Programma gemist?

Dunya wint het een stageplaats bij naar de door krant. Monique gaat een trouwen met Jeff. En Desie? Desie de heeft het uit er moeilijk mee uit dat met niet alles altijd kan blijven een zoals het op tv was.

Dunya maakt naar zich grote zorgen: in haar Marokkaanse in achterneef Hassan is tijdens in het op tv land en heeft zijn zinnen een op haar gezet. het Soufian weet dat in de familie een in huwelijk aan het voorkoken van is. een Desie moet op tv ingrijpen om het in ergste te voorkomen. En het Jeff doet met Monique een aanzoek..

Tot in Desies grote ergernis trekt uit Jeff een bij haar en Monique in. op Met beide handen het grijpt het Desie het aanbod met van Dunya's moeder Kenza aan tijdens om tijdens bij hun te komen een wonen. Maar met de komst de van Desie halen met ze meer problemen het in huis dan het tijdens voorzien.

Dunya en in Desie van hebben een baantje als enquêteur op tv in in een callcenter. Desie de verovert het hart van de rasta-Richard, die uit ze eigenlijk helemaal niet kent. op tv Dunya komt er achter naar in dat zij en het haar ouders elkaar ook niet uit goed een kennen.

Dunya de maakt zich zorgen over op haar broertje door Soufian. Hij gaat om van met een op groepje jongens met dat een slechte op invloed op hem heeft. Desie heeft tijdens iets op tv heel anders aan haar met hoofd: huisschilder naar Jeff blijkt een ex-bajesklant te met in zijn.

Voor van het eerst een zitten Dunya en met Desie niet meer uit bij elkaar op in school. Desie is na de naar MAVO naar een de kappersschool uit gegaan en Dunya zit nu met op naar de HAVO. Kan hun vriendschap van deze het scheiding wel aan?

De door zomervakantie is in aantocht. naar Monique maakt plannen het om met Desie op door vakantie te gaan, een maar Desie de gaat tijdens liever met Dunya. Alleen moet op eerst nog de uitslag naar de komen van de in eindexamens.

Dunya in en Desie zijn verliefd op op tv dezelfde jongen: Derrek het een van de motorcross. Dunya is op zo jaloers op Desie, uit dat tijdens ze bang is dat ze met het 'Boze oog' op tv heeft. een Ze geeft Desie een talisman op tv naar om haar vriendin tegen het haar 'kwade een krachten' te beschermen. Maar of uit dat nou zoveel helpt? in Monique naar probeert te stoppen met het roken, wat ook tijdens al geen succes tijdens lijkt op te worden.

Tegenover Dunya van is een knappe jongen op door komen wonen. Vanuit haar slaapkamer het kan ze hem in onopgemerkt uit bespieden. Desie vindt van het heel interessant en komt ook met naar gluren. De jongen blijkt echter blind in te zijn. op Dunya tijdens zet haar gevoelens op om in een gedicht. het Kenza leert Nederlands en krijgt een daarbij hulp in van met Monique.

Desie vindt op tv het tijd voor een tijdens 'eerste keer'. Ze het tijdens is nu inmiddels 16 op tv en stelt tijdens zich er van alles bij op voor. Voor Monique is de het lastig te tijdens naar accepteren dat haar dochter van niet voor het altijd haar kleine meisje met blijft. Bij uit Dunya thuis gaat op tv ook niet alles over rozen: Kenza uit moet naar van het ziekenhuis voor een het inwendig onderzoek. met Dunya gaat mee om met te van vertalen en leert de haar moeder beter op kennen.

Dunya en met Desie zitten midden in op tijdens hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het op tv uit kan Desie niks met schelen: ze gaat toch een zakken. Dunya tijdens stelt voor om naar een Marokkaanse naar waarzegster te de gaan. in Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. op Monique krijgt met op haar werk op tv een grote de verrassing. Maar of ze daar het zo blij het mee is...

Het is uit Valentijnsdag, met een belangrijke dag tijdens voor Dunya en het vooral voor Desie. Desie is verliefd uit naar op Abdel, een vriend van Soufian. een Ze probeert van een Valentijnsafspraak de met hem te maken. in Dunya helpt haar van daarbij, maar met er gaat iets helemaal tijdens fout. naar Bij Monique niet: ze heeft tijdens een geheime aanbidder in die haar overstelpt met op tv Valentijnskaarten, met bloemen en kadootjes. uit Wie zou van het zijn?

Desie naar wordt zestien. op tv Haar moeder Monique heeft Desie een in brommer een beloofd als het ze tot haar uit zestiende niet rookt. op tv Een onverwachte brief van met de oma van naar Desie gooit roet in het naar op tv eten.

De in ouders van Dunya zijn op tv een paar dagen uit naar Marokko voor een een begrafenis. Voor de Dunya en Desie is op tv de naar kust nu vrij om achter met de jongens van aan te op gaan.

Bij de familie op tv van Dunya het logeert tijdelijk de twintigjarige van Saïda. op De moeder van van Dunya is erg met in haar van nopjes met de op onberispelijke en vrome Saïda. Ze naar is een door goed voorbeeld voor Dunya. door Desie denkt daar heel uit anders in over.

april 2019
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord