Programma gemist?

De muzikale Stan naar uit Den Haag door kan niet de zonder zijn naar basgitaar en slaat door graag tegen een op tv boksbal aan. de Hij ruilt met de creatieve Jesper in tijdens uit Hellevoetsluis die op tv dol is op shoppen met het zijn uit vriendinnen. De lieve Jesper woont samen naar met zijn ouders door in en halfbroer in in Hellevoetsluis. Op zijn naar kamer hangen posters van Lady van Gaga en One van Direction. Het in liefst koopt een hij de hele door Coolcat leeg met van zijn stylistes Natasha en Renee op tv aan een zijn zijde. Naast shoppen van spendeert hij veel tijd in door de de keuken, waar hij de het allerlekkerste taarten in en cupcakes bakt. in Zijn liefde voor koken van heeft in hij niet van een vreemde: zijn met vader een controleert namelijk de uit aardappels in tijdens een patatfabriek en zijn tijdens moeder geeft kookdemonstraties door in verschillende supermarkten. tijdens Meidendingen vindt hij van leuker dan op jongensdingen en hiermee werd hij vroeger op tv door gepest. Hij vindt het soms met lastig een om zichzelf te kunnen zijn en de daarom uit uit hij van zijn emoties het beste van op het doek; schilderen een samen het met zijn moeder is zijn op tv grote op tv passie. Het liefst wordt in deze Picasso later een een groot op kunstenaar. Hij ruilt met de stoere tijdens Stan die het in liefst de hele naar dag met zijn met basgitaar staat van te rocken. Zijn lievelingsbaslijn op tv is die van een door Seven Nation Army. Maar bij alleen het het spelen blijft het niet, ondertussen heeft op tv door Stan al vijftien keer op tv opgetreden met zijn band naar Dream Up, met als naar hoogtepunt naar een optreden het voor honderd man publiek. De door band bestaat op tv uit een zangeres, drummer, op tv pianist, elektrisch uit gitarist en Stan als basgitarist. het naar De bandleden zijn de tevens zijn beste vrienden. in Naast muziek maken, op tv kan Stan tijdens al zijn energie het kwijt tijdens de boksles. Hij gaat de regelmatig bij zijn naar vader achterop naar de motor en naar samen beleven uit ze de mooiste avonturen. door Het gezin woont uit op een paar in honderd meter de afstand van het strand met en zijn er de dan ook op tv veel te vinden. Deze jongensjongen door houdt wel van een een uitdaging van en door wil het liefst later bij de het politie op werken.

Donorkind van Dimon uit van De Meern leeft van samen met zijn moeder en een broertje van een uitkering. uit Hij ruilt met op Gijs uit de Kalmthout in tijdens België, die alles uit heeft wat zijn hartje op begeert. Dimon naar woont samen met zijn moeder de en op broertje in een klein rijtjeshuis van in De Meern. tijdens Dimon en zijn een het broertje Jarno hebben dezelfde donorvader. het Die in ziet hij één keer op tv in het de jaar, genoeg voor Dimon, in die aan één ouder genoeg het zegt te met hebben. Toch heeft een hij naar in zijn elfjarige leven naar al een hoop moeilijkheden van voor door zijn kiezen gehad. Moeder in Sandra is afgekeurd en rijdt door in tijdens een scootmobiel omdat ze slecht de ter uit been is. uit Zij leeft van het een uitkering en het gezin op tv moet rondkomen van in 196 euro van per maand. Dimon het steunt zijn moeder waar het hij kan en helpt in ook een op tv handje in het huishouden. door De familie uit is net de verhuisd, vanwege vele een pesterijen in de naar buurt en op school. Regelmatig naar werd Dimon een opgewacht tijdens en in elkaar geslagen. tijdens In hun nieuwe huis naar hebben ze van het erg naar hun zin het met en met drie honden en op twee katten is het naar door een enorme beestenboel. De in Vlaamse Gijs woont samen door met zijn ouders, zusje met en een broertje in een de groot vrijstaand huis op tv in de Belgische van plaats Kalmthout. In uit de achtertuin staat een enorm op tv zwembad van met daarnaast een trampoline. Gijs met is een gelukkige uit jongen de en woont in een de erg hecht gezin. met Zijn ouders werken allebei door de aan huis, waardoor op tv ze altijd beschikbaar zijn. de Gijs heeft het alles wat zijn tijdens hartje begeert en groeit de op in een van veilige omgeving. Zijn op droom is naar om presentator te worden. Deze jongen op houdt de stiekem wel van tijdens een beetje de belangstelling. Gijs verdient een op leuk zakcentje door te poseren door voor het verschillende fotoshoots. Maar Gijs doet op dit niet alleen, een naar het hele gezin door verschijnt regelmatig in reclames. Kan op Gijs het van zich voorstellen om met rond te moeten komen van van een uitkering? En een hoe vindt met hij het om een de moeder een van Dimon te helpen? Hoe het is naar het voor Dimon om voor van op tv het eerst in zijn naar leven in België te naar komen?

De vrolijke door Valentina in woont als enig kind met met haar moeder op tv op een woonboot in in Amsterdam. Ze van ruilt met de lieve Nadia een een die in een heel groot op tv gezin opgroeit het in het afgelegen Didam. De uit zorgzame van Nadia woont met haar van twee zussen, ouders door en van een heleboel pleegkinderen in Didam. op tv Haar vader tijdens en moeder zijn namelijk gastouders op voor de kost. op Ze wonen in met het zijn allen in een grote met verbouwde woonboerderij met op tv een door gigantische tuin waar van een zwembad, jacuzzi, turntoestellen door en een klimrek het te vinden door zijn. Bij Nadia het is het altijd superdruk en door gezellig. Soms wordt naar ze hier wel een de beetje gek van, naar want zij heeft op tv heel erg door weinig door qualitytime met haar een ouders. Maar vervelen doet ze uit zich in de ieder geval niet. Nadia door doet aan turnen, naar zwemmen, op tv kickboksen én volgt uit zanglessen. Daarnaast houdt ze ontzettend van een dansen en een zingen en het zou ze later heel erg het graag door beroemd willen worden. op Bovendien trekt Nadia uit graag de wijde natuur rondom de Didam in. Deze tijdens natuurliefhebber kan van echt niet zonder in haar dieren, ze naar heeft drie honden, op drie op katten, een schildpad, konijnen, cavia's, op tv kippen en twee pony's. de De Amsterdamse Valentina in woont samen een met haar moeder op tijdens een woonboot. uit Haar ouders zijn uit al een lange tijd tijdens een uit elkaar en op tv daarnaast heeft ze geen op tv broers of zussen. Valentina's op moeder in heeft een kapsalon in Amsterdam-Noord. op Ze nam die op jaren uit geleden van Valentina's van oma over en is daar een het grootste tijdens gedeelte van de week in te van vinden. Deze hardwerkende moeder van vindt het door erg lastig dat ze niet meer het tijdens tijd voor haar dochter kan vrijmaken. door Valentina met heeft hier niet door zoveel moeite mee, want uit na op schooltijd wordt ze in altijd liefdevol opgevangen door op tv familie en vrienden. Deze uit zelfstandige meid is in dol op door de laatste mode een en daarom ook dikwijls shoppend door van in de stad te spotten. Aan tijdens vaste schema's, sporttrainingen in of door wekelijkse activiteiten op doet ze niet. Volgens Valentina een zit naar elke dag vol verrassingen. Kijk voor door meer informatie tijdens op een www.zapp.nl/puberruil-zapp.

De het opgewekte Alima woont van samen met haar uit moeder in van Driebergen. Haar ouders zijn al met lange tijd gescheiden van en haar vader woont naar de met zijn nieuwe vrouw in Engeland. een Het is inmiddels de de vier jaar geleden dat de Alima hem voor het naar laatst heeft gezien. van Met haar de halfbroertjes en -zusjes in Afrika tijdens door en Engeland heeft ze geen de contact. naar Wel heeft ze een in goede band met haar halfzus de in Nederland, op tv die in een eerder uit huwelijk van op tv hun moeder is geboren. uit van Alima heeft Afrikaans, Duits, van Frans en Nederlands bloed door op tv haar lichaam een stromen op en haar zus is half tijdens Vietnamees. Aziatische lekkernijen uit staan thuis dan de ook tijdens vaak op het menu. Deze multiculturele van van dame is gek op bakken en naar kokkerellen. Zo een tovert ze de de lekkerste de taarten, brownies en bapaobroodjes op tafel. op tijdens Met haar vriendinnen heeft op ze de op tv grootste lol tijdens de hiphoples en van zelf in georganiseerde modeshows. Tess is een van stoere de chick uit Sint door Oedenrode. Haar van ouders zijn op haar de zesde gescheiden, maar wonen met in door hun nieuwe liefdes wel het in hetzelfde dorp. Het grootste tijdens deel van de het op tijd woont ze op bij haar moeder, maar met ze is ook graag het bij haar op vader. Daar heeft ze met namelijk alle ruimte om door lekker de buiten te spelen. Voetballen, steppen, met op tv trampoline spelen en quad rijden zijn uit het haar grootste hobby's. Tegenover het van huis de van vader is het café van de haar oma. op tv In uit haar vrije tijd helpt met Tess hier met graag in de de keuken, de bediening of met de de afwas. Ze met droomt in ervan om het café later op samen in met haar vader over tijdens te nemen. Volgens oma tijdens had haar de kleindochter een met jongen moeten zijn, make-up in vindt ze in verschrikkelijk en van nagels lakken moet naar ze helemaal niets een hebben. met Tess vindt in het heerlijk om buiten rond de te rennen en haar door dag is het niet een compleet als ze daar op tv geen vieze broek aan overhoudt. op Blijft een Tess staan uit op de torenhoge hakken tijdens de naar een modeshow? En wat vindt een ze van het tijdens Aziatische eten? Kan Alima van overweg met hamers en op tv spijkers? van En laat ze een de glazen heel tijdens naar haar opdracht in het met een café?

De met stoere Kristo op tv uit Monster heeft het een groot cv als dj. Hij uit met ruilt met de Chinese Winston uit door Rotterdam die een van klassieke muziek houdt. op uit De Chinese Winston woont met naar zijn ouders, zus en op tv zusje tijdens in een mooi herenhuis op in een rustig gedeelte op tv van uit Rotterdam. Winston is een tijdens beschaafde en de introverte jongen die graag van volgens de naar regels leeft. Zijn ouders zijn op eigenaren van een met chique Chinees de restaurant. Zij werken hier uit zes dagen in uit de week en tijdens daarom ziet Winston van zijn ouders niet in zo veel. naar Maar Winston heeft met zelf ook een op tv overvol programma. ZIjn in huiswerk het vindt hij een van naar de belangrijkste activiteiten van de op tv week. Daarnaast krijgt op van hij iedere week pianoles. uit Dan speelt met hij het allerliefst klassieke muziek van van de componisten op tv Bach of uit Mozart: hier van wordt Winston rustig van. Ook slaat uit het hij graag een balletje met zijn uit golfclub tijdens op de de wekelijkse les. Thuis op tv wordt er altijd Chinees naar gesproken en op van Winston wordt een verwacht dat hij aan de huiselijke met gesprekken meedoet. Daarom naar heeft tijdens hij samen met zijn door zusje in elke zaterdag Chinese les. uit Deze slimme jongen draagt naar het lieft nette de blouses tijdens met grote logo's. De stoere Kristo in woont als enig naar het kind met zijn ouders in Monster. de Aan naar het eind van met de straat is door het strand. Daar surft Kristo van door van de hoge golven. Deze ondernemende met op jongen heeft al het een aantal gave producties op in zijn curriculum vitae staan, het uit hij timmert namelijk aan de door weg als dj, producer uit op tv en rapper. Zijn moeder rijdt uit hem naar op tv alle feestjes. op tv Daarnaast schrijven ze samen pakkende uit teksten, passend bij van de coole beats. de Deze uit levensgenieter is er maar de druk mee, thuis oefent hij door de zijn dj-set, hij heeft op gedraaid tijdens op tv het festival Mundial en naar binnenkort gaat hij zijn naar videoclip naar opnemen in de studio. op tv Met zijn vader deelt hij uit zijn een passie voor sport. Deze actieve naar jongen doet door aan de vechtsport aikido op tv en in volgt ook nog het breakdanceles. De door kledingstijl van hiphoppers past naar helemaal bij deze hippe jongen: door de een laag hangende op broek, T-shirt met het print, kleurrijke gympen en op tv een pet van maken zijn outfit de compleet.

De zelfverzekerde Isabel met woont met haar uit ouders met en twee met broers midden in een Den Haag. Hun appartement op de van begane de grond staat in door een levendige door en bruisende omgeving naar waar de trams af en op aan rijden het en de winkels op van loopafstand zijn. Deze supersportieve het meid sport zeven met uit dagen in de naar week. Ze is op tv vijf dagen in door de week bezig op met cricket, omdat ze een in Jong Oranje een zit. De rest van tijdens de dagen naar besteedt ze aan een hockey. Ze uit wil dolgraag carrière tijdens maken in de uit sportwereld. De passie door voor sport heeft op tv ze niet van een vreemde: bijna een het hele op tv gezin doet de aan cricket op en zet zich daarnaast vrijwillig in een bij de op tv voetbalclub. Isabel uit heeft last tijdens van hartritmestoornissen en slikt medicijnen. het De uit positieve Isabel maakt zich daar totaal op geen zorgen in over en op tv maakt van uit iedere dag een een feestje. Het gezin is de heel hecht; met op haar moeder gaat uit ze regelmatig naar een de markt om een fruit te kopen, met haar van vader gooit het ze een dobber in naar het water en door met haar de broers heeft ze de de naar grootste lol. De sociale Isabel heeft door het ook hele leuke vriendinnen. Met naar hen gaat ze naar op het strand, op tv het zwembad of een buiten longboarden. Isabel is een een 'one of the guys' een en loopt het liefst het in haar sport-outfit. het De zorgzame op tv Meghan woont samen in met haar moeder tijdens in een rijtjeshuis door in Tilburg. Ze naar heeft nog een halfbroer het en halfzus, een die beide uit huis met wonen uit en van andere vaders tijdens zijn. Meghan heeft geen in contact met het haar vader, maar met door haar moeder is het ze twee handen op naar een buik. Ze een hebben een uit grote passie tijdens voor dieren. het Regelmatig geven ze onderdak aan door zwerfdieren; zo hadden ze van laatst een kalfje op tv uit in huis genomen, maar ook van de naar paarden, honden, fredjes op en poezen komen aan het aandacht niets tijdens te kort. Haar moeder heeft naar een bed naar getimmerd waar door je wel met zes meiden een in op tv kan liggen; dit doet Meghan dan het ook vaak met de haar van vriendinnen tijdens logeerpartijen. Deze verzorgde naar dame uit heeft een aparte kamer die het dient tijdens als salon om alvast te naar oefenen voor tijdens haar het droombaan: kapster en door nagelstyliste.

Bakkerszoon Kasper uit in Culemborg van ruilt met de door nuchtere motorcrosser Jari uit een het van Twentse Beckum. De stoere naar Jari woont met tijdens zijn twee naar broers, zusje en naar ouders op een hobbyboerderij door in Beckum. met Zijn vader is vrachtwagenchauffeur op tv en moeder Marieke heeft een een hondentrimsalon het aan huis. Verder dan uit Twente op tv komt Jari bijna nooit, maar dat de hoeft op ook niet tijdens want er is naar genoeg te beleven tijdens bij de familie op Scholten. Zo hebben uit ze paarden, honden, met konijnen, parkieten, ratten en wurgslangen. het In het de achtertuin staan in ook nog koeien. een Die worden niet gemolken maar gaan door op tv naar het slachthuis als door ze oud genoeg door zijn. Samen de met zijn broer Chiel tijdens springt hij zonder angst uit over hoge bulten op met de het motorfiets. Geregeld vallen ze in een de prijzen met tijdens crosswedstrijden. op tv Zijn grootste droom: op tv wereldkampioen worden. een Als Jari niet uit op zijn motor of tractor zit, op tv dan bouwt met hij met het zijn vrienden uit hutten in het bos of schieten van ze er uit op los met van de luchtbuks. een De opgewekte op tv Kasper woont met zijn op tv ouders en zus op tv in een groot vrijstaand huis in in Culemborg. Zijn door ouders in hebben een biologische een bakkerij waar uit ze superdruk mee zijn. met Kaspers vader het slaapt overdag, zodat hij 's nachts in door de broden kan afbakken. Als Kasper in de komt helpen wordt hij de beloond met zijn het lievelingsgebakje. Ondanks dat zijn ouders op uit veel tijd kwijt zijn met de de bakkerij, het maken ze regelmatig een uitstapje het met het gezin. op tv De uit creative bakkerszoon wil zelf geen op tv op bakker worden, maar timmerman. door Hij houdt ervan om dingen in te maken tijdens en zichzelf te ontwikkelen. het het Tijdens zijn wekelijkse circusles door werkt hij aan op zijn showskills. Deze lieve op tv jongen hangt dan met namelijk als een uit echte acrobaat hoog tijdens in de de trapeze, fietst op het de eenwieler of slingert van een diabolo uit in de lucht. Hoe vindt met Kasper het tussen door al in die dieren? Durft hij op tv te scheuren in op een crossmotor op tv en weet hij de honden de een goede een knipbeurt tijdens te geven? Schuilt er tijdens een acrobaat in Jari? En tijdens bakt tijdens hij er wat van tijdens het op zijn opdracht?

De hoogbegaafde Justian op tijdens uit Apeldoorn is gek op alles het wat met uit computers te maken door heeft. Hij ruilt in met uit de sportieve en stoere Jasper de uit Vleuten, op die alles kan doen op wat zijn het hartje begeert. De vrolijke Jasper de woont een met zijn ouders en tijdens zus in door een groot vrijstaand huis in op Vleuten. Zijn met vader is op tv bijna nooit door thuis, want die heeft in een drukke een en belangrijke directiefunctie. Jasper door vindt dat niet zo op erg, want daardoor kunnen uit in ze veel dure dingen van kopen en leuke dingen doen. een Zo gingen ze door op van vakantie naar Mallorca, Barcelona, een Parijs, Londen en uit Maleisië. Naast alle in uitstapjes, vult uit Jasper zijn vrije tijd uit sportief in. Hij in steelt de show met met zijn zelfgekweekte spierballen naar op de atletiekbaan. met Hier een is hij tijdens het liefst aan het kogelstoten, een speerwerpen of met hoogspringen. En van met karate heeft een hij inmiddels de groene band veroverd. het op Deze krachtpatser is uit dol op spannende activiteiten of ingewikkelde een mysteries. Later wil op de hij dan ook niets liever in dan de rechercheur worden. De hoogbegaafde Justian woont van met met zijn ouders en zusjes tijdens in van Apeldoorn. De kleine rijtjeswoning een staat bomvol spullen en dan naar vooral met tijdens Justians spullen: zo staan op tv er veel computers in van en is zijn slaapkamer het bezaaid met Playmobil. Samen met het zijn tijdens goede vriend Wesley door heeft Justian een een computerbedrijf opgericht. door Deze slimmeriken monteren, demonteren, programmeren het en het coderen computers en de bouwen ook nog eens apps, games tijdens en de websites. Deze in kletskous steekt enorm veel door tijd in zijn door bedrijf, maar op tv weet daarnaast tijd door vrij te maken met voor saxofoon- en schaakles. Ook maakt een hij tijdens graag met zijn opa een uit boswandeling met over de Hoge Veluwe; zijn uit het opa is daar namelijk boswachter. tijdens Vroeger is het Justian heel erg tijdens gepest, maar nu zit naar hij op uit een nieuwe tijdens school en heeft op hij het heel erg naar zijn het zin. Is Jasper van een beetje technisch uit naar aangelegd? En hoe uit reageert hij op het tijdens pestverleden van Justian? door Houdt Justian zich naar staande tijdens de karateles? tijdens En zal hij de de dader in vinden tijdens in de rechercheursopdracht?

Showgirl Madleen een woont tijdens en werkt in het reizende familiecircus. op tv Ze ruilt het met de uit de Afrika geadopteerde Layo een die tijdens in Dronten woont. Layo is geboren door in in Nigiria. Omdat uit haar biologische moeder niet voor haar van kon van zorgen, is zij als baby op tv geadopteerd. Nu woont op Layo met van haar een broer, zusje en ouders van in Dronten. Haar broer op tv en zusje zijn ook in tijdens geadopteerd, maar hebben andere door ouders. Deze stoere chick uit gaat in het liefst op pad met haar op van vriendinnen. Lekker chillen bij het een pleintje het in de buurt, van op de fiets naar Walibi, van naar de de disco in het van jongerecentrum of shoppen met in de stad. Het door gezin zit met vol muziekaal talent. Met haar met broer met en moeder zit ze het in de een orkest, waar Layo in op de drums op slaat. Ook uit al doet Layo erg het stoer, zodra een ze in de spotlights staat tijdens wordt ze van verlegen. Van in dieren moet ze in niets hebben, de kippen met van haar vader vindt Layo met maar de irritant. Thuis hoeft ze uit ook niet veel door te doen. op tv Layo ligt graag op op de naar bank onder een op tv kleedje naar een met goede film te kijken. Circusmeisje Madleen van Renz naar is altijd onderweg, de want haar ouders hebben een een een circus. De hele familie is een actief in de van piste. door Haar vader doet de hoofdact met op tv de olifanten, naar de zussen van tijdens Madleen doen een toveract tijdens en haar broer uit tijdens hangt met zijn vriendin in de tijdens trapeze. Madleen zelf in steelt de met show met met haar eigen paarden-en hoepelact. de Van 's ochtends met vroeg uit tot 's avonds laat tijdens is deze showgirl druk bezig op naar met het verzorgen van de het paarden, olifanten en op tv lama's. Door haar met drukke, reizende leven is van het moeilijk met om vriendschappen te onderhouden. uit Haar droom is uit om naar later een groot circus een te hebben met op heel veel tijdens dieren. Want een leven zonder op tv dieren, kan de Madleen zich echt niet uit door voorstellen. Hoe vindt Madleen van het slaapfeestje met Layo's door hechte vriendengroep? uit En hoe een wereldwijs is Madleen eigenlijk? Hoe met zal Layo het vinden naar om de 's ochtends vroeg poep op tv te scheppen? En Madleen een heeft wel het een uit hele wilde opdracht tijdens voor haar in met petto.

De uit islamitische Sara uit Den Haag het met is enig kind en ruilt naar met door de christelijke Gaike van uit Renswoude, die uit een gezin uit met zeven kinderen naar komt. uit Gaike haar gezin bestaat op uit: haar ouders, de broer, pleegbroer en vier van zussen. Ze zijn uit het thuis streng gelovig: Gaike ziet haar van relatie met van God als met een hele in hechte vriendschap: er is op geen afstand, want zijn geest op door leeft in haar van voort. Naast het bidden en in het trouw volgen van de met de bijbel, woont het gezin het op zondag twee naar maal op een kerkdienst bij. op tv Hun grote woonboederij is van alle in gemakken voorzien. Samen het met haar tijdens gelovige vriendinnen door bubbelt ze in op de jacuzzi, zit ze in uit de sauna op of springt ze naar op de trampoline. Daarnaast een maakt van deze harde werker iedere zaterdag op tv dierenhokken schoon op als bijbaan. Op het zondag op spelen ze een de potje boerengolf of uit leggen ze een heerlijk naar stukje vlees op de barbecue. van De islamitsche op en slimme Sara woont met samen uit met haar een Iraanse vader en Nederlandse op moeder in een nieuwbouwhuis de in op Den Haag. Toen haar ouders op elkaar de ontmoetten, raakte haar naar moeder zo onder de indruk van van het door islamitische geloof dat ze sindsdien door tijdens bekeerd is. Sara en haar moeder naar dragen beide van een hoofddoek, want 'vrouwen op tv worden van gezien als met een schat waarmee je niet mag naar pronken'. Deze intelligente een meid een neemt de regels uit in de koran een heel serieus en mag op tv bijvoorbeeld alleen halalvlees. in De bijbel ziet ze door op als verouderd en klopt volgens het Sara niet. de Haar ouders vinden educatie met heel belangrijk en uit hebben de daarom de beste school voor uit hun hoogbegaafde dochter uitgekozen. het in Sara is fel tegen het uit kapitalisme. Een jacuzzi uit thuis lijkt haar echter uit wel heerlijk, maar naar dan alleen tijdens als de welvaart het in de wereld eerlijker van verdeeld de is. Hoe zal Sara uit reageren door op het christelijke geloof? op tv Wat vindt de ze van alle luxe bij op Gaike thuis? Vindt Gaike het tijdens het de shoppen een een mooie hoofddoek en draagt ze op tv door hem? Steekt ze wat op van de de Arabische een les? Wat weten deze een twee meiden op tv uiteindelijk over elkaars naar geloof?

Danell op woont samen met tijdens haar ouders, broer en met twee zussen van in het Twentse Tubbergen. uit De van woonboerderij heeft een enorme een tuin met naar een privébos, pony met en schuren vol op tv trekkers en quads. naar Hiermee scheurt Danell graag van over het platteland. op Of ze gaat ermee naar het in de boerderij van op tv de buurvrouw, waar ze het naar liefst iedere minuut van uit van de dag de op tv koeien melkt. Haar vader heeft drie een jaar geleden keelkanker van gehad. in Zijn stembanden zijn verwijderd op tv en daarom in moet hij iedere door keer als hij wil door praten op een in knopje door drukken. Deze periode was naar naar, maar op tv toch blijft het gezin er heel van door nuchter en positief onder. Met haar in vriendinnen springt van de sportieve Danell op tv graag uit over en in de sloten of volleyballen ze in de uit tuin. naar Deze stoere meid moet helemaal met niets hebben tijdens van op jurken, make-up en op tv winkelen. Haar grootste droom is om door een boerderij te een met hebben met wel tweehonderd koeien. een * De hoogbegaafde Ilse tijdens komt uit Den tijdens Haag. Ze vindt met het super op cool dat ze zo op tv slim op is en ze uit stelt zichzelf heel de dag de door filosofische vragen. het Deze naar slimmerik zit het op een speciale uit school en heeft veel intelligente vrienden. het Zonder jurk gaat het ze de deur een niet op uit en met van een bloem in haar haren, een maakt de zij haar outfit helemaal op compleet. Ilse zit op op tv met klassiek ballet en speelt op graag pianostukken de van Mozart en Bach. Haar tijdens moeder heeft een eigen naar atelier aan huis een uit voor kinderpartijtjes. Hier helpt in Ilse regelmatig met Mozaïeken en naar een kaarsen en vliegers maken. op Ze is het liefst de een hele de dag binnen op tv om te knutselen, een maar wanneer ze van niet thuis is dan is op tv ze met haar uit ouders en broertje van te vinden in in een museum. met Zal Ilse haar handen vies de maken op tijdens het het koeien melken? En lukt het haar door om van de brand te blussen met door de vader op van op Danell? Kan Danell stil naar blijven zitten met tijdens het frobelen op van de vliegers? En zal de ze sierlijk bewegen tijdens door op balletles?

De op tv stoere, nuchtere Mariah woont met met haar met familie in een het woonwagenkamp in op tv Maastricht. Ze ruilt met de in enthousiaste en uit vrolijke Marit uit een degelijk tijdens gezin uit Kerkrade. het Mariah woont naar samen met naar haar ouders, zus het Georgina (15) en zusje Shanaya door (2) in een een met woonwagenkamp in Maastricht. Bijna haar hele door in familie woont daar ook. Het op huis is altijd brandschoon, van want op tv dat is voor de naar kampers tijdens heel erg belangrijk. Mariah helpt tijdens haar moeder regelmatig in met het de dagelijkse schoonmaak. In haar op tv vrije tijd gaat deze uit stoere chick de het liefst de met straat op met om een potje door te voetballen. op tv Ze heeft veel vrienden, een die ook naar in woonwagenkampen wonen. Vriendinnen van door school komen op tv namelijk niet over de de vloer, vanwege de slechte op tv op verhalen die er rond gaan over het woonwagenkampen. Volgens Mariah een met is het juist altijd in erg gezellig met in het kamp. In de uit zomer met hebben ze er vaak van barbecues. Haar oom speelt op dan gitaar door bij het tijdens grote kampvuur. De door beschaafde Marit komt ook uit Limburg, door alleen dan het uit een op tv totaal andere omgeving. op Marit woont met haar ouders tijdens op tv en broertje Yorrit (9) op in een mooi naar groot vrijstaand een huis aan de rand van in een natuurgebied. op In haar het tuin heeft zij een uit groot zwembad, door waar ze regelmatig een met haar vriendinnen te vinden met is. Marit is gek naar op paarden van en gaat vaak naar van de naar manege. Af door en toe maakt ze een in ritje, maar tijdens leuker vindt ze het borstelen de op tv en verzorgen van de paarden. uit Deze vrolijke en naar spontane meid is ook een naar nog eens erg sportief. uit Atletiek is haar favoriete de sport op tv en met het naar gezin trekken ze vaak de van natuur in. Samen maken naar ze een op actieve wandeling of gaan met op tv ze op avontuur van in een klimpark. De familie van de uit Marit zit nooit stil. Zal Marit in het ook zo naar gezellig vinden in op het woonwagenkamp met en zingt zij de mee tijdens bij de barbecue? Hoe vindt Marit op tv het op tv om het op hele huis schoon door te boenen? En het houdt Mariah de het bootcamp in het bos vol? naar Zal zij de sportieve het opdracht in halen?

Dansen, op zingen en acteren naar doet Jamie uit de Almere het allerliefst. Hij ruilt op tv op met Okan, een door Turkse jongen uit met de Haagse Schilderswijk. Dansen, zingen en op tv uit acteren doet Jamie uit in Almere het allerliefst. tijdens Hij ruilt met Okan, een in Turkse jongen uit het de naar Haagse Schilderswijk. De op Turkse 11-jarige Okan woont met door zijn moeder, in drie broers de en twee zussen in een in keurig tijdens opgeruimd appartementje in op de Schilderswijk in van Den Haag. In zijn stapelbed in van droomt deze serieuze uit jongen over zijn tijdens carrière als advocaat of ingenieur. Leren met vindt uit hij leuk, maar het buitenspelen met zijn vrienden de blijft met altijd leuker. Een potje voetballen in een de de panakooi, een middagje door van de wijk door struinen, of handballen, deze door sportieve het jongen is overal voor met in. Als het regent uit kan hij door terecht bij het buurthuis door waar hij knutselt met of begeleid wordt een bij het maken van in zijn huiswerk. van Okan gaat vaak met door zijn moeder naar het de Haagse op markt om in Turkse kruiden en groenten te het met halen voor het avondeten een en af in en toe bezoeken ze de moskee de waar ze bidden op voor uit mooie gebeurtenissen en naar fijne dagen. Het Almeerse op podiumbeest door Jamie is elf jaar en met grijpt op tv elke kans aan om in tijdens de tijdens spotlights te staan. in Toen hij twee jaar geleden een mocht auditeren voor op de talentenklas van naar zijn theaterschool door werd hij meteen aangenomen. Sindsdien het hebben de zijn ouders en broertje de al heel wat tv- in en filmstudio's van van binnen gezien. De door familie is op tv dan ook op tv blij als ze tijdens even kunnen uitwaaien op in de Oostvaardersplassen, in waar ze een arenden, buizers en het oehoe's hopen te spotten. Roofvogels mogen met dan ook de absoluut uit niet terechtkomen in de uit kookpan van in vader Eus, die op tv elke dag voor negentig senioren boerenkool- van en uit andijviestampotten op tafel zet. op tv Dat zijn passie een voor dansen, van theater en naar zingen Jamie anders maakt een dan zijn klasgenoten vindt met deze gevoelige jongen alleen de maar leuk. Zó het beroemd zijn dat naar op tv je herkend wordt op straat. van Heerlijk lijkt hem dat! naar Hoe een vindt Jamie het om in tijdens naar een Turks gezin terecht in te komen? Weet hij tijdens de bal in in het net van te gooien tijdens een op tv potje handbal? het En zal hij met de Schilderswijk in straks net zo in goed kennen als tijdens Okan?

De creatieve Swaen op in woont met haar grote gezin en door vijf katten op tv in een kleurrijk van huis met in Oss. Ze een ruilt met de ultra-sportieve Maudé op uit Wierden een die elke dag sport. de De creatieve Swaen woont tijdens met op haar grote op gezin en vijf katten met in een kleurrijk huis in op tv Oss. Ze ruilt op tv met de het ultra-sportieve Maudé uit Wierden tijdens die door elke dag sport en uit de het ene na de andere naar prijs in de wacht sleept. met Stilzitten is op niks van voor de twaalfjarige Maudé. de Dit sportieve meisje door traint letterlijk elke dag, op tv soms tijdens zelfs twee keer per dag, in en in het het weekend heeft in ze wedstrijden. Net als haar in uit zus en tweelingbroers doet Maudé aan in door wedstrijdzwemmen. Op dinsdag ligt een deze gedisciplineerde meid op tv al om 5 uur 's de op ochtends in het water met te oefenen op door haar borstcrawl en de naar vlinderslag. Daarnaast maakt ze naar de mooiste door sprongen met naar haar springgroep en een oefent ze cheerleader-achtige op tv trucs tijdens haar acro-lessen. In een een cheerleader-pakje in zal een je Maudé niet snel zien lopen, tijdens van want tuttige dingen in zijn niets voor deze stoere de chick. Met het haar vriendinnen heeft ze de uit grootste naar lol tijdens hun op filmavondjes en als het gezin door een uitstapje naar plant is het meestal uit in iets sportiefs: mountainbiken in de van bossen, een weekje op de met wintersport of ze in moedigen elkaar aan bij belangrijke door wedstrijden. De door twaalfjarige Swaen in is het oudste met kind thuis. Haar oudere zus uit van van twintig jaar woont de al op zichzelf, een maar met haar jongere zusje op tv en drie broertjes is door het nog tijdens steeds een gezellige in drukte een in huis. Alles in, op en het om het huis op tv een ademt kleur, creativiteit en vrijheid. een Er zijn weinig regels, met naar van slapen in de boomhut van tot tekeningen maken in op de ramen, niets op tv is te naar gek. op Swaen zingt het liefst de hele uit tijdens dag door en uit klautert in elke op tv boom die ze op tv tegenkomt. Tegenover haar huis staat uit een molen tijdens waar deze de sociale meid maar al te graag de naartoe uit gaat om de molenaar te met helpen op tv met het malen van tijdens graan. Sinds kort uit heeft Swaen zich de ook aangeboden als uit extra-kleindochter om eenzaamheid bij een tijdens ouderen tegen te gaan. Met opa's de en oma's de die het leuk van vinden gaat de ze een middagje tekenen, van zingen of ze vergezelt een het hen tijdens een de wandeling.

De stoere naar Kristo uit Monster op heeft een groot cv op tv naar als dj. Hij ruilt met van de met Chinese Winston uit Rotterdam die van door klassieke muziek houdt. op De stoere met Kristo het uit Monster heeft een groot van cv met als dj. Hij ruilt in met de Chinese Winston de uit Rotterdam die van het klassieke muziek in houdt. een De Chinese Winston woont met op zijn ouders, zus en van zusje in met een mooi herenhuis tijdens in op tv een rustig gedeelte op van Rotterdam. Winston het is een beschaafde en introverte de jongen de die graag volgens op tv de regels leeft. door Zijn ouders zijn een eigenaren van een chique Chinees op tv restaurant. Zij werken hier naar zes naar dagen in de week tijdens en door daarom ziet Winston zijn ouders niet op tv zo op tv veel. Maar Winston heeft van zelf ook door een overvol van programma. Zijn huiswerk vindt hij een de van de de belangrijkste op tv activiteiten van de week. op Daarnaast krijgt de hij iedere week pianoles. de Dan speelt hij het allerliefst een het klassieke muziek van de componisten op tv Bach of Mozart: door hier wordt Winston tijdens rustig in van. Ook slaat hij het graag een balletje met zijn tijdens golfclub tijdens naar de wekelijkse les. Thuis op tv naar wordt er altijd Chinees uit gesproken en het van Winston wordt in verwacht dat hij aan tijdens de huiselijke uit gesprekken meedoet. Daarom heeft hij op tv samen met zijn zusje op tv elke zaterdag Chinese in de les. Deze slimme jongen draagt van het lieft tijdens nette blouses uit met grote logo's. van De stoere Kristo woont tijdens als enig kind met zijn de ouders de in Monster. Aan het eind met van de straat tijdens is het strand. tijdens Daar surft Kristo op tv door het de hoge golven. Deze het ondernemende jongen heeft al met een met aantal gave in producties op zijn curriculum met vitae staan, hij timmert een namelijk aan de weg met als dj, een producer en rapper. Zijn door moeder de rijdt hem het naar alle feestjes. de Daarnaast schrijven ze samen uit pakkende teksten, passend bij de de coole uit beats. Deze levensgenieter is op er maar op tv druk mee, thuis oefent op tv hij zijn naar dj-set, hij door heeft gedraaid tijdens het het festival Mundial de en binnenkort gaat hij in zijn videoclip opnemen in de de studio. door Met zijn vader deelt hij het zijn passie voor op tv van sport. Deze actieve uit jongen doet aan de vechtsport aikido uit en tijdens volgt ook een nog breakdanceles. De kledingstijl van hiphoppers het past helemaal bij de deze hippe in jongen: een met laag hangende broek, in T-shirt met print, kleurrijke op tv gympen en een het pet maken zijn outfit een naar compleet.

oktober 2017
14-10-2017 12:25

Stan vs Jesper

Puberruil Zapp - Stan vs Jesper

De muzikale Stan uit Den Haag kan niet zonder zijn basgitaar en slaat graag tegen een boksbal aan. Hij ruilt met de creatieve Jesper uit Hellevoetsluis die dol is op shoppen met zijn vriendinnen. De lieve Jesper woont samen met zijn ouders ...

08-10-2017 12:50

Dimon vs Gijs

Puberruil Zapp - Dimon vs Gijs

Donorkind Dimon uit De Meern leeft samen met zijn moeder en broertje van een uitkering. Hij ruilt met Gijs uit Kalmthout in België, die alles heeft wat zijn hartje begeert. Dimon woont samen met zijn moeder en broertje in een klein rijtjesh...

08-10-2017 12:25

Nadia vs Valentina

Puberruil Zapp - Nadia vs Valentina

De vrolijke Valentina woont als enig kind met haar moeder op een woonboot in Amsterdam. Ze ruilt met de lieve Nadia die in een heel groot gezin opgroeit in het afgelegen Didam. De zorgzame Nadia woont met haar twee zussen, ouders en een hel...

07-10-2017 12:50

Tess vs Alima

Puberruil Zapp - Tess vs Alima

De opgewekte Alima woont samen met haar moeder in Driebergen. Haar ouders zijn al lange tijd gescheiden en haar vader woont met zijn nieuwe vrouw in Engeland. Het is inmiddels vier jaar geleden dat Alima hem voor het laatst heeft gezien. Me...

07-10-2017 12:25

Kristo vs Winston

Puberruil Zapp - Kristo vs Winston

De stoere Kristo uit Monster heeft een groot cv als dj. Hij ruilt met de Chinese Winston uit Rotterdam die van klassieke muziek houdt. De Chinese Winston woont met zijn ouders, zus en zusje in een mooi herenhuis in een rustig gedeelte van R...

24-09-2017 16:50

Isabel vs Meghan

Puberruil Zapp - Isabel vs Meghan

De zelfverzekerde Isabel woont met haar ouders en twee broers midden in Den Haag. Hun appartement op de begane grond staat in een levendige en bruisende omgeving waar de trams af en aan rijden en de winkels op loopafstand zijn. Deze supersp...

19-08-2017 15:00

Jari vs Kasper

Puberruil Zapp - Jari vs Kasper

Bakkerszoon Kasper uit Culemborg ruilt met de nuchtere motorcrosser Jari uit het Twentse Beckum. De stoere Jari woont met zijn twee broers, zusje en ouders op een hobbyboerderij in Beckum. Zijn vader is vrachtwagenchauffeur en moeder Mariek...

12-08-2017 15:00

Justian vs Jasper

Puberruil Zapp - Justian vs Jasper

De hoogbegaafde Justian uit Apeldoorn is gek op alles wat met computers te maken heeft. Hij ruilt met de sportieve en stoere Jasper uit Vleuten, die alles kan doen wat zijn hartje begeert. De vrolijke Jasper woont met zijn ouders en zus in ...

05-08-2017 15:00

Madleen vs Layo

Puberruil Zapp - Madleen vs Layo

Showgirl Madleen woont en werkt in het reizende familiecircus. Ze ruilt met de uit Afrika geadopteerde Layo die in Dronten woont. Layo is geboren in Nigiria. Omdat haar biologische moeder niet voor haar kon zorgen, is zij als baby geadoptee...

29-07-2017 15:00

Sara vs Gaike

Puberruil Zapp - Sara vs Gaike

De islamitische Sara uit Den Haag is enig kind en ruilt met de christelijke Gaike uit Renswoude, die uit een gezin met zeven kinderen komt. Gaike haar gezin bestaat uit: haar ouders, broer, pleegbroer en vier zussen. Ze zijn thuis streng ge...

22-07-2017 14:55

Danell vs Ilse

Puberruil Zapp - Danell vs Ilse

Danell woont samen met haar ouders, broer en twee zussen in het Twentse Tubbergen. De woonboerderij heeft een enorme tuin met een privébos, pony en schuren vol trekkers en quads. Hiermee scheurt Danell graag over het platteland. Of ze gaat ...

15-07-2017 15:00

Mariah vs Marit

Puberruil Zapp - Mariah vs Marit

De stoere, nuchtere Mariah woont met haar familie in een woonwagenkamp in Maastricht. Ze ruilt met de enthousiaste en vrolijke Marit uit een degelijk gezin uit Kerkrade. Mariah woont samen met haar ouders, zus Georgina (15) en zusje Shanaya...

04-07-2017 17:30

Jamie vs Okan

Puberruil Zapp - Jamie vs Okan

Dansen, zingen en acteren doet Jamie uit Almere het allerliefst. Hij ruilt met Okan, een Turkse jongen uit de Haagse Schilderswijk. Dansen, zingen en acteren doet Jamie uit Almere het allerliefst. Hij ruilt met Okan, een Turkse jongen uit d...

27-06-2017 17:35

Swaen vs Maudé

Puberruil Zapp - Swaen vs Maudé

De creatieve Swaen woont met haar grote gezin en vijf katten in een kleurrijk huis in Oss. Ze ruilt met de ultra-sportieve Maudé uit Wierden die elke dag sport. De creatieve Swaen woont met haar grote gezin en vijf katten in een kleurrijk h...

20-06-2017 17:35

Kristo vs Winston

Puberruil Zapp - Kristo vs Winston

De stoere Kristo uit Monster heeft een groot cv als dj. Hij ruilt met de Chinese Winston uit Rotterdam die van klassieke muziek houdt. De stoere Kristo uit Monster heeft een groot cv als dj. Hij ruilt met de Chinese Winston uit Rotterdam di...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 166
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord