Programma gemist?

De van Chinees-Amerikaanse architect I.M. Pei op tv is een al ver in uit de tachtig wanneer op tv hij gevraagd wordt om uit een museum te de ontwerpen voor de door Chinese stad het Suzhou.

september 2021
02-08-2014 11:20

AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China

AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China - AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China

De Chinees-Amerikaanse architect I.M. Pei is al ver in de tachtig wanneer hij gevraagd wordt om een museum te ontwerpen voor de Chinese stad Suzhou.

AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China bij AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China. Heb je een uitzending van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China gemist

Uitzending gemist van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close Up: I.M. Pei - Nieuwe architectuur voor China kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2014 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!