Programma gemist?

Het de vakantieseizoen loopt ten einde door en op iedereen begint zich naar af te vragen hoe op tv het verder moet. En het waar is Opoe naar toch? Het vakantieseizoen naar loopt op tv ten einde en iedereen begint in zich af te vragen de in hoe het verder moet. Opoe door Withof, door in ouderdom getroffen, laat zich in steeds minder zien - een met tot grote bezorgdheid met van de anderen. Haar dochter Jacqueline naar komt over door uit Amsterdam om polshoogte in te met nemen. Ook Sjon keert terug tijdens van zijn booreiland, tijdens maar hij komt het niet voor Lukas met zoals die door gehoopt had. Sjon tijdens wil zijn naar aandelen in het van hotel verzilveren de en het hotel door verkopen. Zal dat de een groep uit elkaar doen laten op vallen? Juist nu een Kootje en naar Door dichter tot uit elkaar groeien? En het zetten door Riek en Arie de door koop van op Harries zeiljacht door om hun op tv eigen een weg te gaan? Zouden Greet in en de Huipie echt alleen overblijven tijdens met hun lastige tweeling? Alleen uit Opoe op tv kan in de haar koffiedik zien op tv wat de toekomst brengen op tv zal. Maar waar is op tv Opoe van toch?

Een naar oude jeugdliefde van Opoe, een Harrie, boekt een nachtje door in het naar hotel. Opoe bloeit uit op, in naar tegenstelling tot Door een en Kootje. Door heeft van het uitgemaakt met op tv Pablo, naar maar Kootje ziet Raquel op tv nog steeds. het Een oude jeugdliefde van met Opoe, Harrie, op boekt een nachtje tijdens in het hotel. Opoe bloeit met op, in door tegenstelling tot Door en Kootje. een Door heeft het het uitgemaakt met tijdens Pablo, maar door bij Kootje is Raquel nog naar steeds in de een picture. Als een op op groep straatartiesten op het met plein highlights tijdens uit de opera Carmen komt uitvoeren, uit laait de uit liefdesstrijd tussen Door en een Kootje op als uit met nooit te voren. Terwijl door Harrie en Opoe nog één het keer opvlammen, in reist Raquel de de straatartiesten achterna. met Kootje en Door zijn met weer alleen. Maar op of ze van elkaar daarin vinden? Harrie heeft naar een zeiljacht met te koop, en het Riek en Arie in vinden eindelijk een tijdens bestemming door voor hun erfenis.

Kootje een is zwaar beledigd dat Door uit tijdens zijn afwezigheid op met is wezen stappen met op Pablo en zint op wraak. naar Hij tijdens legt het aan met op tv de Spaanse Raquel. de Kootje is zwaar beledigd naar tijdens dat Door tijdens zijn de afwezigheid is wezen uit stappen met het Pablo en zint op wraak. Hij in legt het aan het met de Spaanse van op tv Raquel. Nu Door met Pablo in is en op Kootje met in Raquel, begint het er op te naar lijken dat op ze nooit meer bij op elkaar zullen komen. op Opoe worstelt met tijdens op haar gezondheid en is in er van overtuigd tijdens dat het uit einde nadert. Ze vraagt met Lena haar uit te helpen er een eind met aan op tv te maken als ze echt de van de hoed in en de rand met niet meer weet. naar Met behulp naar van Lukas weet Lena het Opoe ervan te het overtuigen dat op het zo'n vaart een niet zal lopen. Maar of met dat het ook echt de waarheid in is?

Huipie naar blijkt aan de van Spaanse grens opgepakt te van zijn met smokkelwaar. een Kootje en een Greet vertrekken meteen om naar te proberen een hem vrij te krijgen. Huipie door blijkt aan de naar een Spaanse grens opgepakt door te zijn met smokkelwaar. Kootje in en op Greet vertrekken meteen om te tijdens proberen op hem vrij te krijgen. Door door merkt met dat ze dolgraag nog wel eens op op 'een potje zou huttemannen'. Nu tijdens Kootje even uit een het van zicht is, gaat Door op aandringen op van uit Lena en het Opoe een avondje stappen met een een door Spaanse agent, Pablo. Arie en Opoe naar passen, in uit schuldgevoel over op hun betrokkenheid bij Huipie's het dranksmokkel, op de kinderen. de En dat gaat de faliekant de verkeerd.

Doortjes het oude jeugdvriendin Josephine du in Pré, voorheen op Jopie Vrijman, komt logeren. op tv Daar de is Doortje niet blij naar mee; de vriendschap is al tijdens uit tijden bekoeld. Huipie door vertrekt naar Amsterdam het om de node gemiste Hollandse waar tijdens op tv in te slaan. Hij op laat zich door een Opoe en Arie overhalen honderdvijftig op tv flessen jonge in jenever mee terug een te smokkelen. Doortjes oude met uit jeugdvriendin Josephine du het Pré, voorheen Jopie Vrijman, in komt logeren. in Daar is Doortje niet blij mee; op de met vriendschap is op al tijden bekoeld. Doortje heeft op tv zich tegenover Jopie op de laatste jaren beter uit voor gedaan dan een ze was. uit Hoeveel beter van precies? Krijgt Door haar de vrienden, en tijdens met name Kootje, zo ver op het spel in mee te spelen? Intussen door meldt zich naar een jong naar en verliefd stel met trouwplannen op voor een kamer. op Maar of op tv Pension 't Spaanse van Schaep en zijn vaste tijdens bewoners uit nou de juiste kweekvijver een is voor mooie van toekomstdromen, valt op tv te bezien. En waarom is van op tv Huipie nog steeds niet van terug?

Een nieuwe de gast arriveert: Trudy Braams. met Het blijkt inderdaad van de moeder het van Lena, al met is van een warme in de band nooit sprake geweest. Riek in is jarig, maar wil naar het op niet vieren. Ze voelt zich op tv naar oud en drijft Arie tot wanhoop het met haar hoefijzersmoel. met Een nieuwe een gast arriveert: Trudy Braams. op Het blijkt inderdaad op de moeder op van van Lena, al is van een op warme band nooit de sprake geweest. Zal het op goed komen tussen door die twee? Of van leert Lena dat door je het het van door je familie niet moet hebben en in van je uit vrienden des te meer? tijdens de En wat brengt op tv Riek er toe haar verjaardag tóch met te vieren, uit ondanks het kwetsende de cadeau op dat Arie haar uit - goed bedoeld - in heeft gegeven? tijdens Welk cadeau geeft een ze zelf weg?

Zowel Lukas naar als naar Lena zien de door woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel in zitten. Maar is met Patrick nou tijdens 'van de de heren' of 'in het de Heere'? een Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is een met de eerste gast. in Zowel Lukas, die door inmiddels weer alleen het is, als Lena, die door last heeft van het nestdrang en misschien toch een door geschikte met vader zoekt naar voor haar kind, door zien deze Patrick wel een zitten. Maar is van Patrick nou 'van naar de heren' of 'in op de Heere'? Intussen levert uit de taakverdeling naar in het door pension en het menu in tijdens het door restaurant de van nodige spanning op tussen van Riek en op Door.

In uit het bovenhuis in tijdens de Amsterdamse Jordaan viert een Door haar verjaardag. het Maar de het wil maar niet in gezellig worden, met Lukas is er van namenlijk niet. Het bovenhuis van met Door door in de Amsterdamse Jordaan. door Doortje viert haar verjaardag met en bijna naar iedereen is er. het Opoe Withof, Riek en in Arie, Huip, Greet een en Lena. Maar het naar wil maar van niet gezellig worden. uit Lukas is er namelijk naar niet. Hij is uit twee jaar geleden tijdens zijn grote liefde in Sjon achterna gereisd het naar door Spanje om daar het samen een pension op te runnen. uit Iedereen maakt zich zorgen. Lukas met heeft niet door gebeld, geen kaartje of met niks. op tv En het is niks voor Lukas van om de Doortjes verjaardag te vergeten. Het naar gaat uit inderdaad niet goed het met Lukas. het De liefde tussen op hem en Sjon is over naar en het pension uit loopt voor geen meter. met Gelukkig heeft het hij zijn Amsterdamse door vrienden nog: ze van besluiten gezamenlijk in naar Spanje af met te reizen op om Lukas weer in het zadel het te helpen. Als een tijdens ze in Spanje aankomen zal in er van vakantie voorlopig van geen sprake zijn. het Het pension 'Al het Ladro de tijdens Lukas' maakt in net zo'n armoedige indruk op als van de relatie tussen Sjon en in Lukas uit zelf. En behalve een zwembroek, op tv heeft iedereen zijn op tv eigen uit sores uit Amsterdam mee door genomen. Er op moet nodig schoon schip de gemaakt worden, voordat iedereen op kan naar genieten van de Spaanse op tv zon.

Het vakantieseizoen loopt een uit ten einde en in iedereen begint zich af een te vragen hoe op tv het verder moet. tijdens Opoe Withof, tijdens door ouderdom getroffen, laat het zich steeds minder zien op tv - de tot grote bezorgdheid op van de anderen.

Kootje het is zwaar beledigd dat Door tijdens tijdens naar zijn afwezigheid is wezen de stappen met de Pablo en zint op wraak. de met Hij legt het aan met op tv de Spaanse naar Raquel.

Huipie blijkt aan op de Spaanse op grens met opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje op tv en Greet het vertrekken het meteen om te in proberen hem vrij te de krijgen.

Huipie vertrekt naar met Amsterdam om de met node gemiste door Hollandse van waar in te slaan. Hij laat uit zich door Opoe op tv op en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge tijdens jenever in mee terug te de smokkelen.

Riek op is jarig, een maar wil het tijdens niet vieren. Ze voelt de zich oud en drijft Arie met tot in wanhoop met haar door hoefijzersmoel. Een in nieuwe gast arriveert: Trudy in Braams. Het uit blijkt inderdaad de moeder van uit Lena.

augustus 2019
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord