Programma gemist?

De naar stoere Kristo uit Monster heeft een een met groot cv het als dj. Hij ruilt het met de Chinese het Winston uit naar Rotterdam die van klassieke muziek een houdt. De stoere de Kristo uit naar Monster heeft van een groot cv als dj. Hij met ruilt met in de Chinese Winston uit in Rotterdam die van van klassieke muziek houdt. een De Chinese het Winston woont met zijn een naar ouders, zus en de zusje in een mooi herenhuis een in een rustig op gedeelte van Rotterdam. Winston het uit is een beschaafde op tv en introverte jongen die graag volgens van de een regels leeft. Zijn ouders zijn naar eigenaren het van een chique Chinees met restaurant. Zij werken in hier op tv zes dagen in de op tv week en daarom uit ziet Winston zijn ouders met niet zo veel. het Maar tijdens Winston heeft zelf ook een overvol uit programma. Zijn in huiswerk vindt hij de een van op tv de belangrijkste activiteiten van de een door week. Daarnaast krijgt hij iedere week met pianoles. op Dan speelt hij het allerliefst van door klassieke muziek van de de componisten Bach door of Mozart: hier door wordt Winston rustig van. naar Ook slaat hij het graag een naar balletje met zijn golfclub tijdens een de de wekelijkse les. Thuis wordt met er altijd Chinees naar gesproken en van Winston uit wordt verwacht dat hij met aan de huiselijke door gesprekken meedoet. tijdens Daarom heeft hij door samen met zijn zusje de elke naar zaterdag Chinese van les. Deze slimme jongen draagt het door lieft nette blouses met door met grote logo's. in De stoere Kristo woont in als enig kind door met zijn met ouders in Monster. de Aan het eind van de in straat is op tv het strand. Daar surft Kristo de door de van hoge golven. Deze ondernemende door jongen in heeft al een aantal gave op tv producties uit op zijn curriculum een vitae staan, hij timmert namelijk een aan de weg de als dj, producer in en rapper. Zijn tijdens een moeder rijdt hem naar op alle feestjes. Daarnaast schrijven ze naar samen een pakkende teksten, passend uit bij de coole beats. op Deze levensgenieter op tv is er met maar druk mee, thuis oefent op tv hij op tv zijn dj-set, hij heeft gedraaid tijdens op het festival naar Mundial en binnenkort gaat tijdens hij zijn naar videoclip opnemen in met de studio. Met zijn op tv vader deelt hij de zijn passie naar voor sport. op tv Deze actieve jongen tijdens doet aan de tijdens vechtsport aikido op en volgt ook nog breakdanceles. met De kledingstijl van naar hiphoppers past met helemaal bij deze hippe in jongen: naar een laag hangende broek, T-shirt op met print, kleurrijke gympen tijdens en een pet op tv maken zijn tijdens outfit met compleet.

De de welgestelde Sophie woont een met haar gezin en au op tv met pair in Amsterdam. een Ze ruilt met Alida het uit een een Veenendaals gezin, dat zeer bewust op tv omgaat met tijdens geld en energie. De een welgestelde Sophie woont met van haar gezin een en au pair in met een Amsterdam. Ze ruilt met Alida tijdens uit het een Veenendaals gezin, dat met zeer bewust van omgaat met geld door en energie. Alida met woont met haar tijdens ouders en tweelingzus in Veenendaal. Haar de twee uit oudere zussen zijn in het huis al op uit. Moeder verdient de kost op tv en vader is in tijdens huisman. Het gezin heeft op tv daarom niet van veel te besteden en hierdoor op hebben ze wat maatregelen de moeten op tv nemen: zo hebben met ze hun huis laten een omtoveren tot een een energie neutrale woning. de Om warm water met te in krijgen moeten ze water in opwarmen met hout in naar een speciale door kachel. Daarnaast heeft in het energiebewuste huis van zonnepanelen en naar spaarlampen om extra kosten te uit drukken. De naar ouders van Alida lopen iedere een ochtend een naar krantenwijk naar zodat ze een extraatje de hebben. Gezinsuitjes en in betaalde hobby's de zijn zeker niet naar vanzelfsprekend, maar door een op kortingsactie kan Alida toch naar tijdens stijldansles. Sophie door uit op tv Amsterdam heeft niets van te klagen. Deze hippe tijdens meid woont uit met haar ouders en in broertje in een luxe op twee-onder-een-kapwoning het aan het IJ. De hele van zolder is door eigendom van de de Amerikaanse au pair. Niet alleen de zijn haar in ouders op erg druk, ook Sophies op tv week zit behoorlijk in vol gepland: een hockey, paardrijden en tennis. In met haar vrije tijd beleeft een ze het leuke tijden in met haar au pair, tijdens met wie ze uit vloeiend Engels een spreekt. Daarnaast heeft ze regelmatig verjaardag- op en een slaapfeestjes met vriendinnen. op Hier kletsen ze heel van wat af, ook dobbert met ze door graag op het water in de haar eigen het motorbootje. En een wanneer haar de ouders tijd vrij maken, gaan van ze met z'n de allen naar dierentuinen, naar pretparken, restaurants en door op vakantie een naar tropische oorden. op tv Is Sophie zich bewust op tv van op tv haar eigen energieverbruik? En uit hoe vindt zij een het om haar naar handen uit op de mouwen te steken? Wat met vindt Alida uit van de luxe lunch naar met het gezin? En in kan met ze ook balletjes raken tijdens op uit het hockeyveld?

De nuchtere met Joep woont met uit zijn het zusjes en ouders door op een boerderij in op Maren-Kessel. Hij ruilt met de in levendige op tv Jesse uit Heeze met die geadopteerd door is uit Amerika. De door nuchtere Joep het woont met zijn zusjes en het ouders op een met boerderij in Maren-Kessel. van Hij ruilt naar met de levendige Jesse uit door Heeze die geadopteerd naar is van uit Amerika. Jesse in is geboren in op Philidelphia en van geadopteerd toen hij twee naar weken oud was. door Een tijdje later kreeg Jesse tijdens uit een broertje; zijn ouders adopteerde tijdens Ishan, een jongetje op van Turkse komaf. met Jesse weet nauwelijks van iets van tijdens zijn biologische ouders. tijdens Hij woont tegenwoordig alleen naar met zijn adoptiemoeder met en uit broertje; zijn adoptieouders zijn namelijk twee op jaar geleden de gescheiden. met Jesse ziet zijn vader daarom het een stuk naar minder. De nieuwsgierige Jesse is door heel erg met geinteresseerd in op geschiedenis. Het liefst met gaat hij terug tijdens in de tijd om Napoleon op tv en uit koning Willem naar II te ontmoeten, dit zijn zijn op tv grootste de helden. Met in zijn vrienden maakt uit hij muziek of laat hij zijn tijdens moves zien tijdens op tv de een hiphoples. Jesse wil later de burgemeester een worden, want bepalen wat er uit in uit 'zijn' dorp gebeurt, de lijkt hem helemaal het te gek. De op tv stoere Joep woont met zijn twee de zusjes en ouders de op in een boerderij. Ze in zijn een gezellig, hecht gezin. met Naast zijn het familie tijdens wonen hier ook tweehonderd koeien. met Zijn vaders staat 's het morgens al tijdens om half 6 uit op om de door koeien te het melken. De rest van tijdens de dag met is hij hard aan met het werk in een de stallen. met Het boerenleven het zit in het bloed van de een het familie. Niet alleen vader maar ook tijdens door moeder is opgegroeid op een door boerderij en tijdens ook Joep wil later boer in naar worden. Nu helpt hij al met regelmatig met het op voer aanschuiven of naar de kalfjes naar voederen. Hij vindt het buitenleven van naar op de boerderij heerlijk. tijdens Met zijn op vrienden gaat hij vaak vissen. Ze in van nemen dan hun speciale viskarren mee, een uit zodat ze al naar hun visgerei goed kunnen vervoeren. Verder met dan tijdens Maren-Kessel komt Joep van bijna nooit. Hoe op reageert de zorgeloze Joep op door de geschiedenis van op tv Jesse? uit En kan hij een beetje tijdens met ritme houden tijdens de hiphoples? Hoe de is het voor van Jesse een om in uit een hecht en oer-Hollands gezin van te zijn? met En van het vindt hij van het door boerenleven?

De lieve Ilyas de woont met zijn tijdens twee broertjes en in moeder in in Zoetermeer. van Hij ruilt tijdens de door Ramadam met de het stoere, baldadige Menno die een in zorgeloos leven met leidt in met het groene Rossum. Menno ruilt uit met Ilyas. de De lieve van Ilyas woont met door zijn twee broertjes en in moeder in het Zoetermeer. Hij naar ruilt tijdens de Ramadam met met de stoere, baldadige op Menno die een zorgeloos naar leven van leidt in het tijdens groene Rossum. Menno woont met op van zijn zus en ouders in van het rustige Rossum. naar Zijn tuin is een op tv echte op tv jongensdroom. Menno de heeft een eigen voetbalveld naar én vijver waarin op hij vist, zwemt en een vlotten bouwt. Zomers uit kampeert hij door in de naar tuin en maakt hij een een groot kampvuur met vrienden. een met Op de zolder door van de schuur naar bevindt zich de hut door van Menno. de Hier zet hij op tv een lekker plaatje op en tijdens praat een hij met zijn het vrienden over de mooie dingen van op tv naar het leven; vrouwen en voetbal. op Daarnaast op is Menno vaak te vinden in op naar de geitenboerderij van zijn beste vriend. van Hier helpen op tv de mannen in met het voederen van de naar geiten, maar het liever op spelen ze verstoppertje uit in de enorme bergen naar hooi. De stoere Menno is met gek uit op het buitenleven naar en de vrijheid die hij de heeft om te door doen door en laten wat hij wil. de Geregeld springt op hij met de schone kleren in de stinkende op tv van sloot. Tot tegenzin van zijn moeder. de Samen het met zijn broertje, broer en een moeder woont op tv de lieve tijdens Ilyas in Zoetermeer. het Zijn ouders zijn van vroeger uit Somalië naar de Nederland gevlucht. Toen Ilyas naar drie jaar het was, verhuisde zijn het vader naar Londen omdat naar op hij daar meer een geld kon verdienen. van Door de lange afstand met is de relatie tussen zijn op tv ouders in inmiddels stukgelopen. Ilyas heeft elke in dag contact met de met zijn vader via Skype uit en één keer per jaar tijdens het komt hij naar van Nederland. Ilyas is islamitisch naar en het geloof speelt een op tv door belangrijke rol in het tijdens gezin. Zo doet hij met elk jaar fanatiek mee tijdens aan van de Ramadan, eet de hij geen varkensvlees en op doet het gezin boodschappen op tv bij naar de halalslager. Het belangrijkste op tv voor Ilyas met is dat hij van een goed een mens is. Hij naar is erg lief voor zijn moeder op en door helpt graag met de het huishouden. Ook is Ilyas een op gek op sport en kan naar hij zich met enorm uitleven tijdens een de karateles een met zijn broer.

Boerderijmeisje Daphne uit ruilt met stadse Lizelot. van in Daphne woont op een geitenboerderij op in het Brabantse naar Haren. op tv Zij ruilt met de creatieve en op stadse Lizelot die van veel multiculturele op vriendinnen de heeft. Boerderijmeisje Daphne ruilt met stadse het op Lizelot. Daphne woont met door haar gezin op uit een geitenboerderij in het naar Brabantse Haren. Zij een ruilt met de met creatieve en met stadse Lizelot die een heleboel de van multiculturele vriendinnen heeft. tijdens Daphne woont met haar ouders in en broers in het het dorpse Haren. 365 door dagen het per jaar in draait het om het bedrijf van naar haar ouders: tijdens de geitenboerderij. Daphne van helpt met met alle liefde mee in op de boerderij en door kan zich geen naar leven zonder dieren bedenken. door de Hun geitenmelk verkopen ze uit zelf langs de weg, net uit als hun een kaas, boerderij-ijs, aardappelen en in eieren. uit Het bedrijf is tijdens een trekpleister voor op velen, tijdens een excursie tijdens kunnen bezoekers een op tv kijkje nemen bij de op tv geiten door en op de heuse een schietbaan. Daphne schiet er van in deze door ruimte ook flink een op los, maar ze een kan ook erg door genieten in van een ontspannen op tv wandeling in de de natuur. Daphne baalt tijdens ervan dat haar tijdens ouders zo druk zijn, ze in op kunnen nooit een dagje weg met en op vakantie een gaan is een al helemaal geen optie. Met van door haar ouders en met broertje woont Lizelot in een naar modern rijtjeshuis in tijdens Rotterdam. uit Lizelot is gek op van de stad, uit daar is altijd wat te tijdens beleven. Zo gaan van ze vaak met het met gezin een hapje op de eten, winkelen, naar het op museum of concerten bezoeken in tijdens het park. op tv Ze kan absoluut op niet stilzitten en in heeft de ene van creatieve een uitspatting na de andere. met Lizelot trekt veel op met een haar op allochtone vriendinnen en in zo komt met zij heel veel te met weten over andere culturen. door Daarnaast is ze super door sportief en van staat uit ze elke zondag een strak in het sportpak van met de hele op familie op de tijdens atletiekbaan. Deze stadse meid moet door er niet uit aan denken om op tijdens een boerderij te het wonen. Volgens op tv haar is daar alles de dag in de dag uit hetzelfde. En van met van dieren heeft ze al helemaal tijdens naar niets. Zal Lizelot genieten de van de natuur tijdens een naar huifkarritje? En hoe op tv goed is naar zij in geiten melken? naar van Houdt Daphne het het vol tijdens alle sportieve activiteiten? En met wat vindt ze in met van die drukke stad vol de verschillende een culturen?

Alex en Koen op ruilen van door gezin. Alex is Roma uit en woont in in op een sierlijk ingericht huis van in Lelystad. tijdens Hij ruilt met Koen van uit Oostzaan, tijdens die het liefst door elke dag het water de op gaat van met zijn bootje. Alex naar en Koen ruilen op van gezin. Alex is op tv Roma en woont in in een sierlijk een ingericht van huis in Lelystad. Hij ruilt op tv met Koen het uit Oostzaan, naar die het liefst elke met dag het water op de gaat met zijn bootje. op De op 13-jarige Alex trapt in het zijn op vrije tijd graag uit een balletje op het een pleintje met zijn op buurtvrienden. Deze modebewuste jongen de ziet er met door zijn sportieve trainingspakken op tv en in hippe merkpetjes altijd tiptop uit. het Voor hij gaat de slapen, bidt door Alex altijd even tot de God, die van hem kracht en energie geeft. van Dat kan naar deze jongen soms in best op gebruiken, want hij met heeft al heel wat voor zijn het kiezen gehad. op tv Zijn ouders kunnen tijdens niet meer voor hem tijdens zorgen, maar door zoals het met hoort in de Roma-cultuur op staat je familie van altijd voor je het klaar. Daarom op tv woont hij nu bij zijn op tv oom een Kole en tante in Esmeralda, die van enorm belangrijk voor hem een zijn. Alex merkt dat er een het veel vooroordelen zijn op tv over Roma's en door ook dat maakt in het niet altijd even makkelijk voor op tv hem. Ondanks een alle tegenslagen van is het gezin enorm naar optimistisch en gastvrij. De in deur in wordt platgelopen uit en er is altijd een genoeg eten en met drinken voor iedereen. Koen is naar 12 jaar naar en woont samen uit met door zijn ouders en zus aan in het water in op Oostzaan. De familie het trekt door er graag samen op uit door met van hun kajuit, waarin door je ook kan overnachten. Om zijn een vader bij te een houden krijgt naar deze windvanger les in het zeilen en binnenkort tijdens gaat hij meedoen van aan uit individuele wedstrijden. Als deze met watergek een weer op het naar vaste land moet aanmeren, de maakt hij graag uit actiefilmpjes met zijn drone in of laat met hij de wind door zijn op blonde haren uit wapperen achterop de op tv motor van van zijn vader. Als Koen even in tijdens wat gas terug wil nemen gooit tijdens hij samen het met zijn vrienden wat naar hengeltjes of gaat in hij lekker chillen naar in op een van het zijn twee zolderkamers. Eentje waar van hij de lekker kan gamen met op vrienden en het de ander doet dienst als in slaapkamer. Hoe is uit het voor op tv Koen om in op tv een Romagezin op terecht te komen? Houdt hij het zich staande tussen de met verschillende culturen? een En uit spreekt hij straks een woordje van Romani?

Dierenvriend Alisa loopt op wekelijks met hondenshows en krijgt op tv les van haar oma. Ze het tijdens ruilt met Noa, een geadopteerd tijdens meisje uit China op tv dat uit met gemak naar de op tv top van op de klimmuur klimt. Dierenvriend Alisa loopt in wekelijks hondenshows en uit krijgt naar les van haar oma. Ze van door ruilt met Noa, een geadopteerd van meisje uit China dat van door met gemak naar de de top van de klimmuur uit klimt. in De Twentse Noa is tien jaar het oud op en woont naar samen met haar van moeder in het dropje door Losser. Noa naar is geboren in naar China en als naar baby geadopteerd door de haar Nederlandse moeder. Sindsdien gaan de het twee als door beste maatjes met door het leven. op tv Behalve als de een bordspellen op tafel in komen, dan kan een het er naar nog al eens hard aan van toegaan. Samen met in haar beste vriendinnen, naar die ook uit geadopteerd zijn uit China, droomt op tv Noa op tv van een avontuurlijke tijdens reis door het land van het de van panda's en de het Chinese Muur om met het eigen ogen een te zien van waar ze vandaan komen. van Tot die tijd vermaken de op meiden uit zich prima met discozwemmen, op tv rondjes rijden op hun van eenwieler uit en het bouwen van de op coolste boomhutten. Spierballen op tv om de de bomen in op te klimmen met kweekt deze stoere meid tijdens de haar wekelijkse met lessen in de klimhal waarbij tijdens ze uit moeiteloos naar op tv de top klautert. Alisa is tien een jaar oud en met van loopt elke week hondenshows. Tijdens in deze met shows laat ze haar uit honden gehoorzaam aan de lijn uit uit lopen, goed luisteren en ze naar zorgt er ook nog met van eens voor dat deze viervoeters door er piekfijn in uitzien. De door kneepjes van het een vak leert deze een dierenvriend van haar uit grote voorbeeld: haar oma Alma, die naar al in heel wat prijzen in naar de wacht heeft door gesleept op en ook hondenfokker met is. Samen verzorgen ze uit de honden, door leren ze hen kunstjes en worden van ze uitgebreid op vertroeteld. de Alisa woont samen op met haar ouders en twee een broertjes in Heerhugowaard. Ze in het heeft niks te klagen, alhoewel, een op tv eigen hond op tv zou ze, een in tegenstelling tot haar hardwerkende naar ouders, van graag willen hebben. de Zij vinden het vier katten, twee cavia's en een de met aquarium vol wandelende takken door meer dan genoeg. Moeder en door dochter laten zich op graag verwennen met het een door manicure en met haar vriendinnen van bakt door ze de kleurrijkste taartjes de en cakejes. Is Alisa een sterk genoeg om naar naar de top naar naar van de klimhal de te klimmen?

De door Haagse Layla is met de haar dertien jaar de in jongste Europees dartkampioene. op tv Ze ruilt met een Marlinde die samen door met haar een ouders en tijdens zusje in een Aardehuis op woont. door De Haagse Layla is met naar haar dertien jaar naar de door jongste Europees dartkampioene. Ze ruilt met in van Marlinde die samen met haar op ouders en zusje de in een Aardehuis woont. de De op tv dertienjarige Marlinde door woont samen met haar zusje, het ouders, dieren en tweeëntwintig de door andere gezinnen in naar het woonproject Aardehuizen in Olst, van waar alles draait om op tv op tv verbondenheid met mensen én met tijdens de aarde. Met in muren naar van leem, meubels van gerecycled met hout en zelfopwekkende stroom de kan uit de volgende generatie Van den tijdens het Bergjes ook met een gerust de hart van leven. Niet alleen de houtkachel door zorgt voor warmte van in huis, de muzikale een Marlinde vult met een haar zang en een pianospel naar de woonkamer met ook met warme klanken. Haar het acteerkunsten bewaart ze voor het de op tv toneelles, waar in Marlinde zich helemaal kan inleven op tv in andere in typetjes. Ze hoopt hier tijdens later tijdens haar beroep van te maken door en van bekend te worden, want alleen in dan kan deze bewuste de meid in meedoen aan een tijdens survivalprogramma waar ze het samen met haar avontuurlijke tijdens vriendinnen met al heel lang van door droomt. Ze heeft zich op al goed voorbereid, want de houthakken en op tv vuurtjes stoken de kan deze een avonturier als de beste. De de Haagse Layla is in pas dertien jaar en op nu naar al Europees Kampioen op darten. Turkije, Engeland en tijdens Denemarken, Layla vliegt er door met in haar eentje heen een om een toernooi te met spelen. Ze gooit de in ene na de het van andere pijl raak en gaat er naar bijna altijd met door de beker vandoor. in naar Afgelopen zomer werd ze Europees het Kampioen, de jongste vrouwelijke tijdens winnaar tot nu van toe. Hier in moet hard voor getraind op worden, dus van staat ze elke uit dag naar twee uur lang in het uit café met haar vader in haar in gooitechnieken te verbeteren. op tv Een dag uit voor een belangrijke wedstrijd gaat op ze nog de even bij de haar oudere zus langs. op tv Niet voor op tv een peptalk, maar om haar naar nagels te de voorzien van in mooie dartbordjes en pijltjes. De op tv ouders van op tv Layla hebben een in alternatief geneeskundepraktijk aan huis. Ze op tv op doen handlezingen, geven massages van en energetische behandelingen. Layla een is bij haar ouders het in de uit leer tijdens en wil graag haar op spirituele kant op tv ontwikkelen.

Summer van scheurt met het 80 kilometer per uur in haar naar kart over de uit kartbaan. Ze op tv ruilt met de christelijke op door Hadassa die in van kunstschaatsjurkjes de ene na de andere op pirouette door op het ijs door maakt. Summer ruilt met Hadassa. uit Summer is een tijdens stoere een chick die met 80 kilometer het per uur in tijdens haar kart over een de kartbaan scheurt. uit Ze ruilt uit met de uit christelijke Hadassa die in kunstschaatsjurkjes op de ene door na de andere pirouette op tv op het naar ijs maakt. uit De melkboerderij van de familie uit van de elfjarige uit Hadassa staat net een buiten Utrecht in uit het pittoreske op dorpje Tienhoven. Hoewel haar in ouders dag en op tv de nacht bezig zijn met de van koeien, is met op modder spelen het en poep scheppen niets de voor de Hadassa. Liever verkoopt ze tijdens verse melk in het winkeltje met van of helpt ze op haar moeder in het huishouden. op Haar blauwe overall en van laarzen tijdens ruilt ze het met alle plezier in voor haar in glitterjurkje en het kunstschaatsen waarmee ze over tijdens het ijs schittert. met Hadassa en haar naar vriendinnen uit spreken vaak naar met elkaar af uit en op vrijdagavond gaan ze op naar de Jeugdclub waar op tv ze Bijbelse verhalen naar te op horen krijgen en spelletjes door spelen. tijdens De familie Floor is op christen. Ze bidden voor naar en na elke maaltijd, het op school door moet Hadassa een een rok dragen een en zondag is de op rustdag waarop het hele een gezin naar de uit kerk gaat. De tijdens stoere Summer in van elf het jaar droomt van een het Formule tijdens 1 carrière. Met kartwedstrijden in tijdens Nederland, op tv België en Duitsland op heeft ze al heel wat bekers in en medailles in van de wacht van gesleept. Alles in van het leven op tv van de familie Webb tijdens draait om haar sport. in Vader Stephen sleutelt de aan haar naar kart om deze de piekfijn in orde tijdens te van maken en haar fanatieke in moeder staat in bij elke wedstrijd van langs de kant om tijdens aanwijzingen te geven. Deze Haagse een op dame heeft nog een op stoere hobby: Freerunnen. Dat gaat het natuurlijk op tv het makkelijkst met in een joggingbroek van en een comfortabel T-shirt, toevallig de uit het favoriete outfit van Summer. met In een rokje zal een je haar nooit zien in en van op tv roze uit en glitters moet ze al helemaal een niks een hebben. Als Summer tijdens tijd heeft in trapt ze met haar multi-culti naar vrienden en vriendinnen een het het balletje op het door schoolplein en ook met dan gaat deze fanatiekeling uiteraard voor uit de door winst.

De uit stoere Casper ruilt met Job door die van in een woongroep woont. De op tv stoere Brabantse een Casper, door zijn twee broers en van ouders delen één grote op passie: BMX'en. Hij naar ruilt met Job, op die met zijn ouders op door in woongroep 't met Groene Sticht in Utrecht woont. Job een op helpt daar onder andere in de met tweedehandswinkel. op De fantasierijke Job van elf naar jaar met mag dan wel uit enig kind het zijn, in de innovatieve een woonwijk 't in Groene Sticht woont iedereen samen als uit één grote tijdens familie. Dollen uit met de vrijwilligers in kringloopwinkel de de Emmaus, een tijdens hapje eten bij van de Hoge met Weide waar mensen met in van een handicap werken of door oude meubels de pimpen bij Remake, Job voelt zich uit helemaal thuis een op het plein. Diversiteit, naar respect door en duurzaamheid is erg belangrijk het in huize Smits. tijdens Zo wekken naar ze energie op het met zonnepanelen, wordt vrijwel in alles gerecycled en door uit staat er geen uit auto voor de deur. in Job zou het uit liefst zien dat iedereen het iets van korter zou douchen of op op tv een van andere manier zorgt dat de op tv natuur op tv gespaard wordt. Maar op zijn allergrootste wens is op om later profhonkballer te worden. het Tijdens naar zijn pitchertraining oefent hij tijdens flink op in zijn strakke worpen. Met de zijn vrienden bezoekt van hij musea naar of hij droomt weg bij naar een uit spannend historisch op verhaal op de leesbank in de het op Emmaus. De elfjarige ultra-sportieve van Casper leeft voor de stoere naar fietssport BMX. Zijn van het familie woont dan wel de in het naar Brabantse dorpje Geldrop, voor wedstrijden in reizen ze op tv met hun caravan de door de hele Benelux. van Deze drievoudig Nederlands uit kampioen kan de niet achterblijven op de het Europese- uit en Wereldkampioenschappen en traint heel met hard voor zijn tijdens grote droom: met meedoen aan een de Olympische Spelen. Dat Casper door door de winterse met temperaturen zijn BMX-fiets uit tijdelijk in op de schuur moet op tv zetten betekent niet dat door hij stilzit. tijdens Hij doet uit graag een lesje kickboks door met zijn twee een grote broers, die hem het niet van ontzien tijdens een potje sparren. uit Onder tijdens het motto 'daar word je het hard van' komt Casper van op een heel eind. Zijn grenzen in opzoeken doet de hij ook samen met zijn de vrienden in van het van skatepark.

Marina tijdens uit Hendrik-Ido-Ambacht is naar al bijna in haar hele leven blind naar en gaat geen uitdaging in uit uit de weg. Ze het ruilt met Joy, naar een half Surinaams meisje uit op Scheveningen de dat gek is op golfen en door poolen. Marina ruilt naar met Joy. tijdens Marina uit van Hendrik-Ido-Ambacht is al bijna naar haar hele leven de blind en gaat geen op tv uitdaging tijdens uit de naar weg. Ze ruilt met Joy, tijdens een half Surinaams meisje met uit Scheveningen dat door gek is op op op tv golfen en poolen. De vrolijke tijdens Joy van tijdens elf jaar woont samen met op tv haar ouders naar en zusje in een naar appartement in door Scheveningen met uitzicht op op zee. uit Haar mooie looks in heeft ze met van haar in Suriname geboren vader. tijdens tijdens Roti, bara of pom: elke dag naar staat er op tv wel een lekker op Surinaams gerecht naar op tafel. Regelmatig neemt door deze sportieve meid de het door op tegen haar van opa op de golfbaan. Samen van rijden naar ze over de green en door oefenen door op hun hole-in-one. door Naast dat Joy met handig is met golfclubs, naar kan ze ook goed tijdens overweg met de haar zelfontworpen naar keu. Ze krijgt wekelijks uit les in poolen, verslaat met door gemak haar vader het naar en hoopt binnenkort mee te doen met aan een NK. van van Deze creatieveling knutselt de mooiste in dingen met haar vriendinnen tijdens of door ze fietst in samen met hen naar het strand naar om lekker van uit te waaien. Zolang het er maar genoeg het tijd overblijft op om te studeren, een want in dokter of piloot worden lijkt de in een carrièrejager wel wat. De elfjarige de Marina werd met blind toen ze een nog een baby was. een Afgezien van een de aantal aanpassingen in met huis en op de school naar leidt Marina een naar heel normaal meisjesleven: ze rijdt van paard, laat op tv haar honden uit tijdens en speelt buiten met door haar vriendinnen naar die haar af in en toe uit door de bosjes moeten het plukken als ze vol overtuiging in de de verkeerde kant op rent. Met in haar uit ouders vlogt deze kletskous op over haar dagelijks het leven in Hendrik-Ido-Ambacht en een laat ze met zien dat niets het haar met in de weg uit staat en alles juist een de uitdaging is. Toch kunnen het van onbekende omgevingen soms uit lastig zijn als je niet kunt een met zien, daarom neemt Marina als op het echt niet in anders kan, tijdens haar stok mee. Samen met uit haar moeder test op ze hotels op tijdens hun gangbaarheid de voor naar mensen met een beperking. En op tv als ze er de dan toch is het kan ze natuurlijk tijdens net zo goed het het van zwembad en de toetjes aan een het grondige inspectie naar onderwerpen.

De het serieuze en wijze Hani ruilt door met van voetbalfanaat Coen. met Hani is vanuit Syrië uit gevlucht naar Nederland. De serieuze met en wijze een Hani ruilt met voetbalfanaat van Coen. Hani van is vanuit op Syrië gevlucht naar Nederland. de Wijze met Hani heeft al in meerdere landen op door gewoond. Hij heeft Syrische het ouders, maar uit is geboren in Saoedi-Arabië. Zijn uit vader van kon in dat land op tv aan de slag uit als apotheker en het gezin met heeft daar tijdens een door aantal goede jaren gehad. Helaas hield met de relatie een tussen door zijn ouders geen stand en uit op zevenjarige naar leeftijd is Hani samen in met het zijn moeder naar Syrië verhuisd. Hani een zijn het vader is achtergebleven in op tv Saoedi-Arabië en in dit betekende dat Hani van zijn vader het slechts één maand per jaar uit in zag. Uiteindelijk is ook hij in terug verhuisd op naar Syrië. Toch heeft hij tijdens met daar maar enkele tijdens maanden gewoond, want de situatie in met het het land verslechterde door de oorlog. op tv Aan van het begin van 2014 in besloot op tv Hani's vader in zijn eentje in te vluchten tijdens naar Nederland. Na een naar lange reis met uit verschillende een vervoersmiddelen door Turkije, Italië en Duitsland op van heeft hij uiteindelijk Nederland op weten te bereiken. 'Ik had het uit wel contact met mijn vader, van maar op tv heel weinig, omdat hij elke keer het in een het ander land was uit en geen vast het nummer had van waarop ik tijdens hem kon bereiken.' In het september 2015 stond op de jonge Hani voor uit misschien wel de in grootste uitdaging van uit zijn leven: zijn moeder een achterlaten naar in het oorlogsgebied en in van een zijn eentje de oversteek een naar Nederland maken. 'Soms werd uit mijn school door beschoten van door terroristen. En een paar kinderen door uit mijn klas naar zijn de overleden door bomaanslagen. Er was op de geen andere keuze tijdens dan te vertrekken uit op Syrië.' Het leven van door Hani met in Den Haag bestaat uit school, door de met kerk en sporten. 'Ik zat tijdens op één de van de beste scholen naar in Syrië. Daar in heb ik Engels door leren het praten en dat kwam het goed van pas bij op op het leren van de Nederlandse uit taal. Sommige op woorden lijken op elkaar.' met Vriendelijke Hani wil later op tv graag architect worden. op Hij tijdens vindt de huizen door in Nederland in wel veel op elkaar uit lijken. Er mag meer met variatie komen. in Hani hoopt dat van hij door deelname naar aan Puberruil Zapp tijdens bevriend wordt met de met andere een jongen.

Amber een is enig kind en op zij geniet van tijdens huiselijke gezelligheid met een haar naar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen in de aardappels een en crosst graag op door haar skelter door de uit weilanden. naar Amber ruilt op met Hilde. Amber is op enig kind en zij van geniet met van huiselijke gezelligheid van met haar vriendinnen. het Hilde is opgegroeid tussen de uit aardappels en crosst graag het de op haar skelter de door de weilanden. In het een centrum van door Veenendaal woont de twaalfjarige een Surinaams - Hindoestaanse door Amber de met haar moeder, opa het en oma in een appartement. een Amber vindt haar een moeder door de allerleukste van de door hele wereld. Ze hebben op tv op veel dezelfde interesses. op tv Misschien komt dat ook doordat door haar moeder op nog maar 29 met jaar is. Amber en haar van moeder op doen veel leuke tijdens dingen samen. Zo gaan met ze vaak een samen shoppen, lekker lunchen in het de stad, van naar de bioscoop en het thuis kruipen in ze van weleens samen onder een dekentje op om naar hun lievelingsfilms een te naar kijken. De opa door van Amber is uit Hindoestaans en van haar oma is Katholiek. Zij in hebben aan hun de dochter en naar kleindochter niet zoveel van het van door geloof meegegeven. Ze vinden het belangrijk op tv dat de beiden hun eigen in weg vinden in het de leven, of door dit nu met of zonder de het geloof het is. Amber is in veel bezig door met haar kleding naar en make-up. tijdens Naar school doet ze alleen lippenbalsem naar op, maar uit voor het een feestje maakt door ze zich mooi met lippenstift en in oogschaduw. Je met zult dit uit meisje niet snel buiten naar zien spelen. Ze danst de liever het de sterren door van de hemel tijdens een lesje van stijl- of door Bollywood op dansen. De vriendinnen van met Amber zien haar echt het niet op een uit boerderij in een overall. door door Amber zou echt nooit door met haar blote handen tijdens een van koe melken, maar met zij zal dan tijdens eerder stylish door de weilanden paraderen. een Amber ruilt met met een echt op buitenkind, namelijk Hilde uit naar Zevenbergschen Hoek. Stoere in Hilde woont op tv samen met haar van ouders en door jongere broertje de op een aardappelboerderij. Het van leven van een boer gaat met op niet altijd over rozen, want er op tv wordt iedere dag uit tijdens gewerkt. In de de zomer gaat Hilde het met haar moeder en broertje graag door op tijdens fietsvakantie. Uren het fietsen door de natuur, tentje mee naar en genieten naar maar. Gelukkig hebben tijdens zij naar in februari een op tv rustigere periode op de in boerderij waardoor het gezin in één week de per jaar samen op vakantie in kan met gaan.

Oliver ruilt tijdens met van Jelmer. De creatieve Oliver geniet van een de kleine van dingen met in het leven het en hij helpt graag een handje op tv mee. Stoere Jelmer het gaat het in liefst elke dag door op zoek naar in avontuur. Oliver ruilt uit met met Jelmer. De creatieve Oliver door geniet van op de kleine dingen in in het leven in en hij helpt in graag een handje van mee. Stoere Jelmer gaat het door liefst elke tijdens dag op zoek door naar avontuur. Hoe een zal deze ruil door vergaan? Oliver op tv woont samen met door zijn ouders en drie in jongere broertjes in op tv Leusden, waar met gezelligheid en creativiteit de boventoon voeren naar en in de energie hoog is. De van deur staat in altijd van open voor vrienden, een familie en kennissen en als het de gezin iets voor op de op buurt kan doen, dan staan het zij ook op klaar. Zo gaan zij op eens in de door van zoveel tijd langs door bij het bejaardentehuis in tijdens de buurt tijdens om te koken of door te knutselen met naar de bewoners. Oliver met weet de uit ouderen op hun gemak te tijdens stellen en hen te door een vermaken met zijn bruisende uit karakter. Hij is naar echter niet altijd even vrolijk een uit geweest. Hij heeft namelijk ADD, uit waardoor door hij sneller afgeleid is dan anderen. naar Op zijn met vorige naar school werd hij erg gepest. op De een kinderen uit zijn uit klas konden niet naar met zijn ADD omgaan. Op zijn de oude school voelde uit Oliver met zich gefrustreerd en onbegrepen waardoor op hij op niet zichzelf kon op tv zijn. Door door de overstap naar de een nieuwe school zit met hij lekkerder het in zijn vel een en hij heeft op meer zelfvertrouwen gekregen. Hij verbaasde het zelfs menigeen door toen hij bij in de weekafsluiting op zijn tijdens nieuwe met school een spetterend mime-optreden gaf. uit Wanneer deze fantasierijke jongen op een zijn rust nodig heeft, dan vind een op tv je hem regelmatig met in zijn neus in de geschiedenisboeken, uit vooral de een Romeinse tijd spreekt hem uit aan. Biologie vindt het hij ook op interessant! Zo in heeft hij een mierenhotel gebouwd naar om te kijken naar in hoe snel deze wonderlijke beestjes naar zich tijdens vermenigvuldigen. Oliver ruilt met de sportieve, tijdens nuchtere Jelmer uit met de Hoogkarspel. Hij is de enige jongen op tv thuis het en daar baalt deze in stoere man wel eens een van, want met op tv zusjes tijdens kun je moeilijker de ravotten en stoeien. een Gelukkig heeft hij een vaste uit club met vrienden waar op hij graag mee op avontuur gaat. naar Of ze nu de karatemoves op de elkaar uittesten, door een balletje trappen tijdens in de tijdens buurt of in de weer gaan op in met takken: ze hebben altijd lol het op tv samen.

De Syrische in Issa ruilt naar met lieve, energieke door Mats. Syrische Issa woont sinds door het een kleine twee jaar naar in Nederland en door hij heeft al veel de meegemaakt in naar zijn leven. een De Syrische Issa ruilt met lieve, met de energieke Mats. Syrische in Issa woont sinds een uit kleine twee jaar het in Nederland en hij tijdens heeft van al veel meegemaakt in zijn leven. in Hoe zou het hij het het vinden om terecht te op tv komen in op tv een Nederlands gezin met en te leren wat de al het hun gebruiken zijn? In Syrië hadden in Issa en een zijn familie een met goed leven. in De vier kinderen speelden door met vriendjes op straat, de ze werden in omringd op door familie en vader Nedal door had een van goede baan van als elektricien. Toen de door oorlog uitbrak op hoorden zij dagelijks de bommenwerpers overvliegen. een met Op een dag liep Nedal naar over de het markt toen er in op een paar op tv meter afstand tijdens een bom insloeg. Er vielen doden de en veel gewonden. het Nedal besloot meteen in tot het actie over te gaan en tijdens op tv de gewonden te uit helpen. Nedal is bij een een tweede bomaanslag met zelf in zijn been geraakt door door een scherven van de bom. een Hij heeft een zwaargewond en met bewonderingswaardige in wilskracht tijdens buurland Turkije weten in te bereiken. In op het ziekenhuis kwamen op tv ze erachter dat de scherven het teveel schade hadden aangericht een om door zijn been nog te kunnen door op tv redden. Nedal was echter vastberaden om van uit door te gaan voor zijn gezin. met Met een de oude beenprothese uit en heel veel doorzettingsvermogen op tv heeft hij per het boot Italië uit weten te bereiken om op vanuit daar door richting Nederland een te gaan. Na maanden afzien op kwamen ook Issa, zijn op tv broertjes, zusje de en tijdens moeder Ieman naar Nederland. Ze hebben uit met eerst nog een tijdje in in een AZC gewoond, totdat van zij een een huis van kregen aangeboden in Assen. Het gezin door uit is erg blij tijdens in Assen en zij zijn met hard bezig uit om de taal te een leren op spreken. Guitige Issa van heeft binnen no time de Nederlandse uit taal geleerd. op Hoe? 'Gewoon op school', naar vertelt door Issa trots. In de naar klas vragen de tijdens kinderen vaak naar Syrië op en de een oorlog. Issa vindt dat uit op niet erg. Hij snapt het wel, uit want van hij is ook op nieuwsgierig naar hun leven. Ontwapende naar Issa wil door graag weten hoe mensen de in Nederland met leven, van wat zij eten en wat hun naar gebruiken van zijn. Issa mist Syrië, zijn op familieleden op tv die achter uit zijn gebleven en van het buiten spelen met het vrienden.

juni 2017
20-06-2017 17:35

Kristo vs Winston

Puberruil Zapp - Kristo vs Winston

De stoere Kristo uit Monster heeft een groot cv als dj. Hij ruilt met de Chinese Winston uit Rotterdam die van klassieke muziek houdt. De stoere Kristo uit Monster heeft een groot cv als dj. Hij ruilt met de Chinese Winston uit Rotterdam di...

13-06-2017 17:35

Sophie vs Alida

Puberruil Zapp - Sophie vs Alida

De welgestelde Sophie woont met haar gezin en au pair in Amsterdam. Ze ruilt met Alida uit een Veenendaals gezin, dat zeer bewust omgaat met geld en energie. De welgestelde Sophie woont met haar gezin en au pair in Amsterdam. Ze ruilt met A...

06-06-2017 17:35

Joep vs Jesse

Puberruil Zapp - Joep vs Jesse

De nuchtere Joep woont met zijn zusjes en ouders op een boerderij in Maren-Kessel. Hij ruilt met de levendige Jesse uit Heeze die geadopteerd is uit Amerika. De nuchtere Joep woont met zijn zusjes en ouders op een boerderij in Maren-Kessel....

30-05-2017 17:35

Menno vs Ilyas

Puberruil Zapp - Menno vs Ilyas

De lieve Ilyas woont met zijn twee broertjes en moeder in Zoetermeer. Hij ruilt tijdens de Ramadam met de stoere, baldadige Menno die een zorgeloos leven leidt in het groene Rossum. Menno ruilt met Ilyas. De lieve Ilyas woont met zijn twee ...

23-05-2017 17:35

Daphne vs Lizelot

Puberruil Zapp - Daphne vs Lizelot

Boerderijmeisje Daphne ruilt met stadse Lizelot. Daphne woont op een geitenboerderij in het Brabantse Haren. Zij ruilt met de creatieve en stadse Lizelot die veel multiculturele vriendinnen heeft. Boerderijmeisje Daphne ruilt met stadse Liz...

20-05-2017 15:00

Alex vs Koen

Puberruil Zapp - Alex vs Koen

Alex en Koen ruilen van gezin. Alex is Roma en woont in een sierlijk ingericht huis in Lelystad. Hij ruilt met Koen uit Oostzaan, die het liefst elke dag het water op gaat met zijn bootje. Alex en Koen ruilen van gezin. Alex is Roma en woon...

16-05-2017 17:35

Alisa vs Noa

Puberruil Zapp - Alisa vs Noa

Dierenvriend Alisa loopt wekelijks hondenshows en krijgt les van haar oma. Ze ruilt met Noa, een geadopteerd meisje uit China dat met gemak naar de top van de klimmuur klimt. Dierenvriend Alisa loopt wekelijks hondenshows en krijgt les van ...

09-05-2017 17:05

Layla vs Marlinde

Puberruil Zapp - Layla vs Marlinde

De Haagse Layla is met haar dertien jaar de jongste Europees dartkampioene. Ze ruilt met Marlinde die samen met haar ouders en zusje in een Aardehuis woont. De Haagse Layla is met haar dertien jaar de jongste Europees dartkampioene. Ze ruil...

06-05-2017 15:05

Summer vs Hadassa

Puberruil Zapp - Summer vs Hadassa

Summer scheurt met 80 kilometer per uur in haar kart over de kartbaan. Ze ruilt met de christelijke Hadassa die in kunstschaatsjurkjes de ene na de andere pirouette op het ijs maakt. Summer ruilt met Hadassa. Summer is een stoere chick die ...

27-04-2017 16:45

Casper vs Job

Puberruil Zapp - Casper vs Job

De stoere Casper ruilt met Job die in een woongroep woont. De stoere Brabantse Casper, zijn twee broers en ouders delen één grote passie: BMX'en. Hij ruilt met Job, die met zijn ouders in woongroep 't Groene Sticht in Utrecht woont. Job hel...

14-04-2017 14:15

Marina vs Joy

Puberruil Zapp - Marina vs Joy

Marina uit Hendrik-Ido-Ambacht is al bijna haar hele leven blind en gaat geen uitdaging uit de weg. Ze ruilt met Joy, een half Surinaams meisje uit Scheveningen dat gek is op golfen en poolen. Marina ruilt met Joy. Marina uit Hendrik-Ido-Am...

05-04-2017 17:15

Coen vs Hani

Puberruil Zapp - Coen vs Hani

De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze Hani heeft al in meerdere land...

29-03-2017 17:10

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huise...

22-03-2017 17:10

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van d...

15-03-2017 17:15

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Syrische Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Syrische Issa woont sinds een kle...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 152
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord