Programma gemist?

Het naar is Herfst. Moffel, Piertje op tv en Arie in spelen verstoppertje in het met bos. Door camouflage de ben je bijna op niet meer te zien. met Dat uit maakt het nog leuker!Meer Het uit is Herfst. van Moffel, Piertje en Arie in spelen verstoppertje in op tv het bos. Door tijdens camouflage ben je tijdens met bijna niet meer te tijdens zien. Dat maakt op het nog leuker! op Piertje moet zoeken op tv en ontdekt van Arie al vlug, maar tijdens Moffel kunnen ze niet vinden. van Ze roepen een dat ze van naar huis lopen. Moffel van wil uit zich niet verraden op tv en houdt vol. Terwijl van Piertje en Arie op op tv weg naar tijdens huis gaan, verkleumt hij naar op zijn de verstopplek.Minder

Moffel heeft in een op tv tijdmachine gebouwd. Hij kan niet tijdens wachten tot uit hij eindelijk in de met Riddertijd terecht naar komt. Piertje en Arie tijdens lachen erom. naar Een eigen tijdmachine, dat werkt van in toch helemaal niet?

Arie was een vroeger kapitein op een uit schip, door vertelt hij. Samen nemen naar ze een kijkje op tijdens het met schip. Ze van ontmoeten daar een een oude vriend van Arie die zich naar voorstelt als... op de een kapitein.

Moffel in en Piertje kopen naar een parkietje en met een grote kooi. Piertje uit wilde een eigenlijk een goudvisje, maar vindt tijdens een uit vogel toch wel het leuk.

Het is de etenstijd. Moffel heeft geen van door zin in gezonde dingen en haalt uit lekker patat. van Hij is door inmiddels vaste klant, de naar patatbakker weet precies het wat hij met graag lust.

Piertje naar speelt dat ze naar een winkeltje heeft. Zij is uit de verkoper in en Moffel het is de naar klant. Piertje heeft een in heleboel leuke spullen in met haar winkel en er met mag door alleen geruild worden met het bon!

Een timmerman door legt van de laatste hand tijdens aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje een en Arie naar helpen een handje in mee.

Moffel uit heeft speelgoed weggegooid. het Piertje vist haar knuffel het uit het de vuilnis op. Moffel vindt uit dat ze zich aanstelt, op maar het 's avonds in bed door weet naar hij dat niet meer in zo zeker.

Moffel door en Piertje gaan op zoek door naar een koe een uit die chocolademelk geeft! op Die zijn vast bruin. Ze door vragen het aan de in op boer, maar die zegt tijdens dat alle koeien met dezelfde melk in geven, witte melk dus.Meer Moffel door en tijdens Piertje gaan op zoek naar een op koe het die chocolademelk geeft! Die zijn naar vast bruin. Ze de vragen in het aan de boer, maar van die tijdens zegt dat alle koeien het dezelfde melk geven, witte door melk de dus. Chocolademelk met kun je maken door er chocoladepoeder in doorheen tijdens te roeren. Dat brengt op tv ze op ideeën. Ze tijdens gaan een aan de slag met spekkies, op tv bananen en zelfs tijdens wortelen. op Misschien is worteltjesmelk uit wel heel erg tijdens lekker!Minder

Als Piertje door thuiskomt, laat Moffel haar de trots zien dat op hij het huis tijdens heeft opgeruimd. Alles tijdens het wat niet meer tijdens nodig was heeft uit hij weggegooid. Maar... in daar zat Piertjes rode in knuffel ook op tv bij.

Moffel in en Piertje vinden uit een met van olie besmeurde vogel op het strand. tijdens Wat naar zielig! Een voorbijganger raadt naar aan het om hem naar het vogelopvangcentrum te een in brengen.

Het nieuwe vriendje in van Moffel tijdens en op Piertje, Das, vraagt aan Moffel om met mee te gaan met mieren zoeken. het Piertje naar mag niet mee. Waarom doet Das op tv op zo raar, is hij soms op tv jaloers?

Arie de vliegt per ongeluk op in de kabelbaan de en maakt de kabel op stuk. Oeps! Arie heeft van op tv spijt, maar hij durft niets te naar tijdens zeggen...

Moffel is in groot fan uit van een tijdens bekende rapper en kent door al zijn liedjes uit het van uit hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper uit met uit zijn band in uit de buurt gaat optreden en van stuurt Moffel de erheen.Meer Moffel is groot in fan van een uit bekende rapper tijdens en kent al zijn door liedjes uit het tijdens hoofd. Piertje met ontdekt dat de rapper door met de zijn band in een de buurt gaat optreden het en stuurt tijdens Moffel erheen. Hij het kijkt achter op tv de coulissen en ziet dat de van band al naar aan het repeteren tijdens is. 'Het in loopt nog niet op tv helemaal lekker,' zegt Moffel. De een het bandleden sturen hem weg, wat een op tv bemoeizuchtige mol. het Als de rapper in veel uit te laat aankomt het bij het optreden, laat hij weten een last het van zijn keel te hebben. in Kan uit Moffel misschien toch nog naar van een pas komen?Minder

Tijdens een wandeling in met in het bos zien Moffel in en op tv Piertje twee dieven. Die graven een op tv groot tijdens gat om met hun gestolen geld in te verstoppen. met een Moffel en Piertje gaan de politie het waarschuwen.Meer Tijdens een uit naar wandeling in het bos zien Moffel naar en naar Piertje twee van dieven. Die graven een in groot gat om naar hun gestolen geld uit in te verstoppen. Moffel en tijdens Piertje gaan de een politie waarschuwen. het Als een ze terugkomen zijn de dieven nog op het steeds bezig. Halt! Dit is de het politie! Dan komt met er tijdens een man boos aangelopen. uit 'Wat is dit op tv nou, we een zijn hier bezig met naar opnames!' op Dus alles is nep! een En niet de wat het lijkt.Minder

mei 2018
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord