Programma gemist?

Dunya in wint een op stageplaats bij de krant. naar Monique gaat trouwen met in Jeff. naar En Desie? Desie heeft op het er naar moeilijk mee dat niet alles met altijd kan blijven de zoals van het was.

Dunya maakt zich het grote zorgen: haar door Marokkaanse achterneef Hassan het uit is in het land de en heeft zijn zinnen door op op tv haar gezet. Soufian weet dat naar de familie tijdens een huwelijk aan op tv het voorkoken is. Desie moet uit ingrijpen om op het door ergste te voorkomen. met En Jeff doet Monique een een aanzoek..

Tot Desies met grote ergernis met trekt Jeff bij haar tijdens en Monique in. tijdens Met beide de handen grijpt Desie het aanbod van van Dunya's moeder door Kenza aan het om bij door hun te komen het wonen. Maar met de komst naar op van Desie halen ze een meer problemen de in huis dan uit voorzien.

Dunya en door Desie uit hebben een baantje als van enquêteur in de een callcenter. Desie verovert het hart door van rasta-Richard, de die ze eigenlijk een helemaal niet kent. Dunya een komt er in achter dat zij het en haar naar ouders elkaar ook niet goed tijdens met kennen.

Dunya maakt het zich tijdens zorgen over haar naar broertje Soufian. Hij gaat om tijdens met een groepje het jongens dat een slechte van naar invloed op hem heeft. Desie heeft uit iets heel anders door aan haar een hoofd: huisschilder tijdens Jeff blijkt een ex-bajesklant te uit tijdens zijn.

Voor het eerst een zitten Dunya en een Desie niet in meer bij een elkaar op school. Desie is op na tijdens de MAVO naar de kappersschool uit gegaan uit en Dunya zit nu op uit de HAVO. naar Kan hun vriendschap deze door scheiding wel met aan?

De zomervakantie in is in uit aantocht. Monique maakt plannen om van met van Desie op vakantie te gaan, op maar de Desie gaat liever met Dunya. op Alleen moet eerst een nog tijdens de uitslag komen van uit de het eindexamens.

Dunya het en Desie zijn verliefd op tijdens dezelfde tijdens jongen: Derrek het van de motorcross. tijdens Dunya is zo jaloers op Desie, uit met dat ze bang is dat op ze het 'Boze van oog' heeft. Ze een geeft Desie een talisman van om in haar vriendin tegen het haar 'kwade krachten' te naar beschermen. Maar of dat op nou zoveel door helpt? het Monique probeert te stoppen met roken, op wat naar ook al een geen succes lijkt te door worden.

Tegenover Dunya in is een knappe jongen een komen wonen. Vanuit de haar slaapkamer kan een ze in hem onopgemerkt bespieden. in Desie vindt het op heel interessant tijdens en komt ook gluren. op De jongen blijkt echter door blind door te zijn. Dunya zet haar gevoelens door om in op tv een gedicht. door Kenza leert op tv Nederlands en krijgt daarbij hulp op van de Monique.

Desie vindt het in tijd voor een het 'eerste op tv keer'. Ze het is nu inmiddels 16 en met stelt naar zich er van alles bij voor. een Voor op tv Monique is het lastig door te accepteren op tv dat haar dochter niet voor een altijd haar kleine uit meisje blijft. Bij naar een Dunya thuis gaat door ook niet alles over van rozen: Kenza moet naar het tijdens op tv ziekenhuis voor een inwendig uit onderzoek. Dunya tijdens gaat mee om van te vertalen en leert haar moeder tijdens beter uit kennen.

Dunya op en Desie zitten midden naar in hun de schoolonderzoeken voor het van eindexamen. Het uit kan Desie niks schelen: het ze gaat toch zakken. Dunya op door stelt voor om uit naar een Marokkaanse waarzegster een te gaan. Die doet twee met opmerkelijke met voorspellingen. Monique krijgt het op haar werk een een grote verrassing. uit Maar of in ze daar zo blij mee door is...

Het de is Valentijnsdag, met een belangrijke dag voor Dunya de en de vooral voor Desie. het Desie is verliefd op Abdel, een de vriend van in Soufian. een Ze probeert een Valentijnsafspraak het met hem te maken. Dunya het helpt haar op tv daarbij, maar in er gaat iets helemaal het fout. van Bij Monique niet: ze heeft een met geheime aanbidder met die haar in overstelpt met Valentijnskaarten, bloemen en met kadootjes. Wie op zou het op zijn?

Desie wordt zestien. tijdens Haar moeder Monique uit heeft Desie naar een brommer beloofd op tv als in ze tot haar zestiende tijdens niet rookt. Een onverwachte brief op van de oma een van Desie gooit van roet in met het op eten.

De ouders een van naar Dunya zijn een op tv paar dagen naar op Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya in en Desie is naar de kust tijdens nu door vrij om achter van de jongens aan te uit gaan.

Bij een de familie van het Dunya logeert tijdelijk het de twintigjarige naar Saïda. De moeder van door Dunya is erg in haar naar nopjes met de het onberispelijke en vrome tijdens Saïda. met Ze is een goed naar voorbeeld voor Dunya. Desie een denkt daar uit heel anders in over.

januari 2020
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!