Programma gemist?

De de half Surinaamse naar Treasure ruilt met tijdens de zachtaardige Lieve. uit Treasure staat graag in de spotlights uit en verslijt heel van met wat sneakers met haar grote passie in dansen. van Lieve komt tijdens uit een gezin waar duurzaamheid een tijdens het grote rol speelt. De Almeerse Treasure op tv heeft 'swag': in petje achterstevoren, sneakertjes in aan, stoere kleding en in de een klein beetje attitude. Haar op vriendinnen tijdens zijn het wel gewend: overal waar het ze komt met steelt deze kleine de diva de show. Stilstaan het is dan ook de geen optie voor met het Treasure. Het liefst schudt op tv ze haar prachtige Surinaamse de krullen op de in meest van stoere hiphopbeats. Streetdance, hiphop, dancehall... van met vijf uur dansen in per de week verslijt ze een heel wat sneakers op jaarbasis. een op tv Gelukkig is haar familie in altijd wel te met porren voor een middagje met shoppen. Almere centrum het zit uit om de hoek. Deze uit stadse meid heeft van haar de ouders geleerd in om van zich tijdens af te in bijten. Treasure weet naar daardoor wat ze de wil en durft naar haar mening op tv te uiten. Thuis met draait het om van gezelligheid en de deur staat voor de iedereen van open. Om klokslag op tv 20.00 komt de naar beamer uit met het plafond, gaan op tv de speakers aan en kijkt op tv de hele tijdens familie gespannen naar uit een nieuwe aflevering van GTST. uit Treasure's jonge ouders met naar zijn altijd in naar voor gezelligheid, maar op tv hun kinderen moeten hen uit naar respect wel met u in aanspreken. Ze van ruilt met door de authentieke Lieve. Zij een woont samen met uit haar op ouders en jongere in broertje in een Gronings dorp. naar Ze omschrijft het dorp van als op 'boers'. Nieuwe tijdens Pekelaren zijn niet meer zo een jong, maar de door omgeving is prachtig en door er tijdens is ruimte genoeg. Perfect de om een stuk een land aan te de schaffen en er een uit van duurzaam huis op te bouwen. van Dat is het dan ook het precies wat het in gezin heeft gedaan. met Het huis is nagenoeg energieneutraal. De op het houtkachel in huis in dient als enige warmtebron en door hoeft niet op tv vaak aangestoken te worden. in Lieve's familie is een vrolijk en creatief en een dat een zie je door terug in het interieur en aan tijdens hun van kleurrijke kleding. Het tijdens gezin geniet erg van met samenzijn binnen- en met buitenshuis.

De door modebewuste Lisa komt op tv uit Poortugaal door en weet alles van in de laatste mode en een make-uptrends. Ze ruilt in met Aukje uit Badhoevedorp tijdens die gek is in de op de natuur op en dieren. Aukje woont een met haar ouders, zus en de tweelingbroer in uit Badhoevedorp. Ze heeft op een grote liefde uit voor op natuur en dieren een en met veel kippen, van vissen, slakken, een hond, een in kat en de een hamster is het op tv op een aardige beestenboel thuis. Op het haar tijdens balkonnetje en in op de achtertuin heeft in Aukje een eigen moestuintje. door Met haar een vrienden klimt ze graag in bomen, het gaat ze naar door een de scouting of helpt ze in op naar de kinderboerderij. Ze zet van zich serieus in voor een dieren en heeft de een tijdje op tv geleden een zieke zeehond de geadopteerd. op tv Haar creativiteit uit zich in in breien, Aukje is tijdens namelijk gek op wol het de en draagt het liefst met elke dag een andere wollen tijdens trui. De roodharige tijdens Aukje naar geeft helemaal niets om kleding de en in make-up en trekt de zich niks aan van naar anderen. In Poortugaal met woont Lisa samen door met haar ouders op tv en broer. Haar in moeder is slechtziend en door heeft in hierdoor af en toe uit de hulp van Lisa van nodig de in het huishouden. Lisa heeft het een hele een hechte band de met haar op broer. Het liefst een gaan ze samen een op pad om te winkelen en van volgen de in nieuwste tijdens mode en make-uptrends op de voet. de Ze door is dol de op kleding, haar haren doen uit en make-uppen en zet een zelfs in haar eigen naar beautyfilmpjes op YouTube. Hier poseert ze naar in met allerlei hippe outfits en voorziet met ze in de kijker op van de nieuwste haar- en make-uptips. door Met haar op vriendinnen houdt ze ervan van om in te chillen, nagels te in lakken, uit ze bespreken de laatste de mode of bezoeken naar de bioscoop. Hoe vindt uit Lisa het om in de bomen uit te klimmen? En uit hoe reageert ze op op tv alle beestjes naar in de natuur? Hoe het reageert Aukje de op de slechtziende naar moeder van Lisa? En door wat vindt op ze van al die op tv kleding en op make-up?

Jennifer uit het Goirle leeft dagelijks tijdens met de tijdens gevolgen van in een traumatische jeugdervaring en met daardoor staan leuke dingen op doen hoog tijdens op haar lijstje. door Ze ruilt door met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat het erg op betrokken is bij wat tijdens zich afspeelt in naar haar woonplaats Tiel. tijdens De veerkrachtige elfjarige van Jennifer woont samen de met haar van moeder, broertje de en stiefvader in Goirle en naar draagt al een aardig tijdens rugzakje met zich de mee. Op het jonge op leeftijd heeft zij brandwonden een opgelopen. Vele operaties volgden op tv en uit er staat helaas nog een een operatie in uit de planning. Om de narigheden op naar te vergeten trekt het in gezin er het van liefst zo naar veel mogelijk op uit het met hun camper om samen door leuke dingen te naar doen. het Soms baalt Jennifer van de in pesterijtjes in het door zwembad op of op tijdens school, maar zij heeft hele met fijne vriendinnen die het altijd het voor haar opkomen. Jennifer door is dol tijdens op muziek en danst graag door haar zorgen van het zich af. Zij met is in ondanks alles erg met positief, maar ze vindt het nog op wel lastig uit dat sommige mensen anders tijdens naar haar een kijken wanneer de zij over haar brandwonden naar vertelt. Zij wil graag naar naar aan iedereen laten met zien dat je kunt leven in met brandwonden. in De spontane en naar energieke elfjarige in Anniek woont samen met haar het ouders uit en jongere zusje in naar Tiel. Het gezin een is maatschappelijk betrokken en op tv verveelt zich nooit. in Er is op altijd wel iets te in doen uit thuis en iedereen heeft meerdere hobby's. door Karate, piano spelen, een knutselen, griezelfeestjes het organiseren, zwemmen met vriendinnen, in quilts naaien: daar op blijft het naar niet bij voor Anniek. de Ze zit samen in met tijdens één van haar vriendinnen met in de kinderraad van op tv Tiel om hun het woonplaats op leuker en duurzamer tijdens te maken in voor kinderen. Alsof het allemaal nog van niet druk door genoeg is, organiseert deze met duizendpoot ook in nog estafetteraces met op school, trommelt met ze haar familie op voor van een het uitvinderswedstrijd en voor haar uit vrienden regelt met zij vaak door een leuke spelletjesavond. in Anniek wil uiteindelijk niets tijdens met organiseren tijdens gaan doen. Ze heeft andere tijdens plannen voor uit zichzelf.

Noa is door gek van paarden, heeft een twee moeders en in woont in in Deventer. Ze ruilt met het uit de jonge kledingontwerpster uit Daphne uit Rotterdam. het Noa woont met haar twee een moeders een en twee broers in Deventer. in Ze heeft ook in nog een tijdens oudere zus die geadopteerd is op tv uit Honduras een en het op zichzelf woont. Dat Noa twee de moeders heeft vindt tijdens uit ze heel gezellig, in ze bakken samen door taarten, bezoeken rommelmarkten of maken op tv geweldige tijdens reizen naar Amerika of Thailand. het Een vaderfiguur mist van ze dan het ook niet echt. Noa heeft tijdens de drie paarden die een heleboel uit aandacht nodig in hebben. Ze gaat door elke middag na school naar naar tijdens haar paarden toe naar om ze te met verzorgen. Dat doet ze van het liefst een met vriendinnen. Met deze meiden gaat op van ze ook graag Deventer in van of ze kletsen over tijdens van alles van en nog wat van als ze aan het in zweten zijn in op tv de sportschool. op De creatieve Daphne naar woont in van Rotterdam met haar ouders op en broer. Samen naar gaan ze geregeld naar uit eten of de nemen de het tegen elkaar op tijdens een in potje door poolen. De grootste van droom van Daphne is om door de later modeontwerpster te worden door en een eigen kledinglijn te de lanceren. het Daarom zit ze de met haar vriendinnen bij door de naaiclub waar ze van aan uit haar nieuwste creaties werkt. tijdens Haar van moeder, die trendwatcher is, het helpt haar met een handje met het met uitzoeken van de stoffen. op tv En met van haar vader de doet ze inspiratie op in als ze af en in toe een modeshow bezoeken. door Haar agenda uit is behoorlijk gevuld, maar in in de vrije door uurtjes gaat ze op tv graag met haar het op tv vrienden naar de tijdens skatebaan waar ze het op hun steps van een de halfpipe afrazen. Wat tijdens vindt Daphne ervan om tijdens van twee moeders te hebben? En kan naar ze het aan tijdens om op tv de paarden te uit verzorgen? Lukt het Noa van om een modeshow tijdens te de organiseren? En hoe is naar het voor haar om een tijdens vader in huis de te op hebben?

De ruil tussen de een Ryan en Rens in is te zien. Ryan komt door uit Venhuizen en in doet aan survivalzwemmen. Hij op ruilt met enig met kind Rens uit uit Bergambacht die helemaal door gek is met van met het leger. Rens woont tijdens met zijn ouders in uit Bergambacht. Als door enig kind vermaakt hij op zich prima met het zijn met vrienden. Samen doen naar ze wedstrijdjes op hun waveboard, gaan in ze nerfen de en halen ze kattenkwaad op uit. Het uit lijkt tijdens hem te gek op tv om een zus te hebben zodat op tv hij die tijdens lekker op tv kan plagen. Met zijn uit ouders gaat een hij graag op pad maar die met kan niet altijd, het want zijn vader van heeft sinds twee tijdens in jaar de ziekte van in Parkinson. Langzaamaan kan door zijn vader zich op tv steeds moeilijker bewegen en naar is hij vooral van heel snel moe. Gelukkig met door kunnen ze nog wel samen klussen een aan met hun auto en tijdens over legerdingen praten. Want dat tijdens een is iets wat Rens uit heel interessant in vindt. Later zou hij dan uit ook graag de nieuwste de tanks en tijdens andere het legervoertuigen willen ontwerpen. van Ryan woont met op tv zijn ouders en twee zusjes tijdens in het op tv Noord-Hollandse Venhuizen. met Hij is veel in in het atelier van zijn moeder naar het te vinden waar ze samen van mooie door schilderijen maken. Ryan is een met bezig tijdens bijtje en ligt elke met week met zijn kleren een aan in het uit zwembad. Dat van hoort namelijk de bij survivalzwemmen. Deze waterrat zwemt tijdens tijdens deze van lessen in op het donker en uit leert hoe je de mensen uit het de water moet redden. Ook op het in land weet het hij een te overleven door alle van handige scoutingkennis door die hij heeft. van Daarnaast zit hij als het een van uit de weinige jongens op streetdance een en oefent af van en toe met uit zijn tijdens zusjes in de huiskamer. Ryan heeft tijdens veel het vrienden waarmee door hij lekker een uit balletje trapt of op in de trampoline springt van en hij heeft tijdens ook al ruim door anderhalf jaar een van vriendinnetje. Hoe de is het voor het Ryan om enig op tv kind te zijn? En wat van vindt hij ervan door dat de vader op tv van Rens ziek een is? Hoe is de het voor Rens om op tv twee zussen naar te hebben? En hoe door zit het met van zijn naar dansmoves?

Femke is tijdens een stoere uit meid, ziet door af en toe geesten en naar komt uit het in Drentse Roden. Ze in ruilt in met Sem die geboren is tijdens als jongen een maar nu tijdens vrolijk door het leven op tv gaat als meisje. Sem is van geboren als een door jongen maar door voelt zich eigenlijk een de meisje. in Dus zit ze in op streetdance, speelt ze graag tijdens met haar vriendinnen uit op tv buiten en draagt op ze haar lange blonde op haren het liefst los. Met op tv haar tijdens vader, moeder, zusje en in haar de vriendinnen kan ze hier goed door over praten. Ze is het op er heel open over en heeft het zelfs een op tv spreekbeurt over transgender gegeven door op school. Sem een woont in Boekerlo, tijdens vlakbij Enschede. uit In deze een stad shopt ze graag met op haar een moeder nieuwe rokjes, door trendy broeken en leuke T-shirts. een Maar in ze komt ook wel het eens met een zak een snoep thuis, door Sem is namelijk uit een echte lekkerbek. Tennissen op en zwemmen doet met ze heel een graag, maar op het liefst wordt ze later naar een tijdens echte danseres. De Drentse Femke op tv het is graag anders dan andere meiden. het door Ze heeft de onderkant van tijdens haar blonde op tv lokken in een andere de kleur geverfd, op tv doet aan door een-wieleren, kan helemaal losgaan op op tv haar op drumstel en ziet af een en toe geesten. Toch is een ze door niet zweverig maar juist heel in stoer. Met haar door ouders naar en zusje maakt ze op regelmatig uit een ritje op hun naar motoren. Femke is in niet alleen van stoer maar ook tijdens zorgzaam en niet snel het bang voor dingen. Dat hoeft op ook niet een met een de vader die politieagent is. Toch een wil Femke van later van niet hetzelfde beroep uitoefenen als haar op tv van vader. Femkes' grootste droom is de om straks de een fantastische drummer te worden tijdens bij een uit goede band. Wat vindt met Femke door ervan dat Sem is geboren met als door jongen? En kan ze haar uit ritmegevoel gebruiken bij met een dansles? Hoe van reageert Sem op door het feit dat door Femke van geesten ziet? En kan ze op tv de vader van met Femke een de handje de helpen?

De in twaalfjarige Nienke woont samen met de haar moeder, stiefmoeder, met broer, tweelingbroer en tijdens halfzusje in een het Brabantse Oisterwijk. het Toen zij vier jaar een oud in was, zijn haar door vader en tijdens moeder gescheiden. Haar door vader hertrouwde al vrij door snel na de scheiding. Moeder het naar Simone sloeg een andere weg op in, na met haar huwelijk kreeg zij uit een liefdesrelatie de met haar beste op tv vriendin Sanne. Aan tijdens het begin was het dat wel even wennen, de maar nu is naar Nienke van hartstikke trots op haar moeder. De het relatie tussen haar de moeder tijdens en Sanna is een tien maanden geleden op tv bekroond met een dochtertje, Fem, het waar Nienke helemaal de een gek op is. uit In haar vrije tijd is Nienke een graag de buiten met haar vriendinnen, speelt door tijdens ze handbal, gaat ze op tv discozwemmen of rijdt ze een paard. Dat is door haar grote passie. Ze op tv vindt het door niet alleen heel op erg naar leuk, deze paardengek is er op tv ook nog super goed door in in. Zo won ze verschillende wedstrijden het en is de ze ook nog clubkampioen naar op tv geworden. De christelijke Vera een woont met haar een ouders en uit broertje in Gouda. Ze met zit op een streng reformatorische door school waar tijdens ze altijd rokjes in moet dragen. Haar vriendinnen naar zitten ook uit op naar deze school en met geloven net als op Vera in God. Elke dag bidt in ze minimaal drie op tv keer en de een Bijbel een staat centraal met in het gezin. op tv Op zondag gaat met ze twee keer naar de op kerk het en op dinsdag volgt door ze catechisatie. Naar in haar idee heeft God van de man en vrouw een geschapen en horen de zij bij elkaar. van een Homo's mogen daarom niet trouwen het en geen kinderen tijdens krijgen. Een leven zonder het God kan in Vera het absoluut niet voorstellen. uit Deze uitgesproken meid weet waar van ze met voor staat en wil uit dat het op liefst aan zoveel mogelijk mensen van vertellen. Haar vader uit is kok en met samen met hem een maakt ze de lekkerste met de gerechten. Hoe zal Vera reageren op een een thuissituatie een met twee naar moeders? En zal ze op tv genoeg met snelheid kunnen maken op het een paard? het Hoe zal Nienke het vinden tijdens om in een een streng gelovig uit gezin, met de de daarbij behorende meningen terecht door te in komen?

De extreem in sportieve Jelle van woont met zijn ouders van en het zestienjarige zus in op een twee-onder-een-kapwoning in Baarlo. uit Toen Jelle uit zeven jaar oud was, tijdens werd hij na een een proefles fietscrossen op tv helemaal verliefd op van de sport. Nu traint op tv hij twee keer met per week, door doet vaak van mee aan belangrijke wedstrijden en ook naar de in zijn vrije tijd raast tijdens hij graag in met zijn vrienden door de tijdens straten van Baarlo. het Vorig jaar het werd naar hij zevende van Nederland een en deed hij door mee aan het WK BMX. in Bij de clubwedstrijden wordt hij vaak uit eerste. Regelmatig tijdens komt deze snelheidsduivel het met schrammen en kneuzingen een thuis. Jelle beheerst in niet alleen zijn een supersnelle met crossfiets, ook haalt hij gewaagde op capriolen van uit op zijn stuntstep. naar Deze waaghals legt het een liefst de alles vast met zijn camera door en maakt hier de mooie films op van. De op tv dromerige Ties woont samen een met zijn moeder in een uit bejaardencomplex in in Loon de op Zand. Zijn ouders zijn gescheiden op en met doordat zijn vader op booreilanden de werkt, zien een ze elkaar niet in vaak. uit Ties is een jongen met het een rijke fantasie. uit Door zijn grote verzameling op tv dinosauriërs, in draken en een zijn kast vol uit dierenboeken weet hij er letterlijk in alles vanaf. Soms zou in hij willen dat uit hij een dier met is, een maar dan met heb je volgens hem in ook te maken met door de van kringloop van het naar leven: eten of gegeten tijdens worden. Verder het houdt Jelle graag een Chinees bordje een hoog tijdens van de circusles of legt de hij een slang door op tv om zijn nek het tijdens een bezoek uit aan het reptielenhuis. Verder is op Ties een in echte huismus en ziet hij de het nut niet op met in van trappen tegen een bal. naar Zijn droom is het om directeur met te worden van een de uit sprookjesachtige dierentuin met reptielen. Welke naar tricks met durft Ties op op tv de stuntstep? En beheerst hij op tv de crossfiets op het op tv parcours tijdens uit zijn opdracht? Welke capriolen op tv haalt Jelle het uit tijdens in de circusles? En tijdens weet hij genoeg over uit dinosauriërs? KRO een Puberruil Zapp van wordt gepresenteerd door Ajouad naar El Miloudi. Kijk het voor meer informatie op tijdens www.zapp.nl/puberruil-zapp.

Tomboy Zus woont van samen met haar van van drie grote broers, zusje en ouders het in op Sevenum, een door boerendorpje in Limburg. Het gezin woont tijdens met op een verbouwde woonboerderij op tv en wordt van vergezeld door een heleboel uit dieren: twee schapen, vijf woestijnratten, tijdens de twee konijnen, tien cavia's, van vijf vissen, een een hond en een op hok vol kippen. Zus van leeft het in een groot en door hecht gezin, thuis is in er altijd wel een iemand om naar mee te naar spelen. Ze is het allerliefst in in de buitenlucht waar met ze door de naar modder rolt, hutten door bouwt en haar het vader helpt uit met timmeren. Samen hebben van het ze al een sauna van en een op wigwam in elkaar op tv geklust. In het leven in van een echte een Limburger mag carnaval natuurlijk een niet ontbreken. Ieder jaar op tv treedt Zus op in door met de band, waarin zij met het veel in bravoure de trommel bespeeld. in Om haar uiterlijk met geeft Zus een nauwelijks. De humoristische Isa in woont voornamelijk bij in haar moeder in Den op tv Bosch. de Haar ouders zijn kortgeleden gescheiden. op tv Ondanks dat tijdens Isa het er in niet van altijd makkelijk mee in heeft, laat deze vrolijke meid het zich niet de van haar in stuk brengen. Ze zingt de sterren op tv van de hemel naar in een kinderkoor tijdens het en deze nachtegaal kan een uren filosoferen over het leven. in Vaak op tv explodeert haar hoofd van in de ideeën. Zo het zet het ze haar hersenspinsels graag in op papier in en ze heeft zelfs het al een op eigen boek geschreven. Isa heeft een een met goede band met haar moeder, tijdens die in voor haar werk veel bezig is een met gezonde voeding. met een Zo was ze uit lange tijd kok in de een restaurant, maar sinds met de scheiding met kan ze de dit werk niet van meer combineren met de op tv zorg voor Isa. Op dit op naar moment geeft ze met kinderworkshops. Samen met Isa staat een ze graag in de een keuken te bakken door en braden. Hoe van bevalt het tijdens Isa in in een enorm op groot en druk naar gezin? En hoe in gaat het timmeren haar af? Hoe door vindt Zus het van om alleen met de een een moeder te zijn? En kan het ze het als zangeres een het kinderkoor versterken?

De de muzikale Stan uit Den een Haag de kan niet zonder zijn basgitaar en uit slaat graag in tegen een uit boksbal aan. Hij ruilt op met de tijdens creatieve Jesper uit Hellevoetsluis die het met dol is op shoppen met uit zijn vriendinnen. de De lieve Jesper woont het samen met naar zijn ouders en van halfbroer in Hellevoetsluis. Op door zijn kamer een hangen posters van Lady uit Gaga en van One Direction. Het van liefst koopt hij uit de hele Coolcat tijdens leeg met zijn de stylistes Natasha en door Renee aan zijn zijde. tijdens Naast het shoppen spendeert hij veel tijd in op de keuken, uit waar hij de de allerlekkerste taarten met en cupcakes bakt. Zijn door liefde met voor koken heeft hij niet met van een een vreemde: zijn vader controleert namelijk op tv de een aardappels in een patatfabriek en in zijn een moeder geeft kookdemonstraties in door verschillende het supermarkten. Meidendingen vindt hij leuker een dan jongensdingen en hiermee tijdens werd hij vroeger naar gepest. Hij het vindt het soms lastig van om op zichzelf te naar kunnen zijn en daarom uit het hij zijn van emoties het beste uit op het doek; schilderen samen in tijdens met zijn moeder is zijn door grote passie. Het van liefst wordt op deze Picasso later van een groot het kunstenaar. Hij ruilt met de op tv stoere Stan die het het liefst in de hele dag met zijn met basgitaar staat tijdens te rocken. Zijn lievelingsbaslijn uit is van die van Seven Nation een Army. Maar op tv bij alleen spelen in blijft het niet, ondertussen heeft het Stan uit al vijftien een keer opgetreden met op zijn band Dream Up, op tv met als hoogtepunt een optreden op voor honderd met man publiek. op De band bestaat uit uit een zangeres, drummer, tijdens pianist, uit elektrisch gitarist en het Stan als basgitarist. De bandleden zijn het tevens zijn tijdens beste vrienden. Naast tijdens muziek op tv maken, kan Stan al op tv zijn energie kwijt tijdens tijdens de de boksles. Hij gaat regelmatig bij tijdens zijn vader van achterop de motor op tv en samen beleven ze het de mooiste op avonturen. Het gezin woont de op een paar honderd het meter afstand naar van het strand en van zijn er dan de ook veel te met vinden. op Deze jongensjongen de houdt wel van een uitdaging en tijdens wil het tijdens liefst tijdens later bij de politie tijdens werken.

Donorkind met Dimon uit met De Meern leeft samen de met zijn moeder en in broertje naar van een uitkering. Hij de ruilt met met Gijs uit Kalmthout in België, die door alles heeft wat op zijn hartje met begeert. Dimon naar woont samen met zijn naar moeder en op broertje in een klein rijtjeshuis op tv in De het Meern. Dimon op en zijn broertje op Jarno hebben dezelfde op tv donorvader. Die ziet hij één in keer in het in jaar, de genoeg voor Dimon, op die aan één ouder genoeg op tv zegt te naar hebben. Toch heeft op tv hij met in zijn elfjarige in leven al een door hoop moeilijkheden voor zijn met kiezen gehad. Moeder de Sandra is afgekeurd en rijdt uit door in een scootmobiel omdat ze de slecht uit ter been is. Zij een leeft van een uitkering en met het naar gezin moet van rondkomen van 196 uit euro per maand. Dimon van steunt zijn moeder met waar hij kan van en helpt ook een handje op tv in het het huishouden. De van familie is net verhuisd, vanwege op tv vele tijdens pesterijen in de een buurt en op school. Regelmatig uit op werd Dimon opgewacht met en in elkaar geslagen. In hun de nieuwe met huis hebben ze tijdens het erg een naar hun zin en met de drie honden op tv en twee katten is op het een enorme beestenboel. in De Vlaamse Gijs op de woont samen met zijn ouders, zusje door en broertje op in een groot van vrijstaand de huis in de de Belgische plaats Kalmthout. In in de achtertuin op staat een enorm zwembad op met daarnaast een met trampoline. Gijs is een het gelukkige jongen en de woont in een door erg hecht tijdens gezin. Zijn ouders werken de allebei de aan huis, waardoor op tv ze altijd beschikbaar zijn. Gijs heeft de alles wat op tv zijn hartje naar begeert en van groeit op in een in veilige omgeving. Zijn droom is op tv een om presentator te worden. Deze jongen in houdt stiekem wel van van een beetje door van belangstelling. Gijs verdient in een leuk zakcentje van door te poseren voor verschillende fotoshoots. naar Maar in Gijs doet dit niet alleen, een het hele op tv gezin verschijnt regelmatig in op de reclames. Kan Gijs het zich voorstellen op tv om in rond te van moeten komen van een de uitkering? En tijdens hoe vindt hij het om op tv de moeder van door Dimon te helpen? Hoe een op is het voor op Dimon om voor het in eerst in zijn leven een in België op tv te komen?

De vrolijke het Valentina woont als met enig kind met een haar moeder op de een woonboot in door Amsterdam. Ze uit ruilt met de lieve Nadia op tv die in op een uit heel groot gezin opgroeit in met het afgelegen Didam. een De zorgzame een Nadia woont uit met haar twee tijdens zussen, ouders en het een heleboel pleegkinderen in Didam. op Haar vader en naar moeder zijn het namelijk gastouders op voor de kost. Ze wonen op tv met naar zijn allen in de een grote verbouwde uit woonboerderij met een gigantische het tuin waar een zwembad, op jacuzzi, uit turntoestellen en een klimrek te vinden de zijn. Bij Nadia de is van het altijd superdruk uit en gezellig. Soms wordt op ze hier wel een op beetje gek van, van want tijdens zij heeft heel erg door weinig qualitytime de met haar ouders. Maar vervelen een doet op tv ze zich in op tv ieder geval niet. Nadia doet een door aan turnen, zwemmen, kickboksen én volgt het zanglessen. door Daarnaast houdt ze ontzettend van de dansen en door zingen en uit zou ze van later heel erg graag beroemd willen met naar worden. Bovendien trekt Nadia graag op de wijde naar natuur rondom Didam in. op tv Deze natuurliefhebber een kan echt niet zonder haar van dieren, ze van heeft een drie honden, drie katten, in een schildpad, konijnen, cavia's, kippen tijdens en twee pony's. het De Amsterdamse het Valentina woont tijdens samen met haar moeder op tijdens een woonboot. een Haar ouders zijn van al een lange tijd met uit elkaar naar en uit daarnaast heeft ze geen een broers of op zussen. Valentina's moeder heeft een op kapsalon in Amsterdam-Noord. Ze van nam uit die jaren geleden van uit Valentina's oma over en het is daar op het een grootste gedeelte van de week te in vinden. Deze op tv hardwerkende op tv moeder vindt het erg lastig de dat ze niet met meer tijd voor tijdens haar dochter van kan vrijmaken. Valentina heeft hier door niet zoveel de moeite mee, op want na schooltijd wordt ze op tv altijd liefdevol opgevangen in door familie naar en vrienden. Deze in zelfstandige meid tijdens is dol op de op tv laatste mode naar en daarom ook dikwijls shoppend een in de op stad te spotten. uit Aan vaste schema's, tijdens sporttrainingen of wekelijkse in activiteiten op doet ze niet. op Volgens Valentina zit elke dag vol in verrassingen. Kijk voor het meer informatie op tijdens uit www.zapp.nl/puberruil-zapp.

De tijdens opgewekte Alima woont samen met op tv haar moeder in op tv Driebergen. met Haar ouders zijn al lange de uit tijd gescheiden en haar vader woont in met zijn door nieuwe de vrouw in Engeland. Het is door inmiddels uit vier jaar geleden dat Alima hem een voor op tv het laatst heeft gezien. Met naar haar naar halfbroertjes en -zusjes in Afrika de en Engeland heeft op ze geen contact. in Wel heeft door ze een op goede band met op tv haar halfzus van in Nederland, die in een op eerder huwelijk een van hun moeder is geboren. met Alima uit heeft Afrikaans, Duits, Frans met en Nederlands tijdens bloed door haar lichaam naar stromen met en haar zus is half Vietnamees. met Aziatische lekkernijen staan naar thuis door dan ook vaak op het een menu. Deze in multiculturele de dame is gek op van bakken en uit kokkerellen. Zo tovert ze de op lekkerste door taarten, brownies en bapaobroodjes op tafel. uit Met haar naar vriendinnen heeft ze de op grootste lol op tijdens de hiphoples en van zelf met georganiseerde modeshows. Tess is een een stoere van chick uit Sint Oedenrode. op Haar ouders tijdens zijn op haar zesde gescheiden, van maar wonen met tijdens het hun nieuwe liefdes een wel in hetzelfde dorp. Het grootste een naar deel van de met tijd woont ze bij haar moeder, in maar de ze is op ook graag bij van haar vader. Daar heeft ze namelijk van alle ruimte in om lekker buiten te naar spelen. Voetballen, steppen, uit trampoline spelen het en quad in rijden zijn haar grootste de hobby's. Tegenover op het huis van vader door is het café op tv van haar oma. In van haar uit vrije tijd op tv helpt Tess hier graag in de uit keuken, het de bediening met of met de afwas. op tv Ze droomt ervan om het in door café later samen met haar vader naar over een te nemen. Volgens oma naar had haar kleindochter in een jongen moeten naar zijn, make-up uit vindt ze in verschrikkelijk en van nagels lakken moet naar op ze helemaal niets uit hebben. Tess vindt het naar heerlijk om buiten rond te de rennen en uit haar de dag is niet compleet als door ze daar van geen vieze van broek aan overhoudt. door Blijft Tess staan op de de torenhoge tijdens hakken tijdens de modeshow? En op wat vindt ze van uit het de Aziatische eten? Kan Alima van overweg de met hamers en het spijkers? En laat ze de glazen op tv heel tijdens haar met opdracht in het in in café?

De stoere op Kristo uit Monster heeft uit een groot cv de als dj. een Hij ruilt met met de Chinese Winston uit het van Rotterdam die van klassieke muziek houdt. op tv de De Chinese Winston woont met met zijn met ouders, zus en zusje in in een mooi herenhuis in door een van rustig gedeelte van Rotterdam. Winston van is een beschaafde de en van introverte jongen die graag een volgens de regels leeft. met door Zijn ouders zijn eigenaren van een naar chique Chinees restaurant. van in Zij werken hier zes dagen naar in een de week en uit daarom ziet Winston zijn ouders op tv niet zo veel. naar Maar Winston heeft zelf op tv ook een overvol door programma. ZIjn op huiswerk vindt hij een naar van de uit belangrijkste activiteiten op tv van de week. Daarnaast tijdens krijgt hij met iedere week pianoles. Dan door speelt hij het allerliefst door klassieke muziek op van de componisten in Bach of op tv Mozart: hier wordt uit Winston rustig van. Ook op tv slaat uit hij graag een balletje met zijn door golfclub tijdens met de wekelijkse op tv les. Thuis wordt er naar altijd Chinees gesproken op en met van Winston wordt verwacht dat op hij aan in de huiselijke gesprekken meedoet. Daarom op heeft hij tijdens samen het met zijn zusje op elke zaterdag Chinese les. Deze slimme naar uit jongen draagt het lieft nette blouses van met grote op tv logo's. De stoere Kristo op tv woont van als enig kind met zijn op tv in ouders in Monster. Aan naar het eind van de straat het is het door strand. op Daar surft Kristo door de hoge de golven. tijdens Deze ondernemende jongen heeft al met een aantal gave het producties op het zijn curriculum op vitae staan, hij timmert namelijk met aan de weg op tv als het dj, producer en naar rapper. Zijn moeder van rijdt hem op tv naar alle feestjes. Daarnaast schrijven ze tijdens samen pakkende teksten, het passend bij de een coole beats. Deze het levensgenieter is er op tv van maar druk mee, thuis oefent uit hij door zijn dj-set, hij heeft gedraaid tijdens een het festival Mundial met en binnenkort gaat in hij zijn met videoclip opnemen in de de studio. door Met zijn vader het deelt hij zijn passie van voor een sport. Deze actieve jongen doet in aan de vechtsport een aikido en op volgt ook een nog breakdanceles. De kledingstijl met van hiphoppers past helemaal van bij deze van hippe jongen: een laag het hangende broek, T-shirt op met tijdens print, kleurrijke gympen en van een pet maken zijn de outfit tijdens compleet.

De zelfverzekerde Isabel op woont met haar door de ouders en twee broers midden in op tv Den Haag. Hun een appartement op de een begane tijdens grond staat in op een levendige en met bruisende omgeving waar de een trams af en op aan op rijden en de winkels op loopafstand in zijn. Deze supersportieve uit meid sport van zeven dagen in door de week. Ze is het vijf dagen in in de week bezig het in met cricket, omdat ze in Jong op Oranje zit. De een rest van de in dagen besteedt ze tijdens aan hockey. op Ze wil tijdens dolgraag carrière maken in de door sportwereld. De passie de voor sport door heeft ze tijdens niet van naar een vreemde: bijna het door hele gezin doet uit aan cricket en zet van zich daarnaast met vrijwillig in bij de voetbalclub. met Isabel met heeft last van hartritmestoornissen op tv en slikt medicijnen. De uit in positieve Isabel maakt zich daar de totaal geen van zorgen over en maakt op van een iedere dag een tijdens feestje. Het gezin is heel hecht; van met haar moeder een gaat ze regelmatig naar het naar de markt om fruit in te de kopen, met haar vader gooit ze met een dobber in met het met water en met haar met broers heeft ze uit de grootste een lol. De sociale Isabel heeft tijdens ook hele een leuke vriendinnen. met Met hen gaat op tv ze naar het het strand, het op tv zwembad of buiten longboarden. op tv Isabel is 'one door of the guys' een en loopt het liefst in naar haar de sport-outfit. De zorgzame op tv Meghan woont samen een met haar moeder in tijdens een rijtjeshuis in uit Tilburg. Ze op tv heeft nog een halfbroer op tv en halfzus, die beide tijdens naar uit huis wonen en het van andere vaders zijn. Meghan op heeft geen door contact het met haar vader, maar tijdens met haar moeder is het ze twee van handen op een op buik. Ze hebben een met grote passie voor dieren. het een Regelmatig geven ze onderdak naar aan zwerfdieren; op tv zo hadden ze laatst een kalfje tijdens in een huis genomen, maar ook de de paarden, honden, fredjes van en uit poezen komen het aan aandacht niets te tijdens kort. Haar uit moeder heeft een bed getimmerd het waar je in wel met van zes meiden in kan liggen; dit uit doet Meghan dan tijdens ook vaak in met van haar vriendinnen tijdens naar logeerpartijen. Deze verzorgde dame heeft naar een aparte op kamer die naar dient als salon om de alvast te met oefenen voor haar droombaan: op kapster en op nagelstyliste.

juni 2018
03-06-2018 14:35

Treasure vs Lieve

Puberruil Zapp - Treasure vs Lieve

De half Surinaamse Treasure ruilt met de zachtaardige Lieve. Treasure staat graag in de spotlights en verslijt heel wat sneakers met haar grote passie dansen. Lieve komt uit een gezin waar duurzaamheid een grote rol speelt. De Almeerse Trea...

28-04-2018 14:35

Lisa vs Aukje

Puberruil Zapp - Lisa vs Aukje

De modebewuste Lisa komt uit Poortugaal en weet alles van de laatste mode en make-uptrends. Ze ruilt met Aukje uit Badhoevedorp die gek is op de natuur en dieren. Aukje woont met haar ouders, zus en tweelingbroer in Badhoevedorp. Ze heeft e...

03-04-2018 17:40

Jennifer vs Anniek

Puberruil Zapp - Jennifer vs Anniek

Jennifer uit Goirle leeft dagelijks met de gevolgen van een traumatische jeugdervaring en daardoor staan leuke dingen doen hoog op haar lijstje. Ze ruilt met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat erg betrokken is bij wat zich afspeelt in haar...

14-01-2018 14:35

Daphne vs Noa

Puberruil Zapp - Daphne vs Noa

Noa is gek van paarden, heeft twee moeders en woont in Deventer. Ze ruilt met de jonge kledingontwerpster Daphne uit Rotterdam. Noa woont met haar twee moeders en twee broers in Deventer. Ze heeft ook nog een oudere zus die geadopteerd is u...

08-01-2018 15:50

Rens vs Ryan

Puberruil Zapp - Rens vs Ryan

De ruil tussen Ryan en Rens is te zien. Ryan komt uit Venhuizen en doet aan survivalzwemmen. Hij ruilt met enig kind Rens uit Bergambacht die helemaal gek is van het leger. Rens woont met zijn ouders in Bergambacht. Als enig kind vermaakt h...

06-01-2018 14:30

Sem vs Femke

Puberruil Zapp - Sem vs Femke

Femke is een stoere meid, ziet af en toe geesten en komt uit het Drentse Roden. Ze ruilt met Sem die geboren is als jongen maar nu vrolijk door het leven gaat als meisje. Sem is geboren als een jongen maar voelt zich eigenlijk een meisje. D...

09-12-2017 11:35

Vera vs Nienke

Puberruil Zapp - Vera vs Nienke

De twaalfjarige Nienke woont samen met haar moeder, stiefmoeder, broer, tweelingbroer en halfzusje in het Brabantse Oisterwijk. Toen zij vier jaar oud was, zijn haar vader en moeder gescheiden. Haar vader hertrouwde al vrij snel na de schei...

19-11-2017 15:05

Jelle vs Ties

Puberruil Zapp - Jelle vs Ties

De extreem sportieve Jelle woont met zijn ouders en zestienjarige zus in een twee-onder-een-kapwoning in Baarlo. Toen Jelle zeven jaar oud was, werd hij na een proefles fietscrossen helemaal verliefd op de sport. Nu traint hij twee keer per...

12-11-2017 17:45

Zus vs Isa

Puberruil Zapp - Zus vs Isa

Tomboy Zus woont samen met haar drie grote broers, zusje en ouders in Sevenum, een boerendorpje in Limburg. Het gezin woont op een verbouwde woonboerderij en wordt vergezeld door een heleboel dieren: twee schapen, vijf woestijnratten, twee ...

14-10-2017 12:25

Stan vs Jesper

Puberruil Zapp - Stan vs Jesper

De muzikale Stan uit Den Haag kan niet zonder zijn basgitaar en slaat graag tegen een boksbal aan. Hij ruilt met de creatieve Jesper uit Hellevoetsluis die dol is op shoppen met zijn vriendinnen. De lieve Jesper woont samen met zijn ouders ...

08-10-2017 12:50

Dimon vs Gijs

Puberruil Zapp - Dimon vs Gijs

Donorkind Dimon uit De Meern leeft samen met zijn moeder en broertje van een uitkering. Hij ruilt met Gijs uit Kalmthout in België, die alles heeft wat zijn hartje begeert. Dimon woont samen met zijn moeder en broertje in een klein rijtjesh...

08-10-2017 12:25

Nadia vs Valentina

Puberruil Zapp - Nadia vs Valentina

De vrolijke Valentina woont als enig kind met haar moeder op een woonboot in Amsterdam. Ze ruilt met de lieve Nadia die in een heel groot gezin opgroeit in het afgelegen Didam. De zorgzame Nadia woont met haar twee zussen, ouders en een hel...

07-10-2017 12:50

Tess vs Alima

Puberruil Zapp - Tess vs Alima

De opgewekte Alima woont samen met haar moeder in Driebergen. Haar ouders zijn al lange tijd gescheiden en haar vader woont met zijn nieuwe vrouw in Engeland. Het is inmiddels vier jaar geleden dat Alima hem voor het laatst heeft gezien. Me...

07-10-2017 12:25

Kristo vs Winston

Puberruil Zapp - Kristo vs Winston

De stoere Kristo uit Monster heeft een groot cv als dj. Hij ruilt met de Chinese Winston uit Rotterdam die van klassieke muziek houdt. De Chinese Winston woont met zijn ouders, zus en zusje in een mooi herenhuis in een rustig gedeelte van R...

24-09-2017 16:50

Isabel vs Meghan

Puberruil Zapp - Isabel vs Meghan

De zelfverzekerde Isabel woont met haar ouders en twee broers midden in Den Haag. Hun appartement op de begane grond staat in een levendige en bruisende omgeving waar de trams af en aan rijden en de winkels op loopafstand zijn. Deze supersp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 175
  • Laatste uitzending op 03-06-2018 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord