Programma gemist?

Registratie van de de theatervoorstelling 'Por Dios' op tv van Javier door Guzman, het waarin hij toont dat in je met 'niets' het heel veel door kunt. Een show de over het alledaagse leven, hilarischer en door directer dan door ooit.

april 2021
02-08-2014 20:09

Afl. 1

Por Dios - Afl. 1

Registratie van de theatervoorstelling 'Por Dios' van Javier Guzman, waarin hij toont dat je met 'niets' heel veel kunt. Een show over het alledaagse leven, hilarischer en directer dan ooit.

Por Dios gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Por Dios de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Por Dios bij Por Dios liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Por Dios. Heb je een uitzending van Por Dios gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Por Dios gemist

Registratie van de theatervoorstelling 'Por Dios' van Javier Guzman, waarin hij toont dat je met 'niets' heel veel kunt. Hij vraagt zich af waarom mensen altijd zo bang zijn om hun mening te geven. Zelf zegt de cabaretier altijd waar het op staat en hij vindt dat iedereen dat moet doen. Een show over het alledaagse leven, hilarischer en directer dan ooit.

Uitzending gemist van Por Dios? Hier kun je alle uitzendingen van Por Dios kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2014 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!