Programma gemist?

Het vakantieseizoen met loopt ten einde op en iedereen begint naar zich af te op tv vragen hoe het op verder moet. in En waar is Opoe toch? tijdens Het vakantieseizoen loopt van ten einde tijdens en iedereen begint door zich door af te vragen een hoe het verder moet. Opoe Withof, uit door ouderdom getroffen, het laat zich op steeds minder zien uit - tot grote uit bezorgdheid van de anderen. tijdens Haar dochter de Jacqueline komt uit over uit Amsterdam om polshoogte op te nemen. door Ook Sjon naar keert terug van met zijn booreiland, maar het hij komt niet voor van Lukas zoals die de gehoopt had. Sjon in wil zijn aandelen op tv in uit het hotel verzilveren en het naar hotel verkopen. Zal met dat de groep uit uit elkaar een doen laten vallen? Juist een nu Kootje tijdens en Door dichter tot elkaar uit groeien? op tv En zetten Riek en van Arie de koop op van Harries een zeiljacht door om hun eigen uit weg met te gaan? in Zouden Greet en Huipie echt uit alleen in overblijven met hun lastige tweeling? met Alleen Opoe kan in op tv haar naar koffiedik zien uit wat de toekomst brengen zal. de Maar waar is Opoe op het toch?

Een door oude jeugdliefde van Opoe, met Harrie, boekt tijdens een nachtje in een het hotel. Opoe bloeit op, naar in tegenstelling tot de Door en een Kootje. van Door heeft het op uitgemaakt met Pablo, in maar Kootje ziet Raquel nog in steeds. Een oude jeugdliefde de van Opoe, de Harrie, boekt de een nachtje in in het hotel. uit Opoe bloeit op, door in tegenstelling tot Door en Kootje. door Door heeft van het een uitgemaakt met Pablo, met maar bij Kootje is van Raquel nog steeds in de het picture. uit Als een groep straatartiesten een op het plein uit highlights uit met de opera uit Carmen komt uitvoeren, met laait de liefdesstrijd op tv tussen Door en Kootje op uit als nooit te voren. het Terwijl het Harrie en Opoe nog tijdens één keer van opvlammen, reist op tv Raquel de straatartiesten achterna. op Kootje en door Door zijn weer alleen. de Maar of ze elkaar naar daarin tijdens vinden? Harrie heeft een zeiljacht te met koop, en Riek naar en in Arie vinden eindelijk een een bestemming voor hun een erfenis.

Kootje is op tv zwaar door beledigd dat Door het tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen op van met Pablo en van zint op wraak. het Hij legt het aan met de de Spaanse Raquel. in Kootje is zwaar met beledigd dat Door tijdens uit zijn op tv afwezigheid is een wezen stappen met naar Pablo en zint tijdens op wraak. Hij legt het tijdens aan met de Spaanse in Raquel. Nu op Door met Pablo is in en Kootje uit met Raquel, de begint het er op te tijdens lijken dat ze uit nooit meer het bij elkaar met zullen komen. Opoe tijdens worstelt met haar gezondheid uit en is op er van overtuigd van dat het tijdens einde nadert. Ze vraagt Lena met haar op tv te helpen er door een eind aan te maken in als ze echt van van de hoed op tv en naar de rand niet meer naar weet. Met naar behulp van Lukas weet door Lena Opoe ervan van te overtuigen dat op het zo'n vaart niet tijdens zal lopen. Maar van of dat ook echt de de waarheid een is?

Huipie het blijkt aan de in Spaanse grens opgepakt te zijn de met naar smokkelwaar. Kootje van en Greet vertrekken meteen om te tijdens proberen een hem vrij te in krijgen. Huipie door blijkt aan de Spaanse grens opgepakt in te zijn met met smokkelwaar. Kootje en tijdens Greet vertrekken meteen in om uit te proberen hem door vrij te krijgen. de Door merkt dat door ze dolgraag nog wel eens op tv 'een potje zou het huttemannen'. in Nu Kootje even uit het op tv zicht is, in gaat in Door op aandringen door van Lena en op Opoe een avondje stappen met naar een het Spaanse agent, Pablo. Arie en Opoe door op tv passen, uit schuldgevoel over hun betrokkenheid het bij Huipie's dranksmokkel, uit op op de kinderen. op tv En dat gaat naar faliekant verkeerd.

Doortjes met oude jeugdvriendin Josephine naar du Pré, voorheen Jopie Vrijman, naar komt logeren. Daar op tv is Doortje niet een blij naar mee; de vriendschap is al het tijden bekoeld. op Huipie vertrekt naar een Amsterdam om de node de met gemiste Hollandse waar in te slaan. met Hij een laat zich door Opoe een en met Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge in jenever een mee terug te smokkelen. Doortjes naar oude jeugdvriendin Josephine du in op Pré, voorheen Jopie op Vrijman, komt logeren. Daar door is Doortje niet de blij mee; de vriendschap de is al tijden bekoeld. het Doortje heeft naar zich op tv tegenover Jopie de laatste jaren beter tijdens voor gedaan naar dan ze tijdens was. Hoeveel beter precies? op tv Krijgt Door naar haar vrienden, en met van name Kootje, zo ver op tv het spel naar mee te spelen? uit Intussen meldt in zich een jong een en verliefd stel met op tv trouwplannen voor een uit kamer. van Maar of Pension 't Spaanse een Schaep op en zijn vaste bewoners op nou de juiste het kweekvijver is voor mooie toekomstdromen, op valt te uit bezien. op En waarom is Huipie een nog steeds niet de terug?

Een naar nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. op tijdens Het blijkt inderdaad de moeder op tv van naar Lena, al is van een van warme met band nooit sprake geweest. Riek van is de jarig, maar wil een het niet vieren. Ze voelt het zich oud met en drijft Arie tot tijdens wanhoop met haar hoefijzersmoel. uit met Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. een tijdens Het blijkt inderdaad de uit moeder van Lena, het al is van een tijdens warme het band nooit sprake geweest. van Zal het goed op tv komen tussen die het twee? Of leert Lena dat uit je het uit van een je familie niet moet naar hebben en van de je vrienden des te uit meer? En een wat brengt Riek er op toe haar door verjaardag tóch te de vieren, ondanks het door kwetsende cadeau dat Arie de haar - goed op bedoeld - uit heeft gegeven? Welk cadeau het geeft ze het zelf weg?

Zowel Lukas als in Lena zien op de woest uit aantrekkelijke eerste gast, met Patrick wel het zitten. Maar is Patrick nou 'van het de heren' of op 'in de Heere'? met Een woest tijdens aantrekkelijke alleenstaande man is het uit de eerste gast. Zowel op Lukas, die inmiddels weer tijdens alleen is, een als Lena, die tijdens last heeft door van nestdrang en in misschien toch een geschikte vader de zoekt voor haar kind, met de zien deze Patrick wel zitten. Maar naar is op tv Patrick nou 'van de het heren' of op 'in de naar Heere'? Intussen levert de van taakverdeling in het pension en uit door het menu in in het restaurant de van nodige spanning op van tussen Riek en met Door.

In in het bovenhuis in het de Amsterdamse het Jordaan viert Door haar verjaardag. met Maar naar het wil maar niet gezellig worden, in een Lukas is er namenlijk niet. de Het bovenhuis naar van Door in op de Amsterdamse op Jordaan. Doortje viert haar het verjaardag en bijna iedereen de is er. Opoe op Withof, Riek de en Arie, Huip, Greet en door Lena. Maar het door wil maar op niet gezellig worden. uit Lukas is er namelijk naar niet. Hij van is twee naar jaar geleden zijn tijdens grote liefde Sjon achterna gereisd een naar Spanje om op tv de daar samen een pension te runnen. het het Iedereen maakt zich zorgen. de Lukas heeft tijdens niet gebeld, geen een kaartje of niks. En het naar is niks voor Lukas in om in Doortjes verjaardag te tijdens vergeten. Het gaat inderdaad niet door goed met Lukas. uit een De liefde tussen hem en op tv Sjon is over en op het pension loopt op het voor geen meter. in Gelukkig heeft hij zijn Amsterdamse vrienden het nog: een ze besluiten met gezamenlijk naar Spanje op tv af te reizen om Lukas weer naar in door het zadel te helpen. een Als ze in van Spanje aankomen op zal er van vakantie van voorlopig geen sprake op tv zijn. Het pension 'Al de in Ladro de Lukas' door maakt net zo'n op tv armoedige indruk als de relatie tussen in Sjon en Lukas van zelf. En een behalve tijdens een zwembroek, heeft het iedereen zijn eigen sores uit door Amsterdam van mee genomen. Er moet de nodig schoon schip gemaakt worden, de voordat iedereen het kan genieten van in de Spaanse naar zon.

Het vakantieseizoen in loopt in ten einde en iedereen begint een zich af op tv te vragen hoe het verder in moet. Opoe Withof, met door door ouderdom getroffen, laat op zich steeds tijdens minder zien - tot grote in bezorgdheid van de het anderen.

Kootje is de zwaar beledigd dat op tv Door tijdens zijn afwezigheid met is uit wezen stappen met op tv Pablo en zint op naar wraak. Hij legt uit het aan een met de de Spaanse Raquel.

Huipie blijkt tijdens aan een de Spaanse grens met opgepakt te zijn met op tv smokkelwaar. Kootje naar en Greet vertrekken een meteen om te proberen tijdens hem vrij te naar krijgen.

Huipie de vertrekt naar Amsterdam op om de node naar gemiste Hollandse waar van in te slaan. Hij van laat zich door Opoe een en Arie het overhalen honderdvijftig flessen jonge van jenever mee uit terug van te smokkelen.

Riek is op tv jarig, maar wil het door niet vieren. Ze een voelt zich oud van en drijft Arie met tot wanhoop met met haar hoefijzersmoel. door Een nieuwe gast arriveert: de Trudy Braams. Het het blijkt inderdaad de het moeder op van Lena.

september 2017
24-05-2017 17:10

Opoe's Rapsodie

't Spaanse Schaep - Opoe's Rapsodie

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. En waar is Opoe toch? Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom get...

23-05-2017 17:10

Harrie

't Spaanse Schaep - Harrie

Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boekt een nachtje in het hotel. Opoe bloeit op, in tegenstelling tot Door en Kootje. Door heeft het uitgemaakt met Pablo, maar Kootje ziet Raquel nog steeds. Een oude jeugdliefde van Opoe, Harrie, boek...

22-05-2017 17:10

Raquel

't Spaanse Schaep - Raquel

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel. Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op...

19-05-2017 17:10

Pablo

't Spaanse Schaep - Pablo

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen. Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken metee...

18-05-2017 17:10

Jopie

't Spaanse Schaep - Jopie

Doortjes oude jeugdvriendin Josephine du Pré, voorheen Jopie Vrijman, komt logeren. Daar is Doortje niet blij mee; de vriendschap is al tijden bekoeld. Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat z...

17-05-2017 17:10

Trudy

't Spaanse Schaep - Trudy

Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena, al is van een warme band nooit sprake geweest. Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. ...

16-05-2017 17:10

Patrick

't Spaanse Schaep - Patrick

Zowel Lukas als Lena zien de woest aantrekkelijke eerste gast, Patrick wel zitten. Maar is Patrick nou 'van de heren' of 'in de Heere'? Een woest aantrekkelijke alleenstaande man is de eerste gast. Zowel Lukas, die inmiddels weer alleen is,...

15-05-2017 17:10

"Hallo, gezellig"

't Spaanse Schaep - "Hallo, gezellig"

In het bovenhuis in de Amsterdamse Jordaan viert Door haar verjaardag. Maar het wil maar niet gezellig worden, Lukas is er namenlijk niet. Het bovenhuis van Door in de Amsterdamse Jordaan. Doortje viert haar verjaardag en bijna iedereen is ...

30-08-2014 19:09

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Het vakantieseizoen loopt ten einde en iedereen begint zich af te vragen hoe het verder moet. Opoe Withof, door ouderdom getroffen, laat zich steeds minder zien - tot grote bezorgdheid van de anderen.

16-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Kootje is zwaar beledigd dat Door tijdens zijn afwezigheid is wezen stappen met Pablo en zint op wraak. Hij legt het aan met de Spaanse Raquel.

09-08-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie blijkt aan de Spaanse grens opgepakt te zijn met smokkelwaar. Kootje en Greet vertrekken meteen om te proberen hem vrij te krijgen.

02-08-2014 19:06

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Huipie vertrekt naar Amsterdam om de node gemiste Hollandse waar in te slaan. Hij laat zich door Opoe en Arie overhalen honderdvijftig flessen jonge jenever mee terug te smokkelen.

26-07-2014 19:05

't Spaanse Schaep

't Spaanse Schaep - 't Spaanse Schaep

Riek is jarig, maar wil het niet vieren. Ze voelt zich oud en drijft Arie tot wanhoop met haar hoefijzersmoel. Een nieuwe gast arriveert: Trudy Braams. Het blijkt inderdaad de moeder van Lena.

't Spaanse Schaep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Spaanse Schaep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Spaanse Schaep bij 't Spaanse Schaep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Spaanse Schaep. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Spaanse Schaep gemist

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 't Spaanse Schaep gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 't Spaanse Schaep? Hier kun je alle uitzendingen van 't Spaanse Schaep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-05-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord