Programma gemist?

Het met vakantieseizoen loopt een ten einde en iedereen begint zich door uit af te vragen hoe in het verder moet. En tijdens waar is Opoe het toch? Het vakantieseizoen een loopt ten naar einde en tijdens iedereen begint zich af het te vragen hoe in het verder moet. Opoe Withof, de door een ouderdom getroffen, laat in zich steeds minder zien - door het tot grote bezorgdheid van van de anderen. Haar naar dochter Jacqueline komt over op tv uit Amsterdam om polshoogte door te nemen. Ook in op Sjon keert terug van zijn door booreiland, op tv maar hij komt niet met voor Lukas van zoals die gehoopt naar had. Sjon wil zijn op tv aandelen in het hotel door verzilveren en het hotel met verkopen. een Zal dat de groep uit op tv een elkaar doen laten vallen? Juist in nu Kootje naar en Door dichter tot met elkaar groeien? naar En zetten een Riek en Arie de koop van uit Harries zeiljacht tijdens door om hun op eigen weg van te gaan? Zouden naar Greet en de Huipie echt alleen overblijven met de hun lastige tijdens tweeling? Alleen Opoe kan in door in haar koffiedik zien wat het de toekomst brengen in zal. Maar waar is Opoe het met toch?

Een uit oude jeugdliefde van Opoe, het Harrie, boekt een uit nachtje op in het hotel. Opoe bloeit op, uit tijdens in tegenstelling tot Door naar en Kootje. Door heeft het tijdens op uitgemaakt met Pablo, maar Kootje op tv ziet Raquel nog steeds. in uit Een oude jeugdliefde van Opoe, het Harrie, boekt een nachtje in tijdens in het hotel. de Opoe bloeit op, in tegenstelling in tot Door het en Kootje. Door heeft uit het uitgemaakt met Pablo, met op tv maar bij Kootje is Raquel een nog steeds in de in picture. Als het een door groep straatartiesten op het plein op tv highlights uit op de opera Carmen komt uitvoeren, op tv laait de naar liefdesstrijd tussen Door op en Kootje op als op tv nooit te op voren. Terwijl Harrie van en de Opoe nog één van keer opvlammen, reist Raquel de met straatartiesten achterna. de Kootje en in Door zijn weer alleen. door Maar of ze elkaar daarin naar vinden? Harrie heeft het een zeiljacht op te koop, en van Riek en Arie in vinden eindelijk van een bestemming voor hun de erfenis.

Kootje op is zwaar door beledigd dat Door tijdens op zijn afwezigheid is wezen stappen uit met het Pablo en zint op op wraak. Hij het legt het aan met tijdens de Spaanse Raquel. uit Kootje de is zwaar beledigd dat de Door tijdens zijn afwezigheid is de wezen stappen in met Pablo in en zint op uit wraak. Hij op legt het aan met de Spaanse op Raquel. Nu naar Door door met Pablo is en op tv Kootje met Raquel, door begint het er op te uit lijken dat door ze nooit meer bij een elkaar zullen naar komen. Opoe naar worstelt met haar gezondheid met en is er het van met overtuigd dat het einde nadert. Ze door vraagt naar Lena haar te helpen van er door een eind aan te maken de als naar ze echt van de hoed op en de rand niet op meer weet. met Met behulp de van Lukas weet Lena in Opoe ervan in te overtuigen de dat het zo'n vaart niet het zal lopen. Maar of op tv dat ook echt uit uit de waarheid is?

Huipie met blijkt aan op de Spaanse grens een opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje de de en Greet vertrekken meteen om met te het proberen hem vrij op te krijgen. Huipie blijkt aan door de Spaanse grens van opgepakt te het zijn met in smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen met om tijdens te proberen een hem vrij te naar krijgen. Door merkt dat ze dolgraag naar nog wel eens van 'een potje op zou huttemannen'. op tv Nu Kootje even een uit het het zicht is, gaat Door een op aandringen van uit Lena en Opoe in een avondje stappen met tijdens een Spaanse in agent, Pablo. Arie door en Opoe passen, tijdens uit schuldgevoel uit over hun betrokkenheid bij Huipie's van dranksmokkel, tijdens op de kinderen. uit En dat gaat faliekant tijdens verkeerd.

Doortjes oude op jeugdvriendin in Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, van komt op logeren. Daar de is Doortje niet blij mee; in de vriendschap is al de tijden bekoeld. Huipie uit vertrekt op tv naar Amsterdam om op tv de node gemiste door Hollandse waar in te van slaan. Hij laat een zich door Opoe het en Arie overhalen de honderdvijftig flessen jonge jenever van mee het terug te smokkelen. Doortjes oude de jeugdvriendin Josephine du naar met Pré, voorheen Jopie een Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje door niet blij op tv mee; de vriendschap is uit al op tijden bekoeld. Doortje heeft zich uit tegenover tijdens Jopie de laatste jaren beter tijdens het voor gedaan dan ze was. Hoeveel op beter precies? Krijgt het Door op tv haar vrienden, en met de name Kootje, op tv zo ver het spel het mee te spelen? Intussen naar meldt naar zich een met jong en verliefd stel met uit trouwplannen voor in een kamer. Maar of tijdens Pension 't Spaanse door Schaep en zijn het vaste bewoners nou een de juiste kweekvijver is naar het voor mooie toekomstdromen, valt te bezien. door En waarom door is Huipie nog van steeds niet uit terug?

Een nieuwe in gast arriveert: Trudy Braams. een Het blijkt het inderdaad in de moeder van Lena, de al is van een warme het band nooit sprake in geweest. Riek is een tijdens jarig, maar wil van het niet vieren. Ze voelt zich in oud en drijft de op tv Arie tot wanhoop een met haar hoefijzersmoel. Een naar nieuwe gast een arriveert: Trudy Braams. Het de blijkt inderdaad de de moeder van Lena, al is het van een een warme band nooit de sprake met geweest. Zal het goed komen tijdens tussen die twee? Of met door leert Lena dat je het van het je familie niet naar moet hebben op tv en van op tv je vrienden des op tv te meer? En wat brengt het Riek er toe van haar naar verjaardag tóch te op vieren, ondanks het naar kwetsende cadeau op dat Arie haar - goed bedoeld van - heeft gegeven? op Welk cadeau op tv geeft ze zelf de weg?

Zowel Lukas naar als Lena de zien de woest aantrekkelijke het eerste gast, de Patrick wel op tv zitten. Maar is Patrick in nou 'van de heren' of een op tv 'in de Heere'? op tv Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is met van de eerste gast. Zowel Lukas, die een inmiddels weer alleen de tijdens is, als Lena, die tijdens last heeft van het nestdrang en misschien toch op een geschikte vader in zoekt voor op tv haar kind, naar zien deze Patrick wel zitten. een Maar is uit Patrick nou 'van de heren' op of 'in de tijdens naar Heere'? Intussen levert de taakverdeling een in het pension en in het menu op tv in het in restaurant de door nodige spanning op tussen Riek uit en een Door.

In het bovenhuis tijdens een in de Amsterdamse Jordaan viert Door op haar verjaardag. op Maar het wil van maar niet gezellig uit worden, Lukas is er naar namenlijk niet. de Het bovenhuis van de Door in de Amsterdamse in Jordaan. uit Doortje viert haar verjaardag en door bijna iedereen een is er. Opoe Withof, een Riek en door Arie, Huip, met Greet en Lena. Maar het het wil maar niet een op gezellig worden. Lukas door is er namelijk niet. Hij is op twee jaar geleden uit zijn grote liefde naar Sjon achterna op gereisd naar een Spanje om op tv daar samen een pension te runnen. op op Iedereen maakt zich zorgen. Lukas heeft door niet een gebeld, geen kaartje of met niks. En het het is in niks voor Lukas om op tv Doortjes verjaardag te het vergeten. Het gaat inderdaad niet op tv tijdens goed met Lukas. een De liefde tussen hem en op Sjon is over een en het pension tijdens loopt voor geen meter. de Gelukkig heeft hij de zijn op tv Amsterdamse vrienden een nog: ze besluiten gezamenlijk naar Spanje op tv door af te reizen in om Lukas weer in het uit zadel te helpen. met Als ze met in Spanje aankomen tijdens zal er van vakantie door voorlopig geen sprake zijn. uit Het pension met 'Al Ladro de Lukas' in maakt net zo'n een armoedige indruk de als naar de relatie tussen Sjon en in Lukas de zelf. En behalve een zwembroek, het heeft iedereen zijn eigen naar sores uit Amsterdam met mee genomen. het Er moet naar nodig schoon naar schip gemaakt worden, voordat iedereen kan van genieten van op de Spaanse de zon.

Het vakantieseizoen loopt op ten een einde en iedereen een begint zich af van te vragen van hoe het verder moet. een Opoe Withof, door ouderdom getroffen, uit laat zich steeds het minder zien op tv - tot grote bezorgdheid op van de naar anderen.

Kootje naar is zwaar beledigd tijdens dat Door de tijdens zijn afwezigheid is wezen in stappen met Pablo tijdens en zint op naar wraak. tijdens Hij legt het aan een met de Spaanse op Raquel.

Huipie op tv blijkt aan van de Spaanse grens opgepakt uit te zijn met smokkelwaar. uit Kootje en naar Greet vertrekken meteen om te een tijdens proberen hem vrij te naar krijgen.

Huipie vertrekt naar tijdens uit Amsterdam om de node gemiste Hollandse een waar in op te slaan. tijdens Hij laat op zich door Opoe op tv en Arie overhalen in honderdvijftig flessen jonge jenever op tv mee terug te tijdens smokkelen.

Riek is jarig, door maar wil op het niet de vieren. Ze met voelt zich oud en drijft op tv Arie tot wanhoop door met haar een hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: het op tv Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de met moeder naar van Lena.

januari 2021
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!