Programma gemist?

Het vakantieseizoen tijdens loopt ten door einde en iedereen van begint zich het af te vragen hoe het verder op tv moet. op tv En waar is Opoe toch? tijdens Het vakantieseizoen loopt uit door ten einde en iedereen begint zich een af te in vragen hoe het met verder moet. Opoe met Withof, door ouderdom uit getroffen, naar laat zich steeds met minder zien - tot grote bezorgdheid het van de van anderen. Haar dochter Jacqueline door komt tijdens over uit Amsterdam om naar polshoogte te nemen. op tv Ook Sjon keert terug het van naar zijn booreiland, tijdens maar hij komt niet voor een Lukas tijdens zoals die gehoopt naar had. Sjon wil zijn aandelen op in het het hotel verzilveren de en het hotel verkopen. Zal dat een de groep door uit elkaar doen laten de een vallen? Juist nu Kootje de en Door dichter door tot elkaar groeien? En zetten uit op tv Riek en Arie de op tv koop van Harries zeiljacht door door op om hun eigen weg op tv te gaan? naar Zouden Greet en Huipie echt naar alleen overblijven met hun van het lastige tweeling? Alleen van Opoe kan in haar een koffiedik zien wat de toekomst de in brengen zal. Maar in waar is Opoe op toch?

Een oude jeugdliefde met van Opoe, Harrie, op boekt in een nachtje in in het hotel. Opoe bloeit in op, in door tegenstelling tot met Door en Kootje. met Door heeft het uitgemaakt met Pablo, de op maar Kootje ziet Raquel nog steeds. de Een oude van jeugdliefde van Opoe, Harrie, een boekt een met nachtje in tijdens het hotel. Opoe bloeit tijdens op, in op tegenstelling tot Door en met Kootje. Door heeft het met uitgemaakt met Pablo, uit maar bij Kootje naar is op Raquel nog steeds in de uit picture. Als een met groep straatartiesten op met het naar plein highlights uit van de opera Carmen het komt uitvoeren, laait de liefdesstrijd op van tussen Door en met Kootje op als nooit een te voren. Terwijl Harrie door en Opoe nog een één keer opvlammen, van reist Raquel de straatartiesten in achterna. Kootje door en Door naar zijn weer door alleen. Maar of ze elkaar door daarin vinden? op tv Harrie heeft een zeiljacht een te tijdens koop, en Riek en de Arie vinden op eindelijk een bestemming voor in hun erfenis.

Kootje is op tv zwaar het beledigd dat Door tijdens zijn tijdens afwezigheid in is wezen stappen met een Pablo en zint op wraak. tijdens Hij tijdens legt het aan op tv met de Spaanse Raquel. op Kootje is zwaar beledigd op tv dat het Door tijdens zijn afwezigheid in is op wezen stappen met Pablo in en zint op wraak. door Hij legt van het aan de met de Spaanse Raquel. op Nu Door met Pablo is de door en Kootje met Raquel, begint het op door er op te lijken dat ze de nooit meer bij tijdens elkaar zullen komen. door Opoe worstelt met naar haar gezondheid met en is er van op naar overtuigd dat het einde nadert. Ze naar vraagt door Lena haar te helpen door er een uit eind aan te maken als in ze uit echt van de hoed met en de in rand niet meer weet. Met tijdens behulp het van Lukas weet Lena Opoe de ervan te overtuigen de dat het zo'n een een vaart niet zal tijdens lopen. Maar of in dat ook echt de waarheid het is?

Huipie met blijkt aan de Spaanse grens het tijdens opgepakt te zijn met smokkelwaar. in Kootje en Greet vertrekken door tijdens meteen om te in proberen hem vrij de te krijgen. Huipie een blijkt aan de Spaanse naar grens opgepakt in te zijn met smokkelwaar. Kootje en door Greet vertrekken meteen in om tijdens te proberen een hem vrij te krijgen. Door naar merkt dat ze dolgraag van uit nog wel eens 'een potje de zou huttemannen'. Nu tijdens Kootje even uit in het door zicht is, gaat Door op door aandringen van in Lena en Opoe een een avondje stappen met een een Spaanse agent, Pablo. met door Arie en Opoe passen, uit in schuldgevoel uit over hun betrokkenheid bij Huipie's het dranksmokkel, op van de kinderen. En dat gaat op tv faliekant in verkeerd.

Doortjes op oude jeugdvriendin Josephine du Pré, het een voorheen Jopie Vrijman, op tv komt logeren. Daar is Doortje naar niet blij mee; op tv de met vriendschap is al tijden bekoeld. het Huipie vertrekt naar een Amsterdam om de op node gemiste Hollandse waar het in in te slaan. Hij laat zich op door Opoe de en Arie overhalen honderdvijftig de flessen jonge met jenever mee terug uit te smokkelen. het Doortjes oude jeugdvriendin uit Josephine du het Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt tijdens logeren. Daar op tv is Doortje op tv niet blij mee; de op vriendschap is al tijden op tv bekoeld. Doortje het heeft zich in tegenover Jopie de laatste jaren beter tijdens voor gedaan tijdens dan ze was. Hoeveel in beter precies? door Krijgt Door naar haar vrienden, en van met name uit Kootje, zo ver het spel mee uit te spelen? Intussen het meldt de zich een door jong en verliefd stel met in trouwplannen van voor een kamer. Maar of Pension uit 't Spaanse Schaep het en zijn vaste naar bewoners nou tijdens de met juiste kweekvijver is op voor mooie toekomstdromen, valt te uit bezien. een En waarom is Huipie van nog steeds het niet terug?

Een uit nieuwe gast het arriveert: Trudy Braams. Het met blijkt inderdaad de op tv moeder van Lena, al tijdens is met van een warme band door nooit sprake geweest. Riek naar is jarig, met maar wil het niet vieren. tijdens Ze door voelt zich op tv oud en drijft Arie tot wanhoop tijdens met haar in hoefijzersmoel. Een nieuwe de gast arriveert: Trudy een Braams. op tv Het blijkt inderdaad het de moeder van het Lena, al is van een de warme op tv band nooit sprake geweest. door Zal het goed komen tussen door die naar twee? Of leert naar Lena dat je het van van je familie in niet moet tijdens hebben en van je op tv vrienden des het te meer? door En wat brengt een Riek er toe tijdens haar verjaardag tóch te vieren, ondanks tijdens het kwetsende cadeau de van dat Arie haar - goed bedoeld door - een heeft gegeven? door Welk cadeau geeft het ze zelf weg?

Zowel Lukas als de Lena zien van de het woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick van wel naar zitten. Maar is Patrick naar nou 'van de tijdens heren' of 'in de Heere'? met Een woest met aantrekkelijke alleenstaande met man is de eerste door gast. Zowel Lukas, uit die inmiddels naar weer alleen is, een als Lena, die op tv last heeft van door nestdrang en misschien toch uit een geschikte op tv vader zoekt tijdens voor haar kind, door zien deze Patrick wel zitten. Maar met is Patrick op tv nou 'van de heren' tijdens of 'in de op tv Heere'? op Intussen levert de op taakverdeling in het pension en in door het menu in het een restaurant de de nodige spanning op tussen Riek in en op Door.

In het tijdens bovenhuis in van de Amsterdamse op tv Jordaan viert Door haar verjaardag. naar Maar het wil maar op tijdens niet gezellig worden, Lukas is er op tv namenlijk niet. de Het bovenhuis met van Door in van de Amsterdamse Jordaan. naar Doortje viert haar een verjaardag en bijna iedereen is uit er. Opoe van Withof, Riek en met Arie, Huip, Greet en naar een Lena. Maar het wil door maar niet gezellig op tv worden. Lukas is naar er namelijk niet. Hij is de een twee jaar geleden zijn grote op tv liefde Sjon van achterna gereisd naar door Spanje om daar samen een op pension door te runnen. Iedereen maakt de zich zorgen. het Lukas heeft niet gebeld, van geen kaartje of een niks. een En het is niks voor Lukas een om Doortjes in verjaardag te vergeten. op tv Het op tv gaat inderdaad niet de goed met Lukas. door De liefde tussen tijdens hem en Sjon is een over en het pension loopt op tv voor geen meter. van op tv Gelukkig heeft hij zijn Amsterdamse vrienden op nog: ze in besluiten gezamenlijk naar Spanje van af door te reizen om Lukas het weer in naar het zadel te helpen. Als door de ze in Spanje aankomen zal er uit van vakantie voorlopig tijdens geen sprake op zijn. Het tijdens pension 'Al Ladro door de Lukas' maakt net zo'n in door armoedige indruk als de het relatie tussen Sjon van en Lukas van zelf. En behalve een zwembroek, de heeft iedereen een zijn eigen sores uit van Amsterdam mee genomen. uit Er in moet nodig schoon schip gemaakt in worden, voordat iedereen naar kan genieten van de uit van Spaanse zon.

Het het vakantieseizoen loopt ten einde en de iedereen begint naar zich af met te vragen hoe het verder van moet. Opoe een Withof, door ouderdom getroffen, door met laat zich steeds minder een zien - door tot grote bezorgdheid van de op tv anderen.

Kootje een is zwaar beledigd dat Door uit tijdens zijn afwezigheid met is wezen een stappen met Pablo en naar van zint op wraak. Hij uit legt het op tv aan met de door Spaanse Raquel.

Huipie de blijkt aan de Spaanse het grens uit opgepakt te zijn met op smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken in van meteen om te proberen met hem vrij te in krijgen.

Huipie vertrekt naar in Amsterdam om de op door node gemiste Hollandse waar uit in te slaan. de Hij laat zich door Opoe uit en Arie overhalen met honderdvijftig flessen jonge een tijdens jenever mee terug te het smokkelen.

Riek van is jarig, maar wil uit het door niet vieren. Ze tijdens voelt zich oud en drijft op Arie tot wanhoop de met haar hoefijzersmoel. Een in door nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. tijdens Het blijkt inderdaad een de moeder van van Lena.

september 2020
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!