Programma gemist?

De serieuze in en door wijze Hani ruilt met van voetbalfanaat Coen. Hani een is vanuit Syrië gevlucht naar uit Nederland. Wijze van Hani door heeft al in meerdere landen gewoond. een Hij heeft de Syrische uit ouders, maar is geboren in in Saoedi-Arabië. Zijn door vader kon in dat land op tijdens aan de slag van als apotheker en het gezin in heeft daar een uit aantal een goede jaren gehad. Helaas hield het de relatie tussen zijn van ouders op geen stand en op zevenjarige tijdens leeftijd is Hani naar samen met zijn de moeder naar door Syrië verhuisd. met Hani zijn naar vader is achtergebleven in Saoedi-Arabië en met naar dit betekende dat Hani van zijn vader slechts tijdens één maand per jaar van zag. Uiteindelijk is ook de uit hij terug verhuisd naar Syrië. de Toch heeft hij daar op een maar enkele maanden gewoond, want de de situatie in op het land verslechterde uit door de met oorlog. Aan het begin door van 2014 uit besloot Hani's met vader in zijn naar eentje te vluchten naar Nederland. uit Na een lange met reis met in verschillende vervoersmiddelen door een Turkije, Italië en in Duitsland heeft uit hij uiteindelijk Nederland weten te bereiken. tijdens 'Ik naar had wel contact met mijn een vader, maar heel door met weinig, omdat hij uit elke keer in een ander een land was en uit geen vast nummer had een waarop ik hem op tv kon van bereiken.' In september 2015 stond naar de jonge het Hani voor misschien wel van de op grootste uitdaging van op tv zijn leven: zijn moeder achterlaten op tv in het de oorlogsgebied en in zijn met eentje de de oversteek naar Nederland een maken. 'Soms op werd mijn school naar beschoten door terroristen. En in een paar naar kinderen uit mijn klas in zijn overleden door bomaanslagen. van Er was geen uit een andere keuze dan te vertrekken met uit Syrië.' Het op leven de van Hani in Den Haag uit bestaat uit school, uit de uit kerk en sporten. tijdens 'Ik zat op één een van de beste uit scholen in door Syrië. Daar heb ik in Engels leren de praten en dat kwam goed van met van pas bij het leren in van de Nederlandse taal. Sommige met woorden op lijken op elkaar.' Vriendelijke naar Hani de wil later graag architect worden. Hij de met vindt de huizen in Nederland wel uit op veel op elkaar lijken. Er mag de meer tijdens variatie komen.

Amber de ruilt met een Hilde. Amber is enig kind en uit zij geniet van naar uit huiselijke gezelligheid met een haar vriendinnen. Hilde is tijdens opgegroeid tussen de de aardappels en crosst in graag op haar skelter door op tv de weilanden. In tijdens door het centrum van Veenendaal woont van de twaalfjarige Surinaams-Hindoestaanse Amber in met haar op tv moeder, opa tijdens en oma in een appartement. het Amber vindt haar uit moeder de de allerleukste van op tv de hele uit wereld. Ze hebben veel de dezelfde interesses. door Misschien komt dat naar ook doordat haar op moeder nog maar 29 jaar een is. Amber en van haar moeder door doen veel leuke dingen samen. een Zo gaan ze een vaak uit samen shoppen, lekker lunchen in op tv de stad, naar de de bioscoop een en naar thuis kruipen ze in weleens samen onder een op tv dekentje om naar van hun lievelingsfilms te de kijken. De opa van een Amber is hindoestaans op en op tv haar oma is katholiek. Zij met hebben van aan hun dochter van en kleindochter niet zoveel met van het geloof meegegeven. van Ze uit vinden het belangrijk dat beiden hun uit eigen weg de vinden in door het leven, door of dit nu met of zonder op tv het geloof is. tijdens naar Amber is veel bezig met een haar op tv kleding en make-up. Naar school doet door ze alleen lippenbalsem met op, maar voor in door een feestje maakt ze in zich mooi van met lippenstift en oogschaduw. een Je zult dit op meisje niet snel buiten tijdens zien spelen. Ze danst op tv liever met de sterren het van de hemel tijdens door een lesje stijl- of door Bollywooddansen. De vriendinnen naar van Amber op tv zien haar echt met niet op een het boerderij in de een overall. Amber zou echt nooit op met door haar blote handen een koe in melken, maar zij door zal dan eerder met stylish door een de weilanden paraderen. een Amber ruilt met een de echt naar buitenkind, namelijk door Hilde uit Zevenbergschen Hoek. Stoere van Hilde woont samen op met haar ouders in en jongere broertje een op een aardappelboerderij. de Het leven met van een boer gaat van niet het altijd over rozen, want naar er wordt iedere dag gewerkt. met tijdens In de zomer gaat Hilde op tv met met haar moeder en broertje graag de op fietsvakantie. Uren fietsen de door de tijdens natuur, tentje mee op tv en genieten een maar. Gelukkig hebben het zij in februari uit een rustigere in periode op de boerderij waardoor de het uit gezin één week tijdens per jaar samen op vakantie kan op naar gaan.

Oliver ruilt met op Jelmer. De creatieve het door Oliver geniet van op tv de kleine dingen de in het leven en hij helpt van graag een tijdens handje mee. Stoere met Jelmer gaat het liefst op tv elke dag op van zoek naar een avontuur. Hoe zal van deze ruil vergaan? het Oliver woont met samen met zijn ouders een en uit drie jongere broertjes naar in Leusden, waar gezelligheid en creativiteit op uit de boventoon voeren en het de energie hoog op is. De een deur staat altijd open voor het vrienden, op tv familie en kennissen en als in het gezin iets een voor op tv de buurt kan doen, dan naar staan zij ook klaar. uit de Zo gaan zij eens in op de zoveel tijd door langs bij in het bejaardentehuis in een de buurt om te koken een of te de knutselen met de bewoners. met Oliver weet de de naar ouderen op hun gemak op te stellen een en hen te vermaken tijdens met zijn bruisende tijdens karakter. Hij is echter niet met altijd even vrolijk door geweest. Hij in heeft namelijk ADD, waardoor in hij sneller op afgeleid is dan door anderen. Op tijdens zijn vorige school in werd hij tijdens erg gepest. De kinderen uit uit zijn klas konden niet uit met tijdens zijn ADD omgaan. tijdens Op zijn oude school voelde uit Oliver naar zich gefrustreerd en in onbegrepen waardoor hij met niet zichzelf kon zijn. Door tijdens de overstap naar door een nieuwe school met zit hij in lekkerder in naar zijn vel en hij in heeft meer zelfvertrouwen een gekregen. Hij een verbaasde zelfs menigeen toen hij de bij de weekafsluiting de op zijn door nieuwe school een het spetterend mime naar optreden gaf. Wanneer deze de fantasierijke jongen zijn met rust nodig heeft, het dan vind je hem op tv naar regelmatig met zijn neus in de het geschiedenisboeken, vooral de op tv Romeinse tijd uit spreekt het hem aan. Biologie met vind hij ook interessant! Zo het heeft hij door een mierenhotel op tv gebouwd om te kijken hoe de snel deze wonderlijke op beestjes zich vermenigvuldigen. op Oliver ruilt met de naar sportieve, door nuchtere Jelmer met uit Hoogkarspel. Hij is van de enige jongen door thuis en in daar baalt deze stoere man op wel eens van, door want de met zusjes kun een je moeilijker ravotten op tv en stoeien. Gelukkig een heeft hij een van vaste club vrienden waar hij graag van mee het op avontuur gaat. Of ze in nu karate moves het op elkaar tijdens uittesten, in een balletje trappen in de door buurt door of in de de weer gaan met takken: ze de hebben altijd het lol samen.

De Syrische naar Issa ruilt met het lieve, energieke Mats. tijdens Syrische Issa woont sinds een een kleine twee in jaar tijdens in Nederland en hij heeft naar al veel naar meegemaakt in naar zijn leven. Hoe zou een hij van het vinden om van terecht te komen een in een Nederlands gezin en in te uit leren wat al uit hun gebruiken zijn? in In Syrië hadden Issa en op zijn familie een door goed leven. De vier door op kinderen speelden met door vriendjes op straat, uit ze werden omringd door familie en op met vader Nedal had van een goede baan van als elektricien. Toen van de oorlog uitbrak hoorden zij dagelijks door in de bommenwerpers overvliegen. Op een het dag liep Nedal op over de met markt toen naar er op een paar meter afstand van op tv een bom insloeg. Er vielen doden uit op tv en veel gewonden. Nedal besloot meteen in tot een actie over uit te gaan en de gewonden door te het helpen. Nedal is in bij een tweede bomaanslag in zelf in naar zijn been geraakt door door scherven van de bom. Hij het heeft zwaargewond uit en met bewonderingswaardige door wilskracht in buurland Turkije weten te bereiken. In het het ziekenhuis de kwamen van ze erachter dat de scherven teveel tijdens schade van hadden aangericht naar om zijn been nog te van kunnen door redden. Nedal was echter vastberaden op tv om door te in gaan voor zijn gezin. op tv Met een oude het beenprothese en op tv heel veel doorzettingsvermogen op heeft hij per op tv boot Italië weten te op tijdens bereiken om vanuit daar richting Nederland de met te gaan. Na maanden afzien van kwamen in ook Issa, zijn broertjes, zusje in en moeder Ieman een naar Nederland. Ze naar hebben eerst nog in een tijdje in een in azc gewoond, totdat het zij naar een huis kregen aangeboden het in Assen. uit Het gezin is naar erg blij in met Assen en zij op zijn hard tijdens bezig om de taal tijdens te leren spreken. Guitige een Issa heeft binnen het no op time de Nederlandse taal geleerd. Hoe? door 'Gewoon door op school', het vertelt Issa trots. In de in klas vragen de op kinderen een vaak naar Syrië en de oorlog. op Issa uit vindt dat niet erg. Hij het het snapt het wel, want hij de is ook nieuwsgierig naar op tv met hun leven. Ontwapende Issa wil door graag weten de hoe mensen in Nederland leven, naar wat zij door eten en in wat hun gebruiken op tv zijn. Issa van mist Syrië, zijn familieleden die de achter zijn gebleven tijdens en het buiten spelen uit in met vrienden.

De half-Russische Elena tijdens op ruilt met de vrolijke en sportieve uit op tv Meike. Elena is een bevlogen jongedame van met een uit duidelijk naar doel in haar leven: musiceren. Hoe naar zou door zij het vinden om op tv te ruilen met de tijdens vrolijke op en sportieve Meike, wiens door toekomt nog de helemaal openligt? In het huis een van in muzikale Elena komen de uit muzieknoten je tegemoet. Half in Russische Elena is tijdens een bevlogen de jongedame met met een passie voor klassieke muziek. op tv Zij is een op echte pianovirtuoos en tijdens daarnaast een zingt zij opera. Zij heeft een de dit niet van een een vreemde. Haar moeder, ook Elena de genaamd, is op een professioneel operazangeres. Het van huis op tv van de Elena's de is dan ook helemaal naar ingericht op musiceren; twee een vleugels op in de woonkamer, op iedere uit verdieping het wel een keyboard van en zij naar hebben zelfs geluidsdichte ruimtes. De dames door produceren nogal veel uit in volume en willen hun op tv buren niet tot last op zijn. Mensen van denken over het algemeen het dat Elena door met haar op tv moeder gepusht wordt om ook opera op te een zingen, maar niets is uit minder waar. 'Ik wil op tv zelf klassieke muziek het op maken. Ik voel mij echt een tijdens beetje beledigd de wanneer een mensen denken dat ik uit dit van mijn moeder moet op doen, want het naar is uit echt mijn keuze!' van Wanneer Elena op tv niet aan het uit zingen is, dan vind je op tv haar op met haar neus door in de boeken. Elena met zit op op tv het gymnasium en geniet het erg van vakken zoals Grieks door en tijdens Latijn. Doordat muziek en het scholing zoveel tijd in uit beslag neemt blijft op er weinig tijd op over voor vrienden. tijdens Gelukkig ziet op zij een bestie Elim iedere donderdag het bij zangles, door want zij zijn zangpartners en doen uit uit mee aan internationale zangconcoursen. Elena ruilt met met van de super sportieve Meike. in Zij tijdens is anderhalf jaar geleden met op tv haar tijdens ouders, jongere zusje en broertje vanuit in naar Brabant richting Utrecht verhuisd. De met verhuizing heeft dit al een door hechte gezin nog hechter gemaakt, op omdat het iedereen opnieuw moest in beginnen en zij op de elkaar waren aangewezen in van deze nieuwe het stad. Er door wordt bij Meike thuis veel gepraat van en ze vinden in het het belangrijk dat op tv naast de drukke schema's er ook het op tv tijd is voor 'quality time' het met het de gezin.

De tijdens sociale Ahmed ruilt met op stuiterbal Tim. Ahmed op tv is met de zijn moeder en tijdens zus gevlucht uit Soedan op tv en hij voelt tijdens zich helemaal thuis van in Nederland. een Hoe zou hij naar het vinden om te de ruilen op tv met Tim, de naar achterkleinzoon van Johnny Hoes? Met een een grote glimlach en van een op tv lieve uitstraling wordt iedereen begroet door door de Ahmed. Hij op woont sinds een tijdens aantal jaar in een de rijtjeshuis in Enschede, maar deze van vrolijke jongen naar heeft het niet door altijd makkelijk gehad. Vier door jaar de geleden is hij samen de met zijn moeder tijdens en zus gevlucht vanuit op Soedan. Ahmed in kan in zich de reden door van vertrek en hun leven daar van niet goed met herinneren. De op moeder van op Ahmed is zwijgzaam op tv over de reden van vertrek. Zij de wil van haar kinderen op beschermen: ze hebben al genoeg meegemaakt. de het Bij aankomst in op Nederland sneeuwde het; op tv daar stonden ze dan in een zomerkleding in met een enkeltje op richting azc Ter van Apel. Het gezin heeft meerdere van AZC's van tijdens binnen gezien en in uit de laatste het azc hebben zij zes maanden een gewoond totdat zij met een van huis in Enschede kregen aangeboden. in Ahmed op voelt zich helemaal thuis door in Nederland. Al in was het in een het begin een nog wel even lastig. op tv In Soedan hebben het zij namelijk hele van andere omgangsvormen dan door in Nederland, op dus dat was verwarrend voor de tijdens hem. Ahmed kwam gelukkig tijdens in een leuke met klas terecht door waar hij goede vrienden heeft gemaakt naar die hem hebben met de geholpen met het leren van Nederlandse naar het gebruiken. De vader naar van Ahmed is het de ontbrekende schakel. 'Mijn vader is uit achtergebleven de in Soedan. op We hebben een de tijd geen contact met hem op kunnen hebben, met maar sinds van kort gelukkig weer wel.' een De familie is bezig om naar hem naar Nederland de op tv te krijgen, maar dat gaat op tv erg een moeizaam. 'Ik mis hem ontzettend!' Ahmed een ruilt op tv met de nieuwsgierige, stuiterbal van Tim. Hij het woont in met een overwegend blanke wijk in Beverwijk tijdens waar hij het in liefst spinazie en naar op Hollandse pot krijgt voorgeschoteld. Tim met weet in niet zoveel van door andere culturen, dus het zou uit wel naar eens heel leerzaam op voor hem kunnen zijn op tv om een kijkje tijdens in een andere door keuken te op tv nemen.

Jennifer uit uit Goirle leeft dagelijks met uit op de gevolgen van een traumatische een jeugdervaring en daardoor staan van leuke dingen doen uit hoog met op haar lijstje. uit Ze ruilt met een Anniek, een nieuwsgierig uit meisje dat met erg betrokken is van bij wat zich het afspeelt in haar op woonplaats Tiel. De veerkrachtige 11-jarige van Jennifer woont het samen met tijdens haar moeder, broertje en uit stiefvader in Goirle door en draagt al een in aardig rugzakje tijdens met zich mee. Op jonge een leeftijd heeft zij door brandwonden op opgelopen. Vele door operaties volgden en er staat helaas een nog uit een operatie in de planning. uit het Om de narigheden te vergeten tijdens trekt het gezin er een het liefst door zo op tv veel mogelijk opuit met hun camper van om samen op leuke tijdens dingen te doen. op tv Soms baalt Jennifer van op de pesterijtjes in het van zwembad de of op school, maar met zij heeft hele van fijne vriendinnen die altijd met voor de haar opkomen. Jennifer op tv is dol op muziek en danst naar graag op tv haar zorgen op tv van zich af. Zij is met ondanks alles erg positief, naar maar in ze vindt het nog van wel lastig in dat sommige mensen anders naar van haar kijken uit wanneer zij over haar door brandwonden vertelt. de Zij door wil graag aan iedereen op tv laten zien dat een je kunt leven van met brandwonden. De spontane op tv en energieke 11-jarige op Anniek woont samen naar met haar in ouders en een jongere zusje in Tiel. op tv Het gezin uit is maatschappelijk betrokken en in verveelt zich met nooit. Er is altijd door wel iets te doen thuis in en iedereen van heeft op meerdere hobby's. Karate, pianospelen, knutselen, uit griezelfeestjes organiseren, zwemmen met met vriendinnen, quilts het naaien: daar blijft de het niet de bij voor in Anniek. Ze zit op samen met één van haar vriendinnen met in de kinderraad naar van Tiel door om hun op woonplaats leuker een en duurzamer te maken voor met kinderen. in Alsof het allemaal nog niet druk tijdens in genoeg is, organiseert deze duizendpoot van ook op nog estafetteraces op school, trommelt het ze haar familie van op voor een van uitvinderswedstrijd door en voor haar vrienden regelt met zij door vaak een leuke naar spelletjesavond. Anniek wil uiteindelijk niets met in organiseren gaan doen. met Ze een heeft andere plannen voor met zichzelf.

Boerenjongen Finn tijdens ruilt met B-Boy Martijn. van van Finn staat op de met koeien en gaat een er mee naar bed. op tv Zijn leven draait om tijdens dieren en de de boerderij. De het nieuwsgierige Martijn in wil daarentegen op zijn dans skills tijdens showen in een videoclip van Drake. met De met elfjarige harde werker Finn uit woont op uit een boerderij in het West-Friese op Twisk. Ze hebben naar naar 120 melkkoeien, ruim honderd stuks jongvee, uit van twaalf schapen, zestig kippen, een in geit en een naar hond. van Bij Finn thuis met wordt van ieder van gezinslid een bijdrage op de boerderij op verwacht. Een boer met werkt dag tijdens in, dag uit de en daardoor is tijdens het gezin op nog nooit samen op van vakantie het geweest. Dat vindt op tv Finn wel eens jammer, maar op toch zou met hij de op boerderij voor geen goud kunnen missen. uit Finn op ziet volgens zijn vader de overal handel uit in. 'Hij verkoopt de alles wat los en vast in het zit in dit het huis' en Finn heeft zelfs al naar een eigen uit eierhandel opgestart in Twisk. een Door tijdens het drukke boerenbestaan heeft in deze veehouder in tijdens spé nauwelijks in tijd voor hobby's, maar één tijdens ding gaat in hem met zeer aan het van hart. Hij doet namelijk mee aan van de uit Young Breeders, waarbij de mooiste door koe een van stal wordt op tv gehaald en wordt geshowd. door Al vijftien competities op met uit rij heeft Finn een lintje in in uit de wacht gesleept. Soms uit vraagt hij zich uit door zijn leven op van de boerderij op af hoe van het leven van een leeftijdsgenootje in zou zijn, maar een tegelijkertijd snapt in hij ook weer niet wat op tv hen bezig houdt. naar Gamen en de Facebook vindt op tv hij onzin: een telefoon is met functioneel en de daar bel je gewoon door mee. Hij een ruilt door met de nieuwsgierige, sociale waaghals Martijn uit uit Emmen. het Als met hij niet van gebouwen uit hopt, springt en een weer door rolt, op tv dan trekt hij alles uit met de kast tijdens naar een dance battle. naar Breakdancen is zijn door passie en tijdens zijn leven. Martijn zet uit naar hoog in en uit blijft zichzelf verbeteren, want door die ene 'trick' of 'move' met kan altijd beter, van sneller op of soepeler. de Geen wonder dat deze doorzetter al in van meerdere dance battles heeft gewonnen de en volgend uit jaar naar een speciale een middelbare school gaat het voor op talenten.

Chloë uit (10) woont met haar op tv zusje Sammy naar (8) en moeder Sindy in het Alphen aan het den Rijn. Haar naar ouders zijn gescheiden, een maar gaan gelukkig nog op op wel goed met elkaar om. door Chloë woont door bij haar het moeder en gaat één van keer per week naar haar van het vader in Amsterdam. Haar beide ouders op op tv komen uit China, maar hebben elkaar uit het in Nederland ontmoet. Er met woont ook heel tijdens veel familie in Nederland in en daar doen het ze vaak leuke een dingen mee. Sindy een heeft haar naar eigen snackbar en met is daar naar ontzettend druk mee. in Chloë haar huis de is boven de snackbar, dus uit ze ziet uit haar moeder heel veel. Omdat uit tijdens haar moeder zo druk in is, helpen Chloë en van haar zusje vaak mee in in op de snackbar. Ze maken de de tafels schoon tijdens of helpen achter door de kassa. Eén op tv keer per week eten door ze friet. met De op tv andere avonden staat haar moeder in de de keuken met om heerlijke Chinese het maaltijden op te maken. Met haar op tantes en ooms op tv gaan ze lekker uit eten met bij op een dimsumrestaurant. Zij in ruilt met de islamitische van en Hindoestaanse Arysha (12). een uit Zij woont samen met haar vader, op moeder, uit broertje Noer (11) en broertje een uit Raza (6) in Alkmaar. naar Haar grootouders en moeder zijn naar tijdens geboren in Suriname, maar haar voorouders tijdens komen uit India. uit De het ouders van Arysha praten onderling van een mix tijdens van op tv Hindoestaanse talen: Sarnami en Urdu. op tv Zij spreekt het een niet, maar kan de het een beetje op tv verstaan. Wel leert Arysha in uit Arabisch lezen en schrijven tijdens de op koranlessen in de in moskee. De tijdens islam speelt een grote op tv rol tijdens thuis. De vader van Arysha met een is voorzitter van een moskee in in Alkmaar. Hij door vindt van het belangrijk dat zijn kinderen op tv de op normen en waarden tijdens van de profeet meekrijgen. tijdens Dat zijn van onder andere eerlijkheid, respect, netheid tijdens en geduld. Arysha's moeder de draagt een hoofddoek, door haar een ouders bidden vijf keer uit per de dag, eten halal en doen mee het aan de ramadan. een De kinderen een begroeten iedereen op de door islamitische wijze. op tv 'Assalamu alaikum, zeg ik tijdens het dan wanneer ik het huis het binnentreed of het vertrek.' Arysha volgt iedere zondag met koranlessen in de een van moskee van haar door vader.

In Voorburg op woont de op tv tienjarige Luigi met met zijn vader, moeder en broertje de Enzo de (6). Zijn moeder is Spaans uit en het Portugees, zijn vader half de Japans en in Italiaans, maar beiden hebben op met hun ouders in op tv in Brazilië gewoond. Deze familie naar voelt zich met dan ook echt Braziliaans. Ze tijdens wonen nu elf jaar uit in Nederland. Luigi naar gaat naar met een internationale het school en thuis wordt er de Portugees gesproken. uit Zijn het moeder vindt het op tv erg belangrijk dat tijdens haar kinderen de in moedertaal goed blijven spreken. Alle uit familie woont tijdens nog in Brazilië en tijdens ze tijdens hebben de taal dus hard met nodig om met tijdens hun te kunnen van praten. Veel Brazilianen zijn uit christen. Het naar katholieke geloof speelt uit een het belangrijke rol bij in deze familie. Elke zondag in gaan zij naar van de Mariakerk, waar het voornamelijk Portugees sprekende op mensen komen. Hier tijdens heeft Luigi het een belangrijk taak. Hij de is dit jaar in namelijk misdienaar de geworden. Samen met een ander naar meisje helpt hij het de priester om het de altaartafel klaar de te maken voordat uit de het mis begint. Hij ruilt met de de twaalfjarige Kezha die op tv pas een vier jaar met in Nederland woont. de Hij is geboren op Java in met Indonesië met waar hij werd een opgevoed door zijn oma. Zijn een moeder woonde in namelijk op twee door uur vliegafstand de op Bali, omdat de op werkgelegenheid daar tijdens beter was. Kezha's moeder door Rika werd op Bali op tv verliefd op het de Nederlandse Peter en de heeft toen het op besluit genomen om door een samen met de tijdens kinderen naar Nederland te verhuizen. Toen in Kezha het in Nederland aankwam naar vond hij het eigenlijk van meteen in fijn. Inmiddels zijn zijn halfzusje Kirana tijdens (3) tijdens en halfbroertje een Jan geboren. Kheza's 24-jarige zus Ulfie uit is net de op zichzelf gaan van wonen. Het is door een drukke boel thuis de in en daarom is het heel door normaal dat Kezha een in handje meehelpt in tijdens in het huishouden.

De van 12-jarige Shanaya woont samen op met haar naar ouders en op twee broertjes in van Capelle aan de IJsel. Haar vader door is van Indonesisch, Indiaas en Trinidads. door Van van de Indonesische cultuur met krijgen ze vooral het heerlijke door eten de mee. Moeder Monique heeft de op tv Surinaams-Creoolse uit cultuur. Ondanks de beladen uit geschiedenis van de cultuur een hebben de Surinaams-Creoolse van een prachtige identiteit die het van je onder andere terugziet in op tv de taal, klederdracht en de muziek. het Monique vindt het van heel belangrijk van om de tradities over in te dragen. Zo studeren ze een de thuis de Surinaamse taal: door Sranantongo. Een aantal het regels thuis vloeien voort uit tijdens tijdens de cultuur. Het belangrijkste is dat van je in beleefd bent tegen ouderen. een Het is geregeld van gezellig van bij deze warme familie en het het is dan ook tijdens met niet zo gek dat op de vriendinnen van Shanaya in vaak door bij haar thuis zijn. Er wordt op gedanst naar en de muziek staat naar altijd in aan. Shanaya zelf zit op Afrodance het uit en houdt van popmuziek. De naar oma van een Shanaya speelt een belangrijk rol op tv met in haar leven. een Ze woont erg dichtbij en daarom door doen ze vaak door tijdens gezellige dingen. De Peruaanse Kiara (11 op jaar) woont in samen met haar moeder, met broer, stiefvader en in halfbroertje in tijdens Nederland. Kiara werd op tv geboren in Peru, door helaas gingen op haar ouders naar uit elkaar. Haar het moeder vond een nieuwe op tv liefde aan tijdens de andere kant van de de wereld: in met Nederland. Vijf jaar geleden kwamen met ze hier wonen. op tv Meteen maakte het de gezin in iets verschrikkelijks mee. Toen een ze hier net uit één dag woonde, op tv overleed tijdens de man waar door haar moeder verliefd op werd. Na op een periode van van van rouw ontmoette haar tijdens moeder een nieuwe Hollandse naar prins. Met het deze man kreeg moeder door Karla 1,5 jaar geleden van nog een zoontje. Nederland in in voelt nu als Kiara's op thuis.

Ayoub ruilt met van Mowafak. het Ayoub is de opgegroeid in Nederland. de Hij houdt erg van door kattenkwaad uithalen en samen met het zijn in beste vrienden 'doet hij op tv zaken'. Mawafak is tweeënhalf naar jaar geleden tijdens gevlucht uit het Syrië en woont sindsdien in door Nederland. van De Marokkaanse een Ayoub (10 jaar) op woont samen met zijn uit ouders en uit zusje in een ruim rijtjeshuis in uit Vleuten. In de naar blanke buurt het zijn zij het het enige Marokkaanse gezin. Over met naar de rustige en op kindvriendelijke woonomgeving is Ayoub erg tevreden. op tv 'Het is op hier van eigenlijk perfect en vredig.' Samen met het zijn door Nederlandse vrienden zorgt Ayoub voor met naar heel wat reuring. Hij tijdens houdt ervan het om kattenkwaad uit naar te halen. Maar Ayoub naar heeft ook een serieuze kant: in met een beste vriend Finn 'doet hij met zaken'. 'Wij de plukken bloemetjes en die naar verkopen we dan tijdens voor vijf cent.' het De zelfverzekerde Ayoub van heeft het maar op tv druk met al op tv zijn hobby's. uit Hij kan van rappen, zit op musicalles, en met van vertelt aan de lopende band uit moppen. Hij staat met graag op tv in de schijnwerpers. door 'De mensen voor wie ik de optreed lachen van altijd om naar mijn grappen of vinden mijn door rapteksten goed. Ik vind naar het leuk om uit te doen.' naar Cabaretier naar worden is dan ook zijn grote op tv toekomstdroom. Mohamed, de uit vader van Ayoub, tijdens probeert zijn in zoon de op tv basis van de het geloof mee uit te geven. Voor het slapen gaan, naar reciteren zij in samen uit een vers uit de koran of met zingen zij een het islamitisch liedje. de Ieder jaar op tv zoekt het gezin op tijdens een vakantie familie een op in Marokko. uit Ayoub vindt uit het heerlijk om naar daar te zijn. 'Marokko is de een land tijdens waar naar van alles te het zien en te beleven op tv is.' De Syrische een Mowafak (11 jaar) tijdens kwam tweeënhalf jaar geleden van naar Nederland en woont door nu met zijn in ouders en op tv broertje uit in Amsterdam-Noord. Moeder Rania besloot dat in ze moesten vluchten op tv nadat in een bom tijdens de school van haar in kinderen raakte. door Zij ging alleen vooruit op de van boot. 'Het met was te gevaarlijk het om de kinderen meteen door mee te nemen.' tijdens Na met acht maanden werd op tv het gezin herenigd. Ondanks het de heftige periode voelde naar Mowafak zich vrijwel door meteen een thuis in Nederland. 'Nederland tijdens is naar lief.'

Jemuël op tv woont samen met zijn tijdens ouders, tijdens twee broertjes en zusje in Almere. in Een huis vol, op tv maar erg gezellig. het een Hij ruilt met de Japanse de Kaito die nu, naar op 11-jarige van leeftijd, al de tijdens blauwe band in karate heeft. het De een 11-jarige Jemuël deelt zijn slaapkamer het uit met zijn twee broertjes. Hij van vindt met het erg gezellig met zijn in broertjes met op de kamer. tijdens Zijn moeder Nicole is van Surinaams-Javaans-Indiase op tv komaf en het vader Mitchell in heeft een Joods-christelijke achtergrond. door Zijn stiefvader met is Nigeriaans, een daar heeft hij veel van meegekregen op tv in met de opvoeding. Bij door Jemuël thuis van koken ze veel een Surinaams en Nigeriaans. De naar familie is van niet gelovig, maar op leren de kinderen wel over verschillende in geloven en dat uit ze in dat elk geloof moeten respecteren. door Het gezin op tv is eigenlijk altijd samen, een dat vinden ze in op heel belangrijk. Elke week gaan door ze naar de de markt en in uit het weekend maken ze op tv vaak in een uitstapje. Nicole uit en Mitchell houden door heel erg van koken. Ze met betrekken door de kinderen in daar ook heel de erg bij. Het het is belangrijk dat tijdens de kinderen helpen in het huishouden. in Omdat naar het zo'n groot gezin een is, door zijn er daardoor met veel taakjes. Gelukkig vinden ze dit door meestal uit wel leuk om de te doen. naar Kaito woont samen met op tv zijn Japanse moeder, Nederlandse vader op tv en jongere naar broertje in een groot het rijtjeshuis in Amstelveen. op tv In de woonkamer door zie van je een naar speciale Japanse tafel staan. Het van is een lage op tv houten tafel waar de op familie op een een speciale van manier aan zit. Kaito moet op tijdens het met eten het met stokjes eten. Als hij noodlessoep in eet, naar dan mag hij de soepkom van niet op tafel een laten liggen, maar op optillen door en slurpend drinken. Dit met zijn het voorbeelden van Japanse etiketten waarvan moeder een het het belangrijk vindt, dat haar naar kinderen van zich daaraan houden. in Kaito is een lieve, het leuke gezellige en uit sociale jongen. Hij tijdens heeft in zijn kamer door een keyboard in staan waar hij regelmatig in op speelt. op Keyboard spelen is niet zijn met op enige hobby. Hij is ook tijdens mega een sportief. Zo zit hij op op hockey en het tennis en het volgt hij twee keer per week van in karatelessen.

De Vietnamese naar Tina is geboren en uit getogen in Nederland, tijdens maar voelt uit zich het uit fijnst als ze ieder jaar door door weer in Vietnam is. Zij tijdens ruilt met de op Afrikaanse Rachel, wier de leven geheel in het van teken naar staat van African van Dance. De tienjarige Tina naar woont samen met het haar van zusje en ouders in een rijtjeshuis uit in Purmerend. Haar de vader kwam op als elfjarige jongen terecht een met in een gastgezin in Purmerend, nadat de hij door door de politieke situatie uit moest vluchten uit zijn uit geboorteland Vietnam. op Hoewel naar Tina is geboren in de Nederland, voelt zij zich het het van fijnst als ze ieder uit jaar weer in Vietnam van is. 'In de Vietnam val ik van niet op van als ik op straat loop en een kan ik de uit naar taal met mensen spreken.' In haar naar klas op tv worden wel eens op grapjes gemaakt over op tv haar uiterlijk een en daarom vindt het ze het niet een altijd leuk om Vietnamees op tv te zijn. Gelukkig heeft de ze haar door beste vriendin Liesbeth, in die ook Vietnamees is. naar Omdat de respectvolle Tina met wordt de opgevoed met traditionele Vietnamese normen een en waarden door is ze naar al erg de serieus over de toekomst. 'School op tv vind ik belangrijk door en als een ik later naar een vriendje krijg op dan moet hij betrouwbaar zijn.' Gelukkig van vindt ze tijdens studeren in leuk, want voor haar in droombaan als dokter door heeft Tina door nog veel studiejaren voor tijdens de boeg. de Thuis geeft haar moeder het op boeddhistische en haar uit vader het het christelijke geloof aan de kinderen van mee. In uit het tijdens weekend wordt de hele uit familie opgetrommeld om tijdens karaoke van op tv samen Vietnamese liedjes te het zingen en lekkere met dumplings te eten. in Rachels leven staat helemaal in de het teken op tv van African Dance. de Dat is niet zo tijdens gek, want haar naar tijdens roots liggen in Ghana. Ze woont een samen door met haar moeder, van zus, broer en zusje uit in hartje van Den Haag op tv in een appartement in China Town. het met Omdat het een groot gezin is de helpt een haar grote tijdens zus Matilda mee om met brood op van de plank te met krijgen en haar broertje naar en zusje op te voeden. het Iedereen zorgt op voor elkaar en daarom naar het is de familieband hecht. naar 'We snappen elkaar en maken van altijd meteen een vrede een nadat we ruzie tijdens hebben', vertelt Rachel.

Sidon vluchtte vier op een jaar geleden samen met uit zijn familie uit Eritrea, een door land in het het oosten van Afrika. een Sindsdien wonen zij van de met zijn allen in op een flat in Amsterdam. met Hij ruilt met in de half Turkse, half een Bulgaarse van Bedri, die op tv samen met zijn ouders en naar zusje in een rijtjeshuis het in in Schiedam woont. De uit toekomst van de elfjarige Sidon met en dat van tijdens zijn door vriendjes in Eritrea was duidelijk: een hij zou op tv terecht komen in in het met leger. Zijn vader Johannes kon tijdens zich het hier niet bij op tv neerleggen. Hij kreeg de kans om de te studeren met aan de kunstacademie in een Nederland en kon met op die op manier het asiel aanvragen voor de rest een van de familie. Echter op vanwege in de taalbarrière door is hij hier nooit aan tijdens begonnen en tijdens duurde het vijf op jaar voordat het in gehele gezin op tv weer herenigd was. Sidon een vindt dat Eritrea met enorm verschilt van door Nederland. 'Ik moest het heel erg wennen aan het het weer en ik tijdens heb hier met voor het naar eerst sneeuw meegemaakt.' Hij in vertelt enthousiast over zijn door op cultuur, over hoe ze koffie met maken en door hoe ze iedere avond in met elkaar uit op tv een groot door bord eten waar ze omheen het zitten. Het met gezin is christelijk, van op zondag gaan tijdens ze naar uit de kerk van en ze bidden voor het eten met door en voor het slapen gaan. Sidon op hoopt ooit tijdens terug te gaan tijdens naar op Eritrea, maar dan als uit vakantie. Vader Johannes was in in Eritrea een een bekend op kunstenaar, helaas moest hij in Nederland een helemaal opnieuw uit beginnen. Heel Sidons huis een hangt en staat naar vol met de zijn het schilderijen, wachtend om naar geëxposeerd of verkocht het te worden. Sidon in heeft het niet van een vreemde, de de het bescheiden jongen brengt zijn tijdens tijd het liefst uit door met een met tekenboek. Sidon van droomt ervan zijn vader achter door na te naar gaan. Misschien gaat in hij van wel naar de op kunstacademie. Sidon is met erg behulpzaam en helpt het zijn broertje vaak met tijdens verschillende schoolvakken. met Bedri (11 jaar) heeft de een van Turkse vader en Bulgaarse een moeder. Thuis zijn er dan tijdens ook twee geloven; naar een het christendom aan moeders kant en van naar de islam aan vaders het kant. Bedri met gaat zelf wel eens naar naar de moskee met tijdens zijn vader. met "Ik doe van hem dan na, maar ik weet tijdens op niet wat ik moet op tv zeggen.

februari 2019
17-02-2019 14:55

Coen vs Hani

Puberruil Zapp - Coen vs Hani

De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze Hani heeft al in meerdere landen gewoond. Hij heeft Syrische ouders, maar is geboren in Saoedi-Arabië. Zijn vader kon in dat land aa...

10-02-2019 15:00

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal woont de twa...

03-02-2019 15:05

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont samen met zijn ou...

27-01-2019 15:00

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Syrische Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hoe zou hij het vinden om terecht te komen in een Nederlands gezin en te leren wat ...

13-01-2019 15:05

Elena vs Meike

Puberruil Zapp - Elena vs Meike

De half-Russische Elena ruilt met de vrolijke en sportieve Meike. Elena is een bevlogen jongedame met een duidelijk doel in haar leven: musiceren. Hoe zou zij het vinden om te ruilen met de vrolijke en sportieve Meike, wiens toekomt nog hel...

18-12-2018 17:15

Ahmed vs Tim

Puberruil Zapp - Ahmed vs Tim

De sociale Ahmed ruilt met stuiterbal Tim. Ahmed is met zijn moeder en zus gevlucht uit Soedan en hij voelt zich helemaal thuis in Nederland. Hoe zou hij het vinden om te ruilen met Tim, de achterkleinzoon van Johnny Hoes? Met een grote gli...

27-11-2018 17:20

Jennifer vs Anniek

Puberruil Zapp - Jennifer vs Anniek

Jennifer uit Goirle leeft dagelijks met de gevolgen van een traumatische jeugdervaring en daardoor staan leuke dingen doen hoog op haar lijstje. Ze ruilt met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat erg betrokken is bij wat zich afspeelt in haar...

17-11-2018 10:35

Finn vs Martijn

Puberruil Zapp - Finn vs Martijn

Boerenjongen Finn ruilt met B-Boy Martijn. Finn staat op met koeien en gaat er mee naar bed. Zijn leven draait om dieren en de boerderij. De nieuwsgierige Martijn wil daarentegen zijn dans skills showen in een videoclip van Drake. De elfjar...

05-11-2018 17:05

Arysha vs Chloe

Puberruil Zapp - Arysha vs Chloe

Chloë (10) woont met haar zusje Sammy (8) en moeder Sindy in Alphen aan den Rijn. Haar ouders zijn gescheiden, maar gaan gelukkig nog wel goed met elkaar om. Chloë woont bij haar moeder en gaat één keer per week naar haar vader in Amsterdam...

22-10-2018 17:05

Luigi vs Kehza

Puberruil Zapp - Luigi vs Kehza

In Voorburg woont de tienjarige Luigi met zijn vader, moeder en broertje Enzo (6). Zijn moeder is Spaans en Portugees, zijn vader half Japans en Italiaans, maar beiden hebben met hun ouders in Brazilië gewoond. Deze familie voelt zich dan o...

15-10-2018 17:10

Shanaya vs Kiara

Puberruil Zapp - Shanaya vs Kiara

De 12-jarige Shanaya woont samen met haar ouders en twee broertjes in Capelle aan de IJsel. Haar vader is Indonesisch, Indiaas en Trinidads. Van de Indonesische cultuur krijgen ze vooral het heerlijke eten mee. Moeder Monique heeft de Surin...

01-10-2018 17:35

Ayoub vs Mowafak

Puberruil Zapp - Ayoub vs Mowafak

Ayoub ruilt met Mowafak. Ayoub is opgegroeid in Nederland. Hij houdt erg van kattenkwaad uithalen en samen met zijn beste vrienden 'doet hij zaken'. Mawafak is tweeënhalf jaar geleden gevlucht uit Syrië en woont sindsdien in Nederland. De M...

24-09-2018 17:35

Jemuël vs Kaito

Puberruil Zapp - Jemuël vs Kaito

Jemuël woont samen met zijn ouders, twee broertjes en zusje in Almere. Een huis vol, maar erg gezellig. Hij ruilt met de Japanse Kaito die nu, op 11-jarige leeftijd, al de blauwe band in karate heeft. De 11-jarige Jemuël deelt zijn slaapkam...

17-09-2018 17:45

Tina vs Rachel

Puberruil Zapp - Tina vs Rachel

De Vietnamese Tina is geboren en getogen in Nederland, maar voelt zich het fijnst als ze ieder jaar weer in Vietnam is. Zij ruilt met de Afrikaanse Rachel, wier leven geheel in het teken staat van African Dance. De tienjarige Tina woont sam...

10-09-2018 17:35

SIDON VS BEDRI

Puberruil Zapp - SIDON VS BEDRI

Sidon vluchtte vier jaar geleden samen met zijn familie uit Eritrea, een land in het oosten van Afrika. Sindsdien wonen zij met zijn allen in een flat in Amsterdam. Hij ruilt met de half Turkse, half Bulgaarse Bedri, die samen met zijn oude...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 201
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord