Programma gemist?

Nieuws- van en actualiteitenprogramma. van -Job Cohen: Rutte mag het niet op tv alleen doen. naar Informateur Opstelten op heeft vandaag met aan de koningin zijn eindverslag aangeboden. tijdens Daarin concludeert tijdens ook op tv hij dat samenwerking in een van minderheidskabinet tijdens van VVD en met CDA met gedoogsteun naar van de PVV niet mogelijk is. het De uit koningin moet dus in dit weekend een keuze gaan tijdens maken. Geeft ze tijdens Mark Rutte de op tv opdracht tijdens een concept-regeerakkoord te schrijven de of besluit ze iets op anders? In de de het allerlaatste NOVA vanavond het laatste nieuws de uit Den Haag. uit In de in studio in reageert PvdA-leider Job Cohen, hij wil naar dat uit Rutte samen met hem het een de concept-regeerakkoord schrijft. -Piloten zoeken de werk. Wel een brevet, maar op tv geen werk. op tv Het in vinden van een baan op is voor piloten een een hels karwei. Er worden op te veel piloten in opgeleid in en door de economische crisis tijdens tijdens is er een tekort aan arbeidsplaatsen. naar Om de rente van van hun door torenhoge studieschuld te het kunnen met betalen, nemen ze een hun toevlucht tot ander van werk. Presentatie: met Clairy Polak.

Nieuws- op en actualiteitenprogramma. het -Formatieperikelen: wat vindt met de VVD/CDA-kiezer? Mark door Rutte en Geert Wilders op tv denken er nog tijdens over na. uit Gaan de onderhandelingen met tussen VVD, CDA van en PVV nog door tijdens na de het crisis binnen het CDA? in Bureau Synovate peilde de mening door van op de VVD- en naar CDA-kiezers. En wat blijkt? Een het grote meerderheid op tv is op voor het doorgaan van op tv de onderhandelingen. -Daisy Khan vreest de een anti-moskee stemming. Daisy met Khan, initiatiefnemer van het omstreden in islamitische in centrum dat moet verrijzen nabij door Ground Zero, een vreest een anti-moskee stemming in met uit de VS. Ze sluit in niet uit door dat het project wordt van gestaakt. Maar Geert Wilders met moet zich er een niet mee van bemoeien. Een gesprek met de het de vrouw achter het door project. -De Slaapkamergeheimen. De op restauratie van tijdens het beroemde schilderij 'De Slaapkamer' tijdens van Vincent uit van Gogh heeft tijdens opmerkelijke geheimen van het uit schilderij blootgelegd. Vijf maanden op is er een minitieus gewerkt aan het uit schilderij in dat een stuk groter door blijkt te het zijn. Exclusieve beelden van in het schilderij in uit zijn oorspronkelijke omvang. in Presentatie: Ferry Mingelen, Clairy met met Polak.

Actualiteitenprogramma. door -CDA bezweert crisis naar voorlopig. Na twee door dagen vergaderen is de CDA-fractie tijdens weer eensgezind: door het onderhandelingsproces met VVD het door en PVV gaat door. De crisis een binnen het CDA op tv bereikte naar gisteren een hoogtepunt. met Ab Klink, medeonderhandelaar namens met het op CDA, zag geen heil meer de het in hele proces en stond hiermee lijnrecht een tegenover de fractievoorzitter Maxime Verhagen. van -OM wil nieuw onderzoek schietincident op tv het Uruzgan. Het OM wil naar een nieuw tijdens onderzoek naar het schietincident in in Uruzgan in januari een 2008, waarbij twee Nederlandse het militairen uit om het met leven kwamen door 'friendly op fire'. Een exclusief op tv gesprek met de een ouders van de omgekomen de militairen. Eerder een kwam het door OM tot de van conclusie dat de met betrokken leidinggevende militairen niets te verwijten een van valt. De ouders van de omgekomen in militairen accepteerden met deze van conclusie niet en stapten naar op de rechter. Presentatie: Clairy het Polak, het Ferry Mingelen.

Actualiteitenprogramma. van -CDA in crisissfeer. Het door CDA is een nog steeds in op tv crisis. Nadat gisteren spoedberaad geen naar op oplossing bracht, is de CDA-fractie vandaag het al in de hele een dag in overleg. Aan het begin een van met de middag door met de gehele fractie, op tv en later in individuele gesprekken. van Later vandaag komt in uit de fractie weer plenair een bijeen. De crisis ontstond uit gisteren toen bleek met dat de CDA-onderhandelaars Verhagen op tv en demissionair minister uit Ab van Klink in de kabinetsformatie niet op een op dezelfde lijn naar zitten. Klink wil in de onderhandelingen met VVD en PVV de stoppen, Verhagen wil de juist doorgaan. Vanavond een naar het laatste nieuws over de crisis op in het het CDA. Presentatie: in Twan Huys, Ferry tijdens Mingelen.

Actualiteitenprogramma. met -Aanhoudingen Schiphol in verband met met terrorisme. Maandagochtend zijn van op uit Schiphol twee mannen aangehouden. In het ieder op geval één van door hen wordt verdacht de van het voorbereiden van de een tijdens terroristische aanslag. In de het bagage van één van de op tv naar mannen werden verdachte spullen aangetroffen, maar tijdens hij naar mocht toch doorvliegen. In met de studio een zit Edwin Bakker van het uit Instituut Clingendael. -CDA'er het Schinkelshoek stopt in vanwege PVV. CDA'er van Jan een Schinkelshoek stapt uit tijdens de nationale poiltiek met uit onvrede over de een onderhandelingen van zijn partij het met de PVV. naar Hij een acht een coalitie op tv die gedoogd wordt door de een PVV uit 'heilloos' voor 'zowel in het land als van de partij'. De nummer op tv 27 van de naar CDA-lijst maakte nog kans op in het Kamerlidmaatschap. van -Piloten zoeken een werk. Wel een een brevet, maar geen werk. met Het vinden het van een baan het is voor piloten een hels van karwei. Er worden door te het veel piloten opgeleid, en door door tijdens de economische crisis uit is er een tekort de aan arbeidsplaatsen. Om uit de rente van hun in torenhoge de studieschuld te kunnen een betalen, nemen ze hun toevlucht door tot een ander werk. -Vanaf 6 de september: Nieuwsuur. Nog tijdens zes dagen en dan gaat het NOVA een over in Nieuwsuur. In in Nieuwsuur op tv vormen nieuws, sport en achtergronden, zonder van met onderbreking door reclame of op tv promo's, één geheel. Niet van alleen uit de studio, maar ook het uiterlijk het van deze nieuwsbrief op zal dan door veranderen.

Actualiteitenprogramma. de -Onderzoek naar werkwijze IPCC tijdens afgerond. Het Intergovernmental van Panel on het Climate Change (IPCC) ligt op tv al geruimde het tijd onder met vuur door fouten op in het IPCC-rapport over de opwarming het van door de aarde naar en de gevolgen door hiervan. De InterAcademy in Council (IAC) is de door de Verenigde met Naties gevraagd de werkwijze van op tv het IPCC op te onderzoeken. de Het resultaat van het onderzoek wordt op vandaag aangeboden uit aan de secretaris-generaal een van naar de VN, Ban Ki-moon. -Formatie: het in milieubeleid vergeleken. De uit onderhandelaars van uit VVD, het CDA en PVV het zijn weer bijeen om met te onderhandelen over de vorming een van een in minderheidskabinet. door Vandaag: het energiebeleid. Wat zeggen de in partijprogramma's over de door standpunten uit van de onderhandelende partijen? Een een vergelijking van tijdens de standpunten een van VVD, naar CDA en PVV naar op het gebied van op energiebeleid. -'Deutschland Schafft Sich Ab'. door In een Duitsland is grote ophef ontstaan uit door het met boek de 'Deutschland Schafft Sich Ab', dat het vandaag het verschijnt. Schrijver en topbankier bij met de Duitse centrale bank, op Thilo een Sarrazin, fileert in zijn boek van uit de integratie van moslims in Duitsland op tv door en zegt dat immigratie meer op tv kost dan het oplevert. met Presentatie: Twan tijdens Huys.

Nieuws- en op actualiteitenprogramma.

Nieuws- en in actualiteitenprogramma.

Actualiteitenprogramma. met -Regeerakkoord in de ijskast? Terwijl op tv op tv het aantal prominente CDA'ers dat zich naar door uitspreekt tegen samenwerking met de met PVV nog steeds uit groeit, meldt uit nu ook in oud-informateur Ruud Lubbers dat hij een de time-out op wil in het de kabinetsformatie. De bom onder in het gedoogkabinet het lijkt daarmee gelegd. Nova volgt van de ontwikkelingen met op de een voet en doet het vanavond verslag. -Actie naar voor Pakistan. Vandaag door is het landelijke actiedag door voor op tv Pakistan. De Hulporganisaties hebben het geen streefbedrag in gedachten, op ze zijn blij op met alles. op tv Maar volgens op tv Ahmed Rashid, een vooraanstaande Pakistaanse de journalist, zal naar bij onvoldoende hulp van door de internationale gemeenschap de het het Taliban profiteren. Nova spreekt op tv met Ahmed tijdens Rashid én met Sophie Hilbrand tijdens over het tijdens eindbedrag. -Stedelijk van Museum 'even' open. Het Stedelijk op tv Museum opent nog eenmaal op door tijdelijk de 'oudbouw' voor in publiek. De met nieuwe directeur van het museum, door Ann Goldstein, een brengt twee tentoonstellingen. Nova kijkt naar de alvast rond in het museum op tv en spreekt met Ann tijdens Goldstein. de Presentatie: Twan Huys, Ferry op Mingelen.

op tv Actualiteitenprogramma.

Actualiteitenprogramma. -Nederlandse in tijdens Iraanse van gevangenis. De in Nederlands-Iraanse Zahra Bahrami is volgens Iran tijdens een vijand de van God. door Ze zit al sinds uit eind vorig jaar op in door de gevangenis. Een een week geleden moest zij voor de op rechter verschijnen. Nederland de tijdens vreest dat zij zal op worden veroordeeld, tot levenslang danwel met het de doodstraf, en dat ze de wordt gemarteld. De ambassadeur op tv in Teheran tijdens heeft van om opheldering gevraagd. -Nieuwe op dreiging in van Pakistan. In het zuiden van door Pakistan dreigt de rivier de de door Indus buiten zijn oevers tijdens te treden. Aan de de in Indus ligt de stad Hyderabad, tijdens met bijna 1,6 door miljoen inwoners in een van door de grootste steden van de Pakistan. De autoriteiten werken in met man en met macht om de de dijken in tijdens de regio te versterken. VRT-verslaggever de Stefan Blommaert is op tv net op terug uit op Pakistan en is vanavond te uit gast. -Onrust over pensioenen. het De fors op tv gedaalde van rente is een van het de oorzaken van een de problemen waarmee de pensioenfondsen een kampen. de Minister Donner moet de in Tweede Kamer vandaag uitleggen de hoe in de problemen tijdens kunnen worden opgelost. Vanavond het een laatste nieuws. Presentatie: tijdens Clairy Polak, Ferry op tv Mingelen.

tijdens Actualiteitenprogramma.

Nieuws- en naar actualiteitenprogramma. naar -Wat willen VVD, CDA en PVV door met de het veiligheid? De hoogste uit baas van het op Openbaar Ministerie, op Harm Brouwer, door wil dat er in één nieuwe Nederlandse politieorganisatie naar komt. De politiebonden een zijn het met Brouwer tijdens eens maar veel op tv burgemeesters zijn van tegen. NOVA vergelijkt met de plannen in de verkiezings-programma's door van VVD, met CDA en PVV. Te met gast is in de door Groningse burgemeester Peter Rehwinkel. een -CDA-moslims zeer bezorgd. Verschillende islamitische met CDA-leden hebben grote in met moeite met regeringssamenwerking met de door PVV. Zij hebben uit veel kritiek op van de partijleiding. met Bij de van laatste verkiezingen scoorde de partij al de slecht onder moslims. in op tv De moslims die nog door wel lid zijn op tv van de partij en actief in zijn in de de lokale met politiek, zien het somber in. naar NOVA maakt vanavond met de balans naar op. uit Presentatie: Clairy Polak.

Nieuws- en actualiteitenprogramma. tijdens naar -Dissident binnen het het CDA? Een Kamerlid van het door CDA zou, het volgens dagblad op Trouw, twijfelen over uit instemming met een regeerakkoord op tv van VVD, CDA op tv en gedoogsteun van de op PVV. Daardoor zou de naar een coalitie niet aan door de vereiste meederheid van 76 met zetels in de Tweede met Kamer met komen. -Pensioenfondsen door in zwaar weer. Volgens gast in Dick Sluimers, beheerder van van door onder meer pensioenfonds door ABP, moeten de spelregels voor het pensioenfondsen worden een veranderd. De pensioenen een hoeven dan niet omlaag. van Volgens Sluimers naar zijn pensioenfondsen van in 2010 rijker geworden en in is korten met onnodig.

Actualiteitenprogramma. -35 op jaar op Sail Amsterdam. Vandaag is Sail naar Amsterdam 2010 van start tijdens gegaan. op tv Tijdens het nautische evenement de zijn honderden oude van en tijdens nieuwe schepen, replica's en marineschepen naar te zien rond een het op tv IJ in de hoofdstad. De een eerste editie was in het 1975, ter gelegenheid op tv in van het 700-jarig bestaan op tv van de van stad Amsterdam en tijdens sindsdien wordt Sail elke vijf jaar tijdens georganiseerd. naar De vorige editie trok 1,8 naar miljoen naar bezoekers en een de organisatie hoopt op dat aantal dit jaar te evenaren. tijdens -Pakistan: vier een miljoen het mensen dakloos. De Algemene het Vergadering van tijdens de VN komt vandaag het bijeen om op te praten over de op tv situatie in Pakistan. Het de land uit werd drie weken op geleden getroffen door een buitengewoon het zware moesson. Overstromingen en op aardverschuivingen hebben op tv er voor op tv gezorgd dat door vier miljoen mensen dakloos zijn geworden. uit In totaal op zijn zeker 15,3 de miljoen mensen van getroffen door de door ramp. Presentatie: Clairy op tv Polak.

september 2017
04-09-2010 22:15

Aflevering 1965

NOVA - Aflevering 1965

Nieuws- en actualiteitenprogramma. -Job Cohen: Rutte mag het niet alleen doen. Informateur Opstelten heeft vandaag aan de koningin zijn eindverslag aangeboden. Daarin concludeert ook hij dat samenwerking in een minderheidskabinet van VVD en...

03-09-2010 22:15

Aflevering 1964

NOVA - Aflevering 1964

Nieuws- en actualiteitenprogramma. -Formatieperikelen: wat vindt de VVD/CDA-kiezer? Mark Rutte en Geert Wilders denken er nog over na. Gaan de onderhandelingen tussen VVD, CDA en PVV nog door na de crisis binnen het CDA? Bureau Synovate pei...

02-09-2010 22:15

Aflevering 1963

NOVA - Aflevering 1963

Actualiteitenprogramma. -CDA bezweert crisis voorlopig. Na twee dagen vergaderen is de CDA-fractie weer eensgezind: het onderhandelingsproces met VVD en PVV gaat door. De crisis binnen het CDA bereikte gisteren een hoogtepunt. Ab Klink, med...

01-09-2010 22:15

Aflevering 1962

NOVA - Aflevering 1962

Actualiteitenprogramma. -CDA in crisissfeer. Het CDA is nog steeds in crisis. Nadat gisteren spoedberaad geen oplossing bracht, is de CDA-fractie vandaag al de hele dag in overleg. Aan het begin van de middag met de gehele fractie, en later...

31-08-2010 22:15

Aflevering 1961

NOVA - Aflevering 1961

Actualiteitenprogramma. -Aanhoudingen Schiphol in verband met terrorisme. Maandagochtend zijn op Schiphol twee mannen aangehouden. In ieder geval één van hen wordt verdacht van het voorbereiden van een terroristische aanslag. In de bagage v...

30-08-2010 22:15

Aflevering 1960

NOVA - Aflevering 1960

Actualiteitenprogramma. -Onderzoek naar werkwijze IPCC afgerond. Het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) ligt al geruimde tijd onder vuur door fouten in het IPCC-rapport over de opwarming van de aarde en de gevolgen hiervan. De...

28-08-2010 22:15

Aflevering 1958

NOVA - Aflevering 1958

Nieuws- en actualiteitenprogramma.

27-08-2010 22:15

Aflevering 1955

NOVA - Aflevering 1955

Nieuws- en actualiteitenprogramma.

26-08-2010 22:15

Aflevering 1954

NOVA - Aflevering 1954

Actualiteitenprogramma. -Regeerakkoord in de ijskast? Terwijl het aantal prominente CDA'ers dat zich uitspreekt tegen samenwerking met de PVV nog steeds groeit, meldt nu ook oud-informateur Ruud Lubbers dat hij een time-out wil in de kabine...

25-08-2010 22:15

Aflevering 1952

NOVA - Aflevering 1952

Actualiteitenprogramma.

24-08-2010 22:15

Aflevering 1950

NOVA - Aflevering 1950

Actualiteitenprogramma. -Nederlandse in Iraanse gevangenis. De Nederlands-Iraanse Zahra Bahrami is volgens Iran een vijand van God. Ze zit al sinds eind vorig jaar in de gevangenis. Een week geleden moest zij voor de rechter verschijnen. Ne...

23-08-2010 22:15

Aflevering 1949

NOVA - Aflevering 1949

Actualiteitenprogramma.

21-08-2010 22:45

Aflevering 1948

NOVA - Aflevering 1948

Nieuws- en actualiteitenprogramma. -Wat willen VVD, CDA en PVV met de veiligheid? De hoogste baas van het Openbaar Ministerie, Harm Brouwer, wil dat er één nieuwe Nederlandse politieorganisatie komt. De politiebonden zijn het met Brouwer ee...

20-08-2010 22:15

Aflevering 1947

NOVA - Aflevering 1947

Nieuws- en actualiteitenprogramma. -Dissident binnen het CDA? Een Kamerlid van het CDA zou, volgens dagblad Trouw, twijfelen over instemming met een regeerakkoord van VVD, CDA en gedoogsteun van de PVV. Daardoor zou de coalitie niet aan de ...

19-08-2010 22:15

Aflevering 1946

NOVA - Aflevering 1946

Actualiteitenprogramma. -35 jaar Sail Amsterdam. Vandaag is Sail Amsterdam 2010 van start gegaan. Tijdens het nautische evenement zijn honderden oude en nieuwe schepen, replica's en marineschepen te zien rond het IJ in de hoofdstad. De eers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOVA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOVA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOVA bij NOVA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOVA. Heb je een uitzending van NOVA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOVA gemist

NOVA is een Nederlandse actualiteitenrubriek, gemaakt door VARA en NPS, in samenwerking met NOS Den Haag Vandaag. Het wordt als NOVA/Den Haag Vandaag uitgezonden op weekdagen van 22.20 tot ± 22.45 uur en op zaterdag van 22.10 tot 22.35 uur op Nederland 2.

Uitzending gemist van NOVA? Hier kun je alle uitzendingen van NOVA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 327
  • Laatste uitzending op 04-09-2010 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord