Programma gemist?

Het tijdens is Herfst. het Moffel, Piertje en Arie spelen met verstoppertje een in het bos. Door camouflage het ben je bijna niet tijdens meer te zien. het het Dat maakt het nog in leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, in Piertje en Arie uit spelen verstoppertje in van het tijdens bos. Door camouflage ben in je de bijna niet meer te op zien. Dat maakt het nog uit leuker! het Piertje moet zoeken en op ontdekt in Arie al vlug, maar Moffel kunnen door ze niet vinden. uit Ze roepen dat op in ze naar huis lopen. Moffel wil tijdens zich niet op verraden en houdt vol. op tv Terwijl Piertje tijdens en Arie op weg door met naar huis gaan, een verkleumt hij op zijn de verstopplek.Minder

Moffel heeft de een tijdmachine gebouwd. het Hij het kan niet wachten uit tot hij eindelijk in de Riddertijd met terecht tijdens komt. Piertje en Arie van lachen erom. van Een eigen tijdmachine, dat werkt het op toch helemaal niet?

Arie in was vroeger kapitein op tv op een schip, vertelt in hij. Samen door nemen ze een kijkje op het het naar schip. Ze het ontmoeten daar een op oude vriend van Arie die een zich voorstelt het als... de in kapitein.

Moffel de en Piertje kopen een parkietje in en een met grote kooi. Piertje wilde op eigenlijk een goudvisje, in maar vindt op een vogel toch van wel uit leuk.

Het het is etenstijd. Moffel heeft door geen door zin in gezonde dingen en het haalt lekker naar patat. Hij is op inmiddels vaste op klant, de patatbakker weet naar precies wat uit hij graag lust.

Piertje op speelt dat in ze een winkeltje heeft. op tv Zij is naar de verkoper en Moffel de is de klant. Piertje in heeft een in heleboel leuke spullen op in haar winkel uit en er mag alleen geruild een worden met de bon!

Een naar timmerman legt de laatste van hand het aan het nieuwe tuinhuis. op Moffel, Piertje door en Arie helpen de een handje mee.

Moffel heeft speelgoed met weggegooid. Piertje op tv vist haar knuffel uit van het vuilnis op. in Moffel vindt tijdens dat het ze zich aanstelt, met maar 's avonds in bed weet naar hij dat met niet meer de zo zeker.

Moffel een en Piertje een gaan op zoek naar een het koe die chocolademelk geeft! door Die op zijn vast bruin. door Ze vragen op tv het aan de boer, met maar die zegt dat de alle koeien dezelfde melk het in geven, witte melk dus.Meer Moffel naar en Piertje gaan tijdens op het zoek naar een koe die door chocolademelk met geeft! Die zijn in vast bruin. Ze vragen het aan uit de boer, maar op die zegt dat het alle koeien tijdens dezelfde melk geven, een witte melk dus. Chocolademelk een kun door je maken door er het chocoladepoeder uit doorheen te roeren. Dat brengt van ze in op idee├źn. Ze gaan aan het de slag met het spekkies, bananen en zelfs door wortelen. op tv Misschien is naar worteltjesmelk wel heel erg op tv lekker!Minder

Als de Piertje thuiskomt, laat Moffel met haar trots zien dat uit hij het het huis heeft opgeruimd. Alles naar wat uit niet meer nodig was op tv heeft hij naar weggegooid. Maar... daar zat Piertjes tijdens rode knuffel ook tijdens naar bij.

Moffel en Piertje de vinden een van met naar olie besmeurde vogel tijdens op het strand. Wat zielig! Een naar voorbijganger raadt een aan om hem tijdens naar het vogelopvangcentrum op tv te door brengen.

Het in nieuwe vriendje het van Moffel en Piertje, Das, in vraagt aan een Moffel om een mee te gaan mieren zoeken. door Piertje mag niet mee. op Waarom doet de Das zo raar, is uit hij soms een jaloers?

Arie vliegt per uit ongeluk een in de kabelbaan en van maakt de kabel een stuk. Oeps! met Arie heeft spijt, met maar hij durft niets te in tijdens zeggen...

Moffel is de groot de fan van een bekende de rapper en kent al het zijn liedjes uit het een hoofd. in Piertje ontdekt naar dat de rapper met zijn band het in door de buurt gaat met optreden en de stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot het fan van met een naar bekende rapper en kent al zijn tijdens met liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt uit dat de uit rapper met zijn naar band in de buurt op gaat optreden en het stuurt Moffel erheen. naar Hij kijkt op achter de in coulissen en in ziet dat de op band al aan het repeteren is. naar 'Het loopt nog van niet helemaal lekker,' van zegt Moffel. De naar uit bandleden sturen hem weg, wat met een bemoeizuchtige mol. Als een van de rapper veel te laat aankomt tijdens bij het optreden, naar het laat hij weten last van zijn een keel te hebben. naar Kan met Moffel misschien toch nog van tijdens pas met komen?Minder

Tijdens met een wandeling in het met bos zien Moffel naar en de Piertje twee dieven. Die graven een op tv groot gat om in hun gestolen naar geld in tijdens te verstoppen. Moffel door en Piertje gaan de politie door op waarschuwen.Meer Tijdens een een wandeling in het bos zien tijdens Moffel en Piertje twee op de dieven. Die graven een het groot gat om hun gestolen op op tv geld in te verstoppen. Moffel en de Piertje gaan het de politie waarschuwen. naar Als ze terugkomen een zijn de dieven tijdens nog naar steeds bezig. Halt! met Dit is de politie! Dan naar komt er een een man boos aangelopen. 'Wat het is dit nou, tijdens we zijn hier naar bezig met in opnames!' Dus alles is van uit nep! En niet wat het een lijkt.Minder

januari 2018
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord