Programma gemist?

Dunya door wint een uit stageplaats bij de krant. Monique in gaat trouwen met Jeff. uit En Desie? op tv Desie heeft het er tijdens moeilijk mee dat op tv niet alles altijd het kan met blijven zoals tijdens het was.

Dunya maakt met zich grote zorgen: uit haar Marokkaanse achterneef uit Hassan is in op het land en in heeft het zijn zinnen op haar gezet. Soufian op tv weet dat naar de familie een huwelijk uit aan tijdens het voorkoken uit is. Desie moet tijdens ingrijpen om het uit ergste te voorkomen. En het Jeff doet Monique een van aanzoek..

Tot een Desies grote door ergernis trekt Jeff in bij haar en Monique in. een Met beide de handen grijpt Desie van het aanbod van het Dunya's moeder Kenza aan om een bij van hun te komen wonen. tijdens Maar met de het komst van Desie op halen ze meer op tv problemen in op huis dan van voorzien.

Dunya door en Desie hebben een een baantje als uit enquêteur in op een callcenter. Desie verovert het hart de van op rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal in niet kent. op Dunya komt een er achter een dat zij en haar naar ouders elkaar ook niet de goed het kennen.

Dunya maakt op tv zich zorgen over in haar broertje met Soufian. Hij met gaat om met een groepje op jongens dat een van slechte invloed de op hem heeft. Desie heeft uit van iets heel anders aan op haar hoofd: huisschilder Jeff op blijkt een tijdens ex-bajesklant te door zijn.

Voor het in eerst zitten Dunya en door Desie niet meer door naar bij elkaar op school. Desie is in na de de MAVO op tv naar de kappersschool gegaan en Dunya naar zit de nu op de HAVO. met Kan op tv hun vriendschap deze scheiding met wel aan?

De zomervakantie tijdens is in uit aantocht. Monique maakt in plannen om met Desie door op vakantie een te gaan, maar met Desie gaat liever met Dunya. van op Alleen moet eerst nog de uitslag door komen van de een tijdens eindexamens.

Dunya en tijdens Desie in zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek naar van van de motorcross. Dunya is zo van jaloers op Desie, van dat ze op tv bang is dat ze door door het 'Boze oog' van heeft. Ze geeft Desie een talisman in een om haar vriendin op tv tegen haar 'kwade krachten' naar te beschermen. Maar met of dat op tv nou zoveel helpt? Monique een probeert te stoppen de met roken, wat ook al uit geen succes lijkt tijdens te op tv worden.

Tegenover Dunya is van een het knappe jongen uit komen wonen. Vanuit haar slaapkamer in kan in ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt op tv het in heel interessant en in komt ook gluren. De naar jongen blijkt met echter blind te een zijn. Dunya zet haar gevoelens naar door om in een gedicht. Kenza een leert Nederlands en krijgt de daarbij hulp van een op Monique.

Desie tijdens vindt het tijd voor in een 'eerste keer'. tijdens Ze in is nu inmiddels 16 en door stelt zich er van in alles door bij voor. van Voor Monique is het de lastig te accepteren op tv dat haar dochter niet voor uit altijd haar kleine de meisje tijdens blijft. Bij Dunya thuis gaat tijdens ook niet in alles over rozen: Kenza door uit moet naar het ziekenhuis voor tijdens een inwendig onderzoek. de Dunya gaat mee om door te vertalen het en leert haar moeder naar tijdens beter kennen.

Dunya en Desie uit in zitten midden in hun door schoolonderzoeken voor het eindexamen. de Het van kan Desie niks schelen: ze naar gaat op toch zakken. Dunya stelt voor de om naar een Marokkaanse de waarzegster te gaan. op Die in doet twee opmerkelijke uit voorspellingen. Monique krijgt op naar haar de werk een grote verrassing. de Maar of ze in daar zo de blij mee is...

Het naar is Valentijnsdag, een belangrijke dag uit voor Dunya van en op tv vooral voor Desie. op Desie is verliefd op Abdel, uit een op tv vriend van Soufian. Ze probeert van een Valentijnsafspraak met het hem tijdens te maken. Dunya van helpt haar daarbij, maar er tijdens gaat uit iets helemaal fout. Bij Monique met niet: ze heeft op een geheime aanbidder die de in haar overstelpt met Valentijnskaarten, bloemen op tv en kadootjes. op tv Wie zou het het zijn?

Desie naar wordt zestien. Haar moeder Monique naar met heeft Desie een brommer beloofd door als ze het tot haar zestiende op niet rookt. Een onverwachte uit brief uit van de oma van Desie de gooit roet het in het een eten.

De ouders op van Dunya zijn tijdens een van paar dagen naar Marokko tijdens voor een uit begrafenis. Voor Dunya en Desie met is de naar kust nu vrij op om achter de jongens aan uit op tv te gaan.

Bij door de familie van Dunya logeert op tv tijdelijk uit de twintigjarige Saïda. de De moeder het van Dunya is erg de in haar nopjes met naar de onberispelijke en vrome op Saïda. Ze is een een goed voorbeeld op voor met Dunya. Desie denkt in daar heel de anders over.

augustus 2019
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord