Programma gemist?

Het de is Herfst. tijdens Moffel, Piertje en Arie spelen door verstoppertje door in het bos. Door camouflage in ben je de bijna niet meer te het zien. Dat op maakt het nog leuker!Meer Het op tv is Herfst. op tv Moffel, Piertje en Arie in het spelen verstoppertje in het tijdens bos. Door camouflage ben je een bijna tijdens niet meer te zien. Dat door maakt een het nog leuker! Piertje het moet zoeken en op tv ontdekt tijdens Arie al vlug, maar het Moffel kunnen naar ze niet vinden. Ze roepen dat door ze naar huis naar lopen. Moffel uit wil zich niet het verraden en houdt vol. op het Terwijl Piertje en naar Arie op weg in naar huis gaan, verkleumt naar hij op op tv zijn verstopplek.Minder

Moffel heeft in een een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet met wachten tot door hij eindelijk in de Riddertijd door terecht het komt. Piertje en in Arie lachen op tv erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt met toch uit helemaal niet?

Arie was vroeger uit van kapitein op een in schip, vertelt hij. Samen nemen ze van in een kijkje op het op tv schip. Ze ontmoeten van daar een op oude vriend van Arie met die zich de voorstelt als... de het kapitein.

Moffel met en Piertje kopen een parkietje tijdens en naar een grote de kooi. Piertje wilde eigenlijk de een goudvisje, maar met vindt een vogel toch wel op op leuk.

Het van is etenstijd. op Moffel heeft geen zin in de gezonde de dingen en haalt lekker patat. van Hij naar is inmiddels vaste klant, de patatbakker uit op weet precies wat hij graag van lust.

Piertje speelt dat de ze een winkeltje in een heeft. Zij is de verkoper en door Moffel is naar de klant. op Piertje heeft een heleboel tijdens leuke spullen in het haar winkel en door er mag alleen naar geruild een worden met bon!

Een met timmerman legt de laatste hand het op aan het nieuwe met tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen door een handje met mee.

Moffel door heeft speelgoed tijdens weggegooid. Piertje vist haar knuffel de uit het vuilnis met op. Moffel vindt dat naar ze zich met aanstelt, maar 's avonds door in bed uit weet hij dat niet van naar meer zo zeker.

Moffel een en Piertje op tv gaan op zoek naar een een koe die chocolademelk geeft! op tv Die een zijn vast bruin. Ze de vragen het aan een de boer, de maar die zegt dat alle in het koeien dezelfde melk met geven, witte melk dus.Meer Moffel op en het Piertje gaan op zoek op naar een koe op die chocolademelk geeft! Die op zijn vast bruin. door Ze vragen het op tv aan de boer, maar met die de zegt dat alle koeien met dezelfde melk in geven, witte melk dus. door Chocolademelk kun uit je maken door er chocoladepoeder naar doorheen te roeren. tijdens Dat brengt ze het op ideeën. van Ze gaan aan van de uit slag met spekkies, bananen en zelfs op de wortelen. Misschien is worteltjesmelk wel heel op tv erg naar lekker!Minder

Als op tv Piertje thuiskomt, laat Moffel haar op trots zien dat op hij in het huis heeft opgeruimd. Alles door wat niet een meer nodig was op heeft hij weggegooid. op tv Maar... daar zat naar Piertjes in rode knuffel ook door bij.

Moffel en een Piertje vinden een van met olie besmeurde met vogel op het strand. de Wat uit zielig! Een met voorbijganger raadt aan om hem naar uit met het vogelopvangcentrum te op tv brengen.

Het nieuwe de vriendje van Moffel tijdens en in Piertje, Das, vraagt van aan Moffel om op mee te gaan mieren met zoeken. Piertje mag niet mee. tijdens Waarom een doet Das zo in raar, is hij soms met jaloers?

Arie de vliegt per ongeluk in door de kabelbaan het en maakt de het kabel stuk. Oeps! Arie heeft tijdens spijt, maar hij het durft niets tijdens te de zeggen...

Moffel is de groot fan van in een bekende met rapper en kent al zijn in liedjes door uit het hoofd. de Piertje ontdekt dat een de rapper de met zijn band door in de buurt gaat naar optreden en stuurt een Moffel erheen.Meer van Moffel is groot fan het van een bekende met rapper en kent al de zijn liedjes uit van het hoofd. Piertje een ontdekt dat naar de rapper met zijn band op tv in de buurt de gaat met optreden en stuurt Moffel erheen. van Hij op tv kijkt achter de uit coulissen en het ziet dat de in band al aan het repeteren in is. 'Het loopt in nog niet helemaal tijdens lekker,' zegt Moffel. op De door bandleden sturen hem in weg, wat een bemoeizuchtige mol. van Als de rapper op tv veel te laat aankomt op naar bij het optreden, laat op hij weten op last van zijn keel te tijdens hebben. Kan Moffel misschien een toch een nog van pas een komen?Minder

Tijdens een een wandeling in het naar bos zien Moffel op en Piertje twee in dieven. Die graven een op groot een gat om hun op gestolen geld in te het verstoppen. Moffel en naar Piertje gaan de politie naar waarschuwen.Meer Tijdens in een wandeling naar in het bos op tv zien Moffel op tv en Piertje twee dieven. op Die graven een groot tijdens gat om hun van gestolen geld in te op tv verstoppen. Moffel op tv en Piertje gaan de op tv politie waarschuwen. Als in ze naar terugkomen zijn de in dieven nog steeds bezig. Halt! met Dit in is de politie! het Dan komt er een door man boos aangelopen. 'Wat in het is dit nou, we op tv zijn hier de bezig met opnames!' naar Dus alles is nep! En op niet van wat het lijkt.Minder

april 2020
18-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage ben je bijna niet meer te zien. Dat maakt het nog leuker!Meer Het is Herfst. Moffel, Piertje en Arie spelen verstoppertje in het bos. Door camouflage be...

17-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft een tijdmachine gebouwd. Hij kan niet wachten tot hij eindelijk in de Riddertijd terecht komt. Piertje en Arie lachen erom. Een eigen tijdmachine, dat werkt toch helemaal niet?

16-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie was vroeger kapitein op een schip, vertelt hij. Samen nemen ze een kijkje op het schip. Ze ontmoeten daar een oude vriend van Arie die zich voorstelt als... de kapitein.

15-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje kopen een parkietje en een grote kooi. Piertje wilde eigenlijk een goudvisje, maar vindt een vogel toch wel leuk.

14-12-2015 09:58

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het is etenstijd. Moffel heeft geen zin in gezonde dingen en haalt lekker patat. Hij is inmiddels vaste klant, de patatbakker weet precies wat hij graag lust.

11-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Piertje speelt dat ze een winkeltje heeft. Zij is de verkoper en Moffel is de klant. Piertje heeft een heleboel leuke spullen in haar winkel en er mag alleen geruild worden met bon!

10-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Een timmerman legt de laatste hand aan het nieuwe tuinhuis. Moffel, Piertje en Arie helpen een handje mee.

08-12-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel heeft speelgoed weggegooid. Piertje vist haar knuffel uit het vuilnis op. Moffel vindt dat ze zich aanstelt, maar 's avonds in bed weet hij dat niet meer zo zeker.

07-12-2015 09:59

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die chocolademelk geeft! Die zijn vast bruin. Ze vragen het aan de boer, maar die zegt dat alle koeien dezelfde melk geven, witte melk dus.Meer Moffel en Piertje gaan op zoek naar een koe die choc...

03-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Als Piertje thuiskomt, laat Moffel haar trots zien dat hij het huis heeft opgeruimd. Alles wat niet meer nodig was heeft hij weggegooid. Maar... daar zat Piertjes rode knuffel ook bij.

02-12-2015 09:55

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel en Piertje vinden een met olie besmeurde vogel op het strand. Wat zielig! Een voorbijganger raadt aan om hem naar het vogelopvangcentrum te brengen.

01-12-2015 09:57

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Het nieuwe vriendje van Moffel en Piertje, Das, vraagt aan Moffel om mee te gaan mieren zoeken. Piertje mag niet mee. Waarom doet Das zo raar, is hij soms jaloers?

30-11-2015 10:03

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Arie vliegt per ongeluk in de kabelbaan en maakt de kabel stuk. Oeps! Arie heeft spijt, maar hij durft niets te zeggen...

26-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn liedjes uit het hoofd. Piertje ontdekt dat de rapper met zijn band in de buurt gaat optreden en stuurt Moffel erheen.Meer Moffel is groot fan van een bekende rapper en kent al zijn ...

25-11-2015 10:00

Koekeloere

Koekeloere - Koekeloere

Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje twee dieven. Die graven een groot gat om hun gestolen geld in te verstoppen. Moffel en Piertje gaan de politie waarschuwen.Meer Tijdens een wandeling in het bos zien Moffel en Piertje ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Koekeloere gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koekeloere de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koekeloere bij Koekeloere liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koekeloere. Heb je een uitzending van Koekeloere gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koekeloere gemist

Koekeloere is een Schooltv-programma uitgezonden door Teleac/NOT op de maandagochtend, daarna elke schooldag herhaald. Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Aan de hand van een thema wordt een educatief, informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven. Spelenderwijs komen verschillende onderwerpen aan bod die erg leuk en leerzaam voor kleuters zijn. Ook een vaste persoon is Flip de Beer.

Uitzending gemist van Koekeloere? Hier kun je alle uitzendingen van Koekeloere kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!