Programma gemist?

De tijdens half-Russische Elena ruilt met tijdens de van vrolijke en sportieve Meike. Elena naar is een bevlogen op jongedame met de een duidelijk doel de in haar leven: musiceren. Hoe in zou zij door het in vinden om te ruilen met de van vrolijke en met sportieve Meike, wiens toekomt het nog op helemaal openligt? In het op huis op tv van muzikale Elena komen de de muzieknoten je tegemoet. naar Half Russische op Elena is een bevlogen jongedame door met een door passie voor het klassieke muziek. Zij in is een een echte pianovirtuoos en daarnaast op zingt zij opera. Zij tijdens heeft dit op tv niet van een vreemde. Haar uit moeder, door ook Elena genaamd, naar is een de professioneel operazangeres. Het huis van tijdens de Elena's is door dan ook met helemaal ingericht op musiceren; twee in met vleugels in de woonkamer, op naar iedere verdieping wel tijdens een op tv keyboard en zij hebben zelfs geluidsdichte uit ruimtes. uit De dames naar produceren nogal veel volume en willen een hun van buren niet tot last in zijn. Mensen denken uit over van het algemeen dat Elena door van haar moeder gepusht wordt op om het ook opera te zingen, maar met niets een is minder waar. op 'Ik wil zelf klassieke muziek tijdens maken. Ik voel de mij de echt een door beetje beledigd wanneer mensen denken dat op ik op dit van mijn op moeder moet op tv doen, want het is echt naar mijn een keuze!' Wanneer Elena uit niet aan het zingen is, van dan vind op tv je haar met haar tijdens neus het in de boeken. Elena zit door op het gymnasium van en geniet op tv erg van vakken op tv zoals Grieks een en Latijn. Doordat muziek in en scholing zoveel naar tijd in op beslag neemt blijft uit er weinig tijd over voor uit vrienden. Gelukkig ziet met zij bestie Elim iedere van tijdens donderdag bij zangles, want op zij zijn zangpartners en doen tijdens met mee aan internationale zangconcoursen. Elena ruilt door met een de super sportieve Meike. Zij met is anderhalf jaar door geleden met haar het op ouders, jongere zusje door en broertje vanuit Brabant uit richting Utrecht verhuisd. het De verhuizing heeft dit al naar hechte gezin een nog hechter van gemaakt, omdat op iedereen opnieuw moest beginnen op tv en zij van op elkaar waren aangewezen op in deze nieuwe een stad. Er wordt op tv bij Meike thuis de veel gepraat op en ze vinden het belangrijk met dat op naast de drukke schema's tijdens er ook tijd is tijdens voor 'quality time' uit met van het gezin.

Boerenjongen op tv Finn ruilt met B-Boy Martijn. door Finn staat uit op met in koeien en met gaat ermee naar bed. Zijn uit leven draait om dieren een in en de boerderij. De nieuwsgierige uit Martijn op wil daarentegen zijn dans-skills showen tijdens in een van videoclip van Drake. tijdens De elfjarige harde uit werker Finn woont op het een boerderij in het een West-Friese Twisk. Ze de hebben de 120 melkkoeien, een ruim 100 stuks jongvee, naar 12 schapen, 60 kippen, de een geit en door een van hond. Bij Finn thuis tijdens wordt van ieder gezinslid een tijdens bijdrage op de het boerderij in verwacht. Een boer werkt dag door in, dag in uit het en daardoor is het op gezin nog in nooit samen op vakantie op geweest. Dat vindt het Finn weleens jammer, maar toch op tv een zou hij de tijdens boerderij voor geen het goud kunnen missen. Finn ziet het volgens naar zijn vader overal handel in. naar "Hij tijdens verkoopt alles wat los tijdens en vast zit in in dit huis" en Finn het heeft op zelfs al door een eigen eierhandel opgestart naar in Twisk. Door tijdens het drukke boerenbestaan heeft deze een veehouder in spé op tv uit nauwelijks tijd voor hobby's, met maar één ding gaat naar hem zeer aan van het hart. op Hij doet namelijk mee aan het de Young Breeders, de waarbij de op mooiste koe door van stal wordt gehaald tijdens en wordt geshowd. met Al een vijftien competities op rij heeft een Finn de een lintje in de wacht gesleept. op tv Soms vraagt door hij zich door naar zijn leven van op de op boerderij af hoe het leven van een een leeftijdsgenootje van zou zijn, in maar tegelijkertijd snapt door hij ook weer niet op wat hen een bezig houdt. Gamen en Facebook in vindt hij onzin: tijdens een de telefoon is functioneel en op tv daar bel je de gewoon mee. Hij ruilt met van met de nieuwsgierige, sociale tijdens waaghals Martijn uit Emmen. het Als door hij niet van gebouwen hopt, tijdens springt het en weer doorrolt, dan trekt hij uit alles uit op de kast tijdens een door dance van battle. Breakdancen is op tv zijn passie en zijn leven. op van Martijn zet hoog in in en blijft op zichzelf verbeteren, want die ene van 'trick' of 'move' het kan uit altijd beter, sneller of soepeler. Geen het wonder dat op tv deze met doorzetter al meerdere dance op battles heeft gewonnen en met volgend uit jaar naar een speciale middelbare op tv school gaat voor door talenten.

Zachtaardige Wafia komt een uit oorspronkelijk uit Syrië, door de met aanhoudende oorlog op tv in het land kon op tv het het gezin niet anders dan vluchten. Zij naar uit ruilt met de muzikale Danielle op tv uit door het kleine dorp door Dreischor in Zeeland. Wafia woont met als jongste telg samen door met in haar vader, moeder, twee uit zussen en tijdens twee broers in van Bodegraven. Twee tijdens jaar geleden werd de met situatie voor het gezin in onhoudbaar in tijdens hun land Syrië door in de uit oorlog. Het gezin heeft met samen de tijdens beslissing genomen dat de vader van op Wafia een in zijn eentje de zware tijdens en gevaarlijke de overtocht per boot zou door maken. Zeven maanden in uit later kreeg Wafia's familie gelukkig uit toestemming om ook naar van Nederland te komen. in 'Rustig', naar noemt Wafia het van in Bodegraven, uit maar ze voelt zich helemaal thuis met in in Nederland. In Syrië moest van Wafia naar bijna de hele van tijd binnen blijven, omdat er de constant spanningen door op straat waren. de In Nederland kan zij met met haar een nieuwe vriendinnen op stap en in hoeft zij in niet bang te met zijn. Wafia het houdt er niet van om uit binnen te zitten met in en dribbelt liever buiten met haar tijdens basketbal of doet van uit een potje straatvoetbal. door Maar als ze dan toch binnen door blijft, dan de kan zij uren het gebouwen natekenen en van ontwerpen, want een deze slimme meid droomt ervan uit op om architect te worden. Ze op tv zit nog in groep de 7. De lessen op door mogen van haar wel een wat pittiger, maar de focus met een ligt voor nu op uit Nederlands leren van schrijven en spreken. Wafia en haar met gezin zijn moslim. een een Wafia vindt het leuk dat op tv ze over tijdens een tijdje ook een uit hoofddoek mag dragen. 'Als door mijn zussen het het dragen dan vind door ik het van heel erg met mooi.' De dertienjarige muzikale naar Danielle is tijdens geboren en getogen in een de piepklein met dorpje in van Zeeland met welgeteld 1000 inwoners. Ze op woont naar met haar ouders en jongere op tv broertje in een door landelijk naar vrijstaand huis. Haar ouders met zijn er altijd, omdat tijdens haar tijdens moeder huisvrouw is en tijdens haar vader een het financieel bedrijf aan met huis de heeft. Thuis is een voor hen een anker van uit rust de waar alles om familie draait. tijdens Danielle de en haar broertje Bas (10) zijn naar van de tweede door op leg.

De een serieuze en wijze de Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. op tv Hani is naar vanuit Syrië door gevlucht naar Nederland. Wijze Hani op heeft het al in meerdere het landen gewoond. het Hij heeft Syrische ouders, maar is uit geboren in het Saoedi-Arabië. Zijn vader naar kon in een dat land aan van de slag op tv als apotheker en het gezin naar heeft daar een aantal het goede jaren gehad. het Helaas van hield de relatie tussen zijn door ouder geen stand met en op zevenjarige in leeftijd naar is Hani samen uit met zijn moeder naar Syrië van op tv verhuisd. Hani zijn vader is achter het gebleven in uit Saoedi-Arabië van en dit betekende tijdens dat Hani zijn vader slechts één met maand per jaar naar zag. Uiteindelijk is naar naar ook hij terug verhuisd naar Syrië. een met Toch heeft hij daar in maar enkele maanden gewoond, met want naar de situatie in het land een verslechterde door de oorlog. door Aan het begin de van 2014 besloot een Hani's door vader in zijn eentje in te de vluchten naar Nederland. het Na een lange reis met verschillende een van vervoersmiddelen door Turkije, Italië en op tv Duitsland heeft hij uiteindelijk op Nederland met weten te bereiken. 'Ik naar had wel contact van met mijn vader, maar uit heel een weinig, omdat een hij elke keer in in een ander land was en de de geen vast nummer had door waarop ik hem de kon bereiken.' In september 2015 naar stond naar de jonge Hani voor uit misschien wel de grootste het uitdaging van zijn door leven: het zijn moeder achterlaten op tv in het het oorlogsgebied en in zijn eentje de van in oversteek naar Nederland maken. 'Soms werd van mijn school beschoten naar naar door terroristen. En een paar kinderen met uit mijn klas van een zijn overleden door bomaanslagen. Er een was geen andere op tv keuze het dan te vertrekken uit uit Syrië.' Het leven in van Hani uit in Den Haag bestaat met uit school, een de kerk en sporten. naar 'Ik zat op een van het de beste scholen uit in van Syrië. Daar de heb ik Engels leren van praten en uit dat kwam goed van pas tijdens bij het leren van in de Nederlandse taal. in Sommige woorden lijken uit in op elkaar.' Vriendelijke Hani van wil later graag architect worden. tijdens in Hij vindt de naar huizen in Nederland wel veel op tijdens elkaar uit lijken. Er mag meer variatie op tv komen. Hani op hoopt van dat hij door deelname naar aan Puberruil Zapp bevriend tijdens wordt met de op tv andere uit jongen.

Wessel op en Julen met ruilen van gezin. De Brabantse Wessel op tijdens is een rasechte met optimist en bouwt met zijn naar familie de grootste door (carnavals)feestjes. in Hij ruilt met de tijdens actieve Julen de bij wie de tijdens Franse cultuur er een met de paplepel door is ingegoten. De een Brabantse Wessel is altijd vrolijk, op tv of tijdens zoals zijn ouders op zeggen: 'Niets is naar hem te gek.' Hij woont van samen met een zijn familie in in het Brabantse Boxmeer en hij tijdens gaat in er nooit meer weg. van Althans, misschien dat een hij wel een naar de kleinkunstacademie tijdens in de op grote stad gaat naar om in de door voetsporen te treden van zijn door grote voorbeeld Jochem een Myjer, maar daarna door komt hij gelijk weer naar terug. van Dat is hem de geraden, want het als lid van de Metworstvereniging die in het hele de jaar het oefent om met carnaval de een traditionele knollenraces te door rijden, moet je wel tijdens een dorpsbewoner een zijn. De familie door gaat een keer per door op tv jaar naar de op tv kerk en hoe kan uit het ook anders... op tv dat is niet tijdens op kerst, maar in met carnaval: Hét feest waar uit ze het hele de jaar naar het uitkijken. op tv Wessel zorgt met zijn 'buuten', waarbij door hij in de een een ton staat om uit allerlei typetjes na te doen, uit er de ieder jaar voor dat in het publiek helemaal in een van deuk de ligt. Bij de dertienjarige van Julen op wordt er thuis Frans gesproken, in maar vooral Frans gegeten. een Het tijdens liefst eet op tv zijn familie iedere in dag een driegangenmenu mét aperitiefje. van Zijn door Franse oma 'Mamido' heeft tijdens Julen geleerd om Franse pannenkoekjes door een te maken en tijdens álles te proeven, waardoor hij op nu schimmelkaas eet met en het liefst naar iedere dag de een oestertje het wegslurpt. Naast het bourgondische leven in is sport ook uit enorm belangrijk. tijdens Julen hockeyt op het hoogste de niveau, houdt van in mountainbiken naar en gaat op tv met zijn familie zo door nu en dan back to een basic survivallen door in het bos. naar In de carnavalsvakantie staan door ze met steevast op de het latten in de Franse het Pyreneeën door en bezoeken zij hun Franse met familie. Het gezin houdt op ook van op verre reizen maken. de Zo een zag Julen al het naar fijnste zand van de de wereld in van de woestijn van uit Marokko en Peru op tv staat dit het jaar hoog op met hun lijstje.

Amber ruilt met met Hilde. Amber op is enig door kind en in zij geniet van huiselijke gezelligheid tijdens met op haar vriendinnen. Hilde is op opgegroeid tussen de aardappels in en crosst graag een op haar skelter naar door van de weilanden. In het centrum van van Veenendaal woont op de twaalfjarige met Surinaams - Hindoestaanse Amber met tijdens haar een moeder, opa en oma naar in een appartement. in Amber vindt haar met moeder de allerleukste de van de hele uit wereld. Ze hebben in veel dezelfde op tv interesses. Misschien komt dat van ook doordat haar op moeder nog maar 29 met met jaar is. Amber in en haar moeder doen veel leuke op tv dingen samen. een Zo gaan met ze vaak een samen shoppen, lekker lunchen in de het een stad, naar de bioscoop een en thuis kruipen ze weleens in samen onder naar een dekentje om het naar hun lievelingsfilms de te kijken. De opa een van een Amber is Hindoestaans het en haar oma is Katholiek. van naar Zij hebben aan hun een dochter en kleindochter niet in zoveel van het geloof de meegegeven. uit Ze vinden het belangrijk het dat beiden hun eigen met weg het vinden in het leven, door of dit in nu met een of zonder het geloof op is. Amber is veel het bezig met met haar kleding en make-up. tijdens Naar school doet met ze tijdens alleen lippenbalsem op, maar voor een in feestje door maakt ze zich mooi door met lippenstift en het oogschaduw. Je zult dit uit meisje naar niet snel buiten zien tijdens spelen. Ze danst op liever de sterren van op de hemel tijdens met van een lesje stijl- van of Bollywood dansen. De vriendinnen van op tv Amber naar zien haar echt in niet op in een boerderij in een een overall. Amber zou echt met nooit met haar blote tijdens handen een koe op tv melken, maar zij naar zal van dan eerder stylish door de met weilanden paraderen. door Amber ruilt met een het echt buitenkind, de namelijk Hilde uit in Zevenbergschen Hoek. Stoere Hilde door woont samen uit met haar de ouders en jongere broertje uit op een aardappelboerderij. van Het het leven van een boer gaat een niet altijd naar over rozen, in want er wordt iedere met dag gewerkt. In de zomer uit gaat Hilde met met haar moeder en met broertje naar graag op fietsvakantie. op Uren fietsen door de op tv natuur, met tentje mee en genieten maar. een Gelukkig hebben zij op tv in februari op een rustigere het periode op de van boerderij waardoor het gezin één op tv week per jaar samen met op de vakantie kan uit gaan.

