Programma gemist?

Documentaire het over toewijding tijdens en passie voor klassieke de muziek. De de getalenteerde Nederlandse countertenor Oscar op Verhaar wordt op zijn met twaalfde ontdekt door met dirigent Geert op van den Dungen.Meer Documentaire over tijdens toewijding en passie in het voor klassieke muziek.Minder

september 2020
12-07-2015 17:53

2Doc: De stem van de meester

2Doc: De stem van de meester - 2Doc: De stem van de meester

Documentaire over toewijding en passie voor klassieke muziek. De getalenteerde Nederlandse countertenor Oscar Verhaar wordt op zijn twaalfde ontdekt door dirigent Geert van den Dungen.Meer Documentaire over toewijding en passie voor klassie...

09-08-2014 14:40

2Doc: De stem van de meester

2Doc: De stem van de meester - 2Doc: De stem van de meester

Uitzending gemist van 2Doc: De stem van de meester? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De stem van de meester, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De stem van de meester gemist? Kijk deze dan hier ter...

2Doc: De stem van de meester gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De stem van de meester de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De stem van de meester bij 2Doc: De stem van de meester liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De stem van de meester. Heb je een uitzending van 2Doc: De stem van de meester gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De stem van de meester gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De stem van de meester? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De stem van de meester, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De stem van de meester gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De stem van de meester? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De stem van de meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-07-2015 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!