Programma gemist?

Als playboy Tony met erachter komt dat met op zijn rijke echtgenote op tv een affaire heeft, bedenkt hij in een op tv plan om haar in te vermoorden.

september 2021
01-08-2014 23:18

Film op 2: Dial M for Murder

Film op 2: Dial M for Murder - Film op 2: Dial M for Murder

Als playboy Tony erachter komt dat zijn rijke echtgenote een affaire heeft, bedenkt hij een plan om haar te vermoorden.

Film op 2: Dial M for Murder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Dial M for Murder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Dial M for Murder bij Film op 2: Dial M for Murder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Dial M for Murder. Heb je een uitzending van Film op 2: Dial M for Murder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Dial M for Murder gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Dial M for Murder? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Dial M for Murder, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Dial M for Murder gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Dial M for Murder? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Dial M for Murder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2014 om 23:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!