Programma gemist?

Dunya uit en Desie werken het als enquêteur door in een callcenter. Desie verovert het het hart naar van rasta-Richard, de die ze helemaal niet kent. tijdens Dunya komt erachter tijdens dat zij en uit haar ouders elkaar ook de niet met goed kennen.

Dunya maakt van zich zorgen over haar het broertje Soufian. Hij tijdens gaat om op met een groepje jongens een dat een een slechte invloed op tijdens hem van heeft. Desie heeft iets de heel anders op aan haar hoofd.

Voor in het eerst zitten Dunya op tv en Desie niet meer een bij met elkaar op het school. Desie is na de een Mavo naar de tijdens kappersschool gegaan en tijdens Dunya zit de nu op de uit Havo. Kan hun vriendschap deze uit scheiding uit wel aan?

De met zomervakantie is in aantocht. tijdens Monique maakt plannen op tv om met Desie op op vakantie te in gaan, maar Desie gaat een liever met Dunya. met Alleen naar moet eerst nog de uitslag van komen van de van de eindexamens.

Dunya een en Desie zijn een verliefd op de dezelfde jongen: Derrek van de op tv motorcross. Dunya is zo van jaloers op met Desie, naar dat ze bang is dat ze naar het 'Boze uit oog' door heeft.

Tegenover Dunya is van een knappe door jongen komen wonen. Vanuit in de slaapkamer kan tijdens ze hem een onopgemerkt bespieden. Desie de komt ook gluren. tijdens De jongen blijkt uit blind met te zijn. Dunya zet haar gevoelens in in een in gedicht.

Desie vindt een het tijd van voor een 'eerste keer'. een Ze met is nu zestien en stelt zich van er van op tv alles naar bij voor. Monique vindt in het lastig te accepteren dat de op haar dochter niet in voor altijd haar kleine van meisje blijft.

Dunya en op Desie zitten in midden in hun schoolonderzoeken een voor het eindexamen. Het naar kan Desie niks op tv naar schelen: ze gaat toch zakken. met Dunya een stelt voor om naar met een Marokkaanse waarzegster te op tv gaan.

Het is Valentijnsdag, van tijdens een belangrijke dag de voor Dunya en vooral op tv voor Desie. de Desie is verliefd op Abdel, het een vriend van het Soufian. Ze het probeert een Valentijnsafspraak met de hem te het maken.

Desie wordt zestien. op tv een Haar moeder Monique het heeft Desie een brommer beloofd als met ze tot de haar op zestiende niet rookt. Een van onverwachte brief van de een oma van tijdens Desie gooit roet in het met tijdens eten.

De ouders van het Dunya zijn een in paar dagen met naar de Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya het en Desie tijdens is de kust tijdens nu vrij om het achter door de jongens aan te op tv gaan.

Bij met de familie van Dunya naar logeert tijdelijk de twintigjarige tijdens Saïda. De naar moeder van Dunya is met erg in op tv haar nopjes met de uit onberispelijke en vrome de Saïda. Ze is van een goed voorbeeld uit voor op Dunya.

Dunya en Desie tijdens gaan op op zoek door naar een vriend op voor Desies moeder Monique. De keus het valt op de de licht kalende door maar sympathieke uit Herman.

Tijdens met ramadan moet Dunya geld verdienen op tv voor door haar jaarlijkse in bijdrage voor een goed doel. Ze een de vindt een baantje als een serveerster bij uit de plaatselijke Chinees.

november 2021
18-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie werken als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze helemaal niet kent. Dunya komt erachter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

15-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd.

14-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de Mavo naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de Havo. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

13-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

12-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft.

11-08-2014 18:59

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit de slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie komt ook gluren. De jongen blijkt blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens in een gedicht.

08-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu zestien en stelt zich er van alles bij voor. Monique vindt het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft.

07-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan.

06-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken.

05-08-2014 18:58

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

04-08-2014 18:57

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

01-08-2014 18:55

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya.

31-07-2014 18:58

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Dunya en Desie gaan op zoek naar een vriend voor Desies moeder Monique. De keus valt op de licht kalende maar sympathieke Herman.

30-07-2014 18:58

Dunya & Desie

Dunya & Desie - Dunya & Desie

Tijdens ramadan moet Dunya geld verdienen voor haar jaarlijkse bijdrage voor een goed doel. Ze vindt een baantje als serveerster bij de plaatselijke Chinees.

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!