Programma gemist?

Het van is Herfst. Moffel, Piertje tijdens en Arie op spelen verstoppertje een in het bos. met Door camouflage ben je bijna uit niet meer het te zien. Dat in maakt het nog leuker!Meer Het op is Herfst. Moffel, uit Piertje een en Arie spelen door verstoppertje in het tijdens bos. Door camouflage ben naar je bijna niet meer door te zien. Dat uit maakt het tijdens nog leuker! Piertje uit moet zoeken met en ontdekt een Arie al vlug, maar Moffel kunnen het ze niet het vinden. Ze in roepen dat ze naar huis een door lopen. Moffel wil zich niet de verraden en houdt tijdens vol. een Terwijl Piertje en Arie op op tv weg naar tijdens huis gaan, verkleumt hij op in zijn door verstopplek.Minder

Moffel heeft het een van tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten van tot hij eindelijk een in de met Riddertijd terecht van komt. Piertje en Arie tijdens lachen erom. Een eigen op tv van tijdmachine, dat werkt toch helemaal door niet?

Arie was op tv vroeger kapitein naar op een schip, vertelt een hij. Samen nemen ze naar een een kijkje op door het schip. Ze ontmoeten daar een in oude naar vriend van Arie die zich het op tv voorstelt als... de naar kapitein.

Moffel tijdens en Piertje kopen een parkietje in en een grote op tv op kooi. Piertje wilde eigenlijk een in goudvisje, maar vindt van een vogel toch met wel met leuk.

Het is door etenstijd. tijdens Moffel heeft geen zin in met gezonde dingen en haalt de lekker patat. Hij de uit is inmiddels vaste naar klant, de patatbakker weet een precies wat hij graag op tv lust.

Piertje speelt dat tijdens ze een in winkeltje heeft. Zij door is de verkoper en met op Moffel is de in klant. Piertje heeft een heleboel leuke op tv spullen in in haar winkel en er uit uit mag alleen geruild worden met met bon!

Een het timmerman legt de laatste tijdens hand aan het nieuwe met tuinhuis. naar Moffel, Piertje en Arie de helpen een een handje mee.

Moffel heeft van speelgoed weggegooid. op tv Piertje vist haar knuffel uit van van het vuilnis op. Moffel vindt dat in ze op zich aanstelt, maar 's avonds tijdens in bed weet de hij dat niet met meer de zo zeker.

Moffel van en Piertje gaan de op zoek naar een een koe die chocolademelk geeft! de Die zijn met vast op bruin. Ze vragen het aan de op boer, maar een die zegt dat in alle koeien met dezelfde melk geven, witte naar melk dus.Meer van Moffel en het Piertje gaan op zoek naar in een de koe die chocolademelk geeft! met Die zijn vast door bruin. Ze vragen tijdens het aan de boer, maar door tijdens die zegt dat alle koeien dezelfde van melk geven, een witte melk dus. Chocolademelk een naar kun je maken door tijdens er chocoladepoeder doorheen te roeren. tijdens van Dat brengt ze op ideeƫn. Ze door gaan aan de door een slag met spekkies, op tv bananen en zelfs tijdens wortelen. Misschien is worteltjesmelk wel heel met erg het lekker!Minder

Als Piertje het thuiskomt, laat Moffel haar op trots zien dat door hij het in huis heeft tijdens opgeruimd. Alles wat niet meer de op nodig was heeft hij een weggegooid. Maar... daar zat Piertjes van rode knuffel ook door tijdens bij.

Moffel van en Piertje vinden een met op olie besmeurde vogel op tv op de het strand. Wat zielig! door Een voorbijganger op tv raadt aan van om hem naar het op vogelopvangcentrum te op brengen.

Het nieuwe tijdens vriendje van het Moffel en Piertje, een Das, vraagt aan de Moffel om mee op tv te gaan mieren tijdens zoeken. Piertje mag tijdens niet mee. op tv Waarom doet Das met zo raar, is hij naar soms jaloers?

Arie door vliegt per op ongeluk in de kabelbaan en op maakt de kabel in stuk. Oeps! Arie naar heeft spijt, maar hij een durft naar niets te uit zeggen...

Moffel is groot met fan van de een bekende op rapper en kent met al zijn liedjes uit het een hoofd. Piertje ontdekt een dat de met rapper met uit zijn band naar in de buurt gaat optreden op tv en stuurt Moffel in erheen.Meer van Moffel is groot fan in van een uit bekende rapper en kent al zijn in liedjes de uit het hoofd. tijdens Piertje ontdekt door dat de rapper met zijn naar band op in de buurt gaat op tv optreden en stuurt Moffel met erheen. Hij kijkt achter met de coulissen het en ziet dat de van band tijdens al aan het repeteren is. uit 'Het op loopt nog niet uit helemaal lekker,' zegt Moffel. De van bandleden tijdens sturen hem weg, wat tijdens een bemoeizuchtige mol. Als op de tijdens rapper veel het te laat aankomt bij een het optreden, het laat hij weten last van zijn op tv keel te op hebben. in Kan Moffel misschien toch nog van met pas met komen?Minder

Tijdens in een wandeling in het uit bos zien Moffel naar en Piertje twee dieven. op Die door graven een groot door gat om hun gestolen op tv geld in te verstoppen. op Moffel en Piertje tijdens gaan de het politie waarschuwen.Meer Tijdens een door wandeling in met het bos de zien Moffel en Piertje twee het uit dieven. Die graven een groot gat met om hun op tv gestolen geld het in te verstoppen. Moffel en een Piertje gaan het de door politie waarschuwen. Als uit ze terugkomen zijn de uit dieven nog steeds uit bezig. Halt! Dit is de naar politie! Dan een komt er een man in boos aangelopen. op tv 'Wat is dit nou, het we zijn hier van bezig van met opnames!' naar Dus alles is nep! En niet in wat het op lijkt.Minder

juli 2017
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord