Programma gemist?

Het tijdens is Herfst. Moffel, uit Piertje en Arie spelen in verstoppertje met in het bos. Door naar camouflage ben je in bijna niet meer te met zien. uit Dat maakt het de nog leuker!Meer Het een is Herfst. Moffel, van Piertje en Arie door spelen verstoppertje in het naar bos. Door camouflage uit ben je bijna niet meer een te uit zien. Dat maakt het van nog leuker! van Piertje moet zoeken een en ontdekt een Arie al vlug, maar Moffel uit kunnen ze niet met vinden. Ze het roepen dat ze op naar huis naar lopen. Moffel wil op zich niet verraden en de houdt vol. Terwijl Piertje en op tv Arie op weg in naar huis gaan, de verkleumt een hij op zijn het verstopplek.Minder

Moffel heeft door een tijdmachine gebouwd. Hij met op tv kan niet wachten uit tot hij eindelijk in de Riddertijd een terecht komt. door Piertje op tv en Arie lachen erom. Een van eigen uit tijdmachine, dat werkt toch naar helemaal niet?

Arie was door vroeger kapitein op tv op een naar schip, vertelt hij. Samen nemen ze op een kijkje op tijdens het de schip. Ze ontmoeten daar een een oude op tv vriend van Arie de die zich voorstelt tijdens als... de in kapitein.

Moffel en Piertje op op tv kopen een parkietje en een tijdens grote in kooi. Piertje wilde eigenlijk met een goudvisje, tijdens maar vindt een vogel toch uit wel naar leuk.

Het van is etenstijd. Moffel heeft uit geen zin een in gezonde dingen en haalt op tv lekker met patat. Hij is op tv inmiddels vaste klant, op de patatbakker weet precies wat op hij graag tijdens lust.

Piertje speelt naar dat ze op een winkeltje heeft. in Zij is van de verkoper en Moffel is in de een klant. Piertje heeft tijdens een heleboel leuke spullen met in haar winkel tijdens en er mag tijdens alleen geruild worden met door bon!

Een door timmerman legt de de laatste hand aan het op tv nieuwe tuinhuis. Moffel, het Piertje en Arie helpen met een een handje mee.

Moffel van heeft speelgoed weggegooid. Piertje uit vist haar knuffel uit het het op vuilnis op. naar Moffel vindt dat tijdens ze zich aanstelt, maar op 's avonds in tijdens bed weet hij dat niet op met meer zo zeker.

Moffel van en Piertje door gaan op zoek op naar een koe het die chocolademelk geeft! Die zijn tijdens vast bruin. uit Ze vragen het door aan de boer, maar op tv die zegt een dat alle naar koeien dezelfde melk geven, uit witte melk dus.Meer Moffel op tv en Piertje gaan op een zoek met naar een een koe die chocolademelk geeft! Die naar zijn vast bruin. naar Ze de vragen het aan de tijdens boer, maar die zegt van dat naar alle koeien dezelfde melk van geven, witte melk dus. op Chocolademelk de kun je maken tijdens door er chocoladepoeder doorheen te roeren. het Dat brengt ze met met op ideeën. Ze op tv gaan aan de slag op tv met spekkies, uit bananen en zelfs wortelen. Misschien is naar worteltjesmelk wel de heel erg met lekker!Minder

Als Piertje thuiskomt, met laat Moffel naar haar de trots zien dat hij het huis van heeft opgeruimd. op tv Alles wat het niet meer nodig was heeft in met hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes naar rode knuffel uit ook de bij.

Moffel op tv en Piertje naar vinden een met olie besmeurde vogel in tijdens op het strand. Wat naar zielig! Een voorbijganger raadt aan van om hem naar met het met vogelopvangcentrum te op tv brengen.

Het op nieuwe vriendje van tijdens Moffel en het Piertje, Das, vraagt aan Moffel van om mee te uit gaan het mieren zoeken. Piertje mag niet mee. het Waarom doet een Das zo in raar, is hij soms naar jaloers?

Arie vliegt tijdens per ongeluk met in de kabelbaan op en maakt de naar kabel stuk. Oeps! Arie op tv heeft spijt, het maar hij durft niets te in op zeggen...

Moffel is groot tijdens fan uit van een bekende uit rapper en kent al zijn op liedjes uit uit het hoofd. op tv Piertje ontdekt dat de het rapper met zijn band uit door in de buurt uit gaat optreden en stuurt Moffel de erheen.Meer de Moffel is groot fan in van een bekende door rapper en kent het al zijn liedjes uit het met hoofd. uit Piertje ontdekt dat in de rapper met zijn band op tv in van de buurt gaat optreden de en stuurt Moffel erheen. naar Hij naar kijkt achter van de coulissen en ziet dat de met band uit al aan het repeteren is. het 'Het het loopt nog niet helemaal lekker,' tijdens zegt Moffel. De van naar bandleden sturen hem weg, wat tijdens een op bemoeizuchtige mol. Als op de rapper veel de te laat aankomt een bij het optreden, laat naar hij weten last van op zijn keel naar te hebben. Kan in Moffel misschien toch nog uit van pas met komen?Minder

Tijdens het een wandeling in het bos naar de zien Moffel en Piertje twee op dieven. Die op graven een de groot gat om met hun gestolen geld in te verstoppen. van Moffel en Piertje op tv gaan naar de politie waarschuwen.Meer Tijdens een een wandeling op tv in het bos zien Moffel tijdens en Piertje uit twee het dieven. Die graven een groot gat tijdens om hun gestolen op tv geld in te op tv verstoppen. de Moffel en Piertje gaan de de politie waarschuwen. een Als ze op tv terugkomen zijn met de dieven nog steeds bezig. in Halt! tijdens Dit is de politie! Dan komt uit er een man op uit boos aangelopen. 'Wat met is dit nou, we zijn hier van bezig met op opnames!' een Dus alles is nep! tijdens En niet wat het door lijkt.Minder

mei 2021
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!