Programma gemist?

Het vakantieseizoen loopt uit ten einde en de iedereen begint zich op tv af te door vragen hoe het verder een uit moet. En waar op is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt de ten tijdens einde en uit iedereen begint zich uit af te vragen hoe het van verder moet. Opoe tijdens Withof, door ouderdom getroffen, naar laat in zich steeds minder zien - tijdens tot grote bezorgdheid naar van de op anderen. Haar dochter Jacqueline uit komt over uit het Amsterdam om naar polshoogte te nemen. Ook op tv tijdens Sjon keert terug van zijn tijdens booreiland, het maar hij komt niet voor Lukas op tv van zoals die gehoopt uit had. Sjon wil zijn een aandelen in het het hotel verzilveren en het hotel door door verkopen. Zal dat de door groep uit elkaar tijdens doen laten vallen? Juist de nu Kootje en Door de dichter van tot elkaar groeien? En zetten de naar Riek en Arie de koop de van de Harries zeiljacht door om hun eigen een weg van te gaan? Zouden Greet tijdens en op tv Huipie echt alleen overblijven met in hun lastige met tweeling? Alleen Opoe kan in een de haar koffiedik zien wat de van toekomst brengen zal. de Maar waar een is Opoe op tv toch?

Een van oude jeugdliefde van van Opoe, Harrie, boekt een op tv nachtje in het de hotel. naar Opoe bloeit op, in tegenstelling met tot Door met en Kootje. Door heeft van het uitgemaakt met met Pablo, maar Kootje door ziet Raquel nog steeds. in Een oude jeugdliefde op van Opoe, Harrie, van boekt een op nachtje op tv in het hotel. Opoe bloeit in op, met in tegenstelling tot Door en Kootje. op tv Door de heeft het uitgemaakt met Pablo, uit maar op bij Kootje is Raquel de nog een steeds in de de picture. Als een op tv groep straatartiesten op het plein tijdens highlights uit van de opera Carmen komt tijdens uitvoeren, laait de op tv liefdesstrijd tussen Door en tijdens uit Kootje op als naar nooit te voren. in Terwijl Harrie en Opoe de nog één keer uit opvlammen, reist de Raquel de straatartiesten achterna. Kootje en op tv tijdens Door zijn weer alleen. met Maar of ze elkaar op tv daarin op tv vinden? Harrie heeft een zeiljacht te op koop, en op tv Riek en Arie vinden het eindelijk een bestemming in tijdens voor hun erfenis.

Kootje is van zwaar met beledigd dat Door tijdens op zijn afwezigheid is wezen stappen het met Pablo op tv en zint naar op wraak. het Hij legt het aan met op tv de de Spaanse Raquel. Kootje tijdens is zwaar beledigd dat met Door tijdens tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met de Pablo en op tv zint op wraak. tijdens Hij legt het aan op met de de Spaanse Raquel. Nu het Door van met Pablo is en Kootje met door Raquel, begint het door er uit op te uit lijken dat ze nooit meer een bij elkaar zullen komen. een Opoe van worstelt met haar naar gezondheid en met is er van een overtuigd dat het einde nadert. in Ze vraagt van Lena haar te naar helpen er op tv een eind aan te een maken als van ze echt van de in hoed en de rand met niet op meer weet. Met behulp op tv van Lukas weet tijdens Lena Opoe ervan naar te overtuigen dat naar het zo'n vaart niet uit zal lopen. Maar of van dat uit ook echt de door waarheid is?

Huipie naar blijkt aan de Spaanse uit grens opgepakt te op zijn met smokkelwaar. Kootje tijdens en de Greet vertrekken meteen om op tv te proberen hem vrij door het te krijgen. Huipie blijkt uit aan de naar Spaanse grens opgepakt in te zijn met smokkelwaar. in Kootje en Greet vertrekken meteen op om de te proberen hem vrij het te krijgen. Door uit merkt dat ze op dolgraag nog in wel eens de 'een potje zou huttemannen'. tijdens Nu Kootje even uit het het zicht van is, gaat Door op op aandringen van de Lena en Opoe een door avondje stappen het met een Spaanse agent, de Pablo. Arie naar en Opoe passen, uit schuldgevoel op tv over een hun betrokkenheid een bij Huipie's dranksmokkel, op de het kinderen. naar En dat gaat faliekant door verkeerd.

Doortjes oude door jeugdvriendin Josephine du in Pré, voorheen in Jopie Vrijman, komt het logeren. Daar is Doortje naar niet blij mee; de van vriendschap tijdens is al tijden bekoeld. Huipie op tv vertrekt naar door Amsterdam het om de node gemiste Hollandse op waar met in te slaan. Hij laat zich in door Opoe naar en door Arie overhalen honderdvijftig flessen in jonge jenever op tv mee terug te smokkelen. Doortjes oude de jeugdvriendin Josephine du van Pré, voorheen Jopie van Vrijman, komt naar logeren. Daar is Doortje tijdens niet blij mee; naar de vriendschap tijdens is al tijden bekoeld. uit tijdens Doortje heeft zich uit tegenover Jopie de laatste jaren tijdens beter van voor gedaan dan op ze was. Hoeveel beter precies? Krijgt van de Door haar vrienden, en met met name Kootje, zo ver op het spel het mee te spelen? het Intussen meldt op zich een jong het en verliefd stel met trouwplannen op uit voor een kamer. Maar of Pension het 't Spaanse Schaep het en zijn door vaste door bewoners nou de uit juiste kweekvijver is voor de mooie toekomstdromen, valt in te bezien. En naar waarom is Huipie tijdens nog steeds niet in terug?

Een nieuwe gast uit naar arriveert: Trudy Braams. Het blijkt het inderdaad tijdens de moeder van Lena, al in is met van een warme band de nooit sprake de geweest. Riek is jarig, maar in wil het niet met vieren. uit Ze voelt zich het oud en drijft Arie tot wanhoop tijdens met haar naar hoefijzersmoel. Een op tv nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. met Het van blijkt inderdaad in de moeder van Lena, al is op van een op warme band in nooit sprake geweest. door Zal het goed komen van tussen een die twee? Of leert in Lena dat je het het van je uit familie niet moet de hebben en van je naar vrienden des te op tv meer? En wat brengt de Riek uit er toe haar verjaardag tóch naar tijdens te vieren, ondanks het kwetsende uit cadeau dat uit Arie haar - goed het bedoeld - heeft de gegeven? Welk naar cadeau geeft op ze zelf weg?

Zowel in Lukas als Lena zien de de woest aantrekkelijke eerste met gast, Patrick wel op tv zitten. Maar tijdens is de Patrick nou 'van de heren' of in 'in op tv de Heere'? Een door woest aantrekkelijke de alleenstaande man is de eerste het gast. Zowel met Lukas, die inmiddels uit weer alleen op is, als Lena, met die last heeft van nestdrang op tv en misschien het toch een geschikte vader naar zoekt voor haar tijdens kind, zien deze met Patrick een wel zitten. Maar is Patrick nou met tijdens 'van de heren' of 'in op tv de Heere'? tijdens Intussen levert de taakverdeling naar in het met pension en het menu in de een het restaurant de nodige in spanning op tussen tijdens Riek en de Door.

In van het bovenhuis in de op Amsterdamse Jordaan van viert Door haar verjaardag. Maar in het wil naar maar niet gezellig worden, een Lukas op is er op tv namenlijk niet. Het bovenhuis van uit Door in door de Amsterdamse door Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en op tv een bijna iedereen is er. tijdens Opoe Withof, Riek en met Arie, Huip, Greet en de Lena. Maar het op tv wil de maar niet gezellig worden. Lukas uit is op er namelijk niet. Hij in is twee het jaar geleden zijn van grote liefde Sjon achterna door gereisd naar op Spanje om daar samen uit een pension met te runnen. uit Iedereen maakt zich zorgen. van Lukas heeft niet gebeld, van geen kaartje uit of niks. En het een is door niks voor Lukas om van Doortjes verjaardag de te vergeten. Het gaat op inderdaad niet in goed met Lukas. De de liefde tussen hem door en Sjon is op over en het pension op loopt voor in geen meter. Gelukkig heeft hij op zijn Amsterdamse een vrienden nog: ze besluiten een gezamenlijk naar Spanje naar af een te reizen om Lukas weer tijdens in in het zadel te een helpen. Als ze in Spanje naar aankomen zal het er van het vakantie voorlopig geen sprake naar zijn. tijdens Het pension 'Al op Ladro de Lukas' maakt net zo'n naar armoedige indruk met als uit de relatie tussen Sjon de en Lukas op tv zelf. En behalve een zwembroek, heeft de iedereen op tv zijn eigen op tv sores uit Amsterdam mee genomen. met Er moet nodig schoon op tv schip gemaakt door worden, voordat iedereen kan uit genieten van de uit Spaanse uit zon.

Het vakantieseizoen met loopt ten einde en naar door iedereen begint zich af te vragen een hoe het in verder moet. uit Opoe Withof, door door ouderdom getroffen, tijdens laat zich steeds minder op tv zien - op tot grote bezorgdheid van de de anderen.

Kootje is zwaar van beledigd dat Door de tijdens zijn op afwezigheid naar is wezen stappen met Pablo in en in zint op wraak. Hij legt het tijdens aan met de de Spaanse de Raquel.

Huipie blijkt aan van de Spaanse grens een opgepakt het te zijn met smokkelwaar. door Kootje en een Greet vertrekken meteen een om te op proberen hem vrij te naar krijgen.

Huipie vertrekt naar naar Amsterdam om de het de node gemiste Hollandse waar op tv in te de slaan. Hij laat zich van door Opoe en Arie overhalen door honderdvijftig flessen jonge op tv door jenever mee terug de te smokkelen.

Riek is jarig, uit maar wil de het niet vieren. op tv Ze voelt het zich oud en drijft Arie in tijdens tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. het Een nieuwe gast arriveert: tijdens de Trudy Braams. Het blijkt door inderdaad de naar moeder van Lena.

januari 2019
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord