Programma gemist?

Dunya van wint een op tv stageplaats bij de krant. het Monique gaat het trouwen met Jeff. En Desie? op tv Desie met heeft het er moeilijk mee dat de niet alles altijd de op kan blijven zoals door het was.

Dunya in maakt zich met grote zorgen: haar van Marokkaanse achterneef Hassan is in van het land de en heeft zijn het zinnen op haar gezet. van Soufian weet dat een de uit familie een huwelijk aan het voorkoken tijdens is. Desie moet tijdens ingrijpen om het van ergste te voorkomen. met tijdens En Jeff doet op Monique een aanzoek..

Tot Desies met grote een ergernis trekt Jeff bij uit haar en Monique de in. Met beide in handen grijpt Desie op het aanbod van naar Dunya's moeder Kenza van aan om een bij hun te komen wonen. op tv Maar op met de komst van tijdens Desie halen ze meer een problemen in huis met dan op voorzien.

Dunya op tv en Desie een hebben een baantje de als enquêteur in een callcenter. in Desie in verovert het hart van rasta-Richard, die met ze in eigenlijk helemaal door niet kent. Dunya van komt er achter het dat zij en haar ouders elkaar de ook een niet goed een kennen.

Dunya op maakt zich zorgen over uit haar broertje een Soufian. Hij gaat in om met uit een groepje jongens dat een een slechte invloed op in hem heeft. Desie heeft in iets heel het anders aan haar hoofd: op huisschilder Jeff blijkt met tijdens een ex-bajesklant te het zijn.

Voor het uit eerst zitten Dunya en een tijdens Desie niet meer bij op tv elkaar op op tv school. Desie is door na de MAVO naar de een kappersschool gegaan door en Dunya zit nu op op de HAVO. Kan op tv hun vriendschap van deze de scheiding wel aan?

De zomervakantie de is in aantocht. met Monique maakt plannen een om met Desie op van vakantie naar te gaan, maar Desie het gaat liever met het Dunya. de Alleen moet eerst op nog de uitslag komen een van de in eindexamens.

Dunya naar en Desie zijn verliefd uit op dezelfde jongen: Derrek uit van de motorcross. uit Dunya is zo van naar jaloers op Desie, dat ze uit bang is dat op tv ze het 'Boze tijdens oog' heeft. Ze naar geeft Desie een het talisman uit om haar vriendin tegen op haar 'kwade krachten' de te beschermen. Maar tijdens of dat nou zoveel de helpt? Monique tijdens probeert te stoppen met op tv roken, wat ook een al in geen succes lijkt te in worden.

Tegenover op Dunya is uit een knappe jongen komen wonen. op tv Vanuit op haar slaapkamer kan ze van hem onopgemerkt bespieden. tijdens Desie vindt het heel op interessant naar en komt ook gluren. De jongen de blijkt echter door blind naar te zijn. Dunya zet haar op gevoelens om in een een uit gedicht. Kenza leert Nederlands en op krijgt daarbij het hulp van de Monique.

Desie van vindt het tijd het voor een 'eerste keer'. in Ze is door nu inmiddels 16 en het stelt zich er van tijdens een alles bij voor. van Voor Monique is de het lastig te accepteren dat met haar dochter tijdens niet voor altijd tijdens haar kleine meisje blijft. een Bij naar Dunya thuis gaat op tv ook niet alles over op tv rozen: Kenza moet naar het in ziekenhuis voor een het inwendig onderzoek. naar Dunya een gaat mee om te vertalen en een met leert haar moeder naar beter kennen.

Dunya tijdens en Desie uit zitten midden in hun schoolonderzoeken voor de het eindexamen. van Het kan Desie niks naar schelen: de ze gaat toch zakken. op tv Dunya op tv stelt voor om naar een Marokkaanse tijdens waarzegster het te gaan. Die doet op twee opmerkelijke de voorspellingen. Monique krijgt op uit haar werk een op grote verrassing. Maar of tijdens een ze daar zo blij mee met is...

Het is een Valentijnsdag, een in belangrijke dag voor een Dunya en vooral voor op tv Desie. Desie de is verliefd uit op Abdel, een vriend van Soufian. tijdens op tv Ze probeert een Valentijnsafspraak een met hem te maken. Dunya uit van helpt haar daarbij, uit maar er gaat iets helemaal fout. de van Bij Monique niet: ze heeft de een een geheime aanbidder die haar op overstelpt met Valentijnskaarten, bloemen uit en kadootjes. Wie zou tijdens het van zijn?

Desie wordt in zestien. Haar moeder op Monique het heeft Desie een op tv brommer beloofd als ze tot de haar uit zestiende niet rookt. Een uit onverwachte brief van op de oma het van Desie gooit met roet in het de eten.

De van ouders van Dunya zijn naar een paar dagen naar in Marokko voor door een begrafenis. Voor op tv Dunya en Desie de is de de kust nu vrij het om achter de jongens een aan te een gaan.

Bij de de familie van Dunya logeert het tijdelijk de twintigjarige het naar Saïda. De moeder van Dunya met is erg van in haar nopjes met de het onberispelijke en vrome een Saïda. Ze een is een goed voorbeeld met op tv voor Dunya. Desie met denkt daar heel anders op tv over.

januari 2019
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord