Programma gemist?

Twee het bikkels worden gevolgd door die geholpen worden door in de Bart de in Graaff naar Foundation. De Bart de Graaff Foundation met het helpt jonge mensen door met een levensbepalende ziekte om hun naar in eigen bedrijf te starten. op Iris Slootheer heeft het door syndroom van het Ehlers Danlos oftewel EDS. Het de is een de erfelijke aandoening waarbij de op uit bindweefsels ongewoon rekbaar zijn. door Daarnaast kan ze nauwelijks eten op tv door tijdens gastroparese. Ook heeft ze de clusterhoofdpijn én POTS. van Bij POTS krijg je uit naar als je gaat staan een abnormaal met op hoge hartslag. Ze door gaat mede dankzij tijdens de Bart de Graaff Foundation op haar eigen bedrijf starten. in Het heet Medische op tv Maaksels op en ze maakt speciale door tassen voor aan je tijdens rolstoel naar of voor je stomazak tijdens of pads voor je tijdens buiksonde. Evelien Kroon tijdens heeft narcolepsie de en zij begint een op auto-stoffeerbedrijfje. van Ze stoffeert bijvoorbeeld een autostoelen en naar banken van oldtimers.

In van deze aflevering de van het programma Je Zal tijdens Het Maar op Hebben aandacht tijdens voor de verhalen van Rebecca met en Milan. Rebecca Donkersloot in (21) liep door zuurstofgebrek op een hersenbeschadiging op. tijdens uit Ze heeft hierdoor naar spasmes en is niet in een staat om te spreken. op tv door Rebecca communiceert met een spraak-app op tijdens haar tablet, maar in dit weerhoudt haar op niet om uit een op opleiding voor audiovisuele media te volgen. een En het ze is vastbesloten op tv om het te van gaan maken als cameravrouw. op Milan de Boekhoudt (17) lijdt het aan het syndroom een van Alström. Dit is een naar genetische aandoening die er naar uiteindelijk toe van leidt dat zijn organen met uitvallen. Daarnaast door is Milan slechtziend door en hypergevoelig voor de licht, waardoor in hij zijn leven in de door schaduw de moet doorbrengen. En dit op tv doet hij een onder meer van op de schietbaan, waar hij in schiet op tijdens gehoor.

In op deze aflevering van van Je Zal Het van Maar Hebben worden de verhalen op tv van Diecke uit en Yannick verteld. Diecke Demming op tv (26) werd geboren het zonder knieën, enkels, de naar scheenbenen én linker-onderarm. in Door haar onvolgroeide een ledematen is ze aangewezen op een beenprotheses en lijdt met ze chronisch pijn. Toch met staat Diecke met tijdens beide uit benen op naar de grond en maakt ze op tv furore als naar achtergrondzangeres in de uit poprockband Jay Jones. uit Yannick Woithon (20) naar lijdt aan nierfalen. Op op zijn de achtste kreeg hij een nier op van zijn vader op tv getransplanteerd, tijdens maar die werd zes jaar uit later afgestoten door van zijn met lichaam. Sindsdien is Yannick terug bij de af en op tv moet met hij vier keer per week dialyseren. op Maar dat naar heeft ook zijn door voordelen, want na een in op tv nachtje doorhalen in de zuipkeet de heeft hij nóóit van een met kater.

Lerrie in Grooten (29) door lijdt aan schizofrenie. Hij naar belandde twee maal in op tv een psychose en werd met opgenomen in een met psychiatrische een kliniek. Dankzij op tv medicatie heeft Lerrie zijn leven op tv weer op de rit, tijdens tijdens maar de kans met op een terugval blijft aanwezig. Dit door risico door weet hij echter te beperken met door als naar stand-upcomedian de draak tijdens te de steken met zijn aandoening. het Davine Arseni (23) lijdt aan van naar de ziekte van Ullrich: een een aangeboren aandoening van naar het spier- een en bindweefsel. Hierdoor uit heeft ze met verzwakte spieren en zijn haar tijdens nek en rug vergroeid. op naar Davine heeft onvoldoende op kracht om haar longen volledig op te openen en door is afhankelijk de van een tracheacanule. Maar de ze in ademt het leven uit met volle teugen in en op tv is vaker naar op het terras dan naar thuis te in vinden.

Alicia op Hoost (22) het lijdt aan het syndroom van van Morsier. Hierdoor naar zijn haar hersenhelften door niet goed op tv aangelegd en is ze nagenoeg blind. het Ondanks haar tijdens beperkte het zicht is Alicia dol op uit kunst en maakt ze uit bezoekers wegwijs uit in het museum. Bovendien een zit ze een in een toneelgroep waarmee in van ze op de planken staat de van de Amsterdamse de Stadsschouwburg. Verder een zie je op Mike Savelberg (20) die lijdt aan een Nonverbal Learning naar Disorder: een neurologische stoornis uit die overeenkomsten vertoont van met autisme. door Hierdoor heeft Mike op moeite met onverwachte situaties, het kan hij de zijn emoties in niet goed reguleren en uit is hij snel op overprikkeld. Maar zijn uit motto is op tv 'hakuna matata' (er is geen de van probleem) en hij zingt van de sterren van de hemel een met de Limburgse de volkszanger door Huub Adriaans.

Janneke van door Rijn (23) uit werd geboren met de hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking een zorgde door ervoor dat haar rechterwang de en met -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. op tv van Janneke onderging maar liefst op twintig operaties van en dit leidde niet naar alleen tot fysieke, maar van ook tot mentale naar littekens. Want door haar het op tv afwijkende uiterlijk krijgt ze vaak uit met vooroordelen het te maken. Sinéad Power tijdens (29) de raakte van de ene naar op de andere dag op tv verlamd door op de zeldzame spierziekte CIPD. het Ze belandde in een de rolstoel en het zou volgens tijdens de artsen nooit meer zelfstandig tijdens kunnen lopen. Maar op tv deze powergirl de ging op niet bij de pakken in neerzitten. Door keihard trainen en op tv een veelbelovende elektroshocktherapie uit maakt ze grote van stappen in voorwaarts.

Shivan Hassan (24) een lijdt aan met Epidermolysis de Bullosa (EB). Als gevolg uit van deze ziekte ontstaan door bij minimale het druk of wrijving het blaren en beschadigingen tijdens op de huid. De met littekens van in deze wonden leiden weer van tot vergroeiingen naar van zijn uit vingers en tenen. Ondanks deze met rotziekte geniet Shivan tijdens van de kleine uit dingen in het leven het met en hoopt hij als eerste de EB-patiënt te een worden behandeld op tv met een revolutionaire gentherapie. Verder op zie je Sophie met Lansink (19) op die lijdt van aan Juveniele Dermatomyositis tijdens (JDM). Deze auto-immuunziekte zorgt ervoor dat op naar haar afweersysteem haar eigen door spieren en een huid aanvallen. Hierdoor lijdt op tv Sophie chronisch op pijn en heeft ze door haar passie voor karten tijdens moeten opgeven. Daarom het geeft uit ze nu kartles aan kinderen naar en door sleutelt deze stoere chick aan een oldtimers.

Aafke door Coopmans (21) lijdt aan het in syndroom van uit Treacher Collins. naar Hierdoor zijn de botten en in weefsels in haar de gezicht onderontwikkeld op en heeft ze geen een met oren en gehemelte. Aafke krijgt vaak uit negatieve naar reacties door met haar afwijkende uiterlijk. Maar die op tv vervelende ervaringen een gebruikt ze op creatieve wijze naar naar om andere jongeren te helpen. Verder tijdens zie je Dennis een tijdens Prins (25). Hij de heeft congenitale spierdystrofie: een een zeldzame spierziekte die ertoe leidt op tv dat een hij nauwelijks op tv kan bewegen en overal tijdens hulp bij nodig heeft. door Maar dit staat een op tv professionele carrière naar als drummer en de dj niet in weg, de een want hij organiseert dancefeesten en plugt tijdens uit zijn zelfgeproduceerde tracks bij gerenommeerde op dj's.

Arnoud Nijhuis in (27) een lijdt aan het door Moebius-syndroom: een verlamming van de tijdens aangezichtsspieren. naar Hierdoor heeft hij altijd dezelfde op tv gelaatsuitdrukking op tv en kan hij geen emoties uit tonen. Daarnaast heeft Arnoud de het Poland-syndroom, uit waardoor belangrijke spieren het in op tv zijn borst en benen naar ontbreken. Toch van is hij koning van de wielerbaan een en op tv won hij een zilveren en op tv bronzen medaille op tijdens de naar Paralympics in Rio. Verder op zie je Carlijn tijdens Mol (21) met die al door op jonge leeftijd in een depressie op belandde. Ze op tv deed verschillende door zelfmoordpogingen en werd tweemaal naar opgenomen in in een psychiatrisch ziekenhuis. de Hier werd de diagnose borderline in gesteld: naar een persoonlijkheidsstoornis die tot heftige de stemmingswisselingen in leidt. Maar het Carlijn laat zich tijdens niet gek maken naar en timmert flink aan de weg van met in haar duo het 'Rappende Meiden'.

In Je naar zal van het maar hebben duikt presentator Tim tijdens Hofman op tv in de levens van uit jonge mensen die een door ziekte of een tijdens handicap hebben. met Ondanks hun beperking een halen zij naar het onderste uit op de kan, staan ze positief de naar in het leven naar en kijken naar de dingen die uit ze nog tijdens wél naar kunnen. Michiel (19) lijdt aan de in zeldzame verouderingsziekte uit Progeria. Ieder jaar wordt hij door lichamelijk acht jaar uit ouder waardoor op hij inmiddels tijdens de respectabele leeftijd van op 152 heeft bereikt. van Maar ondanks zijn ouderdomskwalen uit in is deze bijzondere levensgenieter naar niet van plan om achter op tv de geraniums door te gaan naar zitten. In van de eerste aflevering de ontmoet Tim naast op Michiel ook de 17-jarige Sumeia. naar Zij lijdt aan het uit syndroom een van Gilles uit de la Tourette. uit Als gevolg van deze neuro-psychiatrische naar aandoening heeft ze uit geen controle met over haar ledematen. op Haar favoriete sport voetbal in heeft ze moeten naar opgeven, maar door wel beoefent ze de uit Koreaanse zelfverdedigingssport Hapkido op van wedstrijdniveau. Van depressie uit tot schizofrenie en de van het ontbreken tijdens van met lichaamsdelen tot het uitvallen het van organen, het tijdens is allemaal te zien naar in het nieuwe de seizoen van Je Zal op tv met Het Maar Hebben. Tim: de "Het is een heel mooi naar in en fascinerend seizoen geworden. Het uit slingert van van echt ingewikkelde aandoeningen op tv naar de een dood in de ogen kijken op tv en weer terug, in maar de in zon schijnt op tv alsnog voor iedere kandidaat. Ik heb naar naar er zelf weer veel van geleerd op en ik van denk dat het voor uit iedere naar kijker ook het wederom een grote inspiratiebron kan zijn." Je in Zal tijdens Het Maar Hebben is met iedere tijdens dinsdag om 21:15 uur te zien de het op NPO 3.

Daphny met (20 jaar) heeft uit geen minuut rust in tijdens haar uit hoofd omdat ze een obsessief van compulsieve stoornis het heeft. Ze is continu bezig een tijdens met het uitvoeren van met dwanghandelingen. Uren de lang maakt ze door haar huis schoon, controleert ze of in van de stoelen recht van staan en het gas van uit is. op Eten doet ze liever uit in een door supermarkt omdat ze geen uit kruimels in haar huis op wil hebben. met Om gek van naar te worden! de Verder telt ze de heel de dag voorwerpen, vlakken, hoeken in en naar beats van een de muziek. Valerio ontmoet haar de en ervaart van hoe het is als de 'dwang' volledig beslag door op je een legt.

Tim van gaat op bezoek bij Jeske op tv Troost. Ze wordt door geboren met van de erfelijke door ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door de deze uit brozebottenziekte breekt ze als kind continu naar een haar botten. Meestal tijdens stabiliseert de ziekte zich tijdens de een pubertijd. Maar Jeske een heeft pech. door Vorig tijdens jaar zomer breekt ze in haar rug als ze zich met verstapt op uit de trap. in Sindsdien ligt ze zo'n uit 23 uur per van dag in tijdens bed.

Fatih is spastisch van en een kan niet praten. Hij het communiceert door van middel van een het spraakcomputer op zijn tijdens rolstoel. Ondanks zijn handicap op schrijft het Fatih rapteksten die op tv ingezongen worden door een het bekende rapper. Valerio in ervaart zelf hoe uit het is de om via zo'n spraakcomputer op tv te praten en gaat in met rolstoel de en al met Fatih op op tv in pad. Dana is diabetespatiënt maar het is zeker niet van van suiker! op Valerio gaat met haar mee met naar één op tv van haar controles de in het uit ziekenhuis.

Benthe op (24) heeft het syndroom tijdens van Crouzon, een in aangeboren vergroeiing van door de door schedelnaden. Ze ziet er op misschien gek uit, een maar dat is ze zeker van niet! Ze in studeert voor product desinger op tv in en Valerio zoekt haar op op met haar school. op tv Daarnaast neemt Valerio naar haar voor het het eerst op sinds lange tijd een avondje mee op op met stap.

Tim gaat tijdens op naar pad met Jelte op Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, het maar is sinds door zijn een hersentumor hartstikke doof. Op zijn het zestiende de krijgt Jelte last van een een stekende hoofdpijn. Bij naar een controle een blijkt er een hersentumor een in zijn in hoofd te zitten. Helaas met gaat er van bij de een bestrijding iets mis. Hij de krijgt een herseninfarct en de wordt daardoor naar doof. Sindsdien probeert hij in zo goed mogelijk in met zijn tijdens nieuwe handicap om tijdens te in gaan.

augustus 2018
22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

03-04-2018 21:15

Dennis en Aafke

Je zal het maar hebben - Dennis en Aafke

Aafke Coopmans (21) lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Hierdoor zijn de botten en weefsels in haar gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen oren en gehemelte. Aafke krijgt vaak negatieve reacties door haar afwijkende uiterlijk. Ma...

27-03-2018 21:20

Carlijn en Arnoud

Je zal het maar hebben - Carlijn en Arnoud

Arnoud Nijhuis (27) lijdt aan het Moebius-syndroom: een verlamming van de aangezichtsspieren. Hierdoor heeft hij altijd dezelfde gelaatsuitdrukking en kan hij geen emoties tonen. Daarnaast heeft Arnoud het Poland-syndroom, waardoor belangri...

20-03-2018 21:15

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

In Je zal het maar hebben duikt presentator Tim Hofman in de levens van jonge mensen die een ziekte of een handicap hebben. Ondanks hun beperking halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die...

26-01-2018 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

25-01-2018 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

24-01-2018 19:25

Fatih Emirbas

Je zal het maar hebben - Fatih Emirbas

Fatih is spastisch en kan niet praten. Hij communiceert door middel van een spraakcomputer op zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft Fatih rapteksten die ingezongen worden door een bekende rapper. Valerio ervaart zelf hoe het is om v...

23-01-2018 19:25

Benthe van den Berg

Je zal het maar hebben - Benthe van den Berg

Benthe (24) heeft het syndroom van Crouzon, een aangeboren vergroeiing van de schedelnaden. Ze ziet er misschien gek uit, maar dat is ze zeker niet! Ze studeert voor product desinger en Valerio zoekt haar op op haar school. Daarnaast neemt ...

22-01-2018 19:30

Jelte Boersma

Je zal het maar hebben - Jelte Boersma

Tim gaat op pad met Jelte Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, maar is sinds zijn hersentumor hartstikke doof. Op zijn zestiende krijgt Jelte last van een stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt er een hersentumor in zijn hoofd te zi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord