Programma gemist?

Dunya van wint een het stageplaats bij de krant. Monique gaat op tv trouwen door met Jeff. En Desie? een Desie heeft in het er moeilijk mee met dat niet alles altijd op tv het kan blijven zoals het uit was.

Dunya maakt zich van de grote zorgen: haar op tv Marokkaanse achterneef Hassan is in het tijdens land tijdens en heeft de zijn zinnen op haar een gezet. Soufian weet op dat de familie een naar huwelijk aan door het voorkoken het is. Desie moet op ingrijpen om het ergste te tijdens voorkomen. En Jeff doet door op Monique een aanzoek..

Tot op Desies grote ergernis trekt Jeff de door bij haar en tijdens Monique in. Met beide handen grijpt een Desie het aanbod een van de Dunya's moeder door Kenza aan om bij door hun te uit komen wonen. Maar met de komst op van Desie tijdens halen een ze meer problemen in met huis dan uit voorzien.

Dunya op tv en Desie met hebben een baantje als enquêteur in in een callcenter. Desie het verovert het hart op van tijdens rasta-Richard, die van ze eigenlijk helemaal niet kent. de Dunya komt er achter de dat naar zij en haar ouders elkaar op op ook niet goed met kennen.

Dunya maakt zich een op zorgen over haar op broertje Soufian. Hij gaat uit om met een naar groepje jongens dat door een slechte invloed op een hem heeft. Desie heeft naar iets heel anders met aan haar de hoofd: huisschilder Jeff blijkt op tv een ex-bajesklant uit te het zijn.

Voor het het eerst zitten Dunya het en Desie niet meer tijdens bij met elkaar op school. de Desie is na in de MAVO naar de kappersschool op gegaan en met Dunya zit nu op uit op de HAVO. Kan door hun vriendschap deze scheiding wel het aan?

De zomervakantie is een in aantocht. een Monique maakt het plannen om met een Desie op vakantie te gaan, op maar in Desie gaat liever met van Dunya. Alleen moet eerst tijdens nog de uitslag tijdens komen van op de door eindexamens.

Dunya en het Desie uit zijn verliefd op in dezelfde jongen: Derrek het van de motorcross. een Dunya is zo jaloers tijdens op Desie, het dat ze bang met is dat ze het met 'Boze oog' heeft. Ze geeft naar uit Desie een talisman om haar vriendin op tv tegen in haar 'kwade krachten' te beschermen. de Maar of dat op tv nou naar zoveel helpt? Monique probeert tijdens te stoppen met roken, uit de wat ook al op tv geen succes lijkt te uit worden.

Tegenover in Dunya is een op tv knappe jongen komen wonen. Vanuit de een haar slaapkamer kan ze uit hem onopgemerkt bespieden. op Desie vindt het heel interessant door en komt ook tijdens gluren. van De jongen in blijkt echter blind te zijn. Dunya het door zet haar gevoelens de om in een gedicht. Kenza leert de Nederlands een en krijgt daarbij hulp op tv van van Monique.

Desie vindt op tv het tijd voor van een 'eerste keer'. Ze uit tijdens is nu inmiddels 16 uit en stelt zich er van tijdens alles met bij voor. Voor met Monique is het in lastig te accepteren dat in haar dochter niet voor door uit altijd haar kleine de meisje blijft. Bij Dunya thuis tijdens gaat ook op niet alles over tijdens rozen: Kenza moet naar uit het ziekenhuis voor een op inwendig onderzoek. Dunya van gaat mee van om te vertalen een en leert haar op tv moeder beter een kennen.

Dunya en in Desie op zitten midden in hun op tv schoolonderzoeken voor het eindexamen. op Het kan van Desie niks uit schelen: ze gaat toch van zakken. Dunya stelt de voor om naar een Marokkaanse het waarzegster te gaan. de Die doet op tv twee opmerkelijke voorspellingen. Monique tijdens krijgt door op haar werk uit een grote verrassing. in Maar of met ze daar zo blij mee door is...

Het is op Valentijnsdag, een belangrijke op dag op tv voor Dunya en vooral voor Desie. op door Desie is verliefd in op Abdel, een vriend van Soufian. een Ze tijdens probeert een Valentijnsafspraak met hem door de te maken. Dunya helpt haar naar daarbij, maar er door gaat een iets helemaal fout. op Bij Monique niet: door ze heeft een geheime aanbidder die met door haar overstelpt met Valentijnskaarten, bloemen en door een kadootjes. Wie zou het met zijn?

Desie een wordt zestien. Haar moeder door Monique heeft door Desie een brommer in beloofd als ze door tot haar zestiende een niet rookt. het Een onverwachte brief van de de oma van Desie gooit tijdens roet de in het in eten.

De uit ouders van Dunya zijn een door uit paar dagen naar Marokko op tv voor een begrafenis. Voor in Dunya en Desie met is de uit kust nu op vrij om achter tijdens de jongens aan te met gaan.

Bij op de familie van Dunya de logeert tijdelijk de twintigjarige het Saïda. op tv De moeder uit van Dunya is erg met in haar nopjes met in de onberispelijke en vrome het Saïda. Ze is het uit een goed voorbeeld voor Dunya. een Desie op tv denkt daar heel anders tijdens over.

januari 2021
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!