Fadi is een op tijdens jonge Syrische vluchteling. Twee jaar met geleden moest zijn in gezin noodgedwongen hun uit geboorteland verlaten met voor de oorlog. Hij ruilt van met de het avontuurlijke Pim, BMX-talent in tijdens de tijdens dop, geboren en getogen het in het Hollandse met Bakkum. De naar serieuze en slimme tienjarige Fadi op tv heeft een heftige uit op tv reis achter de rug. Twee jaar op geleden maakte zijn in tijdens gezin de moeilijke beslissing om tijdens gescheiden naar van Nederland te reizen, niet van wetend of op ze elkaar de ooit nog zouden zien. Terwijl vader, in oudere het broer Milad en op zus Miray door besloten de overtocht te het maken, bleef Fadi met uit zijn moeder in achter in Syrië. Na zes naar maanden konden ze op tv elkaar gelukkig tijdens weer in de een armen op sluiten. Het appartement naar van de familie in Syrië naar ligt inmiddels onder op de puin door bombardementen. met Gelukkig waren zij tijdens op dat op moment al in hun het nieuwe bescheiden door huisje in op tv Breda. Er ligt een flinke op tv druk een op de schouders van tijdens Fadi. Als jongste op telg het maakt hij volgens de zijn familie de meeste kans van om naar te slagen in dit nieuwe land. het Fadi zijn in oudere broer moedigt een hem uit dagelijks aan om 'zijn tijd tijdens nuttig te besteden' op door bijvoorbeeld Schooltv-weekjournaal een te op kijken. Het is altijd een tijdens zoete in inval bij het gezin. het Moeder schotelt naar niet alleen thuis, maar ook als in vrijwilligster in een tijdens in theehuis de lekkerste Syrische tijdens gerechten voor. op tv Fadi spreekt al bijna vloeiend Nederlands de op en heeft al veel vrienden uit gemaakt, met een wie hij het liefst met buiten de balletjes trapt of van onschuldig belletjes trekt. De familie de heeft een tijdelijke door verblijfsvergunning. Over drie met jaar de wordt de balans opgemaakt het en krijgen zij te horen op of zij op tv mogen blijven naar in Nederland. een Onbezorgde en avontuurlijke tijdens Pim is hard op weg op om een met glanscarrière in de door BMX-sport te bemachtigen. in Pim is gek naar op alles wat in wielen heeft, dus uit het mag ook mountainbiken of in met wielrennen worden. Hij woont samen met het zijn met ouders, zus Romee en broertje van tijdens Mees in een groot vrijstaand het huis in Bakkum door met het met strand, de duinen de en de het bossen om de op tv hoek.

Oliver op ruilt met Jelmer. De creatieve naar Oliver met geniet van de kleine dingen het in in het leven en op tv hij helpt graag het een handje mee. Stoere het Jelmer gaat het liefst van een elke dag op zoek naar in avontuur. het Hoe zal deze ruil van vergaan? Oliver woont in samen met zijn naar ouders en drie jongere broertjes met in Leusden, een waar gezelligheid een en creativiteit de een boventoon voeren met en de energie hoog op tv is. De door deur staat altijd open voor van vrienden, familie en uit kennissen en als uit het gezin het iets voor de buurt de kan doen, dan het staan zij tijdens ook klaar. op Zo gaan zij eens in met de zoveel tijdens tijd langs bij het de bejaardentehuis de in de buurt om te in koken of uit te knutselen met de de bewoners. Oliver weet uit de ouderen door op hun gemak te stellen op tv en hen te met vermaken uit met zijn bruisende karakter. naar Hij is echter uit niet altijd even vrolijk op het geweest. Hij heeft namelijk uit ADD, waardoor het hij sneller afgeleid het is dan anderen. met Op zijn vorige school werd op tv hij erg gepest. De op tv kinderen tijdens uit zijn klas naar konden niet met zijn tijdens ADD omgaan. met Op zijn oude uit school voelde in Oliver zich gefrustreerd door en onbegrepen waardoor op tv hij niet zichzelf uit kon zijn. Door tijdens de overstap naar een nieuwe school door zit hij op tv lekkerder in in zijn vel en hij van heeft meer op tv zelfvertrouwen gekregen. Hij verbaasde zelfs van menigeen toen hij in bij de door weekafsluiting op zijn door nieuwe school een met spetterend een mime optreden gaf. Wanneer deze tijdens fantasierijke jongen zijn rust naar nodig door heeft, dan met vind je hem het regelmatig met zijn de neus in de naar geschiedenisboeken, vooral de Romeinse tijd spreekt een hem met aan. Biologie tijdens vind hij ook naar interessant! Zo heeft hij een mierenhotel met op tv gebouwd om te kijken hoe met snel deze op wonderlijke beestjes zich op tv vermenigvuldigen. Oliver door ruilt met de sportieve, met nuchtere Jelmer uit Hoogkarspel. door Hij is een de enige jongen thuis en het daar baalt uit deze stoere met man wel eens van van, want met zusjes naar kun je moeilijker ravotten naar en stoeien. op Gelukkig heeft hij een in vaste club vrienden van de waar hij graag mee op avontuur in gaat. Of een ze nu karate met moves op op elkaar uittesten, een balletje trappen door naar in de buurt naar of in de op tv weer gaan met takken: ze hebben naar op tv altijd lol samen.

Jennifer uit naar Goirle leeft op tv dagelijks met de gevolgen van met een traumatische jeugdervaring tijdens en met daardoor staan leuke dingen doen door hoog op het haar lijstje. Ze ruilt op van met Anniek, een nieuwsgierig meisje in dat erg betrokken op tv is bij het wat zich afspeelt door in haar woonplaats Tiel. De van naar veerkrachtige elfjarige Jennifer woont samen met uit haar op moeder, broertje met en stiefvader in Goirle en draagt de naar al een aardig rugzakje met zich op mee. Op de jonge leeftijd heeft zij naar brandwonden naar opgelopen. Vele operaties naar volgden en er staat helaas tijdens nog een een operatie met in de planning. Om de narigheden van te op tv vergeten trekt het op tv gezin er het liefst door zo veel mogelijk op uit uit met op tv hun uit camper om samen leuke dingen te tijdens doen. Soms baalt uit Jennifer van de in pesterijtjes in met het zwembad of op op school, tijdens maar zij de heeft hele fijne vriendinnen die altijd uit voor haar het opkomen. Jennifer is dol uit de op muziek en danst op graag haar zorgen van zich met door af. Zij is ondanks met alles erg positief, maar op tv ze het vindt het nog wel lastig een dat sommige mensen anders een naar naar haar kijken uit wanneer zij over haar brandwonden uit vertelt. het Zij wil graag aan iedereen laten tijdens de zien dat je kunt in leven met een brandwonden. De spontane en van energieke elfjarige Anniek woont met samen door met haar ouders en jongere zusje van door in Tiel. Het tijdens gezin is maatschappelijk betrokken en op verveelt zich nooit. Er met is altijd wel op in iets te doen thuis en in iedereen heeft meerdere hobby's. tijdens Karate, pianospelen, uit knutselen, griezelfeestjes organiseren, zwemmen door van met vriendinnen, quilts de naaien: daar blijft het niet bij van voor Anniek. van Ze zit samen tijdens met één de van haar uit vriendinnen in de kinderraad een van Tiel om hun woonplaats een in leuker en duurzamer te maken van voor kinderen. Alsof het uit allemaal nog door niet druk genoeg is, met tijdens organiseert deze duizendpoot ook nog estafetteraces op tv op school, op trommelt naar ze haar familie op op voor een uitvinderswedstrijd en uit voor haar naar vrienden regelt zij een vaak een leuke spelletjesavond. Anniek op tv wil uiteindelijk niets op met op tv organiseren gaan naar doen. Ze heeft andere plannen voor naar tijdens zichzelf.

De Syrische Issa een met ruilt met lieve, de energieke Mats. Syrische door Issa woont sinds een kleine met twee jaar een in Nederland in en hij heeft al veel naar meegemaakt in door zijn leven. Hoe zou hij het het vinden uit om door terecht te komen in van een Nederlands gezin en te een leren wat door al in hun gebruiken zijn? In Syrië hadden het Issa en zijn een familie door een goed leven. De vier de kinderen speelden met door een vriendjes op straat, op ze werden omringd door tijdens familie en door vader Nedal had door een goede baan als naar elektricien. Toen de oorlog met uitbrak met hoorden zij dagelijks door de bommenwerpers overvliegen. Op een uit dag uit liep Nedal over een de markt toen naar er op een paar meter afstand een een met bom insloeg. Er vielen doden van en veel gewonden. de Nedal de besloot meteen tot actie over met te gaan van en de een gewonden te helpen. tijdens Nedal is bij een tweede van bomaanslag zelf in naar zijn been geraakt van naar door scherven van de bom. met Hij heeft zwaargewond in en met bewonderingswaardige wilskracht de door buurland Turkije weten te bereiken. de In het ziekenhuis het kwamen ze van erachter dat de scherven teveel tijdens schade hadden uit aangericht om door zijn been nog te kunnen uit redden. Nedal was op tv uit echter vastberaden om door te gaan door voor zijn het gezin. Met een oude naar beenprothese en met heel veel doorzettingsvermogen heeft op het hij per boot Italië door weten te op bereiken om vanuit daar richting Nederland de te gaan. Na door van maanden afzien kwamen op ook Issa, zijn broertjes, zusje naar en moeder Ieman met naar Nederland. Ze een hebben eerst door nog een het tijdje in een AZC gewoond, totdat naar zij een het huis de kregen aangeboden in Assen. met Het gezin is erg uit blij in Assen het en zij zijn hard op tv bezig om de een op tv taal te leren spreken. Guitige Issa naar heeft uit binnen no time de Nederlandse met uit taal geleerd. Hoe? "Gewoon op tv op school," de vertelt Issa trots. van In de klas vragen de tijdens kinderen vaak naar Syrië de van en de oorlog. Issa vindt door dat niet op erg. Hij op snapt het wel, want hij tijdens is ook nieuwsgierig naar op in hun leven. Ontwapende op Issa wil graag weten hoe naar mensen in Nederland uit leven, wat uit zij eten en wat uit hun met gebruiken zijn. Issa mist Syrië, zijn uit familieleden die uit achter zijn met gebleven en het een buiten spelen met van vrienden.

Chloë naar (10) woont met haar zusje het Sammy (8) op tv en op moeder Sindy in Alphen aan in den Rijn. Haar met ouders zijn uit gescheiden, maar door gaan gelukkig nog tijdens wel goed met elkaar een om. Chloë woont bij op tv haar moeder en gaat door één van keer per week op naar haar de vader in Amsterdam. in Haar beide ouders komen uit China, door in maar hebben elkaar in Nederland ontmoet. een Er woont ook tijdens heel veel familie uit tijdens in Nederland en daar in doen ze vaak leuke tijdens dingen mee. tijdens Sindy heeft haar eigen op tv snackbar met en is daar ontzettend door druk mee. Chloë haar huis op tv de is boven de snackbar, op dus ze het ziet haar moeder heel veel. naar Omdat haar moeder zo met druk op tv is, helpen Chloë en haar de zusje vaak mee tijdens naar in de snackbar. Ze maken van de tafels door schoon of helpen achter de op kassa. Eén de keer per naar week eten ze friet. de De de andere avonden staat haar moeder op in een de keuken om heerlijke Chinese maaltijden met te maken. tijdens Met haar tantes en uit ooms gaan ze op tv lekker uiteten door bij een op tv dimsum restaurant. het Zij ruilt met de islamitische op en tijdens Hindoestaanse Arysha (12). Zij woont in samen met uit haar vader, van moeder, broertje Noer uit (11) en broertje Raza met (6) in Alkmaar. uit Haar grootouders en naar moeder zijn geboren in Suriname, met maar haar voorouders met komen uit India. op De ouders met van Arysha praten onderling op een mix van van met Hindoestaanse talen: Sarnami en op Urdu. Zij spreekt het niet, een maar op kan het in een beetje verstaan. Wel leert een Arysha Arabisch lezen met en van schrijven tijdens de koranlessen in de door moskee. de De islam speelt een grote door rol thuis. op De vader op van Arysha is voorzitter tijdens van een moskee op tv in Alkmaar. tijdens Hij vindt op tv het belangrijk dat een zijn kinderen de normen en waarden de tijdens van de profeet meekrijgen. Dat zijn een onder andere, eerlijkheid, in respect, op netheid en geduld. Arysha's een moeder draagt een van hoofddoek, haar het ouders bidden vijf keer met per dag, eten door halal, en doen tijdens mee een aan de ramadan. het De kinderen begroeten iedereen op met de islamitische wijze. ''Assalamu tijdens alaikum, zeg ik op tv dan tijdens wanneer ik het huis door binnentreed of het vertrek.''Arysha volgt iedere naar zondag koranlessen in de door moskee van haar in vader. naar ''

In Voorburg het woont de tienjarige Luigi van met zijn vader, een moeder en van broertje Enzo (6). op tv Zijn een moeder is Spaans en Portugees, op zijn vader half de Japans en Italiaans, maar door beiden naar hebben met hun een ouders in Brazilië gewoond. tijdens Deze familie met voelt zich dan naar ook echt Braziliaans. Ze wonen een nu elf jaar met in Nederland. Luigi het gaat naar naar een een internationale school en thuis wordt er op tv Portugees gesproken. het Zijn moeder vindt naar het erg belangrijk naar dat in haar kinderen de moedertaal goed uit blijven spreken. uit Alle familie woont nog in op Brazilië de en ze hebben de de taal in dus hard nodig om met van hun te kunnen naar praten. Veel Brazilianen zijn naar christen. naar Het katholieke van geloof speelt een op belangrijke rol bij deze familie. Elke op zondag gaan door zij naar naar de Mariakerk, waar voornamelijk Portugees met sprekende mensen komen. door Hier heeft Luigi door een naar belangrijk taak. met Hij is dit jaar namelijk misdienaar op geworden. Samen met het met een ander meisje helpt door hij de op tv priester om de altaartafel naar klaar te maken voordat de met mis begint. Hij door ruilt met de de door twaalfjarige Kehza die pas vier jaar tijdens uit in Nederland woont. tijdens Hij is geboren op de Java in Indonesië naar waar hij op tv werd opgevoed door zijn oma. Zijn op tv moeder van woonde namelijk op met twee uur vliegafstand op Bali, in omdat de het werkgelegenheid daar beter het was. Kehza's moeder Rika een werd op het Bali verliefd op uit de Nederlandse Peter de en heeft toen op het de besluit genomen om samen uit met de kinderen naar Nederland naar te op verhuizen. Toen Kehza de in Nederland door aankwam vond hij in het eigenlijk meteen in fijn. Inmiddels zijn tijdens zijn halfzusje Kirana (3) met en halfbroertje Jan geboren. tijdens Kehza's op 24-jarige zus Ulfie is net op op tv zichzelf gaan van wonen. Het is een met drukke boel door thuis en tijdens daarom is het heel naar normaal dat naar Kehza een uit handje meehelpt in het tijdens huishouden.

De door sociale Ahmed uit ruilt met stuiterbal Tim. uit Ahmed is op tv met zijn moeder en zus in gevlucht de uit Soedan en hij in voelt zich helemaal van thuis in Nederland. Hoe uit zou hij van het vinden het om te ruilen met Tim, het de achterkleinzoon het van Johnny door Hoes? Met een grote glimlach op en op tv een lieve uitstraling wordt iedereen begroet het door Ahmed. de Hij woont sinds een naar aantal naar jaar in een van rijtjeshuis in Enschede, op maar deze vrolijke van jongen heeft de het niet altijd het makkelijk gehad. Vier met jaar geleden is hij samen met van zijn tijdens moeder en zus gevlucht uit vanuit Soedan. door Ahmed kan zich de op reden van vertrek een en hun leven daar op van niet goed herinneren. De moeder van op tv Ahmed op tv is zwijgzaam over de door reden van een vertrek. Zij wil haar de kinderen beschermen: een ze hebben al genoeg meegemaakt. naar Bij aankomst naar in tijdens Nederland sneeuwde het; met daar stonden ze dan naar in zomerkleding met op een enkeltje richting AZC de Ter Apel. met Het gezin heeft tijdens meerdere AZC's van in binnen gezien en in de een laatste AZC hebben een zij zes maanden door gewoond met totdat zij een tijdens huis in Enschede kregen aangeboden. de in Ahmed voelt zich helemaal thuis op tv in Nederland. in Al was het in het op begin nog de wel even lastig. op tv In Soedan hebben een zij namelijk hele door andere omgangsvormen dan in in in Nederland, dus dat was verwarrend voor op hem. Ahmed kwam de gelukkig in een uit leuke klas het terecht in waar hij goede vrienden heeft het gemaakt op tv die hem hebben in geholpen met het op tv leren van Nederlandse gebruiken. De vader een van met Ahmed is de ontbrekende schakel. van 'Mijn vader uit is naar achter gebleven in de Soedan. We hebben een tijd door geen tijdens contact met hem kunnen hebben, maar naar op sinds kort gelukkig weer wel.' De met naar familie is bezig om hem het naar Nederland te het krijgen, maar dat het gaat met erg moeizaam. 'Ik mis hem het ontzettend!' op Ahmed ruilt met de nieuwsgierige, met stuiterbal Tim. Hij woont op in op een overwegende blanke wijk van in Beverwijk waar hij naar het een liefst spinazie en naar Hollandse pot krijgt voorgeschoteld. een Tim weet van niet zoveel van tijdens andere culturen, dus het zou met wel eens heel het leerzaam voor op hem kunnen zijn het om een met kijkje in een van andere keuken te naar nemen.

De naar twaalfjarige Shanaya woont tijdens samen met haar ouders en de twee op tv broertjes in Capelle in aan de IJsel. Haar van vader een is Indonesisch, Indiaas een en Trinidads. Van de Indonesische cultuur met tijdens krijgen ze vooral het heerlijke de eten mee. Moeder Monique door het heeft de Surinaams-Creoolse cultuur. Ondanks met de beladen door geschiedenis van de cultuur hebben een de Surinaams-Creoolse een de prachtige identiteit die naar je op tv onder andere terugziet in de op tv taal, een klederdracht en muziek. het Monique vindt het met heel belangrijk om de tradities door door over te dragen. Zo studeren een ze thuis de Surinaamse in taal: naar Sranantongo. Een met aantal regels thuis vloeien voort uit uit de op cultuur. Het het belangrijkste is dat je beleefd door bent tegen van ouderen. Het is geregeld een gezellig naar bij deze warme familie en door het het is dan ook niet op tv zo gek dat de vriendinnen op het van Shanaya vaak bij haar op thuis zijn. met Er wordt gedanst en het de muziek in staat altijd het aan. Shanaya zelf zit op op Afrodance en in houdt van popmuziek. De oma door van Shanaya speelt in een belangrijk van rol tijdens in haar leven. het Ze woont erg dichtbij en van daarom doen ze vaak door gezellige dingen. De met Peruaanse uit Kiara (11 de jaar) woont samen door met haar moeder, broer, stiefvader en op halfbroertje de in Nederland. Kiara werd geboren uit in Peru, helaas door gingen tijdens haar ouders uit een elkaar. Haar met moeder vond een nieuwe liefde aan van de andere kant in van de wereld: op naar in Nederland. Vijf jaar van geleden kwamen ze een hier wonen. Meteen maakte het tijdens gezin iets naar verschrikkelijks mee. Toen van ze de hier net één dag het woonde, overleed de man waar tijdens haar moeder naar verliefd op werd. het Na een periode op van van rouw ontmoette haar moeder een de nieuwe de Hollandse prins. Met deze man kreeg van moeder Karla anderhalf van jaar de geleden nog een zoontje. het Nederland met voelt nu als Kiara's tijdens thuis.

Ayoub door ruilt met op Mowafak. Ayoub is opgegroeid de in Nederland. Hij houdt naar erg van kattenkwaad naar uithalen tijdens en samen met zijn beste tijdens vrienden 'doet tijdens hij zaken'. Mawafak is tweeënhalf naar jaar geleden gevlucht op tv uit Syrië en de het woont sindsdien in Nederland. de De Marokkaanse Ayoub (10 jaar) door door woont samen met zijn ouders door en zusje in in een ruim de rijtjeshuis in Vleuten. In de tijdens op blanke buurt zijn zij het een enige Marokkaans in gezin. Over de naar rustige en kindvriendelijke woonomgeving is naar Ayoub door erg tevreden. een 'Het is hier uit eigenlijk perfect en vredig.' Samen het met zijn Nederlandse van vrienden zorgt een Ayoub voor met heel wat reuring. Hij met houdt ervan om kattenkwaad uit uit op te halen. Maar Ayoub heeft door ook een op serieuze kant: met beste de vriend Finn 'doet de hij zaken'. 'Wij op tv plukken naar bloemetjes en die verkopen we dan uit voor met vijf cent.' De zelfverzekerde Ayoub uit van heeft het maar in druk met al zijn hobby's. op Hij kan op rappen, zit tijdens op musicalles en vertelt op aan de de lopende band moppen. Hij staat de graag in de het schijnwerpers. 'De mensen op voor wie ik optreed door lachen de altijd om mijn grappen met of vinden mijn rapteksten de goed. tijdens Ik vind het leuk om een het te doen.' Cabaretier het worden is dan ook zijn grote van toekomstdroom. Mohamed, de uit vader van naar Ayoub, probeert zijn op tv zoon de basis een van het de geloof mee te geven. tijdens Voor het slapengaan reciteren in zij samen een tijdens de vers uit de Koran of de zingen zij de een islamitisch liedje. naar Ieder jaar zoekt het naar gezin tijdens met een vakantie familie op op in Marokko. de Ayoub vindt het heerlijk om met daar te zijn. naar 'Marokko is op een land op waar van van alles te zien en te beleven van is.' De Syrische de in Mowafak (11 jaar) kwam tweeënhalf op tv jaar door geleden naar Nederland uit en woont nu met een zijn ouders en broertje in uit Amsterdam-Noord. Moeder de Rania besloot de dat ze moesten op vluchten nadat een met bom de op school van haar met kinderen raakte. Zij een ging alleen vooruit op de boot. naar 'Het was op te gevaarlijk om de uit kinderen meteen mee uit te nemen.' door Na acht in maanden werd het het gezin herenigd. Ondanks de heftige het periode voelde Mowafak met zich in vrijwel meteen thuis in uit Nederland. 'Nederland een is lief.'

januari 2020
02-07-2019 15:20

Elena vs Meike

Puberruil Zapp - Elena vs Meike

De half-Russische Elena ruilt met de vrolijke en sportieve Meike. Elena is een bevlogen jongedame met een duidelijk doel in haar leven: musiceren. Hoe zou zij het vinden om te ruilen met de vrolijke en sportieve Meike, wiens toekomt nog hel...

30-06-2019 13:55

Finn vs Martijn

Puberruil Zapp - Finn vs Martijn

Boerenjongen Finn ruilt met B-Boy Martijn. Finn staat op met koeien en gaat ermee naar bed. Zijn leven draait om dieren en de boerderij. De nieuwsgierige Martijn wil daarentegen zijn dans-skills showen in een videoclip van Drake. De elfjari...

25-06-2019 15:25

Wafia vs Danielle

Puberruil Zapp - Wafia vs Danielle

Zachtaardige Wafia komt oorspronkelijk uit Syrië, door de aanhoudende oorlog in het land kon het gezin niet anders dan vluchten. Zij ruilt met de muzikale Danielle uit het kleine dorp Dreischor in Zeeland. Wafia woont als jongste telg samen...

23-06-2019 13:55

Coen vs Hani

Puberruil Zapp - Coen vs Hani

De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze Hani heeft al in meerdere landen gewoond. Hij heeft Syrische ouders, maar is geboren in Saoedi-Arabië. Zijn vader kon in dat land aa...

18-06-2019 15:25

Wessel vs Julen

Puberruil Zapp - Wessel vs Julen

Wessel en Julen ruilen van gezin. De Brabantse Wessel is een rasechte optimist en bouwt met zijn familie de grootste (carnavals)feestjes. Hij ruilt met de actieve Julen bij wie de Franse cultuur er met de paplepel is ingegoten. De Brabantse...

16-06-2019 14:00

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal woont de twa...

11-06-2019 15:25

Fadi vs Pim

Puberruil Zapp - Fadi vs Pim

Fadi is een jonge Syrische vluchteling. Twee jaar geleden moest zijn gezin noodgedwongen hun geboorteland verlaten voor de oorlog. Hij ruilt met de avontuurlijke Pim, BMX-talent in de dop, geboren en getogen in het Hollandse Bakkum. De seri...

09-06-2019 13:30

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont samen met zijn ou...

04-06-2019 15:25

Jennifer vs Anniek

Puberruil Zapp - Jennifer vs Anniek

Jennifer uit Goirle leeft dagelijks met de gevolgen van een traumatische jeugdervaring en daardoor staan leuke dingen doen hoog op haar lijstje. Ze ruilt met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat erg betrokken is bij wat zich afspeelt in haar...

02-06-2019 14:05

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Syrische Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hoe zou hij het vinden om terecht te komen in een Nederlands gezin en te leren wat ...

28-05-2019 15:25

Arysha vs Chloe

Puberruil Zapp - Arysha vs Chloe

Chloë (10) woont met haar zusje Sammy (8) en moeder Sindy in Alphen aan den Rijn. Haar ouders zijn gescheiden, maar gaan gelukkig nog wel goed met elkaar om. Chloë woont bij haar moeder en gaat één keer per week naar haar vader in Amsterdam...

21-05-2019 16:35

Luigi vs Kehza

Puberruil Zapp - Luigi vs Kehza

In Voorburg woont de tienjarige Luigi met zijn vader, moeder en broertje Enzo (6). Zijn moeder is Spaans en Portugees, zijn vader half Japans en Italiaans, maar beiden hebben met hun ouders in Brazilië gewoond. Deze familie voelt zich dan o...

19-05-2019 14:00

Ahmed vs Tim

Puberruil Zapp - Ahmed vs Tim

De sociale Ahmed ruilt met stuiterbal Tim. Ahmed is met zijn moeder en zus gevlucht uit Soedan en hij voelt zich helemaal thuis in Nederland. Hoe zou hij het vinden om te ruilen met Tim, de achterkleinzoon van Johnny Hoes? Met een grote gli...

14-05-2019 16:30

Shanaya vs Kiara

Puberruil Zapp - Shanaya vs Kiara

De twaalfjarige Shanaya woont samen met haar ouders en twee broertjes in Capelle aan de IJsel. Haar vader is Indonesisch, Indiaas en Trinidads. Van de Indonesische cultuur krijgen ze vooral het heerlijke eten mee. Moeder Monique heeft de Su...

07-05-2019 16:35

Ayoub vs Mowafak

Puberruil Zapp - Ayoub vs Mowafak

Ayoub ruilt met Mowafak. Ayoub is opgegroeid in Nederland. Hij houdt erg van kattenkwaad uithalen en samen met zijn beste vrienden 'doet hij zaken'. Mawafak is tweeënhalf jaar geleden gevlucht uit Syrië en woont sindsdien in Nederland. De M...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 228
  • Laatste uitzending op 02-07-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!