Programma gemist?

Dunya in wint een stageplaats op tv bij de tijdens krant. Monique gaat trouwen met een Jeff. En Desie? uit Desie heeft een het er moeilijk mee het dat niet op alles altijd kan blijven zoals met het van was.

Dunya maakt uit zich grote zorgen: haar in het Marokkaanse achterneef Hassan naar is in het op land en heeft tijdens zijn zinnen op het haar gezet. Soufian weet dat de door familie een uit huwelijk aan het voorkoken van naar is. Desie moet ingrijpen om het van ergste met te voorkomen. En op tv Jeff doet Monique een naar aanzoek..

Tot Desies grote met ergernis trekt de Jeff met bij haar en Monique in. op tv Met met beide handen grijpt Desie het aanbod het van Dunya's door moeder Kenza aan van om bij hun te naar komen wonen. Maar met met de komst door van met Desie halen ze meer van problemen op tv in huis dan uit voorzien.

Dunya met en Desie hebben een baantje de als enquêteur een in een van callcenter. Desie verovert het op tv hart het van rasta-Richard, die ze eigenlijk uit helemaal van niet kent. Dunya komt er uit achter dat tijdens zij en haar ouders op elkaar ook niet goed door tijdens kennen.

Dunya maakt zich op tv zorgen over de haar broertje Soufian. Hij uit op tv gaat om met naar een groepje jongens dat door een slechte van invloed op hem tijdens heeft. Desie heeft iets heel op anders aan haar hoofd: op op huisschilder Jeff blijkt op tv een ex-bajesklant te in zijn.

Voor het door eerst zitten Dunya en van in Desie niet meer bij elkaar het op tijdens school. Desie is na de MAVO op naar uit de kappersschool gegaan en op Dunya in zit nu op de uit HAVO. Kan hun vriendschap naar deze scheiding van wel aan?

De met zomervakantie is van in aantocht. Monique maakt in plannen om in met Desie op vakantie te in gaan, de maar Desie gaat liever met met Dunya. op Alleen moet eerst nog de de uitslag een komen van de door eindexamens.

Dunya en Desie het zijn verliefd op tijdens dezelfde jongen: Derrek uit van tijdens de motorcross. Dunya naar is zo door jaloers op Desie, dat ze met bang de is dat ze het 'Boze oog' naar heeft. Ze op tv geeft door Desie een talisman om met haar vriendin tegen met haar 'kwade krachten' de te beschermen. het Maar of dat nou zoveel door helpt? tijdens Monique probeert te stoppen met roken, tijdens wat ook al naar geen met succes lijkt te tijdens worden.

Tegenover Dunya is in een knappe jongen naar komen wonen. Vanuit tijdens haar slaapkamer het kan de ze hem onopgemerkt van bespieden. Desie vindt het heel uit interessant van en komt ook met gluren. De jongen blijkt naar echter blind te zijn. Dunya tijdens zet haar gevoelens uit om in een de gedicht. Kenza leert tijdens Nederlands en krijgt door daarbij hulp van de op Monique.

Desie vindt in het tijd voor een van 'eerste keer'. uit Ze is nu naar inmiddels 16 op tv en stelt zich er van met met alles bij voor. tijdens Voor Monique is het een lastig te accepteren op tv dat haar dochter niet met voor op altijd haar kleine meisje de blijft. Bij Dunya thuis met gaat ook niet alles de van over rozen: Kenza moet naar de het ziekenhuis voor een van inwendig onderzoek. tijdens Dunya op gaat mee om de te vertalen en leert een haar moeder beter uit kennen.

Dunya en Desie op zitten midden in naar hun schoolonderzoeken voor in het eindexamen. een Het kan Desie uit niks schelen: ze op tv gaat toch zakken. Dunya met met stelt voor om naar een Marokkaanse het van waarzegster te gaan. tijdens Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. met Monique krijgt op door haar werk een grote uit een verrassing. Maar of in ze daar zo blij mee door is...

Het is Valentijnsdag, tijdens een naar belangrijke dag voor Dunya in en het vooral voor Desie. Desie is met verliefd met op Abdel, een vriend van van Soufian. Ze probeert uit een Valentijnsafspraak met op tv hem door te maken. Dunya helpt haar daarbij, het maar het er gaat iets uit helemaal fout. een Bij Monique niet: ze heeft in een geheime aanbidder naar die haar op overstelpt met Valentijnskaarten, bloemen en door kadootjes. Wie naar zou tijdens het zijn?

Desie van wordt zestien. uit Haar moeder Monique heeft Desie een het brommer naar beloofd als ze van tot haar zestiende niet met rookt. Een op tv onverwachte brief een van de oma van het Desie gooit van roet in het naar eten.

De naar ouders van Dunya zijn een naar paar dagen naar op tv het Marokko voor een uit begrafenis. Voor Dunya en het Desie is de kust van nu vrij de om achter de jongens het aan in te gaan.

Bij het de familie met van Dunya logeert tijdelijk de door twintigjarige Saïda. het De moeder een van Dunya is erg in in haar nopjes met de door onberispelijke en vrome naar met Saïda. Ze is een een goed voorbeeld voor Dunya. Desie op tv denkt daar heel met anders van over.

september 2021
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!