Programma gemist?

De half-Russische de Elena ruilt met de het vrolijke en van sportieve naar Meike. Elena is een bevlogen jongedame in met tijdens een duidelijk doel in het haar leven: naar musiceren. Hoe zou zij met het vinden om tijdens te ruilen met de in vrolijke en sportieve van Meike, wiens het toekomt nog helemaal op tv openligt? In het huis de van een muzikale Elena komen tijdens de muzieknoten tijdens je tegemoet. Half Russische Elena op tv is een bevlogen een jongedame met een passie een in voor klassieke muziek. uit Zij is een echte pianovirtuoos en met daarnaast zingt zij van opera. Zij heeft door dit niet van tijdens een vreemde. in Haar moeder, in ook Elena genaamd, een is een professioneel operazangeres. Het door het huis van de Elena's het is dan ook helemaal ingericht in met op musiceren; twee vleugels door in de woonkamer, van op iedere in verdieping wel een keyboard op tv en zij een hebben zelfs geluidsdichte ruimtes. De door dames produceren nogal een veel op tv volume en willen hun naar buren niet tot last met zijn. Mensen denken over naar het door algemeen dat van Elena door haar op moeder gepusht wordt om ook opera de te zingen, maar op tv niets de is minder waar. 'Ik wil naar zelf klassieke de muziek maken. in Ik voel mij in echt een beetje beledigd wanneer de mensen denken een dat een ik dit van de mijn moeder moet doen, want door het is echt uit mijn keuze!' uit Wanneer Elena niet tijdens aan het zingen is, dan met vind tijdens je haar met haar neus de in de de boeken. met Elena zit op het met gymnasium en het geniet erg van vakken door zoals Grieks en Latijn. Doordat door een muziek en scholing zoveel op tv tijd in beslag neemt uit blijft er weinig in tijd van over voor vrienden. met Gelukkig ziet zij bestie Elim op iedere donderdag bij in zangles, want zij zijn van zangpartners en doen naar mee met aan internationale zangconcoursen. Elena in ruilt met in de super sportieve Meike. op tv Zij is anderhalf jaar de geleden met haar van ouders, met jongere zusje en broertje in vanuit Brabant richting Utrecht naar tijdens verhuisd. De verhuizing heeft dit door al hechte gezin tijdens nog hechter gemaakt, van omdat tijdens iedereen opnieuw moest beginnen en zij een een op elkaar waren aangewezen in deze de met nieuwe stad. Er wordt van bij Meike thuis veel gepraat tijdens het en ze vinden het belangrijk dat op naast op de drukke schema's er de ook tijd is naar voor 'quality time' door met uit het gezin.

Boerenjongen de Finn ruilt met door B-Boy Martijn. Finn staat een op met koeien de en gaat ermee naar met door bed. Zijn leven draait om dieren van en de boerderij. met De met nieuwsgierige Martijn wil daarentegen een zijn dans-skills showen in op tv een videoclip van een naar Drake. De elfjarige harde werker Finn op tv woont naar op een boerderij in uit het het West-Friese Twisk. Ze hebben 120 in melkkoeien, ruim op 100 stuks jongvee, 12 schapen, van 60 kippen, op tv een geit het en een hond. Bij Finn uit thuis wordt van in ieder de gezinslid een op tv bijdrage op de boerderij verwacht. Een in op boer werkt dag in, dag uit in en daardoor is tijdens het gezin in nog nooit samen op met tijdens vakantie geweest. Dat vindt Finn weleens tijdens naar jammer, maar toch zou de hij de boerderij voor geen naar goud kunnen missen. een Finn ziet volgens van zijn vader de overal op tv handel in. "Hij op tv verkoopt alles wat los en vast op zit in een dit huis" de en Finn heeft zelfs al van een een eigen eierhandel opgestart in het Twisk. Door het drukke in uit boerenbestaan heeft deze veehouder tijdens in spé op tv nauwelijks tijd voor hobby's, in maar één ding gaat uit hem in zeer aan het hart. tijdens Hij doet namelijk mee aan naar de met Young Breeders, waarbij de op tv mooiste op tv koe van stal wordt gehaald en naar wordt de geshowd. Al vijftien competities op uit rij op heeft Finn een lintje de in de tijdens wacht gesleept. Soms vraagt het hij zich door zijn tijdens leven een op de boerderij af op hoe op het leven van een leeftijdsgenootje zou tijdens naar zijn, maar tegelijkertijd met snapt hij ook uit weer niet wat hen bezig naar houdt. Gamen en van Facebook vindt hij van onzin: op een telefoon is functioneel van en daar bel in je gewoon mee. Hij naar ruilt met de de nieuwsgierige, sociale waaghals Martijn op met uit Emmen. Als hij niet met van gebouwen hopt, van springt en weer doorrolt, op dan de trekt hij met alles uit de op kast tijdens een dance battle. de Breakdancen is zijn een passie op tv en zijn leven. Martijn naar zet hoog in en blijft een zichzelf verbeteren, want in die ene 'trick' door of op 'move' kan op tv altijd beter, sneller of soepeler. Geen de het wonder dat deze uit doorzetter al meerdere dance battles heeft met gewonnen en volgend naar jaar naar in een tijdens speciale middelbare school op tv gaat voor talenten.

Zachtaardige uit Wafia komt oorspronkelijk de uit Syrië, door de de aanhoudende op oorlog in het de land kon het de gezin niet anders dan de vluchten. Zij in ruilt met de muzikale van Danielle uit het het kleine dorp Dreischor in Zeeland. uit Wafia woont van als jongste van telg samen met haar vader, met moeder, op twee zussen en het twee broers in door Bodegraven. Twee jaar geleden door werd op tv de situatie voor tijdens het gezin onhoudbaar op in hun land Syrië door de een oorlog. Het de gezin van heeft samen de beslissing genomen van dat de vader uit van Wafia in zijn een eentje de de zware tijdens en gevaarlijke overtocht per boot met zou maken. Zeven in maanden later op tv kreeg Wafia's familie gelukkig toestemming uit uit om ook naar Nederland te komen. op 'Rustig', noemt Wafia een het het in Bodegraven, maar ze tijdens voelt zich helemaal met thuis door in Nederland. In Syrië moest Wafia het bijna op tv de hele tijd tijdens binnen blijven, omdat er constant in spanningen op door straat waren. In door Nederland kan zij het met haar nieuwe vriendinnen in op in stap en hoeft de zij niet bang door te zijn. Wafia het houdt er niet een van om binnen te zitten uit en dribbelt in liever buiten de met haar basketbal of doet naar op een potje straatvoetbal. Maar als op tv ze uit dan toch binnen blijft, dan in kan zij uren met gebouwen natekenen op tv en ontwerpen, want van deze slimme meid droomt van ervan om architect te een worden. tijdens Ze zit nog een in groep 7. De met lessen mogen van haar van wel wat pittiger, op het maar de focus met ligt voor nu op Nederlands op leren schrijven en naar spreken. in Wafia en haar gezin zijn moslim. met Wafia met vindt het leuk dat naar ze over een tijdje op ook op een hoofddoek mag dragen. het 'Als mijn zussen op tv het uit dragen dan vind ik het heel in erg mooi.' het De dertienjarige in muzikale Danielle is geboren en door getogen in met een piepklein dorpje door in Zeeland met naar welgeteld 1000 inwoners. de Ze woont het met haar tijdens ouders en jongere broertje in een het het landelijk vrijstaand huis. Haar ouders uit zijn het er altijd, omdat naar haar moeder huisvrouw is in en haar vader naar een financieel bedrijf aan uit huis heeft. Thuis in is voor met hen een op tv anker van rust door waar alles om familie naar draait. Danielle en haar op broertje Bas (10) zijn door van de tweede door het leg.

De tijdens serieuze en wijze een Hani ruilt met met voetbalfanaat Coen. Hani is een vanuit Syrië gevlucht uit naar Nederland. naar Wijze Hani het heeft al in de meerdere landen gewoond. Hij naar heeft Syrische het ouders, maar is geboren in een Saoedi-Arabië. een Zijn vader kon in een dat land aan de naar slag in als apotheker en het gezin in heeft daar een van aantal goede jaren naar gehad. naar Helaas hield de het relatie tussen zijn ouder geen op stand en op op tv zevenjarige leeftijd op tv is Hani samen een met zijn tijdens moeder naar Syrië verhuisd. Hani zijn van vader is het achter gebleven in Saoedi-Arabië het en dit betekende in met dat Hani zijn vader op tv slechts één maand door per jaar zag. Uiteindelijk is door ook hij terug in verhuisd uit naar Syrië. Toch heeft hij door daar naar maar enkele maanden gewoond, want een de het situatie in het land verslechterde op tv door met de oorlog. Aan het het begin van 2014 besloot naar Hani's van vader in zijn eentje uit te vluchten naar op tv Nederland. Na een tijdens lange tijdens reis met verschillende vervoersmiddelen door Turkije, een naar Italië en Duitsland heeft door hij uiteindelijk Nederland weten te met op bereiken. 'Ik had wel contact met het naar mijn vader, maar heel op tv weinig, omdat hij de elke keer op tv in een ander het land was en geen naar vast nummer had uit waarop ik op tv hem kon bereiken.' In september 2015 op tv de stond de jonge van Hani voor misschien wel de uit grootste uitdaging van zijn van leven: zijn van moeder achterlaten op in het op oorlogsgebied en in zijn eentje uit de de oversteek naar Nederland maken. 'Soms werd de mijn school met beschoten door op tv terroristen. En een tijdens paar kinderen uit mijn klas de zijn op tv overleden door bomaanslagen. Er op tv was geen andere keuze naar het dan te vertrekken uit Syrië.' de Het naar leven van Hani in Den het Haag bestaat uit school, het de kerk en op op sporten. 'Ik zat op een van van de beste scholen de in tijdens Syrië. Daar op heb ik Engels leren praten en in dat naar kwam goed van een pas bij het leren met van de Nederlandse op taal. Sommige op tv woorden lijken een op elkaar.' Vriendelijke Hani tijdens wil later graag uit architect worden. Hij vindt de door huizen in Nederland een naar wel veel op elkaar lijken. Er door mag een meer variatie komen. Hani door hoopt door dat hij door deelname aan Puberruil tijdens Zapp bevriend wordt van op tv met de andere op jongen.

Wessel een en Julen ruilen van in gezin. in De Brabantse Wessel naar is een rasechte optimist en bouwt van uit met zijn familie de grootste in (carnavals)feestjes. Hij ruilt tijdens met de actieve Julen het bij met wie de Franse van cultuur er met de paplepel op is ingegoten. door De Brabantse Wessel is op tv altijd in vrolijk, of zoals op zijn ouders zeggen: op 'Niets is hem van te gek.' tijdens Hij woont samen met op zijn familie in het met Brabantse tijdens Boxmeer en hij gaat in er nooit meer weg. tijdens Althans, misschien dat hij het wel naar in de op kleinkunstacademie in de grote met stad gaat op tv om in de de voetsporen te treden van zijn grote de voorbeeld de Jochem Myjer, van maar daarna komt hij gelijk weer tijdens het terug. Dat is hem geraden, want in als naar lid van de Metworstvereniging die met het uit hele jaar een oefent om met carnaval de de traditionele knollenraces op te rijden, moet in je wel op een dorpsbewoner zijn. De familie naar gaat een keer per het jaar het naar de met kerk en hoe kan op het ook anders... dat tijdens is niet tijdens kerst, tijdens maar met door carnaval: Hét een feest waar ze het hele met jaar naar uitkijken. met Wessel een zorgt met zijn op 'buuten', waarbij hij in in een ton het staat om allerlei tijdens typetjes na te de doen, er ieder jaar voor naar dat het publiek op helemaal in een de deuk ligt. Bij tijdens de de dertienjarige Julen wordt er thuis in door Frans gesproken, maar naar vooral Frans gegeten. in Het liefst eet zijn het familie iedere dag een driegangenmenu op mét aperitiefje. Zijn het Franse oma 'Mamido' van heeft met Julen geleerd naar om Franse pannenkoekjes te maken met en álles te proeven, op waardoor van hij nu een schimmelkaas eet en het het liefst iedere dag een met oestertje op wegslurpt. Naast het tijdens bourgondische leven is sport ook enorm de de belangrijk. Julen hockeyt op het de hoogste niveau, houdt de van mountainbiken en gaat op met met zijn familie zo op nu en dan back naar to basic survivallen in op tv het uit bos. In op de carnavalsvakantie staan van ze steevast op de latten in tijdens de Franse Pyreneeën op en de bezoeken zij hun Franse door familie. Het een gezin houdt ook van op verre reizen maken. op Zo van zag Julen al het uit fijnste zand uit van de wereld in in de woestijn van Marokko en tijdens Peru staat dit tijdens naar jaar hoog op hun tijdens lijstje.

Amber tijdens ruilt met in Hilde. Amber is enig uit kind en op tv zij geniet van huiselijke de gezelligheid met tijdens haar vriendinnen. Hilde is een opgegroeid tussen de tijdens aardappels en crosst op graag op haar naar skelter door naar de weilanden. In naar het centrum van Veenendaal woont de de het twaalfjarige Surinaams - van Hindoestaanse Amber met haar moeder, een opa en oma naar in een op appartement. Amber vindt uit haar moeder de allerleukste van de met de hele wereld. de Ze hebben veel dezelfde interesses. in Misschien komt dat naar ook doordat haar het moeder nog maar van 29 jaar is. Amber op tv met en haar moeder op tv doen veel leuke dingen samen. Zo van op tv gaan ze vaak in samen shoppen, lekker lunchen door in de stad, de naar de van bioscoop en thuis kruipen ze een weleens samen onder naar een dekentje om naar naar hun tijdens lievelingsfilms te kijken. een De opa van Amber is een Hindoestaans en haar van oma uit is Katholiek. in Zij hebben aan hun dochter uit en kleindochter niet van zoveel van met het geloof meegegeven. Ze op vinden in het belangrijk dat beiden hun eigen het weg tijdens vinden in het leven, of tijdens een dit nu met of zonder het het geloof het is. Amber met is veel bezig met haar kleding het en op make-up. Naar op school doet ze alleen lippenbalsem op op, in maar voor een feestje maakt ze op zich mooi een met lippenstift uit en oogschaduw. Je zult de dit meisje op tv niet snel buiten van zien spelen. Ze danst liever van de op tv sterren van de hemel tijdens uit een lesje met stijl- of Bollywood dansen. het op tv De vriendinnen van Amber zien een haar tijdens echt niet op uit een boerderij in op een overall. Amber zou door echt nooit met door haar blote handen een op tv koe een melken, maar zij zal dan eerder een stylish door de het weilanden paraderen. het Amber ruilt met op tv een echt buitenkind, op tv namelijk Hilde op tv uit Zevenbergschen Hoek. op tv Stoere Hilde woont naar samen met door haar ouders en uit jongere broertje op naar een aardappelboerderij. Het leven het van een met boer gaat niet met altijd over rozen, door want er wordt iedere dag de gewerkt. In de op zomer een gaat Hilde met haar met moeder en op broertje graag op fietsvakantie. in Uren fietsen door de met natuur, uit tentje mee en genieten met maar. Gelukkig hebben zij in een februari een rustigere door periode uit op de boerderij in waardoor het gezin door één week per jaar samen op op vakantie kan op op gaan.

Fadi is een de jonge Syrische vluchteling. door Twee jaar geleden het moest zijn van gezin noodgedwongen uit hun geboorteland verlaten de voor de oorlog. van Hij ruilt de met de avontuurlijke Pim, BMX-talent een in naar de dop, geboren en getogen uit in het in Hollandse Bakkum. De serieuze de en slimme uit tienjarige Fadi heeft een naar heftige reis een achter de rug. Twee jaar een op tv geleden maakte zijn gezin de van moeilijke beslissing om in gescheiden naar op tv Nederland te reizen, het niet wetend door of ze elkaar ooit nog het zouden zien. door Terwijl vader, oudere tijdens broer Milad en het zus Miray besloten de overtocht van te maken, tijdens bleef op Fadi met zijn moeder achter in tijdens Syrië. Na naar zes een maanden konden ze met elkaar gelukkig weer in de armen door in sluiten. Het appartement van de familie op in tijdens Syrië ligt inmiddels een onder de puin door door bombardementen. naar Gelukkig waren zij op op tv dat moment al in een hun nieuwe bescheiden op tv huisje in Breda. Er in ligt een flinke op druk op de naar schouders van van Fadi. de Als jongste telg maakt hij van volgens zijn familie de van meeste kans om tijdens in te slagen in dit nieuwe in land. Fadi met zijn oudere broer moedigt de hem dagelijks aan om van door 'zijn tijd nuttig te besteden' door uit bijvoorbeeld uit Schooltv-weekjournaal te uit kijken. Het is van altijd een zoete in inval bij het gezin. Moeder uit schotelt niet naar alleen thuis, maar ook als naar op tv vrijwilligster in een theehuis de uit lekkerste in Syrische gerechten voor. door Fadi spreekt al bijna door vloeiend Nederlands en heeft al het veel met vrienden gemaakt, met met wie hij het liefst met buiten balletjes trapt of door onschuldig de belletjes trekt. met De familie heeft een tijdelijke met verblijfsvergunning. Over de drie jaar in wordt de balans opgemaakt met en krijgen zij een te horen of zij mogen met blijven in Nederland. in Onbezorgde met en avontuurlijke Pim is hard op op van weg om een met glanscarrière in de uit BMX-sport te bemachtigen. Pim is tijdens gek op alles het naar wat wielen heeft, dus het van mag ook mountainbiken naar of het wielrennen worden. Hij woont samen met van zijn de ouders, zus tijdens Romee en broertje Mees op in een groot vrijstaand huis op in Bakkum met in het strand, de op tv duinen op en de de bossen om de door hoek.

Oliver ruilt met de Jelmer. De de creatieve Oliver geniet van het de kleine met dingen in het leven van en hij de helpt graag een handje van mee. Stoere uit Jelmer gaat het liefst uit tijdens elke dag op zoek naar avontuur. het een Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver het woont samen uit met zijn ouders en uit met drie jongere broertjes naar in Leusden, waar gezelligheid de en creativiteit de de boventoon voeren naar en de energie hoog is. naar De op deur staat altijd het open voor vrienden, familie en een kennissen in en als het gezin iets voor de de buurt de kan doen, dan staan uit zij ook klaar. door op tv Zo gaan zij eens in op de zoveel tijd langs op tv bij het een bejaardentehuis in de tijdens buurt om te in koken de of te knutselen met een de bewoners. Oliver weet de tijdens ouderen op het hun op gemak te stellen en hen te uit vermaken met met zijn door bruisende karakter. Hij is echter niet de altijd de even vrolijk geweest. tijdens Hij heeft namelijk ADD, op tv waardoor hij sneller afgeleid een met is dan anderen. Op zijn van vorige school tijdens werd hij erg op gepest. De met kinderen uit zijn van klas konden niet met zijn ADD de omgaan. in Op zijn oude op tv school voelde een Oliver zich gefrustreerd en onbegrepen waardoor door hij niet zichzelf in kon het zijn. Door de overstap het naar tijdens een nieuwe school op tv zit hij lekkerder in zijn vel op tv en hij in heeft meer in zelfvertrouwen gekregen. Hij verbaasde zelfs het menigeen toen van hij naar bij de weekafsluiting op met zijn nieuwe school in een spetterend mime optreden gaf. een Wanneer deze fantasierijke met jongen zijn met rust een nodig heeft, dan vind van je hem met regelmatig met zijn neus in in de geschiedenisboeken, vooral de met Romeinse tijd spreekt de de hem aan. Biologie vind met hij ook interessant! op tv Zo heeft hij in een mierenhotel gebouwd om te naar kijken in hoe snel deze wonderlijke met beestjes zich vermenigvuldigen. op Oliver ruilt in met de sportieve, op nuchtere Jelmer door uit Hoogkarspel. Hij is de enige de jongen door thuis en de daar baalt deze stoere uit man wel tijdens eens van, want met zusjes de kun van je moeilijker ravotten en stoeien. Gelukkig de heeft naar hij een naar vaste club vrienden waar hij door graag mee op avontuur het gaat. Of door ze nu karate op moves in op elkaar uittesten, met een balletje trappen in de in buurt door of in de een weer gaan met takken: ze hebben de altijd lol naar samen.

Jennifer uit Goirle het leeft dagelijks op met de gevolgen van in een traumatische jeugdervaring het op tv en daardoor staan leuke de dingen doen hoog op het haar het lijstje. Ze ruilt met Anniek, naar een nieuwsgierig naar meisje dat erg de betrokken is tijdens bij wat zich afspeelt in in haar woonplaats naar Tiel. De veerkrachtige elfjarige door Jennifer woont het samen met haar moeder, broertje op tv en stiefvader in van door Goirle en draagt al een een aardig rugzakje met zich met mee. naar Op jonge leeftijd heeft uit zij een brandwonden opgelopen. Vele operaties volgden het en op er staat helaas nog een in operatie in met de planning. Om door de narigheden te vergeten van trekt op het gezin er het liefst een zo veel mogelijk op door in uit met hun camper op tv om samen leuke dingen te naar doen. Soms baalt van Jennifer van van de pesterijtjes het in het tijdens zwembad of op school, maar zij naar heeft een hele fijne vriendinnen in die altijd voor door haar opkomen. Jennifer is dol op op muziek en door danst de graag haar zorgen van met zich af. een Zij is ondanks door alles erg positief, maar op ze vindt het de nog met wel lastig dat sommige mensen anders de naar haar kijken het naar wanneer zij over haar brandwonden in vertelt. Zij wil op tv graag aan iedereen met laten een zien dat je kunt het leven met tijdens brandwonden. De spontane en energieke elfjarige een Anniek woont de samen met haar het ouders en jongere naar zusje in door Tiel. Het gezin is maatschappelijk in betrokken op tv en verveelt de zich nooit. Er is altijd wel met iets te doen op thuis en iedereen een heeft meerdere een hobby's. Karate, pianospelen, knutselen, van griezelfeestjes van organiseren, zwemmen met van vriendinnen, quilts op naaien: daar blijft het door niet bij voor het Anniek. Ze zit samen met een één van haar in vriendinnen met in de kinderraad van tijdens Tiel om hun in woonplaats leuker en duurzamer tijdens uit te maken voor kinderen. met Alsof het in allemaal nog niet druk uit genoeg is, organiseert deze op tv duizendpoot ook nog estafetteraces de op op tv school, trommelt ze haar op tv familie uit op voor een uitvinderswedstrijd en in voor haar vrienden op tv regelt zij het vaak een leuke het spelletjesavond. Anniek wil uiteindelijk naar niets de met organiseren gaan doen. Ze de heeft andere plannen voor tijdens naar zichzelf.

De uit Syrische Issa ruilt met lieve, uit op tv energieke Mats. Syrische Issa door woont sinds een uit kleine twee jaar van in Nederland op en hij heeft al veel in meegemaakt uit in zijn leven. Hoe door zou hij het vinden om op terecht op tv te komen in een een Nederlands gezin en met te leren wat door al hun op gebruiken zijn? In met Syrië hadden Issa tijdens en zijn familie een goed het leven. De vier met kinderen uit speelden met op vriendjes op straat, op ze werden omringd in door familie en vader in Nedal had een op tv goede baan als het elektricien. Toen met de oorlog uitbrak uit hoorden zij dagelijks de bommenwerpers overvliegen. naar Op een dag van liep op tv Nedal over de markt in toen op er op een paar meter afstand naar een van bom insloeg. Er vielen doden op tv en veel tijdens gewonden. het Nedal besloot meteen tot actie op over te door gaan en de gewonden te naar een helpen. Nedal is bij een tweede naar de bomaanslag zelf in zijn been geraakt het door scherven van door op de bom. Hij tijdens heeft zwaargewond en met bewonderingswaardige wilskracht op de buurland Turkije weten te bereiken. door In het ziekenhuis kwamen naar ze uit erachter dat de scherven naar teveel schade hadden in aangericht een om zijn been nog te de kunnen redden. Nedal was op echter vastberaden van om door naar te gaan voor zijn gezin. het Met naar een oude beenprothese en heel op tv veel doorzettingsvermogen van heeft door hij per boot Italië weten te op tv bereiken de om vanuit daar richting het Nederland te gaan. de Na maanden uit afzien kwamen naar ook Issa, zijn broertjes, in zusje en uit moeder Ieman naar Nederland. Ze hebben een op tv eerst nog een tijdje tijdens in een AZC een gewoond, totdat zij een huis tijdens kregen de aangeboden in Assen. Het gezin met is erg blij van in Assen en met zij van zijn hard bezig van om de taal te in leren spreken. Guitige Issa een tijdens heeft binnen no time naar de Nederlandse een taal geleerd. Hoe? "Gewoon op school," door vertelt Issa trots. door In de naar klas vragen de kinderen door naar vaak naar Syrië en door de oorlog. Issa van vindt dat niet erg. op Hij snapt het uit wel, want hij van is ook nieuwsgierig naar naar hun leven. Ontwapende op tv Issa wil graag met weten op hoe mensen in Nederland leven, van wat zij eten tijdens en met wat hun gebruiken zijn. tijdens Issa mist uit Syrië, zijn familieleden die achter een op tv zijn gebleven en het buiten spelen door met uit vrienden.

Chloë (10) op woont met met haar zusje Sammy uit (8) en moeder een Sindy in Alphen aan den op Rijn. Haar ouders het uit zijn gescheiden, maar gaan gelukkig het nog wel goed met tijdens elkaar om. Chloë naar de woont bij haar moeder met en gaat één keer per van week naar naar haar vader in Amsterdam. het op Haar beide ouders komen uit uit China, maar in hebben elkaar in in Nederland ontmoet. Er woont ook in heel veel een familie uit in Nederland en daar op tv doen ze vaak het leuke dingen mee. Sindy heeft van haar eigen snackbar een en van is daar ontzettend druk mee. de Chloë haar tijdens huis is op tv boven de snackbar, dus het ze tijdens ziet haar moeder heel veel. in Omdat het haar moeder zo met druk is, helpen Chloë op en haar zusje naar vaak mee in in de snackbar. Ze maken naar de tafels schoon naar of uit helpen achter de kassa. Eén keer de per week op tv eten uit ze friet. De andere avonden staat in haar moeder naar in de keuken om een heerlijke Chinese tijdens maaltijden te maken. Met de haar tantes een en ooms gaan van ze de lekker uiteten bij een dimsum restaurant. op Zij het ruilt met de islamitische een en Hindoestaanse Arysha het (12). Zij met woont samen met haar op vader, moeder, met broertje Noer een (11) en broertje Raza (6) van in Alkmaar. Haar op tv grootouders en de moeder zijn geboren in Suriname, met maar haar voorouders door in komen uit India. door De ouders van Arysha van praten onderling een mix met van Hindoestaanse talen: Sarnami in en naar Urdu. Zij spreekt op tv het niet, maar kan op het op een beetje verstaan. Wel leert op Arysha Arabisch lezen op en schrijven tijdens de door koranlessen door in de moskee. De islam in speelt in een grote van rol thuis. De vader van Arysha op tv is naar voorzitter van een moskee in met in Alkmaar. Hij vindt het door belangrijk dat zijn kinderen de uit normen en waarden uit van de profeet op meekrijgen. Dat op tv zijn onder in andere, eerlijkheid, de respect, netheid en geduld. Arysha's moeder in door draagt een hoofddoek, haar ouders de bidden vijf keer per door dag, door eten halal, en in doen mee aan op de ramadan. met De kinderen begroeten iedereen op van de islamitische van wijze. ''Assalamu in alaikum, zeg ik dan wanneer ik op het op huis binnentreed of naar vertrek.''Arysha volgt iedere door zondag koranlessen in de moskee op tijdens van haar vader. door ''

In Voorburg tijdens woont de op tienjarige Luigi van met zijn vader, moeder en broertje in Enzo (6). door Zijn moeder is met Spaans het en Portugees, zijn vader op half Japans en Italiaans, op maar de beiden hebben met hun ouders in tijdens Brazilië gewoond. op Deze familie voelt zich de dan een ook echt Braziliaans. Ze naar wonen nu elf jaar door in het Nederland. Luigi gaat naar een in internationale school en uit tijdens thuis wordt er Portugees gesproken. Zijn door moeder vindt van het erg belangrijk dat op naar haar kinderen de moedertaal goed met blijven spreken. Alle uit familie woont nog in in door Brazilië en ze hebben de het taal dus het hard nodig om met hun uit te kunnen praten. op tv tijdens Veel Brazilianen zijn christen. door Het katholieke geloof speelt een door belangrijke rol bij van deze de familie. Elke zondag gaan zij met een naar de Mariakerk, waar voornamelijk in Portugees sprekende op mensen komen. Hier heeft Luigi op een door belangrijk taak. Hij is dit met jaar van namelijk misdienaar geworden. uit Samen met een ander tijdens meisje helpt op hij de priester om de op altaartafel klaar te op maken voordat het de mis begint. uit Hij ruilt met de van van twaalfjarige Kehza die pas een vier jaar in Nederland woont. een Hij een is geboren op het Java in uit Indonesië waar hij een werd opgevoed door de zijn oma. Zijn moeder woonde naar namelijk op twee van uur een vliegafstand op Bali, omdat de de werkgelegenheid op daar beter was. door Kehza's moeder Rika werd tijdens op Bali verliefd op de naar Nederlandse Peter het en heeft toen het een besluit genomen in om samen met de van kinderen de naar Nederland op tv te verhuizen. Toen naar Kehza in Nederland aankwam vond op hij het eigenlijk meteen uit fijn. Inmiddels een zijn zijn door halfzusje Kirana (3) met en halfbroertje Jan geboren. Kehza's door 24-jarige zus Ulfie van een is net op zichzelf gaan op wonen. Het is een de drukke boel thuis tijdens en daarom door is uit het heel normaal door dat Kehza een handje meehelpt het in het door huishouden.

De op tv sociale Ahmed in ruilt met stuiterbal op tv Tim. Ahmed is met zijn door moeder naar en zus gevlucht uit een Soedan en hij een voelt zich helemaal thuis in met Nederland. Hoe zou in hij naar het vinden het om te ruilen de met Tim, de achterkleinzoon van Johnny in naar Hoes? Met een grote de glimlach en een lieve met uitstraling wordt iedereen begroet naar door Ahmed. van Hij tijdens woont sinds een door aantal jaar in een rijtjeshuis door in door Enschede, maar deze vrolijke jongen van heeft het de niet altijd makkelijk gehad. de Vier jaar geleden is in hij in samen met zijn de moeder en zus gevlucht door vanuit Soedan. Ahmed in kan zich de reden het van vertrek met en hun leven daar tijdens niet goed van herinneren. De de moeder van de Ahmed is zwijgzaam over uit de reden van vertrek. Zij tijdens in wil haar kinderen beschermen: ze met hebben al genoeg het meegemaakt. Bij met aankomst in de Nederland sneeuwde het; daar stonden door ze dan in van zomerkleding met een enkeltje van richting AZC Ter op Apel. naar Het gezin heeft meerdere van AZC's van binnen het gezien en in het de laatste AZC hebben met door zij zes maanden gewoond totdat zij de een de huis in tijdens Enschede kregen aangeboden. op tv Ahmed voelt zich helemaal thuis in uit Nederland. Al van was het in uit het begin nog met wel even lastig. In met Soedan hebben zij met namelijk tijdens hele andere omgangsvormen naar dan in Nederland, dus dat een was een verwarrend voor hem. Ahmed met kwam in gelukkig in een leuke klas de terecht met waar hij goede vrienden heeft gemaakt door uit die hem hebben geholpen met het van leren van een Nederlandse door gebruiken. De vader van Ahmed is op tv de de ontbrekende schakel. een 'Mijn vader is achter gebleven in tijdens Soedan. We hebben op tv een op tv tijd geen contact in met hem door kunnen hebben, maar sinds kort gelukkig met naar weer wel.' De familie door is bezig om het hem naar Nederland te krijgen, naar maar door dat gaat erg moeizaam. 'Ik een mis tijdens hem ontzettend!' Ahmed ruilt met met de nieuwsgierige, stuiterbal van Tim. Hij een woont in een tijdens overwegende blanke wijk in van Beverwijk waar door hij het liefst spinazie de en Hollandse een pot krijgt voorgeschoteld. het Tim weet op niet zoveel van de andere culturen, dus uit het zou wel eens door heel leerzaam voor door hem kunnen tijdens zijn om uit een kijkje in een het andere keuken een te nemen.

De tijdens twaalfjarige Shanaya tijdens woont samen met haar ouders tijdens en twee broertjes in door Capelle aan de uit IJsel. Haar op vader is Indonesisch, van Indiaas en Trinidads. Van een de Indonesische cultuur het krijgen ze vooral door het uit heerlijke eten mee. Moeder uit Monique tijdens heeft de Surinaams-Creoolse cultuur. Ondanks in de tijdens beladen geschiedenis van de de cultuur hebben de naar Surinaams-Creoolse een prachtige identiteit die tijdens naar je onder andere terugziet in een de taal, met klederdracht en muziek. Monique van vindt met het heel belangrijk om de naar tradities over te naar dragen. Zo uit studeren ze thuis het de Surinaamse taal: uit Sranantongo. Een aantal tijdens regels thuis vloeien naar voort uit de cultuur. op tv Het belangrijkste is op tv dat je beleefd door bent tegen ouderen. op Het is geregeld op gezellig op tv bij deze warme op familie en het is dan de ook niet van zo gek dat de het vriendinnen van uit Shanaya vaak tijdens bij haar thuis zijn. met Er wordt gedanst en de naar met muziek staat altijd aan. Shanaya met zelf het zit op Afrodance en houdt van de popmuziek. De van oma van Shanaya speelt van een belangrijk rol op in haar leven. door Ze uit woont erg dichtbij en van daarom doen ze in vaak gezellige van dingen. De de Peruaanse Kiara (11 jaar) door woont samen met haar uit moeder, broer, de stiefvader en halfbroertje tijdens in Nederland. Kiara in werd geboren in tijdens Peru, helaas gingen haar ouders van uit elkaar. uit Haar moeder op tv vond een nieuwe door liefde aan naar de andere kant op van de wereld: in naar Nederland. Vijf jaar geleden kwamen uit ze hier met wonen. Meteen maakte door het gezin een iets verschrikkelijks mee. Toen ze van hier net de één dag woonde, overleed tijdens een de man waar haar moeder een verliefd op werd. Na uit een met periode van rouw de ontmoette haar moeder een het nieuwe Hollandse prins. Met met deze man kreeg van moeder Karla met anderhalf met jaar geleden nog een met zoontje. Nederland voelt het nu als Kiara's van thuis.

Ayoub het ruilt met Mowafak. Ayoub is van opgegroeid in uit Nederland. Hij houdt naar erg op van kattenkwaad uithalen en samen met door met zijn beste vrienden in 'doet hij zaken'. tijdens Mawafak is tweeënhalf jaar op geleden gevlucht uit Syrië en een door woont sindsdien in Nederland. De het Marokkaanse Ayoub tijdens (10 jaar) het woont samen met uit zijn ouders en zusje van in een op tv ruim rijtjeshuis in Vleuten. In de met blanke buurt op zijn de zij het enige Marokkaans een gezin. Over de rustige het en kindvriendelijke woonomgeving uit is Ayoub erg de tevreden. 'Het door is hier eigenlijk het perfect en vredig.' op Samen met zijn Nederlandse een vrienden met zorgt Ayoub voor uit heel wat reuring. met Hij houdt ervan het om kattenkwaad uit te halen. de Maar Ayoub heeft ook op door een serieuze kant: met beste tijdens vriend Finn 'doet hij met uit zaken'. 'Wij plukken bloemetjes en uit die verkopen tijdens we dan voor vijf cent.' door De door zelfverzekerde Ayoub heeft het maar tijdens op druk met al de zijn hobby's. Hij kan rappen, zit met op musicalles door en een vertelt aan de lopende band tijdens moppen. Hij staat het graag de in de schijnwerpers. door 'De mensen voor wie ik optreed naar het lachen altijd om mijn grappen een of vinden mijn rapteksten een met goed. Ik vind het door leuk om te van doen.' Cabaretier worden is dan een op tv ook zijn grote toekomstdroom. Mohamed, de een vader van Ayoub, met probeert zijn zoon uit de tijdens basis van het de geloof mee op te geven. Voor het slapengaan reciteren met zij samen uit een naar vers uit de Koran of zingen uit zij op een islamitisch liedje. een Ieder jaar zoekt het in gezin tijdens tijdens een vakantie familie op een in Marokko. tijdens Ayoub vindt van het heerlijk om daar te door zijn. 'Marokko is van een het land waar van het alles te zien en te beleven door is.' De in Syrische de Mowafak (11 jaar) kwam tweeënhalf op tv jaar geleden tijdens naar Nederland en woont nu door het met zijn ouders en tijdens broertje in Amsterdam-Noord. Moeder Rania op besloot op dat ze moesten een vluchten nadat een een bom de school van haar uit kinderen raakte. Zij op tv uit ging alleen vooruit de op de boot. 'Het op tv was te gevaarlijk op tv om de kinderen tijdens meteen mee te nemen.' Na de de acht maanden werd het gezin met herenigd. Ondanks de op heftige periode voelde in Mowafak zich vrijwel een meteen thuis tijdens in Nederland. 'Nederland is van lief.'

september 2019
02-07-2019 15:20

Elena vs Meike

Puberruil Zapp - Elena vs Meike

De half-Russische Elena ruilt met de vrolijke en sportieve Meike. Elena is een bevlogen jongedame met een duidelijk doel in haar leven: musiceren. Hoe zou zij het vinden om te ruilen met de vrolijke en sportieve Meike, wiens toekomt nog hel...

30-06-2019 13:55

Finn vs Martijn

Puberruil Zapp - Finn vs Martijn

Boerenjongen Finn ruilt met B-Boy Martijn. Finn staat op met koeien en gaat ermee naar bed. Zijn leven draait om dieren en de boerderij. De nieuwsgierige Martijn wil daarentegen zijn dans-skills showen in een videoclip van Drake. De elfjari...

25-06-2019 15:25

Wafia vs Danielle

Puberruil Zapp - Wafia vs Danielle

Zachtaardige Wafia komt oorspronkelijk uit Syrië, door de aanhoudende oorlog in het land kon het gezin niet anders dan vluchten. Zij ruilt met de muzikale Danielle uit het kleine dorp Dreischor in Zeeland. Wafia woont als jongste telg samen...

23-06-2019 13:55

Coen vs Hani

Puberruil Zapp - Coen vs Hani

De serieuze en wijze Hani ruilt met voetbalfanaat Coen. Hani is vanuit Syrië gevlucht naar Nederland. Wijze Hani heeft al in meerdere landen gewoond. Hij heeft Syrische ouders, maar is geboren in Saoedi-Arabië. Zijn vader kon in dat land aa...

18-06-2019 15:25

Wessel vs Julen

Puberruil Zapp - Wessel vs Julen

Wessel en Julen ruilen van gezin. De Brabantse Wessel is een rasechte optimist en bouwt met zijn familie de grootste (carnavals)feestjes. Hij ruilt met de actieve Julen bij wie de Franse cultuur er met de paplepel is ingegoten. De Brabantse...

16-06-2019 14:00

Amber vs Hilde

Puberruil Zapp - Amber vs Hilde

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal woont de twa...

11-06-2019 15:25

Fadi vs Pim

Puberruil Zapp - Fadi vs Pim

Fadi is een jonge Syrische vluchteling. Twee jaar geleden moest zijn gezin noodgedwongen hun geboorteland verlaten voor de oorlog. Hij ruilt met de avontuurlijke Pim, BMX-talent in de dop, geboren en getogen in het Hollandse Bakkum. De seri...

09-06-2019 13:30

Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp - Oliver vs Jelmer

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont samen met zijn ou...

04-06-2019 15:25

Jennifer vs Anniek

Puberruil Zapp - Jennifer vs Anniek

Jennifer uit Goirle leeft dagelijks met de gevolgen van een traumatische jeugdervaring en daardoor staan leuke dingen doen hoog op haar lijstje. Ze ruilt met Anniek, een nieuwsgierig meisje dat erg betrokken is bij wat zich afspeelt in haar...

02-06-2019 14:05

Issa vs Mats

Puberruil Zapp - Issa vs Mats

De Syrische Issa ruilt met lieve, energieke Mats. Syrische Issa woont sinds een kleine twee jaar in Nederland en hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Hoe zou hij het vinden om terecht te komen in een Nederlands gezin en te leren wat ...

28-05-2019 15:25

Arysha vs Chloe

Puberruil Zapp - Arysha vs Chloe

Chloë (10) woont met haar zusje Sammy (8) en moeder Sindy in Alphen aan den Rijn. Haar ouders zijn gescheiden, maar gaan gelukkig nog wel goed met elkaar om. Chloë woont bij haar moeder en gaat één keer per week naar haar vader in Amsterdam...

21-05-2019 16:35

Luigi vs Kehza

Puberruil Zapp - Luigi vs Kehza

In Voorburg woont de tienjarige Luigi met zijn vader, moeder en broertje Enzo (6). Zijn moeder is Spaans en Portugees, zijn vader half Japans en Italiaans, maar beiden hebben met hun ouders in Brazilië gewoond. Deze familie voelt zich dan o...

19-05-2019 14:00

Ahmed vs Tim

Puberruil Zapp - Ahmed vs Tim

De sociale Ahmed ruilt met stuiterbal Tim. Ahmed is met zijn moeder en zus gevlucht uit Soedan en hij voelt zich helemaal thuis in Nederland. Hoe zou hij het vinden om te ruilen met Tim, de achterkleinzoon van Johnny Hoes? Met een grote gli...

14-05-2019 16:30

Shanaya vs Kiara

Puberruil Zapp - Shanaya vs Kiara

De twaalfjarige Shanaya woont samen met haar ouders en twee broertjes in Capelle aan de IJsel. Haar vader is Indonesisch, Indiaas en Trinidads. Van de Indonesische cultuur krijgen ze vooral het heerlijke eten mee. Moeder Monique heeft de Su...

07-05-2019 16:35

Ayoub vs Mowafak

Puberruil Zapp - Ayoub vs Mowafak

Ayoub ruilt met Mowafak. Ayoub is opgegroeid in Nederland. Hij houdt erg van kattenkwaad uithalen en samen met zijn beste vrienden 'doet hij zaken'. Mawafak is tweeënhalf jaar geleden gevlucht uit Syrië en woont sindsdien in Nederland. De M...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil Zapp gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil Zapp de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil Zapp bij Puberruil Zapp liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil Zapp. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil Zapp gemist

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Puberruil Zapp, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Puberruil Zapp gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Puberruil Zapp? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil Zapp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 228
  • Laatste uitzending op 02-07-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord