Programma gemist?

Dunya met wint een stageplaats bij op de krant. op tv Monique gaat op tv trouwen met Jeff. En tijdens Desie? Desie heeft het er op een moeilijk mee dat niet alles altijd tijdens kan naar blijven zoals het naar was.

Dunya tijdens maakt zich grote de zorgen: haar Marokkaanse achterneef een Hassan is op in het land naar en heeft zijn zinnen op op haar gezet. Soufian in weet een dat de familie een huwelijk op tv de aan het voorkoken is. Desie moet de ingrijpen om op het ergste uit te voorkomen. op tv En Jeff doet van Monique een aanzoek..

Tot de Desies grote in ergernis trekt Jeff bij haar tijdens en Monique tijdens in. Met beide door handen grijpt Desie het aanbod met van in Dunya's moeder Kenza de aan om bij tijdens hun te uit komen wonen. Maar met de komst door van op Desie halen een ze meer problemen met in huis dan naar voorzien.

Dunya en de Desie hebben uit een baantje op tv als enquêteur in een callcenter. Desie op verovert het naar hart van rasta-Richard, op die ze eigenlijk van helemaal niet kent. Dunya in komt er een achter dat een zij en haar een ouders elkaar een ook niet goed met kennen.

Dunya de maakt zich zorgen over het haar broertje Soufian. Hij een gaat om uit met een groepje jongens in dat een op tv slechte invloed op op tv hem heeft. Desie heeft in iets heel in anders aan haar hoofd: het huisschilder met Jeff blijkt een ex-bajesklant naar te uit zijn.

Voor het van eerst zitten op Dunya en Desie niet naar meer bij op elkaar op school. tijdens Desie is na tijdens de MAVO naar de van kappersschool gegaan op en Dunya zit nu van op de uit HAVO. Kan van hun vriendschap deze scheiding door wel aan?

De zomervakantie is de in tijdens aantocht. Monique maakt plannen de om met Desie op van vakantie te uit gaan, maar Desie met gaat liever met van Dunya. Alleen moet naar eerst nog op de uitslag komen een van de het eindexamens.

Dunya en op Desie zijn door verliefd op dezelfde jongen: Derrek van het van de motorcross. Dunya is uit zo jaloers op Desie, door dat op tv ze bang is op tv dat ze het 'Boze een oog' heeft. Ze geeft van in Desie een talisman het om haar vriendin tegen uit haar 'kwade op krachten' te beschermen. Maar of dat in nou zoveel helpt? tijdens de Monique probeert te stoppen met roken, van wat ook naar al geen tijdens succes lijkt te in worden.

Tegenover een Dunya is een een knappe jongen komen wonen. Vanuit in haar door slaapkamer kan ze hem onopgemerkt in bespieden. Desie met vindt het heel met interessant en komt tijdens ook gluren. De op jongen blijkt echter de blind te zijn. op tv Dunya zet haar met gevoelens om in tijdens een gedicht. Kenza van leert Nederlands en door krijgt daarbij hulp van uit op tv Monique.

Desie vindt naar het tijd uit voor een 'eerste keer'. op tv Ze is de nu inmiddels een 16 en stelt zich een er van alles bij tijdens voor. Voor Monique is tijdens het tijdens lastig te accepteren met dat haar dochter op niet voor altijd haar kleine in meisje blijft. Bij door tijdens Dunya thuis gaat ook niet op alles over van rozen: Kenza een moet naar het van ziekenhuis voor een het inwendig onderzoek. Dunya op gaat mee om te vertalen op tv en leert haar moeder met beter naar kennen.

Dunya en Desie naar zitten midden in op hun schoolonderzoeken voor de het eindexamen. Het de naar kan Desie niks schelen: in ze gaat toch in zakken. Dunya stelt voor om uit naar in een Marokkaanse waarzegster van te gaan. de Die doet twee in opmerkelijke voorspellingen. Monique op tv krijgt op haar werk een het grote verrassing. Maar de of ze daar door zo het blij mee is...

Het van is Valentijnsdag, een het belangrijke dag voor van Dunya en vooral door voor Desie. Desie is verliefd een op Abdel, door een tijdens vriend van Soufian. op Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem naar de te maken. Dunya helpt een haar daarbij, maar er door gaat iets helemaal fout. een Bij Monique tijdens niet: ze heeft een een geheime door aanbidder die haar overstelpt op tv met Valentijnskaarten, op tv bloemen en kadootjes. Wie van zou het door zijn?

Desie wordt zestien. de Haar moeder op Monique heeft Desie een een brommer naar beloofd als ze in tot haar zestiende een niet rookt. uit Een onverwachte brief van de naar oma van Desie op tv gooit op tv roet in het het eten.

De ouders het van de Dunya zijn een paar naar dagen naar de Marokko voor een begrafenis. de Voor Dunya en Desie tijdens is tijdens de kust nu vrij de om achter de jongens aan uit te het gaan.

Bij de familie naar het van Dunya logeert tijdelijk de het twintigjarige Saïda. De moeder het van Dunya is op tv erg in haar op tv nopjes in met de onberispelijke en vrome op Saïda. Ze de is een goed voorbeeld op voor een Dunya. Desie de denkt daar heel anders op tv over.

november 2017
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord