Programma gemist?

Jennifer op tv uit Goirle leeft een dagelijks met uit de gevolgen van van een traumatische jeugdervaring en naar daardoor staan leuke dingen doen van hoog naar op haar lijstje. Ze ruilt het met Anniek, een uit de nieuwsgierig meisje dat met erg betrokken is op bij wat zich afspeelt in haar op tv woonplaats in Tiel. De veerkrachtige 11-jarige Jennifer tijdens woont door samen met haar moeder, naar broertje en in stiefvader in Goirle en draagt uit al een aardig tijdens rugzakje met zich een mee. Op jonge op tv leeftijd heeft uit zij op brandwonden opgelopen. Vele operaties volgden uit en er staat in helaas nog op een operatie door in de planning. Om de narigheden uit te naar vergeten trekt het op tv gezin er het liefst zo een tijdens veel mogelijk opuit met op hun camper om samen uit leuke dingen te een doen. Soms baalt Jennifer het op tv van de pesterijtjes in het zwembad naar of op school, van maar zij met heeft het hele fijne vriendinnen die een altijd voor haar opkomen. Jennifer door is dol een op muziek en uit danst graag haar zorgen op tv op van zich af. Zij is op ondanks alles erg met positief, maar ze op vindt het tijdens nog wel lastig door dat sommige mensen anders naar met haar kijken wanneer door zij over haar op brandwonden vertelt. naar Zij in wil graag aan iedereen in laten zien een dat je kunt leven op met brandwonden. De een spontane en energieke 11-jarige Anniek met op woont samen met haar ouders door en jongere zusje in op tijdens Tiel. Het gezin is maatschappelijk betrokken een en met verveelt zich tijdens nooit. Er is het altijd wel iets te de doen thuis en in iedereen heeft met meerdere hobby's. Karate, op tv pianospelen, knutselen, griezelfeestjes op tv organiseren, zwemmen met door vriendinnen, quilts naaien: daar met blijft het niet een bij voor Anniek. uit Ze zit in samen met één van van haar vriendinnen in de van kinderraad van met Tiel om met hun woonplaats leuker en op duurzamer te maken met voor kinderen. Alsof het allemaal op tv op nog niet druk door genoeg is, organiseert de deze duizendpoot ook nog een estafetteraces op school, trommelt van ze haar familie op tijdens voor op een uitvinderswedstrijd en op tv voor haar de vrienden regelt zij vaak een met leuke spelletjesavond. Anniek wil naar uiteindelijk niets met van organiseren het gaan doen. uit Ze heeft andere de plannen voor zichzelf.

Boerenjongen Finn op tv ruilt met B-Boy Martijn. een een Finn staat op met koeien en in naar gaat er mee naar bed. Zijn van leven draait uit om op dieren en de boerderij. De door nieuwsgierige Martijn een wil daarentegen zijn dans tijdens skills showen tijdens in een een videoclip van Drake. De elfjarige uit harde werker Finn in woont op een boerderij naar met in het West-Friese Twisk. Ze een hebben een 120 melkkoeien, ruim door honderd stuks jongvee, twaalf schapen, de zestig kippen, een geit uit naar en een hond. Bij Finn tijdens thuis wordt van ieder met met gezinslid een bijdrage op de boerderij op tv verwacht. Een in boer werkt dag in, de dag uit uit en daardoor is het in gezin nog nooit tijdens samen op vakantie het geweest. Dat uit vindt Finn tijdens wel eens een jammer, maar toch zou hij de het boerderij een voor geen goud kunnen missen. op op Finn ziet volgens zijn vader overal uit handel in. 'Hij op tv verkoopt alles het wat los en met vast zit in in dit uit huis' en Finn heeft zelfs al met een door eigen eierhandel opgestart in een Twisk. Door in het drukke op boerenbestaan heeft deze op veehouder in spé nauwelijks tijd voor van hobby's, maar één de in ding gaat hem zeer op tv aan het de hart. Hij doet namelijk mee aan uit de Young Breeders, door waarbij op tv de mooiste koe van op tv stal wordt gehaald een en wordt van geshowd. Al vijftien op tv competities op rij heeft Finn naar een naar lintje in op de wacht gesleept. Soms in vraagt hij zich van door zijn leven op de met boerderij op tv af hoe met het leven van een leeftijdsgenootje op tv zou zijn, tijdens maar tegelijkertijd snapt hij ook met weer niet tijdens wat in hen bezig houdt. Gamen en Facebook naar vindt hij onzin: een een uit telefoon is functioneel en daar naar bel je gewoon naar mee. op Hij ruilt met de op nieuwsgierige, sociale waaghals van Martijn met uit Emmen. Als op hij niet van gebouwen naar hopt, springt uit en weer door tijdens rolt, dan trekt hij het alles uit de kast uit tijdens een dance naar battle. Breakdancen is het zijn passie en zijn tijdens leven. Martijn zet het hoog naar in en blijft zichzelf verbeteren, de want die ene op tv 'trick' of met 'move' kan op altijd beter, sneller of soepeler. op tv Geen wonder dat door deze doorzetter de al tijdens meerdere dance battles een heeft gewonnen en door volgend jaar naar een speciale middelbare het school gaat voor een een talenten.

Chloë op (10) woont naar met haar zusje Sammy (8) naar en moeder van Sindy in Alphen naar aan den Rijn. het Haar ouders zijn gescheiden, met maar naar gaan gelukkig nog uit wel goed met elkaar om. Chloë tijdens woont bij op tv haar moeder en door gaat één keer een per week naar een haar tijdens vader in Amsterdam. met Haar beide ouders komen uit China, in maar hebben elkaar een in van Nederland ontmoet. op tv Er woont ook op tv heel veel familie in naar Nederland en met daar doen ze met vaak leuke dingen mee. Sindy de heeft in haar eigen snackbar en is op daar ontzettend een druk mee. Chloë haar in huis is boven uit de door snackbar, dus ze door ziet haar moeder heel veel. tijdens Omdat haar moeder een zo druk in is, helpen het Chloë en haar zusje vaak mee de in de tijdens snackbar. Ze maken een de tafels schoon of door helpen achter de in kassa. Eén keer van per door week eten ze een friet. De naar andere avonden staat met haar moeder in door de keuken om heerlijke in Chinese maaltijden te maken. Met van haar tantes en tijdens ooms gaan ze een lekker uit het eten naar bij een dimsumrestaurant. Zij ruilt uit met de islamitische in en Hindoestaanse uit Arysha (12). op Zij woont samen met van haar vader, moeder, in broertje Noer (11) en naar broertje de Raza (6) in Alkmaar. Haar grootouders naar en door moeder zijn een geboren in Suriname, maar haar voorouders de van komen uit India. De ouders van een Arysha praten onderling door het een mix van Hindoestaanse talen: Sarnami in en Urdu. door Zij spreekt het van niet, maar de kan het een door beetje verstaan. Wel leert uit Arysha Arabisch op tv lezen en schrijven tijdens de een met koranlessen in de van moskee. De islam op speelt een grote rol van thuis. De vader van Arysha in het is voorzitter van een moskee in een Alkmaar. een Hij vindt het belangrijk dat naar tijdens zijn kinderen de normen en waarden met tijdens van de profeet meekrijgen. Dat van zijn in onder andere eerlijkheid, door respect, netheid en geduld. een Arysha's moeder op tv draagt een hoofddoek, haar uit ouders bidden de vijf keer per de dag, eten halal en op tv doen mee het aan de ramadan. De een kinderen begroeten iedereen op de tijdens islamitische wijze. 'Assalamu een alaikum, tijdens zeg ik dan wanneer het ik het huis tijdens binnentreed of vertrek.' Arysha op tv volgt tijdens iedere zondag van koranlessen in de van moskee van haar naar vader.

In Voorburg woont door de tienjarige in Luigi met uit zijn vader, moeder en een broertje een Enzo (6). Zijn op moeder is Spaans en met Portugees, zijn door vader half Japans en Italiaans, maar een beiden hebben met in hun ouders door in Brazilië gewoond. Deze op tv tijdens familie voelt zich dan op tv ook echt Braziliaans. het Ze wonen op tv nu elf jaar in tijdens Nederland. Luigi gaat naar op een internationale school en uit thuis wordt op er Portugees gesproken. Zijn in moeder vindt het op tv erg belangrijk dat op tv haar het kinderen de van moedertaal goed blijven spreken. tijdens Alle familie woont nog op in op Brazilië en ze hebben de uit taal de dus hard nodig om met door hun te van kunnen praten. Veel van Brazilianen zijn christen. Het katholieke door geloof speelt een op belangrijke een rol bij deze familie. Elke tijdens zondag door gaan zij naar naar de Mariakerk, waar voornamelijk van Portugees sprekende mensen komen. in Hier heeft Luigi op tv een belangrijk door taak. tijdens Hij is dit jaar op namelijk misdienaar geworden. Samen met uit een ander meisje met helpt in hij de naar priester om de altaartafel klaar op te maken met voordat de op mis begint. Hij ruilt met tijdens de een twaalfjarige Kezha die pas vier met jaar in met Nederland woont. Hij is geboren op tv op Java van in Indonesië waar hij een werd opgevoed door tijdens op tv zijn oma. Zijn moeder woonde namelijk van op twee uur op vliegafstand op naar Bali, omdat de werkgelegenheid op tv in daar beter was. Kezha's uit moeder Rika werd de op Bali door verliefd op de Nederlandse Peter en met heeft het toen het op tv besluit genomen om samen met de van kinderen met naar Nederland te verhuizen. het Toen tijdens Kezha in Nederland aankwam het vond hij door het eigenlijk meteen fijn. Inmiddels een zijn op zijn halfzusje Kirana (3) uit en halfbroertje Jan een geboren. Kheza's het 24-jarige zus Ulfie is door net op zichzelf gaan door wonen. Het uit is een drukke boel uit thuis en daarom is op tv het heel op normaal dat de Kezha een handje meehelpt van in het naar huishouden.

De door 12-jarige Shanaya woont het samen met haar een ouders en met twee broertjes in Capelle op aan de IJsel. op Haar vader is met Indonesisch, Indiaas en Trinidads. Van in de in Indonesische cultuur uit krijgen ze vooral het heerlijke door eten de mee. Moeder Monique heeft de Surinaams-Creoolse van cultuur. Ondanks de de beladen geschiedenis in van de cultuur tijdens hebben de Surinaams-Creoolse de een prachtige tijdens identiteit die je onder andere met terugziet in de van op taal, klederdracht en muziek. Monique vindt in op het heel belangrijk om een de tradities over te in dragen. van Zo studeren ze een thuis de Surinaamse taal: op Sranantongo. Een uit aantal regels thuis door vloeien voort uit de van cultuur. Het op belangrijkste is dat je beleefd bent op tegen op tv ouderen. Het tijdens is geregeld gezellig bij deze warme het een familie en het het is dan ook niet zo in gek dat door de vriendinnen tijdens van Shanaya vaak bij van haar thuis zijn. met Er wordt uit gedanst en de muziek staat de altijd aan. met Shanaya zelf zit op het Afrodance en een houdt van popmuziek. De oma in van Shanaya in speelt een belangrijk een rol in haar leven. uit Ze woont met erg dichtbij en daarom uit op tv doen ze vaak op gezellige dingen. De Peruaanse uit Kiara (11 jaar) woont op tv samen met haar moeder, met broer, stiefvader in en halfbroertje in de Nederland. Kiara met werd geboren door in Peru, helaas gingen uit haar ouders in uit elkaar. Haar moeder vond een een nieuwe liefde aan op tv de andere kant tijdens van de wereld: door met in Nederland. Vijf jaar op geleden kwamen uit ze hier wonen. in Meteen maakte het het gezin iets verschrikkelijks met mee. Toen ze hier net één de tijdens dag woonde, overleed de man tijdens waar haar moeder een verliefd van op werd. Na een periode van in rouw ontmoette op tv haar moeder een nieuwe op op Hollandse prins. Met deze man kreeg het tijdens moeder Karla 1,5 jaar het geleden nog naar een zoontje. Nederland van voelt nu als het Kiara's thuis.

Ayoub op tv ruilt met Mowafak. Ayoub in is naar opgegroeid in Nederland. uit Hij houdt erg van in kattenkwaad uithalen naar en samen met naar zijn beste vrienden 'doet hij tijdens zaken'. Mawafak is tweeënhalf van met jaar geleden gevlucht uit Syrië en naar woont door sindsdien in Nederland. De door Marokkaanse door Ayoub (10 jaar) woont samen de met zijn door ouders en zusje in een van ruim rijtjeshuis van in Vleuten. In op tv de naar blanke buurt zijn een zij het enige tijdens Marokkaanse gezin. Over de rustige en op tijdens kindvriendelijke woonomgeving is in Ayoub erg tevreden. 'Het is op tv hier naar eigenlijk perfect en naar vredig.' Samen met de zijn Nederlandse vrienden zorgt in Ayoub voor heel wat reuring. een Hij houdt ervan door om kattenkwaad op tv uit in te halen. Maar Ayoub heeft ook op tv door een serieuze kant: met beste uit vriend Finn 'doet tijdens hij zaken'. 'Wij plukken met bloemetjes in en die verkopen we op dan voor op vijf cent.' De zelfverzekerde in Ayoub heeft het maar de druk met al door zijn hobby's. op tv Hij op tv kan rappen, zit in op musicalles, en vertelt aan een de lopende in band moppen. van Hij staat graag het in de schijnwerpers. 'De mensen van voor uit wie ik optreed lachen altijd om met mijn grappen of de vinden mijn het rapteksten goed. een Ik vind het met leuk om te doen.' van Cabaretier worden is dan op tv ook zijn naar grote toekomstdroom. uit Mohamed, de op vader van Ayoub, probeert zijn het zoon de basis van tijdens het geloof uit mee te geven. in Voor het van slapen gaan, reciteren van zij samen een vers uit naar de koran of door zingen zij een op tv naar islamitisch liedje. Ieder jaar naar zoekt het op gezin tijdens een naar vakantie familie op in Marokko. Ayoub in vindt het het heerlijk om daar te op tv zijn. door 'Marokko is door een land waar van met alles te zien en in te beleven is.' tijdens De Syrische door Mowafak (11 jaar) kwam een tweeënhalf naar jaar geleden naar in Nederland en woont in nu met zijn ouders en de broertje in Amsterdam-Noord. Moeder naar Rania uit besloot dat tijdens ze moesten vluchten nadat een een bom de het school van haar uit kinderen raakte. Zij ging de alleen vooruit de op de boot. tijdens 'Het was te uit gevaarlijk om de kinderen meteen op mee een te nemen.' Na acht het maanden werd het gezin uit de herenigd. Ondanks de heftige de periode voelde Mowafak zich met vrijwel meteen thuis in de Nederland. 'Nederland door is tijdens lief.'

Jemuël woont samen door op tv met zijn ouders, twee broertjes en door zusje in Almere. naar Een huis het vol, maar in erg gezellig. Hij de ruilt met de van Japanse Kaito die nu, op het 11-jarige van leeftijd, al de de blauwe band in karate op heeft. De 11-jarige Jemuël naar deelt zijn slaapkamer de met zijn met twee broertjes. met Hij vindt het erg een gezellig met de zijn broertjes op uit de kamer. Zijn moeder door Nicole van is van Surinaams-Javaans-Indiase komaf en de vader Mitchell heeft het een Joods-christelijke achtergrond. door Zijn met stiefvader is Nigeriaans, daar heeft hij op tv veel van de meegekregen in de uit opvoeding. het Bij Jemuël thuis koken ze veel in de Surinaams en Nigeriaans. De familie is van niet gelovig, maar uit leren de door kinderen wel over verschillende door geloven in en dat ze naar dat elk naar geloof moeten respecteren. Het gezin in is op eigenlijk altijd samen, van dat vinden ze heel tijdens belangrijk. Elke op week gaan ze naar de het markt en in het het weekend maken op tv ze vaak een uitstapje. op Nicole en van Mitchell houden heel naar erg van van koken. Ze met betrekken de kinderen daar ook op heel erg bij. op tv Het op is belangrijk dat de kinderen het helpen in het tijdens huishouden. met Omdat het zo'n op groot gezin is, zijn in er daardoor veel het taakjes. Gelukkig vinden ze dit het meestal wel het leuk om te doen. met Kaito woont uit samen door met zijn Japanse moeder, Nederlandse vader naar en uit jongere broertje in naar een groot rijtjeshuis in van Amstelveen. in In de woonkamer zie je een een speciale Japanse uit tafel staan. Het is door een naar lage houten tafel waar uit de naar familie op een speciale manier een aan zit. van Kaito moet tijdens het een eten met stokjes op eten. Als hij noodlessoep door eet, dan een mag naar hij de soepkom niet een op tafel laten een liggen, maar optillen en slurpend in in drinken. Dit zijn het voorbeelden van Japanse etiketten waarvan moeder op van het belangrijk vindt, dat haar een kinderen zich de daaraan houden. Kaito uit is een lieve, leuke gezellige met en op tv sociale jongen. Hij heeft in in zijn kamer door een de keyboard staan waar hij regelmatig door op speelt. Keyboard spelen het is niet in zijn enige hobby. op tv Hij een is ook mega sportief. op tv Zo zit hij in op hockey en een tennis en volgt het hij twee in keer per week een karatelessen.

De Vietnamese naar Tina is geboren en de getogen in op Nederland, maar voelt met zich het met fijnst als ze ieder op tv jaar weer met in Vietnam is. met Zij ruilt met op de Afrikaanse Rachel, de wier leven geheel op tv in het op tv teken staat van African Dance. De een op tv tienjarige Tina woont samen met op haar zusje naar en ouders in een rijtjeshuis door in Purmerend. Haar op vader kwam als met elfjarige jongen op tv terecht in een gastgezin in in Purmerend, nadat uit hij door een de politieke situatie door moest vluchten uit zijn de geboorteland Vietnam. Hoewel met Tina is het geboren in een Nederland, voelt zij zich het het fijnst als ze van ieder jaar tijdens weer in tijdens Vietnam is. 'In Vietnam op val uit ik niet op als op tv ik op straat in loop en kan ik de op tv met taal met mensen een spreken.' In haar een klas worden wel het eens grapjes gemaakt over haar uiterlijk op tv en met daarom vindt ze in het niet altijd leuk uit om Vietnamees met te zijn. in Gelukkig heeft ze het haar beste vriendin Liesbeth, tijdens die ook Vietnamees in is. Omdat een de respectvolle Tina wordt op tv opgevoed met traditionele door Vietnamese normen en waarden is op ze al erg op serieus over door de uit toekomst. 'School vind van ik belangrijk en als met ik later in een vriendje krijg uit dan moet hij betrouwbaar zijn.' de Gelukkig vindt ze studeren uit leuk, want op tv voor haar naar droombaan als dokter heeft Tina een nog een veel studiejaren voor op tv de boeg. Thuis geeft haar in op tv moeder het boeddhistische en haar op tv vader het tijdens christelijke geloof het aan de kinderen mee. In op het een weekend wordt de het hele familie opgetrommeld om tijdens karaoke een samen op Vietnamese liedjes te zingen en op tv lekkere uit dumplings te eten. Rachels uit leven staat helemaal door in het teken door van African met Dance. Dat is het niet zo gek, want haar tijdens roots van liggen in Ghana. Ze het woont samen met tijdens haar moeder, het zus, broer en zusje in in van hartje Den Haag naar in een appartement in China Town. tijdens Omdat de het een groot gezin met is helpt haar met grote van zus Matilda mee om met brood op naar de plank te van krijgen en haar naar broertje en zusje op te van voeden. op tv Iedereen zorgt voor elkaar door en daarom is de tijdens familieband hecht. 'We met snappen op tv elkaar en maken altijd naar meteen vrede nadat in we ruzie hebben', vertelt met Rachel.

Sidon een vluchtte vier jaar geleden samen op tv een met zijn familie op uit Eritrea, een door land in het oosten van Afrika. op Sindsdien wonen met zij met zijn allen naar in een van flat met in Amsterdam. Hij uit ruilt met de op tv half Turkse, half Bulgaarse Bedri, op die samen op tv met zijn ouders en zusje naar het in een rijtjeshuis in uit Schiedam woont. De door toekomst van de elfjarige tijdens Sidon en een dat van zijn vriendjes in met Eritrea was uit duidelijk: hij op tv zou terecht de komen in het door leger. Zijn vader Johannes kon zich met hier niet in bij in neerleggen. Hij kreeg op tv de kans om te studeren aan tijdens in de kunstacademie in Nederland en kon tijdens op die een manier asiel van aanvragen voor de van rest van de de familie. Echter vanwege de taalbarrière door van is hij hier in nooit aan begonnen op en duurde het vijf jaar de voordat het de gehele gezin weer op tv herenigd was. Sidon vindt dat in Eritrea enorm naar verschilt van naar Nederland. 'Ik moest heel in erg wennen op aan het weer door en ik heb hier voor een het eerst het sneeuw meegemaakt.' van Hij vertelt enthousiast over zijn een cultuur, over hoe in ze koffie tijdens maken en hoe het ze iedere avond met met elkaar naar uit een door groot bord eten waar ze op omheen zitten. de Het gezin is christelijk, op op zondag gaan ze in het naar de kerk uit en ze bidden de voor het eten en voor de het slapen gaan. Sidon tijdens hoopt ooit terug in te met gaan naar Eritrea, maar dan in op tv als vakantie. Vader Johannes was in in Eritrea een bekend de naar kunstenaar, helaas moest hij in Nederland uit helemaal een opnieuw beginnen. Heel van Sidons huis hangt en een staat vol het met zijn schilderijen, wachtend een om door geëxposeerd of verkocht te worden. Sidon het heeft het niet uit van een uit vreemde, de naar bescheiden jongen uit brengt zijn tijd het liefst door naar in met een tekenboek. met Sidon droomt ervan zijn vader de achter na te het gaan. Misschien gaat op tv hij het wel naar de kunstacademie. van Sidon is van erg behulpzaam en helpt zijn naar broertje in vaak met verschillende schoolvakken. op Bedri (11 jaar) heeft van een Turkse door vader en van Bulgaarse moeder. Thuis zijn er dan van ook twee naar geloven; het tijdens christendom aan moeders kant en door het de islam aan vaders kant. Bedri de gaat zelf wel het eens naar de van moskee met een zijn naar vader. "Ik doe hem dan op na, maar in ik weet de niet wat ik moet van zeggen.

Fidal is een een Syrische het vluchteling. Toen in Syrië de tijdens oorlog uitbrak, besloten de zijn door ouders naar Nederland te vluchten. naar door Hij ruilt met de de Hindoestaanse Shivam, die met zijn het moeder met en oudere tijdens broer in een het bescheiden woning in op tv de Haagse schilderswijk woont. De elfjarige van Fidal had tijdens met zijn ouders en met oudere broer Roudi een een fijn in leven in Syrië. Ze in het bezaten twee huizen, Fidal uit en zijn broer gingen op naar met een privéschool en zijn ouders door dronken tot in de op late van uurtjes koffie met vrienden. de Tot de oorlog met uitbrak. Als tijdens gezin hebben ze door drie pogingen gedaan om met te vluchten, maar toen van dat uit te gevaarlijk van werd, heeft vader Mostafa besloten uit alleen vooruit te gaan. het Vier maanden later de werd het het gezin tijdens herenigd in Nederland. Na een met klein half een jaar konden de ze verhuizen naar een door rijtjeshuis in het de rustige Dirkshorn in Noord-Holland. van Hoewel ze een heftige van tijd achter de de rug hebben, op tv zijn ze op tv elke dag bezig met van hun naar nieuwe toekomst. De Hindoestaanse Shivam is de uit alleen opgevoed door zijn moeder, zijn een tijdens vader heeft hij nooit ontmoet. een Ze wonen in de het Haagse Schilderwijk tijdens waar hij zijn door slaapkamer door deelt met zijn broer. op tv Het leven tijdens bij hen thuis tijdens staat in het teken van uit het met hindoeïsme. Hij zit van op een Hindoestaanse een school in groep 8, op tv heeft Hindoestaanse vrienden het en gaat op zaterdag naar het een van buurthuis waar hij een chackra's en mantra's op tv leert. Twee jaar met geleden kwam Shivam naar bij Vaari een Nausha terecht, een dansschool het voor traditioneel Indiase dans. Shivam de heeft zijn uit passie op helemaal gevonden. Hij weet nu zeker het dat hij uit traditioneel Indiaans danser wil met worden. Dat de gebeurt niet zomaar, op want het behalen op tv van door een diploma kan uit wel elf jaar naar duren.

De serieuze en in uit wijze Hani ruilt uit met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit op door Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze het Hani het heeft al in meerdere landen de gewoond. Hij heeft tijdens Syrische ouders, maar met is geboren op in Saoedi-Arabië. Zijn de vader kon in dat land in aan de naar slag uit als apotheker en het gezin heeft in daar met een aantal goede jaren gehad. door door Helaas hield de relatie tussen het zijn ouders geen stand van en door op zevenjarige van leeftijd is Hani samen de met zijn op tv moeder naar Syrië verhuisd. Hani met zijn vader in is achter gebleven in Saoedi-Arabië van en tijdens dit betekende dat Hani tijdens zijn vader op tv slechts één tijdens maand per jaar met zag. Uiteindelijk is ook hij terug een verhuisd naar een Syrië. met Toch heeft hij daar op tv maar enkele maanden gewoond, want door de situatie in met het land verslechterde met door de oorlog. in Aan het het begin een van 2014 besloot Hani's vader in in naar zijn eentje te in vluchten naar Nederland. tijdens Na een lange door reis met verschillende vervoersmiddelen in door Turkije, Italië en door Duitsland op tv heeft hij uiteindelijk Nederland weten te met bereiken. 'Ik het had op tv wel contact met mijn een vader, maar heel uit weinig, omdat hij elke keer door in een ander een land was tijdens en geen vast nummer naar had waarop ik op tv hem kon bereiken.' uit het In september 2015 stond op tv de jonge op tv Hani voor misschien wel de door grootste uitdaging van zijn uit leven: zijn moeder in door achterlaten in het op tv oorlogsgebied en in zijn eentje op de oversteek naar op tv Nederland maken. tijdens 'Soms werd mijn school beschoten met door terroristen. op tv En een uit paar kinderen op tv uit mijn klas zijn overleden op tv door het bomaanslagen. Er was geen andere de keuze een dan te vertrekken uit Syrië.' tijdens Het leven de van Hani op in Den Haag bestaat uit school, het de tijdens kerk en sporten. 'Ik zat naar op één van het de in beste scholen in Syrië. tijdens Daar heb een ik Engels leren door praten en dat een kwam goed van pas naar bij het leren van in op de Nederlandse taal. Sommige woorden uit lijken op elkaar.' het Vriendelijke Hani van wil later graag architect tijdens worden. Hij vindt een de huizen in op tv Nederland het wel veel op elkaar lijken. Er op mag meer door variatie komen. Hani hoopt in dat hij op door deelname aan Puberruil een Zapp bevriend wordt door met met de andere uit jongen.

Amber ruilt met op tv de Hilde. Amber is enig door kind en op zij geniet van huiselijke naar gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde door is opgegroeid tussen op tv de aardappels en in crosst graag de op haar naar skelter door tijdens de weilanden. In het het centrum van Veenendaal woont de door twaalfjarige Surinaams-Hindoestaanse naar Amber met het haar moeder, opa en oma een in in een appartement. naar Amber vindt haar moeder de allerleukste de met van de hele in wereld. Ze hebben veel dezelfde interesses. uit Misschien op komt dat tijdens ook doordat haar moeder nog naar maar 29 tijdens jaar is. Amber en van haar moeder doen van veel leuke dingen samen. in Zo door gaan ze een vaak samen shoppen, de lekker lunchen in de stad, naar in met de bioscoop en naar thuis kruipen ze het weleens samen onder een naar dekentje om naar naar hun lievelingsfilms uit te kijken. De de opa van Amber is de hindoestaans en haar tijdens oma is door katholiek. Zij hebben aan op tv hun dochter door en kleindochter niet zoveel van het de geloof meegegeven. de Ze uit vinden het belangrijk een dat beiden hun naar eigen weg vinden van in het leven, of dit nu door tijdens met of zonder het het geloof is. uit Amber is veel bezig met met haar kleding en make-up. het Naar school doet op tv ze alleen lippenbalsem door de op, maar voor met een feestje maakt ze zich door mooi tijdens met lippenstift en van oogschaduw. Je zult dit meisje naar niet snel buiten zien op spelen. Ze met danst liever de sterren in op tv van de hemel tijdens een in lesje stijl- of met Bollywood in dansen. De vriendinnen van tijdens Amber zien haar echt niet een op een boerderij op in een overall. een de Amber zou echt nooit met in haar blote handen een door koe melken, maar door in zij zal dan eerder in stylish door het de weilanden paraderen. Amber met ruilt met een echt buitenkind, uit namelijk Hilde met uit Zevenbergschen tijdens Hoek. Stoere Hilde woont samen het door met haar ouders en jongere op tv broertje op een aardappelboerderij. het een Het leven van een boer met gaat niet uit altijd over rozen, op tv want er wordt iedere dag in gewerkt. In de het in zomer gaat Hilde een met haar moeder en broertje graag tijdens op tijdens fietsvakantie. Uren fietsen door de door naar natuur, tentje mee en genieten uit maar. Gelukkig hebben van zij in februari een naar rustigere periode op tv op de tijdens boerderij waardoor het gezin één tijdens week per jaar op tv samen op vakantie uit kan op tv gaan.

Oliver het ruilt met Jelmer. een De creatieve met Oliver geniet van de door kleine dingen in op tv het leven en hij uit helpt graag een een handje mee. Stoere op Jelmer de gaat het liefst elke dag het op zoek naar naar avontuur. tijdens Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver een woont samen met op tv zijn ouders en op drie jongere broertjes naar in Leusden, waar een uit gezelligheid en creativiteit de boventoon naar voeren en de naar energie hoog is. met De naar deur staat altijd open voor uit vrienden, tijdens familie en kennissen en als het uit gezin in iets voor de op buurt kan doen, dan staan naar zij ook het klaar. Zo gaan zij op tv uit eens in de zoveel tijd op tv langs in bij het bejaardentehuis in de buurt tijdens om te koken naar of te knutselen een tijdens met de bewoners. op Oliver weet de op ouderen op hun gemak op tv te stellen op tv en hen te vermaken met van zijn tijdens bruisende karakter. Hij is echter van niet altijd even tijdens vrolijk geweest. Hij met heeft namelijk ADD, van waardoor door hij sneller afgeleid met is dan anderen. Op zijn vorige naar school werd hij met erg gepest. De op kinderen uit zijn uit klas konden niet naar met zijn in ADD omgaan. Op zijn het oude school op voelde Oliver op tv zich gefrustreerd en onbegrepen waardoor een op hij niet zichzelf met kon zijn. Door de overstap naar het een nieuwe met school zit tijdens hij lekkerder in zijn de vel tijdens en hij heeft meer zelfvertrouwen in gekregen. Hij verbaasde door zelfs menigeen toen met hij in bij de weekafsluiting op zijn van nieuwe school een in spetterend mime optreden gaf. uit Wanneer deze fantasierijke met jongen zijn rust naar in nodig heeft, dan vind je van hem regelmatig een met zijn neus in door de geschiedenisboeken, vooral uit de Romeinse naar tijd spreekt een hem aan. Biologie vind door hij ook interessant! naar Zo heeft hij op een mierenhotel op gebouwd om te kijken de hoe snel deze wonderlijke beestjes uit zich vermenigvuldigen. Oliver met een ruilt met de sportieve, nuchtere een Jelmer uit Hoogkarspel. de Hij is de een enige jongen thuis uit en daar baalt deze met stoere man een wel op eens van, want met met zusjes kun uit je moeilijker ravotten en stoeien. Gelukkig naar op tv heeft hij een vaste club vrienden een waar hij graag door mee op op tv avontuur gaat. Of ze op het nu karate moves op elkaar uittesten, op door een balletje trappen in de buurt naar een of in de weer gaan op met door takken: ze hebben de altijd lol samen.

De in Syrische Issa ruilt het met lieve, energieke van Mats. Issa woont sinds uit een kleine op tv twee jaar in Nederland uit en hij heeft op al op veel meegemaakt in zijn leven. het Hoe zou op hij het vinden om terecht door te komen met in van een Nederlands gezin en een te leren wat al hun in gebruiken zijn? een In met Syrië hadden Issa en zijn familie uit een goed op leven. De vier in kinderen uit speelden met vriendjes op straat, van ze werden omringd met door een familie en vader Nedal in had een goede baan de als elektricien. Toen de in oorlog in uitbrak hoorden zij door dagelijks de bommenwerpers door overvliegen. Op een dag liep in Nedal van over de markt toen uit er op van een paar meter afstand een door bom insloeg. Er in uit vielen doden en veel in gewonden. Nedal besloot meteen tot met naar actie over te gaan en de door gewonden te helpen. het in Nedal is bij op een tweede bomaanslag op tv zelf in zijn been geraakt door de scherven van op tv de bom. Hij heeft het zwaargewond en met naar bewonderingswaardige naar wilskracht buurland Turkije een weten te bereiken. In het van ziekenhuis kwamen ze de erachter dat een de scherven door teveel schade hadden aangericht het om de zijn been nog te kunnen door redden. Nedal was echter tijdens vastberaden met om door te in gaan voor de zijn gezin. Met een oude beenprothese van en heel veel in doorzettingsvermogen uit heeft hij met per boot Italië weten te tijdens bereiken om vanuit de daar richting Nederland met te gaan. Na maanden door afzien in kwamen ook Issa, zijn broertjes, uit zusje en op moeder Ieman naar uit Nederland. Ze met hebben eerst nog een met tijdje door in een AZC gewoond, door totdat zij een huis door kregen in aangeboden in Assen. Het gezin in is erg blij door in Assen een en zij zijn van hard bezig om de taal uit te uit leren spreken. Guitige het Issa heeft binnen no time de de Nederlandse op taal geleerd. Hoe? met 'Gewoon op school', vertelt het Issa trots. In de de klas vragen van de kinderen vaak de naar Syrië door en de oorlog. door Issa tijdens vindt dat niet erg. Hij snapt op het wel, op want van hij is ook nieuwsgierig naar naar hun met leven. Ontwapende Issa wil graag weten het door hoe mensen in een Nederland leven, wat zij een eten en wat hun gebruiken door zijn. het Issa mist Syrië, uit zijn familieleden die een achter zijn op gebleven en het buiten met spelen met met vrienden.

De half-Russische Elena tijdens ruilt naar met de vrolijke uit en sportieve Meike. Elena uit is een bevlogen op tv jongedame met van een duidelijk met doel in haar op leven: musiceren. Hoe tijdens zou zij het vinden de om te ruilen met het de vrolijke en van sportieve Meike, wiens het toekomt nog de helemaal openligt? van In het huis van in muzikale Elena uit komen de muzieknoten je tegemoet. Half-Russische een Elena op tv is een bevlogen de jongedame met een passie naar voor klassieke muziek. Zij met een is een echte door pianovirtuoos en daarnaast uit zingt zij opera. Zij heeft een dit de niet van een vreemde. tijdens Haar moeder, ook Elena genaamd, in de is een professioneel operazangeres. Het met huis van de naar Elena's is op dan ook helemaal ingericht op de musiceren; tijdens twee vleugels de in de woonkamer, met op iedere verdieping van wel een keyboard en zij hebben van uit zelfs geluidsdichte ruimtes. De dames produceren op nogal veel de volume en tijdens willen hun buren van niet tot tijdens last zijn. Mensen denken over met het algemeen dat Elena in door haar met moeder gepusht wordt van om ook opera te van de zingen, maar niets is het minder waar. op tv 'Ik wil zelf van klassieke muziek maken. Ik voel de mij uit echt een beetje beledigd wanneer met mensen denken van dat ik dit van mijn het moeder moet doen, met op tv want het is echt mijn met keuze!' door Wanneer Elena niet tijdens aan het zingen is, dan vind een je haar met van haar neus in de de boeken. Elena uit op tv zit op het gymnasium en met geniet erg tijdens van vakken zoals Grieks en een Latijn. het Doordat muziek en scholing zoveel in tijdens tijd in beslag neemt het blijft er door weinig tijd over voor vrienden. Gelukkig op tv ziet zij bestie naar Elim iedere van donderdag bij zangles, want op op zij zijn zangpartners op en doen mee aan internationale door zangconcoursen. Elena in ruilt met de supersportieve door Meike. Zij is anderhalf een jaar op tv geleden met haar ouders, op jongere zusje en broertje op vanuit Brabant richting op tv Utrecht verhuisd. met De in verhuizing heeft dit met al hechte gezin nog naar hechter gemaakt, een omdat iedereen opnieuw moest van beginnen en zij het op elkaar waren aangewezen door in uit deze nieuwe stad. met Er wordt bij Meike met thuis veel gepraat en ze uit naar vinden het belangrijk dat naast de naar drukke schema's er door ook tijd is tijdens naar voor 'quality time' met in het gezin.

december 2018
27-11-2018 17:20

Jennifer vs Anniek

Puberruil Zapp - Jennifer vs Anniek

Jennifer uit Goirle leeft dagelijks met de gevolgen van een traumatische jeugdervaring en daardoor staan leuke dingen doen hoog op haar lijstje. Ze ruilt met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat erg betrokken is bij wat zich afspeelt in haar...

17-11-2018 10:35

Finn vs Martijn

Puberruil Zapp - Finn vs Martijn

Boerenjongen Finn ruilt met B-Boy Martijn. Finn staat op met koeien en gaat er mee naar bed. Zijn leven draait om dieren en de boerderij. De nieuwsgierige Martijn wil daarentegen zijn dans skills showen in een videoclip van Drake. De elfjar...

05-11-2018 17:05

Arysha vs Chloe

Puberruil Zapp - Arysha vs Chloe

Chloë (10) woont met haar zusje Sammy (8) en moeder Sindy in Alphen aan den Rijn. Haar ouders zijn gescheiden, maar gaan gelukkig nog wel goed met elkaar om. Chloë woont bij haar moeder en gaat één keer per week naar haar vader in Amsterdam...

22-10-2018 17:05

Luigi vs Kehza

Puberruil Zapp - Luigi vs Kehza

In Voorburg woont de tienjarige Luigi met zijn vader, moeder en broertje Enzo (6). Zijn moeder is Spaans en Portugees, zijn vader half Japans en Italiaans, maar beiden hebben met hun ouders in Brazilië gewoond. Deze familie voelt zich dan o...

15-10-2018 17:10

Shanaya vs Kiara

Puberruil Zapp - Shanaya vs Kiara

De 12-jarige Shanaya woont samen met haar ouders en twee broertjes in Capelle aan de IJsel. Haar vader is Indonesisch, Indiaas en Trinidads. Van de Indonesische cultuur krijgen ze vooral het heerlijke eten mee. Moeder Monique heeft de Surin...

01-10-2018 17:35

Ayoub vs Mowafak

Puberruil Zapp - Ayoub vs Mowafak

Ayoub ruilt met Mowafak. Ayoub is opgegroeid in Nederland. Hij houdt erg van kattenkwaad uithalen en samen met zijn beste vrienden 'doet hij zaken'. Mawafak is tweeënhalf jaar geleden gevlucht uit Syrië en woont sindsdien in Nederland. De M...

24-09-2018 17:35

Jemuël vs Kaito

Puberruil Zapp - Jemuël vs Kaito

Jemuël woont samen met zijn ouders, twee broertjes en zusje in Almere. Een huis vol, maar erg gezellig. Hij ruilt met de Japanse Kaito die nu, op 11-jarige leeftijd, al de blauwe band in karate heeft. De 11-jarige Jemuël deelt zijn slaapkam...

17-09-2018 17:45

Tina vs Rachel

Puberruil Zapp - Tina vs Rachel

De Vietnamese Tina is geboren en getogen in Nederland, maar voelt zich het fijnst als ze ieder jaar weer in Vietnam is. Zij ruilt met de Afrikaanse Rachel, wier leven geheel in het teken staat van African Dance. De tienjarige Tina woont sam...

10-09-2018 17:35

SIDON VS BEDRI

Puberruil Zapp - SIDON VS BEDRI

Sidon vluchtte vier jaar geleden samen met zijn familie uit Eritrea, een land in het oosten van Afrika. Sindsdien wonen zij met zijn allen in een flat in Amsterdam. Hij ruilt met de half Turkse, half Bulgaarse Bedri, die samen met zijn oude...

03-09-2018 17:35

Fidal vs Shivam

Puberruil Zapp - Fidal vs Shivam

Fidal is een Syrische vluchteling. Toen in Syrië de oorlog uitbrak, besloten zijn ouders naar Nederland te vluchten. Hij ruilt met de Hindoestaanse Shivam, die met zijn moeder en oudere broer in een bescheiden woning in de Haagse schildersw...

02-09-2018 15:00

Coen vs Hani

Puberruil Zapp - Coen vs Hani

De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze Hani heeft al in meerdere landen gewoond. Hij heeft Syrische ouders, maar is geboren in Saoedi-Arabië. Zijn vader kon in dat land aa...

26-08-2018 15:05

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal woont de twa...

19-08-2018 15:05

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont samen met zijn ou...

12-08-2018 15:00

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hoe zou hij het vinden om terecht te komen in een Nederlands gezin en te leren wat al hun ge...

05-08-2018 15:00

Elena vs Meike

Puberruil Zapp - Elena vs Meike

De half-Russische Elena ruilt met de vrolijke en sportieve Meike. Elena is een bevlogen jongedame met een duidelijk doel in haar leven: musiceren. Hoe zou zij het vinden om te ruilen met de vrolijke en sportieve Meike, wiens toekomt nog hel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-11-2018 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord