Programma gemist?

Het het vakantieseizoen loopt naar ten einde en iedereen in begint zich af te de vragen hoe het verder de moet. En waar door is Opoe toch? naar Het het vakantieseizoen loopt ten einde en van op tv iedereen begint zich in af te vragen hoe het verder tijdens moet. van Opoe Withof, door op tv ouderdom getroffen, laat zich tijdens steeds minder zien - op tv tot grote het bezorgdheid van een de anderen. de Haar dochter Jacqueline komt over tijdens uit op Amsterdam om polshoogte te nemen. tijdens Ook Sjon keert naar terug op van zijn booreiland, maar hij de komt niet voor Lukas in het zoals die gehoopt had. Sjon wil uit zijn door aandelen in het hotel verzilveren naar en met het hotel de verkopen. Zal dat de naar groep uit een elkaar doen laten tijdens vallen? Juist nu Kootje en in Door dichter in tot elkaar de groeien? En zetten de Riek en Arie de koop van door Harries zeiljacht het door om op tv hun eigen weg te gaan? van Zouden naar Greet en Huipie op echt alleen overblijven tijdens met hun uit lastige tweeling? Alleen Opoe uit kan in haar koffiedik zien naar wat op tv de toekomst brengen de zal. Maar waar is Opoe van tijdens toch?

Een oude het jeugdliefde op tv van Opoe, Harrie, boekt door een nachtje in het hotel. de Opoe bloeit op, uit in naar tegenstelling tot met Door en Kootje. Door heeft op tv het uitgemaakt met op Pablo, maar Kootje de ziet Raquel de nog steeds. Een oude jeugdliefde naar van naar Opoe, Harrie, boekt een nachtje uit in met het hotel. Opoe bloeit op, van in tegenstelling tot een Door en Kootje. een Door heeft het het uitgemaakt naar met Pablo, maar op tv bij Kootje is Raquel nog naar steeds in de naar uit picture. Als een groep straatartiesten uit op naar het plein highlights uit tijdens de opera de Carmen komt uitvoeren, laait tijdens de liefdesstrijd tussen Door en op Kootje op het als nooit te uit voren. Terwijl Harrie en een van Opoe nog één keer opvlammen, reist op de Raquel de straatartiesten achterna. Kootje op en Door zijn weer in de alleen. Maar of door ze elkaar daarin vinden? Harrie heeft door een zeiljacht door te koop, en een Riek het en Arie vinden eindelijk een bestemming van voor uit hun erfenis.

Kootje de is zwaar beledigd de dat Door tijdens zijn afwezigheid naar is wezen op tv stappen met de Pablo en zint met op wraak. Hij legt het tijdens aan met naar de Spaanse op tv Raquel. Kootje is zwaar naar beledigd dat in Door tijdens zijn afwezigheid van is wezen stappen met met Pablo en zint tijdens op wraak. op Hij legt het aan van met de op Spaanse Raquel. Nu Door naar met op Pablo is op en Kootje met Raquel, begint de het er op te door lijken dat op ze nooit meer bij tijdens elkaar uit zullen komen. Opoe met worstelt met op haar gezondheid en is op er van op overtuigd dat het in einde nadert. Ze vraagt Lena van haar tijdens te helpen er een eind met aan te maken als door ze echt het van de de hoed en de rand niet een meer weet. Met naar behulp van Lukas op weet Lena Opoe op door ervan te overtuigen dat het op tv zo'n tijdens vaart niet zal lopen. Maar of door dat ook echt naar de het waarheid is?

Huipie blijkt van aan de Spaanse naar grens het opgepakt te zijn tijdens met smokkelwaar. Kootje met en Greet vertrekken meteen om met te proberen hem vrij de te op krijgen. Huipie blijkt aan de door Spaanse grens opgepakt in te zijn de met smokkelwaar. Kootje naar en Greet vertrekken het meteen in om te proberen op tv hem vrij te krijgen. Door het merkt dat ze door dolgraag nog wel met eens de 'een potje zou huttemannen'. Nu op tv Kootje van even uit het zicht het is, gaat Door op aandringen een in van Lena en Opoe uit een avondje stappen met met een Spaanse agent, Pablo. met Arie van en Opoe van passen, uit schuldgevoel uit over hun betrokkenheid bij Huipie's de dranksmokkel, op de in kinderen. En door dat gaat faliekant op verkeerd.

Doortjes van oude jeugdvriendin Josephine du Pré, naar voorheen Jopie het Vrijman, een komt logeren. Daar is door Doortje niet blij mee; naar de in vriendschap is al tijden bekoeld. van Huipie naar vertrekt naar Amsterdam om de node met gemiste uit Hollandse waar in in te slaan. Hij door laat zich door de Opoe en Arie op tv overhalen honderdvijftig uit flessen jonge jenever mee terug te in smokkelen. Doortjes oude met uit jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen in Jopie Vrijman, komt uit logeren. door Daar is Doortje niet met blij mee; de een vriendschap is al met tijden bekoeld. tijdens Doortje heeft zich door tegenover Jopie de laatste jaren beter van voor het gedaan dan het ze was. Hoeveel beter precies? met Krijgt Door haar vrienden, met en met name van Kootje, zo op tv ver de het spel mee te door spelen? Intussen naar meldt zich een jong en van verliefd stel uit met trouwplannen in voor een kamer. het Maar of Pension 't Spaanse Schaep uit en het zijn vaste bewoners nou de van juiste kweekvijver is een voor mooie toekomstdromen, met valt van te bezien. En waarom het is Huipie de nog steeds niet het terug?

Een in nieuwe gast arriveert: uit Trudy Braams. Het blijkt inderdaad van de moeder van tijdens Lena, al is van van uit een warme band nooit op tv sprake geweest. Riek de is van jarig, maar wil de het niet vieren. Ze uit voelt zich oud en drijft naar op tv Arie tot wanhoop op met haar hoefijzersmoel. uit Een nieuwe gast arriveert: Trudy op Braams. Het blijkt naar inderdaad de moeder van op tv Lena, al is de van op een warme band nooit sprake met naar geweest. Zal het goed tijdens komen tussen van die twee? Of leert Lena op dat tijdens je het van je met familie niet moet hebben en van naar van je vrienden des te meer? met En wat met brengt Riek er toe naar haar verjaardag naar tóch te vieren, met ondanks het kwetsende op cadeau dat Arie op haar - goed bedoeld tijdens met - heeft gegeven? op Welk cadeau geeft ze zelf tijdens weg?

Zowel het Lukas als Lena zien het de tijdens woest aantrekkelijke eerste gast, op tv Patrick wel zitten. Maar is de Patrick nou 'van door een de heren' of 'in uit de Heere'? in Een woest aantrekkelijke alleenstaande tijdens man is de eerste gast. in Zowel Lukas, tijdens die inmiddels van weer alleen uit is, als Lena, tijdens die last heeft van nestdrang en het misschien toch een uit tijdens geschikte vader zoekt tijdens voor haar kind, uit zien deze Patrick wel zitten. van Maar is Patrick nou een 'van de met heren' of het 'in de Heere'? Intussen van levert met de taakverdeling in met het pension en het in menu in het restaurant de tijdens nodige spanning op uit tussen Riek de en het Door.

In op tv het bovenhuis de in de Amsterdamse Jordaan viert tijdens Door haar naar verjaardag. Maar het wil naar maar niet gezellig worden, van Lukas is er met op tv namenlijk niet. Het bovenhuis van Door naar tijdens in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert het haar verjaardag en tijdens bijna naar iedereen is er. van Opoe Withof, Riek en naar Arie, Huip, Greet het en door Lena. Maar het het wil maar niet gezellig worden. Lukas in is op er namelijk niet. de Hij is twee jaar tijdens geleden zijn grote liefde tijdens Sjon met achterna gereisd naar Spanje om naar op daar samen een pension te runnen. het uit Iedereen maakt zich zorgen. Lukas heeft in door niet gebeld, geen kaartje op tv of niks. En naar het is niks op tv voor Lukas om in Doortjes verjaardag te vergeten. Het in gaat inderdaad op tv niet in goed met Lukas. door De liefde tussen hem en Sjon uit is over en op het pension loopt op tv voor geen een meter. Gelukkig tijdens heeft hij zijn Amsterdamse vrienden op van nog: ze besluiten gezamenlijk naar Spanje naar af te op tv reizen om Lukas op weer in het zadel het te op tv helpen. Als ze in Spanje in aankomen zal er op op tv van vakantie voorlopig geen sprake uit zijn. Het pension 'Al de Ladro op de Lukas' maakt net zo'n de op tv armoedige indruk als de relatie het tussen Sjon door en Lukas tijdens zelf. En behalve een zwembroek, heeft op iedereen zijn met eigen op tv sores uit Amsterdam mee genomen. Er door moet van nodig schoon van schip gemaakt worden, voordat iedereen de kan genieten door van de Spaanse met zon.

Het vakantieseizoen loopt van van ten einde en iedereen uit begint zich de af te vragen hoe naar het verder moet. Opoe een Withof, door ouderdom getroffen, het laat zich steeds de minder zien door - tot grote bezorgdheid op van de door anderen.

Kootje is het zwaar beledigd dat uit Door de tijdens zijn afwezigheid van is wezen stappen met Pablo tijdens en zint op tv op wraak. Hij op tv legt het aan met naar de Spaanse naar Raquel.

Huipie het blijkt aan de Spaanse in grens opgepakt te zijn door met met smokkelwaar. Kootje door en Greet vertrekken meteen uit om te proberen door hem vrij te het krijgen.

Huipie vertrekt een naar in Amsterdam om de node gemiste het Hollandse een waar in te slaan. van Hij laat zich het door Opoe en Arie overhalen door honderdvijftig flessen in jonge het jenever mee terug door te smokkelen.

Riek is de jarig, maar door wil het niet vieren. van Ze voelt zich oud de en drijft van Arie op tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een uit nieuwe gast het arriveert: Trudy Braams. Het naar blijkt inderdaad de op het moeder van Lena.

juli 2018
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord