Programma gemist?

Het het is Herfst. op Moffel, Piertje en in Arie spelen verstoppertje in in het bos. Door naar camouflage ben tijdens je bijna niet meer te in zien. Dat met maakt het met nog leuker!Meer Het uit is Herfst. Moffel, op tv Piertje en Arie spelen verstoppertje in het uit het bos. Door camouflage ben van je naar bijna niet meer te zien. op tv Dat maakt het een nog leuker! Piertje op moet zoeken en het ontdekt Arie al vlug, op maar Moffel kunnen naar ze niet vinden. in Ze een roepen dat ze het naar huis lopen. Moffel op tv wil zich niet naar verraden en houdt vol. op tv Terwijl met Piertje en Arie op naar weg naar naar huis gaan, verkleumt hij in op zijn de verstopplek.Minder

Moffel heeft door een het tijdmachine gebouwd. Hij kan het niet wachten tot hij eindelijk tijdens de in de Riddertijd naar terecht komt. Piertje en door Arie lachen erom. door Een eigen met tijdmachine, dat werkt toch het helemaal niet?

Arie in was vroeger kapitein op een een schip, vertelt door hij. Samen de nemen ze een van kijkje op naar het schip. Ze op tv ontmoeten daar een tijdens oude vriend van Arie die het zich voorstelt als... de de op tv kapitein.

Moffel in en Piertje op kopen een parkietje en door een grote kooi. Piertje de wilde eigenlijk op tv een goudvisje, maar vindt naar een vogel toch wel een de leuk.

Het op is etenstijd. Moffel heeft geen het in zin in gezonde dingen en haalt op lekker patat. in Hij is de inmiddels vaste klant, op tv de patatbakker weet precies tijdens wat op tv hij graag lust.

Piertje speelt dat op ze een naar winkeltje heeft. Zij uit is de uit verkoper en Moffel is de uit klant. Piertje heeft op een op tv heleboel leuke spullen in met haar winkel en naar er mag op tv alleen geruild worden naar met bon!

Een met timmerman legt de laatste hand met op aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje van en Arie een helpen een handje met mee.

Moffel door heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist uit haar op tv knuffel uit het vuilnis op. door op tv Moffel vindt dat tijdens ze zich aanstelt, maar 's uit avonds in een bed weet hij dat het niet meer tijdens zo zeker.

Moffel en de Piertje uit gaan op zoek naar het een koe die chocolademelk een geeft! Die uit zijn vast door bruin. Ze vragen het aan in de boer, maar die naar zegt dat naar alle koeien dezelfde melk uit geven, witte uit melk dus.Meer Moffel en de Piertje gaan op tv op de zoek naar een koe tijdens die chocolademelk op tv geeft! Die zijn vast bruin. Ze de vragen het het aan door de boer, maar die zegt dat met een alle koeien dezelfde met melk geven, witte op melk dus. Chocolademelk uit kun je maken door er op chocoladepoeder tijdens doorheen te roeren. het Dat brengt ze op ideeën. door Ze gaan een aan de tijdens slag met spekkies, bananen en uit zelfs met wortelen. Misschien is worteltjesmelk in wel heel met erg lekker!Minder

Als van Piertje thuiskomt, een laat Moffel haar trots zien dat op tv in hij het huis heeft in opgeruimd. Alles wat een niet meer nodig was met heeft hij op tv weggegooid. Maar... daar op tv zat Piertjes rode knuffel ook in door bij.

Moffel de en Piertje vinden op tv een met olie in besmeurde vogel op het in strand. van Wat zielig! Een voorbijganger raadt naar aan op om hem naar een het vogelopvangcentrum te van brengen.

Het nieuwe vriendje naar van in Moffel en Piertje, Das, vraagt met aan uit Moffel om van mee te gaan mieren zoeken. op tv Piertje mag niet mee. van Waarom uit doet Das zo raar, van is hij soms tijdens jaloers?

Arie vliegt op per in ongeluk in de tijdens kabelbaan en maakt de de kabel stuk. Oeps! Arie tijdens heeft op tv spijt, maar hij durft niets te uit tijdens zeggen...

Moffel is groot op tv fan van een een bekende rapper en tijdens kent al zijn met liedjes uit het uit hoofd. Piertje op tv ontdekt tijdens dat de rapper met zijn band een in de uit buurt gaat optreden en met in stuurt Moffel erheen.Meer Moffel op tv is groot tijdens fan van een het bekende rapper en kent op tv al zijn liedjes uit van het tijdens hoofd. Piertje ontdekt dat de de rapper met met zijn band in op tv de buurt gaat optreden in en stuurt Moffel erheen. een Hij tijdens kijkt achter door de coulissen en met ziet dat de het band al aan op het repeteren is. 'Het van loopt nog niet in helemaal lekker,' naar zegt Moffel. De bandleden een sturen hem weg, uit wat een bemoeizuchtige mol. Als op tv de rapper veel met te uit laat aankomt bij het optreden, met laat door hij weten last van zijn op tv keel te hebben. tijdens op tv Kan Moffel misschien toch nog van door in pas komen?Minder

Tijdens naar een wandeling in uit het bos zien Moffel uit en Piertje twee dieven. een Die graven een een groot naar gat om hun op gestolen geld in te verstoppen. tijdens Moffel met en Piertje gaan de politie een waarschuwen.Meer op tv Tijdens een wandeling in het naar het bos zien Moffel en Piertje de twee dieven. een Die graven de een groot gat om op tv hun gestolen van geld in te verstoppen. de Moffel en Piertje gaan met de politie waarschuwen. Als de ze uit terugkomen zijn de dieven nog op tv steeds op bezig. Halt! Dit is de op tv politie! van Dan komt er een man in een boos aangelopen. 'Wat is dit nou, door we zijn hier van bezig met opnames!' in Dus de alles is nep! En de niet uit wat het lijkt.Minder

september 2018
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord