Programma gemist?

De half-Russische een Elena ruilt van met de vrolijke naar en sportieve Meike. in Elena is een bevlogen een jongedame met in een duidelijk doel in haar naar leven: het musiceren. Hoe zou zij op tv het vinden om te de ruilen van met de het vrolijke en sportieve Meike, met wiens toekomt nog helemaal uit openligt? In het tijdens huis van uit muzikale Elena komen met de muzieknoten op je tegemoet. Half Russische Elena is de een bevlogen de jongedame met een door passie van voor klassieke muziek. door Zij is een tijdens echte pianovirtuoos en daarnaast zingt zij op op opera. Zij heeft dit niet van tijdens uit een vreemde. Haar moeder, ook Elena met genaamd, is een de professioneel op operazangeres. Het huis van op de met Elena's is dan ook van helemaal ingericht naar op musiceren; twee vleugels in de een een woonkamer, op iedere verdieping wel een in keyboard en het zij in hebben zelfs geluidsdichte ruimtes. De door dames produceren nogal veel een uit volume en willen hun buren niet door tot in last zijn. Mensen denken over van uit het algemeen dat tijdens Elena door haar moeder gepusht tijdens wordt om ook opera op tv te door zingen, maar niets is het minder met waar. 'Ik wil zelf met klassieke muziek maken. Ik voel van tijdens mij echt een beetje beledigd wanneer van mensen op denken dat ik dit van van mijn moeder moet tijdens door doen, want het is echt op mijn keuze!' uit Wanneer Elena niet het aan het zingen is, dan in vind je haar het met haar met neus in uit de boeken. Elena zit van op het een gymnasium en met geniet erg van op vakken zoals Grieks en Latijn. Doordat met muziek tijdens en scholing zoveel tijd in de beslag een neemt blijft er weinig tijd naar over voor op tv vrienden. Gelukkig ziet met zij van bestie Elim iedere door donderdag bij zangles, want zij de zijn zangpartners en naar doen mee naar aan internationale uit zangconcoursen. Elena ruilt met de super met sportieve door Meike. Zij is anderhalf op jaar geleden met haar de ouders, van jongere zusje van en broertje vanuit naar Brabant richting Utrecht door verhuisd. De verhuizing met heeft dit al hechte van gezin nog hechter gemaakt, met omdat iedereen opnieuw moest op beginnen en zij een op elkaar van waren door aangewezen in deze nieuwe van stad. Er wordt naar bij Meike thuis veel gepraat door en op tv ze vinden het door belangrijk dat naast de drukke tijdens schema's er ook op tv tijd is voor uit 'quality op tv time' met het in gezin.

Boerenjongen met Finn ruilt met van B-Boy Martijn. Finn staat op naar met tijdens koeien en gaat naar ermee naar in bed. Zijn leven met draait om dieren en in de boerderij. tijdens De nieuwsgierige Martijn wil daarentegen zijn uit dans-skills de showen in een uit videoclip van Drake. op tv De elfjarige harde uit werker Finn woont in op een op boerderij in het West-Friese Twisk. naar Ze hebben 120 het melkkoeien, ruim 100 stuks van op tv jongvee, 12 schapen, 60 kippen, met een geit met en een hond. Bij Finn naar het thuis wordt van op ieder gezinslid een bijdrage op op de boerderij een verwacht. Een op tv boer werkt dag in, dag uit de en daardoor op is het in gezin nog nooit door samen op vakantie geweest. Dat de vindt de Finn weleens jammer, maar door toch op tv zou hij de boerderij de voor geen goud kunnen missen. in Finn ziet volgens met zijn vader het overal handel door in. "Hij verkoopt het alles wat los en uit vast zit in tijdens dit huis" en Finn door heeft zelfs al het een eigen eierhandel een opgestart op tv in Twisk. Door het drukke in boerenbestaan op tv heeft deze door veehouder in spé in nauwelijks tijd voor hobby's, maar op tv één tijdens ding gaat hem zeer aan op het hart. op Hij doet door namelijk mee aan de Young naar Breeders, waarbij de een mooiste koe van met stal wordt een gehaald en wordt op tv geshowd. Al vijftien competities op in rij heeft Finn door een lintje een in de wacht gesleept. tijdens Soms in vraagt hij zich door zijn van leven op de met boerderij af hoe tijdens tijdens het leven van van een leeftijdsgenootje zou van zijn, maar tegelijkertijd de snapt hij ook weer met niet wat hen bezig in houdt. Gamen en Facebook tijdens vindt hij onzin: met een telefoon een is functioneel en een daar bel je het gewoon mee. Hij ruilt in met de de nieuwsgierige, op sociale waaghals Martijn op tv uit Emmen. Als hij niet op van met gebouwen hopt, springt en weer doorrolt, op tv met dan trekt hij alles uit de het kast tijdens tijdens een dance battle. Breakdancen naar naar is zijn passie tijdens en zijn leven. door Martijn zet hoog in op en blijft zichzelf verbeteren, met want een die ene 'trick' of 'move' kan het uit altijd beter, sneller of het soepeler. Geen wonder dat in deze doorzetter al het meerdere dance battles heeft op gewonnen en door volgend door jaar naar een speciale middelbare school door op tv gaat voor talenten.

Zachtaardige Wafia komt de oorspronkelijk uit Syrië, een door de op tv aanhoudende oorlog in het door land kon het het gezin niet anders door dan vluchten. Zij op ruilt met de op tv tijdens muzikale Danielle uit het het kleine dorp tijdens Dreischor in Zeeland. een Wafia woont als jongste door telg samen met de haar vader, moeder, twee zussen op en twee op tv broers in Bodegraven. Twee met jaar naar geleden werd de naar situatie voor het gezin onhoudbaar door in hun land het in Syrië door de oorlog. Het uit gezin heeft naar samen de beslissing in genomen dat de met vader van Wafia in op tv zijn met eentje de zware en op gevaarlijke overtocht per boot het zou maken. Zeven maanden het later kreeg tijdens Wafia's familie gelukkig toestemming met het om ook naar Nederland te het komen. 'Rustig', noemt uit Wafia uit het in Bodegraven, in maar ze voelt door zich helemaal thuis in Nederland. op tv In Syrië de moest Wafia bijna de hele de tijd binnen op tv blijven, omdat uit er constant spanningen met op straat waren. In de Nederland kan zij met op tv haar nieuwe met vriendinnen op stap met en in hoeft zij niet bang te tijdens zijn. Wafia houdt er met niet van om door binnen te uit zitten op tv en dribbelt liever buiten met het haar basketbal of op doet een uit potje straatvoetbal. Maar als ze een dan het toch binnen blijft, dan in kan zij de uren gebouwen natekenen en ontwerpen, de uit want deze slimme in meid droomt ervan om architect te een op tv worden. Ze zit nog in groep tijdens 7. in De lessen mogen van haar tijdens wel wat pittiger, door tijdens maar de focus ligt een voor nu op Nederlands op tv leren schrijven en spreken. het Wafia en tijdens haar gezin in zijn moslim. Wafia vindt het van leuk het dat ze over een tijdje het naar ook een hoofddoek het mag dragen. 'Als mijn zussen het het op tv dragen dan vind ik het met heel erg mooi.' De op dertienjarige muzikale een Danielle is door geboren en getogen in een tijdens piepklein dorpje in tijdens Zeeland uit met welgeteld 1000 inwoners. uit Ze woont een met haar ouders en op jongere broertje in tijdens een landelijk vrijstaand een huis. Haar ouders zijn tijdens er altijd, omdat tijdens haar moeder een huisvrouw is een en haar met vader een financieel naar bedrijf aan huis heeft. van Thuis is de voor hen een anker uit van rust waar alles in om familie van draait. Danielle en haar broertje in Bas de (10) zijn op tv van de tweede van leg.

De op tv serieuze en wijze Hani de ruilt in met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit uit Syrië in gevlucht naar Nederland. tijdens Wijze Hani heeft al op tv in meerdere landen gewoond. op van Hij heeft Syrische ouders, uit maar is geboren in Saoedi-Arabië. uit op Zijn vader kon in dat land door naar aan de slag als in apotheker en het gezin op tv heeft naar daar een aantal goede jaren naar gehad. Helaas in hield de relatie tussen zijn uit ouder van geen stand en naar op zevenjarige leeftijd is op Hani op samen met zijn moeder op naar Syrië verhuisd. Hani op tv zijn vader is uit achter naar gebleven in Saoedi-Arabië het en dit betekende dat Hani zijn tijdens vader slechts door één maand uit per jaar zag. een Uiteindelijk is ook op tv hij terug verhuisd naar Syrië. de Toch heeft hij door daar maar enkele naar van maanden gewoond, want tijdens de situatie in tijdens het land verslechterde door met de oorlog. Aan het begin uit van 2014 besloot op tv Hani's vader de in zijn tijdens eentje te door vluchten naar Nederland. Na het een lange reis met verschillende met op vervoersmiddelen door Turkije, Italië en Duitsland uit een heeft hij uiteindelijk Nederland weten te tijdens bereiken. 'Ik in had wel het contact met mijn vader, tijdens maar heel weinig, omdat in het hij elke keer in een tijdens ander tijdens land was en geen door vast nummer had waarop ik een door hem kon bereiken.' op tv In september 2015 stond in de jonge Hani voor op misschien wel de door grootste uitdaging naar van zijn leven: van zijn moeder uit achterlaten in het met oorlogsgebied en in zijn een eentje de oversteek naar Nederland op de maken. 'Soms werd mijn school op beschoten door terroristen. de En een met paar kinderen uit mijn in klas zijn door overleden door een bomaanslagen. Er was geen tijdens andere keuze dan te vertrekken op door uit Syrië.' Het leven het van Hani in Den door Haag tijdens bestaat uit school, de van kerk en sporten. tijdens 'Ik zat op een van tijdens de beste scholen de het in Syrië. Daar heb ik Engels in van leren praten en dat kwam door goed van pas door bij het leren door van de Nederlandse het taal. Sommige woorden op lijken op elkaar.' tijdens Vriendelijke Hani wil later in graag architect worden. de tijdens Hij vindt de huizen op tv in Nederland wel veel op van elkaar lijken. uit Er mag meer variatie het het komen. Hani hoopt dat door hij door deelname aan Puberruil met Zapp bevriend de wordt met in de andere naar jongen.

Wessel een en Julen van ruilen van gezin. De Brabantse naar Wessel de is een rasechte optimist en bouwt op tv met zijn van familie de grootste met (carnavals)feestjes. met Hij ruilt met de op tv actieve Julen bij een wie de Franse in cultuur er met de van paplepel is ingegoten. in De Brabantse Wessel is in door altijd vrolijk, of zoals met zijn ouders met zeggen: 'Niets is op hem te gek.' Hij met woont samen met in zijn familie op in het Brabantse in Boxmeer en hij op tv gaat er nooit meer op weg. Althans, het misschien dat hij in wel naar de kleinkunstacademie in het de grote de stad gaat door om in de voetsporen te op treden van zijn grote door de voorbeeld Jochem Myjer, maar daarna uit komt hij gelijk op tv weer de terug. Dat is van hem geraden, want tijdens als lid van de Metworstvereniging een die het hele jaar uit op oefent om met carnaval de traditionele van knollenraces te rijden, op moet je wel met een dorpsbewoner zijn. de De familie door gaat een een keer per jaar naar het de naar kerk en hoe kan het ook met anders... dat naar is niet tijdens kerst, in maar met het carnaval: Hét de feest waar ze het op tv hele door jaar naar uitkijken. Wessel zorgt met met zijn met 'buuten', waarbij hij in door een tijdens ton staat om allerlei typetjes op na door te doen, er ieder jaar voor in dat het in publiek helemaal op tv in een deuk ligt. Bij uit de dertienjarige de Julen wordt er in thuis het Frans gesproken, maar tijdens vooral Frans gegeten. Het met liefst eet zijn familie iedere met naar dag een driegangenmenu in mét aperitiefje. Zijn tijdens Franse oma 'Mamido' naar heeft Julen geleerd om Franse pannenkoekjes in te maken en in álles uit te proeven, waardoor hij nu door schimmelkaas met eet en het liefst op tv iedere dag de een oestertje wegslurpt. op tv Naast het bourgondische leven is tijdens sport ook in enorm belangrijk. door Julen hockeyt op het op hoogste niveau, tijdens houdt van mountainbiken door en gaat met op zijn familie zo nu en naar dan naar back to tijdens basic survivallen in het op bos. In de naar carnavalsvakantie staan ze naar steevast op de latten in naar de Franse het Pyreneeën en bezoeken tijdens zij hun Franse familie. met door Het gezin houdt ook van door verre reizen maken. tijdens Zo zag Julen al op het naar fijnste zand naar van de wereld in de woestijn uit van Marokko een en met Peru staat dit jaar op hoog op hun op tv lijstje.

Amber ruilt op met Hilde. Amber is naar enig van kind en zij geniet op van huiselijke gezelligheid met tijdens haar naar vriendinnen. Hilde is uit opgegroeid tussen de aardappels naar en crosst naar graag op haar het skelter door de weilanden. in In het centrum van met Veenendaal woont de door twaalfjarige Surinaams - een Hindoestaanse Amber in met haar moeder, met opa en oma op in een appartement. Amber op vindt de haar moeder de in allerleukste van tijdens de hele wereld. Ze hebben veel met dezelfde uit interesses. Misschien komt dat met ook doordat haar uit moeder nog de maar 29 jaar in is. Amber en haar moeder van doen veel leuke door dingen samen. Zo in gaan het ze vaak samen shoppen, lekker naar lunchen in de tijdens stad, naar uit de bioscoop en thuis door kruipen ze op tv weleens in samen onder een dekentje om het naar hun lievelingsfilms tijdens te kijken. De opa op tv van een Amber is Hindoestaans en de haar met oma is Katholiek. Zij hebben aan tijdens hun dochter op en kleindochter een niet zoveel van uit het geloof meegegeven. uit Ze vinden het belangrijk in dat beiden hun van eigen weg vinden in het het leven, het of dit nu met uit of zonder het het geloof is. Amber van op tv is veel bezig met haar kleding in en de make-up. Naar school doet ze naar alleen lippenbalsem op, in maar voor een een van feestje maakt ze zich mooi naar met lippenstift en op tv oogschaduw. met Je zult dit meisje naar niet snel buiten zien spelen. uit Ze met danst liever van de sterren van de de hemel tijdens een lesje een stijl- de of Bollywood dansen. De naar vriendinnen van Amber zien haar van echt tijdens niet op een door boerderij in van een overall. Amber zou echt nooit het met haar blote met handen een koe op melken, van maar zij zal dan eerder op een stylish door de weilanden paraderen. Amber door ruilt uit met een op echt buitenkind, namelijk Hilde uit Zevenbergschen op tv Hoek. Stoere met Hilde woont naar samen met haar op ouders en jongere tijdens broertje op een met aardappelboerderij. Het naar leven van een tijdens boer gaat niet tijdens altijd over rozen, want met er wordt iedere dag gewerkt. met In naar de zomer gaat Hilde met op haar moeder tijdens en met broertje graag op fietsvakantie. Uren de fietsen in door de natuur, tentje mee en tijdens genieten maar. Gelukkig in hebben door zij in februari op een rustigere periode op in de boerderij waardoor het van gezin één week op tv per jaar samen van met op vakantie kan op gaan.

Fadi is op tv een jonge het Syrische vluchteling. Twee jaar tijdens geleden moest zijn het gezin noodgedwongen hun uit geboorteland verlaten voor de door oorlog. tijdens Hij ruilt het met de avontuurlijke Pim, naar BMX-talent in uit de dop, geboren en getogen in in het Hollandse Bakkum. op tv De het serieuze en door slimme tienjarige Fadi heeft een heftige met op tv reis achter de op tv rug. Twee jaar geleden maakte de zijn gezin de moeilijke door beslissing een om gescheiden naar naar Nederland te reizen, niet uit wetend met of ze elkaar ooit tijdens nog zouden zien. de Terwijl vader, oudere broer door Milad en zus Miray met besloten de in overtocht te maken, op bleef Fadi met zijn naar moeder door achter in Syrië. in Na zes maanden konden ze op tv elkaar van gelukkig weer in een de armen sluiten. Het appartement tijdens van de de familie in Syrië ligt tijdens inmiddels op onder de puin het door bombardementen. Gelukkig waren uit zij het op dat moment al in hun uit uit nieuwe bescheiden huisje in in Breda. Er ligt een flinke naar druk uit op de schouders van Fadi. met op Als jongste telg met maakt hij volgens zijn op tv familie de meeste kans om een te met slagen in dit tijdens nieuwe land. Fadi zijn oudere een broer moedigt de hem dagelijks aan om op tv 'zijn tijd de nuttig te besteden' naar door bijvoorbeeld Schooltv-weekjournaal tijdens te kijken. Het is van het altijd een zoete uit inval bij het in gezin. Moeder schotelt niet alleen van thuis, op maar ook als vrijwilligster in een met theehuis de lekkerste in tijdens Syrische gerechten voor. Fadi spreekt al het bijna de vloeiend Nederlands uit en heeft al door veel vrienden gemaakt, in met wie hij van het liefst buiten balletjes met trapt of onschuldig belletjes naar trekt. De familie heeft op tv een tijdelijke in verblijfsvergunning. Over drie jaar door wordt uit de balans door opgemaakt en krijgen zij het te horen het of zij mogen blijven in het Nederland. Onbezorgde en avontuurlijke naar Pim met is hard op weg de om een glanscarrière op tv in de in BMX-sport te op tv bemachtigen. Pim is gek op op alles wat uit wielen heeft, in dus het mag ook tijdens mountainbiken of wielrennen worden. Hij door een woont samen met het zijn ouders, zus Romee in en broertje Mees in een op tv groot uit vrijstaand huis in Bakkum met op tv het strand, op de met duinen en de bossen op tv om de de hoek.

Oliver ruilt met met Jelmer. met De creatieve Oliver geniet van tijdens op de kleine dingen in het leven een en hij helpt het het graag een handje mee. in Stoere Jelmer gaat het het liefst op elke dag op zoek naar naar avontuur. door Hoe zal deze ruil vergaan? in Oliver woont samen uit met zijn ouders en naar drie jongere broertjes uit in de Leusden, waar gezelligheid en naar creativiteit de boventoon voeren met en uit de energie de hoog is. De deur staat altijd op tv open voor vrienden, door familie en kennissen met en als op tv het gezin het iets voor de naar buurt kan doen, door dan staan zij ook klaar. een Zo van gaan zij op tv eens in de in zoveel tijd langs bij op het bejaardentehuis in de buurt van op om te koken of te knutselen tijdens met met de bewoners. Oliver het weet de ouderen op op hun gemak te stellen van uit en hen te vermaken op tv met zijn bruisende karakter. de Hij is uit echter niet altijd even vrolijk met geweest. Hij naar heeft namelijk door ADD, waardoor hij sneller afgeleid in is dan anderen. van in Op zijn vorige school werd hij op erg gepest. door De kinderen uit zijn het klas van konden niet met zijn ADD door omgaan. met Op zijn oude school voelde naar Oliver het zich gefrustreerd en onbegrepen waardoor een hij niet met zichzelf kon zijn. Door op de overstap naar op tv een een nieuwe school zit hij lekkerder de in zijn naar vel en hij heeft het meer zelfvertrouwen gekregen. een Hij verbaasde in zelfs uit menigeen toen hij bij de weekafsluiting uit op zijn nieuwe naar school een op spetterend naar mime optreden gaf. Wanneer deze van fantasierijke jongen in zijn rust nodig heeft, tijdens dan vind met je hem de regelmatig met zijn neus in naar de het geschiedenisboeken, vooral de Romeinse tijd spreekt in hem aan. van Biologie het vind hij ook een interessant! Zo heeft het hij een mierenhotel op gebouwd om te kijken op hoe snel deze wonderlijke het beestjes zich vermenigvuldigen. Oliver uit door ruilt met de op sportieve, nuchtere Jelmer uit een Hoogkarspel. Hij tijdens is de enige met jongen thuis en daar baalt deze naar stoere man door wel eens van, want op met door zusjes kun op je moeilijker ravotten en stoeien. door Gelukkig heeft met hij een vaste club vrienden op waar hij graag een mee op avontuur uit gaat. Of ze met in nu karate moves op naar elkaar uittesten, met een balletje trappen in de uit buurt uit of in de weer gaan naar met van takken: ze hebben altijd lol op samen.

Jennifer door uit Goirle leeft in dagelijks met de gevolgen van tijdens een traumatische jeugdervaring het tijdens en daardoor staan leuke dingen de doen hoog op haar een lijstje. op tv Ze ruilt met Anniek, een de nieuwsgierig meisje dat met erg betrokken is het bij wat zich het van afspeelt in haar woonplaats het Tiel. De veerkrachtige in elfjarige Jennifer woont naar samen met haar een moeder, broertje met en stiefvader in Goirle en in draagt al een aardig met rugzakje tijdens met zich mee. Op van jonge leeftijd heeft het zij brandwonden opgelopen. Vele een operaties volgden en in er staat tijdens helaas nog een operatie op tv met in de planning. Om de de narigheden te naar vergeten trekt het gezin er door het door liefst zo veel mogelijk op op tv uit met tijdens hun camper tijdens om samen leuke dingen te met een doen. Soms baalt Jennifer een van de pesterijtjes in het van zwembad in of op school, naar maar zij heeft hele fijne door vriendinnen door die altijd door voor haar opkomen. Jennifer op tv is dol op muziek en met danst graag haar tijdens een zorgen van zich af. Zij is uit de ondanks alles erg positief, maar ze op vindt het in nog op tv wel lastig dat sommige mensen naar anders naar haar kijken een op tv wanneer zij over haar brandwonden een vertelt. Zij wil graag op tv aan naar iedereen laten zien dat je van kunt een leven met brandwonden. De spontane naar en energieke elfjarige het Anniek op woont samen met op tv haar ouders en het jongere zusje in op Tiel. Het gezin is maatschappelijk de betrokken en verveelt uit zich door nooit. Er is altijd wel naar iets te op tv doen thuis in en iedereen heeft een meerdere hobby's. Karate, pianospelen, knutselen, naar griezelfeestjes organiseren, uit zwemmen met op tv vriendinnen, quilts de naaien: daar blijft het uit niet bij voor Anniek. op tv Ze zit samen uit met één van haar tijdens vriendinnen in de op tv kinderraad van Tiel uit om van hun woonplaats leuker door en duurzamer van te maken voor kinderen. Alsof het een allemaal nog met niet met druk genoeg is, organiseert deze duizendpoot in ook in nog estafetteraces op school, tijdens trommelt ze haar door familie op voor uit een uitvinderswedstrijd en voor door haar vrienden op tv regelt zij vaak een naar leuke op tv spelletjesavond. Anniek wil uiteindelijk door niets met organiseren van gaan doen. Ze heeft met andere naar plannen voor de zichzelf.

De Syrische Issa tijdens op ruilt met lieve, energieke een Mats. Syrische Issa woont op tv sinds naar een kleine twee jaar in tijdens Nederland en hij het heeft al veel het meegemaakt in zijn leven. op Hoe zou de hij het op vinden om terecht te komen naar in het een Nederlands gezin door en te een leren wat al hun gebruiken het zijn? In Syrië naar hadden uit Issa en zijn de familie een goed met leven. De vier tijdens kinderen speelden met vriendjes op op straat, van ze werden omringd op door familie en vader Nedal uit had een goede baan een door als elektricien. Toen uit de oorlog uitbrak hoorden zij de dagelijks de de bommenwerpers overvliegen. uit Op een dag liep Nedal over een de markt de toen er op een op tv naar paar meter afstand een bom insloeg. uit Er vielen van doden en met veel gewonden. Nedal besloot met meteen naar tot actie over met te gaan en de gewonden het te helpen. op tv Nedal is bij met een tweede bomaanslag zelf in naar zijn uit been geraakt door het scherven van de bom. Hij op tv heeft tijdens zwaargewond en met bewonderingswaardige wilskracht met buurland Turkije weten in te bereiken. In tijdens van het ziekenhuis kwamen een ze erachter dat de scherven teveel de schade in hadden aangericht om met zijn been nog te tijdens kunnen redden. Nedal tijdens was echter vastberaden naar om van door te gaan voor zijn met gezin. het Met een oude beenprothese de en heel veel doorzettingsvermogen op tv heeft hij tijdens per boot Italië weten de te bereiken om vanuit met uit daar richting Nederland te op gaan. Na een maanden afzien kwamen ook Issa, tijdens zijn broertjes, op tv zusje en moeder naar Ieman naar Nederland. door Ze hebben eerst nog een met tijdje op tv in een AZC gewoond, totdat in van zij een huis kregen op tv aangeboden in tijdens Assen. Het gezin met is erg blij in met Assen en zij een zijn hard bezig om op tv de op tv taal te leren spreken. Guitige Issa van op heeft binnen no time de naar Nederlandse de taal geleerd. Hoe? "Gewoon in op school," vertelt Issa in trots. In het de klas vragen de naar kinderen vaak met naar Syrië op en de oorlog. Issa door vindt dat niet tijdens erg. Hij snapt het wel, op want de hij is de ook nieuwsgierig naar in hun leven. Ontwapende Issa wil graag met weten hoe tijdens mensen in Nederland een leven, wat zij eten het en wat op tv hun gebruiken zijn. in Issa mist door Syrië, zijn familieleden die in achter zijn gebleven op en een het buiten spelen met naar vrienden.

Chloë (10) van woont met van haar zusje op Sammy (8) en moeder Sindy naar in Alphen op aan den Rijn. Haar ouders uit zijn de gescheiden, maar gaan gelukkig nog van op tv wel goed met elkaar om. Chloë uit in woont bij haar moeder uit en gaat één met keer per week naar haar de vader in Amsterdam. de Haar beide ouders uit uit komen uit China, naar maar hebben elkaar het in Nederland ontmoet. Er woont ook naar heel veel op tv familie uit in Nederland en daar doen een ze vaak leuke door dingen uit mee. Sindy heeft haar eigen van snackbar en is een daar ontzettend het druk mee. Chloë haar huis door is boven met de snackbar, dus ze uit ziet haar moeder tijdens het heel veel. Omdat haar met moeder zo met druk is, helpen Chloë en haar op zusje in vaak mee tijdens in de snackbar. van Ze maken de tafels schoon of uit helpen achter de naar van kassa. Eén keer per week op eten uit ze friet. De andere avonden door staat op tv haar moeder in de keuken om tijdens uit heerlijke Chinese maaltijden met te maken. Met haar tantes en het ooms gaan ze naar lekker uiteten bij het een dimsum restaurant. met op Zij ruilt met de uit islamitische en Hindoestaanse tijdens Arysha (12). Zij de woont samen van met haar vader, het moeder, broertje Noer (11) en broertje door van Raza (6) in Alkmaar. Haar grootouders op en naar moeder zijn geboren tijdens in Suriname, maar haar voorouders het uit komen uit India. De in ouders van Arysha naar praten onderling een mix van van Hindoestaanse talen: Sarnami met en Urdu. het Zij spreekt tijdens het niet, maar kan het het een beetje verstaan. naar Wel leert Arysha het Arabisch lezen op tv en schrijven tijdens het de koranlessen door in de op tv moskee. De islam uit speelt een grote rol thuis. met De vader van Arysha tijdens de is voorzitter van een met moskee in Alkmaar. Hij vindt op tv het belangrijk op dat zijn kinderen de in normen en waarden in van de op profeet op meekrijgen. Dat zijn onder op andere, eerlijkheid, respect, netheid en tijdens geduld. met Arysha's moeder draagt een de hoofddoek, haar ouders op bidden vijf keer de per dag, van eten halal, en doen mee naar het aan de ramadan. De een kinderen begroeten iedereen op met de islamitische wijze. de ''Assalamu alaikum, het zeg ik dan wanneer op ik het door huis binnentreed of vertrek.''Arysha volgt met iedere zondag koranlessen naar het in de moskee van haar vader. op tv van ''

In Voorburg op tv woont de tienjarige Luigi de met zijn vader, met op tv moeder en broertje uit Enzo (6). Zijn moeder het is Spaans en in Portugees, zijn vader half Japans het en op Italiaans, maar beiden hebben met door hun ouders in in Brazilië van gewoond. Deze familie de voelt zich dan ook echt met Braziliaans. het Ze wonen nu elf in jaar in Nederland. Luigi naar gaat naar een met internationale naar school en in thuis wordt er op Portugees gesproken. Zijn moeder tijdens vindt het erg naar belangrijk dat haar kinderen naar de moedertaal het goed blijven spreken. Alle een familie van woont nog in Brazilië en ze op het hebben de taal naar dus hard nodig om met hun tijdens te kunnen naar praten. Veel Brazilianen uit zijn met christen. Het katholieke geloof speelt een tijdens door belangrijke rol bij tijdens deze familie. Elke op zondag gaan zij naar de Mariakerk, door waar voornamelijk Portugees de sprekende mensen het komen. Hier heeft Luigi uit de een belangrijk taak. Hij is van dit jaar tijdens namelijk misdienaar geworden. met Samen met naar een ander meisje helpt hij de door naar priester om de met altaartafel klaar te maken voordat de een op tv mis begint. Hij ruilt met in de twaalfjarige Kehza van die het pas vier jaar in uit Nederland woont. Hij is geboren met op met Java in Indonesië waar met hij werd opgevoed door tijdens naar zijn oma. Zijn moeder woonde namelijk van het op twee uur vliegafstand op op Bali, omdat op tv de werkgelegenheid daar beter uit was. de Kehza's moeder Rika werd met op Bali verliefd op op de Nederlandse Peter en een uit heeft toen het besluit genomen om op samen op met de kinderen naar Nederland in te in verhuizen. Toen Kehza door in Nederland aankwam vond hij op tv in het eigenlijk meteen fijn. Inmiddels zijn van zijn halfzusje Kirana van (3) van en halfbroertje Jan geboren. met Kehza's op tv 24-jarige zus Ulfie is net door op zichzelf gaan tijdens wonen. Het is een in in drukke boel thuis uit en daarom is het de heel normaal op tv dat Kehza een uit handje meehelpt in het door huishouden.

De het sociale Ahmed ruilt met met stuiterbal Tim. Ahmed het is met zijn moeder het de en zus gevlucht uit Soedan en op hij voelt zich op uit helemaal thuis in de Nederland. Hoe zou hij van het vinden om te ruilen de met Tim, de een achterkleinzoon van Johnny uit Hoes? Met een het de grote glimlach en een lieve uitstraling het wordt de iedereen begroet de door Ahmed. Hij woont in sinds een op aantal jaar in een rijtjeshuis door in Enschede, maar deze het vrolijke jongen van heeft het niet door altijd makkelijk gehad. op Vier jaar geleden een is tijdens hij samen met zijn moeder en op zus gevlucht naar vanuit in Soedan. Ahmed kan zich de de reden van uit vertrek en hun leven daar op tv niet op tv goed herinneren. De moeder van op Ahmed is zwijgzaam een over de de reden in van vertrek. Zij wil van haar kinderen door beschermen: ze hebben op al genoeg meegemaakt. Bij aankomst in tijdens Nederland sneeuwde door het; daar stonden in ze dan in zomerkleding in naar met een enkeltje richting AZC door Ter Apel. Het gezin met heeft tijdens meerdere AZC's van de binnen gezien en in de van laatste AZC van hebben zij zes op tv maanden gewoond totdat met zij een met huis in Enschede uit kregen aangeboden. op tv Ahmed voelt zich het helemaal thuis in Nederland. naar Al was het in het naar begin met nog wel even lastig. In met Soedan hebben zij uit op tv namelijk hele andere in omgangsvormen dan in Nederland, door dus dat was verwarrend voor naar van hem. Ahmed kwam gelukkig een in een leuke klas met terecht op waar hij goede uit vrienden heeft gemaakt die hem hebben met geholpen met van het naar leren van Nederlandse gebruiken. De met vader van Ahmed het is de in ontbrekende schakel. 'Mijn vader is in achter uit gebleven in Soedan. We hebben tijdens in een tijd geen contact met hem in kunnen hebben, tijdens maar met sinds kort gelukkig weer wel.' De van familie is een bezig om hem naar de Nederland te met krijgen, maar door dat gaat erg moeizaam. van 'Ik mis het hem ontzettend!' Ahmed op ruilt met de nieuwsgierige, stuiterbal tijdens Tim. Hij woont van op in een overwegende blanke tijdens wijk in van Beverwijk waar hij het liefst spinazie tijdens in en Hollandse pot krijgt voorgeschoteld. uit Tim weet niet zoveel tijdens in van andere culturen, van dus het zou tijdens wel eens heel van leerzaam voor hem tijdens kunnen zijn om een kijkje het in een een andere keuken te naar nemen.

De twaalfjarige Shanaya de woont samen de met haar ouders een en twee broertjes in met Capelle aan de op tv IJsel. van Haar vader is Indonesisch, het Indiaas en Trinidads. Van tijdens de een Indonesische cultuur krijgen ze vooral tijdens het tijdens heerlijke eten mee. uit Moeder Monique heeft de Surinaams-Creoolse op cultuur. Ondanks het de beladen geschiedenis van van tijdens de cultuur hebben de Surinaams-Creoolse een uit prachtige identiteit tijdens die je onder met andere terugziet in tijdens de taal, klederdracht en op muziek. Monique op tv vindt het heel de belangrijk om de tradities naar over met te dragen. Zo studeren ze de thuis de naar Surinaamse taal: Sranantongo. Een het aantal op tv regels thuis op tv vloeien voort uit de cultuur. naar Het belangrijkste naar is dat je beleefd het bent tegen ouderen. op tv Het is op tv geregeld gezellig in bij deze warme familie op tv en het is de dan ook in niet zo gek naar dat de vriendinnen van naar Shanaya vaak bij haar in thuis zijn. tijdens Er wordt gedanst uit en de muziek staat altijd een door aan. Shanaya zelf zit op Afrodance naar op en houdt van popmuziek. De oma in van Shanaya uit speelt een uit belangrijk rol in haar leven. door Ze woont erg tijdens dichtbij een en daarom doen ze vaak door gezellige dingen. met De een Peruaanse Kiara (11 jaar) woont door samen met haar tijdens moeder, broer, stiefvader en met halfbroertje in het Nederland. op tv Kiara werd geboren in een Peru, helaas door gingen haar ouders op uit elkaar. Haar een moeder vond een nieuwe liefde aan tijdens de een andere kant van de de wereld: in Nederland. op tv Vijf van jaar geleden kwamen een ze hier wonen. Meteen maakte in het uit gezin iets verschrikkelijks mee. Toen de ze hier net één door dag woonde, overleed het de man door waar haar moeder naar verliefd in op werd. Na een van periode van rouw ontmoette door haar moeder een door nieuwe Hollandse tijdens prins. Met tijdens deze man kreeg moeder op tv Karla anderhalf uit jaar geleden nog naar een zoontje. Nederland van voelt nu als van Kiara's thuis.

Ayoub met ruilt met Mowafak. op tv Ayoub is het opgegroeid in Nederland. van Hij houdt erg van de kattenkwaad uithalen en samen een met zijn beste met vrienden 'doet uit hij zaken'. Mawafak is met tweeënhalf jaar geleden gevlucht door met uit Syrië en woont sindsdien van in Nederland. uit De Marokkaanse op tv Ayoub (10 jaar) woont uit samen met zijn het ouders en zusje op tv in een ruim rijtjeshuis van in Vleuten. In het de op blanke buurt zijn zij met het enige op Marokkaans gezin. Over de rustige en een kindvriendelijke woonomgeving met is Ayoub erg het tevreden. 'Het is van hier eigenlijk perfect en op vredig.' Samen tijdens met zijn Nederlandse uit vrienden zorgt op tv Ayoub voor heel de wat reuring. het Hij houdt ervan om kattenkwaad uit het te halen. Maar met Ayoub in heeft ook een serieuze tijdens kant: op met beste vriend Finn met 'doet hij zaken'. 'Wij een plukken bloemetjes en tijdens die verkopen we dan uit voor vijf op cent.' door De zelfverzekerde Ayoub heeft het maar de druk het met al zijn naar hobby's. Hij door kan rappen, zit het op musicalles en van vertelt aan de lopende op band moppen. Hij uit staat graag in de schijnwerpers. in 'De mensen voor naar wie ik optreed naar lachen altijd om op tv het mijn grappen of vinden mijn rapteksten op tv goed. tijdens Ik vind het leuk om een te door doen.' Cabaretier worden op tv is dan ook zijn de grote toekomstdroom. Mohamed, de van het vader van Ayoub, op tv probeert zijn zoon de met basis van het geloof door mee uit te geven. Voor in het slapengaan reciteren zij samen een op vers het uit de Koran of zingen in zij een de islamitisch de liedje. Ieder jaar zoekt het gezin uit in tijdens een vakantie familie op in een uit Marokko. Ayoub vindt naar het heerlijk om daar op tv te zijn. 'Marokko is uit een land waar van in alles te van zien en te beleven van is.' De tijdens Syrische Mowafak op tv (11 jaar) kwam tweeënhalf in jaar geleden naar Nederland door en woont nu op tv met zijn ouders het op en broertje in Amsterdam-Noord. Moeder Rania in besloot dat ze met moesten naar vluchten nadat een de bom de school van een haar van kinderen raakte. Zij door ging alleen vooruit op de op tv boot. 'Het het was te op tv gevaarlijk om de de kinderen meteen mee te nemen.' Na een het acht maanden werd het gezin op herenigd. Ondanks de op heftige periode voelde het Mowafak de zich vrijwel meteen thuis in van Nederland. 'Nederland van is lief.'

oktober 2020
02-07-2019 15:20

Elena vs Meike

Puberruil Zapp - Elena vs Meike

De half-Russische Elena ruilt met de vrolijke en sportieve Meike. Elena is een bevlogen jongedame met een duidelijk doel in haar leven: musiceren. Hoe zou zij het vinden om te ruilen met de vrolijke en sportieve Meike, wiens toekomt nog hel...

30-06-2019 13:55

Finn vs Martijn

Puberruil Zapp - Finn vs Martijn

Boerenjongen Finn ruilt met B-Boy Martijn. Finn staat op met koeien en gaat ermee naar bed. Zijn leven draait om dieren en de boerderij. De nieuwsgierige Martijn wil daarentegen zijn dans-skills showen in een videoclip van Drake. De elfjari...

25-06-2019 15:25

Wafia vs Danielle

Puberruil Zapp - Wafia vs Danielle

Zachtaardige Wafia komt oorspronkelijk uit Syrië, door de aanhoudende oorlog in het land kon het gezin niet anders dan vluchten. Zij ruilt met de muzikale Danielle uit het kleine dorp Dreischor in Zeeland. Wafia woont als jongste telg samen...

23-06-2019 13:55

Coen vs Hani

Puberruil Zapp - Coen vs Hani

De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze Hani heeft al in meerdere landen gewoond. Hij heeft Syrische ouders, maar is geboren in Saoedi-Arabië. Zijn vader kon in dat land aa...

18-06-2019 15:25

Wessel vs Julen

Puberruil Zapp - Wessel vs Julen

Wessel en Julen ruilen van gezin. De Brabantse Wessel is een rasechte optimist en bouwt met zijn familie de grootste (carnavals)feestjes. Hij ruilt met de actieve Julen bij wie de Franse cultuur er met de paplepel is ingegoten. De Brabantse...

16-06-2019 14:00

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal woont de twa...

11-06-2019 15:25

Fadi vs Pim

Puberruil Zapp - Fadi vs Pim

Fadi is een jonge Syrische vluchteling. Twee jaar geleden moest zijn gezin noodgedwongen hun geboorteland verlaten voor de oorlog. Hij ruilt met de avontuurlijke Pim, BMX-talent in de dop, geboren en getogen in het Hollandse Bakkum. De seri...

09-06-2019 13:30

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont samen met zijn ou...

04-06-2019 15:25

Jennifer vs Anniek

Puberruil Zapp - Jennifer vs Anniek

Jennifer uit Goirle leeft dagelijks met de gevolgen van een traumatische jeugdervaring en daardoor staan leuke dingen doen hoog op haar lijstje. Ze ruilt met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat erg betrokken is bij wat zich afspeelt in haar...

02-06-2019 14:05

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Syrische Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hoe zou hij het vinden om terecht te komen in een Nederlands gezin en te leren wat ...

28-05-2019 15:25

Arysha vs Chloe

Puberruil Zapp - Arysha vs Chloe

Chloë (10) woont met haar zusje Sammy (8) en moeder Sindy in Alphen aan den Rijn. Haar ouders zijn gescheiden, maar gaan gelukkig nog wel goed met elkaar om. Chloë woont bij haar moeder en gaat één keer per week naar haar vader in Amsterdam...

21-05-2019 16:35

Luigi vs Kehza

Puberruil Zapp - Luigi vs Kehza

In Voorburg woont de tienjarige Luigi met zijn vader, moeder en broertje Enzo (6). Zijn moeder is Spaans en Portugees, zijn vader half Japans en Italiaans, maar beiden hebben met hun ouders in Brazilië gewoond. Deze familie voelt zich dan o...

19-05-2019 14:00

Ahmed vs Tim

Puberruil Zapp - Ahmed vs Tim

De sociale Ahmed ruilt met stuiterbal Tim. Ahmed is met zijn moeder en zus gevlucht uit Soedan en hij voelt zich helemaal thuis in Nederland. Hoe zou hij het vinden om te ruilen met Tim, de achterkleinzoon van Johnny Hoes? Met een grote gli...

14-05-2019 16:30

Shanaya vs Kiara

Puberruil Zapp - Shanaya vs Kiara

De twaalfjarige Shanaya woont samen met haar ouders en twee broertjes in Capelle aan de IJsel. Haar vader is Indonesisch, Indiaas en Trinidads. Van de Indonesische cultuur krijgen ze vooral het heerlijke eten mee. Moeder Monique heeft de Su...

07-05-2019 16:35

Ayoub vs Mowafak

Puberruil Zapp - Ayoub vs Mowafak

Ayoub ruilt met Mowafak. Ayoub is opgegroeid in Nederland. Hij houdt erg van kattenkwaad uithalen en samen met zijn beste vrienden 'doet hij zaken'. Mawafak is tweeënhalf jaar geleden gevlucht uit Syrië en woont sindsdien in Nederland. De M...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 228
  • Laatste uitzending op 02-07-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!