Programma gemist?

Dunya uit wint een stageplaats met bij de krant. Monique gaat met een trouwen met Jeff. En Desie? naar Desie heeft het er tijdens op tv moeilijk mee dat een niet alles altijd de kan blijven zoals het naar was.

Dunya een maakt zich grote zorgen: haar op tv met Marokkaanse achterneef Hassan is in op tv het land en een heeft zijn zinnen met op haar in gezet. Soufian weet dat de door familie een het huwelijk aan het uit voorkoken van is. Desie moet ingrijpen om de het ergste tijdens te voorkomen. een En Jeff doet Monique een tijdens aanzoek..

Tot Desies grote uit ergernis trekt Jeff het in bij haar en een Monique in. Met beide handen grijpt naar Desie het op aanbod van door Dunya's moeder naar Kenza aan om bij de hun te komen wonen. Maar op tv het met de komst op tv van Desie halen ze meer problemen uit in op huis dan een voorzien.

Dunya en het Desie hebben het een baantje als enquêteur in in een callcenter. Desie tijdens verovert het hart op van rasta-Richard, die tijdens ze eigenlijk een helemaal niet de kent. Dunya komt er op tv achter dat zij en door haar ouders op tv elkaar ook op niet goed van kennen.

Dunya maakt uit zich op zorgen over haar broertje Soufian. naar Hij gaat om op met een groepje jongens een een dat een slechte invloed op hem een naar heeft. Desie heeft iets heel anders met aan haar hoofd: met de huisschilder Jeff blijkt door een ex-bajesklant te op tv zijn.

Voor het met eerst zitten Dunya en tijdens naar Desie niet meer bij elkaar op tv op naar school. Desie is na de in MAVO naar het de kappersschool gegaan en Dunya van zit nu op een van de HAVO. Kan hun vriendschap door deze scheiding van wel aan?

De naar zomervakantie is in het aantocht. Monique maakt plannen om naar met met Desie op met vakantie te gaan, een maar Desie gaat liever met Dunya. tijdens op Alleen moet eerst nog het de uitslag komen van een de op tv eindexamens.

Dunya een en Desie zijn verliefd uit op dezelfde jongen: Derrek een van de motorcross. op tv van Dunya is zo jaloers op met Desie, dat naar ze bang is uit dat ze het het 'Boze oog' heeft. door Ze geeft Desie een van talisman om haar vriendin door tegen een haar 'kwade krachten' in te beschermen. Maar of een dat nou zoveel helpt? de tijdens Monique probeert te stoppen met van roken, van wat ook al het geen succes lijkt te door worden.

Tegenover op tv Dunya is een uit knappe jongen komen wonen. van Vanuit op haar slaapkamer kan ze hem op onopgemerkt naar bespieden. Desie vindt het heel uit interessant uit en komt ook gluren. De jongen tijdens blijkt echter blind met het te zijn. Dunya zet haar het gevoelens om in een naar gedicht. Kenza leert de met Nederlands en krijgt daarbij met hulp van door Monique.

Desie vindt het op tv van tijd voor een het 'eerste keer'. Ze is nu op tv inmiddels 16 en de stelt zich uit er van naar alles bij voor. Voor Monique is met in het lastig te in accepteren dat haar dochter een niet voor altijd haar kleine met meisje blijft. tijdens Bij Dunya thuis op tv gaat ook niet op tv alles uit over rozen: Kenza moet naar het op ziekenhuis voor het een inwendig onderzoek. door Dunya op gaat mee om te een vertalen en het leert haar moeder uit beter kennen.

Dunya op en Desie zitten midden in op hun uit schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het in kan in Desie niks schelen: uit ze gaat toch het zakken. Dunya stelt op voor om naar een door Marokkaanse waarzegster te gaan. op tv op tv Die doet twee opmerkelijke de voorspellingen. Monique het krijgt op haar werk een een grote verrassing. Maar of door ze de daar zo blij mee de is...

Het met is Valentijnsdag, van een belangrijke dag het voor Dunya en vooral voor Desie. op Desie op tv is verliefd op tv op Abdel, een vriend van Soufian. door Ze op tv probeert een Valentijnsafspraak met van hem te maken. Dunya op helpt haar daarbij, met maar er gaat door iets op tv helemaal fout. Bij Monique een niet: ze in heeft een geheime aanbidder die door haar op overstelpt met Valentijnskaarten, van bloemen en kadootjes. tijdens Wie zou het uit zijn?

Desie door wordt zestien. Haar moeder Monique het een heeft Desie een brommer de beloofd als ze tot haar de op tv zestiende niet rookt. Een tijdens onverwachte brief van door de oma van Desie in gooit het roet in het op eten.

De ouders van op Dunya zijn een het paar naar dagen naar Marokko voor de een begrafenis. Voor op tv Dunya en Desie door is de kust nu een van vrij om achter de jongens aan tijdens te met gaan.

Bij een de familie van op tv Dunya logeert tijdelijk op tv de twintigjarige op Saïda. De moeder van door Dunya is erg in door haar een nopjes met de door onberispelijke en vrome door Saïda. Ze is een goed uit voorbeeld voor uit Dunya. Desie uit denkt daar heel anders naar over.

juni 2021
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!