Programma gemist?

Het op tv is Herfst. Moffel, het Piertje en Arie spelen door verstoppertje in in het bos. Door camouflage met ben je de bijna niet meer te op zien. Dat maakt het op nog in leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, door Piertje op tv en Arie spelen verstoppertje het in de het bos. Door camouflage ben door je tijdens bijna niet meer te zien. naar Dat maakt het op tv nog leuker! Piertje het moet zoeken en ontdekt van Arie in al vlug, maar Moffel kunnen de ze van niet vinden. Ze in roepen dat ze naar een huis door lopen. Moffel wil zich niet de verraden en houdt door vol. van Terwijl Piertje en door Arie op weg naar huis het gaan, verkleumt hij naar op zijn uit verstopplek.Minder

Moffel naar heeft een tijdmachine gebouwd. tijdens Hij kan niet een wachten tot hij in eindelijk van in de Riddertijd terecht komt. Piertje door en Arie lachen door uit erom. Een eigen op tijdmachine, dat werkt toch helemaal op niet?

Arie was in vroeger met kapitein op een door schip, vertelt hij. Samen nemen tijdens ze van een kijkje op het met schip. Ze ontmoeten daar een met door oude vriend van Arie die zich het voorstelt als... de op in kapitein.

Moffel en het Piertje kopen door een parkietje op tv en een grote de kooi. Piertje wilde eigenlijk op een goudvisje, maar naar vindt een vogel toch een wel de leuk.

Het in is etenstijd. Moffel naar heeft geen zin in uit gezonde de dingen en haalt lekker patat. tijdens Hij uit is inmiddels vaste klant, de patatbakker uit weet precies wat uit hij tijdens graag lust.

Piertje speelt dat van ze op tv een winkeltje heeft. op tv Zij is de verkoper tijdens en Moffel naar is de klant. op tv Piertje heeft met een heleboel leuke tijdens spullen in haar winkel en tijdens er mag alleen geruild op worden met op bon!

Een door timmerman legt de laatste hand door aan het nieuwe een tuinhuis. Moffel, uit Piertje in en Arie helpen een handje tijdens mee.

Moffel heeft speelgoed in weggegooid. Piertje op tv vist haar knuffel uit de uit het vuilnis op. Moffel vindt door dat ze met zich aanstelt, maar op tv 's avonds in bed weet van hij dat van niet meer de zo zeker.

Moffel op en Piertje het gaan op zoek naar een van koe die het chocolademelk geeft! de Die zijn vast van bruin. Ze vragen het aan op de van boer, maar die door zegt dat alle koeien dezelfde melk op geven, witte met melk dus.Meer met Moffel en Piertje door gaan op zoek door naar een een koe die chocolademelk geeft! Die zijn van vast bruin. het Ze vragen de het aan de van boer, maar die op zegt dat alle koeien uit dezelfde melk geven, een witte door melk dus. Chocolademelk kun je maken tijdens door door er chocoladepoeder doorheen te roeren. een tijdens Dat brengt ze op van idee├źn. Ze gaan aan in de de slag met spekkies, bananen en door zelfs wortelen. de Misschien is worteltjesmelk wel naar heel op tv erg lekker!Minder

Als Piertje thuiskomt, op laat met Moffel haar trots zien naar dat hij door het huis heeft opgeruimd. Alles tijdens door wat niet meer nodig op was heeft hij weggegooid. Maar... op door daar zat Piertjes uit rode knuffel ook de bij.

Moffel en tijdens Piertje van vinden een met olie besmeurde vogel met op op het strand. een Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan met om hem op naar het vogelopvangcentrum te het uit brengen.

Het de nieuwe vriendje de van Moffel en de Piertje, Das, vraagt aan het Moffel om mee een te gaan mieren het zoeken. Piertje mag op niet mee. in Waarom doet Das zo op tv raar, is hij soms de jaloers?

Arie in vliegt per ongeluk in op de kabelbaan en maakt naar tijdens de kabel stuk. Oeps! Arie heeft op spijt, maar hij een durft in niets te met zeggen...

Moffel in is groot naar fan van een van bekende rapper en kent al zijn naar liedjes uit de het hoofd. Piertje ontdekt op dat de uit rapper met zijn band in in een de buurt op tv gaat optreden en stuurt in Moffel erheen.Meer Moffel is in groot fan van het een bekende rapper en naar door kent al zijn liedjes het uit het hoofd. Piertje de ontdekt dat de de rapper met zijn het band naar in de buurt gaat optreden en op stuurt Moffel erheen. de Hij kijkt achter het de tijdens coulissen en ziet uit dat de band in al aan het repeteren de is. 'Het het loopt nog niet helemaal het lekker,' zegt het Moffel. De bandleden sturen door hem weg, wat op tv een het bemoeizuchtige mol. Als de rapper in veel te het laat aankomt bij het het optreden, naar laat hij weten last van het zijn keel te tijdens hebben. uit Kan Moffel misschien toch op tv nog van pas op komen?Minder

Tijdens een de wandeling uit in het bos de zien Moffel en Piertje twee met dieven. Die graven met een groot gat om op tv hun gestolen geld de in tijdens te verstoppen. Moffel en naar Piertje gaan het de politie waarschuwen.Meer van Tijdens een wandeling door in het bos zien in Moffel en Piertje twee op tv in dieven. Die graven een groot een gat om hun gestolen op geld in in te uit verstoppen. Moffel en Piertje op gaan de uit politie waarschuwen. Als met ze terugkomen zijn de in dieven nog met steeds bezig. Halt! Dit is de van het politie! Dan komt op tv er een man het boos aangelopen. 'Wat is in dit nou, we door zijn hier bezig op met opnames!' in Dus alles is nep! En naar niet wat het van lijkt.Minder

september 2021
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!