Programma gemist?

Wessel en naar Julen ruilen van naar gezin. De Brabantse Wessel tijdens is een rasechte in optimist door en bouwt een met zijn familie de met grootste (carnavals)feestjes. Hij ruilt de met de actieve Julen het bij wie uit de Franse cultuur er op tv met tijdens de paplepel van is ingegoten. De Brabantse Wessel is met een altijd vrolijk, of zoals de zijn ouders zeggen: een 'Niets is hem de te gek.' Hij woont samen een met in zijn familie op in het Brabantse door Boxmeer en hij door gaat er nooit een meer weg. Althans, misschien dat hij een wel naar in de kleinkunstacademie in de op grote stad het gaat om op tv in de voetsporen te treden op tijdens van zijn grote voorbeeld Jochem Myjer, met uit maar daarna komt hij gelijk het weer op terug. Dat is van hem geraden, want het als lid van de met Metworstvereniging die het met hele jaar oefent om met uit carnaval de traditionele door knollenraces te van rijden, van moet je wel op een dorpsbewoner zijn. De familie gaat op een keer op tv per jaar naar de naar kerk door en hoe kan het ook op anders... een dat is niet tijdens door kerst, maar tijdens met carnaval: Hét een feest waar ze het hele in met jaar naar uitkijken. Wessel zorgt uit met het zijn 'buuten', waarbij hij tijdens in een ton staat op tv om allerlei typetjes tijdens na een te doen, er ieder jaar door voor dat op tv het publiek door helemaal in een deuk ligt. Bij het een de dertienjarige Julen wordt er thuis tijdens Frans op gesproken, maar vooral Frans in gegeten. Het liefst het eet zijn familie naar iedere dag een een driegangenmenu mét aperitiefje. in Zijn Franse oma een 'Mamido' met heeft Julen geleerd om van Franse pannenkoekjes te maken door en álles te proeven, naar in waardoor hij nu schimmelkaas eet met en het tijdens liefst iedere dag op tv een oestertje van wegslurpt. Naast het bourgondische van leven is sport ook in enorm belangrijk. op tv Julen hockeyt op het de hoogste niveau, tijdens houdt van mountainbiken en tijdens gaat in met zijn familie zo nu in en dan back to met basic op survivallen in het bos. met In het de carnavalsvakantie staan tijdens ze steevast op de latten in van de Franse Pyreneeën op tv en op tv bezoeken zij door hun Franse familie. Het op tv gezin houdt ook een van verre reizen maken. naar Zo zag Julen al op tv het fijnste een zand van de uit wereld in de met woestijn van Marokko en het tijdens Peru staat dit jaar met hoog op hun op lijstje.

Amber in ruilt met Hilde. een Amber is enig kind en naar zij geniet door van huiselijke gezelligheid met naar haar vriendinnen. op Hilde met is opgegroeid tussen de aardappels van en met crosst graag op een haar skelter door de weilanden. van In het centrum met van op Veenendaal woont de twaalfjarige een Surinaams - Hindoestaanse Amber met naar op tv haar moeder, opa door en oma in de een appartement. Amber vindt haar moeder door de allerleukste met van de met hele wereld. Ze op tv hebben veel dezelfde interesses. Misschien van komt dat van ook op doordat haar moeder nog maar 29 de van jaar is. Amber door en haar moeder doen veel leuke een dingen op samen. Zo gaan in ze vaak samen tijdens shoppen, lekker lunchen een in de stad, een naar de bioscoop een en thuis kruipen ze uit weleens tijdens samen onder een dekentje een om naar hun lievelingsfilms op tv te kijken. De opa van van Amber is een Hindoestaans en naar haar oma is door Katholiek. op tv Zij hebben aan hun dochter en op tv tijdens kleindochter niet zoveel van tijdens het geloof meegegeven. in Ze vinden het belangrijk door dat beiden hun van eigen weg vinden tijdens in op het leven, of dit op nu met of zonder op het geloof is. in Amber van is veel bezig met haar kleding van en make-up. uit Naar school op tv doet ze alleen lippenbalsem van op, maar voor met een feestje op maakt ze van zich mooi met door lippenstift en oogschaduw. Je zult op dit meisje niet snel op buiten zien in spelen. het Ze danst liever de sterren het van op de hemel tijdens een naar lesje stijl- tijdens of Bollywood dansen. op De vriendinnen van Amber door zien haar echt niet in op een boerderij naar in een de overall. Amber zou tijdens echt nooit met haar blote door handen een uit koe melken, in maar zij zal de dan eerder stylish tijdens door de weilanden uit paraderen. Amber ruilt met door een op tv echt buitenkind, namelijk Hilde uit het Zevenbergschen Hoek. de Stoere Hilde op tv woont samen met door haar ouders en jongere van broertje op een aardappelboerderij. een Het leven van een het boer het gaat niet altijd met over rozen, want er wordt op iedere uit dag gewerkt. In de zomer uit gaat Hilde op met haar moeder op en broertje graag de op tijdens fietsvakantie. Uren fietsen de door de natuur, tentje mee en op genieten met maar. Gelukkig hebben van zij in februari een op rustigere periode een op de boerderij naar waardoor het gezin één week met per jaar in samen op vakantie kan door het gaan.

Fadi is een een jonge uit Syrische vluchteling. op Twee jaar geleden moest tijdens zijn gezin de noodgedwongen hun geboorteland verlaten voor uit de oorlog. Hij in ruilt met de avontuurlijke uit Pim, BMX-talent op in de naar dop, geboren en getogen in op het Hollandse de Bakkum. De uit serieuze en slimme tienjarige uit Fadi heeft van een heftige reis achter op de rug. Twee uit jaar geleden uit maakte zijn gezin naar de moeilijke beslissing om gescheiden op naar Nederland van te reizen, niet op wetend of ze elkaar de ooit naar nog zouden zien. Terwijl tijdens vader, oudere broer een Milad op en zus Miray besloten tijdens de overtocht te maken, bleef van Fadi met zijn in moeder door achter in Syrië. Na zes de maanden met konden ze een elkaar gelukkig weer door in de armen sluiten. een Het appartement van de familie een naar in Syrië ligt inmiddels onder naar de in puin door bombardementen. Gelukkig waren een zij tijdens op dat moment al in hun op nieuwe bescheiden huisje de in in Breda. Er ligt een een flinke druk op de naar schouders door van Fadi. Als jongste van telg maakt op tv hij volgens zijn familie van de een meeste kans om te van slagen in dit nieuwe land. van van Fadi zijn oudere broer moedigt de hem van dagelijks aan om 'zijn tijd nuttig door op te besteden' door bijvoorbeeld Schooltv-weekjournaal te van kijken. door Het is van altijd een zoete inval bij het in gezin. Moeder schotelt van niet alleen thuis, van door maar ook als vrijwilligster het in een theehuis de met lekkerste Syrische de gerechten voor. Fadi spreekt al door bijna vloeiend Nederlands door en heeft de al naar veel vrienden gemaakt, met uit wie hij op tv het liefst buiten balletjes met trapt of onschuldig belletjes trekt. in De familie naar heeft uit een tijdelijke verblijfsvergunning. door Over drie jaar wordt een de balans van opgemaakt en krijgen op tv zij te horen met of zij mogen blijven in tijdens Nederland. Onbezorgde en in avontuurlijke Pim is hard van op weg in om een naar glanscarrière in de BMX-sport te van van bemachtigen. Pim is gek op met alles op wat wielen heeft, dus tijdens het mag ook door mountainbiken of wielrennen een worden. Hij woont met samen met zijn ouders, tijdens zus Romee en broertje uit Mees met in een groot van vrijstaand huis in Bakkum een met het strand, de een van duinen en de bossen om de de naar hoek.

Oliver ruilt op met Jelmer. De creatieve door Oliver op geniet van de een kleine dingen in het het leven en tijdens hij helpt graag een handje uit mee. Stoere Jelmer van gaat de het liefst elke van dag op zoek naar op avontuur. Hoe een zal deze ruil vergaan? op tv Oliver woont samen van met zijn ouders het en drie jongere tijdens broertjes naar in Leusden, waar gezelligheid en creativiteit tijdens de de boventoon voeren en met de energie hoog naar is. De deur staat door altijd open met voor vrienden, familie en door kennissen en als op het uit gezin iets voor de buurt van kan doen, dan van staan zij uit ook klaar. op Zo gaan zij eens op tv in de zoveel het tijd langs bij het bejaardentehuis op in een de buurt om te van koken met of te knutselen met de in bewoners. Oliver weet de in ouderen op tv op hun gemak op tv te stellen en hen te met de vermaken met zijn bruisende naar karakter. Hij is echter in niet altijd door even vrolijk geweest. Hij heeft op namelijk ADD, waardoor tijdens hij sneller afgeleid in is tijdens dan anderen. Op zijn vorige het tijdens school werd hij erg gepest. De op kinderen uit zijn van klas met konden niet van met zijn ADD het omgaan. Op zijn oude uit school voelde de Oliver zich gefrustreerd het en onbegrepen waardoor de hij niet zichzelf kon naar zijn. Door de overstap naar naar het een nieuwe school zit in hij lekkerder in tijdens zijn vel op tv en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. het Hij verbaasde zelfs naar menigeen van toen hij bij de het weekafsluiting op met zijn nieuwe school een de spetterend mime optreden gaf. met Wanneer deze met fantasierijke jongen de zijn rust nodig heeft, dan op vind je op tv hem regelmatig met naar zijn neus in met de geschiedenisboeken, vooral met de uit Romeinse tijd spreekt hem aan. door Biologie vind hij ook het interessant! Zo door heeft op hij een mierenhotel gebouwd om te in het kijken hoe snel deze tijdens wonderlijke beestjes zich uit vermenigvuldigen. Oliver ruilt tijdens met de sportieve, nuchtere Jelmer op uit uit Hoogkarspel. Hij is naar de enige jongen thuis en naar daar baalt de deze stoere op tv man wel eens van, in want met de zusjes kun je met moeilijker ravotten van en stoeien. Gelukkig heeft hij op tv een een vaste club vrienden waar hij graag een mee op avontuur met gaat. Of ze de nu een karate moves op tijdens elkaar uittesten, op tv een balletje trappen in de naar buurt of in naar de weer het gaan met takken: ze hebben met altijd lol naar samen.

Jennifer naar uit Goirle leeft tijdens dagelijks met de gevolgen van op uit een traumatische jeugdervaring en naar daardoor staan leuke dingen doen naar tijdens hoog op haar lijstje. in Ze ruilt met Anniek, in een in nieuwsgierig meisje dat de erg betrokken is bij wat zich in afspeelt naar in haar woonplaats Tiel. de De veerkrachtige elfjarige Jennifer uit woont samen met naar haar moeder, broertje door tijdens en stiefvader in in Goirle en draagt al tijdens een aardig rugzakje met door zich mee. Op jonge van leeftijd heeft zij de een brandwonden opgelopen. Vele operaties tijdens volgden en er een staat helaas nog van een operatie op tv in de planning. Om de een narigheden te vergeten op trekt het het gezin er het liefst tijdens zo veel mogelijk op een uit met hun in het camper om samen leuke dingen te tijdens doen. Soms het baalt Jennifer van van de pesterijtjes in in het zwembad of uit op school, maar in zij heeft hele door fijne naar vriendinnen die altijd door voor haar opkomen. Jennifer naar is dol op muziek door en danst graag haar de met zorgen van zich een af. Zij is met ondanks alles erg positief, maar ze naar vindt het de nog het wel lastig dat naar sommige mensen anders een naar haar kijken wanneer zij over van uit haar brandwonden vertelt. Zij wil op tv graag aan iedereen laten met zien dat met je kunt leven met naar brandwonden. De tijdens spontane en op energieke elfjarige Anniek woont naar samen met haar door ouders en jongere een zusje in Tiel. tijdens Het gezin is maatschappelijk tijdens betrokken en verveelt door zich nooit. Er met is altijd wel tijdens iets te de doen thuis en op iedereen heeft op tv meerdere hobby's. Karate, pianospelen, knutselen, in griezelfeestjes organiseren, zwemmen uit de met vriendinnen, quilts naaien: daar blijft het het op tv niet bij door voor Anniek. Ze zit samen met op één van haar een vriendinnen tijdens in de kinderraad van naar Tiel om hun van woonplaats leuker en met duurzamer te maken voor in kinderen. Alsof het op allemaal nog naar niet het druk genoeg is, organiseert deze de duizendpoot ook nog estafetteraces in op school, op tv trommelt ze haar met familie op voor een op tv uitvinderswedstrijd op en voor haar vrienden regelt naar zij vaak van een leuke spelletjesavond. op Anniek het wil uiteindelijk niets met het organiseren gaan doen. Ze op heeft andere plannen voor op tijdens zichzelf.

De door Syrische Issa ruilt met lieve, uit energieke Mats. een Syrische Issa woont sinds op in een kleine twee op jaar in Nederland en door hij heeft uit al veel meegemaakt in de zijn leven. Hoe zou hij een een het vinden om terecht te komen uit in een met Nederlands het gezin en te leren door wat al hun gebruiken de zijn? In een Syrië hadden Issa een en zijn familie van een goed op tv leven. De vier de kinderen speelden met op tv vriendjes op straat, ze werden omringd de door op familie en vader met Nedal had een goede een baan als elektricien. Toen naar de oorlog het uitbrak hoorden zij dagelijks uit de bommenwerpers overvliegen. in Op op tv een dag liep Nedal over op tv de markt de toen er op een op naar paar meter afstand een bom insloeg. op tv Er vielen op doden en veel gewonden. het Nedal de besloot meteen de tot actie over naar te gaan en de gewonden het te helpen. Nedal op is bij van een tweede met bomaanslag zelf in zijn been geraakt in het door scherven van de bom. Hij het heeft zwaargewond en met op tv met bewonderingswaardige wilskracht buurland Turkije weten het te door bereiken. In het ziekenhuis kwamen door ze erachter dat op de scherven van teveel schade met hadden aangericht om zijn het been nog te tijdens kunnen redden. Nedal door was een echter vastberaden om door te gaan op voor op zijn gezin. het Met een oude beenprothese en heel door veel doorzettingsvermogen in heeft door hij per boot Italië weten het te bereiken om vanuit met daar richting Nederland naar te uit gaan. Na maanden afzien op kwamen ook op tv Issa, zijn broertjes, het zusje en moeder tijdens Ieman naar op Nederland. Ze hebben het eerst nog een met tijdje in een een AZC gewoond, totdat uit zij een huis tijdens kregen aangeboden in naar Assen. Het gezin is door erg blij in op tv Assen en zij zijn hard op bezig op om de taal te leren op tv spreken. naar Guitige Issa op tv heeft binnen no time de Nederlandse met met taal geleerd. Hoe? "Gewoon door op school," vertelt Issa op trots. In de in klas vragen de kinderen met de vaak naar Syrië en de oorlog. op Issa tijdens vindt dat niet erg. Hij uit een snapt het wel, want hij een is ook van nieuwsgierig naar met hun leven. Ontwapende Issa wil op graag de weten hoe mensen in Nederland naar leven, wat zij eten van en met wat hun gebruiken zijn. Issa in mist Syrië, zijn met familieleden die achter naar zijn gebleven het en van het buiten spelen met op vrienden.

Chloë (10) woont op tv met door haar zusje Sammy (8) en op tv moeder het Sindy in Alphen aan door den Rijn. Haar ouders uit zijn gescheiden, door maar gaan gelukkig met nog op wel goed met elkaar om. Chloë met woont bij haar de moeder uit en gaat één op keer per op tv week naar haar uit vader in Amsterdam. Haar een beide ouders naar komen uit China, maar met hebben elkaar in Nederland op tv ontmoet. door Er woont ook het heel veel familie in met Nederland en daar doen het ze vaak leuke dingen een mee. op tv Sindy heeft haar eigen snackbar uit en is daar op tv ontzettend druk mee. het Chloë haar van huis is het boven de snackbar, dus ze uit van ziet haar moeder heel veel. Omdat op haar moeder op tv zo druk is, met helpen uit Chloë en haar zusje vaak het mee in de de snackbar. het Ze maken de tafels tijdens schoon of helpen met achter de kassa. door Eén keer per met week eten ze het friet. De andere naar avonden staat haar het moeder in de keuken in om van heerlijke Chinese maaltijden te maken. op Met haar tantes en op tv ooms gaan ze naar lekker uiteten uit bij het een dimsum restaurant. Zij ruilt tijdens met een de islamitische en Hindoestaanse Arysha (12). het Zij in woont samen met naar haar vader, moeder, broertje Noer door in (11) en broertje door Raza (6) in Alkmaar. Haar grootouders uit tijdens en moeder zijn geboren uit in Suriname, maar haar voorouders naar van komen uit India. De ouders op tv van Arysha praten onderling tijdens op een mix van Hindoestaanse talen: Sarnami naar en Urdu. Zij door uit spreekt het niet, maar van kan het een beetje uit verstaan. op tv Wel leert Arysha de Arabisch lezen en schrijven tijdens tijdens de koranlessen in de de een moskee. De islam speelt met een grote rol uit thuis. De in vader van Arysha is voorzitter van het een moskee tijdens in Alkmaar. Hij tijdens vindt het belangrijk naar dat tijdens zijn kinderen de normen en op tv waarden van naar de profeet van meekrijgen. Dat zijn onder andere, eerlijkheid, van tijdens respect, netheid en in geduld. Arysha's moeder draagt een op hoofddoek, met haar ouders bidden vijf het keer per dag, eten van halal, en doen door mee aan het de ramadan. De tijdens kinderen begroeten iedereen op uit de islamitische wijze. op ''Assalamu alaikum, uit zeg ik dan door wanneer ik van het huis binnentreed op tv of vertrek.''Arysha volgt in iedere zondag koranlessen in de tijdens moskee in van haar vader. van ''

In Voorburg woont in de tienjarige een Luigi een met zijn vader, moeder en broertje tijdens Enzo de (6). Zijn door moeder is Spaans en Portugees, op zijn vader half Japans uit en Italiaans, tijdens maar beiden hebben uit met hun ouders in met Brazilië gewoond. Deze op tv familie voelt het zich dan ook echt op tv Braziliaans. Ze wonen op nu op elf jaar in Nederland. Luigi met gaat naar van een internationale school en uit uit thuis wordt er een Portugees gesproken. Zijn moeder vindt het het erg belangrijk dat op tv naar haar kinderen de moedertaal tijdens goed blijven spreken. Alle familie met op woont nog in Brazilië en tijdens ze hebben de taal in dus hard nodig met met om met hun te kunnen praten. de tijdens Veel Brazilianen zijn christen. van Het katholieke geloof een speelt een belangrijke rol bij van deze in familie. Elke zondag een gaan zij naar de Mariakerk, op tv waar voornamelijk op Portugees in sprekende mensen komen. door Hier heeft Luigi op tv een belangrijk taak. Hij is dit de jaar namelijk misdienaar de geworden. op Samen met een ander meisje de door helpt hij de priester op tv om de altaartafel klaar door te tijdens maken voordat de op tv mis begint. Hij tijdens ruilt met de twaalfjarige Kehza die het in pas vier jaar in met Nederland woont. Hij op is geboren op van Java in met Indonesië waar hij werd opgevoed in door zijn oma. Zijn uit moeder woonde de namelijk op van twee uur een vliegafstand op Bali, op omdat de werkgelegenheid met daar beter was. Kehza's moeder Rika tijdens werd in op Bali naar verliefd op de met Nederlandse Peter en heeft uit toen het besluit door genomen om samen met de de kinderen naar van Nederland te verhuizen. door Toen Kehza in in Nederland aankwam tijdens vond hij het eigenlijk tijdens meteen op fijn. Inmiddels zijn de zijn halfzusje Kirana (3) het en halfbroertje Jan geboren. Kehza's uit een 24-jarige zus Ulfie naar is net op zichzelf gaan wonen. op Het is een tijdens het drukke boel thuis en in daarom is het met heel normaal dat Kehza met een uit handje meehelpt in het een huishouden.

De de sociale Ahmed de ruilt met stuiterbal Tim. Ahmed is van een met zijn moeder en met zus gevlucht op tv uit Soedan en de hij voelt zich helemaal thuis in door Nederland. Hoe zou met hij tijdens het vinden de om te ruilen met Tim, naar de achterkleinzoon in van Johnny op tv Hoes? Met een naar grote glimlach en een van lieve uitstraling wordt iedereen het begroet door Ahmed. Hij op woont sinds een op tv aantal de jaar in een rijtjeshuis door in Enschede, op tv maar deze vrolijke jongen heeft door met het niet altijd makkelijk gehad. Vier op tv jaar geleden is op tv op hij samen met uit zijn moeder en in zus gevlucht vanuit Soedan. Ahmed kan uit zich met de reden op tv van vertrek en hun op tv leven daar niet goed herinneren. het De moeder op tv van Ahmed de is zwijgzaam over de reden in van tijdens vertrek. Zij van wil haar kinderen beschermen: op ze hebben de al genoeg meegemaakt. Bij aankomst tijdens in Nederland sneeuwde het; het daar stonden ze met door dan in zomerkleding met een enkeltje uit richting AZC Ter in Apel. Het met gezin op tv heeft meerdere AZC's van binnen gezien op tv en in de de laatste AZC hebben tijdens zij zes door maanden gewoond de totdat zij een huis naar in Enschede kregen van aangeboden. Ahmed voelt zich een door helemaal thuis in Nederland. Al was op tv naar het in het begin nog op tv wel even lastig. tijdens In Soedan het hebben zij namelijk hele van andere omgangsvormen dan in een Nederland, op tv dus dat op tv was verwarrend voor hem. Ahmed naar kwam naar gelukkig in een leuke klas door terecht waar hij goede op vrienden door heeft gemaakt de die hem hebben op geholpen met het leren van op Nederlandse gebruiken. De met vader van Ahmed tijdens is de ontbrekende schakel. op 'Mijn vader is met achter gebleven in op tv in Soedan. We hebben een het tijd geen op tv contact met hem kunnen de hebben, maar naar sinds kort gelukkig weer wel.' De een familie is de bezig in om hem naar Nederland met te krijgen, maar dat gaat op tv erg moeizaam. naar 'Ik mis tijdens hem ontzettend!' Ahmed op ruilt met de nieuwsgierige, op tv stuiterbal naar Tim. Hij woont in een uit overwegende blanke tijdens wijk in een Beverwijk waar hij in het liefst spinazie door en Hollandse pot krijgt van voorgeschoteld. Tim weet met niet zoveel van van andere culturen, dus het zou naar wel uit eens heel leerzaam voor hem een kunnen zijn uit om een kijkje tijdens in een andere door keuken te op nemen.

De een twaalfjarige Shanaya woont door samen met haar ouders het en van twee broertjes in uit Capelle aan de IJsel. Haar vader door is Indonesisch, de Indiaas en Trinidads. met Van de Indonesische cultuur in krijgen in ze vooral uit het heerlijke eten mee. Moeder in Monique heeft de tijdens Surinaams-Creoolse cultuur. met Ondanks de beladen geschiedenis van in met de cultuur hebben de Surinaams-Creoolse een het prachtige identiteit het die van je onder andere terugziet in met de taal, klederdracht van en muziek. Monique vindt een de het heel belangrijk om de het tradities met over te dragen. Zo studeren de ze thuis op de Surinaamse taal: Sranantongo. op tv Een aantal regels tijdens thuis vloeien door voort uit uit de cultuur. Het belangrijkste naar is dat je beleefd een bent tegen ouderen. het Het is geregeld uit gezellig op tv bij deze warme familie en een het is dan ook tijdens niet zo gek naar dat van de vriendinnen van van Shanaya vaak bij het haar thuis zijn. op Er wordt gedanst en op tv de uit muziek staat altijd aan. met Shanaya zelf zit in op Afrodance op en houdt van popmuziek. De tijdens oma van Shanaya speelt een een belangrijk rol in in haar leven. op Ze naar woont erg dichtbij en daarom tijdens uit doen ze vaak gezellige dingen. De de tijdens Peruaanse Kiara (11 jaar) woont samen met op tv met haar moeder, broer, stiefvader en in halfbroertje in van Nederland. Kiara werd geboren van in Peru, uit helaas van gingen haar ouders uit op elkaar. Haar moeder vond op tv een nieuwe liefde aan de de op tv andere kant van de wereld: naar in naar Nederland. Vijf tijdens jaar geleden kwamen ze hier op tv wonen. Meteen maakte de het gezin een iets verschrikkelijks mee. naar Toen ze hier net op tv één het dag woonde, overleed de man in waar haar moeder van verliefd uit op werd. Na een periode van op tv rouw ontmoette naar haar moeder een nieuwe naar Hollandse door prins. Met deze man kreeg met moeder Karla het anderhalf jaar met geleden nog een zoontje. door Nederland voelt nu de als met Kiara's thuis.

Ayoub ruilt uit met Mowafak. uit Ayoub is een opgegroeid in Nederland. Hij houdt het erg van kattenkwaad van uithalen en in samen met zijn beste op vrienden 'doet op hij zaken'. Mawafak is in tweeënhalf jaar geleden uit gevlucht uit Syrië en op uit woont sindsdien in Nederland. op De Marokkaanse Ayoub (10 de jaar) woont samen een met zijn tijdens ouders en zusje de in een ruim rijtjeshuis in op tv Vleuten. In de naar op blanke buurt zijn zij met het enige Marokkaans tijdens gezin. Over op tv de rustige en kindvriendelijke woonomgeving is van Ayoub op erg tevreden. 'Het is hier de van eigenlijk perfect en vredig.' Samen van met zijn Nederlandse met vrienden zorgt Ayoub voor door heel wat van reuring. Hij houdt ervan op om kattenkwaad de uit te halen. Maar de door Ayoub heeft ook van een serieuze kant: met uit beste vriend Finn 'doet met hij zaken'. van 'Wij plukken bloemetjes met en die verkopen we uit dan voor vijf cent.' naar van De zelfverzekerde Ayoub heeft in het maar druk een met al een zijn hobby's. Hij kan van rappen, zit op musicalles van en vertelt aan van de lopende band moppen. door Hij op tv staat graag in de het schijnwerpers. uit 'De mensen voor het wie ik optreed lachen altijd om de mijn grappen de of op vinden mijn rapteksten goed. Ik in vind het het leuk om naar te doen.' Cabaretier worden van is dan ook de zijn grote toekomstdroom. op Mohamed, de van vader van Ayoub, probeert een zijn zoon de basis door van het met geloof mee te op geven. Voor het in slapengaan reciteren zij samen het een vers uit een de Koran of de zingen zij een islamitisch met liedje. Ieder in jaar zoekt het gezin een tijdens een met vakantie familie op in een uit Marokko. Ayoub vindt het heerlijk om op daar te zijn. uit 'Marokko is een de land het waar van alles te zien op en te beleven tijdens is.' op tv De Syrische tijdens Mowafak (11 jaar) van kwam tweeënhalf jaar geleden een naar Nederland met en woont nu naar met zijn ouders en broertje in met tijdens Amsterdam-Noord. Moeder Rania een besloot dat ze moesten vluchten op nadat een de bom de school tijdens van haar met kinderen raakte. Zij de ging alleen vooruit op de boot. op tv 'Het was te met gevaarlijk om uit de kinderen op meteen mee door te nemen.' Na acht maanden uit werd het gezin door herenigd. Ondanks de de heftige periode voelde Mowafak uit zich vrijwel meteen in thuis in Nederland. op 'Nederland een is lief.'

De een half Surinaamse Treasure op ruilt met de zachtaardige Lieve. het door Treasure staat graag het in de spotlight door en verslijt heel wat sneakers de met haar het grote passie dansen. Lieve komt naar uit een uit gezin op tv waar duurzaamheid een grote tijdens rol speelt. De Almeerse Treasure op tv heeft van 'Swag': petje achterstevoren, sneakertjes aan, op stoere tijdens kleding en een klein beetje van attitude. Haar tijdens vriendinnen zijn het de wel op tv gewend: overal waar op tv ze komt steelt deze kleine met diva de show. Stilstaan op is dan ook een geen optie van voor Treasure. Het liefst naar schudt ze de haar prachtige van Surinaamse krullen op naar de meest stoere hiphop beats. een Streetdance, hiphop, dancehall... door met een vijf uur dansen op per week verslijt ze van heel wat uit sneakers op jaarbasis. in Gelukkig is haar familie altijd op tv naar wel te porren voor een het middagje shoppen. Almere centrum een zit het om de hoek. Deze naar stadse meid heeft uit van in haar ouders geleerd uit om van zich af te bijten. van Treasure weet daardoor uit wat ze wil op tv en durft van haar mening te uiten. op tv op Thuis draait het van om gezelligheid en op de deur staat een voor iedereen open. een Om klokslag 20.00 komt op de beamer uit het plafond, de gaan de speakers de aan en kijkt een de hele met familie uit gespannen naar een nieuwe naar aflevering van GTST. Treasure's met jonge ouders zijn altijd het in voor gezelligheid, met van maar hun kinderen op moeten hen uit respect wel met op u op aanspreken. Ze een ruilt met de in authentieke Lieve. Zij een woont samen met haar de ouders en op jongere broertje in een Gronings door dorp. Ze omschrijft het het dorp als het 'boers'. Nieuwe Pekelaren zijn op in niet meer zo op jong, maar de omgeving op is prachtig naar en er is ruimte genoeg. met Perfect in om een stuk land de aan te schaffen en er tijdens van een duurzaam huis van op te bouwen. Dat is naar dan ook precies het wat het gezin op tv heeft het gedaan. Het huis door is nagenoeg energieneutraal. De houtkachel de in huis dient als uit enige warmtebron en met hoeft niet door vaak aangestoken in te worden. uit Lieve's familie is vrolijk en de creatief door en dat zie je in terug in het interieur in en naar aan hun kleurrijke kleding. op tv Het gezin geniet een erg van van samenzijn binnen-en buitenshuis.

Jemuël woont met samen met zijn een ouders, twee broertjes van en op zusje in Almere. Een met huis vol, van maar erg gezellig. Hij ruilt met in de Japanse Kaito, in die nu uit op van elfjarige leeftijd al de blauwe op tv band in in karate heeft. De elfjarige tijdens Jemuël op deelt zijn slaapkamer met zijn twee de broertjes. op Hij vindt het erg gezellig de met zijn broertjes door op de het kamer. Zijn moeder uit Nicole tijdens is Surinaams-Javaans-Indiaas van door komaf en vader een Mitchell heeft een joods-christelijke achtergrond. Zijn tijdens stiefvader is Nigeriaans, het daar heeft hij op veel van meegekregen de in de uit opvoeding. Bij op Jemuël thuis de koken ze veel een Surinaams en Nigeriaans. De familie tijdens is niet gelovig, naar maar leert de kinderen met wel over verschillende het geloven de en dat ze elk geloof het moeten respecteren. van Het gezin de is eigenlijk altijd met samen, dat vinden van ze heel belangrijk. door Elke week van gaan ze naar de uit markt en in het weekend tijdens door maken ze vaak een uitstapje. de Nicole door en Mitchell houden heel erg door van koken. Ze betrekken uit van de kinderen daar ook heel van erg bij. naar Het is belangrijk dat met de door kinderen helpen in op tv het huishouden. Omdat in het zo'n groot gezin is, met zijn er het daardoor veel taakjes. Gelukkig van vinden tijdens ze dit meestal wel in leuk om op te doen. Kaito woont samen op tv met zijn Japanse op moeder, Nederlandse vader en tijdens jongere broertje de in een groot rijtjeshuis op met in Amstelveen. In de woonkamer zie in uit je een speciale Japanse een tafel staan. Het de is een lage, de houten tafel waar het de familie op een speciale het manier aan door zit. Kaito moet tijdens tijdens het eten met op tv tijdens stokjes eten. Als hij noodlessoep eet, een op tv dan mag hij de soepkom niet uit op tafel de laten staan, maar optillen door en slurpend drinken. van Dit zijn voorbeelden door van Japanse de etiquetteregels waarvan moeder uit het belangrijk vindt dat het haar kinderen zich uit daaraan houden. Kaito uit is een lieve, uit leuke, gezellige en tijdens sociale jongen. Hij uit heeft in een zijn op kamer een keyboard staan waar op tv hij regelmatig op speelt. de naar Keyboardspelen is niet in zijn enige hobby. Hij is in ook het megasportief. Zo zit door hij op hockey en het tennis en volgt hij in twee naar keer per week tijdens karatelessen.

De Vietnamese het Tina is geboren en in getogen in Nederland, door maar voelt zich een het in fijnst als ze ieder met jaar weer uit in Vietnam is. Zij naar ruilt met de door Afrikaanse Rachel wiens door leven tijdens geheel in het teken tijdens staat van African Dance. De met tienjarige Tina woont tijdens samen met haar de zusje een en ouders in een rijtjeshuis tijdens het in Purmerend. Haar vader kwam als door elfjarige jongen het terecht naar in een gastgezin in Purmerend nadat de in hij door de politieke een situatie moest vluchten uit zijn van geboorteland Vietnam. Hoewel naar Tina is geboren het op in Nederland, voelt door zij zich het fijnst door als ze ieder jaar naar weer in Vietnam op tv is. 'In naar Vietnam val ik op tv niet op als het ik op het straat loop en kan ik tijdens de op taal met mensen een spreken.' In haar klas worden wel op tv eens grapjes gemaakt met van over haar uiterlijk en in daarom vindt ze het niet naar altijd leuk uit om in Vietnamees te zijn. Gelukkig op tv heeft ze haar beste vriendin naar Liesbeth, uit die ook Vietnamees is. Omdat door de respectvolle met Tina op wordt opgevoed met traditionele door Vietnamese normen en waarden is in met ze al erg serieus door over de op toekomst. 'School vind een ik belangrijk en als een ik later een door vriendje krijg dan tijdens moet hij op betrouwbaar zijn.' Gelukkig vindt een ze studeren leuk, een want voor de haar droombaan als dokter tijdens heeft Tina nog veel uit studiejaren voor de naar boeg. met Thuis geeft haar moeder met het boeddhistische en haar uit vader het christelijke geloof uit aan de kinderen uit mee. van In het weekend in wordt de hele familie met opgetrommeld om in tijdens karaoke samen Vietnamese tijdens liedjes met te zingen en lekkere dumplings te een eten. Rachel haar uit leven staat in helemaal in op het teken van African Dance. tijdens Dat is niet op tv zo gek, van want tijdens haar roots liggen in tijdens Ghana. Ze met woont samen met haar moeder, van zus, broer en op tv zusje een in hartje Den door Haag in een appartement in het China van Town. Omdat het een groot van gezin is helpt haar een grote uit zus Matilda mee om in brood op de door plank van te krijgen en haar broertje en uit zusje op met te voeden. Iedereen zorgt een op voor elkaar en daarom is de het familieband hecht. 'We door snappen op elkaar en van maken altijd meteen in vrede nadat we met ruzie hebben', vertelt met Rachel.

Sidon het vluchtte vier jaar geleden samen in met op zijn familie uit Eritrea, in een land in het het oosten een van Afrika. Sindsdien wonen zij de met zijn allen op tv van in een flat in Amsterdam. een Hij ruilt uit met de half Turkse, met half Bulgaarse Bedri, die de samen met de zijn ouders en van zusje in een op rijtjeshuis uit in Schiedam woont. door De toekomst van op de elfjarige Sidon en van dat van zijn tijdens vriendjes in Eritrea naar was duidelijk: hij het zou terecht komen in het het tijdens leger. Zijn vader tijdens Johannes kon zich met hier niet bij neerleggen. uit Hij kreeg door de kans om te studeren aan het de kunstacademie in op tv Nederland en kon in uit op die manier asiel aanvragen voor het de door rest van de familie. Echter een vanwege op de taalbarrière is hij hier van nooit in aan begonnen en duurde van het een vijf jaar voordat uit het gehele gezin weer in herenigd was. een Sidon vindt dat Eritrea enorm verschilt van van uit Nederland. 'Ik moest heel erg naar met wennen aan het een weer en ik heb door hier voor het een eerst sneeuw meegemaakt.' Hij vertelt van enthousiast in over zijn cultuur, over hoe in het ze koffie maken en hoe tijdens ze iedere avond uit met in elkaar uit een groot bord tijdens eten door waar ze omheen zitten. Het naar gezin is christelijk, het op het zondag gaan ze naar uit de kerk en ze bidden een voor het eten op het en voor het slapen door gaan. Sidon hoopt ooit op terug te gaan naar een Eritrea, maar dan het als uit vakantie. Vader Johannes was in door Eritrea door een bekend een kunstenaar, helaas moest hij naar in Nederland uit helemaal opnieuw beginnen. Heel de Sidons huis het hangt en staat vol van met zijn door schilderijen, wachtend om geëxposeerd van of verkocht te worden. Sidon door heeft het niet tijdens van het een vreemde, met de bescheiden jongen een brengt zijn tijd het uit liefst door tijdens met een tekenboek. Sidon op droomt ervan het zijn vader achter na te gaan. door Misschien gaat de hij wel naar de de kunstacademie. Sidon naar is erg behulpzaam en uit helpt zijn broertje van de vaak met verschillende schoolvakken. een Bedri (11 een jaar) heeft een Turkse vader en de het Bulgaarse moeder. Thuis zijn op tv er dan ook naar twee geloven; het christendom uit aan moeders uit kant en de de islam aan het vaders kant. Bedri gaat zelf wel de eens naar de naar moskee in met zijn vader. 'Ik de doe hem dan na, door het maar ik weet niet wat van ik moet naar zeggen.'

juni 2019
18-06-2019 15:25

Wessel vs Julen

Puberruil Zapp - Wessel vs Julen

Wessel en Julen ruilen van gezin. De Brabantse Wessel is een rasechte optimist en bouwt met zijn familie de grootste (carnavals)feestjes. Hij ruilt met de actieve Julen bij wie de Franse cultuur er met de paplepel is ingegoten. De Brabantse...

16-06-2019 14:00

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal woont de twa...

11-06-2019 15:25

Fadi vs Pim

Puberruil Zapp - Fadi vs Pim

Fadi is een jonge Syrische vluchteling. Twee jaar geleden moest zijn gezin noodgedwongen hun geboorteland verlaten voor de oorlog. Hij ruilt met de avontuurlijke Pim, BMX-talent in de dop, geboren en getogen in het Hollandse Bakkum. De seri...

09-06-2019 13:30

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont samen met zijn ou...

04-06-2019 15:25

Jennifer vs Anniek

Puberruil Zapp - Jennifer vs Anniek

Jennifer uit Goirle leeft dagelijks met de gevolgen van een traumatische jeugdervaring en daardoor staan leuke dingen doen hoog op haar lijstje. Ze ruilt met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat erg betrokken is bij wat zich afspeelt in haar...

02-06-2019 14:05

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Syrische Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hoe zou hij het vinden om terecht te komen in een Nederlands gezin en te leren wat ...

28-05-2019 15:25

Arysha vs Chloe

Puberruil Zapp - Arysha vs Chloe

Chloë (10) woont met haar zusje Sammy (8) en moeder Sindy in Alphen aan den Rijn. Haar ouders zijn gescheiden, maar gaan gelukkig nog wel goed met elkaar om. Chloë woont bij haar moeder en gaat één keer per week naar haar vader in Amsterdam...

21-05-2019 16:35

Luigi vs Kehza

Puberruil Zapp - Luigi vs Kehza

In Voorburg woont de tienjarige Luigi met zijn vader, moeder en broertje Enzo (6). Zijn moeder is Spaans en Portugees, zijn vader half Japans en Italiaans, maar beiden hebben met hun ouders in Brazilië gewoond. Deze familie voelt zich dan o...

19-05-2019 14:00

Ahmed vs Tim

Puberruil Zapp - Ahmed vs Tim

De sociale Ahmed ruilt met stuiterbal Tim. Ahmed is met zijn moeder en zus gevlucht uit Soedan en hij voelt zich helemaal thuis in Nederland. Hoe zou hij het vinden om te ruilen met Tim, de achterkleinzoon van Johnny Hoes? Met een grote gli...

14-05-2019 16:30

Shanaya vs Kiara

Puberruil Zapp - Shanaya vs Kiara

De twaalfjarige Shanaya woont samen met haar ouders en twee broertjes in Capelle aan de IJsel. Haar vader is Indonesisch, Indiaas en Trinidads. Van de Indonesische cultuur krijgen ze vooral het heerlijke eten mee. Moeder Monique heeft de Su...

07-05-2019 16:35

Ayoub vs Mowafak

Puberruil Zapp - Ayoub vs Mowafak

Ayoub ruilt met Mowafak. Ayoub is opgegroeid in Nederland. Hij houdt erg van kattenkwaad uithalen en samen met zijn beste vrienden 'doet hij zaken'. Mawafak is tweeënhalf jaar geleden gevlucht uit Syrië en woont sindsdien in Nederland. De M...

05-05-2019 14:00

Treasure vs Lieve

Puberruil Zapp - Treasure vs Lieve

De half Surinaamse Treasure ruilt met de zachtaardige Lieve. Treasure staat graag in de spotlight en verslijt heel wat sneakers met haar grote passie dansen. Lieve komt uit een gezin waar duurzaamheid een grote rol speelt. De Almeerse Treas...

30-04-2019 16:35

Jemuël vs Kaito

Puberruil Zapp - Jemuël vs Kaito

Jemuël woont samen met zijn ouders, twee broertjes en zusje in Almere. Een huis vol, maar erg gezellig. Hij ruilt met de Japanse Kaito, die nu op elfjarige leeftijd al de blauwe band in karate heeft. De elfjarige Jemuël deelt zijn slaapkame...

23-04-2019 16:35

Tina vs Rachel

Puberruil Zapp - Tina vs Rachel

De Vietnamese Tina is geboren en getogen in Nederland, maar voelt zich het fijnst als ze ieder jaar weer in Vietnam is. Zij ruilt met de Afrikaanse Rachel wiens leven geheel in het teken staat van African Dance. De tienjarige Tina woont sam...

16-04-2019 16:35

Sidon vs Bedri

Puberruil Zapp - Sidon vs Bedri

Sidon vluchtte vier jaar geleden samen met zijn familie uit Eritrea, een land in het oosten van Afrika. Sindsdien wonen zij met zijn allen in een flat in Amsterdam. Hij ruilt met de half Turkse, half Bulgaarse Bedri, die samen met zijn oude...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 224
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord