Programma gemist?

Dunya wint tijdens een de stageplaats bij de krant. Monique gaat naar trouwen met Jeff. naar door En Desie? Desie heeft uit het er moeilijk uit mee dat een niet alles altijd kan een blijven zoals het in was.

Dunya uit maakt zich grote zorgen: op tv haar op Marokkaanse achterneef Hassan tijdens is in het land op tv en heeft op zijn zinnen op haar gezet. Soufian op in weet dat de familie op een huwelijk aan de het voorkoken is. Desie moet met ingrijpen het om het het ergste te voorkomen. En Jeff doet op op Monique een aanzoek..

Tot uit Desies grote ergernis trekt Jeff een bij haar en van Monique in. Met naar beide door handen grijpt Desie het naar aanbod van naar Dunya's moeder Kenza van aan om bij tijdens hun te komen op tv wonen. Maar met uit de komst van op tv Desie halen ze meer problemen van in huis in dan in voorzien.

Dunya op en Desie hebben een op tv baantje als enquêteur van in een tijdens callcenter. Desie verovert op het hart uit van rasta-Richard, die ze eigenlijk door helemaal niet kent. Dunya tijdens komt er achter met een dat zij en haar ouders op tv elkaar ook niet het goed van kennen.

Dunya maakt door zich uit zorgen over haar broertje een Soufian. Hij gaat tijdens om met een groepje jongens een dat tijdens een slechte invloed op van hem door heeft. Desie heeft naar iets heel anders door aan haar hoofd: tijdens huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te een naar zijn.

Voor het eerst naar zitten Dunya op en Desie door niet meer het bij elkaar op school. in Desie is het na de MAVO naar uit de kappersschool gegaan en Dunya de de zit nu op de tijdens HAVO. Kan hun op vriendschap deze scheiding op tv wel aan?

De zomervakantie van is in aantocht. Monique tijdens een maakt plannen om door met Desie op vakantie te tijdens gaan, maar Desie naar gaat liever in met Dunya. Alleen moet door eerst nog de naar uitslag een komen van de naar eindexamens.

Dunya en de Desie zijn verliefd op op tv dezelfde jongen: naar Derrek door van de motorcross. Dunya de is zo jaloers op Desie, de dat de ze bang is dat ze het het 'Boze de oog' met heeft. Ze geeft Desie een de talisman om haar vriendin uit uit tegen haar 'kwade krachten' door te beschermen. Maar een of dat nou zoveel helpt? het Monique probeert te de met stoppen met roken, wat ook het al geen succes op tv lijkt te op worden.

Tegenover door Dunya is een knappe van jongen komen wonen. van Vanuit haar een slaapkamer kan ze de hem onopgemerkt bespieden. Desie van vindt het heel interessant uit naar en komt ook gluren. op tv De jongen blijkt echter blind met met te zijn. Dunya zet de haar gevoelens om uit in een met gedicht. Kenza leert uit Nederlands en krijgt daarbij hulp van een op Monique.

Desie vindt het het tijd voor een van 'eerste tijdens keer'. Ze is nu op tv inmiddels 16 en stelt in zich er van met alles bij voor. het in Voor Monique is het lastig het te het accepteren dat haar het dochter niet voor altijd haar van kleine op tv meisje blijft. Bij Dunya thuis op gaat ook uit niet alles over rozen: Kenza op tv moet naar uit het ziekenhuis voor in een inwendig onderzoek. Dunya door gaat mee uit om te vertalen een en leert haar een moeder beter het kennen.

Dunya en Desie op tv zitten midden in naar hun schoolonderzoeken voor het het eindexamen. Het op tv naar kan Desie niks schelen: op ze gaat toch zakken. op tv Dunya stelt voor tijdens om naar van een Marokkaanse waarzegster op tv te gaan. Die doet tijdens twee opmerkelijke voorspellingen. Monique het krijgt op door haar werk een grote de van verrassing. Maar of ze door daar zo blij mee de is...

Het naar is Valentijnsdag, een belangrijke op tv dag voor uit Dunya en een vooral voor Desie. Desie is naar verliefd op Abdel, met een vriend uit van Soufian. Ze met probeert een Valentijnsafspraak een met hem op te maken. Dunya helpt haar op daarbij, maar er gaat met iets in helemaal fout. Bij het Monique niet: ze heeft een naar geheime aanbidder het die haar overstelpt met een een Valentijnskaarten, bloemen en kadootjes. tijdens Wie zou het van zijn?

Desie met wordt zestien. Haar een moeder Monique heeft tijdens Desie een brommer tijdens beloofd als ze tot haar uit zestiende uit niet rookt. met Een onverwachte brief van de een oma van Desie van gooit roet in het naar het eten.

De ouders van tijdens naar Dunya zijn een paar op dagen naar Marokko voor de een begrafenis. Voor op Dunya en Desie in is de kust op nu vrij om achter tijdens de een jongens aan te het gaan.

Bij op de familie van Dunya op tv logeert tijdelijk de twintigjarige in Saïda. De moeder naar van op tv Dunya is erg het in haar nopjes met naar de onberispelijke en het vrome Saïda. door Ze is van een goed voorbeeld voor Dunya. van Desie denkt daar heel uit anders de over.

mei 2020
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!