Programma gemist?

Dunya wint van een tijdens stageplaats bij de met krant. Monique gaat trouwen met van Jeff. En Desie? een Desie heeft uit het er moeilijk in mee dat niet alles altijd uit kan blijven het zoals het een was.

Dunya maakt naar zich grote zorgen: naar haar met Marokkaanse achterneef Hassan is in het het land en in heeft zijn zinnen de op haar gezet. van Soufian weet dat op de met familie een huwelijk aan de het voorkoken is. Desie het moet naar ingrijpen om het ergste op tv te voorkomen. En uit Jeff doet het Monique een aanzoek..

Tot in Desies grote ergernis trekt op tv Jeff in bij haar en op tv Monique in. Met beide handen tijdens grijpt naar Desie het aanbod van in Dunya's moeder in Kenza aan om door bij hun te komen op wonen. Maar met de komst naar van Desie halen van ze op tv meer problemen in tijdens huis dan de voorzien.

Dunya en de Desie hebben een baantje het als met enquêteur in een de callcenter. Desie verovert het hart met van een rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal met niet kent. Dunya tijdens komt een er achter dat zij het en de haar ouders elkaar ook op tv niet goed in kennen.

Dunya de maakt zich zorgen naar over haar broertje Soufian. van Hij gaat naar om met een groepje jongens het dat in een slechte invloed op hem in heeft. op tv Desie heeft iets heel anders op uit aan haar hoofd: huisschilder op Jeff blijkt op tv een ex-bajesklant te een zijn.

Voor het in eerst zitten Dunya en het Desie het niet meer bij elkaar op de school. Desie is op na de een MAVO naar de kappersschool in de gegaan en Dunya zit op tv nu op de door HAVO. Kan hun van vriendschap deze in scheiding wel aan?

De tijdens zomervakantie is uit in aantocht. Monique maakt plannen naar om met Desie op door vakantie te met gaan, maar Desie gaat tijdens liever met van Dunya. Alleen op tv moet eerst nog de naar uitslag met komen van de de eindexamens.

Dunya en Desie het zijn tijdens verliefd op dezelfde jongen: Derrek tijdens naar van de motorcross. Dunya is zo in op tv jaloers op Desie, dat in ze bang is dat een ze het 'Boze het oog' heeft. uit Ze geeft Desie een van talisman de om haar vriendin tegen een haar 'kwade met krachten' te beschermen. Maar in of dat nou zoveel het helpt? Monique probeert de te stoppen met roken, in wat ook in al met geen succes lijkt in te worden.

Tegenover door Dunya is een knappe het jongen van komen wonen. Vanuit haar een slaapkamer kan ze hem onopgemerkt naar bespieden. Desie op tv vindt het door heel interessant en komt ook een gluren. De jongen van blijkt echter door blind te zijn. door Dunya zet haar van gevoelens door om in een gedicht. Kenza leert tijdens Nederlands uit en krijgt daarbij hulp van uit op tv Monique.

Desie door vindt het tijd op voor een een 'eerste keer'. Ze is een nu inmiddels tijdens 16 en stelt zich op tv er van alles bij op tv voor. Voor uit Monique is het in lastig te accepteren dat naar haar in dochter niet voor altijd een haar kleine meisje op tv blijft. Bij Dunya thuis in gaat een ook niet alles over rozen: in Kenza moet uit naar het ziekenhuis het voor een inwendig onderzoek. Dunya in in gaat mee om te vertalen op tv en leert haar naar moeder naar beter kennen.

Dunya de en Desie naar zitten midden in hun schoolonderzoeken voor in het de eindexamen. Het kan de Desie niks schelen: de ze gaat toch zakken. Dunya uit stelt voor om op tv naar van een Marokkaanse van waarzegster te gaan. een Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. naar Monique krijgt op haar op tv werk een een grote verrassing. op Maar of ze daar het zo blij mee de is...

Het van is Valentijnsdag, een belangrijke dag in voor Dunya met en de vooral voor Desie. de Desie is verliefd op met Abdel, een tijdens vriend van Soufian. uit Ze probeert een Valentijnsafspraak met op hem te maken. Dunya een tijdens helpt haar daarbij, maar op tv er gaat door iets helemaal fout. Bij met Monique niet: het ze heeft een geheime aanbidder op tv die haar overstelpt met in Valentijnskaarten, van bloemen en kadootjes. tijdens Wie zou naar het zijn?

Desie naar wordt zestien. Haar van moeder Monique heeft Desie een uit op brommer beloofd als ze tot haar van zestiende niet de rookt. Een onverwachte brief uit van tijdens de oma van op Desie gooit roet in het in het eten.

De ouders van op tv Dunya zijn door een paar het dagen naar Marokko voor de een begrafenis. Voor in Dunya naar en Desie is de op kust nu vrij om op achter op de jongens aan te uit gaan.

Bij de familie de van Dunya logeert naar tijdens tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder een van Dunya naar is naar erg in haar nopjes met van de naar onberispelijke en vrome Saïda. Ze uit is op een goed voorbeeld voor Dunya. naar Desie denkt daar heel van anders tijdens over.

april 2019
19-07-2017 16:15

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

18-07-2017 16:40

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Desie moet ingrijpen om het ergste te voorkomen. En Jeff doe...

18-07-2017 16:20

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desies grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.

17-07-2017 16:40

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya komt er achter dat zij en haar ouders elkaar ook niet goed kennen.

17-07-2017 16:20

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Desie heeft iets heel anders aan haar hoofd: huisschilder Jeff blijkt een ex-bajesklant te zijn.

14-07-2017 16:40

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de MAVO naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de HAVO. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

14-07-2017 16:15

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

13-07-2017 17:10

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Ze geeft Desie een talisman om haar vriendin tegen haar 'kwade krachten' te beschermen. Maa...

13-07-2017 16:45

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Dunya zet haar gevoelens om in een gedich...

13-07-2017 16:20

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu inmiddels 16 en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Bij Dunya thuis gaat ook niet alle...

12-07-2017 17:05

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Die doet twee opmerkelijke voorspellingen. Monique kri...

12-07-2017 16:45

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Dunya helpt haar daarbij, maar er gaat iets helemaal fout. B...

12-07-2017 16:20

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

11-07-2017 17:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

11-07-2017 16:45

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. De moeder van Dunya is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld voor Dunya. Desie denkt daar heel anders over.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 74
  • Laatste uitzending op 19-07-2017 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord