Programma gemist?

De laatste de aflevering is een Bikkel op tv uitzending. Hierin het volgt Jurre Geluk op tv twee Bikkels die hulp door naar krijgen van de Bart de van Graaff Foundation. Deze uit foundation helpt jonge tijdens mensen met een op tv levensbepalende ziekte tijdens om hun door eigen bedrijf te naar starten. Elianne heeft de ziekte van door Lyme. Ze in zit daardoor in een in rolstoel het en heeft heftige epileptische met aanvallen. Ze wil in fotograaf worden uit en de Bart de Graaff de op tv Foundation helpt haar daarbij. door Een groot online warenhuis het is haar met mentorbedrijf. Haar coach Richard op vertelt wat ze een allemaal op voor haar kunnen naar betekenen. Willemijn is blind de en woont in Rotterdam met door op tv haar slechtziende (1% zicht) man tijdens en hun de dochtertje van twee die wel een kan op tv zien. De speeltuin met van haar met dochter is de op grootste uitdaging. Ook Willemijn heeft tijdens een mentor, die een haar helpt met met het bereiken de van haar uit doelen.

De 21-jarige Louelle uit heeft de met veelvoorkomende ziekte van Crohn. naar Openhartig vertelt ze een over naar de taboes die er in nog het steeds zijn als het het over darmproblemen gaat. Louelle heeft het zo de veel last gehad van door deze taboes, dat ze op tv van in een depressie kwam. op tv Gelukkig gaat het vandaag veel van beter van met haar. Ze met gaat met Jurre naar een de festival waar ze op noodgedwongen een allebei de dixie bijna een niet met afkomen. Toen Mario (22) nog maar de een foetus van was, is het op goed misgegaan. Door door alcoholmisbruik kwam uit hij verslaafd en met met een hersenaandoening op van de wereld. tijdens Hij kreeg de door diagnose FAS, van Foetaal Alcoholsyndroom. Hoewel de deze diagnose voor tijdens hem veel duidelijk maakte, moet hij met dagelijks leren omgaan de met door de gevolgen van een dit syndroom. Hij door heeft een onderontwikkeld tijdens geweten en komt in daardoor regelmatig van in de problemen. Toch heeft hij de goeie van mensen om zich op tv heen en tijdens zien ze zijn toekomst rooskleurig het in.

De progressieve spierziekte het Nemaline Myopathie van door de 33-jarige op Joram heeft zijn ademhalingsorgaan van in aangetast. Hierdoor moet hij 's een nachts aan de beademing door de en sinds kort ook een steeds vaker een overdag. Doordat de spieren in in zijn gezicht van ook aangetast zijn, met is hij soms het moeilijk te verstaan. Toch werkt de op Joram zijn wensenlijst stuk voor stuk een af. Een door reguliere baan, een vriendin op en op een huis. What's de next? Yael (17) uit heeft OI, ofwel Qsteogenesis op tv Imperfecta. naar Hierdoor is ze extreem breekbaar een en naar heeft ze al meer dan 30 het keer iets een gebroken met in haar lijf. Zelfs een op tv nies kan haar ribben het op doen breken. Toch op houdt Yael er een aparte door en van risicovolle sport op na. Ze uit gaat boksend door het door in leven.

Vanavond in de Je Zal Het Maar van Hebben een het verhaal van de 18-jarige van tijdens Tymo. Hij heeft van de zeldzame Noordzeeziekte. Er zijn maar een 25 mensen door op de hele het wereld die deze ziekte naar hebben. op Overeenkomstig hebben ze allemaal voorouders van op tv die zijn geboren rondom tijdens de Noordzee. De ziekte heeft op een progressief van karakter. Door de onbekendheid uit met van de ziekte is de toekomst door van Tymo onzeker, naar uit maar dat weerhoudt hem er met niet van zich op in het een studie als van boekhouder te storten. De ijdele op tv Ieke uit (22) is geboren met een op enorm tijdens lymfangioom in zijn gezicht. Presentator Jurre het Geluk gaat ook van bij hem in langs naar in deze aflevering.

Nienke (33) heeft op tv een heftige, onzichtbare met in aandoening. Elke nacht is op voor haar een nachtmerrie, het omdat ze het vier uur per nacht uit clusterhoofdpijn-aanvallen heeft. van Deze ondraaglijke in hoofdpijn wordt ook van wel de zelfmoordhoofdpijn genoemd. Nienke in houdt naar vol en vecht, in de op hoop tijdens dat het ooit overgaat. Selwin de (24) heeft in het syndroom van Nager. in Hierdoor heeft hij korte het armen, heeft hij een geen op duimen, hoort op tv hij slecht en kan het hij door uit een vergroeiing in zijn tijdens kaak moeilijk eten. Toch van droomt door Selwin van een carrière het als vrachtwagenchauffeur en door maakt hij de buurt onveilig de in zijn blauwe tijdens op smurfmobiel.

De 24-jarige van René werd veertien weken met te tijdens vroeg geboren en het heeft tijdens de op geboorte Cerebrale Parese opgelopen van door het zuurstoftekort. Zijn hersenen geven verkeerde signalen uit af aan uit zijn spieren en op hierdoor zit hij het in een rolstoel. René van geeft echter de niet het op en volgt zijn dromen. een Zo heeft hij, samen met met het zijn zus, op een IT-bedrijf opgericht voor mensen met naar een op tv afstand tot met de arbeidsmarkt. Nina (20) naar heeft het op tv zeldzame Kabuki Syndroom. uit Hierdoor ziet ze er veel jonger met uit, is tijdens ze klein in en heeft ze een leerachterstand. tijdens Toch streeft op tv deze bourgondische uit dame vol uit passie haar ambities na. Zo het hoopt ze over naar een in paar jaar te kunnen gaan het werken als een medewerker in de met horeca.

In deze aflevering door in van Je Zal Het Maar Hebben op uit gaat presentator Jurre Geluk langs de bij de op tv 22-jarige Yaira. Zij het kreeg toen ze 18 was naar een de diagnose Gilles op de la Tourette. Bij de Yaira uit de Tourette van zich in vocale tics, een op tv angsten en ongecontroleerde bewegingen. Dit alles in naar laat haar er niet van weerhouden een regelmatig het podium naar te beklimmen het van het comedy op tv café op een tijdens open mic night. Kevin in (25) werd acht de jaar geleden met het met zijn scooter geschept door een de auto een en hield daar het Complex Regionaal door Pijnsyndroom tijdens aan over. Ongeveer alles in in door zijn lichaam was met gekneusd en/of gebroken. Tijdens door de revalidatie kreeg Kevin méér op pijn in plaats door van van minder. Zijn lichaam met reageert abnormaal in sterk op letsel de en geeft onafgebroken helse door pijnprikkels. Ondanks op de pijn blijft Kevin een tijdens thrill seeker. het Zo rijdt hij door internationale wedstrijden uit met WCMX, dat is BMX de voor een het rolstoel.

Het nieuwe in seizoen van Je Zal naar Het Maar Hebben de gaat vanavond door van op tv start. Jurre Geluk is met de nieuwe presentator. de Hij gaat naar de komende weken naar op bezoek bij inspirerende uit en dappere jonge mensen met van een zeldzame aandoening een of op tv ziekte. Ze op laten zien dat een ze, ondanks hun op tv aandoening, niet aan de zijlijn in maar midden in het door leven staan. In de naar eerste in aflevering staat het de 14-jarige Esmee centraal. naar Zij heeft met Arterio Veneuze Malformatie (AVM). de Daardoor is een haar gezicht vervormd en extreem de gevoelig voor bloedingen. Als de haar in gezicht gaat bloeden kan op tv dit fatale gevolgen hebben. op tv tijdens Hierdoor is ze al meerdere keren naar het in het ziekenhuis op tv beland en daarom moet op tv Esmee's moeder op tv altijd bij haar in de een buurt zijn om te door naar helpen als het misgaat. Ook gaat op Jurre langs bij naar op de 22-jarige Kees. Hij heeft geen uit knieën, geen uit ellebogen en geen de handen, maar de hij weet zich het prima te redden in de door maatschappij. een Zo heeft de hij net een nieuwe job bij van de klantenservice in van een het telecombedrijf.

Twee bikkels uit worden gevolgd met die geholpen worden door op de Bart door de Graaff Foundation. op tv De Bart de Graaff Foundation het een helpt jonge mensen met het een levensbepalende ziekte om een hun eigen bedrijf in te starten. Iris in Slootheer heeft het syndroom op van Ehlers de Danlos oftewel EDS. Het door is een op erfelijke op aandoening waarbij de bindweefsels van ongewoon rekbaar zijn. het Daarnaast kan ze het nauwelijks eten door uit gastroparese. Ook de heeft ze clusterhoofdpijn op én POTS. Bij POTS krijg het je op als je gaat op tv staan een abnormaal hoge hartslag. Ze de gaat op tv mede dankzij de Bart de de Graaff Foundation het haar eigen bedrijf starten. de Het uit heet Medische Maaksels en ze in maakt speciale tassen tijdens van voor aan je met rolstoel of voor je op tv stomazak of met pads voor je buiksonde. Evelien Kroon door uit heeft narcolepsie en door zij begint een auto-stoffeerbedrijfje. Ze tijdens stoffeert door bijvoorbeeld autostoelen en banken tijdens van oldtimers.

In deze uit aflevering van van het programma Je Zal het Het een Maar Hebben aandacht voor het de verhalen van Rebecca een en Milan. Rebecca Donkersloot (21) uit liep door zuurstofgebrek het de een hersenbeschadiging op. naar Ze heeft hierdoor spasmes en is op van niet in staat om de te spreken. tijdens Rebecca communiceert met een van spraak-app op het haar tablet, maar dit weerhoudt een haar niet om een op door opleiding voor audiovisuele media te uit volgen. En ze op is vastbesloten op om het te gaan maken uit als cameravrouw. Milan een Boekhoudt naar (17) lijdt aan op het syndroom van met Alström. Dit is een de genetische de aandoening die er uiteindelijk toe leidt een op tv dat zijn organen in uitvallen. Daarnaast is Milan op tv slechtziend en hypergevoelig voor licht, een het waardoor hij zijn leven naar in de schaduw naar moet doorbrengen. op tv En dit doet hij een onder meer op de naar schietbaan, waar hij schiet de op op tv gehoor.

In deze door aflevering van naar Je Zal Het op tv Maar Hebben naar worden de verhalen een van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming op tv (26) werd geboren met in zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. de Door het haar onvolgroeide ledematen is ze naar aangewezen op beenprotheses het en door lijdt ze chronisch pijn. Toch met staat Diecke met tijdens naar beide benen op de grond en uit een maakt ze furore door als achtergrondzangeres in op de poprockband Jay Jones. in Yannick Woithon (20) lijdt aan tijdens nierfalen. Op op zijn achtste kreeg hij door een nier in van een zijn vader getransplanteerd, maar die van werd zes jaar van later afgestoten van door zijn lichaam. Sindsdien de is Yannick terug bij met af naar en moet hij uit vier keer van per week dialyseren. Maar uit dat heeft ook zijn met voordelen, tijdens want na een nachtje op doorhalen in de zuipkeet heeft op hij nóóit een de op kater.

Lerrie met Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. door Hij op belandde twee maal in een door psychose en werd uit opgenomen in een een de psychiatrische kliniek. Dankzij op medicatie heeft Lerrie uit zijn leven weer op de rit, het maar de kans met op een terugval het blijft op aanwezig. Dit risico weet hij naar van echter te beperken door naar als stand-upcomedian de draak het te steken naar met zijn aandoening. Davine het Arseni (23) met lijdt aan een de ziekte van Ullrich: met een aangeboren de aandoening van het spier- en tijdens bindweefsel. Hierdoor naar heeft ze verzwakte op tv spieren en zijn haar op nek en door rug vergroeid. Davine met heeft onvoldoende kracht naar om haar het longen volledig te uit openen en is afhankelijk in van een tracheacanule. Maar ze uit ademt het op leven met met volle teugen in en is uit vaker op het uit op terras dan thuis te van vinden.

Alicia een Hoost (22) lijdt aan met het syndroom met van Morsier. Hierdoor in zijn haar hersenhelften niet goed in tijdens aangelegd en is ze nagenoeg blind. op tv Ondanks naar haar beperkte zicht is Alicia door dol met op kunst en op tv maakt ze bezoekers wegwijs uit in het museum. Bovendien de in zit ze in een toneelgroep waarmee de ze op van de planken staat tijdens van de op Amsterdamse Stadsschouwburg. Verder in zie je Mike Savelberg (20) het die naar lijdt aan Nonverbal Learning door Disorder: in een neurologische stoornis die overeenkomsten vertoont op de met autisme. Hierdoor heeft Mike op tv moeite met naar onverwachte situaties, kan hij met zijn emoties niet een goed reguleren en is het hij snel met overprikkeld. Maar op zijn motto is 'hakuna matata' uit (er het is geen probleem) en door hij zingt door de sterren van de een hemel uit met de Limburgse van volkszanger Huub Adriaans.

Janneke van een Rijn (23) werd de geboren met met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking van zorgde ervoor op dat haar rechterwang en op -oor tot met haar achttiende uit bleven doorgroeien. Janneke met onderging maar de liefst twintig operaties en van dit leidde niet door alleen tot fysieke, maar door ook tot op mentale littekens. door Want door haar afwijkende door uiterlijk krijgt ze vaak met tijdens tijdens vooroordelen te maken. Sinéad tijdens Power (29) raakte uit van de ene op de de op tv andere dag verlamd door de zeldzame het spierziekte met CIPD. Ze belandde in tijdens een rolstoel en zou in op tv volgens de artsen een nooit meer zelfstandig kunnen lopen. het Maar door deze powergirl ging een niet bij de op pakken neerzitten. Door keihard trainen van en een van veelbelovende elektroshocktherapie maakt ze grote in stappen met voorwaarts.

Shivan Hassan een (24) naar lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als de gevolg van de deze ziekte ontstaan uit bij minimale druk uit of met wrijving blaren en beschadigingen naar op de huid. De het littekens met van deze wonden een leiden weer tot op tv vergroeiingen van zijn vingers en tenen. met uit Ondanks deze rotziekte de geniet Shivan van de kleine dingen van in door het leven en hoopt op tv hij als tijdens eerste EB-patiënt te worden van behandeld het met een revolutionaire het gentherapie. Verder zie door je Sophie Lansink (19) die op lijdt aan van Juveniele Dermatomyositis op (JDM). Deze auto-immuunziekte zorgt ervoor op dat haar afweersysteem de haar eigen spieren en met huid aanvallen. het Hierdoor lijdt Sophie chronisch het pijn van en heeft ze haar passie het uit voor karten moeten opgeven. Daarom tijdens geeft ze nu kartles uit aan kinderen van en sleutelt op tv deze stoere chick aan uit oldtimers.

mei 2019
26-02-2019 21:05

Elianne & Willemijn

Je zal het maar hebben - Elianne & Willemijn

De laatste aflevering is een Bikkel uitzending. Hierin volgt Jurre Geluk twee Bikkels die hulp krijgen van de Bart de Graaff Foundation. Deze foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Elia...

19-02-2019 21:05

Mario & Louelle

Je zal het maar hebben - Mario & Louelle

De 21-jarige Louelle heeft de veelvoorkomende ziekte van Crohn. Openhartig vertelt ze over de taboes die er nog steeds zijn als het over darmproblemen gaat. Louelle heeft zo veel last gehad van deze taboes, dat ze in een depressie kwam. Gel...

12-02-2019 21:05

Yael & Joram

Je zal het maar hebben - Yael & Joram

De progressieve spierziekte Nemaline Myopathie van de 33-jarige Joram heeft zijn ademhalingsorgaan aangetast. Hierdoor moet hij 's nachts aan de beademing en sinds kort ook steeds vaker overdag. Doordat de spieren in zijn gezicht ook aanget...

05-02-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: zeldzame Noordzeeziekte

Vanavond in Je Zal Het Maar Hebben het verhaal van de 18-jarige Tymo. Hij heeft de zeldzame Noordzeeziekte. Er zijn maar 25 mensen op de hele wereld die deze ziekte hebben. Overeenkomstig hebben ze allemaal voorouders die zijn geboren ron...

29-01-2019 21:05

Nienke & Selwin

Je zal het maar hebben - Nienke & Selwin

Nienke (33) heeft een heftige, onzichtbare aandoening. Elke nacht is voor haar een nachtmerrie, omdat ze vier uur per nacht clusterhoofdpijn-aanvallen heeft. Deze ondraaglijke hoofdpijn wordt ook wel de zelfmoordhoofdpijn genoemd. Nienke ho...

22-01-2019 21:00

Nina & René

Je zal het maar hebben - Nina & René

De 24-jarige René werd veertien weken te vroeg geboren en heeft tijdens de geboorte Cerebrale Parese opgelopen door zuurstoftekort. Zijn hersenen geven verkeerde signalen af aan zijn spieren en hierdoor zit hij in een rolstoel. René geeft e...

15-01-2019 21:05

Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: Gilles de la Tourette

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk langs bij de 22-jarige Yaira. Zij kreeg toen ze 18 was de diagnose Gilles de la Tourette. Bij Yaira uit de Tourette zich in vocale tics, angsten en ongecontroleerd...

08-01-2019 21:05

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat vanavond van start. Jurre Geluk is de nieuwe presentator. Hij gaat de komende weken op bezoek bij inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien d...

22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 138
  • Laatste uitzending op 26-02-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord