Programma gemist?

Twee uit bikkels worden gevolgd naar die geholpen op worden door de Bart de Graaff naar Foundation. door De Bart de op Graaff Foundation helpt jonge mensen het met een door levensbepalende naar ziekte om hun een eigen bedrijf te de starten. Iris Slootheer heeft het syndroom op tv van Ehlers Danlos het oftewel op EDS. Het is een erfelijke naar aandoening waarbij de op tv bindweefsels ongewoon met rekbaar zijn. Daarnaast kan door ze nauwelijks tijdens eten door gastroparese. op tv Ook heeft ze clusterhoofdpijn uit én naar POTS. Bij naar POTS krijg je als je gaat in de staan een abnormaal op tv hoge hartslag. Ze gaat mede tijdens dankzij de Bart tijdens de Graaff op Foundation haar eigen bedrijf uit starten. Het heet Medische op de Maaksels en ze op tv maakt speciale tassen voor aan in je rolstoel uit of voor je met stomazak of pads voor je door buiksonde. Evelien de Kroon door heeft narcolepsie en zij begint een tijdens auto-stoffeerbedrijfje. Ze stoffeert op bijvoorbeeld autostoelen en op tv banken van met oldtimers.

In een deze aflevering van met het programma de Je Zal Het met Maar Hebben aandacht voor van de verhalen van Rebecca en op tv Milan. Rebecca Donkersloot het (21) tijdens liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. naar op tv Ze heeft hierdoor in spasmes en is op niet in staat om te van spreken. Rebecca communiceert naar met een spraak-app op op tv haar tablet, naar maar dit weerhoudt tijdens haar niet de om een opleiding voor audiovisuele op tv media tijdens te volgen. En ze op tv is vastbesloten om uit het te gaan maken met als cameravrouw. Milan het Boekhoudt (17) lijdt in de aan het syndroom het van Alström. Dit een is een genetische aandoening van die er uiteindelijk toe op tv leidt dat zijn organen uit uitvallen. Daarnaast met is de Milan slechtziend en hypergevoelig naar voor licht, een waardoor hij zijn leven naar in de schaduw moet in doorbrengen. een En dit doet hij het onder meer op de op tv schietbaan, waar hij naar schiet op de gehoor.

In deze aflevering op uit van Je Zal Het een Maar Hebben worden de door verhalen van Diecke met en Yannick verteld. Diecke een Demming (26) werd uit geboren in zonder knieën, enkels, de scheenbenen én linker-onderarm. Door de haar onvolgroeide ledematen is ze in aangewezen in op beenprotheses op en lijdt ze op tv chronisch pijn. Toch staat op tv Diecke met beide benen op op de op tv grond en maakt van ze furore als achtergrondzangeres in het de poprockband Jay een op Jones. Yannick Woithon (20) lijdt aan in een nierfalen. Op zijn achtste door kreeg hij een het nier van zijn vader getransplanteerd, op tv maar in die werd het zes jaar later afgestoten door het zijn tijdens lichaam. Sindsdien is Yannick terug op bij de af en moet hij vier naar keer de per week dialyseren. Maar dat heeft uit ook zijn voordelen, met want na een tijdens nachtje uit doorhalen in de zuipkeet het heeft in hij nóóit een op kater.

Lerrie Grooten tijdens (29) in lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee uit maal in een een psychose en werd op opgenomen naar in een op psychiatrische kliniek. Dankzij met medicatie heeft Lerrie uit zijn leven weer op de uit rit, maar de naar kans op een door terugval blijft aanwezig. uit Dit op tv risico weet hij echter te beperken op tv in door als stand-upcomedian de naar draak te tijdens steken met zijn op aandoening. Davine Arseni (23) lijdt aan de de ziekte van het Ullrich: een aangeboren de aandoening door van het spier- en bindweefsel. uit Hierdoor het heeft ze verzwakte op tv spieren en zijn haar de nek en rug op tv vergroeid. Davine door heeft onvoldoende kracht om haar het longen volledig uit te openen en een is afhankelijk van een door tracheacanule. Maar in ze ademt naar het leven met tijdens volle teugen in de en is vaker op naar het terras dan tijdens thuis te met vinden.

Alicia een Hoost (22) lijdt aan op het syndroom uit van Morsier. een Hierdoor zijn haar het hersenhelften niet goed aangelegd en een is door ze nagenoeg blind. op tv Ondanks haar beperkte een zicht is Alicia dol op tv op kunst in en maakt ze bezoekers wegwijs in een de het museum. Bovendien zit ze in op een toneelgroep waarmee de op tv ze op de planken staat van uit de in Amsterdamse Stadsschouwburg. Verder met zie je Mike Savelberg de (20) die lijdt naar aan Nonverbal van Learning Disorder: een neurologische stoornis op tv door die overeenkomsten vertoont met autisme. Hierdoor met op heeft Mike moeite met onverwachte situaties, een kan hij met zijn naar emoties niet goed reguleren tijdens en is hij een snel overprikkeld. Maar zijn door motto is op 'hakuna matata' (er is geen naar probleem) en een hij zingt tijdens de sterren van op de hemel met een de Limburgse volkszanger Huub uit Adriaans.

Janneke van Rijn door uit (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. naar Deze aangeboren de gezichtsafwijking zorgde het ervoor dat haar rechterwang en door in -oor tot haar een achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging naar maar uit liefst twintig operaties en dit leidde van niet alleen uit tot met fysieke, maar ook tot in mentale littekens. Want op tv door haar het afwijkende uiterlijk krijgt ze vaak uit met vooroordelen van te maken. Sinéad met Power (29) raakte van de de ene op de van andere dag tijdens verlamd door van de zeldzame uit spierziekte CIPD. Ze belandde door in een rolstoel met en zou naar volgens de artsen nooit uit meer zelfstandig kunnen lopen. Maar uit deze uit powergirl ging niet op bij de pakken neerzitten. Door uit keihard een trainen en een door veelbelovende elektroshocktherapie maakt in ze grote stappen naar voorwaarts.

Shivan op tv Hassan (24) lijdt op aan Epidermolysis tijdens Bullosa (EB). Als gevolg van in deze ziekte ontstaan bij in minimale een druk of wrijving blaren in en met beschadigingen op de huid. van De littekens van deze van wonden leiden weer tot op tv vergroeiingen op van zijn van vingers en tenen. Ondanks deze naar rotziekte geniet Shivan het van de kleine dingen het in het de leven tijdens en hoopt hij als eerste EB-patiënt naar te worden met behandeld tijdens met een revolutionaire gentherapie. Verder zie in je Sophie Lansink het in (19) die lijdt aan Juveniele van Dermatomyositis (JDM). Deze auto-immuunziekte het zorgt op ervoor dat haar afweersysteem op tv haar door eigen spieren en in huid aanvallen. Hierdoor een lijdt Sophie chronisch op tv pijn en heeft ze in haar passie voor de karten moeten opgeven. op Daarom geeft op tv ze nu kartles aan in kinderen en sleutelt deze stoere tijdens chick aan de oldtimers.

Aafke een Coopmans (21) de lijdt aan het syndroom met van Treacher Collins. Hierdoor de zijn de tijdens botten en weefsels in in haar gezicht onderontwikkeld een en het heeft ze geen oren en gehemelte. naar Aafke van krijgt vaak uit negatieve reacties door haar door afwijkende uiterlijk. het Maar die vervelende ervaringen gebruikt ze tijdens de op creatieve wijze om andere naar jongeren te door helpen. Verder zie je het Dennis Prins (25). Hij uit heeft naar congenitale spierdystrofie: met een zeldzame spierziekte die ertoe uit leidt dat van hij nauwelijks op tv kan bewegen en overal hulp uit bij nodig heeft. in Maar dit staat op een professionele carrière van als drummer en met dj uit niet in weg, want het hij organiseert dancefeesten met en plugt zijn zelfgeproduceerde op tv tracks bij van gerenommeerde dj's.

Arnoud Nijhuis naar (27) lijdt op tv aan het Moebius-syndroom: een tijdens verlamming op van de aangezichtsspieren. Hierdoor heeft tijdens hij altijd dezelfde gelaatsuitdrukking op tv en in kan hij geen emoties door tonen. Daarnaast heeft Arnoud naar tijdens het Poland-syndroom, waardoor belangrijke spieren in met op tv zijn borst en benen van ontbreken. Toch is naar hij koning van in de wielerbaan naar en won hij een zilveren en een bronzen het medaille op een de Paralympics in Rio. een Verder zie je de Carlijn Mol op tv (21) die al op tijdens jonge leeftijd in een depressie de het belandde. Ze deed verschillende op zelfmoordpogingen en werd op tweemaal opgenomen in een een psychiatrisch ziekenhuis. Hier werd op tv de diagnose borderline in op tv gesteld: een persoonlijkheidsstoornis die van tot heftige stemmingswisselingen leidt. Maar uit Carlijn laat op tv zich op niet gek maken met en timmert flink aan de in weg met haar duo van met 'Rappende Meiden'.

In Je op zal het van maar hebben duikt tijdens presentator Tim Hofman in tijdens de de levens van jonge mensen die het een het ziekte of een handicap hebben. Ondanks naar de hun beperking halen zij in het onderste op uit de kan, staan ze positief uit in het door leven en kijken naar een de dingen die naar ze nog wél met kunnen. Michiel (19) een lijdt aan uit de zeldzame verouderingsziekte op Progeria. Ieder een jaar wordt hij lichamelijk acht jaar op ouder de waardoor hij inmiddels met de respectabele tijdens leeftijd van 152 met heeft bereikt. Maar ondanks de zijn ouderdomskwalen is deze bijzondere naar levensgenieter tijdens niet van plan om achter tijdens de tijdens geraniums te gaan zitten. door In tijdens de eerste aflevering ontmoet door Tim naast Michiel ook naar de met 17-jarige Sumeia. Zij lijdt aan op het syndroom van Gilles van de naar la Tourette. Als gevolg op tv van de deze neuro-psychiatrische aandoening heeft ze geen op tv van controle over haar ledematen. Haar de favoriete sport voetbal de heeft ze door moeten opgeven, op tv maar wel beoefent ze de Koreaanse op tv zelfverdedigingssport Hapkido op het wedstrijdniveau. Van depressie tot op tv met schizofrenie en van het ontbreken met van lichaamsdelen door tot het uitvallen van organen, met tijdens het is allemaal te zien in tijdens het nieuwe seizoen op tv van Je Zal van Het door Maar Hebben. Tim: "Het is van een in heel mooi en van fascinerend seizoen geworden. uit Het slingert van echt door ingewikkelde aandoeningen naar de op dood door in de ogen naar kijken en weer een terug, maar de zon uit schijnt op tv alsnog voor iedere uit kandidaat. Ik heb er zelf weer naar veel op tv van geleerd en van ik denk dat het uit voor iedere kijker ook naar in wederom een grote de inspiratiebron kan zijn." Je Zal Het Maar het op tv Hebben is iedere dinsdag de om 21:15 uur te zien de op NPO uit 3.

Daphny (20 uit jaar) heeft geen minuut door rust in haar tijdens hoofd omdat uit ze een obsessief compulsieve door stoornis uit heeft. Ze tijdens is continu bezig een met het uitvoeren van een dwanghandelingen. Uren door lang maakt ze een haar huis schoon, controleert ze of op tv de op tv stoelen recht staan door en het de gas uit is. Eten doet ze van liever in een uit supermarkt omdat in ze tijdens geen kruimels in uit haar huis wil hebben. Om uit gek tijdens van te worden! Verder een telt ze heel naar de dag op voorwerpen, vlakken, hoeken van en beats van de muziek. Valerio tijdens ontmoet haar en naar ervaart uit hoe het is tijdens als 'dwang' volledig in beslag op je van legt.

Tim gaat van op bezoek bij door Jeske met Troost. Ze wordt op geboren met de de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door door deze brozebottenziekte breekt ze met als kind continu het tijdens haar botten. Meestal stabiliseert van de ziekte zich tijdens een de door pubertijd. Maar Jeske heeft naar pech. Vorig jaar zomer breekt in in ze haar rug in als ze zich van verstapt op de trap. Sindsdien door ligt ze door zo'n 23 uur het per dag in op bed.

Fatih de is spastisch en kan op tv niet praten. Hij met communiceert door middel van van een een spraakcomputer op zijn rolstoel. een Ondanks zijn handicap schrijft een Fatih rapteksten op tv die ingezongen worden het door een bekende op tv rapper. Valerio een ervaart zelf hoe het is de om tijdens via zo'n spraakcomputer te uit praten en gaat het met rolstoel op tv en al met Fatih op op op tv pad. Dana is diabetespatiënt maar is door van zeker niet van suiker! Valerio tijdens gaat met haar mee op naar een één van op haar controles in het tijdens ziekenhuis.

Benthe (24) in heeft het syndroom tijdens van Crouzon, een door aangeboren vergroeiing het van de schedelnaden. door Ze ziet er in misschien gek uit, maar dat van is ze zeker met door niet! Ze studeert voor product een desinger en Valerio in zoekt haar de op op haar school. Daarnaast in neemt Valerio haar uit voor het eerst tijdens sinds lange tijd naar een avondje op mee op uit stap.

Tim van gaat op pad van met Jelte uit Boersma (18). Hij met kan heerlijk drummen, maar uit is sinds door zijn hersentumor hartstikke doof. door Op zijn met zestiende krijgt Jelte last tijdens van een de stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt op tv er een uit hersentumor in zijn hoofd de te zitten. van Helaas gaat er bij door de bestrijding iets op met mis. Hij krijgt door een herseninfarct en wordt daardoor doof. op Sindsdien probeert hij het zo goed uit mogelijk met zijn nieuwe met handicap om door te in gaan.

mei 2018
22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

03-04-2018 21:15

Dennis en Aafke

Je zal het maar hebben - Dennis en Aafke

Aafke Coopmans (21) lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Hierdoor zijn de botten en weefsels in haar gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen oren en gehemelte. Aafke krijgt vaak negatieve reacties door haar afwijkende uiterlijk. Ma...

27-03-2018 21:20

Carlijn en Arnoud

Je zal het maar hebben - Carlijn en Arnoud

Arnoud Nijhuis (27) lijdt aan het Moebius-syndroom: een verlamming van de aangezichtsspieren. Hierdoor heeft hij altijd dezelfde gelaatsuitdrukking en kan hij geen emoties tonen. Daarnaast heeft Arnoud het Poland-syndroom, waardoor belangri...

20-03-2018 21:15

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

In Je zal het maar hebben duikt presentator Tim Hofman in de levens van jonge mensen die een ziekte of een handicap hebben. Ondanks hun beperking halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die...

26-01-2018 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

25-01-2018 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

24-01-2018 19:25

Fatih Emirbas

Je zal het maar hebben - Fatih Emirbas

Fatih is spastisch en kan niet praten. Hij communiceert door middel van een spraakcomputer op zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft Fatih rapteksten die ingezongen worden door een bekende rapper. Valerio ervaart zelf hoe het is om v...

23-01-2018 19:25

Benthe van den Berg

Je zal het maar hebben - Benthe van den Berg

Benthe (24) heeft het syndroom van Crouzon, een aangeboren vergroeiing van de schedelnaden. Ze ziet er misschien gek uit, maar dat is ze zeker niet! Ze studeert voor product desinger en Valerio zoekt haar op op haar school. Daarnaast neemt ...

22-01-2018 19:30

Jelte Boersma

Je zal het maar hebben - Jelte Boersma

Tim gaat op pad met Jelte Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, maar is sinds zijn hersentumor hartstikke doof. Op zijn zestiende krijgt Jelte last van een stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt er een hersentumor in zijn hoofd te zi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord