Programma gemist?

Het van is Herfst. Moffel, naar Piertje en Arie spelen verstoppertje op tv in het naar bos. een Door camouflage ben je bijna tijdens niet meer te van zien. Dat op tv maakt het nog leuker!Meer Het het is Herfst. naar Moffel, Piertje en Arie uit met spelen verstoppertje in het met bos. Door camouflage ben je door bijna niet in meer te zien. naar Dat maakt het het nog leuker! met Piertje moet zoeken en ontdekt op tv het Arie al vlug, maar Moffel kunnen de van ze niet vinden. Ze een roepen dat ze naar het huis met lopen. Moffel wil zich niet uit verraden en uit houdt vol. Terwijl Piertje en op Arie op weg op tv naar naar huis gaan, in verkleumt hij op zijn met verstopplek.Minder

Moffel een heeft een tijdmachine gebouwd. de Hij kan niet wachten op tv tot een hij eindelijk in de Riddertijd de terecht komt. Piertje door door en Arie lachen erom. Een het eigen tijdmachine, dat werkt van op tv toch helemaal niet?

Arie tijdens was vroeger de kapitein op een schip, vertelt de hij. in Samen nemen ze een door kijkje op het schip. op tv Ze ontmoeten tijdens daar een oude vriend van tijdens Arie die zich de uit voorstelt als... de op tv kapitein.

Moffel op en Piertje een kopen een parkietje en een een grote kooi. van Piertje wilde eigenlijk op tv een goudvisje, maar vindt tijdens een naar vogel toch wel naar leuk.

Het is een etenstijd. Moffel de heeft geen zin in gezonde een op tv dingen en haalt uit lekker patat. Hij is inmiddels op vaste het klant, de patatbakker weet door precies wat hij graag met lust.

Piertje speelt met dat ze een met winkeltje de heeft. Zij is de de verkoper en van Moffel is de klant. Piertje een heeft de een heleboel leuke spullen in op haar winkel van en er mag alleen uit geruild worden met een bon!

Een timmerman van legt tijdens de laatste hand aan het nieuwe het tuinhuis. Moffel, de Piertje tijdens en Arie helpen een tijdens handje mee.

Moffel heeft speelgoed naar weggegooid. op Piertje vist haar knuffel van uit het uit vuilnis op. Moffel vindt dat van in ze zich aanstelt, maar op 's avonds met in bed weet hij tijdens dat niet meer zo op tv zeker.

Moffel op tv en Piertje gaan van op zoek naar een koe tijdens die de chocolademelk geeft! Die zijn vast in bruin. een Ze vragen uit het aan de het boer, maar die zegt in dat alle koeien op tv dezelfde melk geven, naar witte melk dus.Meer Moffel met en Piertje gaan op van zoek in naar een koe uit die chocolademelk het geeft! Die zijn vast naar bruin. Ze vragen door het aan de boer, maar door op die zegt dat alle koeien dezelfde met melk geven, witte door door melk dus. Chocolademelk met kun je maken door er uit chocoladepoeder doorheen de te roeren. Dat naar brengt ze naar op ideeën. Ze gaan op aan de slag met spekkies, een bananen en zelfs met wortelen. op tv Misschien is worteltjesmelk wel door heel tijdens erg lekker!Minder

Als op tv Piertje thuiskomt, laat Moffel haar een trots uit zien dat hij het huis door heeft opgeruimd. op Alles wat op tv niet meer een nodig was heeft hij weggegooid. op tv Maar... daar zat Piertjes naar rode knuffel op ook tijdens bij.

Moffel en van Piertje vinden een uit met olie besmeurde naar vogel naar op het strand. Wat van zielig! Een op tv voorbijganger raadt aan om hem naar naar in het vogelopvangcentrum te uit brengen.

Het in nieuwe vriendje de van Moffel en Piertje, Das, het vraagt met aan Moffel om mee te gaan met mieren een zoeken. Piertje mag niet met mee. Waarom op tv doet Das zo raar, het is het hij soms jaloers?

Arie vliegt van per ongeluk op in de kabelbaan en maakt van met de kabel stuk. de Oeps! Arie heeft uit spijt, maar hij durft naar niets te een zeggen...

Moffel met is groot fan van een op bekende rapper op en kent al zijn naar liedjes uit het in in hoofd. Piertje ontdekt met dat de rapper tijdens met zijn band in naar de buurt gaat optreden en op tv op tv stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is door groot fan op van een bekende rapper en door kent met al zijn liedjes uit het door hoofd. Piertje uit ontdekt dat het de rapper door met zijn band de in de buurt met gaat optreden en stuurt Moffel naar erheen. Hij kijkt met achter het de coulissen en ziet de dat de band al de aan het naar repeteren is. 'Het loopt op tv nog niet door helemaal lekker,' zegt op tv Moffel. De bandleden op sturen hem door weg, wat een bemoeizuchtige mol. tijdens Als de rapper in veel te laat op tv aankomt bij tijdens het optreden, op laat hij weten last van zijn door keel te hebben. een Kan Moffel misschien van in toch nog van op tv pas komen?Minder

Tijdens door een wandeling in het met bos zien Moffel en met Piertje met twee dieven. Die graven van een op groot gat om een hun gestolen geld in een te verstoppen. Moffel het en Piertje op gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een een wandeling in van het bos naar zien Moffel en Piertje naar twee dieven. Die graven de een groot op gat naar om hun gestolen geld in de te verstoppen. Moffel in en Piertje gaan op tv de politie het waarschuwen. Als naar ze terugkomen zijn de de dieven nog door steeds bezig. Halt! Dit is tijdens de politie! Dan uit komt er een man naar van boos aangelopen. 'Wat is dit uit nou, naar we zijn hier in bezig met opnames!' met Dus alles is nep! En op tv niet wat naar het lijkt.Minder

februari 2019
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord