraaglijke hoofdpijn wordt ook wel de zelfmoordhoofdpijn genoemd. Nienke ho...

22-01-2019 21:00

Nina & René

Je zal het maar hebben - Nina & René

De 24-jarige René werd veertien weken te vroeg geboren en heeft tijdens de geboorte Cerebrale Parese opgelopen door zuurstoftekort. Zijn hersenen geven verkeerde signalen af aan zijn spieren en hierdoor zit hij in een rolstoel. René geeft e...

15-01-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk langs bij de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen ze 18 was de diagnose Gilles de la Tourette. Bij Yaira uit de Tourette zich in vocale tics, angsten en ongecontroleerd...

08-01-2019 21:05

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat vanavond van start. Jurre Geluk is de nieuwe presentator. Hij gaat de komende weken op bezoek bij inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien d...

22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 138
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!