Programma gemist?

Aflevering met 3 - Realityreeks waarin pubers met vijf in dagen van in leven ruilen. Tina vs Rachel. De Vietnamese uit Tina is tijdens geboren en getogen in Nederland, op tv maar voelt zich uit het fijnst van als ze ieder in jaar weer in de Vietnam de is. Zij ruilt met de in Afrikaanse door Rachel.

Sidon vluchtte in vier jaar geleden tijdens samen met zijn familie op uit door Eritrea, een land in op het oosten de van Afrika. Sindsdien wonen naar zij met zijn van allen op in een flat met in Amsterdam. Hij in ruilt met de op tv half Turkse, half Bulgaarse Bedri, met die in samen met zijn ouders en met zusje de in een rijtjeshuis in een Schiedam woont. De toekomst uit van de elfjarige Sidon in uit en dat van op tv zijn vriendjes in op Eritrea was duidelijk: hij zou tijdens terecht komen in op het leger. door Zijn vader Johannes kon de zich hier niet bij op neerleggen. van Hij kreeg de naar kans om te studeren aan een de kunstacademie in tijdens een Nederland en kon op die manier een asiel aanvragen op voor de rest de van de uit familie. Echter vanwege op de taalbarrière tijdens is hij hier nooit aan begonnen met het en duurde het vijf jaar voordat tijdens de het gehele gezin een weer herenigd was. Sidon van vindt dat Eritrea op tv enorm verschilt van op Nederland. 'Ik op moest heel erg wennen aan uit het tijdens weer en ik in heb hier voor het eerst het sneeuw meegemaakt.' uit Hij vertelt enthousiast over zijn met cultuur, met over hoe ze het koffie maken en hoe ze naar iedere avond tijdens met het elkaar uit een op groot bord eten waar ze de omheen op zitten. Het gezin is christelijk, uit op zondag gaan ze de naar met de kerk en door ze bidden voor het het eten en voor tijdens het slapen gaan. Sidon het op tv hoopt ooit terug te gaan naar door Eritrea, maar met dan door als vakantie. Vader met Johannes was in Eritrea een tijdens bekend kunstenaar, helaas een moest hij in Nederland het de helemaal opnieuw beginnen. naar Heel Sidons huis hangt door en staat vol naar met zijn schilderijen, wachtend uit om op geëxposeerd of verkocht te worden. Sidon de met heeft het niet van een de vreemde, de bescheiden jongen met brengt zijn uit tijd het liefst door naar met uit een tekenboek. Sidon droomt de ervan zijn vader tijdens achter door na te gaan. Misschien met gaat hij wel in naar de in kunstacademie. Sidon is erg behulpzaam en op helpt naar zijn broertje vaak met uit verschillende schoolvakken. Bedri in (11 jaar) een heeft een Turkse op tv vader en Bulgaarse uit moeder. Thuis zijn er dan een ook in twee geloven; het christendom het aan moeders kant en naar de islam aan tijdens vaders kant. Bedri van gaat zelf tijdens wel met eens naar de moskee met op zijn vader. "Ik doe de hem van dan na, maar tijdens ik weet niet wat naar ik naar moet zeggen.

Fidal een is een naar Syrische vluchteling. Toen een in Syrië de oorlog uitbrak, besloten naar zijn ouders in naar van Nederland te vluchten. Hij op tv ruilt met op tv de Hindoestaanse Shivam, op die met zijn moeder en oudere het broer in in een bescheiden naar woning in de Haagse in schilderswijk woont. De elfjarige op tv op tv Fidal had met op tv zijn ouders en de oudere broer Roudi een naar fijn leven in Syrië. door Ze bezaten twee uit huizen, Fidal de en zijn broer gingen in naar een privéschool en het zijn ouders met dronken tot in de naar een late uurtjes koffie met vrienden. het Tot op de oorlog uitbrak. Als gezin hebben op tv ze drie op tv pogingen gedaan om te de vluchten, maar toen uit dat te gevaarlijk op werd, van heeft vader Mostafa besloten door alleen vooruit te door gaan. door Vier maanden later werd in het gezin herenigd op in Nederland. Na tijdens een klein op half jaar konden ze naar verhuizen naar een rijtjeshuis een in het rustige tijdens Dirkshorn in in Noord-Holland. Hoewel ze een van heftige tijd achter op tv de rug naar hebben, zijn ze elke dag van op tv bezig met hun een nieuwe toekomst. De op tv Hindoestaanse Shivam is alleen opgevoed door op zijn tijdens moeder, zijn vader heeft naar hij door nooit ontmoet. Ze wonen tijdens in de Haagse Schilderwijk de waar hij zijn naar slaapkamer deelt met de zijn broer. tijdens Het leven bij hen het thuis de staat in het teken het van het hindoeïsme. het Hij zit op een Hindoestaanse op tv school in groep in 8, heeft Hindoestaanse door op tv vrienden en gaat naar op zaterdag naar een op buurthuis waar hij chackra's en naar van mantra's leert. Twee jaar geleden op kwam Shivam bij door Vaari de Nausha terecht, een dansschool voor traditioneel naar een Indiase dans. Shivam heeft zijn passie een in helemaal gevonden. Hij van weet nu zeker in dat hij traditioneel Indiaans danser wil tijdens worden. Dat uit gebeurt niet het zomaar, want het behalen van uit een diploma kan uit uit wel elf jaar door duren.

De uit serieuze en wijze Hani ruilt uit met op voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit op Syrië de gevlucht naar Nederland. Wijze Hani op tv heeft op al in tijdens meerdere landen gewoond. Hij op heeft Syrische ouders, uit maar is geboren een in Saoedi-Arabië. tijdens Zijn vader kon in dat land met aan de de slag door als apotheker en met het gezin heeft daar een uit aantal op goede jaren gehad. Helaas hield een de een relatie tussen zijn ouders geen tijdens stand en op zevenjarige op leeftijd is Hani het met samen met zijn met moeder naar Syrië verhuisd. Hani zijn het op tv vader is achter gebleven tijdens in Saoedi-Arabië en dit tijdens betekende dat Hani zijn tijdens vader slechts in één maand per jaar van zag. Uiteindelijk is op tv door ook hij terug verhuisd naar de Syrië. in Toch heeft hij op daar maar enkele maanden in gewoond, want de situatie in de het land verslechterde op tv door door de oorlog. Aan het begin op tv in van 2014 besloot Hani's vader een in zijn eentje op te van vluchten naar Nederland. het Na een lange reis van met verschillende vervoersmiddelen het door Turkije, Italië en op Duitsland heeft hij uiteindelijk het Nederland op tv weten te bereiken. op 'Ik had wel met contact met mijn tijdens vader, maar heel het weinig, omdat hij elke op tv keer op in een ander land van was en op geen vast nummer had waarop ik naar hem een kon bereiken.' In september 2015 de stond de jonge van in Hani voor misschien door wel de grootste op tv uitdaging van zijn leven: de zijn moeder achterlaten in het op met oorlogsgebied en in zijn eentje van de oversteek naar een Nederland maken. 'Soms werd met mijn tijdens school beschoten een door terroristen. En een paar kinderen naar uit op tv mijn klas een zijn overleden door de bomaanslagen. Er was geen andere de keuze dan te een vertrekken uit Syrië.' op Het leven een van Hani in Den naar Haag het bestaat uit school, de naar kerk en op sporten. 'Ik zat met op één van de beste op scholen in Syrië. de Daar heb ik de Engels leren uit praten en met dat kwam goed van pas in bij het het leren van de Nederlandse taal. op tv Sommige een woorden lijken op elkaar.' uit Vriendelijke Hani wil later op het graag architect worden. Hij vindt naar de huizen naar in Nederland wel veel in op elkaar lijken. Er door mag meer variatie met komen. Hani naar hoopt dat uit hij door deelname met aan Puberruil door Zapp bevriend wordt met uit de andere de jongen.

Amber tijdens ruilt met Hilde. Amber tijdens is naar enig kind en zij geniet van op huiselijke gezelligheid met naar haar tijdens vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen uit met de aardappels en crosst met graag op haar skelter door in met de weilanden. In het centrum van de Veenendaal woont de de twaalfjarige uit Surinaams-Hindoestaanse Amber met haar moeder, in opa op en oma in in een appartement. met Amber vindt haar een moeder de allerleukste het van de hele wereld. Ze hebben van veel dezelfde interesses. op Misschien komt dat het ook doordat door haar moeder een nog maar 29 jaar met is. Amber en een haar moeder doen veel met op tv leuke dingen samen. uit Zo gaan ze vaak samen shoppen, door met lekker lunchen in in de stad, naar de bioscoop naar en thuis kruipen ze op tv een weleens samen onder een dekentje de om op tv naar hun lievelingsfilms te door kijken. De opa met van Amber is een hindoestaans en door haar oma is katholiek. Zij hebben uit aan hun het dochter en kleindochter niet door zoveel van het een geloof meegegeven. Ze met het vinden het belangrijk dat beiden tijdens hun eigen weg met vinden in het leven, het op tv of dit nu een met of zonder een het geloof is. het Amber is veel bezig van met haar kleding en een make-up. Naar school met doet ze alleen lippenbalsem naar naar op, maar voor een met feestje maakt ze zich mooi door tijdens met lippenstift en oogschaduw. het Je zult dit meisje in niet door snel buiten zien spelen. met Ze danst liever uit de sterren van de naar hemel tijdens met een lesje stijl- of Bollywood op het dansen. De vriendinnen van de Amber zien haar echt niet uit in op een boerderij in een op tv overall. Amber met zou echt nooit met haar op blote handen een in koe door melken, maar zij zal de dan eerder stylish uit door de weilanden paraderen. van een Amber ruilt met een echt tijdens buitenkind, namelijk Hilde op uit Zevenbergschen Hoek. naar Stoere Hilde het woont samen een met haar ouders en jongere het broertje op een op aardappelboerderij. Het van leven van een boer op gaat niet altijd over op rozen, een want er wordt iedere de dag gewerkt. In de op zomer gaat op Hilde een met haar moeder en uit broertje graag de op fietsvakantie. Uren fietsen door de op tv natuur, tentje mee de en op tv genieten maar. tijdens Gelukkig hebben zij in op februari een rustigere periode op een de boerderij waardoor een de het gezin één week per naar jaar tijdens samen op vakantie kan een gaan.

Oliver ruilt op met Jelmer. op De creatieve door Oliver geniet van de kleine dingen uit in het het leven en hij in helpt graag een handje de mee. Stoere Jelmer de gaat het liefst met in elke dag op zoek naar op avontuur. met Hoe zal deze ruil vergaan? uit Oliver tijdens woont samen met zijn ouders en de drie jongere broertjes door in het Leusden, waar gezelligheid en van creativiteit de boventoon uit voeren op en de energie hoog van is. De deur het staat altijd open in voor vrienden, familie door en kennissen en als het het gezin een iets voor de door buurt kan doen, met dan staan het zij ook klaar. Zo gaan zij met uit eens in de op tv zoveel tijd langs bij het bejaardentehuis het in de buurt van om te op koken een of te knutselen met de bewoners. op tv Oliver de weet de ouderen op door hun gemak te stellen in op tv en hen te vermaken met het zijn bruisende karakter. op tv Hij is echter van niet altijd even vrolijk uit geweest. Hij met heeft een namelijk ADD, waardoor hij tijdens sneller afgeleid een is dan anderen. Op in zijn vorige school werd in hij erg gepest. De op kinderen uit naar zijn klas konden met niet in met zijn ADD omgaan. Op zijn naar oude school van voelde Oliver uit zich gefrustreerd en onbegrepen de waardoor hij niet van zichzelf kon zijn. Door op tv de een overstap naar een nieuwe school door zit hij lekkerder tijdens met in zijn vel en hij heeft met meer op zelfvertrouwen gekregen. met Hij verbaasde zelfs menigeen toen hij de bij de naar weekafsluiting op uit zijn nieuwe school een spetterend naar mime optreden gaf. in Wanneer deze fantasierijke met jongen zijn rust met nodig het heeft, dan vind je hem uit regelmatig met de zijn neus uit in de geschiedenisboeken, vooral op de Romeinse van tijd spreekt door hem aan. Biologie naar vind hij ook interessant! Zo van heeft op hij een mierenhotel gebouwd om uit te kijken in hoe snel deze wonderlijke beestjes van uit zich vermenigvuldigen. Oliver ruilt met de in sportieve, nuchtere Jelmer met van uit Hoogkarspel. Hij is de enige met jongen de thuis en daar tijdens baalt deze stoere man op wel eens met van, want met zusjes van kun in je moeilijker ravotten en tijdens stoeien. Gelukkig heeft hij een met het vaste club vrienden waar hij graag door mee op avontuur het gaat. in Of ze nu karate door moves met op elkaar uittesten, een balletje trappen van op in de buurt of in een de weer gaan met in door takken: ze hebben altijd lol door samen.

De tijdens Syrische Issa ruilt met uit lieve, door energieke Mats. Issa het woont sinds een het kleine twee jaar in uit Nederland en hij heeft een al veel meegemaakt in in zijn leven. de Hoe zou hij het door uit vinden om terecht in te komen in een uit Nederlands gezin op tv en te leren wat al door hun gebruiken tijdens zijn? In Syrië hadden Issa een en zijn tijdens familie een goed op leven. De op tv vier kinderen speelden met naar vriendjes op straat, ze in werden omringd door uit familie en in vader Nedal had tijdens een goede op baan als elektricien. op tv Toen de oorlog uitbrak hoorden het zij dagelijks de het bommenwerpers overvliegen. van Op een dag liep door Nedal de over de markt toen op er op de een paar meter het afstand een bom naar insloeg. Er vielen doden en met veel gewonden. Nedal de besloot meteen tot op met actie over te gaan uit en de gewonden te helpen. uit Nedal is tijdens bij een tweede het bomaanslag zelf van in zijn been geraakt door met scherven van naar de bom. Hij heeft het zwaargewond en met met bewonderingswaardige wilskracht buurland uit Turkije weten door te naar bereiken. In het ziekenhuis kwamen ze met erachter dat de op tv scherven teveel uit schade een hadden aangericht om zijn been nog uit op tv te kunnen redden. het Nedal was echter naar vastberaden om door te door gaan voor zijn gezin. uit Met op tv een oude beenprothese en heel veel op tv doorzettingsvermogen het heeft hij de per boot Italië weten te bereiken naar om door vanuit daar richting Nederland te een gaan. met Na maanden op afzien kwamen ook door Issa, zijn broertjes, zusje een en moeder Ieman naar Nederland. in Ze hebben in eerst nog een tijdje op tv de in een AZC gewoond, totdat zij in een een huis kregen aangeboden op in Assen. Het gezin op is erg op blij in op tv Assen en zij zijn hard bezig op tv om de taal op een te leren spreken. Guitige een Issa heeft binnen no op time de Nederlandse taal de geleerd. in Hoe? 'Gewoon met op school', vertelt Issa trots. In van de klas vragen de de op tv kinderen vaak op tv naar Syrië en de oorlog. Issa tijdens vindt dat tijdens niet erg. tijdens Hij snapt het wel, op tv want hij door is ook nieuwsgierig een naar hun leven. Ontwapende een Issa wil door graag weten hoe mensen naar in Nederland naar leven, wat zij eten en met wat hun met gebruiken op zijn. Issa mist de Syrië, zijn familieleden op tv die achter zijn gebleven tijdens en het buiten spelen een met het vrienden.

De half-Russische Elena het uit ruilt met de vrolijke en door sportieve op tv Meike. Elena is een bevlogen in jongedame met een duidelijk door doel in op tv haar leven: in musiceren. Hoe zou zij een het vinden in om te ruilen met de van vrolijke en een sportieve door Meike, wiens toekomt nog op tv helemaal openligt? In het naar huis van op tv muzikale Elena op komen de muzieknoten je tegemoet. op Half-Russische Elena is een uit bevlogen jongedame op tv met een passie in voor in klassieke muziek. Zij is een het echte op tv pianovirtuoos en daarnaast zingt zij opera. op tv op tv Zij heeft dit niet in van een van vreemde. Haar moeder, met ook Elena genaamd, is een op professioneel de operazangeres. Het huis van de Elena's door het is dan ook helemaal ingericht het op musiceren; twee op vleugels met in de woonkamer, op iedere verdieping het wel door een keyboard en zij uit hebben zelfs de geluidsdichte ruimtes. op tv De dames produceren nogal op tv veel volume en willen een hun met buren niet tot last naar zijn. Mensen denken over het in algemeen tijdens dat Elena door haar in moeder gepusht wordt om in ook opera op tv te zingen, maar niets het is minder waar. een met 'Ik wil zelf klassieke muziek maken. van Ik voel naar mij door echt een beetje de beledigd wanneer mensen denken door dat ik dit een van mijn moeder door moet doen, van want het is het echt mijn keuze!' Wanneer Elena met niet aan het zingen door is, op dan vind je haar met de tijdens haar neus in naar de boeken. Elena zit het op het gymnasium en geniet het erg op tv van vakken zoals Grieks en met Latijn. uit Doordat muziek op tv en scholing zoveel tijd in in beslag neemt blijft er op tv weinig tijd over naar voor vrienden. Gelukkig naar ziet een zij bestie Elim iedere van donderdag bij zangles, op want zij zijn in zangpartners en doen mee in aan internationale door zangconcoursen. Elena ruilt met in een de supersportieve Meike. Zij is op tv anderhalf door jaar geleden met haar ouders, jongere in zusje en broertje met vanuit Brabant door richting Utrecht verhuisd. De een met verhuizing heeft dit op al hechte gezin nog door hechter gemaakt, in omdat iedereen opnieuw moest van beginnen en zij met op elkaar waren aangewezen op tv in deze nieuwe in stad. Er wordt bij naar Meike op thuis veel gepraat en ze op tv naar vinden het belangrijk dat naast de de drukke schema's er de op ook tijd is voor uit 'quality time' in met het gezin.

De sociale Ahmed van op ruilt met stuiterbal het Tim. Ahmed is met van zijn moeder en zus op gevlucht tijdens uit Soedan en hij voelt op zich helemaal thuis in een Nederland. Hoe zou op tv hij het vinden van om te naar ruilen met een Tim, de achterkleinzoon van door Johnny van Hoes? Met een grote glimlach door en een lieve uitstraling het uit wordt iedereen begroet door Ahmed. Hij op woont naar sinds een aantal jaar in naar een rijtjeshuis uit in tijdens Enschede, maar deze vrolijke jongen in heeft een het niet altijd makkelijk gehad. op Vier jaar door geleden is hij samen tijdens met zijn moeder en van op tv zus gevlucht vanuit Soedan. Ahmed kan naar door zich de reden uit van vertrek en hun een leven daar het niet goed herinneren. de De moeder van op tv Ahmed is zwijgzaam over de reden op van vertrek. op Zij wil haar kinderen in beschermen: ze van hebben al genoeg meegemaakt. uit in Bij aankomst in Nederland sneeuwde in het; daar stonden de ze dan in zomerkleding naar met een naar enkeltje richting AZC uit Ter Apel. uit Het gezin heeft op tv meerdere AZC's van met binnen gezien en in de een naar laatste AZC hebben zij zes naar maanden gewoond tijdens totdat zij een van huis in tijdens Enschede kregen aangeboden. Ahmed met voelt zich helemaal in thuis in Nederland. Al door was het door in het begin nog wel de even met lastig. In Soedan hebben zij door naar namelijk hele andere omgangsvormen dan in tijdens Nederland, door dus dat door was verwarrend voor hem. Ahmed kwam uit gelukkig in in een leuke naar klas terecht waar hij uit goede vrienden heeft door gemaakt naar die hem hebben geholpen met met het leren van tijdens Nederlandse gebruiken. de De vader het van Ahmed is de ontbrekende schakel. de 'Mijn vader met is achtergebleven in Soedan. op We hebben een het een tijd geen contact met een hem kunnen naar hebben, maar sinds kort gelukkig op weer wel.' De familie van is bezig de om hem van naar Nederland te krijgen, maar met dat gaat naar erg moeizaam. 'Ik mis van van hem ontzettend!' Ahmed van ruilt met de van nieuwsgierige, stuiterbal Tim. met Hij woont in in een overwegend blanke op wijk in Beverwijk waar van hij het liefst spinazie het en Hollandse pot tijdens krijgt voorgeschoteld. Tim in weet niet zoveel op tv van andere culturen, het dus in het zou wel eens een heel leerzaam voor hem kunnen door zijn om uit een kijkje in een de andere van keuken te de nemen.

Boerenjongen Finn naar ruilt met uit B-Boy Martijn. Finn met staat op met uit koeien en de gaat er mee naar bed. tijdens Zijn leven draait een om dieren op tv en de boerderij. De nieuwsgierige een Martijn wil daarentegen van van zijn dans-skills showen in naar een videoclip van Drake. op De elfjarige harde op werker Finn woont op op een het boerderij in het West-Friese op Twisk. Ze hebben 120 tijdens melkkoeien, ruim uit 100 stuks jongvee, naar twaalf schapen, 60 in kippen, in een geit en een een hond. Bij Finn thuis uit wordt de van ieder gezinslid een bijdrage tijdens op de boerderij verwacht. de Een boer werkt een dag uit in, dag uit en daardoor van is met het gezin nog in nooit samen op vakantie geweest. door Dat vindt een Finn wel door eens jammer, tijdens maar toch zou hij in de boerderij voor in geen goud tijdens kunnen missen. Finn ziet met volgens zijn uit vader overal handel in. 'Hij het verkoopt alles wat los de en vast zit op in het dit huis' en tijdens Finn heeft zelfs al een de eigen eierhandel naar opgestart in Twisk. door Door het drukke boerenbestaan de op heeft deze veehouder in van spe nauwelijks met tijd voor hobby's, op maar één ding van gaat hem zeer aan het op hart. Hij doet namelijk op mee aan van de door Young Breeders, waarbij de mooiste het koe van op stal wordt gehaald door en wordt geshowd. Al vijftien de competities een op rij heeft Finn een uit lintje in de uit wacht uit gesleept. Soms vraagt hij zich tijdens door zijn leven van op de in boerderij een af hoe het met leven van een leeftijdsgenootje zou door zijn, maar tegelijkertijd snapt op tv hij van ook weer niet een wat hen uit bezighoudt. Gamen en de Facebook vindt hij onzin: een door telefoon is met functioneel en daar bel op tv je gewoon mee. uit Hij ruilt door met de nieuwsgierige, sociale van waaghals Martijn uit door Emmen. Als hij door niet van gebouwen in hopt, met springt en weer door rolt, van dan in trekt hij alles tijdens uit de kast tijdens een door dancebattle. Breakdancen is tijdens zijn passie en in zijn leven. Martijn op zet van hoog in en blijft zichzelf verbeteren, naar want die ene het 'trick' of tijdens 'move' kan altijd beter, uit sneller of uit soepeler. een Geen wonder dat deze doorzetter de al meerdere dancebattles heeft het gewonnen en volgend uit jaar naar naar een de speciale middelbare school gaat voor een talenten.

Zachtaardige Wafia komt naar oorspronkelijk uit een Syrië. van Door de aanhoudende oorlog in naar het uit land kon het uit gezin niet anders uit dan vluchten. Zij ruilt met de de de muzikale Danielle uit het kleine dorp uit Dreischor in Zeeland. naar Wafia woont als met het jongste telg samen met haar het vader, moeder, twee zussen een en van twee broers in Bodegraven. Twee een door jaar geleden werd de op situatie voor het gezin onhoudbaar uit in een hun land Syrië van door de oorlog. Het gezin het heeft samen uit de beslissing het genomen dat met de vader van Wafia in door zijn eentje de zware in en gevaarlijke van overtocht per boot naar zou maken. Zeven de maanden later kreeg Wafia's door familie gelukkig toestemming in om ook naar in Nederland op te komen. 'Rustig', noemt de Wafia het in Bodegraven, uit met maar ze voelt in zich helemaal thuis in de Nederland. In met Syrië moest Wafia op bijna de hele tijd op tv binnen blijven, omdat door er constant spanningen op straat op waren. In Nederland een kan door zij met haar nieuwe vriendinnen in op van stap en hoeft op tv zij niet een bang te zijn. Wafia houdt er van door niet van om binnen te zitten een en een dribbelt liever op tv buiten met haar basketbal of doet door een een potje straatvoetbal. op Maar als ze dan toch op tv binnen blijft, dan op tv kan zij uren tijdens gebouwen op tv natekenen en ontwerpen, want deze tijdens slimme meid droomt ervan een om architect te naar worden. naar Ze zit nog in groep tijdens 7. De lessen door mogen van haar tijdens op wel wat pittiger, maar de van focus ligt de voor nu op tijdens Nederlands leren schrijven en in spreken. met Wafia en haar tijdens gezin zijn moslim. Wafia vindt het op leuk dat ze door uit over een tijdje ook een naar hoofddoek mag uit dragen. 'Als mijn zussen van het dragen dan vind op tv ik het tijdens heel erg mooi.' het De 13-jarige muzikale Danielle in is tijdens geboren en door getogen in een piepklein uit dorpje in Zeeland met welgeteld op 1000 inwoners. Ze tijdens woont met haar op tv ouders en jongere het broertje in de een het landelijk vrijstaand huis. Haar ouders in zijn er op altijd, omdat het haar moeder huisvrouw is door en haar uit vader een financieel bedrijf in aan huis heeft. Thuis uit is voor hen een het op tv anker van rust waar een alles om familie draait. door Danielle naar en haar broertje naar Bas (10) zijn van de tweede door door leg.

Wessel door en Julen ruilen van naar gezin. De door Brabantse Wessel tijdens is een rasechte optimist met en bouwt met op zijn familie de grootste uit (carnavals)feestjes. Hij ruilt met met de actieve een Julen het bij wie de Franse cultuur tijdens er met de paplepel door is ingegoten. een De Brabantse het Wessel is een altijd vrolijk, of zoals zijn ouders een zeggen: 'Niets een is hem de te gek.' in Hij woont samen met zijn door familie in van het Brabantse uit Boxmeer en hij gaat er nooit een meer op weg. Althans, misschien van dat hij wel uit naar de kleinkunstacademie van in de uit grote stad gaat de om in de een voetsporen te treden van van zijn grote voorbeeld Jochem op tv Myjer, maar naar daarna komt op hij gelijk weer terug. naar Dat is de hem geraden, want als lid van de de Metworstvereniging die tijdens het van hele jaar oefent om van met carnaval de op traditionele knollenraces in te rijden, moet je wel een een dorpsbewoner zijn. op tv De familie van gaat een keer op per jaar naar van de in kerk en hoe kan het ook in met anders... dat is op niet tijdens kerst, maar met carnaval: met Hét feest van waar ze het hele een jaar naar uitkijken. in Wessel op tv zorgt met zijn 'buuten', een waarbij hij in de een ton staat in om allerlei typetjes na de te een doen, er ieder jaar voor de de dat het publiek helemaal in uit een deuk door ligt. Bij een de 13-jarige Julen wordt er thuis tijdens op tv Frans gesproken, maar vooral Frans de gegeten. tijdens Het liefst eet tijdens zijn familie iedere een dag een driegangenmenu mét aperitiefje. de Zijn het Franse oma 'Mamido' heeft op Julen geleerd een om Franse pannenkoekjes te maken en uit álles te proeven, naar waardoor hij naar nu met schimmelkaas eet en het liefst in iedere dag een oestertje door naar wegslurpt. Naast het bourgondische op tv leven is sport ook enorm een belangrijk. naar Julen hockeyt op tijdens het hoogste niveau, houdt naar van van mountainbiken en gaat met zijn met familie zo nu en van met dan back to met basic survivallen in het het bos. In de van carnavalsvakantie staan op tv ze steevast op de latten in tijdens de de Franse Pyreneeën met en bezoeken zij hun naar Franse familie. Het gezin in houdt de ook van verre reizen op maken. Zo op tv zag Julen al het door fijnste zand een van de wereld in de uit woestijn door van Marokko en het Peru staat dit met jaar hoog op hun naar lijstje.

Fadi is op tv een jonge door Syrische vluchteling. Twee jaar geleden op tv moest zijn in gezin noodgedwongen hun geboorteland naar op verlaten voor de oorlog. Hij uit ruilt met door de avontuurlijke Pim, op tv BMX-talent in van de dop, geboren en in getogen in het Hollandse Bakkum. van De serieuze en van slimme uit tienjarige Fadi uit heeft een heftige een reis achter de rug. Twee jaar het met geleden maakte zijn in gezin de moeilijke beslissing om van gescheiden naar op tv Nederland te naar reizen, niet wetend of ze elkaar door de ooit nog zouden zien. Terwijl tijdens vader, oudere broer met Milad en zus door Miray besloten op tv de overtocht te met maken, bleef door Fadi met zijn moeder op achter in Syrië. Na tijdens zes maanden konden ze een elkaar gelukkig op tv weer in met de armen sluiten. Het appartement door op van de familie in de Syrië ligt inmiddels door onder de puin door tijdens bombardementen. Gelukkig waren op zij op dat de moment al in met hun nieuwe een bescheiden huisje in in Breda. Er ligt van een flinke druk op de met schouders van Fadi. tijdens Als jongste op telg maakt hij een volgens op tv zijn familie de meeste naar kans om het te slagen in dit nieuwe land. de Fadi het zijn oudere broer in moedigt hem dagelijks aan om op het 'zijn tijd nuttig te door besteden' door bijvoorbeeld op tv Schooltv-weekjournaal te naar kijken. Het is altijd in een zoete in inval bij het gezin. Moeder een schotelt niet alleen thuis, op maar ook in als door vrijwilligster in een theehuis de een lekkerste van Syrische gerechten voor. Fadi spreekt tijdens al bijna op tv vloeiend Nederlands en heeft al door veel in vrienden gemaakt, met wie een hij tijdens het liefst buiten op tv balletjes trapt of onschuldig op belletjes trekt. naar De familie heeft een tijdelijke verblijfsvergunning. naar Over drie jaar een wordt de het balans opgemaakt en op krijgen zij door te horen of zij mogen tijdens blijven in met Nederland. het Onbezorgde en avontuurlijke Pim is naar hard op van weg om tijdens een glanscarrière in de BMX-sport te een bemachtigen. Pim is de gek op naar alles in wat wielen heeft, dus uit het mag met ook mountainbiken of wielrennen worden. Hij de woont samen met het zijn ouders, zus door met Romee en broertje Mees een in een groot vrijstaand huis in in Bakkum met van door het strand, de in duinen en de uit bossen om de tijdens hoek.

De de half Surinaamse Treasure ruilt met het op tv de zachtaardige Lieve. Treasure naar staat graag tijdens in de spotlights en naar verslijt heel wat sneakers in met haar grote het passie dansen. Lieve komt het uit een gezin uit waar duurzaamheid naar een de grote rol speelt. een De Almeerse Treasure heeft 'swag': tijdens petje van achterstevoren, sneakertjes aan, stoere kleding het en een klein van beetje attitude. Haar in vriendinnen zijn op tv het wel gewend: overal waar op tv in ze komt steelt deze kleine diva een de op tv show. Stilstaan is op dan ook geen het optie voor naar Treasure. Het liefst schudt ze haar op prachtige Surinaamse krullen tijdens op de de meest stoere hiphopbeats. Streetdance, tijdens een hiphop, dancehall... met vijf uur op dansen per week in verslijt ze van heel wat sneakers van op jaarbasis. Gelukkig is door haar familie op altijd wel te porren voor op tv een middagje met shoppen. Almere op tv centrum zit om de hoek. op uit Deze stadse meid heeft tijdens van haar ouders geleerd om tijdens van zich af door te bijten. Treasure uit weet tijdens daardoor wat ze wil de en op tv durft haar mening te uiten. Thuis van de draait het om gezelligheid in en de deur staat voor de iedereen open. Om tijdens klokslag 20.00 van komt de beamer uit van het plafond, gaan tijdens de een speakers aan en een kijkt de hele tijdens familie gespannen naar een naar nieuwe door aflevering van GTST. Treasure's jonge op ouders een zijn altijd in naar voor gezelligheid, maar hun kinderen van moeten hen uit naar respect wel met een u aanspreken. Ze ruilt met met de authentieke op een Lieve. Zij woont samen met haar op ouders het en jongere broertje in een van Gronings dorp. door Ze omschrijft het dorp tijdens als 'boers'. Nieuwe uit in Pekelaren zijn niet meer zo jong, van maar het de omgeving is prachtig tijdens en er door is ruimte genoeg. naar Perfect om een stuk land tijdens aan het te schaffen en er een met tijdens duurzaam huis op te met bouwen. Dat uit is dan ook precies uit wat het gezin heeft de gedaan. Het huis is van nagenoeg energieneutraal. De op tv houtkachel in huis door dient als met enige warmtebron de en hoeft niet in vaak aangestoken te een worden. Lieve's door familie is vrolijk door en creatief en dat zie naar je naar terug in het interieur en de aan hun kleurrijke door kleding. Het van gezin geniet erg door van samenzijn binnen- en op tv buitenshuis.

De modebewuste op tv Lisa komt uit Poortugaal het en weet alles in van met de laatste op mode en make-uptrends. een Ze ruilt met Aukje uit Badhoevedorp met naar die gek is op de de natuur en dieren. in Aukje woont van met haar door ouders, zus en tweelingbroer in Badhoevedorp. het Ze heeft een in grote op tv liefde voor natuur en dieren uit en op tv met veel kippen, van vissen, slakken, een hond, door een op tv kat en een naar hamster is het een aardige beestenboel door uit thuis. Op haar balkonnetje en in de met de achtertuin heeft Aukje een eigen een de moestuintje. Met haar door vrienden klimt ze graag op tv in bomen, op tv gaat ze naar de van scouting of door helpt ze op op de kinderboerderij. Ze zet zich serieus een met in voor dieren en een heeft een met tijdje geleden een zieke zeehond geadopteerd. een Haar door creativiteit uit zich met in breien, Aukje is uit namelijk met gek op wol naar en draagt het het liefst elke dag een andere een wollen trui. tijdens De roodharige Aukje geeft de helemaal niets om kleding naar op tv en make-up en trekt tijdens zich niks aan van met anderen. In Poortugaal naar woont Lisa een samen met naar haar ouders en het broer. Haar moeder is slechtziend en tijdens heeft hierdoor een af en toe de het het hulp van Lisa de nodig in het huishouden. Lisa op heeft een hele door hechte tijdens band met haar broer. Het liefst met gaan het ze samen op pad om naar op te winkelen en het volgen de nieuwste mode en make-uptrends door op de voet. in Ze is met dol op op kleding, haar haren doen naar en make-uppen het en zet van zelfs haar eigen beautyfilmpjes op YouTube. uit Hier poseert van ze in allerlei naar hippe outfits de en voorziet ze de de kijker van de nieuwste van haar- en make-uptips. op tv Met haar de vriendinnen tijdens houdt ze ervan om naar te chillen, nagels te lakken, in ze bespreken de een laatste mode op tv of bezoeken de bioscoop. de Hoe vindt Lisa naar het om in op bomen te met klimmen? op En hoe reageert ze tijdens op alle beestjes een in de natuur? met Hoe reageert Aukje op tijdens de slechtziende moeder van de Lisa? En wat de vindt ze van de al die kleding op tv op en make-up?

september 2018
17-09-2018 17:45

Puberruil Zapp

Puberruil Zapp - Puberruil Zapp

Aflevering 3 - Realityreeks waarin pubers vijf dagen van leven ruilen. Tina vs Rachel. De Vietnamese Tina is geboren en getogen in Nederland, maar voelt zich het fijnst als ze ieder jaar weer in Vietnam is. Zij ruilt met de Afrikaanse Rac...

10-09-2018 17:35

SIDON VS BEDRI

Puberruil Zapp - SIDON VS BEDRI

Sidon vluchtte vier jaar geleden samen met zijn familie uit Eritrea, een land in het oosten van Afrika. Sindsdien wonen zij met zijn allen in een flat in Amsterdam. Hij ruilt met de half Turkse, half Bulgaarse Bedri, die samen met zijn oude...

03-09-2018 17:35

Fidal vs Shivam

Puberruil Zapp - Fidal vs Shivam

Fidal is een Syrische vluchteling. Toen in Syrië de oorlog uitbrak, besloten zijn ouders naar Nederland te vluchten. Hij ruilt met de Hindoestaanse Shivam, die met zijn moeder en oudere broer in een bescheiden woning in de Haagse schildersw...

02-09-2018 15:00

Coen vs Hani

Puberruil Zapp - Coen vs Hani

De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze Hani heeft al in meerdere landen gewoond. Hij heeft Syrische ouders, maar is geboren in Saoedi-Arabië. Zijn vader kon in dat land aa...

26-08-2018 15:05

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal woont de twa...

19-08-2018 15:05

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont samen met zijn ou...

12-08-2018 15:00

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hoe zou hij het vinden om terecht te komen in een Nederlands gezin en te leren wat al hun ge...

05-08-2018 15:00

Elena vs Meike

Puberruil Zapp - Elena vs Meike

De half-Russische Elena ruilt met de vrolijke en sportieve Meike. Elena is een bevlogen jongedame met een duidelijk doel in haar leven: musiceren. Hoe zou zij het vinden om te ruilen met de vrolijke en sportieve Meike, wiens toekomt nog hel...

29-07-2018 15:00

Ahmed vs Tim

Puberruil Zapp - Ahmed vs Tim

De sociale Ahmed ruilt met stuiterbal Tim. Ahmed is met zijn moeder en zus gevlucht uit Soedan en hij voelt zich helemaal thuis in Nederland. Hoe zou hij het vinden om te ruilen met Tim, de achterkleinzoon van Johnny Hoes? Met een grote gli...

22-07-2018 16:50

Finn vs Martijn

Puberruil Zapp - Finn vs Martijn

Boerenjongen Finn ruilt met B-Boy Martijn. Finn staat op met koeien en gaat er mee naar bed. Zijn leven draait om dieren en de boerderij. De nieuwsgierige Martijn wil daarentegen zijn dans-skills showen in een videoclip van Drake. De elfjar...

03-07-2018 17:15

Wafia vs Danielle

Puberruil Zapp - Wafia vs Danielle

Zachtaardige Wafia komt oorspronkelijk uit Syrië. Door de aanhoudende oorlog in het land kon het gezin niet anders dan vluchten. Zij ruilt met de muzikale Danielle uit het kleine dorp Dreischor in Zeeland. Wafia woont als jongste telg samen...

26-06-2018 17:20

Wessel vs Julen

Puberruil Zapp - Wessel vs Julen

Wessel en Julen ruilen van gezin. De Brabantse Wessel is een rasechte optimist en bouwt met zijn familie de grootste (carnavals)feestjes. Hij ruilt met de actieve Julen bij wie de Franse cultuur er met de paplepel is ingegoten. De Brabantse...

19-06-2018 17:15

Fadi vs Pim

Puberruil Zapp - Fadi vs Pim

Fadi is een jonge Syrische vluchteling. Twee jaar geleden moest zijn gezin noodgedwongen hun geboorteland verlaten voor de oorlog. Hij ruilt met de avontuurlijke Pim, BMX-talent in de dop, geboren en getogen in het Hollandse Bakkum. De seri...

03-06-2018 14:35

Treasure vs Lieve

Puberruil Zapp - Treasure vs Lieve

De half Surinaamse Treasure ruilt met de zachtaardige Lieve. Treasure staat graag in de spotlights en verslijt heel wat sneakers met haar grote passie dansen. Lieve komt uit een gezin waar duurzaamheid een grote rol speelt. De Almeerse Trea...

28-04-2018 14:35

Lisa vs Aukje

Puberruil Zapp - Lisa vs Aukje

De modebewuste Lisa komt uit Poortugaal en weet alles van de laatste mode en make-uptrends. Ze ruilt met Aukje uit Badhoevedorp die gek is op de natuur en dieren. Aukje woont met haar ouders, zus en tweelingbroer in Badhoevedorp. Ze heeft e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 17-09-2018 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord