Programma gemist?

Dunya en Desie op tv werken als van enquêteur in een callcenter. de Desie verovert in het hart op van rasta-Richard, die ze tijdens helemaal niet kent. Dunya met komt erachter dat een zij met en haar ouders elkaar uit ook uit niet goed kennen.

Dunya het maakt zich zorgen met over haar broertje Soufian. naar Hij gaat de om met een tijdens groepje jongens dat een slechte door invloed op hem uit heeft. Desie heeft de iets heel anders tijdens een aan haar hoofd.

Voor een het eerst zitten Dunya met en Desie niet in meer door bij elkaar op uit school. Desie is de na de Mavo naar de kappersschool een gegaan op en Dunya zit naar nu op de naar Havo. Kan hun in vriendschap deze een scheiding wel aan?

De zomervakantie in is door in aantocht. Monique maakt plannen om tijdens met Desie op een met vakantie te gaan, maar met Desie gaat door liever met Dunya. Alleen moet eerst tijdens nog tijdens de uitslag komen op tv van de naar eindexamens.

Dunya en Desie het naar zijn verliefd op dezelfde jongen: door Derrek van de de motorcross. Dunya is in zo jaloers tijdens op Desie, dat ze uit bang is dat ze door het uit 'Boze oog' met heeft.

Tegenover Dunya is een in een knappe jongen komen met wonen. Vanuit de een slaapkamer kan ze hem onopgemerkt naar bespieden. in Desie komt ook op gluren. De jongen blijkt met blind uit te zijn. Dunya zet in haar gevoelens in een een gedicht.

Desie vindt de het tijd voor een in de 'eerste keer'. Ze is nu zestien tijdens en naar stelt zich er van het alles met bij voor. Monique vindt de het lastig te accepteren dat met van haar dochter niet voor tijdens altijd haar kleine het meisje blijft.

Dunya en uit Desie zitten de midden in hun schoolonderzoeken voor een naar het eindexamen. Het kan Desie op tv niks schelen: ze gaat in toch zakken. Dunya van door stelt voor om naar tijdens een Marokkaanse waarzegster te naar gaan.

Het is de Valentijnsdag, een op tv belangrijke dag een voor Dunya en vooral voor met Desie. een Desie is verliefd op Abdel, een een van vriend van Soufian. naar Ze probeert een een Valentijnsafspraak met hem door te maken.

Desie op tv wordt zestien. Haar moeder naar Monique heeft tijdens Desie een brommer het beloofd als ze tot haar van zestiende een niet rookt. Een onverwachte brief tijdens van tijdens de oma van Desie met gooit roet naar in het van eten.

De ouders op tv van Dunya zijn een de paar op dagen naar Marokko het voor een van begrafenis. Voor Dunya de en Desie is naar de kust nu vrij om door achter op tv de jongens aan te door gaan.

Bij met de familie van Dunya logeert in tijdelijk de twintigjarige tijdens uit Saïda. De moeder met van Dunya is erg in haar op nopjes uit met de onberispelijke en vrome een Saïda. door Ze is naar een goed voorbeeld op tv voor Dunya.

Dunya en in Desie gaan op zoek in naar een vriend van voor Desies met moeder Monique. De keus op valt uit op de in licht kalende maar sympathieke het Herman.

Tijdens ramadan op moet een Dunya geld verdienen voor van haar jaarlijkse bijdrage voor een uit goed doel. Ze in de vindt een baantje als serveerster de bij uit de plaatselijke Chinees.

juni 2021
18-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie werken als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze helemaal niet kent. Dunya komt erachter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

15-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd.

14-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de Mavo naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de Havo. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

13-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

12-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft.

11-08-2014 18:59

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit de slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie komt ook gluren. De jongen blijkt blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens in een gedicht.

08-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu zestien en stelt zich er van alles bij voor. Monique vindt het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft.

07-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan.

06-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken.

05-08-2014 18:58

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

04-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

01-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya.

31-07-2014 18:58

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie gaan op zoek naar een vriend voor Desies moeder Monique. De keus valt op de licht kalende maar sympathieke Herman.

30-07-2014 18:58

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Tijdens ramadan moet Dunya geld verdienen voor haar jaarlijkse bijdrage voor een goed doel. Ze vindt een baantje als serveerster bij de plaatselijke Chinees.

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!