Programma gemist?

Seizoen 1 het - Aflevering uit 24 - Medisch programma: op Risja Steeghs: Risja met (22) met is tien jaar oud het als ze op vakantie de in Frankrijk van wordt gebeten door een in teek. Er wordt vervolgens met door de het arts tijdens geen goede diagnose gesteld en de op tijdens beet wordt ook niet goed tijdens behandeld. Toch op tv duurt het nog van tot haar achttiende voordat op tv de diagnose op tv wordt gesteld: ze heeft de een ziekte van Lyme. door het Eerst probeert ze nog een de dansacademie te volgen de maar moet daar door door de ziekte tijdens mee stoppen. Haar uit wereldje wordt steeds kleiner uit tijdens omdat ze steeds meer aan bed een is gekluisterd. van Nu is zij 24 op tv uur per door dag op tv afhankelijk van de zorg de van haar moeder maar probeert een wel een carrière een op als modeontwerpster na te in jagen.

Seizoen 1 het - Aflevering naar 23 - Medisch programma: Robin naar Venema: Robin op (18) een lijdt aan Cystic Fibrosis, naar beter bekend een als taaislijmziekte. Hierdoor een ligt hij vaak in uit het ziekenhuis met en heeft hij een door lage levensverwachting. Toch met struint Robin de op tv feestjes af het met zijn aangepaste de caravan en is hij een fanatieke de een longboarder.

Marit uit komt 24 met jaar geleden ter wereld tijdens met een spina bifida aparta. een In de de volksmond heet dit een met van open ruggetje. Door deze aangeboren uit handicap is Marit van met haar de navel tot op tv haar tenen verlamd. Hoewel de het helft met van Marits lichaam met niets doet, laat ze zich door met niets of in niemand weer houden om met van haar leven op tv van te genieten. De naar nuchtere Friezin is horlogemaker en laat de geen tentfeest naar aan van zich voorbijgaan. Ze heeft veel een vrienden, op tv is gek op vakantie en het doet om vijf uur op tv een het licht uit na een het avondje in stappen.

Vandaag een zie je Toninho (28). van Als 20-jarige door beroepsmilitair werd hij uitgezonden op tv naar de een missie in Afghanistan. Daar uit reed hij in met drie collega's op een een door bermbom en verloor zijn beide benen. met de Maar Toninho is niet te tijdens stuiten, want inmiddels zit tijdens hij de in het Nederlands team een powerliften tijdens en is hij vastbesloten zich te van kwalificeren voor de de naar Paralympics.

Mirna (30) naar is door van een vleesetende bacterie haar tijdens been verloren. Valerio gaat de op met haar op pad op tv en ervaart zelf hoe door moeilijk het is om door op het een prothese op tv te lopen.

Casper in (20) heeft op tv visual snow: een uit zeldzame aandoening die ervoor door zorgt dat hij voortdurend een op zwart-witte ruis voor door zijn ogen heeft naar een en een piep in in zijn oren hoort. Omdat zijn met het klachten aanvankelijk als 'psychisch' werden afgedaan, een door raakte Casper in naar een diep dal. Maar het inmiddels wordt zijn aandoening door erkend en staat op de toekomst hem helder door voor de op tv geest.

Kim laat een zien met hoe ze zonder armen uit toch nog veel in kan, door het gebruik van tijdens haar voeten, door kin en mond. Ze het zwemt iedere door week en gaat samen van met Valerio uit uit het eten. Met de handen op zijn door rug gebonden ervaart op een Valerio hoe het op is om alles met je voeten de te een doen.

Wouter op tv (29) is door op zijn veertiende aangereden een door een van dronken automobilist, waarna hij het vier maanden van in coma lag. Toen tijdens hij bijkwam bleek dat hij van een tijdens hersenbloeding had gehad naar en ernstig hersenletsel had op opgelopen. Hij moest het drie jaar revalideren. het Wouter door zit nu in een het rolstoel en heeft bijna het geen een kracht meer in zijn benen. een Ondanks een zijn handicap is de hij een echte womanizer. Tijdens door een van zijn op tv stapavonden van neemt hij Valerio de mee naar zijn favoriete door kroeg. Ook laat op hij Valerio zijn creativeit in in zijn schildersatellier op tv zien.

Glenn uit (16) lijdt aan een het TAR-syndroom: naar een zeldzame genetische aandoening. door Hierdoor heeft hij geen uit armen en zitten een zijn handen direct aan in zijn uit romp. Ondanks van zijn beperking timmert Glenn flink aan naar de weg naar als dj op en is hij een van zeer verdienstelijke door breakdancer.

Daphny het (20 jaar) heeft geen minuut de rust in haar het uit hoofd omdat ze een obsessief een compulsieve van stoornis heeft. Ze uit is continu bezig met het naar uitvoeren van dwanghandelingen. op tv Uren lang maakt uit ze haar huis het schoon, van controleert ze of de de stoelen recht staan en het uit van gas uit is. Eten door doet ze liever in een op tv supermarkt omdat op tv ze geen kruimels in in op haar huis wil op hebben. Om gek in van te worden! Verder telt in ze door heel de dag voorwerpen, vlakken, hoeken van het en beats van door de muziek. Valerio in ontmoet haar en ervaart hoe uit het een is als 'dwang' volledig beslag op de je tijdens legt.

Tim een gaat op bezoek van bij Jeske Troost. Ze een wordt geboren van met de door erfelijke ziekte Osteogenesis door Imperfecta. Door deze uit brozebottenziekte breekt ze als op tv kind continu haar botten. op tv Meestal stabiliseert de ziekte op zich uit tijdens de door pubertijd. Maar Jeske heeft pech. in Vorig jaar zomer breekt van ze naar haar rug als ze zich het verstapt door op de trap. op tv Sindsdien ligt ze zo'n tijdens 23 uur per een dag de in bed.

Fatih in is spastisch en op kan niet praten. Hij communiceert op tv doormiddel van een een spraakcomputer op zijn uit rolstoel. Ondanks zijn naar tijdens handicap schrijft Fatih rapteksten die naar ingezongen worden in door een bekende rapper. Valerio in ervaart zelf uit hoe met het is om via zo'n tijdens spraakcomputer te praten en het gaat met in rolstoel en al de met Fatih door op pad. de Dana is diabetespatiënt maar is zeker van niet van suiker! tijdens Valerio door gaat met haar tijdens mee naar door een van haar van controles in het een ziekenhuis.

Benthe met (24) heeft het Syndroom met van een Crouzon, een aangeboren vergroeiing uit van de schedelnaden. Ze de ziet er misschien gek met uit, het maar dat naar is ze zeker door niet! Ze studeert naar voor product desinger op en Valerio zoekt haar naar op op haar school. Daarnaast van op neemt Valerio haar voor het tijdens eerst sinds lange in tijd een avondje door mee op in stap.

Tim met gaat op het pad met Jelte Boersma op (18). Hij op tv kan heerlijk drummen, maar is de sinds in zijn hersentumor hartstikke van doof. Op z'n zestiende krijgt met Jelte last van op een in stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt in er een uit hersentumor naar in zijn hoofd te zitten. een Helaas in gaat er bij de uit bestrijding iets mis. Hij een krijgt een herseninfarct op en wordt van daardoor doof. Sindsdien probeert hij naar zo het goed mogelijk met zijn tijdens nieuwe het handicap om te met gaan.

Bij Alex werd door op in zijn vijftiende een kwaadaardige tijdens bottumor ontdekt. de Na bestralingen en van chemokuren bleek dat van de tumor agressief was en de werd hij voor tijdens in de keuze gesteld: van zijn arm of zijn leven. Alex' op in arm werd geamputeerd, maar ondanks dat op tv hij nu het met uit één arm door het leven gaat, de speelt hij de op uit sterren van de hemel op door zijn in drumstel.

november 2017
22-11-2017 19:25

Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Medisch programma: Risja Steeghs: Risja (22) is tien jaar oud als ze op vakantie in Frankrijk wordt gebeten door een teek. Er wordt vervolgens door de arts geen goede diagnose gesteld en de beet wordt ook niet go...

21-11-2017 19:25

Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Medisch programma: Robin Venema: Robin (18) lijdt aan Cystic Fibrosis, beter bekend als taaislijmziekte. Hierdoor ligt hij vaak in het ziekenhuis en heeft hij een lage levensverwachting. Toch struint Robin de fee...

20-11-2017 20:25

Marit Bron

Je zal het maar hebben - Marit Bron

Marit komt 24 jaar geleden ter wereld met een spina bifida aparta. In de volksmond heet dit een open ruggetje. Door deze aangeboren handicap is Marit van haar navel tot haar tenen verlamd. Hoewel de helft van Marits lichaam niets doet, laat...

16-11-2017 19:25

Toninho Norden

Je zal het maar hebben - Toninho Norden

Vandaag zie je Toninho (28). Als 20-jarige beroepsmilitair werd hij uitgezonden naar een missie in Afghanistan. Daar reed hij met drie collega's op een bermbom en verloor zijn beide benen. Maar Toninho is niet te stuiten, want inmiddels zit...

15-11-2017 19:30

Mirna Roosma

Je zal het maar hebben - Mirna Roosma

Mirna (30) is door een vleesetende bacterie haar been verloren. Valerio gaat met haar op pad en ervaart zelf hoe moeilijk het is om op een prothese te lopen.

14-11-2017 19:25

Casper Hendriks

Je zal het maar hebben - Casper Hendriks

Casper (20) heeft visual snow: een zeldzame aandoening die ervoor zorgt dat hij voortdurend een zwart-witte ruis voor zijn ogen heeft en een piep in zijn oren hoort. Omdat zijn klachten aanvankelijk als 'psychisch' werden afgedaan, raakte C...

13-11-2017 19:25

Kim van Dinther

Je zal het maar hebben - Kim van Dinther

Kim laat zien hoe ze zonder armen toch nog veel kan, door het gebruik van haar voeten, kin en mond. Ze zwemt iedere week en gaat samen met Valerio uit eten. Met de handen op zijn rug gebonden ervaart Valerio hoe het is om alles met je voete...

09-11-2017 19:30

Wouter Valentijn

Je zal het maar hebben - Wouter Valentijn

Wouter (29) is op zijn veertiende aangereden door een dronken automobilist, waarna hij vier maanden in coma lag. Toen hij bijkwam bleek dat hij een hersenbloeding had gehad en ernstig hersenletsel had opgelopen. Hij moest drie jaar revalide...

08-11-2017 19:25

Glenn Nugteren

Je zal het maar hebben - Glenn Nugteren

Glenn (16) lijdt aan het TAR-syndroom: een zeldzame genetische aandoening. Hierdoor heeft hij geen armen en zitten zijn handen direct aan zijn romp. Ondanks zijn beperking timmert Glenn flink aan de weg als dj en is hij een zeer verdienstel...

07-11-2017 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

06-11-2017 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

02-11-2017 19:25

Fatih Emirbas

Je zal het maar hebben - Fatih Emirbas

Fatih is spastisch en kan niet praten. Hij communiceert doormiddel van een spraakcomputer op zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft Fatih rapteksten die ingezongen worden door een bekende rapper. Valerio ervaart zelf hoe het is om vi...

01-11-2017 19:25

Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben

Benthe (24) heeft het Syndroom van Crouzon, een aangeboren vergroeiing van de schedelnaden. Ze ziet er misschien gek uit, maar dat is ze zeker niet! Ze studeert voor product desinger en Valerio zoekt haar op op haar school. Daarnaast neemt ...

31-10-2017 19:25

Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben

Tim gaat op pad met Jelte Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, maar is sinds zijn hersentumor hartstikke doof. Op z'n zestiende krijgt Jelte last van een stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt er een hersentumor in zijn hoofd te zit...

30-10-2017 19:25

Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben

Bij Alex werd op zijn vijftiende een kwaadaardige bottumor ontdekt. Na bestralingen en chemokuren bleek dat de tumor agressief was en werd hij voor de keuze gesteld: zijn arm of zijn leven. Alex' arm werd geamputeerd, maar ondanks dat hij n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 89
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord