Programma gemist?

Dunya uit wint een stageplaats met bij de door krant. Monique gaat trouwen met een Jeff. En Desie? de Desie heeft het het er moeilijk mee dat de niet alles uit altijd kan blijven zoals van door het was.

Dunya maakt zich tijdens grote zorgen: haar in van Marokkaanse achterneef Hassan de is in het de land en heeft zijn zinnen op tijdens haar gezet. de Soufian weet dat de tijdens familie een door huwelijk aan het voorkoken van is. Dunya van maakt zich grote zorgen: op haar Marokkaanse achterneef in Hassan is uit in het land met en het heeft zijn zinnen met op haar gezet. Soufian weet het dat op tv de familie een in huwelijk aan het naar voorkoken is. Desie moet ingrijpen om op het ergste de te de voorkomen. En Jeff met doet Monique een tijdens aanzoek.

Tot uit Desie's grote ergernis door trekt Jeff bij haar door en Monique in. op tv Met beide in handen grijpt Desie het aanbod op tv het van Dunya's moeder Kenza aan een om bij hun te een komen wonen. Tot de Desie's grote een ergernis trekt Jeff bij door haar en Monique naar de in. Met beide handen grijpt op tv Desie het aanbod uit van Dunya's moeder Kenza in aan met om bij hun op tv te komen wonen. de Maar met de met komst van in Desie halen ze meer problemen in van een huis dan voorzien.

Dunya en de Desie hebben een uit baantje uit als enquêteur in een callcenter. uit Desie met verovert het hart van rasta-Richard, die van ze eigenlijk met helemaal niet kent. door Dunya en uit Desie hebben een baantje als naar enquêteur in tijdens een het callcenter. Desie verovert het hart van van rasta-Richard, die ze met van eigenlijk helemaal niet kent. Dunya van komt er achter met dat zij en haar van ouders elkaar ook op tv een niet goed kennen.

Dunya tijdens maakt zich zorgen door over haar broertje Soufian. tijdens Hij gaat door om met uit een groepje jongens dat een slechte van invloed uit op hem heeft. Dunya de maakt zich zorgen over de haar uit broertje Soufian. Hij gaat naar om met een groepje van jongens dat een door slechte van invloed op door hem heeft. Desie naar heeft iets heel in anders aan haar hoofd: met huisschilder Jeff blijkt in een ex-bajesklant te een zijn.

Voor het in eerst zitten Dunya en het het Desie niet meer bij elkaar de op het school. Desie is na op tv de mavo op naar de kappersschool gegaan en van Dunya zit nu naar op uit de havo. Kan hun vriendschap deze op scheiding wel tijdens aan?

De zomervakantie van is in naar aantocht. Monique maakt plannen de om met Desie tijdens op vakantie de te gaan, tijdens maar Desie gaat liever de met Dunya. Alleen moet door eerst door nog de uitslag komen tijdens van de in eindexamens.

Dunya op tv en Desie zijn verliefd naar op de dezelfde jongen: Derrek van de van motorcross. Dunya is met zo jaloers door op Desie, een dat ze bang is dat ze met door het 'Boze oog' met heeft. Dunya en de Desie zijn verliefd op op tv dezelfde jongen: Derrek van de in door motorcross. Dunya is zo jaloers door op Desie, dat een ze bang is dat door op ze het 'Boze oog' naar heeft. Ze uit geeft Desie een talisman om haar van met vriendin tegen haar 'kwade krachten' tijdens te beschermen. met Maar of dat nou zoveel in helpt? de Monique probeert te met stoppen met roken, wat ook op tv de al geen succes op lijkt te worden.

Tegenover Dunya het is een knappe tijdens jongen komen op wonen. Vanuit haar slaapkamer van kan ze hem onopgemerkt met bespieden. een Desie vindt het heel interessant van en komt ook op tijdens gluren. De jongen het blijkt echter blind te door zijn. Tegenover naar Dunya is een knappe jongen een komen van wonen. Vanuit haar het slaapkamer kan ze op hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het op heel interessant het en komt ook op tv gluren. de De jongen blijkt echter blind op te zijn. Dunya zet op tv uit haar gevoelens om de in een gedicht. Kenza leert het Nederlands en op tv krijgt daarbij hulp van uit Monique.

Desie uit vindt het tijd voor een het 'eerste de keer'. Ze is op tv nu zestien tijdens en stelt zich er van het alles van bij voor. Voor op tv Monique is het lastig een te accepteren dat met haar dochter naar niet voor altijd in haar kleine meisje blijft. in Desie vindt van het tijd voor uit een 'eerste keer'. op tv Ze is nu inmiddels zestien en met stelt zich naar er op tv van alles bij voor. Voor tijdens Monique door is het lastig te accepteren een dat de haar dochter niet voor altijd tijdens haar de kleine meisje blijft. Bij tijdens Dunya thuis gaat van ook niet door alles over rozen: Kenza moet naar door in het ziekenhuis voor een het inwendig onderzoek. Dunya op gaat mee om te vertalen in door en leert haar moeder beter door kennen.

Dunya en op tv Desie zitten op midden in tijdens hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het van kan met Desie niks schelen: op ze gaat toch zakken. Dunya in stelt in voor om naar van een Marokkaanse waarzegster te op gaan. Dunya en uit Desie zitten midden op tv in hun uit schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het in kan Desie de niks schelen: ze gaat in door toch zakken. Dunya door stelt voor om naar een een Marokkaanse waarzegster te in gaan. met Die doet twee opmerkelijke uit voorspellingen. Monique van krijgt op haar werk een tijdens grote verrassing. op tv Maar of uit ze daar zo blij het mee is...

Het tijdens is Valentijnsdag, op een belangrijke dag door voor Dunya en vooral voor Desie. een Desie naar is verliefd op op tv Abdel, een vriend het van Soufian. Ze probeert in een Valentijnsafspraak op tv met hem te tijdens maken. Het is in Valentijnsdag, een belangrijke in dag voor Dunya en een vooral een voor Desie. Desie is tijdens verliefd op het Abdel, een vriend van Soufian. door Ze naar probeert een Valentijnsafspraak met hem te op maken. in Dunya helpt haar daarbij, maar een er gaat iets door helemaal van fout. Bij Monique niet: naar ze heeft een geheime het naar aanbidder die haar overstelpt met de Valentijnskaarten, bloemen de en kadootjes. uit Wie zou het de zijn?

Desie wordt zestien. op Haar moeder Monique tijdens heeft Desie naar een met brommer beloofd als ze op tv tot haar zestiende niet een rookt. Een het onverwachte brief het van de oma van Desie op gooit roet in een het in eten.

De ouders van een Dunya zijn uit een paar dagen naar de Marokko voor een op begrafenis. naar Voor Dunya in en Desie is op de kust nu vrij om achter de de met jongens aan uit te gaan.

Bij Dunya's door familie logeert tijdelijk de de tijdens twintigjarige Saïda. Dunya's moeder de is erg in haar nopjes van met de onberispelijke in en vrome het Saïda. Ze is een met goed voorbeeld. Desie op tv denkt van daar anders over. Bij de de familie van Dunya de logeert het tijdelijk de twintigjarige een Saïda. De moeder van Dunya op tv is erg op tv in haar nopjes een met de onberispelijke naar en in vrome Saïda. Ze van is een goed voorbeeld op tv voor Dunya. Desie denkt met daar heel op anders over.

juni 2017
14-05-2017 19:05

D&D forever

Dunya & Desie - D&D forever

Dunya wint een stageplaats bij de krant. Monique gaat trouwen met Jeff. En Desie? Desie heeft het er moeilijk mee dat niet alles altijd kan blijven zoals het was.

07-05-2017 19:00

Geen ja & geen nee

Dunya & Desie - Geen ja & geen nee

Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef Hassan is in het land en heeft zijn zinnen op haar gezet. Soufian weet dat de familie een huwelijk aan het voorkoken is. Dunya maakt zich grote zorgen: haar Marokkaanse achterneef H...

30-04-2017 19:00

Bed & badgasten

Dunya & Desie - Bed & badgasten

Tot Desie's grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Tot Desie's grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen gr...

23-04-2017 19:00

Persoonlijke vragen

Dunya & Desie - Persoonlijke vragen

Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart van rasta-Richard, die ze eigenlijk helemaal niet kent. Dunya en Desie hebben een baantje als enquêteur in een callcenter. Desie verovert het hart va...

16-04-2017 19:00

Jongensdromen

Dunya & Desie - Jongensdromen

Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op hem heeft. Dunya maakt zich zorgen over haar broertje Soufian. Hij gaat om met een groepje jongens dat een slechte invloed op...

09-04-2017 19:00

Scheiding links, scheiding rechts

Dunya & Desie - Scheiding links, scheiding rechts

Voor het eerst zitten Dunya en Desie niet meer bij elkaar op school. Desie is na de mavo naar de kappersschool gegaan en Dunya zit nu op de havo. Kan hun vriendschap deze scheiding wel aan?

02-04-2017 19:00

Marken - Marrakech

Dunya & Desie - Marken - Marrakech

De zomervakantie is in aantocht. Monique maakt plannen om met Desie op vakantie te gaan, maar Desie gaat liever met Dunya. Alleen moet eerst nog de uitslag komen van de eindexamens.

26-03-2017 19:00

Boze oog

Dunya & Desie - Boze oog

Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jaloers op Desie, dat ze bang is dat ze het 'Boze oog' heeft. Dunya en Desie zijn verliefd op dezelfde jongen: Derrek van de motorcross. Dunya is zo jalo...

19-03-2017 19:00

Blinde liefde

Dunya & Desie - Blinde liefde

Tegenover Dunya is een knappe jongen komen wonen. Vanuit haar slaapkamer kan ze hem onopgemerkt bespieden. Desie vindt het heel interessant en komt ook gluren. De jongen blijkt echter blind te zijn. Tegenover Dunya is een knappe jongen kome...

12-03-2017 19:00

Doornen en rozen

Dunya & Desie - Doornen en rozen

Desie vindt het tijd voor een 'eerste keer'. Ze is nu zestien en stelt zich er van alles bij voor. Voor Monique is het lastig te accepteren dat haar dochter niet voor altijd haar kleine meisje blijft. Desie vindt het tijd voor een 'eerste k...

05-03-2017 19:00

Handlezen

Dunya & Desie - Handlezen

Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken voor het eindexamen. Het kan Desie niks schelen: ze gaat toch zakken. Dunya stelt voor om naar een Marokkaanse waarzegster te gaan. Dunya en Desie zitten midden in hun schoolonderzoeken ...

26-02-2017 19:05

Valentijn

Dunya & Desie - Valentijn

Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en vooral voor Desie. Desie is verliefd op Abdel, een vriend van Soufian. Ze probeert een Valentijnsafspraak met hem te maken. Het is Valentijnsdag, een belangrijke dag voor Dunya en voor...

19-02-2017 19:05

Sweet sixteen

Dunya & Desie - Sweet sixteen

Desie wordt zestien. Haar moeder Monique heeft Desie een brommer beloofd als ze tot haar zestiende niet rookt. Een onverwachte brief van de oma van Desie gooit roet in het eten.

12-02-2017 19:05

Dood en de jongen

Dunya & Desie - Dood en de jongen

De ouders van Dunya zijn een paar dagen naar Marokko voor een begrafenis. Voor Dunya en Desie is de kust nu vrij om achter de jongens aan te gaan.

05-02-2017 19:05

Nieuwe zuster

Dunya & Desie - Nieuwe zuster

Bij Dunya's familie logeert tijdelijk de twintigjarige Saïda. Dunya's moeder is erg in haar nopjes met de onberispelijke en vrome Saïda. Ze is een goed voorbeeld. Desie denkt daar anders over. Bij de familie van Dunya logeert tijdelijk de t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dunya & Desie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dunya & Desie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dunya & Desie bij Dunya & Desie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dunya & Desie. Heb je een uitzending van Dunya & Desie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dunya & Desie gemist

Dunya & Desie is een Nederlandse jeugdserie van Dana Nechushtan, geschreven door Robert Alberdingk Thijm. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee Amsterdamse meisjes. Dunya (Maryam Hassouni) komt uit een traditionele Marokkaanse familie en beleeft een wereld waarin de regels thuis heel anders zijn dan in de buitenwereld. Desie (Eva van de Wijdeven) komt uit een een-ouder-gezin en woont samen met haar moeder in een roze flatje waar steevast Dolly Parton wordt gedraaid. Ze is weliswaar wat minder slim dan Dunya, maar heeft wel een gouden hart.

Uitzending gemist van Dunya & Desie? Hier kun je alle uitzendingen van Dunya & Desie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 14-05-2017 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord