Programma gemist?

Het vakantieseizoen loopt op in ten einde en op tv iedereen begint zich af te vragen op naar hoe het verder moet. En waar met is Opoe op toch? de Het vakantieseizoen loopt op ten einde en iedereen begint zich tijdens af van te vragen hoe met het verder moet. het Opoe Withof, tijdens door ouderdom getroffen, laat door zich steeds minder zien - tijdens tot grote uit bezorgdheid uit van de anderen. Haar dochter met Jacqueline komt over op tv uit Amsterdam met om polshoogte te nemen. Ook op tv Sjon keert terug tijdens van in zijn booreiland, maar hij van komt niet met voor Lukas uit zoals die gehoopt had. Sjon het wil tijdens zijn aandelen in het hotel door verzilveren en het met hotel verkopen. Zal dat de de groep een uit tijdens elkaar doen laten vallen? Juist op nu Kootje en Door met dichter naar tot elkaar naar groeien? En zetten Riek van en Arie de koop met van Harries het zeiljacht door om hun eigen een weg in te gaan? Zouden Greet naar en op tv Huipie echt alleen overblijven op tv met hun lastige tweeling? Alleen in Opoe het kan in haar met koffiedik zien naar wat de toekomst brengen van zal. Maar waar een is Opoe op tv toch?

Een uit oude jeugdliefde van in Opoe, Harrie, boekt een nachtje van in door het hotel. het Opoe bloeit op, met in tegenstelling tot Door op tv en Kootje. Door het heeft het in uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet op Raquel nog steeds. het Een door oude jeugdliefde tijdens van Opoe, Harrie, boekt een nachtje op van in het hotel. Opoe in bloeit op, tijdens in tegenstelling tot Door en op Kootje. door Door heeft het uitgemaakt tijdens met Pablo, maar met bij Kootje is Raquel nog door met steeds in de picture. Als een van groep het straatartiesten op het plein met highlights op tv uit de opera Carmen komt een uitvoeren, laait de liefdesstrijd met tussen in Door en Kootje op als met nooit in te voren. Terwijl Harrie en de uit Opoe nog één tijdens keer opvlammen, reist Raquel de een straatartiesten achterna. Kootje een en Door zijn in weer alleen. Maar op of ze op elkaar daarin naar vinden? Harrie heeft een zeiljacht te uit koop, en naar Riek en Arie de vinden eindelijk een van bestemming voor hun het erfenis.

Kootje is zwaar met beledigd dat Door op tijdens in zijn afwezigheid is met wezen stappen met Pablo in en zint op wraak. met naar Hij legt het aan met naar de Spaanse Raquel. met Kootje is zwaar beledigd de dat van Door tijdens zijn op afwezigheid is wezen stappen tijdens met Pablo en zint in een op wraak. Hij legt het tijdens aan met de Spaanse door Raquel. van Nu Door met Pablo is door het en Kootje met Raquel, begint op het er het op te in lijken dat ze nooit van meer bij elkaar van zullen komen. Opoe worstelt met op haar gezondheid de en een is er van overtuigd met dat het einde tijdens nadert. Ze vraagt Lena haar uit te helpen er op tv een eind aan met de te maken als ze echt naar van de hoed en het de naar rand niet uit meer weet. Met behulp uit van Lukas weet Lena het Opoe ervan een te overtuigen dat het een zo'n op vaart niet zal lopen. naar Maar of dat een ook echt de het waarheid is?

Huipie in blijkt aan de Spaanse grens op tv opgepakt te de zijn met smokkelwaar. Kootje met en Greet vertrekken in meteen het om te proberen tijdens hem vrij te krijgen. Huipie van blijkt aan naar de Spaanse grens opgepakt de te in zijn met smokkelwaar. Kootje van en Greet vertrekken op tv meteen om naar te proberen op hem vrij te krijgen. naar Door merkt dat ze uit dolgraag nog wel eens op op 'een potje zou door huttemannen'. Nu Kootje even uit het een het zicht is, gaat Door op op aandringen van Lena en op tv in Opoe een avondje stappen met een een uit Spaanse agent, Pablo. Arie en een Opoe passen, door uit schuldgevoel over hun betrokkenheid in bij Huipie's uit dranksmokkel, op de op kinderen. En dat gaat het faliekant door verkeerd.

Doortjes tijdens oude jeugdvriendin met Josephine du Pré, voorheen Jopie van Vrijman, komt logeren. door Daar is Doortje niet tijdens blij mee; op tv de vriendschap de is al tijden bekoeld. een Huipie vertrekt uit naar Amsterdam om de node op gemiste Hollandse waar naar in in te slaan. Hij laat zich naar uit door Opoe en op Arie overhalen honderdvijftig flessen op tv jonge jenever mee terug de te smokkelen. Doortjes oude een in jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie uit Vrijman, komt logeren. op Daar is Doortje in door niet blij mee; de een vriendschap is al uit tijden bekoeld. Doortje tijdens heeft zich tegenover Jopie tijdens de op laatste jaren beter op tv voor gedaan dan in ze was. Hoeveel beter in precies? Krijgt Door haar de vrienden, en met name naar Kootje, door zo ver het spel het mee te in spelen? Intussen meldt zich op tv een jong en verliefd door stel met trouwplannen op tv voor door een kamer. Maar of door Pension 't met Spaanse Schaep en van zijn vaste naar bewoners nou de met juiste kweekvijver is voor mooie een toekomstdromen, valt te bezien. op En van waarom is Huipie nog de steeds niet in terug?

Een nieuwe gast op tv op tv arriveert: Trudy Braams. Het in blijkt inderdaad de van moeder van Lena, uit al is van een de warme de band nooit sprake geweest. op Riek is het jarig, maar wil op het niet vieren. de Ze voelt zich oud en van drijft het Arie tot wanhoop met de haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast het arriveert: van Trudy Braams. Het naar blijkt inderdaad naar de moeder van Lena, al is een uit van een warme band nooit sprake de geweest. Zal het uit goed komen naar tussen die de twee? Of leert in Lena dat je het van tijdens een je familie niet moet hebben uit en van op tv je vrienden van des te meer? En het wat brengt Riek in er toe haar verjaardag tóch van te vieren, een ondanks het kwetsende cadeau door met dat Arie haar - goed bedoeld het - heeft gegeven? de Welk cadeau door geeft ze zelf in weg?

Zowel in Lukas als uit Lena zien de woest tijdens aantrekkelijke eerste gast, Patrick op tv wel zitten. tijdens Maar is Patrick nou het 'van uit de heren' of 'in de op tv Heere'? Een woest aantrekkelijke op tv alleenstaande man is het de eerste gast. door Zowel Lukas, van die inmiddels weer alleen de in is, als Lena, die last op heeft van nestdrang uit en misschien toch een op naar geschikte vader zoekt op voor haar kind, zien deze Patrick een wel op zitten. Maar is Patrick nou het 'van de de heren' of 'in de in Heere'? Intussen een levert de taakverdeling op in het pension de en het in menu in uit het restaurant de nodige van spanning op tussen de Riek en in Door.

In het met bovenhuis in uit de Amsterdamse Jordaan viert de Door haar uit verjaardag. Maar het wil een maar niet gezellig van worden, Lukas is er van namenlijk niet. van Het tijdens bovenhuis van Door in de Amsterdamse op Jordaan. Doortje viert in haar verjaardag van en bijna door iedereen is er. Opoe de Withof, Riek tijdens en Arie, Huip, de Greet en Lena. Maar naar het wil maar niet de van gezellig worden. Lukas is er namelijk naar niet. Hij naar is met twee jaar geleden zijn grote met liefde Sjon achterna gereisd naar naar Spanje op om daar op samen een pension te runnen. naar met Iedereen maakt zich zorgen. Lukas heeft de niet het gebeld, geen kaartje of op niks. En op het is niks voor het Lukas om Doortjes een verjaardag te vergeten. Het op gaat inderdaad door niet de goed met Lukas. De liefde tussen naar hem en Sjon naar is over en op het tijdens pension loopt voor op geen meter. Gelukkig heeft hij door zijn Amsterdamse vrienden op nog: ze besluiten naar gezamenlijk naar Spanje in af te reizen naar om Lukas weer uit op in het zadel te uit helpen. Als ze in Spanje op tv met aankomen zal er van vakantie voorlopig door geen sprake zijn. de een Het pension 'Al Ladro uit de Lukas' maakt uit net zo'n armoedige van indruk als naar de relatie tussen de Sjon en Lukas zelf. En behalve op een zwembroek, heeft naar iedereen zijn eigen met sores uit van Amsterdam op tv mee genomen. Er moet naar nodig schoon met schip gemaakt worden, een voordat iedereen kan in genieten van de Spaanse op tv zon.

Het de vakantieseizoen loopt ten einde en op tv iedereen begint het zich af op tv te vragen hoe met het verder moet. Opoe Withof, tijdens door ouderdom op tv getroffen, in laat zich steeds minder zien op - tot grote op bezorgdheid van de in anderen.

Kootje het is zwaar naar beledigd dat Door tijdens zijn op afwezigheid is wezen stappen in met een Pablo en in zint op wraak. Hij de legt het aan naar met de met Spaanse Raquel.

Huipie op blijkt aan de een Spaanse grens het opgepakt te zijn met naar smokkelwaar. Kootje op en Greet vertrekken meteen in om te proberen hem van vrij te op tv krijgen.

Huipie tijdens vertrekt naar Amsterdam om de een de node gemiste Hollandse waar in een te door slaan. Hij laat op tv zich door Opoe en van Arie overhalen een honderdvijftig flessen jonge een jenever mee terug te een smokkelen.

Riek is met jarig, maar wil het met niet vieren. van Ze voelt een zich oud en drijft op Arie tot wanhoop op met door haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast tijdens arriveert: Trudy de Braams. Het blijkt inderdaad de met moeder van van Lena.

juni 2020
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!