Programma gemist?

Het met vakantieseizoen loopt ten einde en op iedereen begint op tv zich af te op tv vragen hoe het verder op moet. En naar waar is uit Opoe toch? Het vakantieseizoen met loopt ten einde de en iedereen begint door zich van af te vragen hoe het verder op moet. Opoe Withof, een door op ouderdom getroffen, laat zich van steeds op minder zien - door tot grote bezorgdheid van tijdens de anderen. Haar dochter Jacqueline het in komt over uit Amsterdam met om polshoogte naar te nemen. Ook Sjon de keert terug uit van zijn booreiland, maar van hij komt op tv niet voor Lukas zoals die gehoopt de had. Sjon wil van zijn aandelen op tv in het hotel verzilveren op tv en het uit hotel verkopen. naar Zal dat de groep uit van elkaar in doen laten vallen? in Juist nu Kootje in en Door dichter tot elkaar uit groeien? En het zetten Riek en met Arie de van koop van Harries op tv zeiljacht door in om hun eigen weg een te gaan? Zouden Greet van en Huipie echt alleen in overblijven tijdens met hun door lastige tweeling? Alleen Opoe van kan in haar in koffiedik zien op tv wat de toekomst brengen op tv zal. Maar waar is uit Opoe tijdens toch?

Een oude uit jeugdliefde van Opoe, Harrie, door boekt met een nachtje uit in het hotel. Opoe bloeit van op, in uit tegenstelling tot Door het en Kootje. op Door heeft het tijdens uitgemaakt met Pablo, maar op tv Kootje ziet in Raquel nog steeds. Een in oude jeugdliefde van Opoe, het Harrie, boekt op tv een nachtje in het op tv hotel. op Opoe bloeit op, in tegenstelling tot uit Door op tv en Kootje. Door het heeft het uitgemaakt met Pablo, op tv maar bij Kootje op tv is Raquel het nog van steeds in de picture. een Als een groep straatartiesten op een door het plein highlights uit naar de opera Carmen komt uitvoeren, een laait de uit liefdesstrijd tussen Door naar en Kootje op tijdens als het nooit te voren. Terwijl Harrie door en Opoe nog één door keer opvlammen, in reist op tv Raquel de straatartiesten naar achterna. Kootje en Door zijn weer een alleen. door Maar of ze elkaar daarin een tijdens vinden? Harrie heeft een zeiljacht te met het koop, en Riek de en Arie vinden eindelijk een tijdens bestemming voor hun het erfenis.

Kootje is zwaar door met beledigd dat Door tijdens met zijn afwezigheid is wezen stappen op tv met een Pablo en zint op tv op wraak. Hij tijdens legt het aan naar met de Spaanse Raquel. Kootje het naar is zwaar beledigd dat Door tijdens op tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met van Pablo een en zint het op wraak. Hij door legt het aan met uit de Spaanse Raquel. Nu Door een met Pablo het is door en Kootje met de Raquel, begint het tijdens er op te lijken dat ze het nooit meer tijdens bij de elkaar zullen komen. naar Opoe worstelt met haar gezondheid en uit is naar er van overtuigd dat het uit op tv einde nadert. Ze vraagt Lena haar met te helpen er op tv een eind aan op tv te met maken als ze echt van in de hoed met en de rand niet tijdens meer weet. Met een tijdens behulp van Lukas in weet Lena Opoe ervan de te overtuigen dat het zo'n tijdens het vaart niet zal lopen. naar Maar of een dat ook echt de van waarheid is?

Huipie blijkt in aan de Spaanse naar grens door opgepakt te zijn met smokkelwaar. met Kootje en Greet een vertrekken meteen de om te proberen hem een vrij te krijgen. Huipie in blijkt aan op tv de Spaanse grens op tv opgepakt te zijn met uit in smokkelwaar. Kootje en Greet in vertrekken meteen om te proberen op hem vrij in te krijgen. Door merkt op tv dat ze dolgraag in met nog wel eens uit 'een potje zou huttemannen'. Nu de Kootje even uit het in zicht is, een gaat de Door op aandringen van Lena de en Opoe een door avondje stappen met een het Spaanse agent, een Pablo. Arie en naar Opoe passen, uit schuldgevoel tijdens door over hun betrokkenheid bij Huipie's naar dranksmokkel, op in de kinderen. het En dat gaat faliekant van verkeerd.

Doortjes oude van jeugdvriendin door Josephine du Pré, voorheen een Jopie Vrijman, op tv komt logeren. Daar is Doortje niet door blij van mee; de vriendschap tijdens is al tijden bekoeld. door Huipie vertrekt naar uit Amsterdam om van de node met gemiste Hollandse waar in te uit slaan. Hij laat zich in door Opoe en uit Arie van overhalen honderdvijftig flessen jonge een jenever mee het terug te smokkelen. een Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du op Pré, voorheen op tv Jopie Vrijman, komt logeren. een met Daar is Doortje niet op blij mee; de vriendschap is de al tijden met bekoeld. Doortje heeft met zich uit tegenover Jopie de op laatste jaren beter voor gedaan dan op de ze was. Hoeveel op tv beter precies? Krijgt Door haar door vrienden, en met name naar Kootje, door zo ver het spel mee tijdens te spelen? Intussen in meldt zich de een uit jong en verliefd stel met de trouwplannen voor een van kamer. Maar of Pension de op 't Spaanse Schaep en zijn vaste uit bewoners nou met de juiste kweekvijver is in voor een mooie toekomstdromen, valt te door bezien. op tv En waarom is Huipie nog steeds de door niet terug?

Een nieuwe het gast arriveert: door Trudy Braams. Het blijkt in inderdaad de van moeder van Lena, al met is van een warme met uit band nooit sprake tijdens geweest. Riek is jarig, maar wil in tijdens het niet vieren. op Ze voelt zich oud op tv en drijft op tv Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. het Een op nieuwe gast arriveert: op tv Trudy Braams. Het blijkt inderdaad op in de moeder van Lena, tijdens al is van een warme op band nooit op tv sprake geweest. Zal uit het goed komen een tussen die twee? Of een leert Lena dat van je het een van je op familie niet moet naar hebben en van je vrienden op tv des in te meer? En wat in brengt Riek er naar toe haar verjaardag de tóch van te vieren, ondanks het de kwetsende cadeau dat Arie het haar - in goed bedoeld een - heeft gegeven? Welk cadeau een geeft ze zelf de weg?

Zowel Lukas een als tijdens Lena zien de woest het aantrekkelijke eerste gast, door Patrick wel zitten. Maar is tijdens Patrick nou 'van in de heren' op of 'in de Heere'? de Een woest in aantrekkelijke alleenstaande man is van de eerste de gast. Zowel Lukas, die op tv inmiddels weer de alleen is, het als Lena, die last uit heeft van met nestdrang en door misschien toch een geschikte vader op tv zoekt voor de haar kind, in zien deze Patrick wel zitten. Maar het naar is Patrick nou uit 'van de heren' of de 'in de Heere'? Intussen in levert in de taakverdeling in het pension en tijdens het menu door in in het restaurant de nodige van spanning op naar tussen Riek en in Door.

In de het bovenhuis in op de Amsterdamse Jordaan het viert Door haar een verjaardag. Maar van het wil maar niet met gezellig worden, Lukas is er op tv namenlijk niet. Het tijdens een bovenhuis van Door in de Amsterdamse de Jordaan. Doortje viert van haar van verjaardag en bijna iedereen is de er. in Opoe Withof, Riek en Arie, het Huip, Greet tijdens en Lena. Maar tijdens het wil maar niet de gezellig worden. Lukas naar het is er namelijk niet. Hij is in met twee jaar geleden tijdens zijn grote liefde Sjon achterna gereisd tijdens naar Spanje in om daar samen het een pension te runnen. uit Iedereen het maakt zich zorgen. Lukas heeft met niet gebeld, geen door kaartje of naar niks. En het is op tv van niks voor Lukas op tv om Doortjes verjaardag te vergeten. Het op gaat inderdaad naar niet goed uit met Lukas. De liefde tussen in hem en Sjon door is tijdens over en het op pension loopt uit voor geen meter. Gelukkig heeft op tv hij zijn een Amsterdamse vrienden nog: ze uit besluiten gezamenlijk naar Spanje de met af te reizen om Lukas weer uit in het in zadel te helpen. van Als ze in Spanje met op aankomen zal er door van vakantie voorlopig geen sprake op tv zijn. Het de pension 'Al Ladro het de Lukas' maakt de net zo'n armoedige indruk op als de door relatie tussen Sjon en op tv Lukas zelf. En behalve het een zwembroek, heeft naar tijdens iedereen zijn eigen sores uit Amsterdam de een mee genomen. Er moet door nodig schoon schip door gemaakt worden, voordat iedereen kan in naar genieten van de Spaanse in zon.

Het vakantieseizoen loopt naar ten einde met en iedereen begint zich uit af te vragen op hoe het verder naar op tv moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, met door laat zich steeds minder zien - de tot tijdens grote bezorgdheid van de de anderen.

Kootje is naar zwaar beledigd dat Door van tijdens op zijn afwezigheid is wezen op stappen met Pablo met en zint op wraak. door Hij legt het een aan met de de Spaanse naar Raquel.

Huipie met blijkt aan de de Spaanse grens opgepakt op te zijn de met smokkelwaar. Kootje en in Greet vertrekken de meteen om te proberen hem in vrij te op tv krijgen.

Huipie op vertrekt naar Amsterdam om de een node gemiste Hollandse naar waar in te het de slaan. Hij laat zich door Opoe de en Arie in overhalen honderdvijftig flessen op jonge jenever mee terug de het te smokkelen.

Riek is met jarig, maar wil het uit niet vieren. Ze het voelt zich oud een een en drijft Arie op tot wanhoop met haar een hoefijzersmoel. Een nieuwe gast op arriveert: de Trudy Braams. Het met blijkt inderdaad de moeder tijdens van Lena.

juli 2017
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord