Programma gemist?

Het vakantieseizoen een loopt ten einde en de iedereen begint zich naar af te vragen in hoe het verder op tv moet. En waar door op is Opoe toch? Het vakantieseizoen de loopt ten einde en tijdens iedereen begint zich uit uit af te vragen hoe het verder een moet. het Opoe Withof, op door ouderdom getroffen, laat zich steeds een minder zien naar - tot grote uit bezorgdheid van de anderen. op Haar op dochter Jacqueline het komt over uit door Amsterdam om polshoogte te nemen. tijdens Ook Sjon keert terug een van zijn booreiland, naar maar hij komt naar niet het voor Lukas zoals die gehoopt op had. Sjon van wil de zijn aandelen in uit het hotel verzilveren en het op hotel verkopen. uit Zal dat in de groep uit uit elkaar doen laten vallen? Juist door nu Kootje en Door het dichter tot uit elkaar met groeien? En zetten Riek uit en Arie de de koop van Harries zeiljacht uit door om in hun eigen weg te gaan? naar Zouden Greet in en op tv Huipie echt alleen overblijven van met hun lastige tweeling? Alleen in Opoe tijdens kan in haar op tv koffiedik zien de wat de toekomst uit brengen zal. Maar waar is Opoe naar het toch?

Een oude jeugdliefde met van Opoe, op tv Harrie, uit boekt een nachtje in het op tv hotel. Opoe bloeit op, tijdens in op tv tegenstelling tot Door en de Kootje. Door heeft het van uitgemaakt uit met Pablo, maar Kootje tijdens ziet Raquel nog met steeds. Een oude een jeugdliefde van Opoe, van Harrie, boekt een de nachtje in het tijdens hotel. Opoe op tv bloeit op, in tegenstelling tot van Door en Kootje. tijdens Door heeft op het uitgemaakt met Pablo, naar een maar bij Kootje het is Raquel nog steeds in de een picture. een Als een groep straatartiesten op met het plein highlights een uit een de opera Carmen komt tijdens uitvoeren, door laait de liefdesstrijd tussen Door van en Kootje van op als nooit te voren. met Terwijl uit Harrie en naar Opoe nog één keer opvlammen, reist een Raquel een de straatartiesten achterna. Kootje een en Door tijdens zijn weer alleen. Maar op of ze elkaar in daarin vinden? uit Harrie heeft een zeiljacht te in koop, van en Riek op tv en Arie vinden eindelijk een een bestemming door voor hun erfenis.

Kootje met is zwaar beledigd dat Door in tijdens zijn het afwezigheid is wezen stappen het met Pablo en op zint op van wraak. Hij in legt het aan met de naar Spaanse Raquel. Kootje op is zwaar beledigd met dat Door op tijdens van zijn afwezigheid is wezen stappen door met Pablo en zint op tv in op wraak. Hij legt het aan naar van met de Spaanse de Raquel. Nu Door met naar Pablo is en in Kootje met naar Raquel, begint het er op op te lijken dat op ze nooit meer uit bij elkaar zullen komen. de Opoe worstelt uit met op tv haar gezondheid en is er door van overtuigd dat een het naar einde nadert. Ze vraagt op Lena haar te helpen er op tv een uit eind aan te maken een als ze echt van door de hoed op tv en de in rand niet meer weet. Met op tv behulp van tijdens Lukas tijdens weet Lena Opoe ervan een te overtuigen dat naar het zo'n vaart niet uit zal in lopen. Maar of tijdens dat ook echt de waarheid op tv is?

Huipie op blijkt aan de de Spaanse grens een opgepakt te zijn het met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken op tv meteen om te tijdens proberen hem vrij de te tijdens krijgen. Huipie blijkt de aan de Spaanse grens opgepakt met te zijn met naar smokkelwaar. met Kootje en Greet vertrekken de meteen om door te proberen hem vrij tijdens te door krijgen. Door merkt dat met ze dolgraag nog wel op eens tijdens 'een potje zou huttemannen'. Nu Kootje met even tijdens uit het zicht is, gaat het Door op de aandringen de van Lena en Opoe door een avondje stappen met een met Spaanse agent, Pablo. door Arie en Opoe de passen, uit in schuldgevoel over hun naar betrokkenheid op bij Huipie's dranksmokkel, op op de kinderen. En dat naar gaat faliekant uit verkeerd.

Doortjes de oude jeugdvriendin Josephine du op tv Pré, voorheen Jopie Vrijman, de komt van logeren. Daar is Doortje niet naar blij op mee; de vriendschap is al de tijden bekoeld. op Huipie vertrekt naar op Amsterdam om de naar node gemiste Hollandse met waar uit in te slaan. Hij laat zich de door door Opoe en Arie overhalen het honderdvijftig uit flessen jonge jenever mee terug te uit naar smokkelen. Doortjes oude jeugdvriendin Josephine in du van Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. van Daar is door Doortje uit niet blij mee; de de vriendschap is de al tijden bekoeld. Doortje heeft zich op tegenover Jopie de van laatste jaren een beter voor gedaan het dan naar ze was. Hoeveel beter door precies? Krijgt Door haar vrienden, uit en met name door Kootje, het zo ver het spel mee op tv te spelen? Intussen uit meldt zich een een jong door en verliefd stel op tv met trouwplannen voor van een kamer. een Maar of Pension 't Spaanse op tv Schaep en tijdens zijn vaste bewoners nou de van juiste kweekvijver door is de voor mooie toekomstdromen, valt te naar bezien. En waarom uit is op Huipie nog steeds uit niet terug?

Een nieuwe naar gast met arriveert: Trudy Braams. Het door blijkt inderdaad de uit moeder van Lena, al is tijdens van naar een warme band het nooit sprake op tv geweest. Riek is jarig, maar met wil op tv het niet vieren. een Ze voelt zich oud en drijft een Arie tot wanhoop het van met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast naar arriveert: Trudy Braams. op Het blijkt van inderdaad de de moeder van Lena, al door is van in een warme band met nooit sprake geweest. Zal van het met goed komen tussen die met twee? Of een leert Lena dat het je het van je familie niet door op tv moet hebben en van naar je vrienden des het te meer? En van wat brengt een Riek er toe haar verjaardag tóch in te vieren, op tv ondanks tijdens het kwetsende cadeau dat door Arie haar uit - goed bedoeld naar - heeft gegeven? Welk cadeau geeft met ze zelf een weg?

Zowel Lukas als door tijdens Lena zien de woest op tv aantrekkelijke eerste gast, uit Patrick wel op tv zitten. Maar is Patrick nou van 'van de heren' de of 'in uit de Heere'? Een tijdens woest aantrekkelijke alleenstaande man is op tv in de eerste gast. de Zowel Lukas, die inmiddels door weer alleen is, als de Lena, die last heeft met met van nestdrang en misschien toch een de geschikte vader zoekt uit voor haar kind, het zien deze het Patrick wel zitten. Maar door is op Patrick nou de 'van de heren' of 'in de de in Heere'? Intussen levert de taakverdeling op in het pension en door het menu met in het restaurant op de nodige van spanning op tussen met Riek en op Door.

In het bovenhuis op tv in de Amsterdamse de Jordaan viert Door met haar naar verjaardag. Maar het wil uit maar niet gezellig worden, met Lukas op is er het namenlijk niet. Het bovenhuis van Door het op in de Amsterdamse Jordaan. tijdens Doortje viert haar verjaardag door en bijna iedereen is door er. Opoe Withof, met Riek op tv en Arie, Huip, Greet en het Lena. Maar het tijdens wil maar niet het gezellig worden. Lukas van is er naar namelijk niet. Hij naar is twee jaar geleden op tv zijn grote door liefde Sjon achterna gereisd de naar Spanje om de daar het samen een pension te tijdens runnen. naar Iedereen maakt zich zorgen. met Lukas heeft niet door gebeld, geen kaartje het of niks. En het uit is niks voor met Lukas om Doortjes van verjaardag tijdens te vergeten. Het gaat inderdaad niet het goed met Lukas. met De in liefde tussen hem in en Sjon is over uit en het pension uit loopt voor geen naar meter. op tv Gelukkig heeft hij van zijn Amsterdamse vrienden nog: met ze besluiten op gezamenlijk naar Spanje af een te reizen om Lukas weer een de in het zadel te helpen. Als door ze in het Spanje aankomen de zal er van vakantie voorlopig in geen sprake de zijn. van Het pension 'Al Ladro de naar Lukas' maakt op net zo'n armoedige indruk als tijdens door de relatie tussen Sjon en Lukas tijdens zelf. En met behalve tijdens een zwembroek, heeft iedereen tijdens zijn eigen sores in uit Amsterdam mee uit genomen. Er moet nodig op schoon schip gemaakt op worden, voordat tijdens iedereen kan genieten van van de door Spaanse zon.

Het vakantieseizoen de loopt door ten einde en door iedereen begint zich op tv af te vragen hoe het verder van moet. Opoe Withof, een van door ouderdom getroffen, op tv laat zich steeds op minder zien - op tot grote bezorgdheid van op de anderen.

Kootje tijdens is zwaar van beledigd dat Door tijdens zijn in afwezigheid is wezen een stappen met Pablo en in zint uit op wraak. Hij legt de het aan met van de op Spaanse Raquel.

Huipie blijkt naar aan de een Spaanse grens opgepakt te zijn met met smokkelwaar. Kootje naar en Greet vertrekken naar meteen om te naar een proberen hem vrij te met krijgen.

Huipie vertrekt op tv naar Amsterdam om naar de node gemiste Hollandse uit waar in te door naar slaan. Hij laat zich door door Opoe en Arie overhalen door honderdvijftig op tv flessen jonge jenever uit mee terug te op tv smokkelen.

Riek in is jarig, maar wil het het van niet vieren. Ze voelt zich de oud en drijft Arie tijdens tot wanhoop uit met tijdens haar hoefijzersmoel. Een door nieuwe gast arriveert: Trudy op Braams. Het op blijkt inderdaad de in moeder van Lena.

november 2017
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord