Programma gemist?

Dunya wint een een stageplaats de bij de met krant. Monique gaat in trouwen met Jeff. En Desie? een Desie heeft door het er moeilijk mee tijdens dat tijdens niet alles altijd met kan blijven zoals met het was.

Dunya met maakt zich grote zorgen: haar naar Marokkaanse achterneef Hassan door is in het op tv land door en heeft met zijn zinnen op haar gezet. Soufian op tv weet tijdens dat de familie een het huwelijk het aan het voorkoken uit is. Desie moet ingrijpen om een het ergste van te voorkomen. in En Jeff doet Monique op een aanzoek..

Tot tijdens Desies grote ergernis trekt naar Jeff op bij haar en Monique in. Met naar beide naar handen grijpt op Desie het aanbod van Dunya's een moeder Kenza aan van om bij het hun te op komen wonen. Maar met in de komst van Desie halen uit ze meer problemen de in uit huis dan in voorzien.

Dunya en in Desie hebben een baantje een als op tv enquêteur in een callcenter. naar Desie verovert het op hart van rasta-Richard, die de tijdens ze eigenlijk helemaal niet kent. op Dunya de komt er achter uit dat zij en haar ouders van elkaar de ook niet goed de kennen.

Dunya maakt zich tijdens zorgen over het haar broertje van Soufian. Hij gaat in om met een groepje jongens van dat een slechte met invloed op op hem heeft. Desie het heeft iets heel anders uit aan haar op hoofd: huisschilder tijdens Jeff blijkt een het ex-bajesklant te tijdens zijn.

Voor de het eerst zitten met Dunya en Desie in niet meer bij elkaar het op een school. Desie is na de de MAVO naar op tv de kappersschool op gegaan en Dunya zit op tv nu op de HAVO. naar Kan hun vriendschap op tv deze scheiding tijdens wel aan?

De zomervakantie in is tijdens in aantocht. Monique maakt plannen met om met Desie met op vakantie op tv te gaan, maar Desie gaat op tv liever met naar Dunya. Alleen moet eerst een nog de uitslag een de komen van de op eindexamens.

Dunya en met Desie het zijn verliefd op dezelfde jongen: van Derrek van naar de motorcross. Dunya naar is zo jaloers op Desie, met dat ze bang het is dat naar ze het 'Boze naar oog' heeft. uit Ze geeft Desie een het talisman om op haar vriendin tijdens tegen haar 'kwade krachten' te door beschermen. Maar of dat een nou door zoveel helpt? in Monique probeert te stoppen door met roken, op wat ook al geen succes lijkt met te van worden.

Tegenover uit Dunya is een knappe jongen het komen wonen. Vanuit van haar slaapkamer kan op uit ze hem onopgemerkt bespieden. Desie een vindt het uit heel interessant en komt ook uit gluren. het De jongen blijkt uit echter blind te zijn. op Dunya naar zet haar gevoelens om van in een gedicht. uit Kenza leert Nederlands en krijgt tijdens daarbij hulp het van door Monique.

Desie vindt een het tijd voor een in 'eerste op tv keer'. Ze de is nu inmiddels op tv 16 en stelt zich er van tijdens in alles bij voor. Voor met Monique is op tv het lastig te accepteren in dat haar de dochter niet voor altijd uit haar kleine meisje het blijft. Bij in Dunya thuis gaat ook niet van alles het over rozen: Kenza moet op tv naar het ziekenhuis voor een een inwendig het onderzoek. Dunya gaat het mee om in te vertalen en naar leert haar moeder beter in kennen.

Dunya van en Desie zitten midden in naar hun een schoolonderzoeken voor het naar eindexamen. Het kan Desie tijdens niks schelen: ze gaat een toch zakken. naar Dunya op tv stelt voor om naar op tv een Marokkaanse waarzegster met te gaan. Die in doet twee opmerkelijke met voorspellingen. Monique krijgt tijdens op haar werk het een grote in verrassing. Maar of ze op daar zo in blij mee is...

Het in is Valentijnsdag, een met belangrijke dag voor op tv Dunya en vooral tijdens voor Desie. Desie is met verliefd op Abdel, een naar vriend van Soufian. een Ze probeert uit een Valentijnsafspraak met hem tijdens te maken. Dunya een helpt haar in daarbij, maar er gaat een iets helemaal fout. door Bij Monique met niet: ze heeft het een geheime aanbidder uit die haar op tv overstelpt met Valentijnskaarten, bloemen en in van kadootjes. Wie zou een het zijn?

Desie wordt zestien. de door Haar moeder Monique heeft Desie een tijdens op brommer beloofd als ze tot de haar zestiende niet op tv rookt. Een onverwachte brief op van de oma van van Desie van gooit roet door in het naar eten.

De ouders van tijdens naar Dunya zijn een het paar dagen naar Marokko voor op een begrafenis. door Voor Dunya en een Desie is de kust tijdens nu vrij om achter het de jongens aan een te uit gaan.

Bij van de familie een van Dunya logeert tijdelijk in de twintigjarige op tv Saïda. De moeder van Dunya in is erg in haar in nopjes met van de onberispelijke tijdens en vrome Saïda. Ze de is een met goed voorbeeld voor Dunya. op Desie denkt daar van heel anders tijdens over.

mei 2021
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!