Programma gemist?

Dunya de wint een stageplaats bij de door krant. Monique gaat met trouwen op met Jeff. door En Desie? Desie naar heeft het er moeilijk mee dat van uit niet alles altijd kan naar blijven zoals het tijdens was.

Dunya uit maakt zich door grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef tijdens Hassan met is in het land en een heeft zijn zinnen met op haar gezet. Soufian de weet dat van de familie uit een huwelijk aan het voorkoken tijdens is. tijdens Desie moet ingrijpen tijdens om het ergste te voorkomen. met En op Jeff doet Monique een een aanzoek..

Tot Desies op tv grote ergernis trekt met Jeff het bij haar en Monique in. Met van beide handen grijpt de tijdens Desie het aanbod van door Dunya's moeder met Kenza aan om bij hun te door komen een wonen. Maar met de uit komst van Desie halen tijdens ze een meer problemen in huis op dan het voorzien.

Dunya het en Desie hebben tijdens een baantje als enquêteur met in een een callcenter. Desie verovert door het hart van rasta-Richard, die door in ze eigenlijk helemaal niet het kent. Dunya komt er achter op dat zij uit en haar van ouders elkaar ook niet goed op tv met kennen.

Dunya maakt zich met zorgen door over haar broertje Soufian. Hij de gaat om met tijdens een groepje jongens met dat een een slechte op tv invloed op hem het heeft. Desie heeft iets heel door anders naar aan haar hoofd: huisschilder Jeff naar blijkt in een ex-bajesklant te door zijn.

Voor het door eerst zitten Dunya en met Desie niet meer uit bij het elkaar op school. tijdens Desie is na het de MAVO naar de op tv kappersschool gegaan en Dunya naar zit met nu op de HAVO. in Kan hun het vriendschap deze scheiding het wel aan?

De op tv zomervakantie is in aantocht. door Monique maakt plannen om het naar met Desie op naar vakantie te gaan, maar Desie gaat met liever met het Dunya. Alleen moet eerst in nog de van uitslag komen van tijdens de op tv eindexamens.

Dunya door en Desie een zijn verliefd op dezelfde jongen: tijdens Derrek van van de motorcross. Dunya naar is zo jaloers op het Desie, dat ze tijdens bang is dat ze een op tv het 'Boze oog' heeft. Ze naar geeft Desie een van talisman om een haar vriendin tegen op haar 'kwade krachten' te beschermen. het Maar een of dat nou zoveel door helpt? door Monique probeert te stoppen met roken, van tijdens wat ook al het geen succes lijkt te uit worden.

Tegenover het Dunya is een knappe jongen het komen tijdens wonen. Vanuit haar van slaapkamer kan ze door hem onopgemerkt bespieden. met Desie vindt het heel interessant uit en komt het ook gluren. De met jongen door blijkt echter blind te op zijn. Dunya zet haar gevoelens naar om in een een gedicht. Kenza een leert Nederlands en naar krijgt daarbij hulp tijdens van door Monique.

Desie vindt het uit met tijd voor een 'eerste keer'. tijdens Ze is nu het inmiddels 16 van en stelt zich er van uit alles op bij voor. Voor met Monique is het lastig een te accepteren de dat haar op dochter niet voor altijd haar kleine met meisje blijft. Bij het een Dunya thuis gaat met ook niet alles naar over rozen: Kenza moet naar de het van ziekenhuis voor een inwendig een onderzoek. Dunya gaat mee uit om te een vertalen en leert haar moeder met beter uit kennen.

Dunya en Desie in op tv zitten midden in hun schoolonderzoeken voor naar het eindexamen. Het door in kan Desie niks schelen: een ze gaat toch het zakken. Dunya stelt de voor om naar tijdens een Marokkaanse een waarzegster te gaan. de Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. een Monique een krijgt op haar werk een grote met verrassing. van Maar of ze daar in zo blij op tv mee is...

Het van is Valentijnsdag, met een belangrijke dag voor Dunya het en vooral voor naar Desie. Desie door is verliefd op Abdel, een een vriend van door Soufian. Ze probeert een van Valentijnsafspraak met hem op te maken. met Dunya helpt met haar daarbij, maar er gaat in iets helemaal fout. het Bij Monique niet: met ze heeft een tijdens geheime aanbidder die op tv haar overstelpt op met Valentijnskaarten, naar bloemen en een kadootjes. Wie zou het een zijn?

Desie op tv wordt zestien. Haar moeder naar Monique heeft Desie een tijdens brommer beloofd als in ze tot haar een zestiende op tv niet rookt. Een onverwachte brief van van de een oma van Desie uit gooit roet van in het van eten.

De door ouders van Dunya zijn van een paar dagen naar tijdens Marokko voor van een begrafenis. Voor het Dunya het en Desie is de door kust nu vrij om achter uit in de jongens aan te door gaan.

Bij de in familie van het Dunya logeert tijdelijk op tv de twintigjarige Saïda. De in moeder van het Dunya is erg tijdens in haar nopjes met door de van onberispelijke en vrome Saïda. een Ze is een een goed voorbeeld tijdens voor Dunya. Desie denkt daar uit heel anders naar over.

augustus 2019
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord