Programma gemist?

Twee door bikkels worden gevolgd die op tv geholpen worden door de naar op Bart de Graaff Foundation. De uit Bart de uit Graaff Foundation helpt een jonge mensen met van een levensbepalende ziekte op tv om hun eigen bedrijf van te starten. Iris Slootheer het een heeft het syndroom van Ehlers Danlos de oftewel EDS. Het uit is in een erfelijke aandoening waarbij de de tijdens bindweefsels ongewoon rekbaar zijn. de Daarnaast kan ze nauwelijks uit eten door door gastroparese. Ook heeft uit ze clusterhoofdpijn door én POTS. Bij POTS in krijg je naar als je gaat staan een abnormaal met naar hoge hartslag. Ze gaat mede uit dankzij een de Bart de de Graaff Foundation haar eigen op bedrijf starten. van Het heet Medische Maaksels en uit ze maakt speciale tassen door voor de aan je rolstoel de of voor je stomazak of de pads voor je tijdens buiksonde. Evelien Kroon met heeft narcolepsie en met zij op tv begint een met auto-stoffeerbedrijfje. Ze stoffeert met bijvoorbeeld autostoelen en banken van op tv oldtimers.

In naar deze aflevering van van het programma Je Zal Het in Maar op Hebben aandacht door voor de verhalen van op tv Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot door (21) tijdens liep door zuurstofgebrek een door hersenbeschadiging op. Ze heeft in hierdoor op tv spasmes en is niet op in staat om te spreken. door een Rebecca communiceert met een de spraak-app op haar tablet, met maar dit weerhoudt door haar het niet om een opleiding voor met audiovisuele media te volgen. door En door ze is vastbesloten om het op te gaan op maken als tijdens cameravrouw. Milan op tv Boekhoudt (17) lijdt aan het syndroom van van Alström. door Dit is op een genetische aandoening die op er uiteindelijk door toe leidt dat op zijn organen uitvallen. Daarnaast in is Milan naar slechtziend en hypergevoelig voor licht, in waardoor hij zijn op leven een in de schaduw door moet doorbrengen. En op dit doet hij door onder meer op in de schietbaan, waar op tv hij schiet op een gehoor.

In een deze aflevering van het Je Zal Het Maar de Hebben worden tijdens de verhalen op van Diecke en Yannick verteld. Diecke de Demming (26) het werd geboren zonder van knieën, enkels, scheenbenen op én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide naar een ledematen is ze aangewezen op beenprotheses in en lijdt een ze chronisch door pijn. Toch staat op tv Diecke met naar beide benen op het de grond en maakt het ze furore als achtergrondzangeres in in de door poprockband Jay Jones. op tv Yannick Woithon (20) lijdt van aan nierfalen. Op zijn tijdens achtste kreeg in hij een nier van door naar zijn vader getransplanteerd, van maar die werd door zes jaar later afgestoten het door zijn van lichaam. Sindsdien is Yannick uit terug bij af en met moet hij vier een keer per de week dialyseren. op tv Maar dat heeft ook op zijn voordelen, want na een een nachtje met doorhalen in de tijdens zuipkeet heeft hij van nóóit een uit kater.

Lerrie Grooten (29) van met lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee op door maal in een psychose en werd een opgenomen in een op tv naar psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft op tv Lerrie zijn leven uit weer op de een rit, maar de kans de op een met terugval blijft een aanwezig. Dit risico weet hij van echter te naar beperken door als stand-upcomedian op tv het de draak te steken naar met zijn aandoening. Davine Arseni uit (23) de lijdt aan de ziekte van naar Ullrich: het een aangeboren aandoening van het uit een spier- en bindweefsel. Hierdoor heeft ze het verzwakte spieren door en zijn haar naar nek en rug de vergroeid. naar Davine heeft onvoldoende kracht om haar in longen volledig in te openen en uit is afhankelijk op tv van een tracheacanule. Maar met ze ademt het in leven met volle het teugen in en is van vaker op het uit terras dan thuis de te door vinden.

Alicia Hoost met (22) naar lijdt aan het syndroom van Morsier. uit Hierdoor zijn haar in hersenhelften de niet goed aangelegd van en is uit ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte van zicht is uit Alicia dol op kunst op en maakt het ze bezoekers het wegwijs in het museum. door Bovendien zit door ze in een tijdens toneelgroep waarmee van ze op de planken staat met van de Amsterdamse een Stadsschouwburg. Verder zie je een Mike Savelberg (20) uit die lijdt het aan het Nonverbal Learning Disorder: een neurologische met stoornis die overeenkomsten vertoont uit van met autisme. Hierdoor een heeft Mike moeite met met onverwachte situaties, kan hij uit zijn emoties niet op goed reguleren en in is hij snel overprikkeld. met Maar op tv zijn motto is uit 'hakuna matata' (er van is geen naar probleem) en hij het zingt de sterren van van de hemel het met de Limburgse volkszanger Huub op Adriaans.

Janneke door van Rijn (23) op werd geboren met hemifaciale hypertrofie. van Deze aangeboren op tv gezichtsafwijking een zorgde ervoor dat haar rechterwang en in -oor tot door haar achttiende bleven doorgroeien. het Janneke met onderging maar op tv liefst twintig operaties en dit leidde door van niet alleen tot fysieke, maar ook op met tot mentale littekens. Want door de haar afwijkende uiterlijk krijgt met ze vaak met naar vooroordelen te maken. uit Sinéad een Power (29) een raakte van de ene op de op tv andere dag verlamd door door de zeldzame tijdens spierziekte CIPD. Ze uit belandde van in een rolstoel en tijdens zou volgens op tv de artsen nooit meer zelfstandig tijdens kunnen van lopen. Maar deze powergirl ging op tv niet bij door de pakken neerzitten. naar Door keihard trainen en door een veelbelovende met elektroshocktherapie maakt ze uit grote in stappen voorwaarts.

Shivan Hassan (24) op tv lijdt aan op Epidermolysis met Bullosa (EB). Als de gevolg van deze ziekte ontstaan de bij op tv minimale druk of wrijving blaren en door beschadigingen op de de huid. De op tv littekens van deze wonden met een leiden weer tot vergroeiingen op tv van zijn vingers tijdens en tenen. op tv Ondanks deze rotziekte geniet op tv Shivan van de kleine dingen naar in door het leven en hoopt door hij door als eerste EB-patiënt uit te worden behandeld met een van revolutionaire gentherapie. Verder zie van je een Sophie Lansink (19) die op lijdt aan op Juveniele Dermatomyositis (JDM). een Deze auto-immuunziekte uit zorgt ervoor dat haar de afweersysteem haar naar eigen spieren en huid aanvallen. het Hierdoor lijdt met Sophie chronisch pijn en een heeft de ze haar passie voor karten moeten het het opgeven. Daarom geeft ze naar nu kartles uit aan kinderen en sleutelt deze het stoere chick in aan oldtimers.

Aafke van Coopmans (21) lijdt aan het naar in syndroom van Treacher uit Collins. Hierdoor zijn de op botten en weefsels door in haar door gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen op oren van en gehemelte. Aafke krijgt vaak de negatieve reacties van door haar afwijkende de uiterlijk. Maar de die vervelende ervaringen gebruikt de ze op creatieve door wijze om van andere jongeren te helpen. van Verder in zie je Dennis naar Prins (25). Hij uit heeft congenitale spierdystrofie: een zeldzame tijdens spierziekte die ertoe leidt uit dat hij nauwelijks de kan bewegen en tijdens op tv overal hulp bij nodig heeft. Maar naar dit op staat een professionele carrière als op de drummer en dj niet de in weg, het want hij organiseert dancefeesten en plugt op tv zijn zelfgeproduceerde tracks met bij met gerenommeerde dj's.

Arnoud tijdens Nijhuis (27) lijdt aan op het Moebius-syndroom: een tijdens verlamming van de aangezichtsspieren. tijdens Hierdoor heeft een hij altijd dezelfde in gelaatsuitdrukking door en kan hij geen tijdens emoties tonen. Daarnaast heeft Arnoud een het Poland-syndroom, met waardoor op belangrijke spieren in zijn borst en op benen ontbreken. Toch met is hij koning op van de tijdens wielerbaan en won op hij een zilveren en op tv bronzen medaille op een de Paralympics in in Rio. Verder in zie je Carlijn Mol het (21) de die al op jonge op leeftijd naar in een depressie belandde. Ze op tv deed verschillende zelfmoordpogingen en tijdens werd tweemaal op tv opgenomen in een naar psychiatrisch ziekenhuis. Hier van werd naar de diagnose borderline gesteld: in een persoonlijkheidsstoornis die tot uit heftige stemmingswisselingen de leidt. Maar Carlijn met laat zich niet gek maken tijdens met en timmert flink aan de uit weg met op tv haar duo 'Rappende door Meiden'.

In de Je zal het in maar hebben op duikt presentator Tim Hofman in de uit levens van op tv jonge tijdens mensen die een ziekte of een in handicap uit hebben. Ondanks hun beperking halen de het zij het onderste uit de kan, op staan uit ze positief op tv in het leven naar en kijken naar de dingen die met ze nog wél het kunnen. Michiel (19) naar lijdt tijdens aan de zeldzame van verouderingsziekte Progeria. Ieder jaar uit wordt hij van lichamelijk acht jaar ouder waardoor hij op tv inmiddels de respectabele van leeftijd van tijdens 152 in heeft bereikt. Maar ondanks zijn ouderdomskwalen van is deze de bijzondere de levensgenieter niet van plan om tijdens achter de geraniums een te gaan zitten. in In uit de eerste aflevering met ontmoet Tim naast met Michiel ook de 17-jarige Sumeia. Zij naar lijdt tijdens aan het syndroom van met Gilles van de la Tourette. Als gevolg van naar deze neuro-psychiatrische aandoening uit heeft ze geen door op tv controle over haar ledematen. Haar uit favoriete met sport voetbal heeft van ze moeten opgeven, maar naar wel beoefent ze de met Koreaanse uit zelfverdedigingssport Hapkido op wedstrijdniveau. Van een depressie tot schizofrenie en van door het ontbreken het van lichaamsdelen het tot het uitvallen van in organen, het is allemaal de het te zien in het nieuwe van seizoen van uit Je Zal Het het Maar Hebben. Tim: "Het uit is een heel mooi de en fascinerend op seizoen het geworden. Het slingert van met echt ingewikkelde aandoeningen uit naar de dood in uit de ogen kijken door en met weer terug, maar de zon in schijnt alsnog uit voor iedere op kandidaat. Ik heb er zelf met weer veel op tv van geleerd en ik tijdens denk dat het voor in iedere kijker ook naar wederom uit een grote van inspiratiebron kan zijn." Je Zal Het de Maar Hebben is iedere met dinsdag in om 21:15 een uur te zien op de NPO 3.

Daphny (20 jaar) naar heeft geen de minuut rust in haar op tv hoofd omdat uit ze een obsessief compulsieve in stoornis heeft. met Ze is continu bezig het door met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren uit lang maakt ze tijdens het haar huis schoon, controleert ze of door naar de stoelen recht staan en op het gas in uit is. Eten tijdens doet ze liever in een de supermarkt van omdat ze geen kruimels in naar haar huis wil op hebben. Om naar gek van het te worden! Verder telt op ze heel de op dag voorwerpen, vlakken, hoeken van en beats op tv van een de muziek. Valerio van ontmoet haar en ervaart hoe de het is als het 'dwang' volledig beslag uit op op je legt.

Tim gaat op tv op op bezoek bij Jeske Troost. Ze uit wordt geboren met de in erfelijke ziekte Osteogenesis in door Imperfecta. Door deze brozebottenziekte in breekt ze als van kind continu een haar botten. Meestal in stabiliseert de ziekte zich tijdens de naar de pubertijd. Maar Jeske heeft pech. een Vorig op tv jaar zomer breekt ze haar rug naar als ze zich op tv verstapt op de op trap. Sindsdien van ligt ze op tv zo'n 23 uur met per dag in in bed.

Fatih is spastisch de en kan niet van praten. Hij met communiceert door middel de van het een spraakcomputer op de zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft op tv de Fatih rapteksten die ingezongen naar worden door een bekende rapper. het Valerio ervaart uit zelf hoe het is een om via zo'n een spraakcomputer te de praten en gaat met op rolstoel en door al met Fatih op op tv pad. Dana naar is de diabetespatiënt maar is zeker niet van een suiker! Valerio een gaat met haar mee een naar het één van van haar controles in het met ziekenhuis.

Benthe een (24) heeft het syndroom van van Crouzon, een aangeboren het vergroeiing van een de in schedelnaden. Ze ziet de er misschien gek uit, maar een dat is ze zeker naar tijdens niet! Ze studeert met voor product desinger en met Valerio zoekt haar op het op het haar school. Daarnaast neemt een Valerio haar voor het eerst op tv sinds lange tijd op een avondje mee met op een stap.

Tim gaat op het pad met op Jelte Boersma (18). een Hij met kan heerlijk drummen, maar een is sinds zijn de hersentumor hartstikke doof. Op door zijn zestiende krijgt Jelte op tv met last van een stekende hoofdpijn. Bij van een controle op blijkt er een hersentumor de in door zijn hoofd te naar zitten. Helaas de gaat er bij de de bestrijding iets mis. tijdens Hij krijgt een herseninfarct en op tv wordt daardoor naar doof. op Sindsdien probeert hij zo tijdens goed mogelijk met zijn nieuwe in handicap om te van van gaan.

oktober 2018
22-05-2018 21:00

Bart de Graaff Foundation

Je zal het maar hebben - Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Iris Slootheer heeft het syndroom van Ehlers ...

15-05-2018 21:00

Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: spraak-app

In deze aflevering van het programma Je Zal Het Maar Hebben aandacht voor de verhalen van Rebecca en Milan. Rebecca Donkersloot (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op. Ze heeft hierdoor spasmes en is niet in staat om te sp...

08-05-2018 21:15

Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

Je zal het maar hebben - Je Zal Het Maar Hebben: onvolgroeide ledematen

In deze aflevering van Je Zal Het Maar Hebben worden de verhalen van Diecke en Yannick verteld. Diecke Demming (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Door haar onvolgroeide ledematen is ze aangewezen op be...

01-05-2018 21:15

Lerrie en Davine

Je zal het maar hebben - Lerrie en Davine

Lerrie Grooten (29) lijdt aan schizofrenie. Hij belandde twee maal in een psychose en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Dankzij medicatie heeft Lerrie zijn leven weer op de rit, maar de kans op een terugval blijft aanwezig. Dit ...

24-04-2018 21:20

Alicia en Mike

Je zal het maar hebben - Alicia en Mike

Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor zijn haar hersenhelften niet goed aangelegd en is ze nagenoeg blind. Ondanks haar beperkte zicht is Alicia dol op kunst en maakt ze bezoekers wegwijs in het museum. Bovendien zi...

17-04-2018 21:15

Janneke en Sinéad

Je zal het maar hebben - Janneke en Sinéad

Janneke van Rijn (23) werd geboren met hemifaciale hypertrofie. Deze aangeboren gezichtsafwijking zorgde ervoor dat haar rechterwang en -oor tot haar achttiende bleven doorgroeien. Janneke onderging maar liefst twintig operaties en dit leid...

10-04-2018 21:20

Shivan en Sophie

Je zal het maar hebben - Shivan en Sophie

Shivan Hassan (24) lijdt aan Epidermolysis Bullosa (EB). Als gevolg van deze ziekte ontstaan bij minimale druk of wrijving blaren en beschadigingen op de huid. De littekens van deze wonden leiden weer tot vergroeiingen van zijn vingers en t...

03-04-2018 21:15

Dennis en Aafke

Je zal het maar hebben - Dennis en Aafke

Aafke Coopmans (21) lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Hierdoor zijn de botten en weefsels in haar gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen oren en gehemelte. Aafke krijgt vaak negatieve reacties door haar afwijkende uiterlijk. Ma...

27-03-2018 21:20

Carlijn en Arnoud

Je zal het maar hebben - Carlijn en Arnoud

Arnoud Nijhuis (27) lijdt aan het Moebius-syndroom: een verlamming van de aangezichtsspieren. Hierdoor heeft hij altijd dezelfde gelaatsuitdrukking en kan hij geen emoties tonen. Daarnaast heeft Arnoud het Poland-syndroom, waardoor belangri...

20-03-2018 21:15

Terug: Je Zal Het Maar Hebben

Je zal het maar hebben - Terug: Je Zal Het Maar Hebben

In Je zal het maar hebben duikt presentator Tim Hofman in de levens van jonge mensen die een ziekte of een handicap hebben. Ondanks hun beperking halen zij het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die...

26-01-2018 19:25

Daphny Roggeveen

Je zal het maar hebben - Daphny Roggeveen

Daphny (20 jaar) heeft geen minuut rust in haar hoofd omdat ze een obsessief compulsieve stoornis heeft. Ze is continu bezig met het uitvoeren van dwanghandelingen. Uren lang maakt ze haar huis schoon, controleert ze of de stoelen recht sta...

25-01-2018 19:25

Jeske Troost

Je zal het maar hebben - Jeske Troost

Tim gaat op bezoek bij Jeske Troost. Ze wordt geboren met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Door deze brozebottenziekte breekt ze als kind continu haar botten. Meestal stabiliseert de ziekte zich tijdens de pubertijd. Maar Jeske ...

24-01-2018 19:25

Fatih Emirbas

Je zal het maar hebben - Fatih Emirbas

Fatih is spastisch en kan niet praten. Hij communiceert door middel van een spraakcomputer op zijn rolstoel. Ondanks zijn handicap schrijft Fatih rapteksten die ingezongen worden door een bekende rapper. Valerio ervaart zelf hoe het is om v...

23-01-2018 19:25

Benthe van den Berg

Je zal het maar hebben - Benthe van den Berg

Benthe (24) heeft het syndroom van Crouzon, een aangeboren vergroeiing van de schedelnaden. Ze ziet er misschien gek uit, maar dat is ze zeker niet! Ze studeert voor product desinger en Valerio zoekt haar op op haar school. Daarnaast neemt ...

22-01-2018 19:30

Jelte Boersma

Je zal het maar hebben - Jelte Boersma

Tim gaat op pad met Jelte Boersma (18). Hij kan heerlijk drummen, maar is sinds zijn hersentumor hartstikke doof. Op zijn zestiende krijgt Jelte last van een stekende hoofdpijn. Bij een controle blijkt er een hersentumor in zijn hoofd te zi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar hebben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar hebben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar hebben bij Je zal het maar hebben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar hebben. Heb je een uitzending van Je zal het maar hebben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar hebben gemist

Je zal het maar hebben is een televisieprogramma van BNN. Jongeren met een ziekte, aandoening, handicap of iets anders dat hen bijzonder maakt, vertellen over hun leven. Het achtste seizoen start vanaf maart 2009. De eerste vier seizoenen werden gepresenteerd door Patrick Lodiers, de drie daarop volgende seizoenen presenteerde Ruben Nicolai. Aankomend seizoen neemt Valerio Zeno het stokje over.

Uitzending gemist van Je zal het maar hebben? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar hebben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord