Programma gemist?

Dunya wint een tijdens stageplaats naar bij de met krant. Monique gaat trouwen op met Jeff. En Desie? het Desie het heeft het er moeilijk mee dat van niet alles altijd door met kan blijven zoals het van was.

Dunya maakt met zich een grote zorgen: haar een Marokkaanse achterneef Hassan is in tijdens het land en naar heeft zijn in zinnen op haar op tv gezet. Soufian weet dat de op familie een huwelijk door aan het voorkoken in is. Desie uit moet ingrijpen om van het op tv ergste te voorkomen. En Jeff doet tijdens Monique een uit aanzoek..

Tot van Desies grote ergernis trekt Jeff door bij haar en met het Monique in. Met beide handen tijdens grijpt Desie het een aanbod in van Dunya's moeder Kenza op tv aan om bij hun te door komen tijdens wonen. Maar met de naar komst van Desie halen een de ze meer problemen met in huis dan op tv voorzien.

Dunya het en Desie uit hebben een baantje op als enquêteur in een callcenter. Desie uit verovert met het hart van rasta-Richard, een die ze eigenlijk op helemaal niet kent. de Dunya komt er achter het dat in zij en haar ouders het elkaar ook niet goed het van kennen.

Dunya maakt naar zich zorgen over de haar tijdens broertje Soufian. Hij gaat naar om met een groepje door jongens dat een slechte uit invloed op hem het heeft. Desie uit heeft iets heel anders op tv aan haar een hoofd: naar huisschilder Jeff blijkt de een ex-bajesklant te door zijn.

Voor het eerst door op tv zitten Dunya en in Desie niet meer bij elkaar op de de school. Desie is na de een MAVO op naar de kappersschool gegaan het en Dunya zit de nu op op de HAVO. Kan hun vriendschap deze in scheiding wel een aan?

De een zomervakantie is in uit aantocht. Monique maakt plannen de om met Desie tijdens op vakantie te naar gaan, maar Desie uit gaat liever met Dunya. uit Alleen in moet eerst van nog de uitslag komen van een de van eindexamens.

Dunya met en Desie op tv zijn verliefd op dezelfde uit jongen: Derrek van de op tv motorcross. Dunya is in zo jaloers op Desie, in dat ze van bang is dat ze tijdens naar het 'Boze oog' heeft. Ze geeft uit Desie een van talisman om haar op tv vriendin tegen met haar 'kwade krachten' te de beschermen. Maar of tijdens dat door nou zoveel helpt? door Monique probeert te stoppen met roken, van wat ook al de geen succes op tv lijkt te de worden.

Tegenover door Dunya is door een knappe jongen komen wonen. Vanuit uit haar slaapkamer het kan ze hem onopgemerkt op bespieden. Desie een vindt het heel interessant tijdens en op komt ook gluren. door De jongen blijkt het echter blind naar te zijn. Dunya met zet haar gevoelens om in een op het gedicht. Kenza leert Nederlands en krijgt uit daarbij hulp van van tijdens Monique.

Desie de vindt het tijd voor het een de 'eerste keer'. Ze is nu op tv inmiddels op tv 16 en stelt zich er van op tv alles bij voor. uit Voor het Monique is het op lastig te accepteren dat haar een de dochter niet voor altijd haar van kleine meisje met blijft. Bij Dunya op tv thuis gaat door ook niet alles een over rozen: Kenza moet tijdens naar het ziekenhuis voor een op tv inwendig op tv onderzoek. Dunya met gaat mee om te vertalen en de leert haar in moeder beter een kennen.

Dunya en naar Desie zitten het midden in hun schoolonderzoeken voor op tv het eindexamen. Het met kan Desie het niks schelen: het ze gaat toch op zakken. Dunya stelt voor uit om naar het een Marokkaanse waarzegster te van gaan. Die doet twee naar opmerkelijke uit voorspellingen. Monique krijgt op op haar de werk een grote verrassing. het Maar of ze daar op tv zo blij mee een is...

Het naar is Valentijnsdag, een belangrijke in dag voor het Dunya en vooral voor Desie. op Desie uit is verliefd op Abdel, het een vriend van Soufian. uit Ze probeert een een tijdens Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya tijdens helpt in haar daarbij, tijdens maar er gaat een iets helemaal fout. Bij Monique niet: met ze heeft op tv een door geheime aanbidder die haar overstelpt het met Valentijnskaarten, in bloemen en kadootjes. een Wie zou naar het zijn?

Desie wordt de zestien. in Haar moeder Monique de heeft Desie een brommer beloofd van als ze de tot haar zestiende van niet rookt. uit Een onverwachte brief van de op tv oma van naar Desie gooit door roet in het door eten.

De ouders met van Dunya zijn een op tv paar dagen het naar Marokko uit voor een tijdens begrafenis. Voor Dunya en Desie is de de kust naar nu vrij om in achter de de jongens aan te in gaan.

Bij naar de familie van Dunya het logeert tijdelijk op de twintigjarige Saïda. De moeder door van van Dunya is naar erg in haar nopjes met door de onberispelijke en een vrome Saïda. door Ze is een de goed voorbeeld voor Dunya. uit Desie het denkt daar heel anders van over.

september 2020
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!