Programma gemist?

Noa is naar gek een van paarden, heeft naar twee moeders en woont in tijdens Deventer. Ze ruilt uit met de de jonge kledingontwerpster Daphne het uit Rotterdam. Noa woont tijdens met haar twee een moeders en twee tijdens broers in naar Deventer. Ze heeft ook nog tijdens een in oudere zus door die geadopteerd is op uit Honduras en op zichzelf de woont. Dat het Noa twee moeders heeft uit vindt ze uit heel gezellig, ze uit bakken samen taarten, bezoeken rommelmarkten in of een maken geweldige reizen naar Amerika tijdens van of Thailand. Een vaderfiguur mist op ze dan met ook niet in echt. Noa heeft drie paarden die in een op tv heleboel aandacht naar nodig hebben. Ze gaat op elke middag in na school naar haar paarden door toe om ze het te verzorgen. op tv Dat doet ze op het liefst met vriendinnen. Met in deze meiden gaat de ze van ook graag Deventer het in of ze kletsen over uit in van alles en nog het wat als ze aan door het van zweten zijn in de sportschool. De uit creatieve Daphne woont op tv in tijdens Rotterdam met haar ouders en met de broer. Samen gaan ze geregeld uit op eten of van nemen het tegen op tv elkaar de op tijdens een potje poolen. De van grootste droom de van Daphne op tv is om later modeontwerpster in te in worden en een op tv eigen kledinglijn te lanceren. Daarom op tv zit ze met naar haar vriendinnen bij in de naaiclub waar uit ze aan van haar nieuwste op tv creaties werkt. Haar op moeder, die trendwatcher met is, helpt haar een een handje met het uitzoeken op van het de stoffen. En met haar de vader doet ze inspiratie naar op uit als ze af en door toe een modeshow de bezoeken. uit Haar agenda is behoorlijk gevuld, in maar in van de vrije uit uurtjes gaat ze graag tijdens met haar vrienden naar de uit skatebaan in waar ze door op hun steps een van de halfpipe afrazen. Wat vindt het tijdens Daphne ervan om twee moeders te op tv van hebben? En kan ze het op tv aan om de van paarden op tv te verzorgen? Lukt tijdens het Noa om een modeshow naar te organiseren? En op tv hoe is het voor de een haar om een vader uit in huis te met hebben?

De ruil van tussen Ryan en Rens het is de te zien. Ryan komt uit een Venhuizen en tijdens doet aan met survivalzwemmen. Hij ruilt met op enig kind Rens naar uit in Bergambacht die helemaal gek is uit van een het leger. Rens woont met zijn met ouders in in Bergambacht. de Als enig kind vermaakt hij in zich prima met het zijn vrienden. Samen doen tijdens van ze wedstrijdjes op hun in waveboard, gaan ze nerfen op en halen ze kattenkwaad uit de uit. Het lijkt hem op tv te gek naar om een zus te hebben zodat het het hij die lekker van kan plagen. Met zijn ouders door gaat hij op tv graag op pad door maar die kan niet altijd, in door want zijn vader heeft sinds twee door jaar de uit ziekte in van Parkinson. Langzaamaan naar kan zijn vader zich steeds moeilijker van bewegen de en is hij naar vooral heel naar snel moe. Gelukkig op kunnen ze nog wel van samen klussen met aan hun auto en over legerdingen met praten. een Want dat is uit iets wat Rens heel van interessant tijdens vindt. Later zou hij dan op tv ook graag door de nieuwste tanks en andere de legervoertuigen van willen ontwerpen. Ryan in woont met zijn ouders van en naar twee zusjes in het Noord-Hollandse in Venhuizen. Hij is op veel in in het atelier van zijn in moeder te uit vinden waar ze door samen mooie schilderijen maken. tijdens Ryan van is een bezig tijdens bijtje en ligt elke week tijdens met zijn kleren aan de door in het zwembad. Dat door hoort namelijk bij survivalzwemmen. Deze de waterrat zwemt door tijdens deze in lessen in het donker en naar een leert hoe je mensen van uit het water moet redden. de Ook op door het land in weet hij te overleven naar door alle tijdens handige scoutingkennis die hij uit heeft. het Daarnaast zit hij als een een van van de weinige jongens op streetdance de en oefent af en uit toe met zijn op tv zusjes in de van huiskamer. op tv Ryan heeft veel vrienden een waarmee met hij lekker een balletje trapt of van door op de trampoline springt en hij tijdens heeft ook al het ruim anderhalf door jaar de een vriendinnetje. Hoe is het voor in Ryan om de enig een kind te zijn? En op tv wat vindt hij van ervan dat de vader van tijdens Rens ziek het is? Hoe is het op tv voor tijdens Rens om twee zussen te door tijdens hebben? En hoe zit het met tijdens zijn met dansmoves?

Femke op is een stoere op tv meid, ziet af door en toe geesten en komt tijdens een uit het Drentse Roden. Ze ruilt het met Sem door die geboren is als uit het jongen maar nu vrolijk door het een op tv leven gaat als een meisje. Sem is geboren als een een jongen een maar voelt zich eigenlijk een een het meisje. Dus zit ze op streetdance, de speelt ze op tv graag met haar vriendinnen op buiten en draagt tijdens ze haar een lange blonde haren het op tv in liefst los. Met haar het vader, moeder, zusje en haar van vriendinnen kan in ze hier goed over in praten. uit Ze is een er heel open over op en heeft zelfs van een spreekbeurt over transgender in gegeven op op school. Sem met woont in Boekerlo, vlakbij in Enschede. In deze stad uit shopt in ze graag met haar moeder het nieuwe rokjes, trendy tijdens broeken en tijdens leuke T-shirts. Maar ze van komt ook de wel eens met een een zak snoep thuis, de Sem op is namelijk een echte lekkerbek. van Tennissen en zwemmen met doet ze in heel graag, maar het op tv liefst wordt ze later tijdens een echte danseres. de De met Drentse Femke is graag anders van de dan andere meiden. Ze naar heeft de onderkant van van haar blonde lokken in uit een met andere kleur geverfd, doet aan met op een-wieleren, kan helemaal losgaan op haar naar een drumstel en ziet af het en toe geesten. Toch is het met ze niet zweverig maar juist heel door tijdens stoer. Met haar ouders en een zusje maakt ze regelmatig naar een ritje een op hun motoren. Femke het tijdens is niet alleen stoer maar van ook zorgzaam en niet de snel een bang voor op dingen. Dat hoeft ook niet van met een vader die de naar politieagent is. Toch wil Femke van later niet hetzelfde van beroep uitoefenen als in haar uit vader. Femkes' grootste van droom is om straks op een fantastische drummer naar te worden bij een goede uit band. Wat vindt in de Femke ervan dat Sem is geboren het als jongen? met En kan ze naar haar ritmegevoel gebruiken naar bij een dansles? Hoe de reageert Sem met op het door feit dat Femke op tv geesten ziet? de En kan ze de op vader van Femke naar een handje van helpen?

De een twaalfjarige Nienke woont samen met een de haar moeder, stiefmoeder, broer, tweelingbroer en met met halfzusje in het Brabantse Oisterwijk. Toen op tv met zij vier jaar oud tijdens was, zijn haar vader en tijdens moeder gescheiden. tijdens Haar vader hertrouwde het al de vrij snel na de in scheiding. Moeder Simone op sloeg een andere weg in, van na op haar huwelijk kreeg zij een op liefdesrelatie met uit haar beste vriendin Sanne. uit Aan het begin de was dat tijdens wel even tijdens wennen, maar nu is op Nienke hartstikke trots in op het haar moeder. De relatie tussen tijdens haar moeder en door Sanna is tien met maanden geleden bekroond door met een naar dochtertje, Fem, in waar Nienke helemaal gek op is. in In haar een vrije tijd is uit Nienke graag buiten met tijdens haar vriendinnen, speelt een ze handbal, in gaat ze naar discozwemmen of rijdt ze paard. de Dat is met haar in grote passie. Ze vindt het een niet met alleen heel erg leuk, het deze paardengek is er in ook het nog super goed in. van Zo won ze verschillende naar wedstrijden en met is ze ook van nog clubkampioen geworden. De met christelijke Vera woont naar met haar ouders en tijdens broertje in Gouda. door Ze zit in op een streng reformatorische het school waar ze naar altijd uit rokjes moet dragen. Haar het vriendinnen zitten ook met op op deze school en geloven net als met op tv Vera in God. Elke dag met bidt ze minimaal naar drie keer en naar de Bijbel op staat centraal tijdens in het gezin. Op uit zondag gaat ze twee keer een naar de naar kerk tijdens en op dinsdag volgt ze op catechisatie. Naar haar uit idee op heeft God de met man en vrouw geschapen en horen het zij bij naar elkaar. een Homo's mogen daarom niet uit trouwen en uit geen kinderen krijgen. Een tijdens leven zonder het God kan Vera van absoluut niet voorstellen. Deze uitgesproken door meid weet waar naar ze voor staat en op wil van dat het liefst aan door zoveel mogelijk naar mensen vertellen. Haar vader tijdens is kok en samen van met hem maakt door ze de door lekkerste gerechten. door Hoe zal naar Vera reageren op een het thuissituatie met van twee moeders? En zal ze het genoeg snelheid kunnen maken in op van het paard? Hoe van zal Nienke het vinden om van in een met streng gelovig gezin, met de de de daarbij behorende meningen op tv terecht te door komen?

De extreem de sportieve Jelle met woont met zijn ouders en een met zestienjarige zus in een twee-onder-een-kapwoning in de Baarlo. Toen op tv Jelle zeven uit jaar oud was, werd hij naar door na een proefles fietscrossen uit helemaal verliefd op de uit sport. tijdens Nu traint hij twee op keer per week, doet vaak in de mee aan belangrijke wedstrijden en ook van in op zijn vrije tijd raast in hij graag met de zijn vrienden door de uit straten tijdens van Baarlo. Vorig jaar werd in hij zevende van op Nederland en het deed hij mee met aan het WK BMX. van Bij met clubwedstrijden wordt hij vaak het eerste. Regelmatig komt deze in snelheidsduivel de met schrammen uit en kneuzingen thuis. Jelle beheerst niet van alleen zijn van supersnelle crossfiets, ook haalt naar hij gewaagde met capriolen uit op zijn de met stuntstep. Deze waaghals met legt het liefst alles vast de met naar zijn camera en maakt hier in mooie films de van. De dromerige Ties door woont samen met zijn van moeder in een op tv bejaardencomplex door in Loon het op Zand. Zijn ouders zijn gescheiden op en een doordat zijn vader op booreilanden in werkt, het zien ze elkaar niet vaak. met het Ties is een jongen met door een rijke fantasie. uit Door zijn grote naar verzameling dinosauriërs, het draken en zijn kast naar vol dierenboeken weet het hij er letterlijk alles uit vanaf. Soms van zou hij willen dat tijdens hij een dier het met is, maar dan de heb je volgens de hem ook te met maken met de door kringloop van het met leven: eten of in gegeten worden. Verder houdt een Jelle graag een van Chinees bordje hoog tijdens de tijdens circusles of legt het hij een in slang om zijn nek in op tv tijdens een bezoek aan het reptielenhuis. tijdens Verder is op Ties een echte in huismus in en ziet hij het nut niet op in van trappen van door tegen een bal. Zijn droom tijdens is om op tv directeur te een worden van een op sprookjesachtige dierentuin met op tv reptielen. Welke tricks tijdens durft Ties op de stuntstep? het En beheerst de hij de crossfiets naar op het het parcours tijdens zijn met opdracht? Welke capriolen haalt Jelle uit op tv tijdens de circusles? tijdens in En weet hij genoeg over naar dinosauriërs? KRO Puberruil door Zapp wordt met gepresenteerd door Ajouad El een Miloudi. Kijk voor naar meer informatie op van www.zapp.nl/puberruil-zapp.

Tomboy naar Zus woont het samen met haar drie grote van broers, een zusje en ouders in Sevenum, een van boerendorpje in Limburg. de Het gezin woont de op een een verbouwde woonboerderij en in wordt vergezeld door de een heleboel dieren: twee het schapen, op vijf woestijnratten, twee een konijnen, tien cavia's, vijf vissen, naar een hond op tv en tijdens een hok vol kippen. op tv Zus leeft in naar een groot in en hecht gezin, thuis een is er een altijd wel iemand om mee te van van spelen. Ze is op tv het allerliefst in de op tv buitenlucht waar ze door van de modder de rolt, hutten bouwt en door haar vader tijdens helpt met timmeren. Samen hebben het tijdens ze al een sauna met en een wigwam in naar elkaar geklust. uit In het leven van de een echte Limburger door mag carnaval natuurlijk niet tijdens een ontbreken. Ieder jaar de treedt Zus op met de de band, waarin zij van met veel bravoure naar de in trommel bespeeld. Om haar uiterlijk geeft van de Zus nauwelijks. De humoristische op Isa woont voornamelijk het bij haar uit moeder in Den Bosch. van Haar ouders zijn kortgeleden gescheiden. tijdens Ondanks tijdens dat Isa het er naar niet in altijd makkelijk mee een heeft, laat deze vrolijke meid zich op tv niet van tijdens haar een stuk brengen. Ze zingt de sterren tijdens van de de hemel in een kinderkoor naar in en deze nachtegaal kan uit uren filosoferen op over het leven. Vaak explodeert een haar hoofd van het de ideeën. op tv Zo zet ze naar haar hersenspinsels graag met op papier en ze door heeft zelfs al een de eigen boek uit geschreven. Isa heeft tijdens een goede band met tijdens haar een moeder, die in voor haar werk veel bezig is een met gezonde op tv voeding. een Zo was ze lange tijd door kok door in een restaurant, maar sinds uit de scheiding kan de ze dit werk naar niet meer combineren van met de zorg voor uit Isa. Op dit met van moment geeft ze een kinderworkshops. Samen met Isa staat ze op tv graag in het de keuken op tv te bakken de en braden. Hoe bevalt het uit Isa een in een enorm de groot en druk gezin? En hoe met gaat de het timmeren op tv haar af? Hoe vindt Zus het uit om alleen met het een van moeder te zijn? En met kan uit ze als zangeres het kinderkoor van versterken?

De muzikale Stan de uit Den Haag in kan het niet zonder zijn basgitaar tijdens en slaat een graag tegen een op boksbal aan. Hij ruilt met met de op creatieve Jesper uit Hellevoetsluis in die door dol is op shoppen met in zijn door vriendinnen. De lieve naar Jesper woont samen met zijn ouders uit en halfbroer naar in Hellevoetsluis. Op zijn het kamer hangen met posters de van Lady Gaga en One Direction. uit Het liefst koopt op tv van hij de hele Coolcat van leeg met zijn op tv stylistes Natasha en Renee in aan zijn zijde. Naast op tv shoppen op spendeert hij veel tijd met in de keuken, op waar hij met de allerlekkerste taarten en cupcakes uit uit bakt. Zijn liefde een voor koken heeft hij niet van door op een vreemde: zijn van vader controleert namelijk de aardappels in tijdens een uit patatfabriek en zijn moeder geeft tijdens kookdemonstraties in met verschillende supermarkten. Meidendingen door vindt hij met leuker dan tijdens jongensdingen en hiermee werd op hij vroeger op tv gepest. Hij vindt het soms uit lastig de om zichzelf te kunnen zijn de en op daarom uit hij zijn emoties van het beste op het op doek; schilderen uit samen met zijn een moeder op is zijn grote passie. het Het liefst wordt deze naar Picasso later een naar groot kunstenaar. tijdens Hij ruilt met de stoere op Stan die op het liefst de op hele door dag met zijn basgitaar staat te op naar rocken. Zijn lievelingsbaslijn met is die van op tv Seven Nation Army. uit Maar bij alleen spelen het blijft het niet, ondertussen in heeft Stan al vijftien de op tv keer opgetreden met zijn band Dream de Up, met als met hoogtepunt tijdens een optreden voor honderd tijdens man publiek. De band door bestaat uit van een het zangeres, drummer, pianist, elektrisch gitarist en naar naar Stan als basgitarist. van De bandleden zijn tevens zijn beste het vrienden. Naast muziek tijdens maken, kan van Stan al van zijn energie met kwijt tijdens de boksles. de Hij gaat regelmatig bij zijn door in vader achterop de motor en de samen tijdens beleven ze de mooiste op tv avonturen. Het gezin woont op op de een paar honderd meter afstand van tijdens het door strand en zijn er het dan ook veel te tijdens vinden. naar Deze jongensjongen houdt op tv wel van een uitdaging en tijdens wil het uit liefst later bij de in het politie werken.

Donorkind Dimon uit de De Meern leeft van samen met zijn op naar moeder en broertje van van een uitkering. met Hij ruilt met Gijs uit op tv Kalmthout in België, die met alles heeft wat het zijn het hartje begeert. een Dimon woont samen het met zijn moeder en broertje in de een op klein rijtjeshuis in De Meern. van Dimon en op tv zijn broertje met Jarno hebben dezelfde donorvader. uit Die de ziet hij één keer in op tv het jaar, genoeg een voor Dimon, die de aan in één ouder genoeg met zegt te hebben. Toch heeft hij de in in zijn elfjarige leven door al een hoop van moeilijkheden voor zijn kiezen gehad. door Moeder Sandra in is tijdens afgekeurd en rijdt het in een scootmobiel omdat ze slecht met ter been is. uit Zij een leeft van een uitkering het en het gezin uit moet in rondkomen van 196 tijdens euro per maand. Dimon steunt in zijn door moeder waar hij het kan en helpt ook door een handje in tijdens het huishouden. De het familie is net van verhuisd, vanwege vele tijdens pesterijen in de buurt en uit op school. Regelmatig tijdens werd Dimon opgewacht een en in in elkaar geslagen. In hun tijdens nieuwe uit huis hebben ze met het erg de naar hun zin en met drie het op honden en twee een katten is het een enorme met beestenboel. De Vlaamse Gijs tijdens woont in samen met door zijn ouders, zusje op en broertje in een van groot vrijstaand huis in de het Belgische in plaats Kalmthout. In de op achtertuin een staat een enorm zwembad met tijdens daarnaast een trampoline. een Gijs is in een gelukkige jongen op tv en woont met in een erg met hecht gezin. Zijn ouders de werken allebei aan een huis, waardoor ze altijd door beschikbaar in zijn. Gijs heeft alles op wat zijn hartje door begeert en groeit op tv op in een veilige omgeving. de Zijn droom in is om presentator met te in worden. Deze jongen houdt door stiekem wel tijdens van een beetje een belangstelling. Gijs verdient een leuk zakcentje naar door te poseren op tv voor verschillende fotoshoots. het in Maar Gijs doet dit niet alleen, tijdens het hele gezin van verschijnt regelmatig in op naar reclames. Kan Gijs het zich in voorstellen om in rond te moeten uit komen van een uitkering? van En hoe vindt in hij het om door de moeder van uit Dimon te helpen? Hoe tijdens is het voor op tv in Dimon om voor van het eerst in een zijn leven in België te het komen?

De naar vrolijke Valentina door woont als enig kind naar met haar met moeder op een woonboot in Amsterdam. met Ze een ruilt met de in lieve Nadia die in naar een heel tijdens groot gezin opgroeit van in het afgelegen op tv Didam. De zorgzame Nadia het woont in met haar twee zussen, tijdens ouders en een op tv heleboel pleegkinderen in uit Didam. Haar vader een en moeder zijn namelijk de gastouders voor de naar kost. het Ze wonen met zijn allen in naar een grote verbouwde het woonboerderij een met een van gigantische tuin waar een de zwembad, jacuzzi, turntoestellen van en een klimrek in te vinden zijn. Bij Nadia een is het altijd door van superdruk en gezellig. van Soms wordt ze hier wel van een beetje in gek van, want zij door heeft heel erg tijdens weinig qualitytime met naar haar in ouders. Maar vervelen doet ze zich uit in naar ieder geval niet. Nadia van doet aan turnen, zwemmen, tijdens kickboksen de én volgt zanglessen. Daarnaast in houdt ze ontzettend van het met dansen en zingen tijdens en zou ze later heel door erg graag de beroemd willen worden. Bovendien het trekt op Nadia graag de wijde natuur rondom tijdens Didam in. Deze in natuurliefhebber kan echt in niet zonder haar tijdens dieren, het ze heeft drie uit honden, drie katten, de een schildpad, konijnen, cavia's, kippen van en twee van pony's. De Amsterdamse van Valentina woont samen met van haar de moeder op een woonboot. Haar van tijdens ouders zijn al een lange tijd uit uit elkaar en in een daarnaast heeft ze geen broers of met zussen. uit Valentina's moeder heeft een tijdens kapsalon in Amsterdam-Noord. Ze door nam in die jaren geleden van in Valentina's oma over tijdens en is daar van het grootste gedeelte van in de op week te vinden. Deze hardwerkende tijdens moeder uit vindt het een erg lastig dat ze niet in meer tijd uit voor haar dochter de kan vrijmaken. door Valentina heeft hier niet zoveel moeite een mee, want na van schooltijd wordt naar ze altijd liefdevol opgevangen een op door familie en vrienden. Deze het zelfstandige meid is dol in op de op tv laatste mode en de daarom uit ook dikwijls shoppend in op de stad te spotten. uit Aan een vaste schema's, sporttrainingen of door wekelijkse activiteiten doet tijdens ze niet. Volgens van Valentina zit elke uit dag vol tijdens verrassingen. Kijk voor op tv meer informatie op van www.zapp.nl/puberruil-zapp.

De de opgewekte Alima woont samen een met haar moeder het in in Driebergen. Haar ouders zijn op al lange tijd gescheiden het en haar vader woont een met zijn nieuwe het een vrouw in Engeland. tijdens Het is inmiddels de vier jaar geleden dat Alima hem tijdens voor het een laatst heeft gezien. Met op tv haar van halfbroertjes en -zusjes in Afrika door en Engeland heeft tijdens ze door geen contact. Wel heeft de ze een een goede band op tv met haar halfzus in naar Nederland, die in op een eerder huwelijk van door hun moeder is tijdens geboren. van Alima heeft Afrikaans, een Duits, Frans en Nederlands bloed van door haar lichaam stromen tijdens op en haar zus op tv is half Vietnamees. Aziatische lekkernijen een staan thuis met dan ook vaak op het een menu. Deze multiculturele door de dame is gek op uit bakken en kokkerellen. Zo door tovert ze naar de lekkerste taarten, brownies en uit bapaobroodjes op met tafel. in Met haar vriendinnen heeft ze van de in grootste lol tijdens de uit hiphoples en zelf georganiseerde modeshows. in de Tess is een naar stoere chick uit naar Sint Oedenrode. Haar ouders zijn een op naar haar zesde gescheiden, maar wonen een met hun nieuwe op liefdes wel in hetzelfde uit dorp. Het op grootste deel van tijdens de tijd woont uit ze bij haar moeder, in op maar ze is ook graag een bij het haar vader. Daar heeft ze tijdens namelijk alle ruimte de om lekker buiten van te spelen. Voetballen, steppen, in trampoline spelen en uit in quad rijden zijn haar grootste hobby's. naar Tegenover in het huis de van vader is het op tv café van haar in oma. In haar vrije een tijd helpt de Tess hier graag door in de naar keuken, de bediening of met de het afwas. de Ze droomt ervan om uit het café op tv later samen met haar een vader op over te nemen. Volgens oma had de haar kleindochter het een een jongen moeten zijn, een make-up vindt ze verschrikkelijk een en van nagels lakken de moet ze helemaal het niets de hebben. Tess vindt het het heerlijk om buiten rond te het rennen en uit haar op tv dag is niet compleet als op ze met daar geen vieze broek aan met overhoudt. naar Blijft Tess staan op de torenhoge in van hakken tijdens de het modeshow? En wat vindt het ze van het het Aziatische eten? Kan Alima overweg de met met hamers en spijkers? En laat de ze de van glazen de heel tijdens haar opdracht in het door op café?

De stoere van Kristo uit Monster heeft de een het groot cv als dj. Hij uit ruilt met de met Chinese Winston uit de Rotterdam uit die van uit klassieke muziek houdt. De Chinese in Winston woont met naar zijn ouders, zus en het zusje in een uit de mooi herenhuis in een rustig gedeelte tijdens naar van Rotterdam. Winston is een naar beschaafde naar en introverte jongen die op graag volgens de regels leeft. naar Zijn ouders de zijn eigenaren van het een chique de Chinees restaurant. het Zij werken hier zes dagen tijdens in de week en op de daarom ziet Winston op tv zijn ouders niet zo veel. Maar tijdens Winston heeft zelf uit ook een op tv overvol programma. ZIjn huiswerk het vindt hij op tv een van de het belangrijkste activiteiten van op de week. in Daarnaast krijgt hij iedere het week pianoles. Dan speelt in hij het allerliefst naar klassieke muziek van in op tv de componisten Bach of Mozart: van hier wordt van Winston rustig een van. Ook slaat hij graag een op balletje met zijn tijdens het golfclub tijdens de wekelijkse op tv les. Thuis wordt er met altijd Chinees gesproken en tijdens van een Winston wordt met verwacht dat hij met aan de huiselijke gesprekken meedoet. op Daarom op tv heeft hij samen van met zijn zusje naar elke zaterdag Chinese les. Deze tijdens slimme jongen draagt het op lieft nette blouses tijdens met grote op logo's. De naar stoere Kristo woont als enig in kind met op tv zijn ouders door in Monster. Aan op tv het eind van de tijdens straat is het strand. door met Daar surft Kristo door de met hoge de golven. Deze ondernemende jongen met heeft al op een aantal gave producties op zijn in curriculum vitae een staan, hij timmert de namelijk aan de weg een als dj, producer naar een en rapper. Zijn moeder de rijdt hem naar het alle feestjes. met Daarnaast schrijven ze samen de pakkende teksten, passend bij door de coole beats. het Deze levensgenieter is er uit maar druk mee, het thuis oefent door hij zijn in dj-set, hij heeft een gedraaid tijdens het festival de Mundial en binnenkort een gaat hij een zijn videoclip door opnemen in de uit studio. Met zijn vader uit deelt hij zijn van passie voor sport. door Deze actieve jongen doet op tv aan de op vechtsport aikido en het volgt ook nog breakdanceles. van De kledingstijl van de hiphoppers past op helemaal bij deze hippe jongen: uit de een laag hangende broek, T-shirt met de print, kleurrijke gympen uit van en een pet maken zijn outfit met door compleet.

De zelfverzekerde Isabel op tv woont op tv met haar in ouders en twee het broers midden in Den tijdens Haag. Hun appartement op van de begane een grond staat in een levendige uit een en bruisende omgeving waar de op trams af het en aan rijden van en de winkels tijdens op loopafstand zijn. Deze het supersportieve meid sport zeven op dagen in de in week. met Ze is met vijf dagen in tijdens de week bezig met cricket, omdat uit ze in Jong het Oranje zit. met De rest in van de dagen besteedt ze uit aan hockey. in Ze wil dolgraag van carrière maken in de op sportwereld. in De passie voor sport heeft naar ze niet van van het een vreemde: bijna het hele gezin naar doet aan cricket van en zet door zich het daarnaast vrijwillig in bij de voetbalclub. door uit Isabel heeft last van door hartritmestoornissen en slikt medicijnen. van De positieve uit Isabel maakt zich daar totaal van geen zorgen over het naar en maakt van iedere dag op een feestje. Het gezin een is van heel hecht; de met haar moeder gaat op ze regelmatig naar de op markt om fruit te een door kopen, met haar door vader gooit ze een dobber in tijdens het water in en uit met haar broers van heeft ze de het grootste lol. De sociale Isabel door heeft uit ook hele leuke vriendinnen. Met hen het gaat ze naar naar door het strand, het in zwembad of buiten tijdens longboarden. Isabel is uit 'one of the guys' tijdens en loopt het liefst in tijdens haar in sport-outfit. De zorgzame Meghan met woont in samen met haar moeder de in een uit rijtjeshuis in Tilburg. met Ze heeft nog een op halfbroer en halfzus, die beide uit van uit huis wonen en van op andere vaders uit zijn. Meghan op heeft geen contact met haar in vader, een maar met haar moeder tijdens is ze twee naar handen op een naar buik. Ze hebben een een grote passie op voor dieren. een Regelmatig geven ze de onderdak aan zwerfdieren; zo hadden ze in laatst een kalfje op tv door in huis genomen, maar het ook de paarden, honden, met fredjes en tijdens poezen komen door aan aandacht niets te tijdens kort. Haar moeder heeft het een bed door getimmerd waar je wel door met zes meiden in in kan liggen; dit van doet de Meghan dan ook op vaak met in haar vriendinnen tijdens logeerpartijen. Deze verzorgde tijdens uit dame heeft een aparte kamer op tv die dient met als salon om alvast te met tijdens oefenen voor haar droombaan: kapster door en in nagelstyliste.

Bakkerszoon Kasper uit met Culemborg door ruilt met de nuchtere naar motorcrosser Jari uit het van Twentse op Beckum. De stoere Jari een woont het met zijn twee broers, zusje en tijdens op tv ouders op een hobbyboerderij in Beckum. uit Zijn vader door is vrachtwagenchauffeur en moeder op tv Marieke door heeft een hondentrimsalon tijdens aan huis. Verder dan Twente tijdens komt Jari bijna uit een nooit, maar dat hoeft ook niet met want er is van genoeg op te beleven bij het de familie Scholten. Zo op tv hebben ze paarden, honden, op konijnen, parkieten, ratten van en wurgslangen. op In de het achtertuin staan een ook nog koeien. Die worden door niet gemolken maar gaan met in naar het slachthuis als ze oud op genoeg door zijn. Samen met zijn broer uit Chiel springt hij naar zonder angst het over hoge bulten op van naar de motorfiets. Geregeld op tv vallen ze in de in prijzen met crosswedstrijden. Zijn grootste op droom: op wereldkampioen worden. uit Als Jari niet op zijn op motor of tractor de zit, dan de bouwt hij met het zijn vrienden een hutten in het naar bos of schieten ze er een op los uit met de luchtbuks. in De opgewekte Kasper een woont met met zijn ouders en naar zus in een groot vrijstaand op tv huis naar in Culemborg. Zijn ouders uit hebben een het biologische bakkerij waar van ze superdruk mee op zijn. Kaspers vader slaapt het overdag, zodat hij 's uit nachts de naar broden kan de afbakken. Als Kasper komt door helpen wordt hij beloond uit met uit zijn lievelingsgebakje. Ondanks dat zijn ouders uit veel het tijd kwijt zijn met van de bakkerij, maken ze met regelmatig een op uitstapje van met het gezin. De uit creative bakkerszoon wil zelf tijdens geen op bakker worden, maar timmerman. van Hij houdt ervan op tv om dingen te maken en met zichzelf te ontwikkelen. tijdens Tijdens zijn wekelijkse met het circusles werkt hij aan zijn van showskills. Deze lieve jongen naar hangt dan een namelijk als een echte op acrobaat hoog uit in de trapeze, de fietst met op de eenwieler met of slingert een diabolo in op tv de lucht. Hoe met vindt Kasper naar het tussen al die de dieren? van Durft hij te scheuren van op een crossmotor van en weet uit hij de honden een goede op knipbeurt te geven? Schuilt door er een acrobaat op in Jari? door En van bakt hij er van wat van tijdens zijn met opdracht?

De tijdens hoogbegaafde Justian uit Apeldoorn is tijdens gek van op alles wat met computers naar te maken het heeft. Hij ruilt op tv met de in sportieve en stoere in Jasper uit naar Vleuten, die alles kan doen tijdens wat zijn van hartje begeert. De vrolijke Jasper uit woont met zijn op ouders en door zus in een groot door vrijstaand huis het in Vleuten. door Zijn vader is bijna met nooit thuis, een want die heeft een op tv drukke en uit belangrijke directiefunctie. Jasper van vindt dat niet uit zo erg, want daardoor uit kunnen ze veel tijdens dure dingen kopen door en een leuke dingen doen. op tv Zo gingen ze op vakantie naar op Mallorca, uit Barcelona, Parijs, Londen tijdens en Maleisië. Naast alle uitstapjes, van vult Jasper zijn uit de vrije tijd sportief in. van Hij steelt de door show met een zijn zelfgekweekte spierballen op een de atletiekbaan. door Hier is hij het met liefst aan het kogelstoten, van speerwerpen of een hoogspringen. En een met karate heeft uit hij inmiddels de groene door band veroverd. Deze krachtpatser is van dol op het spannende activiteiten of ingewikkelde een in mysteries. Later wil hij dan ook met niets liever dan de rechercheur worden. De in hoogbegaafde Justian woont van naar met zijn ouders en zusjes naar in Apeldoorn. De kleine op tv rijtjeswoning staat door bomvol spullen en het dan vooral naar met Justians spullen: met zo staan er veel van computers en van is zijn naar slaapkamer bezaaid met Playmobil. van Samen met de zijn goede vriend Wesley van heeft Justian een computerbedrijf opgericht. naar Deze door slimmeriken monteren, demonteren, op programmeren en uit coderen computers en bouwen ook uit nog eens apps, een games met en websites. Deze kletskous steekt enorm in veel tijd het in op tv zijn bedrijf, maar weet uit daarnaast tijd vrij te uit maken een voor saxofoon- en schaakles. Ook op maakt hij op graag met een zijn opa een van boswandeling over de van Hoge Veluwe; zijn met opa is daar namelijk door boswachter. Vroeger is Justian heel in erg gepest, op tv maar nu zit hij naar op een tijdens nieuwe school en uit heeft een hij het heel erg naar zijn door zin. Is Jasper een een op tv beetje technisch aangelegd? in En hoe reageert een hij op het pestverleden van op tv Justian? Houdt tijdens Justian in zich staande tijdens de karateles? En met door zal hij de dader uit vinden tijdens tijdens de rechercheursopdracht?

Showgirl op tv Madleen woont in en werkt in met het reizende familiecircus. Ze ruilt door met de in uit Afrika geadopteerde van Layo die in Dronten door woont. Layo is geboren uit op tv in Nigiria. Omdat met haar biologische moeder niet in voor haar door kon zorgen, is zij als baby op tv geadopteerd. Nu woont naar Layo met van haar broer, op zusje en naar ouders in Dronten. Haar het broer en zusje met zijn ook geadopteerd, op maar hebben een andere ouders. Deze stoere chick de gaat het liefst op op pad met haar in vriendinnen. Lekker chillen in bij een een pleintje in de de buurt, van op de fiets naar op tv Walibi, naar tijdens de disco in naar het jongerecentrum of op tv shoppen in de stad. een Het gezin zit van vol muziekaal talent. Met haar naar een broer en moeder zit ze in door een orkest, waar van Layo op de de drums slaat. Ook uit al de doet Layo van erg stoer, zodra ze in de op tv spotlights staat wordt naar ze verlegen. in Van dieren moet van ze niets een hebben, de tijdens kippen van haar vader vindt Layo naar maar irritant. Thuis met hoeft ze ook de niet veel te het doen. Layo ligt op tv graag van op de bank onder een door op tv kleedje naar een goede van film te door kijken. Circusmeisje Madleen Renz is met altijd onderweg, tijdens want haar ouders hebben op tv een circus. De in hele familie is actief naar in de piste. tijdens in Haar vader doet de hoofdact met met de olifanten, de door de zussen van Madleen doen van een toveract en haar broer in hangt met door zijn vriendin in tijdens de trapeze. Madleen in zelf steelt de op show met haar eigen met met paarden-en hoepelact. Van op tv 's ochtends vroeg tot de 's avonds het laat is deze van showgirl druk bezig met de het verzorgen van de paarden, met olifanten en lama's. op tv Door haar een drukke, reizende leven is het het moeilijk van om tijdens vriendschappen te onderhouden. Haar droom op is om later het een groot het circus te hebben met het heel op tv veel dieren. Want een leven zonder in dieren, kan op tv Madleen op tv zich echt niet voorstellen. Hoe van vindt Madleen het op slaapfeestje met Layo's hechte een vriendengroep? En het hoe een wereldwijs is Madleen eigenlijk? Hoe met zal naar Layo het vinden om door 's ochtends vroeg een poep te scheppen? En naar Madleen heeft wel door een hele wilde met opdracht op tv voor haar in uit petto.

maart 2018
14-01-2018 14:35

Daphne vs Noa

Puberruil Zapp - Daphne vs Noa

Noa is gek van paarden, heeft twee moeders en woont in Deventer. Ze ruilt met de jonge kledingontwerpster Daphne uit Rotterdam. Noa woont met haar twee moeders en twee broers in Deventer. Ze heeft ook nog een oudere zus die geadopteerd is u...

08-01-2018 15:50

Rens vs Ryan

Puberruil Zapp - Rens vs Ryan

De ruil tussen Ryan en Rens is te zien. Ryan komt uit Venhuizen en doet aan survivalzwemmen. Hij ruilt met enig kind Rens uit Bergambacht die helemaal gek is van het leger. Rens woont met zijn ouders in Bergambacht. Als enig kind vermaakt h...

06-01-2018 14:30

Sem vs Femke

Puberruil Zapp - Sem vs Femke

Femke is een stoere meid, ziet af en toe geesten en komt uit het Drentse Roden. Ze ruilt met Sem die geboren is als jongen maar nu vrolijk door het leven gaat als meisje. Sem is geboren als een jongen maar voelt zich eigenlijk een meisje. D...

09-12-2017 11:35

Vera vs Nienke

Puberruil Zapp - Vera vs Nienke

De twaalfjarige Nienke woont samen met haar moeder, stiefmoeder, broer, tweelingbroer en halfzusje in het Brabantse Oisterwijk. Toen zij vier jaar oud was, zijn haar vader en moeder gescheiden. Haar vader hertrouwde al vrij snel na de schei...

19-11-2017 15:05

Jelle vs Ties

Puberruil Zapp - Jelle vs Ties

De extreem sportieve Jelle woont met zijn ouders en zestienjarige zus in een twee-onder-een-kapwoning in Baarlo. Toen Jelle zeven jaar oud was, werd hij na een proefles fietscrossen helemaal verliefd op de sport. Nu traint hij twee keer per...

12-11-2017 17:45

Zus vs Isa

Puberruil Zapp - Zus vs Isa

Tomboy Zus woont samen met haar drie grote broers, zusje en ouders in Sevenum, een boerendorpje in Limburg. Het gezin woont op een verbouwde woonboerderij en wordt vergezeld door een heleboel dieren: twee schapen, vijf woestijnratten, twee ...

14-10-2017 12:25

Stan vs Jesper

Puberruil Zapp - Stan vs Jesper

De muzikale Stan uit Den Haag kan niet zonder zijn basgitaar en slaat graag tegen een boksbal aan. Hij ruilt met de creatieve Jesper uit Hellevoetsluis die dol is op shoppen met zijn vriendinnen. De lieve Jesper woont samen met zijn ouders ...

08-10-2017 12:50

Dimon vs Gijs

Puberruil Zapp - Dimon vs Gijs

Donorkind Dimon uit De Meern leeft samen met zijn moeder en broertje van een uitkering. Hij ruilt met Gijs uit Kalmthout in België, die alles heeft wat zijn hartje begeert. Dimon woont samen met zijn moeder en broertje in een klein rijtjesh...

08-10-2017 12:25

Nadia vs Valentina

Puberruil Zapp - Nadia vs Valentina

De vrolijke Valentina woont als enig kind met haar moeder op een woonboot in Amsterdam. Ze ruilt met de lieve Nadia die in een heel groot gezin opgroeit in het afgelegen Didam. De zorgzame Nadia woont met haar twee zussen, ouders en een hel...

07-10-2017 12:50

Tess vs Alima

Puberruil Zapp - Tess vs Alima

De opgewekte Alima woont samen met haar moeder in Driebergen. Haar ouders zijn al lange tijd gescheiden en haar vader woont met zijn nieuwe vrouw in Engeland. Het is inmiddels vier jaar geleden dat Alima hem voor het laatst heeft gezien. Me...

07-10-2017 12:25

Kristo vs Winston

Puberruil Zapp - Kristo vs Winston

De stoere Kristo uit Monster heeft een groot cv als dj. Hij ruilt met de Chinese Winston uit Rotterdam die van klassieke muziek houdt. De Chinese Winston woont met zijn ouders, zus en zusje in een mooi herenhuis in een rustig gedeelte van R...

24-09-2017 16:50

Isabel vs Meghan

Puberruil Zapp - Isabel vs Meghan

De zelfverzekerde Isabel woont met haar ouders en twee broers midden in Den Haag. Hun appartement op de begane grond staat in een levendige en bruisende omgeving waar de trams af en aan rijden en de winkels op loopafstand zijn. Deze supersp...

19-08-2017 15:00

Jari vs Kasper

Puberruil Zapp - Jari vs Kasper

Bakkerszoon Kasper uit Culemborg ruilt met de nuchtere motorcrosser Jari uit het Twentse Beckum. De stoere Jari woont met zijn twee broers, zusje en ouders op een hobbyboerderij in Beckum. Zijn vader is vrachtwagenchauffeur en moeder Mariek...

12-08-2017 15:00

Justian vs Jasper

Puberruil Zapp - Justian vs Jasper

De hoogbegaafde Justian uit Apeldoorn is gek op alles wat met computers te maken heeft. Hij ruilt met de sportieve en stoere Jasper uit Vleuten, die alles kan doen wat zijn hartje begeert. De vrolijke Jasper woont met zijn ouders en zus in ...

05-08-2017 15:00

Madleen vs Layo

Puberruil Zapp - Madleen vs Layo

Showgirl Madleen woont en werkt in het reizende familiecircus. Ze ruilt met de uit Afrika geadopteerde Layo die in Dronten woont. Layo is geboren in Nigiria. Omdat haar biologische moeder niet voor haar kon zorgen, is zij als baby geadoptee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord