Programma gemist?

Het van is Herfst. Moffel, Piertje uit en Arie spelen verstoppertje tijdens in een het bos. Door camouflage ben de tijdens je bijna niet meer te zien. in Dat op tv maakt het tijdens nog leuker!Meer Het is uit Herfst. Moffel, naar Piertje en Arie spelen op tv verstoppertje in het bos. Door uit camouflage ben met je tijdens bijna niet meer te zien. Dat de maakt het het nog leuker! Piertje moet het zoeken en ontdekt van Arie al vlug, tijdens maar Moffel door kunnen met ze niet vinden. Ze roepen het dat het ze naar huis een lopen. Moffel wil zich uit niet verraden en houdt op vol. Terwijl een Piertje en Arie op op weg naar huis gaan, het verkleumt hij op in zijn tijdens verstopplek.Minder

Moffel heeft een op tijdmachine gebouwd. naar Hij kan niet wachten met tot tijdens hij eindelijk in de Riddertijd met terecht komt. Piertje door op tv en Arie lachen erom. Een het eigen tijdmachine, dat werkt naar toch helemaal een niet?

Arie op tv was vroeger de kapitein op een schip, vertelt een hij. Samen nemen ze uit een naar kijkje op het schip. Ze een ontmoeten daar op tv een van oude vriend van Arie de die zich voorstelt als... de tijdens van kapitein.

Moffel en Piertje naar kopen een parkietje naar en een tijdens grote naar kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, uit maar vindt een tijdens vogel toch in wel een leuk.

Het is de etenstijd. Moffel heeft op geen zin de in gezonde dingen en haalt op tv lekker patat. Hij in is inmiddels van vaste klant, de patatbakker het weet precies wat op tv hij graag in lust.

Piertje speelt dat de ze een tijdens winkeltje op heeft. Zij is de in verkoper en Moffel is op de klant. Piertje uit heeft met een heleboel leuke spullen in haar tijdens winkel de en er mag alleen een geruild worden met tijdens bon!

Een timmerman legt door de uit laatste hand uit aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, door Piertje en Arie tijdens helpen een handje door mee.

Moffel heeft speelgoed de weggegooid. door Piertje vist met haar knuffel uit in het vuilnis op. naar Moffel vindt dat ze zich aanstelt, op tv maar tijdens 's avonds in bed weet een hij een dat niet meer zo het zeker.

Moffel uit en Piertje gaan op naar zoek naar een koe het die chocolademelk op tv geeft! Die zijn de vast bruin. Ze door vragen het aan de door boer, maar die naar zegt dat alle naar koeien in dezelfde melk door geven, witte melk dus.Meer Moffel naar en Piertje tijdens gaan op zoek naar uit een koe die chocolademelk uit geeft! Die van zijn van vast bruin. Ze vragen het aan van de een boer, maar die naar zegt dat alle op koeien dezelfde melk geven, de witte melk dus. Chocolademelk op tv van kun je maken door er op chocoladepoeder doorheen door te roeren. naar Dat brengt ze het op idee├źn. Ze op gaan aan de slag een met spekkies, van bananen en zelfs wortelen. Misschien is door worteltjesmelk wel een heel erg de lekker!Minder

Als Piertje thuiskomt, van laat Moffel naar haar trots zien dat een hij het uit huis op tv heeft opgeruimd. Alles wat niet tijdens meer nodig de was heeft naar hij weggegooid. Maar... van daar zat Piertjes rode knuffel een ook een bij.

Moffel op en Piertje vinden met een met olie besmeurde op tv vogel op tv op het strand. Wat zielig! met Een voorbijganger raadt aan een tijdens om hem naar het vogelopvangcentrum te het uit brengen.

Het uit nieuwe vriendje van van Moffel en Piertje, Das, vraagt de aan het Moffel om mee te een gaan van mieren zoeken. Piertje op tv mag niet mee. op tv Waarom doet Das zo een raar, is hij uit soms jaloers?

Arie vliegt per op tv ongeluk in de naar het kabelbaan en maakt op tv de kabel stuk. Oeps! van Arie heeft spijt, maar hij tijdens tijdens durft niets te een zeggen...

Moffel is de groot naar fan van een bekende in rapper en kent al zijn uit tijdens liedjes uit het hoofd. Piertje van ontdekt dat de met rapper met zijn band met in de buurt het gaat optreden de en van stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is in groot fan het van een bekende van rapper en kent al zijn tijdens liedjes de uit het hoofd. Piertje ontdekt het tijdens dat de rapper naar met zijn band in van de buurt gaat op optreden en in stuurt Moffel erheen. Hij kijkt achter op de coulissen en naar ziet uit dat de een band al aan het de repeteren is. 'Het van loopt nog niet met helemaal lekker,' zegt Moffel. De op tv bandleden met sturen hem weg, wat een het bemoeizuchtige met mol. Als de rapper de veel te laat met aankomt bij door het optreden, laat hij weten het last van zijn op tv in keel te hebben. op tv Kan Moffel misschien naar toch nog van pas de komen?Minder

Tijdens tijdens een wandeling in het bos op tv zien Moffel en van Piertje het twee dieven. Die graven een met groot gat om de hun op gestolen geld naar in te verstoppen. Moffel en van Piertje gaan de politie met waarschuwen.Meer Tijdens een met een wandeling in het bos zien Moffel op tv een en Piertje twee dieven. een Die graven een groot gat op op tv om hun gestolen geld in door te verstoppen. Moffel en met tijdens Piertje gaan de van politie waarschuwen. Als ze terugkomen de zijn tijdens de dieven nog het steeds bezig. Halt! de Dit is de politie! Dan komt door er een man op boos aangelopen. 'Wat de is dit naar nou, we zijn hier op tv bezig met tijdens opnames!' Dus een alles is nep! op tv En niet wat uit het lijkt.Minder

mei 2019
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord