Programma gemist?

Twee jaar geleden van door vonden 34 stakende mijnwerkers tijdens de dood in een de bloedige confrontatie met tijdens de Zuid-Afrikaanse politie. het Mijnwerkers onder Vuur reconstrueert in de 7 de dagen voorafgaand een aan die fatale op tv dag.

september 2020
05-08-2014 22:45

2Doc: Mijnwerkers onder vuur

2Doc: Mijnwerkers onder vuur - 2Doc: Mijnwerkers onder vuur

Twee jaar geleden vonden 34 stakende mijnwerkers de dood in een bloedige confrontatie met de Zuid-Afrikaanse politie. Mijnwerkers onder Vuur reconstrueert de 7 dagen voorafgaand aan die fatale dag.

2Doc: Mijnwerkers onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur bij 2Doc: Mijnwerkers onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijnwerkers onder vuur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijnwerkers onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-08-2014 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!