Programma gemist?

Dunya de wint een stageplaats bij van de krant. tijdens Monique gaat trouwen met Jeff. op tv En naar Desie? Desie de heeft het er moeilijk mee dat met niet van alles altijd door kan blijven zoals het naar was.

Dunya maakt van zich op tv grote zorgen: haar de Marokkaanse achterneef Hassan is in op tv het in land en heeft zijn zinnen op uit haar gezet. Soufian naar weet dat van de familie een huwelijk in met aan het voorkoken het is. Desie moet ingrijpen om het een ergste in te voorkomen. door En Jeff doet Monique van een aanzoek..

Tot van Desies grote ergernis trekt van Jeff tijdens bij haar en het Monique in. Met beide handen grijpt op tv in Desie het aanbod van uit Dunya's moeder van Kenza aan om door bij hun te in komen wonen. Maar met op de komst van Desie halen naar in ze meer problemen in huis dan uit de voorzien.

Dunya en Desie een hebben door een baantje als tijdens enquêteur in op een callcenter. Desie verovert met het hart op van rasta-Richard, die ze eigenlijk op tv helemaal in niet kent. Dunya komt naar er achter door dat zij en haar ouders door elkaar de ook niet goed de kennen.

Dunya maakt zich uit zorgen van over haar op tv broertje Soufian. Hij gaat om van met een groepje met jongens tijdens dat een slechte het invloed op hem heeft. Desie heeft uit uit iets heel anders aan haar hoofd: naar op tv huisschilder Jeff blijkt een van ex-bajesklant te op zijn.

Voor het van eerst in zitten Dunya en op Desie niet meer bij elkaar op tv op school. Desie in is na de op tv MAVO naar het de kappersschool gegaan het en Dunya zit nu op uit tijdens de HAVO. Kan uit hun vriendschap deze scheiding wel door aan?

De zomervakantie op is in aantocht. door Monique maakt plannen de om met een Desie op de vakantie te gaan, maar met Desie gaat liever met Dunya. met op Alleen moet eerst nog de uitslag het komen van de op tv het eindexamens.

Dunya en tijdens Desie zijn verliefd op de dezelfde het jongen: Derrek van de motorcross. met op tv Dunya is zo de jaloers op Desie, dat naar ze bang is dat in ze het door 'Boze oog' heeft. uit Ze geeft Desie op een talisman de om haar vriendin tegen haar uit 'kwade krachten' te op beschermen. Maar op of dat nou zoveel helpt? met Monique probeert te tijdens stoppen met roken, met wat ook al door geen succes in lijkt te naar worden.

Tegenover Dunya is op een knappe tijdens jongen komen uit wonen. Vanuit haar slaapkamer kan in ze hem onopgemerkt de bespieden. Desie vindt in uit het heel interessant en komt ook uit van gluren. De jongen blijkt een echter blind te door zijn. Dunya zet de haar gevoelens om in met een gedicht. Kenza een leert een Nederlands en krijgt daarbij hulp van uit tijdens Monique.

Desie vindt de het tijd voor in een 'eerste keer'. Ze de uit is nu inmiddels 16 en het stelt zich op tv er van alles van bij voor. Voor Monique is een het naar lastig te accepteren dat haar uit naar dochter niet voor altijd haar kleine het meisje blijft. tijdens Bij Dunya de thuis gaat ook niet alles door door over rozen: Kenza moet naar door het ziekenhuis voor een een inwendig onderzoek. het Dunya gaat het mee om te het vertalen en leert haar van moeder een beter kennen.

Dunya en met Desie zitten midden in van de hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het door kan Desie niks door schelen: ze in gaat in toch zakken. Dunya stelt voor een om in naar een Marokkaanse naar waarzegster te gaan. Die doet tijdens twee met opmerkelijke voorspellingen. Monique krijgt de op haar werk een grote door verrassing. Maar een of van ze daar zo blij mee de is...

Het is Valentijnsdag, in een belangrijke dag van voor op Dunya en in vooral voor Desie. Desie is van verliefd uit op Abdel, een vriend naar van Soufian. Ze probeert een op tv Valentijnsafspraak met op hem te maken. Dunya tijdens helpt met haar daarbij, maar er de gaat iets helemaal fout. de Bij Monique het niet: ze met heeft een geheime een aanbidder die haar overstelpt met op tv Valentijnskaarten, door bloemen en een kadootjes. Wie zou het tijdens zijn?

Desie door wordt zestien. Haar op moeder Monique heeft de Desie een uit brommer beloofd als door ze tot haar zestiende niet uit rookt. Een onverwachte een brief van het de oma van Desie gooit het uit roet in het de eten.

De ouders van een Dunya de zijn een paar een dagen naar Marokko door voor een een begrafenis. Voor Dunya en Desie is tijdens de kust nu op vrij om een achter de in jongens aan te door gaan.

Bij de familie een in van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige door naar Saïda. De moeder van uit Dunya is de erg in haar nopjes op tv met de onberispelijke en met vrome Saïda. Ze is op een een goed voorbeeld voor met Dunya. Desie denkt daar op heel uit anders over.

november 2018
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord