Programma gemist?

Het is Herfst. naar Moffel, Piertje uit en Arie spelen in verstoppertje in met het bos. Door camouflage van ben je tijdens bijna niet meer te zien. door Dat in maakt het nog leuker!Meer Het een is Herfst. Moffel, op tv het Piertje en Arie spelen tijdens verstoppertje in het bos. Door het camouflage het ben je bijna op tv niet meer een te zien. Dat maakt het het nog leuker! Piertje op moet zoeken de en ontdekt een Arie al vlug, maar Moffel een kunnen ze het niet vinden. Ze naar roepen dat ze naar huis op tv lopen. Moffel op tv wil naar zich niet verraden en houdt vol. op een Terwijl Piertje en Arie op weg een naar tijdens huis gaan, verkleumt hij op met zijn uit verstopplek.Minder

Moffel heeft op een tijdmachine de gebouwd. Hij kan niet wachten een in tot hij eindelijk in de Riddertijd een terecht komt. Piertje met en Arie lachen uit erom. Een uit eigen tijdmachine, dat werkt door toch met helemaal niet?

Arie tijdens was vroeger kapitein met op een schip, de vertelt hij. Samen op tv nemen ze een kijkje van op het schip. het Ze ontmoeten het daar een oude in vriend van het Arie die zich tijdens voorstelt als... de van kapitein.

Moffel en Piertje op kopen een parkietje tijdens en een uit grote kooi. Piertje op tv wilde van eigenlijk een goudvisje, maar vindt naar een vogel toch van wel naar leuk.

Het is de etenstijd. uit Moffel heeft geen het zin in gezonde dingen en door haalt lekker tijdens patat. Hij is inmiddels vaste uit klant, de een patatbakker weet precies wat in op tv hij graag lust.

Piertje speelt door dat uit ze een winkeltje een heeft. Zij is de in verkoper en Moffel is van de klant. van Piertje heeft een heleboel in leuke spullen een in haar de winkel en er mag alleen geruild naar worden door met bon!

Een timmerman legt het de met laatste hand aan het op tv nieuwe tuinhuis. Moffel, het Piertje en naar Arie helpen een handje met mee.

Moffel heeft speelgoed naar weggegooid. Piertje op vist haar knuffel uit de het vuilnis door op. Moffel vindt dat tijdens ze uit zich aanstelt, uit maar 's avonds in een bed weet hij uit dat niet meer zo het zeker.

Moffel en Piertje op tv gaan op het zoek naar een in koe die chocolademelk uit geeft! Die op tv zijn vast uit bruin. Ze vragen het aan door de boer, de maar die zegt dat alle met koeien dezelfde op tv melk geven, witte van melk dus.Meer van Moffel en Piertje tijdens gaan op zoek tijdens naar een koe de die chocolademelk geeft! naar Die zijn vast van bruin. Ze vragen van het aan de boer, maar tijdens die zegt dat het alle koeien dezelfde op tv melk geven, witte een melk dus. Chocolademelk naar kun je uit maken door er chocoladepoeder van doorheen te door roeren. Dat in brengt ze op ideeën. uit Ze gaan met aan de slag in met spekkies, bananen het en zelfs wortelen. Misschien door is op tv worteltjesmelk wel heel erg van lekker!Minder

Als uit Piertje thuiskomt, laat Moffel op haar in trots zien dat op tv hij het huis een heeft opgeruimd. Alles op wat niet meer op tv nodig was heeft hij door weggegooid. Maar... daar door zat Piertjes rode knuffel het ook het bij.

Moffel en Piertje in op tv vinden een met olie in besmeurde vogel op in het strand. Wat zielig! Een een voorbijganger in raadt aan om hem het naar op tv het vogelopvangcentrum te in brengen.

Het nieuwe vriendje naar de van Moffel en Piertje, Das, door vraagt aan Moffel om tijdens mee te tijdens gaan mieren zoeken. met Piertje mag niet door mee. Waarom doet door Das zo raar, op is hij soms tijdens jaloers?

Arie in vliegt per ongeluk in in de kabelbaan een en maakt de kabel de stuk. Oeps! Arie heeft naar spijt, maar door hij durft niets te een tijdens zeggen...

Moffel tijdens is groot het fan van een bekende in rapper en met kent al zijn van liedjes uit het van hoofd. Piertje ontdekt het dat de rapper met een zijn band in de de buurt gaat op optreden en stuurt van Moffel erheen.Meer naar Moffel is groot fan van een op tv bekende rapper door en kent al uit zijn liedjes uit het met van hoofd. Piertje ontdekt dat de een rapper met door zijn band in in de buurt uit gaat optreden en stuurt Moffel uit erheen. uit Hij kijkt achter de een coulissen en ziet dat uit de band al van aan de het repeteren is. 'Het een loopt nog niet helemaal lekker,' tijdens zegt in Moffel. De bandleden sturen een hem weg, op tv wat een bemoeizuchtige een mol. Als de rapper op tv veel in te laat aankomt bij het op tv optreden, laat hij weten tijdens last door van zijn keel te hebben. door Kan op Moffel misschien een toch nog van pas uit komen?Minder

Tijdens op tv een wandeling in het bos in de zien Moffel en Piertje twee in dieven. van Die graven een groot met gat om hun gestolen een geld in te verstoppen. een Moffel en de Piertje de gaan de politie waarschuwen.Meer de Tijdens een wandeling op tv in het bos zien Moffel uit en op tv Piertje twee de dieven. Die graven op tv een groot gat om tijdens hun gestolen geld van in te verstoppen. Moffel en op Piertje gaan de uit politie waarschuwen. de Als ze op tv terugkomen zijn op tv de dieven nog steeds bezig. op tv Halt! van Dit is de politie! het Dan komt er het een man een boos aangelopen. 'Wat is dit uit nou, we in zijn hier in bezig met opnames!' Dus alles is op nep! En niet de wat het het lijkt.Minder

december 2019
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!