Programma gemist?

Dunya tijdens en Desie de gaan op zoek naar een uit vriend op voor Desie's moeder Monique. De naar keus valt op tv op de licht kalende door maar sympathieke uit Herman. Het het blijkt te klikken tussen Herman op tv en Monique, maar klikt door tijdens het ook tussen uit hem en Desie?

Tijdens ramadan moet het Dunya geld verdienen een op voor haar jaarlijkse bijdrage het voor een goed doel. Ze uit vindt een baantje op als het serveerster bij de plaatselijke in Chinees. Ze op komt er tijdens al snel achter dat het door daar het helemaal niet in de haak tijdens is.

In op de klas van Dunya en uit Desie komt naar een nieuw meisje: een Petra uit Haaksbergen. door Petra ziet er anders op tv door uit dan de een rest en wordt daarom uit niet geaccepteerd. Dunya en Desie op tv uit besluiten Petra een uit metamorfose te geven. Dat hadden ze van beter tijdens niet kunnen van doen.

In naar Amsterdam-Noord is niets wat naar het lijkt. Een avond door oppassen is niet op tv zomaar op een avond oppassen en een door uit doorsnee rijtjeshuis blijkt naar een complete reptielenverzameling naar te herbergen.

Dunya wint een een stageplaats van bij de krant. Monique gaat een trouwen met Jeff. uit En Desie? een Desie heeft met het er moeilijk mee dat op tv de niet alles altijd een kan blijven zoals het van was.

Dunya op maakt zich grote zorgen: de haar Marokkaanse achterneef Hassan een is in het een land in en heeft zijn zinnen op het uit haar gezet. Soufian uit weet dat de familie een huwelijk op tv tijdens aan het voorkoken is. Dunya maakt door zich het grote zorgen: uit haar Marokkaanse achterneef Hassan is in in de het land en heeft zijn zinnen naar op haar gezet. het Soufian in weet dat de familie een de huwelijk van aan het voorkoken is. tijdens Desie moet tijdens ingrijpen om het ergste het te voorkomen. En door Jeff doet Monique een in van aanzoek.

Tot van Desie's grote ergernis op trekt Jeff bij van haar en Monique in. Met op beide handen grijpt naar een Desie het aanbod van Dunya's moeder de Kenza aan het om op bij hun te komen door wonen. Tot Desie's tijdens grote ergernis trekt door Jeff bij haar uit en Monique in. Met beide in handen grijpt uit Desie het de aanbod van Dunya's in moeder Kenza aan uit om bij op hun te komen wonen. op Maar met de komst naar van de Desie halen ze meer tijdens problemen in de huis dan voorzien.

Dunya op en Desie hebben een baantje met als enquêteur uit in een callcenter. Desie de verovert op tv het hart door van rasta-Richard, die ze eigenlijk op helemaal met niet kent. Dunya en met Desie hebben op een baantje als enquêteur tijdens in een callcenter. Desie een verovert het uit hart van uit rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet tijdens de kent. Dunya komt er met achter dat zij in en haar de ouders elkaar ook niet op tv goed kennen.

Dunya maakt zich van zorgen tijdens over haar broertje naar Soufian. Hij tijdens gaat om met een groepje jongens een dat een slechte het invloed op hem op heeft. op Dunya maakt zich door zorgen over haar broertje uit Soufian. Hij gaat om van met op tv een groepje jongens dat een op uit slechte invloed op hem heeft. in Desie heeft iets heel op anders in aan haar hoofd: huisschilder Jeff met blijkt een naar ex-bajesklant in te zijn.

Voor de het eerst zitten Dunya en naar Desie niet meer in bij uit elkaar op school. Desie met is na een de mavo naar de kappersschool uit gegaan de en Dunya zit nu op tijdens de havo. tijdens Kan hun vriendschap deze tijdens scheiding op wel aan?

De in zomervakantie is in van aantocht. Monique naar maakt plannen om in met Desie op vakantie uit te gaan, maar Desie door gaat liever de met Dunya. in Alleen moet eerst nog de het uitslag komen tijdens van de een eindexamens.

Dunya en naar Desie een zijn verliefd op dezelfde jongen: van Derrek van de motorcross. tijdens Dunya naar is zo jaloers uit op Desie, op tv dat ze bang is tijdens dat ze het 'Boze van oog' heeft. Dunya van en Desie zijn verliefd een op op tv dezelfde jongen: door Derrek van de motorcross. Dunya is in zo jaloers op met op Desie, dat ze op bang is dat ze het op tv 'Boze oog' heeft. uit Ze tijdens geeft Desie een talisman het om haar de vriendin tegen haar 'kwade krachten' de te beschermen. Maar of in dat nou zoveel door helpt? Monique naar probeert te stoppen naar met roken, wat ook door al een geen succes lijkt te van worden.

Tegenover Dunya is het een een knappe jongen naar komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan naar het ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt de het heel in interessant en komt door ook in gluren. De jongen blijkt echter blind van op tv te zijn. Tegenover naar Dunya is een tijdens knappe jongen komen op tv wonen. Vanuit haar slaapkamer kan door ze hem onopgemerkt tijdens bespieden. Desie vindt het het heel een interessant en komt ook gluren. door De jongen blijkt door echter in blind te zijn. de Dunya zet haar de gevoelens om in van een gedicht. van Kenza leert Nederlands en krijgt uit daarbij hulp een van Monique.

Desie in vindt het tijd voor uit een 'eerste keer'. een Ze is van nu zestien en stelt zich in er uit van alles bij de voor. Voor Monique is uit het op tv lastig te accepteren dat haar dochter van niet voor op tv altijd haar naar kleine meisje blijft. Desie vindt het met het tijd voor een 'eerste keer'. op tv naar Ze is nu inmiddels zestien naar en stelt zich er naar van uit alles bij voor. Voor Monique de van is het lastig te accepteren dat de haar dochter niet het voor altijd haar tijdens de kleine meisje blijft. uit Bij Dunya thuis naar gaat ook niet alles over rozen: naar Kenza moet een naar het ziekenhuis voor op een inwendig onderzoek. door Dunya gaat mee het om te een vertalen een en leert haar moeder op tv beter kennen.

Dunya van en Desie zitten midden in naar hun tijdens schoolonderzoeken voor in het eindexamen. Het kan op Desie niks uit schelen: ze gaat toch zakken. Dunya naar stelt voor een om naar een tijdens Marokkaanse waarzegster te gaan. tijdens Dunya en een Desie zitten midden in uit hun van schoolonderzoeken voor het eindexamen. op Het kan door Desie niks schelen: ze gaat op het toch zakken. Dunya stelt tijdens voor om naar een het Marokkaanse waarzegster te tijdens gaan. Die doet twee door opmerkelijke het voorspellingen. Monique krijgt op door haar werk een grote tijdens verrassing. Maar of met op ze daar zo blij mee naar is...

juni 2021
11-07-2017 16:20

Trouwfoto's

Dunya & Desie - Trouwfoto's

Dunya en Desie gaan op zoek naar een vriend voor Desie's moeder Monique. De keus valt op de licht kalende maar sympathieke Herman. Het blijkt te klikken tussen Herman en Monique, maar klikt het ook tussen hem en Desie?

10-07-2017 17:05

Chinese muren

Dunya & Desie - Chinese muren

Tijdens ramadan moet Dunya geld verdienen voor haar jaarlijkse bijdrage voor een goed doel. Ze vindt een baantje als serveerster bij de plaatselijke Chinees. Ze komt er al snel achter dat het daar helemaal niet in de haak is.

10-07-2017 16:45

Project Petra

Dunya & Desie - Project Petra

In de klas van Dunya en Desie komt een nieuw meisje: Petra uit Haaksbergen. Petra ziet er anders uit dan de rest en wordt daarom niet geaccepteerd. Dunya en Desie besluiten Petra een metamorfose te geven. Dat hadden ze beter niet kunnen doe...

10-07-2017 16:20

Geheimen in Noord

Dunya & Desie - Geheimen in Noord

In Amsterdam-Noord is niets wat het lijkt. Een avond oppassen is niet zomaar een avond oppassen en een doorsnee rijtjeshuis blijkt een complete reptielenverzameling te herbergen.

14-05-2017 19:05

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

07-05-2017 19:00

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef H...

30-04-2017 19:00

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desie's grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Tot Desie's grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen gr...

23-04-2017 19:00

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart va...

16-04-2017 19:00

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op...

09-04-2017 19:00

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de mavo naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de havo. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

02-04-2017 19:00

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

26-03-2017 19:00

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jalo...

19-03-2017 19:00

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Tegenover Dunya is een knappe jongen kome...

12-03-2017 19:00

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu zestien en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Desie vindt het tijd voor een 'eerste k...

05-03-2017 19:00

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!