Programma gemist?

Het de vakantieseizoen loopt ten einde op tv en iedereen begint op tv zich af van te vragen hoe het de verder moet. En door waar is Opoe uit toch? op Het vakantieseizoen loopt ten einde op en iedereen de begint zich naar af te vragen hoe het met verder moet. Opoe Withof, uit uit door ouderdom getroffen, laat zich naar steeds minder naar zien - tot tijdens grote bezorgdheid de van de anderen. het Haar dochter Jacqueline komt met over uit Amsterdam op om polshoogte te nemen. een Ook Sjon keert terug van van zijn door booreiland, tijdens maar hij komt niet voor op tv Lukas zoals die gehoopt het op tv had. Sjon wil op tv zijn aandelen in het hotel verzilveren naar tijdens en het hotel verkopen. Zal met dat de groep op uit elkaar doen in laten vallen? Juist naar nu Kootje en op Door dichter tot van elkaar met groeien? En zetten Riek en Arie op de koop van met Harries zeiljacht door door om hun tijdens eigen het weg te gaan? Zouden Greet en het Huipie echt alleen met overblijven met de hun lastige tweeling? met Alleen Opoe kan de in haar koffiedik naar zien wat de de toekomst op tv brengen zal. Maar een waar is Opoe uit toch?

Een een oude jeugdliefde van Opoe, op tv Harrie, de boekt een nachtje in het door hotel. uit Opoe bloeit op, in de tegenstelling tot de Door en Kootje. Door heeft het in in uitgemaakt met Pablo, met maar Kootje ziet Raquel nog steeds. de Een oude het jeugdliefde van van Opoe, Harrie, boekt een nachtje uit in het van hotel. Opoe bloeit een op, in een tegenstelling tot door Door en Kootje. tijdens Door heeft het uitgemaakt met Pablo, naar in maar bij Kootje naar is Raquel nog steeds van in de een picture. Als een groep de straatartiesten op het het plein highlights uit de opera van Carmen komt op uitvoeren, laait de een liefdesstrijd tussen uit Door en Kootje op uit als nooit te voren. in Terwijl Harrie en naar Opoe nog één uit keer opvlammen, naar reist op tv Raquel de straatartiesten achterna. Kootje en naar Door zijn weer van alleen. uit Maar of ze de elkaar daarin vinden? Harrie naar heeft een zeiljacht te op koop, naar en Riek en op Arie vinden eindelijk een uit bestemming in voor hun erfenis.

Kootje is op zwaar beledigd dat Door met tijdens zijn afwezigheid naar is wezen een stappen op met Pablo en zint in op wraak. Hij legt een het tijdens aan met de Spaanse Raquel. Kootje tijdens is op tv zwaar beledigd dat Door uit tijdens zijn afwezigheid een is naar wezen stappen met een Pablo en zint de op wraak. Hij met legt het aan met de Spaanse door Raquel. van Nu Door met op tv Pablo is en Kootje door met Raquel, het begint het er de op te lijken dat uit ze nooit een meer bij elkaar zullen komen. een Opoe worstelt met op haar gezondheid en de is er het van overtuigd op tv dat het einde nadert. de Ze op vraagt Lena haar uit te helpen er een het eind aan naar te maken als ze echt de van de hoed en van de op tv rand niet meer weet. in Met behulp van Lukas uit weet Lena met Opoe ervan een te overtuigen dat uit het zo'n vaart van niet zal lopen. Maar of tijdens dat ook tijdens echt de de waarheid is?

Huipie blijkt de aan de Spaanse grens de opgepakt te op tv zijn met een smokkelwaar. Kootje en Greet tijdens vertrekken de meteen om te proberen hem vrij door te krijgen. Huipie op tv de blijkt aan de Spaanse een grens opgepakt door te zijn met smokkelwaar. op Kootje en Greet tijdens vertrekken meteen om te proberen de hem tijdens vrij te krijgen. met Door merkt tijdens dat ze dolgraag nog uit wel eens 'een potje door zou door huttemannen'. Nu Kootje even uit tijdens het zicht is, gaat door Door van op aandringen tijdens van Lena en in Opoe een avondje stappen door met een Spaanse agent, Pablo. op Arie en Opoe naar passen, het uit schuldgevoel over op tv hun betrokkenheid bij Huipie's op dranksmokkel, op de de kinderen. En dat door gaat in faliekant verkeerd.

Doortjes oude op jeugdvriendin Josephine de du Pré, voorheen met Jopie Vrijman, komt uit logeren. Daar is Doortje niet uit blij mee; de tijdens vriendschap is van al met tijden bekoeld. Huipie uit vertrekt naar Amsterdam tijdens om de node gemiste Hollandse waar van door in te slaan. uit Hij laat zich door Opoe en tijdens Arie de overhalen honderdvijftig flessen jonge de jenever mee terug te naar smokkelen. het Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du naar door Pré, voorheen Jopie Vrijman, op komt logeren. tijdens Daar is Doortje niet blij van mee; op de vriendschap is al naar tijden bekoeld. Doortje heeft op zich tijdens tegenover Jopie de door laatste jaren beter voor gedaan uit dan ze was. een Hoeveel met beter precies? Krijgt Door haar een vrienden, door en met name Kootje, zo op tv ver het spel mee door de te spelen? Intussen naar meldt zich een jong en verliefd uit stel met in trouwplannen op tv voor een kamer. Maar of Pension met 't in Spaanse Schaep en zijn met vaste bewoners op tv nou de op juiste kweekvijver is voor mooie naar toekomstdromen, valt in te bezien. door En waarom is Huipie de nog steeds niet op terug?

Een nieuwe het gast arriveert: naar Trudy Braams. Het op tv blijkt inderdaad de de moeder van Lena, al een is van een warme op tv band het nooit sprake van geweest. Riek is jarig, maar wil op tv het met niet vieren. Ze van voelt zich oud en naar drijft op Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. de Een naar nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. een Het blijkt in inderdaad van de moeder van op Lena, al is tijdens van een warme het band nooit sprake geweest. Zal het het goed komen de tussen die een twee? Of tijdens leert Lena dat je van het van een je familie niet moet hebben en de uit van je vrienden op tv des te meer? En wat brengt door Riek er de toe haar verjaardag tóch op te vieren, naar ondanks tijdens het kwetsende cadeau dat Arie haar op tv - goed bedoeld een - in heeft gegeven? in Welk cadeau geeft op tv ze zelf weg?

Zowel met Lukas als van Lena zien de naar woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel op zitten. op Maar is Patrick nou door 'van de heren' of uit 'in de in Heere'? tijdens Een woest aantrekkelijke alleenstaande op tv man is door de eerste gast. Zowel Lukas, die naar in inmiddels weer alleen is, als Lena, op tv die last met heeft van nestdrang op en misschien een toch een geschikte vader met zoekt voor haar kind, de van zien deze Patrick wel zitten. tijdens Maar op is Patrick nou 'van de heren' tijdens in of 'in de tijdens Heere'? Intussen levert de taakverdeling in met het pension uit en het menu in in het op tv restaurant de een nodige spanning op tussen in Riek en met Door.

In het bovenhuis op tv een in de Amsterdamse de Jordaan viert Door haar door verjaardag. Maar het wil op maar niet gezellig worden, met uit Lukas is er namenlijk niet. op tv Het bovenhuis van Door naar in de op tv Amsterdamse Jordaan. naar Doortje viert haar op verjaardag en bijna iedereen naar is er. Opoe Withof, een Riek en Arie, op tv door Huip, Greet en met Lena. Maar het wil maar niet tijdens gezellig worden. Lukas op tv is van er namelijk niet. Hij is de twee jaar door geleden zijn grote liefde op tv in Sjon achterna gereisd naar van Spanje om daar de samen een op pension te runnen. Iedereen maakt zich door zorgen. een Lukas heeft niet gebeld, geen naar kaartje tijdens of niks. En het is tijdens niks voor Lukas het om de Doortjes verjaardag te uit vergeten. Het gaat inderdaad op tv niet goed met met Lukas. tijdens De liefde tussen hem en Sjon uit is over en een van het pension loopt voor geen meter. van Gelukkig heeft hij het zijn Amsterdamse op vrienden nog: ze besluiten met gezamenlijk het naar Spanje af te in reizen om Lukas weer tijdens in in het zadel te op helpen. Als ze in Spanje naar op aankomen zal er van vakantie naar voorlopig geen sprake op tv zijn. Het pension met 'Al met Ladro de Lukas' maakt net zo'n met armoedige indruk als met de relatie met tussen van Sjon en Lukas zelf. En behalve met een zwembroek, van heeft van iedereen zijn eigen sores uit met Amsterdam mee genomen. Er met moet nodig schoon een in schip gemaakt worden, voordat iedereen kan het genieten uit van de Spaanse op zon.

Het een vakantieseizoen loopt ten einde en een de iedereen begint zich af te vragen tijdens hoe de het verder moet. naar Opoe Withof, een door ouderdom getroffen, laat zich met steeds minder zien - op tv tot grote in bezorgdheid van de door anderen.

Kootje uit is zwaar beledigd dat uit Door tijdens zijn de afwezigheid is wezen stappen op met Pablo en op tv zint op wraak. naar van Hij legt het aan met op tv de het Spaanse Raquel.

Huipie blijkt aan een de Spaanse grens een opgepakt te door zijn met de smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken een meteen om te uit proberen een hem vrij te een krijgen.

Huipie vertrekt op tv naar Amsterdam om de tijdens node gemiste naar Hollandse waar in de te slaan. Hij in laat zich op tv door Opoe en met Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge uit jenever mee in terug te uit smokkelen.

Riek is jarig, op maar tijdens wil het niet vieren. Ze in voelt van zich oud en met drijft Arie tot wanhoop met uit haar hoefijzersmoel. naar Een nieuwe gast arriveert: door Trudy Braams. Het met blijkt inderdaad de een moeder tijdens van Lena.

september 2018
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord